RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single René Schuurmans ‘Ik Ben Nou Eenmaal Zo’
15-11-2013 09:18:00

Vandaag komt de nieuwe single 'Ik Ben Nou Eenmaal Zo' van René Schuurmans uit. Na zijn succes als mede componist/tekstdichter van de wekenlange nummer 1 hit 'Kom Eens Dichterbij' van Gordon en schrijfsessies voor diverse andere artiesten is het weer tijd voor een eigen knaller!  In 'Ik Ben Nou Eenmaal Zo' bezingt René het bewustzijn van een man en al zijn tekortkomingen maar dat je iemand moet nemen zoals hij is. 'Als we allemaal wat meer van elkaar zouden aannemen en accepteren en niet steeds op zoek gingen naar.....

Gouden kerstfeest voor Nick & Simon in 2013
15-11-2013 00:44:00

Nog voordat Sinterklaas in ons land aankomt, hebben Nick & Simon al een gouden kerst dit jaar. Hun kerstalbum ‘Christmas with… Nick & Simon’ heeft vandaag de Gouden status behaalt. Sinds de release van het album op 11 oktober 2013 zijn ruim 25.000 exemplaren verkocht. Het Volendamse duo ontving de Gouden plaat uit handen van collega Sandra van Nieuwland, die tevens op het album te horen is in duet met Simon Keizer. Daarnaast maakten Nick & Simon in ShowVandaag bekend dat ze in 2014 een bijzonder kerstconcert geven.

Marcel Dool brengt 'Ik kan je niet vergeten' opnieuw uit
14-11-2013 12:34:00

"Ik kan je niet vergeten" Is de titel van de (opnieuw uitgebrachte) single van Marcel Dool. Een lied vol passie & gevoel, en met een hart vol liefde. De tekst en muziek zijn samen geschreven door Marcel Dool en Kees Tel, die al heel wat grote hits op zijn naam heeft staan. De 48 jaar jarige zanger/ras entertainer geboren in Amsterdam, die naar veel aandacht in de media weekbladen Party, Prive, Telegraaf, radio zenders en vraag van zijn fans en klantenkring besloot Marcel Dool de single opnieuw uit brengen.

Wilfred! lanceert 'Skiën, feesten, vrouwen en een bier'
14-11-2013 12:17:00

Dat de van oorsprong rockzanger Wilfred! (Versteeg) niet echt doorsnee is, had u wellicht al gemerkt. Als eigenzinnig artiest is hij altijd op zoek naar uitdagingen en hij schuwt het daarbij niet om voor hem onbekend terrein te verkennen. Hij weet als geen ander dat hij hiermee risico’s neemt, maar dat neemt hij voor lief (No guts, no glory). Plezier maken, samen met zijn fans en de mensen waar hij mee samenwerkt zijn voor hem het belangrijkste! Dat plezier maken het belangrijkste is, dat is te zien in de bij de single horende videoclip.

Nederlandse zangeres Jacky ‘special guest’ tijdens aanstaande theatertour Jan Smit
14-11-2013 12:00:00

Jan Smit is deze week DJ van de ochtendshow ‘100% Jan’ op radio 100%NL. Vanochtend maakte Jan, tijdens de uitzending, bekend dat de Nederlandse zangeres Jacky als ‘special guest’ zal optreden tijdens zijn aanstaande theatertour. “Ik ben trots dat zo’n fantastische zangeres als Jacky tijdens mijn theateravonden mijn speciale gast wil zijn,” vertelde Jan. Maandag 18 november a.s. gaat de eerste theatertour van Jan Smit van start in Hoorn. De theatertour omvat meer dan dertig optredens door heel Nederland en eindigt op woensdag 23 april 2014 in Terneuzen. Een volledig touroverzicht is terug te vinden op de website van Jan Smit: www.jansmit.com. “Ik ben enorm blij dat ik de kans krijg in zijn show te mogen optreden en zie het als een voorrecht om ook nog eens een duet met hem te zingen,” ...

Roy van Iersel presenteert tweede single
14-11-2013 11:57:00

We kennen Roy allemaal van het televisieprogramma 'Op Zoek Naar Joseph', waar hij finalist was en een derde plek behaalde. Hierna was hij te zien als hoofdrol(cover) in de gelijknamige musicals 'Tarzan', 'Joseph' en natuurlijk 'Legally Blonde' waarin hij een eigen hoofdrol had. Daarnaast deed hij verschillende televisieoptredens in o.a. Andre van Duin's Nieuwe Revue, Het Gouden Televizier-Ring Gala 2008, Miljoenenjacht, Staatsloterijshow live, Wedden Dat, Life4You en Koffietijd.

Jaap zingt voor Antoni van Leeuwenhoek
14-11-2013 10:51:00

Op 15 november brengt Jaap Reesema zijn nieuwe single uit; "Ooit Komt Nooit Meer". Naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van het Antoni van Leeuwenhoek en de indrukwekkende rondleiding die hij daar onlangs heeft gekregen heeft Jaap besloten het nummer uit te brengen en de opbrengst van de single te schenken aan onderzoek naar nieuwe, persoonlijke behandelmethoden van verschillende soorten kanker met behulp van DNA-onderzoek. Het nummer is een prachtige pianoballad waar Jaap's unieke stemgeluid de boventoon voert.

Billy Dans & Ferry Doedens brengen single uit na succesvol optreden tijdens Hét Rozengala
13-11-2013 14:35:00

Rapper Billy Dans en acteur/zanger Ferry Doedens hebben recentelijk het nummer ‘Droom over jou’ uitgebracht. Hoewel het eenmalige samenwerking betrof krijgt deze toch een bijzonder vervolg. De mannen hebben de handen ineengeslagen voor de stichting Pijn bij Kanker. Enige tijd geleden werden zij door bariton Ernst Daniel Smid benaderd of zij hun medewerking wilden verlenen aan Hét Rozengala dat op maandag 11 november plaatsvond.

Hugo Peeters heeft weer iets weg te geven
13-11-2013 11:55:00

Hugo Peeters heeft een prachtige, gloednieuwe website!! www.hugopeeters.nl. De Gelderse zanger gooide onlangs hoge ogen met zijn single “De jongen met de mondharmonica”. Op 20 december 2013 staat hij samen met Frans Duijts, Helemaal Hollands, Hans Kraay, Danny Terp e.v.a. op het "Ik hou van Hollands evenement" bij uitgaansgelegenheid XXL in Culemborg. Voor dit evenement zijn nu gratis toegangskaarten te winnen.

Jan Warringa 12½ jaar in het vak
12-11-2013 14:06:00

Het is voorjaar 2001 als Jan Warringa voor het eerst het podium betreedt tijdens een braderie in Nieuw Amsterdam. Hij is zenuwachtig zing een paar liedjes en gaat snel van het podium af. Na van de eerste schrik bekomen te zijn dacht Jan dit smaakt naar meer. Ik wil ook het podium op. Hij schaft een aantal muziekbanden via een goede kennis en gaat de feesten af. Overal waar mogelijk zingt hij zijn liedjes. Het is een virus dat niet overgaat en nu al 12½ jaar duurt. “ Een geweldig virus” aldus de Drentse zanger

Kees Plat komt met nieuwe single
12-11-2013 11:32:00

Kees Plat is muziek. Hij eet muziek, leeft op muziek en leeft voor de muziek. Er gaat geen moment voorbij of Kees is met muziek bezig. Als zanger/gitarist van de populaire Tribute to the Cats Band staat hij wekelijks ergens in het land op het podium. De vrije tijd die hij over heeft is hij of als duo ( samen met Mark van Veen) of als solo artiest op het podium te vinden. Met de band zijn er voorbereidingen om de binnenkort de studio weer in te gaan om een nieuwe cd op te nemen. Als solo artiest is hij zeer actief dit jaar.

Christa ontvangt 18 november haar debuutsingle 'Hou me vast'
11-11-2013 15:28:00

De eerste cd-single van “Gewoon” Christa gaat 18 november in Grand Café 1741 Markt 23 te Schagen (N-H) gelanceerd worden tijdens een heuse release party. Waarbij de avond zal worden versterkt door diverse optredens van collega`s uit het vak die net als Christa hebben meegedaan aan het SBS6 programma BZ&T. De avond van de release krijgen de fans een uniek voorproefje van de cd-single middels een groot scherm waar de nieuwe clip van het nummer ‘Hou me vast’ zal worden vertoond samen met de live performance.

Nielson komt naar Musselkanaal
11-11-2013 14:22:00

Zaterdag 7 december 2013 vindt in feestcafé "De Gelegenheid" in Musselkanaal de eerste editie van "DJ Hermen Invites" plaats. DJ Hermen pakt direct groots uit en heeft als zijn gast van de avond de drukbezette hitzanger Nielson weten te strikken! Nielson brak door in het TV-programma "De beste singer-songwriter van Nederland" en scoorde daarna een aantal top 10 hits waaronder "Beauty en de brains" en "Hoe". Samen met de Zeeuwse band Bløf voert Nielson nu wederom de top van de Nederlandse hitlijsten aan met het nummer "Mannenharten", de titelsong van de gelijknamige film. Hermen: "Met Dj Hermen invites wil ik een terugkerend evenement neerzetten waarbij ik telkens een aansprekende zanger, zangeres of act uitnodig om er samen met mij een onvergetelijk feest van te maken.

'De Overburen'.......nieuw muzikaal duo
11-11-2013 14:06:00

Met hun allereerste single "Laat me los" zetten Miranda Schukkink- Gerritjans en Marcel Oosterkamp hun eerste stap naar muziek met hun eigen geluid. Ze hebben grootse plannen en de verwachting is dan ook dat het niet bij deze single blijft. Miranda stond op 4 jarige leeftijd met een springtouw voor de tv. De kleine diva in de dop wist het op 9 jarige leeftijd al…ze wilde zangeres worden.  Op haar 11de begonnen als duo met haar vader en later in verschillende schoolbands. Maar ze wilde meer en besloot om van haar hobby haar beroep te maken.

Femke Meines kiest eigen muzikale pad
11-11-2013 13:27:00

Afgelopen zomer heeft de 13-jarige zangeres Femke Meines een aantal keuzes moeten maken. Niet alleen gaat ze sinds dit jaar naar de middelbare school en onderging een keeloperatie, ook besloot zij een nieuw creatief team om zich heen te verzamelen, met als doel haar eigen muziek op te nemen. Met producer Holger Schwedt, die onder meer samenwerkte met Anouk, Blof, VanVelzen en Di-Rect, had Femke direct een goede klik. Samen met IOS-gitarist Sander Rozenboom en Holger werken ze aan haar eigen sound en nieuwe nummers.

Charelle van Es koningin van het RoosendaalNL zangcontest
11-11-2013 12:35:00

Charelle van Es heeft een plekje in de spotlights van Roosendaal NL verworven. Via een Facebook-poll kwam Charelle daaruit als winnaar naar voren. Als enige vrouwelijke inzending mag Charelle van Es zichzelf met recht de koningin van het Roosendaal NL zangcontest noemen. De organisatie van het evenement, dat draait om het Nederlandse lied, had een wedstrijd uitgeschreven voor Nederlandstalige zangtalenten die graag een keer op wilden treden. 

Die Spatzl hebben super weekend achter de rug
10-11-2013 21:57:00

Het weekend kan niet meer stuk voor Louisa en Edith beter bekend als Die Spatzl. Gisteren deden ze mee aan het liedjeskonkoer van Beek en behaalde daar een (gedeelde) eerste plaats met hun carnavalsbijdrage "Hallo dich doa". En met dit nummer gaan ze Beek vertegenwoordigen tijdens de LVK ( Limburgs Vasteloavend Leedjeskonkoer) , het grootste konkoer van Limburg wat in januari 2014 zal worden gehouden. "Hallo dich doa" is een typisch carnavalsnummer waarvan volgende week een clip zal worden geschoten.

Bob Offenberg laat Schiedam op grondvesten trillen
10-11-2013 13:38:00

Bob Offenberg kan terugkijken op een geslaagd 10 jarig jubileumconcert. Het was voor de 17 jarige zanger de derde keer dat hij een live-concert verzorgde en telkens was het een groot succes. Dat was het op zaterdag 9 november in de Schiedamse Margriethal niet anders. In het voorprogramma stond Theodoor die onlangs z'n debuutsingle "Ik ben van jou" lanceerde. Bijna 1500 fans van het Nederlandstalige lied waren getuige van een spraakmakende opening met een geweldige lasershow.  

Figuranten gezocht voor Sinterklaasclip Tjille Piet
10-11-2013 11:59:00

14 november zal Tjille Piet iets eerder naar Nederland komen om speciaal zijn nieuwe clip ‘Zwaai maar mee’, op te nemen in Zandvoort. Vanaf 15.00 uur zal een deel van de clip opgenomen gaan worden in Discotheek chin-chin in Zandvorot. De clip van Tjille Piet is een vernieuwend Sinterklaasnummer geworden maar wel in het ritme van een groot feest! Daarom roepen wij kinderen, of hulppieten, op om te komen voor de video-opnamen.

Nieuwe cd single Nick Gilissen
10-11-2013 11:47:00

Op zaterdag 16 november vindt bij Café Oud Spaans, Spaans Neerbeek 8 in Geleen-Zuid de singlepresentatie plaats van de nieuwe single "Op dee Lollie" van Nick Gilissen. De tekst is geschreven door Frans Theunisz die er zoals altijd weer iets leuks van heeft gemaakt. Meewerkende artiesten zijn  Frenske, Mitchell & Michael, Lambert D, Harry Weiss, Neer Scheffer, Peggy Lassouw, Timo Janssen en Duo Ger en Patriez. 

Uitgebreid programma bij Feestweek Brixental 2014
09-11-2013 17:07:00

Feestweek BrixentalVan 15 tot 22 maart 2014 organiseert Snow & Fun Events opnieuw de Feestweek Brixental, de leukste en gezelligste artiestenreis van het jaar! Het artiestenprogramma is ook dit jaar weer uniek te noemen, met optredens van circa 50 artiesten. 

Mick Harren heeft de Oranje Kroon
08-11-2013 18:13:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 11 november is dat ‘De glimlach van een kind' van Mick Harren. Na maanden van voorbereiding en vele uren in de studio met fantastische muzikanten zingt de Amsterdammer de sterren van de hemel op dit door Tonny Alberti geproduceerde nummer. Het gaat natuurlijk om de klassieker uit 1968, maar op deze nieuwe versie is Mick te horen in een duet met Willy Alberti! De single is de voorloper van het album ‘Mick Harren zingt Willy Alberti’ dat medio november zal verschijnen.

B-Brave met 'Never nooit' meer op album Gordon
08-11-2013 17:23:00

Boyband B-Brave heeft reden genoeg om trots te zijn. Vandaag is het nieuwe album van Gordon “Liefde overwint alles” officieel uitgenomen. Als vierde track op dit album staat het nummer “Never nooit meer”in een nieuw jasje gestoken, die Gordon samen zingt met deze Boyband. B- Brave en Gordon zongen het nummer al samen tijdens het optreden op 15 oktober  met het Metropole orkest en dit was een fantastische ervaring.

Nathalie brengt nieuwe single uit
08-11-2013 17:11:00

Op 15 jarige leeftijd werd Nathalie ontdekt door Vader Abraham. Nu anno 2013 staat ze alweer jaren op eigen benen en heeft ze in die jaren vele albums en singles uitgebracht. De meest bekende is ongetwijfeld Eens dan komt die dag , een nummer dat in menig hitlijst is verschenen en  staat in de meest recente Top 1500 van RADIONL. Op  de vele radio zenders in Nederland en België is Nathalie  een veelgevraagd artieste. Er gaat bijna geen dag voorbij of er wordt een van de vele succesnummers van Nathalie ten gehore gebracht. 

Albert Casanova al klaar voor carnaval
08-11-2013 13:47:00

Albert van Benthem is geboren in Amsterdam op 28 mei 1974. Op jonge leeftijd bleek dat hij als zanger een natuurtalent was en hij wil heel graag doorbreken met een professionele zangcarrière! Albert is een echt feestbeest en daarom bestaat zijn repertoire voornamelijk uit Nederlandstalige feest/après-ski muziek. Met zijn repertoire maakt hij menig feest tot een feest om nooit meer te vergeten! Albert van Benthem is bekend van: TV met o.a. gastrollen in ONM, GTST, Peter R de Vries, en als zanger natuurlijk van de vele optredens in Nederland.

Nieuwe single voor de Gebroeders Ko
08-11-2013 13:32:00

De Gebroeders Ko uit Raamsdonksveer scoorden in 13 jaar 39 Top 100 hits op rij en wilden voor hun 40e Top 100 notering iets speciaal uitbrengen en daarom lanceren zij nu de single “Niet uit Volendam“."Ton en Gerard Koopmans hebben het nummer al in 2011 geschreven en het toen onder de naam “ Huisman en van Diepen “ uitgebracht waarop zij waanzinnig veel positieve reacties hebben gehad. Het idee voor het lied is eigenlijk ontstaan door de reacties uit het land op de successen van hun liedjes.

Clown Jopie & Tante Angelique zijn er klaar voor
07-11-2013 17:24:00

 Clown Jopie & Tante Angelique zijn helemaal klaar voor hun 16e fanclubdag. “Sinterklaas Voorpret” belooft een show vol komische momenten te worden. Op zaterdag 9 november is de Clown Jopie & Tante Angelique fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek. Alcazar Events is makkelijk te bereiken. Parkeren is hier geen enkel probleem en bovendien gratis. Alcazar Events kijkt uit naar de komst van bekende Clown en zijn vrolijke tante. Het vrolijke en muzikaalste kinderduo van Nederland beleeft een erg spannend avontuur. Clown Jopie gaat proberen contact te zoeken met Sinterklaas.

3JS ontvangen eerste exemplaar ‘Dichter Bij De Horizon’ van Daniël Dekker
07-11-2013 16:43:00

Het vijfde studioalbum van 3JS ‘Dichter Bij De Horizon’ gaat morgen in release.  Vanmiddag kregen de mannen het eerste exemplaar uit handen van Radio 2 Tros DJ Daniël Dekker. In de Wisseloord studio’s in Hilversum presenteerden zij hun nieuwe album aan de pers. Vanavond krijgen de fans een uniek voorproefje van het album middels een live gestreamd 

Jan Smit viert trouwdag live op 100% NL
07-11-2013 16:38:00

Jan Smit is vanaf maandag een week lang DJ van de ochtendshow ‘100% Jan’ op 100% NL. Hij begint de week met een speciale locatie-uitzending vanuit de bruidswinkel van Mary Borsato ‘De Witte Markies’ in Alkmaar. Op 11 november 2011 stapte Jan Smit in het huwelijksbootje met zijn Liza. Dat deden ze op het zonnige Sint Maarten.

'De boot in met....... Danny & Erna Temming'
07-11-2013 13:48:00

Op zaterdag 23 november en zondag 1 december gooien Danny & Erna Temming de trossen los. Onder het motto "De boot in met Danny & Erna Temming gaan broer en zus een boottocht maken met hun fans. Het idee om dit te gaan doen dat is gekomen doordat Danny en Danny afzonderlijk druk bezig zijn met hun nieuwe singles en daarbij ook afzonderlijk een radiotour doen. Nu is het zo dat overal waar ze komen de mensen vragen of ze ook wel eens samen optreden. En daar is het plan onstaan om voor de fans een boottochtje te doen. "De mensen krijgen dan een optreden van Danny en een optreden van mij en we doen dan  ook nog een aantal leuke duetten.

Volop amusement tijdens Anita’s Polderparty
07-11-2013 13:35:00

Het is alweer de zesde keer dat in het derde weekend van november de Sprundelse zangeres Anita haar Polderparty organiseert. Op 15/16/17 november staat de feesttent weer aan de Munnikendijk in Sprundel. Vanwege het succes van vorig jaar start het feestweekend op vrijdag met een teenageparty voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar. Stuifteenage On Tour zal deze avond de jeugd amuseren met Dj Fer-E en een optreden van Alessandro. De avond begint om 20.00 uur. Voor informatie www.stuifteenage.nl. Op zaterdag is er voor de oudere jeugd de Polderdance m.m.v. Kodex , dj’s Twannie en Willem en een gast optreden van Edrie die momenteel scoort met zijn lied “Beir aon mijn klompen. Op zondag ontvangt Anita vanaf 15.00 uur weer tal van artiesten o.a. Django Wagner en Willem Barth.

Robert den Brok bewerkt Hepie & Hepie klassieker
07-11-2013 13:26:00

Met "Ik Heb Alleen Nog Maar Die Foto" komt de sympathieke zanger en entertainer Robert den Brok wederom met een opvallende nieuwe single. Deze keer heeft hij ervoor gekozen om een klassieker van het legendarische duo Hepie & Hepie in een geheel eigen gezellig jasje te gieten. Robert scoorde in de afgelopen twee jaar hit na hit met liedjes als "Vind Ik Leuk", "Super Duper" en onlangs nog met "Lekker", waarmee hij een stevige plek in de charts wist te bemachtigen.

Van Geeft ‘M!? komt met 'Daarom zing ik'
06-11-2013 20:34:00

Van Geeft ‘M!? De tamelijk opvallende bandnaam valt op diverse manieren uit te leggen. Houd het maar op de uitleg ‘m van jetje geven’; van katoen geven. Want van katoen geven kunnen de beide Amelander jongens Sander Metz en Marijn Oud heel aardig! Sinds 2009 treedt dit duo veelvuldig op en zetten ze menig zaal op haar kop. In 1e instantie op het eiland, maar als een langzame olievlek wordt ook de rest van Nederland bereikt met hun energieke, eigen geschreven nummers. 

Jesse lanceert 'Ik doe het nooit meer'
06-11-2013 15:56:00

“Ik doe het nooit meer” heet de nieuwste single Jesse. Al jaren draait zanger Jesse mee in de top van het feestcircuit in Nederland, waar iedereen hem kent van zijn mega feesthit “De dochter van de kastelein”. Naast deze successingle bracht hij in 2011 zijn debuutalbum uit met de titel “Zo is de liefde”. Afgelopen jaar heeft Jesse samen met producer André Kooiman (bekend van vele hits o.a; Henk Bernard, Double dj’s, Alle 13 jaanke, e.v.a.) gewerkt aan zijn allernieuwste single. 

Debuutsingle voor Sietske van der Bijl
06-11-2013 15:38:00

Vrijdag 8 november komt actrice Sietske van der Bijl met haar eerste single ‘Be Good To Me’ .De bijbehoorde clip is geregisseerd door haar vriend Raynor Arkenbout. Raynor, die we voornamelijk als acteur kennen, verhuisde vorige maand voor de Filmacademie naar Brussel en maakte al eerder korte films, maar niet eerder een videoclip. Sietske die de afgelopen tijd erg druk was met de opnames voor de RTL Telekidsserie ‘Het Mysterie van’, hoefde ook niet lang na te denken over wie de regie van haar clip moest doen.  “Naast het feit dat Raynor als regisseur precies weet hoe hij het beste uit mij kan halen, was dit ook meteen een reden om elkaar weer te zien”, lacht Sietske. Sietske, die nu dagelijks te zien is in ‘Het Mysterie van..’ vertolkt ook nog de rol van Chantal in de dagelijkse KRO-jeugdserie VRijland. 

Renee de Haan gaat samenwerken met René le Blanc
06-11-2013 13:41:00

Renee de Haan, zangeres van het levenslied en bekend van de hit, “Vuile huichelaar” heeft ervoor gekozen om samen te gaan werken met producer René le Blanc. Renee en René kennen elkaar jaren. Tijdens een optreden in het land kwam het gesprek over een nieuw nummer voor Renee. Afgelopen zondag was le Blanc op visite bij de Haan en hebben een goed gesprek gehad. Volgens de Haan begrijpt René le Blanc precies wat ze bedoeld. René gaat een lied schrijven dat bij haar past en in 2014 zal verschijnen.

Nieuwe single Anthony geschreven door Frans Bauer
06-11-2013 02:13:00

‘We dansen op volle kracht’, de laatste afgelopen mei verschenen single van de uit Brabant afkomstige Anthony, is in één adem genoemd met dé zomerplaten van 2013. De single bereikte zelfs de TOP 100 en is afkomstig van het prachtige album ‘Vergeef me’ dat sinds afgelopen juni in de winkels ligt en is uitgebracht door Rood Hit Blauw-produkties. Sinds het jaar 2000 toen hij debuteerde met de single ‘Zeg me wat moet ik zonder jou’, heeft de uit Breda afkomstige Anthony al een kleine honderd eigen liedjes uitgebracht.

Meeslepend levenslied van Stanley Hazes
06-11-2013 01:57:00

Samen trokken zij eropuit destijds. Evenementen, café ’s en discotheken werden aangedaan voor vele uren muzikaal vertier; André en Stanley Hazes ! En ja, ook Stanley gaat zingen waarbij hij aanvankelijk het materiaal van André gebruikt bij zijn optredens. Wat later gaat deze in Helmond woonachtige Hagenees eigen repertoire ontwikkelen en brengt hij liedjes op de markt zoals ‘Probeer weer te lachen’, ‘Het leven is een feest’, ‘Wat ik je zeggen wil’, ‘Vandaag doe ik mijn eigen ding’, ’n Doos met oude foto’s’, ‘Oh Louise’ en ‘De Sneuvelkroeg’.

Willy Sommers komt met 'Jij bent de mooiste'
05-11-2013 20:42:00

Op aanvraag van de fans kiest Willy Sommers voor de vrolijke meezinger 'Jij Bent De Mooiste' als nieuwe single. Na de nr.1-hits 'Dromen Van Verre Stranden', 'Achter De Wolken Schijnt Altijd De Zon', het mooie 'Ik Moet Aan Je Denken' en de single 'Geef Me De Vijf' met dochter Luna, geeft ook dit lied perfect de bruisende sfeer van het album weer. 'Jij Bent De Mooiste' is dus de vijfde single van het geweldige album 'Pluk De Dag', waarmee de zanger sinds de release in februari 25 weken in de Vlaamse Ultratop prijkte.

Heb jij je stem al uitgebracht op de RADIONL Top 1500
05-11-2013 17:12:00

Van maandagavond 9 t/m zaterdagavond 14 december staat RADIONL in het teken van de Top 1500. Van het begin tot het eind wordt deze 24 uur per dag gepresenteerd. De finale van de RADIONL Top 1500 zullen ze op zaterdag 14 december live, op een speciale manier vanuit de Gelredome uitzenden. Na de bekendmaking van de nummer 1 uit de lijst zal aansluitend het Mega Piratenfestijn in Arnhem losbarsten. Je kunt HIER  je stem uitbrengen op een 5-tal nummers.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool