RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nederlandstalig album voor Corjan
01-03-2013 13:37:00

Na alle buitenlandse avonturen stort Corjan de Raaf zich nu op Nederland. Hij lanceert het Nederlandstalige album Scènes gevuld met 14 liedjes. Het is een album met een compleet verhaal en is geproduceerd door Crip Theeuwes en Corjan. Het werd gemaakt met een select gezelschap Nederlandse en Belgische topmuzikanten uit de bands van Anouk, Alain Clark en Hooverphonic. De Raaf: "De eerste track 'Dief' gaat over een meisje waar je  stiekem verliefd op bent, maar zij weet het niet. Dan heb je op de cd een rondje gemaakt."

Voorverkoop Kovvernacht gestart!
01-03-2013 05:23:00

De 11e editie van de Kovvernacht is op Zaterdag 13 April een feit! Maarliefst 5 topbands ‘kovveren’ hun idolen in Zalencentrum De Witte Leeuw te Raamsdonksveer! De organisatie, bestaande uit Gino Schipperen (Alle 13 Jaanke) en Andy Broeders (The Young Stage Band) hebben wederom een gevarieerd aanbod van muziekstijlen weten samen te stellen. De grootste meezingers komen voorbij van Lady Gaga (The Little Monsters), Kaiser Chiefs (AR!E), 80’s & 90’s Tophits (Qwark), Fleetwood Mac (VanAnders!) en Rowwen Hèze (Polo’n Hèze) Veelbelovende bands die het ‘Kovvernacht-Podium’ in Raamsdonksveer muzikaal zullen laten trillen! Kaartverkoop: Raamsdonksveer: - Zalencentrum De Witte Leeuw, Prins Hendrikstraat 6. Texaco Kuijpers, Parklaan 3. Reisbureau Koppens, Hoofdstraat 7.

Fanclubavond Gradje op 20 april in Waalwijk
28-02-2013 18:59:00

Op zaterdag 20 april 2013 organiseert Gradje z'n jaarlijkse fanclubavond bij Café Zaal 't Snoekske Valkenvoortweg 20 te Waalwijk. Zoals elk jaar belooft dit ook weer een gezellige boel te worden. Vanaf 20.30 uur zijn er doorlopend optredens van Marco Paulo, Danny Swinkels, Joey Kerkhof en natuurlijk Gradje zelf. All inn kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 30.00 via www.gradje.com Aan de zaal bedraagt de entree € 35.00 . Uiteraard vindt er ook weer een aktie plaats voor Villa Pardoes.

René Shuman & Angel-Eye behalen gouden status met DVD
28-02-2013 18:43:00

René Shuman & Angel-Eye ontvingen vanavond een golden award voor de verkoop van meer dan 25.000 exemplaren van hun DVD “Mr. & Mrs. Rock ‘n Roll”. Dit gebeurde tijdens het LIVE televisieprogramma Tijd voor MAX op Nederland 2. “We wisten dat de gouden status bijna behaald was. Zo’n moment is altijd leuk, maar we maken muziek voor de liefhebbers. Een gouden DVD bevestigt de interesse van het publiek.

'Gerrit Boks'.... van autoverkoper naar zanger
28-02-2013 16:22:00

Gerrit Boks die al 40 jaar zijn autobedrijf runt in Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 51 gaat sinds vandaag niet alleen door het leven als autoverkoper maar nu ook als zanger. Zijn debuutsingle "Genieten dat is wat ik wil" is opgenomen bij de "Frank van Etten Studio" te Apeldoorn en uitgebracht door Frank van Etten Records. Vanaf vandaag is de vrolijke en lekker meezingbare single te beluisteren op diverse radiostations.  Check voor meer info: www.frankvanettenstudio.nl

Henk Wijngaard treedt op, de paus treedt af
28-02-2013 15:21:00

Henk Wijngaard heeft een lied opgenomen vanwege het aftreden van Paus Benedictus. Het nummer heet "Komt er rook uit de pijp", een satire op de wijze van het welbekende deuntje "Met de vlam in de pijp" waarmee Henk in 1978 een grote hit mee scoorde. In totaal stond hij hiermee 14 weken in de single Top 100 met als hoogste positie nummer 5. De tekst is geschreven door Bert Nonkes, Piet-Cees van der Wel en Henk Wijngaard waarbij het lied is opgenomen in de studio van Piet-Cees van der Wel.

Marianne Weber zingt duetten met Willem Barth tijdens eenmalig concert
28-02-2013 13:39:00

Marianne Weber geeft een eenmalig concert op maandag 18 maart in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De opbrengst van 'Sterren Aan Zee’ gaat naar KWF Kankerbestrijding. Toen Marianne het verzoek kreeg om een concert te geven in de prestieuze serie KWF for Life! zei ze meteen JA. “Mijn vader en manager zijn overleden aan deze vreselijke ziekte. Daarom geef ik een éénmalig en tevens het enige concert dit jaar als eerbetoon aan mijn geliefden. Ik zing dan al mijn grootste hits die ik in de afgelopen 20 jaar heb mogen meemaken.

Johan Vlemmix geeft 'Rondje van de Koningin' in fietscafé
28-02-2013 13:34:00

Vanaf 1 april 2013 wil Johan Vlemmix starten met een spectaculaire fietstocht van 30 dagen. Met zijn fietscafé maakt hij het ‘rondje van de Koningin’ langs alle 30 steden waar Koningin Beatrix in de afgelopen jaren tijdens koninginnendag is geweest. Op zijn dagelijkse rit naar één van de steden wordt iedereen met een mooi, leuk en/of ontroerend verhaal over de Koningin uitgenodigd om een stukje mee te fietsen en het verhaal te vertellen.

Bob Offenberg komt met nieuwe single 'In Parijs'
27-02-2013 20:27:00

De 16 Jarige Schiedamse zanger Bob Offenberg komt met een nieuwe single “In Parijs”. Dit feestnummer geschreven door Frans Bauer en Laurens Van Wessel is een voorloper op het album dat eind 2013 zal verschijnen. “In Parijs” is de opvolger van het in de zomer uitgebrachte “Kijk omhoog naar de zon”. Bob is erg trots dat Frans Bauer het nummer voor hem ter beschikking heeft gesteld. Bob zegt hier zelf over “een nummer dat je krijgt van je idool is natuurlijk heel speciaal.

Dirk Meeldijk ambassadeur van de Organisatie 'Glazen hart'
27-02-2013 18:36:00

Dirk Meeldijk is ambassadeur  van de Organisatie “Glazen hart”, die zich inzet voor onderzoek naar Kinderkanker.'Deze organisatie zet “sterren met een hart van goud”in om geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker. Op vrijdag 31 mei vindt er een concert plaats met Nederlandse artiesten in partycentrum Dekker in Warmond en hier zal Dirk Meeldijk ook gaan optreden, evenals onder andere Alex, Django en Marco de Hollander. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn vanaf heden te koop bij Tabaksshop Frank Evers in Hillegom.

Voorhout in het teken van Tulppop op 30 en 31 maart 2013
27-02-2013 18:22:00

Op zaterdag 30 en paaszondag 31 maart zal voor de 7e keer in sporthal de Tulp te Voorhout deTulppop Paaseditie plaatsvinden. Tulppop is inmiddels een begrip geworden in de Bollenstreek en ver daarbuiten. Op Zaterdag komen, traditie getrouw, de DJ's van Veronica de zaal plat draaien met hits uit de 80's & 90's jong en oud treffen elkaar elk jaar weer op deze super avond. Voor de Paaszondag is dit jaar gekozen voor een unieke invulling. Waren eerder al grote acts als Guus Meeuwis, Jan Smit, De drie J's, Nick en Simon, Gerard Joling en vele anderen te gast, dit jaar komt The Voice of Holland live on tour langs. Het originele decor van The Voice zal opgebouwd worden en finalisten Paul Turner, Floortje en Johannes komen alle drie live voor u optreden !!

Duo Sunday presenteert nieuw album in Groesbeek
27-02-2013 17:57:00

In 1980 besloten Hennie en Pierre samen muziek te gaan maken. Het Duo Sunday was geboren. Deze 2 rasechte Groesbekers behoeven eigenlijk geen introductie meer. Sinds jaar en dag maken Hennie en Pierre muziek op bruiloften en partijen, alsmede kermissen en dansavonden. Duo Sunday is een begrip in Groesbeek en verre omgeving. Het Repertoire van Duo Sunday bestaat uit Groesbeeks, Nederlands Duits en vleugje Engelstalig. Op zaterdag 23 maart presenteren ze hun nieuwe album "Grenzeloos" bij Zaal De Linde in Groesbeek.

Clip 'We’re taking off' Ralf Mackenbach online
27-02-2013 17:11:00

Zanger Ralf Mackenbach bracht onlangs z'n single  “We’re taking off” uit. . Een leuke eigentijdse single, waarbij op dinsdag 26 februari ook een clip is uitgekomen. Opvallend is dat hij in deze clip samenwerkt met danser Sinerjey ook wel bekend van SYTYCD. Ralf en Sinerjey traden op zaterdag 23 februari ook al samen op tijdens de Kids top 20.

 

De Heidi’s lanceren Oempalapapero
27-02-2013 11:32:00

De Heidi’s, ze deden hun intrede in de Vlaamse showbizz met hun eerste single “Wat je ziet is wat je krijgt” wat meteen ook alles omvatte. Geen, als in een reklamespot, smalle babes, maar 2 echte Vlaamse vrouwen, waar iedere gezonde vrouw zich zo in kan herkennen en die bovendien houden van het leven en nog véél meer van een leven vol plezier en feest! Ze zijn apetrots u hun nieuwste single voor te stellen,  m.n. “Oempalapapero”. De Heidi’s zijn ten zeerste verheugd dat ze de toestemming kregen om de kaskraker te mogen berwerken.

Justine Pelmelay en Ronald van Driel nemen single op
26-02-2013 15:57:00

Justine Pelmelay en haar manager en verloofde Ronald van Driel hebben samen een lied opgenomen voor hun huwelijk dat plaats zal vinden op donderdag 30 mei. Ronald liet aan Novum nieuws weten dat het beter gaat met Justine. De 54 jarige zangeres heeft een hectisch jaar achter de rug. In augustus 2012 moest ze drie keer onder het mes en werd er oa. 60 centimeter van haar dunne darm verwijderd. Later dat jaar werd ze opnieuw geopereerd aan spataderen op haar slokdarm. Ook werd bekend dat ze aan de beenmergziekte MPN lijdt. Dat is een vorm van leukemie. 

Lukassen Produkties organiseert wederom muziekreis naar Turkije in 2013
26-02-2013 10:19:00

De artiesten die meegaan met de "Lukassen Produkties" muziekreis Turkije 2013 zijn bekend: De Gebroeders Ko, Jannes, Jan Keizer & Anny Schilder, Marianne Weber, Jacques Herb, Vinzzent, Theo van Cleeff, De Piratentoppers, George Baker, Rene Karst, Helemaal Hollands, Wesley Ponsen, Gino Graus, Sieneke, Koos Alberts en de Romeo's gaan met u mee. Ook Dj-entertainer Robert Pouwels zal u deze hele week entertainen. Vorig jaar was dit een groot succes.

Johan Heeren presenteert nieuwe single op 7 april in Roosendaal
25-02-2013 18:49:00

Op zondag 7 april presenteert Johan Heeren zijn nieuwe single “Dromen” bij uitgaansgelegenheid "El Corazon" te Roosendaal. Mede door de samenwerking met Camping De Zilverden uit Rucphen wordt zijn droom nu waargemaakt. De Roosendaalse zanger liep al langer met dit muzikale idee rond, maar wachtte tot het moment daar was. Samen met Manfred Jongenelis werd alles uitgewerkt en dit resulteert in een heerlijke gezellige single. De single wordt uitgebracht door Smaragd Music. Tijdens de presentatie zijn er gastoptredens van Tina van Beeck, Roger van Meer, Yoeri L’Abée, Sander Kwarten, Yosee, Berry Daamen, Rienie van de Kerkhof, Franky Hayse en muziektovenaar Manfred Jongenelis. Ton Jooren zal het geheel presenteren.

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
25-02-2013 18:17:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan vrijdag 8 maart a.s. naar onze studio in Steenwijk en spreek een TV Oranje Showflits in! Artiesten zijn van 15.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. TV Oranje stelt als enige voorwaarde dat je als artiest met een leuk nieuwtje komt, zoals een bijzonder concert, een speciale actie of een nieuwe single, album of DVD.

Aan het Gas lanceert 'Gait het oeit nog over'
25-02-2013 18:07:00

"Aan het Gas" is de naam waaronder Ger Warink en vrienden hun ongenoegen uiten naar aanleiding van de aardbevingen en bodemdalingen die grote delen van Groningen al jaren treffen. Deze single getiteld ‘ Gait het oeit nog over’ is uitgebracht als een hulp roep naar de politiek toe m.b.t. de gaswinning in dit gebied. De bevolking is machteloos en ziet huizen waardeloos worden. Scheuren en verzakken. Daarbij komt de niet ondenkbare grote ‘klap’ die nog in het verschiet ligt, met alle ellende die daarbij om de hoek komt kijken.

Egbert Dijkhuis komt met nieuwe single
25-02-2013 08:07:00

Pas enkele jaren is volkszanger Egbert Dijkhuis regelmatig op de grotere podia te beluisteren. Zijn liefde voor het Nederlandstalig lied ontstond in 1984 toen op zijn werk de radio aan stond en hij uit volle borst meezong met "Ik verscheurde je foto" van Koos Alberts. Maar pas in 2005 pakte hij voor het eerst een microfoon. Gewoon in de kroeg....en met succes. Het publiek was laaiend enthousiast. Ook van andere artiesten kreeg hij het advies om door te gaan en in 2006 besloot hij zelf apparatuur en orkestbanden te kopen.

Nieuwe Nederlandse dance-act Dutch Do Dance zorgt voor iets unieks
24-02-2013 13:07:00

Dutch Do Dance is een nieuwe professionele en hoogstaande Nederlandse dance-act van BazarMedia, in samenwerking met muziekproducers The Rocketeers. Een nieuw groots opgezet muziekproject voor festivals, evenementen, feesten en de grotere clubs van Nederland. Twee jongens en  twee meiden dansen en zingen live Nederlandstalige evergreens in een moderne dance-productie. Een uniek en nog niet bestaand concept in Nederland.

Marjolein & De Pitaboys lanceren 'Bella Italia'
24-02-2013 11:43:00

Marjolein, de 23-jarige zangeres uit het West-Vlaamse Roeselare, koos vorig jaar met “Zonder woorden” en "Que Sera" resoluut voor het schlagerpopgenre. Nu pakt Marjolein opnieuw uit met een knaller, maar dit keer doet ze het niet alleen. Ze kwam de mannen van De Pitaboys (Waar is da feestje, Vol Gas! Vol Gas! Volle Kracht!, De Kaspische Zee, enz)  tegen en prompt beslisten ze om samen een nummer op te nemen. De Pitaboys zouden het op hun nieuwe album "Volle Gas" zetten en "Puur Feest Muziek" zou het nadien als single uitbrengen!

Rinus en Deborah gaan op de bakfiets naar Tirol
23-02-2013 22:28:00

"Ja, we gaan op de bakfiets naar Tirol". Daarmee begint de nieuwe single van Rinus. Uiteraard is er in de clip een rol weggelegd voor z'n levenspartner Deborah waar hij al sinds 1998 een relatie mee heeft. Telkens als Rinus met een nieuwe single komt pakt de media dit op , met het gevolg dat de clips daarvan miljoenen keer wordt bekeken op Youtube. Na "Eet veel bananen" gaan Rinus en Deborah nu gekleedt in de lederhose op de bakfiets naar Tirol.

Presentatieavond artiestenreis Holland muziekweek+ in Berkel - Enschot
23-02-2013 13:11:00

Van 4 t/m 11 mei staat het Hotel Orka Sunlife in het teken van Dé Holland Muziekweek+. Het is een  splinternieuw 5-sterren hotel dat 29 April 2013 haar deuren voor het eerst zal openen voor haar gasten. Het moderne hotel is gebouwd op een berg bij Ölüdeniz met een prachtig zicht over de Middellandse Zee. Het hotel beschikt over alle moderne faciliteiten en serveert een zeer uitgebreid Ultra All-inclusive concept. Meereizende artiesten zijn: Arnold, Colinda, Frank Smeekens, Frank van Etten, Franky en Jordi Falcon, John West en Rinus Ponsen.  Op vrijdag 1 maart  organiseert Frank Peters van FP2000 een presentatie-avond van deze muziekreis ‘Holland Muziekweek+’ in Hotel de Druiventros in Berkel-Enschot met optredens van alle artiesten die meegaan naar Turkije van 4 t/m 11 mei a.s.

Saskia Daamen presenteert nieuwe single in Ijzendoorn
23-02-2013 12:38:00

Op zaterdag 2 maart 2013 presenteert Saskia Daamen haar nieuwe single "Jij bent de zon in m'n leven" in Dorpshuis "Ons Tehuis", J.R. Zeemanstraat 12a te Ijzenhoorn. Deze keer geen cover maar een compleet nieuw nummer. Meewerkende artiesten zijn: Suzie, Levi, Angela, John Enter, Jordan Peeters, Mike Angelo, Ron Besselink, Catharina Holters, Marcello Liebers, Hugo Peeters, Belinda & Jose, Stanley Hazes, Sidney Bischoff en Marco de Hollander.

Theaterpopformatie Rij12 op reis
23-02-2013 12:05:00

In hun nieuwe theatershow Kleurenzee gaat theaterpopformatie Rij12 op reis. Varend over een zee van kleuren zingen zij zich een weg op zoek naar vrijheid. Want hoe kleurrijk durven wij te zijn? Pim Moltzer, Benjamin Murck, Michel Zondag en Richard van der Keur volgen hun muzikale hart en doen waar zij goed in zijn: muziek maken met een verhaal. “Twee uur top-amusement”, schrijft een bezoeker in het gastenboek van Rij12. ”De energie spat er vanaf!” De reacties op LeefTijd, de eerste theatershow van Rij12, liegen er niet om.

Première Oranje Top 30 Muziekshow
23-02-2013 11:56:00

Woensdag 27 februari beleeft de nieuwe Oranje Top 30 Muziekshow haar première bij de afterparty van het duel PEC Zwolle - PSV in de halve finale van de KNVB beker. In het Equipe / IJsseldelta Center aan het Stadionplein 20 in Zwolle kun je van 20.45 tot 23.00 uur genieten.

The Making of Sharon Doorson's ‘High On Your Love’ online
22-02-2013 18:30:00

De tweede single van Sharon Doorson ‘High On Your Love’ is pas een week geleden in release gegaan, maar is nu al een enorme  hit. De spectaculaire videoclip werd in een week tijd ruim 50.000 keer bekeken. Vanaf vandaag is ook de making of van de clip te zien.

Nieuwe single van MainStreet nu verkrijgbaar
22-02-2013 17:09:00

Vanaf vandaag is de ' Mind Is Blown', de nieuwe single van de Nederlandse boyband MainStreet verkrijgbaar. MainStreet bestaat uit Rein van Duivenboden, Nils Käller, Owen Playfair en Daan Zwierink, allen veertien jaar oud. De vier scholieren leerden elkaar kennen tijdens audities voor het eerste seizoen van The Voice Kids. Sinds deelname aan het Junior Songfestival 2012 is de populariteit van MainStreet groeiend. Hun videoclip bij ‘Stop The Time’, is op YouTube al bijna drie miljoen keer bekeken.

Sam Gooris, The Sunsets en Frans Bauer feesten op nummer 1!
22-02-2013 17:03:00

De ambiancekraker van de voorbije weken, 'Feesten Met De Sam' van Sam Gooris, The Sunsets en Frans Bauer, klimt deze week naar de 1ste plaats van de Ultratop Vlaamse 10. Hiermee wordt deze unieke samenwerking van dé ambiancemakers bij uitstek, bekroond met een ereplaats. 'Geweldig om na jaren weer een echte feestkraker én een nummer één op mijn naam te mogen schrijven', zegt Sam. 'Het publiek is gek op dit nummer en de uitbundige reacties in het land zijn geweldig om te zien. Daar doen we het als artiest voor.'

Marco de Hollander ontvangt de leukste duo's
22-02-2013 16:57:00

Marco de Hollander houdt op zaterdagavond 30 maart vanaf 20.00 uur weer een Hollandse Sterrenavond. In Partycentrum Aardam (Kerkweg 18) zal Marco vele Hollandse toppers op het podium presenteren. Dit keer komen als gasten langs: The Moonlights, Anita & Ed, Duo Nationaal en Het IJssel Duo. Uiteraard staat Marco zelf ook op het podium om een aantal nummers ten gehore te brengen.

Nieuwe Laura Jansen-single vanaf vandaag verkrijgbaar
22-02-2013 16:18:00

Vandaag is ‘Queen Of Elba’, de nieuwe single van Laura Jansen uitgekomen. In het nummer verwijst de Nederlands-Amerikaanse singer-songwriter naar het eiland waarnaar Napoleon werd verbannen na zijn troonafstand. “Als rondreizende artiest is het symbool van ballingschap heel belangrijk in mijn leven”, verklaart Jansen. “Het voelt alsof ik op een schip heb gezeten dat langs havens trekt, maar nooit kan blijven of plaatsen kan leren kennen. Door mezelf tot koningin van mijn eigen eiland te kronen, maak ik de overstap van zelfmedelijden..

Rotterdamse zanger Perry Zuidam presenteert nieuwe single
21-02-2013 18:07:00

De single met de titel “Ik wil een knoopje aan jouw bloesje zijn” is een regelrechte meezinger. De dixielandsound zorgt voor een een happy feeling. Perry is een tijd op zoek geweest om zijn eigen geluid te creeren en door de ingeslagen muzikale weg, hoopt Perry hier een groter publiek mee te bereiken. De reacties zijn erg positief . De aankomende weken staan in het teken van diverse promotionele activiteiten en zal de videoclip volgende week worden opgenomen en via de bekende kanalen worden vertoond.

Johnny Leijen verrast wederom met zijn nieuwe single 'Je bent niet alleen'
21-02-2013 18:02:00

De inspiratie voor zijn nieuwe single verkreeg Johnny naar aanleiding van alle berichten in de media over  pesten. Pesten kwam toto voorkort het meeste voor op school maar inmiddels komt digitaal pesten helaas steeds vaker voor o.a. door het gebruik van social media. Door alle berichten in de media over de gevolgen van het pesten, kroop Johnny in de pen en schreef zijn nieuwe single “ Je bent niet alleen”. Pesten is een probleem dat aandacht verdiend. Wekelijks worden er in Nederland zoʼn 330.000 kinderen gepest.

Vlaamse collega-artiesten omarmen Vinzzent bij debuut in Vlaanderen
21-02-2013 17:51:00

Het werd afgelopen dinsdagavond een aangename eerste kennismaking met Vlaanderen voor zanger Vinzzent. Vinzzent was met zijn nieuwe single “De liefde leeft in mij” te gast bij de opnames van “Anne’s Muziekcafé in Antwerpen en werd vanaf het moment van aankomst, om het met zijn woorden te omschrijven, “ondergedompeld in een warm bad”. 

Op 1, 2, 3, 8 en 9 maart barst De Commerce in Kruisland uit z'n voegen
21-02-2013 13:23:00

Op vrijdag 1 maart is het de beurt aan de West-Brabantse rock- en lolband WC Experience met hun bekende show. In het voorprogramma staat Kruislands trots: de Backstienk Boys. Naprogramma: DJ Bryan. Zaterdag 2 maart:  Mega Après Ski Party met de Alpenzusjes en feestdj Bryan.  De Commerce wordt omgetoverd tot een heuze Tirolerstube met pullen bier, give-aways en acties. Deze avond is er top vermaak met Feestdj Bryan en een optreden van De Alpenzusjes. De bekende hits zoals 'Kontebonken', 'Naar voren, naar achter' en 'Hutje op de hei' zullen zeker de revue passeren. Zondag 3 maart: Toeterfestival Gratis toegankelijk toeterfestival: een halfvastenbal met dweilbands die in een ludiek spel strijden om de eer. Night of Rock en Mega NL Party. Het tweede weekend op vrijdag 8 maart biedt.

Vrolijke single voor Helemaal Hollands
21-02-2013 12:46:00

Na de hectische carnavalstour die Helemaal Hollands van Assen tot Rosmalen bracht, is het nu tijd voor een nieuwe single! ‘Ik wil de hele avond zingen’ is de vrolijke nieuwe single van het Hollandse feest duo. Het nummer is een bewerking van Tony Christie's superhit 'Amarillo'. De videoclip is vanaf volgende week beschikbaar. In 2006 brak Helemaal Hollands landelijk door met het nummer ‘Dans Klein Zigeunermeisje’. Niet veel later volgden de hitsingles ‘Omdat ie zo mooi is’ en ‘De Ober’.

Prak!! presenteert weer een nieuw nummer inclusief videoclip
21-02-2013 10:22:00

Het verhaal in het nummer en de videoclip van Prak!! gaat over een jongen die aan het strand zit te wachten op het meisje waar hij zo ontzettend veel van houdt. De jongen maakt alvast een vuurtje en ook neemt ook een biertje. Ondertussen belt het meisje dat ze wat later komt. Vanaf dat telefoontje duurt het en duurt het maar alles begint er op te lijken dat het meisje überhaupt niet meer komt opdagen.

Wat John de Bever deelt met Marianne Weber…
21-02-2013 10:04:00

John de Bever en Marianne Weber delen méér dan hun liefde voor het Nederlandse levenslied. Ze zijn beiden namelijk trots op Mariannes zoon, componist/tekstschrijver Jeffrey Weber! Jeffrey schreef voor de volkszanger de even meeslepende als veelbelovende single ‘Ik Vergeef je’. Een levenslied pur sang. En waar kan dit nummer beter zijn première beleven dan tijdens een bijzonder galaconcert van Marianne Weber, de Koningin  van het Levenslied? John de Bever is speciale gast tijdens de 40e editie van Music of Life.

René van Kooten en Freek Bartels delen hoofdrol in Jesus Christ Superstar
20-02-2013 18:24:00

Producent Shows & Events komt rond de Paasdagen met een unieke concertversie van de hitmusical Jesus Christ Superstar. René van Kooten en Freek Bartels zullen, net als Casey Francisco en Renée van Wegberg, een rol delen in deze productie. Ook Martin van der Starre, Marcel Jonker, Tommie Christiaan en enkele andere musicalartiesten maken deel uit van de imposante cast.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 15 januari t/m zondag 21 januari

       Henk Dissel - Het cafeetje

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl