RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single voor Gerard Joling
13-03-2014 11:25:00

Vrijdag 14 maart verschijnt "Ik Proost Met Jou", de nieuwe single van Gerard Joling. “We hebben bewust even gewacht tot de carnaval afgelopen is”, vertelt de zanger lachend.Het vrolijke up tempo liedje is in een nieuw jasje gestoken. De originele versie is terug te vinden op Joling’s vorig jaar verschenen album Ik Ook Van Jou. Tussen al zijn drukke werkzaamheden door vond hij ook tijd om – met een stel vrienden en bekenden – een videoclip in gezellige kroegsfeer te schieten.

Album Plork en de Aannemers landelijk uitgebracht
13-03-2014 09:28:00

Plork en de Aannemers, heb je ze al gezien of gehoord? Vanaf dat moment vergeet je ze nooit meer! Mocht je ze toch nog niet hebben gezien; De heren hebben een bomvolle agenda dus gaat deze rockende feest-act beslist een keer bekijken. Via de grootste evenementen als; Dauwpop, Stoppelhaene en op het roemruchte Zwarte Cross plezierden Plork en de Aannemers al vele honderdduizenden muziekliefhebbers. Ook bij de Hilversumse stations is de loper al uitgelegd voor de mannen.

Zaterdag 15 maart zal eerste bezetting van de Tee-Set een uniek reünie-optreden verzorgen
13-03-2014 00:36:00

De Tee-Set is één van de meest succesvolle popgroepen die Nederland ooit gekend heeft. Maar liefst 22 keer stonden ze in de Nederlandse Top 40. She Likes Weeds bereikte daarin zelfs de toppositie, terwijl Ma Belle Amie als een van de weinige Nederlandse platen een hoge notering in de Amerikaanse top 10 wist te behalen. Om nog maar te zwijgen over alle andere landen waar deze wereldhit een onuitwisbare indruk achterliet. In totaal heeft de Tee-Set minimaal vijf miljoen platen verkocht.

'Deze droom'.....nieuwe single van Deborah Bee
12-03-2014 12:47:00

Deborah Bee is geboren te Amsterdam maar al vroeg verhuist ze naar het oosten van het land. Als kind is ze altijd al met muziek en zang bezig en doet mee aan diverse talentenjachten die ze regelmatig wint. Op school wordt ze regelmatig gevraagd om voor te zingen in de klas en krijgt ze zelfs de hoofdrol in een musical. Thuis is de pick-up van haar broer onveilig, want het liefst draait ze de hele dag muziek en zingt altijd luidkeels mee, waarbij haar voorkeur uitgaat naar Engelstalige liedjes van o.a. Abba en Anita Meyer.

Semino Rossi in IJsselhallen Zwolle
12-03-2014 12:27:00

Op donderdag 3 april keert zanger Semino Rossi terug naar Nederland voor een concert in de IJsselhallen Zwolle. Meer dan 500.000 mensen kochten de afgelopen jaren een ticket voor een van zijn optredens. Dat maakt Semino één van de meest succesvolle live artiesten uit Duitsland. Hij slaagt er in om een afwisselend en persoonlijk programma te brengen, dat ook niet-schlagerliefhebbers weet te bekoren. Vanwege de grote vraag vanuit het publiek is Semino Rossi op dit moment opnieuw op tournee door Europa.

Albumpresentatie Johnny van Veldhoven in Sint Willebrord
12-03-2014 12:15:00

Johnny van Veldhoven presenteert op zondag 23 maart z'n nieuwe album met daarop z'n muziek van de afgelopen 10 jaar. Dit alles vindt plaats bij Zaal "De Kwast", Vijverstraat 15 in Sint Willebrord. Meewerkende artiesten zijn: Mike Angelo, Mark Rijs, Leen Zijlmans, Fons van Veldhoven, Rocky Taylor, Mike Davids en Denans die tevens de presentatie op zich neemt. Op het album staan in totaal 18 nummers, waarvan er 9 zijn opgenomen in z'n eigen J.V.V. studio. Manfred Jongenelis was verantwoordelijk voor de overige 8 liedjes. Bewonderingswaardig is het dat Johnny ook zelf de arrangementen en diverse instrumenten heeft ingespeeld op dit album, zoals de gitaren en accordeon.

De Commerce & Cliphuis TV presenteren Talentenbattle
12-03-2014 10:25:00

Op zondag 16 maart presenteren De Commerce & Cliphuis TV voor de eerste keer een talentenbattle in Kruisland. De aanleiding hiervoor is het grote aantal aanmeldingen van regionale artiesten voor de reguliere tv opnames voor het muziekprogramma Cliphuis TV. "Wij moeten veel artiesten teleurstellen die graag in de uitzending willen komen", legt presentator Hans van Aalst uit. Tijdens de talentenbattle strijden 12 deelnemers tegen elkaar onder toeziend oog van een vakjury. Daarnaast telt ook de applausmeter van het publiek mee. De winnaar krijgt een uitnodiging voor de volgende opname en mag bovendien op kosten van de organisatie een videoclip opnemen.

3JS beginnen concert met z’n tweeën!!
12-03-2014 09:44:00

De 3JS zijn gisterenavond op een spectaculaire manier hun concert in het Scheveningse Circustheater gestart. Jan Dulles ontbrak bij aanvang van het optreden. Hij begon het eerste nummer vanuit een nogal ongebruikelijke locatie, het McDonald’s restaurant, terwijl Jaap Kwakman en Jan de Witte al op het podium stonden. Desondanks speelden de 3JS echter tóch vanaf het begin samen, omdat Jan Dulles via een speciale videoverbinding zichtbaar was.

Duet van Kees Plat & Mark van Veen nu uit op single
11-03-2014 12:54:00

Dat Kees Plat & Mark van Veen feestbeesten zijn was al bekend en dat ze graag de boel op de kop zetten in het Cafe komt velen ook niet vreemd voor maar dat ze nu samen een nummer hebben uitgebracht over ‘ hun grote liefde’ is nieuw. “ In ons stamcafé’ is de titel van dit duet. Kees Plat kennen we allemaal als zanger/gitarist van de Tribute to the Cats Band en van de hits “ Mijn Volendam” en recent  “ Al mijn  dromen” . Mark van Veen had in 2013 een hit met “ Jij bent alles voor mij”  geschreven door Kees Plat. Kees schrijft veel en ook alles voor Mark. 

100% NL presenteert: Let’s go Dutch!
11-03-2014 12:17:00

Radiostation 100% NL presenteert het nieuwe concept ‘Let’s Go Dutch!’. Nederlandse artiesten maken een eigen versie van een bekende internationale hit. Deze nummers worden speciaal gemaakt om te draaien op 100% NL.

Femke Meines neemt bijzonder duet op met vader
11-03-2014 11:51:00

De 13-jarige Femke Meines, bekend geworden als winnares van het Junior Songfestival in 2012, duikt binnenkort de studio in om een hele bijzondere, nieuwe single op te nemen. Het nummer, dat eind april wordt uitgebracht, omschrijft de relatie tussen een kind en zijn of haar ouders. De tekst van het nummer zal bij veel kinderen en ouders een gevoel van herkenning opwekken.

Verjaardags/jubileum party Johan Linssen in Eindhoven
11-03-2014 00:22:00

Op vrijdag 11 april viert Johan Linssen zijn 12 ½ jarig artiesten jubileum. Johan die zijn muzikale voorkeur al vanaf jonge leeftijd met de paplepel ingegoten kreeg maakte zijn eerste cd-single al op 10 jarige leeftijd. Dit resulteerde in het singletje “Oma” dat special werd geschreven voor de verjaardag van zijn opa en oma. Toen Johan na een paar jaar door zijn opa en oma werd uitgenodigd voor een vakantie naar Benidorm zag hij zijn kans in het Café van Andy de Wit (Music Maker) om daar voor het eerst op te treden. Tijdens dat “eerste” optreden werd Johan door Nederlandse vakantiegangers voor geboekt en dit werd zijn allereerste officiële en betaalde optreden in Nederland. 

Chiel van Praag en Tony Cornelissen geloven in Jonie van der Meij
11-03-2014 00:16:00

Jonie van der Meij staat op een belangrijk keerpunt in zijn zangcarriere, na een fantastisch 2013, waarin hij de finale van het RTL4 programma Holland's Got Talent bereikte, is nu het moment aangebroken waarop hij dit een serieus vervolg gaat geven. Miljoenen Nederlanders kennen inmiddels "het verhaal" van Jonie, 25 jaar geleden begon hij met zingen, hij bracht zijn eerste single uit bij Cat Music (Een leven zonder jou).

Reneé de Haan terug met nieuwe single
10-03-2014 23:58:00

Renée de Haan is terug van weggeweest. De Amsterdamse volkszangeres scoorde vooral in de jaren 80 en 90 grote hits als "Mannen" "De nacht is nog zo lang" en "Alleen." Haar grootste succes behaalde ze echter met "Vuile huichelaar" welke in 1988 maar liefst zeventien weken genoteerd stond in de single Top 100. Nu heeft Renée de Haan een nieuwe single uit. "Niemand weet wat ik nu voel" is een levenslied pur sang. Het nummer is afkomstig van het album "Wat er echt in mij leeft." De track is nu op single gezet.

Jaarlijkse fanclubmiddag Mooi Wark
10-03-2014 23:47:00

Zondag 16 maart vindt de jaarlijkse fanmiddag van Mooi Wark plaats. In een nagenoeg uitverkochte Cafe Hessel’n in Wachtum kunnen de leden van de fanclub weer een ouderwets feestje verwachten.  Bert, John, Arnold en William zullen niet alleen een exclusief optreden verzorgen maar zullen ook de hele middag aanwezig zijn om met iedereen op de foto te gaan. “Hier doen wij het voor,  wij zijn trots op onze fans en onze fanclub, en geven graag onze vrije zondagmiddag op voor deze jaarlijkse happening”, aldus een enthousiaste John Roffel. Mooi Wark zal niet alleen de bekende nummers spelen.

Concert Marianne Weber bijna uitverkocht
10-03-2014 13:00:00

Het concert van Marianne Weber ‘Music of Life, Sterren aan Zee’ op 18 maart is bijna uitverkocht. Marianne ontvangt onder anderen als gasten Django Wagner, John de Bever (duet) & Sieneke. ~~In eerste instantie zou Marianne samen met Willem Barth een concert geven, maar omdat Willem zich meer wil storten op z'n solocarrière is er gezocht naar een geschikte vervanger. Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.40 uur.  Bel voor kaarten de Music of Life Reserveerlijn, telefoon 0900 1505 (€ 0,45 pm.

Jacqueline Govaert zet titeltrack van haar nieuwe album online
10-03-2014 12:10:00

Jacqueline Govaert heeft in aanloop naar de release van haar nieuwe album 'Songs to Soothe' op 21 maart vandaag de titeltrack online gezet. Jacqueline Govaert over de keuze van de albumtitel: 'Het is heel fijn om je verdriet of dat van iemand om je heen in een liedje te kunnen plaatsen. Dus zo schreef ik song na song. Op een gegeven moment had ik alles gezegd dacht ik, alleen het verdriet was nog niet op. Ik liep vast en schreef een tijd niks nieuws. Tot ik ineens achter m’n pianootje zat en Songs To Soothe schreef.

Patrick van den Corput giet wedeom oude hit van Nico Haak in nieuw vaatje
09-03-2014 23:01:00

Op 1 maart is de nieuwe single uitgekomen van Patrick van den Corput. Deze keer wederom een nummer van Nico Haak in een nieuw jasje. Na eerst Honkie Tonkie in een nieuw jasje te hebben gedaan heeft Patrick besloten om ook het nummer Foxy Foxtrot in een nieuw leven in te blazen. Het is een geweldig uptempo nummer geworden die nu al goed ontvangen wordt. Zowel Honkie Tonkie als Foxy Foxtrot zijn uit gekomen onder het label van Brabant Music Events.

Nieuwe single voor Gerard Fuchs
08-03-2014 17:45:00

Voor velen onder u is trompettist Gerard reeds een begrip. Sedert jaar en dag is hij met zijn gouden trompet te vinden in binnen en buitenland. Ook was hij regelmatig bij de TROS, Veronica en Volkstümliche Alpenland en Schlagershow te horen met zijn lied "Winternacht". Voor velen is Gerard DE Andre Rieu op trompet. Momenteel werkt hij keihard aan een volledig nieuwe bühne act waarbij hij een spetterende show met luister- en feestrepertoire voor een breed publiek ten gehore gaat brengen.

Pascal lanceert 'Vandaag ook morgen overdoen'
08-03-2014 16:17:00

19 maart aanstaande is het zover voor Pascal want dan komt zijn nieuwe cd-single uit. De single met de titel “Vandaag ook morgen overdoen” is een echt feest nummer. Pascal staat bekend om zijn feest gehalte want ook zijn vorige singles “Waterbed” en “In dat mooie kleine kroegie”  waren echt feest knallers. Zaterdag 29 maart zal de clip opgenomen op Plan Schoonhoven in het Drentse Hollandscheveld, waar Pascal en echt camping gevoel wil creëren. “Het moet een feestelijke clip worden waar vrienden en kennissen een rol in gaan spelen”.

Ed Nieman getroffen door hartinfarct
08-03-2014 16:10:00

Afgelopen donderdag 6 maart 2014 is zanger Ed Nieman getroffen door een hartinfarct. Ed had al langer last van zware vermoeidheid. Toch wist de volkszanger ondanks zijn vermoeidheid al zijn optredens tijdens de carnaval met succes te volbrengen. Maar waarschijnlijk heeft het harde werken ook zijn tol geëist aan de altijd vrolijke zanger. Afgelopen donderdagmorgen is Ed met hartklachten naar de huisarts gegaan, daar aangekomen is er direct een hartfilmpje gemaakt. Ed’s huisarts heeft na het zien van het hart filmpje direct een ambulance gebeld, daarmee is Nieman met grote spoed naar het ziekenhuis in Zwole overgebracht.

Roy Raymonds laat NIKS van zich horen
08-03-2014 15:59:00

We kennen hem van zijn blote voeten, oranje wurmpje en zijn mooie blauwe ogen, dat zijn toch de kenmerken van Roy Raymonds als we hem zien. Maar sinds deze week heeft Roy Raymonds er een mooi kenmerk bij en dat is heel simpel NIKS. NIKS dranken en likeuren heeft zich verbonden met Roy Raymonds dat is eigenlijk ook niet zo raar want als iemand een merk kan uitdragen dan is dat Roy Raymonds wel. Eerder was hij al het gezicht van Arke Reizen en hebben we hem kunnen zien in de TV commercial van Corendon op de commerciële zenders.

Nieuwe theatervoorstelling van zangeres MarieChristien in maart en april
08-03-2014 15:35:00

In de maanden maart en april, gaat MarieChristien op pad met haar gloednieuwe theatervoorstelling “Een verrassende Tijdreis”. Zij bezoekt verschillende locaties in Brabant. Gezien het succes van een aantal intieme voorstellingen maakte  MarieChristien een gloednieuwe theatershow. “Een verrassende tijdreis”. In deze show beleeft het publiek een hernieuwde kennismaking  met alle mooie hits van vroeger tot nu.

De hit 'Hé jij' van Theodoor wordt gecoverd over de grenzen
08-03-2014 15:12:00

Het gaat goed met Theodoor. In augustus 2013 debuteerde hij met zijn hit single “ik ben van jou” die het landelijk goed heeft gedaan. In januari 2014 kwam Theodoor met zijn tweede single "Hé jij". Ook deze single deed het landelijk goed. Bij diverse radio en tv stations werd de single hitschijf en kreeg de plaat de maximale airplay. En dat de plaat een hit is blijkt nu ook wel dat deze is gecoverd over de grens. De eerste buitenlandse artiest komt uit België en heeft de plaat onlangs uitgebracht.

'Lachen is het beste medicijn' van Gerry Holland in release
07-03-2014 14:00:00

Vandaag, 7 maart 2014 gaat de nieuwe single van Gerry Holland, getiteld “Lachen is het beste medicijn” in release. Nadat op 21 februari jl. “The making of” online werd gezet op youtube kreeg de volkszanger met grote regelmaat te horen wanneer de single en clip uit zouden komen. De verwachting is, dat het lied, geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar hoge ogen zal gaan gooien, mede door de opvallende videoclip die opgenomen is in het historische museum “De Dorpsdokter” te Hilvarenbeek.

Henk Dissel heeft de Oranje Kroon
07-03-2014 13:02:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 10 maart is dat ‘Alle Hoeken’ van Henk Dissel. De talentvolle zanger uit Zeist heeft na zijn doorbraak enkele jaren geleden gestaag verder gebouwd aan zijn carrière. Met deze nieuwe single laat Henk horen dat hij definitief behoort tot de eredivisie van de Nederlandse muziek. Het vrolijke uptempo nummer, dat is geschreven door Willem Gunneman, heeft een opvallende tekst met een licht ondeugende ondertoon.

‘Dijkers & Strijkers’ op nummer 1 binnen in de Album Top 100
07-03-2014 12:47:00

Het album ‘Dijkers & Strijkers’ van De Dijk samen met strijkorkest Amsterdam Sinfonietta is vandaag op nummer 1 binnengekomen in de GfK Dutch Album Top 100.  Eerder dit jaar gaven De Dijk en Amsterdam Sinfonietta onder de noemer ‘Breder dan klassiek’ een bijzondere reeks concerten, waarvan de muziek afgelopen vrijdag werd uitgebracht met als titel ‘Dijkers & Strijkers’. Het album stond meteen na release op nummer 1 in de iTunes Album Top 200. Alle nummers op ‘Dijkers & Strijkers’ zijn speciaal gearrangeerd voor het project.

Ook Gabriello komt met 'Pappie loop toch niet zo snel'
07-03-2014 12:37:00

De Vlaamse zanger Gabriello die al diverse hits scoorde in Nederland o.a. "Que Sera" "Waterkant" en "Vurige Tongen" heeft een nieuwe single uit. Het nummer is een cover van "Pappie loop toch niet zo snel." Het lied is oorspronkelijk een Engels nummer "Daddy, don't you walk so fast" van Daniel Boone. Peter Koelewijn schreef de Nederlandse tekst en Herman van Keeken scoorde in 1971 een top 3 notering met "Pappie loop toch niet zo snel. 

Roel van der Wielen lanceert 'Pappie loop toch niet zo snel'
07-03-2014 12:23:00

Met zijn nieuwe single “Pappie loop toch niet zo snel” wordt zijn verzameling van eigen nummers aangevuld met een rustiger nummer. Van kinds af aan vindt de Zaandammer dit al een mooi, emotioneel nummer: “Het is een nummer dat blijft hangen en waar je over nadenkt”. Daarom riep hij al een half jaar lang dat “Pappie loop toch niet zo snel” zijn volgende single zou worden. Na daad bij woord te hebben gevoegd, is hier een 2014 versie van het bekendste nummer van Herman van Keeken.

Lana Vega treedt vanaf nu op voorgrond met debuutsingle 'Ik zie het in je ogen'
07-03-2014 12:18:00

Lana Vega, 21 lentes jong en woont in het Oost Vlaamse Zottegem. Lana kent het podium gevoel als geen ander want was achtergrond zangeres van o.a. Luc Steeno, Christoff, Lindsay en Laura Lynn. Het gaf haar een gevoel van “ dat wil ik ook” en vanaf nu heeft ze het altijd zeer gewaardeerde achtergrond vervangen door de voorgrond want Lana Vega heeft officieel vandaag haar eerste single uitgebracht. “Ik zie het in je ogen” is de titel en is een vrolijk nummer dat ons laat voelen dat de lente/zomer stilaan kan en mag beginnen.

Alisha gaat haar droom waar maken
07-03-2014 12:13:00

De 12 jarige Alisha Smulders uit Tilburg gaat haar lang gekoesterde droom waar maken. Alisha zoals ze ook in het artiestenvak genoemd wil worden is niet vreemd met Nederlandstalige muziek. Haar vader René Smulders is een bekende allrounder in de muziek wereld. Jaren lang verzorgde Rene Smulders het geluid van o.a. Mulder en Mulder en is tegenwoordig de vaste geluidsman van Rudy de Wit.

Saskia Damen in duet met Arjo
07-03-2014 09:54:00

In augustus 1975 was het direct de grootste hit van de Brabantse country formatie Tumbleweeds. Ruud Hermans en Ine Masseurs waren het gezicht van deze populaire countryband en zorgden internationaal voor een dijk van hit. Somewhere between was de titel en niemand had durven dromen dat het nummer bijna 40 jaar later opnieuw zal worden opgenomen maar dan in het Nederlands. Alice May schreef er een tekst op en Saskia Damen en Arjo doken de TMS studio in van Patrick Schouten om het geheel vast te leggen.

Nieuw album van DI-RECT verschijnt op 4 april 2014
07-03-2014 00:00:00

Het nieuwe album van DI-RECT 'Daydreams in a Blackout' komt uit op vrijdag 4 april 2014. Dat maakten de jongens vanmorgen zelf bekend op de radio. Het Haagse vijftal slaat op dit album nieuwe muzikale wegen in, wat een verrassende diversiteit en gelaagdheid oplevert. Op dinsdag 18 maart 2014 zal als voorbode de albumtrack ‘You & I’ verschijnen via iTunes. Ook de twee opvolgende dinsdagen komt daar telkens een nieuwe albumtrack uit. Eerder dit jaar bracht de band de track ‘Invincible’ uit, de eerste single van ‘Daydreams in a Blackout’.

Hitgevoelige single voor Henk Harders
06-03-2014 22:41:00

De uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders is terug met een hitgevoelige nieuwe single, getiteld “Als De Sterren Weer Gaan Stralen”. Henk is al enkele jaren actief en zijn populariteit breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, een prachtige warme stem en het charisma van een echte artiest is zijn ster rijzende. Singles zoals “Verlangen”, “Zie Ik Een Ster”, “Mary Jane” en “Geef Jouw Hart Aan Mij” zijn dan ook regelmatig te horen op de landelijke en regionale Nederlandstalige én Belgische radio zenders.

Zondag 23 maart a.s. tv opnamen Toppers van Oranje in St.Michielsgestel
06-03-2014 15:42:00

Zondag 23 maart a.s. vinden er weer tv opnamen plaats van het muziekprogramma Toppers van Oranje. Deze keer is het reizende muziekspektakel te gast in de Absoluut te St.Michielsgestel. Er zijn optredens van o.a.Henk Bernard, Jason Bouman, Henk Dissel, Dennie Christian, Jeronimo, Samantha Steenwijk, Mick Harren, Gino Graus, Sugarfree, Eveline Cannoot, Basily Boys, zijn o.a. zondag 23 maart a.s. te gast tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje in de Absoluut in St.Michielsgestel. Entree kaarten zijn online verkrijgbaar.

Arjan Venemann brengt nieuwe single uit
06-03-2014 13:04:00

Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld brengt binnenkort een nieuwe single uit. Na het succes van de hit: ‘Laat me 3000 jaren verliefd zijn’  komt er een passend vervolg. Het betreft wederom een vrolijke liedje met een hoog mee zing gehalte! ' Lieveling' is de titel van het nieuwe liedje. Het nummer is geschreven door René Karst. Venemann heeft wederom zelf de productie gedaan, alsmede het inspelen van diverse instrumenten. De opnames zijn gemaakt in de AV audio producties en AJH Records studio in Coevorden, waarvan Arjan mede eigenaar is.

Jan van Brabant lanceert Que Sera, Sera
06-03-2014 12:55:00

"Het is geen feest als Jan van Brabant niet is geweest", is het motto van deze zanger die al meer dan 25 jaar op diverse podia in Nederland en België staat. Na jarenlang niets meer op single uitgebracht te hebben heeft Jan besloten om aan het verzoek van zijn trouwe aanhang tegemoet te komen en een nieuwe single uit te brengen. Het is een lied geworden met een hoog meezing gehalte en heeft als titel 'Que Sera, Sera”.De opname werden gedaan in Studio ’69 te Zegge. De produktie lag in handen van Laurens van Wessel en Johan Hense.

Nieuwe single van Soraya een feit
06-03-2014 12:35:00

De nieuwe single van de Amsterdamse zangeres Soraya, getiteld " De wil van het leven " is uit met muziek en tekst van Eddy Hoorenman. Deze oude hit van Roos is in een nieuw jasje gestoken door Pascal de Vormer en de passende clip maakt het tot een aangenaam geheel voor oor en oog. Soraya is een zangeres die met veel plezier een geslaagd onderdeel van uw festiviteit kan zijn. Zij brengt op onvervalste wijze het Amsterdamse levenslied.

De gehele line-up voor OosterhoutLive 2014 is bekend! Kaartverkoop start vandaag
06-03-2014 11:04:00

Oosterhout LIVE is sinds 2009 het meest eigentijdse festival van Brabant gericht op Nederlandstalige muziek en is eigenlijk voor iedereen. De 6e editie van Oosterhout LIVE staat voor vernieuwing. Dit jaar is gekozen voor een vernieuwde opzet en plaats in één van de grootste tentconstructies van de Benelux. Hiermee is het jaarlijks terugkerende fenomeen “regen” in 1 klap van de gastenlijst verwijderd. De indrukwekkende festivaltent van 75 meter lang biedt per avond plaats aan 5000 bezoekers. Het geluid krijgt de grootste aandacht en zeker het lichtplan en de special effects gaan zorgen voor een waanzinnige show. De deuren van het veld gaan open om 18.00 uur. Vrijwel direct na het openen van de deuren, zal de eerste artiest het podium betreden. Vanaf 19.00 uur barst het spektakel echt los en zal tot 00.00 uur duren. 

Peter Elders vindt juiste mensen voor starten nieuwe band
06-03-2014 00:00:00

Na twee jaar zoeken naar de juiste formule heeft zanger/liedjesschrijver Peter Elders de juiste mensen om zich heen verzameld om een nieuwe Nederlandstalige pop/rock band te starten. De band, die de naam “Elders” heeft gekregen, bestaat louter uit door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen al lang hebben verdiend in zeer uiteenlopende richtingen. Hierdoor is er geen belemmering om in welke stijl dan ook liedjes te gaan schrijven en kan er geschreven worden aan een album vol Nederlandstalige pop/rock liedjes met iedere keer een ander karakter.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop