RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Mainstreet geeft 22 december een concert in Apeldoorn
01-10-2013 17:29:00

Mainstreet, ze noemen hun fans niet voor niks Mainiacs. Rondom deze Boyband, bestaande uit Nils Käller, Owen Gregory Playfair, Daan Zwierink en Rein van Duivenboden. is een gekte ontstaan. Waar zij optreden staan gillende meisjes in de rij met de hoop om een glimp van hun idolen op te kunnen vangen en als het kan met ze op de foto te gaan.

Cd presentatie Rinus Ponsen geheel uitverkocht
01-10-2013 15:13:00

Op vrijdag 4 oktober 2013 presenteert Rinus Ponsen z'n nieuwe single "Al jouw woorden" bij Café Bet Kolen, Broekhovenseweg 111 in Tilburg. Rinus heeft het nummer zelf geschreven en is opgenomen in de studio van Hans Aalbers. De single verschijnt op het label van Berk Music. Tijdens de presentatie die al geheel is uitverkocht zijn er gastoptredens van Django Wagner, Willem Barth, Rein Mercha, Jaman, John de Bever, John West, Patrick Dano, Stefan, Sander Kwarten, Franky Falcon, Jordi Falcon, Mark Rijs en Frank Smeekens. Rinus is allang geen onbekende in de artiestenwereld. Op dit moment zit hij bijna 25 jaar in het vak. Hij begon zijn carrière in 1982 met de populaire band ‘Magic’.

Vierde single voor Wimmie Bouma een feit
01-10-2013 14:43:00

Na de successen van de singles "Kleine Rosa", "Als jij het niet meer weet" en de tophit "De ring die jij draagt", volgt nu de 4e single Zing en leef zonder zorgen! afkomstig van het succesvolle album "De ring die jij draagt'. Het is een vrolijk uptempo nummer, anders dan de vorige singles van Wimmie Bouma, hij laat hiermee zien, dat ook dit weer een echt Wimmie nummer is en wordt goed opgepakt bij de optredens van Wimmie. Met als tweede nummer een heuse remix van zijn grootste hit, De ring die jij draagt, een Italo Remix door AKIRA.

Wladimir Geels wordt nieuwe bassist Rowwen Hèze
01-10-2013 13:00:00

Wladimir Geels wordt de nieuwe bassist van de Limburgse band Rowwen Hèze. De 43-jarige bassist uit Sittard betiteld zijn nieuwe muzikale uitdaging met een knipoog als een “gigantisch goed gevoel met een zachte G”. Zijn wieg stond immers in Eindhoven. Geels kent na zijn opleiding aan het conservatorium van Rotterdam een brede muzikale loopbaan.

Zusjes Maywood hebben weer ruzie
01-10-2013 12:01:00

Gerard Joling bracht in augustus de zusjes Maywood na achttien jaar weer bij elkaar voor zijn 'Lekker'-concerten. Nu hebben de zussen weer ruzie met elkaar. "Als dit zo doorgaat, trek ik zelf de stekker uit hun optreden." Voornamelijk Alice lijkt moeilijk te doen, vertelt een productiemedewerker van Gerard aan De Telegraaf. "Alice stelt allerlei eisen terwijl het niet eens haar show is.

Jan Smit komt met akoestische versie van 'Leeg Om Je Heen'
01-10-2013 11:49:00

Vrijdag 4 oktober a.s. verschijnt de nieuwe single van Jan Smit, een prachtige, akoestische versie van het nummer Leeg om Je Heen. Het is één van de juweeltjes die terug te vinden zal zijn op de cd/dvd Unplugged – de Rockfield Sessies, dat vrijdag 25 oktober a.s. wordt uitgebracht.Het nieuwe album is kort voor de zomer opgenomen in de beroemde Rockfield Studios in Wales. De idyllische studio heeft in de loop der tijd grote namen op bezoek gehad als Coldplay, Queen, Oasis, Simple Minds, Manic Street Preachers en Black Sabbath.

Nieuwe single Kevin Paré: 'Dichterbij'
01-10-2013 03:51:00

De single ‘Dichterbij’ van Kevin Paré is afgelopen maandag (30 september) in release gegaan.‘Dichterbij’ is de opvolger van het nummer ‘We Gaan Ervoor’ en mag met recht een pakkende popsong genoemd worden. Voor de single werkte Kevin samen met zijn vaste producer Niels Lingbeek. Behalve de Radio Edit bevat de single ‘Dichterbij’ een opvallende bonusversie, waarvoor Kevin een samenwerking is aangegaan met raptalent Primetech. Tegelijk met de single-release is ook de videoclip gelanceerd.

Tweede Tinadag een fantastische happening voor honderden Tinameisjes
30-09-2013 20:20:00

Honderden meiden uitgedost in roze hebben ook de Tweede Tinadag op zondag 29 september als een grote happening ervaren. Zij genoten met volle teugen van tal van optredens. Het spits werd afgebeten door de spontane zangeres Savanna. Nick en Simon waren alweer voor de vijfde keer present en zij wonden de Tinameisjes vrijwel onmiddellijk om hun vinger. Hetzelfde gelde eigenlijk voor het even zo populaire duo Tim en Monique.

Johan Heeren kijkt terug op geslaagde singlepresentatie
30-09-2013 19:32:00

Johan Heeren presenteerde afgelopen zondag z'n nieuwe single "Hey Baby Que Paso" bij "El Corazon" in Roosendaal. Om 14.00 uur stonden de eerste gasten al voor de deur bij de uitgaansgelegenheid. Tegen 15.15 uur kondigde presentatrice Cindy Aarts het eerste gastoptreden aan van Bloed, Zweet en Tranen deelnemer Rudy de Wit. Hierna kwam Manfred Jongenelis op het podium die de tent op de kop zette met z'n accordeon. Ook Jolanda Zoomer die tegenwoordig in het Twentse dorp Weerselo woont stond garant voor een geweldig optreden.

Nieuwe single voor Gabry
30-09-2013 19:00:00

"Wie weet" is de titel van de nieuwe single van Gabry. Qua genre is het de opvolger van "Die ene nacht" waarmee ze een aantal weken in de Nederlandstalige Top 30 heeft gestaan."Wie weet" is oorspronkelijk een Duitstalig nummer en daar heeft P. van der Veen een nieuw arrangement van gemaakt met uiteraard een Nederlandstalige tekst. Binnenkort gaat ze met Robert Vegt op pad om de clip op te nemen die waarschijnlijk aankomend weekend al te zien zal zijn bij diverse tv stations.  In het dagelijks leven is Gabry moeder van de bijna 5 maanden oude Jesse.

Gerry Holland heeft genoeg reden om blij te zijn
30-09-2013 16:00:00

Gerry Holland heeft reden genoeg om trots te zijn. Hij staat met twee nummers in de Feest Top 20. Zijn single “Ik voel me prima” is de langst genoteerde plaat, die al 14 weken in deze lijst is te vinden en gestegen is van 18 naar nummer 15. Zijn nieuwe single “Geen cent te makken” is binnengekomen op nummer 19. De zanger liet het goede nieuws aan zijn fans weten op Twitter: “Te gek! “Ik voel me prima is gestegen. En ik kom nieuw binnen met “Geen cent te makken”in de Feest Top 20”.

LEKKER concert Gerard Joling op zaterdag 12 oktober uitverkocht!
30-09-2013 12:06:00

Het LEKKER concert van Gerard Joling op zaterdag 12 oktober in de Ziggo Dome Amsterdam is helemaal uitverkocht. De zanger is verheugd. ‘De kaartverkoop voor de show van vrijdag 11 oktober gaat ook enorm goed. Daarvoor zijn nog enkele kaarten te koop. Wie dus nog naar mijn LEKKER concert wil, moet haast maken.’ Gerard Joling kan niet wachten om straks twee avonden voor een vol Ziggo Dome op te treden. Het wordt, volgens hem, een fantastisch concert met alles erop en eraan.

B-Brave geeft eerste concert in Hoofddorp
30-09-2013 11:58:00

De Boyband B- Brave gaat op vrijdag 1 november haar eerste concert geven in de Duycker aan het Raadhuisplein 5 te Hoofddorp. De Boys, die bekend werden door hun deelname aan het populaire RTL 4 programma X- Factor hebben er zin in. “Het wordt ons eerste eigen concert en we leven daar erg naartoe.

Koos Alberts reikt single Dirk Meeldijk uit
30-09-2013 03:40:00

Koos Alberts zal op donderdag 3 oktober het nieuwe album van de Hillegomse zanger Dirk Meeldijk “Het beste van Dirk Meeldijk”uitreiken. Dit gebeurt in de grote zaal van Hotel Flora, aan de Hoofdstraat 55 te Hillegom, waar Platenmaatschappij Berk Music  deze albumpresentatie organiseert. Berk Music heeft speciaal gekozen voor een release in zijn eigen dorp om de Hillegomse fans de kans te geven als eerste een album van de zanger te bemachtigen.

Martien Buijks lanceert ’Nooit wil ik van jou vandaan'
29-09-2013 19:03:00

Na zijn debuutsingle "Achter het roer" verschijnt er op 29 september een nieuwe single van Martien Buijks.'Met deze nieuwe up tempo single getiteld :''Nooit wil ik van jou vandaan " laat Martien zichzelf van een hele andere kant zien en horen. De nieuwe cd single is ditmaal geschreven , en geproduceerd in de studio van Jurgen Kuppens te Rijen. Op veler verzoek is zijn debuutsingle ''Achter het roer'' nogmaals geplaatst op de nieuwe single. De videoclip zal worden opgenomen door Clipstudio.nl en binnenkort verschijnen op de landelijke tv zenders.

Marianne Weber komt naar het Sterren Gala Feest 2013 in Ter Aar
29-09-2013 13:40:00

Marco de Hollander is weer helemaal in zijn nopjes. De editie van het Sterren Gala Feest 2013 zal worden afgesloten met een optreden van de Koningin van het Nederlands Levenslied. Op 26 oktober staat het feest geprogrammeerd en Marianne Weber zal aanwezig zijn. De Hollander vertelt “Zelf ben ik enorme fan van Marianne Weber ze is de grootste Nederlandstalige zangeres van ons land, en als je haar mag presenteren aan je fans is dit een fantastisch gevoel. Maar ook Stef Ekkel van de hit “En we hebben een Woonboot” komt.

MON AMOUR naar Westerhaar
29-09-2013 11:24:00

Artiestenbureau Twenterand heeft de smaak te pakken. Na het succesvolle concert van Dana Winner op 21 september jl. kijkt Ron Knol al uit naar zaterdag 5 april 2014. Dan komt namelijk MON AMOUR naar Kulturhus De Klaampe. Nadat BZN in 2007 de stekker eruit trok bleek dat drummer Jack Veerman nog niet klaar om te stoppen. Solo verdergaan was voor een drummer wat moeilijker dan voor een zanger of zangeres en daarom ontstond het idee om een BZN tribute band op te richten. Deze groep rasmuzikanten, allen met hun eigen muzikale geschiedenis, gingen samen het avontuur aan. Ondertussen hebben ze al een aantal hits op naam staan en verschenen er al een paar albums in de lijn van BZN, met steeds meer een eigentijdse MON AMOUR sound.

Jeronimo start met talkshow op YouTube
29-09-2013 10:46:00

Jeronimo gaat deze week nog starten met een uniek en nieuw concept namelijk een talkshow. Deze wordt uitgezonden op YouTube en gaat heten “Teen Bizz”.  Volgens de jonge zanger gaat het een talkshow worden voor de jeugd. “We willen met deze show de jeugd bereiken. Er is weinig voor de jeugd op dit gebied en daarom hebben we besloten dit speciaal voor deze doelgroep te gaan doen. We zijn van plan het iedere week uit te gaan zenden en gasten uit te nodigen.

Gillende meiden voor Mainstreet tijdens eerste Tinadag
28-09-2013 20:14:00

Het absolute hoogtepunt tijdens de eerste Tinadag in Attractiepark Duinrell was ongetwijfeld het optreden van de populaire Boyband Mainstreet. De ongeveer 10.000 in het roze uitgedoste meisjes gingen helemaal uit hun dak bij het optreden van deze Boyband. Het Thema van de XL Tinadag was deze keer “Tropisch roze” en alle bezoekers hadden daar gehoor aan gegeven. De crème de la crème uit de Nederlandse artiestenwereld voor de jeugd stond op het podium.

Tweede Familie Preuts diner show in Raamsdonkveer
28-09-2013 14:44:00

De eerste show op 1 november was binnen een week uitverkocht! Momenteel zijn er kaarten verkrijgbaar m.b.t. de 2e ‘Familie-Diner-Show’, op zaterdag 2 november in Restaurant Triangel te Raamsdonksveer. Een hilarische avond met deze knotsgekke familie, en uiteraard heerlijk eten en drinken! Laat U verrassen door de kookkunsten van Mien Preuts, trotse moeder van zoon Bertje en dochter Roosje.

The Sweet en Toontje Lager als prettige verrassing van het HuneFestival
28-09-2013 12:04:00

Het aftellen is zo langzamerhand begonnen voor het Hunefestival van vrijdag 11 oktober in Ruinerwold. Opvallende namen zijn, naast DI-RECT, Miss Montreal en DJ Paul Elstak, die van Toontje Lager en The Sweet. Het zijn twee bands die de veertigers en vijftigers zich nog goed zullen herinneren. The Sweet is een echte jaren zestig- zeventigband die vele hits scoorde.

Arno Verduyn maakt Remix van 'Leef jij maar Raak'
28-09-2013 11:51:00

Al op jonge leeftijd was Arno Verduyn bezig met muziek. Daar zijn ooms in een cover band speelde werd Arno al op jonge leeftijd vertrouwd met de nummers van Tom Jones, Elvis Presley en Andre Hazes. Alle nummers zong Arno uit volle borst mee, echter duurde het toch een aantal jaren voordat Arno ook daadwerkelijk de microfoon ter hand nam.  Zijn eerste podium ervaring deed hij op bij diverse talentenjachten en de bruiloft van zijn broer, dit deed Arno besluiten eens de studio in te duiken om een eigen single op te nemen.

Nieuwe single voor Dennie Christian
28-09-2013 11:40:00

"Fenomeen" is de titel van de nieuwe single van Dennie Christian. Met deze single is de aftrap gegeven voor het jubileumjaar (40 jaar) van Dennie. Met de verkoop van inmiddels 15 miljoen geluidsdragers is Dennie toch wel een van de populairste artiesten in ons land. In het voorjaar van 2014 zal een album verschijnen ter gelegenheid van dit jubileum. Dit album zal worden opgenomen bij Manfred Jongenelis is Etten-Leur en er komt allemaal nieuw materiaal op te staan. "Het wordt absoluut geen verzamelaar met oude hits.

Vlotte meestamper voor Pascal
28-09-2013 11:12:00

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat de uit het Friese Wolvega afkomstige zanger Pascal zich meldde met een single. Na enkele singles zoals 'Als ik maar héél even', 'Wees Vrij', 'Het is je Glimlach' en 'Een Wereld van Vrede', is het nu tijd voor een vlotte meestamper die, 't Is weer Fiësta in de Stad!' heet. Spaanse klanken en rode wijn zorgen er voor dat de herinnering aan deze prachtige en zeer warme zomer overeind blijft staan.

Joly West op 53 jarige leeftijd overleden
27-09-2013 18:46:00

Op donderdag 26 september is Joly van het bekende zangduo Terry & Joly West op 53 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Ze laat haar man Theo ( Terry) en drie kinderen achter. Vele hits hadden ze op naam staan waaronder: "Een vrouw uit miljoenen", "Ik heb je lief", "Als een Engel" en ja, "De tijd is bijna op". Met dat laatste lied sla je de spijker nu echt wel op zijn kop. Het noodlot kwam in april 2013 op hun pad. Ze kreeg van de artsen te horen dat ze niets meer voor haar kon doen.

Heeft Duo Knotsgek de Apres Ski Hit 2013/2014 in handen ????
27-09-2013 15:53:00

Fabian Somers en Gerbrand vormen al heel wat jaren het Duo Knotgek, wat zeker regionale bekendheid heeft gekregen met hun geweldige singles zoals: “Feest Feest Feest”, “Sluit maar bij ons aan”, “Blaas maar op mijn fluitje”, “We zeggen bijna en…” en wat tevens de B-track van hun geweldige nieuwe single zal worden “Hedde gij misschien ADHD” waarmee ze ook landelijk goed gescoord hebben. Dat Duo Knotsgek nu voor de landelijke bekendheid gaat is dan ook niet gek, ze worden tegenwoordig door heel Nederland geboekt bijv.: Oktoberfeesten, Feesttenten maar ook in de gezellige kroegjes.Hun motto is dan ook “ Lekker Knotsgek mee Feesten” en dat bewijzen ze ook. Met de aankomende single “Die Alpenknotsen” die nu al getipt wordt als DE Après-ski hit van 2013/2014 zullen de mannen van Knotsgek wederom goed scoren in Nederland.

Henk Wijngaard en Dave Davis lanceren duet
27-09-2013 15:47:00

De Belgische zanger Dave Davis en onze eigen Henk Wijngaard komen elkaar regelmatig tegen op het podium en besloten in mei 2013 samen een duet op te nemen. Het resultaat is het door Henk geschreven nummer "Met z'n gitaar", met de herkenbare Wijngaard sound. Het geheel is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur. Aanstaande maandag zal de clip worden opgenomen in Emmen en waarschijnlijk binnen een week al te zien bij TV Oranje.

Wereldberoemde muzikale gasten bij jubileumconcert René Shuman & Angel-Eye!
27-09-2013 15:25:00

Het 10-jarig jubileumconcert van René Shuman & Angel-Eye wordt in stijl en uitbundig gevierd op 7 december in concertzaal de Rodahal in Kerkrade. Met een grote showband en heel veel muziekvrienden! We mogen nu alvast melden dat zowel Peter Koelewijn, George McCrae als Mr. Blue Diamond, Riem de Wolff allen van de partij zullen zijn. Artiesten waarmee Shuman & Angel-Eye een warme persoonlijke band hebben. Een show vol inspirerende muzikale verrassingen! George McCrae is een Amerikaanse soulzanger die natuurlijk bij iedereen bekend is van zijn wereldwijde nummer 1-hit Rock your baby! George is zeer goede vriend van Shuman & Angel-Eye en heeft vaker het podium met hen gedeeld. Er zal een mooie muzikale synergie tijdens de show ontstaan.

Eric Baghuis heeft iedere dag weekend
27-09-2013 15:14:00

Eric Baghuis lanceert een nieuwe Engelstalige single getiteld  “But in the Weekend” . Een lekker up-tempo nummer in een geweldig rock ’n roll jasje gegoten. Eric voelt zich lekker bij Engelstalige lied al beseft hij dat hier de markt klein voor is. "Met een Nederlandstalig product scoor je natuurlijk veel makkelijker, maar we zijn dan nu ook een lijn aan het uitzetten samen met SenS Music waarin ik mijn hart en ziel kwijt kan en dat in een Nederlandstalig jasje", aldus Baghuis. Op de Bühne is Eric toch nog altijd een rocker en een liefhebber van Elvis.

Frans Duijts heeft de Oranje Kroon
27-09-2013 14:59:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 30 september is dat 'Huil niet om mij', de nieuwste single van Frans Duijts. Deze ijzersterke ballade is een voorproefje van zijn nieuwe en vijfde album dat eind oktober zal verschijnen. De tekst gaat over een man die zijn vrouw verlaat, een verhaal dat in de clip overtuigend wordt uitgebeeld door acteurs. Het is de eerste keer dat de populaire volkszanger uit Tiel op deze manier een tekst tot leven wekt. ‘Ik ben erg trots op mijn nieuwe single en videoclip.

Tweede Twitterconcert Mike & Colin ook weer uitverkocht
26-09-2013 20:22:00

Mike en Colin zijn super trots. Enkele weken geleden gaven zij weer op Twitter aan dat zij een Twitterconcert zouden gaan organiseren voor hun fans en nu is dit concert al helemaal uitverkocht. “Meteen al na de bekendmaking van de datum liep het storm en nu is het concert inmiddels uitverkocht en daar zijn we erg trots op. Het is de tweede keer dat we het Twitterconcert houden en dat het nu voor de tweede keer is uitverkocht is echt fantastisch”, aldus het populaire tweetal. Het Twitterconcert wordt gehouden op zaterdag 16 november om 15:00 uur in Druten.

Mirella voelt zich thuis bij Radio Expansie
26-09-2013 20:17:00

Afgelopen dinsdagavond was het zo ver. Mirella de voormalige zangeres van het duo Frank en Mirella was bij Radio Expansie voor een interview. Luisteraars konden ook een vraag stellen via de chat of de verzoeklink. Daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Er werd onder andere gevraagd of Mirella enkele nummers wilde zingen. Natuurlijk wilde zij dat met alle plezier. Dit konden de luisteraars en de aanwezigen in de studio zeer waarderen.

Kensington gaat op tournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland
26-09-2013 20:05:00

Kensington gaat zijn grenzen verleggen – letterlijk. De band gaat in januari op tournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De internationale tour van het viertal uit Utrecht begint op zondag 19 januari in Hamburg en zal op donderdag 30 januari eindigen in Keulen. Het album ‘Vultures’ is naast bovengenoemde landen ook uitgebracht in België en Luxemburg. Het is een zeer succesvol jaar geweest voor Kensington. De band trad onder andere op tijdens Pinkpop, ‘Vultures’ bereikte de top 10 van de Nederlandse Album Top 100.

DVD Groots met een zachte G 2013 vanaf 4 oktober verkrijgbaar
26-09-2013 19:57:00

Zoals eerder aangekondigd zijn er afgelopen juni tijdens de Groots met een zachte G concerten DVD-opnames gemaakt. Voor het eerst sinds 2010 brengt Guus live materiaal uit van Groots met een zachte G! Naast de volledige concertregistratie zijn op de DVD ook een aantal leuke extra’s te zien, waaronder een backstagefilm. Groots met een zachte G 2013 is verkrijgbaar als DVD+2CD, DVD, Blu-ray en 2CD en ligt vanaf 4 oktober in de winkel. Daarna laat Guus weten dat de kop eraf is voor z'n Het Kan Hier Zo Mooi Zijn tour.

Exclusief jubileumconcert Keane live te zien in de bioscoop
26-09-2013 16:44:00

Op vrijdag 8 november brengt Keane het jubileumalbum ‘The Best Of Keane’ uit, dat een overzicht geeft van de tien jaar dat de band nu bestaat. Naast de hits en andere favorieten staan op het album ook twee nieuwe nummers: ‘Higher Than The Sun’ en ‘Won’t Be Broken’. ‘Higher Than The Sun’ zal volgende week als single worden uitgebracht. De bijbehorende videoclip is een animatie die de tien jaar laten zien waarin Keane van kleine indieband in Battle, East Sussex, uitgroeide tot een van de grootste Britse bands van het decennium.  De video gaat op maandag 30 september in première op VEVO.Op woensdag 6 november zal Keane een exclusief concert geven in de iconische Goya club in Berlijn.

Zangeres Kimberly presenteert nieuwe single in Schagen
25-09-2013 21:33:00

Zangeres Kimberly uit Anna Paulowna presenteert zondag 6 oktober haar nieuwste single in Café  ‘t Noord in Schagen. Een keur aan gastzangers zal de gelegenheid opluisteren. Het belooft dan ook een waar feest te worden! Het nieuwe nummer is echt een party knaller geworden en heet ”Jij hoort erbij". Net als haar vorige single "Er is altijd wel wat" is het nummer geproduceerd door Jeroen Dirksen van Worldvisions studios in Duitsland. Dirksen produceerde eerder grote hits voor artiesten als Thomas Berge en Andrè Hazes. De samenwerking verliep weer geweldig en het resultaat mag er dan ook weer zijn! En er komt ook weer leuke videoclip; dit keer opgenomen (tussen de dieren) op Landgoed Hoenderdaell en in Café ’t Noord.

Rockband Bökkers presenteert deze week haar nieuwe single
25-09-2013 18:55:00

De Nederlandse rockband Bökkers presenteert deze week haar nieuwe single ‘Elke Godvergetten Dag”. Het is de vierde single van het album “Moratamottamotta”. De bijgaande videoclip bevat live beelden van festival shows op o.a. de Zwarte Cross en Stoppelhaene. De clip laat zien hoe de populariteit van de band Bökkers is gegroeid het afgelopen jaar en de beelden zijn representatief voor het grote “feest” dat op elke plek ontstaat waar de band speelt. Steeds meer media ontdekken de kracht van de goede songs en de live-reputatie van Bökkers.

Wesly Bronkhorst strikt Playboy model en stuntteam voor videoclip
25-09-2013 16:40:00

Voor zijn nieuwe videoclip heeft Wesly Bronkhorst het playboy model Hester Winkel en het stuntteam van Willem de Beukelaar gestrikt. De clip behorende bij het nummer "De Eerste Kus" is geschoten in hartje Amsterdam, en kosten noch moeite werden gespaard. "We hebben een geweldig album gemaakt bij Emile Hartkamp en Norus Padidar ( bekend van o.a. Frans Bauer, Jannes, Rene Froger) en een fotoshoot gedaan bij William Rutten, dus konden we met de clip natuurlijk niet achterblijven, en het resultaat is fantastisch" aldus Wesly.

Ronnie Tober krijgt uit handen van rapper Browny Dutch duettenalbum uitgereikt
25-09-2013 15:41:00

Zojuist heeft rapper Bowny Dutch aan Ronnie Tober het eerste exemplaar van z'n duettenalbum "That's what friends are foto" overhandigd. Het was de bedoeling dat Ali B naar "De Veilige Haven in Oud Loosdrecht" zou komen, maar hij was verhinderd. Ronnie is zeer trots dat er na jaren weer een prachtig album van hem in de schappen ligt. Uiteraard is het album ook verkrijgbaar via de bekende downloadportals.

Nieuw album van De Esperando’s een feit
25-09-2013 11:58:00

Zaterdag 21 september 2013 jl. is op spectaculaire wijze het nieuwe album van De Esperando’s getiteld Esperando Tiedt gepresenteerd en uitgereikt. Een volle feesttent in Nieuw-Weerdinge met meer dan 1500 mensen waren erbij toen Jan-Egbert de Vries en Herman Kaijser (De Esperando`s)  de nieuwe CD uitgereikt kregen door Evert Baptist, het nieuwe album met o.a. de hits: Jansie de Palingboer, Hey! Laat ons die borsten zien! en Santiano is geproduceerd in de Flower Tree Studio in Nieuw Amsterdam, door Thom Wessel en Melvin Bloemsma.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool