RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Jij keek me aan'....nieuwe single van Ernest van Hartingsveldt
13-05-2017 11:30:00

De nieuwe single van Ernest van Hartingsveldt is getiteld "Jij keek me aan". Het is een zomers liedje met een heel volwassen sound. Opgenomen met échte muzikanten, een strakke ritmesectie en échte blazers. En dat is te horen. Het nummer is afkomstig van zijn album dat later dit jaar zal verschijnen. Van het album zullen meerdere singles worden getrokken. Eerdere singles van Ernest van Hartingsveldt waren: "Hoe kan ik van je houden", "Alles is anders", "Vrij zijn" en "Toveren". 

Doenja heeft de Oranje Kroon
12-05-2017 15:15:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 mei is dat ‘Ademloos’, de nieuwe single van Doenja. De in het Brabantse Steenbergen woonachtige zangeres maakte een Nederlandse bewerking van de hit ‘Atemlos durch die Nacht’ van de Duitse megaster Helene Fischer. Samen met producers John Bartels en Charly Prick heeft ze er een fraaie eigen versie van gemaakt. Het nummer werd ook al eens op de plaat gezet door Marie-José van der Kolk en Ferry de Lits, maar Doenja’s versie klinkt steviger en wat minder dance. 

Theo Verwoerd steekt 'Can’t take my eyes of you' in nieuw jasje
12-05-2017 15:07:00

Theo Verwoerd komt nu met een uptempo versie van de oude hit “Can’t take my eyes of you” in een Nederlandstalige versie getiteld; “Jij bent de liefste”. De uit Utrecht afkomstige zanger Theo Verwoerd bracht deze zomer een heerlijke nieuwe remake uit van de wereldhit “Celebration” die in het Nederlands de titel kreeg “Lekker Feesten”. Het nummer werd een grote radiohit voor Theo, die zowat op elke grote en kleine radiozender te horen was in Nederland en België! Reden genoeg voor hem om voor zijn nieuwe single opnieuw contact op te nemen met André Kooiman.

Calvin Tuinstra na twee jaar pauze terug met nieuwe plaat
12-05-2017 15:01:00

Na een pauze van bijna twee jaar bracht Calvin Tuinstra onlangs z’n nieuwe single ‘Dit leven is van ons’ uit. De zanger uit het Rottevalle ( Friesland) laat weten dat het eind vorig jaar toch weer begon te kriebelen en contact opnam met muziekproducent Johnny Leyen. ‘Zijn reactie was….waarom maak je niet gewoon een nieuwe plaat. Op dat moment wist ik niet wat ik wilde. Op een gegeven moment  hoorde ik op spotify een lekker Duits nummertje. Ik vroeg aan Johnny of hij hier iets mee kon. Vervolgens heeft hij er een compleet nieuwe tekst op geschreven. 

Na drie jaar weer nieuwe single van Ferry Doedens
12-05-2017 14:56:00

Vandaag is de nieuwe single van Ferry Doedens getiteld ‘Nu Of Nooit’ gereleased. Ferry Doedens, bekend van o.a de dagelijkse soap Goede Tijden Slechte Tijden, zijn rol als Sy Spectre in de Bodyguard en als nieuwe ‘idioot’ in het tweede seizoen van Ruben & de Idioten was vanochtend co-host van Mattie Valk. “Mijn laatste single is ruim 3 jaar geleden uitgebracht en we hebben lang moeten zoeken voor een geschikte track. ‘Nu of Nooit’ is hip, vrolijk en echt van nu. Een liedje dat super goed bij me past en ik kan niet wachten om het land in te gaan....

Rebecca Schouw komt met rock nummer
12-05-2017 14:52:00

Op maandag 15 mei 2017 zal een nieuwe single van Rebecca Schouw uitgebracht worden met de titel 'Get Lost'. De single zal uitgebracht worden zonder fysieke cd’s. Dit heeft te maken met het feit dat deze song onderdeel zal gaan uitmaken van een album welk uit zal komen op 18 augustus 2018, dit is de dag dat Rebecca haar ja-woord aan haar aanstaande man zal geven. Tevens zal het album een bezegeling zijn van het 25 jarig jubileum als zangeres van Rebecca. Get Lost' is een lekker rock nummer met veel pit en is geproduceerd door Gerard Kielenstijn.

Nieuwe single Gino Graus verschijnt in twee versies
12-05-2017 14:39:00

Na de succesvolle single “Vogelvrij” die veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiozenders en al meer dan 250.000 keer is gestreamd op streamingportals als Spotify en HitsNL is het nu tijd voor weer een volgende stap in de carrière van de sympathieke zanger uit Den Bosch. Vandaag verschijnt zijn nieuwe single “Ga je mee”. Dit is wederom een uptempo nummer met de inmiddels herkenbare sound waarin Nederpop invloeden te horen zijn. Omdat Gino het leuk vindt om de zaal eens flink op zijn kop te zetten is er van “Ga je mee” ook nog een remix gemaakt.

Jeffrey Heesen komt wederom met pakkend uptempo nummer
12-05-2017 14:33:00

Met “Jij” presenteert Jeffrey Heesen zijn gloednieuwe single en opvolger van de nummer 1 hit “M’n Engel”. “Jij” is wederom door Jeffrey zelf geschreven i.s.m. zijn vaste producer Waylon van der Heijden. Het betreft een heerlijk pakkend uptempo nummer welke na een keer beluisteren zich meteen in je hoofd nestelt. Hiermee zet Jeffrey zijn succeskoers voort welke hij 2 jaar geleden na Bloed Zweet & Tranen is ingeslagen. Voor de bijzondere bijbehorende videoclip trok Jeffrey naar New York, waar prachtige beelden geschoten zijn van deze wereldstad. 

Hoog meezinggehalte kenmerkt de nieuwe single van Andy de Witt
11-05-2017 21:08:00

Na twee jaar achter de schermen te hebben gewerkt aan liedjes voor andere artiesten lanceert Andy de Witt samen met zijn nieuwe platenmaatschappij JC Records (Jolanda Clement) zijn nieuwe single "Mijn hart is geen speeltuin". De tekst van het liedje (geschreven door Andy zelf) zal een groot publiek enorm aanspreken. Ad van den Hurk, zoals Andy de Witt in het dagelijks leven heet, schrijft naast zijn eigen songs ook al jaren nummers voor andere artiesten o.a:. Corry Konings, Marga Bult, de Vrijbuiters & de Havenzangers.

Ghijs de Bruijn levert feestelijk liedje af
11-05-2017 20:55:00

Ghijs de Bruijn dook onlangs de studio van Manfred Jongenelis in om daar z'n nieuwe single ‘Doe maar normaal’ op te nemen. Dit feestelijke liedje, uitgebracht op het erkende Rood-Hit-Blauw label, opent in alle rust, echter zodra het eerste refrein zich aandient wordt het een wervelende meezinger. Eentje die menig polonaise in gang gaat zetten waarbij  iedereen de kreet ‘Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg’ op zijn of haar lippen zal hebben. Patchanka Oosterhuis produceerde de clip. 

Nieuwe single van Peter La Haye net even anders
11-05-2017 18:06:00

De in Zoetermeer geboren en getogen zanger/producer Peter La Haye is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Na zijn laatste singles “Jij bent de zin van mijn leven”, Jouw liefde voor mij”, “Simpelweg”, “Ga jij nu maar weg” en “Zeg iets tegen mij” is het tijd voor iets nieuws. Om de juiste sound voor zijn nieuwste single te bepalen, luisterde Peter met name naar de nieuwste muziek op radiostations in het buitenland. Aangezien er zoveel muziekstijlen zijn, wilde hij toch net even iets anders proberen om zich te kunnen blijven onderscheiden.

Berry Daamen lanceert gezellige volkse single 'Waarom'
10-05-2017 20:46:00

Berry Daamen is opnieuw de studio ingedoken! En wel voor het opnemen van zijn nieuwe single ‘Waarom’. Samen met zijn vaste producer Harald Queens maakte hij een eigentijdse versie van de demo die hij heeft ontvangen van Pascal de Vormer. En het resultaat mag er zijn! Deze gezellige volkse single gaat de aankomende periode een groot publiek bereiken en menig café en feest op z’n kop zetten. Het zwoele eerste couplet wordt al snel vervolgd door een gezellige en uptempo refrein.

Patrick Gerets gaat de zomer zonnig en positief tegemoet met 'Zeg maar niets'
10-05-2017 20:43:00

Patrick Gerets gaat de zomer zonnig en positief tegemoet! Hij is trots op zijn nieuwe single ‘Zeg maar niets’ én op het team waar hij mee mag werken! Zo brengt platenmaatschappij Zebra Music de single en videoclip uit, is de catchy eigentijdse track  geschreven door Jeffrey Weber en opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. Patrick Gerets die een compleet ander mens is geworden, nadat hij ruim 50 KG is afgevallen heeft de afgelopen jaren meerdere singles uitgebracht. Extra bijzonder was het duet dat hij opnam met Frank van Etten. 

Jannes viert 15-jarig jubileum met concert en nieuw album
10-05-2017 20:30:00

Op zaterdag 7 oktober a.s. viert de Drentse zanger Jannes zijn 15-jarig jubileum als artiest met een megaconcert in GelreDome in Arnhem. Bovendien verschijnt op vrijdag 2 juni zijn splinternieuwe album 'Gevoel Van Samen Zijn', die wordt voorafgegaan door de vrolijke up-tempo single 'Laat Me'. Jannes wordt op handen gedragen door zijn grote, trouwe aanhang. Hij dankt zijn populariteit niet alleen aan de vele tientallen hits, die hij op zijn naam bracht, maar zeker ook aan zijn sympathieke uitstraling. 

Ger Edwards brengt ode aan Benny Neyman
10-05-2017 15:32:00

Benny Neyman.... wie herinnert hem niet. De man met zijn vrolijke maar ook gevoelige liedjes die helaas veel te vroeg is heengegaan. Ger Edwards is al jaar en dag een stille bewonderaar van Benny Neyman en liep al lang rond met het idee om een nummer van hem te coveren. Benny coveren doe je niet zo maar. Hij is daarvoor dan ook niet over een nacht ijs gegaan. Met heel veel passie vatte hij het project aan. Zijn keuze viel op 'Gouden Regen', een gevoelig nummer waarvan de tekst door Benny Neyman zelf is geschreven.

John Enter wil de zomer van 2017 opvrolijken met 'Het Zonnebrildansie'
10-05-2017 15:17:00

John Enter is zeker geen onbekende meer in heel Nederland. Ook in Duitsland en Belgié treedt hij regelmatig op. Met z'n nieuwe single Het Zonnebrildansie” wil hij de zomer van 2017 gaan opvrolijken en hoopt natuurlijk dat dit nummer deze zomer dan ook door vele animatieteams op campings en parken in heel Europa zal worden gebruikt.'Er zit een heel gezellig dansje bij en als u dit hoort blijft u echt niet stil staan maar doet mee. Ik wil Nederland laten dansen tijdens de zomertour van diverse radiozenders', aldus John.

Arjan van Zanten komt met debuutsingle 'Jij laat me zweven'
10-05-2017 15:03:00

Ondanks dat zanger/entertainer Arjan van Zanten reeds vele jaren zingt en actief is op feesten en partijen, heeft hij onlangs pas zijn allereerste eigen single ‘Jij laat me zweven’ opgenomen. De 44-jarige Utrechter krijgt altijd zoveel positieve reacties tijdens zijn optredens, dat hij ging nadenken over het uitbrengen van een debuutsingle. Het idee voor ‘Jij laat me zweven’ ontstond nadat Arjan in Barcelona een op trommels uitgevoerde cover hoorde van een liedje van Bonny Tyler. De Zuid-Europese klank trok hem zo aan dat Arjan ’s echtgenote een Nederlandse tekst schreef.

José Wolters zeer tevreden over samenwerking met AV Audio Producties
10-05-2017 14:58:00

De samenwerking tussen José Wolters en Arjan Venemann van AV Audio Producties krijgt met de nieuwe single ‘Samen met elkaar’ een vervolg. ‘Het nummer dat over de liefde gaat heeft een zomers karakter met een goed verhaal. Mijn belangenbehartiger Klaas Hilberink heeft de tekst geschreven en stelde voor om er een gezellig plaatje van te maken’, vertelt de uit Vroomshoop afkomstige zangeres. José laat weten blij te zijn met de tip van Martien Ekkelenkamp van Harten 10 om contact op te nemen met Arjan Venemann.

Herkenbare eigen stijl van Quincy duidelijk te horen in z'n nieuwe single 'Wat doe jij'
10-05-2017 14:03:00

Wat doe jij’ is de nieuwe single van Quincy. De single ligt in het verlengde van de vorige single ‘Laat vannacht je deur maar open’. De herkenbare eigen stijl van Quincy is daarin ook duidelijk te horen. De nieuwe single ‘Wat doe jij’ van Quincy is wederom geschreven door Bram Koning. Bram en Quincy hebben samen al meerdere singles gemaakt zoals ‘Laat vannacht je deur maar open’ en ‘Ben je morgen nog van mij’. Door alle eigen nummers heeft Quincy inmiddels een duidelijke eigen sound neergezet. 

'Nu jij nog'....nieuwe single van Wimmie Bouma
09-05-2017 19:33:00

Na een uitstapje heeft Wimmie Bouma weer onderdak gevonden bij HvV-Entertainment van Henri van Velzen. Voor de opnames van zijn nieuwe single ‘Nu jij nog!’ keerde hij dan ook weer terug naar Martin Sterken. 'Het is weer tijd voor een echte Wimmie Bouma-plaat”, zo lieten de zanger en zijn managementteam weten. Deze nieuwe plaat, naar het Nederlands bewerkt door Martin Sterken, is een energieke en ritmische popschlager. De clip is opgenomen door William ten Kate van TV Oranje Clips.

Joke Bruijs nodigt hele Feyenoord selectie uit voor haar galaconcert op 25 juni
09-05-2017 19:22:00

The First Lady of Rotterdam; Joke Bruijs heeft vandaag haar eerste CD ‘Young at Heart’ overhandigd gekregen van Willem van Hanegem. Waarop zij spontaan de hele Feyenoord sellectie uitnodigde voor haar gala concert op 25 juni. Joke ; “Het leven moet gevierd worden, als onze jongens onverhoopt niet winnen dan verdienen we een borrel.....(Fotocredits: Dennis van Tellingen)

Sasja Brouwer pakt de samenwerking met Edwin van Hoevelaak weer op
09-05-2017 19:18:00

Sasja Bouwers is na een lange stilte, mede door een burn-out, weer helemaal terug. Sterker dan ooit en met een compleet nieuw team om haar komt ze nu met haar nieuwe single 'Onze dag'. Een vrolijk uptempo stuk waarbij de vertrouwde samenwerking met Edwin van Hoevelaak weer is opgepakt. 'Edwin weet als geen ander het onderste uit de kan te halen bij mij, zowel emotioneel als artistiek. Op het moment dat je dat samen weet te combineren kun je mensen raken, aldus Sasja. De single komt uit op haar eigen label SE Records. 

Randy Schoonderwaldt lanceert vrolijk zomers nummer met reggea invloeden
09-05-2017 17:51:00

Randy Schoonderwaldt presenteert zijn nieuwste single "Zij is me alles waard". Na zijn televisie avontuur bij "The Band", ging hij aan de slag met het productie team van 7Hills Music om een volledig nieuw, eigen nummer te maken. Met zijn eerdere singles "Dit is het mooie leven", "Diep in mijn hart" en het daarop volgende "Hey jij!" wist Randy reeds diepe indruk te maken. Zijn nieuwe single "Zij is me alles waard" is een vrolijk zomers nummer, met reggea invloeden. Het nummer werd geschreven door Tony van Boxtel en Frans van Nispen.

‘Valuta’ van ft. Jairzinho van Gers Pardoel verschijnt op 12 mei 2017
09-05-2017 17:23:00

De nieuwe single ‘Valuta’ ft. Jairzinho van Gers Pardoel komt uit op 12 mei 2017, de verjaardag van Gers! De track is geschreven door Gers en Jairzinho en geproduceerd door Gers en Monsif. Gers zal de single samen met Jairzinho live primeuren door middel van een spectaculair optreden in Club Villa Thalia op 12 mei. Eerst zal de videoclip worden afgespeeld op 360 graden projectie schermen waarna de heren over het publiek zullen “vliegen” en landen op het podium. ‘Valuta’ heeft mooie coupletten met een aanstekelijke hook. 

Bart Bosch steekt het populaire spel ‘Ren Je Rot’ uit de jaren ’80 in een nieuw jasje
09-05-2017 15:57:00

Televisiepresentator/ zanger Bart Bosch steekt het populaire spel ‘Ren Je Rot’ uit de jaren ’80 in een nieuw jasje en gaat er na 34 jaar het land mee in. Bart laat het spel van toen weer herleven en is zich wild geschrokken van de populariteit dat het spel nog steeds heeft. Rijen dik staan de mensen te wachten tot ze mee mogen doen. Bart: 'Het spel dat destijds werd gepresenteerd door Martin Brozius heeft aan kracht niets afgenomen en past zo goed in deze tijd. Sterker nog, het blijkt een verbindende factor te hebben tussen jong en oud. 

DJ Manzz en Connery Small lanceren digitaal nieuwe single 'Kom bij mij'
09-05-2017 15:48:00

DJ Manzz en Connery Small zijn door hun optredens in de diverse horecagelegenheden alom bekend in het Haagse uitgaans circuit. Manzz en Connery kennen elkaar jaren en door het uitgaan en de optredens zien ze elkaar dan ook regelmatig. Onlangs kwamen ze op het idee om gezamenlijk de single Baby, come to me van Patti Austin & James Ingram te coveren in het Nederlands en op te nemen in de studio van Sonic Solutions. De single is getiteld ‘Kom bij mij’ en is digitaal verkrijgbaar en te beluisteren via de streaming portals.

Edsilia Rombley viert 20-jarig jubileum in Koninklijk Theater Carré
09-05-2017 15:41:00

Op vrijdag 12 mei as. is het zover. Dan viert Edsilia Rombley haar 20-jarige jubileum in stijl met een eigen show in Koninklijk Theater Carré. Edsilia: Ik vind het zo bijzonder. Juist in Carré, waar ik ademloos naar anderen heb gekeken, waar mijn liefde voor theater begon en ik keer op keer geïnspireerd raakte, mag ik alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen 20 jaar, samenbrengen in een eigen show. Het is echt een ontzettende eer. De theatershow in Carré vormt een compilatie van al deze hoogtepunten. 

Jubileumconcert Wesly Bronkhorst uitverkocht
09-05-2017 15:35:00

Het jubileumconcert van Wesly Bronkhorst, maandag 15 mei in het Amsterdamse Concertgebouw, is geheel uitverkocht. ‘Ik vind het al een eer dat ik in deze prachtige zaal mag optreden,’ laat Wesly weten. ‘En hoe bijzonder is het nu dat het uitverkocht is. Ik voel mij een heel gelukkig man.’ Ooit begon Wesly Bronkhorst zijn zangcarrière in Café Bolle Jan van de familie Froger. Sinds 2002 trad Wesly op bij het Jordaanfestival, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré, tientallen gala’s en bedrijfsfeesten. Maar het hoogtepunt was voor hem toen hij in mei 2008 met André en Roxeanne Hazes tijdens het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam ArenA stond. Vorig jaar besloot de zanger de grote stap te nemen om zijn vijftienjarig jubileum in het Concertgebouw te vieren. 

Bowie Bos presenteert debuutsingle ‘Een knipoog’
09-05-2017 15:27:00

Op woensdag 10 mei 2017 presenteert Bowie Bos z’n debuutsingle ‘Een knipoog’ bij Café ’t Pandje, Ouddimerlaan 11 in Diemen. Meewerkende artiesten zijn: Dario, Yves Berendse, Bob van Veen, Dennis van Veen, Ramon Sandbergen, Michael van Ingen, Connery Small, Jeffrey Stappers, Christa Kerdijk, Niels Bode, Wesley Braaksma en Martin de Jager. De aanvang is vanaf 19.00 uur en de entree is gratis. ‘Het balletje om te gaan zingen is 16 maanden geleden gaan rollen tijdens een vakantie in Gran Canaria’, vertelt Bowie. ‘Ik was ergens in het openbaar aan het zingen en liep toevallig Bob van Veen en Rinus Ponsen tegen het lijf.

Willeke Alberti ontvangt Conny Vandenbos oeuvre box uit handen van Leo Blokhuis
08-05-2017 21:16:00

Conny Vandenbos vierde in 2001 haar 40-jarig artiestenjubileum. Na een groots jubileumconcert werd ze benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Ze scoorde vele hits waaronder: ‘Ik ben gelukkig zonder jou’, ‘Drie zomers lang’ en ‘Don’t leave tonight’, een duet met Janis Ian. Daarnaast had ze veel albumnummers die klassiekers werden waaronder: ‘In Den Haag is een laan’, ‘De Noorderzon scheen’ en ‘Liefste’. Ze zong teksten van Herman Pieter de Boer, Gerrit den Braber, Ernst van Altena, Kees van Kooten, Jan-Simon Minkema, André van Duin en vele anderen. In 1965 vertegenwoordigde ze Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Het is genoeg’. Door hits als ‘Paleis met gouden muren’ kreeg Conny de reputatie van een vrouw die getergd was door de liefde.

Michelle Okken komt met verrassende nieuwe single!
08-05-2017 20:43:00

De nieuwe single ‘Als ik jou zie’ van Michelle Okken heeft even op zich laten wachten. De 15-jarige zangeres heeft al diverse singles uitgebracht, maar was zoekende naar een nieuwe muziekrichting. “Ik hoop dat deze nieuwe single voor de mensen net zo verrassend zal zijn of als hij voor mij was”, aldus Michelle. Op 10-jarige leeftijd is Michelle Okken haar eerste single uitgekomen. Nu Michelle 15 jaar is, past ze haar muziekstijl daarop aan en op haar smaak. Het heeft daarom even geduurd voordat er een opvolger was van ‘Blij dat ik hier leef’. 

Marjan Berger heeft met 'De Nacht' een potentiële hit in handen
07-05-2017 21:32:00

De nieuwste single 'Deze Nacht' van Marjan Berger scoort super! Met een prachtige vertaling van 'Diese Nacht is jede Sunde wert' van de Duitse superster Andrea Berg heeft Marjan Berger een potentiële hit in handen. Deze innemende zangeres weet haar publiek van alle leeftijden te bekoren met een brede waaier hits van toen en nu. Van 1970 tot 1981 was ze actief in het duo Theo & Marjan en van 1981 tot en met 1995 was Marjan de helft van het immens populaire Nederlandse duo Frank en Mirella, dat verschillende hits scoorde.

De Wannebiezz steken hun liefde voor Rotterdam niet onder stoelen of banken
06-05-2017 16:37:00

De spanning stijgt met de minuut in Rotterdam en omstreken, vieren we vanaf zondag het Kampioensfeest of moeten we nog een weekje wachten? Het is inmiddels wijd en zijd bekend dat de Wannebiezz hun liefde voor Rotterdam niet onder stoelen of banken steken. Ze zijn trots op alles en iedereen die positief bijdraagt aan het imago van hun Rotjeknor. Mede daarom volgen zij de verrichtingen van Feyenoord, dat dit seizoen van meet af aan de eredivisie aanvoerde en zich nu, na hard werken, terecht landskampioen mag noemen.

Rob Zorn zorgt met ‘Leef de dag met een lach’ voor een hele lange Zorn zomer
06-05-2017 16:23:00

Als Rob Zorn een nieuwe single lanceert vormt de titel vaak een kreet die hij regelmatig gebruikt. Dat geldt ook voor het nummer ‘Leef de dag met een lach’. Volgens de volkszanger uit Haarlem  is het een  ‘Vrolijke, meezinger, super gezellig en een plaat waar je blij van wordt’. Z’n  vaste tekstschrijver Pascal de Vormer kreeg de ingrediënten aangeleverd en schreef vervolgens een dijk van een tekst. De muzikale aankleding lag, zoals gewoonlijk, in handen van producer Manfred Jongenelis. De single verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label.

Nieuwe single ‘Als je gaat, lieveling’ van Lenie Gerrits is een écht levenslied
05-05-2017 21:03:00

Lenie Gerrits houdt van het levenslied. Desondanks is het alweer een tijdje geleden dat hij een écht levenslied uitbracht. Zijn vorige single ‘Sta niet achteraan’ was bijvoorbeeld een liedje met humor. De nieuwe single ‘Als je gaat, lieveling’ is een typisch levenslied. ‘Als je gaat, lieveling’ bevat een droevige tekst, maar aan de andere kant komen ook de fijne momenten erin voor. “Ik vind het een mooi verhaal”, aldus Lenie. Het is een levensverhaal en daarom brengt hij zijn nieuwe single met trots uit. 

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje!
05-05-2017 20:34:00

Vandaag waren weer diverse artiesten te gast in de studio van TV Oranje in Steenwijk om een Showflits in te spreken. Eerder deze week waren ook Bouke en Danny Froger al te gast. Heb jij als artiest ook iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Meld je dan nu vast aan voor de eerstvolgende opnamedag op vrijdag 2 juni van 16.00 tot 20.00 uur! Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. 

Duo 'Vanavond nog' stelt zich voor
05-05-2017 20:30:00

"Vanavond nog" een duo waar we veel van zullen gaan horen de komende tijd. Carolijn Beckers en Heleen Andriessen vormen dit duo, moeder Carolijn op de gitaar en dochter Heleen als zangeres van de door Carolijn geschreven en gecomponeerde nummers. Een stem die klinkt als een klok, Jazzie, Bluezie, Folk of een mengeling van dit alles je hoort het allemaal terug in de 3 nummers van hun debuutsingle die de titel "De Zee" mee kreeg. Alles live ingespeeld met medewerking van Jan Hein van den Goorbergh op bas en Mark Eeftens op de Cajon. 

Andy de Witt maakt overstap naar platenlabel JC Records
05-05-2017 19:02:00

Andy de Witt, die inmiddels al heel wat jaartjes meedraait in de Nederlandse muziekmolen, brengt eind mei 2017 een nieuwe single uit. Verrassend is de sound maar ook zeer verrassend is dat de single uitgebracht gaat worden door JC Records (Jolanda Clement). Andy heeft namelijk 32 jaar lang al zijn platen uitgebracht bij VNC Records. Aan deze samenwerking is nu echter een einde gekomen en Andy heeft er voor gekozen om een frisse maar stevige muzikale wind te kiezen voor zijn nieuwe liedjes. Natuurlijk is Andy Johan en Petra (VNC Music) dankbaar voor alles wat ze samen hebben gedaan en ze zijn dan ook beslist als vrienden uit elkaar gegaan.

 

Gerard en Tino hebben de Oranje Kroon
05-05-2017 17:53:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 mei is dat ’Laat me leven’, het nieuwe duet van Gerard Joling en Tino Martin. De twee zangers kennen elkaar al langere tijd en hieruit is een mooie vriendschap ontstaan. 'Laat me leven' is oorspronkelijk een nummer van Tino, die ook met het idee kwam het met Gerard op te nemen. Die hapte meteen toe: ”Ik denk dat onze stemmen heel mooi kleuren bij elkaar”, aldus Gerard. Ze doken de studio in en het resultaat is deze prachtige ballad. 

Peter Manier komt na 10 jaar weer met eigen single
05-05-2017 17:45:00

Peter Marnier, een geboren en getogen sympathieke Amsterdammer, bracht in 2007 zijn album “Dit is mijn leven” uit met daarop de hit “Texelstroom” die in de TV Oranje top 1000 van de verzoekparade in 2007 op de tweede en in 2008 op de derde plek eindigde! Nu, bijna 10 jaar na dato, komt hij met een prachtige nieuwe single uit “Ik droom nog elke dag van jou“ een bewerkte cover van Vicky Carr’s “It must be him”. Op aangeven van Peter heeft Bram Koning de Nederlandse tekst geschreven van ‘Ik droom nog elke dag van jou’.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 november t/m zondag 27 november

               De Dikdakkers - Dans! Dans! Dans!

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl