RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single voor Diana Dekkers
21-11-2013 23:24:00

 "Ik wil jou niet meer" is de titel van de nieuwe single van Diana Dekkers. Het nummer is Diana dan ook op het lijf geschreven en heeft een goed dans en meezing gehalte met een mooie warme gypsy-sound. Het refrein is makkelijk te onthouden en nodigt uit om luidkeels mee te zingen. "Ik wil jou niet meer" is geschreven door Jeffrey Heesen en opgenomen bij Manfred Recordings, onder leiding van muziektovenaar Manfred Jongenelis. Onlangs is Diana Dekkers een overeenkomst aangegaan met Artiesten en management bureau Eventonizer. 

Marco Borsato programmadirecteur bij 100% NL
21-11-2013 15:11:00

Marco Borsato is aanstaande maandag 25 november voor één dag programmadirecteur bij 100% NL. Hij zal de playlist voor die dag helpen bepalen, de jocks instrueren en natuurlijk veelvuldig te horen zijn op 100% NL.

Wolter Kroes trakteert fans op speciaal cadeau
21-11-2013 12:57:00

Dit jaar vierde Wolter Kroes zijn 25-jarig jubileum. Om het jubileumjaar goed af te sluiten en zijn fans te trakteren op een speciaal cadeau heeft de zanger zijn allereerste grote hit “Laat me los” opnieuw opgenomen met het Metropole orkest. ‘Met “Laat me los” uit 1994 is mijn carriere wezenlijk begonnen. Het is een droom die uitkomt dat ik deze single opnieuw heb mogen opnemen met een orkest als het Metropole orkest. Ik ben er trots op dat ik mijn fans blij kan maken met dit cadeau, want zonder mijn fans was ik niet zo ver gekomen’.

Milan Milano lanceert 'Hoe zou je doen'
21-11-2013 12:45:00

Hij wordt al de ideale mix van Julio en Enrique Iglesias genoemd;  het Hollandse antwoord op wereldsterren als Michel Télo en Gustavo Lima. Hij een gewone Drentse jongen, maar wel een fantastische charmezanger. ‘Dus jij kunt zingen?’, was de uitdagende vraag van Willie Oosterhuis, presentator van het MegaPiratenfestijn. “Ik kan het wel, maar doe het niet”, was het duidelijke antwoord. “Als je talent hebt, zul je er iets mee moeten doen om gelukkig te worden.” Talent is hem gegeven. Het zit nu eenmaal in de familie. 

Side kick ft. Trafassi-man komen met 'Hela Hela'
21-11-2013 12:26:00

Side Kick bestaat uit de broers Fred en Ron, geboren in Den Haag en is ontstaan vanuit de band Only 4. Vandaar de naam Side Kick. Ze hebben al 25 jaar ervaring in het verzorgen van feestavonden op muzikaal gebied. Na het starten van promo´s die erg positief werden ontvangen kwamen al snel optredens door het land. Met als klap op de vuurpijl een optreden Mainstage Go Après-ski 2012. Aangezien hun stemmen dezelfde klankkleur hebben, ligt een deel van hun kracht in het feit dat er veel 2e stem wordt gezongen.

Country Wilma in januari 25 jaar in het vak
20-11-2013 15:42:00

Country Wilma zit in januari 25 jaar in het vak en ze is van plan flink uit te gaan pakken. “Toen ik zestig werd had ik een glazen koets met Cinderella en nu kunnen ze weer iets bijzonders van me verwachten. Iedere mijlpaal moet je vieren vind ik”, aldus de zangeres die momenteel in het land goed scoort met haar single “Altijd feest”. Country Wilma weet nog niet precies wat ze gaat doen bij haar zilveren jubileum, maar de voorbereidingen zijn in volle gang. “Ik wil het ook nog een beetje als een verrassing houden.

Nick & Simon vestigen wederom record
20-11-2013 15:32:00

Wederom vestigen Nick & Simon een uniek record: ze staan maar liefst 7,5 jaar onafgebroken in de GfK Album Top 100. Sinds 13 mei 2006 tot heden staat het duo in deze toonaangevende Nederlandse hitlijst. Geen enkele andere band of artiest (zowel nationaal of internationaal) heeft ooit zo lang in de GfK Album Top 100 gestaan. In de afgelopen 7,5 jaar brachten Nick & Simon zeven albums uit, waaronder vijf studioalbums.

Jon van Eerd brengt nieuwe single ‘Een ding weet ik zeker’
20-11-2013 15:18:00

Afgelopen week was de succesvolle première van de theatervoorstelling ‘Harrie en Twee Meesters’. De komedie, geschreven door Jon van Eerd die tevens vertolker is van de hoofdrol, ontvangt sindsdien lovende kritieken en dit succes smaakt naar meer! De single ‘Een Ding weet ik zeker’, een nummer dat ook in de voorstelling gebruikt wordt, wordt veelvuldig genoemd als muzikaal hoogtepuntje en tijdens dit laatste vrolijke liedje van de komedie staat het publiek steevast op en deint gezellig mee. Reden genoeg om niet stil te zitten en deze zelfgeschreven single uit te brengen!

Wesley weer helemaal terug
20-11-2013 11:55:00

Wesley is er een tijdje uitgeweest. Hij heeft volop de tijd genomen om papa te zijn. “Ik heb een prachtige dochter van bijna twee jaar , Liz en heb de afgelopen tijd veel tijd met haar doorgebracht, dat is een bewuste keuze geweest. Ik heb wel opgetreden, maar verder eigenlijk niet”. Nu is Wesley terug van weggeweest met de single “Julia”, waarmee hij het goed doet in het land. Ook is hij bezig met een nieuwe single die begin 2014 uit zal komen.

Reclametune BOVAG van Margriet Sjoerdsma uitgebracht als single
20-11-2013 00:00:00

Zangeres en liedjesschrijfster Margriet Sjoerdsma beleeft drukke tijden. Dit jaar stond voor een groot deel in het teken van haar succesvolle ‘ A Tribute To Eva Cassidy’, met o.a. een optreden tijdens het North Sea Jazz festival. Voor 2014 staat er een uitgebreide tour op het programma door Nederland. Eva Cassidy is bekend van haar eigenzinnige bewerkingen van bestaande nummers. Zij overleed in 1996 en vergaarde pas na haar dood wereldroem.

Zanger Gerard scoort hitje dankzij Roy Donders
19-11-2013 19:00:00

Zanger Gerard uit Apeldoorn die in 2010 de track “Jongen van de handel” uitbracht onder het Rood-Hit-Blauw label weet niet wat hem overkomt. Doordat Stylist Roy Donders in zijn goed bekeken en spraakmakende programma ‘Roy Donders Stylist van het zuiden’ op RTL5 op maandagavond 18 november het lied ‘Jongen van de handel’ bestempeld als zijn lijflied en deze dan ook uit volle borst meezingt heeft het lied een enorme boost gekregen. Gerard weet niet wat hem overkomt.

TV Oranje van start met gratis ‘Sinterklaas TV’
19-11-2013 18:18:00

Nu de Goedheiligman weer voet heeft gezet op vaderlandse bodem, is muziekzender TV Oranje van start gegaan met ‘Sinterklaas TV’. Via deze speciale gratis internetstream kunnen kinderen tot en met Pakjesavond 24 uur per dag onbeperkt kijken naar de leukste Sinterklaasclips,

'Een vrouw als jij'....debuutsingle van Clynt ft. Irv
19-11-2013 17:45:00

Clynt, meervoudig kampioen op het NK hip hop dans, presenteert deze week zijn eerste single ‘Een vrouw als jij’. Vanaf vrijdag te koop en te downloaden via iTunes. Clanton “Clynt” van Loon (1988, Amsterdam) ademt muziek sinds hij kan lopen. Half in Nederland en Suriname getogen, kwam hij in 2000 naar Nederland. In Clynt zijn woorden: “sta als mens open, heb het lef nieuwe uitdagingen aan te gaan werk hard om het maximale uit het leven te halen”. Zijn indrukwekkende carrière start in 2003 bij "Solid Ground Movement”, waar hij jarenlang actief is.

Corina Sommer geeft track album kado
19-11-2013 16:49:00

Corina Sommer de zangeres uit Limburg draait al wat jaartjes mee in de showbizz. Eerst de streektaal maar sinds kort is ze ook op de Duitse tour en niet zonder succes. Haar single "Sterne vom himmel" is bijzonder goed ontvangen door de diverse radiozenders en programma’s. Niet alleen in eigen land maar ook Oostenrijk en Duitsland scoort ze goed met het nummer. De single is de voorloper op het album waarmee ze nu zeer druk is. Nummers zoeken en opnemen en dat allemaal tussen de vele optredens die ze heeft door.

De Wannebiezz maken van ieder optreden een feestje
19-11-2013 16:27:00

Een trio dat van ieder optreden een feestje weet te maken, zijn toch wel de Wannebiezz. Op Facebook en Twitter, doen de heren daar voor het gemak maar Gezellig achter hun profielnaam en terecht, want gezellig zijn ze zeker. Gilles, Arie en Rocco stalen de show al op de kermis, waar zij achter hun kraam het publiek al om de vinger wisten te winden.

Nieuw album en tour voor Marco Borsato
19-11-2013 13:44:00

Op vrijdag 22 november verschijnt Duizend Spiegels, het nieuwe album van Marco Borsato. Het album werd voorafgegaan door maar liefst twee nummer 1 hits: ‘Muziek’ en ‘Ik Zou Het Zo Weer Overdoen’. De release zal ook ditmaal ondersteund worden door een gelijknamige tour. De titel ‘Duizend Spiegels’ verwijst naar de rol van muziek in het leven van mensen. Marco Borsato: “Een lied heeft het effect van duizend spiegels. Een tekst wordt bij wijze van spreken door duizend mensen op duizend manieren geïnterpreteerd.

William Burg gaat samenwerken met Rood-Hit-Blauw
19-11-2013 13:26:00

Enige tijd geleden kwam Ronald Visch van Platenlabel Rood-Hit-Blauw zanger William Burg tegen toen hij aan het optreden was ergens in het land. Na dit geweldige optreden gezien te hebben werd er afgesproken om op korte termijn eens om de tafel te gaan en het een en ander te bespreken rondom zijn muzikale toekomst, het uitkomen van zijn cd’s, en de bijhorende promotie. Voor Ronald was het gelijk duidelijk dat William een artiest is die een veelbelovende toekomst tegemoet gaat.

Bloed Zweet en Daantje Party op 15 december
19-11-2013 07:16:00

Op zondag 15 december organiseert Daantje weer een Bloed Zweet en Daantje Party. Het is voor de zesde keer dat dit gebeuren wordt georganiseerd en ook dit keer belooft het weer een hele speciale editie te worden, want dit keer is het thema kerst en worden de fans verzocht in kerstsfeer te komen. Voor de mooiste leukste en origineelste kerstman of vrouw stelt Daantje een leuke prijs beschikbaar.  De eerste boekingen zijn al binnen, maar er zijn nog kaarten beschikbaar.

Tjille Piet brengt nieuwe single uit
19-11-2013 06:59:00

Na zijn nummer ‘Voor ieder kind’ zal Tjille piet in 2013 met maar liefst twee nieuwe nummers komen. Dit jaar vloog Tjille Piet opnieuw iets eerder naar Nederland om zijn nummer op te nemen bij FMC Productions. Het zijn 2 hele leuke nummers geworden geschreven door Fred Coenders. Ook dit jaar is er gekozen voor een single met een bekende melodie. De nieuwe nummers heten: ‘Zwaai maar mee’ en ‘Allen Zwarte Pieten’. Deze nummers zullen te horen zijn in de theatershow ‘Sinterklaas en het grote feest’ georganiseerd door ONAIR-Events.

Django Wagner reikt nieuwe single 'Al jouw praatjes' uit aan Tina van Beeck
18-11-2013 21:35:00

Afgelopen zondag vond bij Hotel Café Zaal De Kwast in Sint Willebrord het muzikale evenement "Tina van Beeck & Friends" plaats. Het hoogtepunt tijdens dit festijn was de presentatie van Tina's nieuwe single "Al jouw praatjes".Vanwege familieomstandigheden was het een tijdje rustig rond de uit Prinsenbeek afkomstige zangeres. Ze is echter weer met frisse moed begonnen aan een nieuw album waarvan de eerste single nu een feit is.

Wesly Bronkhorst: 'Ik wil echt overal op het podium staan'
18-11-2013 20:02:00

Wesly Bronkhorst voelt zich fantastisch en terecht, want zijn album “Wesly Bronkhorst” doet het goed. “De fans hebben er heel goed op gereageerd. Het is album van de week geweest en veel fans hebben er al favoriete liedjes op staan. ”Daar doe je het voor”, aldus de zanger. Volgens Wesly is het album er gekomen na een proces van bijna een jaar. “Er zit een voortraject aan zo ’n album. Dat neem je niet zomaar op. Je hebt te maken met een heel proces. Er staan 15 liedjes op, die ik met heel veel gevoel heb ingezongen.

Dutch Swing College Band zet zich in voor de Filipijnen
18-11-2013 19:51:00

De Dutch Swing College Band is een van de meest succesvolle exportproducten van ons land en toonaangevend binnen de Europese Jazzgeschiedenis. De afgelopen twee maanden was het orkest op tournee in Azië waar het gelukkig aan de verwoesting van de typhoon ontkwam. De muzikanten van de Dutch Swing College Band willen net als ontelbare Nederlanders een bijdrage leveren aan de hulp die de Filipijnen op dit moment zo hard nodig hebben.

Dikdakkers voor de tweede keer op de middenstip in Amsterdam ArenA
18-11-2013 18:09:00

Morgenavond, 19 november, staan de D!kdakkers wederom in de rust van Nederland-Columbia op de middenstip in de Amsterdam ArenA. Al sinds jaar in dag zijn ze kind aan huis bij de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Om 19.00 uur treden ze eerst op bij Radio 538 op het podium naast de ArenA. 

Rosanne De With tekent samenwerking met Artiestenbureau Twenterand
18-11-2013 16:33:00

Artiestenbureau Twenterand heeft Rosanne De With in zijn stal opgenomen. Rosanne is een zeer veelzijdige artieste. Wat begon als een gezellige karaoke avond op het Centerparcs mondde uit in een contract voor de entertainmentshow van ditzelfde park. Vanaf dit moment is Rosanne een professionele zangeres. Inmiddels heeft Rosanne veel op getreden in diverse bands en met diverse artiesten/entertainers. Daarnaast heeft zij verschillende platen opgenomen.

Anja Dalhuisen brengt debuutsingle uit
18-11-2013 16:20:00

Zangeres Anja Dalhuisen uit Hardenberg, bekend van “The Voice of Holland” waar zij vorig jaar de kwartfinale bereikte, heeft haar eerste single opgenomen. Daar waar Anja in de afleveringen van “The Voice” en in haar eigen band “The Funky Soulmates” in het Engels zingt, is de debuutsingle “Tegenlicht” in het Nederlands opgenomen. En daar zit een verhaal achter. Met de opbrengst van de Cd-single “Tegenlicht” wordt een goed doel gesteund. Het gaat hier om Jayden Hobers. Jayden is vijf jaar jong en komt uit Nieuw Amsterdam.

'Elke Seconde' van Bram van Dijk tikt de hitlijsten in
18-11-2013 13:47:00

Met het liedje Elke Seconde is Bram van Dijk in staat geweest om een verbazingwekkende goede single te lanceren. Terwijl honderden single releases per dag worden verspreid, voelt Bram van Dijk dat deze bijzondere release wel eens een mega hit zou kunnen worden in Nederland & België. “Ik kan niet anders zeggen dan dat ik sprakeloos ben", claimt Bram van Dijk. "De titel alleen al grijpt je en eist dat het gehoord wordt. Het is een pakkend liefdesliedje met dansende refreinen.

William Smulders & Lieke Grey lanceren 'Gevoel van Vrede'
18-11-2013 13:42:00

Nu de dagen duidelijker korter worden en de winterjas alweer tot onze standaarduitrusting behoort wordt Nederland verrast door een bijzondere single van het duo William Smulders & Lieke Grey. Hun lied "Gevoel van vrede" weet namelijk op treffende wijze de sfeer van Kerstmis te raken zonder te vervallen in de gebruikelijk clichés. William Smulders is een virtuoze gitarist met een aantrekkelijke, zoetgevooisde zangstem, Lieke Grey een charmante en ervaren zangeres met een warm stemgeluid.

'De Nationale Noot' met Marco De Hollander biedt weer topsfeer
18-11-2013 12:04:00

Op zondag 17 november presenteerde Marco de Hollander voor de tweede keer het nieuwe programma “De Nationale noot”. De opnamen van “De Nationale Noot”vonden plaats in De Rustende Jager. In verband met een ander evenement, dat in De Rustende jager plaatsvond, werd de Nationale Noot opgenomen in een andere zaal, maar dat zorgde voor een nog gezelligere en intiemere sfeer. Het publiek was weer in grote getale aanwezig en het sfeertje was fantastisch. Er werd volop meegezongen, geklapt en gedeind.

'Op een berg' .....feeststamper van de zussen Bo en Kiki
17-11-2013 00:00:00

Bo en Kiki. Kent u ze inmiddels? Mocht u nog niet van ze gehoord hebben, dan is dit de kans om kennis te maken met dit unieke zang duo. De zussen zijn inmiddels al weer n tijdje bezig met hun zang carrière, en dat werpt z’n vruchten af. De twee musical fans zingen onder het motto: Niets moet, alles mag! Met hun eerdere singles, “Ik wil met jou naar de zon” en “Rode cabrio” hadden ze al bescheiden successen. De sneeuw is in aantocht, en het wintersport seizoen staat voor de deur, en dus werd een waardige opvolger gezocht.  

Concert Santiano te zien bij TV Oranje
16-11-2013 15:52:00

Op zondag 1 en donderdag 5 december kun je bij TV Oranje kijken naar een concert van de uiterst succesvolle Duitse band Santiano. Hun debuutalbum ‘Bis ans Ende der Welt’ is in Duitsland een grote sensatie op het gebied van verkoopcijfers: meer dan 600.000 stuks verkocht tot op heden. Het is een album vol zeemansliedjes, ook wel ‘shanty songs’ genoemd, vol met Ierse folk-invloeden, zeemansdromen, heimwee naar het verleden en verlangen naar huis. Oude thema’s dus, maar dan in een nieuwe, aansprekende pop-rock verpakking.

Rudy de Wit stevent af op zijn grootste Hit!!
16-11-2013 15:41:00

Rudy de Wit heeft met zijn keuze om een cover te maken van Be My Day van de Cats een goede keuze gemaakt. Dit blijkt wel uit de successen die hij behaalt met zijn single Ga Me Me Mee ( Be My Day) op iedere playlist komt hij wel voor al dan niet met een schijf of anders hoog in de A-Rotatie, ook zijn clip op Youtube is in 3 weken al ruim 12000 keer bekeken. Rudy de Wit heeft ook een mooi plekje op de compilatie die uit is gekomen onder het label van NRGY getiteld: “De Grootste Hollandse Hits 2013” die in de hele Benelux te koop zal zijn.

Win vrijkaarten inclusief hotelovernachting voor Alex!
16-11-2013 08:35:00

Zaterdag 30 november is het zover. Dan presenteert zanger Alex zijn nieuwe album ‘Feest Zonder Grenzen’ in NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Samen met diverse bevriende topartiesten gaat de bekende feestzanger er een spetterende avond van maken. Er zijn optredens van Frans Duijts, Django Wagner, Dries Roelvink, Gebroeders Ko, Stef Ekkel, Dirk Meeldijk, Lesley Williams, Dario, Peter Loree, Tom Haver, Johnny Romein, Tamara Tol, Yosee, Jolanda Zoomer en een aantal special guests. Iedere bezoeker krijgt het nieuwe album gratis mee naar huis! De zaal gaat open om 19.00 uur en het feest barst los om 20.00 uur. 

Nieuwe DVD Marco de Hollander
15-11-2013 22:22:00

De vrolijkste volkszanger van Nederland ‘Marco de Hollander’ presenteert zijn nieuwste DVD ‘Beleef het mee’. Op deze DVD een uniek overzicht van zijn grote successen van de afgelopen periode. Zo staan zijn top 100 hit ‘Gooi nog een keer de glazen vol’ en ‘Echte Vriendschap’ op dit unieke document. Verder hits als ‘Er is een wonder geschied’, en op speciaal verzoek van zijn trouwe fans, ‘Kindervragen’. Tevens is het unieke duet tussen Marco de Hollander en Ronnie Tober op deze DVD terug te vinden ‘Twee artiesten, Hand in Hand’. Ook drie exclusieve nummer met De Wannebiezz zijn toegevoegd op deze box! Een unieke DVD waarmee Marco de Hollander de fans van het echte Nederlandse lied een groot plezier mee doet.

René Shuman & Angel-Eye schenken gitaar + masterclass aan veiling t.v.v. giro 555
15-11-2013 16:00:00

Aanstaande maandag houden de NPO, SBS en RTL een grootste inzamelingsactie voor giro 555. Ook Omroep MAX zal in het televisieprogramma 'Tijd voor MAX' op Nederland 2 zijn steentje bijdragen om geld in te zamelen voor de wederopbouw van de zwaar getroffen Filippijnen. René Shuman & Angel-Eye zijn live in de studio aanwezig en zullen een gitaar uit hun persoonlijke collectie beschikbaar stellen. Op deze semi-akoestische gitaar hebben René & Angel-Eye beiden jarenlang gespeeld. Deze reisde mee door heel Europa, de Verenigde Staten en Hawaï.  "Elk instrument heeft zijn eigen verhaal en een plekje in ons hart.

Thomas Berge heeft de Oranje Kroon
15-11-2013 14:46:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 18 november is dat 'Alleen Omhoog' van Thomas Berge. Met deze nieuwe single, een Nederlandstalige bewerking van de megahit  Impossible van zangeres Shontelle, rekent Thomas voorgoed af met zijn verleden. Na een roerige periode in zowel zijn persoonlijke als zijn zakelijke leven heeft de jonge zanger uit Losser in 2012 schoon schip gemaakt. Deze periode viel hem zwaar, maar leverde vooral inspiratie op voor deze single en het in februari 2014 te verschijnen album ´Berge Verzet´.

Nieuw feestduo ( Hans & Ed) gaan Carnavalsclip opnemen
15-11-2013 14:38:00

Op zondag 8 decemeber gaat het nieuwe feestduo ( Hans & Ed)  een clip maken van hun feestlied voor het aankomende carnaval. Dit knotsgekke duo zal het hartje van Kruisland onveilig maken en de sfeer shots opnemen in het gezellige cafe de Commerce. Jij kan meespelen in de clip, we zoeken gezellige mensen die wel van een feestje houden. Tevens zullen er optredens zijn van diverse artiesten zoals Denans en Tina van Beeck.

Lex Gaarthuis start op 100% NL
15-11-2013 13:08:00

Lex Gaarthuis start aanstaande maandag 18 november met het presenteren van de ochtendshow ‘100% Wakker’ op 100% NL. De 30-jarige dj neemt het stokje over van Colin Banks, die 3,5 jaar lang de ochtendshow op 100% NL presenteerde (Colin is verhuisd naar de middag en hoor je nu van 16:00 tot 19:00 uur). Lex Gaarthuis heeft bij de start van 100% NL, in 2006, al anderhalf jaar bij het radiostation gewerkt.

Zondag TV opnames De Nationale Noot
15-11-2013 12:30:00

Op 17 november zijn er weer nieuwe TV Opnames van De Nationale Noot. Het nieuwe muziek programma die bij vele lokale en regionale tv omroepen wordt uitgezonden. Presentator Marco de Hollander ontvangt vele artiesten waaronder; Corry Konings, Grad Damen, Charlene, Wesly Bronkhorst, Kees Plat, Jeroen Spierenburg, Gino Graus, Wesley, Jack Elmondo, Colinda, Roy van Iersel, Daantje, Erna Temming, Ron de Ridder, Johnny Gold, Zusjes van Wanrooy e.v.a.

TV hit ‘Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken’ vanaf 4 december op DVD
15-11-2013 12:18:00

Geer & Goor zijn terug, en hoe! Sinds hun comeback op de Nederlandse televisie op 3 oktober met de hitserie ‘Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken’ rollen zo’n 2,5 miljoen kijkers wekelijks gierend over de bank bij het bekijken van de hilarische avonturen van Gerard Joling en Gordon. Naast alle grappen en grollen vragen de succesvolle zangers ook aandacht voor het Nationaal Ouderenfonds door een maand lang te leven op AOW-niveau en zich in te zetten voor het fonds. Vanaf 4 december is de 9-delige serie verkrijgbaar op DVD. 

Glennis Grace komt vandaag met kerstalbum: One Christmas Night Only
15-11-2013 12:13:00

 Na het overweldigende succes van het met platina bekroonde album 'One Night Only' en de gelijknamige nummer-1 dvd, komt Glennis Grace vandaag met een waardige opvolger: 'One Christmas Night Only'. Op het sfeervolle album zingt de zangeres haar favoriete kerstsongs en enkele nieuwe nummers. All time favorites zoals: 'All I Want for Christmas Is You', 'Driving Home for Christmas' en 'Last Christmas' ontbreken uiteraard niet. Daarnaast zingt de zangeres een prachtig duet samen met de 3JS.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool