RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Spiegel van mijn leven' is titel nieuwe single John Otten
04-06-2013 13:29:00

John Otten, de zanger uit Sibculo presenteert zondag zijn nieuwe single. Na het succes van “ Zij is een meisje” is ditmaal gekozen voor een totaal andere sound. Hiermee laat John horen dat hij niet in een hokje te plaatsen is. “ Spiegel van mijn leven” is de titel van zijn nieuwe single en is opgenomen in FH studio te Apeldoorn en onder leiding van Frank te Hennepe. Zondag zal Cafe het Zuiden in Almelo the place to be zijn waar de single ten doop wordt gehouden tijdens een feestelijke middag die om 14.00 uur begint en zal doorgaan tot 18.00 uur. 

Jan Smit en Arnold Mühren openen Uniek Volendam
04-06-2013 13:18:00

Op woensdag 12 juni openen Jan Smit en Arnold Mühren om 16.00 uur Uniek Volendam. Deze multimediale experience over de cultuur van Volendam met het accent op muziek en sport is te vinden in de nieuwe Van Donge & De Roo Tower bij de hoofdingang van het Kras Stadion van FC Volendam. Deze 300m2 grote zaal heeft uitzicht op het hoofdveld. In Uniek Volendam wordt op typisch Volendamse manier antwoord gegeven op de vraag: ‘Hoe komt het dat dit dorp zoveel succes heeft op sportief, muzikaal en ondernemersgebied?’

Janneke de Roo druk met voorbereiding nieuwe single
04-06-2013 12:24:00

Janneke de Roo is druk! Achter de schermen is de hitzangeres van o.a. Blauwe Korenbloemen, Zeeman, Lieve Lieveling bezig om haar nieuwe single te lanceren. Toch moeten de fans nog even geduld hebben. In samenwerking met Rood-Hit-Blauw zal haar nieuwste nummer gepresenteerd gaan worden. “Ik ben bijzonder trots op een compleet nieuw team dat achter mij staat” aldus een trotse Janneke. Afgelopen zaterdag heeft haar camerateam de beelden geschoten voor de nieuwe clip.  “Deze wordt stoer, mooi, maar vooral echt Janneke de Roo” vult de zangeres aan.

Groot feest tijdens albumpresentatie Karin Welsing
04-06-2013 12:11:00

Zondag 2 juni was het groot feest in een uitverkocht Eetcafé Sophia Choise te Kerdriel. De in Utrecht geboren Karin Welsing gaf hier een presentatie van haar debuutalbum "Zoals Ik Ben!" Vele artiesten, vrienden, familie en vooral veel fans waren hiervan getuige! Karin Welsing groeide op met het Nederlandse lied.

Mega Piraten Festijn in Tilligte afgelast
04-06-2013 11:50:00

Het Mega Piraten Festijn in Tilligte gaat niet door. Reden is dat enkele artiesten, die prijken op het affiche, vanwege optredens in buitenland en tv-opnames in Nederland, niet op tijd bij het festival kunnen zijn. Daarom heeft de organisatie van het MPF besloten om het festival te verplaatsen naar een nader bekend te maken nieuwe datum.

Clown Jopie en Tante Angelique komen met Menubox
03-06-2013 19:52:00

Het bekende clownsduo Clown Jopie en Tante Angelique lanceren een eigen menubox. Voor zover ons bekend zijn de bekende clown en zijn modieuze tante  het eerste kinderduo in Nederland met een eigen menubox. Het Clown Jopie en Tante Angelique menu  is nu in vele cafetaria’s, speelparadijzen en andere eetgelegenheden verkrijgbaar. Geïnspireerd door  de succesvolle introductie van de Clown Jopie Pannenkoek  is er nu de Clown Jopie en Tante Angelique menubox. Jopie vindt  een pannenkoek heel erg lekker.

Zondag 9 juni...Feesten op het plein in Waspik
03-06-2013 19:38:00

JC Event & JC Records presenteren op zondag 9 juni op de Jaarmarkt in het centrum van Waspik een muzikaal festijn onder de naam "Feesten op het plein". Naast een open huis is er volop muziek en zijn er spetterende optredens van Jessica Malfait, Sander Kwarten, Roy van Lent, Christian Malan, Ferry Goorden, Marco de Hollander, Leon Basley, Gerband, Nina Alissa en de koning van de lach Andre Pronk. Dit alles vindt plaats bij Café zaal den Hoeck, Raadhuisstraat 3 te Waspik.

Johan Vlemmix maakt er weer een feestje van
03-06-2013 18:47:00

Dat Johan Vlemmix wel van een feestje houdt was op zondag 2 juni wel te merken tijdens de bbq van S.V. Vogelenzang, waar hij moest optreden. De bbq was de afsluiter van het “7 tegen 7 Hubrechts toernooi”dat werd gewonnen door het Hillegomse S.V. Concordia. Het sfeertje zat er dus al goed in op het moment dat Johan Vlemmix met zijn nummers Een busje vol met Polen, het Wilhemlus en een bitterbal bij de voetbalvelden verscheen.

Jelle B lanceert nieuwe single
03-06-2013 18:09:00

Deze week verschijnt de langverwachte opvolger van hits als "De Pionier" en "Vandaag" van Jelle B. De plaat is meteen uitgeroepen tot "Hollandse Nieuwe" bij RADIONL. Een goed begin... De titel van de plaat is "Mooi", de trombone neemt een centrale plaats in. Het thema van het nummer is een vlucht uit het dagelijkse, jachtige bestaan naar een wereld zonder telefoon, mail en internet. Daar moet het leven wel "mooi" zijn. De fantastische videoclip is gefilmd door een maatje van Jelle, Jelmer van Delft.

DJ Ricky en DJ Johnnyy komen met remix van ‘Dansen’
03-06-2013 13:28:00

ABC Entertainment lanceert i.s.m. DJ Ricky en DJ Johnnyy met de release van de remix van ‘Dansen’ van Henk Dissel een nieuw DJ-duo: Geen Stempel. De remix van de nieuwe single ‘Dansen’ van Henk Dissel welke recentelijk verscheen via Youtube en de diverse download portals en is middels een grote mailing verzonden naar vele DJ’s, kroegen en discotheken.

Nieuwe single voor Ronald Reinders
03-06-2013 13:18:00

"Ik wil jou" is de titel van de nieuwe van Ronald Reinders en  afkomstig van zijn laatste album ‘Liedjes’. Deze single gaat over vertrouwen en jaloezie binnen een relatie. Het zal bij velen  een blijk van herkenning opleveren. Een ongewoon goede single met een herkenbaar  verhaal over liefde, wantrouwen, jaloezie en eeuwige trouw. Met zijn huidige band Energy! speelt de zanger/gitarist door het hele land. De nummers die de band in zijn repertoire heeft worden versterkt door een hoge mate van interactie met het publiek.

Fabian Somers is weer helemaal terug
03-06-2013 12:45:00

De uit Tilburg afkomstige Fabian Somers is na twee jaar weer helemaal terug, een jongen met de perfecte looks die menig vrouwenhart sneller doet kloppen. Fabian Somers heeft de afgelopen 2 jaar zijn eigen meer gespitst op zijn passie en dat is het schrijven van geweldige nummers, wat hij voor meerdere artiesten heeft gedaan. Maar zijn passie voor het zingen was toch sterker dan Fabian dacht. Over ongeveer 2 weken komt Fabian Somers uit met zijn nieuwe single “ Engel van mijn Dromen” op het label van SenS Music.die ook de promotie en plugging zullen gaan verzorgen.

100% NL Oeuvre Award voor BLØF
02-06-2013 19:26:00

BLØF heeft zondagmiddag een 100% NL Oeuvre Award ontvangen. De band wordt hiermee beloond voor hun gehele muzikale oeuvre. Ruim 20 jaar geleden stond BLØF voor het eerst op het podium. Na 21 albums en 34 hits staat de band nog steeds voor uitverkochte zalen en heeft BLØF een eigen festival op de Brouwersdam in Zeeland.

Midden Drenthe Pop op 7 en 8 juni in Westerbork
02-06-2013 13:45:00

Ook Jannes komt dit jaar naar Midden Drenthe Pop! Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni is Westerbork weer het toneel van het oergezellige 'Midden Drenthe Pop'. De megafeesttent aan de Oude Beilerweg wordt op de vrijdagavond omgetoverd tot een ware Après Ski bar, met optredens van DJ Stefan Leur, de Lawineboys, de Dikdakkers en Alpenfever. Op zaterdag is er de Hollandse Avond met optredens van Jannes, Nick & Simon, Kevin Smit, John Enter, Jan Warringa, Adriaan Drost, Silvia Swart, Rob Zorn, René Becker, de Gangmakers, Roy Raymonds, Ancora ( De Piratentoppers) en Evert Baptist. Kaarten voor Midden Drenthe Pop kosten in de voorverkoop € 7,50 voor de vrijdag en € 19,50 voor de zaterdag.

€ 25.119,20 bij elkaar voor de strijd tegen kinderkanker
02-06-2013 00:00:00

Als ambassadeur van het Glazen Hart, was er voor zanger Dirk Meeldijk de afgelopen dagenveel werk aan de winkel. Het begon allemaal op vrijdagavond 31 mei met een Benefietconcert bij Dekker in Warmond, waar de populaire zanger, die zich voor 100 % inzet tegen de strijd tegen kinderkanker, de grote kartrekker van was.  Dirk heeft er niet alleen opgetreden, maar ook de artiesten geregeld, waaronder Django Wagner, Martin van Doorn, Kevin, Jaimy, Yosee, Marco de Hollander en Alex.

Na de zomer nieuwe single Martin van Doorn
01-06-2013 16:29:00

Martin van Doorn zingt al 23 jaar. Hij komt uit een muzikale familie en is geboren in Utrecht, waar hij nog steeds woont. De 42 jarige zanger heeft al heel wat cd’s en dvd’s op zijn naam staan. “Om precies te zijn zeven cd’s, vijf singles en zeven albums. “Mijn hele familie zingt, ik ben dus met muziek opgegroeid en zou niet kunnen leven zonder muziek”. Martin van Doorn heeft afgelopen week toch wel een van de hoogtepunten van zijn carrière meegemaakt.

Robert den Brok heeft de Oranje Kroon
01-06-2013 15:28:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 3 juni is dat Lekker!’, de nieuwe single van Robert den Brok. De grootste hobby van deze zanger uit Berghem is het vermaken van mensen. Daarbij wordt dan ook alles uit de kast getrokken. Wat begon als een geintje is inmiddels uitgegroeid tot een professionele activiteit. Het afgelopen jaar was Robert al uiterst succesvol met een aantal singles. Onder leiding van hitproducer Kees Tel is nu ‘Lekker!’ tot stand gekomen.

Kevin Otten wil bekend worden
01-06-2013 15:24:00

Kevin Otten is een jong talent afkomstig uit Druten, een plaatsje gelegen in Noord Brabant tussen Oss en Nijmegen. Zijn carrière begint eigenlijk net en is begonnen door een optreden, die hij had met een maat van hem. “We stonden samen op het podium te zingen. Hij stapte eraf en ik bleef alleen over. Ik ben maar door gaan zingen en kreeg hele leuke reacties. Ik besloot door te gaan”. Kevin Otten heeft regelmatig optredens in het land. Eigen nummers heeft hij nog niet.

Illusionist Christian Farla gewond tijdens show in Duitsland
01-06-2013 15:21:00

De Nederlandse Illusionist Christian Farla (42) gooit hoge ogen in Duitsland met zijn show Sieben. Ruim 700 maal staat de Rotterdammer dit jaar op de planken bij onze oosterburen. Dat zijn shows niet zonder risico’s zijn, blijkt maar weer. Tijdens zijn show gistermiddag kwam de Internationaal bekroonde Illusionist verkeerd neer en scheurde zijn enkelbot.

Arjan Venemann presenteert nieuwe single bij Takens Balkbrug
01-06-2013 13:25:00

Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld brengt op 6 juni zijn nieuwe CD single uit. Het nummer heet ‘Blijf je dan bij me’ is verkrijgbaar digitale download portals. Het is totaal anders dan wat je van me gewend vertelt de artiest zelf. Het nummer is geschreven de muzikale familie: Rene & Erikah Karst. ‘Het is ook echt een Karst lied, lekker vrolijk, up tempo liedje en een beetje pop geworden’. Binnenkort wordt er ook een clip opgenomen met een verhaal er in, aangezien de tekst ook een leuk verhaal bevat. Op 15 juni zal de CD gepresenteerd worden in Takens Balkburg met natuurlijk barman Frankie achter de tap. Er zijn ook optredens van o.a. Rene Karst, Mulder & Mulder, Dorette en A3aan Drost.

 

Jaimy Nieuwkuyk bijna klaar voor The Voice
01-06-2013 13:17:00

Jaimy Nieuwkuyk (17) is een jonge zangeres, die niet alleen zingen als doel voor ogen heeft. Vijf jaar geleden begon ze met zingen, af en toe optreden op feestjes en partijen. Twee jaar geleden won ze de Talentenjacht van radio Mexico en sinds die tijd treedt ze op in het land. Niet vaak, want ze werkt in de horeca en heeft het druk met haar werk. “Horeca is een drukke baan en vaak kan ik mijn werk niet afzeggen”. Jaimy zingt zowel Nederlands als Engelstalig.

Marco de Hollander blijft gewoon zichzelf
01-06-2013 13:04:00

Marco de Hollander is met zijn nieuwe single “Gooi nog een keer de glazen vol” op vrijdag 31 mei op 89 binnengekomen in de top 100. De altijd lachende vrolijke feestzanger is daar naar zijn zeggen helemaal trots op. “Ik heb wel meer in de Top 100 gestaan, maar altijd boven de 90. Dit is mijn hoogste notering tot nu toe en natuurlijk ben ik helemaal blij”. De Hollander heeft het momenteel behoorlijk druk, uiteraard met optredens overal in het land, maar hij is ook bezig met het opnemen van een nieuwe dvd, waarop allerlei clips te zien zullen zijn.

Piratentoppers gaan verder als Ancora
01-06-2013 02:34:00

Na een periode van 7 maanden mogen Harm Wolters, Patrick Jongschaap en Martin Dams eindelijk naar buiten komen met goot nieuws. Na 4 jaar met heel veel plezier te hebben opgetreden in binnen en buitenland, zijn de heren toe aan een volgende stap in hun carriére. Vanaf half juni gaan Harm, Patrick en Martin door als Ancora. Een muzikaal project met 13 super sterke liedjes en een geweldige dvd met daarop de 13 verhalen over de zee, visserij en het varen, opgenomen in binnen en buitenland. Ze hebben het natuurlijk niet alleen gedaan.

Nieuwe single voor Sharon Doorson
31-05-2013 18:57:00

Na haar eerste 2 singles ‘Fail in Love’ en ‘High On Your Love’ is nu ook de kersverse single ‘Killer‘ van Sharon Doorson de Dance Smash van Radio 538. De single zal deze week geregeld op deze zender te horen zijn. Vorige week werd de dance plaat al gemaakt in het Radio 538 programma ‘Maak ‘t of Kraak ‘t’, met maar liefst 88,9 procent van de stemmen. ‘Killer’ is de derde single van het gelijknamige debuut album van de rijzende ster Sharon Doorson, dit album is vanaf vrijdag 7 juni verkrijgbaar.

Win het album 'Morattamottamotta' van De Bökkers
31-05-2013 16:08:00

Tijdens Dauwpop lanceerden de Bökkers hun tweede album "Morattamottamotta". De groep bestaat uit zanger/gitarist Hendrik-Jan Bökkers, zanger/gitarist Erik Neimeijer, bassist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hobert en kent twee gedaantes: eentje als eigenzinnige Normaal-coverband; eentje als band met eigen nummers. En dat tijdens optredens de grenzen soms wat vervagen, dat maakt het feestje alleen maar groter, awnt de heren beseffen waar het in de rock’n roll om draait: rebellie en plezier.

Debuut solo-single van Jacky
31-05-2013 14:08:00

Vandaag verschijnt "Living In A Lovesong", de solodebuutsingle van de Nederlandse zangeres Jacky, alias Jacqueline van der Griend. Het uptempo, vrolijke liefdesliedje is geschreven door de Amerikaanse songsmid Rob Crosby en opgenomen onder productionele leiding van Marcel Fisser. Voor de opnamen van de bijbehorende videoclip reisde Jacky onlangs af naar het prachtige Wales in Engeland. "Living In A Lovesong" is de voorloper van het solodebuutalbum van Jacky, dat eind deze zomer wordt uitgebracht. Meer info: www.jackymusic.nl

Speel mee in de nieuwe clip van Wesley Klein
31-05-2013 12:11:00

Altijd al is in een videoclip willen spelen? Dat kan! Men is nog op zoek naar prachtige dames en eventueel heren tussen de 20 en 30 jaar die mee willen spelen in de zomerclip aanstaande maandag in Rijnsburg ! Stuur nu je foto naar madebyaal@gmail.com en maak kans om mee te spelen in Wesley Klein zijn nieuwe videoclip. Als je wordt uitgekozen krijg je een e-mail terug. Opnames zullen plaats vinden op maandag 3 juni aanstaande.

Gordon en LA The Voices weer vrienden
31-05-2013 12:03:00

Gordon en de door hem geformeerde zangformatie LA The Voices zijn weer op goede voet gekomen. Na intensieve gesprekken en onderhandelingen over het voortbestaan van de groep zijn partijen er naar tevredenheid uitgekomen. Het geschil ontstond toen plotseling de tournee voortijdig moest worden afgebroken omdat Gordon in het ziekenhuis belandde.

Sonja Onderstal tekent 2 jarig contract bij Duits platenlabel
30-05-2013 22:29:00

Sonja Onderstal die momenteel in Duitsland een hit scoort met haar Duitse Debuut Single “ SOS Mein herz ruft nach dir”, heeft bij het Duitse Platenlabel Make it records een 2 jarig contract getekend en in deze periode gaat o.a gewerkt worden aan een album. Sonja: ” Met genoegen heb ik een platencontract ondertekend, en ik hoop dat de samenwerking met de nieuwe platenmaatschappij Make it records mij de mogelijkheid bied om zowel oude als ook nieuwe fans in de toekomst te verrassen met mijn muziek.” 

Er zijn nog kaarten voor artiestenoptredens Glazen hart
30-05-2013 22:22:00

Dirk Meeldijk is ambassadeur  van de Organisatie “Glazen hart””, die zich inzet voor onderzoek naar Kinderkanker. Deze organisatie zet “sterren met een hart van goud”in om geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker. Op vrijdag 31 mei vindt er een concert plaats met Nederlandse artiesten in partycentrum Dekker in Warmond en hier zal Dirk Meeldijk ook gaan optreden, evenals onder andere Alex, Django en Marco de Hollander. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn vanaf heden te koop bij Tabaksshop Frank Evers in Hillegom.

Ronnie de Wit vliegt uit de bocht
30-05-2013 22:14:00

Ook artiesten van SenS Music.nl aanwezig tijdens de welbekende Alpe d’ HuZes. Waar mensen strijden tegen het bestrijden van de verschrikkelijke ziekte kanker. Dj Ronnie de Wit die eerder dit jaar zijn hitje had met “Jij bent Jij” zal in bocht 7 ook wel de bekendste bocht in de Tour de France oftewel de “Hollandse Bocht “ zijn entertainment programma neerzetten, waar ook Margriet Eshuijs en haar man Maarten Peters een geweldig optreden zullen gaan verzorgen. 

De zomer is begonnen met Gene O!
30-05-2013 22:02:00

"Maria Bum Bum" is de eerste single van Gene O en is een heerlijk, zomers nummer.Dit Spaanstalige nummer beschrijft de liefde van Gene O voor Maria, de vrouw van zijn dromen. Compleet met Spaanse gitaar, accordeon en blazers is het onmogelijk om stil te blijven zitten bij dit Latin-Pop nummer. Op de dansvloer of aan de bar met een cocktail in de hand: de zomer is begonnen met Gene O! Gene O is geboren op Curaçao en zijn roots liggen dus in Midden Amerika. Hij woont echter al bijna zijn hele leven in Nederland.

Nieuwe single voor Rinus Werrens
30-05-2013 21:52:00

Op 7 juni a.s. zal de nieuwe single van Rinus Werrens, ‘Door de nacht’, zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar zijn via platenmaatschappij Berk Music. ‘Door de nacht’ grijpt terug in de tijd dat reizigers nog met paard en wagen door het land trokken. De videoclip die bij de single werd geschoten is dan ook opgenomen met een originele wagen met paard ervoor. Ook de clip zal op 7 juni te zien zijn via Youtube en de diverse clipkanalen. Rondom de promotie van ‘Door de nacht’ zal Rinus te gast zijn bij de nodige radio- en TV zenders.

Rudy de Wit staat er weer netjes op
30-05-2013 21:38:00

De laatste voorbereidingen zijn in volle gang voor Rudy de Wit die onlangs nog zijn bekendheid heeft genoten tijdens het TV Programma  “Bloed Zweet en Tranen” van SBS 6 waar hij plaats mocht nemen in de bekende hotseat . Achter de schermen wordt hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen voor zijn nieuwste hit “Kom Bij Mij” die met alle waarschijnlijkheid volgende week zijn release zal kennen. Maar niet alleen komt er een nieuwe single ook wordt er door PURE Entertainment dat een onderdeel is van BONP, hard gewerkt aan zijn nieuwe website.

Vijf nieuwe singles voor René Karst
30-05-2013 21:25:00

Nederlands, Engels, Duits, Frans en Zuid-Afrikaans. René Karst heeft zijn nieuwe single ‘Samen met jou’ in vijf verschillende talen opgenomen. De singles zullen verspreid over vijf weken op de markt worden gebracht. De talenknobbel van Karst reikt misschien ver, maar voor de zekerheid haalde hij toch een aantal experts bij de teksten. Zo werden bijvoorbeeld zijn oud-leraar Frans en enkele Duitse vrienden opgetrommeld om de vertalingen tot in detail onder handen te nemen. De taalvirtuozen waren ook in de studio om erop toe te zien dat de vijf nummers uiteindelijk zo accentloos als mogelijk op de plaat belanden.

Frans Duijts, Belle Perez en Jannes op Smartlappenfestival in Hillegom
30-05-2013 21:17:00

De Kaarten voor het Smartlappenfestival in Hillegom zijn al in de voorverkoop gegaan. Dit evenement is een jaarlijks terugkerend gebeuren, da tieder jaar weer duizenden bezoekers trekt. Het vindt plaats in d eopen lucht in de Hoftuin, dat is gelegen voor het Hillegomse gemeentehuis. De organisatie is in handen van Initiatiefrijk Hillegom. Volgens Jeroen Muller van initiatiefrijk Hillegom zijn de mensen al erg enthousiast. “We krijgen mensen uit het hele land die kaarten willen bestellen en da tis niet zo raar, want we hebben dit jaar weer topartiesten staan.

SchlagerTV vanaf 1 juni bij SKV Veendam
30-05-2013 15:27:00

De in Nederland gevestigde muziekzender SchlagerTV maakt vanaf zaterdag 1 juni deel uit van het zenderaanbod van de onafhankelijke kabelexploitant Stichting Kabelnet Veendam (SKV). De Duitstalige zusterzender van de succesvolle muziekzender TV Oranje gaat bij SKV deel uitmaken van het Plus-Extra pakket op kanaal 136.

JSF-winnares Femke Meines onder het mes
30-05-2013 15:14:00

In oktober 2012 won Femke Meines het Junior Songfestival en werd op 1 december 2012 zevende tijdens het Junior Eurovisiesongfestival. Na al het JSF geweld is er heel veel gebeurd: een nieuwe single, video opnames, optredens, televisie opnames en het hele drukke jaar blijkt een zware uitwerking te hebben gehad op de stem van de 13-jarige zangeres. Na diverse problemen met de stem bracht Femke afgelopen week een bezoek aan de KNO arts. Hij kwam al snel tot de conclusie dat bij Femke de keelamandelen zouden moeten worden verwijderd en dat ze logopedielessen moet volgen om de stem weer in conditie te krijgen.

Gino Graus lanceert 'Zweven op de wind'
30-05-2013 15:00:00

“Zweven op de wind” is de nieuwe single van de 13-jarige Gino Graus. Het nummer is speciaal geschreven door Jan Keizer en is opgenomen bij Edwin van Hoevelaak in de Rooftop Studio’s te Holten. De track is een voorloper van het album dat op 8 juni 2013 wordt gereleased. De albumpresentatie is inmiddels helemaal uitverkocht. “Zweven op de wind” zal ook in het Duits worden opgenomen en gereleased. Er is een bijpassende videoclip beschikbaar. Officiële website: www.ginograus.nl 

Ritchie Lahnstein tekent contract bij MB Music Group
30-05-2013 12:08:00

Vandaag heeft Ritchie Lahnstein, bekend van “The Next Pop Talent”op SBS6 een samenwerking contract getekend met de MB Music Group. MB Music Group gaat zorg dragen voor zijn management maar gaan ook kijken naar de mogelijkheid om een nieuwe single uit te brengen. Ritchie is een opvallende verschijning op TV maar ook in het dagelijks leven. De woorden die Ritchie laatst uitsprak in een interview:  “Glennis Grace erkende mijn stemgeluid en maakte zich hard voor mij.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl