RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bassie & Adriaan op zoek naar twee jonge acteurs voor nieuwe speelfilm
08-01-2014 14:28:00

Voor een nieuw op te nemen speelfilm is een zoektocht gestart naar twee jonge acteurs die naast het acteren nog iets heel speciaals kunnen. Te denken aan jongleren, goochelen, beatboxen, buikspreken, of welk ander aansprekend kunstje ook. Acteurs dus met een extra talent. Het allermooist zou het zijn als ze ook nog een muziekinstrument kunnen bespelen.

Liefde in overvloed voor Robby Longo
08-01-2014 12:30:00

Met ‘Let Your Love Flow’ lanceert Vlaanderens meest geliefde cowboy Robby Longo zijn nieuwste single. Deze sfeervolle meezinger werd oorspronkelijk geschreven door een roadie van Neil Diamond, de zanger van hits als ‘Sweet Caroline’. Het lied werd exclusief voor Neil geschreven, maar hij wou het lied niet zingen. Het bleek zijn verlies te zijn, want de single, uiteindelijk gezongen door The Bellamy Brothers, werd een wereldwijde hit. ‘Let Your Love Flow’ is, na ‘The World’ en ‘Country Man’, de derde single van Robby’s succesvolle album.

Gerrit Vos maakt single ter ere van zijn overleden vader
07-01-2014 22:54:00

‘Zanzibar’, één van de opvallendste singles van Gerrit Vos uit 2010, leverde voor deze Brabander ontzettend veel media-aandacht op. Deze Rood-Hit-Blauw-productie stond destijds zelfs vier weken in de TOP100 en de zanger werd naar aanleiding van het uitbrengen van ‘Zanzibar’ zelfs uitgenodigd om in het programma van Giel Beelen op 3FM te komen. Gerrit heeft inmiddels alweer vier albums op zijn naam staan, hij maakte deel uit van zowel Het Woonwagen Duo als het Gipsy Duo.

CDHAL.NL is verkozen tot Leukste Webshop van Nederland - Muziek en DVD
07-01-2014 22:46:00

CDHAL.NL dat onlangs een samenwerking is aangegaan met de TV Oranje Shop, de website van de CD Hal Ruinen is verkozen tot Leukste Webshop van Nederland.

Nieuwe single van DUONL .....'Waarom droom jij'
07-01-2014 22:34:00

‘Ogen liegen niet’, de laatste single van DuoNL en uitgebracht op het welbekende Rood-Hit-Blauw label, betekende voor dit uit Helmond afkomstige tweetal alweer hun zevende TOP100 notering. In het jaar waarin zij in januari elkaar hun ja-woord gaven scoorden zij verder met de single ‘Ik droom ervan’. Dat is de grootste DuoNL-hit tot nu toe geworden met zelfs een 26e plaats in de TOP100, kortom Chris en Williejan staan ondertussen goed op de landelijke hitkaart.

'Wat is ze mooi'.....tweede single voor DeWitten
07-01-2014 11:00:00

DeWitten, dat zijn ‘n vader en twee zoons, Nelis de Wit, leadzang; Dirkjan de Wit, elektrisch & slide gitaar & zang; en Jan de Wit, akoestische gitaar & zang, tevens componist & tekstdichter. Jan speelde in de zeventiger jaren in Dr. Pop. Daarna is hij verder gegaan met het schrijven van liedjes. Maar nu met nederlandse teksten. Toen er zo’n 22 liedjes waren rees de vraag: hoe nu verder? Opnemen en uitbrengen, en optreden? ‘n Single en ‘n album zou natuurlijk geweldig zijn, maar met wie en hoe?

Danella Smith lanceert 'Summer kisses'
07-01-2014 10:32:00

Danella Smith is een singer/songwriter geboren en opgegroeid in het prachtige Namibië! Begin 2012 is zij verhuisd naar Den Haag, Nederland, om haar passie voor muziek te volgen. Danella Smith's unieke achtergrond en reis ervaringen hebben geresulteerd in een verscheidenheid van invloeden in haar muziek, ritmes en stijlen met haar grootste invloed rock, folk en pop. Danella Smith heeft in de loop van de jaren opgetreden en samengewerkt met verschillende artiesten.

'Alle handen in de lucht' voor Dennie Damaro
07-01-2014 00:00:00

De 42-jarige zanger Dennie Damaro staat al meer dan 25 jaar op de planken en behoort allang tot een vaste waarde in de Vlaamse showbizz. In de jaren '90 kwam hij via "10 Om Te Zien" voor het eerst in de picture en ook in Nederland stond hij al met verschillende singles in de hitparade. Toch moest Dennie wachten tot 2012 om met "Het Schlagerlied" zijn allereerste top 10 hit te scoren. Ook vorig jaar was fantastisch want Dennie zong aan de zijde van zijn goede vriend Paul Severs maar liefst 3 singles de Vlaamse hitlijsten in.

Unity NL krijgt eigen hitlijst
06-01-2014 23:10:00

Radiozender Unity NL krijgt een eigen hitlijst. Vanaf zaterdag 11 januari wordt de ‘Unity NL Top 25’ uitgezonden. De lijst wordt iedere zaterdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur gepresenteerd door Unity NL DJ, Ruud Wessels.

Videoclip Gabriello 'Vurige Tongen' online
06-01-2014 12:30:00

De Vlaamse zanger Gabriello heeft de videoclip bij zijn nieuwe single “Vurige Tongen” gelanceerd. De clip is opgenomen in Amsterdam, Parijs, Barcelona en in de studio in Antwerpen. De videoclip is gemaakt door Sammy Bruggeman. “Ik ben heel erg trots op het resultaat een groot compliment aan alle mensen die hieraan hebben meegewerkt” Aldus Gabriello die eerder in Nederland in de hitlijsten stond met “Ik Had Je Lief” “Que Sera” “Waterkant” “Niet Thuis Vannacht” en “Hemel Zonder Tijd.”

15-jarige Aukje Fijn wint Party Storm Award voor Veelbelovend Talent
06-01-2014 12:17:00

Afgelopen vrijdagavond werden in Haarlem in de circustent van Herman Renz de Party Storm Awards uitgereikt. Aukje Fijn was genomineerd in de categorie “veelbelovend talent” samen met Bob Offenberg en Gino Graus. Na het succes van de single “Meer en Meer” in 2013 en de vele reacties en steun van haar fans het afgelopen jaar, was het voor Aukje ontzettend spannend, wie het publiek gekozen had als veelbelovend talent.

Fred Chalet verbouwt Avicii
06-01-2014 11:14:00

Blonde Heidi is de ober, van november tot oktober”. Dat schalt dit wintersportseizoen door de speakers van menig skihut. De met tuba’s en accordeons om de oren geslagen versie van wereldhit “Wake Me Up” van Avicii komt uit de koker van ex-skileraar Fred Chalet. Fred kent de wintersportgebieden als zijn broekzak en is dan ook blij dat het nummer er daar als glühwein in gaat. Ook in Nederland begint de vraag naar Fred’s hit te komen en de bijbehorende boekingen binnen te stromen. Fred zelf blijft er nuchter onder. “

Clip 'Twee armen en een zoen' van Marco de Hollander online
05-01-2014 15:09:00

Marco de Hollander lanceerde in de laatste week van 2013 z'n allernieuwste single "Twee armen en een zoen". De clip werd vorige week opgenomen op de markt in 's Hertogenbosch door Cliphuis.nl. Het is inmiddels de 36ste clip van de uit Ter Aar afkomstige zanger die op TV Oranje te zien. 2014 wordt een belangrijk jaar voor de populaire zanger. Het laatste weekend van maart staat Partycentrum Aardam in Ter Aar geheel in het teken van z'n 12,5 jarige jubileum. Op vrijdag 28 maart vindt er een besloten feest plaats. 

Reactie René Shuman & Angel-Eye op overlijden Phil Everly
05-01-2014 14:18:00

"Ons bereikte het trieste bericht dat onze dierbare vriend Phil Everly van The Everly Brothers overleden is" melden René Shuman en Angel-Eye. Phil behoorde tot de grootste artiesten in de geschiedenis van de popmuziek en is bekend van o.a. de wereldhits 'All I have to do is dream' en 'Bye bye love'. Hij was een van onze muzikale helden en in de jaren '90 heeft René een zeer bijzondere samenwerking gehad rondom het album 'Set the clock on Rock'.

Samenwerking TV Oranje Shop en CD Hal Ruinen
04-01-2014 00:35:00

Sinds 1 januari werkt de TV Oranje Shop nauw samen met de CD Hal Ruinen. Op deze manier wil TV Oranje via haar webwinkel zorgen voor een zo ruim mogelijk aanbod van muziek van eigen bodem. De CD Hal Ruinen is een van de bekendste internetwinkels voor het Hollandse product, met een uitgebreid aanbod aan muziek op cd, dvd, vinyl en Blu-ray, plus een groot aantal speelfilms en tv-series.

Hebben E.J. Fillee & Patrick Cousijn dé Carnavalskraker van 2014
04-01-2014 00:20:00

De Haarlemse zanger, voorheen in Hoorn woonachtige, Erwin Fillee en de uit Hoorn afkomstige Patrick Cousijn hebben volgens kenners dé ouderwetse Carnavalskraker voor 2014!  Dit gelegenheidsduo alias De ErPa’s, een verwijzing naar Erwin en Patrick, wil gewoon voor de gezelligheid eens per jaar een ouderwetse polonaise feestplaat opnemen.

Party Storm Award Beste Feestduo voor Gebroeders Ko
04-01-2014 00:14:00

Na een fantastisch 2013 , met daarin o.a.  4 top 100 singles / gouden award Duitsland en hun 40e Top 100 notering , is het jaar 2014 voor de Gebroeders Ko geweldig begonnen. In een bomvolle Circustent van Herman Renz in Haarlem ontvingen Ton en Gerard Koopmans de Publieksprijs van de Party Storm Awards voor Beste Feest Duo 2013.

Jan Spijkerman komt met nieuwe single 'Achter de wolken ligt thuis'
04-01-2014 00:08:00

Jan Spijkerman draait al wat jaren mee in de muziekwereld, met een drietal zelf uitgebrachte singles welke het regionaal goed deden. In 2009 tekende hij een contract bij Prent Music, de koers werd uitgezet en al snel verscheen de single “Stom”. Dit nummer kwam de Nederlandse single top 100 binnen op nummer 70, een succes wat Jan niet had verwacht, maar hiermee was zijn eerste hitje een feit. Met deze single is Jan ook een nieuwe weg ingeslagen, daar waar hij vroeger vooral feestnummers zong, richt hij zich nu meer het serieuzere werk.

Theodoor heeft de Oranje Kroon
03-01-2014 23:59:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 6 januari is dat Theodoor met ‘Hé jij’. Het is de tweede single voor deze talentvolle jonge zanger uit Leiden. Na het uitbrengen van zijn debuutsingle ‘Ik ben van jou’ zijn er in het afgelopen jaar leuke dingen gebeurd met Theodoor. Er was veel aandacht van radio- en tv-programma’s, met als hoogtepunt een optreden in het voorprogramma van de Buma NL Awards uitreiking in Den Bosch. Nu is het tijd voor de volgende stap.

Na bijna 12 ½ jaar eerste single voor duo Sweettogether
03-01-2014 11:22:00

Peter & Manuela zijn in de showbizzwereld beter bekend als duo Sweettogether. Manuela is vanaf haar achtste al besmet met het virus dat zingen heet. Eerst mee zingen met haar nichtje later waren het de liedjes van Gerard Joling die ze mee zong. En het werd duidelijk dat zingen haar ding was. Haar jeugd heeft ze doorgebracht in Noord Holland en daar waren vele bandjes die wekelijks speelden op feesten – evenementen en op kermissen. In diverse bandjes heeft Manuela  gezongen alvorens ruim 12 jaar geleden het zingen bij een band inruilde.

Jan Warringa scoort ook in het buitenland
03-01-2014 10:09:00

Dat Jan Warringa een graag gezien zanger is in Noord Nederland dat is bij velen bekend maar dat ook het buitenland in de ban is van"Dat kan niemand"is minder goed bekend. Het is alweer een goed jaar  geleden dat Jan Warringa in Zuid Nederland een optreden had toen er iemand naar hem toe kwam met de melding “ Wil je ook wel bij mij komen zingen op mijn feestje” waarop Jan spontaan zei “ Natuurlijk afstand geen bezwaar”. Ze wisselden telefoonnummers en mailadressen uit maar het werd stil.

Marco de Hollander presenteert; West Friese Humor middag
03-01-2014 09:56:00

Op zondagmiddag 12 januari 2014 organiseert Marco de Hollander wederom een West-Friese Middag! Liefhebbers van het populaire Kees Stet Humor zitten goed. Vanaf 13.30 uur kunnen fans van het West-Friese Humor genieten van een middagvullend programma. Naast Marco de Hollander zullen namelijk de originele Hannes Knoin en Piet Zee optreden. Een middag vol humor en conferences. 

De Top 106.1 van Radiozender Unity NL compleet op 'papier'
02-01-2014 11:29:00

Op oudjaarsdag presenteerde Radiozender Unity NL hun eigen Top 106.1  Een hitlijst met de 106 beste Nederlandse producties van 2013, gevolgd door een jaarmix van de beste nummers. Afgelopen weken konden de luisteraars van het station stemmen op hun favoriete platen.

Corina Sommer start 2014 met nieuwe single
02-01-2014 11:21:00

In Limburg is ze al enige jaren een bekend gezicht op de evenementen podia. Ook in de omliggende landen Duitsland – Zwitserland en Oostenrijk weten ze wie Corina Sommer is. Haar doel is om in 2014 een nog groter muzikaal marktaandeel te krijgen en haar muzikale kunsten met regelmaat op feesten en evenementen te tonen. En dat die met liefde worden ontvangen heeft ze bewezen na de release van haar single “ Es fallen Sterne vom Himmel”. In de meeste Duitstalige programma’s in Nederland is ze veelvuldig met dit nummer gedraaid.

Tweede single voor Theodoor een feit
02-01-2014 11:14:00

Na het uitbrengen van zijn debuut single “Ik ben van jou” (wie laat me lachen) zijn er veel leuke dingen gebeurd met Theodoor  in het afgelopen jaar. Hij heeft in verschillende (live) Radio en TV programma’s mogen staan. Ook heeft zijn single op een groot aantal playlisten gestaan en heeft hij veel interviews gedaan. Het hoogtepunt voor hem was om in het voorprogramma te mogen staan van de Buma.NL Awards uitreiking in Den Bosch. De sympathieke jonge zanger Theodoor Visscher geboren op 24 december 1992 is intussen 21 jaar geworden.

Gebroeders Ko openen traditionele Nieuwjaarsduik in Scheveningen
01-01-2014 14:57:00

Het was gezellig druk tijdens de traditionele Nieuwjaarsduik op het strand van Scheveningen. Zoals elk jaar waren De Gebroeders Ko ook van de party om dit evenement waaraan 10.000 mensen aan deelnamen te openen. De gevoelstemperatuur lag mede door een behoorlijk windje op 3 graden en het zeewater had een temperatuur van 7 .5 graden. Na een fantastisch 2013 dus nu een geweldig begin van 2014 voor Gerard  en Ton Koopman. Volgende week lanceren de heren uit Raamsdonksveer hun carnavalssingle en deze zal zoals altijd wel weer hoog in de hitlijsten komen te staan. Gebroeders Ko wensen iedereen een spetterend maar vooral Gezond 2014.

'Helemaal Niets'....nieuwe single van Roland Verstappen
01-01-2014 13:37:00

Een hit kent vele vaders is het spreekwoord. Dat geldt zeker ook voor de nieuwe single van Roland Verstappen. Het nummer "Helemaal niets' kennen de meeste in de René Karst uitvoering maar van oorsprong is het van Roland Verstappen. Na het uitbrengen van het veel geprezen album "Echt Verstappen" nu even een klein uitstapje want deze nieuwe Helemaal Niets is niet op het terug te vinden. Het is een 2014 uitvoering die ongetwijfeld weer veel stof zal doen opwaaien.

‘Prinsessia’ wordt eerste single uit de gloednieuwe Studio 100-serie PRINSESSIA!
31-12-2013 01:18:00

Studio 100 is druk bezig met de voorbereidingen voor de gloednieuwe televisieserie ‘PRINSESSIA’. Het wordt een serie over 5 bijzondere prinsessen in een prinsessenschool, een serie die ook boordevol muziek zit.

Radiozender Unity NL zendt op oudejaarsdag de Top 106.1 uit
30-12-2013 11:38:00

Radiozender Unity NL zendt op oudejaarsdag de Top 106.1 uit. Een hitlijst met de 106 beste Nederlandse producties van 2013, gevolgd door een jaarmix van de beste nummers. Afgelopen weken konden de luisteraars van het station stemmen op hun favoriete platen.

Jeroen Stevens presenteert maxi single
30-12-2013 11:27:00

Jeroen Stevens, een naam die niet meer weg te denken is als figurant bij o.a. GTST en vele films. Maar dat is pas iets van de laatste jaren. Jeroen is al jaren een succesvolle zanger en heeft al op vele evenementen gestaan. Regelmatig is Jeroen dan ook in de studio te vinden voor de opname van een nieuw nummer. Maar het is maar zelden dat van het opgenomen nummer ook een zilveren schijf verschijnt. Daaraan is nu een verandering gekomen want afgelopen vrijdag was voor Jeroen Stevens een heugelijke dag.

John Enter start jubileumjaar met nieuwe single
30-12-2013 10:48:00

Het jaar 2014 staat voor John Enter geheel in het teken van 30 jaar zanger/entertainer. Begon het allemaal met de bandparodie en later het bekende duo John & Ron is het nu al weer enkele jaren John Enter. Geheel solo en naast zijn liefde als bandparodist ook zanger. Met enige regelmaat komt er een nieuwe single uit en dat is ook vandaag het geval. Door omstandigheden iets later dan voorzien maar wel met een typisch John Enter nummer.  "Josefien" zal binnenkort meegebruld worden in heel het land en daarbuiten want het is een groot feestnummer. 

Javi Escalera komt met een nieuwe Nederlandstalige single
30-12-2013 00:00:00

Na vele jaren als (project) zanger, liedjesschrijver en coach achter de schermen bezig te zijn geweest voor verschillende collega-artiesten en de minidisco's, besluit Spaanse Rotterdammer Javi Escalera in 2011 zelf een single uit te brengen. Zijn debuutsingle "Jij en ik", een gezellige quickstep van eigen hand, met een hoog meezinggehalte, wordt warm onthaald, en Javi vestigt zijn naam in Nederland.

Gerry Holland doneert ruim 100 pakketten aan daklozen in Haarlem
29-12-2013 14:06:00

Gerry Holland besloot de opbrengst van zijn single “Geen cent te makken ”te doneren aan de daklozen. Omdat de opbrengst van de single wat tegen viel maakte de Hoofddorpse zanger een ander plannetje. Hij besloot een inzamelingsactie te gaan houden voor daklozen samen met zijn vrienden en fans. Er werd druk ingezameld en alle bijeenvergaarde goederen werden naar De Venneper gebracht in Nieuw Vennep waar deze op zondag 29 december door een grote groep vrijwilligers in dozen en big shoppers werden ingepakt. 

Nieuwjaarsconcert Martin Korthuis & band op 18 januari
29-12-2013 12:09:00

Op zaterdag 18 januari 2014 vindt het nieuwjaarsconcert Martin Korthuis & band plaats bij Café Hammingh te Garnwerd. Al enkele jaren komt de Groningse zanger en tekstdichter Martin Korthuis in de januari maand met zijn band naar deze bijzondere locatie voor een intiem concert. Voor Martin en band zijn dit altijd bijzondere avonden. Martin & band zullen voor deze gelegenheid een selectie spelen uit hun gehele oeuvre.

Mano gaat er een tijdje tussen uit
28-12-2013 12:43:00

Sinds Mano’s deelname aan het Avro Junior Songfestival 2010, heeft Mano er drie geweldige en succesvolle jaren op zitten maar voorlopig gaat Mano even uit de schijnwerpers… Dit schooljaar 2013/2014, wil hij zijn aandacht volledig richten op zijn eindexamenjaar. Wèl gaat Mano ‘achter de schermen’ werken aan zijn eerste album dus jullie zullen zeer zeker weer gaan horen van deze jonge talentvolle zanger!

Marathonuitzending Top 1000 zondag van start
28-12-2013 10:21:00

Komende zondag 29 december gaat TV Oranje om 07.00 uur 's ochtends van start met de marathonuitzending van de TV Oranje Top 1000 van 2013. De gehele lijst is non-stop te zien tot dinsdag 31 december 19.00 uur. De eerste plaats in de eindejaarshitlijst is deze keer voor volkszanger Frans Bauer met ‘Doe nou niet’. 

Marco de Hollander sluit 2013 af met een fantastische nieuwe single
27-12-2013 22:53:00

Marco de Hollander sluit een fantastisch 2013 af. Met drie singles, ‘Echte Vriendschap’, ‘Gooi nog een keer de glazen vol’, en, ‘Er is een wonder geschied’, die alle drie in de Nationale hitlijsten stond, en het uitbrengen van een DVD, is Marco een artiest waar niemand meer omheen kan. In 2014 staat er dan ook veel op stapel. Zijn 12,5 jarige jubileum, een fonkel nieuw album, en een paar bijzondere samenwerking, gaat Marco een pracht muzikaal jaar tegemoed. Om het jubileumjaar goed in te gaan, presenteert hij zijn nieuwste single.

Roxanne Maks komt met vierde single
27-12-2013 11:05:00

Roxanne Maks, dertien lentes jong en toch al aardig wat podia gezien in het land. Er wordt wel eens gekscherend  gezegd dat ze is geboren met en microfoon want van zeer jong is zingen haar passie. Al vroeg ging ze op zangles. De kneepjes zijn en worden haar bijgebracht door Babette Labeij en tegenwoordig Mieke van der Hulst. In het najaar van 2010 kwam haar eerste single “ Als je verliefd op een jongen bent” uit. Met deze single kreeg de jonge ster uit IJmuiden veel media aandacht. Naast optredens ook interviews op o.a. RTV Noord Holland.

Karin Welsing met 'Ik wil niet leven in onzekerheid' op nr. 1 in de Radio Valencia Top 100
26-12-2013 19:50:00

Karin Welsing staat met het lied:"Ik wil niet leven in onzekerheid" op nummer 1 in de jaarlijkse Top 100 van het Vlaams - Nederlandse radiostation Radio Valencia. Wekelijks zendt het populaire station de Regionale Top 20 uit welke bestaat uit Nederlandstalige nummers. "Ik wil niet leven in onzekerheid" is afkomstig van het debuutalbum van Karin waarmee ze in juni 2013 binnenkwam op nummer 17 in de album top 100. De titel van dit album geeft precies aan wie Karin Welsing is. 

Wederom Polonaise feest in 2014
26-12-2013 19:18:00

Op donderdag 23 januari 2014 worden er tv opnames gemaakt van het grootste en leukste carnavalsfeest van Brabant. Dit alles vindt plaats bij Studio 76 te Etten-Leur. Meewerkende artiesten zijn o.a.; Gebroeders Ko, Alex, Alle 13 Jaanke, Jettie Pallettie, Feestteam, Alpenzusjes, Rob Ronalds, Stef Ekkel, Lawineboys, Zware Jongens, Arjon Oostrom, Dikdakkers, Mulder en Mulder, Huub Hangop, Jeroen van Zelst, Bompa & de Mens, Snollebollekes, Double DJ’s, Surprise act, en nog véél meer. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool