RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jeremy Derksen haalt Oostenrijkse gezelligheid naar Nederland
13-04-2018 13:16:00

Jeremy Derksen vindt de Oostenrijkse sound lekker in het gehoor liggen. Daarom heeft hij dit verwerkt in zijn nieuwe single: Jij hoort erbij. Zo haalt hij de Oostenrijkse gezelligheid naar Nederland. ”Ik probeer de Oostenrijkse gezelligheid en warmte van over de grens naar Nederland te halen en dat in een vernieuwend hedendaags jasje.”, aldus Jeremy Derksen. De zanger vindt dat zijn nieuwe single ‘Jij hoort erbij’ door de Oostenrijkste touch lekker in het gehoor ligt, blijft hangen en een hoog dansgehalte heeft. 

Danilo Wattez zet punt achter z'n wielerloopbaan en stort zich op z'n passie....zingen
13-04-2018 13:06:00

Het lijken twee uitersten: volop leven voor de wielersport of zingen in volle kroegen. Racefiets of microfoon. Voor de 19 jarige wielrenner en zanger Danilo Wattez werd de keus tussen die twee echter realiteit en de winnaar is : . . . . . de microfoon! Na zijn etappewinst in de UCI-koers van Kontich en twee zeges in de Jeugdtour Assen hakte Danilo Wattez uit het Drentse Elim de knoop door. Hij zette een punt  achter zijn wielerloopbaan om zich volledig te kunnen storten op zijn andere passie zingen. 

Wesly Bronkhorst heeft de Oranje Kroon
13-04-2018 12:31:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 april is dat ‘Trots op jou’, de nieuwe single van Wesly Bronkhorst. De Amsterdamse volkszanger schreef het nummer samen met zijn manager Raymond de Bruijn, en het resultaat mag er zijn! Deze gevoelige ballade is Wesly echt op het lijf geschreven. In de tekst neemt hij je mee naar die ene persoon of dat ene moment waar je trots op bent. Dit komt mooi tot uitdrukking in de videoclip, want fans mochten daarvoor foto’s insturen van hun meest trotse moment. 

Nieuwe single van Franky Falcon heeft een zomerse feestelijke sfeer
12-04-2018 17:48:00

Onlangs verscheen het nieuwe album van Franky Falcon ‘Zingt Met Een Lach En Een Traan’. Van dit album wordt nu ‘Schudden Met Die Billen’ als single uitgebracht, en hiermee heeft Franky een ijzersterke opvolger in handen van de single ‘Als Ze Echt Van Me Hield’. ‘Schudden Met Die Billen’ heeft een zomerse feestelijke sfeer, waarmee Franky Falcon in de komende periode veelvuldig in de belangstelling zal staan. De productie lag in vertrouwde handen van Mario Veltman.

René Froger terug in het theater met ‘Favourites in Concert’
12-04-2018 13:54:00

In het seizoen 2018/2019 keert René Froger na 3 jaar terug in de Nederlandse en Belgische theaters. Een theatershow van René Froger staat altijd borg voor kwaliteit, een avond lang zingen, swingen en genieten van deze ras-entertainer nummer 1. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; alle muzikale pareltjes passeren in zijn bijzondere nieuwe theatershow ‘Favourites in Concert’ de revue. Het ultieme feest der herkenning! 

Joey Hartkamp pakt door met ‘Nederziel’ sound
12-04-2018 13:46:00

Vijf jaar geleden begon Joey Hartkamp zijn carrière als artiest en inmiddels is de zanger niet meer weg te denken van de bühne. In een zoektocht naar zijn eigen sound lijkt hij sinds de hit ‘Ik Vind Je Sexy’ en opvolger ‘Hé Jij’ zijn eigen koers definitief te hebben gevonden.  En de erkenning volgde in 2017 met een Buma NL Award als grootste talent van Nederland. Hij laat zich niet graag in een hokje plaatsen maar op de vraag hoe zijn muziek het best bestempelt kan worden beantwoord de zanger volmondig ‘Nederziel!’. 'Dat is Soul, disco en funk in een Nederlandstalig jasje'. 30 juni lanceert de zanger zijn nieuwe single en ook dit keer gaat hij dit vieren met een releaseparty in Zalencentrum Wieleman waar er gastoptredens zijn van verschillende collega’s en vrienden waaronder Henk Dissel, John West en Vinzzent.

Arjo & Shiela brengen nieuwe muziek én sound uit
11-04-2018 21:38:00

Arjo & Shiela hebben voor hun nieuwe single gekozen om een liedje op te nemen met een compleet nieuwe sound. Ditmaal is gekozen voor een vrolijk en aanstekelijk rocknummer wat de titel meekreeg  “Wat een gedoe met de liefde”. Het nieuwe liedje is een cover van het nummer “Vir Liefde” van het Afrikaanse duo Jay en Lianie. Alice Maywood schreef de Nederlandse tekst die gaat over verliefd zijn, jaloezie en hoe graag je bij dat speciale persoon wilt zijn. Bijna iedereen heeft dit al wel eens mee gemaakt.

Jettie Pallettie komt met update van single waar het allemaal mee begon
11-04-2018 19:20:00

Jettie Pallettie brak met haar “ Ik zit in een cafeetje “ door bij het grote publiek.  Het is inmiddels een klassieker en haar lijflied geworden. Het liedje waar het voor haar allemaal mee begon was echter na 10 jaar toe aan een update. Muzikaal klinkt dit Cafeetje 3.0 voller, steviger en eigentijds. Cafeetje 3.0 is een voorloper van haar nieuwe album “ Pinten & Patatten “ dat op 28 april wordt gepresenteerd. Deze presentatie zal worden gehouden voorafgaand aan haar Jubileumconcert dat zal worden gehouden in de Cloë Hal in Ninove te België.

Jacqueline Govaert staat met strijkkwartet op 31 januari 2019 in het Koninklijk Theater
11-04-2018 17:02:00

Jacqueline Govaert geeft op 31 januari 2019 een bijzonder optreden in Koninklijk Theater Carré. Na de release van haar album Lighthearted Years in het najaar van 2017 en een uitverkochte clubtour waaronder een uitverkochte Paradiso dit voorjaar kan een debuut in Carré niet uitblijven. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 14 april om 10:00 uur. Na haar successen als frontvrouw van de band Krezip koos Jacqueline Govaert voor een solo-carrière. In 2010 kwam haar debuutalbum Good Life  uit, vier jaar later volgde het album Songs To Soothe.

Henri van Velzen laat droom van Henk Credoe uitkomen
10-04-2018 20:03:00

Op verzoek van Jeroen en Jenny Slager van Camping ’t Reestdal werd Henri van Velzen geboekt om op het 20 jarig jubileumfeest van deze camping te zingen. Het moesten een paar nummers van André Hazes sr. worden omdat het thema van dit jubileum was: “van Bach tot Hazes”. Tevens kwam het verzoek van Jeroen en Jenny om ook samen een nummer met Henk Credoe te doen. Henk hielp op de camping om daar de boel allemaal netjes te houden.

Eigen muziek van Tommie Christiaan speelt de hoofdrol in z'n eerste eigen theatershow
10-04-2018 12:45:00

Tommie Christiaan gaat het theater in. Dat is niks nieuws, want een groot deel van zijn carrière speelde zich al af in het theater. Maar het is wel voor het eerst dat Tommie met zijn eigen theatershow komt, waarin zijn eigen muziek een hoofdrol speelt. Een nieuwe, spannende tijd, die hoort bij een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Tommie Christiaan, in een ander licht. Voor Tommie is het theater een tweede thuis. Hij stond er als Troy Bolton in High School Musical, als Kenicki in Grease en als Zorro in de musical Zorro.

LeRoy en DeWitten lanceren wederom apart nummer
10-04-2018 12:37:00

'Mijn Meisje Lacht' is de titel van de nieuwste single van LeRoy en DeWitten. Het aparte nummer is intussen alweer de achtste productie van de formatie die Nederlandstalige muziek maakt in het popgenre. Zoals alle eigen composities is het weer een liedje met een aanstekelijke melodie, geschreven door gitarist Jan de Wit. De bijzondere vertolking van zanger LeRoy Aarts en multi-instrumentalist Dirkjan de Wit maken het geheel zeer aantrekkelijk om te beluisteren en zal ongetwijfeld de nodige aandacht krijgen op de zenders.

Manfred Jongenelis ziet talent in Sam Vanvelthoven
09-04-2018 00:00:00

Sam Vanvelthoven staat, als het aan zangcoach Margot Roeken en Manfred Jongenelis ligt, aan de vooravond van een doorbraak over de gemeentegronden van Roosendaal. Het 10 jarige talent werd door zijn vader Francois besmet het het smartlappenvirus. Van jongs af aan zong hij een groot aantal liedjes al mee.De familie Vanvelthoven was ook regelmatig aanwezig was bij cd presentaties van regionale artiesten bij uitgaansgelegenheid El Corazon in Roosendaal. Kleine Sam mocht vaak op het podium een liedje meezingen met z’n idolen. 

Tweede single voor Jordy Carrero een feit
08-04-2018 20:35:00

Jordy Carrero bracht in 2017 zijn eerste single 'Hier vandaan' uit. Dit nummer was een succes en bracht hem in niet alleen in Nederland bekendheid, maar ook in Spanje, België en Duitsland. Op de opvolger 'Amor da Minha vida' is de 22 jarige zanger erg trots. Het nummer is geproduceerd door Frank van Nispen die ook de muziek gemaakt heeft. De tekst komt van Simone Eversdijk en de opnamen vonden plaats bij Mickim Music. Jordy heeft inmiddels al een groot aantal fans die hem steumen in alles wat hij doet. 

Kan Harjan het wel of niet alleen???
07-04-2018 19:52:00

Hoewel de titel van Harjan Toutenhoofd anders doet vermoeden “Ik kan het niet alleen” gaat hij het toch solo proberen. Harjan begon al vroeg in de muziekwereld en komt nu met een hele verrassende cd. Het betreft een cover van de Dijk, maar dan wel in een volledig nieuw jasje gestoken door producer Martin Sterken. Velen kennen hem van het Duo Dubbel-Fris waarmee hij in 2013 samen met Siebrand Pagters veel optredens door heel het land heeft mogen verzorgen. Daarna brachten ze in 2014 hun eerste liedje 'Lachen is leven'.

Chris Haverman legt het tempo iets hoger
07-04-2018 11:26:00

Chris Haverman is zeer te spreken over de teksten uit de pen van Jeffrey Weber. ‘Je moest eens weten’ is derde tekst die hij voor mij heeft geschreven en gecomponeerd. Jeffrey wist dat ik op zoek was naar een gewaagd liedje met een feestelijk tintje. Het nummer gaat over de liefde, maar dan toch iets anders. Qua stijl vergelijkbaar met m’n vorige single ‘Waar is die meid’, maar het tempo is iets vlotter’, vertelt Chris. Ook met z’n vaste producer Manfred Jongenelis heeft de uit Raalte afkomstige zanger een goede band. 

Joy Woelders presenteert nieuwe single 'Bedankt dat jij er bent'
07-04-2018 11:17:00

'Bedankt dat jij er bent' is de titel van de deels autobiografische single van Joy Woelders. De videoclip, opgemomen bij vakantiepark 'Het Stoetenslagh' In Rheezerveen vertelt het verhaal over de liefde, maar ook over bijzondere vriendschappen en zijn geliefde familie. Eigenlijk gaat het over je dankbaarheid tonen.Dankbaar is de 32 jarige zanger sowieso voor de steun die hij krijgt van zijn vriendin en zijn mooie vriendschappen. 'Zonder echte vrienden ben je nergens', meent Joy.

Freddy Cadel brengt vrolijk levenslied
06-04-2018 20:52:00

Freddy Cadel heeft na een aantal Engelstalige nummers uitgebracht te hebben, gekozen voor een nieuw Nederlandstalig nummer. Op de melodie van het nummer ‘Oh Lonesome me’ van Johnny Cash wist de zanger een tekst te schrijven wat uit het leven gegrepen is. Het geheel is uitgebracht op het label van Longstream Media. Top producer Niels Lingbeek tekende voor de productie van de track. Het lied gaat over Leo waarvan zijn vrouw hem verlaten heeft. Hij zit daardoor diep in de put en raakt aan de drank.

Jan Smit gaat na 4 jaar weer de theaters in
06-04-2018 16:55:00

Voor het eerst in 4 jaar zal Jan Smit weer in de Nederlandse theaters te zien zijn. De theatertour ‘Met Andere Woorden’ gaat van start op 26 september in Zaandam. De afgelopen jaren stonden voor Jan Smit in het teken van zijn 20-jarig jubileum wat hij uitgebreid vierde in zowel Nederland met de ‘Elfstedentour’, als in België met een uitverkocht Antwerps Sportpaleis. Zijn Duitse avontuur met KluBBB3 bracht hem in concertzalen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Denemarken. Vanaf september 2018 is Jan terug op eigen bodem voor een intieme show in alle grote theaters van Nederland.De theatertour vangt aan op 26 september en loopt tot 20 december. Informatie over kaarten voor één van de 35 shows en een volledig overzicht van alle speeldata kun je vinden op www.jansmit.com of ga naar www.ntk.nl.

Danny Froger heeft de Oranje Kroon
06-04-2018 16:33:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 april is dat ‘M’n alles’, de nieuwe single van Danny Froger. Het gaat om een uiterst vrolijk liefdesliedje, waarmee de nu 30-jarige zanger zich opnieuw flink in de kijker speelt. De afgelopen jaren heeft Danny zowel solo als met het trio GENTS laten horen dat hij tot de top van de Nederlandse muziek behoort. De tekst van deze nieuwe single is hem momenteel op het lijf geschreven, want hij is naar eigen zeggen helemaal gelukkig met zijn nieuwe vriendin Ann Dominique Wilten. 

Arno Kolenbrander brengt nieuwe single uit bij Storm Records
06-04-2018 16:21:00

Brandende kaarsen staan centraal in de videoclip die Arno Kolenbrander heeft opgenomen bij z’n nieuwe single ‘Bang voor het donker’. Het betreft een cover van de Zuid Afrikaanse zanger Albert de Wet die Arno zelf van een Nederlandstalige tekst heeft voorzien. Omdat de vorige opname die Arno opnam bij Sonic Solutions perfect klonk, heeft hij de samenwerking verlengd. Wel nieuw is de hereniging met platenbaas Bert Schenau van Storm Records. ‘Vroeger hebben Bert en ik heel veel samengewerkt. 

Frans Bauer met album ‘Levenslied’ op nummer 1 in Vlaanderen
06-04-2018 16:03:00

Frans Bauer is erin geslaagd om met zijn nieuwe album ‘Levenslied’ de nummer één positie te pakken in de Ultratop album charts, zowel nationaal als in Vlaanderen. Bijzonder opmerkelijk, want dat betekent dat hij in Vlaanderen de koppositie neemt, maar ook in de lijst over heel België, waarin ook de verkopen uit het Franstalige Wallonië worden meegeteld. Frans Bauer, die momenteel zowel in Nederland als Vlaanderen op tournee is met zijn theatershow ‘Tour de Frans’, is tot tranen toe geroerd als hij het nieuws hoort. 

'Zender Obama, Zwarte Pannenkoekenparade volume 1' verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
06-04-2018 05:55:00

Vanaf vandaag is de 'Zender Obama, Zwarte Pannenkoekenparade volume 1' verkrijgbaar in de TV Oranje Shop. Nederland kan simpelweg niet meer om de meest populaire zend-amateur van Nederland en zijn vrienden heen! Al meer dan een jaar neemt de Zender Obama elke vrijdagmorgen op RADIONL, het Hollandse Hart van de regio, de frequentie even over! Werklui leggen het werk neer, autoradio's gaan een tandje harder, op kantoren wordt even geen telefoon opgenomen. 

Patrick Moreno bezingt de zomer met 'Hey hey, mensen, het is zomer'
05-04-2018 19:33:00

Eind 2016 vierde Patrick Moreno zijn 50ste verjaardag met het verwezenlijken van een oude droom: een full-cd uitbrengen. 25 jaar daarvoor had hij zijn muzikale droom (terwijl hij eigenlijk goed op weg was) geparkeerd voor zijn toen pas opgestarte traiteur-zaak. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan…Altijd wel geweten werd verzameling van 5 Nederlandstalige en 5 Engelstalige crooners, aangevuld met twee originele nummers die heel wat positieve reacties uitlokten in de pers, op diverse radio-zenders én zelfs het Nederlandse TV Oranje haalden. 

Artiesten blij met nieuw podium van Oranje Party
05-04-2018 18:14:00

Op zondag 18 maart jl. vonden de eerste opnames plaats van het nieuwe muziekprogramma ‘Oranje Party’. ‘Er traden die middag meer dan 40 artiesten op in de goed gevulde zaal van ‘’Het hart van Elden’. De artiesten waren erg onder de indruk van het decor en vonden het geweldig om op dit podium te staan. Bovendien genoot  het publiek genoot met volle teugen’, aldus de organisatie. De  volgende opnames  zijn  op zondag 29 april in Lanaken (B), net over de grens bij Maastricht. Partycentrum ‘San Lanaco’ ontvangt deze middag een 40-tal artiesten.

Dennis van Veen laat met ‘Zet de klokken maar gelijk’ niets aan het toeval over
05-04-2018 16:58:00

Dennis van Veen laat, als we de tekst van zijn nieuwe single ‘Zet de klokken maar gelijk’ moeten geloven, niets aan het toeval over en maakt een duidelijke afspraak met zijn vrienden voor een weekend vol feest. De feestplaat is de zanger op het lijf geschreven. Zowel de tekst als de muziek is geschreven door Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn. Dennis is geboren op 12 oktober 1978 in Hilversum. Dennis komt uit een muzikale familie en heeft van kleins af aan op bijna ieder familie feestje een optreden verzorgd. 

'Helemaal Niks'...nieuwe single Dirk-Wim in ’t Hof
05-04-2018 16:32:00

Dirk-Wim in ’t Hof is een ervaren en geprezen gitarist, zanger, liedjesschrijver en verhalenverteller. Zijn liedjes, in de traditie van Bob Dylan en Nederlandse troubadours zoals Alex Roeka en Maarten van Roozendaal, fonkelen sfeervol in het schemerduister van alternatieve pop en kleinkunst. Liedjes over alledag met soms niet alledaagse teksten. Melodieuze luisterliedjes met Nederlandse teksten die er toe doen! In ’t Hof brak door met de Nijmeegse band Het Kaf. De debuutsingle “Het Paleis” werd opgepikt door o.a. Frits Spits en was veelvuldig te horen op op Radio 1 en 2. 

Vester Weert hoopt met nieuwe single ‘Jij’ een stapje verder te komen
04-04-2018 21:08:00

Met z’n nieuwe single ‘Jij’ hoopt Vester Weert een stapje hoger op de ladder te komen. De zanger uit Den Helder zong ik het verleden hoofdzakelijk Engelstalig repertoire. In 2016 werd hij uitgenodigd om mee te doen aan een Hazesavond. Vervolgens heeft Vester diverse Hazes liedjes geoefend, waarvan hij er een aantal vertolkte op het podium. Omdat hem dit veel positieve reacties opleverde, besloot hij het roer om te gooien en zich te richten op Nederlandstalige muziek.

Michael Duijts komt met gezellige meezinger 'Duizend mooie vrouwen'
04-04-2018 21:01:00

Michael is een muzikaal getalenteerde zanger van de welbekende familie Duijts uit de Betuwe. On stage als artiest maar ook zeker voor en achter de schermen weet hij zijn fans met zijn glimlach en vrolijkheid altijd te entertainen. Zijn debuutsingle is opgedragen aan zijn twee grote voorbeelden,zijn vader en zijn inmiddels overleden opa Duijts. De passie voor deze mannen is terug te vinden in de intensiteit van een heerlijke maar vooral gezellige meezinger 'Duizend mooie vrouwen'.

Henny Thijssen schrijft autobiografisch nummer voor Jan Warringa
04-04-2018 18:46:00

De in Drenthe geboren en getogen zanger Jan Warringa komt met een gloednieuwe single “Helderop gaat nooit verloren”. In december 2017 zat Jan Warringa samen met Henny Thijssen en Terry West om de tafel te praten over een nummer voor Jan. Na wat brainstormen begon Henny Thijssen te schrijven en dat resulteerde in dit autobiografische nummer. Het lied gaat over twee oudere mensen die wat van het leven willen gaan maken nu het nog kan. Leef je leven en geniet''  is hun motto en daar kan Jan Warringa zich zeker in vinden.

Ghijs de Bruijn lanceert nieuwe single met de pakkende titel ‘Buiten Zinnen’
04-04-2018 18:17:00

Peter Kent scoorde in 1980 een megahit met ‘It's A Real Good Feeling’. Dat inspireerde Ghijs de Bruijn om er een Nederlandse tekst op te schrijven. De zanger uit de Achterhoek bedacht de titel ‘Buiten Zinnen’. Het is niet de eerste keer dat Ghijs aparte titels gebruikt voor z’n nummers. Volgens Ghijs ook de titel van een aantal eerder uitgebrachte singles waaronder ‘Het winnende lot’ en ‘Doe maar normaal’ pakkend en nodigen uit om te luisteren of aan te klikken op YouTube. Het geheel is geproduceerd door Manfred Jongenelis.

‘De deur staat altijd open’….debuutsingle van Hessel & Ineke
03-04-2018 19:19:00

Het splinternieuwe zangduo Hessel & Ineke hoopt met hun debuutsingle ‘De deur staat altijd open’ aan het begin te staan van een sprankelende muzikale toekomst. Hessel Wijkstra heeft in het verleden al een aantal truckersliedjes uitgebracht en slaat nu samen met z’n vriendin Ineke Velting  een andere weg in die waarschijnlijk volle dansvloeren oplevert. Ze willen sfeer maken en het publiek vermaken met gezellige dansbare muziek. Voor Ineke is het avontuur helemaal nieuw. 

Lang gekoesterde wens van Lucas & Gea komt uit op zondag 27 mei 2018
03-04-2018 18:47:00

Op zondag 27 mei 2018 organiseren Lucas & Gea het tuinfeest ‘Op visite bij Lucas & Gea’. Dit alles vindt plaats achter hun huis gelegen aan de Industrieweg Oost 18 in Oude Pekela. ‘Na een lange voorbereiding zoals het halen van de benodigde papieren en de juiste vergunnngen komt een lang gekoesterde wens voor ons uit. Veel hebben we te danken aan onze nieuwe burgemeester. Hij is met een aantal ambtenaren bij ons geweest en alles was in orde. Hij ziet dit evenement dan ook als opsteker voor Oude Pekela. Jaarlijks is er wel een blues festival, maar op Nederlandstalig gebied wordt er niets georganiseerd’, vertelt Lucas. De generale repetitie had het duo twee jaar geleden tijdens hun 25 jarige jubileum. Daarbij waren een groot aantal fans aanwezig. 

De állereerste social media song is een feit
03-04-2018 17:37:00

Op 30 maart 2018 bracht het duo Raffaëla Paton en Kevin Brouwer hun single “Je Liked Wat Je Ziet” uit. Het nummer gaat over de populariteit van social media en het feit dat iedereen vlogger kan zijn of worden. Kevin, die al jaren te zien is bij RTL4, daagde Raffaëla uit om met hem het programma ‘De Beste van Nederland’ te presenteren. Voor Raffaëla onbekend terrein, maar ze ging de uitdaging aan. De chemie tussen de twee spatte direct van het scherm af. Live in één van de uitzendingen daagde Raffaëla op haar beurt Kevin uit om een single op te nemen. 

John West ontvangt nieuw album uit handen van René Froger
03-04-2018 12:37:00

Afgelopen vrijdag ontving John West uit handen van René Froger het eerste exemplaar van zijn nieuwe album Jij bent zo’n mooie vrouw. John keerde voor deze gelegenheid terug naar 013 in Tilburg waar hij zijn nieuwste release vierde samen met gasten als Frans Duijts, Wolter Kroes, Danny en René Froger en natuurlijk Lange Frans en ruim 2500 fans. Op 'Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw' hebben naast John ook Manfred Jongenelis, Bram Koning en René Karst meegeschreven. 

Quincy en Remco zoeken een draagmoeder
03-04-2018 11:49:00

Een bijzondere wens en zoektocht verpakt in een lied. Quincy van Munster en zijn man Remco hebben samen een grote kinderwens. Samen zijn ze op zoek naar een draagmoeder voor hun kind, die overigens nadrukkelijk wordt betrokken bij de opvoeding van het kind. Door middel van deze single willen ze aandacht vragen voor hun zoektocht. De tekst is geschreven door Henny Thijssen en “Ons wondertje” is opgenomen in de Rooftop Studios. De zoektocht naar een draagmoeder is ook onderwerp van een documentaire die later in het jaar wordt uitgezonden

Kovvernacht op 14 april in Raamsdonksveer
03-04-2018 10:36:00

Maarl iefst vijf ‘kovverbands’ zullen zaterdag 14 april 2018 het podium bestijgen in De Witte Leeuw te Raamsdonksveer. De 16e editie is in aantocht! Initiatiefnemer Gino Schipperen (Alle 13 Jaanke, Rooie Rico XXXL, The Pianoman & Friends) organiseert samen met Andy Broeders (The Young Stage Band) de 16e editie van de Kovvernacht in Raamsdonksveer. ‘We proberen telkens weer een zo divers mogelijk programma neer te zetten’ aldus Gino en Andy. 

Jordy van Eijndhoven brengt nieuw album gratis uit
03-04-2018 10:24:00

Op 31 maart bracht Jordy van Eijndhoven, neef van Henk Damen en bekend van zijn optredens in respectievelijk Bananasplit en Carlo's TV Café, zijn allereerste album uit voor het grote publiek. Het album, getiteld 'Het Zit Niet Altijd Mee (Demo's 2017)' bevat liedjes die hij normaliter nooit voor het grote publiek had willen laten horen. "Men verwacht na het zien van mijn optredens toch vooral feestnummers van me, maar dit is juist een heel persoonlijk album geworden met vele persoonlijke favorieten."

Zeeg van Seben tovert oud songfestivallied van Johnny Logan om tot zomerplaat
02-04-2018 19:04:00

De oude songfestival hit “Hold me now” van Johnny Logan is deze keer door Zeeg van Seben omgetoverd tot een zomerplaat die de titel 'Hou me vast' mee heeft gekregen. Volgens Zeeg spelen de gitaren en de frisse accordeon sound een hoofdrol. Zeeg is geen onbekende in het Nederlandstalige circuit. De sympathieke zanger uit Dordrecht heeft al heel wat podium ervaring en staat bijna wekelijks op de bühne met een gevarieerd repertoire. Alweer twee jaar geleden bracht hij zijn laatste single uit met de titel “Waarom”.

Wilmo brengt 'Ich bin wie du' in Nederlandstalig jasje op single uit
01-04-2018 13:55:00

Willem Verwoert beter bekend als zanger Wilmo kreeg de muzikaliteit met de paplepel ingegoten. Zijn opa, die mondharmonica speelde, ontdekte zijn talent. Wilmo wil heel graag zijn diversiteit laten horenen besloot om 'Ich bin wie Du' van Marianne Rosenberg uit 1975 in een Nederlandstalig jasje te steken met de titel “Ik ben als jij”. Van dit nummer heeft hij eerst,  om te kijken of het zou aanslaan,  een clip gemaakt welke lange tijd mee heeft gedraaid bij TV Oranje. Hij kreeg vele verzoeken om dit nummer op cd te zetten.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop