RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single voor Bram Bierkens
23-01-2014 10:00:00

De 26-jarige Bram Bierkens uit Antwerpen brengt een nieuwe single uit, geschreven door Steven Vercas/Denis Peirs en in een productie van Peter Keereman. De nieuwe single ‘De Pintjesdans’ verwijst naar de familienaam van Bram, namelijk BIERkens. Het liedje is een vrolijke meezinger geworden, die in deze carnavalsperiode zeker en vast zal aanslaan.  Voor Bram is het niet zijn eerste single. In 2007 kwam Als de zon schijnt uit. Eén jaar later stond hij op het podium om Hou van mij voor te stellen.

Marco de Hollander brengt ode aan Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix
23-01-2014 09:49:00

Het Nationaal Comité Inhuldiging heeft besloten de dankbetuiging voor Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix te houden op zaterdag 1 februari 2014. De bijeenkomst was eerst voorzien op 14 september, maar is door het overlijden van Prins Friso uitgesteld. De dankbetuiging vindt plaats in Ahoy te Rotterdam. Het programma bestaat, zoals eeder aangekondigd, uit muziek en dans en zal van 20:15 tot 22:00 uur duren. Het programma is samengesteld door Bart Schneemann.

Alessandro en Monsif a.s. vrijdag bij Artquake in Hoofddorp
23-01-2014 09:40:00

 Er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen voor het unieke concert van Monsif en Alessandro aanstaande vrijdag, 24 januari bij Artquake in Hoofddorp. Het concert begint om 19.00 uur en volgens de organisatie zal het dak er weer afgaan. “Meiden opgelet, er komt weer een 'hot' optreden bij Artquake! Niemand minder dan Monsif en Alessandro zullen jullie toezingen vanaf het podium. Smeer je stembanden, oefen alvast die hoge gil en kom ze keihard toejuichen”, zo luidde de aankondiging van het concert. En dat is niet zo verwonderlijk, want voor de jeugd zijn dit twee toppers, die een grote schare fans om zich heen hebben verzameld. De avond vindt plaat in Duycker. Monsif is sinds 2011 hard aan de weg aan het timmeren.

Marco Borsato onwel door TIA
23-01-2014 09:32:00

Marco Borsato is woensdag aan het begin van de avond onwel geworden en heeft daarom een concert afgezegd. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en daar bleek dat hij aan het begin van de middag een TIA geeft gehad. Een TIA is een kortdurende verstopping van een bloedvat in de hersenen, meestal door een bloedstolsel. Marco zou ook vandaag en morgen optreden bij de Vrienden van Amstel Live in Ahoy, maar dat is nu geannuleerd.

Dirk Meeldijk gaat live concert geven met een band
22-01-2014 13:43:00

 Voor de Hillegomse Dirk Meeldijk gaat een grote wens in vervulling. Hij gaat namelijk een groot concert geven met een  live band. Een eigen concert geven met een live band is al jaren een grote wens van deze Volkszanger en dit gaat nu gebeuren. Het concert vindt op zaterdag 5 april plaats in de grote zaal van NH Leeuwenborst aan de Langelaan 3 te Noordwijkerhout. Er zijn gastoptredens van Yosee, Alex, Stef Ekkel, De Zware Jongens en Koos Alberts.

Gouden plaat voor Henk Bernard
22-01-2014 11:56:00

De Brabantse volkszanger Henk Bernard heeft voor zijn single 'Hou Me Nog Een Keertje Vast (Geniet Van Het Leven)' een gouden plaat ontvangen! De single is meer dan 10.000 keer verkocht en dus goed voor de gouden status. Het nummer is afgelopen jaar opnieuw uitgebracht, omdat het met veel enthousiasme werd ontvangen tijdens zijn optredens. De gouden plaat werd uitgereikt tijdens het concert dat Henk Bernard afgelopen weekend gaf in 's-Hertogenbosch.

A3aan Drost komt met nieuwe single getiteld 'Mannen!'
22-01-2014 10:52:00

In het recente verleden heeft A3aan al mooie hits om zijn naam mogen schrijven (o.a.Hallo Sneeuwwitje, Susan, Huis op de wolken, Gevangen door geluk, Dit is wat ik wil, Ik mis je nu al elke dag, en laatste single  Blijf maar wie je bent!) De single getiteld: “Mannen” is een lekker feest plaat geschreven door Pascal de Vormer. Producer Martin Sterken is verantwoordelijk voor het arrangement en de  productie van single. "Mannen" gaat over het feit dat mannen vaak alles voor mooie vrouwen willen doen en dat zeker niet onder stoelen of banken schuiven!

Marco Korebrits brengt ode aan Richard Janse met single 'Leef, lach en geniet'
22-01-2014 10:37:00

Zo als al eerder bekend is gemaakt zal op zaterdag 19 april 2014 Marco Korebrits z'n nieuwe single "Leef, lach en geniet" presenteren tijdens het eerste lustrum van de Richard Janse fandag in Tilburg. Het idee is afkomstig van z'n management bureau "Brabant Music Events". Er is voor deze titel gekozen daar dit Richard zijn levens motto was. Hier is dus ook de gehele songtekst rond om gemaakt. Op 8 maart zal de bijbehorende clip opgenomen gaan worden.

Carnaval wordt een Polska Party met Pet Raket en John Kanon
22-01-2014 00:32:00

Afgelopen jaar ging iedereen los met de carnavalskraker “Nasibal”. Pet en John stonden met deze party hit zelfs wekenlang in de Carnavals Top30 bij Omroep Brabant. Dit jaar dopen ze de carnavalsdagen om tot een Polska Party! Met het aankomende carnaval in het vizier zal deze plaat in menig café en apres-ski hut de dansvloer onveilig maken. Het duo staat met deze plaat weer garant voor een lekkere Apres-ski plaat, een stevige beat en een melodie die niet meer uit je hoofd gaat.

Voormalig Normaal drummer Jan Manschot (66) overleden
21-01-2014 13:00:00

Jan Manschot, voormalig drummer en oprichter van de band Normaal, is vannacht overleden aan een hersentumor. Manschot richtte de band in 1973 samen met Bennie Jolink op. Tot 1989 speelde Jan Manschot bij Normaal. Daarna richtte hij de band Boh Foi Toch op. Bij Omroep Gelderland had de drummer verschillende radioprogramma's.

Frank Galan draagt single 'Hey' op aan echtgenote
21-01-2014 12:34:00

Na de single ‘Waarom Kwam Jij In M’n Leven’, brengt Frank Galan met ‘Hey’ opnieuw een pakkende ballade uit. ‘Hey’ is de derde single uit het album ‘Spaanse Klassiekers’, en het lied heeft een speciale betekenis voor Frank. De single is oorspronkelijk een nummer uit het gelijknamige album ‘Hey’ dat Julio Iglesias in 1980 uitbracht bij Columbia Records. Het album werd een wereldwijde nr.1 voor Julio en alleen al de Spaanse versie ervan ging meer dan 20 miljoen keer over de toonbank. Het is één van Franks favoriete nummers aller tijden.

Komend weekend extra Shaffy-wandelingen
21-01-2014 11:50:00

Shaffy-bewonderaar Daan Bartels presenteerde in 2013 het boekje Langs kroegen en kathedralen, een speurtocht door het Amsterdam van Ramses Shaffy. Vanaf januari 2014 biedt hij ook stadswandelingen aan, waarbij hijzelf meeloopt als gids en vertelt over wat hij te weten is gekomen over Ramses en Ramses’ liefde voor de stad. Voor komend weekend (25 en 26 januari) staan extra wandelingen gepland. Daan Bartels: "Het was mijn plan om slechts twee keer als gids met een groepje Shaffy-fans op pad te gaan.

Optredens van oa. Aurora en D’r letste Sjrai bij eerste homo-carnavalszitting in Nederland
21-01-2014 11:37:00

In Keulen, Frankfurt en andere centra van het carnavaleske Rijnland zijn ze te vinden: de Rosa Sitzungen. In Nederland is dit soort gay entertainment nog niet te vinden. De Pink Party Parkstad vrijwilliggers die al meer dan een jaar elke twee maanden een Pink Party organiseren in café Nulland in Kerkrade vonden het tijd worden dat een Pink Zietsoeng op poten werd gezet. Nu komen op zaterdag 1 februari een groot aantal artiesten naar café Nulland om holebi’s (homo’s, lesbiënnes en biseksuelen) en aanhang naar de juiste carnavalistische stemming te brengen. En niet zo maar artiesten: Mini Sjwats Wies, Clara Zoerbier, Ummer Angesj, Aurora, Mesjieu Wally en D’r letste Sjrai. Paul Weelen neemt de rol van presentator op zich. Is de avond alleen bedoeld voor holebi’s?

Marco Schouten presenteert nieuwe single 'Schaapjes tellen' bij Dolle Pret in Almelo
21-01-2014 11:30:00

Op zaterdag 25 januari 2014 presenteert Marco Schouten z'n nieuwe single "Schaapjes tellen" bij uitgaansgelegenheid Dolle Pret, Noordbroek 2 te Almelo. Meewerkende artiesten zijn: Danny Heden, Mulder & Mulder, Jordan Peeters, Marco de Hollander, Michelle Okken, Het IJsselduo, Harten 10, Antonio en Rob Zorn. De presentatie is in hanen van Edwin van Hoevelaak. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de zaal gaat open en de entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 ( aan de zaal € 15.00).  Marco Schouten uit Almelo weet tijdens zijn vele live optredens in het land het publiek altijd zeer goed te entertainen. Niet voor niets dat hij dan ook veelvuldig wordt teruggevraagd. Dat succes van de live optredens heeft hij ook met zijn singles want vele hebben een hitnotering gehad in de diverse hitlijsten en worden nog veelvuldig gedraaid.

Carnavalskraker voor Gre Parelmoer
21-01-2014 11:05:00

Gre Parelmoer is al jaren een graag geziene gast op feesten en partijen. Ze verwierf landelijke bekendheid door haar deelname aan Hollands got Talent. Maar ook in de hitlijst heeft ze regelmatig met een van haar feestnummers gestaan. Het nummer “ Laat je masseren “ behaalde de eerste plaats van de carnavalsbattle bij het RTL programma Live4You ( Carlo & Irene) Dit jaar gaan we massaal aan de boepie want de titel van de nieuwe carnavalskraker van de zangeres uit Pieterburen heet “ Zoen me op mijn boepie” .

‘Heel Mooi Vogeltje’ voor Alle 13 Jaanke!
21-01-2014 00:19:00

Een authentieke kraker is bewerkt door onze vrienden van Alle 13 Jaanke! Sluit maar aan in de polonaise en zing maar mee! Na de eerste regel zit het liedje al in jouw hoofd, en dat is nu juist wat een  carnavalskraker zó uniek en herkenbaar maakt! Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote zijn weer ijzersterk terug, en ‘Heel Mooi Vogeltje’ zal ervoor zorgen, dat in vele gelegenheden de handjes in de lucht en op de schouders gaan, voor een oergezellig (Carnavals)feest!

Only Seven Left in de studio om géén album op te nemen
20-01-2014 23:31:00

Na een jaar waarin Only Seven Left vooral veel in het buitenland heeft getourd en nieuwe liedjes heeft geschreven, brengt de band in 2014 veel nieuw werk uit. Ze hebben besloten niet meer toe te werken naar een album, maar iedere maand, wanneer er een nummer klaar is, dit uit te brengen. Vandaag verschijnt het eerste nieuwe nummer, ‘Tonight’ met bijbehorende videoclip. Ook verschijnen er twee alternatieve versies, een akoestische en een punk versie. Het nummer is sinds vanochtend te downloaden via iTunes.

'De Zigeuner' ..............de nieuwe single van Maikel
20-01-2014 10:24:00

In januari 1983 zag Maikel van Hattum voor het eerst het daglicht. En vanaf dag een werd zijn muzikale opvoeding gevuld met het Nederlandstalige lied. Het was de muziek van Koos Alberts Andre Hazes en Corry Konings dat in de huiskamer klonk. De liefde voor het Nederlandse levenslied is nooit meer vertrokken. Als kind was er geen playbackshow veilig want kreeg hij informatie dat er ergens weer zo’n show was wilde hij mee doen. Het plezier van entertainen zat er al vroeg in.

Drukke CD presentatie bij zanger Kapalone
20-01-2014 10:03:00

Gisteren presenteerde Kapalone z'n nieuwe single "Ben je vanavond vrij?" bij Café Zaal Kloosterzicht in Gemonde. Het was inmiddels de twaalfde keer dat de Brabantse zanger op feestelijke wijze een presentatie organiseerde en het festijn is ondertussen een begrip in de regio. Alle voorgaande edities trokken volle zalen en dat was gisteren niet anders. Zo'n 800 bezoekers genoten bovendien van de vele optredens van collega artiesten.

Carnavalsclip van het Bossche duo Niek en Danny
20-01-2014 09:58:00

Het Carnaval nadert weer en dus is het tijd voor een nieuwe Carnavalsclip van het Bossche duo Niek en Danny. Afgelopen zaterdag is de clip opgenomen bij Hoofs Carnavalswinkel in Den Bosch door Cliphuis.nl i.s.m. met Niek en Danny en muzikant en figurant Wil Dona die al meerdere keren gefigureerd heeft in de Niek en Danny Clips. Het Carnavalslied "Gu bent ut mooiste wat me ooit is overkomme" doet het erg goed op dit moment.

Jewel J Events en Johan Heeren presenteren Johan & friends
19-01-2014 19:13:00

Jewel J Events en Johan Heeren presenteren "Johan & friends". Deze middag zal plaats vinden in El Corazon aan de Markt 36 te Roosendaal. De aanvang is om 15.00 uur en de zaal gaat open om 14.00 uur. De entree bedraagt € 7,50 inclusief de nieuwe single. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Diverse artiesten zullen hun medewerking verlenen aan deze middag waaronder: Jessica Malfait, Marco Kanters, Jolanda Zoomer, Sander Kwarten, Denans, Tina van Beeck en Roger van Meer. De single zal uitgereikt worden door John de Bever. Het nieuwe nummer is geschreven door Jeffrey Weber, zoon van Marianne Weber. Het is een iets andere weg die Johan zal gaan bewandelen met zijn muziekstijl.

Popprijs 2013 naar The Opposites
19-01-2014 18:47:00

The Opposites hebben de Popprijs 2013 gewonnen. The Opposites namen de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse popmuziek, bestaande uit een geldbedrag van 10.000 euro en een beeld van Theo Mackaay, op zaterdag 18 januari 2013 tijdens Noorderslag in ontvangst. De jury van de Popprijs bekroont the Opposites omdat ze een nieuwe standaard hebben gezet voor live hiphop.

Anja Yelles vliegt met een helikopter
19-01-2014 18:28:00

Het muzikale verhaal van Anja Yelles is er een dat hoofdzakelijk bestaat uit regelrechte sfeeroptredens en uptempo-liedjes. Een regelrechte spring-in-‘t-veld die reeds jarenlang meedraait in de showbizz. We worden momenteel nog steeds ondergedompeld in de ambiance- en carnavalsfeer en dat wil Anja zeker niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Met deze nieuwe en laatste track uit haar recentste album ‘Horen, zien en zingen’ wordt ‘Helikopter’ een knaller. Tijdens Anja’s recente optredens ging het publiek steeds compleet uit de bol.

René Shuman & Angel-Eye met 'Let's have a party!' op 25 april 2014 in Roermond
18-01-2014 19:41:00

René Shuman & Angel-Eye staan op 25 april 2014 met hun muziekcircus in de ECI Cultuurfabriek te Roermond. De titel 'Let's have a party!' zegt genoeg: het is een swingend concert waar ook gedanst kan worden!

‘Onze Kroeg’ blijkt gouden greep voor vader en zoon Falcon
18-01-2014 00:00:00

Franky Falcon is trots als een pauw! Het eerste duet met zoon Jordi Falcon heeft één week na de release de hitstatus behaald: ‘Onze Kroeg’ komt binnen op NR75 in de Dutch Charts Single TOP100 en kan dus worden bestempeld als een échte kroegenhit. Jordi die het volgens insiders helemaal in zich heeft een groot artiest te worden, is de Wereld te rijk. Jordi Falcon: ‘Vanaf kinds af aan is muziek mijn passie en met mijn vader als grote voorbeeld ben ik blij dat ons eerste duet ook bij het publiek aanslaat’.

'Leef en geniet'....nieuwe single van Gertjan Wels
17-01-2014 20:11:00

Het scheelde niet veel of de in Wijchen woonachtige Gertjan Wels was geslaagd als profvoetballer bij het Nijmeegse N.E.C. Een knieblessure maakte echter een abrupt einde aan één van zijn dromen. Maar waarom je beperken tot één droom? De in 1979 in Nijmegen geboren Gertjan kiest voor een maatschappelijke carrière waarnaast hij zich ook gaat bezighouden met zingen. Vanaf 2006 staat hij op de podia en zodra mensen zijn stem hebben gehoord zijn de reacties niet van de lucht. Allen zeer positief !

Jaman heeft de Oranje Kroon
17-01-2014 17:44:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 20 januari is dat Jaman met ‘Blikken of Blozen’. De nieuwe single van deze populaire Overijsselse zanger is uitgebracht in de aanloop naar de presentatie van zijn nieuwe album, op zaterdag 25 januari a.s.. Na zijn debuut in 2010 veroverde Jaman in sneltreinvaart de Nederlandse muziekwereld. Het leverde hem vorig jaar een nominatie op bij de Buma NL Awards als 'Grootste Talent van 2013'. 'Blikken of Blozen' is opnieuw een prima nummer.

Mon Amour presenteert 50 jaar Palingsound in Volendam
17-01-2014 15:45:00

Vanaf oktober 2014 zal Mon Amour met een hele nieuwe theatershow door Nederland touren. Op 11 oktober zal Mon Amour de show presenteren op “eigen Volendamse bodem”. Wilt u hierbij aanwezig zijn?  Vanaf 1 februari 2014 zullen de kaarten voor dit theaterconcert verkrijgbaar zijn bij: Pop- en Cultuurhuis.

Ronnie Ruysdael doet Mooi Wark
17-01-2014 13:15:00

Een schitterende combi van rauw Drents rockwerk met een volkse polonaise op plateauzolen: "Alewiejo". Over typische combinaties gesproken.… ! Het is al weer ruim 2 jaar geleden dat de mannen van Mooi Wark tezamen met Ronnie Ruysdael en wederzijdse managers ergens een balletje prikten. Ze bespraken de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking op single-gebied. Dat zou toch leuk zijn! Vier headbangende rockers met een over-de-top-bling-bling behangen volkszanger.

Tina van Beeck meegesleurd in de hype rond Roy Donders
17-01-2014 11:44:00

Tina van Beeckheeft nog maar net een promotietour achter de rug i.v.m. haar single ‘Al jouw praatjes’ en nu komt ze ineens in de hype rond Roy Donders terecht. Enkele jaren geleden heeft Tina een duet opgenomen met Roy, De stylist van het zuiden. Het nummer ‘Laat de boel de boel’ stond op een album van Roy. Door het succes van Roy wordt dit duet ineens enorm veel gedraaid bij de radiostations.

Rutger van Barneveld start goed in 2014
17-01-2014 11:20:00

Sinds 1 januari heeft Rutger zijn management volledig bij SenS Music ondergebracht, en met de nodige successen tot op heden. Begin Februari zal RTV Gelderland Rutger van Barneveld gaan volgen voor hun programma “Ik geloof in mij” dat een vervolg zal zijn van het programma dat in 2012 werd opgenomen. Meerdere artiesten uit Gelderland hebben hieraan mee gewerkt Mulder en Mulder, Johan e.a.

Evert Baptist co-presentator op MPF
17-01-2014 11:00:00

Na afloop van de uiterst succesvolle theatertour 2013 “Willies Deure” waarin Willie Oosterhuis verschillende theaters in Noord Oost Nederland bezocht met vele artiesten zoals Wimmie Bouma, Jacques Herb, Milan Milano en de koning der piraten Jannes, werd er na afloop geëvalueerd over de perikelen van de “Nachtegaal van het Noorden” Evert Baptist. Evert was als rooie draad in de tour te vinden en wist het publiek op een dusdanige manier te entertainen.

Barbie neemt carnavals single op
17-01-2014 10:44:00

Samantha, vooral bekend als Barbie, heeft een carnavalssingle opgenomen. Het nummer heet 'Het enige wat ik wil... is een tattoo op mijn bil!' en moet een heuse carnavalskraker worden. De tattoo is het  beeldmerk van de stichting, een lieveheersbeestje. Ook haar man Michael, familieleden, zus, zwager en manager Jake zingen in het nummer mee en zijn te horen op de single. Het nummer is een samenwerking met de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld.  “Vanuit de stichting proberen wij iedere dag iedereen bewuster te maken......

Huibke van Turnhout zingt 'Dat vind ik leuk'
17-01-2014 10:35:00

Deze Brabantse ras entertainer scoorde vorig jaar een carnavalskraker met het nummer “Halli hallo een hemelbed” en ook dit jaar laat Huibke van Turnhout weer van zich horen. “Mijn nieuwe nummer is een parodie op facebook waar iedereen alles maar leuk vindt” aldus de enthousiaste zanger. Dit inspireerde hem om een nieuwe tekst te maken op een grote folk-hit en om te turnen tot een geweldige feestplaat. De bekende producer André Kooiman maakte een geweldige commerciële remix van deze bekende plaat die werkelijk de speakers uitspringt! 

Vanaf 20 januari...... 'Zoek de schat' op RADIONL
17-01-2014 10:24:00

Vanaf maandag 20 januari presenteert RADIONL het spel ‘Zoek de schat’! In iedere programma stellen ze een vraag met een meerkeuze antwoord. Als jij in de uitzending komt en je weet het goede antwoord dan win je een prijs, van een kilo cd’s tot aan een koelkast! Bij ieder goed antwoord gaat van de prijs die de winnaar heeft gewonnen ook eenzelfde exemplaar in de schatkist.

Drukke tijden voor Andre Pronk
17-01-2014 09:44:00

Het is u vast  opgevallen dat "De koning van de lach" Andre Pronk weer een carnavalskraker heeft uitgebracht met als titel "Het tietenlied". Binnen een week werd de clip al meer dan 18.0000 keer bekeken op Youtube en was ook al te zien in de Verzoekparade bij TV Oranje. Het lied gaat over een bekende Nederlander, namelijk Patricia Paay. "Ik heb al een keer over Henk-Jan Smits gezongen en ben toch de man van de auditieshows en Patricia staat al bekend om haar voorgevel die volgens ingewijden niet echt is", aldus Andre.

100% NL.....‘Het busje komt zo’ meest irritante nummer 1-hit
17-01-2014 09:33:00

De luisteraars van radiozender 100% NL hebben ‘Het busje komt zo’ van Höllenboer verkozen tot meest irritante Nederlandse nummer 1-hit. Ook Guillermo & Tropical Danny met ‘Toppertje!’ en ‘Het Pizzalied’ van André van Duin, hebben een hoge irritatiefactor. De hele week stond 100% NL in het teken van ‘De Week Van De Nummer 1-Hits’. In het kader daarvan ging dj Lex Gaarthuis in de ochtendshow 100% Wakker op zoek naar de meest irritante Nederlandse nummer 1-hit.

William van den Oetelaar: na succesvol debuut ook tweede single op label van Zebra Music!
16-01-2014 21:00:00

Ook de tweede single 'Dat Komt Door Jou' van William van den Oetelaar wordt gepresenteerd op het label van Zebra Music! Na enkele jaren van optreden in het land hoopt de 20 jarige William (van den Oetelaar) afkomstig uit Cromvoirt, met kleine stapjes kennis te maken met de muziekbusiness. Vorig jaar bracht Zebra Music ook zijn debuutsingle ‘Ik Ben Zo Blij Met Jou’ uit. Oerlemans Muziekproducties hebben de singles én de bijbehorende videoclips geproduceerd. De aankomende periode doet de spontane zanger diverse radiostations aan.

Volkszangeres Diana Honig presenteert single 'Jij Hoeft Me Niet Te Zeggen'!
16-01-2014 20:51:00

Diana Honig is al jaren lang actief als volkszangeres, is afkomstig uit Nijmegen en presenteert haar nieuwe single ‘Jij Hoeft Me Niet Te Zeggen’ op het muzieklabel van Mario Veltman. Na haar duetten met broer Gerrie én het succesvolle duet met Ron de Ridder is het tijd om te bouwen aan een solocarrière. De clip van deze gezellige single is o.a. te zien op diverse televisiestations.

Collega artiesten steunen Frank van Etten bij single 'Jij bent niet meer die man van toen'
16-01-2014 17:52:00

Volkszanger Frank van Etten doet het goed.met zijn pas verschenen single "Jij bent niet meer die man van toen". In tal van Nederlandstalige hitlijsten stijgt de single als een raket.. Na veel nagedacht te hebben om met een ballad te komen is Frank zeer verast door lovende reacties van zijn collega's. Danny de Munk schreef de zanger het volgende: Frank is een ontdekking , die ik heb mogen aanschouwen tijdens BZ&T. Ook hier met zijn nieuwe plaat bewijst hij weer.Zijn eigen stijl en eigen stemgeluid. Kortom ik ben trots op jou Frank. Ga zo door.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool