RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
De Top 1000 komt er weer aan!
07-12-2013 12:02:00

Over tweeënhalve week maakt TV Oranje de Top 1000 van 2013 bekend. Op Kerstavond (dinsdag 24 december) weten we wie de opvolger is geworden van het duo Picobello, dat in 2012 de eerste plaats wist te veroveren met ‘We doen eens lekker gek vandaag’. De Top 1000 wordt samengesteld op basis van de stemmen die in een heel jaar worden uitgebracht.

Dorette lanceert 'Een leven lang met jou…'
07-12-2013 11:48:00

Na het gevoelige liedje “Er is en ster” die in augustus 2013 uitkwam, komt Dorette nu met een “Feel Good”opvolger: “Een leven lang met jou”. Het lied gaat over een onmogelijke liefde, maar wel met een positieve boodschap. Zo zingt Dorette: “wat niet is dat kan nog komen” & “ ik denk de hele dag aan jou en dan ben je toch bij mij”. Net als “Er is een ster” is ook “Een leven lang met jou” een liedje waarmee veel mensen zich zouden kunnen identificeren. Wie heeft er nou nog nooit een onmogelijke of onbeantwoorde liefde gehad?

Wesly Bronkhorst verrast Pierre Kartner
06-12-2013 15:54:00

Volkszanger Wesly Bronkhorst brengt zijn nieuwe single uit welke is geschreven door niemand minder dan Pierre Kartner.  Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham, en natuurlijk als componist van het inmiddels wereldberoemde lied "Het kleine café aan de haven", maar ook "Het Smurfenlied", "Huilen is voor jou te laat", "Jij denkt maar dat je alles mag van mij" schreef het lied al enige tijd geleden. “Ze moeten boven even wachten” is een prachtig verhaal wat een positieve lading heeft.

Remco Bourquin komt met Kerstsingle
06-12-2013 15:24:00

Begin december bracht Remco Bourquin een kerstliedje uit. Het nummer genaamd, hoe kan het ook anders "Met Kerstmis" is een vlot nummer met een herkenbare melodie. De tekst is geschreven door Remco zelf en is makkelijk mee te zingen. De clip is tijdens de kerstperiode te bekijken bij TV Oranje. 

Start Theater tour Voice of Holland winnares Iris Kroes – Thús
06-12-2013 15:16:00

Iris Kroes zal vanaf 4 januari 2014 met haar eerste theaterprogramma Thús te zien zijn in de Nederlandse theaters. De onlangs 21 jaar geworden zangeres won in 2012 overtuigend The Voice of Holland. De afgelopen twee jaar heeft ze veel opgetreden in binnen- en buitenland, liedjes geschreven en haar theatertour voorbereid. In de theatershow Thús zal Iris met klassieke snaarinstrumenten verrassende popmuziek spelen. Van Adele tot Armin van Buuren en van Seal tot Sting, maar ook zal zij haar eigen songs van haar succesvolle debuutalbum First ten gehore brengen. Naast harp en een strijkkwartet komt Iris met een band onder leiding van componist en arrangeur Reinout Douma. Reinout is componist en pianist voor onder andere Jochem Meyer, Vrouw Holland, Bert Visscher en het Noordpool Orkest

Stembus Winterse 50 2013 open van 6 tot en met 15 december
06-12-2013 12:48:00

 De grootste kersthits zijn ook dit jaar te horen in de Winterse 50, de jaarlijkse hitlijst met de grootste en meest populaire kersthits ooit. Op www.winterse50.nl kan van 6 tot en met 15 december gestemd worden voor de Winterse 50 van 2013.

Clown Bassie nam afscheid van het theater
06-12-2013 12:32:00

Afgelopen zondag vond in het Oost-Vlaamse Oosterzele tweemaal een 'Knotsgekke Sinterklaasshow' plaats. Speciale gast tijdens deze shows was niemand minder dan de bekendste clown van Nederland en België: Clown Bassie. Jawel, de echte van Adriaan! De zaal zat tot 2 maal toe afgeladen vol en het publiek werd getrakteerd op een geweldig spektakel. De presentatie gebeurde door Bassie en Wijsneuspiet  en dat duo bracht grappige sketches en vrolijke liedjes ter gelegenheid van de verjaardag van de Sint.

Kevin Smit heeft de Oranje Kroon
06-12-2013 09:41:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 9 december is dat Kevin Smit met ‘Dit is de avond!’. Kevin; ‘dé Smit’ zoals hij zichzelf wel eens met een knipoog voorstelt, heeft in de ruim zes jaar dat hij nu op de vaderlandse podia staat, twee albums en bijna tien singles afgeleverd. De in het Drentse Hoogeveen geboren Kevin dook voor deze nieuwe single samen met Henri van Velzen opnieuw de studio van Martin Sterken in. ‘Dit is de avond!’ werd tijdens optredens al enthousiast ontvangen door het publiek.

Nieuwe maxi-single voor Ais Lawa Lata
05-12-2013 15:20:00

Ais Lawa Lata, bekend van zijn vele optredens op met name Pasar Malams presenteert zijn nieuwe Max-isingle (4 Tracks) Sï Aïs (Lawa Lata) zet hiermee zingend de puntjes op de ï : Met de  gloednieuwe single ‘De Vloedlijn’ liedjes gezongen in 4 talen, zoals alleen muziek met haar wereldtaal ons kan raken. Op de vloedlijn van je leven spoelt van alles af en aan zoals gandongé, we are family en niet achteruit te gaan, djangan unduré, om  daarna met  Misstri af te sluiten, toma ban sigi toma, wij zullen doorgaan.

Marco de Hollander 'Ambassadeur van Rolstoel Vakantie Turkije'
05-12-2013 15:05:00

Al meer dan 12 jaar is Marco de Hollander een graag geziene gast op vele feesten en partijen, daarnaast stond Marco met menig single in de Nederlandse hitlijsten. In 2013 reisde Marco voor een artiestenreis naar Turkije en kwam terecht bij ‘Aegean Dream Resort.’ Marco vertelt: ‘Tot mijn grote verbazing zag ik hoe de benedenverdieping compleet was aangepast voor gehandicapten en/of mensen met een lichamelijke beperking.’ Tijdens deze artiestenreis was tevens een groep ‘hulpbehoevende’ op vakantie en Marco sprak met deze gasten. Marco gaat verder: ‘Ze vertelden mij dat deze locatie echt uniek was voor mensen met een hulpvraag, en dat het zo bijzonder voor hen was om dit te mogen beleven. Alle kamers zijn zodanig aangepast dat op elke manier waar hulp nodig is er een beroep op gedaan kan worden.’

Jack Kunkels terug met vrolijke meezinger
05-12-2013 10:54:00

“Dit Is Het Leven” is de titel van de nieuwe hitsingle van de sympathieke zanger Jack Kunkels; een heerlijke meezinger waarmee hij hoge ogen zal gooien op radio, TV, feesten en partijen. In 2001 scoorde Jack Kunkels zijn eerste hit met “Gooi Die Remmen Los”, welke inmiddels een klassieker genoemd mag worden. Sindsdien is Jack niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbizz, en heeft hij een goed gevulde agenda.  Na de“De Mooiste Tijd Van Het Jaar”, “Veronica” en “Ik Mis Je ” is deze single wederom geproduceerd door Kees Tel.

Eerste solo cd voor Kees
05-12-2013 10:45:00

Muziek is iets wat Zanger Kees al van af zijn 3e jaar graag doet. Hij begon met een klein orgeltje en was er op zeer jonge leeftijd al uren mee bezig. De muziek is altijd in Kees zijn leven gebleven, gitaar - keyboard- accordion en diverse andere muziek instrumenten heeft hij bespeeld. Ook zingen was een grote hobby van hem en daarom besloot hij om samen met een vriend van hem Duo Kees en Ruud te beginnen. Ze brachten twee cd's uit met de titels "Stappuh" en "Vrijgezel".

SBS6 Kerstparade komt naar Lelystad
04-12-2013 20:47:00

De SBS6 Kerstparade, die ieder jaar vele duizenden mensen trekt, wordt dit jaar in Lelystad gehouden. Vrijdag 20 december rijdt de sprookjesachtige kerststoet vanaf 17.30 uur door het Stadshart van Lelystad. ‘Het wordt een fantastisch evenement voor zowel onze eigen inwoners als de vele belangstellenden van buiten de stad’, zegt burgemeester Margreet Horselenberg. De prachtig verlichte praalwagens, dansers, muzikanten en SBS6-presentatoren weten ieder jaar de massaal toegestroomde bezoekers in de ultieme kerstsfeer te brengen.

'Have a wonderful Christmas time'.....titel Kerstsingle van Chelsea
04-12-2013 19:57:00

Veel mensen kennen Chelsea als de jonge deelneemster met de vlechtjes van The Voice Kids. Met haar uitvoering van “What do you want from me” in de blind auditions, kreeg ze alle coaches op het puntje van hun stoel. Zowel Nick en Simon als Angela Groothuizen wilde haar graag in hun team hebben, maar ze koos voor coach Marco Borsato. Nadat ze ook de Battles glansrijk won kwam ze uiteindelijk tot de laatste vijf talenten van team Borsato. Zingen zit Chelsea van jongs af aan al in het bloed.

Nieuwe single en clip voor Tommy Smit
04-12-2013 19:15:00

De uit Doetichem afkomstige zanger Tommy Smit lanceert vandaag zijn nieuwe single. Na vorige singles zoals o.a. "Toen ik je zag" en "Als het weekend wordt" is het nu tijd voor een heuse medley. Tommy heeft hierbij gekozen voor de herkenbaarheid en de lekkere melodieën van liedjes van Arne Jansen en hier is de single "Altijd altijd" uit voortgekomen. In deze medley zitten o.a. de herkenbare klanken van "Altijd altijd" en "Meisjes met rooie haren".

Niels van den Brand hoopt met 'Volg je hart' op landelijke bekendheid
04-12-2013 19:03:00

Niels van den Brand komt alweer met zijn 2e single dit jaar. Met deze popschlager hoopt de levensgenieter pur sang landelijk weer wat meer bekendheid te krijgen. De zingende kok afkomstig uit 't Limburgse Venlo heeft ervoor gekozen om deze plaat te laten produceren door Ron Lieberton& Ruud Sligchers. Deze twee heren lopen al jaren mee in de muziekwereld. "Volg je hart" is een aanstekelijk nummer,maar wel met een duidelijke boodschap. Met deze nieuwe mensen om zich heen laat Niels weer een andere kant van zich zien.

Feestband Glamourama lanceert Kerstsingle
04-12-2013 18:47:00

Glamourama!, de grootste en vrolijkste feestband van Nederland! Deze kleurrijke 12-mans coverband valt meteen op door de 4 (!) zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte van ieder optreden een feest maken waar nog jaren over nagepraat wordt. Het repertoire is verrassend en veelzijdig: veel medleys en meidengroepen met de grootste hits van de seventies tot nu. 

Vrijdag 6 december verschijnt 'Kerstmis op zee' van Ancora
04-12-2013 17:21:00

Vrijdag 6 december a.s. verschijnt de nieuwe single van Ancora, getiteld "Kerstmis Op Zee". De titel van de single spreekt zeker tot de verbeelding. Het is een aanstekelijk nummer met een kersttintje, waarbij de sound van Ancora, een bijzondere mix van Shanty, Irish folk en pop, de boventoon voert. Het speciale kerstliedje is geschreven door Jan Keizer en zijn zoon Louis. Afgelopen zomer maakte Ancora, bestaande uit Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams, furore met hun debuutalbum "Vrij Als De Wind'.

Meneer van Zanten geeft wederom show in 'Nieuws van Apeldoorn'
03-12-2013 18:04:00

Zondagavond 22 december aanstaande geeft Meneer van Zanten voor het derde achtereenvolgende jaar een show in het Nieuws van Apeldoorn die voor een belangrijk deel in het teken zal staan van kerst(rock)songs. Naast het gebruikelijke repertoire van de band zal een aantal klassieke kerstrockers opgevoerd worden. Voorgaande jaren hebben uitgewezen dat het publiek en de band hier veel plezier aan beleven. Dat een groot deel van Nederland op 22 december al geniet van de kerstvakantie zal hier ongetwijfeld een rol in spelen.

'Farbenspiel' van Helene Fischer vliegt over de toonbank
03-12-2013 17:44:00

Sinds de start van haar zangcarrière in 2005 heeft Helene Fischer zichzelf opgewerkt tot dé superster van de Duitstalige landen. Haar lijst van prestaties is ellenlang: ze zong telkens voor 200.000 enthousiaste fans tijdens haar fenomenale concertreeksen, ze behaalde meermaals goud en platina met o.a. ‘Für Einen Tag’ , ‘Von Hier Bis Unendlich’. De Duitse schone scheert ook hoge toppen op de televisie met haar eigen TV-show ‘Die Helene Fischer Show’ en een documentaire over haar carrière.  Met de recentste release van haar zesde studioalbum ‘Farbenspiel’ benadrukt deze sympathieke zangeres wederom haar uitzonderlijke talent. ‘Farbenspiel’ behaalde in Helenes thuisland na amper drie dagen al goud en het album verbrak meerdere verkooprecords.

Langverwachte nieuwe single Femke Meines verschijnt vrijdag
03-12-2013 17:34:00

Vrijdag 6 december verschijnt de langverwachte nieuwe single van Femke Meines, ‘Kerst Met Jou’. In de videoclip van de vorige single, ‘Dan Kies Ik Voor Jou’, koos Femke nog voor de Vlaamse Fabian Feyaerts. Ditmaal staat naast de familie en haar twee beste vriendinnen een heel andere man centraal! Voor de 13-jarige zangeres is vooral de Kerstman belangrijk dit jaar. Op YouTube plaatst Femke regelmatig video’s met haar zusjes en ouders, die inmiddels al duizenden keren zijn bekeken. 

Awards Platform Hollands Talent uitgereikt
02-12-2013 21:26:00

Zaterdag 30 november werden door het Platform Hollands Talent de awards uitgereikt aan de beste nieuwkomers van 2013 in de categorieën beste zanger, beste zangeres en beste feest act. In een bomvol zalencentrum Max Otter te Leek  werden de prijzen in volgorde uitgereikt aan Hero Mik, Jolanda ten Hoven en het duo Otto Roona en Mathijs Laverman. De artiesten werden compleet overrompeld omdat het compleet een verrassing was. 

Cd 'Mijn leven' van William Burg landelijk gereleased
02-12-2013 16:54:00

William Burg staat te boek als een zeer sympathiek zanger uit het Brabantse land. Sinds 2011 organiseert hij bijvoorbeeld fan-avonden die steevast druk worden bezocht. Zo ook dit najaar toen de Bosschenaar zelfs enkele honderden fans moest teleurstellen..! De zaal was namelijk compleet uitverkocht. Al met al werd het een zeer geslaagde avond met naast William gastoptredens van o.a. Marianne Weber, Jaman, Stanley Hazes en John West. Ronald Visch had het al snel in de gaten na het zien van een optreden: 

Yosee draagt nieuwe single op aan overleden oma
02-12-2013 14:33:00

Op veler verzoek verscheen onlangs de single “1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang” van de sympathieke zangeres Yosee. Al maanden was dit prachtige en gevoelige liedje bij velen een van de favoriete tracks van Yosee’s debuutalbum “Voor Een Leven Lang”. Daarom is er besloten er nu een single van te maken. Evenals de vorige single is “1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang” geschreven door de legendarische producer/componist Peter Koelewijn, die ook samen met Mario Veltman voor productie zorgde.

'Mijn meissie'..... nieuwe single van Dirk Meeldijk
02-12-2013 14:23:00

Dirk Meeldijk heeft deze week een nieuwe single uitgebracht "Mijn Meissie". Het betreft een nummer van zijn recente album "Het beste van Dirk Meeldijk". De Hillegomse volkszanger heeft "Mijn Meissie"speciaal gemaakt voor zijn grootste trots, zijn kleindochter "Chavelli", de dochter van zijn zoon Manuel en zijn vrouw Melissa. Het album is twee maanden geleden uitgekomen. Al eerder werd het nummer "Ik ben wie ik ben"van dit album uitgekozen. "Mijn Meissie"is een van de favoriete nummers van de Dirk Meeldijk fans.

Mylene, Rosanne en Alessandro weer terug uit Kiev
02-12-2013 14:16:00

Op zondag 1 december om even voor zeven uur landde op Schiphol het vliegtuig met de Nederlandse delegatie, die afgelopen week in Kiev zijn verbleven in verband met het Junior Eurovisie Songfestival. Onder hen was de tweeling Mylene en Rosanne, die ons land afgelopen zaterdag mochten vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival.  De meisjes werden weggeblazen door een aantal grote concurrenten.

Debuutsingle voor DJ Koen & DJ Joey
02-12-2013 14:04:00

DJ Koen & DJ Joey zijn twee allround party DJ’s, en draaien afzonderlijk met steeds meer succes in diverse horecagelegenheden, evenementen, feesten en partijen door heel het land.  Nadat ze elkaar begin 2013 ontmoetten besloten ze samen een single uit te brengen. Al snel werd het idee geopperd om het nummer “Vrij als de Wind” in een nieuw feestelijk jasje te steken met een hoog partygehalte! Daarin lijken Koen & Joey volledig geslaagd te zijn. De eerste reacties zijn dermate enthousiast.

Opnieuw Gouden Plaat voor Frans Bauer
02-12-2013 00:00:00

Gisteravond werd Frans Bauer in het RTL programma Life4You door Sinterklaas verrast met een Gouden Plaat voor zijn nieuwste album ‘De Mooiste Jaren Komen Nog’. Terwijl zijn kinderen druk bezig waren met het uitpakken van hun cadeau had de Sint ook een speciaal cadeau voor de Brabantse zanger. Voor Frans is dit de ultieme beloning op al het harde werken. ‘De Mooiste Jaren Komen Nog’ is het tweede album dat hij samen met Laurens van Wessel schreef en produceerde.

Emile Hartkamp reikt 'Feest zonder grenzen' aan Alex uit
01-12-2013 22:42:00

Aan Emile Hartkamp was het de eer om op zaterdag 30 november het eerste exemplaar van het nieuwe album van Alex: “Feest zonder grenzen” uit te reiken aan de zanger zelf. Dat gebeuren tijdens een uitverkocht “Feest zonder grenzen” in N.H. Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. De kaarten voor dit feest waren al een paar dagen van te voren geheel uitverkocht.

'Ch'an Rak Khun'......nieuwe theatertour van Dana Winner
01-12-2013 11:16:00

"Ch'an Rak Khun" is de titel van de nieuwe theatertour van Dana Winner voor het voorjaar van 2014. Met maar liefst 25 concerten in de eerst 5 maanden zal Dana weer te zien zijn in heel wat prachtige theaters. Inmiddels is Dana Winner met haar concerten niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters. De reacties op haar voorstellingen zijn dan ook altijd weer hartverwarmend. Met haar vaste band en ondersteund door een televisiespecial en haar trouwe fans, brengt Dana opnieuw een serie concerten in het kader van haar 25-jarig jubileum. 

Overijselse band Bökkers treedt op in P.I. Veenhuizen
01-12-2013 10:56:00

Op zaterdag 7 december zal Bökkers een zeer speciaal optreden verzorgen. De Overijsselse band zal de gedetineerden van P.I. Veenhuizen vermaken met een optreden. Naar het voorbeeld van Johnny Cash zal Bökkers een volledig optreden verzorgen voor de gevangenen. Bökkers schreef op de melodie van de Johnny Cash klassieker “San Quentin” een passende tekst voor “Veenhuuzen”. De single “Veenhuuzen” is vanaf 2 december te downloaden via iTunes en te streamen via Spotify en Deezer.

'Achter de regenboog'..... nieuwe single van Rika
30-11-2013 12:10:00

Met de release van "Achter de regenboog" heeft Rika haar vijfde single uitgebracht. Zoals zo vaak ,en daarin is deze uit Groningen afkomstige zangeres geen uitzondering, heeft ze tijdens feestjes van vrienden haar eerste stappen gezet op de showbizzladder. En dat gaf haar zo voldaan gevoel dat ze zanglessen ging volgen en probeerde ook door meer optredens ervaring op te doen. Die optredens kwamen er en door het succes werd ze regelmatig gevraagd om terug te keren.

Ladies of Soul releasen videoclip bij single ‘I’ll Carry You’
29-11-2013 19:14:00

Eerder deze week brachten de Ladies of Soul hun eigen single ‘I’ll Carry You’ uit. Vandaag werd de officiële videoclip voor dit nummer gereleased. In de clip zijn niet alleen Trijntje, Glennis, Edsilia, Berget en Candy te zien, maar ook vijf ‘mini-ladies’. De 10-jarige meisjes in de clip spelen de jongere versie van de Ladies of Soul. In de clip is te zien hoe de dames al vanaf een jonge leeftijd bezig waren met muziek, zingen en performen. De single ‘I’ll Carry You’ gaat over de sterke band tussen de vijf vrouwen en hoe ze altijd voor elkaar klaar staan. 

Ed Nieman giet 'Baby Blue' van de George Baker Selectie in nieuw vaatje
29-11-2013 17:58:00

De allernieuwste single van Ed Nieman is een feit, en wat voor een single, zo vlak voor de feestdagen. Dit keer geen feest knaller zoals we dat ook van de vrolijke zanger gewend zijn. Ed Nieman doet deze keer een verrassend Engelstalig uitstapje. En heeft gekozen voor een cover, een nummer van de George Baker Selection “Baby Blue”, een top 10 hit van deze band uit 1974. Ed heeft “Baby Blue” eind jaren 80 ook al eens als B kant van een CD single opgenomen. Eigenlijk erg zonde van zo’n mooi lied om het op een B kant te zetten.....

Gerard heeft de Oranje Kroon
29-11-2013 15:57:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 2 december is dat Gerard met ‘Jongen van de handel’. Deze single verscheen al in 2010 maar is nu plotseling een flinke hit aan het worden. En dat allemaal dankzij Roy Donders, de Tilburgse stylist die in zijn goed bekeken realityserie bij RTL5 ‘Jongen van de handel’ tot zijn lijflied uitriep en het voor de camera’s uit volle borst meezong. Prompt ging bij zanger Gerard de telefoon rinkelen en staat hij weer volop in de belangstelling van radiozenders en andere media. 

Nieuwe single Denny Braaf
29-11-2013 12:57:00

Na zijn succesvolle deelname aan het SBS programma Bloed Zweet en Tranen is er veel gebeurd rondom zanger - entertainer Denny Braaf. Nadat Denny een aantal jaren gestopt was met optredens, door drukke prive en werkomstandigheden gaf hij zichzelf op voor het programma Bloed Zweet en Tranen. Heel Nederland maakte kennis met Denny Braaf en bracht Denny tot aan de halve finale. Zijn vertolking van "Heel Even" maakte veel los, zowel bij de jury als bij de vele kijkers.

'Superdiesoep'....nieuwe single van Ben de Ruiter
29-11-2013 12:50:00

Benjamin de Ruiter is zanger van het levenslied. Geboren in Zwolle en nu wonende in Friesland, en daar zal menigeen hem al wel eens hebben horen zingen. Overdag is hij werkzaam in de catering en hier is komt dan ook de inspiratie voor de single ‘Superdiesoep’ vandaan. Een nummer over lekkere soep. In zijn vrije tijd is Ben te vinden op feesten en partijen en overal waar hij verschijnt roepen ze hem na “ Superdiesoep” het is dan ook niet vreemd dat het nummer massaal wordt meegezongen.

Daan & Danny lanceren 'Save the children'
29-11-2013 12:28:00

Het mooie lied “Save the Children” is gecomponeerd en geschreven door het duo Daan en Danny in samenwerking met tekstschrijver Dick Hoogerwaard. Het liedje is geproduceerd door Frank Vos die ook de cd hoes ontwierp en de videoclip maakte. In het voorjaar van 2013 heeft Daan (Zangeresdaan.nl) het lied "Samen" uitgebracht. Het lied heeft zowel in Nederland als in België veel aandacht gekregen op radio en tv. Met “Save The Children” laat Daan opnieuw haar veelzijdigheid zien en horen.

Berget Lewis: aankondiging clubtour (jan-feb) rond nieuwe album
29-11-2013 00:00:00

Begin november bracht V2 het nieuwe album van Berget Lewis uit. De eerste single ‘Aviator’ vindt een plaats in de playlists van steeds meer radiostations. Vanaf 11 januari start Berget Lewis de ‘Ready To Go Clubtour’, die haar langs 11 steden brengt. Berget Lewis wordt alom geroemd als een vocaal fenomeen. Dat zij in 2012 is uitgeroepen tot 'beste zangeres van Nederland' zal niemand verbazen. Ze was tot ver over de grenzen special guest  van o.m. Dave Stewart, Van Morrison en Maceo Parker.  Ze betoverde het publiek tijdens haar eigen succesvolle theatertours en schitterde als Maria in het televisiespektakelstuk 'The Passion'.

Radio Suc6FM verzorgd marathonuitzendingen vanuit het glazen huis in Zundert
28-11-2013 18:32:00

Tijdens Winterwonderland in Zundert zal radio Suc6FM haar radio-uitzendingen live vanaf het winkelcentrum in Zundert verzorgen. Deze marathonuitzendingen staan in het teken van het Zundertse glazenhuis om 3FM serious request te ondersteunen en starten op zaterdag 21 december om 10.00 uur. De jocks van Suc6FM zullen nonstop door draaien tot en met zondag 17.00. Het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Ze nodigen iedereen uit om middels een donatie deze actie tijdens winterwonderland in Zundert te ondersteunen! Iedereen die een leuke bijdrage wil leveren kan reageren op info@winkeleninzundert.nl

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool