RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Arjan Venemann brengt nieuwe single uit
29-10-2013 07:32:00

Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld brengt een nieuwe CD single uit. Na het succes van de hit 'Hallo Hallo ' en Laat me 3000 jaren verliefd zijn ' is het nu een uptempo nummer met een hoog feestgehalte. "Onder de Maan en Sterren" is de titel van het nieuwe liedje. De tekst is geschreven door Pascal de Vormer die ook schrijft voor o.a. Rob Ronalds & Rob Zorn.

Rene Froger reikt 'Samen' uit aan Jeffrey Schenk
28-10-2013 12:07:00

Op vrijdag 25 oktober vond de cd presentatie plaats van “Samen” van Jeffrey Schenk. Deze zanger behaalde de halve finale van het programma Bloed, zweet en tranen. De uitreiking vond plaats in de Soundwise studio van producenten Jochem Fluitsma en van Eric Tijn, waar de zanger een samenwerking mee is aangegaan. “Samen” is een popachtig nummer, waarmee Jeffrey Schenk een nieuwe weg is ingeslagen. “Het is een nummer, die je niet zo snel van me verwacht, maar waar ik me heel goed bij voel.

Nieuwe single Irene & Marco krijgt steun van Nick en Simon
28-10-2013 11:54:00

"Elke dag een glimlach" is van de twee tracks op de nieuwe cd van Irene & Marco ( bekend van The Voice of Holland de meest (aan) gevraagde. De single welke op 20 oktober is verschenen kent veel aandacht in de media. Vele radio- en televisie zenders hebben het nummer opgenomen in hun playlijst. Ook de schrijvende media heeft aandacht voor de single en het achterliggende goede doel " Sem's laatste wens". Het is echt hartverwarmend hoeveel aandacht er wordt geschonken.

Bloed, zweet en Daantje Verjaardagsparty een groot feest
28-10-2013 11:48:00

Op zondag 27 oktober werd alweer de vijfde Bloed, zweet en Daantje Party georganiseerd. Deze keer was de naam omgedoopt tot Bloed, zweet en Daantje Verjaardagsparty, want de zangeres vierde op deze dag samen met haar fans en familie haar verjaardag. Op zaterdag 26 oktober is zij namelijk 49 jaar geworden. Daantje had er bewust voor gekozen om haar verjaardag op de party boot van rederij Klinkhamer te vieren en volgens de zangeres na afloop was dit jaar mooiste verjaardag ooit.

Theresa presenteert nieuwe single tijdens het Benefiet voor Stichting Opkikker
28-10-2013 10:25:00

Op zondag 3 november presenteert de Heerhugowaardse Zangeres Theresa tijdens het Benefiet voor Stichting Opkikker haar nieuwe single ‘ Jij en ik’ (Omdat ik zo van je hou). Theresa heeft dit keer gekozen voor een coverballad  waarvan zij de gevoelige tekst speciaal schreef voor haar 10 jarig chronisch zieke zoon. Na de swingende voorgaande single  ‘Wat een geluk’,  die zij samen zong met Joost de Vries en haar debuutsingle  ‘Voor 1 nacht met jou’, verwacht zij bij het publiek een gevoelige snaar te raken.

Nieuwe single en platenlabel voor William van Engelen
27-10-2013 15:07:00

Na 2 jaar radiostilte zal er medio november een nieuwe single verschijnen van William van Engelen. Deze zal landelijk zal worden uitgebracht en gepromoot door Platenlabel JC Records van Jolanda Clement.     Samen met de muzikale duizendpoot, producer & tekstschrijver  Kees Tel  schreef William deze keer zelf mee aan de tekst van zijn nieuwe liedje dat de toepasselijke titel kreeg " Ik ben weer terug ". De uit s 'Hertogenbosch afkomstige 26 jarige zanger die bekend is van o.a. "Dans met mij" ,"Oh Esmeralda" en "Zeg me dat je van me houdt", zal vanaf heden van start met een geheel nieuw team & om zijn comeback kracht bij te zetten is er tevens gekozen om zijn artiestennaam zanger William aan te passen naar William van Engelen.

Zondag 10 november 2013 wordt een feestelijke dag voor Karin Welsing
27-10-2013 14:49:00

Op zondag 10 november 2013 staat Eetcafé "Sophie's Choice", Maasbanddijk 1a te Kerkdriel in het teken van een feestelijke dag van Karin Welsing. Naast de fanclubdag en de presentatie van haar nieuwe single "Ik wil geen leugens van jou" viert ze haar 40ste verjaardag. Op de "B"kant staat "Ik wil mijn tranen nu vergeten".Het festijn viert ze samen met tal van collega's. Zo zullen er gastoptredens zijn van Rudy de Wit, Ferry Goorden, Henk Damen, DUONL, Johan Linssen, Stanley Hazes, Marty Kreté, William Burg,Theo van Cleeff, Dave van Well, Johan Heuser en Yoeri L'Abée. De presentatie is in handen van Lex Hardink. De zaal gaat open om 14.00 uur en de entree bedraagt € 10.00 inclusief cd single en 2 consumptiebonnen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Piet via 06-54680379.

Marco de Hollander trots en blij na geslaagd Sterrengala 2013
27-10-2013 12:56:00

 Zanger Marco de Hollander kan weer terugkijken op een super geslaagd Sterrengala 2013. In een uitverkochte Sporthal de Vlinder in Ter Aar, stonden op zaterdag 26 oktober toppers uit de Nederlandse muziekwereld op het podium. Er waren ruim 800 fans uit het hele land naar de Sporthal gekomen om dit feest bij te wonen. Centraal stond de DVD presentatie van Marco de Hollander “Beleef het mee”, die de zanger kreeg uitgereikt door de Wannebiezz, omdat zij met drie tracks op de DVD staan.

Marty Krete presenteert nieuwe single in Breda
27-10-2013 12:48:00

Het Nederlandstalige lied is Marty Krete met de paplepel ingegeven. Het maakt niet uit waar je hem tegen komt , zingen doe hij altijd. De muziek die hij tijdens een optreden laat horen zijn o.a. van : René Froger, Rene Schuurmans, Jannes, Wolter Kroes en Tom Jones. Maar natuurlijk ook zijn eigen nummers: " 'T is beter zo","Verloren liefde", "De muzikant","Verdwaald in jouw mooie ogen"en "Zij is zo mooi"doen het heel erg goed bij het publiek. Nadat Marty in 2011 met zijn laatste cd is uitgekomen werd het een beetje stil rondom hem. Hij trad wel regelmatig op bij collega artiesten, maar een nieuwe cd bleef uit.

Programma Muzikantendag on Tour Deventer bekend
26-10-2013 12:40:00

Op zaterdag 9 november is de Muzikantendag on Tour in Burgerweeshuis te Deventer. Onder de bevestigde sprekers zijn onder anderen Perquisite, Simon Akkermans (C-Mon & Kypski), Farid Benmbarek (Top Notch), Joshua Nolet (Chef’Special). Drummer Juan van Emmerloot (Steve Lukather, Walter Trout, Pat Travers) geeft een clinic over het opnemen van drums. Tienus (Leaf, Krystl) geeft een workshop Songwriting. Kaarten kosten €10 en zijn te koop via Ticketmaster en de bekende voorverkoopadressen.

Videoclip ‘Where We Belong’ van Fedde Le Grand & DI-RECT in première
25-10-2013 19:08:00

 Vandaag gaat de officiële videoclip in première van de single ‘Where We Belong’, een unieke samenwerking tussen de internationaal-georiënteerde DJ Fedde Le Grand en de Haagse rockband DI-RECT. Samen hebben zij de afgelopen maanden veel tijd doorgebracht in de studio om hun verschillende muziekstijlen te versmelten tot één geheel. De stemmige zwart-witclip, die werd gefilmd in IJsland, begint met weidse beelden van besneeuwde bergtoppen, en vertelt het verhaal van een klein jongetje dat voor het eerst alleen op avontuur gaat.

Wim Rijken lanceert nieuwe single
25-10-2013 18:56:00

Ik Wil Wel Weer (ieder uur opnieuw beleven…) is de nieuwe feelgood single met een Zuid-Amerikaans sausje van Wim Rijken. Wim schreef ook dit nummer samen met Hans Rusche, net als zijn drie meest recente singles Samen Met Jou, Als De Dag Lacht en Zij Is De Liefste. Voor de productie werden zij bijgestaan door René Dalderop. In de bioscoop is Wim te zien in de rol van goedheiligman in de film ‘Sinterklaas En De Pepernoten Chaos’, naast o.a. Gerard Joling, Patty Brard, Willeke Alberti en Tony Neef. 

Marco Borsato’s nieuwe single ‘Muziek’ op nummer 1 in GfK Single Top 100
25-10-2013 18:21:00

‘Muziek’ de nieuwe single van Marco Borsato, komt vandaag op nummer 1 binnen in de GfK Single Top 100. De zanger is verheugd met zijn negentiende nummer 1-hit: "Muziek maakt iets in mensen los. Soms zet het in je beweging, helpt het je ontladen, vaak biedt het troost of steun. Ik ben blij dat dit niet alleen bij mij, maar bij heel veel mensen gebeurt!” ‘Muziek’ is de eerste single van zijn nieuwe album ‘Duizend Spiegels’, dat op vrijdag 22 november uitkomt. ‘Duizend Spiegels’ is Marco’s eerste nieuwe studioalbum in drie jaar tijd. 

Gebroeders Ko schrijven Titeltrack Kathleen
25-10-2013 18:07:00

De Gebroeders Ko zijn als schrijvers al jaren zeer succesvol in Duitsland maar nu zijn zij ook in België gevraagd om liedjes te gaan schrijven en het 1e resultaat wordt vandaag gepresenteerd in Liedekerke. Daar presenteert Kathleen ( ex K3 ) haar album “ Vlinders “  waarvan de titeltrack is geschreven door de Gebroeders KO die verder ook nog het nummer “ Hallo “ op het album hebben staan. Er zijn in België al vele nummers van de Gebroeders Ko  gecoverd, maar nu er 2 nieuwe nummers op het album van Kathleen staan is dit natuurlijk wel een mooi visitekaartje.

Zaterdag in Toppers van Oranje
25-10-2013 17:54:00

Elke zaterdag kun je bij TV Oranje om 19.30 uur kijken naar Toppers van Oranje een muziekprogramma dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. Komende zaterdag 26 oktober zie je in Toppers van Oranje opnamen die in september werden gemaakt op de Boulevard in Vlissingen, met optredens van Henk Damen, Johnny Romein, Maarten Cox, Sisters Only, Jeroen Spierenburg (foto) en Ronnie Tober. De eerstvolgende tv-opnamen zijn op zondag 17 november in de Absoluut te St. Michielsgestel.

Geslaagde Jan Smit Unplugged presentatie
25-10-2013 17:43:00

In Drunen vond gisteravond de feestelijke Benelux presentatie plaats van het nieuwe album/dvd van Jan Smit, getiteld Unplugged – De Rockfield Sessies.  Om zijn Belgische fans tegemoet te komen koos Jan Smit voor een locatie in Brabant, waar fans uit Nederland en België, in een intiem theater, het evenement van dichtbij mee konden maken. 

René Becker gaat met nieuwe single voor GOUD!
25-10-2013 13:03:00

Hij doet het niet voor het eerst, het begint zelfs al een beetje op een traditie te lijken: De nieuwe single De avond is van ons van één van de sympathiekste en meest sportieve zangers van het noorden, ligt vanaf 11 november a.s. bij meer dan 60 supermarkten. Bij aankoop van een kratje bier bent u meteen eigenaar van de nieuwe single van René Becker! En als de tienduizend singles daadwerkelijk langs de kassa's zijn gegaan, zou dit gewoonlijk goed zijn voor een gouden plaat.

Marco VandérA presenteert 'Mijn zoon'
25-10-2013 11:57:00

Met de release van de nieuwe single ‘Mijn Zoon’ trakteert Marco VandérA na lange tijd, zijn grote schare fans op het échte Levenslied! Het nummer dat geschreven is door Marco zelf komt volledig tot z’n recht in het genre muziek waar een groot deel van Nederland al jaren trouw aan is. ‘Mijn Zoon’ is een vertolking van het legendarische ‘Elvis’ nummer “My Boy” uit 1974. Marco: ‘Mijn Zoon’ is een écht levenslied recht uit het hart, dat ik met speciale gevoelens zelf heb geschreven. Daar ik mijn eigen zoon niet zie, zal dit nummer ook voor vele lotgenoten herkenbaar in de oren klinken ! Marco, die met zijn warme en gevoelige stem, dit lied met trots, lef en op een geweldige manier uitdraagt voegt eraan toe dat géén enkele zanger dit nummer mooier had kunnen vertolken’.

Bob Offenberg telt af voor jubileum concert
25-10-2013 11:34:00

Nog een 2 weken te gaan en dan zal het grote jubileum concert van Bob Offenberg plaats vinden in de Margriethal te Schiedam. De afgelopen weken hebben voor Bob geheel in het teken gestaan van de voorbereidingen van zijn concert. Werken aan zijn conditie, repertoire, repetities, aankleding van de hal, en vele radio interviews om het evenement te ondersteunen. Er werd een commercial omtrent het concert gemaakt welke iedere dag te zien is op TV Oranje.Vele couranten en weekbladen hebben al aandacht gegenereerd aan dit unieke evenement. De line-up van het concert is geheel aangepast aan de wensen van Bob Offenberg, al jaren een groot bewonderaar van o.a. Belle Perez, Django Wagner & Rein Mercha allen gaven hun medewerking aan het 10 jarig jubileum van de getalenteerde Bob Offenberg.

Erik van Klinken heeft de Oranje Kroon
25-10-2013 11:10:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 28 oktober is dat ‘Lekker Doodgewoon’, de nieuwe single van Erik van Klinken. Deze 46-jarige zanger uit Emmen groeide op in een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Het zingen zit Erik daardoor in het bloed en hij staat dan ook wekelijks op het podium door het hele land. Bij de talentenjacht The choice of La Bastille in Amsterdam ontmoette hij Bram Koning, die zodanig onder de indruk was van Erik dat hij het nummer ‘Lekker Doodgewoon’ voor hem componeerde.

De Kerstshow met de familie Kazàn
24-10-2013 17:38:00

Tijdens de feestdagen 2013 kunt u genieten van de voorstelling “Kerst met Kazàn”. Speciaal voor deze gelegenheid komen alle leden van deze internationaal optredende magische familie bijeen om u een onvergetelijke Kerst te bezorgen. Hans Kazàn presenteert samen met Magic Unlimited, bestaande uit zijn zonen Oscar en Renzo en schoondochter Mara, een speciale Kerstshow met mooie muziek, wonderbaarlijke illusies, sfeervolle acts, heel veel humor en een echte romantische sneeuwstorm op het podium als afsluiting.

André Rieu brengt dubbelalbum en dvd uit
24-10-2013 16:20:00

Deze vrijdag brengt André Rieu een nieuw dubbelalbum uit, waarop hij wederom een brug slaat tussen klassieke- en popmuziek. De ene cd, getiteld ‘Music Of The Night’, bevat een selectie klassieke nummers uit de wereld van musical, film en romantiek, waaronder ‘Yesterday’, ‘I Don’t Know How To Love Him’ en ‘La Vie En Rose’. De andere cd is een eerbetoon aan de muziek van Abba. Op ‘André Rieu Celebrates Abba’ staan zijn interpretaties van hits als ‘Mamma Mia’, ‘Waterloo’ en ‘Dancing Queen’. Op vrijdag verschijnt ook een nieuwe dvd van André Rieu. Op alweer het zevende deel van zijn ‘André Rieu & Friends – Live In Maastricht’-serie staat een registratie van de concerten die hij afgelopen zomer in “zijn” Maastricht gaf, met gastoptredens van Jermaine Jackson, André van Duin, Trini Lopez en tangovirtuoos Carlos Buono. 

Laura van den Elzen op het hoogste Country Music podium in Duitsland
24-10-2013 15:50:00

De Gemertse Laura van den Elzen staat volgende week op hoogste podium van Country Music in Europa. Het komend weekend wordt er gestreden om de beste van Europa van Country Music. Laura is gekwalificeerd als solo zangeres uit vele aanmeldingen over geheel Europa. De lat ligt hoog voor Laura ze is nog maar net 16 jaar geworden maar gaat de strijd aan om het hoogste er uit te halen tegen de beste Country zangers / zangeressen van Europa. 

'Altijd laat'...nieuwe single van Brigitte Nijman
24-10-2013 11:39:00

Brigitte Nijman heeft haar nieuwe single, ‘Altijd Laat’, gelanceerd. Het lied, met tekst en muziek van René Schuurmans en Pieter van Schooten, is op het lijf geschreven van de sympathieke zangeres. ‘‘Altijd laat’ gaat over de gezelligheid van vrienden en familie en dat het niet uitmaakt, wie of wat je bent in het leven, bij je vrienden mag je je onbeschaamde zelf zijn, dat is zelfs een must! En dan kan het nog wel eens heel laat worden in de kroeg, restaurant of gewoon thuis met een fles wijn en een goed gesprek!’, zegt Brigitte Nijman. ‘ ‘Ik had zin in een vrolijke plaat en René Schuurmans heb ik ontmoet tijdens een optreden, hij is samen met mijn vaste team mee gaan denken en ‘Altijd Laat’ is het resultaat!’

Zing, spring en doe mee met Gino Graus!
24-10-2013 04:36:00

“Zing, spring en doe met me mee” is de nieuwe single van Gino Graus. Het nummer is geschreven door Jan Keizer en zijn zoon Louis Keizer. Het idee voor het nummer was ontstaan nadat Jan Keizer en Gino Graus met elkaar in contact waren gekomen. Het verhaal van het nummer “Zing, spring en doe met me mee” is voor Gino op het lijf geschreven.In de videoclip wordt dit samen met zijn grote voorbeelden erg leuk weergegeven. Bekende artiesten die je even in de clip voorbij ziet komen zijn o.a. Jan Smit, Wolter Kroes en Lee Towers.

'Zwart van Roet' - protestlied tegen anti-Zwarte Piet-beweging
23-10-2013 17:54:00

Don Moriano & San N¿Colás, bekend van tot nu toe nog geen enkele hit, schreven het afgelopen weekend het protestnummer ‘Zwart van Roet’. Het lied moet een anti-anti-geluid zijn tegen de opkomende beweging tegen Zwarte Piet. Racistisch? Zij vinden van niet en dat dragen ze maar al te graag uit. 

The Greys staan nog steeds midden in het muzikale leven
23-10-2013 16:34:00

Op dit moment waait er een frisse wind door de vaderlandse showbusiness. Drie mannen die strak in het pak zitten en de middelbare leeftijd toch wel enigszins gepasseerd zijn laten zien en horen dat zij nog steeds midden in het muzikale leven staan. We hebben het over de formatie The Greys die met hun nieuwe single “looking for a lonely lady” regelmatig te beluisteren zijn op diverse radiostations. “Het is een ongekend succes en we zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor een album.” 

Jan Smit dj bij 100% NL
23-10-2013 16:00:00

Vanaf maandag 11 november is Jan Smit een week lang te horen als dj op 100% NL. De zanger presenteert maandag tot en met vrijdag de ochtendshow ‘100% Jan’ tussen 07.00 en 10.00 uur. Het is inmiddels een traditie te noemen, want het is alweer het vierde jaar op rij dat Jan Smit in de 100% NL-studio achter de microfoon plaatsneemt. 

Kom verkleed als Zwarte Piet naar Siepelrock!
23-10-2013 05:19:00

“Het Sinterklaasfeest afschaffen? Dat kan echt niet!”, aldus Stichting Muziek 2000, medeorganisator van het jaarlijke Siepelrock festival. Zaterdag 26 oktober vindt het jaarlijks terugkerend evenement weer plaats in het Drentse Pesse. Om te laten zien dat wij het belachelijk vinden dat er überhaupt over vergaderd wordt, komen wij met een ludieke actie. Kom je zaterdagavond verkleed als Zwarte Piet naar Siepelrock, dan ontvang je van de organisatie bij aankomst een consumptiemuntje!  Zo willen wij laten zien dat niemand aan deze traditie mag komen. Tijdens Siepelrock kunnen de kinderen ’s middags genieten van het kinderconcert van Mooi Wark. Ieder jaar is het weer een groot feest. 1500 uitzinnige kinderen die meezingen met de hits van Mooi Wark.

Wim Dalmee presenteert debuutsingle
22-10-2013 21:44:00

De inmiddels 53 jarige Wim Dalmee is geboren in Rotterdam en woont al jaren in Barendrecht. De zanger die al ruim 30 jaar op de planken staat en mede bekend is geworden door zijn Tom Jones imitatie-act deed mee aan de Soundmixshow én behaalde een verdiende plaats in de halve finale van de RTL4 show ‘My Name Is’! Op vele verzoek wordt ‘Waarom Heb Je Me Laten Staan’ op single uitgebracht. Tevens is dit de eerste échte fysieke single! Tekst en muziek zijn geschreven door Mario Veltman, die de track ook heeft geproduceerd.

Nieuwe single Ron de Ridder!
22-10-2013 21:37:00

Ron de Ridder vult zijn eigen repertoire aan met de nieuwe single ‘Ik Kan Zo Niet Meer Verder Gaan’! De in 1963 geboren zanger uit Nijmegen, begon met het maken van muziek in diverse bands vanaf 1980. Ron de Ridder die al zijn hele leven met muziek bezig is, is inmiddels al weer jaren bezig met het opbouwen van eigen Nederlandstalige liedjes en probeert dan ook op een geheel eigen manier zijn muzikale stempel te drukken. Ook wordt er in de studio hard gewerkt aan een compleet nieuw album!

Tweede single Jordi Falcon geschreven door Frank van Etten!
22-10-2013 21:27:00

Vorige jaar presenteerde Jordi Falcon zijn debuutsingle ‘Laat Me Alleen M’n Schat’. Met de kennis van muzikale vader Franky Falcon is er het afgelopen jaar veel geleerd en ervaring opgedaan! Mede door de fans die de jonge zanger om zich heen heeft verzameld heeft Frank van Etten besloten een geheel nieuwe single te schrijven! 

Kevin Madero verlangt (terug) naar de Zomer!
22-10-2013 21:20:00

Kevin Madero presenteert ook zijn tweede single ‘Zomer Paradijs’ op het label van Zebra Music! Na de succesvolle debuutsingle ‘Zo Zonder Jou’ is de carrière van de enthousiaste 22 jarige zanger afkomstige uit Eindhoven in een stroomversnelling geraakt. Kevin Madero die volledig wordt begeleidt door JVDH Music brengt op de bühne naast zijn eigen singles ook diverse hits van collega-artiesten ten gehore. Op 10 november vindt zijn fanbal plaats in Eindhoven. Meer informatie: www.Kevin-Madero.nl.

Franky Falcon scoort!
22-10-2013 21:14:00

‘Ik Heb Niemand Nodig’ is dé hit van Franky Falcon die als een rode draad door de succesvolle en inmiddels al 22 jaar durende carrière van Brabants feestbeest loopt. Op vele verzoek is het feestnummer in een compleet nieuw jasje gestoken en wordt deze in september 2013 uitgebracht op het label van Dimario Records. Inmiddels staat de single o.a.  al drie weken in de TOP100, in de TV Oranje en RADIONL TOP30 én in de Sterren.nl TOP20! Franky Falcon is al ruim 22 jaar actief bezig met zijn werk als zanger en entertainer. 

Nieuwe cd-single René Knol
22-10-2013 18:47:00

Nadat het een tijdje stil is geweest rondom René Knol is hij weer terug met een nieuwe cd-single genaamd "Doelloos en verlaten" deze is op Vrijdag 18 oktober 2013 uitgebracht. Een mooie cd-single opgenomen in zijn eigen studio met op de A-kant: "Doelloos en verlaten" B-kant: "Jij alleen" Deze twee nummers zijn net als al zijn andere nummers door René zelf geschreven en ook de melodielijn is van hem zelf. Ook is René volop bezig in zijn studio met zijn nieuwe album die volgend jaar zal uitkomen.

'Samen'...Nieuwe single van Jeffrey Schenk
22-10-2013 17:47:00

Op 25 oktober komt hij eindelijk uit... ‘SAMEN’, de langverwachte, nieuwe single van Jeffrey Schenk. In het pand van Soundwise (de studio van producenten Fluitsma & Van Tijn) zal dan ook het eerste exemplaar worden uitgereikt door niemand minder dan zanger, entertainer en topper RENÉ FROGER. Jeffrey is enorm trots op de samenwerking met het fameuze producenten-duo Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. Het resultaat mag er zijn: ‘SAMEN’, een lied dat in Jeffrey’s eigen woorden gaat ‘over goede en slechte tijden.

DVD Marianne Weber & Willem Barth – Special “Ode Aan Jou” verschijnt op 1 november
22-10-2013 14:43:00

Bij een album van Marianne Weber & Willem Barth hoort ook een gezamenlijke trip naar het buitenland. Op deze dvd vertolkt het duo een selectie uit hun album "Ode Aan Jou" en geen andere plek is daarvoor beter geschikt dan het zonnige Gran Canaria. Op de dvd staan de grote hits, waaronder de aankomende single "Oh Allemachtig" en de singles "Wat Heeft Een Mens Nog Meer Te Wensen" en "Ode Aan Jou". Deze registratie van de eenmalige reis van het duo van het levenslied is een must voor elke fan! Met het album ‘’Ode Aan Jou’’ bereikten Marianne Weber & Willem Barth al de hoogste regionen van de hitlijsten met zowel de hitsingles als het album.Ter ondersteuning van de dvd verschijnt de single “Oh Allemachtig” de single geschreven door Marianne. 

Voor John Otten begint het nieuwe jaar op 2 november
22-10-2013 12:16:00

Met het nummer “ Ik ben een meisje” is John Otten zijn muzikaal jaar 2013 begonnen en is de langst genoteerde plaat in de Piratenhitlijst. Ruim 30 weken wordt hij wekelijks door de piraten met dit nummer op handen gedragen. Op zaterdag 2 november zal hij in Cafe Het Zuiden in Almelo een opvolger presenteren. “ Gelukkig Nieuwjaar” is de titel en kent een verhaal. Een verhaal dat terug gaat naar de vuurwerkramp in Enschede en Volendam. John Otten heeft Enschede van dicht bij meegemaakt en heeft het van zich afgeschreven met dit lied.

‘Christmas with Los Angeles – The Voices’
22-10-2013 03:51:00

Na het plotselinge vertrek van frontman Gordon hebben de 4 mannen van Los Angeles – The Voices, bestaande uit Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter Strykes  snel hun muzikale carrière weer opgepakt en ze hebben zeker niet stil gezeten. Hun 1ste CD-single ‘Dit zijn wij’ is kortgeleden uitgebracht en in november zal hun nieuwe gelijknamige album verschijnen, gevolgd door radio – en tv optredens en concerten in het hele land.

Clown Jopie en Tante Angelique lanceren 'Sinterklaas kom van dat dak af'
21-10-2013 20:10:00

Vandaag lanceren Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Sinterklaas single : “Sinterklaas. Kom van dat dak af” . Aad Klaris bewerkte de hit van Peter Koelewijn tot een  super spetterende Sinterklaas versie. Hij tekende voor de tekst en het arrangement.  “Sinterklaas. Kom van dat dak af” is op het lijf geschreven van het vrolijkste kinderduo van Nederland. De Sint hit single is te downloaden  via de bekende downloadsites. Met “Sinterklaas.Kom van dat dak af” kan Sinterklaas zijn verjaardag nog vrolijker vieren.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop