RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Vandaag verschijnt nieuwe single van René Schuurmans
01-07-2013 11:23:00

Vandaag 1 juli is de releasedatum van de nieuwe single ‘Is Het Waar?’ van Rene Schuurmans. Het was zanger Jeroen van der Boom die Rene tijdens Toppers in Concert tipte over deze fantastische volkse ballade. Rene mocht dit jaar wederom een optreden verzorgen tijdens de drie uitverkochte Toppers concerten in de Amsterdam ArenA. ‘Na afloop kwam Jeroen naar mij toe en zei ‘Ik ken een liedje dat geschreven is door mijn vriend Kees Koek en Rene Portegies en dat door Andre Hazes in 2001 is opgenomen.

Single succes voor Jelle B
01-07-2013 11:11:00

De in Dokkum geboren maar in Wytgaerd woonachtige zanger/gitarist Jelle B. gooit hoge ogen met zijn nieuwe single. Het is inmiddels zijn 4e single. De titel van het nummer is"Mooi". Het vrolijke nummer staat deze week op de 14e plaats van de Mega top 100.  In de afgelopen weken is de single op diverse radiostations uitgeroepen tot "favoriete" plaat.  Jelmer van Delft uit Mantgum zorgde weer voor een bijzonder filmpje. De single is opgenomen en geproduceerd door Waylon van der Heijden in zijn studio te Best. Deze was ook verantwoordelijk voor producties van o.a. Django Wagner en Gerard Joling.  Het liedje is geschreven door Arie Kuipers. Het belooft voor Jelle B. weer een enorm drukke zomer te worden. In de maanden juli en augustus staan er meer dan veertig optredens in de agenda.

Smartlappenfestival Hillegom trekt tussen 3500 en 4000 bezoekers
30-06-2013 14:52:00

Op zaterdag 29 juni werd in Hillegom weer het traditionele Smartlappenfestival georganiseerd. Dit gebeuren wordt jaarlijks op touw gezet, door Initiatiefrijk Hillegom en ook dit jaar kan er weer gesproken worden over een heel geslaagd evenement, dat vlekkeloos is verlopen. Het sfeertje was fantastische en er deed zich geen enkel incident voor. Naar schatting maakten tussen de 3500 en 4000 belangstellenden hun opwachting in de Hoftuin waar dit gebeuren plaatsvond.

Debuutsingle voor Roel van der Wielen
30-06-2013 11:16:00

Na 20 jaar brengt Roel van der Wielen zijn eerste single "Wat een heerlijke dag” op de markt. Roel werd in Sittard geboren in 1970 maar verhuisde vrijwel direct naar de Zaanstreek. Tijdens zijn tienerjaren ontwikkelde hij een passie voor het Nederlandse lied en een entertaintalent dat niet lang onopgemerkt bleef. Door zijn enthousiasme kreeg de zanger in menig café een microfoon aangereikt. Keer op keer liet hij vervolgens zien wat hij in zijn mars heeft Het entertainen zit Roel in het bloed. Zo presenteerde hij al meerdere evenementen, en was hij jaren lang de eerste presentator bij "The karaoke mega tour".

Gewoon Gezellig met Hans Steiger
29-06-2013 17:51:00

Zanger Hans Steiger heeft op vrijdag 28 juni een optreden verzorgd in het overvolle Hillegomse café “Gewoon gezellig” en gezellig was het gewoon. De Haarlemse zanger is in dit café een graag gehoorde en geziene gast. Naarmate de avond vorderde bleek dat Hans Steiger niet alleen over een fantastisch stemgeluid beschikt, maar ook over een behoorlijk uithoudingsvermogen en een repertoire, waar geen einde aan leek te komen.

Nieuwe single Robby Lee
29-06-2013 17:33:00

De spontane Brabants/Gelderse zanger Robby Lee heeft voor elk feest zijn gepaste nummers. Hij brak door met twee singles, 'Ik Voel Me Goed' en 'Mijn Zonneschijn', die bij vele Nederlandstalige radiostations werden gedraaid. Nu  komt Robby Lee met een opmerkelijke nieuwe single “Summer Fun” en wordt door kenners getipt als een serieuze kanshebber op een hitnotering. Het is een traditioneel Soka nummer  met een Nederlandse tekst geschreven en geproduceerd door Pim Schipperheijn. De bijbehorende videoclip is geproduceerd door Coen van Hoevelaak.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer komt er weer aan!
28-06-2013 18:17:00

Ook dit jaar trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer door het land. Samen met een groot aantal artiesten maken we er weer één groot Nederlandstalig feest van. Zoals je van ons gewend bent is de Zomertoer weer gratis toegankelijk.

Peter Beense heeft de Oranje Kroon
28-06-2013 16:34:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 1 juli is dat ‘Een Amsterdamse Nacht’ van Peter Beense. Als er iemand is die het nachtelijke kroegleven kan bezingen, dan is het wel deze Amsterdamse volkszanger. Met zijn nieuwe single levert Peter Beense een nummer af waar de gezelligheid vanaf druipt. Een meedeiner van jewelste waarmee hij gegarandeerd, na het zingen van de eerste noten, elk publiek op zijn kop zet. Het nummer is geschreven door Peter van Noort.

Zoon van zanger Dirk Meeldijk getrouwd
28-06-2013 14:57:00

Zanger Dirk Meeldijk was vanmiddag op het gemeentehuis van Hillegom zo trots als een pauw. Op haar eigen verzoek was het aan Dirk om zijn schoondochter, Melissa Timmermans weg te geven aan zijn jongste zoon Manuel Meeldijk. Dat was een prachtig moment, ook voor de aanwezigen in de trouwzaal. Terwijl het nummer “Zij”van André Hazes werd gedraaid, kwam de zanger met zijn toekomstige schoondochter de trouwzaal ingelopen.

Nick & Simon lanceren videoclip in grensverleggende eigen App
28-06-2013 00:00:00

Nick & Simon lanceren vandaag hun eigen officiële Nick & Simon applicatie voor iOS en Android toestellen. De app toont middels een livestream niet alleen alles wat het populaire duo post op hun eigen social media kanalen, maar ook alle social media berichten van fans over Nick & Simon. De Nick & Simon app bevat bovendien een VIP member gedeelte met exclusieve content, waaronder nooit eerder vertoonde foto’s, backstage video’s en clips.  Vanaf vandaag is de videoclip behorend bij de nieuwste single ‘Geluksmoment’ een week  lang exclusief via de app te bekijken.  

'Ik ben verliefd'...nieuwe single voor Sasja Brouwers
27-06-2013 20:48:00

Sasja Brouwers zong afgelopen zondag bij “Meer Hollands” van Meer Televisie in Nieuw Vennep voor het eerst haar nieuwe single “Ik ben verliefd”. Deze nieuwe single viel bij het publiek duidelijk in de smaak. Het betreft  een vrolijk up tempo nummer, zoals de fans gewend zijn van Sasja. De spontane zangeres vond het wel weer eens tijd voor een meezinger. Ze vond het wel spannend om haar nieuwe single te presenteren.

Marlous schrijft weer een eigen nummer
27-06-2013 19:45:00

Marlous is weer bezig met het schrijven van een eigen nummer Na haar eerste eigen nummer “Verboden liefde”, die zij in april heeft uitgebracht is ze nu weer in de pen geklommen. Het eigen liedjes schrijven is haar goed bevallen en “Verboden liefde”doet het nog steeds erg goed. “Daar ben ik erg blij mee. “Verboden liefde”is oorspronkelijk een Mexicaans liedje dat ik me helemaal eigen heb gemaakt. Het is een Zomers nummermet raggaeachtige invloeden. Ïk heb het nummer niet vertaald, maar er een eigen tekst op geschreven”.

Tweede single voor duo ZUS
27-06-2013 18:45:00

Na het succes van hun debuut single “Ik wil met jou naar de zon”, zijn Bo en Kiki er helemaal klaar voor. De vakantie begint en ze gaan heerlijk naar het zuiden, Frankrijk wel te verstaan. Deze nieuwe single met de titel "In mijn rode cabrio" is vanaf nu te verkrijgen en de meiden zijn echt klaar voor de zomer. Bo (16) & Kiki (13) zijn naast druk met school een goede basis aan het leggen voor hun zangcarrière. Niets overhaasten maar bezig zijn met wat ze leuk vinden en dat is ook duidelijk te horen in deze gloed nieuwe productie.

Nieuwe single Anouk ‘Pretending As Always’
27-06-2013 16:28:00

Deze week week brengt Anouk haar nieuwe single ‘Pretending As Always’ uit. Het melancholische nummer is de tweede single van Anouks album ‘Sad Singalong Songs’, dat vorige maand uitkwam. De bijbehorende video is onderdeel van de korte films die regisseur Dana Nechuschtan maakte bij vier nummers van het nieuwe album, waaronder ‘Birds’. In de achterstevoren afgespeelde videoclip zijn onder anderen Teun Luijkx en Hannah Hoekstra te zien. Anouk zelf heeft een cameo als hoogblonde hondenbezitster.Afgelopen dinsdagavond was Anouk te gast bij ‘Linda’s Zomerweek’.

Glenn van Dijk klimt weer op de trekker
27-06-2013 15:36:00

Glenn van Dijk is gedwongen door het huidige politieke klimaat weer op de trekker de klimmen. Maar dat doet hij wel met plezier, met in zijn gedachte z’n eerste hit “Schatje ik haal je met de trekker op” natuurlijk. De uit Huissen afkomstige zanger is samen met zijn producer Peter van Nierop en Pascal de Vormer de studio in geknald om een liedje te maken voor al zijn trekker fans. Glenn is trots als een trucker op het resultaat, en de eerste reacties van zijn fans zijn ook al binnen “Helemaal Top”. 

Dean Saunders: 'Laat mij maar gewoon Nederlands zingen'
27-06-2013 14:34:00

In januari 2011 won hij Popstars, Dean Saunders. Zijn single “You and I both” belandde op nummer 1 en leverde hem goud op. Met deze single versloeg hij zijn eigen broer Ben van de felbegeerde eerste plek. Zijn carrière is daarna in een stroomversnelling geraakt. Dean vindt zijn carrière heel belangrijk, maar het allerbelangrijkste is zijn zoon London, die acht maanden geleden werd geboren. “De geboorte van je zoon is mooi, het mooiste dat er eigenlijk is. Het heeft een nieuwe dementie aan mijn leven gegeven”. Dean is een andere muzikale weg ingeslagen.

Gerry Holland gaat 'Ik voel me prima feest' organiseren
26-06-2013 20:02:00

Gerry Holland voelt zich prima en dat is niet zo gek want zijn single “Ik voel me prima” doet het fantastisch. Afgelopen zondag tijdens “Meer Hollands”van Meertelevisie in Nieuw Vennep deelde de zanger zijn echte singles uit, aan de fans die deze hadden gedownload. Uiteraard werd de single gesigneerd. “Ik voel me prima” kwam op 19 binnen in de top 30 van RADIONL. Gerry kon zijn ogen niet geloven. “Ik ben echt super blij”. In september komen wij weer met een nieuwe single.

Zomersingle voor Remco Bourquin
26-06-2013 19:54:00

Binnenkort komt allround zanger Remco Bourquin met een zomersingle. Remco treedt al 9 jaar op als allround zanger op diverse feesten en partijen. In 2012 trad hij op met niemand minder dan Cor Bakker en in juni trad hij op, op de boot van Koos Alberts. De nieuwe single heet "Zomertijd" en het nummer is een bewerking op het nummer "Wintertijd" van Koos Alberts.

Henriette Kropman geeft 'Mario' compleet nieuw muzikaal jasje
26-06-2013 18:05:00

Henriette Kropman is bekende verschijning in de showbizz. Al als meisje van 15 won Henriette haar eerste platencontract en wel bij Johnny Hoes. Op het Telstar label verscheen het door Ad Verkooijen(Duo Onbekend) geschreven nummer “Als jij het wil”. Na een periode solo ging ze zingen in een diverse bands waaronder Con Forza ( uit Veghel) en was ze jarenlang “het gezicht” van The Nightingales, het populaire dans- en amusementsorkest uit het zuidoosten van Nederland. Naast het podium werk was ze ook een veelgevraagd studio zangeres.

De Fantasticos met vier singles in top 100
26-06-2013 16:46:00

Het duo “Fantasticos” is pas negen maanden bezig en is uit het Nederlandse artiestenwereldje eigenlijk al niet meer weg te denken. In negen maanden tijd heeft het duo vier singles uitgebracht en deze doen het allemaal even goed. Optredens overal in het land stromen binnen. Drie weken geleden kwam de laatste single uit “Verboden liefde”en daarmee weet het tweetal ook weer goed te scoren. Overal waar Henk Janssen en Johnny Meijers komen is het een groot feest. Ze weten de boel behoorlijk op zijn kop te zetten.

Win 100 dagen onafgebroken TV-kijken!
26-06-2013 16:33:00

De televisiegids Totaal TV heeft de oplossing om deze zomer tot een succes te maken. Bij Totaal TV nummer dertien, die deze week in de winkel ligt, zit een heel bijzonder tafelkleed voor op de picknicktafel. Op dit tafelkleed staat een illustratie met honderd cryptisch getekende televisieprogramma’s. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: één van de programma’s is een populair hitprogramma van TV Oranje.  Ook jij kunt meedoen door de getekende puzzels op dit tafelkleed op te lossen.  

Wesly Bronkhorst werkt aan nieuw album
26-06-2013 12:26:00

Wesly Bronkhorst kwam in mei met de single “Als jij had gedacht”en hij is momenteel bedruk bezig met allerlei promotieoptredens in het land. Daarnaast heeft hij het druk, want hij is bezig met een nieuw album dat in oktober uitkomt. Het laatste half jaar heeft hij keihard aan dit nieuwe album gewerkt samen met Emile Hartkamp en Norus Padidar. “Als jij had gedacht” is de eerste single van dit album en volgens de Amsterdamse zanger komen er nog meer topnummers op te staan.

Bökkers lanceert nieuwe single en clip ‘Het Is Oe Moeder Niet’
26-06-2013 12:12:00

Hendrik Jan Bökkers (gitarist van Jovink) brengt deze week een nieuwe single uit van het lovend ontvangen album Morattamottamotta. Het nummer 'Het Is Oe Moeder Niet' is een echte feesttentstamper met een zeer aanstekelijk refrein en een opzwepende tekst over het ontvluchten van je dagelijkse bezigheden en het volgen van je diepere instincten.

In september weer partynummer van Tommy Lips
26-06-2013 12:06:00

Tommy Lips doet het goed. Na zijn eerste single een cover van André Hazes “Rotzooi” welke hij heeft opgenomen in de Goldfinger studio van Waylon van der Heijden in Best, kwam hij in april met een tweede single  “Hart in brand”. Deze single is een echt feestnummer, in tegenstelling tot zijn eerste single “Rotzooi”, welke hij in de studio had omgetoverd tot partynummer. “Hart in brand heeft een ander tintje dan Rotzooi.

T.I.M (The Incredible Mic) is terug!
26-06-2013 11:32:00

Het is een tijdje stil geweest rondom de Enschedese Tim Blaauwbroek, de echte naam van T.I.M, maar hij is helemaal terug. Met de release van het nummer ‘RIDDLE’, afkomstig van het debuut album ‘SPOETNIK’, laat de onnavolgbare T.I.M. horen dat hij thuis hoort in de (inter-) nationale hitlijsten. T.I.M. en producer Maarten de Groot werken op ‘RIDDLE’  samen met gitarist John Hayes (Mothers Finest) en drummer Bryan “BRAIN” Mantia (Guns ’n Roses) Wat daarbij opvalt is de gelaagdheid van het glasheldere eindresultaat.

Stand-up popband De Coronas geeft op ludieke wijze antwoord op recessie
26-06-2013 11:25:00

De Coronas zijn terug! Eigenlijk van nooit weg geweest... Maar, hoe! Deze zomer bestrijdt de interactieve stand-up popband De Coronas de crisis. Met hun nieuwe single ‘Zo lang we nog in leven zijn’ geven ze Nederland een broodnodige boost. Het opzwepende feestnummer gaat gepaard met een zeer opmerkelijke videoclip. Na het zien van deze videoclip lijkt de crisis verder weg dan je ooit had durven denken. 

Oranje Top 30 rukt op bij lokale omroep
26-06-2013 11:14:00

Sinds eind april is het aantal lokale radio- en tv-zenders dat wekelijks de Oranje Top 30 uitzendt spectaculair gegroeid. Inmiddels is de razend populaire hitlijst te beluisteren bij 33 lokale radio-omroepen. Daarnaast is de Oranje Top 30 elke week bij 34 lokale tv-zenders één of meerdere malen (in herhaling) te bekijken. In nog geen twee maanden tijd steeg het aantal lokale en regionale omroepen dat de puur Nederlandse hitlijst uitzendt met bijna veertig procent.

Janneke de Roo lanceert nieuwe single ‘Wanneer je gaat…’
26-06-2013 11:06:00

Met name de iets oudere muziekliefhebber zal bij het horen van de naam De Roo meteen denken aan de Zusjes de Roo. Janneke maakte hier deel van uit in de zeventiger samen met haar zusters Willeke en Anneke. In 1971 scoorden zij een flinke hit met het door Gert Timmerman geschreven lied; ‘Blauwe Korenbloemen’. Janneke de Roo timmert inmiddels al sinds 2005 jaren als solozangeres zeer succesvol aan de weg. Dit resulteerde in albums als; ‘Hallo Hallo’, ‘Gewoon’ en ‘Onvergetelijk’, maar ook vele uitgebrachte singles vonden hun weg in het land.

Frank Smeekens laat fans dromen
26-06-2013 10:59:00

Frank Smeekens begint met zingen bij zijn eigen voetbalclub GSBW uit Goirle.Dat ging hem goed af want de eerste boekingen volgden snel.  Zijn eerste single verschijnt in 2000 en draagt de titel ‘Kleine dingen’. Zijn eerste album uitgebracht in 2004 wordt gevolgd door het uitbrengen van een DVD. Singles als ‘In de zon, ‘Jouw lach’, Dans een keertje met mij’, ‘Ware liefde’, ‘Blijf vannacht bij mij’, ‘Ik wil jou’ en ‘Laat de zon op je schijnen’ worden landelijk volop gedraaid. Kortom Frank Smeekens is inmiddels al lang geen onbekende meer voor de muziekliefhebber. 

Nieuwe DVD Marco de Hollander gaat 'Beleef het mee' heten
26-06-2013 10:49:00

Marco de Hollander kan met een gerust hart de glazen nog een keer volschenken, want zijn nieuwste single “ Gooi nog een keer de glazen vol” doet het erg goed. “Het is echt boven verwachtingen. Ik sta in alle hitlijsten en wordt overal gedraaid. Verder heb ik overal in het land optredens. Het is geweldig gewoon”. Marco heeft alweer een nieuw liedje uitgezocht en deze gaat in september uitkomen. “Het gaat een totaal verrassend en voor mij nieuw nummer worden, apart en heel erg vrolijk”. Het nummer gaat “Er is een wonder geschied” heten. Op het moment is Marco druk bezig met het maken van een DVD, die in oktober uit zal komen.

Oom Gerrit Vos & Neef Julian Stuiver nemen samen single op
26-06-2013 10:39:00

Julian Stuiver nam in 2009 deel aan het televisieprogramma Hollands Got Talent alwaar hij de halve finale wist te bereiken. Al sinds zijn achtste zingt Julian wat later resulteert in het uitbrengen van een aantal singles in eigen beheer. Hij is het neefje van de uit Helmond afkomstige Gerrit Vos. Deze Brabander oogstte landelijke faam met singles als ‘Voor mij geen jaloezie’ of wat te denken van zijn TOP100-hit uit 2010; ‘Zanzibar’.  Gerrit heeft inmiddels al vier albums op zijn naam staan. Met de zomer voor de deur bundelen oom en neef hun krachten met een bijzondere duet.

Nieuwe single John West bijzonder vrolijk en zomers
26-06-2013 10:29:00

Grote evredenheid tussen John West en Rood-Hit-Blauw-Producties! Twee singles en later dit jaar ook nog een album zullen het resultaat zijn van een verlengde samenwerking. Dat de carrière van John aardig in de lift zit zal niet onopgemerkt zijn gebleven. Natuurlijk mag daarom dan ook een nieuwe zomersingle van John niet ontbreken.  De single ‘Als Jij Een Zonnestraal Was’ is een heerlijk zomers liedje met Gipsy invloeden. Hiermee laat John maar weer eens horen aan elke stijl muziek een eigen draai te kunnen geven.

‘Foto’s Van Jou En Mij (Flits)’... nieuwe single van de Haagse band F
25-06-2013 13:06:00

Foto’s Van Jou En Mij (Flits)’ is de nieuwe single van de Haagse band F. Het is de opvolger van het catchy liedje ‘Geen Fuck Om Jou’, welke het schopte tot een Top 10 positie in iTunes.  Voor deze nieuwe single heeft F opnieuw uitgepakt met een opvallende videoclip, te bekijken via deze link. In de stop-motion video heeft BNN-presentator en acteur Tim Hofman een hoofdrol - net als in de video voor ‘Geen Fuck Om Jou’. Beide clips zijn zo gemaakt dat de nieuwe video begint waar de eerste videoclip eindigt, maar eindigt ook weer waar de eerste videoclip begint.

Hans Steiger lanceert 'Zo verliefd'
25-06-2013 12:47:00

Hans Steiger treedt op vrijdag 28 juni op in het Hillegomse Café “Gewoon Gezellig”, waar hij regelmatig te gast is en dat is niet zo verwonderlijk, want de feestzanger komt uit die regio. Steiger heeft een eigen bedrijf in Haarlem, waar hij zijn naam aan te danken heeft, namelijk Stalensteigerbedrijf De Vries & Zn. B.V.. Wat zingen betreft is hij een laatbloeier. Hij begon zijn carrière op 34 jarige leeftijd als een soort grap in een café in Haarlem, waar hij met een collega een duet zong. Zijn nieuwste single “Ik wil jou” scoort goed.

Angela & Erwin Brands brengen Grease hit in Nederlands jasje
25-06-2013 12:36:00

Wie is er niet groot mee geworden. Nee dan bedoelen we dit keer niet de pindakaas maar de film Grease. John Travolta & Olivia Newton John waren idolen in de jaren 70. De ‘oudere’ jeugd werd wekelijks gevoerd met deze twee wereldsterren in de toen populaire bladen Muziek Express en Popfoto. Posters hingen in de diverse slaapkamers. Vaak eerlijk verdeeld John Travolta bij de meisjes en Olivia Newton John bij de jongens. Ook Angela (Radtke) heeft in haar jeugd de film gezien. En zoals velen was ook zij in de ban van de muziek die werd gezongen.

Jason Bouman ziet wel wat er op zijn pad komt
25-06-2013 12:00:00

Jason Bouman, de winnaar van “Bloed, zweet en tranen” had bijna niet bij het eerste meezingconcert van “Holland zingt Hazes”kunnen zijn op zaterdag 15 juni in het Ziggo Dome. Zijn vrouw Samantha beviel, drie weken te vroeg,  om 03.30 uur van hun tweede kindje, hun dochtertje Shego. Samen hebben ze ook een zoontje Blaise. Jason hoeft niet lang over de vraag na te denken, wat hij had gedaan als de geboorte van hun dochtertje tegelijkertijd had gevallen. “Dan was ik bij de geboorte gebleven.

A3aan Drost scoort met 'Ik mis je nu al elke dag'
25-06-2013 11:12:00

Deze week kwam de nieuwe single van A3aan Drost "Ik mis je nu al elke dag" binnen op plaats 76 in de Single Top100! Een fantastische prestatie voor de sympathieke zanger uit Steggerda. Het zomers en mediterraan getint lied is hem op het lijf geschreven en A3aan is al zijn fans dan ook erg dankbaar voor hun steun! Ook in de hitlijst van de Nederlandstalige top 30 en de Oranje Top 30 staat hij hoog genoteerd (respectievelijk nr.11 en nr. 16). Het nummer is geschreven door Pascal de Vormer en Martin Sterken.

Peter Beense over twee jaar 30 jaar in het vak
25-06-2013 08:12:00

Peter Beense stond in een overvol Ziggo Dome tijdens het meezingconcert “Holland zingt Hazes”en kijkt terug op een fantastische ervaring. “Het was echt super om te doen. Drie dagen lang in een vol Ziggo Dome, ik had het niet willen missen”. Peter heeft net een nieuwe single uitgebracht “Een Amsterdamse nacht”. Bij deze single hoort natuurlijk ook een clip. Deze clip is wel opgenomen, maar volgens de goedlachse zanger nog niet klaar.

Duitstalig album Jan Smit verschijnt in 5 landen
24-06-2013 16:28:00

"Ich Bin Da", het nieuwe, Duitstalige album van Jan Smit verschijnt vrijdag 28 juni a.s. niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland, België, Oostenrijk en Zwitserland. Het album bevat veertien gloednieuwe liedjes die dit voorjaar zijn opgenomen in de gerenommeerde Tinseltown Studio in Keulen, onder productionele leiding van Kiko Masbaum. Met de voorloper van het album, het nummer Bleiben Wie Du Bist, maakte Jan Smit in maart een grandioze come-back in Duitsland, na een radiostilte van 7 jaar.

Marco Schouten komt met nieuwe single
24-06-2013 15:44:00

Met het album “Alles wat ik doe” veroverde de sympathieke Almelose zanger Marco Schouten veel nieuwe fans in zowel eigen land maar ook België. Het album kreeg lovende kritieken en was o.a. album van Oranje bij LOCO FM en album van de week bij het populaire Belgische radiostation VBRO. Niet alleen het album maar ook de daarvan afkomstige singles waren succesvol op de radiozenders. “ Als de zomerzon weer lacht” en ‘In mijn dromen” zijn slechts twee voorbeelden van titels van het album welke je nu nog veelvuldig hoort.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 15 januari t/m zondag 21 januari

       Henk Dissel - Het cafeetje

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl