RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Denny Braaf: 'BZET heeft mijn leven compleet veranderd'
20-10-2013 16:51:00

Denny Braaf wordt na zijn deelname aan Bloed, zweet en tranen overal met een warm hart ontvangen en zijn carrière heeft een stijgende lijn aangenomen. “Het heeft mijn leven compleet veranderd. Ik word bijna overal herkend en mijn agenda begint vol te lopen. Het is hard werken maar ik doe het met heel veel plezier. Er staan leuke dingen aan te komen. Ik ben geweldig dankbaar voor alles”.

'Music Of Life' van KWF kankerbestrijding binnenkort van start
20-10-2013 16:29:00

Binnenkort gaat de reeks concerten van Music Of Life van KWF kankerbestrijding weer van start. In het jubileumjaar 2014 treden naast Jan Smit, Marianne Weber (samen met Willem Barth) en Nick & Simon ook Frans Bauer, René Froger, 3JS, Rob de Nijs en De Kast samen met Xander de Buisonjé op in het AFAS Circustheater. Het zal één van de hoogtepunten zijn in 2014. Jan Smit geeft op verzoek van de producent een extra concert in zijn theatertour op 10 maart 2014. Daarmee is de show van Jan Smit het 50ste Music of Life! concert!

Jan Smit lanceert akoestisch album
20-10-2013 16:10:00

Vrijdag 25 oktober verschijnt de nieuwe CD/DVD van Jan Smit, Unplugged – De Rockfield Sessies, met daarop akoestische versies van zowel tien van zijn Nederlandstalige als vijf van zijn recente Duitse liedjes. De DVD, een complete documentaire over de opnamen in Wales, bevat zowel de registratie van alle songs als opnamen, waarin Jan meer vertelt over de liedjes en waarom ze hem zo dierbaar zijn. 

RADIONL start i.s.m. de stichting 'Uit In Sneek' .....Serieus Verzoek
20-10-2013 12:17:00

Onder de naam Serieus Verzoek start RADIONL in samenwerking met de stichting “Uit In Sneek” een variant op Serious Request. Vier presentatoren van RADIONL zullen vanaf donderdagavond 19 december tot en met zondag 22 december vanuit een Glazen Huis aan de Marktstraat in Sneek een doorlopende marathonuitzending verzorgen.

Mike Daane en Fred Coenders maken protestlied voor het beleid van Mark Rutte
19-10-2013 11:40:00

Net als vele Nederlanders zijn de zangers Mike Daane en Fred Coenders het meer dan zat al die bezuinigingen in Nederland door het kabinet van minister Rutte. Om hun onvrede kracht bij te zetten hebben beide heren uit protest tegen het beleid van Mark Rutte een protestlied "Kom op nou". Het lied is geschreven door F.M. Coenders / M.H. Daane en de componisten zijn Clous van Mechelen/F.M. Coenders die de aanpassingen gedaan heeft op de muziek van “Big City”. Wat beide heren niet voorzien hadden was dat hun protestsong een ware hype zou worden.

Ontvang gratis* editie 17 van artiestenblad Lucky Joe
19-10-2013 11:30:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Jacques Herb is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 17 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 64 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan het overlijden van Joly Wiers, beter bekend als Joly West die op 26 september is overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Daarnaast een verhaal over Daantje, Willeke d' Estell & Tony Anderson, Joey Hartkamp, Jeffrey Spalburg, Corry Konings, Frank ten Doornkaat en Ancora.  Verder  nieuws over Davito, Ronnie Tober, Jean Knipping, Ralf Machenbach, Duo De Hollandio's en Django Wagner.

Sidney Bischoff geeft single van bestaande cd extra aandacht
18-10-2013 21:57:00

Begin dit jaar verscheen van Sidney Bischoff zijn langverwachte debuutalbum met de titel; ‘Plezier in het leven’. Deze op 31 juli 1969 in Amsterdam geboren volkszanger oogstte de afgelopen jaren landelijke successen met singles als; ‘Dans en lach’, ‘Altijd reizen’, ‘Waar ga jij zo laat naartoe’, ‘Ik zou het willen schreeuwen van de toren’, ‘In een kroegje om de hoek’, ‘Eindelijk’ en ‘Mag ik vanavond met je uit’. Als 1 van de hoogtepunten tot nu toe kwam de track “Laat ons hier voor altijd blijven” het voorjaar 2013 binnen in de Mega-charts top 100 op een mooie 53e positie.

Komt de droom van Gerry Holland uit?
18-10-2013 21:31:00

Gerry Holland lanceerde halverwege september z'n single “Geen cent te makken”. Vandaag kreeg de spontane zanger te horen dat hij op nummer 77 in de GFK Single Top 100 binnen was gekomen. Het doel van Gerry is om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor "de jongens van de straat" begint nu vorm te krijgen. De complete opbrengst van de single verkoop wil hij gebruiken om ze bijvoorbeeld tijdens de Kerstdagen een kerstpakket met daarin warme dingen te schenken. Hij zit te denken aan sjaals, dekens, sokken en handschoenen.

Frank van Etten heeft de Oranje Kroon
18-10-2013 17:39:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 21 oktober is dat ‘Grijp je kans en voel je vrij’ van Frank van Etten. Het is de opvolger van de hitsingle ‘Als je lacht’, die een gouden plaat behaalde. Frank van Etten staat de laatste tijd weer volop in de schijnwerpers. Dit jaar vierde hij zijn tienjarig artiestenjubileum en ook stal hij de show in het tv-programma Bloed Zweet & Tranen. Daarnaast is de volkszanger uit Apeldoorn actief als tekstschrijver, producer en met zijn eigen studio.

Dertiende nummer één notering voor Frans Bauer
18-10-2013 17:23:00

Het vorige week verschenen nieuwe album van Frans Bauer, ‘De Mooiste Jaren Komen Nog’, komt vandaag binnen op de eerste plaats in de GfK Dutch Album Top 100. Het is het tweede album dat door Frans Bauer in samenwerking met Laurens van Wessel geschreven en geproduceerd is en dat op één binnen komt. Het succes van de vrolijke Brabander lijkt niet te stoppen. In februari vierde hij nog zijn 1000e concert in Koninklijk Theater Carré en zijn nieuwe hitsingle ‘Doe Nou Niet’ stond op één in alle Nederlandstalige hitlijsten.

Nieuwe single Rinus Ponsen vanaf nu verkrijgbaar
18-10-2013 11:39:00

'Al Jouw Woorden' is de nieuwe single van de sympathieke zanger Rinus Ponsen. Een prachtig lied wat door hem zelf is geschreven en geproduceerd is door Hans Aalbers. Als 2e track is ook nog toegevoegd 'Wanneer Je Verliefd Bent' een Nederlandse cover van Bryan Adams (Have You Ever Really Loved A Woman) dat in een geheel nieuw jasje is gestoken door Kees Tel. De single kun je al downloaden via (ITunes, SBS6, Zazell etc.) Ook kan je de single fysiek bestellen bij Berk Music: www.berkmusic.nl

Releaseparty Arjon Oostrom & Jeroen van Zelst 20 oktober 2013 in Waspik
18-10-2013 11:36:00

Aanstaande zondag 20 oktober is het zover. Dan vindt bij Café De oude Haven in Waspik de releaseparty plaats van het duet “Ze is veel ouder” van Arjon Oostrom & Jeroen van Zelst. Er zijn gastoptredens van Marco Kanters, Jaman en DJ Willem de Wijs. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree bedraagt inclusief single € 10.00. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café ’t Steegje in Made en bij Café De oude Haven te Waspik. Arjon is al sinds 2005 actief in de muziek en heeft al een paar hits op naam staan.

Glenn de Koning terug met nieuwe single
18-10-2013 03:45:00

Glenn de Koning is terug van weggeweest met een toepasselijke single “Dit is wat ik wil”. Volgens de jonge zanger heeft hij er bewust voor gekozen om even een pauze in te lassen. “Ik wilde mijn school afmaken en dat was een behoorlijke opleiding recreatie en entertainment. Dat is me gelukt. Bovendien kon ik op deze manier voor mezelf uitzoeken welke muziekkant ik eigenlijk op wilde. Vandaar de single “Dit is wat ik wil”, aldus de zanger, die parttime in een casino werkt.

Titelsong Hemel op Aarde nieuwe single Rowwen Hèze
17-10-2013 17:18:00

"Hemel op Aarde" is de nieuwe single van Rowwen Hèze en tevens de titelsong van de gelijknamige film geregisseerd door Pieter Kuijpers. De videoclip van de single met unieke filmbeelden is via onderstaande via deze link te zien. Jack Poels over de titelsong: “Het is geschreven nadat ik het scenario van de film heb gelezen. De film triggerde mij om terug te gaan naar de herinnering van mijn eerste grote liefde.

B-Brave blij met nieuw logo
17-10-2013 17:07:00

De leden van de Boyband B-Brave hadden het al uitgebreid aangekondigd op Twitter, de onthulling van hun nieuwe logo. De fans hebben met spanning gewacht en eindelijk was het dan zover, zij kregen het nieuwe logo te zien, waar heel goed over is nagedacht. Volgens manager Eugene Jans is het een logo geworden met een heel bijzondere betekenis. “Wij wilden niet alleen een logo hebben, maar iets wat de hele braviours movement ondersteund.

DJ Ferri Somogyi heeft zijn draai gevonden!
17-10-2013 17:01:00

Ferri Somogyi, voornamelijk bekend als Rick uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden' heeft zijn draai inmiddels gevonden als DJ. Nu Ferri zijn agenda bijna elk weekend wel vol staat met DJ boekingen heeft hij inmiddels heel wat vlieguren erop zitten als DJ. Zijn passie is om achter de draaitafels te staan en hij weet zijn set perfect aan te passen op de wensen van het publiek.

VanVelzen maakt titelsong voor bioscoopfilm ‘Soof’
17-10-2013 16:54:00

VanVelzen heeft speciaal voor de nieuwe Nederlandse film ‘Soof’ een titeltrack geschreven, genaamd 'The Blessed Days'. Het nummer is te horen onder de openingssequentie van de komedie, waarin het leven van Soof, een bijna-veertiger met een eigen cateringbedrijfje, overhoop wordt gegooid als ze een knappe choreograaf ontmoet terwijl het thuis allemaal niet zo soepeltjes gaat.

Maaike Ouboter naar Grote Zaal Paradiso
17-10-2013 16:41:00

Als support van Janne Schra en tijdens de recente tour met de Beste Singer-Songwriters van Nederland kreeg MAAIKE OUBOTER iedere zaal muisstil. Na een uitverkochte clubtour op eigen kracht doet ze op 20 maart 2014 de Grote Zaal van Paradiso aan. De voorverkoop start zaterdag.  Als de indrukwekkende cijfers van Dat Ik Je Mis niet overtuigen dan doet de prachtige stem van Maaike dat alsnog: loepzuiver, breekbaar en vol emotie.

Diverse radiostations pakken debuutsingle van 10 jarige Sophia Netten op
16-10-2013 21:54:00

Ze is pas 10 jaar oud en komt uit Weert. We hebben het over Sophia Netten die op 14 september 2013 haar allereerste single getiteld "Als de zon weer aan de hemel staat"  presenteerde. Ze heeft afgelopen jaar meegedaan met diverse talentenjachten in het land en werd in Eindhoven tijdens de kermis op Park Hilaria zelfs derde. Sophia mocht ook al als gastartiest optreden bij de cd presentatie van Gerrie Honig in Nijmegen en ze treedt ook regelmatig op bij diverse evenementen.

Corina Sommer brengt 'Sterne vom Himmel'
16-10-2013 18:24:00

Oostenrijk  en Duitsland is voor haar bekend terrein. Vele podia heeft ze beklommen. Corina Sommer heeft de smaak van het in het Duits zingen te pakken en wil nu ook dat Nederland en België haar gaat ontdekken. En dat zal allemaal moeten gaan gebeuren met de (maxi) single “ Sterne vom Himmel “  een echte Duitse Schlager. Afgelopen maandag is het nummer verschenen en de reacties zijn lovend. “ Vele mailtjes en telefoontjes heb ik gehad sinds afgelopen maandag.

Banjomovies wint online TV award
16-10-2013 18:15:00

Bardo Ellens, de maker van Banjomovies, kreeg vandaag in de talkshow 'Teenbizz' de award 'Koning van het internet' uitgereikt. Volgens presentator Jeronimo bestaat er bij de Televisierring nog geen categorie voor online televisie, vandaar dat het programma had besloten om dit gat voorlopig maar even op te vullen.

Samantha Steenwijk tekent contract bij Eric van Tijn
16-10-2013 17:14:00

Volkszangeres Samantha Steenwijk heeft een platencontract getekend bij Soundwise, het bedrijf van Eric van Tijn. De eerste single die de zangeres uitbrengt bij de platenmaatschappij heet ‘Altijd Altijd’ en komt deze week uit. ‘Altijd Altijd’ is de eerste single van Samantha Steenwijk sinds haar deelname aan het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen. In de show werd gezocht naar hét nieuwe volkstalent van Nederland en Samantha bereikte de finale! Eric van Tijn was meteen erg onder de indruk van de blondine en bood haar een platencontract aan.

Rudy de Wit maakt val van 3 meter
16-10-2013 17:04:00

Rudy de Wit die in het dagelijks leven leidinggevende is op een groot autosloopbedrijf is gisteren van 3 meter hoogte naar beneden gevallen, hij was bezig met een spoedklus die a.s. Donderdag klaar moet zijn, hij heeft geluk bij een ongeluk gehad en heeft er alleen een behoorlijke dikke knie aan overgehouden, maar dit komt natuurlijk niet goed uit a.s. Zaterdag en Zondag staan de clipopnames gepland bij De fijnproever in Tilburg, voor zijn nieuwe Single Ga met me mee die in Nederland en België behoorlijk wat aandacht krijgt.

Toppers jubileumkoorts houdt Nederland in de greep!
16-10-2013 16:58:00

In 2014 viert Toppers in Concert haar 10 jarig jubileum en vanzelfsprekend gaat dat groots gevierd worden. Al weken wordt de organisatie van 'Het Grootste Meezingfeest van het Jaar' werkelijk overstelpt met vragen over de data, start van de kaartverkoop en over het thema. Aangezien er op internet massaal tickets aangeboden worden door onofficiële ticketorganisaties hechten wij er waarde aan om de Toppers fans nu te waarschuwen.

Nieuwe Cd en Dvd voor Ben & Carmen Steneker
15-10-2013 20:54:00

The Godfather of Dutch Country Music, zo wordt Ben Steneker heel eervol genoemd. Bijna zestig jaar zit hij in het vak. Sinds het jaar 2000 treedt hij  samen met zijn dochter Carmen op. De release van Albums & DVD’s: ‘Like father, like daughter’ (2005), ‘Country café’ (2007), ‘Homeland’ (2009) en ‘Never ending Love’ uit 2011 waren het gevolg. En omdat dit dus steeds met een frequentie van twee jaar gebeurde, is nu via Rood-Hit-Blauw door Ben & Carmen Steneker het nieuwe ‘Remember Me’ zowel op CD als DVD uitgebracht.

Hansi, Dré und Marcus brengen eerste cd-single uit
15-10-2013 20:41:00

De mannen van de Heerhugowaardse muziekformatie Superrr trio hebben eind vorig jaar een splinternieuwe "après ski-/bierfeestact" gelanceerd onder de naam Hansi, Dré und Marcus. Inmiddels hebben ze al heel wat leuke optredens door heel Nederland achter de rug en zijn er voor dit najaar al heel wat boekingen vastgelegd. En nu hebben ze met deze act een cd-single uitgebracht met de titel "Heb jij mijn slaapkamer gezien?". Deze single is speciaal gemaakt voor de Oktober- en bierfesten, de aprèsski-periode en uiteraard de carnaval.

DUONL heeft grote plannen voor 2014
15-10-2013 18:03:00

Jeffrey Weber, de zoon van Marianne Weber is een single aan het schrijven voor het DUONL en daar is dit tweetal erg blij mee. “Jeffrey Weber vond ons een leuk duo en vroeg of we het leuk vonden als hij een single voor ons zou schrijven. Daar hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken”, aldus het echtpaar Chris en Willie.

Ray van der Heiden wil de grote podia bestormen
15-10-2013 16:00:00

Ray van der Heiden is super blij en terecht. Met zijn nummer “Zo is Maria” heeft hij onlangs de Senaprijs  van het Muziekproductiefonds gewonnen. Hij werd winnaar van het Buma NL plugpanel. Deze prijs leverde hem 2500 euro op en van dit geld gaat hij een nieuw nummer opnemen met een bijbehorende clip. “Ik heb er super veel zin in om dat te gaan doen. Het gaat weer een Nederlandse single worden in hetzelfde genre als het publiek van mij gewend is”.

Wesly Bronkhorst ontvangt 1e exemplaar uit handen van Lieke van Lexmond
15-10-2013 14:44:00

Volkszanger Wesly Bronkhorst ontving gisteren het 1e exemplaar van zijn gelijknamige album uit handen van Lieke van Lexmond. Het album met daarop 15 zeer afwisselende nummers is geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar, verantwoordelijk voor vele hit successen. Het album bevat ook een door Wesly zelf geschreven nummer, Waarvoor ik Leef, dat hij speciaal voor zijn dochtertje Beauèll heeft geschreven. Voor de huidige single De eerste Kus maakte Wesly gebruik van een stuntteam en een Playboy model. De clip is enorm veel te zien op de diverse kanalen zoals Sterren.nl, TV-Oranje, Youtube en de regionale TV-stations.

Nieuw album voor Bobby Prins
15-10-2013 14:36:00

Bobby Prins....Hoeveel albums zal hij in al die jaren al niet hebben opgenomen en uitgebracht?  Waarschijnlijk is hijzelf de tel kwijt over het exacte aantal. Wat wel vast staat is dat Bobby nog steeds een van de meest gevraagde artiesten is, betreffende optredens. In België en Nederland staat hij wekelijks diverse malen ergens op de bühne. Afgelopen maanden was hij ook weer met grote regelmaat te vinden in de studio. Prins werkte daar aan een totaal nieuw album, met maar liefst 14 nieuwe nummers.

Nieuwe single Theodoor onderweg
15-10-2013 12:14:00

De 20 jarige Leidse zanger Theodoor vindt dat de tijd rijp is geworden om zijn zangtalenten aan het grote publiek te laten zien. Hij lanceerde een debuutsingle “Ik ben van jou” en scoorde hier meteen goed mee, want deze belandde in de top 100 op nummer 69. “Dit had ik nooit verwacht, daar kan je als beginnend zanger in deze tijd alleen maar van dromen. Ook stond het nummer 7 weken in de Oranje top 30, gewoon te gek”.

Eerste afleveringen Cliphuis Café erg goed ontvangen
15-10-2013 12:04:00

Het is een tijdje stil geweest met actieve opnames van het programma Cliphuis TV. Deze hele zomer door is er wel een programma gemaakt met uitsluitend videoclips. Inmiddels is de draad weer opgepakt en met succes. Zanger/presentator Hans van Aalst (beter bekend als Denans) presenteert wekelijks een aflevering samen met de sympathieke Marly. Op de eerste opnameavond kregen ze al meteen bezoek van niet de eerste de beste.

DJ Jean draait voor het goede doel
15-10-2013 11:43:00

DJ Jean heeft de single 'Chico Loco' van Davito geremixt en in een nieuw jasje is gestoken. Davito (ook wel bekend als de zingende kapper of de Nederlandse look-a-like van Danny De Vito) heeft met zijn single 'Chico Loco' afgelopen zomer 3 weken in de nationale Top 100 gestaan, met als hoogste notering op nummer 36. Hiermee is er een Chico Loco hype ontstaan met onder andere de 'Chico Loco dans' en met een eigen Facebookpagina, wordt het nummer steeds bekender, zowel binnen als buiten Nederland.

Clouseau brengt 11de Nederlandstalige studio-album uit
15-10-2013 11:33:00

Op vrijdag 22 november 2013 brengt Clouseau zijn 11de Nederlandstalige studio-album uit, het eerste na een muzikale sabbatperiode van vier jaar. Dankzij een unieke samenwerking met bpost zullen fans die het album via de nieuwe Clouseau-website bestellen hun exemplaar echter al ontvangen op donderdag 21 november, één dag voor de officiële winkel-release.

Nieuwe single voor de Haarlemse zangeres Willeke D’estell
15-10-2013 11:23:00

Haar single met Tony Anderson die net uit is, werd aardig opgepikt door de radio stations. Echter doordat beide artiesten een andere agenda hadden, was het onmogelijk om de nodige promotie te doen voor het prachtige nummer 'Sorry'. Nu heeft Willeke, op advies van haar goede vriend en collega Ronnie Tober,  de single ‘Jij bent Exit goodbye’ uitgebracht. Een lekkere dansplaat op een  stevige beat. Geproduceerd door haar echtgenoot Erwin Fillet, net zoals haar vorige nummers. Inmiddels heeft Willeke dit nummer al gebracht, afgelopen zondag bij de Rustende Jager. .

Johnny Gold flikt het 'm weer.....nu met een remake van 'Cherry'
14-10-2013 23:14:00

Johnny Gold heeft altijd al een speciale plek in zijn hart gehad voor de Vlaamstalige feestartiesten in het algemeen. En dan Eddy Wally wel in het bijzonder. Dat heeft alles te maken met de wijze waarop de Belgische feestmuziek wordt gebracht en wordt beleefd. Toen bekend werd dat de Koning van de Belgische feestmuziek, Eddy Wally, door gezondheidsredenen zou stoppen, wist Johnny dan ook gelijk wat zijn nieuwe single zou gaan worden. Een remake van de grootste hit die Eddy ooit heeft gehad, Cherry, die in 1966 maar liefst 19 weken, in de Nederlandse hitlijsten stond.

Johan Kettenburg blijft knokken
14-10-2013 23:04:00

De single “Mijn zoon”van Johan Kettenburg wordt goed opgepakt in het land. De zanger heeft er bewust voor gekozen om van dit nummer een uptempo versie te maken. “Ik heb ook de originele versie gemaakt, dat is prettig om naar te luisteren, maa r ook het up tempo nummer, da tis meer een feestje, dus men kan kiezen, dat maakt het alleen nog maar leuker”. Na zijn deelname aan het programma Bloed, zweet en tranen is het de levensliedzanger alleen maar voor de wind gegaan. In november komt er alweer een nieuw nummer aan.

Lex Gaarthuis nieuwe dj bij 100% NL
14-10-2013 22:12:00

Lex Gaarthuis zal met ingang van half november programma’s gaan maken op 100% NL. De 29-jarige dj zal het ochtendprogramma op 100% NL gaan presenteren. Op dit moment is Lex Gaarthuis nog te horen in de ochtend bij SLAM!FM. Eerder werkte hij voor BNN/3FM en tot medio 2007 voor 100% NL. Programmadirecteur Roland Snoeijer van 100% NL: “Lex is een van de creatiefste en talentvolste dj’s van de Nederlandse radio op dit moment. We zijn dan ook erg blij dat Lex het dj-team als frisse wind komt versterken.

Sasja Brouwers blij met haar nieuwe look
14-10-2013 12:34:00

Sasja Brouwers is maar wat blij met haar nieuwe look en terecht, want de zangeres is maar liefst 17 kilo afgevallen. Dit door het Cambridge dieet dat zij nu 12 weken volgt. Verder is de zangeres sinds 6 weken gestopt met roken. Sasja Brouwers voelt zich uitstekend. “Ik voel me echt prima, ik ben echt trots dat ik al zover ben gekomen, maar ik ben er nog niet, er moet nog 10 kg af”. De zangeres zocht nog iets om de “velletjes”strak te krijgen en ook dat heeft ze nu gevonden. “ “Ik ben niet een mens, die buiten gaat hardlopen, zo ben ik gewoon niet.

Marco Borsato brengt ‘Muziek’ uit
14-10-2013 12:20:00

Vandaag beleeft de nieuwe single van Marco Borsato zijn première op de Nederlandse radio. Marco is te gast bij zowel 3FM, Radio2, Radio538, 100% NL als Q Music om zijn nieuwe single te laten horen. Het nieuwe nummer heet ‘Muziek’ en is de voorloper van zijn nieuwe album ‘Duizend Spiegels’, dat op vrijdag 22 november uitkomt. Op ‘Muziek’ is ook zijn collega en mede-coach van The Voice Ali B te horen. Vanavond is Marco te gast in RTL Boulevard (RTL4, 18:35 uur) en de late editie van SBS Shownieuws (SBS 6, 22:50 uur).

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl