RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Clouseau brengt 11de Nederlandstalige studio-album uit
15-10-2013 11:33:00

Op vrijdag 22 november 2013 brengt Clouseau zijn 11de Nederlandstalige studio-album uit, het eerste na een muzikale sabbatperiode van vier jaar. Dankzij een unieke samenwerking met bpost zullen fans die het album via de nieuwe Clouseau-website bestellen hun exemplaar echter al ontvangen op donderdag 21 november, één dag voor de officiële winkel-release.

Nieuwe single voor de Haarlemse zangeres Willeke D’estell
15-10-2013 11:23:00

Haar single met Tony Anderson die net uit is, werd aardig opgepikt door de radio stations. Echter doordat beide artiesten een andere agenda hadden, was het onmogelijk om de nodige promotie te doen voor het prachtige nummer 'Sorry'. Nu heeft Willeke, op advies van haar goede vriend en collega Ronnie Tober,  de single ‘Jij bent Exit goodbye’ uitgebracht. Een lekkere dansplaat op een  stevige beat. Geproduceerd door haar echtgenoot Erwin Fillet, net zoals haar vorige nummers. Inmiddels heeft Willeke dit nummer al gebracht, afgelopen zondag bij de Rustende Jager. .

Johnny Gold flikt het 'm weer.....nu met een remake van 'Cherry'
14-10-2013 23:14:00

Johnny Gold heeft altijd al een speciale plek in zijn hart gehad voor de Vlaamstalige feestartiesten in het algemeen. En dan Eddy Wally wel in het bijzonder. Dat heeft alles te maken met de wijze waarop de Belgische feestmuziek wordt gebracht en wordt beleefd. Toen bekend werd dat de Koning van de Belgische feestmuziek, Eddy Wally, door gezondheidsredenen zou stoppen, wist Johnny dan ook gelijk wat zijn nieuwe single zou gaan worden. Een remake van de grootste hit die Eddy ooit heeft gehad, Cherry, die in 1966 maar liefst 19 weken, in de Nederlandse hitlijsten stond.

Johan Kettenburg blijft knokken
14-10-2013 23:04:00

De single “Mijn zoon”van Johan Kettenburg wordt goed opgepakt in het land. De zanger heeft er bewust voor gekozen om van dit nummer een uptempo versie te maken. “Ik heb ook de originele versie gemaakt, dat is prettig om naar te luisteren, maa r ook het up tempo nummer, da tis meer een feestje, dus men kan kiezen, dat maakt het alleen nog maar leuker”. Na zijn deelname aan het programma Bloed, zweet en tranen is het de levensliedzanger alleen maar voor de wind gegaan. In november komt er alweer een nieuw nummer aan.

Lex Gaarthuis nieuwe dj bij 100% NL
14-10-2013 22:12:00

Lex Gaarthuis zal met ingang van half november programma’s gaan maken op 100% NL. De 29-jarige dj zal het ochtendprogramma op 100% NL gaan presenteren. Op dit moment is Lex Gaarthuis nog te horen in de ochtend bij SLAM!FM. Eerder werkte hij voor BNN/3FM en tot medio 2007 voor 100% NL. Programmadirecteur Roland Snoeijer van 100% NL: “Lex is een van de creatiefste en talentvolste dj’s van de Nederlandse radio op dit moment. We zijn dan ook erg blij dat Lex het dj-team als frisse wind komt versterken.

Sasja Brouwers blij met haar nieuwe look
14-10-2013 12:34:00

Sasja Brouwers is maar wat blij met haar nieuwe look en terecht, want de zangeres is maar liefst 17 kilo afgevallen. Dit door het Cambridge dieet dat zij nu 12 weken volgt. Verder is de zangeres sinds 6 weken gestopt met roken. Sasja Brouwers voelt zich uitstekend. “Ik voel me echt prima, ik ben echt trots dat ik al zover ben gekomen, maar ik ben er nog niet, er moet nog 10 kg af”. De zangeres zocht nog iets om de “velletjes”strak te krijgen en ook dat heeft ze nu gevonden. “ “Ik ben niet een mens, die buiten gaat hardlopen, zo ben ik gewoon niet.

Marco Borsato brengt ‘Muziek’ uit
14-10-2013 12:20:00

Vandaag beleeft de nieuwe single van Marco Borsato zijn première op de Nederlandse radio. Marco is te gast bij zowel 3FM, Radio2, Radio538, 100% NL als Q Music om zijn nieuwe single te laten horen. Het nieuwe nummer heet ‘Muziek’ en is de voorloper van zijn nieuwe album ‘Duizend Spiegels’, dat op vrijdag 22 november uitkomt. Op ‘Muziek’ is ook zijn collega en mede-coach van The Voice Ali B te horen. Vanavond is Marco te gast in RTL Boulevard (RTL4, 18:35 uur) en de late editie van SBS Shownieuws (SBS 6, 22:50 uur).

Jan Warringa lanceert nieuwe single
14-10-2013 12:12:00

“Dat kan niemand” was de eerste single van Jan Warringa. Een nummer welke onafscheidelijk aan hem is verbonden en al jaren het nummer dat wordt gebruikt bij de thuiswedstrijden van de VV Farmsum. In al die jaren zijn er vele single’s verschenen en een tweetal albums. Binnenkort komt er een derde album bij en vanaf vandaag een nieuwe single. De titel is "Jij bent de zon".  Wederom opgenomen in de studio van Gerto Heupink en hij is ook verantwoordelijk voor de tekst. Met het uitbrengen van deze single laat de zanger horen waar hij goed in is en dat is feest in de tent.

Marco de Hollander presentator van muziekprogramma 'De Nationale Noot'
14-10-2013 00:35:00

Op zondag 13 oktober presenteerde Marco de Hollander het nieuwe programma “De Nationale noot”. De opnamen van “De Nationale Noot” vonden plaats bij "De Rustende Jager" in Nieuw Vennep.. Er werden vier sets opgenomen en tijdens iedere set was er een gast van de week, die niet alleen werd geïnterviewd, maar ook twee nummers mocht zingen. De overige artiesten zongen allen een nummer.

Nieuwe single voor Herman van Doorn
14-10-2013 00:03:00

Is er nog toekomst voor de woonwagenkampen in ons land of maakt onze regering hier op korte termijn een einde aan? Zanger Herman van Dooren brengt dit onderwerp onder de aandacht door het uitbrengen van zijn alles verklarende nieuwe single; ‘Zeg ons…..Waarom…?? Herman van Dooren stond de afgelopen periode al volop in de belangstelling. Dit vanwege zijn single ‘Dan lijkt het zomer’ maar zeker ook door het album ‘Mijn lieve moeder bedankt’. Overigens werd de gelijknamige track van dit album geschreven door niemand minder dan Frans Bauer.

Zangeres MarieChristien naar Budel, Sambeek, Zundert, Schijndel en Bakel met Theatertoer
13-10-2013 12:03:00

Gezien het succes van een aantal intieme voorstellingen maakte de Volkelse zangeres MarieChristien een gloednieuwe theatershow: “Een verrassende tijdreis”. In deze show beleeft het publiek een hernieuwde kennismaking met alle mooie  hits van vroeger tot nu. Een theatervoorstelling om nooit te vergeten. Met haar kenmerkende zuivere en verstaanbare stem zingt zij haar mooiste eigen nummers over de gewone en herkenbare dingen.

35-jarig jubileum Anita en Ed
12-10-2013 23:35:00

Het was op een zaterdagavond in november 1978 dat het dans-orkestje De Edger Boys een optreden verzorgde in Paviljoen Rozenoord te Bergen op Zoom. Er kwam een verzoek vanuit de zaal aan Ed (18jr) of er een meisje (Anita 16 jr) een liedje mee mocht zingen. Dit was geen probleem en vanaf die tijd kwam Anita bij de band en werd de naam Anita en de Edger Boys. Een jaar later werd er een singeltje opgenomen met de titels A la vie la Mort / Little Boy.

Café 'De Donkere Wolk' presenteert de Johan Heeren afterparty
12-10-2013 19:03:00

Op vrijdag 18 oktober presenteert Café "De Donkere Wolk", gelegen op recratiepark De Zilverden, Oliepot 9 in Ruchpen de Johan Heeren "Hey baby que paso" afterparty. Enkele weken geleden vond de singlepresentatie al plaats bij El Corazon in Roosendaal en was de vraag groot naar een vervolg. Meewerkende artiesten zijn Rudy de Wit, Roger van Meer, Gerbrand, Denans, Erwin Akkermans, Patrick van Rijsewijk en Tina van Beeck. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree is geheel gratis en bovendien krijg je z'n nieuwe single cadeau, aangeboden door Jack, Joan en Davy van Peer.

Nieuwe single voor Rudy de Wit
12-10-2013 17:12:00

Het gaat voortreffelijk met de Tilburgse Zanger Rudy de Wit die we natuurlijk nog allemaal kennen van het SBS 6  programma "Bloed Zweet en Tranen". Rudy, die steeds weer geweldige hits scoort zoals: "Sweet Love", "Kom bij Mij" en "Enkel een lach van jou en als jij mij aankijkt" heeft nu weer een potentiële hit in handen met "Ga met me mee" die deze week zijn release zal kennen. Zoals we gewend zijn van de Wit wederom een up-tempo single met een hoog meezing gehalte. De verwachtingen zijn weer hoog gespannen.

Patrick van Rijsewijk lanceert vijfde single
12-10-2013 11:49:00

Bijna drie jaar na de release van zijn eerste single “ Jij bent een wereldmeid”  lanceert de Tilburgse zanger Patrick van Rijsewijk  zijn vijfde single “Nergens goed voor".  Al vier eerdere single’s kregen veel aandacht in de media en ook aan airplay had Patrick niet te klagen.. Met deze nieuwe single laat Patrick zien en horen dat hij een vaste waarde is geworden in de showbizz. Een compliment voor zowel Patrick als het productie team.

Henk Wijngaard en Dave Davis hebben de Oranje Kroon
11-10-2013 19:55:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 14 oktober is dat ‘Met z'n gitaar’ van Henk Wijngaard en Dave Davis. Het noorden ontmoet het zuiden in deze opvallende nieuwe productie. De Belgische zanger Dave Davis en de in Groningen geboren Henk Wijngaard komen elkaar regelmatig tegen op het podium en besloten in mei van dit jaar samen een duet op te nemen. Het resultaat is het door Henk geschreven nummer ‘Met z’n gitaar’, vanzelfsprekend met de herkenbare Wijngaard-sound.

Nieuw album Jeroen van der Boom
11-10-2013 16:15:00

Vandaag is het nieuwe album van Jeroen van der Boom, 'Deze Man', uitgekomen. Jeroen van der Boom heeft de afgelopen tijd nieuwe muzikale paden bewandeld. Voor het eerst maakte hij een album met internationale producers en sessieartiesten. Hij reisde daarvoor naar Nashville om onder anderen met de bekende songschrijver Rob Crosby te werken. Neem hier een kijkje achter de schermen.

Zanger Cornel presenteert nieuwe single in Maasdijk
11-10-2013 14:27:00

Op zaterdag 19 oktober krijgt zanger Cornel uit handen van een zeer bekende zanger z'n eerste single " Geef me een kans" uitgereikt. Wie de bekende zanger is blijft nog even geheim, maar Cornel vindt het een eer dat hij de moeite neemt om dit voor hem te doen. Kenners uit het vak denken dat Cornel voor een landelijke doorbraak staat met z'n balled. Het festijn vindt plaats bij Café "Wapen van Maasdijk", Cornelis Houtmanplein 11 te Maasdijk. De aanvang is om 20.30 uur en de entree bedraagt € 7.50.

Vijfde 'Bloed Zweet en Daantje Party' een feit
11-10-2013 13:55:00

Op zondag 27 oktober organiseert Daantje weer een Bloed Zweet en Daantje Party. Het is voor de vijfde keer dat dit gebeuren wordt georganiseerd en dit keer belooft het een hele speciale editie te worden, want de Vinkenveense zangeres viert op deze dag samen met haar fans, haar verjaardag op de boot. Een groot aantal fans hebben zich al aangemeld. Tijdens de Bloed, zweet en Daantje party kunnen de fans en andere belangstellenden samen met Daantje een tocht maken met een partyboot over de Vinkenveenseplassen. Het betreft een boot van Rederij Klinkhamer. Omdat het haar verjaardag is heeft Daantje besloten er dit keer een bijzonder thema aan te geven. Dat is black white, dus de gasten worden verzocht in dit thema gekleed te komen. De voorgaande Bloed, Zweet en Daantje party’s waren een groot succes.

LEKKER concerten Gerard Joling uitverkocht!
11-10-2013 11:27:00

Op de dag van het eerste LEKKER concert kan Gerard Joling vol trots bekendmaken dat beide LEKKER concerten in de Ziggo Dome compleet zijn uitverkocht. De zanger is verheugd. ‘De kaartverkoop voor beide shows is enorm goed gegaan. Gisteravond kregen we het fantastische bericht dat de allerlaatste kaarten waren verkocht.’ Gerard Joling kan niet wachten om vanavond en morgen voor een vol Ziggo Dome op te treden. ‘Het wordt een spectaculair concert met alles erop en eraan’.

Debuutsingle voor Achterhoekse Sandra Vriese
11-10-2013 11:24:00

Sandra Vriese (23), bekend van tv-programma “Het Wilde Oosten”, is naast haar Achterhoekse nuchterheid ook erg muzikaal. In de serie heeft ze al laten zien dat zingen haar passie is. Voordat Sandra aan de serie begon lag dit nummer “Colours” al op de planken. Het nummer is helemaal door haarzelf geschreven. De vele reacties die binnenstroomden, deed besluiten om met een debuutsingle te komen. Een muzikaal avontuur voor Sandra, waarmee ze de komende tijd volop bezig zal zijn met de promotie van haar single “Colours”.

Achterhoekse Nederpopband brengt alsnog per direct de single ‘Melissa’ digitaal uit
10-10-2013 23:50:00

HIKE, de Achterhoekse Nederpopband brengt alsnog per direct de single ‘Melissa’ digitaal uit, dit om de fans alvast een voorproefje te geven van het aanstaande album. U kunt deze track HIER downloaden. Op 25 oktober daarna zal tijdens HIKERMIS de complete cd aan het publiek worden gepresenteerd dor Coen & Sander (3FM). Het eerste Nederlandstalige album getiteld 'Vijftien!'  komt uit onder  het alom bekende Rood-Hit-Blauw label Kaartverkoop en info over HIKERMIS via: www.hike.nl  www.facebook.com/hikeband / en in alle Primera vestigingen van ons land.

Voor Danny van der Kracht schijnt deze herfst de zon!
10-10-2013 23:22:00

De Gelderse feestartiest Danny van der Kracht bracht deze week zijn nieuwe single ‘Achter de wolken…’ uit. Net als Danny’s voorgaande liedjes hoopt hij dat dit lied ook weer een plaatsje in de landelijke hitlijsten weet te halen. Overigens heeft Danny niet zomaar voor dit van origine Belgische lied gekozen. Hij verklapt: “Volgens mij is het een nummer dat uitstekend in deze tijd van het jaar past? Immers, het is herfst en – al geloof je het niet – achter die grijze herfstwolken schijnt toch echt altijd de zon! Daarbij doet het lied de crisis ook een beetje vergeten, althans dat hoop ik!

Matthijs Koning heeft weer een nieuwe single
10-10-2013 23:18:00

“Mooie nacht” is de nieuwe najaarssingle van Matthijs Koning, de winnaar van de Sterren.nl Awards 2013 “Beste nieuwkomer”. Zoals we gewend zijn is de authentieke sound van Matthijs Koning ook in dit nummer herkenbaar gebleven. Ditmaal is het geen cover, de tekst is geschreven door zijn broer Koen Koning en de muziek door producer Edwin van Hoevelaak. Er zal binnenkort een videoclip verschijnen. Meer info: www.matthijskoning.nl 

 

Rebecca is terug.....en hoe
10-10-2013 16:38:00

In 2008 deed Rebecca mee aan Popstars, waar ze iedereen verbaasde door, met haar niet doorsnee figuur en een lichaamsgewicht van 150 kg, de 7e plaats te behalen. In december van datzelfde jaar stond ze in en vol Ahoy met de andere finalisten van Popstars in de Stout en Nieuw show van Gerard Joling. In 2009 werd ze ambassadrice van de stichting Stop Loverboys Nu!, waar ze ook het nummer 'Recognise me' voor heeft opgenomen. In 2011 is Rebecca teruggetreden uit de muziekwereld om hard aan haar gezondheid te gaan werken.

'Breathless'....titel nieuwste album van Amber Jo Ann
10-10-2013 15:22:00

Afgelopen weekend presenteerde Amber Jo Ann haar nieuwe single ‘My Journey’ en haar nieuwe album ‘Breathless’. Slechts 18 jaar oud is Amber Jo Ann een veelbesproken zangeres op het gebied van new age country. Een aantal zaken maken haar veelbesproken en bijzonder. Bijvoorbeeld het feit dat zij zeer slechthorend is. Dit beperkt haar echter totaal niet in het maken van haar muziek of tijdens optredens. Over de hele wereld is er aandacht voor haar muziek en ze heeft dan ook al een aantal keren buiten onze landsgrenzen opgetreden.

Only Seven Left opent Muzikantendag in Hilversum
10-10-2013 13:32:00

Op zaterdag 26 oktober opent Only Seven Left De Muzikantendag in Hilversum. De band is artistiek en zakelijk een inspiratie voor veel opkomende muzikanten en heeft zijn roots in de mediastad. Andere bevestigde sprekers zijn onder anderen Joep Pelt, Farid Benmbarek (Top Notch), Tijs van Liemt (3FM/Serious Radio) en Casper Starreveld (Kensington). Juan van Emmerloot, drummer van onder anderen Steve Lukather, Walter Trout en Pat Travers, geeft een clinic over het opnemen van drums. De Muzikantendag on Tour vindt plaats in De Vorstin.

Tina van Beeck presenteert nieuwe single tijdens 'Tina van Beeck and Friends' in St. Willebrord
10-10-2013 11:26:00

Vanwege familieomstandigheden is het een tijdje rustig geweest rond Tina van Beeck. Nu is de uit Prinsenbeek afkomstige zangeres echter weer met frisse moed begonnen aan een nieuw album waarvan de eerste single begin november 2013 uit zal komen. Er komen twee tracks op te staan, te weten een feestnummer getiteld: "Al jouw praatjes", geschreven door Jeannot Heeren en het gevoelige lied "Hij vergeet zijn meisje niet". Laatstgenoemd nummer draagt Tina speciaal op aan Manfred Jongenelis die overigens ook haar hele album heeft geproduceerd. Ter gelegenheid van de lancering van de single organiseert ze op zondag 17 november as. het evenement "Tina van Beeck and Friend". Dit alles vindt plaats bij Hotel-zaal "De Kwast", Vijverstraat 8 te St. Willebrord. De meewerkende "friends" zijn oa. Django Wagner, Johan Heeren en Jolanda Zoomer.

Jaarlijkse fanclubavond Adrian Mey in Zuidhorn
10-10-2013 02:03:00

Zaterdag 9 november a.s. zal de jaarlijkse fanclubavond van zanger/entertainer Adrian Mey uit Zuidhorn weer worden gehouden. Het feest vindt deze keer plaats in de bovenzaal van Hotel “In ‘t Holt”, Hoofdstraat 2 te Zuidhorn en begint om 20.30 uur. Het bestuur van de fanclub is er ook dit jaar weer in geslaagd om naast Adrian een aantal leuke artiesten vast te leggen. De artiesten die deze avond optreden zijn: Erik Rossing, Hindrik & Ria, Sijtse Scheeringa en Niels Span. De presentatie zal deze avond in handen zijn van Erik Rossing. Het is een zeer bewogen jaar geweest voor de fanclub maar ook zeker voor Adrian Mey zelf,  aangezien hij geruime tijd ernstig ziek is geweest. Gelukkig is hij alles weer goed te boven gekomen en is hij er weer helemaal klaar voor om op te treden

Will de Brouwer viert jubileumjaar
09-10-2013 20:26:00

Dit jaar viert Will de Brouwer zijn jubileumjaar. Hij is 40 jaar actief DJ, 25 jaar presentator van tal van evenementen en zijn 10 jarig jubileum van zijn zaak "Zing Met Me Mee". Maar bovendien heeft hij een lieve vriendin sedert 5 jaar die alles voor hem doet, zijn PR, boekingen, websites enz. enz. zelfs zijn geluidsvrouw Marga die hij nu ook 5 jaar vast aan zijn zijde heeft staan, dit heeft Will gebracht tot het uitbrengen van zijn nieuwe single ‘Wat doe je met mij’ die op 9 oktober is uitgebracht. Zoals Will zegt ‘mijn echte steun en toeverlaat verdient dit.

Nieuwe single van de Wannebiezz neemt een hoge vlucht
09-10-2013 17:47:00

De Wannebiezz worden niet voor niets ´de Feel Good Band van Nederland´ genoemd. Mede door hun deelname aan Holland´s Got Talent, hun samenwerking met een van ´s werelds grootste platenmaatschappijen, een ijzersterk concept en hun schier onuitputtelijke positieve energie staan de Wannebiezz stevig in de Hollandse klei en ontstijgen zij de middelmatigheid. De combinatie van vrolijke ´geleende´ melodieën met spitsvondige eigen teksten blijkt een sterke troef in handen van dit bijzondere trio uit Rotjeknor.

Naomi Gael zingt de sterren van de hemel in Oostenrijk
09-10-2013 17:39:00

Het zal je maar overkomen. Je bent amper 16 jaar jong, zit nog op school en zingen is je ambitie. Je hebt al een paar singletjes uitgebracht en je merkt dat je steeds meer optredens krijgt. Dan kom je toevallig in contact met tekstschrijver John Collee, die al een halve eeuw half Nederland voorziet van teksten. Hij werkt weer samen met onder meer de Oostenrijkse componist en zanger van de bekende Musikgruppe Nachtflug en ineens is daar voor Naomi een speciaal voor haar geschreven lied, dat zij in een Oostenrijkse Tonstudio mag inzingen.

Blues Brothers Tribute Show toegestaan door rechter
09-10-2013 17:30:00

Theaterproducenten TEC Entertainment uit Amsterdam en Stars in Concert uit Berlijn mogen doorgaan met hun theatervoorstelling “I’m a Soul Man”, aldus de rechtbank in Den Haag. In deze show, die deze maand in vrijwel uitverkochte theaters in het Rabotheater Hengelo, World Forum Theater Den Haag en het RAI Theater Amsterdam wordt gegeven, staat de muziek centraal die bekend werd uit de bekende Blues Brothers-films.

Eerste gastartiest ‘Ladies of Soul’ bekend
09-10-2013 13:51:00

Eerder deze week werd bekend gemaakt dat er wegens groot succes een tweede ‘Ladies of Soul’ concert wordt gegeven! Naast het, inmiddels uitverkochte, concert op 15 februari zullen Trijntje, Edsilia, Berget, Glennis en Candy ook op 14 februari in de Ziggo Dome te zien zijn met het muziekspektakel ‘Ladies of Soul’. Vandaag komen de ladies wederom met mooi nieuws. Met veel trots maken zij bekend dat Leona Philippo op beide avonden een gastoptreden zal verzorgen.

Danny Lit presenteert nieuwe single in Almere
08-10-2013 15:13:00

Op zaterdag 12 oktober presenteert Danny Lit z'n nieuwe single "Jij bent het leven voor mij" bij Café Cheers op de Grote Markt in Almere. Er zullen ook een aantal gastoptredens zijn van collega artiesten. De aanvang is vanaf 23.00 uur. De oorspronkelijke versie van het nummer is van Willy Alberti & André Hazes. In 1997 stonden ze hiermee in totaal 4 weken in de Top 40. Danny heeft er een compleet nieuwe bewerking van laten maken en het is een uniek project geworden. "Zo uitgebreid en professioneel zijn we nog nooit te werk gegaan voor een single.

Nieuw album voor Marcel Kapteijn
08-10-2013 14:49:00

Marcel Kapteijn heeft een nieuw album. Hij was destijds de leadzanger van Ten Sharp die met  “You” een grote wereldhit scoorden. Daarnaast maakte hij als “Lucky Felle” een aantal verrassende cd's. Nu is hij terug waar hij begon, met zijn nieuwe album “Driftwood”. Het album telt maar liefst 20 tracks met als sleutelwoord “Variatie”. Deze zee van songs neemt de gerijpte stem van Marcel  mee van Liverpool naar New Orleans. De single “Hands of time” is absoluut representatief voor het album. Een nummer dat je bij de strot grijpt  en de tand des tijds zeker zal doorstaan.

Tamara Tol te zien in het tv-programma ‘De leukste families van Nederland’
08-10-2013 14:23:00

 SBS6 brengt een nieuw dagelijks programma, waarbij bijzondere, maar toch ook heel herkenbare families op de voet worden gevolgd door een camera. De gezinnen die gevolgd worden komen uit alle hoeken van het land en uit alle soort milieus. Arm of rijk, jong of oud, uit allerlei culturen en met verschillende achtergronden. Van 7 tot en met 11 oktober is Tamara Tol iedere werkdag om 18:30 uur te zien bij het tv-programma van SBS6 ‘De leukste families van Nederland’. De Volendamse Tamara Tol is bekend van haar deelname aan het tv-programma ‘Bloed, zweet en tranen’ waar zij het nummer ‘Samen zijn’ van Willeke Alberti ten gehore bracht. Naar aanleiding van de vele positieve reacties is zij gevraagd voor deelname aan ‘De leukste families van Nederland’. Eén week lang, 7 uur per dag is zij gefilmd met haar gezin.

Michel Bodifee keert terug naar zijn muzikale roots
08-10-2013 13:02:00

Michel Bodifee komt begin oktober uit met een nieuwe single getiteld “Zo is het leven!”. Hiermee keert de uit Deventer afkomstige zanger terug naar de gezellige sfeer van het levenslied. De muziekstijl waarin Michel ooit is begonnen. Pascal de Vormer is verantwoordelijk voor de tekst en de muziek. Sinds 2011 brengt hij 'n singles uit bij platenlabel Pitch Up Records. Daar verschenen “Zij had ’t naar d’r zin” en "Zing met me mee". 2012 was ook een spannend jaar voor Michel.

Shuman & Angel-Eye onderweg naar Nashville voor opnames jubileum-cd
08-10-2013 12:46:00

René Shuman & Angel-EyeEn plots was daar de uitnodiging van de beroemde Starstruck Studios in Nashville: "Vlieg naar de Verenigde Staten en kom hier jullie jubileum-cd opnemen, samen met onze topmusici." René Shuman & Angel-Eye bedachten zich geen moment: ze zijn op dit moment onderweg naar Nashville om weer een droom in vervulling te laten gaan. "Het repertoire van de jubileum-cd is pas net gereed, deze onverwachte kans komt eigenlijk precies op tijd", vertellen René Shuman & Angel-Eye, onze nationale Mr. & Mrs. Rock ’n Roll. "Het wordt sowieso een bijzondere cd, dat mogen onze fans natuurlijk ook verwachten bij ons tienjarig jubileum. Mooie ballads, veel feelgood, maar ook een vette gitaar- met uptempo beat natuurlijk.

Extra concert Ladies of Soul
07-10-2013 18:57:00

Binnen drie weken is het eerste Ladies of Soul concert op 15 februari 2014 van Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer uitverkocht. Door dit enorme succes is besloten een tweede concert te geven. Op 14 februari, Valentijnsdag, zullen deze vijf topartiesten ook in de Ziggo Dome Amsterdam te zien zijn.  Zowel solo als samen zorgen de dames voor een avondvullende muzikale show waarbij het publiek volledig uit hun dak kan gaan.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop