RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Vinzzent verlengt het weekend met nieuwe single
16-01-2014 13:14:00

Vinzzent is wat men noemt een levensgenieter, en die levensvreugde deelt hij maar wat graag met iedereen via zijn muziek. Met zijn nieuwe single lijkt hij, net voor ‘blue monday’, om het nieuwe jaar mooi in te zetten, meteen een nieuw wetsvoorstel voor dit paradijs te lanceren. 'Vrijdag is vrij' luidt de titel, een idee dat op veel bijval zal kunnen rekenen lijkt ons, want na een drukke werkweek heeft iedereen wel zin in het weekend. "Oorspronkelijk zou dit nummer enkel voor de vakantiegangers in de Moskitobar in Oostenrijkbestemd zijn.

Pitaboys komen met nieuwe feestknaller
16-01-2014 07:42:00

Traditiegetrouw lanceren De Pitaboys in het begin van elk jaar hun carnavals- en après-ski kraker. Vorig jaar deden ze het goed met “De Kaspische Zee”, en dit jaar willen ze het absoluut nog beter gaan doen. Het is een knaller van formaat geworden. De Pitaboys mikken met hun single “Alpenwei” niet alleen op het carnavals- en après-ski publiek, maar op iedereen!  Ze zijn er trouwens van overtuigd dat de single lang zal meelopen en ook het nodige effect zal hebben op de talrijke “oktoberfesten” die in ons land uit de grond schieten! 

Regionale artiesten op verzamelalbum 'Lucas en Gea presenteren deel 8'
16-01-2014 07:25:00

Zaterdag 25 januari wordt een Hollandstalige verzamel cd gepresenteerd in Zaal 12 aan de Wilhelminastraat 37 te Vlagtwedde. Het is alweer de achtste op rij met bekende regionale toppers uit Noord Nederland met als titel "Lucas en Gea presenteren deel 8". Artiesten die op deze cd staan zijn Bert Zwier, Jan Vaartjes, Hero, Liza, Jolanda ten Hoven, Lucas en Gea en vele anderen. Het zijn de mooiste liedjes geproduceerd in 2013 en samengesteld door L & G producties. T2  Entertainment uit Drachten zorgt voor een landelijke distributie van het album. 

Zondag 30 maart fandag Johan Heuser in Nieuwkuijk
16-01-2014 07:14:00

Het is alweer drie jaar geleden dat Johan Heuser in een bomvolle zaal van Partycentrum "De Ster" in Nieuwkuijk zijn 10-jarig jubileum vierde.  Nu, drie jaar naar dato, na vele aanvragen van fans, geeft hij vol trots op zondag 30 maart 2014 weer een grote fandag. Hiermee doet hij zijn grote schare fans een heel groot plezier. Johan heeft voor deze middag natuurlijk een aantal collega's uitgenodigd om dit samen met hem en zijn fans groots te vieren. Zo zullen John de Bever, Ronnie Tober, Charlene, Henk Damen, Karin Welsing, Yosee en DUONL ten tonele verschijnen. De presentatie is in handen van Henk Kamphuis. De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur en de entree bedraagt € 10.00. Meer info via: 06-15628319.

Wesly Bronkhorst gaat zondag naar Oostenrijk en deelt single uit
15-01-2014 21:05:00

Wesly Bronkhorst vertrekt aanstaande zondag naar Oostenrijk en heeft daar enorm veel zin in. De sympathieke zanger blijft daar voor zes dagen en gaat van 19 t/m 24 jan een Oostenrijk tour doen met een party/apres ski versie van "Ze moeten boven even wachten". Wesly Bronkhorst gaat met onder andere dit nummer optreden in Gerlos, Ellmau, Kirchberg en Westendorf. Voor de zanger is dit een geheel nieuwe uitdaging. Hij gaat niet alleen zingen, maar heeft voor de mensen die dan in Oostenrijk bivakkeren iets heel anders in petto. 

Frank en Mirella fanreis naar Turkije
15-01-2014 18:17:00

Het duurt nog even, maar dan kunnen de fans van Frank en Mirella mee naar de Turkse zon. “We gaan 12 tot 19 april naar Bodrum, en zullen daar alle tijd hebben voor onze fans”, aldus het populaire duo. Een camerateam van Cliphuis TV gaat van 12 t/m 19 april ook mee op reis naar Turkije voor o.a. een TV verslag van deze reis. Er is volop entertainment bij deze muzikale vliegvakantie want ook muzikale vrienden gaan mee waaronder Marco de Hollander.

Rocky Pauw lanceert 'Kom dans de hele nacht met mij'
15-01-2014 18:03:00

Rocky Pauw geboren in Utrecht op 24 december 1987 begon 10 jaar geleden zijn muzikale carrière en trad vanaf dat moment op in kleinere locaties, verenigingen en buurthuizen. In de loop van deze 10 jaar  heeft Rocky zich weten te ontplooien tot een professionele zanger die doorgaans veel geboekt word in horeca gelegenheden en evenementen, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Rocky een graag geziene gast.  I.v.m het 10 jarige jubileum geeft Rocky Pauw op 14 juni 2013 in Dorpshuis het Bosch te Lexmond.

Ilse DeLange brengt nieuwe single ‘When It’s You’ uit, vanaf februari op tournee
15-01-2014 13:44:00

Aanstaande vrijdag 17 januari komt de nieuwe single van Ilse DeLange uit. ‘When It’s You’, een uptempo nummer met een eighties feel, is afkomstig van haar meest recente album ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’. Dat album bevat de vijftien grootste hits aangevuld met vier nieuwe nummers, waaronder deze single, die werd geschreven door de Amerikaanse country-artiest Rob Crosby. ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’ staat inmiddels ruim tien weken in de album Top 10 en heeft de platina status inmiddels ruim behaald.

Rob van Daal presenteert z'n nieuwe single 'Huispak met pailletjes'
15-01-2014 09:45:00

Met carnaval kun je een single van Rob van Daal verwachten! Rob heeft al veel carnavals hits op zijn naam staan, zoals o.a. ‘Nathalie’, ‘Marie Louise”, ‘Kan ik daar wat aan doen’ en ‘Een bosje rozen’. En ja  ook in 2014 is Rob weer van de partij met een echte carnavalskraker. De inhoud van het lied laat zich zo raden, want met een titel als ‘Huispak met pailletjes’, weet iedereen waarover het gaat. Dit gezellige carnavalsnummer is op het lijf geschreven van deze vrolijke Brabander.

'Henk Bernard...live in Concert'....grotendeels uitverkocht
14-01-2014 21:13:00

Aanstaande vrijdag 17 januari vindt bij De Maaspoort, Marathonloop 1 in s' Hertogenbosch het evenement "Henk Bernard live in concert" plaats. Aangezien de populariteit van deze Brabantse zanger de laatste maanden behoorlijk is toegenomen is gekozen voor een grotere locatie als voorheen. Tijdens het concert zijn er gastoptredens van Marianne Weber, Rein Mercha en Samantha Steenwijk.  René Froger staat centraal in de afterparty. Henk zal tijdens zijn optreden begeleid worden door de Brooklyn cover-/partyband die tijdens dit optreden omgedoopt wordt als de Henk Bernard Band. In totaal kunnen er 3000 personen in De Maaspoort. Henk laat weten dat er nog slechts 300 kaarten beschikbaar zijn. De minimale leeftijd is 18 jaar.

Albumpresentatie Jaman op 25 januari in Nieuwkuijk
14-01-2014 18:48:00

Op zaterdag 25 januari vindt bij uitgaansgelegenheid "De Ster" in Nieuwkuijk" de albumpresentatie plaats van het tweede album van Jaman getiteld "Gewoon Geluk".  De Overijsselse zanger heeft al een waslijst aan hits op z'n naam staan waaronder "Gewoon weer opnieuw", "Laat me los", "Laat me vrij" en "Spoken bestaan niet". Het album staat vol met gevoelige, herkenbare nummers van het volkse repertoire op de eigentijdse manier van Jaman. Dit album welke uitkomt bij Berk Music Productions bevat 12 nieuwe tracks.

Johan Derksen maakt special over Dick van Altena
13-01-2014 20:15:00

Voetbaljournalist Johan Derksen (VI) is bezig met een special rond Dick van Altena. Derksen is namelijk naast voetbalanalist ook een groot muziekliefhebber en –kenner. De special is onderdeel van een reeks van 8 muziekprogramma’s van een uur en wordt uitgezonden op RTL7.  De serie start medio april dit jaar. De eerste opnamen zijn inmiddels achter de rug, eind januari volgen nog enkele draaidagen. 

3JS laten oude band herleven met uniek single-abonnement
13-01-2014 19:54:00

Aan de vooravond van hun vijfde theatertoer ‘Dichter Bij De Horizon’ geven 3JS de fans een stukje ontstaansgeschiedenis mee. In 2006 trad de harde kern van 3JS op in het voorprogramma van Bon Jovi in een uitverkocht Goffertpark. Niet veel mensen zullen zich dit herinneren, omdat de mannen toen onder de naam Bluebus het podium betraden. De muzikanten maakten, als zijnde Bluebus, dat jaar een album dat echter nooit het levenslicht zag.

'Jij kan me maken, jij kan me breken’...nieuwe single van Jessica Malfait
13-01-2014 17:21:00

Voor de in 1986 geboren Jessica is ‘Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’ de opvolger van haar succesvolle singles uit 2012; 'Baila Mi Amor' en ‘Ik Kan Echt Zonder Jou’. Met de swingende en pakkende zomerplaat 'Baila mi amor' keerde deze formidabele zangeres, na een periode van vier jaar, weer terug in de schijnwerpers. Op 12 januari a.s. zal de uit Breda afkomstige Jessica Malfait de door Jeffrey Weber geschreven single ‘Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’ officieel gaan presenteren in Prinsenbeek. Als 9-jarig meisje nam Jessica al plaats achter de microfoon.

De Gebroeders Ko & La Bamba lanceren 'Drink als een prins'
13-01-2014 17:05:00

De Gebroeders Ko & La Bamba lanceerden vandaag hun nieuwe Carnavalssingle “Drink Als Een Prins”. Samen met Bavaria kwamen de feestbands tot een Carnavaleske meezinger die ervoor zorgt dat iedereen zich voor even Prins kan voelen. Bavaria voorziet daarbij in het ultieme gereedschap van een echte Prins: de scepter. In de clip van “Drink als een Prins” is al een glimp op te vangen van de Bavaria Bier Scepter. Deze is voorzien van lichtjes en een bekerhouder aan de bovenkant, zodat er zelfs uit de scepter gedronken kan worden.

Comeback MAI TAI tijdens ‘PINK 2014’
13-01-2014 05:27:00

Gay Amsterdam, LGBTQ, organiseert afzonderlijk van elkaar tal van bijeenkomsten en feesten. Aan gezamenlijke evenementen voor vrouwen en mannen, waarbij ook gay-minded people méér dan welkom zijn, durfden weinigen zich te wagen. Lot Bierens van muzyQ Studio’s benaderde Tom de Jong met dit idee, legde contact met Taetske Linting, bekend van de Amsterdam Mixed Gay Parties en Garbo For Women-feesten, en samen hebben zij de handen ineen geslagen. Een mixfeest met als doel: ‘verbinden’. Irene Hemelaar van de Stiching Gay Pride zal de avond ludiek openen. Het programma van ‘PINK 2014’ op zaterdag 25 januari van 20.00 tot 02.00 uur in muzyQ Studio’s staat als een huis! 

Wesly Bronkhorst krijgt compliment Harry van Hoof
12-01-2014 18:07:00

Wesly Bronkhorst is het nieuwe jaar goed begonnen. De zanger is een samenwerking aangegaan met Viking Entertainment en daar is hij natuurlijk maar wat trots op. De unieke Amsterdamse zanger,met een onvervalst hart voor Hollandse meezingers gaat samen met Viking Entertainment voor nog meer succes. Ooit begonnen in café Bolle Jan, voor de gedreven en gepassioneerde Wesly was dat slechts een start. De zanger leeft maar voor een ding en dat is zingen. Onlangs bracht hij het album Wesly Bronkhorst uit, waar nu ook de nieuwe single “Ze moeten boven even wachten” vanaf is gehaald.

Kom naar Sterren van Holland in Eindhoven!
12-01-2014 16:44:00

Het topevenement Sterren van Holland is alweer toe aan haar vierde editie. Vrijdag 21 maart wordt het Beursgebouw in Eindhoven omgetoverd tot de grootste en gezelligste kroeg van Nederland, met alleen maar Hollandse hits. Het programma vermeldt klinkende namen, zoals Nick & Simon, Frans Duijts, Django Wagner, Alex, Vinzzent en DJ. Coenio.

De Drie Dees zoeken figuranten voor clipopname van 'Heeey ober ik heb zo’n dorst'
12-01-2014 15:41:00

"Heeey ober ik heb zo’n dorst".......dat is de titel van de feestkraker van "De Drie Dees", bestaande uit  Auke & Ellen, Erwin & Deborah en Het IJsselduo. Het nummer is geschreven door Ellen v/d Veer en geproduceerd door Martin Sterken. Het reffrein is gemakkelijk mee te zingen en hierbij stil blijven staan of zitten is zeer onwaarschijnlijk. De 3 duo's waren al langer van plan om samen iets uit te brengen, maar daar is nooit iets van gekomen. Het nummer is inmiddels te downloaden op de vele downloadportals.

Ouderwetse carnavalskraker voor Ria Valk
12-01-2014 13:03:00

Ria Valk is weer helemaal terug. De 72-jarige zangeres heeft weer een ouderwetse carnavalskraker te pakken. In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw wist Ria Valk hit na hit te scoren met (carnavals)klassiekers als Rocking Billy, Worstjes op m'n Borstjes en Leo. Nu is Ria Valk terug met het aanstekelijke Oma Wil een Toy Boy. "Ik heb 't zelf geschreven", vertelt Ria aan RTL Boulevard. "Tja, La Paay een toy boy en Valk nu ook." Nou, in de clip dan. 

Duo Toe Maar komt binnenkort met een nieuwe carnavals Hit!
12-01-2014 12:47:00

Duo Toe Maar bestaat uit een Brabants familieduo, vader Emil en zoon Patrick. Hiermee treed Patrick in de voetsporen van zijn vader Emil, die vele jaren ervaring in de muziekwereld heeft opgedaan. Wellicht doen de vroegere kreten The Peynley Brothers, Duo Ad Westen en Tony Bass u herinneren aan Emil. In 2003 publiceert dit Brabants Allround Duo hun eerste 'Demo CD' onder productie van Tony Bass, waarna tevens in hetzelfde jaar een Carnavalssingle volgt.

Shaffy-wandeling met gids op 18 en 19 januari
12-01-2014 12:39:00

In het weekend van 18 en 19 januari is het een jaar geleden dat Daan Bartels het gidsje Langs kroegen en kathedralen presenteerde, een speurtocht door het Amsterdam van Ramses Shaffy. Hij viert de eerste verjaardag van zijn boekje met twee wandelingen door de stad, waarbij hijzelf meeloop als gids.

Nieuwe single van One Mike zit eraan te komen
12-01-2014 12:30:00

One Mike, in het dagelijkse leven is hij Michael Wempe, de zingende ambulanceverpleegkundige uit Zaandam. Michael is werkzaam bij de Ambulancedienst Amsterdam en bijna dagelijks onderweg met de ambulance. Zingen is zijn uitlaatklep. Iedere dag balanceert hij in zijn werk tussen leven en dood en dat is niet altijd even gemakkelijk. De spontane Michael zorgt voor een vrolijke nood in moeilijke tijden.

Hansieee lanceert wederom nieuw nummer
11-01-2014 00:05:44

Drie jaar geleden begon het. Hans had een wens. Hij wilde graag een keer een plaatje maken, maar had één probleem. Hij kon namelijk helemaal niet zingen! Zijn maatje Piet Cees van der Wel wist daar wel raad mee en schreef in no time een maf nummer. `Tok Tok Tok!`. `Piet Cees belde me op en zei: Hansiee, we gaan het doen! Jij gaat een carnavalsplaat maken!` Het nummer werd gemaakt en uitgebracht, er kwam een videoclip, een internetsite en een heuse CD presentatie. ‘Tok Tok Tok’ haalde zelfs de Carnavals Top 20 bij 3FM. Iedereen zag de lol er wel van in. Zelf bleef Hans er nuchter onder. Het was natuurlijk een volledig uit de hand gelopen grap. Een jaar later werd er van het nummer nog een skihutversie gemaakt waarmee Hansieee zelfs het Mega Piraten Festijn in Borger haalde.

De Dorini's heffen het glas met Koning Bier
10-01-2014 21:12:00

Het carnavalsseizoen is nog maar net van start of De Dorini's hebben hun nieuwe kraker voor 2014, “Koning Bier”, al gelanceerd. De Dorini's heffen het glas met Koning Bier en zingen trots over het door hen zo geliefde zuiden des lands. Vorig jaar wonnen de dames tijdens 3 Uurkes Vurraf bij Omroep Brabants de carnavalskraker van het jaar met Dina Dynamiet. Met de nieuwe kraker hopen zij wederom hoog te eindigen in de (carnavals) hitlijsten.  Bij Koning Bier ontmoeten carnaval en de riverdance elkaar, een vrolijke combinatie dus,......

Toon de Migra (77) weer helemaal terug
10-01-2014 20:56:00

De 77 jarige Toon de Migra is na een tijdje uit de rolatie te zijn geweest weer helemaal terug. Samen met René van Rooij van de WC-Experience is hij de studio ingegaan om een aantal nummers voor een nieuw uit te brengen cd op te nemen. In totaal komen er 12 liedjes op te staan en de heren hebben er ontzettend veel zin in. Tijdens het inzingen van het nummer "Ketelbinkie" ( toen wij uit Rotterdam vertrokken) bleek dat men de tekst vergeten was.

Oude Janny & Fre hit is nieuw jasje door Jan & Marga
10-01-2014 20:42:00

Ze staan bekend als het dynamische duo uit het Noorden. Jan & Marga. Dit muzikale duo heeft al vele singles en albums op hun naam staan. Ook zijn ze te vinden op diverse verzamellaars die er de afgelopen jaren zijn uitgebracht. Wekelijks staan ze wel ergens op een podium om hun grote schare fans die ze in de loop van de jaren hebben gemaakt te laten genieten van hun optreden. Van Nederlands tot Dialect en alles wat er tussen zit dat kun je verwachten van dit veelzijdige duo.

Kaartverkoop Dutch Valley Festival is begonnen!
10-01-2014 20:36:00

Onderstreep 9 augustus met een dikke rode stift in je agenda! De line-up wordt geboekt, de area’s worden ingedeeld en de nieuwe website wordt gebouwd. Kortom, de voorbereidingen voor Dutch Valley Festival zijn in volle gang! En net als vorig jaar kan je imposante podia en spectaculaire optredens van de grootste artiesten en acts van Nederlandse bodem verwachten. Bestel nu je kaarten via www.dutchvalleyfestival.nl!

Ontvang gratis* editie 18 van artiestenblad Lucky Joe
10-01-2014 17:12:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Jan Warringa is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 18 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 64 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Kees Plat die alleen goede muziek wil maken. Daarnaast een verhaal over Thilly, Theodoor, John Enter, Ruud Sligchers, Peter & Melanie Beense, Tom van der Borst die al meer dan 300 clips heeft gemaakt voor Nederlandstalige artiesten en Johan Heuser. Verder  nieuws over Duo Jan & Marga i.s.m. Patrick, Allessandro, Stanley Hazes en Jan Warringa.

Marlous slechts 'gekleed' in bodypaint te zien in haar nieuwe clip
10-01-2014 16:50:00

Met haar nieuwe single “Bedankt Voor Jouw Liefde” trakteert Marlous haar talloze fans op een verrassende opvolger van de hit “Verboden Liefde”. Marlous schreef zelf de gevoelige tekst en onder productionele leiding van Kees Tel kwam deze fantastische single tot stand. “Bedankt Voor Jouw Liefde” is een ode aan de grote liefde en zal veel mensen aanspreken. Kosten noch moeite zijn gespaard en voor “Bedankt Voor Jouw Liefde” is de meest spraakmakende videoclip van Marlous tot nu toe geschoten.

De nieuwe single van Jason Bouman 'Dit is voor wanhoop' komt vandaag uit
10-01-2014 16:42:00

Na zijn deelname aan het SBS programma ‘Bloed Zweet en Tranen’, waar Jason met de titel ‘Nieuwe volkszanger van Nederland’ naar huis ging, heeft de zanger zijn tijd besteed aan het uitzoeken en inzingen van de juiste liedjes voor zijn album. Vandaag komt al de nieuwe single Dit is voor wanhoop uit, die als onderdeel van een EP te downloaden is op iTunes. Op deze EP staat naast de single versie van Dit is voor wanhoop, ook de albumversie van het liedje en een opname van het bekende Kleine jongen.

De nieuwe carnavalssingle van Erik Adams is een feit
10-01-2014 14:03:00

Na opvolging van het carnavalsnummer “De taximeter loopt” van deze zanger vorig jaar , die zelf geschreven is komt Erik Adams met een nieuw carnavalsnummer met de titel Dit is Carnaval. Dit met een knipoog naar DJ Armin van Buuren. Erik Adams  heeft een eigen draai gegeven aan dit nieuwe carnavalsnummer die lekker mee te zingen is,en niet geheel onbekend klinkt,maar in een carnavalistisch en apresski versie is opgenomen en bewerkt door de zanger.  “Het schrijven van een carnavalsnummer blijft interessant” vind de zanger omdat je veel kanten mee op kunt, met tekst en muziek. Naast schrijven en bewerken van songs is deze zanger ook vaak te horen op diverse feesten en partijen door heel het land. 

Jelle B heeft de Oranje Kroon
10-01-2014 12:33:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 13 januari is dat ‘Annabella’, de nieuwe single van Jelle B. De spontane jonge zanger uit het noorden van Nederland heeft na zijn eerdere hitsucces met ‘De Pionier’ nu een ouderwetse meezinger te pakken. Het liedje gaat over het buurmeisje van Jelle, dat hij stiekem aanbidt. Helaas ziet zij hem niet staan, maar daar komt wellicht verandering in als zij dit aanstekelijke liedje heeft gehoord! De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Christoff en Belle numéro uno in de Vlaamse Top 10
10-01-2014 11:02:00

“Ik hoor bij jou, jij hoort bij mij”. Dat zingen Christoff en Belle Perez in hun duet, maar ook hun fans vinden dat deze twee zangtalenten perfect bij elkaar passen. Muzikaal dan toch! Want dankzij het grote succes van hun single ‘Ik hoor Bij Jou’, dat op 16 december  werd uitgebracht, stijgen Christoff en Belle naar nummer 1 in de Vlaamse Top 10 van Ultratop en Radio 2! Of is het beter in het Spaans: numéro uno! Want niet enkel Belle zingt dit lied in het Spaans, ook Christoff doet het voor de eerste keer in deze mooie taal.

Nieuwe single voor Eric Flanders
10-01-2014 10:43:00

Eric Flanders is al lang een gevestigde waarde in de Vlaamse Showbizz. Zijn nummers worden vaak gedraaid op radio & TV en hij is een vaste klant in de Vlaamse hitparades. De voorbije jaren scoorde hij trouwens enkele nummer één hits en dat zowel met zijn solosingles als met zijn duetten met ondermeer Margriet Hermans en Garry Hagger. Nu de eindejaarsfeesten achter de rug zijn wil hij het nieuwe jaar inzetten met een prachtige nieuwe solosingle met als titel “In Symfonie”.

Ruim 40 top artiesten naar Geertruidenberg voor de TV opname van Toppers van Oranje……
09-01-2014 15:44:00

Het Fort St. Gertrudis aan de Haven in Geertruidenberg is op zondag 19 januari a.s. “the place to be” met de tv opname van Toppers van Oranje en de Toppers van Oranje Carnavals Parade, met ruim 40 artiesten uit Nederland en België. Met maar liefst 44 top artiesten uit Nederland en België, elke zaterdag om 19:30 uur te zien bij TV Oranje en elke donderdag bij Ment TV in België, naast talloze regionale tv zenders, zal Geertruidenberg het middelpunt zijn van de Nederlandse en Belgische Showbizz. Zondag 19 januari a.s. zullen er 4 afleveringen worden opgenomen, waarvan 2 reguliere afleveringen en 2 afleveringen die geheel in het teken staan van Carnaval 2014, met diverse Prinsen en raden van Elf, w.o. die van Geertruidenberg en Breda.

Onbekend lied Wim Hogenkamp door Marc Didden voor het eerst uitgebracht
09-01-2014 11:42:00

5 Februari 2014 is het 25 jaar geleden dat zanger/tekstdichter Wim Hogenkamp kwam te overlijden. De Limburgse zanger Marc Didden brengt ter gelegenheid hiervan een nog niet eerder uitgebracht lied van de overleden zanger op de markt. Zijn nieuwe single  ‘Mensen met kloten’ moet gezien worden als  een muzikaal eerbetoon aan de artiest Wim Hogenkamp.

Colinda giet 'Kun jij me zeggen' in nieuw vaatje
09-01-2014 11:23:00

“Kun jij me zeggen” is de titel van de nieuwe single van Colinda. Het lied werd eerder uitgebracht door de sympathieke Bredase zanger Rinus Werrens. Hij behaalde er in 2011 een Top 100 notering mee en dat is ook de grote wens van Colinda. Rinus is zeer onder de indruk van “het nieuwe jasje” van “Kun jij me zeggen” en hoopt dat de uit Tilburg afkomstige zangeres hiermee gaat scoren.  Colinda heeft met haar vorige hit “Zo zonder jou” hit weer vele harten weten te raken en in de TV Oranje Top 1000 stonden maar liefst 7 clips.

Johnny Gold gaat Lalluh
09-01-2014 11:16:00

De ongekroonde koning van het Nederlandstalige feestrepertoire brengt het niveau van het Après-skifeest en Carnaval een flink eind omhoog met zijn nieuwste feestknaller, of zoals hij het zelf zo treffend weet te vertellen “als het verstandelijk uithoudingsvermogen daalt tijdens deze gebeurtenissen, mot je als artiest je teksten er op aan passen” Nou … en dat heeft het enfant terrible van onze feest showbizzenizz dan ook ruimschoots gedaan als je willekeurig  een  kind uit zijn wandel- wagentje haalt zul je niet veel geduld hoeven hebben.

Nieuwe single: Rogier & Co ‘Hier In Brabant’
09-01-2014 00:54:00

Het blijft gewoon ontzettend leuk om elk jaar weer een liedje te maken voor Carnaval. En dus hebben Rogier & Co er weer één waar ze zelf alvast blij van worden, de nieuwe single van Rogier&Co; Hier in Brabant! Ultragezellig met carnaval, maar ook ervoor en erna, want dit is allround sfeermaker die je het hele jaar bijblijft! Uitgebracht door NRGY music, geschreven door Colin Heikens (van Mike&Colin) en Rutger Kanis en geproduceerd door Manfred Jongenelis. We zijn er apetrots op.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool