RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Corry Konings komt met album 'Met hart en ziel' binnen op nr. 2 in de album Top 100
22-08-2013 14:30:00

Corry Konings bewijst deze week dat ze na ruim 40 jaar nog altijd volop meedraait in de showbusiness. Het nieuwste cd-album van de Brabantse zangeres, dat ze de titel ‘Met hart en Ziel’ mee gaf, komt vanuit het niets op de tweede plaats de Album Top 100 binnen. Corry Konings hoopt met dit album volgende week collega Caro Emerald van de eerste plaats te verdringen. Het succes van haar nieuwste album bevestigt voor de zangeres zelf dat ze wat haar carrière betreft de juiste weg is ingeslagen.

Evert van Huygevoort opnieuw verliefd
22-08-2013 12:44:00

Nadat Evert van Huygevoort in 2011 zijn eerste single “Ik ga leven” uitbracht is het best wel hard gegaan voor de 23 jarige zanger uit Breda die een lekker eigen stem geluid heeft. Maar Evert is helemaal in de wolken en is Rosita tegen gekomen en na die ene avond kon Evert haar niet meer vergeten en hij zegt tegen iedereen Ik voel Amor dat ook de titel van zijn nieuwe single is geworden. Een geweldig nummer met lekkere Zuid-Amerikaanse klanken en met een verrassend element erin die heel aanstekelijk is.

Vrolijke debuutsingle voor Anita & Rene
22-08-2013 12:35:00

Anita heeft altijd al gezongen. Als klein meisje zong ze alle liedjes mee met de artiesten die ze hoorde op de radio. Vanaf haar 15de jaar ging ze ook meedoen aan diverse talenten jachten en met succes. Ze had toen een voorliefde voor country muziek en Duitse schlagers wat in Limburg altijd al veel geluisterd werd op de Duitse radio zenders. Op haar 18de zong ze bij haar eerste orkest en deed bleef ze doen, samen met diverse solo optredens, tot op de dag van vandaag.  Ze werd ook veel gevraagd voor studiowerk.

Nieuwe Duitstalige single voor Sonja Onderstal
21-08-2013 22:52:00

Sonja Onderstal timmert in Duitsland behoorlijk aan de weg. In april 2013 kwam de eerste Duitstalige single ‘SOS Mein herz ruft nach dir” uit. Deze single werd zeer goed ontvangen, in vele Duitse charts nummer 1 of top 5. De single werd ook met de Duitse Muziekprijs VDM Award onderscheiden, als beste productie, tekst en zangeres. Na zo'n debuut in Duitsland moest er natuurlijk een opvolger komen..... en die is er..... "Traumtänzer”. Met deze single laat Sonja meteen een hele andere kant van zich zelf zien...... Schlagerpop/ rock !

Wolter Kroes viert 25 jarig jubileum in Caprera Bloemendaal
21-08-2013 18:53:00

Wolter Kroes wit alweer 25 jaar in het vak en dat gaat hij vieren met een concert in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Dit jubileumconcert kan worden bijgewoond door 1300 fans. Wolter heeft bewust gekozen voor een wat kleinere opzet. “Het gaat een concert worden voor de echte fans. Ik heb Ahoy zes keer vol gehad en de Heiniken Music hal en de mensen zeggen waarom doe je het daar niet.

Evert Baptist lanceert een antwoord op Hengelo-o-o.
21-08-2013 18:47:00

Mochten er nog twijfels zijn wat het mooiste dorp van Groningen is, dan helpt Evert Baptist ons wel even uit de droom : Vriescheloo !! Als antwoord op “Hengelo” van Jeffrey Spalburg maakte de nuchtere Groninger zijn eigen versie van dit nummer. Met een bijhorende videoclip in stereo en full color denkt Evert hiermee wereldwijd het Groningse dorp Vriescheloo op de kaart te zetten. Download de single gratis 

3JS dagen getalenteerde designers uit om albumhoes te ontwerpen
21-08-2013 18:36:00

3JS roepen een wedstrijd uit om de hoes te ontwerpen voor hun nieuwe album ‘Dichter Bij De Horizon’. Alle creatievelingen in Nederland mogen deelnemen; amateur of professional, student of oudgediende. Op de website van 3JS kunnen de designers een briefing en de diverse elementen, zoals portretfoto’s en het 3JS –logo, vinden. De te ontwerpen hoes moet aan enkele voorwaarden voldoen, maar qua indeling, achtergrond, en kleurgebruik hebben de kunstenaars volledig de vrije hand. De inzendingen moeten uiterlijk maandag 9 september binnen zijn.

Rapper Billy Dans lanceert eerste single met Ferry Doedens
21-08-2013 18:29:00

Onlangs nam rapper Billy Dans een nummer op met niemand minder dan Ferry Doedens. De twee hebben de krachten gebundeld hetgeen resulteerde in het nummer 'Droom over jou' dat deze week uit komt. De geboren en getogen Jordanees hoorde bij het maken van dit nummer direct de stem van Ferry en hij besloot hem te vragen of hij wilde meewerken aan het nummer. Ferry op zijn beurt vond het direct een fantastisch nummer en aarzelde geen moment om dit te doen. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het nummer alsmede de bijbehorende videoclip.

Debuutsingle van De Hollandio's heeft als titel ”Jij laat ʼt zonnetje weer schijnen”
21-08-2013 18:17:00

Na jarenlang afzonderlijk te hebben gewerkt door het hele land hebben Jack & Janske besloten een nieuw duo te vormen onder de naam “De Hollandioʼs”. Tijdens diverse optredens kwamen Jack&Janske regelmatig Emile Hartkamp en Norus Padidar tegen, deze producers nodigde hen uit om eens in de studio te Arnhem van gedachten te wisselen.

Glennis Grace roept hulp fans in!
21-08-2013 18:12:00

Over ruim 3 weken geeft Glennis Grace een spectaculaire show in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het decor, het lichtontwerp en de setlist. Omdat Glennis een keuze moet maken uit tientallen songs, mogen fans meebeslissen. Glennis Grace staat bekend als één van de beste zangeressen die ons land rijk is. De afgelopen paar jaar heeft zij regelmatig Nederlandstalige songs gecoverd en niet zonder succes. Haar vertolking van Volumia's 'Afscheid' heeft niet alleen geresulteerd in een dikke nummer-1 hit, maar ook gezorgd voor haar definitieve doorbraak. "De afgelopen periode heb ik veel nagedacht over welke songs ik wil zingen tijdens mijn concert.

Bassist Jan Philipsen verlaat Rowwen Hèze
21-08-2013 08:43:00

De Limburgse formatie Rowwen Hèze moet op zoek naar een nieuwe bassist. Huidige bassist Jan Philipsen heeft aangegeven de formatie te willen verlaten om meer ruimte te hebben om buiten de muziek ook andere initiatieven te kunnen ontwikkelen. Philipsen kondigt zijn vertrek vroegtijdig aan zodat de band ruim voor de première van de nieuwe theaterproductie ’n Hemel Op Aarde op zoek kan gaan naar een vervanger.

Robert Leroy bezig met nieuwe single
21-08-2013 08:30:00

Robert Leroy is bezig met een nieuwe plaat, waarover hij nog niet veel kan zeggen op het moment. “Het gaat een hele andere richting worden, dan de mensen van me gewend zijn. Het is nog niet bekend wanneer de plaat precies uitkomt. Het wordt Nederlandtalig , echt heel verrassend. De teksten zijn wel herkenbaar, maar verder is het gewoon een ander sausje, eens een keer wat anders”, aldus de zanger. Robert Leroy heeft niet te klagen over optredens in het land. “Ik weet me goed staande te houden tussen de andere artiesten en daar ben ik heel erg blij mee”.

Haye van der Heyden, Erik Brey en Jan Dagevos weer samen op toneel
20-08-2013 18:50:00

Het leven van Haye van der Heyden, Erik Brey en Jan Dagevos kreeg na het succesvol oprichten van Purper na 1978 al snel een andere richting. Na 35 jaar komen de oprichters van Purper eindelijk weer bij elkaar om verder te gaan waar ze aan begonnen waren. ‘Toen We Jongens Waren’ is een speelse, ongedwongen avond met close harmony cabaret, muziek............

'Laat me gaan' ....nieuwe single van Jannes
20-08-2013 17:44:00

Laat me gaan, de nieuwe single van  de Koning der piraten, Jannes, is de eerste single van het in september te verschijnen nieuwe album. De single is nu verkrijgbaar. Voor de single heeft Jannes samengewerkt met zijn vaste producers Emilie Hartkamp en Norus Padidar. In het verleden is al meerdere malen gebleken dat het drietal een goed team vormt wanneer het aankomt op het specifieke geluid en gevoel dat Jannes overbrengt in zijn muziek. Vier nummer één albums, meer dan 500.000 verkochte albums, negen gouden en twee platina albums zijn hiervan het bewijs.

The Opposites gastartiest bij Nick & Simon
20-08-2013 12:15:00

"Wij zijn heel trots aan te mogen kondigen dat The Opposites als gast zullen komen optreden tijdens ons 'Sterker in Gelredome'-concert op 11 oktober 2013!”, aldus Nick en Simon.  “Enkele jaren geleden waren ze al eens te gast in het tv programma 'De Zomer Voorbij' waar we aan den lijve ondervonden wat een vakbroeders het zijn. Wij als duo zijn blij een extra duo in onze show te mogen verwelkomen! Het zal zonder twijfel gaan knallen!"

Stem op TV Oranje als 'Beste digitale zender'!
20-08-2013 11:26:00

Televisiegids Totaal TV organiseert voor het zesde achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Vorig jaar behaalde TV Oranje een zeer eervolle derde plaats en in 2008 en 2011 waren we winnaar! Ook dit jaar kun je helpen om onze zender met muziek van eigen bodem een hoge eindnotering te bezorgen want TV Oranje maakt opnieuw deel uit van de lijst met meer dan 150 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden.

Wesley Ponsen krijgt nieuwe single uitgereikt door Wesley Klein
20-08-2013 00:00:00

Tijdens zijn optreden op de single presentatie is door Wesley Klein zijn nieuwe single officieel uitgereikt. De single “Laat Mij Maar Gaan Goldfinger remix” is geproduceerd door Waylon van der Heijden, bekend van de hits van Django Wagner, Stef Ekkel, Gerard Joling, en vele anderen. Vanwege de aanhoudende populariteit van dit nummer kwam Wesley in contact met Goldfinger die er een remix van heeft gemaakt. De tekst en muziek van het nummer is geschreven door Manfred Jongenelis.

Voorverkoop HuneFestival Ruinerwold van start gegaan
19-08-2013 20:20:00

Met nog zo’n 2 maanden te gaan is de voorverkoop voor het Ruinerwoldse HuneFestival van start gegaan. Het groots opgezette festival vindt plaats op 11 en 12 oktober aanstaande en kende twee uiterst succesvolle edities in 2011 en 2012, met o.a. Guus Meeuwis, Kane, Ilse DeLange en Nick en Simon in de line-up. Inmiddels begint het HuneFestival al een begrip te worden in Drenthe en Overijssel. Het is een uniek 2-daags muziekevenement met geweldige artiesten en vooral een mengeling van muzikale genres met voor elk wat wils. Dit jaar heeft de organisatie veel meer bands en artiesten geprogrammeerd dan voorgaande jaren. Reden hiervoor is de uitbreiding van het festival van 1 tent naar maar liefst 4 tenten.

Wesly Bronkhorst druk bezig met nieuwe single
19-08-2013 19:50:00

Wesly Bronkhorst is druk bezig met een nieuwe single, die in september uit gaat komen. De titel van de single gaat worden “De eerste kus”en er wordt volgens de spontane zanger een spectaculaire clip bij opgenomen. “Het is nog niet bekend waar we deze clip gaan opnemen, maar het zal wel ergens medio september worden. Ik verklap nog niet waar we het gaan doen, maar ik kan wel al zeggen dat het een spectaculaire clip gaat worden.

Nieuwe namen Zomertoer in Groningen
19-08-2013 17:05:00

Woensdag 28 augustus strijkt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer neer in Groningen tijdens de viering van Groningens Ontzet. Het publiek kan van 15.00 tot 22.00 uur genieten van optredens van Nederlandse topartiesten op de Vismarkt. Vandaag zijn nog eens vijf namen bekendgemaakt. Ook Mulder & Mulder, De Dikdakkers, Roy Raymonds, Kevin Smit en Henri van Velzen zullen ’s middags optreden en ertoe bijdragen dat deze laatste editie van de RADIONL & TV Oranje Zomertoer 2013 één groot Nederlandstalig feest wordt. Eerder was al bekendgemaakt dat tijdens de RADIONL & TV Oranje Zomertoer in Groningen wordt opgetreden door René Froger, Frans Bauer, Grad Damen, Tim Douwsma & Monique Smit, Bouke, Jan Keizer & Anny Schilder, Ronnie Ruysdael, Ancora, Edwin van Hoevelaak, Imca Marina, Gebroeders Ko, Frank van Etten, e.v.a.

TV Opnames van Zomer Hit Spektakel
19-08-2013 16:57:00

Afgelopen zondag waren voor TV Ellef al de eerste opnames voor het TV Programma Zomer Hit Spektakel. Vele top artiesten betraden het podium waaronder Corry Konings, Marco de Hollander, De Fantasticos, en vele anderen. De plaats van opnames waren in Vlodrop en wist op zijn hoogtepunt ruim 700 toeschouwers te trekken. Meer dan geslaagd. Aanstaande zondag zijn er wederom opnames van dit TV Programma.

Dries Roelvink komt met Engelstalig album
19-08-2013 13:58:00

Dries Roelvink gaat in oktober verrassen met een Engelstalig album, waarop 14 ballads komen te staan. “Een beetje Tom Jones en Engelbert Humperdinck achtige nummers, zoals ik ooit begonnen ben”, vertelt de zanger, die nu alweer dertig jaar bezig is met zingen. “Ik ben de meest geboekte act. Ik ben nu 54 jaar en daar ben ik ontzettend trots op. Ik hoop nog jaren te kunnen blijven zingen”, aldus de zanger.

Langverwachte single van Danny Plezier krijgt verrassende melodie
19-08-2013 13:12:00

Op zaterdag 7 september zal de langverwachte single van de uit Leiden afkomstige zanger Danny Plezier dan eindelijk uitkomen. Samen met Peter van Kesteren van La Haye Soundproductions is er verrassende melodie gearrangeerd die nog niet eerder uitgekomen is. Twee muziekstijlen in één lied! Dat maakt deze plaat zo verrassend! De titel van het liedje “Als jij mij zoent” is lekker uptempo en zeer ritmisch. In Leiden zal de single dan op 7 september gepresenteerd worden.

Nieuwe website voor Radio Maico Internetradio
19-08-2013 12:37:00

Na bijna 8 jaar is de website van Radio Maico gestoken in een nieuw en modern jasje. Deze nieuwe website neemt u als vertrouwd mee langs muzikale oorden zoals Shownieuws, Schlagernieuws en de nieuwste Releases. Neem een kijkje op www.radiomaico.nl, de nieuwe website van Nico & Anita van Radio Maico uit Enschede. En heb je tijd laat gerust een leuk bericht achter in hun gastenboek.
 
 

Amsterdamse middag Meerlive trekt tussen 10.000 en 12.000 bezoekers
19-08-2013 11:06:00

De 14 de aflevering van Meerlive in Hoofddorp is achter de rug. Vier dagen lang van donderdag 14 toe en met zondag 17 augustus, werd het evenement weer in het centrum van Hoofddorp gehouden en zoals gewoonlijk werden deze vier dagen afgesloten met een Amsterdamse middag. Deze afsluiter van vier dagen topartiesten van het hoogste niveau werd door tussen de 10.000 en 12.000 bezoekers bezocht. De organisatie van de Amsterdamse middag was in handen van Armand Entertainment van zanger Armand Fuchs die erin was geslaagd om op Hollands artiestengebied het neusje van de zalm weer te zetten. De middag werd gepresenteerd door Ed Kwint en geopend door Arno Molenbrander.

Unieke lancering debuutalbum Ancora in Enkhuizen, Hoorn, Volendam, Kampen en Stavoren
19-08-2013 10:41:00

Maandag 2 september a.s., meteen na de release van hun debuutalbum Vrij Als De Wind, kiest de groep Ancora voor vijf dagen het ruime sop. Ter promotie van het album zal het drietal gratis toegankelijke optredens verzorgen in vijf verschillende havenplaatsen in Nederland. Als vervoermiddel is heel toepasselijk voor een boot gekozen. Het zeilschip De Inspiratie vaart de eerste dag, maandag 2 september, naar de haven van Enkhuizen. Dinsdag 3 september wordt de tocht voortgezet naar Hoorn, woensdag 4 september gaat de boot in Volendam voor anker.

Country artiesten gezocht voor TV programma
18-08-2013 22:56:00

Naast de reguliere muziekprogramma’s van TV Lucky Joe zijn ze voornemens om een  countryshow op te nemen. Omdat deze doelgroep volgens de organisatie te weinig aandacht krijgt leek het hen leuk om daar een speciale show voor op te nemen.

Dean Saunders lanceert een online zeurboek #Houop
18-08-2013 22:22:00

Iedereen roept toch weleens “#Houop”? Vanaf vanmiddag is er een nieuw platform bijgekomen, namelijk een online zeurboek. Op de website www.houop.nl kan men eens heerlijk van zich af zeuren over allerlei onderwerpen. De klaagsite is gebundeld aan alle social media en zodra men #houop twittert komt het bericht op de site. Ook op het zeurboek zelf kunnen er berichten geplaatst worden. Vanaf vandaag is de bijbehorende single “Hou op” te horen. Het nummer is een project van de broers Dean en Ben Saunders.

Nieuw duettenalbum voor Ronnie Tober
18-08-2013 22:11:00

Op 25 september aanstaande zal de langverwachte nieuwe CD van Ronnie Tober verschijnen. Uit handen van niemand minder dan TV en theaterpersoonlijkheid Ali-B zal Ronnie het eerste exemplaar in ontvangst gaan nemen van het album ‘That’s what friends are for’. Op dit album staan duetten met Ali-B, Marga Bult, Carel Kraayenhoff, Christoff, Edwin van Hoevelaak, Belinda, Dayén, Jorge Castro en Marco de Hollander. Als voorloper is inmiddels afgelopen woensdag uitgekomen de prachtige duetsingle “Van Toen Naar Het Heden’met Edwin van Hoevelaak.

Denans bedenkt TV programma voor Cliphuis TV
17-08-2013 12:32:00

Nee thuis zitten das leuk, een slogan bedacht door Hans van Aalst, voor velen beter bekend als Denans. Vol  ideeën en vol enthousiasme bedenkt hij steeds weer iets nieuws. Zo heeft Denans in het verleden al verschillende leuke tv programma’s bedacht, in elkaar gezet en gepresenteerd. En nu is daar dan weer een nieuw uniek concept bedacht door deze Brabantse alles kunner. Een nieuw programma wordt opgenomen in de Brabantse gezelligheid van Cafe  “de Commerce”.

Oranje Top 30 Show naar Raalte
17-08-2013 12:05:00

Bij de Oranje Top 30 Show kun je genieten van optredens van Nederlandse topartiesten en de beste muziek van eigen bodem, die in een spectaculaire show voor het voetlicht worden gebracht door de presentatoren van RADIONL en TV Oranje. De Oranje Top 30 Show reist door heel Nederland en is beschikbaar voor evenementen en feesten. Op zondag 1 september zijn we aanwezig bij het Sallands Oogstfeest Stöppelhaene in Raalte.

Theodoor Visscher lanceert debuutsingle
17-08-2013 11:58:00

Zo nu en dan staat er een nieuw talent op. De sympathieke jonge zanger Theodoor Visscher geboren op 24 december 1992 in Leiden. Al vanaf jonge leeftijd stond hij graag in het middelpunt van de belangstelling en dat was meestal door een liedje te zingen. Op dertienjarige leeftijd was hij te gast op een bruiloft waar Jan Smit optrad en hij Theodoor op het podium vroeg om samen een liedje te zingen. Theodoor kreeg van zijn  ouders op zijn veertiende verjaardag een muziek installatie en een artiest was geboren.

Zevende sterfdag Krijn Torringa
16-08-2013 18:00:00

Vandaag is het precies zeven jaar geleden dat Krijn Torringa overleed. Als Music-director was hij in 2005 betrokken bij de start van TV Oranje. Na slechts enkele maanden werkzaam geweest te zijn geweest bij de nog prille zender werd Krijn ernstig ziek. Vanaf zijn ziekbed heeft hij het eerste succes van TV Oranje nog meegemaakt, maar op woensdagochtend 16 augustus 2006 kwam het tragische nieuws dat Krijn was overleden in het Medisch Spectrum Twente in Enschede. Zijn verdienste voor de Nederlandse muziek was ongeëvenaard. Krijn vond het maar vreemd dat sommige collega's hun neus ophalen voor het Hollandse lied.

Nieuwe single verschenen van Mooi Wark
16-08-2013 13:08:00

Mooi Wark heeft inmiddels een begin gemaakt met de opnames voor het 12e studio album. Het laatste album dateert alweer uit 2011. In de tussentijd is er in het 20-jarig jubileum de verzamelaar ‘Het mooiste wark’ uitgebracht met hierop de hits en nummers die nooit op een album zijn verschenen. Nu zijn de heren samen met producer Jeff Zwart de studio ingedoken en zijn er tal van ideeën uitgewerkt tot prachte nummers. Als voorloper op het album is het nummer “Allent veur joe” als nieuwe single verschenen.

Bart Bosch binnenkort op het witte doek in de bioscoopfilm 'De club van Sinterklaas'
16-08-2013 13:04:00

De opnames van De Club van Sinterklaas & De Pietenschool zijn afgelopen donderdag van start gegaan. Het is de tweede bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas, die al 14 jaar op televisie te zien is. Een van de acteurs die een rol vertolkt naast de Club Pieten en Sinterklaas is zanger en presentator Bart Bosch. Bart: “Ik vind het zo’n eer dat ik gevraagd ben! Het was geweldig om met zo’n geweldige cast en crew te werken.

Marianne en Willem hebben de Oranje Kroon
16-08-2013 12:53:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 19 augustus is dat ‘Ode Aan Jou’ van Marianne Weber en Willem Barth. Het is de tweede single van hun gelijknamige album met duetten, dat inmiddels een groot succes is. Als je Marianne en Willem samen hoort zingen, lijkt het alsof het altijd al zo is geweest. De nieuwe single is geschreven door Jeff Weber, de zoon van Marianne, en geproduceerd door Hans Aalbers. ‘Ode aan jou’ klinkt meteen als een klassieker en heeft dan ook alles om uit te groeien tot een hit.

Langverwachte solosingle van Marjolein een feit
16-08-2013 12:36:00

Zangeres Marjolein (24) werkte dit jaar al mee aan twee (ook in Nederland) succesvolle duetten: “Bella Italia” met de Pitaboys én “Mijn liefste” met Manuel Palomo. Nu is haar lang verwachte nieuwe solosingle eindelijk een feit! Enkele maanden geleden al dook de West-Vlaamse zangeres de studio in van producer David Vervoort. Het resultaat is een fris, jong en poppy schlagernummer over de liefde: “In mijn armen”. Een paar weken daarna regisseerde Simon Smetryns van Seamonster in het Gentse Marriott Hotel de clip voor het nummer.

Piradinha nieuwe single van DJ Floris
16-08-2013 12:26:00

DJ Floris, oftewel Floris van Loon, de zingende barman van het Hillegomse café Puntje Puntje heeft een nieuwe single gemaakt, namelijk “Piradinha”. Het is de derde single van de Hillegomse zanger. Hij bracht al eerder “Mijn Hillegom”en “Mijn oranje kampioen”uit. “Piradinha”is van origine een Braziliaans nummer, waar Floris van Loon op werd geattendeerd door een klant. “Die klant kwam binnen en zei dat is nou een lekker nummer, daar kan je op los gaan.

Glennis Grace, René Froger en Frans Bauer genomineerd voor Buma NL Awards 2013
16-08-2013 12:15:00

Gisteravond zijn in het programma Shownieuws op SBS 6 de namen van  een aantal artiesten bekend gemaakt die dit jaar kans maken op een Buma NL Award. Onder andere Glennis Crace en Sieneke nemen het tegen elkaar op in de categorie Beste Zangeres.  Jan Dulles en Gerard Joling zijn genomineerd in de categorie Beste Zanger. De Buma NL Awards worden elk jaar uitgereikt tijdens Buma NL.

Ronnie Tober neemt duet op met Edwin van Hoevelaak
16-08-2013 12:07:00

Ronnie Tober heeft een nieuwe single uitgebracht. De zanger, die ooit bekend werd in de jaren zestig met hits als “Rosemarie”, Arrivederci Ans", "Naar de kermis", en niet te vergeten "Rozen voor Sandra", heeft een duet opgenomen met producer en zanger Edwin van Hoevelaak. Het duet “Van toen naar het heden” is een voorloper op het nieuwe album, dat op 25 september 2013 zal worden gereleased. Op het album “Ronnie Tober & Friends” staan duetten met Nederlandse artiesten, zoals onder andere Ali B, Carel Kraayenhof, Marga Bult en Edwin van Hoevelaak.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl