RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Like TV Oranje op Facebook en win een CD
28-01-2018 11:00:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 18.700 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 18.800 likes bereiken, gaan we opnieuw drie CD's verloten. Je maakt kans op ‘Thuis’ van Marco Borsato, ‘Nachtwerk’ van Vreemde Kostgangers en ‘Polonaise deel 14’.

Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep
28-01-2018 10:56:00

De Oranje Top 30, de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden, is wekelijks te beluisteren en te zien bij meer dan tachtig omroepen, waaronder natuurlijk TV Oranje en RADIONL. De oer-Hollandse hitlijst heeft hiermee een potentieel bereik van maar liefst twee miljoen kijkers en luisteraars! Voor artiesten betekent de Oranje Top 30 dan ook een flinke uitbreiding van hun mogelijkheden, wat geheel aansluit bij de doelstellingen van TV Oranje.

Django Wagner heeft de Oranje Kroon
27-01-2018 16:30:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 januari is dat ‘100 Jaar’, de nieuwe single van Django Wagner. Het afgelopen jaar vierde de populaire volkszanger uit Nuenen successen met zijn muzikale kompanen Frans Duijts en Peter Beense. Onder de naam ‘Echte Vrienden’ gaven ze onder meer een gedenkwaardig concert in AFAS Live. Maar nu is er voor Django weer ruimte om zelf een single uit te brengen, waarbij gekozen is voor een prachtig nummer van zijn album ‘Emoties’ uit 2016. 

John de Bever proost op het leven!
27-01-2018 16:26:00

John de Bever proost op het leven! Op zaterdagavond 27 januari wordt de populaire volkszanger gepersifleerd in het Tv-programma 'De TV Kantine' op RTL4. Carlo Boszhard en Irene Moors duiken weer de verkleedkist in voor een nieuw seizoen! En ze hebben een paar bijzondere persiflages voor ons in petto! In de uitzending van morgen is 'John de Bever' te zien met een nieuwe versie van 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht'. De hit heeft meer dan twaalf miljoen views op YouTube gescoord! 

Dj Ferry brengt ode aan vriendin
26-01-2018 15:51:00

“Een te gekke parodie op een grote hit uit de Nederlandstalige scene met heel veel humor en natuurlijk met de unieke sound van zijn magic orgel!” Dj Ferry uit Etten Leur heeft het afgelopen jaar al aardig aan de weg getimmerd. Met zijn “Voute Drive-in Show” draait hij regelmatig op de meest foute feestjes de meest uiteenlopende gekke platen. Zijn imposante verschijning en bijzondere manier van presenteren en zingen maken telkens weer grote indruk op zijn publiek. Zijn doorbraak als zanger zit er nu ook aan te komen! 

Itamar is liever vrij
26-01-2018 15:45:00

Voor zanger Itamar uit Apeldoorn was 2017 een heel druk jaar met veel optredens, toch is hij liever vrij. Tenminste dat zingt hij in zijn nieuwe single “Liever Vrij”. Minder optreden zal waarschijnlijk niet gaan lukken als dit fijngevoelige levensliedje binnenkort op de Nederlandstalige radiostations te beluisteren zal zijn. Vijf jaar geleden zette Itamar zijn eerste bescheiden stappen op het podium, maar al snel werd hij ontdekt in het bekende café Bolle Jan te Amsterdam, waarna zijn zangcarrière pas goed van start ging.

Kevin Otten lanceert debuutsingle 'Denk jij nou echt'
26-01-2018 15:37:00

Kevin Otten is geboren op 20 november 1993 in Nijmegen en groeide op in Druten. De passie voor muziek begon al vroeg, en overal waar hij gaat en staat draait het om muziek. Kevin zijn hart ligt bij Nederlandstalige lied. Toen hij 12 jaar was stond hij voor het eerst op het podium bij een bandje op de camping waar hij destijds stond. Vanaf dat moment begon het balletje te rollen! Al gauw kreeg hij zijn eerste geluidsetje van zijn vader waarmee hij kon oefenen. Door de jaren heen is hij zichzelf gaan ontwikelen en zingt nu veeal in de weekenden.

Gouden plaat voor DVD/CD Jannes Live in GelreDome
26-01-2018 15:06:00

Jannes heeft een gouden award ontvangen voor zijn DVD/CD ‘Jannes Live in GelreDome, 15 jaar Fans & Friends’. Tijdens de live uitzending van RADIONL reikte woensdagmorgen DJ Taeke Wouda een gouden award uit aan de succesvolle zanger. Op zaterdag 7 oktober j.l. vierde Jannes zijn 15-jarig jubileum als artiest met een megaconcert in een uitverkocht GelreDome in Arnhem. 

Naomi Gael start stichting 'Maak ons blij'
25-01-2018 21:21:00

Naomi Gael heeft onlangs haar eigen stichting 'Maak ons blij' opgericht. De zangeres was al enkele jaren actief met vele goede doelen voor kinderen en ouderen. Ze start haar nieuwe stichting met een groep van 25 vrijwilligers. Ook veel artiesten steunen haar en zijn ambassadeurs en ambassadrices geworden, waaronder Danny Temming, Michael Nobbe, Sandra Swart, Marlolein Faber, Richardo Vught en Marco Carolus. Namomi wilde als jong meisje al snel veel dingen doen voor andere mensen. Het idee dat veel mensen weinig tot niets hebben om te leven doet haar nog steeds verdriet. Daarom organiseer ik al een aantal jaren heel veel dingen voor mensen om te zorgen dat ze weer een lach op hun gezicht krijgen. Dat doet mij goed', meldt Naomi. 

Hans van Katwijk lanceert nieuwe single ‘Ach we zijn allemaal op zoek….’
25-01-2018 20:31:00

Zanger Hans van Katwijk begint pas met zingen op 20 jarige leeftijd als hij door een bevriende zangeres wordt overgehaald om samen een liedje te zingen. Door de positieve reacties van het publiek besluit hij  mee te doen aan diverse talentenjachten en weet hiermee verschillende grote prijzen te winnen. Hij doet zelfs succesvol mee aan de toenmalige Soundmixshow van Hennie Huisman! Hans ontwikkelt zich al snel als allround zanger en weet met name zijn hart en ziel te leggen in het repertoire van de jaren ‘60 en ’70. 

Erwin Weitering presenteert nieuwe single in Stadskanaal
25-01-2018 20:15:00

Op zondag 28 januari is het zover. Dan presenteert Erwin Weitering de opvolger van zijn debuutsingle ‘Kijk maar voor uit!’ bij Partycentrum ‘Gossen’ aan de Hoofdstraat 118 in Stadskanaal. De nieuwe single is getiteld ‘Leef het leven’ en is geschreven door Jacqueline Hermes- De Bie.  ‘Leef het leven’ is weer een lekker up-tempo lied geworden met een flinke hoog feestgehalte, echt een stijl waar Erwin voor staat. De aanvang is vanaf 13.30 uur en entree bedraagt € 7,50.  

Van B Soca – The Soca-Boy laat weer van zich horen
25-01-2018 16:30:00

Van B Soca – The Soca-Boy laat weer van zich horen met een vernieuwde versie van de in 1996 uitgebrachte single “Lik maar aan mijn Lollie”, nu met de nieuwe titel “The Lolly Song”. De flamboyante MC, die wereldfaam behaalde met het nummer “Follow the Leader”, bracht destijds het nummer uit als 10-Dance. Toen Nanada Music B.V. werd benaderd door film producent PV Pictures voor gebruik van een stukje van het nummer in de nieuwe film “Taal is zeg maar echt mijn ding”, werd in onderling overleg besloten tot opnames van een nieuwe versie.

Alex zoekt veel meiden voor clipopname van 'Meissie Meissie GoldfingerRemix 2018'
24-01-2018 19:21:00

Alex Wielders neemt aanstaande vrijdag 26 januari 2018 twee videoclips op bij Bar- Grill- Steakhouse Open-Doors, De Grent in Noordwijk. We hebben veel meiden nodig voor de clipopname van  'Meissie Meissie GoldfingerRemix 2018'. Als jij komt met je vriendinnen, maak je kans tevens kans op een PrincessTraveller Koffer. Op de avond worden maar liefst 3 splinternieuwe koffers verloot. Wees erbij.  We maken er een dik feest van!! Na de opnames treed ik ook nog op, dus maken er een dolle boel van', aldus Alex.

TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2018’
24-01-2018 16:44:00

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2018. Vanaf maandag 29 januari mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 9 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2018’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Snollebollekes met het nummer ‘Hoempapa’.

'Onze dag' van Zanger Kafke binnen 4 maanden meer dan 150.000 keer gestreamed
23-01-2018 19:16:00

Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Tilburg, Den Bosch en alles daar om heen... Zo kan de tweede helft van 2017 worden omgeschreven voor Zanger Kafke. De nieuwe sensatie uit Drunen laat de kantines, cafés en feestenten met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlands talige nummers ontploffen. Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single "Onze Dag" is een regelrechte hit.

Joey Hartkamp meldt zich aan voor de vijfde Topper
23-01-2018 10:05:00

De Toppers gaan op zoek naar een vijfde topper in een nieuw programma op SBS6. Joey Hartkamp is de afgelopen maanden door veel mensen gevraagd of hij hier iets voor voelde.'Ik besloot via Facebook een poll te doen met de vraag of ik mee moet doen aan deze zoektocht en er is massaal JA gestemd. Ik heb mij natuurlijk aangemeld want zingen in de ArenA voor een feestende 65.000 man aan publiek lijkt me geweldig', aldus de zanger die momenteel hoge ogen gooit met zijn nieuwe single 'Hé jij'.

Wesley Ponsen presenteert nieuwe hoofdsponsor Tonny Keijzers auto’s
22-01-2018 21:44:00

Wesley Ponsen begon 2018 al goed. Naast een overeenkomst met platenlabel Rood-Hit-Blauw, een nieuwe single en een prominente gastrol van playmate Mira Soeteman  in de videoclip van ‘Droom met mij’ mag Wesley vanaf heden rondrijden in een gesponsorde blauwe Mercedes A klasse van Tonny Keijzers Auto’s uit Apeldoorn. De zanger uit Nootdorp mocht al een aantal keren optreden tijdens bedrijfsfeestjes van de autogigant. ‘Ook tijdens zakenuitjes werd ik uitgenodigd om te komen zingen. 

Die Cappuccinos brengen Nederlandstalige single uit
22-01-2018 20:20:00

De succesvolle pop-schlagerband 'Die Cappuccinos' die in dit jaar zijn 10-jarig jubileum viert, brengt zijn eerste Nederlandstalige single “Ik ben verliefd” uit. Dit is dé knaller voor elk feest en een lied om verliefd op te worden. Met een combinatie van gitaren, accordeon en lekkere bass met een tekst die een ieder mee zingt, is een feest gegarandeerd en wordt de polonaise op elk feest tot aan de piste in Oostenrijk gelopen. Met vier albums in de Duitse internationale album charts, de hitsingles behoort Die Cappuccinos tot de grote acts uit Duitsland.

Harm Wolters krabbelt langzaam weer op na hartoperatie
21-01-2018 12:42:00

Harm Wolters schrijft op Facebook dat hij vanochtend rond 6.00 uur iets schrikkerig wakker was geworden. Toch krabbelt hij langzaam weer op na de hartoperatie die hij afgelopen vrijdag moest ondergaan. 'De bloeddruk, zuurstof en temperatuur zijn geweldig, vandaar dat ik vandaag even mijn eigen berichtje tik. Ook wil ik iedereen bedanken voor de geweldige berichtjes en kaarten. Zelfs van zaalvoetbalvereniging 'WRZV de Boog' heb ik een geweldige bos bloemen gekregen. Wat lief allemaal. Helaas mag ik nog maar beperkt bezoek ontvangen, maar als jullie een kaartje willen sturen zou ik dat geweldig vinden', meldt Harm. Het adres is: Isala Kliniek, Postbus 10400, 8000 GK Zwolle, Unit V4.5 kamer 139. 

William ten Kate en Henrie Kooij organiseren een gezellige middag voor ouderen in Nijenstede
20-01-2018 16:52:00

De discjockeys William ten Kate en Henrie Kooij uit Steenwijk gaan speciaal voor ouderen een gezellige middag verzorgen in het verzorgingshuis Nijenstede aan de Johannes Bogermanstraat 1, vlakbij De Meenthe. Dat gebeurt allemaal op zaterdagmiddag 3 februari tussen half drie en vijf uur. Nu eens geen ‘Big Revival’, maar een specifiek op ouderen afgestemd programma, waarbij dansmuziek uit de vorige eeuw zal weerklinken. Onder meer kan de polka en zelfs de valeta worden beluisterd.

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje op zondag 4 februari 2018
20-01-2018 16:19:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! Op zondag 4 februari is er weer een opnamedag. Alle artiesten zijn dan van 14.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op onze website geplaatst.

'Zuipen Springen Feesten (met z'n allen)'....Nieuwe Single Gier & Gaar ft. Danny Canters
20-01-2018 16:04:00

Het is precies een jaar geleden dat het duo Gier & Gaar samen met Danny Canters het plan maakte om samen een single uit te brengen. Echter vonden deze serieuze besprekingen plaats in de bergen van Tirol... Om precies te zijn: Aan de bar, onder het genot van een biertje, in één van de gezellige Aprés-ski cafés van Westendorf. Ruim een half jaar later, herinnerde Gaar zich dit ineens. Hij sprong meteen van het toilet af en stapte op de fiets naar Gier. Die was tijdelijk telefonisch niet bereikbaar.

Operatie Harm Wolters gelukt.
19-01-2018 20:22:00

Ancora meldt dat de hartoperatie van Harm Wolters goed is gegaan. Rond 19.00 uur is hij naar de intensive care gebracht. Op de Facebookpagina van Ancora stromen ondertussen de beterschapswensen binnen. Wij houden u over het herstel op de hoogte.

Eerste echte Friestalige carnavalssingle van Gaatze Bosma een feit
19-01-2018 20:08:00

'Kinst der om laitsje' is de eerste echte Friestalige carnavalssingle van Gaatze Bosma. Het lied is gemaakt ter gelegenheid van de Culturele Hoofdstad 2018 die dit jaar in Friesland plaatsvindt. Met dit lied wordt er een brug geslagen tussen de zuidelijke carnavalscultuur en de spreekwoordelijke noordelijke nuchterheidscultus. Alhoewel het met die noordelijke nuchterheid wel meevalt. Denk aan Elfstedentocht, Sneekweek of de Veenhoop waar men doorgaans maar weinig nuchtere Friezen aantreft.

Album 'Wir Werden Immer Mehr!' van KLUBBB3 komt binnen op nummer 1 in Duitsland
19-01-2018 19:57:00

Het nieuwe album van KLUBBB3, getiteld 'Wir Werden Immer Mehr!', dat 12 januari jl. is verschenen, komt vandaag binnen op nummer 1 in Duitsland in de Offiziele Deutsche Charts. België volgt op de voet met een binnenkomst op 2 in de Ultratop album charts en in Nederland is vandaag de nummer 14 positie veroverd in de GFK Album Top 100. Voor de Nederlandse en Vlaamse fans is van het album een speciale editie met 2 exclusieve Nederlandse tracks uitgebracht, onder de titel Ho-Dio-Di-Jee!.

Kaartverkoop voor Oranje Party verloopt boven verwachting
19-01-2018 19:48:00

De kaartverkoop voor de tv opnames van het splinternieuwe muziekprogramma ‘Oranje Party’ die plaatsvinden op zondag 18 maart 2018 bij Zaal 'Het Hart van Elden' in Arnhem is enkele dagen geleden gestart. Volgens de organisatie verloopt de kaartverkoop boven verwachting. Het belooft een geweldig feest te worden met 40 artiesten waaronder: Willem Barth, Yosee, Henk Wijngaard, Dannu Terp, Cooldown Café, Leen Zijlmans, José Sep, Karin Welsing, Joey  Hartkamp, Tina Trucker, Silvia Corpiér, Duo Toe Maar, Colinda & Daisy, Joop Evers, Thom Craane, Soraya, Martin de Jager, Peter v/d Velden, Mik Daane, Ron Maron, Wilco, Wouter Roos, Femke Hengeveld, Franz Joostink, Jeroen Visser, Het IJsselduo en Destiny Zandbergen. Kaarten voor Arnhem zijn verkrijgbaar via info@oranjeparty.nl of afhalen bij het Hart van Elden.

Wordt 'Schatje mag ik je foto'van De Gebroeders Ko opnieuw een hit
19-01-2018 18:44:00

Tien jaar na de zeer succesvolle release van 'Schatje mag ik je foto' gaat de internationale hit van de Gebroeders Ko waarschijnlijk opnieuw de hitlijsten bestormen. 'Daniel Kist heeft voor het programma 'De dwaze donderdag carnavalscover' van Q-Music van het nummer een prachtige ballad gemaakt. Dit nummer wordt nu massaal gedeeld op de diverse platforms. Ook in Duitsland is dat nieuws aangekomen en na de zeer succesvolle vertolking van 'Schatzi schenk mir ein foto' door Mickie Krause zijn nu grote Schlager artiesten geïnteresseerd.

KLUBBB3 heeft de Oranje Kroon
19-01-2018 16:02:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 januari is dat ‘Ho-Dio-Di-Jee’, de nieuwe single van het internationale schlagertrio KLUBBB3. Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff hebben met hun ongecompliceerde schlagers al enkele jaren veel succes in Duitsland en ook Nederland begint ze te ontdekken. Vorige week verscheen hun nieuwe album dan ook in een speciale Benelux-editie met twee Nederlandstalige tracks. Voor de clip van het titelnummer trokken de heren naar het Oostenrijkse Gerlos. 

Marco Borsato neemt met vrienden themasong voor De Vrienden van Amstel LIVE! op
19-01-2018 15:56:00

Gisteravond is in Rotterdam de 20ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! van start gegaan. In een uitverkocht Ahoy sloot Marco Borsato de avond af door samen met André Hazes, Nick & Simon, VanVelzen, Diggy Dex, Xander de Buisonjé en Jeroen van Koningsbrugge een nieuwe versie van het nummer ‘Vrienden’ te zingen. Het nummer werd onlangs door de vriendengroep herschreven en wordt vandaag uitgebracht als themasong van De Vrienden van Amstel LIVE! 2018. 

Nacht van Oranje voegt vier nieuwe namen toe
19-01-2018 15:44:00

Op 26 april, de avond voor Koningsdag, verandert de Ahoy Arena weer in een uitzinnig oranje bolwerk van feestvierende fans van partyhits en Hollandse muziek. Aan de line-up met André Hazes, Rob de Nijs, Wolter Kroes, Snollebollekes, Het Feestteam en Lee Towers voegt de organisatie vier nieuwe namen toe: Dennie Christian, Gebroeders Ko, Lawineboys en John West. Met o.a. 'Rosamunde’, 'Seks met die kale’ en 'Helicopter’ zijn daarmee weer een aantal knallers een feit die uit volle borst kunnen worden meegezongen.

Harm Wolters ondergaat waarschijnlijk vandaag een hartoperatie
19-01-2018 15:34:00

Het slechte nieuws dat Harm Wolters gisteren deelde via Facebook krijgt vandaag hopelijk een goed vervolg. Zoals het er nu naar uitziet wordt Harm in de loop van de middag geopereerd aan z'n hart. Al geruime tijd had Harm last van hoge bloeddruk en is op advies van de dokter naar het ziekenhuis gestuurd voor een fietsproef. 'Deze was niet goed en het leek het beste dat ik een hart catechisatie moest ondergaan. Daar is uit gebleken dat het fout zit en ik een hartoperatie moet ondergaan met waarschijnlijk 3 a 4 omleidingen. De doktoren zeggen dat het weer voor 100% goed komt en dat ik er op tijd bij ben. Ik ben erg geschrokken en er goed kapot van. Maar daarnaast ook hoopvol dat het weer goedkomt.Ik hoop jullie allen zo op de hoogte hebben gebracht', aldus Harm.

Danny Sulman lanceert 'Wees zuinig op een goede vriend
18-01-2018 20:08:00

Danny Sulman zit 10 jaar in het vak en viert dat, na het succes van zijn overige single “het achtste wereldwonder” met het opnieuw uitbrengen van zijn eerste succes “Wees zuinig op een goede vriend”. Deze song is door hit-producer Martin Sterken voorzien van een nieuw arrangement en een moderne sound! Lekker dansbaar met een tekst die vele mensen aanspreekt. Vriendschap in het leven is een zeldzaam iets dat je mag koesteren! De bijbehorende videoclip is geproduceerd door Purisa Media. 

Berget Lewis & Shirma Rouse zijn op zoek naar zangtalent!!
18-01-2018 19:58:00

Ben jij een zangtalent met ambitie? Treedt jij graag op en wil jij je graag verder ontwikkelen op dit gebied? Meld je dan via info@zogospelchoir.com aan voor deelname aan de ZO!LO Sessions en wordt via workshops en een masterclass van topzangeressen Berget Lewis en Shirma Rouse klaargestoomd voor je optreden. ZO!LO Sessions. De ZO!LO Sessions zijn GEEN wedstrijd maar een talentontwikkelingstraject i.c.m. met een showcase waarin zangtalent zich kan presenteren aan het publiek. Je gaat met topprofessionals uit de muziekindustrie werken aan je zang, stem- en ademtechniek, presentatie en performance. Daarbij wordt je ook nog eens muzikaal begeleid door een live band. Je optreden vindt plaats in het cultuur- en muziekcentrum de Tolhuistuin in Amsterdam. Er zijn twee edities van de ZO!LO Sessions. 

NPO Radio 2 Top 2000 bereikt 11,3 miljoen Nederlanders
18-01-2018 19:17:00

Editie 2017 van de Top 2000 van NPO Radio 2 is door 76% van de Nederlandse bevolking (10 jaar en ouder) gevolgd via radio, tv, online en social media. De ’lijst der lijsten’ bereikt hiermee een zeer breed publiek. Zo wist de 19e uitzending van de Top 2000 meer vrouwen aan zich te binden dan in 2016, waardoor in 2017 ongeveer evenveel vrouwen als mannen zijn bereikt. Ook in leeftijdsgroep 35-54 jaar is het totale bereik van de Top 2000 gestegen met 8%. 

FeestDingen gaat 'Internationaal'
18-01-2018 19:11:00

FeestDingen gaat ‘Internationaal’. En dan hebben we het niet over optredens in verre oorden, maar wel over de nieuwe single waarop je niet stil kán blijven zitten. Na het ongekende succes van de single “Djonniedep”, moest er natuurlijk een waardige opvolger komen. Een single die de stomende Alpenhutten feel naar Nederland haalt, en andersom. Internationaler kan bijna niet, toch? Met een dikke knipoog naar “Djonniedep” , brengt FeestDingen je opnieuw een vernieuwende sound die de speakers uit stampt.

Hanne, Marthe en Klaasje komen met extra K3-show!
18-01-2018 19:00:00

Na het succes van hun eerste bioscoopfilm K3 Love Cruise komen Hanne, Marthe en Klaasje vanaf mei 2018 met een geheel nieuwe show. Nu met twee extra shows in de verkoop op 5 mei om 11.00 uur in Eindhoven en 26 mei om 11.00 uur in Den Bosch! De meiden kunnen niet wachten om opnieuw in Nederland en Vlaanderen op tournee te gaan. Een show boordevol enthousiasme, humor en de allerleukste K3 hits. Deze swingende show voor jong en oud mág je gewoonweg niet missen! De eerste show in Nederland vindt plaats op zaterdag 5 mei in Eindhoven. K3 is vervolgens tot en met 11 november 2018 te zien in Den Bosch, Rotterdam, Groningen en Apeldoorn. De kaartverkoop is inmiddels gestart! Kijk voor meer informatie op www.studio100.com

Peter La Haye met nieuwe single 'Rustig aan' in de spotlights op Hits NL
17-01-2018 19:53:00

Peter La Haye staat met zijn nieuwe single 'Rustig Aan' deze hele week in de spotlights op Hits NL. Peter hoopt naast de fans van het volkse muziek ook de jeugd blij te maken. De 39 jarige uit Zoetermeer afkomstige zanger/producer heeft het nummer zelf geproduceerd. Het is volgens Peter een liedje van deze tijd met de allernieuwste geluiden die momenteel verkrijgbaar zijn. Het intro heeft de juiste lengte en ook de lengte van het nummer past precies in het straatje om als radioplaat te worden bestempeld.

Feestzanger Irvine laat jong en oud dansen op ‘Waar zijn die handjes’
17-01-2018 18:54:00

Feestzanger Irvine kreeg het idee van z’n nieuwe single ‘Waar zijn die handjes’ aangereikt door DJ Galaga. Hij had een carnaval/ après-ski liedje op de plank liggen dat echt iets voor mij was. Vervolgens heb ik dat voorgelegd aan het team waarmee ik werk. Na twee regels keken we elkaar aan en stonden de neuzen dezelfde kant op. Terplekke hebben we er alles omheen bedacht. Van het arrangement tot de videoclip en ‘Waar zijn die handjes’ was geboren.

Erik van Klinken gaat op zoek naar ‘Leo’ en vindt hem in een stripteasetent in Westendorf
17-01-2018 18:34:00

Erik van Klinken heeft inmiddels al een groot aantal gezellige vrolijke uptempo nummers op z’n naam staan. Toch wilde de zanger uit Emmen voor zichzelf nog een mooi feestlied opnemen waarmee hij de zaal op de kop krijgt. De verwachting is dat dat met zijn nieuwe single ‘Leo’ 100% gaat lukken. Op de melodielijn van ‘Green, Green grass of home’ van Tom Jones hebben Bram Koning en Jeroen Dirksen een Nederlandstalige versie geproduceerd. Om het feestgehalte tot een hoogtepunt te laten komen is Manfred Jongenelis ingehuurd.

Jan Joost terug als 'De Zingende Skileraar'
16-01-2018 12:51:00

De Zingende Skileraar is daadwerkelijk een zingende skileraar. Op dit moment geeft feestzanger Jan Joost namelijk skiles in Oostenrijk. Enige jaren geleden trad Jan Joost als zanger veelvuldig in den lande op. Hij heeft daarna een behoorlijke periode in zijn eigen café gewerkt. Na een aantal jaren in de horeca besloot hij in het winterseizoen zijn vaardigheden als skiër te gaan gebruiken om les te geven in de skigebieden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kon en Jan Joost is weer gaan zingen. Nu is hij terug als "De Zingende Skileraar". 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl