RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Rachel Traets komt met nieuwe single
29-01-2014 15:51:00

Op zaterdag 25 januari heeft de 15-jarige zangeres Rachel Traets de videoclip opgenomen van haar nieuwe single, welke in maart uitkomt. Rachel werd bekend doordat ze in 2011 eerste werd bij het Junior Songfestival met het nummer “Teenager”. Tijdens het Junior Eurovisie Songfestival, waar ze Nederland vertegenwoordigde in Jerevan, Armenie behaalde ze de tweede plaats. Sindsdien is het de jonge zangeres voor de wind gegaan.

Nieuwe single voor Roel van der Wielen
29-01-2014 15:20:00

"Pappie loop toch niet zo snel" is de titel van de nieuwe single van Roel van der Wielen. Van kinds af aan vindt de Zaandammer dit al een mooi, emotioneel nummer: “Het is een nummer dat blijft hangen en waar je over nadenkt”. Daarom riep hij al een half jaar lang dat ‘pappie loop toch niet zo snel’ zijn volgende single zou worden. Na daad bij woord te hebben gevoegd, is hier een 2014 versie van het bekendste nummer van Herman van Keeken. Van de single is geen feest hit gemaakt om het origineel geen geweld aan te doen. 

The Sound of Music terug in de Nederlandse theaters
29-01-2014 14:42:00

Terwijl het huidige theaterseizoen nog in volle gang is, kijkt Albert Verlinde Entertainment al vooruit naar het theaterjaar 2014 – 2015. Het entertainmentbedrijf produceert volgend seizoen in ieder geval vier nieuwe titels, te weten; ‘The Sound of Music’, ‘Dreamgirls’, ‘Een avond met Dorus’ en ‘Agnes van God’.

Dean Saunders speelt eigen uitvaart na voor nieuwe videoclip
29-01-2014 12:55:00

Onlangs heeft Dean Saunders nog meegetourd met The Chippendales. Tijdens hun tournee in Nederland vertolkte Dean de rol van presentator en zanger in de uitverkochte shows. Dean Saunders barst van de energie om het helemaal te maken in de muziekindustrie sinds hij Popstars won in 2011. Nu is het weer hoogste tijd voor een nieuwe single en brengt hij “Ik wil vannacht bij je slapen” uit. Het nummer is een prachtige cover van Clouseau uit 1991 en is opnieuw geproduceerd door Edwin van Hoevelaak.

Arijan Vingerhoets in het huwelijksbootje gestapt
29-01-2014 04:12:00

Afgelopen maandag is zanger Arijan Vingerhoets in het huwelijksbootje gestapt met zijn geliefde Kim. De zanger van het nummer “Waar het zomer zal blijven”, is al enkele jaren samen met de vrouw van zijn leven, die ook in Arijan’s videoclip figureerde. Het paar heeft een dochtertje Shania. Wij wensen Arijan en Kim een gelukkig huwelijk toe.

Download 'Heeey ober ik heb zo'n dorst' van 'De Drie Dees' nu gratis
28-01-2014 14:55:00

Omdat de single "Heeey ober ik heb zo'n dorst" van "De Drie Dees", bestaande uit Auke & Ellen, Erwin & Deborah en Het IJsselduo veel positieve reacties heeft opgeleverd hebben ze besloten om deze gratis aan te bieden. Het nummer is geschreven door Ellen v/d Veer en geproduceerd door Martin Sterken. Het reffrein is gemakkelijk mee te zingen en hierbij stil blijven staan of zitten is zeer onwaarschijnlijk. De 3 duo's hebben plannen om in de toekomst meer met elkaar samen te werken.

Alessandro druk bezig in de studio
28-01-2014 14:40:00

De jonge rapper Alessandro is de laatste weken druk bezig in de studio met nieuw materiaal. Binnen korte tijd zal er weer een nieuwe single van hem verschijnen. Alessandro is behoorlijk populair bij de jeugd. Zijn single “Sueno”staat al wekenlang in de Kids Top 20 en weet steeds weer op te klimmen. Deze week staat “Sueno”op de vijfde plek. Op 6 juni is Alessandro uitgenodigd voor Vestrock in Hulst. Daar staat hij samen met Ali B, Hans Klok, Yellow Claw en Sarah & Julia. Hij heeft er ontzettend veel zin in.

Zuid-Afrikaanse superster Kurt Darren komt terug naar Nederland!
28-01-2014 14:00:00

De Zuid-Afrikaanse zanger Kurt Darren zal op 23 februari 2014 wederom een optreden geven in Nederland. Hij zal een twee uur durend optreden verzorgen in het kader van zijn “Seerower” tour. Het gelijknamige album is in november jl. uitgebracht en in Zuid-Afrika nu al goud. Met hits als Seerower, Winterwasemharte, Rebel en Rats en Beautiful wordt de succesformule voortgezet. Kurt Darren heeft in Zuid-Afrika inmiddels al bijna 2 miljoen cd’s verkocht.

Mark Doldersum brengt single uit
28-01-2014 13:42:00

Mark Doldersum geboren in Assen begon op 16 jarige leeftijd  zijn muzikale pad te bewandelen  en trad vanaf dat moment op in kleinere locaties, verenigingen en buurthuizen. In de loop van zijn muzikale stappen waren er contacten gelegd met diverse grote namen in de muziek industrie waaronder Gertho Heupink en Henny Thijssen. Henny Thijssen schreef voor Mark zijn eerste single ..en zo werden de eerste stappen dan ook professioneel aangepakt. De eerste single heeft jammer genoeg voor Mark te weinig gedaan en heeft besloten een andere weg in te slaan.

DI-RECT lanceert 'Invincible'
28-01-2014 13:18:00

Vandaag lanceert DI-RECT een nieuwe single, getiteld ‘Invincible’. Het is de eerste track van het later dit jaar te verschijnen nieuwe album. De bijbehorende clip is gemaakt door Frank van der Steen, die eerder al diverse clips voor DI-RECT regisseerde. ‘Invincible’ laat een band horen die zich niet aan verwachtingen wil conformeren, maar nog altijd onbevangen lading wil geven aan hun muziek. “Toen we jonger waren, was de wereld niet groot genoeg om te pakken. Die onbevangenheid kun je verliezen je als je ouder wordt,” licht zanger Marcel Veenendaal toe.

Pater Moeskroen wegens groot succes terug met theatervoorstelling ‘Karavaan’
28-01-2014 13:11:00

Marcel Sophie, Martien van Oostrom, Thomas Gerritsen, Bart Swerts, Rolf Rombouts en Vincent van Lent, ofwel de mannen van Pater Moeskroen, zijn terug met hun succesvolle theatertour  ‘Karavaan’! Op 17 mei 2013 speelde de Paters de laatste voorstelling van deze tour. Toch was zowel het publiek als de band zelf nog niet klaar met deze humoristische en vrolijke theatershow. Daarom is Pater Moeskroen vanaf februari weer in de Nederlandse theaters te zien met de reprise van ‘Karavaan’! Tot en met eind april kan het publiek nog genieten van deze voorstelling met aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades.

Nieuwe single voor Maarten Cox uit Vlaanderen
28-01-2014 12:58:00

Op achtjarige leeftijd begon Maarten met zingen als zangertje in het kinderkoor ‘De Piccolo’s’. Hij leerde noten lezen en later ook piano, zang en saxofoon. Hij deed ervaring op met een jeugdorkestje en in de musical ‘Tovenaar van Oz’.Met pianist Toon Meuris vormde hij het duo Perplex waarmee hij verschillende optredens verzorgde op verschillende feesten. In 2004 leerde het grote publiek hem kennen met idool 2004 België, waar hij uiteindelijk een 6e plaats haalde. Daarna ging het snel voor Maarten.

Droom komt uit voor Tommy Feller
27-01-2014 21:37:00

Wie in de regio Eindhoven woont kent Tommy Feller. Hij zingt al vele jaren en heeft meegedaan aan menig talentenjacht. Deze in 1978 geboren zanger heeft daarmee menig prijs binnengehaald. Zijn droom was om een eigen single te kunnen opnemen en die droom is uitgekomen. Na een talentenjacht kwam hij in gesprek met Marian Mayloo en van het een kwam het ander en op de vraag waarover het lied moest gaan was het in een adem “ mijn vrouw”.

Maak kans op een privé optreden van Marlous op Valentijnsdag
27-01-2014 20:12:00

Momenteel staat Marlous volop in de belangstelling met haar nieuwe single en videoclip “Bedankt Voor Jouw Liefde”. De single is veelvuldig te horen op de radiostations en de videoclip draait op hoge rotatie op TV Oranje. Ook op YouTube behaalt “Bedankt Voor Jouw Liefde” weer hoge kijkersaantallen. “Bedankt Voor Jouw Liefde” is natuurlijk een ode aan je geliefde. Daarom heeft Marlous een hele leuke aktie bedacht. Wanneer je de nieuwe single van Marlous download maak jij kans op een exclusief privé optreden.

Op 7 februari verschijnt 'Kies voor mij' van Yoeri L'Abée
27-01-2014 19:54:00

Op 7 februari verschijnt de nieuwe single "Kies voor mij" van Yoeri L' Abée. Deze keer is alles opgenomen met alleen maar live muzikanten. Drums, gitaren, blazers enz. zijn live ingespeeld en dat is duidelijk te horen. De productie is er een waar menig artiest jaloers op zou zijn. Iedereen die het nummer al heeft gehoord voorspelt dan ook dat Yoeri met dit nummer zeker gaat opvallen. Laurens van Wessel en Willem Laseroms zijn verantwoordelijk voor de tekst en de muziek.  De opname werd gedaan in studio ’69 in Zegge.

 

Aad & Maat zijn weer klaar voor carnaval
27-01-2014 19:23:00

Het feestduo Aad & Maat is weer helemaal klaar voor carnaval. Dit keer met de knaller "We maken overal een feestje van". Het lied heeft alle potentie om net als de vorige singles de verschillende carnavals lijsten binnen te gaan knallen. Het nummer is via alle officiële downloadsites te verkrijgen. Ook dit jaar zullen de mannen hun klanken in de diverse carnaval locaties laten horen. De agenda voor de carnaval en AprésSki periode staat vol, en de heren gaan in de polonaise het nieuwe carnavals seizoen in!.

Achterhoekers brengen ode aan het platteland
27-01-2014 17:38:00

“Het platteland is niet te koop” is de boodschap van de Achterhoekse band Kiek Now Us en tevens de titel van de nieuwe single die deze week verschijnt. Eind vorig jaar brak de band, die al 10 jaar lang onvervalste rock & roll muziek speelt, door in Nederland met de single “Wi-j goan niet noar huus” wat zorgde voor veel aandacht en airplay op de grote landelijke radiostations, waaronder 3FM (Giel Beelen), Radio 538 (Edwin Evers) en Radio 2 (Daniel Dekker).

Monsif zet zich in voor Unicef
27-01-2014 17:28:00

Op het moment zet rapper Monsif zich in voor een goed doel, namelijk de Unicefcampagne “We gaan voor nul”. De volledige opbrengst van zijn single “Op een dag”gaat naar Unicef, zodat de kinderen over de hele wereld schoon drinkwater hebben. Monsif is ook bezig met een nieuwe single, die binnen nu en twee maanden uit zal komen. Bovendien komt er een nieuw album aan. “Ik werk daarbij nauw samen met Serrano en Future Presidents.

Gabriello scoort met 'Vurige Tongen; hit voor War Child
27-01-2014 17:09:00

Gabriello heeft met zijn nieuwe single “Vurige Tongen” een hit gescoord voor War Child. De plaat waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het goede doel is binnengekomen op nummer 79 van de Single Top 100 in Nederland en op nummer 88 in de Ultratip 100 in België. Daarnaast staat het nummer genoteerd in de Nederlandstalige Top 30 van RADIONL en de Oranje Top 30 van TV Oranje. Gabriello die eerder in Nederland in de hitlijsten stond met “Ik Had Je Lief” “Que Sera” “Waterkant” en “Hemel Zonder Tijd” is in zijn nopjes.

'Kom bij me terug'....nieuwe single van Antonie van Lierop
27-01-2014 16:57:00

Na de deelname van Antonie van Lierop aan het populaire SBS programma Bloed Zweet en tranen is er veel veranderd in het muzikale leven van de getalenteerde Brabantse zanger Antonie van Lierop. Zijn auditie vestigde bij velen de aandacht en leverde Antonie enorm veel bekendheid op. Dit sterkte Antonie om zich op een professionele zang carriere  te storten. Antonie is lichamelijk vele maanden bezig geweest dit te bewerkstelligen. Hij verloor meer dan  50 kilogram lichaamsgewicht en nam nieuwe zanglessen.

Roy Donders en Vinzzent aanwezig bij tv opnamen Toppers van Oranje in Nijkerk
26-01-2014 17:42:00

Roy Donders (RTL4), Vinzzent, Quincy, John West, Imca Marina, Wesley Bronkhorst, Daantje, Wannebiezz, zijn zomaar een aantal namen van de in totaal 36 top artiesten, die zondag 23 februari a.s. te zien zijn tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje (TV Oranje) in het Regthuys te Nijkerk. Voor deze opnamen zijn slechts een beperkt aantal kaarten online beschikbaar. Wil je zeker zijn van een kaartje, bestel jouw ticket(s) dan nu online voor slechts € 7,50 incl. 2 gratis consumpties.

Gebroeders Rossig maken een Selfie
25-01-2014 22:06:00

De vier rossige broers besluiten in 2009 hun muzikale talenten te bundelen. Zij zijn met z’n vieren om de tafel gaan zitten en schreven toen hun eerste nummer: ‘Morgen zien we dan wel weer.’ De broers wisten met dit opzwepende nummer zelfs de titel ‘Feestnummer Zuidoost Nederland 2010’ te behalen. Dit succes smaakte  natuurlijk naar meer. De broers gingen verder en ook met hun tweede nummer: ‘Ja ja, dan hebben we de poppen aan het dansen,’ wisten zij verschillende titels te behalen.

Jan Koevoet lanceert carnavalssingle
25-01-2014 21:55:00

In december 2013 vierde Jan Koevoet als artiest met twee concerten zijn 12,5 jarig jubileum. De opbrengst van deze concerten, te weten € 4.720, ging naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Dit is een organisatie die zich inzet voor kinderen met Cystic Fibrosis, ook wel taaislijm ziekte genoemd. Ook in 2006, 2007 en 2009 gaf de Roosendaalse zanger van het Nederlandse lied, tevens werkzaam als docent op een middelbare school, theaterconcerten voor het goede doel. Met zijn concerten in 2013 kwam ook zijn vierde album uit.

Wesley Wolter presenteert ‘Wees eens lief’
25-01-2014 21:47:00

Wesley Wolter presenteert ‘Wees eens lief’, het is pas zijn tweede single maar wel eentje waarvan verwacht mag worden dat hij meteen een paar stapjes voorwaarts kan gaan zetten in zijn nog prille carrière als zanger. De 21-jarige in Zwolle geboren én getogen Wesley Wolters wordt gezien als een aanstormend talent. Hij zingt sinds 2011, hiervoor deed hij dit louter voor de lol op feestjes en bruiloften. Hij houdt ervan mensen te vermaken en is dus een geboren artiest.

Mister Nightlife presenteert nieuwe single op 26 januari in Etten-Leur
25-01-2014 17:15:00

Op zondag 26 januari 2014 presenteert Mister Nightlife z'n nieuwe single "Ik denk alleen aan jou" bij Café zaal De Pastoor, Lange Brugstraat 5 te Etten-Leur. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de zaal gaat open om 14.00 uur. De entree is geheel gratis. Er zijn gastoptredens van Denans, Roger van Meer, Clarissa, Toon Maas, Marcel Ankoné, Patrick Corput en Edwin Mensen. Het nummer is geschreven en geproduceerd door André Kooiman. Op het zilveren schijfje staat als tweede track het lied "Jij en Ik".

Wim & Diane voorzien 'Als tranen diamanten zijn' van nieuw jasje
25-01-2014 16:46:00

Het Groninger zangduo Wim & Diana heeft hun nieuwe nummer “Als tranen diamanten zijn” van het oude jasje van Gert en Hermien ontdaan en voorzien van een nieuw exemplaar. De single zal vanaf vrijdag airplay gaan krijgen bij tal van Nederlandse en regionale radiostations. In het verleden wisten de mensen nog niet wat gelijke rechten waren, vandaar dat Gert de boventoon voerde met zang en trommeltjes. Nu de vrouw ook gelijke rechten heeft voert het nachtegaaltje Diana de boventoon met een heel mooi stukje accordeonmuziek .

Gerard Joling in duet met Toon Hermans
25-01-2014 08:34:00

Gerard Joling heeft een duet opgenomen met wijlen Toon Hermans. In het diepste geheim werkte de zanger, onder de bezielende leiding van hit producer Eddy Ouwens, aan de single ‘Een Vriend’. Met daarin de tekst van het in Nederland en Vlaanderen beroemde gedicht van Toon Hermans: Je hebt iemand nodig, stil en oprecht. “Enige tijd geleden kwam ik in contact met Maurice Hermans,” vertelt Eddy Ouwens. “Van hem kreeg ik nog nooit eerder gepubliceerde muziek van Toon Hermans. Het ging om ingezongen opnames van Nederlands grootste artiest aller tijden.als fysieke single worden uitgebracht.

Monsif en Alessandro geslaagde act voor tal van gillende meiden bij Artquake
25-01-2014 00:00:00

Op vrijdag 24 januari werd bij Artquake in Hoofddorp weer een concert georganiseerd. Na het succesvolle concert van B-Brave, een paar maanden geleden was het podium deze keer voor twee artiesten, namelijk Monsif en Alessandro. Een groot aantal fans waren naar De Duyker gekomen om deze optredens mee te maken en zij hadden de avond van hun leven.

TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2014’
24-01-2014 20:36:00

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2014. Vanaf dinsdag 18 februari mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 28 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2014’. Alleen liedjes met clip dingen mee,

Nieuwe single voor Het Feestteam
24-01-2014 17:14:00

"Zo Lang We Nog In Leven Zijn" is de nieuwe single van het Feestteam in samenwerking met Feest DJ Bas & DJ Willem de Wijs en is een echte herkenbare Feestteam hit die je na 1 keer van a tot z mee kan zingen. Naast "Zolang We Nog In Leven Zijn" staat ook "As Ge Dot Bent" op de single. Dit is een echte Brabantse carnavalsmeezinger geworden. Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. 

Tweede album van Jaman is een feit
24-01-2014 15:41:00

"Gewoon Geluk" is het tweede studioalbum van de Overijsselse zanger Jaman die door BUMA NL genomineerd is als "Grootste Talent van 2013", dit mede door zijn hits "Gewoon Weer Opnieuw", "Laat Me Los, Laat Me Vrij" en "Spoken Bestaan Niet". Het album staat vol met gevoelige, herkenbare nummers van het volkse repertoire op de eigentijdse manier van Jaman. Na de komst van de zeer succesvolle single "Spoken Bestaan Niet" is het tijd dat zijn tweede album '"Gewoon Geluk" uitgebracht gaat worden.

Frans Duijts heeft de Oranje Kroon
24-01-2014 15:30:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 27 januari is dat Frans Duijts met ‘De allerlaatste is van mij’. Deze nieuwe track van de volkszanger uit Tiel is er specifiek op gericht om in kroegen gedraaid te worden bij sluitingstijd. Om dit wat op gang te helpen, heeft Frans maar liefst 41 versies van het nummer ingezongen, telkens met een ander café in de tekst. De eerste reacties zijn bijzonder positief. Het is dan ook een oergezellig nummer met een hoog meezinggehalte, waarin iedere caféliefhebber zich kan herkennen.

'Voel mijn hart' is de nieuwe single van Axel Lane
23-01-2014 15:19:00

"Voel mijn hart" is de titel van de nieuwe single van Axel Lane. Axel nam in 2004 deel aan de "Briljante stem van Vlaanderen" en won de wedstrijd uit meer dan 300 kandidaten. Hij werd tevens gevraagd om op te treden in het Belgisch Huis op de Olympische Spelen in Londen in 2012. In dat jaar wordt hij door de stad Kortrijk verkozen tot "Crack van Kortrijk". Sindsdien doet Axel veel solo-optredens en zingt hij ook met meerdere Big Bands. De single wordt zowel digitaal als fysiek ( op een 3-track single ) uitgebracht.

'Dromen'.....nieuwe single van de Achterhoeks-Twentse nederpopformatie District
23-01-2014 14:27:00

De Achterhoeks-Twentse nederpopformatie District heeft onlangs de single ‘Dromen’ gelanceerd. De band bestaat uit louter ervaren rotten in het muziekmetier. Geformeerd rond zanger Eddy van Straaten uit Neede. Van Straaten maakt daarmee een opvallende carrièremove. Voorheen was hij namelijk manager van diverse bands en artiesten. Deze band betekent veel voor me: teksten met inhoud schrijven, maar wat voor mij ook erg belangrijk is: de onderlinge sfeer en het gedreven met elkaar bezig zijn.”

Duitstalige single voor Naomi Gael
23-01-2014 12:09:00

18 januari is de nieuwe Duitstalige single “Jetzt oder nie” van Naomi Gael uitgekomen. Deze single wordt wederom in Duitsland warm ontvangen, net als de voorganger “Schmetterlinge im bauch”, waarmee Naomi in Duitland in vele charts heeft gestaan en nog staat. Haar grote passie is muziek en zingen, dit is niet zo vreemd want deze passie deelt zij met haar opa die in de jaren zestig een muziekinstrumentenwinkel in Leerdam had. Ook haar tante zingt de sterren van de hemel en dan zijn we er nog niet, zij heeft ook nog een oom die keyboards bouwt.

Nieuwe single voor Bram Bierkens
23-01-2014 10:00:00

De 26-jarige Bram Bierkens uit Antwerpen brengt een nieuwe single uit, geschreven door Steven Vercas/Denis Peirs en in een productie van Peter Keereman. De nieuwe single ‘De Pintjesdans’ verwijst naar de familienaam van Bram, namelijk BIERkens. Het liedje is een vrolijke meezinger geworden, die in deze carnavalsperiode zeker en vast zal aanslaan.  Voor Bram is het niet zijn eerste single. In 2007 kwam Als de zon schijnt uit. Eén jaar later stond hij op het podium om Hou van mij voor te stellen.

Marco de Hollander brengt ode aan Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix
23-01-2014 09:49:00

Het Nationaal Comité Inhuldiging heeft besloten de dankbetuiging voor Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix te houden op zaterdag 1 februari 2014. De bijeenkomst was eerst voorzien op 14 september, maar is door het overlijden van Prins Friso uitgesteld. De dankbetuiging vindt plaats in Ahoy te Rotterdam. Het programma bestaat, zoals eeder aangekondigd, uit muziek en dans en zal van 20:15 tot 22:00 uur duren. Het programma is samengesteld door Bart Schneemann.

Alessandro en Monsif a.s. vrijdag bij Artquake in Hoofddorp
23-01-2014 09:40:00

 Er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen voor het unieke concert van Monsif en Alessandro aanstaande vrijdag, 24 januari bij Artquake in Hoofddorp. Het concert begint om 19.00 uur en volgens de organisatie zal het dak er weer afgaan. “Meiden opgelet, er komt weer een 'hot' optreden bij Artquake! Niemand minder dan Monsif en Alessandro zullen jullie toezingen vanaf het podium. Smeer je stembanden, oefen alvast die hoge gil en kom ze keihard toejuichen”, zo luidde de aankondiging van het concert. En dat is niet zo verwonderlijk, want voor de jeugd zijn dit twee toppers, die een grote schare fans om zich heen hebben verzameld. De avond vindt plaat in Duycker. Monsif is sinds 2011 hard aan de weg aan het timmeren.

Marco Borsato onwel door TIA
23-01-2014 09:32:00

Marco Borsato is woensdag aan het begin van de avond onwel geworden en heeft daarom een concert afgezegd. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en daar bleek dat hij aan het begin van de middag een TIA geeft gehad. Een TIA is een kortdurende verstopping van een bloedvat in de hersenen, meestal door een bloedstolsel. Marco zou ook vandaag en morgen optreden bij de Vrienden van Amstel Live in Ahoy, maar dat is nu geannuleerd.

Dirk Meeldijk gaat live concert geven met een band
22-01-2014 13:43:00

 Voor de Hillegomse Dirk Meeldijk gaat een grote wens in vervulling. Hij gaat namelijk een groot concert geven met een  live band. Een eigen concert geven met een live band is al jaren een grote wens van deze Volkszanger en dit gaat nu gebeuren. Het concert vindt op zaterdag 5 april plaats in de grote zaal van NH Leeuwenborst aan de Langelaan 3 te Noordwijkerhout. Er zijn gastoptredens van Yosee, Alex, Stef Ekkel, De Zware Jongens en Koos Alberts.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool