RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Meezingen met Bloed, zweet en tranen tijdens de traditionele jaarmarkt Hillegom
13-08-2013 18:24:00

Op donderdag 22 augustus wordt in Hillegom weer de traditionele jaarmarkt georganiseerd. Het evenement wordt georganiseerd door Evenementenburo Gouda in opdracht van het Koopcentrum Hillegom. De jaarmarkt wordt gehouden van 10.00 tot 21.00 uur. In het hele centrum zullen kramen worden geplaatst. Dit jaar zal het ook in de Hoftuin weer bruisen van gezelligheid, want hier zal dit jaar een gezellig horecaplein worden ingericht waar de hele dag van alles te doen zal zijn.

Avicii heeft de zomerhit van 2013 volgens 'De Zomerse 50'
12-08-2013 19:12:00

De Zweedse dj Avicii heeft de zomerhit van 2013 te pakken met zijn hit Wake me up. De plaat komt vanuit het niets op nummer 1 binnen in de Zomerse 50, zo maakt de organisatie vandaag bekend. De jaarlijkse hitlijst met de meest populaire zomerhits is de komende twee weken te horen bij 150 radiozenders in Nederland en België. “Er zijn dit jaar meer dan 110.000 stemmen uitgebracht, een nieuw record”, zo vertelt initiatiefnemer Martijn de Lange van TV Enschede FM. Veel mensen houden van zomerhits, het zijn de nummers die je een zomers en vrij gevoel geven.”

Eerste lustrum voor 'Made in Holland' Zomereditie
12-08-2013 12:36:00

Het zomerse  evenement “Made in Holland Zomereditie”wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer in Wassenaar gehouden en wel op zaterdag 24 augustus. Er is dus sprake van een eerste lustrum en daarom staan er deze keer topartiesten op het podium. De posters zijn inmiddels gedrukt, maar op het laatste moment is er als klapstuk een optreden van Daantje bijgekomen, beter bekend als de finaliste van Bloed, zweet en tranen. Zij zal deze vijfde editie om 18.05 uur afsluiten en haar nieuwe single ten gehore brengen. Volgens organisator Sebastiaan van Putten van PLUS Productions  is de Made in Holland Zomereditie in 2009 ontstaan als spontane grap en nu al 5 jaar lang een terugkerend evenement. “Het evenement is uit Wassenaar niet meer weg te denken.

Eerste solosingle voor Petrys
12-08-2013 12:27:00

Petrys komt uit Mierlo-Hout en de eerste kennismaking met muziek waren de pianolessen waarna het zingen toch ook heel belangrijk werd. Na drie jaar zangles te hebben gehad van zangpedagoog Tine van Grootel uit Valkenswaard heeft zij het project afgesloten met een single. Met bands als Gamble, Smash en Slipper speelde zo'n 180 keer per jaar van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot Rotterdam en veel in Duitsland. Daarna verder als solo zangeres, Patty Wood, met country rock repertoir.

Lange Frans geeft op 19 december weer een groot concert
12-08-2013 12:18:00

Lange Frans heeft maar een passie: Muziek maken. Als hij maar muziek kan maken is het volgens de rapper goed. Verder heeft de zanger wat met 19 december. Vorig jaar gaf hij op deze datum een concert in Paradiso en dit jaar geeft hij op 19 december een groot concert in De Melkweg. Volgens de rapper gaat het een fantastisch concert worden. “Het gaat een grote show worden met band alles erop en eraan”. Op het moment houdt Lange Frans zich bezig met de Philips Headphone campagne.

Henk Wijngaard op Sterren Gala 2013
12-08-2013 12:14:00

Eerder werd al bekend gemaakt Marianne Weber, Stef Ekkel, John de Bever, Erna Temming, De Wannebiezz komen optreden in Ter Aar. Deze week maakt organisator Marco de Hollander bekend dat aan de line up 'Henk Wijngaard' is toegevoegd. Marco vertelt "Dit jaar weten we weer het programma te overtreffen van de afgelopen jaren, we gaan de fans van het Hollandse lied verwennen". Henk Wijngaard behoord tot één van de grootste Nederlandse artiesten van Nederland. Tijdens één van zijn ritten op de vrachtwagen wordt hem gevraagd om Nederlandstalige truckers liedjes voor de chauffeurs te gaan schrijven. Henk Wijngaard ziet hier meteen iets in en gaat zich specialiseren in het schrijven van truckersongs. Een goede keuze zou later blijken want zijn eerste LP Zingende Wielen wordt een groot succes.

Single release “Feest” van William bij Gewoon Gezellig in Hillegom
11-08-2013 20:54:00

Op zaterdag 31 augustus vindt in het Hillegomse cafe “Gewoon Gezellig”aan het Henri Dunantplein de single release plaats van de nieuwe single “Feest” van de Hillegomse zanger William. De singlepresentatie vindt plaats in het Hillegomse cafe, waar ook de clip, die bij de single hoort is opgenomen. De singlepresentatie is vanaf 20.00 uur en de single zal worden uitgereikt door collega zanger Hans Steiger uit Haarlem. Volgens William is hij de uitgelezen persoon om dit te doen. “Hans is niet alleen een uitstekend zanger, maar ook een goede vriend van me. Toen ik hem vroeg de eerste cd uit te reiken, zei hij meteen ja en daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee”. Buiten de uitreiking om zal Hans Steiger op deze avond ook zingen. Verder zullen Robin Razz en Roy van Hemert optredens verzorgen.

Dutch Valley kan terug kijken op geslaagde editie
11-08-2013 20:19:00

40.000 mensen gingen los, afgelopen zaterdag tijdens Dutch Valley. Er waren maar liefst 9 podia, waarop ongeveer 90 artiesten hebben opgetreden. Het was fantastisch festival weer en dat maakte het sfeertje nog eens extra goed. De kaarten voor het Dutch Valley waren voor het eerst uitverkocht. Voor aanvang stond er een lange file op de A 9 van automobilisten, die naar het festival gingen. Veel bezoekers waren verdwaald, omdat niet helemaal duidelijk was dat het evenement in Velsen plaatsvond en zij de verkeerde afslag hadden genomen.

Danser Sinerjey weer present in nieuwe clip Ralf Mackenbach
10-08-2013 11:51:00

Danser Sinerjey van “So You Think you can dance”, heeft afgelopen donderdag wederom meegewerkt in een clip van zanger Ralf Mackenbach. Deze keer betrof het geen dansact , die de zanger moest doen en ook geen choreografie, maar moest de zanger, die wel van een grapje houdt, plaatsnemen in de jury. Deze “serieuze” taak ging hem uitstekend af, nou ja uitstekend. In ieder geval hadden Ralf en Sinerjey veel lol tijdens de opnamen, die plaatsvonden in Best.

Junior Star Chix presenteren nieuwe videoclip
09-08-2013 21:44:00

Vorig jaar brachten de uit Limburg afkomstige Junior Star Chix (nu 12 en 13 jaar) hun eerste single “Laat je gaan” uit. De meidengroep bestond destijds nog uit 4 personen. Na een succesvolle deelname aan The Voice Kids moest één van de meiden helaas afscheid nemen, waarna Fiorenza (uit Valkenburg), Inge (uit Urmond) en Coco (uit Roermond) besloten om met zijn drieën verder te gaan. De meiden worden middels zang- en danscoaching begeleid en treden af en toe samen op. Uiteraard hopen ze ooit eens door te breken, maar op dit moment hebben ze er vooral heel veel plezier in om gezamenlijk met hun grote passie bezig te zijn.

Alex telt af voor de 'Alex Sterren on Tour BBQ Pool Party'
09-08-2013 21:32:00

Na de succesvolle familie- en relatiedag van vorig jaar wordt er op zaterdag 10 augustus een BBQ Pool Party georganiseerd op Recreatiepark Noordwijkse Duinen. De BBQ Pool Party wordt gehouden door Alex in samenwerking met Berk Music, Dutch Event, TopParken, Slagerij ‘Vlees en Zo’ Freek Meijer, Restaurant Thuys en Sterren on tour. Bezoekers kunnen op deze party genieten samen met familie, vrienden, collega’s en relaties uit de showbusiness.

Het is Gerard Joling wel gelukt om Maywood weer bij elkaar te brengen
09-08-2013 13:28:00

Gerard Joling kwam voor de prachtige gelegenheid om aan te kondigen dat Maywood tijdens zijn "Lekker" concerten op 11 en 12 oktober in het Ziggo Dome een comeback zullen maken speciaal terug uit  Zuid- Frankrijk. In het Amsterdamse Amstelhotel vertelde Gerard dat het eigenlijk de bedoeling was om het twee weken geleden al wereldkundig te maken, maar de zusjes Karen en Alice hadden meer tijd nodig om hun hereniging te bespreken.

Winnaar Amsterdams Gay Pride 2013 krijgt groots huldigingsfeest in Rotterdam
09-08-2013 12:55:00

Nog altijd in een overwinningsroes wordt er nog steeds feest gevierd in Rotterdam. Bar de Regenboog won afgelopen zaterdag de Canal Parade tijdens de Amsterdams Gay Pride 2013. De Rotterdammers werden met hun ‘drijvende bed’ van 21 meter lang (’s werelds grootste drijvende bed) en een knuffelbeer van 5 meter hoog winnaar van de bonte botenparade en stelden daarmee hun deelname van 2014 veilig.

Stefan Mondial en Gré Parelmoer beleven wilde nacht
09-08-2013 12:33:00

Na zijn deelname aan het  tv-programma "Bloed, Zweet en Tranen" brengt Stefan Mondial deze zomer zijn nieuwe single uit, met als titel "De Nacht Is Nog Zo Lang". De accordeon wordt bespeeld door virtuoos Rolus Karssen, die bekend staat om zijn muzikale samenwerking met o.a. Marianne Weber. Het lied brengt veel gezelligheid en mede door de hylarische videoclip, in samewerking met Gré Parelmoer uit Pieterburen, hoopt Stefan op landelijk succes.

Simon Feenstra presenteert nieuw album in het Vondelpark Openlucht Theater
09-08-2013 12:28:00

De meeste artiesten brengen tegenwoordig dagen, zo niet weken, in de studio door voor de productie van hun album. Iedere noot, iedere zin, ieder woord wordt telkens opnieuw opgenomen, tot het goed is. En veel geluiden worden uit de computer gehaald en toegevoegd. Daarna wordt alles nog eens nabewerkt, zodat het strak en zuiver klinkt. Dat geldt niet voor zanger/songwriter Simon Feenstra. Voor hem is er maar één soort muziek: eerlijk en live, gewoon zoals het klinkt als je écht met elkaar muziek maakt.

Maak kans op Sterren on tour in jouw eigen achtertuin!
09-08-2013 12:09:00

Het eerste jaar 2013 is voor Sterren on tour nu al een succes gebleken. De boekingsagenda liep snel vol en ondertussen is de agenda voor 2014 geopend. De Sterren on tour karavaan trekt door heel Nederland met artiesten als Wolter Kroes, Willem Barth, Peter Beense, Judith, Helemaal Hollands, Yoeri L'Abée, Jannes, Joey Hartkamp, Frans Duijts, Danny Froger, Alex, Harm Rikken, Duo de Hollandio's, Dean Saunders, Sieneke en Mike en Collin. "Sterren on tour leeft en dat merken we tijdens de evenementen maar ook op de social media kanalen".........

Henri van Velzen heeft de Oranje Kroon
09-08-2013 11:57:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 12 augustus is dat ‘4 Vrienden’, de nieuwe single van Henri van Velzen. De goedlachse Zwollenaar, die mede verantwoordelijk is voor het succes van zanger Wimmie Bouma en Kevin Smit, heeft een nummer uitgebracht dat zo maar een echte kroegenhit kan gaan worden. Het lied gaat over een vriendschap die al op school begon en door de inmiddels op middelbare leeftijd gekomen vrienden aan de bar wordt beklonken.

Recordaantal van 40.000 tickets van Dutch Valley over de toonbank
08-08-2013 19:42:00

Zojuist meldt de organisatie dat voor de eerste maal in de nog korte historie,  het grootste festival van Nederlandse bodem tot de laatste kaart toe is uitverkocht. Volgens woordvoerder Aloys Buys een mijlpaal: “De afgelopen weken ging het heel erg hard. Vandaag kunnen we het bord uitverkocht aan de deur hangen. Dat is zeker gezien de huidige tijden, een geweldig moment. De organisatoren omschrijven Dutch Valley als een uniek festival.

‘John de Bever Moederdagconcert’: feestelijk hoogtepunt in carrière!
07-08-2013 19:25:00

Tijdens een feestelijk persmoment startte John de Bever, samen met muzikale vrienden Grad Damen en Charlène, zojuist de kaartverkoop voor zijn speciale Moederdagconcert op zondag 11 mei 2014 in het Theater aan de Parade in Den Bosch! Live met band en met medewerking van verschillende gastartiesten, onder wie Anny Schilder, Grad Damen en Charlène beleeft de volkszanger hiermee zijn unieke theaterdebuut!

Anita heeft nieuwe single
07-08-2013 19:16:00

Al 36 jaar is een belangrijk onderdeel in het leven van Anita , zingen en optreden. Begonnen in 1976 samen met orkest The  Rapsodie’s en ondertussen al weer heel wat jaren solo, weet Anita zich nog steeds staande te houden tussen de vele nieuwkomers ! Vorig jaar bracht ze nog haar overzicht album “35 Jaar Anita en The Rapsodie’s “ bestaande uit een album(20 liedjes) en DVD (14 liedjes) op de markt. Vooral in Brabant en het Noorden van Nederland is Anita nog steeds ongekend populair !!

Ogen liegen niet……Nieuwe single DuoNL !
07-08-2013 18:43:00

18 januari  van dit jaar stapten Chris en Williejan in het huwelijksbootje! Zij droomden er al tijden van en wisten het zeker want; ‘Ogen liegen niet’! En laat dit nu precies ook de titel zijn van de gloednieuwe en toch zeker ook best verrassende single van DuoNL. 2013 is tot nu toe sowieso een geweldig jaar voor dit Helmondse tweetal; Naast dat zij elkaar het ja-woord  gaven belandden zij zelfs op de hotseat bij het veelbesproken televisieprogramma Bloed Zweet en Tranen. Daarnaast stonden zij onlangs op het grote podium van Levenslied ’s-Hertogenbosch.

Maison du Malheur kondigt tweede clubtour binnen een jaar aan
07-08-2013 16:09:00

De Nederlandse band Maison du Malheur gaat na hun succesvolle eerste clubtour aan het begin van dit jaar voor een tweede keer de clubs in. Dit najaar gaat de band onder andere langs Ekko in Utrecht, 013 in Tilburg en sluiten ze de tour af in De Melkweg in Amsterdam. Ook zijn vandaag de eerste data aangekondigd voor optredens in België komend najaar. Maison du Malheur is de zeven-koppige band rondom songwriter J.P. Mesker en is een van de meest spelende acts in het Nederlandse popcircuit dit jaar.

Quincy Smolders lanceert 'Dat is liefde'
07-08-2013 16:04:00

Tijdens de opnames van het SBS6 Programma Bloed Zweet en Tranen ontstond het contact met Emiel Hartkamp en Norus Padidar, wat heeft geresulteerd in Quincy Smolders nieuwe nummer "dat is liefde". Voor de singel die opgenomen is in de studio van Emiel Hartkamp en Norus Padidar te Arnhem, zal in de komende week ook een video clip gemaakt worden welke te zien zal zijn op de diverse kanalen.

 

Nieuwe single voor Jeroen Spierenburg
07-08-2013 15:56:00

Jeroen Spierenburg is al lang geen onbekende meer in Nederland en België. Met zijn 2 vorige single’s  “Dalli,Dalli “ en  “Morgen is het weekend” wist hij hoog op alle Radio playlisten te scoren. Over optredens heeft Jeroen ook geen klagen, op menig feest , in kroeg of feesttent , weet hij steeds weer opnieuw de boel op z’n kop te zetten. Na de nodige singles en 2 albums  komt Jeroen Spierenburg nu met een nieuw top feestnummer uit. "Door jou" is typisch weer een liedje waar Jeroen zich helemaal in kan vinden en uitleven.

Mirella geniet volop van haar solocarrière en lanceert 'Mooie mannen'
06-08-2013 08:49:00

De goedlachse Mirella geniet volop van haar solocarrière. Momenteel is ze erg druk bezig om samen met Robert RTV en Jeroen Stevens clips op te nemen bij de liedjes die ze al heeft uitgebracht. Dat Mirella een artiest is in hart en nieren is wel duidelijk. Na haar optredens maakt ze tijd vrij voor haar fans, maar ook op social media geeft ze haar fans de aandacht. Ze is ontzettend blij met haar fans die ze in de loop van haar carrière heeft gekregen. Voor deze mensen doet ze het en wanneer de mensen genieten dan geniet Mirella ook.  Één van haar grootste fans is natuurlijk haar man Harry. Hij is haar steun en verlaat en staat altijd aan haar zijde. Middellandse Zee, Banjo Boy en Gone zijn al te zien bij TV Oranje en op YouTube.

Toni Willé voelt zich happy met nieuwe single
05-08-2013 12:15:00

Toni Willé is het gezicht én de stem van een van Nederlands succesvolste bands ooit: Pussycat. In de jaren zeventig goed voor miljoenenverkopen en optredens over de hele wereld. Na het uiteenvallen van Pussycat ging ze op solo tour. En die solo carrière gaat nog steeds. Nog steeds wordt ze gevraagd om de wereldhits “ Mississippi” en “ Smile” maar ook om haar solo hit “ Good year for the roses”. Op cd gebied was het was rustiger de laatste tijd maar daar gaat verandering in komen.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer op woensdag 28 augustus naar Groningen
05-08-2013 12:05:00

Deze zomer trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer weer door het land, dit jaar voor het eerst in samenwerking met Radio Oranje Nationaal. Samen met een groot aantal artiesten van eigen bodem maken de muziekzenders er één groot Nederlandstalig feest van. Vandaag werd in de uitzending van RADIONL bekendgemaakt welke artiesten zullen optreden tijdens de laatste editie van de RADIONL & TV Oranje Zomertoer op woensdag 28 augustus in Groningen. De RADIONL & TV Oranje Zomertoer strijkt in Groningen neer ter gelegenheid van de viering van Gronings Ontzet.

Veel belangstelling voor 'Glass' van Laura van den Elzen
05-08-2013 03:16:00

Albert Verlinde en Erik de Zwart noemden Laura van den Elzen in 2010 de onbetwiste nummer 1 tijdens de finale van RTL4 MyNameIS met miljoenen kijkers wekelijks in Nederland en België. Na een aantal nummers op iTunes en vele optredens in het land komt Laura met een nieuw nummer getiteld "Glass". De afgelopen weken was Laura in Griekenland voor opname van verschillende videoclips. Een aantal nummers zijn opgenomen op het mooie eiland Lefkas met prachtige beelden van rotsen, stranden en zee.

Wederom Bloed Zweet en Daantje Party
04-08-2013 14:10:00

Na het grote succes van de twee voorgaande keren organiseert zangeres Daantje weer een “Bloed, zweet en Daantje party en wel op zondag 25 augustus. Zo probeert zij deze traditie hoog te houden. Tijdens deze Bloed Zweet en Daantje Party kunnen haar fans en andere belangstellenden samen met haar een tocht kunnen maken met een partyboot over de Vinkenveenseplassen. Het is een grote boot van Rederij Klinkhamer, met een bovendek, waar de mensen ook op kunnen zitten.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer MORGEN in Sneek
04-08-2013 13:33:00

RADIONL & TV Oranje Zomertoer is komende maandag 5 augustus in Sneek ter gelegenheid van de Sneekweek 2013. Op het Wijde Noorderhorne wordt van 20.00 tot 01.00 uur opgetreden door Wolter Kroes, Tim Douwsma & Monique Smit, Mulder & Mulder, Samantha Steenwijk, Henk Bernard, Ancora, Roy Raymonds, Jaman, Albert Casanova, Jelle B., Allan Hoekman, Aukje Fijn, Tom Haver, De Dikdakkers, Gré Parelmoer, Marco de Hollander, Nienke de Ruiter, A3aan Drost, Stefan Storm, Wimmie, Jan van Est en De Zware Jongens.

Armand doet line up Amsterdamse middag Meerlive
04-08-2013 13:26:00

Zanger Armand Fuchs, doet nog meer dan alleen maar zingen. In het dagelijkse leven is hij fietsenmaker, maar ook eigenaar van Armandentertainment en in die hoedanigheid heeft hij de line up van Meerlive in Hoofddorp  voor zijn rekening genomen. Dit heeft Armand gedaan in opdracht van Martin Langeveld, productieleider van het Evenement, dat van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus plaatsvindt in het centrum van Hoofddorp.

Twitter ruzie tussen Thomas Berge en dichter Nico Dijkshoorn
04-08-2013 00:53:00

Afgelopen vrijdag keek dichter Nico Dijkshoorn naar het TROS Muziekfeest op het plein. In de uitzending was de in Losser woonachtige Thomas Berge ook te zien en Nico Dijkshoorn vond dit helemaal niks en plaatste dat op Twitter. "Een mond als een bange brievenbus, die Thomas Berger. De danseresjes en Thomas hebben met hun reet in een emmer vol bleekwater gezeten". Thomas reageerde als volgt: Beter een emmer vol bleekwater dan een emmer vol azijn, met je zure hoofd :-)".

Nieuwe ‘Familie-Feest-Act’ start in Rijsbergen
03-08-2013 14:22:00

Het Brabantse gezin, de familie Preuts, bestaande uit Bertus, Mien en hun kinderen Bertje en Roosje weten zich een muzikale weg te zingen in deze moeilijke tijden. Een reis langs de afgrond van de Nederlandse muziek houdt U maar vooral deze familie op de been. Met vader Bertus en moeder Mien aan het hoofd van dit eigenzinnige gezin wil het nogal eens botsen. De liefde voor hun kinderen houdt hun bij elkaar, terwijl deze ook hun eigen weg gaan.

Geluidsman Rowdy kan ook nog eens super zingen
03-08-2013 14:14:00

Hij heeft de bevoorrechte positie om het geluid te verzorgen van tal van topartiesten in Nederland en dat gaat hem uitstekend af. Hij is een opvallende man, die niet van chagrijnige mensen houdt. “Chagrijnige mensen ga ik uit de weg, die wil ik niet in mijn vriendenkring”, zegt hij dan ook resoluut. We hebben het over Rowdy en hij is niet alleen geluidsman, maar ook nog eens een uitstekend zanger, die overal in het land optredens verzorgd. Jaren geleden heeft hij een Nederlandstalig album uitgebracht “Als jij bij me bent”. Dat album kreeg hij uitgereikt door Renee de Haan. Daarna is het wat platen maken betreft stil rondom zijn persoontje geworden. “Ik hoef niet zo nodig platen te maken. Ik vind mijn leventje prima zo. Ik heb voldoende werk.

Win de nieuwe single van Santa Rosa!
02-08-2013 20:48:00

Santa Rosa heeft de zeilen gehesen en lanceert hun nieuwe single ‘Santa Rosa’. Een gezellig sfeervol lied met wederom hun herkenbare Ierse folk-sound. Na ons land zal de 7-koppige feestband op korte termijn ook Vlaanderen en Duitsland gaan platspelen. Op 20 juli j.l. trad de band voor 8.000 uitzinnige mensen op in een feesttent in Aken terwijl zij in de voorafgaande week in steden als Duisburg, Keulen en Hannover het publiek ook al enthousiast wist te maken. Bij onze oosterburen werden ze geïntroduceerd als ‘Die Holländer’.

Reportage van de RADIONL / TV Oranje Zomertoer in Heerhugowaard nu in Party
02-08-2013 15:37:00

Tijdens de Zomertoer van Radio NL en TV Oranje traden de meest uiteenlopende Nederlandstalige artiesten op in de brandende zon. Peter Beense en Dennie Christian beschreven in gesprek met Part hun ultieme zomergevoel. Zanger Marco Schouten geniet bewuster van elke dag sinds een hartinfarct hem bijna fataal werd....

Henk Dissel zoekt live foto's voor nieuwe single hoes
02-08-2013 13:57:00

Op 6 september zal de nieuwe single ‘Rood fruit’ van Henk Dissel verschijnen. Voor het hoeswerk wordt een oproep gedaan om foto’s van Henk live op de bühne in te sturen. Uit de ingestuurde foto’s zal een keus worden gemaakt en gebruikt worden voor de nieuwe single hoes. Fans en fotografen die live foto’s willen insturen kunnen dat doen naar foto@henkdissel.nl, foto’s dienen wel minimaal 1MB te zijn en gemaakt te zijn door degene die ze instuurt. Bij gebruik van foto’s zal de naam van de persoon die de foto heeft ingestuurd, als dank op de hoes vermeld worden. De single ‘Rood fruit’ heeft hetzelfde dansbare en vrolijke karakter en volgt de hit ‘Dansen’ op.

Rein Mercha heeft de Oranje Kroon
02-08-2013 13:05:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 5 augustus is dat ‘Jouw Ogen’, de nieuwe single van Rein Mercha. Deze in Den Haag woonachtige volbloed Sinti-zigeuner kan voor de echte liefhebbers van Nederlandse muziek geen verrassing zijn. Rein is al jaren actief en was zelfs een van de eerste artiesten die in 2005 bij het toen net opgerichte TV Oranje te zien was. Onlangs werd hij echter door een nog veel groter publiek ontdekt, door zijn deelname aan het tv-programma Bloed, Zweet & Tranen.

Prijsvraag 'Weekend weg' van Tom Haver groot succes
02-08-2013 12:56:00

Afgelopen weekend gaf Tom Haver voor 8 personen een weekendje weg vanwege de storm van positieve reacties op zijn nieuwe single  “Hey Jij”. Uit de overweldigende stroom van berichten en emails  zijn een tweetal winnaars gekozen. Voor deze geluksvogels stond niet alleen een heerlijke Barbecue  klaar, ook een luxe ontbijt, bezoek aan de dierentuin Emmen en natuurlijk een optreden van Tom Haver stonden op de agenda. De reacties van zowel de gasten, de ondernemer als Tom Haver  zelf zijn overweldigend.

Marianne Weber & Willem Barth brengen 'Ode Aan Jou' uit op single
02-08-2013 12:22:00

"Ode Aan Jou" is de tweede single afkomstig van het gelijknamige succes album van Marianne Weber & Willem Barth.  Het nummer "Ode Aan Jou" zal bij de vele liefhebbers goed in de smaak vallen. De samenwerking tussen de twee kwam tot stand toen Willem Barth op verzoek van de inmiddels overleden vader van Marianne een optreden gaf op diens verjaardag. Hier pakte Marianne spontaan de microfoon en daar bleken de stemmen zo perfect samen te passen dat volgens Marianne een samenwerking niet uit kon blijven.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop