RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Debuutalbum Crist Coppens getiteld 'Liefde'
27-08-2013 14:00:00

Het welbekende Rood-Hit-Blauw-label presenteert het debuutalbum ‘Liefde’ van Crist Coppens. Het kon haast niet uitblijven natuurlijk; na het uitbrengen van diverse singles, is nu het 11 tracks tellende eerste album van de uit het Noord-Limburgse  Horst afkomstige zanger Crist Coppens een feit. (de CD wordt 30 augustus gereleased en is dan verkrijgbaar). Deze op 25 april 1961 in Veldhoven geboren zanger is een echt gezelligheidsdier. Of hij nu Duitstalig, Engelstalig of liedjes van eigen bodem op de bühne ten gehore brengt… het is altijd gezellig!

Eind september nieuwe single van Johan Heeren
27-08-2013 13:22:00

Afgelopen zaterdag vond de clipopname plaats van de nieuwe single "Hey Baby Que Paso" die Johan Heeren op zondag 29 september 2013 zal presenteren bij El Corazon in Roosendaal. Het camerateam van John Huijbregts haalde alles uit de kast en nam met een speciale camera de clip op. Volgens Johan is de kwaliteit hiervan subliem en kan de clip als het ware in een bioscoop op het scherm.

Catharina Hulters lanceert 'Bel me op als je eenzaam bent'
27-08-2013 12:29:00

In de afgelopen maand is met veel enthousiasme de videoclip voor de nieuwe single van de Dordtse zangeres Catharina Hulters opgenomen. Dat gebeurde in café De Sloep. Het nummer van Catharina "Bel me op als je eenzaam bent", is een cover van de Belgische zanger Bobby Prins, die al 40 jaar aan de top staat. Het uptempo nummer viel al meteen op toen de zangeres haar eerste album "Aangenaam" opnam. Het nummer is geproduceerd door Frank Verkooyen in zijn Boom Studio te Breda.

Nieuwe single voor Willeke D’estell en Tony Anderson
27-08-2013 09:35:00

Je wint in 1989 Veronica´s Sterrenjacht van Erik de Zwart, maakt een tv-special voor Veronica in Singapore, treedt op in vele tv en radio programma’s, maakte diverse singles en albums en 24 jaar later nog steeds meedraaiend in de vaderlande showbizz. Willeke D’estell, artiestennaam voor Willeke Fillet, was het afgelopen jaar al twee keer te zien in de door Omroep Max uitgezonden Ronnie Tober Jubileumshow.

Heb jij al gestemd op TV Oranje al 'Beste Digitale Zender'
26-08-2013 16:39:00

Televisiegids Totaal TV organiseert voor het zesde achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Vorig jaar behaalde TV Oranje een zeer eervolle derde plaats en in 2008 en 2011 waren we winnaar! Ook dit jaar kun je helpen om onze zender met muziek van eigen bodem een hoge eindnotering te bezorgen want TV Oranje maakt opnieuw deel uit van de lijst met meer dan 150 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden.

Hillegomse Bloed, zweet en tranen meezingparty heel geslaagd
26-08-2013 16:33:00

De Bloed, zweet en tranen meezingparty tijdens de jaarmarkt in Hillegom op donderdag 22 augustus is een groot succes geworden. In de Hoftuin, waar ieder jaar het Smartlappenfestival wordt georganiseerd stonden een aantal Nederlandse artiesten, die er een echt feestje van wisten te maken. Toppers als Ricardo Smit, John Medley, Martha, Quido, Peter La Haye, wisten het sfeertje er echt in te brengen.

Komend weekend weer veel entertainment tijdens de traditionele Havendagen in Delfzijl
26-08-2013 16:16:00

Ieder jaar zijn er in Delfzijl de traditionele Havendagen. Deze staan voor het komen weekend op het programma. Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september is er van alles te beleven in de havenstad. Met de nadruk op alles wat te maken heeft met de werkzaamheden in en rond het water. Op een route van plusminus 4 kilometer ontdekt men veel. Maar niet alleen infotainment ook aan entertainment is gedacht. Zaterdag zijn er optredens van Marco Schouten, Adriaan Drost, Marian Mayloo, Paul Smithuis, John Enter, Marco de Hollander en Die Spatzl.

Wederom twitterconcert Mike & Colin
26-08-2013 16:03:00

Mike en Colin zijn maar wat blij met hun hit “Het is zomer zomer”. De single doet het goed en heeft zelfs op 20 gestaan in de top 100. Ook bij RADIONL en bij TV Oranje scoort de single goed. “We zijn daar echt hartstikke blij mee”, aldus het duo, die eigenlijk spontaan zijn gaan zingen. “Dat was vijf jaar geleden. We waren al goede vrienden en werden op een gegeven moment gevraagd om op een verjaardag te gaan zingen. We gingen samen het podium op en dat is zo gebleven”.

'Jij, jij, jij' van Ricardo Smit komt eind oktober uit
26-08-2013 15:42:00

Ricardo Smit is druk bezig met een nieuwe single. Volgens de zanger had deze eigenlijk deze zomer al uit moeten komen, maar het is door omstandigheden later geworden. “De single komt eind oktober uit en gaat “Jij, jij, jij” heten. Het is een heerlijk zomers nummer met Spaanse klanken. De beste accordeonist van Nederland, Manfred, speelt er in mee. Het gaat echt super worden”. Volgens Ricardo Smit komt er een clip bij, die wordt opgenomen op het strand.

Samantha Steenwijk trouwt met vriendin!
26-08-2013 15:35:00

Op vrijdag 30 augustus a.s. treedt volkszangeres Samantha Steenwijk, finaliste 'Bloed, Zweet & Tranen', in het huwelijksbootje met haar vriendin Daisy.Het officiële gedeelte en het trouwfeest beloven een groot spektakel te worden, aldus Samantha Steenwijk. Ze geeft nog niet al te veel prijs over de dag, maar ze heeft al wel verklapt dat zowel zij als haar vriendin Daisy in een witte trouwjurk zullen verschijnen.

TV Opnames van Zomer Hit Spektakel met Frank & nieuwe Mirella succesvol
26-08-2013 13:17:00

Afgelopen zondag waren voor TV Ellef alweer de laatste opnames voor het TV Programma Zomer Hit Spektakel. De opnames vonden plaats in Beegden (Limburg). Vele top artiesten betraden het podium waaronder Der Spatzl, Henk Damen, Jack Kunkels, Marlane, Amsterdamse Ronald, de nieuwe sensatie van Nederland; De Hollandio's. Jack en Janske brachten voor de camera o.a. hun allernieuwste single 'Jij laat 't zonnetje weer schijnen'. Maar het publiek ging compleet uit zijn dak bij het opkomen Frank en Mirella.

Bloed, zweet en Daantje party weer ongekend succes
26-08-2013 13:03:00

De derde “Bloed, Zweet en Daantje party”van zangeres Daantje op zondag 25 augustus is een ongekend  succes geweest. De partyboot van Rederij Klinkhamer was overvol en het weer was prachtig. Daantje zei er helemaal verlegen van te zijn, hoeveel mensen er waren gekomen. Deze kwamen uit het hele land om dit gebeuren mee te maken. Ook haar dochters Michelle en Daisy, kleindochters Demy Dayane en Seline en de dochter van haar vriend Willem waren van de partij.

Sterren On Tour viert feest met Jannes in Leeuwarden!
26-08-2013 11:11:00

Vrijdag 30 augustus komt Sterren On Tour naar Leeuwarden om het 15 jarige bestaan van de Formido Deco bouwmarkt aan de Elzenstraat in Leeuwarden groots te vieren. Sterren on tour pakt feestelijk uit met optredens van Mike & Colin, Judith, Joey Hartkamp en Jannes. De bekende volkszanger Jannes is het gezicht van Formido en geniet grote populariteit in Nederland. Vorig jaar wist de sympathieke Drent zijn fans uit heel Nederland te bewegen om naar zijn uitverkochte concert in Ahoy Rotterdam te komen.

Download gratis 'Mijn kleine jongen' van Anthony
26-08-2013 10:58:00

Op 26 aug 2012 werd Anthony’s eerste zoontje geboren in Breda. Het ventje kreeg als naam Toine en werd vernoemd naar zijn opa de vader van Anthony. Nu dus precies een jaar verder is er een lied speciaal voor zijn eerste verjaardag gemaakt. Om dit heugelijke feit met de Nederlandstalige fans te delen geeft Anthony ism. Rood-Hit-Blauw het liedje ‘Mijn kleine jongen’ aan iedereen gratis weg via deze downloadlink.

Tim Lauffer lanceert 'De Bel'
26-08-2013 10:46:00

Eindelijk is het weer zover. Gangmaker Tim Lauffer komt uit met zijn nieuwste cd en wat voor een! Met een nieuw team van ervaren professionals is hij de studio ingedoken en samen met tekstschrijver Martin Dams, o.a. bekend als solo zanger (Bye bye Belinda) en lid van de Piratentoppers: Ancora, en producer Jeroen Dirksen (o.a. Thomas Berge en Frans Bauer) van World Vision Studios heeft hij het spetterende nummer “De Bel” opgenomen. Tim Lauffer gooit het bij deze release over een digitale boeg.

Henk Bernard gaat 'Geniet van het leven' weer uitbrengen
26-08-2013 10:26:00

Henk Bernard gaat de single waar zijn carrière mee begon in 2009 “Geniet van het leven” opnieuw uitbrengen. Als het goed is komt deze single deze week nog uit. “Ik heb deze single nu vier jaar geleden uitgebracht en toen deed deze het meteen al goed in het land. Het is een gezellig liedje een echt deinnummer. Daarom heb ik besloten Geniet van het leven nog een keer uit te brengen”.

Het IJsselduo verloot boodschappen- en verrassingspakketten
26-08-2013 10:15:00

Diegene die de nieuwe single "Roeien met de riemen" van Het IJsselduo downloaden maken wekelijks kans op een  boodschappen- en verrassingspakket. Het werkt als volgt... download de single bij 1 van de downloadportals en stuur het downloadbewijs met uw adres en/of telefoonnummer naar ijsselduo@home.nl . Elke week op zaterdag neemt het duo contact op met degene die gewonnen heeft. Deze persoon mag dan iemand opgeven die het moeilijk heeft en een boodschappen/verassingspakket verdiend.

Wederom succes voor Marco de Hollander
25-08-2013 18:48:00

Aan de Oostkanaalweg in Ter Aar lag cruiseschip “Princess” al op tijd gereed voor de boottocht van Marco de Hollander. Omstreeks 13.00 uur waren alle 130 passagiers en gastartiesten Lucas & Gea, Saskia Damen en John Enter aan boord. Vanuit de haven van ter Aar zette Kapitein Arie Twigt van Rederij Triton uit Katwijk koers richting Alphen a/d Rijn, Vervolgens via Wouwbrugge en het Braassermeer weer terug naar Ter Aar.

Nieuwe single Fantasticos half september
25-08-2013 00:13:00

Half september komt er weer een nieuwe single uit van het Duo Fantasticos. Het duo is vastbesloten de ene single na de andere uit te brengen en te blijven knallen. Onlangs stonden ze met vier singles in de hitparades. Over de nieuwe single kan het tweetal nog niet veel zeggen. “Het blijft nog even een verrassing. Het gaat wel heel leuk worden.

Vijfde Made in Holland Zomereditie weer geslaagd
25-08-2013 00:07:00

Op zaterdag 24 augustus vond een zomers evenement alweer voor de vijfde keer plaats in Wassenaar, namelijk de Made in Holland Zomereditie. Dit evenement ontstond in 2009 als spontane grap en is nu al vijf jaar een terugkerend evenement, dat plaatsvond op het strand bij Strandtent de Zeester.

Samenwerking tussen Lucas en Gea en Hotel Van der Valk Zuidbroek
24-08-2013 10:04:00

Het management van Hotel Van der Valk Zuidbroek en het artiesten duo Lucas en Gea hebben elkaar gevonden in een nieuwe samenwerking om van de Eurohal een sfeervolle en gezellige uitgaansplek te maken. Bijna elke zondag is er al jaren de bekende zwarte markt met de standhouders en kraampjes, maar nu de organisatie weer terug is in handen van het concern zelf willen ze wat meer aandacht schenken aan het entertainment in de hal. Er is zelfs een categorie mensen die puur voor het entertainment komen. Een aantal weken voor de bouwvak was het proefdraaien, het podium werd aangekleed en het terras vergroot. L & G Producties, het bedrijf van Lucas en Gea nam de programmering voor zijn rekening en de eerste artiesten werden geboekt. De artiesten kwamen uit Finsterwolde, Epe en zelfs uit Zeeland om de mensen te vermaken.

Jan Leliveld gaat toeren met eigen 'DinnerShow' langs diverse restaurants in Nederland
23-08-2013 15:39:00

De zanger van het Nederlandstalige lied heeft inmiddels al 21 'Dinnershows' gepland tussen september 2013 en april 2014, verdeeld over diverse restaurants in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. De Dinnershow' is een avondvullend programma tussen 18.30 en 22.30 uur waarbij men kan genieten van een vier-gangen diner en de muzikaliteit van Jan.Tijdens de 'Dinnershow' krijgen alle gasten gelijktijdig hun gangen geserveerd en tussen de gerechten door zingt Jan diverse nummers van zowel eigen repertoire als covers.

Tamara Tol heeft de Oranje Kroon
23-08-2013 13:00:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 26 augustus is dat 'Kom Laat De Glazen Klinken', de nieuwe single van Tamara Tol. De sympathieke Volendamse zangeres, die al heel wat succesvolle singles op haar naam heeft staan, komt nu met een verrassende feestplaat. Tamara zingt over het weekend, waar je soms zo naar uit kan kijken, en hoe fijn het is om met een paar vriendinnen te gaan stappen. Dit nummer is bij uitstek geschikt om in de kroeg te draaien.

Kruislandse Kermisfeesten met oa. Rob van Daal, Denans en Roze Maandag
23-08-2013 12:53:00

Niet de grootste, maar wel de gezelligste kermis van Brabant, dit is een kenmerk van de Kruislandse kermis. In het centrum van Kruisland, op de Markt en Molenstraat staan dit jaar weer kermisattracties voor jong en oud.

Eindelijk weer een nieuwe feestknaller voor Ed Nieman
23-08-2013 12:00:00

De nieuwe single van Ed Nieman “Ga maar weg" is een feit. We hebben er anderhalf jaar op moeten wachten maar vanaf  a.s. maandag 26 augustus is de nieuwe single van Ed Nieman overal verkrijgbaar. Volgens insiders gaat de nieuwe single van Ed weer een regelrechte feest en kroegenhit worden. Eigenlijk is het een opvolger van Ed’s hit “Meid Van De Straat”. De nieuwe single  is geheel in de zelfde stijl en de clip die Nieman volgende week gaat opnemen zal ook weer hilarisch zijn.

Finalisten 100% NL Look alike bekend
22-08-2013 16:56:00

Deze zomer is 100% NL een zoektocht gestart naar de beste look alikes van de Nederlandse artiesten tijdens de 100% NL Look alike. Honderden look alikes van Nick & Simon, Guus Meeuwis, Gers Pardoel en andere 100% NL artiesten hebben hun foto ingestuurd en de 20 finalisten zijn nu bekend! Zij maken met hun deelname kans op een reis naar de plek waar de sterren op vakantie gaan: Ibiza en daarbij een meet & greet met hun look alike. Maar wie lijkt er nou het meest? Tot vrijdagmiddag 7 september 15.00 uur  kan er gestemd worden via de 100% NL Facebookpagina.

Nieuwe single Krystl: ‘Undefeatable’
22-08-2013 16:44:00

Dinsdagochtend had Giel Beelen op 3FM de primeur van de nieuwe single van Krystl. ‘Undefeatable’ is na ‘Circles’ de tweede single van Krystl’s nieuwe album, dat op vrijdag 20 september uitkomt en eveneens ‘Undefeatable’ heet. De single is vanaf morgen verkrijgbaar. De videoclip bij ‘Undefeatable’ gaat eveneens morgen in première. Om 14:30 uur is de video voor het eerst te zien op www.telegraaf.nl. Krystl brak in 2010 door met haar debuutalbum ‘Rolling’, met daarop de hits ‘Golden Days’, ‘Bottles’ en ‘Fool For You’.

Nieuwe single en album Jeroen van der Boom
22-08-2013 16:38:00

Jeroen van der Boom heeft de afgelopen tijd nieuwe muzikale paden bewandeld. Voor het eerst maakte hij een album met internationale producers en sessieartiesten. Hij reisde daarvoor naar Nashville om onder anderen met de bekende songschrijver Rob Crosby te werken. ‘Beter Laat Dan Nooit’ is de eerste single van Jeroens nieuwe album, dat later dit jaar verschijnt. De samenwerking met internationale muzikanten en het met muziekgeschiedenis geladen Nashville brachten een andere kant van Jeroen van der Boom naar boven. “Ik heb echt mijn best gedaan”, vertelt hij.

Artiesten Nieuw Hollands Talent bekend
22-08-2013 14:55:00

Op het Nieuw Hollands Talent podium op de Parade in 's-Hertogenbosch treedt het talent van de toekomst op. Diverse veelbelovende artiesten laten ieder enkele nummers horen. De toegang is gratis. De artiesten voor 2013 zijn: Gino Graus, Ray van der Heiden, Wannebiezz, Yoeri L’Abée, Yosee, Arjan Oostrom, Dennis Wiltink, Wimmie, Allan Hoekman en Ancora. Meer info: http://www.bumanlmuziekfestival.nl/

Corry Konings komt met album 'Met hart en ziel' binnen op nr. 2 in de album Top 100
22-08-2013 14:30:00

Corry Konings bewijst deze week dat ze na ruim 40 jaar nog altijd volop meedraait in de showbusiness. Het nieuwste cd-album van de Brabantse zangeres, dat ze de titel ‘Met hart en Ziel’ mee gaf, komt vanuit het niets op de tweede plaats de Album Top 100 binnen. Corry Konings hoopt met dit album volgende week collega Caro Emerald van de eerste plaats te verdringen. Het succes van haar nieuwste album bevestigt voor de zangeres zelf dat ze wat haar carrière betreft de juiste weg is ingeslagen.

Evert van Huygevoort opnieuw verliefd
22-08-2013 12:44:00

Nadat Evert van Huygevoort in 2011 zijn eerste single “Ik ga leven” uitbracht is het best wel hard gegaan voor de 23 jarige zanger uit Breda die een lekker eigen stem geluid heeft. Maar Evert is helemaal in de wolken en is Rosita tegen gekomen en na die ene avond kon Evert haar niet meer vergeten en hij zegt tegen iedereen Ik voel Amor dat ook de titel van zijn nieuwe single is geworden. Een geweldig nummer met lekkere Zuid-Amerikaanse klanken en met een verrassend element erin die heel aanstekelijk is.

Vrolijke debuutsingle voor Anita & Rene
22-08-2013 12:35:00

Anita heeft altijd al gezongen. Als klein meisje zong ze alle liedjes mee met de artiesten die ze hoorde op de radio. Vanaf haar 15de jaar ging ze ook meedoen aan diverse talenten jachten en met succes. Ze had toen een voorliefde voor country muziek en Duitse schlagers wat in Limburg altijd al veel geluisterd werd op de Duitse radio zenders. Op haar 18de zong ze bij haar eerste orkest en deed bleef ze doen, samen met diverse solo optredens, tot op de dag van vandaag.  Ze werd ook veel gevraagd voor studiowerk.

Nieuwe Duitstalige single voor Sonja Onderstal
21-08-2013 22:52:00

Sonja Onderstal timmert in Duitsland behoorlijk aan de weg. In april 2013 kwam de eerste Duitstalige single ‘SOS Mein herz ruft nach dir” uit. Deze single werd zeer goed ontvangen, in vele Duitse charts nummer 1 of top 5. De single werd ook met de Duitse Muziekprijs VDM Award onderscheiden, als beste productie, tekst en zangeres. Na zo'n debuut in Duitsland moest er natuurlijk een opvolger komen..... en die is er..... "Traumtänzer”. Met deze single laat Sonja meteen een hele andere kant van zich zelf zien...... Schlagerpop/ rock !

Wolter Kroes viert 25 jarig jubileum in Caprera Bloemendaal
21-08-2013 18:53:00

Wolter Kroes wit alweer 25 jaar in het vak en dat gaat hij vieren met een concert in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Dit jubileumconcert kan worden bijgewoond door 1300 fans. Wolter heeft bewust gekozen voor een wat kleinere opzet. “Het gaat een concert worden voor de echte fans. Ik heb Ahoy zes keer vol gehad en de Heiniken Music hal en de mensen zeggen waarom doe je het daar niet.

Evert Baptist lanceert een antwoord op Hengelo-o-o.
21-08-2013 18:47:00

Mochten er nog twijfels zijn wat het mooiste dorp van Groningen is, dan helpt Evert Baptist ons wel even uit de droom : Vriescheloo !! Als antwoord op “Hengelo” van Jeffrey Spalburg maakte de nuchtere Groninger zijn eigen versie van dit nummer. Met een bijhorende videoclip in stereo en full color denkt Evert hiermee wereldwijd het Groningse dorp Vriescheloo op de kaart te zetten. Download de single gratis 

3JS dagen getalenteerde designers uit om albumhoes te ontwerpen
21-08-2013 18:36:00

3JS roepen een wedstrijd uit om de hoes te ontwerpen voor hun nieuwe album ‘Dichter Bij De Horizon’. Alle creatievelingen in Nederland mogen deelnemen; amateur of professional, student of oudgediende. Op de website van 3JS kunnen de designers een briefing en de diverse elementen, zoals portretfoto’s en het 3JS –logo, vinden. De te ontwerpen hoes moet aan enkele voorwaarden voldoen, maar qua indeling, achtergrond, en kleurgebruik hebben de kunstenaars volledig de vrije hand. De inzendingen moeten uiterlijk maandag 9 september binnen zijn.

Rapper Billy Dans lanceert eerste single met Ferry Doedens
21-08-2013 18:29:00

Onlangs nam rapper Billy Dans een nummer op met niemand minder dan Ferry Doedens. De twee hebben de krachten gebundeld hetgeen resulteerde in het nummer 'Droom over jou' dat deze week uit komt. De geboren en getogen Jordanees hoorde bij het maken van dit nummer direct de stem van Ferry en hij besloot hem te vragen of hij wilde meewerken aan het nummer. Ferry op zijn beurt vond het direct een fantastisch nummer en aarzelde geen moment om dit te doen. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het nummer alsmede de bijbehorende videoclip.

Debuutsingle van De Hollandio's heeft als titel ”Jij laat ʼt zonnetje weer schijnen”
21-08-2013 18:17:00

Na jarenlang afzonderlijk te hebben gewerkt door het hele land hebben Jack & Janske besloten een nieuw duo te vormen onder de naam “De Hollandioʼs”. Tijdens diverse optredens kwamen Jack&Janske regelmatig Emile Hartkamp en Norus Padidar tegen, deze producers nodigde hen uit om eens in de studio te Arnhem van gedachten te wisselen.

Glennis Grace roept hulp fans in!
21-08-2013 18:12:00

Over ruim 3 weken geeft Glennis Grace een spectaculaire show in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het decor, het lichtontwerp en de setlist. Omdat Glennis een keuze moet maken uit tientallen songs, mogen fans meebeslissen. Glennis Grace staat bekend als één van de beste zangeressen die ons land rijk is. De afgelopen paar jaar heeft zij regelmatig Nederlandstalige songs gecoverd en niet zonder succes. Haar vertolking van Volumia's 'Afscheid' heeft niet alleen geresulteerd in een dikke nummer-1 hit, maar ook gezorgd voor haar definitieve doorbraak. "De afgelopen periode heb ik veel nagedacht over welke songs ik wil zingen tijdens mijn concert.

Bassist Jan Philipsen verlaat Rowwen Hèze
21-08-2013 08:43:00

De Limburgse formatie Rowwen Hèze moet op zoek naar een nieuwe bassist. Huidige bassist Jan Philipsen heeft aangegeven de formatie te willen verlaten om meer ruimte te hebben om buiten de muziek ook andere initiatieven te kunnen ontwikkelen. Philipsen kondigt zijn vertrek vroegtijdig aan zodat de band ruim voor de première van de nieuwe theaterproductie ’n Hemel Op Aarde op zoek kan gaan naar een vervanger.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop