RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jolanda Clement kijkt terug op geslaagde muziekreis naar Winterberg
24-03-2014 22:17:00

Vakantiehotel “Der Brabander” in Winterberg was afgelopen weekend het toneel van de muziekreis die Jolanda Clement van JC Event had georganiseerd. Samen met 15 artiesten en 250 fans van het Nederlandstalige lied begon afgelopen vrijdag het muzikale uitstapje. Vanuit Brabant vertrokken twee grote touringscars richting Winterberg. De overige fans kwamen op eigen gelegenheid. Op de poster stond ” Geheel verzorgde 3-daagse muziekreis naar de sneeuw”.

Sinerjey maakt choreco clip Ralf Mackenbach
24-03-2014 10:29:00

De Belgische danser Sinerjey, die twee jaar geleden in de finale zat van So You Think you can Dance heeft wederom de choreo voor zijn rekening genomen van de nieuwste clip van Ralf Mackenbach. Na We’re taking off, die ruim een jaar geleden werd uitgebracht, heeft Ralf Mackenbach wederom zijn vriend gevraagd om een choreo te maken. Afgelopen weekend was Sinerjey in Nederland om met de dansers van De Vos eerst te repeteren.

Alessandro gaat naar Amerika
24-03-2014 10:07:00

De jonge rapper Alessandro kan het eigenlijk nog steeds niet geloven. Binnenkort vertrekt hij met zijn moeder Rosita naar Amerika waar hem twee optredens staan te wachten op Koningsdag. Na Kiev, waar Alessandro was uitgenodigd om de puntenverdeling te doen voor het Junior Eurovisie Songfestival, stapt hij binnen een half jaar tijd weer op het vliegtuig voor een Buitenlandse reis.

Rob Zorn gaat vanaf 28 maart weer optreden
24-03-2014 09:58:00

Het gaat erg goed met Rob Zorn. Zo goed dat hij heeft besloten om vanaf 28 maart weer gaat optreden. Op 18 maart jl. onderging hij een maagverkleinende operatie en sindsdien is hij al ruim 6 kilo afgevallen. Vorig jaar viel Rob uit zichzelf al 25 kilo af en het geluk lacht hem toe en jij voelt zich echt geweldig. Een aantal maanden voor de operatie was Rob aan het sporten geslagen omdat je dan beter door de operatie heen komt.

Janneke de Roo neemt clip op van 'Het huisje bij de brug'
23-03-2014 17:26:00

Op verzoek van haar fans heeft Janneke de Roo het nostalgische nummer "Het huisje bij de brug" voorzien van een videoclip. Janneke zit dit jaar alweer 10 jaar in het vak en vond dit een reden om eens goed uit te pakken. Voor 2014 heeft ze nog grootse plannen. Zo komt er nog deze zomer een nieuwe single en in het najaar lanceert Janneke een album met daarop alle hoogtepunten van de afgelopen jaren. Tevens zal er een groot feest worden georganiseerd in het mooie Parc Sandur in Emmen. Daarover volgt later meer info.

Nieuwe single voor Antonio
23-03-2014 16:33:00

“Piri Piri” is de nieuwe single van Antonio en is tevens een voorproefje van het album die in het voorjaar van  2014 zal uitkomen. Met succesvolle singles als: "Boem Boem”, “Geef me nog een kans”, “Maak me gek gooi je haar los” en “Dans met mij", stond Antonio die niet alleen wekenlang in de SingleTop100, maar ook op de playlist van o.a. RADIONL, TV Oranje en Sterren.NL. Met inmiddels bijna 6000.000 YouTube views, is het nu tijd voor een nieuwe single. Wederom een nummer met dé echte Antonio sound.

Patrick Willemse lanceert 'Kus me lieveling'
23-03-2014 16:29:00

Patrick Willemse is geboren 2 maart 1965 te Amsterdam. Deze sympathieke zanger woont samen met zijn vrouw Hellen, zoon Gijs en dochter Isabelle in het Noord Hollandse Laren. Patrick zingt al ruim 25 jaar en is de laatste jaren uitgegroeid tot een zanger met een meer dan behoorlijk zangniveau. Hij heeft een prettig en warm stemgeluid en schuwt ook de hoge noot niet. Patrick zijn interesse voor de muziek, zorgde ervoor dat hij als DJ plaatjes ging draaien op feesten en partijen.

Django Wagner doet het 'Samen met.......'
23-03-2014 16:15:00

Van zanger Django Wagner zal op vrijdag 23 mei het album “Samen” uitkomen. Deze vierde cd van Django valt samen met de viering van zijn eerste lustrum als artiest. De titel verwijst naar het feit dat de sympathieke zanger voor dit album heeft gekozen voor een reeks duetten met bekende collega’s als Wolter Kroes, Sieneke, Antje Monteiro, Peter Beense en Dennie Christian.

Gerard Joling heeft de Oranje Kroon
23-03-2014 16:02:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 24 maart is dat Gerard Joling met ‘Ik proost met jou’. Het nummer is afkomstig van zijn vorig jaar verschenen album 'Ik ook van jou'. Joling laat met deze nieuwe single maar weer eens zien dat hij een echte vakman is. Het is de Noord-Hollandse zanger zoals we hem kennen: een uitstekend verzorgde presentatie, goed bij stem en met een uptempo nummer waar de vrolijkheid vanaf straalt.  De tekst is een oprechte ode aan de vriendschap en de liefde.

Clown Bassie en Marco de Hollander nemen clip op
23-03-2014 15:55:00

Donderdag, 20 maart, namen Clown Bassie en Marco de Hollander de videoclip op in het Lickebaertbos tussen Maasland en Vlaardingen. Uiteraard ontbrak de originele Bassie en Adriaan caravan op deze zonovergoten dag niet. Clown Bassie (Bas van Toor) die bekendheid geniet van het vroegere artiestenduo Bassie en Adriaan laat als mondharmonicavirtuoos wederom van zich horen. 

De Commerce Live: 3 dagen topartiesten en optredens
21-03-2014 09:16:00

In De Commerce Kruisland wordt een grandioos muziekspektakel georganiseerd: De Commerce Live! Vrijdag 21 maart is het de live band `Plork en de Aannemers`: een rockende stampende feestmachine met het geingehalte hoog in het vaandel. De mannen van Plork waren meerdere malen te vinden op de Zwarte Cross, op Stoppelhaene en Dauwpop. 

DI-RECT licht tipje van de sluier van nieuwe album op
21-03-2014 08:54:00

De komende weken verschijnt een reeks van drie video’s van DI-RECT, waarin telkens een albumtrack centraal staat van het binnenkort te verschijnen nieuwe album ‘Daydreams in a Blackout’. Gisteren is de eerste van deze ‘scenes from Daydreams in a Blackout’ online geplaatst. In deze aflevering wordt het verhaal van het nummer ’You & I’ verteld. Toetsenist en songwriter Vince van Reeken heeft goeie herinneringen aan het ontstaan van ‘You & I’: “Marcel en ik doken voor het opzetje samen 's avonds de studio in; hij zittend op de grond.....

Richard lanceert 'Je kan maar beter dronken zijn'
20-03-2014 19:33:00

De 40 jarige Groninger feestzanger, Richard heeft ter gelegenheid van zijn 10 jarig “artiesten jubileum” een nieuwe single uitgebracht met de titel: “Je kan maar beter dronken zijn”. Het lied is geschreven door niemand minder dan: Henny Thijssen (Leef als een zigeuner, Ga, Paljazzo). Gertho Heupink nam de opname voor zijn rekening en het resultaat mag er dan ook zijn. Een regelrechte kroegenhit welke je zo meezingt en die als je het ergens mee zou moeten vergelijken een hoog Jan Boezeroen gehalte heeft.

Opvallend debuutalbum van Brenda Bee
20-03-2014 11:39:00

‘Van huis uit is Brenda Bee altijd gestimuleerd om haar dromen te volgen waardoor zij op jonge leeftijd al bezig was met dansen, acteren, piano spelen en zingen. Toch heeft ze nog een korte omweg gemaakt, via een studie rechten, alvorens definitief te kiezen voor een muzikale richting aan het Conservatorium in Enschede, waar ze in 2010 cum laude afstudeerde als Singer/ Songwriter.

Operatie geslaagd..... maar wel angstige uren voor Rob Zorn
20-03-2014 09:01:00

Op 18 maart heeft Rob een maagverkleinende operatie ondergaan. Deze operatie is geslaagd en goed verlopen, maar toch waren er na de operatie een aantal zeer angstige uren voor Rob. Na de operatie werd Rob de uitslaapkamer opgereden en daar voelde hij al bij het wakker worden gelijk een vreselijke kramp op de borst. Het was best heftig, dus heeft Rob dat gelijk gemeld en daarop kreeg hij gelijk een pijnstiller toegediend.

Luistercijfers 100% NL stijgen enorm
19-03-2014 18:30:00

2014 lijkt het jaar van 100% NL te worden. Deze eerste maanden van het jaar ziet het station met de muziek van Nederland de luistercijfers namelijk fors stijgen. Volgens het Nationaal Luister Onderzoek is het marktaandeel van 100% NL in jan. en febr. 2014 gestegen naar 4,1%.

Meneer van Zanten heeft een nieuwe bassist: Marc de Cler
19-03-2014 17:24:00

De zoektocht naar een nieuwe bassist voor Meneer van Zanten heeft heel snel (groot) succes opgeleverd. Uit de wijde omtrek hebben zich bassisten aangemeld voor een auditie. Meneer van Zanten heeft er een aantal uitgenodigd en meteen de eerste auditieavond was het raak. Drie goede bassisten lieten horen wat hun weergave was van de baspartijen van enkele nummers van Meneer van Zanten. De keus is gevallen op Marc de Cler. En de heren zijn blij dat hij na zijn auditie ook door bleek te willen gaan met hen!

Gabry presenteert nieuwe single in Erica
19-03-2014 17:08:00

De afgelopen weken was het druk in de PenT studio in Muntendam. Vele artiesten weten de weg naar Peter v.d. Veen te vinden. Een die de weg al tijden weet is de uit Groningen afkomstige zangeres Gabry. Ook zij is langs geweest om har nieuwe single in te zingen. De nieuwe single kent de titel “ Dingen” en is geschreven door Peter van der Veen. Een nummer welke wederom een andere Gabry laat horen waaruit blijkt dat ze van vele markten thuis is. De single zal op zaterdag 29 maart in release gaan samen met de door RobertRTV opgenomen clip. De presentatie zal feestelijk worden gehouden in The Spot in Erica samen met een aantal bevriende collega’s van Gabry. Zo zijn er optredens van Jogchum Schuur, Henk Harders, Sharon, Linda Tapken, Anita Hulshof, Dorette en Peter Pijper aanwezig.

Singlepresentatie Rene Wanders in Nieuw Amsterdam
19-03-2014 16:57:00

Op zondag 30 maart 2014 presenteert Rene Wanders z'n nieuwe single "Het is jou lach" bij Café "De Jordaan" in Nieuw Amsterdam. Meewerkende artiesten zijn: Jan Spijkerman, Laura Dik, Chris de Roo, Hans Velema, Mark Doldersum en Henk-Jan Tangenberg. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree is geheel gratis. Rene draait alweer wat jaartjes mee. Met een zestal zelf uitgebrachte singles, welke het regionaal en een aantal delen van Nederland goed deden, is het nu tijd voor iets nieuws. Na de single "Ik denk aan jou" en "De jongen met de mond harmonica" was het op media gebied even een poosje stil. Optredens verzorgde hij wel en ook aan tv opnames verleende hij z'n medewerking. Rene vindt het ook erg prettig om duetten te zingen en dat doet hij ook regelmatig met Laura Dik. 

Niels Duinker heeft eerste boek klaar
19-03-2014 15:25:00

"Catching Greatness, A Guide To Thriving in a World Plagued by Gravity" is de titel van het eerste boek van Niels Duinker. "Vorig jaar april belde mijn coach Barry Friedman me en zei dat hij graag zou zien dat ik een boek ging schrijven over de lessen die ik geleerd heb in de afgelopen jaren waarin ik met mijn jongleershow over de hele wereld heb gereisd. Over het in praktijk brengen van je dromen, omgaan met teleurstellingen, over doorzettingsvermogen, etc., aldus de jongleur. Barry is zelf 4-voudig wereldkampioen jongleren en overmorgen is hij als spreker te gast op het grote TED-congres in Vancouver. Hij en zijn vrouw, Annie Keeling, hebben hem geholpen dit boek tot realiteit te brengen en is hen hier enorm dankbaar voor. Klik hier om het boek te bestellen op Amazon Europa.

Nieuwe single voor Bob Offenberg
19-03-2014 15:15:00

Na het succes van zijn vorige singles “In Parijs” en “Amore Amore” komt Bob nu met zijn nieuwe single “Ik hou alleen van jou”. Allen afkomstig van het nieuwe album waaraan Bob op dit moment de laatste hand legt. De producties en arrangementen zijn in handen van Laurens van Wessel. Aankomende weken staan in het teken van diverse promotionele activiteiten rondom de nieuwe single. U kunt Bob Offenberg volgen via Facebook – Twitter en natuurlijk via zijn eigen website www.boboffenberg.nl

William van Dijk voelt zich rot
19-03-2014 12:24:00

William van Dijk geboren in het Brabantse Helmond, draait al zo’n 20 jaar mee in het artiestenwereldje en heeft heel wat kleine en grote podia’s gezien door het hele land, hij is in 1998 gestopt met de muziek, maar in 2008 weer begonnen en heeft toen een paar jaar in diverse bands gezeten tot hij in 2011 op de solotoer verder is gegaan en sindsdien in het hele land weer optredens verzorgd. William van Dijk heeft sinds 2014 een geheel nieuw team achter zich staan die voor hem werken op single gebied maar ook voor zijn huisstijl.

Christoff ontvangt gouden award van Ingrid Lieten
18-03-2014 15:56:00

Afgelopen zomer behaalde Christoff nog goud met het album ‘Christoff en Vrienden 2’, en nu is de special edition met live dvd ‘Christoff en Vrienden XL’ ook al meer dan 10.000 keer over de toonbank gegaan! Christoff kreeg de award overhandigd van niemand minder dan Minister van Media Ingrid Lieten. “Ik vind het schitterend wat Christoff doet. Hij zingt met zoveel enthousiasme en positiviteit, daar worden mensen goed gezind van. Mezelf inbegrepen! Ik wens hem nog heel veel succes met zijn buitenlandse carrièreplannen.” “Geweldig dat ik na het krijgen van een gouden award voor de verkoop van mijn album ‘Christoff & Vrienden 2’ nu ook goud behaald heb met de verkoop van de gelijknamige DVD”, zegt Christoff.

Suzie and Friends birthday party op 4 mei in Roosendaal
18-03-2014 12:48:00

Suzie bracht in 2011 onder het label van JC Records haar eerste single " Leef je eigen leven"uit. Na een periode waarin ze zoekende was tussen het Nederlandstalige en het Engelstalige lied besloot ze beide in haar repertoire op te nemen. Suzie kreeg echter een zware periode te verwerken waarin het niet zo heel goed ging met haar gezondheid en waarvoor zij een aantal zware operaties heeft ondergaan. 

Geen HuneFestival in 2014
18-03-2014 12:14:00

 De organisatie van het HuneFestival heeft bekend gemaakt dat er in 2014 geen editie van het meerdaagse evenement zal plaatsvinden. Er zijn meerdere redenen die uiteindelijk tot deze beslissing hebben geleid. “Ten eerste was de laatste editie niet rendabel.” aldus André Wienen. “Ondanks de groei in de afgelopen jaren hadden we in 2013 voor het eerst te maken met een verliesgevend evenement.”

Laura Lynn gooit het roer om en komt met opzwepend popnummer
18-03-2014 12:06:00

Laura Lynn is momenteel druk bezig met de voorbereiding van haar nieuwe album dat er dit jaar komt. In afwachting van dat nieuwe album, trakteert Laura haar fans op een gloednieuwe single: ‘Jij en Ik’. En met dit nummer doet ze een ‘specialleke’! Want ‘Jij en Ik’ is geen schlagerlied zoals we gewoon zijn van onze schlagerkoningin Laura, maar een opzwepend popnummer. Wie goed luistert, zal de single zeker en vast herkennen: het is de Nederlandse bewerking van Helene Fischers ‘Atemlos durch die Nacht’.

Raak! lanceert haar tweede videoclip ‘Handjes in de lucht’
18-03-2014 04:30:00

Daan, Roos en Sharon van Raak! hebben laatst, samen met 35 vriendjes en vriendinnetjes, hun allernieuwste clip ‘Handjes in de lucht’ opgenomen. In een studio in Almere hebben de meiden van Raak! er een echt feestje van gemaakt. “Er waren ballonnen, glitters, veel mooi gekleurde lampen en een heleboel jongens en meiden die met ons wel een feestje wilden vieren”, zegt Daan van Raak! “Het was dan ook echt een superleuke dag!”

'Groots Overzee’ op Texel
17-03-2014 19:16:00

Vanochtend kondigde Guus bij Radio 538 een Groots concert aan op een wel erg bijzondere locatie: Texel. Na het succes van vorig jaar op Curaçao, vindt de tweede editie van Groots Overzee plaats op 10 mei in de sfeervolle haven van Oudeschild op Texel. Dit avondvullende outdoor event is een voorproefje op de jaarlijkse ‘Groots met een Zachte G’-concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. ‘Groots Overzee’ is een concert op kleinere schaal, maar bevat verder alle ingrediënten van het ‘Groots met een Zachte G’-circus.

Showbizzinfo presenteert 'Lentekriebels' en wij geven 5 exemplaren weg...
17-03-2014 18:56:00

Verzamel cd’s zijn weer helemaal hot. Lucas & Gea presenteerden kortgeleden hun verzamel album. Komend weekend is het de beurt aan Lucky Joe en tussen deze twee in presenteert Showbizzinfo het album “ Lentekriebels” . Een album met 18 Hollandse toppers verkrijgbaar via alle cd speciaalzaken en via vele regio cd verkooppunten in heel het land. Nu komt dat goed uit want als we de tracklijst bekijken van het album staan er artiesten op uit alle windstreken. John Enter, Saskia Damen, Roel van der Wielen, Peter Tros, Die Spatzl, Joost de Vries.....e.v.a.

Jesta van Oudheusden wint de eerste Cliphuis Talentenbattle
17-03-2014 17:57:00

Wat waren ze zenuwachtig, de 8 kandidaten die zich opgegeven hadden voor de Cliphuis Talentenbattle in cafe/restaurant de Commerce in Kruisland. Zij streden voor een leuke prijs, namelijk een CD opname in een studio en een professionele bijbehorende videoclip. De kandidaten zongen ieder 2 liedjes en werden vakkundig beoordeeld door een jury bestaande uit Wilfred, Angesz en Marly.

Angelique lanceert haar eerste solo single 'T is niet genoeg'
17-03-2014 17:29:00

Angelique bekend van de zingende zusje van Elteren uit Etten-Leur die 27 jaar onafscheidelijk waren lanceert haar eerst solo cd. Het was even wennen voor Angelique want als duo kun je op elkaar terug vallen en nu moet je het alleen doen. Omdat Angelique ook haar andere kant van het levenslied wilde laten horen heeft ze besloten solo te gaan. Het debuutnummer van Angelique is geschreven door John Collee en heet “T is niet genoeg”.

Nieuwe uitdagende single voor Joey Hartkamp
17-03-2014 15:35:00

2013 was het jaar waarin Nederland kennis heeft gemaakt met Joey Hartkamp. Door diverse optredens waaronder bij de Buma NL awards maar ook op televisie bij De Wereld Draait Door, wist hij met zijn debuutsingle ‘Geen nacht meer zonder jou’ meteen te scoren. Ook met zijn tweede single wil de jonge zanger laten horen wat hij in huis heeft. ‘Ik Wil Je’ is een uitdagend liedje met een eigen sound. Maandenlang is er gewerkt aan een fantastisch stuk dat een fantastische opvolger is van zijn eerste single.

Debuutsingle Shari-Sayan heet 'I’m not crazy'
17-03-2014 15:25:00

“Bijna alles zou je kunnen bereiken zolang je in jezelf blijft geloven” dat is iets wat zeker slaat op deze 19 jarige uit Eindhoven afkomstige zangeres Shari-Sayan. Mee gedaan met diverse talentenjachten en meerdere ervan winnend afgesloten. Al die successen zijn voor Shari-Sayan een reden om de studio in te duiken en een nummer op te nemen. "I’m not crazy" is de titel van het nummer geschreven door Gerard Kielenstijn en opgenomen in zijn GK Studio te Echt.

Kovvernacht op Zaterdag 12 april in Raamsdonksveer
16-03-2014 13:56:00

Zaterdag 12 april staat in het teken van de 12e editie m.b.t. de Kovvernacht! Maarliefst 5 bands kruipen in de huid van hun favoriete idool! Voor slechts 5 euro ben jij erbij in Zalencentrum De Witte Leeuw te Raamsdonksveer.  De organisatie is in handen van Gino Schipperen (Alle 13 Jaanke, Pebbles) en Andy Broeders (The Young Stage Band). De Dijk, Green Day, Tour of Duty Classics, Normaal en David Bowie zullen in Zalencentrum De Witte Leeuw voorbijkomen.

Flevo's Mannenkoort geeft voorjaarsconcert in Dronten
16-03-2014 11:09:00

Traditiegetrouw geeft het Flevo’s Mannenkoor een voorjaarsconcert. Dit alles staat gepland op zaterdag 29 maart 2014 in de grote zaal van theater "De Meerpaal" in Dronten. Vanaf 20.15 uur vertolken de 80 mannen van het gerenomeerde koor hun diversiteit in repertoirekeus en staan garant voor een geweldige theateravond!

Lucky Joe brengt twee albums tegelijk uit
16-03-2014 09:44:00

Achter de schermen is er hard gewerkt om de draad weer op te pakken m.b.t. de Lucky Joe cd serie."In februari hebben wij een mail verzonden naar artiesten uit het hele land en kregen we zoveel positieve reacties en aanmeldingen dat we meteen volume 17 & 18 kunnen uitbrengen. Wij willen bij deze dan ook alle artiesten hartelijk bedanken voor hun medewerking aan deel 17 en 18, aldus Joseph & Dina Plat.  Vele artiesten uit het hele land, maar ook Duitse artiesten zijn te horen op deze cd's. Op deze cd staan liedjes van o.a. Het IJsselduo, Anita & Ed, Erwin & Deborah, Jan & Marga, Jeroen & Mirella, Silvia Swart, Kees Plat, Mark van Veen, Jan Warringa, Grutte Geart, Be Dilling, Matthias Woerdman, Gerrie Honig, Joost de Vries, Egbert Dijkhuis, René Wanders, OneMike, Berny, Rudiger Schima, Andre Borell, Calvin, Richard e.v.a.

Nieuwe single voor travestieduo Belinda & Jose
15-03-2014 20:41:00

In de studio van André Kooiman muziekprodukties in Raamsdonksveer werd de nieuwe single van het bijzondere travestieduo Belinda & Jose opgenomen. De titel van dit hilarische nummer is "Viva olé" en zal officieel gereleased worden op maandag 17 maart 2014 . Vervolgens wordt de single officieel uitgereikt op 10 april door Danny de Munk en Henk Poort tijdens hun "Jeugdherinneringen 3" show in de Meervaart te Amsterdam. Beide "dames" zijn dan te gast bij Danny en Henk.

William van Engelen is terug....en hoe
15-03-2014 20:03:00

Na afwezigheid van twee jaar komt de 27-jarige zanger William uit ’s-Hertogenbosch met een nieuwe single welke ook nog eens uitgebracht wordt op een voor deze zanger nieuw label: JC-Records. Naast dit alles is ook zijn naam aangepast waardoor William vanaf nu als William van Engelen door het artiestenleven gaat. Geheel toepasselijk wordt de terugkeer van William gevierd met een single dat als titel: ‘Ik ben weer terug’ mee heeft gekregen.  Deze uit de Brabantse hoofdstad afkomstige zanger bracht in het verleden al singles uit.

Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar voor het Mega Piraten Festijn in Borger!
15-03-2014 16:25:00

Zaterdag 29 maart 2014 is het Drentse Borger het toneel van een spetterende nieuwe editie van het Mega Piraten Festijn! In de megafeesttent aan de Buinerstraat wordt opgetreden door Jan Smit, Roy Donders, Jan Keizer & Anny Schilder, Jannes, Mooi Wark, Stef Ekkel, Helemaal Hollands, Thomas Berge, Ancora, Marianne Weber, Dikdakkers, Koos Alberts, Lesley Williams, Willem Barth, Gino Graus, Imca Marina, Sieneke, Jaman, Winnie, Lucas en Gea, Jan Vaartjes, Vinzzent, Gebroeders Ko, Edwin van Hoevelaak, Frank van Etten, Evert Baptist, René Karst, Monique Smit, De Roffels, Milan Milano, Harten 10, Wimmie en Jan Warringa. De presentatie is zoals gebruikelijk in handen van Willie Oosterhuis. De aanvangstijd is 18.30 uur, entreekaarten kosten € 25,- en zijn te bestellen via megapiratenfestijn.nl. Wees er op tijd bij!

Heel Kampen Hollands tijdens het Sail Kampen Festival
14-03-2014 14:25:00

Sail Kampen 2014 (Pasen 18 tot en met 21 april) verdubbelt haar evenemententerrein vergeleken met eerdere edities. Dat betekent extra schepen, artiesten, attracties en entertainment voor het landelijke publiek. De Dijk verzorgt het openingsconcert en een dag later staat Jan Smit op de planken. Na een sabbatical van een jaar geven de Amsterdammers op vrijdag 18 april een van hun eerste grote concerten in Music Club Kampen. voor tickets € 25,00 klik hier. Zaterdagavond 19 april is Heel Kampen Hollands. Met optredens van Jan Smit, Django Wagner, Jannes, Wimmie, Jaman, Feestlift, Henri van Velzen en Ancora op het Hagenplein bruist het Sail Kampen Festival als ooit te voren.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool