RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Hans Steiger lanceert 'Zo verliefd'
25-06-2013 12:47:00

Hans Steiger treedt op vrijdag 28 juni op in het Hillegomse Café “Gewoon Gezellig”, waar hij regelmatig te gast is en dat is niet zo verwonderlijk, want de feestzanger komt uit die regio. Steiger heeft een eigen bedrijf in Haarlem, waar hij zijn naam aan te danken heeft, namelijk Stalensteigerbedrijf De Vries & Zn. B.V.. Wat zingen betreft is hij een laatbloeier. Hij begon zijn carrière op 34 jarige leeftijd als een soort grap in een café in Haarlem, waar hij met een collega een duet zong. Zijn nieuwste single “Ik wil jou” scoort goed.

Angela & Erwin Brands brengen Grease hit in Nederlands jasje
25-06-2013 12:36:00

Wie is er niet groot mee geworden. Nee dan bedoelen we dit keer niet de pindakaas maar de film Grease. John Travolta & Olivia Newton John waren idolen in de jaren 70. De ‘oudere’ jeugd werd wekelijks gevoerd met deze twee wereldsterren in de toen populaire bladen Muziek Express en Popfoto. Posters hingen in de diverse slaapkamers. Vaak eerlijk verdeeld John Travolta bij de meisjes en Olivia Newton John bij de jongens. Ook Angela (Radtke) heeft in haar jeugd de film gezien. En zoals velen was ook zij in de ban van de muziek die werd gezongen.

Jason Bouman ziet wel wat er op zijn pad komt
25-06-2013 12:00:00

Jason Bouman, de winnaar van “Bloed, zweet en tranen” had bijna niet bij het eerste meezingconcert van “Holland zingt Hazes”kunnen zijn op zaterdag 15 juni in het Ziggo Dome. Zijn vrouw Samantha beviel, drie weken te vroeg,  om 03.30 uur van hun tweede kindje, hun dochtertje Shego. Samen hebben ze ook een zoontje Blaise. Jason hoeft niet lang over de vraag na te denken, wat hij had gedaan als de geboorte van hun dochtertje tegelijkertijd had gevallen. “Dan was ik bij de geboorte gebleven.

A3aan Drost scoort met 'Ik mis je nu al elke dag'
25-06-2013 11:12:00

Deze week kwam de nieuwe single van A3aan Drost "Ik mis je nu al elke dag" binnen op plaats 76 in de Single Top100! Een fantastische prestatie voor de sympathieke zanger uit Steggerda. Het zomers en mediterraan getint lied is hem op het lijf geschreven en A3aan is al zijn fans dan ook erg dankbaar voor hun steun! Ook in de hitlijst van de Nederlandstalige top 30 en de Oranje Top 30 staat hij hoog genoteerd (respectievelijk nr.11 en nr. 16). Het nummer is geschreven door Pascal de Vormer en Martin Sterken.

Peter Beense over twee jaar 30 jaar in het vak
25-06-2013 08:12:00

Peter Beense stond in een overvol Ziggo Dome tijdens het meezingconcert “Holland zingt Hazes”en kijkt terug op een fantastische ervaring. “Het was echt super om te doen. Drie dagen lang in een vol Ziggo Dome, ik had het niet willen missen”. Peter heeft net een nieuwe single uitgebracht “Een Amsterdamse nacht”. Bij deze single hoort natuurlijk ook een clip. Deze clip is wel opgenomen, maar volgens de goedlachse zanger nog niet klaar.

Duitstalig album Jan Smit verschijnt in 5 landen
24-06-2013 16:28:00

"Ich Bin Da", het nieuwe, Duitstalige album van Jan Smit verschijnt vrijdag 28 juni a.s. niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland, België, Oostenrijk en Zwitserland. Het album bevat veertien gloednieuwe liedjes die dit voorjaar zijn opgenomen in de gerenommeerde Tinseltown Studio in Keulen, onder productionele leiding van Kiko Masbaum. Met de voorloper van het album, het nummer Bleiben Wie Du Bist, maakte Jan Smit in maart een grandioze come-back in Duitsland, na een radiostilte van 7 jaar.

Marco Schouten komt met nieuwe single
24-06-2013 15:44:00

Met het album “Alles wat ik doe” veroverde de sympathieke Almelose zanger Marco Schouten veel nieuwe fans in zowel eigen land maar ook België. Het album kreeg lovende kritieken en was o.a. album van Oranje bij LOCO FM en album van de week bij het populaire Belgische radiostation VBRO. Niet alleen het album maar ook de daarvan afkomstige singles waren succesvol op de radiozenders. “ Als de zomerzon weer lacht” en ‘In mijn dromen” zijn slechts twee voorbeelden van titels van het album welke je nu nog veelvuldig hoort.

Justine Pelmelay wil benefiet doen voor MPN
24-06-2013 15:16:00

Eind 2012 werd bij de zangeres Justine Pelmelay MPN, een ernstige beenmergziekte waarbij het beenmerg teveel rode, witte bloedcellen of bloedplaatjes aanmaakt. Een chronische aandoening die langzaam verergert naarmate het aantal bloedcellen toeneemt. Sindsdien is ze in een roerige periode terechtgekomen.

Gino Graus: 'Eens wil ik in de Arena staan met De Toppers'
24-06-2013 13:01:00

Hij is pas 13 jaar en heeft nu al 32 nummers opgenomen: Gino Graus. Er gaat bijna geen weekend voorbij of hij heeft wel een optreden. Volgens de jonge zanger is dat prima te combineren met zijn school. Hij volgt momenteel een opleiding aan het VMBO B en gaat naar het tweede jaar. “Door de weeks zit ik op school, in het weekend doe ik optredens”. Volgens Gino is zijn zangcarrière eigenlijk begonnen, toen hij met Lukassen producties meeging op artiestenreis naar Turkije.

Neusje van de zalm in bij 'Meer Hollands' van Meer televisie in Nieuw Vennep
24-06-2013 09:27:00

Op zondag 23 juni heeft Meer Televisie uit Hoofddorp drie afleveringen in een keer opgenomen van hun televisieprogramma “Meer Hollands”. In verband met de feestweek vonden de opnamen plaats op het parkeerterrein bij Best Western Hotel-Restaurant “De Rustende Jager”. Hier stond een overdekt podium, waar een aantal avonden optredens hadden plaatsgevonden. Ter afsluiting van de feestweek werd besloten deze uitzendingen ook hier te doen.

Autobiografische single voor Denans
23-06-2013 12:17:00

"Als je alles van te voren weet" is de titel van de nieuwe single van Denans. Anders dan we van hem gewend zijn is dit geen feestnummer, maar een gipsyachtig lied met een autobiografische tekst. Diegene die Denans beter kennen weten dat hij veel is kwijt geraakt. Veel succes had hij met HVA Productions. Tal van artiesten brachten onder dat label singles en albums uit. Helaas ging dat bedrijf ten ziele met alle gevolgen van dien. Hij had echt een heel mooi leven, het geluk lachte hem toe. Hij had vrienden, had veel geld en iedereen vond hem een held.....

Alex draagt KWF warm hart toe
23-06-2013 01:58:00

Zanger Alex heeft op zaterdag 22 juni opgetreden tijdens Samenloop voor Hoop Noordwijkerhout/Noordwijk . Deze samenloop was bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor verder onderzoek van het KWF. Het evenement vond plaats op de Voetbalvelden van S.J.V Noordwijk. Voor Alex was dit een “thuiswedstrijd”, want de sympathieke zanger woont in Noordwijk.

Bekijk nu de nieuwe videoclip van K3!
22-06-2013 23:00:00

K3 lanceert vandaag hun gloednieuwe videoclip en roepen al de kids op om deel te nemen aan hun Eya Hoya! danswedstrijd. Eya Hoya!, de nieuwe opzwepende zomersingle van K3 is sinds een weekje verkrijgbaar op iTunes en veroverde meteen de 1ste plaats in de iTunes kindermuziek charts. De nieuwe K3-single scoort dus goed en belooft misschien zelfs de zomerhit van 2013 te worden. Het unieke liedje klinkt goed in het gehoor en heeft een ongelofelijk catchy melodie. De aanstekelijke kreten van Eya Hoya! laten je dromen van een exotisch strand.

Tom Haver heeft de Oranje Kroon
22-06-2013 10:25:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 24 juni is dat ‘Hey Jij!’, de nieuwe single van Tom Haver. De Noord-Hollandse zanger heeft opnieuw een nummer uitgebracht met een hoge hitpotentie. ‘Hey Jij!’ is een lekker vrolijk zomers nummer en de eerste single die hij onder zijn eigen label Haver Music uitbrengt. De tekst is door Tom zelf geschreven op de muziek van Efecto Pasillo, een band uit Gran Canaria. In de videoclip zijn beelden van de strandopening in Hoek van Holland op een originele manier verweven...

Badmuts Beer en Rappe Willem voor de vijfde keer op het RADIONL podium in Assen
22-06-2013 00:00:00

Marcel Behr en Willem Homan....oftewel Badmuts Beer en Rappe Willem, de twee olijke en discrete boys van Nooitvanheurd, treden ook dit jaar tijdens de TT weer op als de Asser TT Rockers. Een lustrum. aangezien dit inmiddels de vijfde keer wordt dat de boys op het RADIONL podium hun zangkunsten tentoon gaan stellen. "Een grote eer en behoorlijk uniek", aldus de heren. Willem zelf heeft als Rapstein ook nog even een fonkelnieuw TT liedje in de muziek-opname-studio (Locust Zuidlaren) opgenomen en ook dit lied zal a.s. vrijdagavond 28 juni tussen 20.30 en 21.00 uur op de Brink ten gehore worden gebracht.

Uniek 100% NL Zomeravondconcert Nick & Simon in Disneyland Paris
21-06-2013 22:30:00

Exclusief voor luisteraars van 100% NL geven Nick & Simon binnenkort een uniek zomeravondconcert in Disneyland Paris. Vanaf maandag 24 juni maken luisteraars van 100% NL kans om bij dit bijzondere concert van Nick & Simon te zijn op een van de meest magische plekken van Europa.

Wederom erepositie voor Gerard Joling...nu samen met Jandino
21-06-2013 22:15:00

Mijn Liefde, het aanstekelijke, zomerse liedje van Gerard Joling en cabaretier Jandino Asporaat, is vandaag doorgestegen naar de erepositie in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. Gerard Joling maakt hiermee zijn ‘elftal’ vol, nadat hij eerder dit jaar zijn 10e nummer 1 hit mocht vieren. Voor Jandino is het extra bijzonder want het is de eerste keer dat hij aan de top van deze lijst staat. Gerard is superblij met dit prachtige resultaat en zegt: “Het is iedere keer weer fantastisch om mee te maken en ik vind het vreselijk leuk om dit succes nu te delen met Jandino”.

Ontvang zondag 23 juni gratis* fysieke single van Gerry Holland tijdens opname 'Meer Hollands'
21-06-2013 14:44:00

Aanstaande zondag 23 juni vinden er op het Horecaplein voor Best Western Hotel "De Rustende Jager" in Nieuw-Vennep opnames plaats voor het programma "Meer Hollands" van MeerTelevisie. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur zal Gerry Holland ook voor de camera's verschijnen. Hij heeft een leuke actie bedacht. Als je de single "Ik voel me prima" tussen 15.00 uur en 18.00 uur download (via alle digitale verkooppunten zoals o.a. I tunes) en je het downloadbewijs laat zien ontvang je een fysiek exemplaar.

Ferry Doedens en Ruud Feltkamp allebei genoeg plannen
21-06-2013 13:10:00

Ferry Doedens en Ruud Feltkamp organiseerden gezamenlijk een fanclubdag. Ze noemen zichzelf maten. “we zien elkaar niet elke dag hoor, maar spreken elkaar wel iedere dag op de chat. Ineens ontstond het idee om samen een fanclubdag te gaan organiseren. We hebben allebei een heleboel fans. Ik heb mijn contacten met Duinrell en de zaak was al snel rond”, aldus Ferry Doedens. Ferry Doedens trad vorig jaar al in Duinrell op tijdens de Tinadag.

Hebben de plannen van Curt Fortin met zingen te maken?
21-06-2013 10:52:00

Curt Fortin kan zich toch wel een van de meest veelzijdige artiesten noemen, die Nederland rijk is. Zo speelt hij de rol van Mike in de populaire serie Malaika. Ook heeft hij de Top of the Pops gepresenteerd en de schatkamer bij RTL 8. Hij is tevens bekend van Het Huis van Anubis en Voetbalvrouwen. Tijdens de laatste aflevering van Killer Karaoke, liet Curt zien dat hij bijzonder muzikaal is en ook nog eens goed kan zingen. In deze laatste aflevering gingen zes  bekende Nederlanders de uitdaging aan om een zangopdracht te voltooien terwijl ze werden blootgesteld aan enge, pijnlijke of ranzige externe factoren.

Nieuwe single voor Peter Beense
21-06-2013 10:42:00

As er iemand is die het nachtelijke kroegleven kan bezingen, dan is het wel Peter Beense. Met zijn nieuwe single, getiteld Een Amsterdamse Nacht, levert de Amsterdamse volkszanger een single af waar de gezellige kroegsfeer vanaf druipt. Een meedeiner van jewelste waarmee Beense gegarandeerd, na het zingen van de eerste noten, elk publiek op zijn kop zal zetten. Woensdag 26 juni verschijnt Een Amsterdamse Nacht op single. Het nummer, waarop een prominente rol is weggelegd voor accordeonist Manfred Jongenelis, is geschreven door Peter van Noort.

Zanger Bob viert 5 jarig solocarrière met albumpresentatie en artiestenavond
21-06-2013 10:38:00

De inmiddels 61 jarige Zanger Bob uit Veendam is al 5 jaar met zijn solo carrière als zanger actief. Deze immer sympathieke zanger heeft al heel wat CD singles op zijn naam staan, waaronder het bekende nummer ''De vleeskroket''. Inmiddels mag er een CD album aan worden toegevoegd met 10 van zijn solonummers.

Zazí maakt nummer voor ‘Tour de France’
21-06-2013 08:42:00

Op 29 juni gaat de 100ste editie van de Tour de France van start: de dames van het muzikale drietal Zazí schreven hiervoor dé perfecte soundtrack… laat de Tour, Tour, Tour de France maar beginnen! Het nummer ‘Tour de France’ is afkomstig van het recentelijk verschenen debuutalbum Siren Song. Het album werd vorige week feestelijk gepresenteerd in Amsterdam, het eerste exemplaar ontvingen Sabien, Dafne en Margriet uit handen van Eric van Muiswinkel.

Clip 'Vrij als de wind' van Ancora online
20-06-2013 20:03:00

Als er de laatste weken veel over een nieuwe groep is gesproken is het wel over Ancora. Inmiddels staat de clip van hun debuutsingle "Vrij als de wind" online. Het lied is tevens deze week gebombardeerd als "Oranje Kroon" bij Radio Oranje Nationaal en TV Oranje. Harm Wolters, Patrick Jongschaap en Martin Dams maakten onlangs bekend om na 4 jaar met heel veel plezier te hebben opgetreden in binnen en buitenland de heren toe zijn aan een volgende stap in hun carriére. Ze gaan door als de nieuwe formatie Ancora.

K3 in nieuwe bioscoopfilm: K3 Dierenhotel
20-06-2013 18:27:00

Na het enorme succes van 'K3 Bengeltjes',  met ruim 567.000 bezoekers in de Benelux, komt er een nieuw K3 bioscoopavontuur aan. De meiden maken er deze zomer een beestenboel van! De komende maanden vinden in België de opnames plaats van de vijfde K3 film: ‘K3 Dierenhotel’.  In deze knotsgekke film maken Karen, Kristel en Josje weer de leukste avonturen mee, dit keer in een prachtige beautyfarm en een echt dierenhotel. 

Radio 8FM en Texaco Brands presenteren Bikini Carwash in Tilburg
20-06-2013 18:10:00

Radio 8FM en Texaco Brands presenteren samen op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2013 de Bikini Carwash. Bezoekers van het Texaco station aan de Ringbaan Oost in Tilburg kunnen hun auto laten wassen door in bikini gehulde meiden. Beide dagen staan de meiden van de Bikini Carwash van 9 uur ‘s ochtends tot 4 uur ‘s middags klaar om zoveel mogelijk auto’s te wassen. Op beide dagen worden de eerste 100 auto’s die zich melden bij Texaco Brands gratis gewassen. Reserveren of aanmelden voor de Bikini Carwash is niet mogelijk.

Raymon Hermans tekent langdurige en exclusieve samenwerking met ABC Entertainment
20-06-2013 15:18:00

Management / Platenmaatschappij ABC Entertainment heeft zanger Raymon Hermans, uit St. Willebrod, getekend voor een langdurige en exclusieve samenwerking. Producer Kees Tel (bekend van o.a. Rene Schuurmans, Helemaal Hollands en Gebroeders Ko) zal samen met ABC Entertainment de muzikale koers uitzetten voor de jonge zanger uit Brabant. De eerste single ‘De nacht van mijn leven’ zal begin juli uitkomen en is een vrolijk, volks liedje dat een hoog meezinggehalte heeft.

Gerry Holland hoogste nieuwe binnenkomer in de RADIONL Top 30
20-06-2013 14:56:00
Geduld wordt beloond. Dat moet Gerry Holland gedacht hebben toen hij de RADIONL Top 30 onder ogen kreeg. Hij komt deze week binnen op nummer 19 in deze populaire lijst en is daarmee de hoogst binnenkomende artiest. Ook bij TV Oranje komt de clip regelmatig voorbij. Vanwege stemproblemen liep het allemaal een beetje anders dan gepland. De single "Ik voel me prima" verscheen daarom pas in mei en is verkrijgbaar via alle digitale verkooppunten zoals o.a. I tunes en fysiek te bestellen in alle toonaangevende winkels.
Mulder & Mulder lanceren 'Holiday'
20-06-2013 13:38:00

Willem Mulder weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Samen met zoon Wesley zetten ze heel Nederland op z'n kop. Wat is er nou mooier dan als vader en zoon muziek te maken, samen op te treden en daar een heleboel plezier aan te beleven’. Het eerste optreden van Mulder & Mulder vond plaats tijdens het grootste meezingfeest van Nederland: 'De Nacht van Oranje’ in Ahoy, Rotterdam. En daar is het niet bij gebleven… Sinds de zomer van 2008 verovert het duo heel Nederland met hun gezellige feestmuziek.

Circles van Krystl scoort hoog in Airplay Top 10!
20-06-2013 12:59:00

De kans dat je de nieuwe hitsingle 'Circles' van Krystl nog niet hebt gehoord is klein. De plaat staat hoog in de Airplay Top 10 en staat op alle grote zenders op de playlist. 'Circles' is de voorloper van haar langverwachte nieuwe album welke binnenkort zal worden uitgebracht. Bij GIEL! op 3FM en Evers Staat Op bij Radio538 heeft ze de zomerhit van 2013; 'Blurred Lines' van Robin Thicke, in een nieuw jasje gestoken.

Nederland is een producers-duo rijker
20-06-2013 12:49:00

Vanaf heden werken Frank van Etten & Velibor Weller samen in de Frank van Etten studio te Apeldoorn. Frank kennen we allemaal van zijn grote hit "Leef als een zigeuner en natuurlijk van zijn deelname aan het SBS 6 programma ‘’Bloed Zweet & Tranen’’. Van Etten die al een langere tijd bezig was met het schrijven en produceren heeft de handen ineen geslagen met Velibor Weller.

Derde Groots met een zachte G concert in 2014
20-06-2013 04:10:00

Vanwege de enorme run op kaarten geeft Guus Meeuwis een extra stadionconcert op zondagmiddag 15 juni 2014 in het Philips Stadion in Eindhoven. De concerten vinden plaats op vrijdag 13, zaterdag 14 juni en nu dus ook op zondag 15 juni 2014.  Het extra concert op zondag is een matineeconcert en begint om 16.00 uur. De kaartverkoop voor dit extra concert is direct gestart. “De zondagmiddag concerten zijn echt super! Een traditie die hoort bij Groots met een zachte G. De sfeer op een zomerse zondagmiddag in het stadion is uniek.

Nieuwe single en spectaculaire clip Janneke de Roo: ‘Wanneer je gaat’
19-06-2013 19:54:00

Janneke de Roo heeft een lange muzikale weg afgelegd. Van ‘Blauwe korenbloemen’ naar  ‘Espresso Italiano’,  ‘Zeeman’ en ‘Lieve lieveling’ – plus 4 albums  en over de 1000 optredens - tot haar nieuwe single ‘Wanneer je gaat.’ De zangeres met het uit duizenden herkenbare zuivere stemgeluid begaf zich op allerlei muzikale paden, maar kiest er nu voor terug te gaan naar haar ‘roots’. “Ik ben van jongs af aan al gek op zigeunerachtige muziek, het vrolijke en toch wat weemoedige, met een hang naar vrijheid, gevoel er in leggen.”

Radio Valencia nu ook te beluisteren via streaming
19-06-2013 19:33:00

Het gezellige Vlaamse Radiostation Radio Valencia is vanaf heden nu ook te beluisteren via de stream op internet. Radio Valencia is een Lokale omroep in de grens met Brabant met 24 uur per dag muziek van Vlaamse en Nederlandse bodem. Binnenkort zijn er ook weer de Radio Valenciafeesten 2013 met tal van optredens van zowel Vlaamse als Nederlandse artiesten. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 17, zondag 18 en maandag 19 augustus in de gratis toegankelijke feesttent. Kijk voor meer info op www.radiovalencia.be

BYentl’s nieuwe single verschijnt op 24 juni
19-06-2013 19:25:00

BYentl is van jong af aan opgegroeid in een uitermate muzikale familie. Familieleden als Ruth Jacott en Timeless zijn haar grote voorbeeld en inspiratie geweest. Eind 2008 maakte ze onder de naam BYentl haar entree.  Ze behaalde 18 (dag) top 10 Hits bij de iTunes top 100, 18 top 40 Hits bij de MegaCharts (DutchCharts), 9 Top 30 hits in de Qmusic top30 en behaalde 7 x Goud en 1 x Platina. BYentl wordt gevolgd door een wereldwijde groep social media fans en heeft al bijna 4 miljoen bezoekers mogen ontvangen op haar YouTube Channel.

Paul Smithuis brengt de instrumentale versie van 'Zij gelooft in mij'
19-06-2013 19:16:00

Paul Smithuis we kennen hem allemaal nog wel van “Stilte in de storm” van begin 2013. Sinds die tijd is het super druk met deze instrumentalist uit de polder. Het succes is niet staan gebleven bij de landsgrenzen ook onze Zuider- en Oosterburen weten nu wie Paul Smithuis is. Bij onze Oosterburen was Paul kort geleden te gast in het populaire programma Supertalent. In België kreeg Stilte inde storm ( net als in eigen land) volop airplay. Zelfs een notering in de Belgische Top 30 viel hem ten deel. Op dit moment is Paul Smithuis druk met de opname van zijn nieuwe album welke in het voorjaar van 2014 zal gaan verschijnen. Maar dat betekent niet dat de liefhebber van zijn muziek hem moet gaan missen op de radiozenders.

Robert Pater gaat tijdelijk solo i.v.m. zwangere vrouw Dora
19-06-2013 18:55:00

Nadat Robert & Dora onlangs en met succes hun duetten album “Op de weg naar geluk” uitbrachten lacht het geluk hen binnenkort ook prive toe. Dora, de vrouwelijke kant en ega van Robert is namelijk sinds enige tijd zwanger. Robert (Pater) zal nu tijdelijk solo de buhne op gaan ivm. deze zwangerschap. In juli zal daarom de solosingle van Robert “Shiki boom boom” worden gelanceerd, deze lekkere zomerse track bevat alle ingredienten om een succes te worden tijdens een hopelijk mooie zomer.

Timo Kelder nieuwe drummer Normaal
19-06-2013 18:46:00

Normaal drummer Fokke de Jong neemt op zondag 30 juni tijdens het koffieconcert bij ‘Høken in Toldiek’ afscheid. De Jong wil zich gaan richten op zijn nieuwe band ‘King Of The World’. Zijn plaats zal worden ingenomen door voormalig ‘Backcorner Boogie Band’ drummer en mede oprichter/drummer van ‘Ja Dat Zal’ Timo Kelder. Op 30 juni zullen zowel de Jong als Kelder acte de présence geven. Het koffieconcert zal het laatste optreden zijn  van Normaal met Fokke de Jong, die (met een tussenpose in 2003/2004) vanaf 1989 bij Normaal speelde. Timo Kelder neemt in Toldijk vervolgens plaats op de drumkruk.

Frank Mortiers gaat met nieuwe zangeres door als Frank & Mirella
19-06-2013 17:14:00

Gisteren maakten we melding over het abrupte einde van het zangduo Frank & Mirella. Frank Mortiers laat ons weten dat hij inderdaad al een andere zangeres heeft gevonden die binnenkort als de nieuwe Mirella deel uit gaat maken van Frank & Mirella. "De naam Frank & Mirella heb ik jaren geleden al laten registreren en staat op mijn naam, dus kan ik ook gewoon onder die naam verder", aldus Frank. Hij is bovendien van mening een goed gesprek met Mirella te hebben gehad. We hebben rustig gesproken en er zijn ook geen harde woorden gevallen. "Ik ga ook niet met modder gooien, dat heeft geen enkele zin . Volgende maand word ik 68 jaar en wil nog een aantal jaren gezellig zingen. De nieuwe zangeres woont in ieder geval bij mij in de buurt en dat heeft ook zo z'n voordelen".

Streektaalfestival Zunnewende biedt meer artiesten dan ooit
19-06-2013 15:30:00

De zevende editie van Zunnewende festival, in de avond van 29 juni op Landgoed Schuilenburg belooft weer een feest te worden. Liefhebbers van streektaal, muziek en (cultureel) erfgoed worden tijdens dit openluchtfestival getrakteerd op tal van verrassende optredens op bijzondere en onverwachte locaties. Om 20.00 uur opent wethouder van Cultuur Ria Bakhuis het festival en neemt het eerste  exemplaar in ontvangst van het boekje ‘Het Geheim van de Armenjager’.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl