RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
The Opposites, Jandino Asporaat, John Ewbank en Edwin Evers te gast bij concert Glennis Grace
28-08-2013 18:34:00

De gastartiesten van het concert van Glennis Grace zijn bekend. The Opposites, Edwin Evers en Jandino Asporaat zullen de zangeres op 14 september supporten tijdens haar concert. Een mooie rol is weggelegd voor componist en tekstschrijver John Ewbank. "Het belooft echt waanzinnig te worden, maar wat het precies is houden we nog even geheim", aldus de zangeres. De gastartiesten maakte de zangeres vanavond zelf bekend aan de desk van Shownieuws. "Het is een rijtje om trots op te zijn!", aldus een enthousiaste Glennis. Twan en Willem van The Opposites zijn goede vrienden van de zangeres en ze vindt het daarom 'te gek' dat beiden heren tijd vrij gemaakt hebben om aanwezig te zijn tijdens het concert.

'Born again bad' ....nieuwe single van Damon
28-08-2013 18:29:00

Damon heeft als piano entertainer en singer/songwriter over de wereld gezworven. Hij heeft in verschillende bars en podia gespeeld in Nederland(Crazy Piano's, Paradiso, Panama), Noorwegen(Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bodo, Kristiansand), Zweden, Duitsland, Zwitserland, Caribische eilanden(Virgin Islands, Curacao, Aruba, St Maarten), Los Angeles en New York. Hij brengt in november zijn album No man's land uit, wat 't verhaal vertelt van zijn muzikale nomaden bestaan.

Michel Wolsink terug naar het Nederlandstalig
28-08-2013 18:16:00

Wellicht doet de titel anders vermoeden maar met ‘Bella d’Amor’ keert de uit het Gelderse Braamt afkomstige Michel Wolsink, terug naar het Nederlandstalig. En dit na zijn grootse en zeer succesvolle avontuur met het verrassend sterke Duitstalige album; ‘Windstärke 10’ waarvoor ook op dit moment nog volop media aandacht is in zowel binnen- als buitenland! Het is maar voor weinig artiesten weggelegd; een platencontract tekenen bij een Oostenrijks platenlabel. Michel Wolsink tekende namelijk een contract voor drie jaar bij Tyrolis Music.

Suzie presenteert nieuwe single in Oud-Gastel
28-08-2013 18:08:00

Op 5 oktober 2013 presenteert Suzie haar nieuwe single bij 't Hart van Gastel, Markt 8 te Oud-Gastel. Het geheel is deze keer opgenomen door Manfred Productions en wordt uitgebracht onder het label van DME-Bookings. "Het is een mooie Engelstalige cover, die al eerder, lang geleden in de hitlijsten heeft gestaan. Alleen hebben wij het in een leuk, modern maar vooral verrassend nieuw jasje gestoken", aldus Suzie.

Jeronimo komt met nieuwe single
28-08-2013 17:10:00

Op YouTube is het nummer veelvuldig te vinden “You’re gonna miss me when i’m gone” (cup song). Het nummer staat zelfs in de Amerikaanse top 10. Voor zanger Jeronimo heeft dit nummer voor voldoende inspiratie gezorgd om deze ook uit te brengen in een Jeronimo jasje. Het nummer zal binnenkort uitkomen. Verder is Jeronimo bezig met een album en zelf aan het schrijven geslagen. “Ik heb al enkele nummers klaar, zowel Engelstalig als Nederlandstalig en het is de bedoeling dat het album in 2014 uit gaat komen”.

'Er is een ster…' nieuwe single van Dorette
28-08-2013 16:55:00

Een veelzijdige zangeres die de afgelopen jaren met veel optredens al bekendheid heeft weten op te bouwen en nu via Dukarec en Rene Karst de sprong naar het grote podium wil maken. Al op jonge leeftijd wist Dorette wat ze wilde gaan doen.: ‘mensen vermaken!’ Op de lagere school houdt ze spreekbeurten over zingen die 's morgens beginnen en na de middagpauze weer verder gaan. Wanneer ze 9 jaar is vraagt een schoolmeester of zij zich wil opgeven voor het VARA  kindersongfestival.

Prak!! komt weer met een nieuwe videoclip
28-08-2013 16:50:00

Prak!! komt weer met een nieuwe videoclip. Deze keer samen met Imca Marina & Johan Vlemmix. De titel van dit nieuwe nummer is "Geestjes" In deze clip, die opgenomen is in het spookhuis van Johan Vlemmix, spelen Imca Marina en Johan Vlemmix de hoofdrol. De leuke bijrollen worden gespeeld door niemand minder dan Jaap Amesz (terror Jaap), Andre Pronk en zelfs Peter Jan Rens. Een unieke samenstelling dus in een bijzondere clip.

Re-Play lanceert nieuwe single en videoclip
28-08-2013 16:37:00

De Nederlandse R&B formatie Re-Play heeft hun nieuwe single ‘I want your ooh’ uitgebracht. Het nummer is voorzien van een videoclip waar TV persoonlijkheid Laura Ponticorvo in te zien is. Alwin Burke schreef het nummer dat een lekker zomers karakter heeft. Daarom is als locatie voor de clipopname ook gekozen voor het strand van Bloemendaal. De clip is geschoten bij Beachclub Vroeger, die al meerdere jaren op rij is uitgeroepen tot beste Beachclub van Nederland. Zoals gezegd is een speciale rol in de clip weggelegd voor Laura Ponticorvo.

Single Carina laat niet lang op zich wachten
28-08-2013 06:25:00

Carina Lemoine heeft ook meegedaan met Bloed, Zweet en Tranen. Voor haar was dit toch wel heel bijzondere avontuur echter snel afgelopen. Ze heeft het samen met twaalf kandidaten geschopt tot de eliminatierondes en dat van de 4000 kandidaten. Carina is daar maar wat trots op. Ze zong dokter Bernard en Amsterdam Amsterdam. Volgens de zangeres waren dat gewoon verkeerde liedjes, waardoor ze niet tot haar recht kon komen. Ze vond het dan ook maar wat jammer dat ze eruit lag. Carina zingt al vanaf haar achtste jaar.

Anno Britting is bezig met nieuwe single
27-08-2013 21:36:00

Anno Britting is bezig met een nieuwe single. Volgens de zanger gaat het een lekker vlot Nederlandstalig nummer worden, zoals de fans van hem gewend zijn. Veel kan hij er nog niet over zeggen, want het plan staat nog in de kinderschoenen, maar de zanger is er wel heel enthousiast over. “Ik werk samen met Bram Koning en Manfred Jongenelis, die het studiowerk doet. De single wordt uitgebracht door Ton Peters van NRGY Music, waar ik heel trots op ben”. Anno gaat niet alleen een single opnemen, maar ook aan de slag voor een heel album. “Dit album komt uit in 2014 en dat gaat echt heel gaaf worden”.

Het piratenhart van Disco Henkie klopt nog steeds
27-08-2013 18:32:00

Disco Henkie heet eigenlijk Henk den Brave, piraat in hart en nieren. In de jaren 80 had hij een radiostation waar menig artiest met zijn plaatjes terecht kon en airplay kreeg. Jarenlang heeft Henk den Brave zich sterk gemaakt voor het Nederlandse lied, samen met zijn vrouw Hilda. Hij draaide vele platen en later organiseerde hij menig feestavond om de artiesten een podium te geven. Succesvol was deze formule totdat de boetes voor het illegaal plaatjes draaien te hoog werden. Henk liet zijn droom niet varen en begon met een lokale omroep onder de naam: Lokale Omroep Ter Aar (L.O.T.), later kreeg het de naam RTV Hollands Midden.

Ruud Barell zeer tevreden over Edwin van Hoevelaak
27-08-2013 18:08:00

Net als veel Nederlandse artiesten momenteel doen, wil Ruud Barell zich gaan richten op het uitbrengen van singles. Dit om naamsbekendheid te maken. “Je kan wel meteen een album uitbrengen, maar het is beter om een aantal singles achter elkaar uit te brengen. Dan kennen ze mensen op een gegeven moment je naam”. Onlangs heeft Ruud  “Dansen met zijn twee” uitgebracht en volgens de zanger doet dit nummer het goed in het land. “Mijn fans zijn erg enthousiast en het nummer wordt goed gedraaid.

Zanger Quido wil zich onderscheiden
27-08-2013 14:33:00

Quido kijkt met veel plezier terug op zijn deelname aan Bloed, zweet en tranen. “Er deden 4000 mensen aan mee en ik ben toch bij de laatste 100 geëindigd. Dat is toch wel iets om trots op te zijn. Ik was op televisie en een heleboel mensen hebben me gezien”. Quido deed auditie met een nummer van Quincy “Verlangen”, terwijl deze zanger net een plek had veroverd op de hotseat met het nummer “Zij gelooft in mij”van André Hazes.

Frans Duijts krijgt eigen radioprogramma bij Sterren.nl
27-08-2013 14:14:00

Vanaf zondag 1 september is Frans Duijts een van de vaste presentatoren bij Sterren.nl. Elke zondagmiddag presenteert hij zijn eigen programma van 14.00 tot 16.00 uur met daarin de beste hits van Nederlandse bodem. “Het spreekt voor zich dat ik het Nederlandse lied een warm hart toedraag en Sterren.nl biedt hiervoor een podium. Ik ben vaak te gast in de programma’s en heb ook al een paar presentatieklussen bij Sterren.nl mogen doen.

Debuutalbum Crist Coppens getiteld 'Liefde'
27-08-2013 14:00:00

Het welbekende Rood-Hit-Blauw-label presenteert het debuutalbum ‘Liefde’ van Crist Coppens. Het kon haast niet uitblijven natuurlijk; na het uitbrengen van diverse singles, is nu het 11 tracks tellende eerste album van de uit het Noord-Limburgse  Horst afkomstige zanger Crist Coppens een feit. (de CD wordt 30 augustus gereleased en is dan verkrijgbaar). Deze op 25 april 1961 in Veldhoven geboren zanger is een echt gezelligheidsdier. Of hij nu Duitstalig, Engelstalig of liedjes van eigen bodem op de bühne ten gehore brengt… het is altijd gezellig!

Eind september nieuwe single van Johan Heeren
27-08-2013 13:22:00

Afgelopen zaterdag vond de clipopname plaats van de nieuwe single "Hey Baby Que Paso" die Johan Heeren op zondag 29 september 2013 zal presenteren bij El Corazon in Roosendaal. Het camerateam van John Huijbregts haalde alles uit de kast en nam met een speciale camera de clip op. Volgens Johan is de kwaliteit hiervan subliem en kan de clip als het ware in een bioscoop op het scherm.

Catharina Hulters lanceert 'Bel me op als je eenzaam bent'
27-08-2013 12:29:00

In de afgelopen maand is met veel enthousiasme de videoclip voor de nieuwe single van de Dordtse zangeres Catharina Hulters opgenomen. Dat gebeurde in café De Sloep. Het nummer van Catharina "Bel me op als je eenzaam bent", is een cover van de Belgische zanger Bobby Prins, die al 40 jaar aan de top staat. Het uptempo nummer viel al meteen op toen de zangeres haar eerste album "Aangenaam" opnam. Het nummer is geproduceerd door Frank Verkooyen in zijn Boom Studio te Breda.

Nieuwe single voor Willeke D’estell en Tony Anderson
27-08-2013 09:35:00

Je wint in 1989 Veronica´s Sterrenjacht van Erik de Zwart, maakt een tv-special voor Veronica in Singapore, treedt op in vele tv en radio programma’s, maakte diverse singles en albums en 24 jaar later nog steeds meedraaiend in de vaderlande showbizz. Willeke D’estell, artiestennaam voor Willeke Fillet, was het afgelopen jaar al twee keer te zien in de door Omroep Max uitgezonden Ronnie Tober Jubileumshow.

Heb jij al gestemd op TV Oranje al 'Beste Digitale Zender'
26-08-2013 16:39:00

Televisiegids Totaal TV organiseert voor het zesde achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Vorig jaar behaalde TV Oranje een zeer eervolle derde plaats en in 2008 en 2011 waren we winnaar! Ook dit jaar kun je helpen om onze zender met muziek van eigen bodem een hoge eindnotering te bezorgen want TV Oranje maakt opnieuw deel uit van de lijst met meer dan 150 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden.

Hillegomse Bloed, zweet en tranen meezingparty heel geslaagd
26-08-2013 16:33:00

De Bloed, zweet en tranen meezingparty tijdens de jaarmarkt in Hillegom op donderdag 22 augustus is een groot succes geworden. In de Hoftuin, waar ieder jaar het Smartlappenfestival wordt georganiseerd stonden een aantal Nederlandse artiesten, die er een echt feestje van wisten te maken. Toppers als Ricardo Smit, John Medley, Martha, Quido, Peter La Haye, wisten het sfeertje er echt in te brengen.

Komend weekend weer veel entertainment tijdens de traditionele Havendagen in Delfzijl
26-08-2013 16:16:00

Ieder jaar zijn er in Delfzijl de traditionele Havendagen. Deze staan voor het komen weekend op het programma. Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september is er van alles te beleven in de havenstad. Met de nadruk op alles wat te maken heeft met de werkzaamheden in en rond het water. Op een route van plusminus 4 kilometer ontdekt men veel. Maar niet alleen infotainment ook aan entertainment is gedacht. Zaterdag zijn er optredens van Marco Schouten, Adriaan Drost, Marian Mayloo, Paul Smithuis, John Enter, Marco de Hollander en Die Spatzl.

Wederom twitterconcert Mike & Colin
26-08-2013 16:03:00

Mike en Colin zijn maar wat blij met hun hit “Het is zomer zomer”. De single doet het goed en heeft zelfs op 20 gestaan in de top 100. Ook bij RADIONL en bij TV Oranje scoort de single goed. “We zijn daar echt hartstikke blij mee”, aldus het duo, die eigenlijk spontaan zijn gaan zingen. “Dat was vijf jaar geleden. We waren al goede vrienden en werden op een gegeven moment gevraagd om op een verjaardag te gaan zingen. We gingen samen het podium op en dat is zo gebleven”.

'Jij, jij, jij' van Ricardo Smit komt eind oktober uit
26-08-2013 15:42:00

Ricardo Smit is druk bezig met een nieuwe single. Volgens de zanger had deze eigenlijk deze zomer al uit moeten komen, maar het is door omstandigheden later geworden. “De single komt eind oktober uit en gaat “Jij, jij, jij” heten. Het is een heerlijk zomers nummer met Spaanse klanken. De beste accordeonist van Nederland, Manfred, speelt er in mee. Het gaat echt super worden”. Volgens Ricardo Smit komt er een clip bij, die wordt opgenomen op het strand.

Samantha Steenwijk trouwt met vriendin!
26-08-2013 15:35:00

Op vrijdag 30 augustus a.s. treedt volkszangeres Samantha Steenwijk, finaliste 'Bloed, Zweet & Tranen', in het huwelijksbootje met haar vriendin Daisy.Het officiële gedeelte en het trouwfeest beloven een groot spektakel te worden, aldus Samantha Steenwijk. Ze geeft nog niet al te veel prijs over de dag, maar ze heeft al wel verklapt dat zowel zij als haar vriendin Daisy in een witte trouwjurk zullen verschijnen.

TV Opnames van Zomer Hit Spektakel met Frank & nieuwe Mirella succesvol
26-08-2013 13:17:00

Afgelopen zondag waren voor TV Ellef alweer de laatste opnames voor het TV Programma Zomer Hit Spektakel. De opnames vonden plaats in Beegden (Limburg). Vele top artiesten betraden het podium waaronder Der Spatzl, Henk Damen, Jack Kunkels, Marlane, Amsterdamse Ronald, de nieuwe sensatie van Nederland; De Hollandio's. Jack en Janske brachten voor de camera o.a. hun allernieuwste single 'Jij laat 't zonnetje weer schijnen'. Maar het publiek ging compleet uit zijn dak bij het opkomen Frank en Mirella.

Bloed, zweet en Daantje party weer ongekend succes
26-08-2013 13:03:00

De derde “Bloed, Zweet en Daantje party”van zangeres Daantje op zondag 25 augustus is een ongekend  succes geweest. De partyboot van Rederij Klinkhamer was overvol en het weer was prachtig. Daantje zei er helemaal verlegen van te zijn, hoeveel mensen er waren gekomen. Deze kwamen uit het hele land om dit gebeuren mee te maken. Ook haar dochters Michelle en Daisy, kleindochters Demy Dayane en Seline en de dochter van haar vriend Willem waren van de partij.

Sterren On Tour viert feest met Jannes in Leeuwarden!
26-08-2013 11:11:00

Vrijdag 30 augustus komt Sterren On Tour naar Leeuwarden om het 15 jarige bestaan van de Formido Deco bouwmarkt aan de Elzenstraat in Leeuwarden groots te vieren. Sterren on tour pakt feestelijk uit met optredens van Mike & Colin, Judith, Joey Hartkamp en Jannes. De bekende volkszanger Jannes is het gezicht van Formido en geniet grote populariteit in Nederland. Vorig jaar wist de sympathieke Drent zijn fans uit heel Nederland te bewegen om naar zijn uitverkochte concert in Ahoy Rotterdam te komen.

Download gratis 'Mijn kleine jongen' van Anthony
26-08-2013 10:58:00

Op 26 aug 2012 werd Anthony’s eerste zoontje geboren in Breda. Het ventje kreeg als naam Toine en werd vernoemd naar zijn opa de vader van Anthony. Nu dus precies een jaar verder is er een lied speciaal voor zijn eerste verjaardag gemaakt. Om dit heugelijke feit met de Nederlandstalige fans te delen geeft Anthony ism. Rood-Hit-Blauw het liedje ‘Mijn kleine jongen’ aan iedereen gratis weg via deze downloadlink.

Tim Lauffer lanceert 'De Bel'
26-08-2013 10:46:00

Eindelijk is het weer zover. Gangmaker Tim Lauffer komt uit met zijn nieuwste cd en wat voor een! Met een nieuw team van ervaren professionals is hij de studio ingedoken en samen met tekstschrijver Martin Dams, o.a. bekend als solo zanger (Bye bye Belinda) en lid van de Piratentoppers: Ancora, en producer Jeroen Dirksen (o.a. Thomas Berge en Frans Bauer) van World Vision Studios heeft hij het spetterende nummer “De Bel” opgenomen. Tim Lauffer gooit het bij deze release over een digitale boeg.

Henk Bernard gaat 'Geniet van het leven' weer uitbrengen
26-08-2013 10:26:00

Henk Bernard gaat de single waar zijn carrière mee begon in 2009 “Geniet van het leven” opnieuw uitbrengen. Als het goed is komt deze single deze week nog uit. “Ik heb deze single nu vier jaar geleden uitgebracht en toen deed deze het meteen al goed in het land. Het is een gezellig liedje een echt deinnummer. Daarom heb ik besloten Geniet van het leven nog een keer uit te brengen”.

Het IJsselduo verloot boodschappen- en verrassingspakketten
26-08-2013 10:15:00

Diegene die de nieuwe single "Roeien met de riemen" van Het IJsselduo downloaden maken wekelijks kans op een  boodschappen- en verrassingspakket. Het werkt als volgt... download de single bij 1 van de downloadportals en stuur het downloadbewijs met uw adres en/of telefoonnummer naar ijsselduo@home.nl . Elke week op zaterdag neemt het duo contact op met degene die gewonnen heeft. Deze persoon mag dan iemand opgeven die het moeilijk heeft en een boodschappen/verassingspakket verdiend.

Wederom succes voor Marco de Hollander
25-08-2013 18:48:00

Aan de Oostkanaalweg in Ter Aar lag cruiseschip “Princess” al op tijd gereed voor de boottocht van Marco de Hollander. Omstreeks 13.00 uur waren alle 130 passagiers en gastartiesten Lucas & Gea, Saskia Damen en John Enter aan boord. Vanuit de haven van ter Aar zette Kapitein Arie Twigt van Rederij Triton uit Katwijk koers richting Alphen a/d Rijn, Vervolgens via Wouwbrugge en het Braassermeer weer terug naar Ter Aar.

Nieuwe single Fantasticos half september
25-08-2013 00:13:00

Half september komt er weer een nieuwe single uit van het Duo Fantasticos. Het duo is vastbesloten de ene single na de andere uit te brengen en te blijven knallen. Onlangs stonden ze met vier singles in de hitparades. Over de nieuwe single kan het tweetal nog niet veel zeggen. “Het blijft nog even een verrassing. Het gaat wel heel leuk worden.

Vijfde Made in Holland Zomereditie weer geslaagd
25-08-2013 00:07:00

Op zaterdag 24 augustus vond een zomers evenement alweer voor de vijfde keer plaats in Wassenaar, namelijk de Made in Holland Zomereditie. Dit evenement ontstond in 2009 als spontane grap en is nu al vijf jaar een terugkerend evenement, dat plaatsvond op het strand bij Strandtent de Zeester.

Samenwerking tussen Lucas en Gea en Hotel Van der Valk Zuidbroek
24-08-2013 10:04:00

Het management van Hotel Van der Valk Zuidbroek en het artiesten duo Lucas en Gea hebben elkaar gevonden in een nieuwe samenwerking om van de Eurohal een sfeervolle en gezellige uitgaansplek te maken. Bijna elke zondag is er al jaren de bekende zwarte markt met de standhouders en kraampjes, maar nu de organisatie weer terug is in handen van het concern zelf willen ze wat meer aandacht schenken aan het entertainment in de hal. Er is zelfs een categorie mensen die puur voor het entertainment komen. Een aantal weken voor de bouwvak was het proefdraaien, het podium werd aangekleed en het terras vergroot. L & G Producties, het bedrijf van Lucas en Gea nam de programmering voor zijn rekening en de eerste artiesten werden geboekt. De artiesten kwamen uit Finsterwolde, Epe en zelfs uit Zeeland om de mensen te vermaken.

Jan Leliveld gaat toeren met eigen 'DinnerShow' langs diverse restaurants in Nederland
23-08-2013 15:39:00

De zanger van het Nederlandstalige lied heeft inmiddels al 21 'Dinnershows' gepland tussen september 2013 en april 2014, verdeeld over diverse restaurants in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. De Dinnershow' is een avondvullend programma tussen 18.30 en 22.30 uur waarbij men kan genieten van een vier-gangen diner en de muzikaliteit van Jan.Tijdens de 'Dinnershow' krijgen alle gasten gelijktijdig hun gangen geserveerd en tussen de gerechten door zingt Jan diverse nummers van zowel eigen repertoire als covers.

Tamara Tol heeft de Oranje Kroon
23-08-2013 13:00:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 26 augustus is dat 'Kom Laat De Glazen Klinken', de nieuwe single van Tamara Tol. De sympathieke Volendamse zangeres, die al heel wat succesvolle singles op haar naam heeft staan, komt nu met een verrassende feestplaat. Tamara zingt over het weekend, waar je soms zo naar uit kan kijken, en hoe fijn het is om met een paar vriendinnen te gaan stappen. Dit nummer is bij uitstek geschikt om in de kroeg te draaien.

Kruislandse Kermisfeesten met oa. Rob van Daal, Denans en Roze Maandag
23-08-2013 12:53:00

Niet de grootste, maar wel de gezelligste kermis van Brabant, dit is een kenmerk van de Kruislandse kermis. In het centrum van Kruisland, op de Markt en Molenstraat staan dit jaar weer kermisattracties voor jong en oud.

Eindelijk weer een nieuwe feestknaller voor Ed Nieman
23-08-2013 12:00:00

De nieuwe single van Ed Nieman “Ga maar weg" is een feit. We hebben er anderhalf jaar op moeten wachten maar vanaf  a.s. maandag 26 augustus is de nieuwe single van Ed Nieman overal verkrijgbaar. Volgens insiders gaat de nieuwe single van Ed weer een regelrechte feest en kroegenhit worden. Eigenlijk is het een opvolger van Ed’s hit “Meid Van De Straat”. De nieuwe single  is geheel in de zelfde stijl en de clip die Nieman volgende week gaat opnemen zal ook weer hilarisch zijn.

Finalisten 100% NL Look alike bekend
22-08-2013 16:56:00

Deze zomer is 100% NL een zoektocht gestart naar de beste look alikes van de Nederlandse artiesten tijdens de 100% NL Look alike. Honderden look alikes van Nick & Simon, Guus Meeuwis, Gers Pardoel en andere 100% NL artiesten hebben hun foto ingestuurd en de 20 finalisten zijn nu bekend! Zij maken met hun deelname kans op een reis naar de plek waar de sterren op vakantie gaan: Ibiza en daarbij een meet & greet met hun look alike. Maar wie lijkt er nou het meest? Tot vrijdagmiddag 7 september 15.00 uur  kan er gestemd worden via de 100% NL Facebookpagina.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl