RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Belinda Kinnaer en Allan Hoekman finalisten tweede ronde
28-04-2014 00:00:00

Vorige week kregen Tamara Tol en Ramon Beense te horen dat zij de eerste twee finalisten waren van de actie 'Doorbreken als hollandsnieuwe Topper?’. Zij kwamen hiermee een stap dichter bij het realiseren van hun droom. Optreden in de TOPPERS HALFTIME SHOW tijdens de vier jubileumconcerten van Toppers in Concert in mei van dit jaar. Een 15 minuten durend, geproduceerd showblok waarin de Amsterdam ArenA helemaal op zijn kop gezet gaat worden met Nederlandstalige meezingers.

Mooi Wark krijgt nieuwe album uitgereikt door duizenden fans
27-04-2014 19:32:00

Niet een bekende collega-artiest of bevriende dj, maar het eigen publiek mocht zaterdag het allereerste exemplaar van het nieuwe Mooi Wark-album aan de band uitreiken. Over de hoofden van duizenden fans werd een cd van twee bij twee meter naar het podium gebracht. Zo kregen de mannen van Mooi Wark letterlijk uit handen van hun eigen aanhang het album gepresenteerd. De uitreiking van het album Allent Veur Joe vond plaats tijdens het Koningsdagoptreden in Assen. 

Tuinhuishit voor Jack Vermeulen
27-04-2014 12:54:00

Jack Vermeulen luistert altijd naar RADIONL en kwam na het horen van de commercial van Theunissen Tuinhuisjes op het idee om single op te nemen met als onderwerp tuinhuisjes. Thuis maakte de zanger die dit jaar al 40 jaar in het vak zit een demo en ging daarmee naar de Goldstar Studio van Emile Hartkamp & Norus Padidar in Arnhem. Het producersduo ging ermee aan het werk, de tekst en muziek werden gemaakt en het resultaat is het gezellige nummer “Mijn eigen stamcafé”.

Django Wagner in Concert....vrijkaarten beschikbaar voor TV Oranje Supporters
26-04-2014 15:06:00

Django Wagner in ConcertDjango Wagner lanceert op vrijdag 23 mei zijn nieuwe cd ‘Samen’. Het verschijnen van dit vierde album valt samen met de viering van zijn eerste lustrum als artiest. Django heeft er voor gekozen om een reeks duetten op te nemen met bekende collega’s. Verder bevat de plaat een aantal solonummers, waaronder een cover van de klassieker ‘Volare’. Django viert deze bijzondere release en zijn lustrum met een groot live concert op donderdag 22 mei in het Beursgebouw in Eindhoven. Daarbij wordt ook opgetreden door enkele collega’s met wie hij een duet heeft opgenomen, zoals Wolter Kroes, Peter Beense, Antje Monteiro, Vinzzent, Dennie Christian, Sieneke en Frans Duijts.

40 jaar 'Dennie Christian'
26-04-2014 14:52:00

Op 25 april is het nieuwe album van Dennie Christian ter gelegenheid van zijn 40 jarig jubileum verschenen. Het album heeft de titel “ Ik ga mijn weg” en draagt 17 nieuwe tracks. Verrassend op het album zijn de duetten met een aantal van zijn vrienden waaronder: Peter Beense, Django Wagner, Lee Towers, Mieke, Wolter Kroes, Samatha Steenwijk en Willy Sommers. Dennie Christian nam als 17-jarige zijn eerste plaat op, met de titel: Jede große Liebe hat ein Happy-End, maar brak pas door in 1975 met zijn vierde liedje Rosamunde.

WK single voor Santa Rosa
26-04-2014 10:55:00

Santa Rosa scoorde in diverse lijsten van ons land met hun op het Rood-Hit-Blauw label uitgebrachte single ‘Leven en laten leven’. Natuurlijk konden de heren met het WK-voetbal in aantocht, niet achterblijven een vervolg te gaan geven aan hun voetbalhit uit 2008: ‘Viva Hollandia’.  Deze feestpopband bekend van singles als ‘Leven in de Brouwerij’ (met Hanny), ‘Viva Hollandia’, ‘Polka Mania’, ‘Holladiee’ en de huidige single: “Er is nix meer aan te doen.. Oranje wordt kampioen”!

Maak kans op een exclusieve TJ-Unlimited fotoshoot!
26-04-2014 00:00:00

TJ-Unlimited uit Weert is multifunctioneel waar het gaat om het schrijven, produceren en landelijk uitbrengen van geluidsdragers, bouwen en beheren van websites en fotografie. Samen met Johnny Hoes - Telstar is TJ verantwoordelijk voor het Starlet label. Om het tienjarig jubileum te vieren geeft TJ nu tien fotoshoots weg via de website www.tj-unlimited.nl

Ode aan Richard Janse populair in Verzoekparade
25-04-2014 23:58:00

Zanger Marco Korebrits staat met zijn nieuwe single ‘Leef, Lach en Geniet’ al twee dagen op rij op de eerste plek in de Verzoekparade, het dagelijkse programma waarvoor de kijkers van TV Oranje via internet een stem kunnen uitbrengen. Het nummer is een ode aan Richard Janse, de Tilburgse zanger die in 2009 veel te jong is overleden aan kanker.

Het nieuwe album van Mooi Wark is vanaf vandaag uit!
25-04-2014 23:38:00

Mooi Wark komt met een compleet nieuw album genaamd „Allent veur joe”. De nieuwe single van dit album is „Dan weej der eem van” en staat als de tweede track op het album dat op 25 april 2014 is verschenen. Vanaf de release volgt er een promotour bij radiostations door de provincies van ons mooie Nederland. Meer nieuws & informatie zullen door middel van persberichten bekend worden gemaakt. Uiteraard is het album verkrijgbaar in de TV Oranje Shop. Meer info: www.mooiwark.nl 

Geslaagde jubileum editie fanclubdag Richard Janse
25-04-2014 14:00:00

Op zaterdag 19 april 2014 vond de inmiddels vijfde editie plaats van de jaarlijks terugkerende fanclubdag van de in 2009 overleden zanger Richard Janse. Richard's wens op zijn sterfbed was om ieder jaar de fandag door te laten gaan voor zijn fans en zijn ouders. De jubileum editie kreeg als thema "Glitter en Wit" mee en het was een gigantisch succes, aldus Trudy Castricum. Zij heeft de taak van Paula Witlox overgenomen die als fancludleidster jarenlang het aanspreekpunt was.

'Album BLØF ‘In Het Midden Van Alles’ vandaag uit'
25-04-2014 13:36:00

Het is een drukke week geweest voor de mannen van BLØF. Om het heugelijke feit te vieren dat het nieuwe album ‘In het Midden Van Alles’ vandaag uitkomt, was de Zeeuwse band deze hele week te gast bij RTL Late Night, waar ze elke avond een nummer van het album speelden. Een van de hoogtepunten was ‘Open Je Ogen’, een nummer dat ze samen met Ilse DeLange opnamen. Ilse was in de studio Late Night-studio aanwezig om het nummer samen met BLØF te zingen.

De Gents hebben de Oranje Kroon
25-04-2014 09:52:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 28 april is dat ‘Dans en Zing’ van het trio Gents. Wesley Klein, Danny Froger en Danny Nicolay hebben na hun optreden tijdens Toppers in Concert 2013 de handen ineen geslagen. Inmiddels worden ze door menigeen al de ‘Mini-Toppers’ genoemd. En dat is volkomen terecht, want deze eerste single klinkt bijzonder professioneel en zingt bovendien heel makkelijk mee! De clip van ‘Dans en Zing’, die deels is opgenomen op de Efteling is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Dré Hazes covert single van Zaanse zanger Glenn de Koning
25-04-2014 09:33:00

Zaandammer Glenn de Koning ging compleet uit zijn dak toen hij hoorde dat zijn eerder uitgebrachte single "Zeg maar niets" opnieuw is opgenomen door niemand minder dan André Hazes Jr. Glenn heeft de single zelf in 2009 uitgebracht. Het nummer ‘Zeg maar niets’ staat op het nieuwe album mijn beste vriend van Hazes op nummer 10. De tekst, geschreven door Bram Koning, en de muziek is gelijk aan het origineel van Glenn. Hazes heeft er ietwat een eigen draai aangegeven.

Danny de Munk en Henk Poort binnenkort voor de allerlaatste keer samen te zien
24-04-2014 17:32:00

Maandag 12 mei 2014 zijn Danny de Munk en Henk Poort voorlopig voor de allerlaatste keer samen op het podium te bewonderen met ‘Jeugdherinneringen 3’. Na het ongekende succes van de vorige twee edities kon het gouden duo niet wachten middels ‘Jeugdherinneringen 3’ het geheugen van het publiek op te frissen met hits van toen en nu, grappige anekdotes en sketches. De laatste jaren traden de vrienden in theaters door heel Nederland op, maar komend seizoen scheiden hun wegen. Danny de Munk komt onder andere met zijn eigen theaterprogramma en Henk Poort zal te zien zijn als Tom Manders in ‘Een avond met Dorus’. De laatste gezamenlijke show van de twee Amsterdammers vindt plaats op 12 mei.

Nieuwe single voor Jacky
24-04-2014 17:25:00

Vrijdag 25 april verschijnt A Real Fine Place To Start de nieuwe single van Jacky. Nog steeds wordt zij ‘herkend’ onder haar echte naam Jacqueline van der Griend en dan met name als degene die Ilse DeLange als leadzangeres opvolgde in Neerlands nummer één countryband Cash On Delivery en als deelneemster aan het TV programma The Voice Of Holland. Als Jacky heeft zij inmiddels echter ook een flinke schare fans opgebouwd dankzij haar debuutalbum Living In A Lovesong, dat vorig najaar verscheen.

Toppers onthullen 100% NL Tulp
24-04-2014 17:00:00

De Toppers hebben op donderdagmiddag 24 april de tulp van 100% NL gedoopt in De Keukenhof. Dit gebeurde op een van de mooiste plekjes van De Keukenhof, bij de molen. Tijdens de doop vloeide de champagne rijkelijk. Zowel Jeroen, Rene als Gerard kregen een fles champagne in hun handen gedrukt en hun kennende vonden ze het fantastisch om keihard te gaan schudden en richting de aanwezige pers te spuiten.

Gebroeders Ko zijn 'Voor Oranje'
24-04-2014 16:53:00

De in Turkije opgenomen clip van het Oranje nummer "Voor Oranje" van de Gebroeders Ko is klaar....hoogste tijd dus om de single te presenteren. Het lied is te gebruiken voor alle Oranje activiteiten die dit jaar zullen plaatsvinden zoals: Koningsdag, WK Hockey, WK Voetbal etc. Gerard en Ton hebben er dit keer gekozen om een algemeen Oranje nummer op te nemen dat voor diverse activiteiten ingezet kan worden zodat het nummer het hele jaar mee kan. “Het is een rustige wals met een Gebroeders Ko einde zodat alle feesttenten weer helemaal plat gaan.

Erik van Klinken lanceert 'Alles gaat top'
23-04-2014 20:37:00

Erik van Klinken is een 46 jarige zanger uit Emmen. Hij groeit op in de wijk Emmermeer in Emmen. Een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Het zingen zit Erik al vroeg in het bloed en hij staat inmiddels wekelijks op het podium door het hele land. Erik heeft de afgelopen jaren opgetreden met diverse grote artiesten zoals Jannes, Django Wagner, Frans Duijts, Jan Smit, Wolter Kroes, Stef Ekkel, Willem Barth, René Schuurmans, Jaman, Helemaal Hollands, Rein Mercha, e.v.a.

Gouden Stemmen in Zuid Afrika...vrijdag 2 mei om 17.35 uur op NED 2
23-04-2014 15:05:00

MAX zendt vrijdag 2 mei om 17.35 uur op Nederland 2 de muziekspecial ‘Gouden stemmen in Zuid Afrika’ uit. Jan Keizer en Anny Schilder gingen samen met collega-artiesten George Baker en Pussycat naar het betoverende Zuid Afrika om te repeteren voor een groot concert in Pretoria. Concertbeelden worden afgewisseld met de mooiste plekken van dit Afrikaanse land. BZN, George Baker en Pussycat scoorden in de 80 en 90’er jaren vele grote hits in dit land.

Platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw boos op Roy Donders
23-04-2014 14:45:00

Platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw is verbolgen over het feit dat Roy Donders, bekend van de huispakken en zijn realityprogramma op RTL5, het liedje ‘Jongen van de handel’ heeft opgenomen en op single uitgebracht. Zanger Gerard uit Apeldoorn bracht dit liedje zo’n drie jaar geleden uit op het Rood-Hit-Blauw-label. De videoclip hiervan is inmiddels meer dan 100.000 keer bekeken.

Nieuwe single voor de Vlaamse zanger Paul Bruna
22-04-2014 20:27:00

Twee weken geleden was de release van de nieuwe single "Dat zomerse gevoel" van de Middelkerkse zanger Paul Bruna. In die twee weken tijd heeft de single al een heel parcours afgelegd en staat in veel hitlijsten genoteerd waaronder de Vlaamse Top 15. Het nummer werd geschreven door Stef Ekkel en Cees Tol en is een meezinger die onmiddellijk aanslaat. Er is ook een clip opgenomen in de omgeving van het strand en de Zeedijk van Middelkerke door Tom Van der Borst, de cameraman achter Toppers van Oranje. 

Tamara Tol en Ramon Beense finalisten eerste ronde ‘Doorbreken als hollandsnieuwe Topper?’
22-04-2014 18:13:00

Vorige week begonnen de Toppers en hollandsnieuwe met de zoektocht naar twee zangers en/of zangeressen voor de TOPPERS HALFTIME SHOW tijdens hun vier jubileumconcerten in mei van dit jaar.  Een 15 minuten durend, geproduceerd showblok waarin de Amsterdam ArenA helemaal op zijn kop gezet gaat worden met Nederlandstalige meezingers. Afgelopen vrijdag sloten om 17.00 uur de lijnen en was de Top 25 bekend. Uit deze top 25 kozen de Toppers de eerste 2 finalisten.

Herinneringen: Het Beste Van Nick & Simon
22-04-2014 12:02:00

Nick & Simon brengen op 20 juni een overzicht uit van de grootste hits uit hun carrière tot nu toe; onder de noemer ‘Herinneringen: Het Beste Van Nick & Simon’. Op deze datum verschijnt niet alleen een 2CD-verzamelalbum met de Top 20 beste liedjes, tevens bevat dit album vier nieuwe songs en live hoogtepunten uit  het concert ‘Sterker in GelreDome’. Daarnaast zal er een complete fanbox uitgebracht worden door Artist & Company bestaande uit 3CD’s en 2DVD’s.

Party Dj Ramon pakt groots uit tijdens zijn 5 jarige jubileum
22-04-2014 11:42:00

Op 31 mei geeft Party Dj Ramon een geweldig concert in Restaurant De Betuwe te Tiel. Met een mooie line-up aan artiesten op die avond zullen voorbij komen o.a. Django Wagner, Stef Ekkel, Rob Ronalds, Christianne van Eden e.v.a. Maar niet alleen zijn 5 jarig jubileum zal gevierd worden, afgelopen maanden heeft Party Dj Ramon hard gewerkt dit samen met Sonic Solutions om een geweldige single te produceren. Er is gekozen om een single te maken met een knipoog naar het komend WK voetbal. De single zal dan ook met een geweldige show gepresenteerd worden, de voorbereidingen zijn dan ook al vergevorderd. Er is een bühne en een lichtplan gemaakt alles zal een spectaculair tintje krijgen.

7e Vlaamse Top 10 hit op rij voor Dennie Damaro
21-04-2014 13:18:00

Het succesverhaal van schlagerzanger Dennie Damaro blijft duren want deze week komt zijn zelfgeschreven nieuwe single “Sancta Maria” binnen in de Vlaamse Ultratop 10. Dit is voor de 42-jarige zanger uit Gooreind meteen ook de zevende nationale top 10 hit op rij. Om zijn nieuwe single te ondersteunen werd aan het college te Essen ook een sfeervolle clip opgenomen die deze week “Lieveling” is op de Vlaamse zender Ment-tv. Dennie begon zijn carrière trouwens al 26 jaar geleden en kon snel van zijn hobby zijn beroep maken.

Marco de Hollander zingt en feest in Turkije
21-04-2014 13:11:00

Marco de Hollander was afgelopen week in Turkije om daar op te treden voor Nederlanders. Dit voor mensen die gebonden zijn aan hun rolstoel. Het Sundance suites hotel is speciaal aangepast voor deze doelgroep. Marco, die ambadadeur is van deze organisatie was hier ook om opnames te maken van Cliphuis TV. Zij maakte vier afleveringen van "Cliphuis naar de zon".

Jeroen Spierenburg presenteert nieuwe single tijdens het Oranjefestival in Etten-Leur
21-04-2014 12:28:00

Op vrijdag 25 april verschijnt de nieuwe single "Nu leef ik m'n leven" van Jeroen Spierenburg. De Brabantse zanger zal deze als eerste ten gehore brengen tijdens het Oranjefestival Etten-Leur. Voor 3000 fans zal hij z'n single “Live” zingen en presenteren tussen al die andere toppers zoals Frans Duijts, Wolter Kroes, Gebroeders Ko, Ruth Jacott en Django Wagner. "Een betere promotie voor de nieuwe single kan eigenlijk bijna niet", aldus Jeroen. Spierenburg draait al heel wat jaartjes mee. Diverse singles hebben de landelijke en regionale hitlijsten gehaald.

Nieuwe single voor De Hollandio's
20-04-2014 12:37:00

In 2013 besloten Janse en Jack na jarenlange ervaring op diverse podia door geheel Nederland en België gezamenlijk de handen in één te slaan en als De Hollandio's het land in te trekken. Dit werd opgemerkt door Emile Hartkamp & Norus Padidar die hen uitnodigde voor een studiobezoek. Een aantal weken later resulteerde dit in de debuutsingle “Jij laat het zonnetje weer schijnen”. Het duo werd op de "kaart" gezet en het bleek dat fans hun volkse repertoire leuk vonden. "We krijgen nu ook boekingen uit een bepaalde volkse hoek", laat Jack ons weten.

Gouden Award voor The Common Linnets
20-04-2014 01:03:00

The Common Linnets ontvingen zaterdag in de uitzending van Opium TV een gouden award voor de verkopen van meer dan 10.000 singles. Ilse DeLange en Waylon krijgen de award uitgereikt door Cornald Maas, presentator en commentator van het Songfestival, in een speciale Songfestivalaflevering van Opium TV. In deze uitzending is tevens Jan Smit te gast.

'Ik kan alleen maar van je dromen'......nieuwe hit van Gino Graus
19-04-2014 14:20:00

Op een wel heel bijzondere plek is de nieuwe single van Gino Graus uitgereikt. Tijdens de muziekreis naar Turkije (5 t/m 12 april 2014) heeft niemand minder dan Thomas Berge de nieuwe single ‚Ik kan alleen maar van je dromen' officieel aan Gino uitgereikt. Tijdens de reis waren ook nog andere grote namen als Jannes, Sieneke, Jan & Anny, Helemaal Hollands, Edwin van Hoevelaak, De Gebroeders Ko en vele anderen aanwezig, samen met nog circa vijfhonderd gasten.

Christianne van Eden is onderweg naar jou
19-04-2014 14:11:00

De 19 jarige Christianne uit Echteld, is daadwerkelijk onderweg naar jou. En dat heeft ze dan ook netjes weten te vertalen in haar nieuwe single die ook als titel heeft "Onder Weg Naar Jou". Alice May is verantwoordelijk voor de tekst en Ad Damen heeft de productie gemaakt voor Christianne. Het is Christianne haar eerste debuut single op het Nederlandstalige vlak om zo toch meer bekendheid te kunnen krijgen in het artiesten wereldje, maar Engels vind Christianne nog steeds leuk om te zingen zo ook op de bühne. 

Laura Lynn scoort nieuwe nummer 1 in de Vlaamse Top 10
19-04-2014 11:09:00

Laura Lynn kaapt deze week de hoogste plaats weg in De Vlaamse Top 10 van Ultratop. ‘Jij en Ik’ is de nieuwe nummer 1! De single, een Nederlandstalige versie van ‘Atemlos’ van Helene Fischer, is de voorloper van het nieuwe album van Laura Lynn dat in september zal verschijnen. ‘Ik hoop het klaar te hebben als mijn dochter Eliana verjaart’, zegt Laura. Jij en Ik’ is geen schlagerlied zoals we gewoon zijn van onze schlagerkoningin Laura, maar een opzwepend popnummer. 

Friso heeft de Oranje Kroon
19-04-2014 10:54:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 21 april is dat 'Jij Bent Niet Alleen', de debuutsingle van Friso. De Helmondse zanger is samen met zijn vriendin Manon al jaren eigenaar van een sfeervol restaurant.  Daar pakt hij geregeld de microfoon en zingt nummers zingt van o.a. André Hazes, René Froger en Django Wagner. Door een ontmoeting met Bert Schenau van Feestartiesten.nl werd Friso geïnspireerd om zijn muzikale passie met iedereen te delen.

‘So schön ist…’ bij TV Oranje
19-04-2014 10:51:00

Zondag 20 april kun je bij TV Oranje om 20.00 uur kijken naar een gloednieuwe aflevering van ‘So schön ist…’, het programma met muziek, mensen en landschappen uit de Alpenlanden. Deze keer nemen we een kijkje in het Oostenrijkse vakantiegebied Zell am See-Kaprun, dat het hele jaar door veel te bieden heeft. Metershoge sneeuw en prachtige pistes in de winter, schitterende meren en witte gletsjers in de zomer. 

Yosee laat de zon weer schijnen
19-04-2014 01:23:00

Na het succes van de single “1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang” meldt Yosee zich terug met een zomerse nieuwe single, getiteld “De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan”. Dit liedje is afkomstig van Yosee’s nieuwe album “Voor Een Leven Lang”. Voor de videoclip trok Yosee naar Duitsland, wat prachtige shots heeft opgeleverd. De komende periode zal Yosee met grote regelmaat te horen zijn op de radio en in diverse TV programma’s haar opwachting maken.

Frank Ferrari schrijft lied voor Bas Gaasbeek
19-04-2014 01:14:00

 De goedlachse Bas Gaasbeek is geboren en getogen in Rotterdam en daarmee een rasechte Rotterdammer. Als kind was Bas al bezeten van muziek en kwam hij via talentenjachten in contact met zanger en tekstdichter Cock van der Palm, die Bas verder op gang hielp in de muziekwereld. Bas kreeg regelmatiger optredens en begon steeds meer plezier te krijgen in het entertainen van publiek. Dit leidde tot een ontmoeting met Frank Ferrari, bekend van internationale hits als “Sweet Love” en “Monza”.

'Over You'.....nieuwe single van Ralf Mackenbach
18-04-2014 23:52:00

Vandaag is de nieuwe single van Ralf Mackenbach uitgekomen. Deze single is geheel Engelstalig en heet “Over You”. Ralf werd in 2009 eerste tijdens het Junior Songfestival met het nummer “Click Clack”en won de harten van het publiek met de combinatie van zang en tapdans, een techniek, die hij heel goed meester is. Hierna vertegenwoordigde hij ons land tijdens het Eurovisiesongfestival in Kiev,waar hij ook eerste werd. Sinds die tijd is het met zijn carrière bergopwaarts gegaan en heeft hij diverse hits gescoord.

Traditiegetrouw lanceert Jan Warringa op Goede Vrijdag nieuwe single
18-04-2014 12:36:00

Traditiegetrouw verschijnt er ieder jaar op Goede Vrijdag van Jan Warringa een nieuwe single en dit jaar  is daar geen uitzondering op gemaakt. “ Ik droom alleen van jou” is de titel en opvolger van de succesvolle single Engelbewaarder die Jan Warringa eind 2013 heeft uitgebracht samen met Hennie Venema en welke nog steeds veel gedraaid wordt op de diverse  zenders. Het is een van de meest gedraaide nummers van het afgelopen kwartaal en daarom terecht ook terug te vinden op de compilatie cd “ Ik luister Nederlandstalig Volume 3”.

Koningsnacht en -dag: MOKUM op het Rodetorenplein in Zwolle
18-04-2014 00:00:00

Koos Alberts. Mick Harren. Dries Roelvink. Harry Slinger. Enkele namen uit het scala legendarische volkszangers dat de Zwolse binnenstad tijdens Koningsnacht én Koningsdag met een spetterend optreden vereerd. Het Rodetorenplein vormt het decor voor het allereerste Zwolse ‘Jordaanfestival’: Mokum op het Plein. Koningsnacht vanaf 20.00uur koningsdag vanaf 14.00 uur, gratis entree. 

Sieneke laat velen herinneringen ophalen met 'Niemand heeft je ooit gezien'
17-04-2014 23:10:00

In 1972 lanceerde de Belgische zangeres Helga het nummer “Niemand heeft je ooit gezien”. Destijds was dit lied ook een grote hit in Nederland. “Adrie van den Berk van Berk Music stuurde me dit nummer enkele weken geleden op . We hadden al plannen voor een nieuwe single, maar ik vond het zo toepasselijk om dit liedje te zingen terwijl je ook nog zwanger bent. Het was niet eens de bedoeling om dit als single uit te brengen. De tekst greep me erg aan en vond het zo mooi en dacht wauw…..dit is precies wat bij mij past.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool