RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Franky Falcon scoort!
22-10-2013 21:14:00

‘Ik Heb Niemand Nodig’ is dé hit van Franky Falcon die als een rode draad door de succesvolle en inmiddels al 22 jaar durende carrière van Brabants feestbeest loopt. Op vele verzoek is het feestnummer in een compleet nieuw jasje gestoken en wordt deze in september 2013 uitgebracht op het label van Dimario Records. Inmiddels staat de single o.a.  al drie weken in de TOP100, in de TV Oranje en RADIONL TOP30 én in de Sterren.nl TOP20! Franky Falcon is al ruim 22 jaar actief bezig met zijn werk als zanger en entertainer. 

Nieuwe cd-single René Knol
22-10-2013 18:47:00

Nadat het een tijdje stil is geweest rondom René Knol is hij weer terug met een nieuwe cd-single genaamd "Doelloos en verlaten" deze is op Vrijdag 18 oktober 2013 uitgebracht. Een mooie cd-single opgenomen in zijn eigen studio met op de A-kant: "Doelloos en verlaten" B-kant: "Jij alleen" Deze twee nummers zijn net als al zijn andere nummers door René zelf geschreven en ook de melodielijn is van hem zelf. Ook is René volop bezig in zijn studio met zijn nieuwe album die volgend jaar zal uitkomen.

'Samen'...Nieuwe single van Jeffrey Schenk
22-10-2013 17:47:00

Op 25 oktober komt hij eindelijk uit... ‘SAMEN’, de langverwachte, nieuwe single van Jeffrey Schenk. In het pand van Soundwise (de studio van producenten Fluitsma & Van Tijn) zal dan ook het eerste exemplaar worden uitgereikt door niemand minder dan zanger, entertainer en topper RENÉ FROGER. Jeffrey is enorm trots op de samenwerking met het fameuze producenten-duo Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. Het resultaat mag er zijn: ‘SAMEN’, een lied dat in Jeffrey’s eigen woorden gaat ‘over goede en slechte tijden.

DVD Marianne Weber & Willem Barth – Special “Ode Aan Jou” verschijnt op 1 november
22-10-2013 14:43:00

Bij een album van Marianne Weber & Willem Barth hoort ook een gezamenlijke trip naar het buitenland. Op deze dvd vertolkt het duo een selectie uit hun album "Ode Aan Jou" en geen andere plek is daarvoor beter geschikt dan het zonnige Gran Canaria. Op de dvd staan de grote hits, waaronder de aankomende single "Oh Allemachtig" en de singles "Wat Heeft Een Mens Nog Meer Te Wensen" en "Ode Aan Jou". Deze registratie van de eenmalige reis van het duo van het levenslied is een must voor elke fan! Met het album ‘’Ode Aan Jou’’ bereikten Marianne Weber & Willem Barth al de hoogste regionen van de hitlijsten met zowel de hitsingles als het album.Ter ondersteuning van de dvd verschijnt de single “Oh Allemachtig” de single geschreven door Marianne. 

Voor John Otten begint het nieuwe jaar op 2 november
22-10-2013 12:16:00

Met het nummer “ Ik ben een meisje” is John Otten zijn muzikaal jaar 2013 begonnen en is de langst genoteerde plaat in de Piratenhitlijst. Ruim 30 weken wordt hij wekelijks door de piraten met dit nummer op handen gedragen. Op zaterdag 2 november zal hij in Cafe Het Zuiden in Almelo een opvolger presenteren. “ Gelukkig Nieuwjaar” is de titel en kent een verhaal. Een verhaal dat terug gaat naar de vuurwerkramp in Enschede en Volendam. John Otten heeft Enschede van dicht bij meegemaakt en heeft het van zich afgeschreven met dit lied.

‘Christmas with Los Angeles – The Voices’
22-10-2013 03:51:00

Na het plotselinge vertrek van frontman Gordon hebben de 4 mannen van Los Angeles – The Voices, bestaande uit Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter Strykes  snel hun muzikale carrière weer opgepakt en ze hebben zeker niet stil gezeten. Hun 1ste CD-single ‘Dit zijn wij’ is kortgeleden uitgebracht en in november zal hun nieuwe gelijknamige album verschijnen, gevolgd door radio – en tv optredens en concerten in het hele land.

Clown Jopie en Tante Angelique lanceren 'Sinterklaas kom van dat dak af'
21-10-2013 20:10:00

Vandaag lanceren Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Sinterklaas single : “Sinterklaas. Kom van dat dak af” . Aad Klaris bewerkte de hit van Peter Koelewijn tot een  super spetterende Sinterklaas versie. Hij tekende voor de tekst en het arrangement.  “Sinterklaas. Kom van dat dak af” is op het lijf geschreven van het vrolijkste kinderduo van Nederland. De Sint hit single is te downloaden  via de bekende downloadsites. Met “Sinterklaas.Kom van dat dak af” kan Sinterklaas zijn verjaardag nog vrolijker vieren.

Ganzenbord zaal zorgt voor optimale sfeer tijdens tv opname Toppers van Oranje
21-10-2013 19:50:00

De Ganzenbord zaal, één van de schitterende zalen in het Jaiselings Royal Palace te Wernhout (Arjan van Dijk), was afgelopen zondag het decor van de TV opname van 4 nieuwe afleveringen van Toppers van Oranje, elke zaterdag om 19:30 uur te zien bij TV Oranje. Foto's kunnen gratis worden bekeken en gedownload door op één van onderstaande knoppen te clicken. Op zondag 17 november. a.s. zijn de laatste tv opnames van dit jaar in de Absoluut in St.Michiesgestel.

Platenlabel L & G producties uit Oude Pekela bestaat 10 jaar
21-10-2013 19:13:00

Het platenlabel L & G producties viert zaterdag 26 oktober haar 10 jarig jubileum in zaal 12 te Vlagtwedde aan de Wilhelminastraat met medewerking van een keur van artiesten bekend van Radio Continu en RADIONL. Het label werd opgestart in 2003 onder de vlag van het duo Lucas en Gea tot in 2007 toen het label ook voor andere artiesten ging produceren. Veelal Nederlandstalig, maar ook streektaal en Engelstalige liedjes werden op schijf gezet.

Theaterfeest van de Wannebiezz ging werkelijk 'Ol de wee'
21-10-2013 18:53:00

Afgelopen vrijdag schudde het stampvolle Vlaardingse theater, de Stadsgehoorzaal, letterlijk op haar grondvesten. Samen met een dolenthousiast publiek vierde het humoristische, muzikale trio "de Wannebiezz" hun jaarlijkse feest, Ol de wee, die steeds meer weg heeft van een fanclubdag. De fans, of beter gezegd vrienden, waren duidelijk toe aan een onbevangen avondje zingen en lachen en hadden hier klaarblijkelijk enorm naar uitgekeken.

Nieuw album Ilse DeLange tijdelijk verkrijgbaar bij C1000
21-10-2013 18:00:00

Het nieuwe album van Ilse DeLange is vanaf woensdag 23 oktober 2013 tijdelijk verkrijgbaar bij C1000. Bij aankoop van twee 1,5 literflessen Coca Cola kunnen klanten van C1000 ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’ aanschaffen. Vanwege deze unieke samenwerking zal Ilse DeLange drie mini-verrassingsoptredens doen in een aantal C1000 winkels. C1000 Directeur Commercie Houdbaar, Lizette Lulofs, is bijzonder blij met deze actie: “Wij willen onze klanten elke keer weer verrassen met mooie aanbiedingen.

Nieuwe single voor Trisha
21-10-2013 05:31:00

Met de fantastische zomer die we gekregen hebben, was de laatste single van Trisha 'Dat Zomers Gevoel' meer dan een schot in de roos. Nu de herfst zijn intrede deed, blijft de Vlaamse zangeres het leven positief aankijken. Niet alleen haar eeuwige glimlach is hier het sprekend bewijs van, maar ook haar allernieuwste single 'Het Leven Is Veel Mooier Als Je Lacht'. Trisha tekende onlangs een contract met CNR voor de distributie van haar muzikale uitgaven. Met 17 optredens in november en 13 optredens in december, belooft het nog een drukke eindejaarsperiode te worden.

Ter Aar zaterdag kleurt Rood, Wit, Blauw
20-10-2013 21:09:00

Zaterdag 26 oktober aanstaande gaat het gebeuren; SterrenGala 2013 in Sporthal de Vlinder in Ter Aar. Sfeer, sfeer en nog eens sfeer. Naast een grote dansvloer, zit en staanplaatsen, is er voor iedere bezoeker de kans om met haar of zijn favoriete artiest op de foto te gaan! Met dit jaar optredens van oa. , De Wannebiezz, Erna Temming, Stef Ekkel en John de Bever.

JC Event presenteert geheel verzorgde 3 daagse muziekreis naar de sneeuw
20-10-2013 20:32:00

Voor het tweede jaar in successie organiseert JC Event van 21 t/m 23 maart 2014 een oergezellige muziekreis naar de sneeuwhellingen van Winterberg. De volgende artiesten zullen hierbij aanwezig zijn: Marco de Hollander, Jessica Malfait, Leen Zijlmans, Arnold van Osch, DUONL, Johan Heeren, Robby Lee, Christian Malan, Sharon Dee en Leon Basley. Heerlijk wintersporten, tal van optredens meemaken, samen met de artiesten ontbijten, dineren,een drankje doen en tal van gezamenlijke activiteiten ondernemen. Dat kan allemaal tijdens een 3 daagse geheel verzorgde JC Event -muziekreis in Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg (Duitsland). U kunt al inchecken vanaf € 139,- *p.p. voor het hele arrangement inclusief half pension en alle optredens! *op basis van een kleine kamer.( Eigen vervoer ).

Denny Braaf: 'BZET heeft mijn leven compleet veranderd'
20-10-2013 16:51:00

Denny Braaf wordt na zijn deelname aan Bloed, zweet en tranen overal met een warm hart ontvangen en zijn carrière heeft een stijgende lijn aangenomen. “Het heeft mijn leven compleet veranderd. Ik word bijna overal herkend en mijn agenda begint vol te lopen. Het is hard werken maar ik doe het met heel veel plezier. Er staan leuke dingen aan te komen. Ik ben geweldig dankbaar voor alles”.

'Music Of Life' van KWF kankerbestrijding binnenkort van start
20-10-2013 16:29:00

Binnenkort gaat de reeks concerten van Music Of Life van KWF kankerbestrijding weer van start. In het jubileumjaar 2014 treden naast Jan Smit, Marianne Weber (samen met Willem Barth) en Nick & Simon ook Frans Bauer, René Froger, 3JS, Rob de Nijs en De Kast samen met Xander de Buisonjé op in het AFAS Circustheater. Het zal één van de hoogtepunten zijn in 2014. Jan Smit geeft op verzoek van de producent een extra concert in zijn theatertour op 10 maart 2014. Daarmee is de show van Jan Smit het 50ste Music of Life! concert!

Jan Smit lanceert akoestisch album
20-10-2013 16:10:00

Vrijdag 25 oktober verschijnt de nieuwe CD/DVD van Jan Smit, Unplugged – De Rockfield Sessies, met daarop akoestische versies van zowel tien van zijn Nederlandstalige als vijf van zijn recente Duitse liedjes. De DVD, een complete documentaire over de opnamen in Wales, bevat zowel de registratie van alle songs als opnamen, waarin Jan meer vertelt over de liedjes en waarom ze hem zo dierbaar zijn. 

RADIONL start i.s.m. de stichting 'Uit In Sneek' .....Serieus Verzoek
20-10-2013 12:17:00

Onder de naam Serieus Verzoek start RADIONL in samenwerking met de stichting “Uit In Sneek” een variant op Serious Request. Vier presentatoren van RADIONL zullen vanaf donderdagavond 19 december tot en met zondag 22 december vanuit een Glazen Huis aan de Marktstraat in Sneek een doorlopende marathonuitzending verzorgen.

Mike Daane en Fred Coenders maken protestlied voor het beleid van Mark Rutte
19-10-2013 11:40:00

Net als vele Nederlanders zijn de zangers Mike Daane en Fred Coenders het meer dan zat al die bezuinigingen in Nederland door het kabinet van minister Rutte. Om hun onvrede kracht bij te zetten hebben beide heren uit protest tegen het beleid van Mark Rutte een protestlied "Kom op nou". Het lied is geschreven door F.M. Coenders / M.H. Daane en de componisten zijn Clous van Mechelen/F.M. Coenders die de aanpassingen gedaan heeft op de muziek van “Big City”. Wat beide heren niet voorzien hadden was dat hun protestsong een ware hype zou worden.

Ontvang gratis* editie 17 van artiestenblad Lucky Joe
19-10-2013 11:30:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Jacques Herb is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 17 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 64 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan het overlijden van Joly Wiers, beter bekend als Joly West die op 26 september is overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Daarnaast een verhaal over Daantje, Willeke d' Estell & Tony Anderson, Joey Hartkamp, Jeffrey Spalburg, Corry Konings, Frank ten Doornkaat en Ancora.  Verder  nieuws over Davito, Ronnie Tober, Jean Knipping, Ralf Machenbach, Duo De Hollandio's en Django Wagner.

Sidney Bischoff geeft single van bestaande cd extra aandacht
18-10-2013 21:57:00

Begin dit jaar verscheen van Sidney Bischoff zijn langverwachte debuutalbum met de titel; ‘Plezier in het leven’. Deze op 31 juli 1969 in Amsterdam geboren volkszanger oogstte de afgelopen jaren landelijke successen met singles als; ‘Dans en lach’, ‘Altijd reizen’, ‘Waar ga jij zo laat naartoe’, ‘Ik zou het willen schreeuwen van de toren’, ‘In een kroegje om de hoek’, ‘Eindelijk’ en ‘Mag ik vanavond met je uit’. Als 1 van de hoogtepunten tot nu toe kwam de track “Laat ons hier voor altijd blijven” het voorjaar 2013 binnen in de Mega-charts top 100 op een mooie 53e positie.

Komt de droom van Gerry Holland uit?
18-10-2013 21:31:00

Gerry Holland lanceerde halverwege september z'n single “Geen cent te makken”. Vandaag kreeg de spontane zanger te horen dat hij op nummer 77 in de GFK Single Top 100 binnen was gekomen. Het doel van Gerry is om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor "de jongens van de straat" begint nu vorm te krijgen. De complete opbrengst van de single verkoop wil hij gebruiken om ze bijvoorbeeld tijdens de Kerstdagen een kerstpakket met daarin warme dingen te schenken. Hij zit te denken aan sjaals, dekens, sokken en handschoenen.

Frank van Etten heeft de Oranje Kroon
18-10-2013 17:39:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 21 oktober is dat ‘Grijp je kans en voel je vrij’ van Frank van Etten. Het is de opvolger van de hitsingle ‘Als je lacht’, die een gouden plaat behaalde. Frank van Etten staat de laatste tijd weer volop in de schijnwerpers. Dit jaar vierde hij zijn tienjarig artiestenjubileum en ook stal hij de show in het tv-programma Bloed Zweet & Tranen. Daarnaast is de volkszanger uit Apeldoorn actief als tekstschrijver, producer en met zijn eigen studio.

Dertiende nummer één notering voor Frans Bauer
18-10-2013 17:23:00

Het vorige week verschenen nieuwe album van Frans Bauer, ‘De Mooiste Jaren Komen Nog’, komt vandaag binnen op de eerste plaats in de GfK Dutch Album Top 100. Het is het tweede album dat door Frans Bauer in samenwerking met Laurens van Wessel geschreven en geproduceerd is en dat op één binnen komt. Het succes van de vrolijke Brabander lijkt niet te stoppen. In februari vierde hij nog zijn 1000e concert in Koninklijk Theater Carré en zijn nieuwe hitsingle ‘Doe Nou Niet’ stond op één in alle Nederlandstalige hitlijsten.

Nieuwe single Rinus Ponsen vanaf nu verkrijgbaar
18-10-2013 11:39:00

'Al Jouw Woorden' is de nieuwe single van de sympathieke zanger Rinus Ponsen. Een prachtig lied wat door hem zelf is geschreven en geproduceerd is door Hans Aalbers. Als 2e track is ook nog toegevoegd 'Wanneer Je Verliefd Bent' een Nederlandse cover van Bryan Adams (Have You Ever Really Loved A Woman) dat in een geheel nieuw jasje is gestoken door Kees Tel. De single kun je al downloaden via (ITunes, SBS6, Zazell etc.) Ook kan je de single fysiek bestellen bij Berk Music: www.berkmusic.nl

Releaseparty Arjon Oostrom & Jeroen van Zelst 20 oktober 2013 in Waspik
18-10-2013 11:36:00

Aanstaande zondag 20 oktober is het zover. Dan vindt bij Café De oude Haven in Waspik de releaseparty plaats van het duet “Ze is veel ouder” van Arjon Oostrom & Jeroen van Zelst. Er zijn gastoptredens van Marco Kanters, Jaman en DJ Willem de Wijs. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree bedraagt inclusief single € 10.00. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café ’t Steegje in Made en bij Café De oude Haven te Waspik. Arjon is al sinds 2005 actief in de muziek en heeft al een paar hits op naam staan.

Glenn de Koning terug met nieuwe single
18-10-2013 03:45:00

Glenn de Koning is terug van weggeweest met een toepasselijke single “Dit is wat ik wil”. Volgens de jonge zanger heeft hij er bewust voor gekozen om even een pauze in te lassen. “Ik wilde mijn school afmaken en dat was een behoorlijke opleiding recreatie en entertainment. Dat is me gelukt. Bovendien kon ik op deze manier voor mezelf uitzoeken welke muziekkant ik eigenlijk op wilde. Vandaar de single “Dit is wat ik wil”, aldus de zanger, die parttime in een casino werkt.

Titelsong Hemel op Aarde nieuwe single Rowwen Hèze
17-10-2013 17:18:00

"Hemel op Aarde" is de nieuwe single van Rowwen Hèze en tevens de titelsong van de gelijknamige film geregisseerd door Pieter Kuijpers. De videoclip van de single met unieke filmbeelden is via onderstaande via deze link te zien. Jack Poels over de titelsong: “Het is geschreven nadat ik het scenario van de film heb gelezen. De film triggerde mij om terug te gaan naar de herinnering van mijn eerste grote liefde.

B-Brave blij met nieuw logo
17-10-2013 17:07:00

De leden van de Boyband B-Brave hadden het al uitgebreid aangekondigd op Twitter, de onthulling van hun nieuwe logo. De fans hebben met spanning gewacht en eindelijk was het dan zover, zij kregen het nieuwe logo te zien, waar heel goed over is nagedacht. Volgens manager Eugene Jans is het een logo geworden met een heel bijzondere betekenis. “Wij wilden niet alleen een logo hebben, maar iets wat de hele braviours movement ondersteund.

DJ Ferri Somogyi heeft zijn draai gevonden!
17-10-2013 17:01:00

Ferri Somogyi, voornamelijk bekend als Rick uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden' heeft zijn draai inmiddels gevonden als DJ. Nu Ferri zijn agenda bijna elk weekend wel vol staat met DJ boekingen heeft hij inmiddels heel wat vlieguren erop zitten als DJ. Zijn passie is om achter de draaitafels te staan en hij weet zijn set perfect aan te passen op de wensen van het publiek.

VanVelzen maakt titelsong voor bioscoopfilm ‘Soof’
17-10-2013 16:54:00

VanVelzen heeft speciaal voor de nieuwe Nederlandse film ‘Soof’ een titeltrack geschreven, genaamd 'The Blessed Days'. Het nummer is te horen onder de openingssequentie van de komedie, waarin het leven van Soof, een bijna-veertiger met een eigen cateringbedrijfje, overhoop wordt gegooid als ze een knappe choreograaf ontmoet terwijl het thuis allemaal niet zo soepeltjes gaat.

Maaike Ouboter naar Grote Zaal Paradiso
17-10-2013 16:41:00

Als support van Janne Schra en tijdens de recente tour met de Beste Singer-Songwriters van Nederland kreeg MAAIKE OUBOTER iedere zaal muisstil. Na een uitverkochte clubtour op eigen kracht doet ze op 20 maart 2014 de Grote Zaal van Paradiso aan. De voorverkoop start zaterdag.  Als de indrukwekkende cijfers van Dat Ik Je Mis niet overtuigen dan doet de prachtige stem van Maaike dat alsnog: loepzuiver, breekbaar en vol emotie.

Diverse radiostations pakken debuutsingle van 10 jarige Sophia Netten op
16-10-2013 21:54:00

Ze is pas 10 jaar oud en komt uit Weert. We hebben het over Sophia Netten die op 14 september 2013 haar allereerste single getiteld "Als de zon weer aan de hemel staat"  presenteerde. Ze heeft afgelopen jaar meegedaan met diverse talentenjachten in het land en werd in Eindhoven tijdens de kermis op Park Hilaria zelfs derde. Sophia mocht ook al als gastartiest optreden bij de cd presentatie van Gerrie Honig in Nijmegen en ze treedt ook regelmatig op bij diverse evenementen.

Corina Sommer brengt 'Sterne vom Himmel'
16-10-2013 18:24:00

Oostenrijk  en Duitsland is voor haar bekend terrein. Vele podia heeft ze beklommen. Corina Sommer heeft de smaak van het in het Duits zingen te pakken en wil nu ook dat Nederland en België haar gaat ontdekken. En dat zal allemaal moeten gaan gebeuren met de (maxi) single “ Sterne vom Himmel “  een echte Duitse Schlager. Afgelopen maandag is het nummer verschenen en de reacties zijn lovend. “ Vele mailtjes en telefoontjes heb ik gehad sinds afgelopen maandag.

Banjomovies wint online TV award
16-10-2013 18:15:00

Bardo Ellens, de maker van Banjomovies, kreeg vandaag in de talkshow 'Teenbizz' de award 'Koning van het internet' uitgereikt. Volgens presentator Jeronimo bestaat er bij de Televisierring nog geen categorie voor online televisie, vandaar dat het programma had besloten om dit gat voorlopig maar even op te vullen.

Samantha Steenwijk tekent contract bij Eric van Tijn
16-10-2013 17:14:00

Volkszangeres Samantha Steenwijk heeft een platencontract getekend bij Soundwise, het bedrijf van Eric van Tijn. De eerste single die de zangeres uitbrengt bij de platenmaatschappij heet ‘Altijd Altijd’ en komt deze week uit. ‘Altijd Altijd’ is de eerste single van Samantha Steenwijk sinds haar deelname aan het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen. In de show werd gezocht naar hét nieuwe volkstalent van Nederland en Samantha bereikte de finale! Eric van Tijn was meteen erg onder de indruk van de blondine en bood haar een platencontract aan.

Rudy de Wit maakt val van 3 meter
16-10-2013 17:04:00

Rudy de Wit die in het dagelijks leven leidinggevende is op een groot autosloopbedrijf is gisteren van 3 meter hoogte naar beneden gevallen, hij was bezig met een spoedklus die a.s. Donderdag klaar moet zijn, hij heeft geluk bij een ongeluk gehad en heeft er alleen een behoorlijke dikke knie aan overgehouden, maar dit komt natuurlijk niet goed uit a.s. Zaterdag en Zondag staan de clipopnames gepland bij De fijnproever in Tilburg, voor zijn nieuwe Single Ga met me mee die in Nederland en België behoorlijk wat aandacht krijgt.

Toppers jubileumkoorts houdt Nederland in de greep!
16-10-2013 16:58:00

In 2014 viert Toppers in Concert haar 10 jarig jubileum en vanzelfsprekend gaat dat groots gevierd worden. Al weken wordt de organisatie van 'Het Grootste Meezingfeest van het Jaar' werkelijk overstelpt met vragen over de data, start van de kaartverkoop en over het thema. Aangezien er op internet massaal tickets aangeboden worden door onofficiële ticketorganisaties hechten wij er waarde aan om de Toppers fans nu te waarschuwen.

Nieuwe Cd en Dvd voor Ben & Carmen Steneker
15-10-2013 20:54:00

The Godfather of Dutch Country Music, zo wordt Ben Steneker heel eervol genoemd. Bijna zestig jaar zit hij in het vak. Sinds het jaar 2000 treedt hij  samen met zijn dochter Carmen op. De release van Albums & DVD’s: ‘Like father, like daughter’ (2005), ‘Country café’ (2007), ‘Homeland’ (2009) en ‘Never ending Love’ uit 2011 waren het gevolg. En omdat dit dus steeds met een frequentie van twee jaar gebeurde, is nu via Rood-Hit-Blauw door Ben & Carmen Steneker het nieuwe ‘Remember Me’ zowel op CD als DVD uitgebracht.

Hansi, Dré und Marcus brengen eerste cd-single uit
15-10-2013 20:41:00

De mannen van de Heerhugowaardse muziekformatie Superrr trio hebben eind vorig jaar een splinternieuwe "après ski-/bierfeestact" gelanceerd onder de naam Hansi, Dré und Marcus. Inmiddels hebben ze al heel wat leuke optredens door heel Nederland achter de rug en zijn er voor dit najaar al heel wat boekingen vastgelegd. En nu hebben ze met deze act een cd-single uitgebracht met de titel "Heb jij mijn slaapkamer gezien?". Deze single is speciaal gemaakt voor de Oktober- en bierfesten, de aprèsski-periode en uiteraard de carnaval.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool