RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Kerstsingle van Rob Zorn gratis te downloaden vanaf 6 december 2013
28-11-2013 16:25:00

Op vrijdag 6 december komt er weer een kerstsingle uit van Rob Zorn. De titel hiervan is "Kerst in het café"en de clip is opgenomen bij Café Boedha's te Beverwijk met natuurlijk weer veel kerstvrouwen. Volgens Rob is het een echt top nummer die je na 1 keer weer mee kunt zingen. Het lied is geschreven door Pascal de Vormer en opgenomen bij Manfred Jongenelis, de clip is gemaakt door Ron Schmid, VisualsMedia. 

Gebroeders Ko opnieuw Beste Feest-Act van Nederland
28-11-2013 16:10:00

De Gebroeders Ko zijn gisteren tijdens de uitreiking van de Party Awards door het publiek verkozen tot Beste / Populairste Feest-act van Nederland. Verder kregen zij nog een Award voor het scoren van hun 40e top 100 hit met hun nieuwe single “ Niet Uit Volendam “. “ Ondanks de recessie hebben wij door onze vrolijke feestnummers de afgelopen jaren een volle agenda gehouden en zijn daardoor al jaren de meest geboekte en succesvolste Feest-act van Nederland.

DJAZZ.tv, Brava, TV Oranje en SchlagerTV bij Vodafone
28-11-2013 15:40:00

Vandaag werd bekend dat muziekzender DJAZZ.tv op zondag 1 december a.s. zal worden toegevoegd aan het basispakket televisie in het glasvezelaanbod van Vodafone. Eerder waren al brava nl klassiek, brava hd, TV Oranje en SchlagerTV toegevoegd aan het zenderaanbod. Daarmee biedt Vodafone nu het complete pakket aan muziekzenders dat in de loop der jaren is geïnitieerd door Jur Bron, Gerard Ardesch, Rob Overman, Robert Rutten en RMHG.

Prestigieuze partyprijs voor De Dikdakkers
28-11-2013 08:58:00

Het is De Dikdakkers gelukt een prestigieuze partyprijs in de wacht te slepen. Tijdens de uitreiking van de Party Awards 2013 verzilverde het zangduo de nominatie voor Polulairste Party Act. ‘Dit is toch een beetje de kroon op ons werk en een ongelooflijk stuk erkenning,’ klonk het na afloop enthousiast. ‘We proberen voortdurend met onze nummers de feestvreugde te verhogen en spreken een steeds breder publiek aan. Dat is voor de vak jury mede een reden geweest om de beslissing in ons voordeel uit te laten vallen.’

Frank en Mirella......al 40 jaar een begrip
27-11-2013 21:05:00

Nog even en dan bestaat het begrip Frank en Mirella alweer 40 jaar. “En we zitten vol met nieuwe plannen. Samen met Manfred Jongenelis is de basis gelegd voor een geweldige nieuwe single. Het heeft even geduurd, maar dat komt omdat een vakman als Manfred het nou eenmaal ontzettend druk heeft” legt Frank uit. Het mooie is dat de optredens nog steeds goed gaan. Frank vertelt “We brengen een feest der herkenning met ons repertoire. Jong en oud zingt de hits van Frank en Mirella mee, en daar zijn we trots op.

Debuutsingle voor Roy Hoffman
27-11-2013 20:54:00

Roy Hoffman is net 22 jaar geworden, geboren 17 oktober 1991, en woonachtig in Apeldoorn. Jarenlang volgde hij de echte Toppers van de Nederlandse Smartlappen en Schlagers, zoals Marianne Weber, Frans Bauer en Koos Alberts. Als grootste fan van dit genre schalde hij alle liedjes thuis en waar dan ook mee, totdat hijzelf aangespoord door vele anderen, ervoor koos om serieus met zingen aan de gang te gaan. Met veel geduld koos hij 7 jaar geleden eerst voor een goede basis door professioneel zangles te nemen.

De Kast doneert opbrengst nieuwe single 'Schoon' aan Serious Request
27-11-2013 20:37:00

Op 28 november komt de nieuwste single van De Kast, 'Schoon', uit, waarvan de opbrengst naar Serious Request gaat. Het nummer is speciaal geschreven voor het goede doel en is toegespitst op het thema van dit jaar: het tegengaan van kindersterfte door diarree. Schoon drinkwater is hierbij essentieel. De 'B-kant' is 'Mei-inoar Ien', het lied dat Syb samen met een Tweebaksmarkt vol koorleden zong bij de opening van het Provinsjehûs door Koningin Beatrix.

8 december TV Opnames De Nationale Noot
27-11-2013 20:02:00

Op 08 december zijn er weer nieuwe TV Opnames van De Nationale Noot. Het nieuwe muziek programma die bij vele lokale en regionale tv omroepen wordt uitgezonden. Presentator Marco de Hollander ontvangt vele artiesten waaronder; Helemaal Hollands, Duo Nationaal, Ancora, Frank en Mirella, Dirk Meeldijk, Leo Nardell, Peter Beense, Wesley Ponsen e.v.a.

Genomineerden 100% NL Awards 2013
27-11-2013 19:53:00

Vanmiddag heeft 100% NL dj Robert Feller de nominaties voor de 100% NL Awards 2013 bekendgemaakt. Grote kanshebbers dit jaar zijn Ilse DeLange, Nick & Simon en Marco Borsato.

Marco Borsato signeert nieuwe album digitaal via Google Hangout
27-11-2013 19:43:00

Gisterenavond konden fans van Marco Borsato het nieuwe album ‘Duizend Spiegels’ door hem laten signeren. Niet bij de plaatselijke retailer dit keer, maar gewoon vanuit hun eigen luie stoel. Via Google Hangout vond namelijk een digitale signeersessie plaats, waarbij fans vragen konden stellen en na afloop de gesigneerde albumhoes als JPEG toegestuurd kregen. Het was de allereerste keer dat zo’n chat-signeersessie plaatsvond in ons land. Mark Jansen: "We zijn enthousiast over deze eerste digitale signeersessie voor Nederlandstalige muziekliefhebbers".

Van Dik Hout kondigt “20 jaar Van Dik Hout” club tour aan
27-11-2013 19:36:00

Ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum en ter promotie van het nieuwe album “Alles Wat Naar Boven Drijft” gaat Van Dik Hout begin 2014 uitgebreid op tournee langs het Nederlandse clubcircuit. De tour volgt kort na de officiële viering van het 20 jarig bestaan van Van Dik Hout op 30 december van dit jaar in Paradiso Amsterdam.

Jeronimo wil ook Nederlands gaan zingen
27-11-2013 07:47:00

Een aantal maanden geleden ontdekte zanger Jeronimo een gat in de markt: hij besloot een online Talkshow te gaan starten en een aantal afleveringen verder kan hij alleen maar concluderen dat dit plan een schot in de roos was. TeenBizz lijkt een hit te gaan worden. Wekelijks worden de Talkshows, die zijn te zien op You Tube goed bekeken. Volgens Jeronimo is de bedoeling ervan om jongeren een leuke Talkshow te bieden, met nieuwtjes voor hen, die ze kunnen bekijken op welk tijdstip ze zelf willen”.

Nieuwe single Leo Nardell prachtige Ballad
26-11-2013 19:10:00

Leo Nardell scoorde een heuse radiohit toen hij in de zomer van 2011 zijn in gipsystijl gegoten single ‘Zai Zai Zai’ uitbracht. Zelfs Ben Cramer liet destijds weten onder de indruk te zijn van de versie van Leo. Naast ‘Zai Zai Zai’ bracht deze volkszanger de laatste jaren singles uit als ‘Als ze langs loopt’ en ‘Ik blijf toch komen’ die beiden ook goed zijn ontvangen door zowel de media als liefhebber. De Amsterdammer geboren in 1961 heeft echter al een rijke carrière in het entertainmentwereldje opgebouwd.

Eastern Aces (Indo) komen met mooie nieuwe cd 'All Day'
26-11-2013 19:03:00

Frans, Hans, Tony, Carl en Jerry, The Eastern Aces !!  De Indo rock-'n'-roll band The Eastern Aces met hun schitterende naam werd omstreeks 1959 in Den Haag opgericht en heeft met de jaren veel verschillende bezettingen gehad. Ondanks deze wisselingen is de band door de jaren heen toch altijd blijven bestaan en succesvol gebleken, nog steeds treedt deze populaire band bijna wekelijks op in het land. De nieuwe cd op het welbekende Rood-Hit-Blauw label is getiteld “All Day” en bevat  12 prachtige tracks.

'Ooit kom jij weer terug' titel nieuwe single Sandra Vanreys
26-11-2013 18:05:00

Sandra Vanreys is geen vreemde in de muziekwereld. Met ruim 25 jaar bühne-ervaring op binnen- en buitenlandse podia, haar typerende stemgeluid, sympathieke uitstraling en de capaciteit om ieder publiek voor zich te winnen, is zij een gelouterde zangeres. Sandra is inmiddels al acht keer uitgeroepen tot Nederlands beste countryzangeres en kreeg zij de titel Millenium Countryzangeres van Nederland. Maar ook buiten onze landsgrenzen heeft zij veel succes! In Amerika schitterde zij in de tv-show ‘Nashville Now’ voor 42 miljoen kijkers!

Wim Rijken scoort ook met single Ík wil wel weer'
26-11-2013 17:49:00

Als er iemand opgelucht adem kan halen, dan is het Wim Rijken wel, want zowel met de bioscoopfilm ‘Sinterklaas en de Pepernoten Chaos’ als met zijn nieuwste single ‘Ik Wil Wel Weer’ weet de veelzijdige zanger/acteur te scoren. Wim Rijken kan zijn geluk niet op, want met drie producties weet hij op dit moment de aandacht op zich te vestigen. Wim, die zijn artistieke loopbaan begon als acteur bij de Haagse Comedie, heeft inmiddels al een indrukwekkend aantal toneel- en tv-producties op zijn naam staan. 30 en flink gestegen in de HHF Top 40.

Andrija maakt van droom werkelijkheid
26-11-2013 15:48:00

Andrija Stas is een Belgische zanger die in 1995 geboren is in Tongeren. Op jonge leeftijd was hij al gefacineerd door muziek en wilde net zoals z’n oom Andrija Fuderer de beste worden. Z’n oom maakte naam als schaker en kreeg in 1952 de titel internationaal meester. Jaren later, in 1990 mag hij zich internationaal grootmeester noemen. Op 2 oktober 2011 overleed hij op 80 jarige leeftijd. Het geduld zat de jonge Andrija niet in de genen en kon de discipline niet opbrengen om iedere dag gebogen en peinzend aan het schaakbord te zitten.

LA, The Voices betrokken bij de ‘The Tina Turner Experience’
26-11-2013 11:41:00

Tina Turner fans kunnen hun hart ophalen. Op zaterdag 21 december wordt in het GelreDome in Arnhem met ‘The Tina Turner Experience’ een groots eerbetoon gegeven aan deze wereldartiest. De Britse zangeres Emi Wokoma brengt tijdens dit concert talloze Tina Turner hits ten gehore. Dit zal zij niet alleen doen. De afgelopen weken werd al gecommuniceerd dat Nederlands dj-duo de JockeyBoys en operazangeres

Kathleen keert terug naar school
25-11-2013 20:15:00

Naar school gaan is niet altijd een pretje: rekenen, spellen, toetsen maken,… Maar met juffrouw Kathleen wordt elke les een waar plezier! Zoals ze zingt in haar nieuwe single ‘Juffrouw’: “In mijn klas zal jij je nooit vervelen.” Jaren geleden was Kathleen zelf lerares in het lager onderwijs. “Ik krijg nog altijd een warm gevoel als ik een school binnenwandel”, zegt Kathleen. “Daarom heb ik mijn album ‘Vlinders’ gepresenteerd op een kleuterschool en de kindjes dansles gegeven.

William van den Oetelaar lanceert 'Dat komt door jou'
25-11-2013 16:11:00

De jonge talentvolle zanger William van den Oetelaar (19) uit Cromvoirt heeft op 22 november zijn nieuwste videoclip van zijn nieuwe single "Dat komt door jou" gelanceerd. Het is alweer de tweede officiële videoclip van William van den Oetelaar na dat hij eerder kwam met de videoclip "ik ben zo blij met jou". Vanaf zijn derde levensjaar bleek William al zeer muzikaal. Als DJ is hij begonnen op camping Résidence de Leuvert. Hier werd echter ook snel ontdekt dat William naast plaatjes draaien ook beschikte over een fluwelen zangstem. 

K3 stelt nieuwe cd ‘LOKO LE’ voor als straatmuzikanten
25-11-2013 16:00:00

Na een jaar vol feestelijkheden naar aanleiding van hun 15-jarig bestaan, brengen Karen, Kristel en Josje als klap op de vuurpijl ook een gloednieuwe full cd uit. En hoe! Het nieuwe album ‘K3 LOKO LE’ werd afgelopen zaterdag in Nederland op zeer verrassende wijze gepresenteerd. K3 bracht in het Utrechtse dorp Baarn, gekleed als straatmuzikanten, de nummers ‘Viva Viool’, ‘Drums Gaan Boem’ en ‘LOKO LE’ ten gehore. Het aanwezige publiek wachtte op dat moment op de intocht van Sinterklaas en werd verrast met een spetterend muzikantenoptreden.

The Common Linnets namens AVROTROS naar Eurovisie songfestival 2014
25-11-2013 13:30:00

Vanmiddag heeft AVROTROS in de Wisseloord Studio’s in Hilversum bekend gemaakt dat The Common Linnets de Nederlandse inzending voor het EUROVISIE SONGFESTIVAL 2014 zijn. De band, bestaande uit Ilse DeLange en Waylon, reist mei volgend jaar af naar Kopenhagen, Denemarken voor de 59ste editie van het liedjesfestijn.

Ladies of Soul brengen eigen single I’ll Carry You uit
25-11-2013 12:18:00

Vandaag brengen Edsilia, Glennis, Trijntje, Candy & Berget, oftewel Ladies of Soul, een eigen originele single uit! Het nummer met de titel ‘I’ll Carry You’ is speciaal voor de vijf ladies geschreven door Tjeerd Oosterhuis en 2 Engelse songwriters. De dames staan op 14 en 15 februari in de Ziggo Dome met het Ladies of Soul-concert. ‘I’ll Carry You’ wordt de titelsong en anthem van het Ladies of Soul-concert. Het is de eerste keer dat deze vijf topartiesten samen een nummer opnemen.

Debuutalbum voor Claudia Ansel
25-11-2013 12:12:00

Claudia Ansel is bij onze Oosterburen een graag gezien artiest en is daar niet meer weg te denken uit de showbizz. Ze wordt daar gezien als “Die Schlagerkanone aus Holland". Als je die titel krijgt wordt het tijd dat ook Nederland kennis met je gaat maken. Met die gedachte ging ze een tweetal jaren geleden de muzikale markt op in Nederland. Nummers als “Wenn du bei mir bist” en “Hey wass geht ab” kwamen en komen nog steeds veel voor de speellijsten van de diverse programma’s waar de boventoon de Duitstalige muziek is. 

Rutger van Barneveld heeft nieuwe single
24-11-2013 16:44:00

Rutger van Barneveld heeft weer een nieuwe single, getiteld  "Omdat het zo mag zijn", waarvan de productie wederom in handen ligt van top producer Harald Queens die samen met Marc Daniels en SenS Music deze single tot een geweldig product hebben weten te brengen. Het is een zwijmel nummer, die tijdens de kerst lekker mee kan in de playlisten. Rutger van Barneveld die we eigenlijk kennen van up –tempo nummers zoals 'Helena' laat nu ook zijn gevoelige kant zien.

Neem een Kerstwens op bij TV Oranje
24-11-2013 06:44:00

Begin december vinden de opnamen plaats voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje. Artiesten zijn twee dagen lang van harte welkom in de studio in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Er is daarbij ook gelegenheid om een 'gewone' TV Oranje Showflits in te spreken. De opnamedagen zijn vrijdag 6 en zaterdag 7 december.

Nieuwe single voor zangeres Monique
23-11-2013 20:04:00

Zangeres Monique uit het zuiden van het land heeft de laatste jaren regelmatig iets van zich laten horen op cd gebied. Naast het “gelegenheidsduo”dat ze samen heeft met Henry van Wijmeren, is ze natuurlijk volop bezig met haar solocarrière. Wie kent niet meer “ Ik lig nog steeds te dromen” van begin 2013 waarin Monique liet horen ook zeker het feestmuziek onder de knie te hebben.

Danny Zuijderwijk wil het publiek vermaken
23-11-2013 19:54:00

Danny Zuijderwijk omschrijft zijn single “Spijt”als een nazomerse single, met gipsyachtige klanken en een Nederlandse tekst. Op het moment is de zanger druk bezig met promotieoptredens voor deze single. Begin volgend jaar komt er een nieuwe single uit en ook dit gaat een nummer worden van het album “Volg je hart”. Danny zingt inmiddels vier jaar en heeft veel optredens. Zijn motto is om het publiek te vermaken. “Daar gaat het mij om, daar doe ik het voor. 

Vrolijke, gezellige en dansbare nieuwe single voor Kevin Smit
23-11-2013 19:05:00

Kevin Smit; “dé Smit” zoals hij zichzelf wel eens met knipoog voorstelt, heeft in de ruim zes jaar dat hij nu op de vaderlandse podia staat, twee albums en bijna tien singles afgeleverd. De op 25 juli 1991 in het Drentse Hoogeveen geboren Kevin is naast als zanger tevens actief als presentator en accountmanager. “Wat is er nou mooier dan 24 uur per dag met muziek bezig te zijn”, aldus een enthousiaste Kevin die nu ook een nieuwe single uitbrengt dat de titel; ‘ Dit is de Avond! ’ heeft meegekregen. 

Mooi Wark lanceert kerstlied: 'Hey, hey, die Kerstman'
23-11-2013 18:35:00

Mooi Wark is: Bert Koops (leadzang en gitaar), William Bossong (zang en bas), Arnold Kuik (zang en gitaar) en John Roffel (zang en drums). Met o.a. de hitsingles “Idioot”, “Bokkie of een geittie“, “In de blote kont”, “Achter de tent”, “Tepels liegen niet”,“Goeie been, verkeerde bed” en “Allent veur joe” heeft de in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band Mooi Wark een groot deel van Nederland veroverd en inmiddels landelijke bekendheid verworven. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld. 

Stream van TV Oranje tijdelijk gratis op je smartphone
23-11-2013 00:00:00

De livestreams van TV Oranje en haar Duitstalige zusterzender SchlagerTV zijn vernieuwd. De beeldkwaliteit is verbeterd zodat er bijna geen verschil is met je televisie. Bovendien kun je nu ook op je tablet en mobiel naar TV Oranje kijken. De streams werken op de iPad vanaf iOS3.0 en op Android vanaf versie 3.0.

René Schuurmans heeft de Oranje Kroon
22-11-2013 17:45:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 25 november is dat René Schuurmans met ‘Nou ja ik ben nou eenmaal zo’. Na schrijfsessies voor diverse artiesten is het voor René weer tijd voor een eigen knaller! Zijn nieuwe single gaat over de man en zijn tekortkomingen, die je maar het beste kan nemen zoals hij is. 'Als we allemaal wat meer van elkaar zouden accepteren en niet steeds op zoek gingen naar het perfecte plaatje zou de wereld er heel anders uit zien', aldus René.

'Niet uit Volendam'...40ste Top 100 hit voor de Gebroeders Ko
22-11-2013 17:38:00

In 2001 scoorden de Gebroeders Ko hun allereerste Top 100 notering met het nummer “Boswandeling “ en nu scoren ze, 13 jaar later hun 40ste notering in deze lijst met "Niet uit Volendam". Deze week komen ze binnen op nummer 60 in single Top 100. “We zijn het nog aan het uitzoeken maar dat moet bijna wel een record zijn“ laten de zeer gelukkige Gebroeders Ko weten. “In Volendam wonen ca. 30.000 inwoners dus de rest van Nederland kan het nummer uit volle borst meezingen , dus op naar de Carnaval. 

Anthony & Friends op 30 november 2013 in Prinsenbeek
22-11-2013 17:25:00

Op zaterdag 30 november 2013 staat uitgaansgelegenheid D'n Henk, 'Spoorstraat 31te Prinsenbeek in het teken van het muzikale evenement Anthony & Fiends. Vanaf 20.00 uur zijn er optredens van Johan Heeren, Mike Davids, Marco de Hollander, Leen Zijlmans, Jessica Malfait, Robin van Damme en natuurlijk Anthony zelf. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree is geheel gratis.

Grad Damen terug naar het echte levenslied
22-11-2013 13:04:00

Het nieuwe album van grad Damen is bijna klaar. Volgens de zanger heeft het een beetje te lang geduurd eigenlijk. “We zijn er bijna twee  jaar mee bezig geweest en dat is toch een hele tijd. We gaan met dit album back to basic, naar het echte levenslied, zoals ik 13 jaar geleden begonnen ben. Echte Nederlandstalige Julio Iglesiasachtige muziek. Zo zijn Frans Bauer en ik toentertijd begonnen en Frans doet dit ook niet meer.

Guus Meeuwis met band langs Nederlandse popzalen én theaters
22-11-2013 12:21:00

Guus en zijn band reizen volgend jaar met een reprise van hun zeer succesvolle tournee ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’ langs Nederlandse popzalen én theaters! De tournee, vernoemd naar het laatste album, was op veel locaties in een mum van tijd uitverkocht. Voor Guus reden om een reprise aan te kondigen waarmee hij oa De Patronaat in Haarlem en Theater Orpheus in Apeldoorn aandoet. In de theaters verzorgt Guus een avondvullend muzikaal programma waarbij zijn verhaal en de lach een steeds grotere rol spelen.

Andre Pronk presenteert nieuwe single in Breda
22-11-2013 10:14:00

De koning van de lach, Andre Pronk die we allemaal wel kennen van diverse talentenjachten op de Nederlandse televisie komt nu na een jaar eindelijk weer met een feest knaller voor carnaval 2014. Het nummer is gestreven door Remco de Rooij uit Raamsdonksveer en geproduceerd doorJKM muziek produkie's uit Rijen. Zoals al eerder vermeld gaat het nummer heten "Het tiettenlied" en het is speciaal op genomen voor Patricia Paay omdat Andre nog steeds denkt dat ze nep borsten heeft. Het is een echte meezinger die je niet gauw kan vergeten. De singlepresentatie vindt plaats op vrijdag 29 november in Het  Stamcafe, Dijklaan 61 te Breda.

De TruckersTop12 gaat van start
22-11-2013 09:57:00

Een nieuw initiatief voor iedereen die de transportwereld een warm hart toedraagt: De TruckersTop12. Vanaf 4 december is er een nieuw muziekprogramma dat wordt uitgezonden via de website www.truckerstop12.com Het clipprogramma zal volledig uit verzoekaanvragen worden samengesteld. Zo bevat het programma onder andere de Top12 hitlijst en is er 'De foto van de week', de "Thuiskneiter', de "Vervanhuisschijf", nieuwsfeiten uit de transportwereld, kortom een gevarieerd format. Liefhebbers kunnen zich zelfs abonneren op een ledenclub. Ga naar www.truckerstop12.com en lees hier alle informatie. Laat uw stem horen!

Alessandro gaat naar Kiev om punten te verdelen Junior Eurovisie Songfestival
22-11-2013 09:47:00

Alessandro stapt op donderdag 28 november op het vliegtuig naar Kiev en heeft een bijzondere missie. Aan de jonge zanger is namelijk de eer om de punten uit de delen tijdens de Liveshow van het Junior Eurovisie songfestival in Kiev. Alessandro ziet dit als een grote eer. De uitnodiging was voor hem een grote verrassing. “Ik kwam thuis en bij de computer hangt een lijstje van wat ik allemaal moet doen. Daar zag ik ineens Kiev bij staan en ik dacht dat het om een optreden in een discotheek ging. Toen ze thuiskwam vertelde mijn moeder dat ik was uitgekozen om naar Kiev te gaan. Ik was echt super verrast, had dit nooit verwacht”. Alessandro mag een iemand meenemen tijdens de reis en dat gaat zijn moeder Rosita worden. Ook zij heeft er heel veel zin in. Alessandro zal vier dagen in Kiev blijven.

Een Winterse avond met Johan Kettenburg en vrienden
22-11-2013 09:30:00

21 december is het zover de eerste van 4 avonden waarin zanger Johan Kettenburg centraal staat omringd door (muzikale) vrienden in het T' Zand te Maarssen. De avond zal in het teken staan van de release van de nieuwe single van Johan Kettenburg "Wacht nog heel even" een prachtig nummer waarin alle muzikale kwaliteiten van de getalenteerde zanger tot uiting komen. Na de deelname van Johan Kettenburg aan het populaire SBS programma Bloed Zweet en Tranen is er enorm veel veranderd voor Johan. Vele optredens door geheel Nederland en is Johan inmiddels een veel gevraagd artiest bij diverse festivals/bruiloft en partijen. Voor een Winterse avond met Johan Kettenburg en vrienden 21 december a.s. Is bewust gekozen om zijn fans en collega's te bedanken voor een fantastisch jaar.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool