RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Dean Saunders lanceert een online zeurboek #Houop
18-08-2013 22:22:00

Iedereen roept toch weleens “#Houop”? Vanaf vanmiddag is er een nieuw platform bijgekomen, namelijk een online zeurboek. Op de website www.houop.nl kan men eens heerlijk van zich af zeuren over allerlei onderwerpen. De klaagsite is gebundeld aan alle social media en zodra men #houop twittert komt het bericht op de site. Ook op het zeurboek zelf kunnen er berichten geplaatst worden. Vanaf vandaag is de bijbehorende single “Hou op” te horen. Het nummer is een project van de broers Dean en Ben Saunders.

Nieuw duettenalbum voor Ronnie Tober
18-08-2013 22:11:00

Op 25 september aanstaande zal de langverwachte nieuwe CD van Ronnie Tober verschijnen. Uit handen van niemand minder dan TV en theaterpersoonlijkheid Ali-B zal Ronnie het eerste exemplaar in ontvangst gaan nemen van het album ‘That’s what friends are for’. Op dit album staan duetten met Ali-B, Marga Bult, Carel Kraayenhoff, Christoff, Edwin van Hoevelaak, Belinda, Dayén, Jorge Castro en Marco de Hollander. Als voorloper is inmiddels afgelopen woensdag uitgekomen de prachtige duetsingle “Van Toen Naar Het Heden’met Edwin van Hoevelaak.

Denans bedenkt TV programma voor Cliphuis TV
17-08-2013 12:32:00

Nee thuis zitten das leuk, een slogan bedacht door Hans van Aalst, voor velen beter bekend als Denans. Vol  ideeën en vol enthousiasme bedenkt hij steeds weer iets nieuws. Zo heeft Denans in het verleden al verschillende leuke tv programma’s bedacht, in elkaar gezet en gepresenteerd. En nu is daar dan weer een nieuw uniek concept bedacht door deze Brabantse alles kunner. Een nieuw programma wordt opgenomen in de Brabantse gezelligheid van Cafe  “de Commerce”.

Oranje Top 30 Show naar Raalte
17-08-2013 12:05:00

Bij de Oranje Top 30 Show kun je genieten van optredens van Nederlandse topartiesten en de beste muziek van eigen bodem, die in een spectaculaire show voor het voetlicht worden gebracht door de presentatoren van RADIONL en TV Oranje. De Oranje Top 30 Show reist door heel Nederland en is beschikbaar voor evenementen en feesten. Op zondag 1 september zijn we aanwezig bij het Sallands Oogstfeest Stöppelhaene in Raalte.

Theodoor Visscher lanceert debuutsingle
17-08-2013 11:58:00

Zo nu en dan staat er een nieuw talent op. De sympathieke jonge zanger Theodoor Visscher geboren op 24 december 1992 in Leiden. Al vanaf jonge leeftijd stond hij graag in het middelpunt van de belangstelling en dat was meestal door een liedje te zingen. Op dertienjarige leeftijd was hij te gast op een bruiloft waar Jan Smit optrad en hij Theodoor op het podium vroeg om samen een liedje te zingen. Theodoor kreeg van zijn  ouders op zijn veertiende verjaardag een muziek installatie en een artiest was geboren.

Zevende sterfdag Krijn Torringa
16-08-2013 18:00:00

Vandaag is het precies zeven jaar geleden dat Krijn Torringa overleed. Als Music-director was hij in 2005 betrokken bij de start van TV Oranje. Na slechts enkele maanden werkzaam geweest te zijn geweest bij de nog prille zender werd Krijn ernstig ziek. Vanaf zijn ziekbed heeft hij het eerste succes van TV Oranje nog meegemaakt, maar op woensdagochtend 16 augustus 2006 kwam het tragische nieuws dat Krijn was overleden in het Medisch Spectrum Twente in Enschede. Zijn verdienste voor de Nederlandse muziek was ongeëvenaard. Krijn vond het maar vreemd dat sommige collega's hun neus ophalen voor het Hollandse lied.

Nieuwe single verschenen van Mooi Wark
16-08-2013 13:08:00

Mooi Wark heeft inmiddels een begin gemaakt met de opnames voor het 12e studio album. Het laatste album dateert alweer uit 2011. In de tussentijd is er in het 20-jarig jubileum de verzamelaar ‘Het mooiste wark’ uitgebracht met hierop de hits en nummers die nooit op een album zijn verschenen. Nu zijn de heren samen met producer Jeff Zwart de studio ingedoken en zijn er tal van ideeën uitgewerkt tot prachte nummers. Als voorloper op het album is het nummer “Allent veur joe” als nieuwe single verschenen.

Bart Bosch binnenkort op het witte doek in de bioscoopfilm 'De club van Sinterklaas'
16-08-2013 13:04:00

De opnames van De Club van Sinterklaas & De Pietenschool zijn afgelopen donderdag van start gegaan. Het is de tweede bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas, die al 14 jaar op televisie te zien is. Een van de acteurs die een rol vertolkt naast de Club Pieten en Sinterklaas is zanger en presentator Bart Bosch. Bart: “Ik vind het zo’n eer dat ik gevraagd ben! Het was geweldig om met zo’n geweldige cast en crew te werken.

Marianne en Willem hebben de Oranje Kroon
16-08-2013 12:53:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 19 augustus is dat ‘Ode Aan Jou’ van Marianne Weber en Willem Barth. Het is de tweede single van hun gelijknamige album met duetten, dat inmiddels een groot succes is. Als je Marianne en Willem samen hoort zingen, lijkt het alsof het altijd al zo is geweest. De nieuwe single is geschreven door Jeff Weber, de zoon van Marianne, en geproduceerd door Hans Aalbers. ‘Ode aan jou’ klinkt meteen als een klassieker en heeft dan ook alles om uit te groeien tot een hit.

Langverwachte solosingle van Marjolein een feit
16-08-2013 12:36:00

Zangeres Marjolein (24) werkte dit jaar al mee aan twee (ook in Nederland) succesvolle duetten: “Bella Italia” met de Pitaboys én “Mijn liefste” met Manuel Palomo. Nu is haar lang verwachte nieuwe solosingle eindelijk een feit! Enkele maanden geleden al dook de West-Vlaamse zangeres de studio in van producer David Vervoort. Het resultaat is een fris, jong en poppy schlagernummer over de liefde: “In mijn armen”. Een paar weken daarna regisseerde Simon Smetryns van Seamonster in het Gentse Marriott Hotel de clip voor het nummer.

Piradinha nieuwe single van DJ Floris
16-08-2013 12:26:00

DJ Floris, oftewel Floris van Loon, de zingende barman van het Hillegomse café Puntje Puntje heeft een nieuwe single gemaakt, namelijk “Piradinha”. Het is de derde single van de Hillegomse zanger. Hij bracht al eerder “Mijn Hillegom”en “Mijn oranje kampioen”uit. “Piradinha”is van origine een Braziliaans nummer, waar Floris van Loon op werd geattendeerd door een klant. “Die klant kwam binnen en zei dat is nou een lekker nummer, daar kan je op los gaan.

Glennis Grace, René Froger en Frans Bauer genomineerd voor Buma NL Awards 2013
16-08-2013 12:15:00

Gisteravond zijn in het programma Shownieuws op SBS 6 de namen van  een aantal artiesten bekend gemaakt die dit jaar kans maken op een Buma NL Award. Onder andere Glennis Crace en Sieneke nemen het tegen elkaar op in de categorie Beste Zangeres.  Jan Dulles en Gerard Joling zijn genomineerd in de categorie Beste Zanger. De Buma NL Awards worden elk jaar uitgereikt tijdens Buma NL.

Ronnie Tober neemt duet op met Edwin van Hoevelaak
16-08-2013 12:07:00

Ronnie Tober heeft een nieuwe single uitgebracht. De zanger, die ooit bekend werd in de jaren zestig met hits als “Rosemarie”, Arrivederci Ans", "Naar de kermis", en niet te vergeten "Rozen voor Sandra", heeft een duet opgenomen met producer en zanger Edwin van Hoevelaak. Het duet “Van toen naar het heden” is een voorloper op het nieuwe album, dat op 25 september 2013 zal worden gereleased. Op het album “Ronnie Tober & Friends” staan duetten met Nederlandse artiesten, zoals onder andere Ali B, Carel Kraayenhof, Marga Bult en Edwin van Hoevelaak.

Nieuwe opnames TV Lucky Joe op 15 september 2013
15-08-2013 15:15:00

Op zondag 15 september 2013 vinden er TV opnames plaats voor TV Lucky Joe. Dit alles vindt plaats bij zaal Gossen, Hoofdstraat 118 te Stadskanaal. Aan deze opnamedag zullen de volgende artiesten hun medewerking verlenen: Stef Ekkel, Daantje (bekend van Bloed, Zweet & Tranen), Kees Plat (bekend van de Tribute To The Cats Band), Gino Graus, Henri van Velzen, Wimmie Bouma, Kevin Smit, Yoeri l'Abée, Anita van de Rapsodies, Gerrit Trip (bekend van de band "After All"), José Wolters, Mirella (bekend van Frank & Mirella), Tamara Tol, Frank & Gerrie, INCH, Jeroen Weerdenburg en Johnny van Wanrooy. De aanvang is om 14.00 uur en de zaal gaat open om 13.30 uur. De entree bedraagt in de voorverkoop € 4.00 en kaarten zijn verkrijgbaar bij Lucky Joe, Rozenlaan 56 te NW Buinen. Tel: 0599-616701 / info@luckyjoe.nl

Radio Valancia telt af voor de jaarlijkse Valencia feesten
15-08-2013 15:00:00

Op zaterdag 17, zondag 18 en maandag 19 augustus organiseert Radio Valencia wederom de jaarlijkse Valencia feesten in het Belgische Meer. Met op zaterdag avond de Valencia feestparade. In de grote feesttent zullen vanaf 20.00 uur optredens zijn van: Dennie Damaro, Johan Heeren, Marco de Hollander, Sugarfree,Raymon Hermans,Tina van Beeck, David vandyck e.a. Op zondagmiddag opnieuw een keur aan regionale artiesten. Vanaf 13.30 zullen o.a Tina Trucker, Berry Daamen, Glenn van Dijk, Sander Kwarten, Jessica Malfait, Marian Mayloo, de Holandios, Jose Sep e.v.a. het podium betreden. Daarnaast speciaal voor de kinderen een springkussen. Valencia en Vincent produkties/VNC presenteren op maandag de Hollandse Artiesten Parade.

Dit jaar geen vakantie voor de Wannebiezz
15-08-2013 14:40:00

Het gaat goed met de Wannebiezz. Rocco, Arie en Gilles benutten daarom dit jaar de vakantieperiode om zich voor te bereiden op de vele projecten waarmee ze bezig zijn. Er wordt flink gerepeteerd met de band voor het grote openluchtconcert “B!K D!EL” dat op 31 augustus plaatsvind in Vlaardingen. Ze werken aan tien nieuwe nummers voor een kinder CD die eind van dit jaar moet uitkomen en ze zijn met nieuw herkenbaar repertoire bezig voor het uitverkochte theaterfeest “Ol de wee” dat op 18 oktober plaatsvindt.

Rutger van Barneveld tekent platencontract bij SenS Music
15-08-2013 14:31:00

De 23-jarige uit Tiel afkomstige zanger Rutger van Barneveld heeft onlangs een platencontract getekend bij SenS Music. Rutger van Barneveld zijn carrière zit momenteel flink in de lift. Onlangs verscheen zijn nieuwe single “ Een dag uit duizend dromen” die lekker meedraait in de lijsten. Rutger van Barneveld en SenS Music zijn alweer druk bezig met een nieuwe single die toch de stijl zal krijgen als zijn hit “Helena” waar Rutger van Barneveld goed mee gescoord heeft. Nu hij de samenwerking heeft met SenS Music is het voor Rutger van Barneveld helemaal compleet. SenS Music is een maatschappij waar alles mogelijk is, voor iedere artiest hebben ze het juiste pakket en natuurlijk ben ik ook trots op mijn collega artiesten van SenS Music, als we elkaar tegen komen is het altijd gezellig onder elkaar en dat vind ik bijzonder leuk,.....

 

Publiek welkom bij clipopname 'Er is een wonder geschied' van Marco de Hollander
15-08-2013 14:22:00

Aanstaande woensdag 21 augustus vanaf 19:00 uur wordt de clip opgenomen voor de aankomende single “Er is een wonder geschied” van Marco de Hollander. De nieuwste single van de gezelligste volkszanger van Nederland komt eind augustus uit. Het is een bere gezellige Marco de Hollander single met een hele originele sound, opgenomen in Studio Difference van Ronald Moonen te Weert.

Ronnie Ruysdael scoort 10e Top 100 notering als solo-artiest
15-08-2013 14:03:00

Vanaf 2010 reist Ronnie Ruysdael, ook bekend als ‘de man met de bakkebaarden,’ als solo-zanger door het land. Hij was daarvoor 19 jaar lang leadzanger en frontman van feestband De Sjonnies.Begin 2013 ontving hij 2 awards. Eén in de categorie ‘leukste bühneact’ en de ander in de categorie ‘beste feestartiest’. Met de nieuwe single Ayayayay (Laat je maar horen) is Ronnie er weer in geslaagd om een typisch gezellig, aanstekelijk Ruysdael-plaatje te maken. De opvolger van de Youtube Hit ‘Eet veel bananen’ is inmiddels al meer dan 2.500.000 keer (!) bekeken.

Zanger Mike Daane brengt eigen single uit
14-08-2013 14:19:00

Dromen komen uit voor de Zandvoortse zanger Mike Daane. Hij heeft de afgelopen tijd flink aan de weg getimmerd en is een graag geziene artiest voor alle feesten en partijen geworden. Of het nou Engelstalige of Nederlandse muziek is maakt hem niet uit; hij weet altijd op zijn eigen wijze het publiek op zijn gemak te stellen. Afgelopen tijd heeft Daane niet stil gezeten en hard gewerkt aan een lang gekoesterde wens namelijk het produceren van een eigen single. Dat is ondertussen gelukt en zijn single ‘Dromen’ komt zondag 18 augustus uit.

Ook het IJsselduo moet roeien met de riemen die ze hebben
14-08-2013 14:07:00

Samen met studio Martin Sterken heeft het IJsselduo een nieuwe single gekozen met een hoog meezing- en feestgehalte. Het is een echt volks nummer met een zeer actueel onderwerp. Steeds weer wordt men geconfronteerd met het feit dat er in deze tijd van crisis bezuinigd moet worden terwijl alles steeds duurder wordt. Het gaat zelfs zo ver dat er mensen zijn die hun plezier alleen nog maar uit de kleine dingen kunnen halen en niets meer extra kunnen doen maar toch super positief blijven, vandaar de titel "Roeien met de riemen".

Nieuwe single voor Patrick van de Worp
13-08-2013 18:54:00

"Lieve schat kom bij me" is de titel van de nieuwe single van zanger Patrick van de Worp. Het lied is  een cover van de song ''Someone loves you honey''. De vrolijke tekst en de frisse melodie is een echte na zomer plaat en te downloaden via alle bekende download portals. Productie en de songtekst is weerafkomstig van Frank van Etten voor de Frank van Etten studio te Apeldoorn. Check voor meer info : www.frankvanettenstudio.nl

Frans Bauer opent vierde Buma NL
13-08-2013 18:39:00

Het openingspanel van Buma NL 2013 staat in het teken van de carrière van Frans Bauer. Bauer zal hierin worden geïnterviewd over zijn ervaringen als artiest en zijn visie op de huidige entertainmentindustrie. In het openingspanel van Buma NL, dat dit jaar voor de vierde maal plaatsvindt aan de Parade in ’s-Hertogenbosch, staat de carrière van één persoon centraal. Vorig jaar was dit René Froger.

Marly gaat opnieuw de studio in voor nieuwe single
13-08-2013 18:34:00

De uit Rosmalen afkomstige Marly gaat een nieuwe single opnemen, deze keer in de studio bij Jurgen Kuppens. Marly die vanaf haar 20e in diverse professionele bands heeft gezongen, besloot na het uitbrengen van een aantal Nederlandstalige single's nu toch een engelstalige single uit te brengen.

Meezingen met Bloed, zweet en tranen tijdens de traditionele jaarmarkt Hillegom
13-08-2013 18:24:00

Op donderdag 22 augustus wordt in Hillegom weer de traditionele jaarmarkt georganiseerd. Het evenement wordt georganiseerd door Evenementenburo Gouda in opdracht van het Koopcentrum Hillegom. De jaarmarkt wordt gehouden van 10.00 tot 21.00 uur. In het hele centrum zullen kramen worden geplaatst. Dit jaar zal het ook in de Hoftuin weer bruisen van gezelligheid, want hier zal dit jaar een gezellig horecaplein worden ingericht waar de hele dag van alles te doen zal zijn.

Avicii heeft de zomerhit van 2013 volgens 'De Zomerse 50'
12-08-2013 19:12:00

De Zweedse dj Avicii heeft de zomerhit van 2013 te pakken met zijn hit Wake me up. De plaat komt vanuit het niets op nummer 1 binnen in de Zomerse 50, zo maakt de organisatie vandaag bekend. De jaarlijkse hitlijst met de meest populaire zomerhits is de komende twee weken te horen bij 150 radiozenders in Nederland en België. “Er zijn dit jaar meer dan 110.000 stemmen uitgebracht, een nieuw record”, zo vertelt initiatiefnemer Martijn de Lange van TV Enschede FM. Veel mensen houden van zomerhits, het zijn de nummers die je een zomers en vrij gevoel geven.”

Eerste lustrum voor 'Made in Holland' Zomereditie
12-08-2013 12:36:00

Het zomerse  evenement “Made in Holland Zomereditie”wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer in Wassenaar gehouden en wel op zaterdag 24 augustus. Er is dus sprake van een eerste lustrum en daarom staan er deze keer topartiesten op het podium. De posters zijn inmiddels gedrukt, maar op het laatste moment is er als klapstuk een optreden van Daantje bijgekomen, beter bekend als de finaliste van Bloed, zweet en tranen. Zij zal deze vijfde editie om 18.05 uur afsluiten en haar nieuwe single ten gehore brengen. Volgens organisator Sebastiaan van Putten van PLUS Productions  is de Made in Holland Zomereditie in 2009 ontstaan als spontane grap en nu al 5 jaar lang een terugkerend evenement. “Het evenement is uit Wassenaar niet meer weg te denken.

Eerste solosingle voor Petrys
12-08-2013 12:27:00

Petrys komt uit Mierlo-Hout en de eerste kennismaking met muziek waren de pianolessen waarna het zingen toch ook heel belangrijk werd. Na drie jaar zangles te hebben gehad van zangpedagoog Tine van Grootel uit Valkenswaard heeft zij het project afgesloten met een single. Met bands als Gamble, Smash en Slipper speelde zo'n 180 keer per jaar van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot Rotterdam en veel in Duitsland. Daarna verder als solo zangeres, Patty Wood, met country rock repertoir.

Lange Frans geeft op 19 december weer een groot concert
12-08-2013 12:18:00

Lange Frans heeft maar een passie: Muziek maken. Als hij maar muziek kan maken is het volgens de rapper goed. Verder heeft de zanger wat met 19 december. Vorig jaar gaf hij op deze datum een concert in Paradiso en dit jaar geeft hij op 19 december een groot concert in De Melkweg. Volgens de rapper gaat het een fantastisch concert worden. “Het gaat een grote show worden met band alles erop en eraan”. Op het moment houdt Lange Frans zich bezig met de Philips Headphone campagne.

Henk Wijngaard op Sterren Gala 2013
12-08-2013 12:14:00

Eerder werd al bekend gemaakt Marianne Weber, Stef Ekkel, John de Bever, Erna Temming, De Wannebiezz komen optreden in Ter Aar. Deze week maakt organisator Marco de Hollander bekend dat aan de line up 'Henk Wijngaard' is toegevoegd. Marco vertelt "Dit jaar weten we weer het programma te overtreffen van de afgelopen jaren, we gaan de fans van het Hollandse lied verwennen". Henk Wijngaard behoord tot één van de grootste Nederlandse artiesten van Nederland. Tijdens één van zijn ritten op de vrachtwagen wordt hem gevraagd om Nederlandstalige truckers liedjes voor de chauffeurs te gaan schrijven. Henk Wijngaard ziet hier meteen iets in en gaat zich specialiseren in het schrijven van truckersongs. Een goede keuze zou later blijken want zijn eerste LP Zingende Wielen wordt een groot succes.

Single release “Feest” van William bij Gewoon Gezellig in Hillegom
11-08-2013 20:54:00

Op zaterdag 31 augustus vindt in het Hillegomse cafe “Gewoon Gezellig”aan het Henri Dunantplein de single release plaats van de nieuwe single “Feest” van de Hillegomse zanger William. De singlepresentatie vindt plaats in het Hillegomse cafe, waar ook de clip, die bij de single hoort is opgenomen. De singlepresentatie is vanaf 20.00 uur en de single zal worden uitgereikt door collega zanger Hans Steiger uit Haarlem. Volgens William is hij de uitgelezen persoon om dit te doen. “Hans is niet alleen een uitstekend zanger, maar ook een goede vriend van me. Toen ik hem vroeg de eerste cd uit te reiken, zei hij meteen ja en daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee”. Buiten de uitreiking om zal Hans Steiger op deze avond ook zingen. Verder zullen Robin Razz en Roy van Hemert optredens verzorgen.

Dutch Valley kan terug kijken op geslaagde editie
11-08-2013 20:19:00

40.000 mensen gingen los, afgelopen zaterdag tijdens Dutch Valley. Er waren maar liefst 9 podia, waarop ongeveer 90 artiesten hebben opgetreden. Het was fantastisch festival weer en dat maakte het sfeertje nog eens extra goed. De kaarten voor het Dutch Valley waren voor het eerst uitverkocht. Voor aanvang stond er een lange file op de A 9 van automobilisten, die naar het festival gingen. Veel bezoekers waren verdwaald, omdat niet helemaal duidelijk was dat het evenement in Velsen plaatsvond en zij de verkeerde afslag hadden genomen.

Danser Sinerjey weer present in nieuwe clip Ralf Mackenbach
10-08-2013 11:51:00

Danser Sinerjey van “So You Think you can dance”, heeft afgelopen donderdag wederom meegewerkt in een clip van zanger Ralf Mackenbach. Deze keer betrof het geen dansact , die de zanger moest doen en ook geen choreografie, maar moest de zanger, die wel van een grapje houdt, plaatsnemen in de jury. Deze “serieuze” taak ging hem uitstekend af, nou ja uitstekend. In ieder geval hadden Ralf en Sinerjey veel lol tijdens de opnamen, die plaatsvonden in Best.

Junior Star Chix presenteren nieuwe videoclip
09-08-2013 21:44:00

Vorig jaar brachten de uit Limburg afkomstige Junior Star Chix (nu 12 en 13 jaar) hun eerste single “Laat je gaan” uit. De meidengroep bestond destijds nog uit 4 personen. Na een succesvolle deelname aan The Voice Kids moest één van de meiden helaas afscheid nemen, waarna Fiorenza (uit Valkenburg), Inge (uit Urmond) en Coco (uit Roermond) besloten om met zijn drieën verder te gaan. De meiden worden middels zang- en danscoaching begeleid en treden af en toe samen op. Uiteraard hopen ze ooit eens door te breken, maar op dit moment hebben ze er vooral heel veel plezier in om gezamenlijk met hun grote passie bezig te zijn.

Alex telt af voor de 'Alex Sterren on Tour BBQ Pool Party'
09-08-2013 21:32:00

Na de succesvolle familie- en relatiedag van vorig jaar wordt er op zaterdag 10 augustus een BBQ Pool Party georganiseerd op Recreatiepark Noordwijkse Duinen. De BBQ Pool Party wordt gehouden door Alex in samenwerking met Berk Music, Dutch Event, TopParken, Slagerij ‘Vlees en Zo’ Freek Meijer, Restaurant Thuys en Sterren on tour. Bezoekers kunnen op deze party genieten samen met familie, vrienden, collega’s en relaties uit de showbusiness.

Het is Gerard Joling wel gelukt om Maywood weer bij elkaar te brengen
09-08-2013 13:28:00

Gerard Joling kwam voor de prachtige gelegenheid om aan te kondigen dat Maywood tijdens zijn "Lekker" concerten op 11 en 12 oktober in het Ziggo Dome een comeback zullen maken speciaal terug uit  Zuid- Frankrijk. In het Amsterdamse Amstelhotel vertelde Gerard dat het eigenlijk de bedoeling was om het twee weken geleden al wereldkundig te maken, maar de zusjes Karen en Alice hadden meer tijd nodig om hun hereniging te bespreken.

Winnaar Amsterdams Gay Pride 2013 krijgt groots huldigingsfeest in Rotterdam
09-08-2013 12:55:00

Nog altijd in een overwinningsroes wordt er nog steeds feest gevierd in Rotterdam. Bar de Regenboog won afgelopen zaterdag de Canal Parade tijdens de Amsterdams Gay Pride 2013. De Rotterdammers werden met hun ‘drijvende bed’ van 21 meter lang (’s werelds grootste drijvende bed) en een knuffelbeer van 5 meter hoog winnaar van de bonte botenparade en stelden daarmee hun deelname van 2014 veilig.

Stefan Mondial en Gré Parelmoer beleven wilde nacht
09-08-2013 12:33:00

Na zijn deelname aan het  tv-programma "Bloed, Zweet en Tranen" brengt Stefan Mondial deze zomer zijn nieuwe single uit, met als titel "De Nacht Is Nog Zo Lang". De accordeon wordt bespeeld door virtuoos Rolus Karssen, die bekend staat om zijn muzikale samenwerking met o.a. Marianne Weber. Het lied brengt veel gezelligheid en mede door de hylarische videoclip, in samewerking met Gré Parelmoer uit Pieterburen, hoopt Stefan op landelijk succes.

Simon Feenstra presenteert nieuw album in het Vondelpark Openlucht Theater
09-08-2013 12:28:00

De meeste artiesten brengen tegenwoordig dagen, zo niet weken, in de studio door voor de productie van hun album. Iedere noot, iedere zin, ieder woord wordt telkens opnieuw opgenomen, tot het goed is. En veel geluiden worden uit de computer gehaald en toegevoegd. Daarna wordt alles nog eens nabewerkt, zodat het strak en zuiver klinkt. Dat geldt niet voor zanger/songwriter Simon Feenstra. Voor hem is er maar één soort muziek: eerlijk en live, gewoon zoals het klinkt als je écht met elkaar muziek maakt.

Maak kans op Sterren on tour in jouw eigen achtertuin!
09-08-2013 12:09:00

Het eerste jaar 2013 is voor Sterren on tour nu al een succes gebleken. De boekingsagenda liep snel vol en ondertussen is de agenda voor 2014 geopend. De Sterren on tour karavaan trekt door heel Nederland met artiesten als Wolter Kroes, Willem Barth, Peter Beense, Judith, Helemaal Hollands, Yoeri L'Abée, Jannes, Joey Hartkamp, Frans Duijts, Danny Froger, Alex, Harm Rikken, Duo de Hollandio's, Dean Saunders, Sieneke en Mike en Collin. "Sterren on tour leeft en dat merken we tijdens de evenementen maar ook op de social media kanalen".........

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl