RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Groots Overzee’ op Texel
17-03-2014 19:16:00

Vanochtend kondigde Guus bij Radio 538 een Groots concert aan op een wel erg bijzondere locatie: Texel. Na het succes van vorig jaar op Curaçao, vindt de tweede editie van Groots Overzee plaats op 10 mei in de sfeervolle haven van Oudeschild op Texel. Dit avondvullende outdoor event is een voorproefje op de jaarlijkse ‘Groots met een Zachte G’-concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. ‘Groots Overzee’ is een concert op kleinere schaal, maar bevat verder alle ingrediënten van het ‘Groots met een Zachte G’-circus.

Showbizzinfo presenteert 'Lentekriebels' en wij geven 5 exemplaren weg...
17-03-2014 18:56:00

Verzamel cd’s zijn weer helemaal hot. Lucas & Gea presenteerden kortgeleden hun verzamel album. Komend weekend is het de beurt aan Lucky Joe en tussen deze twee in presenteert Showbizzinfo het album “ Lentekriebels” . Een album met 18 Hollandse toppers verkrijgbaar via alle cd speciaalzaken en via vele regio cd verkooppunten in heel het land. Nu komt dat goed uit want als we de tracklijst bekijken van het album staan er artiesten op uit alle windstreken. John Enter, Saskia Damen, Roel van der Wielen, Peter Tros, Die Spatzl, Joost de Vries.....e.v.a.

Jesta van Oudheusden wint de eerste Cliphuis Talentenbattle
17-03-2014 17:57:00

Wat waren ze zenuwachtig, de 8 kandidaten die zich opgegeven hadden voor de Cliphuis Talentenbattle in cafe/restaurant de Commerce in Kruisland. Zij streden voor een leuke prijs, namelijk een CD opname in een studio en een professionele bijbehorende videoclip. De kandidaten zongen ieder 2 liedjes en werden vakkundig beoordeeld door een jury bestaande uit Wilfred, Angesz en Marly.

Angelique lanceert haar eerste solo single 'T is niet genoeg'
17-03-2014 17:29:00

Angelique bekend van de zingende zusje van Elteren uit Etten-Leur die 27 jaar onafscheidelijk waren lanceert haar eerst solo cd. Het was even wennen voor Angelique want als duo kun je op elkaar terug vallen en nu moet je het alleen doen. Omdat Angelique ook haar andere kant van het levenslied wilde laten horen heeft ze besloten solo te gaan. Het debuutnummer van Angelique is geschreven door John Collee en heet “T is niet genoeg”.

Nieuwe uitdagende single voor Joey Hartkamp
17-03-2014 15:35:00

2013 was het jaar waarin Nederland kennis heeft gemaakt met Joey Hartkamp. Door diverse optredens waaronder bij de Buma NL awards maar ook op televisie bij De Wereld Draait Door, wist hij met zijn debuutsingle ‘Geen nacht meer zonder jou’ meteen te scoren. Ook met zijn tweede single wil de jonge zanger laten horen wat hij in huis heeft. ‘Ik Wil Je’ is een uitdagend liedje met een eigen sound. Maandenlang is er gewerkt aan een fantastisch stuk dat een fantastische opvolger is van zijn eerste single.

Debuutsingle Shari-Sayan heet 'I’m not crazy'
17-03-2014 15:25:00

“Bijna alles zou je kunnen bereiken zolang je in jezelf blijft geloven” dat is iets wat zeker slaat op deze 19 jarige uit Eindhoven afkomstige zangeres Shari-Sayan. Mee gedaan met diverse talentenjachten en meerdere ervan winnend afgesloten. Al die successen zijn voor Shari-Sayan een reden om de studio in te duiken en een nummer op te nemen. "I’m not crazy" is de titel van het nummer geschreven door Gerard Kielenstijn en opgenomen in zijn GK Studio te Echt.

Kovvernacht op Zaterdag 12 april in Raamsdonksveer
16-03-2014 13:56:00

Zaterdag 12 april staat in het teken van de 12e editie m.b.t. de Kovvernacht! Maarliefst 5 bands kruipen in de huid van hun favoriete idool! Voor slechts 5 euro ben jij erbij in Zalencentrum De Witte Leeuw te Raamsdonksveer.  De organisatie is in handen van Gino Schipperen (Alle 13 Jaanke, Pebbles) en Andy Broeders (The Young Stage Band). De Dijk, Green Day, Tour of Duty Classics, Normaal en David Bowie zullen in Zalencentrum De Witte Leeuw voorbijkomen.

Flevo's Mannenkoort geeft voorjaarsconcert in Dronten
16-03-2014 11:09:00

Traditiegetrouw geeft het Flevo’s Mannenkoor een voorjaarsconcert. Dit alles staat gepland op zaterdag 29 maart 2014 in de grote zaal van theater "De Meerpaal" in Dronten. Vanaf 20.15 uur vertolken de 80 mannen van het gerenomeerde koor hun diversiteit in repertoirekeus en staan garant voor een geweldige theateravond!

Lucky Joe brengt twee albums tegelijk uit
16-03-2014 09:44:00

Achter de schermen is er hard gewerkt om de draad weer op te pakken m.b.t. de Lucky Joe cd serie."In februari hebben wij een mail verzonden naar artiesten uit het hele land en kregen we zoveel positieve reacties en aanmeldingen dat we meteen volume 17 & 18 kunnen uitbrengen. Wij willen bij deze dan ook alle artiesten hartelijk bedanken voor hun medewerking aan deel 17 en 18, aldus Joseph & Dina Plat.  Vele artiesten uit het hele land, maar ook Duitse artiesten zijn te horen op deze cd's. Op deze cd staan liedjes van o.a. Het IJsselduo, Anita & Ed, Erwin & Deborah, Jan & Marga, Jeroen & Mirella, Silvia Swart, Kees Plat, Mark van Veen, Jan Warringa, Grutte Geart, Be Dilling, Matthias Woerdman, Gerrie Honig, Joost de Vries, Egbert Dijkhuis, René Wanders, OneMike, Berny, Rudiger Schima, Andre Borell, Calvin, Richard e.v.a.

Nieuwe single voor travestieduo Belinda & Jose
15-03-2014 20:41:00

In de studio van André Kooiman muziekprodukties in Raamsdonksveer werd de nieuwe single van het bijzondere travestieduo Belinda & Jose opgenomen. De titel van dit hilarische nummer is "Viva olé" en zal officieel gereleased worden op maandag 17 maart 2014 . Vervolgens wordt de single officieel uitgereikt op 10 april door Danny de Munk en Henk Poort tijdens hun "Jeugdherinneringen 3" show in de Meervaart te Amsterdam. Beide "dames" zijn dan te gast bij Danny en Henk.

William van Engelen is terug....en hoe
15-03-2014 20:03:00

Na afwezigheid van twee jaar komt de 27-jarige zanger William uit ’s-Hertogenbosch met een nieuwe single welke ook nog eens uitgebracht wordt op een voor deze zanger nieuw label: JC-Records. Naast dit alles is ook zijn naam aangepast waardoor William vanaf nu als William van Engelen door het artiestenleven gaat. Geheel toepasselijk wordt de terugkeer van William gevierd met een single dat als titel: ‘Ik ben weer terug’ mee heeft gekregen.  Deze uit de Brabantse hoofdstad afkomstige zanger bracht in het verleden al singles uit.

Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar voor het Mega Piraten Festijn in Borger!
15-03-2014 16:25:00

Zaterdag 29 maart 2014 is het Drentse Borger het toneel van een spetterende nieuwe editie van het Mega Piraten Festijn! In de megafeesttent aan de Buinerstraat wordt opgetreden door Jan Smit, Roy Donders, Jan Keizer & Anny Schilder, Jannes, Mooi Wark, Stef Ekkel, Helemaal Hollands, Thomas Berge, Ancora, Marianne Weber, Dikdakkers, Koos Alberts, Lesley Williams, Willem Barth, Gino Graus, Imca Marina, Sieneke, Jaman, Winnie, Lucas en Gea, Jan Vaartjes, Vinzzent, Gebroeders Ko, Edwin van Hoevelaak, Frank van Etten, Evert Baptist, René Karst, Monique Smit, De Roffels, Milan Milano, Harten 10, Wimmie en Jan Warringa. De presentatie is zoals gebruikelijk in handen van Willie Oosterhuis. De aanvangstijd is 18.30 uur, entreekaarten kosten € 25,- en zijn te bestellen via megapiratenfestijn.nl. Wees er op tijd bij!

Heel Kampen Hollands tijdens het Sail Kampen Festival
14-03-2014 14:25:00

Sail Kampen 2014 (Pasen 18 tot en met 21 april) verdubbelt haar evenemententerrein vergeleken met eerdere edities. Dat betekent extra schepen, artiesten, attracties en entertainment voor het landelijke publiek. De Dijk verzorgt het openingsconcert en een dag later staat Jan Smit op de planken. Na een sabbatical van een jaar geven de Amsterdammers op vrijdag 18 april een van hun eerste grote concerten in Music Club Kampen. voor tickets € 25,00 klik hier. Zaterdagavond 19 april is Heel Kampen Hollands. Met optredens van Jan Smit, Django Wagner, Jannes, Wimmie, Jaman, Feestlift, Henri van Velzen en Ancora op het Hagenplein bruist het Sail Kampen Festival als ooit te voren.

Samantha Steenwijk heeft de Oranje Kroon
14-03-2014 14:10:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 17 maart is dat ‘Hou toch van mij’, de nieuwe single van Samantha Steenwijk. Qua muziekstijl is het een frisse wind voor de spontane blondine. Het nummer is lekker dansbaar en heeft volgens insiders Vaya Con Dios achtige sferen, een stijl die prima past bij Samantha met haar krachtige stemgeluid. Ter promotie van de nieuwe single is de Haagse zangeres op zoek naar de gezelligste kroegen van Nederland.

Stadswandelingen Shaffy en Sonnenveld groot succes
14-03-2014 14:06:00

"Ik was van plan tweemaal als gids een Ramses Shaffy-wandeling te maken, maar inmiddels heb ik aanmeldingen genoeg voor 30 wandelingen. En ook de Wim Sonneveld-wandeling is in trek!" Het zijn de woorden van Daan Bartels van website Het Lied, die omwille van het grote aantal aanmeldingen opnieuw nieuwe wandeldata heeft gepland. Interesse in het leven en werk van Ramses Shaffy en/of Wim Sonneveld? En niet huiverig voor een pittige stadswandeling?

'Ik bel je', nieuwe single van Aukje Fijn
13-03-2014 22:30:00

Aukje Fijn komt 19 maart 2014 met haar allernieuwste single "Ik bel Je". Ook voor deze single heeft ze weer samengewerkt met haar vaste team: Jeffrey Weber voor de tekst en muziek en Hans Aalbers voor de productie. Aukje levert weer een vrolijk nummer af maar toch weer een tikkeltje anders, nu met een schlagertintje.

Hiphopartiest Kraantje Pappie brengt ode aan TV Oranje en Nederlandse artiesten
13-03-2014 21:23:00

Kraantje Pappie, pseudoniem van Alex van der Zouwen, is een Nederlands hiphopartiest en televisiepresentator. Hij begon rond 2007 door mixtapes en optredens op te vallen in de hiphopgemeenschap. De rapper staat voornamelijk bekend om zijn unieke, vaak 'off-beat' en overdreven manier van rappen. Hij brak begin 2012 door bij het grote publiek met zijn debuutalbum Crane.

Semino Rossi trakteert fans met 'best of' album
13-03-2014 14:20:00

Om zijn tienjarige jubileum te vieren, trakteert Semino Rossi zijn fans op een ‘best of’: een unieke verzameling van zijn mooiste nummers en eigen favorieten. De Argentijn kocht zich ooit een ticket naar Europa om er zijn geluk te beproeven in de muziek. Hij reisde doorheen Spanje, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Uiteindelijk werd hij ontdekt en exact tien jaar geleden bracht Semino zijn debuutalbum ‘Alles aus Liebe’ uit. Sindsdien behoort de Argentijnse zanger met fluwelen stem tot de top van de schlagermuziek.

The Common Linnets onthullen Songfestivallied
13-03-2014 14:10:00

Sinds woensdagavond weten we eindelijk welk liedje de officiële Nederlandse inzending wordt van het Eurovisie Songfestival. The Common Linnets, de gelegenheidsformatie van Ilse DeLange en Waylon, speelden het nummer ‘Calm After The Storm’ voor het eerst live bij De Wereld Draait Door. Diezelfde avond nog stond de single op nummer 1 bij iTunes. Vanochtend werd de radioversie van ‘Calm After The Storm’ voor het eerst gedraaid tijdens het programma Gouden Uren op Radio 2.

'Ik lach'.....nieuwe single van Gordon
13-03-2014 11:37:00

"Ik Lach" is de titel van de nieuwe up-tempo single van Gordon. Het is tevens de vierde single van zijn succes album "Liefde Overwint Alles", welke hij in november 2013 lanceerde.  Hiermee gaf de ras entertainer zijn visitekaartje af. Met een spiksplinternieuw producersteam, John Dirne en Pieter van Schooten, heeft Gordon een nieuwe sound gevonden, waarmee hij direct al een nummer 1-hit kon noteren met het zeer prettig in het gehoor liggende ‘Kom Eens Dichterbij’. Op de cd staan ook diverse gastartiesten. 

Nieuwe single voor Gerard Joling
13-03-2014 11:25:00

Vrijdag 14 maart verschijnt "Ik Proost Met Jou", de nieuwe single van Gerard Joling. “We hebben bewust even gewacht tot de carnaval afgelopen is”, vertelt de zanger lachend.Het vrolijke up tempo liedje is in een nieuw jasje gestoken. De originele versie is terug te vinden op Joling’s vorig jaar verschenen album Ik Ook Van Jou. Tussen al zijn drukke werkzaamheden door vond hij ook tijd om – met een stel vrienden en bekenden – een videoclip in gezellige kroegsfeer te schieten.

Album Plork en de Aannemers landelijk uitgebracht
13-03-2014 09:28:00

Plork en de Aannemers, heb je ze al gezien of gehoord? Vanaf dat moment vergeet je ze nooit meer! Mocht je ze toch nog niet hebben gezien; De heren hebben een bomvolle agenda dus gaat deze rockende feest-act beslist een keer bekijken. Via de grootste evenementen als; Dauwpop, Stoppelhaene en op het roemruchte Zwarte Cross plezierden Plork en de Aannemers al vele honderdduizenden muziekliefhebbers. Ook bij de Hilversumse stations is de loper al uitgelegd voor de mannen.

Zaterdag 15 maart zal eerste bezetting van de Tee-Set een uniek reünie-optreden verzorgen
13-03-2014 00:36:00

De Tee-Set is één van de meest succesvolle popgroepen die Nederland ooit gekend heeft. Maar liefst 22 keer stonden ze in de Nederlandse Top 40. She Likes Weeds bereikte daarin zelfs de toppositie, terwijl Ma Belle Amie als een van de weinige Nederlandse platen een hoge notering in de Amerikaanse top 10 wist te behalen. Om nog maar te zwijgen over alle andere landen waar deze wereldhit een onuitwisbare indruk achterliet. In totaal heeft de Tee-Set minimaal vijf miljoen platen verkocht.

'Deze droom'.....nieuwe single van Deborah Bee
12-03-2014 12:47:00

Deborah Bee is geboren te Amsterdam maar al vroeg verhuist ze naar het oosten van het land. Als kind is ze altijd al met muziek en zang bezig en doet mee aan diverse talentenjachten die ze regelmatig wint. Op school wordt ze regelmatig gevraagd om voor te zingen in de klas en krijgt ze zelfs de hoofdrol in een musical. Thuis is de pick-up van haar broer onveilig, want het liefst draait ze de hele dag muziek en zingt altijd luidkeels mee, waarbij haar voorkeur uitgaat naar Engelstalige liedjes van o.a. Abba en Anita Meyer.

Semino Rossi in IJsselhallen Zwolle
12-03-2014 12:27:00

Op donderdag 3 april keert zanger Semino Rossi terug naar Nederland voor een concert in de IJsselhallen Zwolle. Meer dan 500.000 mensen kochten de afgelopen jaren een ticket voor een van zijn optredens. Dat maakt Semino één van de meest succesvolle live artiesten uit Duitsland. Hij slaagt er in om een afwisselend en persoonlijk programma te brengen, dat ook niet-schlagerliefhebbers weet te bekoren. Vanwege de grote vraag vanuit het publiek is Semino Rossi op dit moment opnieuw op tournee door Europa.

Albumpresentatie Johnny van Veldhoven in Sint Willebrord
12-03-2014 12:15:00

Johnny van Veldhoven presenteert op zondag 23 maart z'n nieuwe album met daarop z'n muziek van de afgelopen 10 jaar. Dit alles vindt plaats bij Zaal "De Kwast", Vijverstraat 15 in Sint Willebrord. Meewerkende artiesten zijn: Mike Angelo, Mark Rijs, Leen Zijlmans, Fons van Veldhoven, Rocky Taylor, Mike Davids en Denans die tevens de presentatie op zich neemt. Op het album staan in totaal 18 nummers, waarvan er 9 zijn opgenomen in z'n eigen J.V.V. studio. Manfred Jongenelis was verantwoordelijk voor de overige 8 liedjes. Bewonderingswaardig is het dat Johnny ook zelf de arrangementen en diverse instrumenten heeft ingespeeld op dit album, zoals de gitaren en accordeon.

De Commerce & Cliphuis TV presenteren Talentenbattle
12-03-2014 10:25:00

Op zondag 16 maart presenteren De Commerce & Cliphuis TV voor de eerste keer een talentenbattle in Kruisland. De aanleiding hiervoor is het grote aantal aanmeldingen van regionale artiesten voor de reguliere tv opnames voor het muziekprogramma Cliphuis TV. "Wij moeten veel artiesten teleurstellen die graag in de uitzending willen komen", legt presentator Hans van Aalst uit. Tijdens de talentenbattle strijden 12 deelnemers tegen elkaar onder toeziend oog van een vakjury. Daarnaast telt ook de applausmeter van het publiek mee. De winnaar krijgt een uitnodiging voor de volgende opname en mag bovendien op kosten van de organisatie een videoclip opnemen.

3JS beginnen concert met z’n tweeën!!
12-03-2014 09:44:00

De 3JS zijn gisterenavond op een spectaculaire manier hun concert in het Scheveningse Circustheater gestart. Jan Dulles ontbrak bij aanvang van het optreden. Hij begon het eerste nummer vanuit een nogal ongebruikelijke locatie, het McDonald’s restaurant, terwijl Jaap Kwakman en Jan de Witte al op het podium stonden. Desondanks speelden de 3JS echter tóch vanaf het begin samen, omdat Jan Dulles via een speciale videoverbinding zichtbaar was.

Duet van Kees Plat & Mark van Veen nu uit op single
11-03-2014 12:54:00

Dat Kees Plat & Mark van Veen feestbeesten zijn was al bekend en dat ze graag de boel op de kop zetten in het Cafe komt velen ook niet vreemd voor maar dat ze nu samen een nummer hebben uitgebracht over ‘ hun grote liefde’ is nieuw. “ In ons stamcafé’ is de titel van dit duet. Kees Plat kennen we allemaal als zanger/gitarist van de Tribute to the Cats Band en van de hits “ Mijn Volendam” en recent  “ Al mijn  dromen” . Mark van Veen had in 2013 een hit met “ Jij bent alles voor mij”  geschreven door Kees Plat. Kees schrijft veel en ook alles voor Mark. 

100% NL presenteert: Let’s go Dutch!
11-03-2014 12:17:00

Radiostation 100% NL presenteert het nieuwe concept ‘Let’s Go Dutch!’. Nederlandse artiesten maken een eigen versie van een bekende internationale hit. Deze nummers worden speciaal gemaakt om te draaien op 100% NL.

Femke Meines neemt bijzonder duet op met vader
11-03-2014 11:51:00

De 13-jarige Femke Meines, bekend geworden als winnares van het Junior Songfestival in 2012, duikt binnenkort de studio in om een hele bijzondere, nieuwe single op te nemen. Het nummer, dat eind april wordt uitgebracht, omschrijft de relatie tussen een kind en zijn of haar ouders. De tekst van het nummer zal bij veel kinderen en ouders een gevoel van herkenning opwekken.

Verjaardags/jubileum party Johan Linssen in Eindhoven
11-03-2014 00:22:00

Op vrijdag 11 april viert Johan Linssen zijn 12 ½ jarig artiesten jubileum. Johan die zijn muzikale voorkeur al vanaf jonge leeftijd met de paplepel ingegoten kreeg maakte zijn eerste cd-single al op 10 jarige leeftijd. Dit resulteerde in het singletje “Oma” dat special werd geschreven voor de verjaardag van zijn opa en oma. Toen Johan na een paar jaar door zijn opa en oma werd uitgenodigd voor een vakantie naar Benidorm zag hij zijn kans in het Café van Andy de Wit (Music Maker) om daar voor het eerst op te treden. Tijdens dat “eerste” optreden werd Johan door Nederlandse vakantiegangers voor geboekt en dit werd zijn allereerste officiële en betaalde optreden in Nederland. 

Chiel van Praag en Tony Cornelissen geloven in Jonie van der Meij
11-03-2014 00:16:00

Jonie van der Meij staat op een belangrijk keerpunt in zijn zangcarriere, na een fantastisch 2013, waarin hij de finale van het RTL4 programma Holland's Got Talent bereikte, is nu het moment aangebroken waarop hij dit een serieus vervolg gaat geven. Miljoenen Nederlanders kennen inmiddels "het verhaal" van Jonie, 25 jaar geleden begon hij met zingen, hij bracht zijn eerste single uit bij Cat Music (Een leven zonder jou).

Reneé de Haan terug met nieuwe single
10-03-2014 23:58:00

Renée de Haan is terug van weggeweest. De Amsterdamse volkszangeres scoorde vooral in de jaren 80 en 90 grote hits als "Mannen" "De nacht is nog zo lang" en "Alleen." Haar grootste succes behaalde ze echter met "Vuile huichelaar" welke in 1988 maar liefst zeventien weken genoteerd stond in de single Top 100. Nu heeft Renée de Haan een nieuwe single uit. "Niemand weet wat ik nu voel" is een levenslied pur sang. Het nummer is afkomstig van het album "Wat er echt in mij leeft." De track is nu op single gezet.

Jaarlijkse fanclubmiddag Mooi Wark
10-03-2014 23:47:00

Zondag 16 maart vindt de jaarlijkse fanmiddag van Mooi Wark plaats. In een nagenoeg uitverkochte Cafe Hessel’n in Wachtum kunnen de leden van de fanclub weer een ouderwets feestje verwachten.  Bert, John, Arnold en William zullen niet alleen een exclusief optreden verzorgen maar zullen ook de hele middag aanwezig zijn om met iedereen op de foto te gaan. “Hier doen wij het voor,  wij zijn trots op onze fans en onze fanclub, en geven graag onze vrije zondagmiddag op voor deze jaarlijkse happening”, aldus een enthousiaste John Roffel. Mooi Wark zal niet alleen de bekende nummers spelen.

Concert Marianne Weber bijna uitverkocht
10-03-2014 13:00:00

Het concert van Marianne Weber ‘Music of Life, Sterren aan Zee’ op 18 maart is bijna uitverkocht. Marianne ontvangt onder anderen als gasten Django Wagner, John de Bever (duet) & Sieneke. ~~In eerste instantie zou Marianne samen met Willem Barth een concert geven, maar omdat Willem zich meer wil storten op z'n solocarrière is er gezocht naar een geschikte vervanger. Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.40 uur.  Bel voor kaarten de Music of Life Reserveerlijn, telefoon 0900 1505 (€ 0,45 pm.

Jacqueline Govaert zet titeltrack van haar nieuwe album online
10-03-2014 12:10:00

Jacqueline Govaert heeft in aanloop naar de release van haar nieuwe album 'Songs to Soothe' op 21 maart vandaag de titeltrack online gezet. Jacqueline Govaert over de keuze van de albumtitel: 'Het is heel fijn om je verdriet of dat van iemand om je heen in een liedje te kunnen plaatsen. Dus zo schreef ik song na song. Op een gegeven moment had ik alles gezegd dacht ik, alleen het verdriet was nog niet op. Ik liep vast en schreef een tijd niks nieuws. Tot ik ineens achter m’n pianootje zat en Songs To Soothe schreef.

Patrick van den Corput giet wedeom oude hit van Nico Haak in nieuw vaatje
09-03-2014 23:01:00

Op 1 maart is de nieuwe single uitgekomen van Patrick van den Corput. Deze keer wederom een nummer van Nico Haak in een nieuw jasje. Na eerst Honkie Tonkie in een nieuw jasje te hebben gedaan heeft Patrick besloten om ook het nummer Foxy Foxtrot in een nieuw leven in te blazen. Het is een geweldig uptempo nummer geworden die nu al goed ontvangen wordt. Zowel Honkie Tonkie als Foxy Foxtrot zijn uit gekomen onder het label van Brabant Music Events.

Nieuwe single voor Gerard Fuchs
08-03-2014 17:45:00

Voor velen onder u is trompettist Gerard reeds een begrip. Sedert jaar en dag is hij met zijn gouden trompet te vinden in binnen en buitenland. Ook was hij regelmatig bij de TROS, Veronica en Volkstümliche Alpenland en Schlagershow te horen met zijn lied "Winternacht". Voor velen is Gerard DE Andre Rieu op trompet. Momenteel werkt hij keihard aan een volledig nieuwe bühne act waarbij hij een spetterende show met luister- en feestrepertoire voor een breed publiek ten gehore gaat brengen.

Pascal lanceert 'Vandaag ook morgen overdoen'
08-03-2014 16:17:00

19 maart aanstaande is het zover voor Pascal want dan komt zijn nieuwe cd-single uit. De single met de titel “Vandaag ook morgen overdoen” is een echt feest nummer. Pascal staat bekend om zijn feest gehalte want ook zijn vorige singles “Waterbed” en “In dat mooie kleine kroegie”  waren echt feest knallers. Zaterdag 29 maart zal de clip opgenomen op Plan Schoonhoven in het Drentse Hollandscheveld, waar Pascal en echt camping gevoel wil creëren. “Het moet een feestelijke clip worden waar vrienden en kennissen een rol in gaan spelen”.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: