RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Inch komt met Big Spender
30-10-2013 21:53:00

De Brabantse zangeres INCH heeft de klassieker "Big Spender" in een nieuw muzikaal jasje gestoken. Het geheel is opgenomen in de Apollo 98 studio en de producent van dit bijna 3 minuten durende nummer is Roel Jongenelen, bekend van VOF de Kunst. "Big Spender" is een van de tracks die komt te staan op het debuutalbumwelke voor 2014 in de planning staat. “Er moeten  nog wat stukken worden opgenomen maar we hebben de overtuiging dat het allemaal klaar is voordat we omschakelen naar de zomertijd” aldus Inch.

Ayesha brengt kerstsong uit
30-10-2013 19:44:00

Op 5 november is de wereldwijde release van de kerstsong “Little Christmas Song” van Ayesha. Deze zal vanaf dan verkrijgbaar zijn in alle belangrijke online muziekwinkels. ‘Little Christmas Song’ is geschreven door Ayesha de Groot en gecomponeerd samen met Jan Flubacher. Het vertolkt de melancholie maar ook het warme genieten van het traditionele kerstgevoel.

Clip 'Niemand weet' van Janneke & Chris de Roo online
30-10-2013 19:15:00

Via Dutch Star Music Productions heeft het gelegenheids-duo Janneke & Chris de Roo een fantastisch duet uitgebracht met de titel ‘Niemand weet’. De clip hiervan is al te bewonderen op TV Oranje en YouTube. Op zaterdag 9 november 2013 zullen ze het lied presenteren bij Parc Sandur in Emmen. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree is gratis. Chris: “Mijn tante weet wat ze wil, ze is een echte doorzetter en een echte vakvrouw”. En Janneke: “Chris is als een zoon voor mij en trekt me door moeilijke tijden heen. En zingen dat hij kan, elke tent zet hij op z’n kop”! Natuurlijk, niemand weet of ‘Niemand weet’ een hit zal worden maar de kenners zijn uitgesproken enthousiast over dit hele bijzondere duet dat niet zomaar tot stand kwam!

Kaartverkoop Nacht van Oranje start op vrijdag 1 november 2013
30-10-2013 18:46:00

Dat het een groot feest is tijdens de Nacht van Oranje is algemeen bekend. Ook op 25 april 2014, de allereerste Koningsnacht, gaat het dak er af in het Rotterdamse Sportpaleis van Ahoy. De bekendste vaderlandse artiesten zingen dan hun grootste Nederlandstalige hits. Dat wordt dus vier uur lang meezingen, feesten en genieten van Hollands topentertainment. 

'Heel het leven nog voor ons'....nieuwe single van Michelle Okken
30-10-2013 18:32:00

Voor Michelle Okken kan het jaar 2013 al niet meer stuk. Tot tweemaal toe wist zij met de liedjes 'Waarom huilt U Mama', en 'Limonade en Zonneschijn', zich wekenlang verzekerd, van een plek in de Mega Charts top 100. Michelle is een nuchter meisje dat met volle teugen geniet van haar succes. Ze doet niets liever dan zingen en op de bühne staan, om haar steeds groter wordende publiek te vermaken met haar liedjes. Met deze nieuwe single zou Michelle zich zo maar weer eens een weg kunnen banen op de hitladder.

Muziekprogramma voor nieuw Nederlands talent
30-10-2013 16:53:00

Na alle talentenjachten in Nederland komt ZN TV (Zingende Nederlanders) met een geheel ander soort muziekprogramma voor het nieuwe Nederlandse talent. In het nieuwe programma Intro worden talentvolle artiesten gepresenteerd naast landelijk bekende artiesten.

Nieuwe single Knotsgek Die Alpenknotsen
30-10-2013 16:36:00

Knotsgek bestaande uit Gerbrand Cools en Dennis Musters uit Tilburg die momenteel netjes op de kaart wordt gezet door een van hun vrienden Roy Donders in zijn real live soap op RTL. Knotsgek die al wat jaren singles uitbrengen hebben nu gekozen voor een andere strategie en dat is om Nederland te veroveren met hun Bühne act en dat lukt ze dan ook aardig, met hun nieuwe single “Die Alpenknotsen” dat typisch een feestplaat is voor in elke kroeg of feest want als je hem hoort kun je niet stil blijven staan.

White Edition 2013 met Ronnie en Rinus
30-10-2013 16:24:00

De inmiddels roemruchte jaarlijkse White Edition rond Ronnie Ruysdael vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 december in het Zwolse IJsseldelta Center. Naast de wereldberoemde ex-zanger van De Sjonnies (en vele anderen) is dit jaar ook Zanger Rinus van de partij. De Drachtse Zanger Rinus Dijkstra is samen met zijn vriendin Deborah een fenomeen in Nederland. ‘Met Romana Op De Scooter’ werd al door honderdduizenden mensen bekeken op Youtube.

JC Event organiseert 3 daags muziekweekend naar Duitsland met Topformatie EXIT
29-10-2013 21:45:00

JC Event organiseert in samenwerking met Hotel de Lange Man in het Duitse Monchau - Rohren van 14 t/m 16 februari 2014 een geheel verzorgd 3 daags muziekweekend met topformatie EXIT. De prijs voor dit fantastische muziekweekend is slechts € 149,00  p.p. op basis van HP en eigen vervoer. Het programma op vrijdag:  Aankomst met een gratis welkomstdrankje, Eifeler dinerbuffet met echte Duitse specialiteiten, een gezellige avond met een leuke GPS wandeling en gratis kegelen. Op  zaterdag 15 februari bezoekt u na een overheerlijk ontbijtbuffet het mooie centrum van Monschau en kunt genieten van de winterse omgeving met een sfeervol candelight buffet. Aansluitend een muziekavond met de band Exit en diverse gastartiesten.

Nieuwe single voor Peter la Haye
29-10-2013 21:19:00

"Ik ben van jou" is de titel van de nieuwe single van de uit Zoetermeer afkomstige zanger Peter La Haye. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Peter zelf. Als producent werkt hij onder de naam Peter van Kesteren. Het lied heeft een stoer authentiek en vrolijk deuntje en is beïnvloed door nummers zoals ''Ik bel je zomaar even op'' ''Een eigen huis'', "Im walking on sunshine'' en "Give me just a little bit more''. Op 17 november wordt de clip opgenomen bij Club Envy in Zoetermeer compleet met danseressen en een live band. 

Nieuw album van Tim Knol verschijnt op 15 november
29-10-2013 19:33:00

Het nieuwe album van Tim Knol, Soldier On, verschijnt op 15 november bij Excelsior Recordings. De eerste single, getiteld Motion Of Life, is nu uit. Bij het maken van de plaat was de rol van de pas vierentwintig jarige muzikant groter dan ooit: naast songschrijver, zanger en gitarist was Tim deze keer ook producer. Dit najaar presenteert Tim zijn nieuwe plaat op een aantal podia in het land, voordat hij vanaf januari solo het theater ingaat.

Die Spatzl presenteren debuutalbum in Berg en Terblijt
29-10-2013 19:23:00

Die Spatzl presenteren op zaterdag 2 november 2013 hun debuutalbum  bij Café 't Voske in Berg en Terblijt. De aanvang is vanaf 19.00 uur en er zijn gastoptredens van Henry van Wijmeren & Monique, Neer Scheffer, Ricky Lee, Richard Huwae, Henry Damen, John Enter, Wendy Rivers, Claudia Ansel en Jolanda Zoomer. Die Spatzl, bestaande uit Louisa en Edith zullen het podium drie maal betreden om alle nummers van het album ten gehore te brengen.

Marco Korebrits brengt ode aan Richard Janse †
29-10-2013 19:06:00

Op zaterdag 19 april 2014 presenteert Marco Korebrits z'n nieuwe single "Leef, lach en geniet" tijdens het eerste lustrum van de Richard Janse fandag in Tilburg. Het idee is afkomstig van z'n management bureau "Brabant Music Events". Dit alles is in goed overleg met Harry en Sjanneke Janse, de ouders van de in 2009 veel te jong overleden zanger. De gehele single en de clip wordt gesponsord door verschillende mensen uit de muziek wereld. Zo heeft Annet van Awp Producties songteksten en videoclips de tekst van het nummer geschreven.

Nederlands DJ-duo JockeyBoys maakt remix van Tina Turners ‘Acid Queen’
29-10-2013 18:04:00

De Tina Turner fans zal het vast niet ontgaan zijn: Op 21 december komt er een spetterend concert in het GelreDome in Arnhem om de wereldster eens goed in het zonnetje te zetten. ‘The Tina Turner Experience’ zit vol talloze hits, dans, special effects en is een eerbetoon aan the ‘Queen of Rock’. Na vorige week operazangeres Gail Gilmore toe te voegen aan de line-up van de show, gooit TEC Entertainment het deze week over een totaal andere boeg met de bekendmaking van de volgende gastartiesten.

Arjan Venemann brengt nieuwe single uit
29-10-2013 07:32:00

Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld brengt een nieuwe CD single uit. Na het succes van de hit 'Hallo Hallo ' en Laat me 3000 jaren verliefd zijn ' is het nu een uptempo nummer met een hoog feestgehalte. "Onder de Maan en Sterren" is de titel van het nieuwe liedje. De tekst is geschreven door Pascal de Vormer die ook schrijft voor o.a. Rob Ronalds & Rob Zorn.

Rene Froger reikt 'Samen' uit aan Jeffrey Schenk
28-10-2013 12:07:00

Op vrijdag 25 oktober vond de cd presentatie plaats van “Samen” van Jeffrey Schenk. Deze zanger behaalde de halve finale van het programma Bloed, zweet en tranen. De uitreiking vond plaats in de Soundwise studio van producenten Jochem Fluitsma en van Eric Tijn, waar de zanger een samenwerking mee is aangegaan. “Samen” is een popachtig nummer, waarmee Jeffrey Schenk een nieuwe weg is ingeslagen. “Het is een nummer, die je niet zo snel van me verwacht, maar waar ik me heel goed bij voel.

Nieuwe single Irene & Marco krijgt steun van Nick en Simon
28-10-2013 11:54:00

"Elke dag een glimlach" is van de twee tracks op de nieuwe cd van Irene & Marco ( bekend van The Voice of Holland de meest (aan) gevraagde. De single welke op 20 oktober is verschenen kent veel aandacht in de media. Vele radio- en televisie zenders hebben het nummer opgenomen in hun playlijst. Ook de schrijvende media heeft aandacht voor de single en het achterliggende goede doel " Sem's laatste wens". Het is echt hartverwarmend hoeveel aandacht er wordt geschonken.

Bloed, zweet en Daantje Verjaardagsparty een groot feest
28-10-2013 11:48:00

Op zondag 27 oktober werd alweer de vijfde Bloed, zweet en Daantje Party georganiseerd. Deze keer was de naam omgedoopt tot Bloed, zweet en Daantje Verjaardagsparty, want de zangeres vierde op deze dag samen met haar fans en familie haar verjaardag. Op zaterdag 26 oktober is zij namelijk 49 jaar geworden. Daantje had er bewust voor gekozen om haar verjaardag op de party boot van rederij Klinkhamer te vieren en volgens de zangeres na afloop was dit jaar mooiste verjaardag ooit.

Theresa presenteert nieuwe single tijdens het Benefiet voor Stichting Opkikker
28-10-2013 10:25:00

Op zondag 3 november presenteert de Heerhugowaardse Zangeres Theresa tijdens het Benefiet voor Stichting Opkikker haar nieuwe single ‘ Jij en ik’ (Omdat ik zo van je hou). Theresa heeft dit keer gekozen voor een coverballad  waarvan zij de gevoelige tekst speciaal schreef voor haar 10 jarig chronisch zieke zoon. Na de swingende voorgaande single  ‘Wat een geluk’,  die zij samen zong met Joost de Vries en haar debuutsingle  ‘Voor 1 nacht met jou’, verwacht zij bij het publiek een gevoelige snaar te raken.

Nieuwe single en platenlabel voor William van Engelen
27-10-2013 15:07:00

Na 2 jaar radiostilte zal er medio november een nieuwe single verschijnen van William van Engelen. Deze zal landelijk zal worden uitgebracht en gepromoot door Platenlabel JC Records van Jolanda Clement.     Samen met de muzikale duizendpoot, producer & tekstschrijver  Kees Tel  schreef William deze keer zelf mee aan de tekst van zijn nieuwe liedje dat de toepasselijke titel kreeg " Ik ben weer terug ". De uit s 'Hertogenbosch afkomstige 26 jarige zanger die bekend is van o.a. "Dans met mij" ,"Oh Esmeralda" en "Zeg me dat je van me houdt", zal vanaf heden van start met een geheel nieuw team & om zijn comeback kracht bij te zetten is er tevens gekozen om zijn artiestennaam zanger William aan te passen naar William van Engelen.

Zondag 10 november 2013 wordt een feestelijke dag voor Karin Welsing
27-10-2013 14:49:00

Op zondag 10 november 2013 staat Eetcafé "Sophie's Choice", Maasbanddijk 1a te Kerkdriel in het teken van een feestelijke dag van Karin Welsing. Naast de fanclubdag en de presentatie van haar nieuwe single "Ik wil geen leugens van jou" viert ze haar 40ste verjaardag. Op de "B"kant staat "Ik wil mijn tranen nu vergeten".Het festijn viert ze samen met tal van collega's. Zo zullen er gastoptredens zijn van Rudy de Wit, Ferry Goorden, Henk Damen, DUONL, Johan Linssen, Stanley Hazes, Marty Kreté, William Burg,Theo van Cleeff, Dave van Well, Johan Heuser en Yoeri L'Abée. De presentatie is in handen van Lex Hardink. De zaal gaat open om 14.00 uur en de entree bedraagt € 10.00 inclusief cd single en 2 consumptiebonnen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Piet via 06-54680379.

Marco de Hollander trots en blij na geslaagd Sterrengala 2013
27-10-2013 12:56:00

 Zanger Marco de Hollander kan weer terugkijken op een super geslaagd Sterrengala 2013. In een uitverkochte Sporthal de Vlinder in Ter Aar, stonden op zaterdag 26 oktober toppers uit de Nederlandse muziekwereld op het podium. Er waren ruim 800 fans uit het hele land naar de Sporthal gekomen om dit feest bij te wonen. Centraal stond de DVD presentatie van Marco de Hollander “Beleef het mee”, die de zanger kreeg uitgereikt door de Wannebiezz, omdat zij met drie tracks op de DVD staan.

Marty Krete presenteert nieuwe single in Breda
27-10-2013 12:48:00

Het Nederlandstalige lied is Marty Krete met de paplepel ingegeven. Het maakt niet uit waar je hem tegen komt , zingen doe hij altijd. De muziek die hij tijdens een optreden laat horen zijn o.a. van : René Froger, Rene Schuurmans, Jannes, Wolter Kroes en Tom Jones. Maar natuurlijk ook zijn eigen nummers: " 'T is beter zo","Verloren liefde", "De muzikant","Verdwaald in jouw mooie ogen"en "Zij is zo mooi"doen het heel erg goed bij het publiek. Nadat Marty in 2011 met zijn laatste cd is uitgekomen werd het een beetje stil rondom hem. Hij trad wel regelmatig op bij collega artiesten, maar een nieuwe cd bleef uit.

Programma Muzikantendag on Tour Deventer bekend
26-10-2013 12:40:00

Op zaterdag 9 november is de Muzikantendag on Tour in Burgerweeshuis te Deventer. Onder de bevestigde sprekers zijn onder anderen Perquisite, Simon Akkermans (C-Mon & Kypski), Farid Benmbarek (Top Notch), Joshua Nolet (Chef’Special). Drummer Juan van Emmerloot (Steve Lukather, Walter Trout, Pat Travers) geeft een clinic over het opnemen van drums. Tienus (Leaf, Krystl) geeft een workshop Songwriting. Kaarten kosten €10 en zijn te koop via Ticketmaster en de bekende voorverkoopadressen.

Videoclip ‘Where We Belong’ van Fedde Le Grand & DI-RECT in première
25-10-2013 19:08:00

 Vandaag gaat de officiële videoclip in première van de single ‘Where We Belong’, een unieke samenwerking tussen de internationaal-georiënteerde DJ Fedde Le Grand en de Haagse rockband DI-RECT. Samen hebben zij de afgelopen maanden veel tijd doorgebracht in de studio om hun verschillende muziekstijlen te versmelten tot één geheel. De stemmige zwart-witclip, die werd gefilmd in IJsland, begint met weidse beelden van besneeuwde bergtoppen, en vertelt het verhaal van een klein jongetje dat voor het eerst alleen op avontuur gaat.

Wim Rijken lanceert nieuwe single
25-10-2013 18:56:00

Ik Wil Wel Weer (ieder uur opnieuw beleven…) is de nieuwe feelgood single met een Zuid-Amerikaans sausje van Wim Rijken. Wim schreef ook dit nummer samen met Hans Rusche, net als zijn drie meest recente singles Samen Met Jou, Als De Dag Lacht en Zij Is De Liefste. Voor de productie werden zij bijgestaan door René Dalderop. In de bioscoop is Wim te zien in de rol van goedheiligman in de film ‘Sinterklaas En De Pepernoten Chaos’, naast o.a. Gerard Joling, Patty Brard, Willeke Alberti en Tony Neef. 

Marco Borsato’s nieuwe single ‘Muziek’ op nummer 1 in GfK Single Top 100
25-10-2013 18:21:00

‘Muziek’ de nieuwe single van Marco Borsato, komt vandaag op nummer 1 binnen in de GfK Single Top 100. De zanger is verheugd met zijn negentiende nummer 1-hit: "Muziek maakt iets in mensen los. Soms zet het in je beweging, helpt het je ontladen, vaak biedt het troost of steun. Ik ben blij dat dit niet alleen bij mij, maar bij heel veel mensen gebeurt!” ‘Muziek’ is de eerste single van zijn nieuwe album ‘Duizend Spiegels’, dat op vrijdag 22 november uitkomt. ‘Duizend Spiegels’ is Marco’s eerste nieuwe studioalbum in drie jaar tijd. 

Gebroeders Ko schrijven Titeltrack Kathleen
25-10-2013 18:07:00

De Gebroeders Ko zijn als schrijvers al jaren zeer succesvol in Duitsland maar nu zijn zij ook in België gevraagd om liedjes te gaan schrijven en het 1e resultaat wordt vandaag gepresenteerd in Liedekerke. Daar presenteert Kathleen ( ex K3 ) haar album “ Vlinders “  waarvan de titeltrack is geschreven door de Gebroeders KO die verder ook nog het nummer “ Hallo “ op het album hebben staan. Er zijn in België al vele nummers van de Gebroeders Ko  gecoverd, maar nu er 2 nieuwe nummers op het album van Kathleen staan is dit natuurlijk wel een mooi visitekaartje.

Zaterdag in Toppers van Oranje
25-10-2013 17:54:00

Elke zaterdag kun je bij TV Oranje om 19.30 uur kijken naar Toppers van Oranje een muziekprogramma dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. Komende zaterdag 26 oktober zie je in Toppers van Oranje opnamen die in september werden gemaakt op de Boulevard in Vlissingen, met optredens van Henk Damen, Johnny Romein, Maarten Cox, Sisters Only, Jeroen Spierenburg (foto) en Ronnie Tober. De eerstvolgende tv-opnamen zijn op zondag 17 november in de Absoluut te St. Michielsgestel.

Geslaagde Jan Smit Unplugged presentatie
25-10-2013 17:43:00

In Drunen vond gisteravond de feestelijke Benelux presentatie plaats van het nieuwe album/dvd van Jan Smit, getiteld Unplugged – De Rockfield Sessies.  Om zijn Belgische fans tegemoet te komen koos Jan Smit voor een locatie in Brabant, waar fans uit Nederland en België, in een intiem theater, het evenement van dichtbij mee konden maken. 

René Becker gaat met nieuwe single voor GOUD!
25-10-2013 13:03:00

Hij doet het niet voor het eerst, het begint zelfs al een beetje op een traditie te lijken: De nieuwe single De avond is van ons van één van de sympathiekste en meest sportieve zangers van het noorden, ligt vanaf 11 november a.s. bij meer dan 60 supermarkten. Bij aankoop van een kratje bier bent u meteen eigenaar van de nieuwe single van René Becker! En als de tienduizend singles daadwerkelijk langs de kassa's zijn gegaan, zou dit gewoonlijk goed zijn voor een gouden plaat.

Marco VandérA presenteert 'Mijn zoon'
25-10-2013 11:57:00

Met de release van de nieuwe single ‘Mijn Zoon’ trakteert Marco VandérA na lange tijd, zijn grote schare fans op het échte Levenslied! Het nummer dat geschreven is door Marco zelf komt volledig tot z’n recht in het genre muziek waar een groot deel van Nederland al jaren trouw aan is. ‘Mijn Zoon’ is een vertolking van het legendarische ‘Elvis’ nummer “My Boy” uit 1974. Marco: ‘Mijn Zoon’ is een écht levenslied recht uit het hart, dat ik met speciale gevoelens zelf heb geschreven. Daar ik mijn eigen zoon niet zie, zal dit nummer ook voor vele lotgenoten herkenbaar in de oren klinken ! Marco, die met zijn warme en gevoelige stem, dit lied met trots, lef en op een geweldige manier uitdraagt voegt eraan toe dat géén enkele zanger dit nummer mooier had kunnen vertolken’.

Bob Offenberg telt af voor jubileum concert
25-10-2013 11:34:00

Nog een 2 weken te gaan en dan zal het grote jubileum concert van Bob Offenberg plaats vinden in de Margriethal te Schiedam. De afgelopen weken hebben voor Bob geheel in het teken gestaan van de voorbereidingen van zijn concert. Werken aan zijn conditie, repertoire, repetities, aankleding van de hal, en vele radio interviews om het evenement te ondersteunen. Er werd een commercial omtrent het concert gemaakt welke iedere dag te zien is op TV Oranje.Vele couranten en weekbladen hebben al aandacht gegenereerd aan dit unieke evenement. De line-up van het concert is geheel aangepast aan de wensen van Bob Offenberg, al jaren een groot bewonderaar van o.a. Belle Perez, Django Wagner & Rein Mercha allen gaven hun medewerking aan het 10 jarig jubileum van de getalenteerde Bob Offenberg.

Erik van Klinken heeft de Oranje Kroon
25-10-2013 11:10:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 28 oktober is dat ‘Lekker Doodgewoon’, de nieuwe single van Erik van Klinken. Deze 46-jarige zanger uit Emmen groeide op in een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Het zingen zit Erik daardoor in het bloed en hij staat dan ook wekelijks op het podium door het hele land. Bij de talentenjacht The choice of La Bastille in Amsterdam ontmoette hij Bram Koning, die zodanig onder de indruk was van Erik dat hij het nummer ‘Lekker Doodgewoon’ voor hem componeerde.

De Kerstshow met de familie Kazàn
24-10-2013 17:38:00

Tijdens de feestdagen 2013 kunt u genieten van de voorstelling “Kerst met Kazàn”. Speciaal voor deze gelegenheid komen alle leden van deze internationaal optredende magische familie bijeen om u een onvergetelijke Kerst te bezorgen. Hans Kazàn presenteert samen met Magic Unlimited, bestaande uit zijn zonen Oscar en Renzo en schoondochter Mara, een speciale Kerstshow met mooie muziek, wonderbaarlijke illusies, sfeervolle acts, heel veel humor en een echte romantische sneeuwstorm op het podium als afsluiting.

André Rieu brengt dubbelalbum en dvd uit
24-10-2013 16:20:00

Deze vrijdag brengt André Rieu een nieuw dubbelalbum uit, waarop hij wederom een brug slaat tussen klassieke- en popmuziek. De ene cd, getiteld ‘Music Of The Night’, bevat een selectie klassieke nummers uit de wereld van musical, film en romantiek, waaronder ‘Yesterday’, ‘I Don’t Know How To Love Him’ en ‘La Vie En Rose’. De andere cd is een eerbetoon aan de muziek van Abba. Op ‘André Rieu Celebrates Abba’ staan zijn interpretaties van hits als ‘Mamma Mia’, ‘Waterloo’ en ‘Dancing Queen’. Op vrijdag verschijnt ook een nieuwe dvd van André Rieu. Op alweer het zevende deel van zijn ‘André Rieu & Friends – Live In Maastricht’-serie staat een registratie van de concerten die hij afgelopen zomer in “zijn” Maastricht gaf, met gastoptredens van Jermaine Jackson, André van Duin, Trini Lopez en tangovirtuoos Carlos Buono. 

Laura van den Elzen op het hoogste Country Music podium in Duitsland
24-10-2013 15:50:00

De Gemertse Laura van den Elzen staat volgende week op hoogste podium van Country Music in Europa. Het komend weekend wordt er gestreden om de beste van Europa van Country Music. Laura is gekwalificeerd als solo zangeres uit vele aanmeldingen over geheel Europa. De lat ligt hoog voor Laura ze is nog maar net 16 jaar geworden maar gaat de strijd aan om het hoogste er uit te halen tegen de beste Country zangers / zangeressen van Europa. 

'Altijd laat'...nieuwe single van Brigitte Nijman
24-10-2013 11:39:00

Brigitte Nijman heeft haar nieuwe single, ‘Altijd Laat’, gelanceerd. Het lied, met tekst en muziek van René Schuurmans en Pieter van Schooten, is op het lijf geschreven van de sympathieke zangeres. ‘‘Altijd laat’ gaat over de gezelligheid van vrienden en familie en dat het niet uitmaakt, wie of wat je bent in het leven, bij je vrienden mag je je onbeschaamde zelf zijn, dat is zelfs een must! En dan kan het nog wel eens heel laat worden in de kroeg, restaurant of gewoon thuis met een fles wijn en een goed gesprek!’, zegt Brigitte Nijman. ‘ ‘Ik had zin in een vrolijke plaat en René Schuurmans heb ik ontmoet tijdens een optreden, hij is samen met mijn vaste team mee gaan denken en ‘Altijd Laat’ is het resultaat!’

Zing, spring en doe mee met Gino Graus!
24-10-2013 04:36:00

“Zing, spring en doe met me mee” is de nieuwe single van Gino Graus. Het nummer is geschreven door Jan Keizer en zijn zoon Louis Keizer. Het idee voor het nummer was ontstaan nadat Jan Keizer en Gino Graus met elkaar in contact waren gekomen. Het verhaal van het nummer “Zing, spring en doe met me mee” is voor Gino op het lijf geschreven.In de videoclip wordt dit samen met zijn grote voorbeelden erg leuk weergegeven. Bekende artiesten die je even in de clip voorbij ziet komen zijn o.a. Jan Smit, Wolter Kroes en Lee Towers.

'Zwart van Roet' - protestlied tegen anti-Zwarte Piet-beweging
23-10-2013 17:54:00

Don Moriano & San N¿Colás, bekend van tot nu toe nog geen enkele hit, schreven het afgelopen weekend het protestnummer ‘Zwart van Roet’. Het lied moet een anti-anti-geluid zijn tegen de opkomende beweging tegen Zwarte Piet. Racistisch? Zij vinden van niet en dat dragen ze maar al te graag uit. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl