RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Soundtrack ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ deze week uit
08-04-2014 14:50:00

Vanaf 1994 zaten miljoenen kijkers maar liefst 229 afleveringen lang aan de buis gekluisterd voor de tv-serie ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’. De kleinburgerlijke avonturen van Jaap en Nel Kooijman, 'vriendje' Stokvis en zijn uit Drenthe afkomstige eega Zus waren net zo vermakelijk als herkenbaar. Toen de gelauwerde serie in 2009 stopte met de aflevering 'De Rek Is Eruit', viel dat veel trouwe kijkers zwaar. Die hoeven echter niet langer te treuren, want op donderdag 10 april gaat ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon - de Film’ in première.

Heimwee naar Afrika op debuut EP van Danella Smith
08-04-2014 10:14:00

Singer songwriter Danella Smith neemt je op haar prachtige debuut EP ‘My Africa' mee op reis naar haar geboortegrond: Afrika. Al woont Danella nu een paar jaar in Den Haag, haar thuisland Namibië zit nog altijd in haar bloed en dat hoor je terug in haar muziek. Danella Smith maakt popmuziek met een onmiskenbaar eigen geluid en met haar karakteristieke stemgeluid brengt ze in het Engels en Afrikaans de warme Namibische zon in iedere huiskamer. Heimwee naar Afrika op debuut EP van Danella Smith.

Vlaams succes voor William van Engelen
08-04-2014 09:57:00

De uit ’s-Hertogenbosch afkomstige zanger William van Engelen vierde onlangs, na een radiostilte van twee jaar, zijn comeback met een nieuwe single. De swingende en pakkende Kees Tel-productie met de zeer toepasselijke titel ‘Ik Ben Weer Terug’ wordt ondertussen uitstekend ontvangen in zowel ons land als bij onze zuiderburen. Meteen al in de week na de release prijkt de single hoog op de playlist van diverse radiostations waaronder die van  RADIONL.

Johnny Leyen produceert debuutsingle Martin van Waveren
08-04-2014 09:50:00

Johnny Leyen, de zanger die op dit moment scoort met de hit “De Kroeg” is verantwoordelijk voor de debuutsingle van de 26 jarige Martin van Waveren uit Vledder. Muziek was al van jongs af aan iets wat Martin leuk vond. Stond regelmatig op het podium tijdens diverse feesten en evenementen in de regio maar mag nu zijn debuutsingle “1 Droom Bij Jou Vandaan” presenteren. En supertrots is de zanger dat Johnny Leyen het nummer zowel heeft geschreven als geproduceerd en ook in zijn studio heeft opgenomen.

Nieuwe single voor Tommy Lips
08-04-2014 09:45:00

Met zijn vorige singles “Rotzooi”, “Hart in brand”en “Alleen met jou” wist Tommy Lips zich snel een plaats te veroveren als feestzanger. Over airplay op de radiostations had hij ook niet te klagen, waardoor hij wekelijks ook live te zien is in diverse kroegen, feesttenten enz… Met deze nieuwe single “Jij bent het mooiste” gaat hem dat zeker ook weer lukken. De muziek en de tekst werden geschreven door Anita Antonissen en de opnamen werden gemaakt in studio ’69 in Zegge. Produktie werd gedaan door Laurens van Wessel en Johan Hense.

Attractiepark Duinrell heeft het seizoen geopend met 100% NL
07-04-2014 16:36:00

Op zaterdag 5 en zondag 6 april is Radio 100% NL neergestreken in Attractiepark Duinrell en zo werd het nieuwe seizoen geopend met een waar muziekspektakel. Dit evenement vond plaats op het veld bij het Tikibad, waar een groot podium was neergezet. De eerste dag waren er vele bezoekers en dat had mede te maken met het prachtige voorjaarsweer. Zondag was het minder druk, maar het sfeertje was er niet minder om. Zaterdag waren er optredens van Joey Hartkamp, Wesley Klein, Monique Smit en Tim Douwsma en Thomas Berge.

Mike & Colin: 'We maken er altijd een feestje van'......
07-04-2014 05:15:00

Mike & Colin, genieten duidelijk van het voorjaar. “De mooie optredens zijn weer begonnen en zitten er aan te komen. Lekker buiten op festivals en pleinfeesten. Dat vinden we echt te gek om te doen”, aldus het tweetal, dat momenteel goed scoort met hun single “Een lieveling van mij”. Ze zijn druk bezig met een album, maar het is volgens de jonge zangers niet gemakkelijk om een label te vinden, die hierin wil investeren.

Peer Wittenbols, Mike Roelofs en Gerard van Maasakkers winnen Annie M.G. Schmidtprijs
06-04-2014 17:14:00

De Annie M.G. Schmidtprijs, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, is toegekend aan Peer Wittenbols, Mike Roelofs (foto) en Gerard van Maasakkers voor hun lied Mijn Kind. De prijs werd uitgereikt door radiomaker en televisiepresentator Frits Spits in het Amsterdamse Theater Bellevue. De Annie M.G. Schmidtprijs werd 22 jaar geleden ingesteld om de schrijver, componist en uitvoerder van het beste lied te bekronen dat in het voorgaande jaar is uitgevoerd in een Nederlands theater.

Funky Piano’s XXL heel geslaagd
06-04-2014 08:08:00

Op vrijdag 4 april vond in het Silverdome in Zoetermeer Funky Piano’s XXl plaats, een druk bezocht evenement, waar mensen van heinde en verre op af zijn gekomen. Met als gevolg een vol Silverdome en een uitstekend sfeertje. Hoogtepunten tijdens de grootste vrijdagvond borrel van Nederland zoals het evenement was genoemd, waren de optredens van Kelvin Muïs van X-Factor, Kim de Boer van The Voice of Holland en Xander de Buisjoné. Het spits werd afgebeten door Muïs, die achter de vleugel plaatsnam en met zijn prachtige stem de aanzet gaf.

DéJean zingt een uitgebreid Internationaal repertoire
05-04-2014 17:14:00

De 27-jarige Nederlandse temperamentvolle latin-zanger/danser en entertainer Déjean is met recht hét voorbeeld dat het bloed toch wel kruipt waar het niet gaan kan. Van twee kanten kreeg hij het artiestenbloed mee. Van zijn moeder, zangeres/danseres en choreografe Jeanette Alles en van zijn vader Jos Frequin, solist bij het Internationale Folkloristische Danstheater. Dat zijn naam niet oerhollands klinkt komt doordat hij afstamt van Frans/Hongaars en Tartaarse voorouders.

Kelvin Muïs wil de wereld veroveren
05-04-2014 17:03:00

Kelvin Muïs (24) werd in 2010 derde tijdens X-Factor. Ondanks deze geweldige prestatie heeft de jonge zanger het sinds die tijd rustig aan gedaan. Met zijn nuchtere instelling heeft hij op muziekgebied veel weten te bereiken en doet hij dat nog steeds. “Na mijn deelname aan X-Factor had ik veel televisie en radiooptredens en stond ik volop in de belangstelling, maar daar heb ik eigenlijk niet zoveel mee gedaan.

Indrukwekkende nieuwe single van Gertjan Wels
04-04-2014 20:50:00

Zijn vorige single ‘Leef & Geniet’ mag gerust een succesplaat worden genoemd. De als vrolijkmaker getypeerde single staat ook nu nog hoog op de playlist van vele radiostations en belandde ook in diverse hitlijsten. Kortom de comeback van Gertjan Wels mag als uiterst geslaagd worden betiteld. De in 1979 in Nijmegen geboren zanger trekt inmiddels door heel ons land voor optredens en interviews en zelfs vanuit Vlaanderen is er volop belangstelling voor Gertjan.

Tweede single van De Overburen een feit
04-04-2014 20:28:00

Na het leuke succes van de eerste single 'Laat me los' komt Feestduo De Overburen (Miranda Schukkink en Marcel Oosterkamp) uit met hun tweede single 'Dat ben jij'. Het is moeilijk om stil te blijven zitten tijdens het horen van deze single, de liefde en gezelligheid komt gelijk binnen! De videoclip is opgenomen door Coen van Hoevelaak bij Partycentrum Circus te Hardenberg. Binnenkort zal deze te zien bij TV Oranje. De bruidsparen die hebben gefigureerd in deze videoclip konden hun trouwdag herbeleven tijdens deze feestelijke opname.

De Fantasticos hebben de Oranje Kroon
04-04-2014 18:19:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 7 april zijn dat de Fantasticos met hun nieuwe single ‘Ti Amo, I Love You’. Twee jaar geleden besloten Henk Janssen en Johnny Meijers de Hollandse muziek uit de jaren zestig in een nieuw jasje te steken: een succesvol duo was geboren. Als de Fantasticos scoorden ze meteen een aantal hits en komende week verschijnt alweer hun tweede album 'Het leven is zo mooi'. De verwachtingen zijn wederom hooggespannen, getuige ook deze aanstekelijke nieuwe zomersingle.

Dennis van Dijkhuizen ijzersterk terug met 'Samen kunnen wij de wereld aan'
04-04-2014 17:23:00

De naam Dennis van Dijkhuizen moet u ongetwijfeld al bekend in de oren klinken. Deze muzikale duizendpoot zit dit jaar 10 jaar in t vak. En dat moet gevierd worden! Wist u dat Dennis van Dijkhuizen van de eerste track die gereleased werd van zijn album ruim 25.000!! stuks verkocht? Met zijn nieuwe single (met dubbele A kant!)  “Samen kunnen wij de wereld aan”, en “Wenn dein herz Sirtaki tanzt” is Dennis weer helemaal terug bij zijn volkse roots. De Nederlandse tekst is door Dennis zelf geschreven.

Nieuwe single voor Frank Verkooyen
04-04-2014 15:12:00

Frank Verkooyen is naast zanger al geruime tijd full time producer in zijn eigen studio en zijn er tal van artiesten als Peter Beense, Willem Barth, Danny en Erna Temming, Ronnie van Bemmel etc. die op dit moment in alle facetten worden bijgestaan om hun repertoire te kunnen realiseren. Na zijn laatst verschenen single 'Jou nog om me heen' die 6 weken genoteerd stond in de top 100 en veelvuldig airplay heeft verworven komt Frank op 9 april met een zeer verassende song.

Loeksband komt met 'Koningsdag in Holland'
04-04-2014 14:57:00

De Heerhugowaardse  Zanger, Troubadour Loek  komt met nog een Koningsdaglied. Na ”Vertel Dat Maar in de Rijp”  is er nu "Koningsdag in Holland". Geschreven voor een samenzang met de kinderen tijdens de  Koningsdagviering op de Basis school waar Loek werkt. Het is dan ook een heel leerzaam lied geworden vol met informatie over het Waterrijke Koninkrijk der Nederlanden. Het lied zal ook komen op het album “Loek over Noord Holland 3”. Waarin het thema Land en Water in meerdere nummers terug te vinden zal zijn.

Optreden van William van den Oetelaar in RKC stadion
04-04-2014 14:26:00

De jonge talentvolle zanger “William van den Oetelaar” zal op zaterdag 3 mei een optreden verzorgen in het Mandemakers stadion tijdens de voetbalwedstrijd RKC – SC Heerenveen. De 20 jarige artiest uit Cromvoirt zal tijdens de rust het publiek in Waalwijk vermaken. Naast het optreden in het Mandemakers stadion, treedt William ook op in de business club en in de partytent, achter op het grasveld, van sponsor Uitzendmarkt. William is erg verheugd met zijn optreden in het RKC stadion: “Ik ben heel erg blij met deze kans!” “Als Brabander is het fantastisch om bij een club als RKC op te treden!” “Ik ben zeer blij dat mijn management en RKC mij deze kans geven en ik zal deze met beide handen aangrijpen”.  William van den Oetelaar timmert aan de weg om zijn bekendheid te vergroten.

Nieuwe locatie voor albumpresentatie Yosee
03-04-2014 21:18:00

Op zaterdag 18 april 2014 vindt de tweede albumpresentatie van Yosee plaats bij Café De Sjang, Graafseweg 141 te s' Hertogenbosch. In eerste instantie zou dit plaatsvinden in de kantine van sportvereniging R.K.J.V.V. maar de Gemeente s' Hertogenbosch heeft de reeds afgegeven vergunning ingetrokken. Alles draait om het in 2013 gelanceerde debuutalbum "Voor een leven lang" . Met haar stem en haar prachtige blonde verschijning laat Yosee overal een diepe indruk achter. Zo trok Yosee ook de aandacht van de legendarische zanger/producer/componist Peter Koelewijn. Koelewijn schreef vele hits voor o.a. Bonnie St. Claire, Babe, Ria Valk, Nico Haak, Marga Bult en verkocht miljoenen platen als producer van o.a. Helmut Lotti en Grant & Forsyth.

Schitter jij 4 dagen op het podium bij het 10 jarig Jubileum van Toppers in Concert?
03-04-2014 21:00:00

In 2011 en 2012 beleefden diverse zangers en zangeressen het moment van hun leven door drie dagen voor een uitverkochte ArenA op te mogen treden tijdens de Toppers Halftime Show. Dit jaar vieren de Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom het 10-jarig Jubileum van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van Nederland’.

Joeri Plaizier komt met sterke Nederpop track met een vleugje country
03-04-2014 20:49:00

''Jij bent de reden'' is de titel van de nieuwe single van Joeri Plaizier. Het is een sterke Nederpop track met een vleugje Country. Voor Joeri is dit een heel speciaal nummer omdat hij de tekst zelf heeft geschreven en heel nauw bij het productie proces betrokken is geweest. Het nummer is helemaal live ingespeeld en geproduceerd door de vaste producer van Joeri, Sjors van den Eerenbeemt, Sjors heeft ook de muziek geschreven van het nummer. Met de release van deze track zet Joeri een sound neer waarop hij in de toekomst wilt voortborduren.

Sylvia Corpiér lanceert nieuwe single met dance en Zuid Amerikaanse invloeden
03-04-2014 15:50:00

Sylvia Corpiér uit Groningen heeft een bijzondere nieuwe single uit; die als titel mee krijgt: “Vrij is de Liefde”. De muziekstijl is dance met Zuid Amerikaanse invloeden. Het liedje gaat over tolerantie in de liefde. Mensen in waarde moet laten, of je van een mooie vrouw houdt, of van een leuke vent. Zolang jij je medemens lief hebt, normen en waarden kent, maakt het niet uit wie of wat je bent: aldus Sylvia. 

Generale repetitie voor Ilse DeLange en Waylon in eigen land
03-04-2014 13:34:00

Zaterdag 5 april vindt in Amsterdam de zesde editie van Eurovision In Concert plaats; maar liefst 25 van de 37 deelnemers aan het komende Eurovisie Songfestival zullen neerstrijken in onze hoofdstad. Voor een uitverkochte Melkweg zullen zij hun Eurovisie bijdrage ten gehore brengen. Voorafgaand aan het concert zullen de deelnemers de pers te woord staan in de Amsterdamse Stadsschouwburg. In tegenstelling tot Anouk vorig jaar, zullen The Common Linnets wèl hun opwachting maken tijdens het jaarlijkse voorproefje.

'Jij bent niet alleen'.....debuutsingle van Friso
03-04-2014 13:24:00

Dat de Nederlandse zanger Friso een geboren zangtalent en entertainer is, liet hij lang geleden al horen en zien tijdens een talentenjacht in Gooiland, Hilversum. Deze won hij als veruit de beste zanger van die avond en met de winst op zak maar met een baan in de horeca bleef hij echter hobbymatig optreden. Hij was te zien in diverse dinershows in Hardersplaza te Harderwijk. Hij nam tijdens deze shows het Nederlandstalige gedeelte zeer verdienstelijk op zich en het was dan altijd een groot feest.

Sylvia Smit brengt nieuwe single op de markt
02-04-2014 21:09:00

Met het uitbrengen van een Engelstalige nieuwe single heeft Sylvia Smit weer een hoofdstuk aan haar muzikale carrière toegevoegd. Na het duet met John Do ( “Ik hou van jou”) en de succesvolle singles “ Jouw lieve lach” en “ Hasta la Vista”  is het nu “ Give you love” geschreven door Narda Miedema en de muziek is van Harry Hoogenberg. Met de release van deze nieuwe single bewijst deze Noord Hollandse zangeres dat ze van vele markten thuis is. Sylvia Smit is in binnen en buitenland al lang geen onbekende meer.

Pater Moeskroen lanceert muziek-theater festival 'Het land van Lieverlee'
02-04-2014 20:49:00

Pater Moeskroen, de vaandeldrager van de Nederlandstalige Folk, laat wederom van zich horen. Na de recente succesvolle release van de single “Zoveel Mensen” komen de heren nu met nog meer groots nieuws. Op 21 juni 2014 lanceren zij op de langste dag van het jaar hét midzomer festival, waar folk, pop en theater samen komen in een indrukwekkend programma voor jong en oud.

Nieuwe single voor Mister Nightlife
02-04-2014 17:35:00

Jan Hermans, beter bekend als zanger/toetsenist Mister Nightlife, maakt al muziek vanaf zijn kinderjaren en heeft al veel singles uitgebracht. De titel van z'n nieuwste single is "Ik denk aan jou". André Kooiman is verantwoordelijk voor de tekst en muziek. Als tweede track staat "Jij en ik" op het zilveren schijfje. Hiervoor is Manfred Jongenelis verantwoordelijk. Afgelopen zaterdag is de clip opgenomen door Tom van der Borst van Clipstudio. Binnen afzienbare tijd zal deze te zien zijn bij TV Oranje.

Alides Hidding heeft 'Angels' opnieuw opgenomen voor een speciaal project
02-04-2014 14:55:00

Alides Hidding, bekend van de band Time Bandits, heeft het nummer 'Angels' van de laatste Time Bandits CD bewerkt en opnieuw opgenomen voor een speciaal project ter nagedachtenis van verschillende overledenen. Niet alleen 'onbekende' Nederlanders en Vlamingen komen aan bod, maar ook bekende vrienden Herman Brood en de vorig jaar overleden Forrest, werden opgegeven door hun nabestaanden. De oorsprong van deze bijzondere clip is een videoverslag van de begrafenis Alides' schoonbroer.

Paul Turner tekent platencontract
02-04-2014 14:42:00

Paul Turner heeft besloten om zijn nieuwe single “Takin over” via MBMG Records te gaan releasen. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Jeroen Nap en Paul Turner. Voor Paul is het dubbel bijzonder omdat hij de tekst zelf heeft geschreven en samen met Jeroen het gehele productie proces doorgegaan is. “Vanuit het niets is een single ontstaan waar wij super trots op zijn. Ik heb zoveel mogen leren de afgelopen maanden”, aldus Paul.  “Paul is een top entertainer met een bijzondere persoonlijkheid. Natuurlijk heeft hij het stigma van “weer een artiest uit een talentenjacht” om zich heen hangen maar ik ben ervan overtuigd dat hij nog heel veel mensen blij kan maken met zijn positieve energie en muziek”. 

30EUROLIVE bracht nieuwe single uit op 1 april!
02-04-2014 14:25:00

„Little Boy” is de nieuwe popsingle van 30EUROLIVE. Het was een spontaan idee om dit nummer op te nemen en het is een heerlijke radioplaat geworden.  Het nummer gaat over de levensreis die een jongen vanaf kleins af aan maakt tot aan zijn volwassenheid: het vinden van zichzelf in het leven. Ook de band maakt een reis door in het schrijven van hun muziek naar een een steeds volwassener en eigen sound, met als deze sprankelende plaat als resultaat. De single is op 1 april 2014 gereleased door middel van een ludieke pr-stunt. 

's Lands mafste smartlappenband covert klassieke jodelhit Echo Anita!
02-04-2014 14:20:00

Na jaren van relatieve stilte aan het cd-front presenteerden De Zingende Fresia’s op 1 april hun nieuwe single Echo Anita op iTunes en Spotify. De bekendste versie van het nummer is van de op 4 april precies 20 jaar geleden overleden, bekendste jodelzangeres van Nederland, Olga Lowina, en de De Zingende Fresia’s zouden De Zingende Fresia’s niet zijn als ze er niet hun eigen humoristische draai aan zouden geven. Voorzien van een scherp poprandje klinkt de Fresia-versie eigentijds en vooral uiterst meezingbaar.

Marlane laat met nieuwe single 'Kleine dingen' horen wat ze in huis heeft
02-04-2014 14:01:00

2013 was het jaar waarin Nederland en België volop kennis heeft kunnen maken met de Betuwse zangeres Marlane. Door het uitbrengen van de singles 'Zeg eens schatje' en 'Wat kan mij het schelen' in 2013 en haar optreden bij o.a. de BUMA NL awards wist Marlane zichzelf aardig in de picture te zingen. Ook met de nieuwe single 'Kleine Dingen' laat de jonge zangeres weer horen wat ze muzikaal in huis heeft. 'Kleine Dingen' is een aanstekelijk (van oorsprong Zuid-Afrikaans) nummer met een geheel eigen geluid.

Vlotte nieuwe single van Corry Konings
02-04-2014 13:48:00

Onlangs werd bekend gemaakt dat is het album "Met hart en ziel, deel 1" van Corry Konings genomineerd is voor een Edison. Uiteraard is zij ontzettend trots op deze nominatie, een extra opsteker in het jaar dat Corry alweer 45 jaar in het vak zit. Daarom is besloten om nog even te wachten met het uitbrengen van deel 2 van het album en eerst nog een single uit te brengen van het eerste deel. Er is gekozen voor "Duizend maal", een echt Corry Konings nummer met een vlotte melodie, die lekker meezingt.

Gezellige nieuwe single van Johan Heuser
01-04-2014 21:52:00

Levensliedzanger Johan Heuser gaf afgelopen zondag in een afgeladen zaal van partycentrum "De Ster" in Nieuwkuijk zijn altijd druk bezochte fandag. Johan trakteert zijn fans eens per 3 jaar op een groot feest, wat altijd druk bezocht word door een grote "Heuser" aanhang. Tijdens deze dag werd tevens z'n nieuwste single "Ik hou van het leven" gepresenteerd, welke hij uitgereikt kreeg door zijn 7 jarig zoontje. Het nummer is verkrijgbaar bij bekende download sites en te bemachtigen via de compleet vernieuwde website www.johanheuser.nl

Only Seven Left maakt nummer tegen pesten
01-04-2014 18:28:00

Geen album, maar iedere maand een nieuw liedje mét videoclip - dat is dit jaar het plan van Only Seven Left. Na Tonight en Lost Your Mind komt de band nu met Hey You. Een vrolijk, dansbaar liedje met een serieus thema: pesten. Drummer Bram de Wijs vertelt: ‘Hey You is een hart onder de riem voor iedereen die wordt gepest, en tegelijkertijd een oproep om actie te ondernemen als je ziet dat iemand wordt gediscrimineerd of buitengesloten.’ De videoclip van Hey You werd afgelopen weken gefilmd tijdens de tour in Duitsland en Tsjechië.

Marco de Hollander viert 12,5 jaar jubileum met release nieuwe cd 'Vol passie'
01-04-2014 13:32:00

Afgelopen weekend werd het 12,5 jarige jubileumfeest gevierd van Marco de Hollander. Na 27 singles, 7 albums, en 4 dvd’s kwam er wederom een fonkel nieuw album uit met de titel ‘Vol Passie’. Op Vrijdag verraste Marco drie verzorgingstehuizen in zijn regio. In Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn en Oude Wetering. “Dit gebaar viel heel goed in de smaak. De dankbaarheid straalde van de gezichten af. Marco: Dit was geweldig om te doen, zoveel lieve mensen en fans. Zaterdagochtend verzorgde Marco de Hollander een gastoptreden in De Efteling.

Edisons voor BLØF, Anouk, De Jeugd van Tegenwoordig, Frans Duijts en The Opposites
01-04-2014 13:20:00

BLØF heeft gisteravond de Edison oeuvreprijs gewonnen. Voordat de band, die op vrijdag 25 april het nieuwe album ‘In Het Midden Van Alles’ uitbrengt, de prijs in ontvangst nam, bracht theaterkoor Dario Fo op het podium een eerbetoon aan de muziek van BLØF. "Uit het oeuvre klinkt de belofte van samenhang, de suggestie van ontwikkeling en misschien zelfs de inzet van onsterfelijkheid”, aldus het oordeel van de jury, die o.a. dit jaar bestond uit schrijver en presentator Leon Verdonschot (voorzitter), Angela Groothuizen en Dave Minneboo (Radio 538).

Dennie Damaro lanceert 'Sancta Maria'
01-04-2014 08:59:00

Dennie Damaro is allang geen onbekende meer in de Vlaamse en Nederlandse showbizz. In de jaren ‘90 kwam hij via “10 Om Te Zien” voor het eerst in beeld. Ook in Nederland stond hij met verschillende singles in de hitparade. Toch moest Dennie wachten tot 2012 om met “Het Schlagerlied” zijn allereerste top 10 hit te scoren. In 2013 ging hij in duet met Paul Severs en dat leverde maar liefst 3 singles de Vlaamse hitlijsten op. Begin dit jaar scoorde hij met het aanstekelijke “Alle Handen In De Lucht” al zijn 6de Vlaamse Ultratop 10 hit op rij. 

Download tijdelijk gratis de single 'Jij bent mooi' van Joost de Vries
31-03-2014 21:30:00

Op 5 maart jongstleden presenteerde Joost de Vries zijn nieuwe single ‘Jij bent mooi’. De Noord-Hollandse zanger heeft dit keer gekozen voor een uptempo sound wat over het wel en wee gaat van een meisje in de pubertijd. Na het uitbrengen in 2013 van de single Amore en het cd album ‘Leef & Geniet’ werd het weer tijd voor een nieuwe single. De feestzanger geniet van zingen en voor hem telt maar 1 ding, dat het publiek bij elk optreden met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Eerste editie van het Go Dutch Festival op 20 juli 2014
31-03-2014 17:32:00

20 juli 2014 vindt in Middelburg de eerste editie van het Go Dutch Festival plaats, de enige in z’n soort in Zeeland en ver daarbuiten! Gegarandeerd met de beste artiesten van eigen bodem, de breedste programmering, de mooiste decors en het gezelligste publiek! Op 4 podia kun je genieten van allerlei muziekstromingen die Nederland rijk is, van Rock tot Nederpop, van Après Ski tot Megapiraat, Hip Hop tot Hollandse Helden, Goud van Oud tot Smartlap.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool