RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Michelle komt met Duitstalige cd-single
07-02-2014 16:39:00

De 11-jarige Michelle Okken uit Drenthe heeft nu al een mooi repertoire op mogen bouwen met haar vorige singles! 2 daarvan "Waarom huilt u mama" en "Limonade en zonneschijn" kwamen hoog genoteerd in de Single Top100 terrecht en langzamerhand leert heel Nederland deze jonge volkszangeres kennen. Van haar meest recente single "Heel het leven nog voor ons" is er nu ook een Duitse versie geschreven door Dieter Metzenroth die in Duitsland al enkele leuke hits heeft mogen scoren.

Ga mee met John de Bever & Friends naar Benidorm
07-02-2014 16:25:00

Na het enorme succes in 2012 en 2013 zal de John de Bever & Friends fanreis naar Benidorm in 2014 een vervolg krijgen en wel van 2 t/m 9 juni. Evenals in 2012 en 2013 zal deze reis een speciaal karakter hebben vooral gekenmerkt door de gezellige en intieme momenten en uiteraard de exclusieve muziekavonden met optredens van John en zijn friends! Wilt u in 2014 ook (weer) met John op reis tegen het voordelige tarief, kan dat helaas alleen nog maar op aanvraag. De door ons in eerste instantie ingekochte vliegtuigstoelen en hotelkamer zijn al helemaal uitverkocht. De collega's die John dit jaar heeft uitgenodigd om samen met hem en u naar Benidorm te reizen zijn Stef Ekkel en Wesly Bronkhorst.

Leo Nardell is trots op zijn eerste kleinkind
07-02-2014 14:17:00

Leo Nardell is trots mede te mogen delen dat hij afgelopen week voor het eerst  Opa is geworden! Lizzy Loïs Steffers is geboren op 01-02-2014 en haar ouders heten Danny en Tamara Steffers. Gewicht: 4110 gram tijd geboren: 17.34 uur te Haarlem De meest recente single van Leo  ‘Leef nu maar je eigen leven’ doet het ook prima getuige het feit dat de single nog steeds op de diverse playlijsten staat en binnenkort volgt meer nieuws m.b.t. Leo.

Staatsopera van Tatarstan brengt ‘De Barbier van Sevilla’
07-02-2014 13:31:00

Het Russische operagezelschap van de Staatsopera van Tatarstan brengt in de maanden maart en april de befaamde komische opera ‘De Barbier van Sevilla’ naar de Nederlandse theaters. Hoewel het werk van componist Gioacchino Rossini in 1816 een rampzalige première beleefde, zorgden de geniale muziek en het humoristische verhaal er voor dat ‘De Barbier van Sevilla’ snel populair werd. Tot op de dag van vandaag is Rossini’s opera met de wereldberoemde aria van Figaro één van de meest opgevoerde opera’s. Het stuk heeft dan ook terecht de status van een meesterwerk.

Mike & Colin boeken succes met hun bedrijf Mr.C Productions
07-02-2014 12:57:00

Begin dit jaar is het bekende en succesvolle duo Mike & Colin samen met een bevriende collega het videoproductie bedrijf Mr.C Productions gestart. Op de vraag waarom zij deze onderneming zijn begonnen antwoorden de heren:  ‘Wij hebben zoveel creatieve ideeën en willen deze, naast het schrijven van nummers voor onszelf en collega artiesten, ook graag visueel maken. Voor onze eigen clips schrijven wij zelf de scripts, regisseren en overzien de editing. Wij weten hoe belangrijk de videoclip is voor een artiest en wij zijn altijd erg perfectionistisch.

DJ Bompa & de Mens presenteren nieuwe single in Eindhoven
07-02-2014 12:44:00

Op zondagmiddag 16 februari presenteert het duo DJ Bompa & de Mens hun 5e single. Drie jaar geleden brak dit duo door met één van de grootste carnavals hits van de laatste jaren "Als Brabander ben Ik geboren. Ook dit jaar komen de heren weer met een knaller van een hit. In samenwerking met producer Waylon van der Heijden hebben ze een lekkere feestplaat weten te maken, getiteld "Op M’n Vespa". Voor de presentatie hebben Bompa & de Mens een aantal bevriende collega’s uitgenodigd om samen met hen er een gezellig feestje van te maken. 

Jessica Malfait heeft de Oranje Kroon
07-02-2014 12:28:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag10 februari is dat Jessica Malfait met haar nieuwe single ‘Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’. De uit Breda afkomstige zangeres is de laatste tijd weer helemaal terug in de schijnwerpers. De verwachtingen voor deze door Jeffrey Weber geschreven single zijn dan ook hooggespannen. Want wie Jessica Malfait kent, weet dat dit onvervalste levenslied bij haar in de juiste handen is. Voeg daarbij de productie van Manfred Jongenelis en je weet dat je een potentiële hit in handen hebt.

Catharina Hulters lanceert nieuwe single
06-02-2014 22:03:00

Op vrijdag 14 maart 2014 zal Catharina Hulters haar aankomende single presenteren op de single release party in "Cafe De Boemel" te Dordrecht. De single is een uptempo met een levenslied achtige herkenning waar toch lekker op gedanst kan worden, "Iets wat helemaal bij mij past" aldus Catharina! Op de B kant van de single : een Levenslied Medley met gezellige meezingers. De single is de opvolger van haar debuut album "Aangenaam" dat in 2013 uitkwam en daarmee met het nummer "Er is maar een vrouw" de top 100 behaalde. ook nummers van het album afkomstig zijn o.a : Het verkeerde moment, De jukebox, Bel me op als je eenzaam bent, en als jij naar me kijkt. Tijdens de single release party zullen o.a optreden: Wesley Ponsen, Stanley Hazes, Tinus Hoekstra, Joey Kramer, Karina en Raymond Pluimert

Ben jij er zondag ook bij in Harderwijk......
06-02-2014 20:02:00

Aanstaande zondag 9 februari vinden er bij uitgaansgelegenheid Hardersplaza, Flevoweg 2 in Harderwijk  weer tv opnames plaats voor het muzikale programma INTRO, onderdeel van ZNTV. In het programma worden de artiesten geïnterviewd door Rob Ronalds of dj Maurice. Het wordt onder andere uitgezonden op Ziggo kanaal 31 in West Friesland en Gelderland. Binnenkort zal ook Zuid Holland de beelden kunnen bekijken. INTRO is elke dag om 18.30 uur te zien en dagelijks na de uitzending om 11.00 uur de herhaling. Vanaf 15.00 uur zijn er doorlopend optredens van dj Niek Paniek, Viswijvenkoor Sootjevisch, Francois Pieters,  Frank en Mirella, Jeroen Stevens, William van den Oetelaar, Henk Damen, Colinda, Rob Ronalds, Pater Moeskroen, Huub Hangop, De Overburen, Marco de Hollander en vele anderen.

Colinda presenteert nieuwe single op 23 mei in 's Hertogenbosch
06-02-2014 11:48:00

Op vrijdag 23 mei 2014 presenteert Colinda haar nieuwe single in de kantine van sportvereniging R.K.J.V.V., gelegen op Sportpark "De Schutskamp", Fuik 7-9 te 's Hertogenbosch. Het is de tweede single die Colinda in 2014 uitbrengt. In januari lanceerde ze "Kun jij me zeggen", waarmee ze momenteel in tal van hitlijsten staat. De nieuwe single waarvan de Tilburgse zangeres de titel nog even geheim houdt is wederom opgenomen in de HQ Studio van Harald Queens."Bij Harald voel ik me thuis en hij maakt precies de sound die bij mij past", aldus Colinda die dit jaar 5 singles uit wil brengen en daarnaast een album met 15 nummers. De verwachting is dat dit album na de zomervakantie gelanceerd gaat worden.

Peggy Mays komt nieuwe single
06-02-2014 11:04:00

Met de release van "Heb jij je koffer al gepakt" Peggy Mays weer een nieuw hoofdstuk weten toe te voegen aan haar toch al indrukwekkende muzikale carrière. Het begon allemaal met haar deelname aan de Sterren Academy en deed in 2010 mee aan het Nationaal Songfestival. Daarnaast was de uit Nijmegen afkomstige zangeres ook te zien bij "'Bloed, Zweet & Tranen'. “ Glaszuiver” was het commentaar van Danny de Munck. “ Wat een stem” aldus Gerard Joling en Roxeanne Hazes vindt haar een voorbeeld voor haar zelf.

Achterhoekse band Kiek Now Us groot in de Telegraaf
06-02-2014 10:51:00

De Telegraaf schreef er vandaag al groots over, maar een bijzonder integratie project voor Nederland is van start gegaan! Eindelijk weer eens iets positiefs in deze sobere tijden. Westerlingen die de mooiste woonboerderijtjes inpikken op het platteland en zodra ze er eenmaal wonen zich beklagen over de welriekende geur van mest en het kabaal van het jaarlijkse dorpsfeest.

Winnaars 100% NL Awards bekend
05-02-2014 20:26:00

Zojuist zijn in Club Ziggo in Amsterdam de winnaars van de 100% NL Awards 2013 bekendgemaakt. Dit jaar zijn Ilse DeLange, Marco Borsato, Nielson & Miss Montreal en Niels Geusebroek door de luisteraars van 100% NL gekozen tot de winnaars van de 100% NL Awards. Tijdens de live-uitzending van RTL Boulevard hebben de artiesten hun 100% NL Award in ontvangst mogen nemen van Maik de Boer.

Kayaman komt met de single 'Droom met me'
05-02-2014 18:46:00

In opvolging van zijn debuutalbum Tulpenmanie komt Kayaman met de single “Droom met me”. Het is een nummer over dagdromen waarbij je kan ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. Voor dit liefdesnummer is Kayaman geïnspireerd geraakt door de sound van Manu Chao. Kayaman: "Toen voor mij duidelijk werd waarover ik wilde schrijven, besloot ik iets melancholisch te componeren waar langzaam een reggae vibe bij kwam.

John West plukt de allermooste sterren voor jou
05-02-2014 18:37:00

Wie heden ten dage een optreden bijwoont van zanger John West zal bemerken dat veel van zijn liedjes uitbundig worden meegezongen. De sympathieke Hagenees heeft de laatste jaren dan ook nadrukkelijk aan de weg getimmerd met de meest vrolijke en dansbare muziek. John West, geboren in 1988, begon zijn carrière met liedjes in de karakteristieke Motown-sound. Sinds enkele jaren is hij zich gaan toeleggen op het meer volkse repertoire met gipsyinvloeden en een jeugdig fris ritme.

Edsilia Rombley ontroert Oleta Adams
05-02-2014 17:59:00

Edsilia Rombley is weer terug! Na de geboorte van haar tweede dochter Aisa-Lynn is Edsilia weer druk met de voorbereidingen en repetities voor de 2 uitverkochte Ziggodome concerten met The Ladies Of Soul op 14 en 15 februari  , 3 gastoptredens bij de Nederlandse tour van Oleta Adams en de reprise van haar theatershow Sweet Soul Music die op 19 maart van start gaat. Afgelopen zaterdag zong de toch wel nerveuze Edsilia twee duetten met Oleta te weten : "Window Of Hope" en  "I Just Had To Hear Your Voice". 

Eens schijnt de zon voor Jan Vaartjes
05-02-2014 17:45:00

De uit Drenthe afkomstige volkszanger Jan Vaartjes wordt langzamerhand ontdekt in heel Nederland. Met zijn vorige singles "Tranen huil je niet voor niets", "In Benidorm" en "M'n koffers staan klaar", had hij al een mooi succes in handen en werd hij door de insiders getipt als nieuw talent voor 2014! Vorig jaar verscheen zijn debuutalbum "Eens schijnt de zon" en daar is deze nieuwe single dan ook rechtstreeks van afkomstig. Van de single is ook een videoclip gemaakt door William ten Kate van WilliamCrossmedia en is te zien op o.a. TV Oranje.

Glennis Grace brengt eerbetoon aan Whitney Houston tijdens theatertour
05-02-2014 17:17:00

Glennis Grace zal tijdens haar aanstaande theatertour een hommage brengen aan Whitney Houston. Van februari tot en met april tourt de Amsterdamse zangeres voor het eerst in haar carrière langs de theaters in Nederland. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via de zalen. Glennis Grace staat aan de vooravond van haar eerste theatertour die 5 februari van start gaat. Samen met haar 8-koppige band zal ze de komende maanden twintig theaters door heel Nederland aandoen.

Sterren On Tour naar Huishoudbeurs!
05-02-2014 16:45:00

Sterren on tour is de muzikale hofleverancier van de Huishoudbeurs in Amsterdam RAI. Tijdens de moeder aller beurzen tref je Sterren on tour op verschillende podia met tientallen artiesten waaronder; Wolter Kroes, Jannes, Thomas Berge, Helemaal Hollands, Wesley Klein, Grad Damen, Mike & Colin, Lange Frans, Frans Duijts, Dean Saunders, Jamai en LA the Voices.

Nieuwe single voor Brabants duo De Mannen van Brabant
05-02-2014 11:04:00

Wederom weten De Mannen van Brabant een dijk van een single te releasen rondom de carnavalsperiode. Met 'Liever laf dan dood' brengen de heren een meer dan feestelijke single uit die hen langs vele buurthuizen, kroegen en feesttenten zal leiden rondom de carnaval. De track is een cover van de populaire feestband Pater Moeskroen. Rondom de release van 'Liever laf dan dood' zullen De Mannen van Brabant veelvuldig op Tv te zien en horen zijn, de heren zullen te gast zijn bij o.a. Oranje Toppers Carnaval en 3 Urkes Vurraf van Omroep Brabant.

Eerste editie Holland Party In White in Son en Breugel
05-02-2014 00:21:00

Op zondag 9 februari 2014 staat de eerste editie gepland van de "Holland Party In White". Dit alles vindt plaats in de grote feesttent op het Kerkplein in Son en Breugel. Een compleet nieuw concept als het gaat om Nederlandstalige evenementen.Het concept is tot stand gekomen doordat het tijd is, om ook de Hollandse feesten te vernieuwen. Dance feesten zijn altijd vooruit strevend maar waarom niet ook de Hollandse feesten vernieuwen zegt Adrie van den Berk van Berk Music Productions. Het is de bedoeling dat als het evenement een succes is het uitgebreid worden naar meerdere feesten in verschillende plaatsen.Op het evenement zullen optreden: Django Wagner, Stef Ekkel, Jaman, Vinzzent, Grad Damen, Wesley Klein, John de Bever, Mulder & Mulder, Arjon Oostrom  en Jan van Est.

'Leef gewoon je leven' van Roelof slaat aan bij groot publiek
04-02-2014 11:16:00

Roelof, leeft zijn eigen leven en volgt de weg van zijn hart. Een weg die hem op het juiste pad heeft gebracht binnen de Nederlandstalige muziek. Bekende producers spraken uit veel vertrouwen te hebben in Roelof wat resulteerde in het door Emile hartkamp geproduceerde album ' Een dikke tien' .Voor Roelof smaakte dit naar meer en hij ging op zoek om een grote stap voorwaarts te maken. Roelof, een man die de taal van het volk verstaat ging opzoek naar liedjes die aansluiten bij zijn gevoel.

Corina Sommer komt met verrassende nieuwe single
04-02-2014 10:42:00

Met haar Duitstalige single “ Sterne vom Himmel” heeft Corina Sommer al menig hart sneller doen laten kloppen. In vele playlijsten in binnen en buitenland is ze met haar nummer opgenomen. Noteringen in diverse hitlijsten vielen haar ten deel. Dat succes smaakte naar meer en omdat ze zich niet graag in een muzikaal hokje wil laten plaatsen komt ze nu met een verrassend nummer namelijk de Nederlandse uitvoering van Mein Herz. Het nummer waarmee Beatrice Egli in 2013 het programma “ Deutschland sucht den Superstar” winnend afsloot. De afgelopen weken is Corina Sommer druk geweest om samen met  haar vaste producer Lei de Bruyn ( Royal Music Productions) er een geweldig product van te maken dat past bij Corina.

Jan Koevoet presenteert nieuwe single in Roosendaal
04-02-2014 10:30:00

In de aanloop naar carnaval 2014 heeft Jan Koevoet zijn single ‘Met je muts in de wind’ uitgebracht. De presentatie hiervan vindt plaats op zondag 16 februari bij Eetcafé  "de Raatskelder" in Roosendaal. De single, waarvan de tekst en muziek weer zijn gemaakt door de zanger zelf, is wederom geproduceerd in de studio van Manfred Jongenelis te Etten-Leur. Op zijn school, waar Jan docent is, raken de leerlingen niet uitgepraat over deze nieuwe single en wordt de nieuwe clip bij het liedje bij herhaling afgespeeld. Ook in het programma Toppers van Oranje, uitgezonden op TV Oranje op 1 februari j.l., was Jan te zien met zijn nieuwe single als ‘Tipper’. Meewerkende artiesten op 16 februari zijn: Conny Brooks, Hans Solo, JOT, Harten 10, Manfred Jongenelis en Jessica Malfait.

Eerbetoon aan vermoorde zanger Wim Hogenkamp
03-02-2014 14:57:00

Woensdag 5 februari 2014 is het 25 jaar geleden dat Wim Hogenkamp kwam te overlijden. Ter nagedachtenis is al een paar weken op TV Oranje de clip ‘Mensen met kloten, ode aan Wim Hogenkamp’ te zien. Hogenkamp maakte in de jaren zeventig en tachtig van afgelopen eeuw furore als artiest. Hij maakte lp’s, won een Edison en de Louis Davidsprijs.

Veel bekende artiesten bij benefiet 'Kom op nou' t.b.v. voedselbank
03-02-2014 12:03:00

Op zaterdag 24 mei 2014 vindt bij "De Gouden Leeuw" in Montfoort het Internationale Benefiet concert “Kom op nou" plaats waarvan de opbrengst naar voedselbanken in Nederland gaat. Op dit concert komen naast nationale artiesten ook internationale sterren optreden die op deze wijze hun steentje bij willen dragen. Alle artiesten werken hier belangeloos aan mee. De opbrengst van de avond zal aan de voedselbank worden greschonken, incl. giften en donaties van sponsoren. Door de bezuinigingen van het kabinet hebben veel mensen het erg moeilijk om financieel rond te komen. Nu de voedselbanken het hoofd  nog maar net boven water weten te houden, werd het tijd voor een groots benefiet concert, aldus de organisatie. Op deze manier kan er voedsel en geld inzameld worden.

Laura van den Elzen succesvol in Duitsland
03-02-2014 09:51:00

Laura van den Elzen nog maar 16 jaar en op weg om in Duitsland de harten te veroveren met haar power rock en haar mooie country snik in haar stem. Aamstaand weekend staat Laura op 3 grote podia in Berlijn en staat in de line-up met bekende internationale country artiesten en bands.

Syb en Xander zingen hun mooiste liedjes in Den Haag
02-02-2014 17:42:00

De Music Of Life concerten van KWF Kankerbestrijding in het AFAS Circustheater in Den Haag vieren in 2014 hun dertigjarig jubileum. Voor deze gelegenheid staat er een aantal absolute topartiesten op het programma. Maandag 24 februari belooft een hele bijzondere avond te worden, want Syb van der Ploeg zingt dan samen met Xander de Buisonjé eenmalig de mooiste liedjes van De Kast en Volumia! Onder live begeleiding van De Kast zingen Syb en Xander alle grote hits die ze de afgelopen twintig jaar hebben gescoord.

Moeder Corinna en dochter Willemijn in duet
02-02-2014 13:36:00

"Samen zijn" is de titel van de nieuwe single die moeder Corinna en docher Willemijn uit Etten-Leur hebben opgenomen. Corinna heeft al vele jaren ervaring in de muziekwereld. Samen met haar zus Angelique begon ze een duo onder de naam De Zusjes van Elteren" en maakten diverse singles. Het zingen begon eigenlijk op de leeftijd van 9 jaar. Haar dochter Willemijn is nu ook 9 jaar en heeft al 2 keer de jongerencategorie Ziengaovut gewonnen. 

Nieuwe CD Frans Theunisz en DJ Jeroen Laven
01-02-2014 20:12:00

De nieuwe Single van Frans Theunisz samen met DJ Jeroen Laven is weer helemaal klaar voor de carnaval, met het nummer Maria (veer goon naor Gran Canaria). Dit belooft wederom voor Frans Theunisz een carnavalshit van 2014 te worden samen met DJ Jeroen Laven, de single van Frans Theunisz, Sjeng aon de Geng en Sjeng nog ins aon de geng blijven iedereen in de oren en het geheugen hangen. Het is zeker dit nummer "Maria" zal jullie allemaal ook in de oren blijven klinken.

‘Ga’ is de nieuwe single van volkzangeres Daantje
31-01-2014 22:46:00

Met een wildcard wist Daantje toch maar mooi de finale te bereiken van Bloed, Zweet en Tranen. De zangeres uit Vinkeveen groeide in de televisieshows bij SBS6 uit tot de favoriet van het publiek. Niet voor niets dus ging haar single ‘Jij’ meteen sky high de hitlijsten in. Daantje heeft inmiddels onderdak gevonden bij Rood-Hit-Blauw Produkties. Vorig jaar tekende ze deze samenwerking op met de release van de single ‘Ik zie het in je ogen’ en momenteel werkt Daantje tussen haar vele optredens door aan de afronding van een compleet album. 

Paul de Laat lanceert 2 nieuwe singles tegelijk
31-01-2014 22:19:00

Al jaren is hij te vinden in het feestcircuit in héél Nederland met zijn gezellige muziek. Na het succes deze zomer van zijn nummer “Schud maar lekker met je billen” laat Paul de Laat wederom van zich horen tijdens de aankomende feestperiode. En hoe! Met 2 nieuwe singles tegelijk bestormt hij de regionale hitlijsten! “Op het hoekske brand nog licht” is de 1e van de twee nieuwe nummers en is een echte ouderwetse carnavals kneiter in een modern sausje. Zijn tweede single heet “Troela oh troela” die voor de gelegenheid is geremixed door party-dj Mora.

Jaman blij met top 10 notering van z'n album 'Gewoon Geluk'
31-01-2014 21:56:00

Jaman kan zijn geluk niet op, want de opvolger van zijn debuutalbum “In Mijn Dromen”, het album “Gewoon Geluk” komt deze week binnen op nummer 9 in de Album Top 100, de allerhoogste notering ooit voor de Overijsselse zanger. „Dit is voor mij bij uitstek de kans om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de muziek die mij al heel mijn leven lang inspireert en dus diep in mijn hart leeft“, vertelt hij enthousiast. „Ik heb de afgelopen periode fantastische muzikanten en tekstschrijvers om mij heen verzameld......

Stef Ekkel heeft de Oranje Kroon
31-01-2014 14:51:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 3 februari is dat Stef Ekkel met zijn nieuwe single ‘Adelita’. De populaire volkszanger viert binnenkort zijn 15-jarig jubileum met een groot concert in zijn woonplaats Kampen. In maart verschijnt bovendien zijn nieuwe album, waarvan ‘Adelita’ een voorproefje is. Het liedje gaat over een prachtige vrouw die als danseres werkt in een ongure tent. En Stef zou haar maar wat graag daaruit willen redden. Het is een uiterst vrolijke track met Mexicaanse invloeden.

Debuutalbum voor Arjon
31-01-2014 09:31:00

Gisteravond werd in de Korenbeurs te Made het eerste cd-album van Arjon gepresenteerd. De supertrotse zanger nam zichtbaar ontroerd het eerste schijfje in ontvangst. Arjon Oostrom is er in geslaagd om een album te maken dat een groot publiek zal aanspreken. Op "Lekker Lekker" staan al zijn hits, zoals "Zakka, zakka", "Ze is veel ouder" en "Schudden" en een aantal nieuwe vrolijke en frisse Nederlandstalige liedjes.

Carnavalsclip 'Op m'n Vespa' van Dj Bompa & de Mens online!
30-01-2014 20:32:00

Eindelijk is het zover,de carnavalskraker 2014 van het gezelligste feestduo van Nederland Dj Bompa & de Mens is voorzien van een hilarische clip en staat  online! Ook dit jaar zullen ze weer van de partij  zijn bij vele TV- en Radioprogramma's en staan weer op menig grote en kleine buhne voor een feestend publiek in tal van feestzalen en cafe's in Nederland en Belgie met hun feestnummers..."Als Brabander ben ik geboren"- "Feestje  hier, feestje daar"....

Clip 'Hoera retteketet' van Hans en Ed online
30-01-2014 15:36:00

In 1975 lanceerde Vader Abarham het lied "Hoera, retteketet ( een hoeraatje voor het kabinet"). Ondertussen zijn we 39 jaar verder en er is nog steeds niks veranderd volgens Hans van Aalst ( Denans). Samen met horeca ondernemer Edwin Maas van uitgaansgelegenheid "De Commerce" uit Kruisland ging Hans de studio in om een 2014 versie op te nemen. Beide heren kennen elkaar al jaren en aangezien Hans medepresentator is van het muziekprogramma Cliphuis Café dat opgenomen wordt bij "De Commerce" ontstond het idee........

Doenja komt met nieuwe solo single ‘Zonder jou’
30-01-2014 15:00:00

Na ruim 6 jaar alleen kinderpop te hebben gemaakt heeft komt Doenja weer terug met een solo single en wat voor één! Een prachtige power-ballad geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Het mooiste is wat er is door te leven vanuit je gevoel, te leven vanuit liefde en plezier te maken. Mijn verlangen om toch weer muziek te maken voor volwassenen bleven mij bezig houden. Hierdoor is “The switch” naar “Doenja solo” weer herboren.  Mijn missie is om mijn motto: “Leef je droom” en anderen te inspireren om hun hart te volgen.

BLØF komt in april met nieuw album ‘In Het Midden Van Alles’ en gelijknamige tour
30-01-2014 14:52:00

BLØF brengt op vrijdag 25 april een nieuw album uit, getiteld 'In Het Midden Van Alles'. Vanaf begin april zal de band door Nederland trekken met een gelijknamige tour, die onder anderen Paradiso in Amsterdam en Tivoli in Utrecht aandoet. Op 28 juni treedt BLØF op tijdens het door de band zelf georganiseerde Concert At SEA. 'In Het Midden Van Alles' werd opgenomen in het Zuid-Franse Carpentras en werd afgerond in de ICP studio in Brussel waar BLØF eerder de albums ‘Boven’ en ‘Watermakers’ opnam.

Anouk Maas is Maria in ‘The Sound of Music’
29-01-2014 20:39:00

Eerder vandaag werd bekendgemaakt dat de meest geliefde musical ter wereld, ‘The Sound of Music’, terugkeert in de Nederlandse theaters. Vanavond kan Albert Verlinde Entertainment bekendmaken dat Anouk Maas de hoofdrol van Maria gaat spelen. Anouk speelde tot voor kort de hoofdrol in de dansmusical ‘Flashdance’ en ontving alleen maar lovende kritieken voor haar rol van Alex. Een aantal jaar geleden was Anouk ook al in ‘The Sound of Music’ te zien, toen in de rol van oudste dochter Liesl von Trapp. ‘The Sound of Music’ is vanaf dit najaar te zien in de Nederlandse theaters in een speciale jubileumversie ter viering van het 50-jarig.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool