RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Edisons voor BLØF, Anouk, De Jeugd van Tegenwoordig, Frans Duijts en The Opposites
01-04-2014 13:20:00

BLØF heeft gisteravond de Edison oeuvreprijs gewonnen. Voordat de band, die op vrijdag 25 april het nieuwe album ‘In Het Midden Van Alles’ uitbrengt, de prijs in ontvangst nam, bracht theaterkoor Dario Fo op het podium een eerbetoon aan de muziek van BLØF. "Uit het oeuvre klinkt de belofte van samenhang, de suggestie van ontwikkeling en misschien zelfs de inzet van onsterfelijkheid”, aldus het oordeel van de jury, die o.a. dit jaar bestond uit schrijver en presentator Leon Verdonschot (voorzitter), Angela Groothuizen en Dave Minneboo (Radio 538).

Dennie Damaro lanceert 'Sancta Maria'
01-04-2014 08:59:00

Dennie Damaro is allang geen onbekende meer in de Vlaamse en Nederlandse showbizz. In de jaren ‘90 kwam hij via “10 Om Te Zien” voor het eerst in beeld. Ook in Nederland stond hij met verschillende singles in de hitparade. Toch moest Dennie wachten tot 2012 om met “Het Schlagerlied” zijn allereerste top 10 hit te scoren. In 2013 ging hij in duet met Paul Severs en dat leverde maar liefst 3 singles de Vlaamse hitlijsten op. Begin dit jaar scoorde hij met het aanstekelijke “Alle Handen In De Lucht” al zijn 6de Vlaamse Ultratop 10 hit op rij. 

Download tijdelijk gratis de single 'Jij bent mooi' van Joost de Vries
31-03-2014 21:30:00

Op 5 maart jongstleden presenteerde Joost de Vries zijn nieuwe single ‘Jij bent mooi’. De Noord-Hollandse zanger heeft dit keer gekozen voor een uptempo sound wat over het wel en wee gaat van een meisje in de pubertijd. Na het uitbrengen in 2013 van de single Amore en het cd album ‘Leef & Geniet’ werd het weer tijd voor een nieuwe single. De feestzanger geniet van zingen en voor hem telt maar 1 ding, dat het publiek bij elk optreden met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Eerste editie van het Go Dutch Festival op 20 juli 2014
31-03-2014 17:32:00

20 juli 2014 vindt in Middelburg de eerste editie van het Go Dutch Festival plaats, de enige in z’n soort in Zeeland en ver daarbuiten! Gegarandeerd met de beste artiesten van eigen bodem, de breedste programmering, de mooiste decors en het gezelligste publiek! Op 4 podia kun je genieten van allerlei muziekstromingen die Nederland rijk is, van Rock tot Nederpop, van Après Ski tot Megapiraat, Hip Hop tot Hollandse Helden, Goud van Oud tot Smartlap.

Nieuwe opnames Cliphuis Café op vrijdag 4 april in Kruisland
31-03-2014 17:19:00

De afgelopen maanden waren de opnames van "Cliphuis Café" met Hans en Marly telkens op een zondagmiddag. De eerstvolgende opname vindt echter plaats op vrijdag 4 april. De lokatie is hetzelfde gebleven, namelijk Café-Restaurant de Commerce, Markt 5 te Kruisland. Om 19.30 starten de interviews en vanaf 20.00 uur zijn er optredens van Henk Bernard, Leen Zijlmans, Charlene, Bob Offenberg, Marco Meesters, Theo Verwoerd, Judith Peters, William van Engelen, Rienie van de Kerkhof en de winnares van de talentenbattle Jesta van Oudheusden. De entree is geheel gratis. Het muziekprogramma wordt uitgezonden bij RTV Hollands-Midden, RTV Midden Brabant, Loco TV, RTV Nunspeet, Slog TV, Omroep Dommelland, TV Gazet en ATOS TV.

Rob Zorn en Lytse Hille zijn nu samen 75 kilo afgevallen
31-03-2014 16:24:00

Zowel Rob Zorn als Lytse Hille hebben hun maag laten verkleinen door een Gastric Sleeve operatie, een operatie waarbij een deel van de maag verwijderd is, Hille deed de operatie in januari 2013 en viel tot nu toe 45 kilo af, Rob viel door eigen diëten in 2013 al 22 kilo af en na de operatie op 18 maart 2014 viel Rob nog eens 8 kilo af, in totaal is Rob dus nu 30 kilo kwijt en dit is nog maar het begin, beide heren zijn nu dus samen 75 kilo kwijt. Het gaat zowel met Rob als met Hille geweldig.

Nick Nielsen presenteert opnieuw Nacht van Oranje in Ahoy
31-03-2014 16:15:00

Wegens succes geprolongeerd: Nick Nielsen zal opnieuw de Nacht van Oranje in het Sportpaleis van Ahoy presenteren. Het Oranjefeest vindt dit jaar plaats op vrijdag 25 april, de avond voor de eerste Koningsnacht. “Ik kijk er ontzettend naar uit. Vorig jaar mocht ik voor het eerst in de voetsporen treden van Albert West, die 11 jaar lang het gezicht van ‘De Nacht’ is geweest. Ik voelde direct een goede click met het publiek en de optredende artiesten.  Ik zie het dan ook als een enorme eer dat ik weer gevraagd ben........

Benefiet in Hillegom voor de Voedselbank
31-03-2014 00:00:00

Op zondag 13 april wordt in Hillegom een Benefiet georganiseerd voor de Voedselbank Hillegom. Dit evenement vindt plaats in de grote zaal van Flora Hillegom, gevestigd aan de Hoofdstraat 55 en er zullen een groot aantal bands, zangers, dansgroepen en een popkoor aan meewerken. De organisatie is in handen van Chrissie Weijers. Het Benefiet wordt gehouden van 15.00 tot 21.00 uur. Meteen na afloop zal de opbrengst bekend worden gemaakt. De zaal gaat om 14.30 uur en de entree bedraagt 5 euro voor volwassenen en 2,50 voor kinderen tot 12 jaar.

Maribelle's verjaardagsfeestje – De officiële pre-party van Eurovision In Concert !
30-03-2014 21:41:00

Zaterdag 5 april komen 1500 songfestivalfans bij elkaar voor de zesde editie van Eurovision in Concert in een uitverkocht Melkweg in Amsterdam. 22 liedjes uit 22 landen zullen die avond te horen te zijn die begin mei deelnemen aan het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen, waaronder de Nederlandse inzending van The Common Linnets. Als speciale gasten zijn aanwezig: Emmelie de Forest en Frizzle Sizzle die voor deze gelegenheid weer bij elkaar komt. De presentatie is in handen van Cornald Maas en Sandra Reemer.

Anthony opent samen met z'n zoontje (1.5 jaar) deel 2 van 'Anthony & Friends'
30-03-2014 20:06:00

Op zaterdag 29 maart vond deel 2 plaats van het muzikale evenement " Anthony & Friends". De uit Breda afkomstige zanger laat ons weten dat het een zeer geslaagde avond was. Niet alleen voor hem, de coleega's en z'n fans....nee ook voor z'n anderhalf jaar oude zoontje Toine. Anthony opende zelf de avond met zijn optreden, daarbij werd hij vergezeld door zijn Toine, die ook de bühne betrad. Hij heeft samen met z'n vader gedanst en gezongen. Dit was voor Antony het hoogtepunt van de avond. Stiekem droomt deze trotse vader ervan dat zijn zoon over een aantal jaar in zijn voetsporen treedt. 

TV Lucky Joe maakt opnamen in Hillegom
30-03-2014 18:37:00

TV Lucky Joe heeft in opdracht van RTV Stadskanaal op zaterdag 29 maart televisieopnamen gemaakt in de grote zaal van Flora Hillegom. Een keur van artiesten van eigen bodem hebben acte de presence gegeven en zij stonden garant voor een avondvullend programma. Op deze avond werden twee afleveringen van dit televisieprogramma opgenomen. Deze afleveringen zullen ook worden uitgezonden op Hillegom TV. De opnamen gingen om 20.00 uur van start met een optreden van de Hillegomse Dansgroep “Future”.

Artiestenmiddag ter nagedachtenis aan Rien Lazaroms op 13 april in Oud Gastel
30-03-2014 18:03:00

Op zondag 13 april a.s. wordt er in ’t Hart van Gastel aan de Markt in Oud Gastel een artiestenmiddag georganiseerd ter nagedachtenis aan zanger Rien Lazaroms, beter bekend van het duo Carbon en de Toendra’s. Rien zou op 20 april 61 jaar zijn geworden. Hij overleed op 6 juli 2012 op 59-jarige leeftijd. Deze middag zullen diverse artiesten hun opwachting maken met liedjes van Rien/Carbon, maar natuurlijk ook met hun eigen repertoire.

Clip 'Niks is te gek' van Roy Raymonds online
29-03-2014 16:40:00

Niks is te gek is altijd het motto geweest in de inmiddels 10 jarige carrière van Roy Raymonds. Dat hebben we al die jaren ook kunnen zien en horen. Roy is altijd wel in voor een dolletje tijdens zijn spetterende optredens. Zijn nieuwe single "Niks is te gek" is ontstaan in samenwerking met NIKS Dranken en Likeuren waar hij dit jaar het gezicht van zal zijn. In die samenwerking zullen er ook toeren door Nederland georganiseerd gaan worden, waar men dan ook kennis kan maken met dit drankje dit in combinatie met een keur aan artiesten.

Holland zingt Hazes: een lach en een traan
29-03-2014 15:26:00

Op vrijdag 28 maart ging het eerste concert van “Holland zingt Hazes”van start in Het Ziggo Dome. Tijdens het concert brachten vijftien Nederlandse topartiesten een ode aan André Hazes. Jeroen van der Boom noemde hem een legende en een Nederlandse volksheld. “Vanavond is hij weer even terug in ons midden, in zijn geliefde Amsterdam, te midden van zijn fans, vrienden en kinderen. Onze André Hazes”. Na dit intro pinkten een aantal fans al een traantje weg, maar om in dit moment te blijven hangen was geen tijd.

Dansgroep Future danst promo TV Lucky Joe
29-03-2014 05:48:00

Dansgroep Future is gevraagd de promo van TV Lucky Joe te dansen. De groep bestaande uit vier danseressen: Marlissa Cornelissen, Daniella van der Schaar, Francisca Adamse, Najla Dizdarevic  en een danser Cristefer Lindeborg, ook wel bekend van Holland’s Got Talent, waar hij met zijn toenmalige crew in de finale belandde heeft hard gewerkt aan de promo. De choreo werd door hen zelf bedacht. De crew heeft als sponsor Harold Triet van het populaire SBS 6 programma Utopia, waar hij bekend werd door zijn voorliefde voor Aliens. 

Gino Graus presenteert zijn nieuwe single in betoverend Turkije
28-03-2014 23:24:00

Op een wel heel bijzondere plek wordt de nieuwe single van Gino Graus bekend gemaakt. In een prachtige omgeving tijdens een muziekreis naar Turkije (van 5 tot en met 12 april 2014) zal de single worden gepresenteerd. En daarbij zijn grote namen als Jannes, Thomas Berge, Sieneke, Jan & Anny, Helemaal Hollands, Ancora, De Gebroeders Ko en vele anderen ook van de partij, net zoals nog circa vijfhonderd gasten. Het is voor Gino nog een geheim wie hem zijn nieuwe single gaat overhandigen. De single bevat twee nummers: ‘Ik kan alleen maar van je dromen’, een eigentijds en vrolijk nummer, geschreven door Edwin van Hoevelaak en ‘Twist Again’, een Duits nummer, geschreven door Robert Jung. En die Jung, dat is ook niet de minste: een grootheid in de Duitse muziekindustrie.

Stanley Hazes omarmt door Nederland & Belgie
28-03-2014 16:22:00

Op zaterdag 10  mei presenteert Stanley Hazes z’n nieuwe single “Als jij maar weet” in het TOV gebouw, Azalealaan 40 te Helmond. De volle neef van André Hazes heeft alles uit de kast gehaald om er een echte smartlap van de maken. Hij schakelde Frank Verkooyen in die de pakkende tekst schreef en het geheel produceerde. De bijbehorende clip werd opgenomen langs de kust waarbij zelfs een drone werd ingezet om speciale beelden te schieten.

Johnny Leijen heeft de Oranje Kroon
28-03-2014 13:50:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 31 maart is dat Johnny Leijen met zijn nieuwe single ‘De Kroeg’. De Friese zanger heeft een nummer uitgebracht dat al bij de eerste draaibeurt klinkt als een klassieker. Je wilt als vanzelf inhaken op deze oergezellige meezinger, waarvan het refrein geheid in je hoofd blijft hangen. En waar komt zo’n nummer nou beter tot zijn recht dan in een ouderwetse bruine kroeg waar ze nog gewoon muziek van eigen bodem draaien?

'De man uit mijn dromen' is voorloper van nieuw album van Hanny D
27-03-2014 15:30:00

Geboren in Anderlecht en opgegroeid in een familie met drie kinderen en nu al enige jaren woonachtig in Schepdaal. We spreken over Hanny D die amper tien jaar oud haar eerste stapjes in de showbizz zette. Ze zong samen met de toen bekende Swing Low Friends. Muziek is altijd van grote invloed geweest in het leven van deze Belgische zangeres. Ze zong in een koor en volgde in Anderlecht zangles in de Rijksmuziek academie. Toch duurde het tot 2007 voordat België van haar ging horen. 

Weer nieuwe reeks topartiesten Dutch Valley bekend
27-03-2014 11:13:00

Wederom heeft de organisatie van het grootste festival met muziek van eigen bodem een reeks artiesten bekend gemaakt. Op Dutch Valley 2014 treden (ook) op: Kensington, Monique Smit & Tim Douwsma, Yellow Claw, Danny de Munk, Kraantje Pappie, Jody Bernal, Sieneke, de Party Animals en Brainpower. Dutch Valley wordt gehouden op zaterdag 9 augustus a.s. in recreatiegebied Spaarnwoude.

Ron Besselink presenteert nieuwe single in 's Hertogenbosch
27-03-2014 10:59:00

Ron Besselink is al enige tijd bezig als zanger en wordt gezien als een nieuw talent in de Nederlandstalige muziekwereld. De uit `s-Hertogenbosch afkomstige Ron is begonnen in 2006 en na het behalen van de eerste plaats op het Bossche Levenslied in 2006 kreeg hij het steeds drukker met optredens. Zijn zangcarrière kwam in een stroomversnelling. Zijn single`s “Ik kan niet leven zonder liefde”, “Als ik in jou ogen kijk” en “Mijn lieve kinderen” werden door diverse radiostations op de playlist gezet. 

Eveline giet 'Geluk zet je zorgen opzij' in nieuw vaatje
27-03-2014 10:39:00

Dat kleine dingen gelukkig maakt is bij iedereen bekend. Een vogel die zingt of hand in hand door het park zijn toch de kleine leuke dingen. Dat moet ook Eveline hebben gedacht bij het zoeken naar een nieuwe single. Deze ingrediënten heeft ze samen gevoegd in een nummer welke van oorsprong uit 1973 een hit was van Patricia Lavila en nu de boeken in gaat als “ Geluk zet je zorgen opzij” . In België een veel aangevraagd nummer op de radiozenders en inmiddels een notering in diverse hitlijsten.

Daverende opmaat naar collecte Longfonds
26-03-2014 20:11:00

Als daverende opmaat naar de collecte van het Longfonds (voorheen Astma Fonds) van 5 t/m 10 mei, maakten de grootste drummers van Nederland afgelopen zondag herrie, samen met ruim 100 amateur drummers. Dat deden ze tijdens de eerste editie van het Spring Rhythm Event van Radio Veronica DJ Silvan Stoet in Studio A12. Al ruim 4.000 mensen meldden zich als nieuwe collectant voor het Longfonds. 

Coen Laning presenteert zomerse single
26-03-2014 20:06:00

Met een temperatuur van iets boven nul en van zomertijd en wintertijd was nog geen sprake. We schrijven 1974 het jaar waarin Coen Laning werd geboren. Al van zeer jeugdige leeftijd helemaal in de ban van het zingen maar allen maar dromend over een carrière als zanger. Nu vele jaren later heeft Coen Laning al vele single’s op zijn naam staan. Allen succesvolle singles en nog regelmatig te horen op de diverse radiozenders. Het voorjaar van 2014 heeft Coen gekozen om een nieuwe single te lanceren.

Nieuwe single voor Lucas en Gea
26-03-2014 19:58:00

Na in maart een prachtige verzamelaar te hebben afgeleverd als platenlabel was het nu weer tijd om zelf weer een single op te nemen voor Lucas en Gea. Het mooie weer komt er aan en de lentekriebels worden goed beschreven in het nieuwe liedje dat werd geschreven door Niels Lingbeek, producer van de mastersound studio te Muntendam. Een geheel nieuwe studio die nog maar net in gebruik is genomen. Het geluid van de nieuwe single is pittig en up tempo en Lucas en Gea op het lijf geschreven.

Kim Regasa werkt aan tweede single
26-03-2014 19:44:00

Kim Regasa werd tweede met zijn single “Ik ben verliefd” tijdens het Junior Songfestival. Sinds deze prestatie is het de 13 jarige uit Haarlem afkomstige zanger alleen maar voor de wind gegaan. Zijn nieuwe single zit eraan te komen. Kim Regasa zong deze afgelopen zondag al live tijdens de uitreiking van de Yo Awards in Podium De Vorstin in Hilversum. Kim stal daar de harten van het publiek. Eerst zong hij het prachtige “Ik ben verliefd”, waarna hij zelf zijn nieuwe single “Jouw lach”aankondigde.

'Laat me lekker leven'....titel nieuwe single Hans Steiger
26-03-2014 19:40:00

De op 30 september 1971 geboren Hans Steiger, afkomstig uit Haarlem, ontdekt op relatieve late leeftijd zijn interesse in en het talent voor het muzikale vak. Hans groeit op op een woonboot in een volksbuurt van Haarlem als zoon van een eigenaar van een steiger bouwonderneming. Na zijn middelbare opleiding stapt hij in het bedrijf van zijn vader. Op 17 jarige leeftijd is hij op dat moment de jongste geregistreerde ondernemer van Haarlem. Na zijn intrede in het bedrijf, groeit deze verder uit tot een bloeiende onderneming.

Elke Taelman laat je kennismaken met Duizend Nachten, Duizend dromen
26-03-2014 19:28:00

Afgelopen 2 jaar mocht Vlaanderen al meermaals kennismaken met Elke Taelman. Deze jonge artieste uit Lier bracht al een paar leuke schlagersingles op de markt. Haar nieuwste single “Duizend Nachten, Duizend Dromen” is een eigentijds en fris nummer in een vernieuwende stijl dat je onder de Pop-Dance-Schlager-noemer kunt plaatsen. Voor de tekst en muziek tekenden o.a. Paul Vermeulen, Chris Vantongelen, Peter Van Noort en Patrick Van Dijk, voor de productie tekende Manfred Jongenelis. 

Kevin Hellenbrand komt begin april met nieuwe single
26-03-2014 11:41:00

Kevin Hellenbrand is druk bezig met een nieuwe single. Het is de bedoeling dat deze begin april uit gaat komen. Volgens de zanger gaat het een beetje dansachtig nummer worden, met een vleugje pop. Sinds de zanger een jaar of twee is gestopt met de formatie Chipz, omdat het management de stekker eruit haalde, is hij gaan werken aan een solocarrière, die heel succesvol is. De zanger treedt overal in het land op en heeft al diverse singles uitgebracht.

Ray Vennem een muzikale laatbloeier
25-03-2014 21:34:00

Ray Vennem is wat je noemt een muzikale laatbloeier. Niet als het gaat om optredens want dat doet deze zanger/entertainer als meer dan 25 jaar. Rotterdam en omgeving weet wie Ray is en kent zijn specialiteit en dat is sfeer en gezelligheid brengen.  Een droom voor de 42 jarige Rotterdammer was om een cd op te nemen en uit te brengen. Die droom is uitgekomen. Op het Magma Music label en in samenwerking met Tip Top entertainment is Ray de studio ingedoken om eruit te komen met een door Chris Cohen geschreven nummer.

TV Lucky Joe gaat televisieopnamen maken bij Flora Hillegom
25-03-2014 21:22:00

TV Lucky Joe gaat in opdracht van RTV Stadskanaal Televisieopnamens maken bij Flora Hillegom en wel op 29 maart aanstaande vanaf 20.00 uur. Iedereen is welkom om deze opnamen gratis bij te wonen. Meteen na het bekendmaken van dit gebeuren op de Social media liep het storm en dat betekent dat het merendeel van de kaartjes al weg is en Lucky Joe TV verzekerd kan zijn van een volle bak. Tijdens de opnamen zijn er optredens van topartiesten. De spits wordt afgebeten door Johan Kettenburg, bekend van zijn deelname aan het populaire televisieprogramma Bloed Zweet en tranen. Tweede staat gepland de Noordwijkse zanger Alex, vervolgens Wesly Bronkhorst, Wesley Ponsen en Glenn de Koning. Dit in verband met verplichtingen elders, dus deze fans moeten er wel vroeg bij zijn.

Nieuwe single voor Wim Leys
25-03-2014 20:53:00

De lente is in het land, tijd dus voor een fris lentedeuntje! Wim Leys wekt dat lentegevoel met zijn nieuwe single "Teken aan de wand" helemaal tot leven. Wim is een Belgische zanger die in eigen land aan zijn elfde achtereenvolgende Top 10 hit toe is. De sympathieke Belg was in Nederland ook al te horen op tal van radiostations en was al trad al enkele keren op in het muziekprogramma "De Sterrenparade" ondermeer met de Nederlandstalige versie van het themalied van de serie “Happy Days”.

Nieuwe single en nieuw label voor Mark Rijs
25-03-2014 18:33:00

Mark is voor veel mensen geen onbekende meer. Zijn singles “Laat Ze Maar Praten” ,”Oh Mon Amour” en ‘Blijf Vannacht Bij Mij” hebben het stuk voor stuk goed gedaan in het land. Nu heeft Mark wederom een heel goed nummer in handen waar hij landelijk mee wil gaan doorbreken en nieuwe successen halen. “Zing en geniet” is ook deze keer weer door Manfred Jongenelis geschreven en geproduceerd. Het is een verrassende, vrolijke single die door het publiek heel goed wordt ontvangen.

René Eshuijs lanceert 'Ik wil de man zijn'
25-03-2014 18:27:00

De man die het publiek in de feesttent een top avond laat beleven. De man die vanachter de bar met zijn muziek de stemming maakt. De man die jouw huwelijksdag onvergetelijk maakt met een persoonlijk  optreden. Niet voor niets zal de titel van de nieuwe single van René Eshuijs ‘Ik wil de man zijn’ gaan heten. In zijn stamkroeg Café 1650 in Hoorn is inmiddels een prachtige videoclip gemaakt, waarin René in de kroeg de vrouw van zijn dromen ontmoet. De single zal in het voorjaar van 2014 gaan uitkomen.

Marianne Weber speciale gast tijdens moederdagconcert van John de Bever
25-03-2014 18:12:00

Het succesvolle duet van Marianne Weber en John de Bever krijgt een opmerkelijk vervolg. Samen vertolkten ze op 18 maart in het Circustheater te Scheveningen een Nederlandse versie van het prachtige nummer ‘O Sole Mio’. En dat smaakte naar méér. Vol trots onthult John de Bever, die diep respect heeft voor de ‘Koningin van het Levenslied’, dat Marianne Weber ook special guest is tijdens zijn inmiddels bijna uitverkochte 'MoederdagConcert'. Met dit concert, op zondagmiddag 11 mei in het Theater aan de Parade, beleeft de volkszanger zijn theaterdebuut.

Basily Boys brengen 'Ticket to the tropics' op nieuw tot leven
25-03-2014 08:09:00

De carrière van Zonzo, Noekie, Raklo en Morice bekend als The Basily Boys heeft de laatste periode een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Al jarenlang zijn de boys een ‘hot item’ in het evenementencircuit, en hebben zij hun sporen ruimschoots verdient. Met hun opzwepende gipsy sound stonden ze al op talloze nationale en internationale podia. Zo waren ze te zien in TV programma’s als: De Wereld Draait Door, Holland’s Got Talent, Koffietijd en RTL Late Night. Een optreden voor Koningin Maxima vormde de absolute kers op de taart.

Yes-R scoort hoofdrol in Hartsvrienden
25-03-2014 08:03:00

Van Lambaart Theater Producties is verheugd om vandaag bekend te maken dat niemand minder dan Yes-R in de musical Hartsvrienden gaat spelen. De populaire rapper krijgt de rol van Verteller in de Nederlandstalige versie van Blood Brothers. Het is uniek dat een van origine rapper een rol gaat vertolken in een musical. ‘Yes-R heeft een spectaculaire auditie gedaan,’ vertelt producent Erwin van Lambaart enthousiast. ‘Regisseur Eddy Habbema en ik werden van onze stoelen geblazen. Yes-R had zoveel passie en energie.

Uitreiking Yo!Awards een groot feest
25-03-2014 07:57:00

Op zondag 23 maart vond voor de vijfde keer de uitreiking plaats van de YO! Awards. Deze uitreiking werd gehouden in Podium de Vorstin, die goedgevuld was te noemen. Buiten de uitreiking om vonden er een groot aantal optredens plaats, waarvan de absolute hoogtepunten toch wel de optredens van Alessandro en Jeronimo waren te noemen. Fans van dit tweetal kwamen uit het hele land naar Hilversum om dit gebeuren mee te maken.

Het Lot (Leef je leven) nieuwe single Arnold Hofmans
25-03-2014 07:49:00

De  uit ’s-Hertogenbosch afkomstige Arnold Hofmans die sinds 2006 aan zijn zangcarrière timmert is voor velen reeds bekend. Na het succes van" Want zo ben ik geboren", “Zwarte haren, bruine ogen”, “Toe kom in m’n armen”, “Waarom fluister ik je naam nog”, en " Ze zeggen" is nu zijn nieuwste single na anderhalf jaar radio stilte een feit 'Het Lot" (leef je leven) wederom landelijk uitgebracht door:  Rood-Hit-Blauw Produkties. De single is naar alle radiostations gestuurd en voor de consument te downloaden via diverse download forums.

Nieuwe zomerse single Anita en Ed
24-03-2014 22:59:00

De eerste single van 2014 van Anita en Ed is bijna een feit.  Door de jaren heen is wel gebleken dat het duo niet in een vast (repertoire)hokje zit. De laatste jaren brachten Anita en Ed feestmuziek, serieuze ballades en actuele items uit. Nu is het de beurt aan reggae muziek. Het duo is van alle markten thuis wat beaamd zal worden door degenen die Anita en Ed langer volgen, vooral bij hun avondvullende optredens. Dit keer is er gekozen voor een re-make van de hit van Arie Ribbens uit 1984.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool