RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Wijn- en spijsmarkt met bekende artiesten in Groesbeek
16-09-2013 20:24:00

In het weekend van 27, 28 en 29 september worden in het Gelderse dorp Groesbeek, in het Rijk van Nijmegen, de Nederlandse Wijnfeesten gehouden. Met 20 hectare wijnbouw is Groesbeek een grote speler op de Nederlandse wijnbouwkaart en dat is jaarlijks een feest waard. Drie dagen lang staat het dorp in het teken van wijn en zijn er optredens van nationaal bekende artiesten.

Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy als 'Ladies of Soul' in Ziggo Dome
16-09-2013 19:53:00

Op 15 februari 2014 zullen Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer een unieke avond verzorgen in de Ziggo Dome te Amsterdam. Onder de naam ‘Ladies of Soul’ zullen de vijf topartiesten met elkaar en ook solo een avondvullende muzikale show ten gehore brengen. Tijdens het concert wordt eigen repertoire afgewisseld met oude en nieuwe pop- & soulklassiekers.

Hugo Peeters is Lekker op dreef
15-09-2013 20:29:00

Het huis van Hugo Peeters staat boordevol bloemen en kaarten. Allemaal reacties op zijn nieuwste single ‘ De jongen met de mondharmonica’. Ook de radiozenders laten massaal van zich horen door het nummer ‘ plaat van de week’ te maken of  het direct hoog in de playlijst te plaatsen. Nederland en België omarmen dit nieuwste muzikale kind van de uit Gendt afkomstige zanger. Als dank voor deze steun wil Hugo iets terug doen en wat hij doet is wel heel uniek. Wie het nummer de komende drie weken download krijgt het album "Lekker op dreef" kado.

Imca Marina en Johan Vlemmix vinden het niet 'geestig'
15-09-2013 20:20:00

Prak!! presenteert met trots hun nieuwe videoclip. Deze keer samen met Imca Marina en Johan Vlemmix. De titel van het nieuwe nummer is "Geestjes" en in geïnspireerd op een oud landhuis in Huissen waar het volgens verhalen al eeuwen spookt. In dit spookhuis is ook de clip opgenomen. De bijzondere gastrollen worden vertolkt door: Andre Pronk, Terror Jaap en zelfs Peter Jan Rens. Een unieke samenstelling dus en dito videoclip.

Rob Rietbroek heeft het geluk in zijn leven gevonden
15-09-2013 20:05:00

De uit Den Haag afkomstige zanger Rob Rietbroek heeft zijn geluk in zijn leven gevonden. Dit alles is in het mooie Brabant begonnen op de Camping waar Rob nog regelmatig optreedt. Rob ging toen hij nog klein was met zijn ouders op vakantie in Brabant, waar hij op de camping later ook de liefde van zijn leven tegen kwam. Inmiddels hebben ze al heel wat jaren een leuk gezinnetje en onlangs waren ze samen nog op de TV bij RKK’s Kruispunt TV. Een aflevering over het wel en wee op de Camping met verhalen van vroeger en nu.

Basily Boys a.s. dinsdag samen met Gerard Joling in koffietijd
15-09-2013 19:49:00

Vandaag is bekend geworden dat de Basily Boys samen met Gerard Joling uitgenodigd zijn voor het populaire programma “Koffietijd” op RTL4 a.s. dinsdag 17 September.(tussen 10.00 en 11.00 uur) Presentatrices, Pernille La Lau, Quinty Trustfull en Loretta Schrijver zullen het met Gerard Joling hebben over zijn aanstaande concert in het Ziggodome. Gerard Joling en de Basily Boys zullen aansluitend het nummer “Ik hou er zo van” ten gehore brengen. Koffietijd wordt uitgezonden op RTL 4, iedere werkdag, tussen 10.00 en 11.00 uur.

Ramon Koning bezig met nieuwe single
15-09-2013 19:37:00

Ramon Koning is bezig met een nieuwe single. Na zijn eerste single “Dromen maakt je vrij” vindt de zanger het tijd worden voor een nieuwe plaat. “Dromen maakt je vrij” heeft het goed gedaan en is nog steeds erg gewild bij mijn optredens. Het is nu tijd voor een nieuwe single, die nog dit jaar en anders begin volgend jaar uit zal komen. Het gaat weer een Nederlandstalig nummer worden, meer kan ik er op het moment niet over zeggen”.

Glennis Grace bewijst wederom dat ze één van de beste zangeressen van ons land is
15-09-2013 12:00:00

"Wauw", "Wat een een geweldige zangeres", "Wat een dijk van een stem", "Fantastisch". Dat waren veelgehoorde kreten van fans die gisteravond aanwezig waren bij de indrukwekkende show van Glennis Grace  in de Heineken Music Hal. In bijna tweeënhalf uur zong de zangeres haar grootste hits en werd zij gesupport door The Opposites, Edwin Evers, Jandino Asporaat en John Ewbank. De show zat vol met verrassende elementen. Zo zong de zangeres vanaf een schommel een van haar all-time favorites 'If you don't know me by now' van Simply Red,.

Comeback voor Marcel Ankoné
14-09-2013 18:50:00

Op zaterdag 30 november 2013 vindt de comeback presentatie plaats van Marcel Ankoné. In het verleden bracht de in Den Bosch geboren zanger al diverse single's uit waaronder "Feest voor jou en mij" en "Kom zing met me mee". Ook z'n debuutalbum "Zomernacht" wierp z'n vruchten af. Daarnaast lanceerde hij met z'n nicht Diana Dekkers enkele duetten. Eind 2010 moest Marcel het zingen op een laag pitje zetten i.v.m. zijn drukke baan. Dat eiste nogal veel tijd en energie op voor hem waarop hij druk in de groei was om diverse promoties te behalen binnen zijn carriere in de sales business. Daar heeft hij inmiddels z'n sporen verdiend en heeft nu meer vrije tijd over. Al die tijd bleef het kriebelen en is met diverse mensen om de tafel gaan zitten over wat te gaan en moeten doen om zijn carriere als zanger weer op te pakken.

Nieuwe single voor Johnny Valentino
14-09-2013 17:04:00

Het heeft even geduurd aangezien Johnny afgelopen jaar diverse andere projecten heeft gedaan. Maar daar is ie dan, een echte ouderwetse Johnny Valentino plaat! “Steiger van geluk” is een vrolijke single die vol zit met Rock-’n-roll invloeden ala de Baseballs. Je kan er niet op stilstaan en je moet meezingen of je wilt of niet. Johnny vond het tijd om zijn eerste liefde de Rock-’n-roll weer nieuw leven in te blazen. Dit kwam mede door de vele verzoeken die hij tijdens zijn optredens kreeg om weer een plaat in dit genre te maken.

Stichting GreensParade krijgt eigen lied
14-09-2013 16:46:00

Op 13 september lanceerde de band “Smile” het lied “The Green Smile”. De band is voor deze optimistische song geïnspireerd door stichting GreensParade, die “The Green Smile” als ondertitel bij alle activiteiten gebruikt. Stichting GreensParade heeft als doel bewoners en bedrijven met elkaar te verbinden, te inspireren en te enthousiasmeren tot een duurzame kijk op de toekomst en een gezonde toekomst met voldoende groente, fruit en beweging voor iedereen. De Stichting is daarmee begonnen in de eigen regio Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard en hoopt haar activiteiten in de toekomst landelijk uit te kunnen rollen.

Hans Solo viert 12.5 jarig jubileum in Roosendaal
14-09-2013 13:38:00

Op zondag 20 oktober 2013 viert Hans Solo z'n 12.5 jarig artiestenjubileum bij uitgaansgelegenheid "La Carambole" Onyxdijk te Roosendaal. Diverse collega artiesten zullen hierbij aanwezig zijn om er een gezellige middag van te maken, De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree is geheel gratis. Hans is momenteel druk bezig met de opname van zijn nieuwe cd waar vijf nummers op komen te staan, waaronder twee Engelstalige nummers en drie Nederlandstalige liedjes. Het is eigenlijk allemaal als grap begonnen achter de bar bij "De Figaro” op de Bloemenmarkt te Roosendaal. De klanten die aan de bar zaten hoorden Hans graag zingen en zodra hij binnenkwam nam hij de microfoon in zijn hand en zong zijn favoriete nummer "Maria Magdalena" van de Amsterdamse zanger Dries Roelvink.

TV Oranje komende donderdag bij Buma NL
14-09-2013 12:34:00

Donderdag 19 september is Den Bosch het toneel van de vierde editie van Buma NL, conferentie en festival voor de Hollandse muziek. Op het podium op de Parade treedt het talent van de toekomst op, met Gino Graus, Ray van der Heiden, Wannebiezz, Yoeri L’Abée, Yosee, Arjan Oostrom, Dennis Wiltink, Wimmie, Allan Hoekman en Ancora. De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de Buma NL Awards.

Win vrijkaarten of een CD-single van Daantje
14-09-2013 11:52:00

Bloed, Zweet & Tranen-finaliste Daantje zal op zondag 22 september haar nieuwe single ‘Ik zie het in je ogen’ presenteren in Club Doubler in Hillegom. Er zijn gastoptredens van Wesly Bronkhorst, Wesley Klein, Carina Lamoine, Ben Valkenburg, Stanley Hazes, Wesley Ponsen, Willem Stelling, Roger Vermeer en Armand Fuchs, die tevens de presentatie voor zijn rekening zal nemen. De aanvang is 16.00 uur, entreekaarten kosten € 10.00 en zijn telefonisch te reserveren via 06 – 299 151 68. Het TV Oranje Shownieuws mag een beperkt aantal vrijkaarten (inclusief consumptie) plus 25 gesigneerde singles van ‘Ik zie het in je ogen’ verloten! Als je kans wilt maken op een gratis entreebewijs of CD-single, mail dan uiterlijk dinsdag 17 september je naam naar gert@tvoranje.nl.

Nieuwe single voor Erna Temming 'Als jij straks weer gaat'
13-09-2013 21:35:00

Na een welverdiende vakantie is Erna afgelopen week de studio van haar vaste producers Emile Hartkamp & Norus Padidar ingedoken om haar nieuwe single "Als jij straks weer gaat" af te maken. Het is tevens een nieuwe start voor de spontane zangeres uit Utrecht. Ze heeft gekozen voor een nieuw managementteam en is een berg ervaring rijker geworden door haar deelname aan het SBS 6 programma "Bloed Zweet en Tranen". De verwachtingen van "Als je straks weer gaat" zijn bijzonder hoog gespannen. Meer info: www.ernatemming.nl

 

Clip 'Geen cent te makken' van Gerry Holland online
13-09-2013 21:19:00

Gerry Holland heeft de afgelopen dagen al diverse positieve reacties gekregen n.a.v. de clip “Geen cent te makken” die reeds te bewonderen is op TV Oranje. Vandaag, 13 september gaat de single in release en is verkrijgbaar bij de betere muziekwinkel, te bestellen op z’n website www.gerryholland.nl en te downloaden via de bekende portals.  De gehele opbrengt van de single doneert Gerry aan “de jongens van de straat”. In z'n omgeving ziet hij talloze gevallen van mensen die het helemaal niet meer redden met hun loon of uitkering.

Bjorn Litjes presenteert nieuwe single in Nieuw-Dijk
13-09-2013 16:16:00

Bjorn Litjes is een Nederlandstalige zanger met een mooie, warme stem. Al zijn hele leven heeft hij één droom, muziek maken. Door de samenwerking met producer Kees Tel is het nummer Hou me vast want ik laat je los!” ontstaan. Met een tekst die ergens over gaat tóch een vrolijk nummer neer te zetten, dat was de uitdaging! Kees Tel schreef eerder hits voor o.a. Gerard Joling, René Schuurmans en Jody Bernal. Op zaterdag 5 oktober 2013 is de cd-presentatie van Bjorn Litjes. De avond vindt vanaf 19:00 uur plaats bij Café Tante Dies, Liemersweg 3 te Nieuw-Dijk.

Toppers van Oranje spektakel naar Vlissingen
13-09-2013 15:58:00

Op zondag 22 september. a.s. zijn de opname van het nieuwe Nederlandse en Belgische tv programma “Toppers van Oranje” op de Boulevard in Vlissingen. De entree is gratis en de opname starten om 12:00 uur. Indien de weersomstandigheden het toestaan vinden de opname op de Boulevard in Vlissingen t.o. Hotel Arion plaats. Mocht het weer buitenopname onmogelijk maken, dan zullen de tv opname in het Hotel Arion worden opgenomen.

Nieuwe single voor Henk Dissel
13-09-2013 15:21:00

Met ‘Rood fruit’ zet Henk Dissel zijn opmars onverminderd door. De single is deze week zowel fysiek als digitaal uitgebracht door management / platenmaatschappij ABC Entertainment. ‘Rood fruit’ is wederom dansbaar, Nederlandstalig, aanstekelijk en lekker meezingbaar. De single volgt de zeer succesvolle single ‘Dansen’ op, die in april van dit jaar verscheen. De tekst van Rood fruit werd wederom door Willem Gunneman geschreven en Bas van den Heuvel verzorgde wederom de muziek en productie.

Extra K3 Verjaardagsshows in Groningen en Rotterdam
13-09-2013 11:21:00

Nadat al enkele keren extra shows zijn toegevoegd, zijn de tickets voor de K3 Verjaardagsshows in Amsterdam en Den Bosch volledig uitverkocht. In Groningen zijn voor de K3 Verjaardagsshows op 26 en 27 oktober nog tickets beschikbaar. De laatste kans om de K3 Verjaardagsshow te bewonderen is op 16 en 17 november in Rotterdam. Wil jij de verjaardag van Karen, Kristel en Josje niet missen? Wees er snel dan bij, want de tickets voor deze spetterende show vliegen de deur uit! K3 bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd! Als verrassing en bedankje voor alles wat K3 de afgelopen 15 jaar gedaan heeft, haalt een engel Karen, Kristel en Josje naar de magische wolkenwereld.

Gastrollen nieuwe bioscoopfilm 'K3 Dierenhotel' bekend
13-09-2013 10:59:00

In juni maakte Studio 100 al bekend te gaan starten met de opnames van de nieuwe bioscoopfilm 'K3 Dierenhotel'. De opnames van deze vijfde film van K3 vinden plaats in België en zijn momenteel in volle gang.

Ancora heeft de Oranje Kroon
13-09-2013 10:54:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 16 september is dat ‘Californio’, de nieuwe single van Ancora. De zangers Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams hebben veel succes met hun unieke mix van shantyliederen, Ierse folk en pop. Het debuutalbum ‘Vrij Als De Wind’ kwam vorige week binnen op nummer 1 in de Top 100 van de GFK Dutch album charts. Californio is de tweede single van het album en net als de andere nummers van Ancora voorzien van een prachtige videoclip.

Anouk brengt gloednieuwe single ‘Wigger’ uit
13-09-2013 10:46:00

Anouk heeft gisteren online een lyric video gepost van haar nieuwe single ‘Wigger’. Op Facebook legt ze uit waarom ze het nummer, dat gaat over vooroordelen, zo heeft genoemd en wat de term volgens haar betekent. ‘Wigger’ is een compleet nieuw nummer dat de zangeres slechts een paar weken geleden schreef. De single is vanaf deze vrijdag 13 september digitaal overal verkrijgbaar. Aanstaande maandagochtend 16 september is Anouk te gast bij Edwin Evers op 538 en donderdag 19 september moet ze weer vroeg haar bed uit.

'Wij vieren het leven', het nieuwe album van Jannes vanaf vandaag verkrijgbaar
13-09-2013 10:40:00

Jannes kan de geschiedenis in als een van de meest productieve artiesten in Nederland. "Wij Vieren Het Leven" is Jannes’ twaalfde studio-cd in dertien jaar tijd. Voor het album heeft Jannes samengewerkt met zijn vaste producers Emilie Hartkamp en Norus Padidar. In het verleden is al meerdere malen gebleken dat het drietal een goed team vormt wanneer het aankomt op het specifieke geluid en gevoel dat Jannes overbrengt in zijn muziek. Vier nummer één albums, meer dan 500.000 verkochte albums, negen gouden en twee platina albums zijn hiervan het bewijs.

100% NL TV start 1 oktober
12-09-2013 13:14:00

Nederland krijgt er vanaf 1 oktober een nieuw TV station bij: 100% NL TV. 100% NL TV is een samenwerking tussen het radiostation 100% NL en de makers van Lite TV. Het nieuwe TV station is vanaf 1 oktober 24 uur per dag te zien bij Ziggo op kanaal 356.

Jeronimo heeft het Cups virus
12-09-2013 12:52:00

Via de social media waaide ' Cups', een nieuwe rage onder de Amerikaanse tieners, ook over naar Nederland. Cups is een spelletje van handjeklap, bekers en zang. Het begon enkele jaren geleden toen twee meisjes een clipje op Youtube hadden gezet waarin zij de eeuwenoude traditional ' When I'm Gone' zongen en zichzelf daarbij begeleidden door afwisselend te klappen en met een beker op de tafel te kloppen. De actrice Anna Kendrick zag het clipje en stelde aan de regisseur van de film ' Perfect Pitch' voor om dit in de film op te nemen.

BLØF en Nielson verzorgen titelsong voor 'Mannenharten'
12-09-2013 11:26:00

Op 28 november verschijnt Mannenharten in de bioscoop; de all-star romantische komedie over mannen op zoek naar ware liefde. De gelijknamige titelsong wordt eveneens door mannen gemaakt; de vier heren van BLØF en Nielson zijn samen de studio ingedoken voor het titelnummer. Een eerste fragment is te horen in de filmtrailer, die op 11 september in bijzijn van cast in première gaat in Pathé Tuschinski.

3 nieuwe singles voor Gordon
12-09-2013 11:20:00

“Kom Eens Dichterbij”, “Liefde Overwint Alles” en de tune van Hotter Than My Daughter – “So This Is Me”. Gordon bracht in 2011 voor het laatst een solo-single uit. Dat was het nummer "Dit is mijn laatste lied voor jou", dat hij speciaal voor zijn moeder zong. Daarna bracht hij alleen liedjes uit met LA The Voices en zag hij naar eigen zeggen geen toekomst meer in zijn solocarrière. "Ik denk ook dat dit echt het laatste is wat ik doe op dat gebied", vertelde Gordon in 2011 aan 100% NL. Nu hij is gestopt met de groep, pakt de 44-jarige zanger zijn solocarrière toch weer op.

René le Blanc weer op de bühne Als Engelbert Humperdinck
11-09-2013 12:50:00

René le Blanc terug als Engelbert Humperdinck. Wat begon voor de zanger in 1987 met zijn vertolking van het nummer Please Release Me van Engelbert Humperdinck, wordt er achter de schermen gewerkt aan een come back van deze act. René die jaren heeft opgetreden als Engelbert in Duitsland, Belgie en Nederland hoopt hiermee weer een andere weg in te slaan. Ik merk tijdens mijn optredens dat als ik een paar nummers zing van Humperdinck er weer veel vraag is naar deze liedjes. Samen met mijn team zijn we nu bezig om te kijken hoe we dit weer vorm kunnen geven.

Roosy en Sunny lanceren pakkend nummer met een opzwepend en exotisch ritme
11-09-2013 11:42:00

Roosy en Sunny delen al 12.5 jaar het podium, het begon allemaal in een Utrechtse feestband waar Roosy de drummer was en Sunny de leadzangeres. Vanaf die tijd zongen zij op bruiloften en partijen enkele klassiekers als “Grease megamix”, “Brand New day” en “The time of my life”. In 2007 werd de band doorgestart als “Trio Stop” en staan ze samen vooraan op het podium. Sunny begon haar zangcarrière op haar zestiende, waar ze naast zangeres in een band ook aan de weg bleef timmeren met haar eigen CD ‘Atlantic’ als tastbaar bewijs.

Nieuwe edities Muzikantendag in Hilversum en Deventer
11-09-2013 11:29:00

Opnieuw gaat de Muzikantendag on Tour: zaterdag 26 oktober wordt de dag georganiseerd in De Vorstin in Hilversum. Zaterdag 9 november is de Muzikantendag in Burgerweeshuis in Deventer. Er zijn panels, clinics en workshops van onder anderen de leden van het management en de band Kensington, taalcoach van de sterren, Buffi Duberman en Chef'Special. De demospreekuren worden uitgebreid: muzikanten kunnen terecht voor feedback op hun demo, bandbiografie, promotiefoto en social media kanalen.

Nieuwe single voor Manuela Raaijmakers
11-09-2013 11:22:00

Dit jaar wordt Manuela (Raaijmakers) twintig en dus mag gerust worden gesproken van een nieuw aanstormend talent. Met haar prettige verschijning en fijne uitstraling stapte de zangeres in 2011 het entertainmentwereldje binnen. Haar debuutsingle ‘Zoveel liefde’ is destijds met veel enthousiasme ontvangen en dus gloort misschien wel een nieuwe ster aan de artiestenhemel. Ook haar tweede single met hierop de nummers ‘Blij dat ik jou heb’, ‘Taal van de liefde’ en ‘Ritme van Amore’ is goed opgepikt.

Clipopname 'Ik zie het in je ogen' van Daantje in Plashoeve
11-09-2013 11:16:00

Op dinsdag 10 september vonden in de Plashoeve in Vinkenveen de clipopnamen plaats van de nieuwe single van Bloed, zweet en tranen finaliste Daantje: “Ik zie het in je ogen”. De clipopnamen werden gedaan door Clipopname.nl. De single wordt uitgebracht door Platenlabel Rood, Hit, blauw, waar de zangeres onlangs een contract heeft getekend. De bekende accordeonist Andre Vrolijk, die meespeelt op het nummer was present om in de clip te figureren. Andere figurant was Daantjes vriend Willem.

Start nieuwe Theatertour Willeke Alberti
10-09-2013 13:00:00

Met haar nieuwe theaterprogramma Willeke in Concert, zolang er maar liefde is zal Willeke Alberti vanaf oktober 2013 te zien zijn in de Nederlandse theaters. In deze voorstelling zal Willeke, onder begeleiding van haar live band, haar mooiste liedjes ten gehore brengen. Willeke Alberti zit al meer dan vijftig jaar in het vak. Het jonge publiek kent haar van de optredens bij onder andere Ali B op volle toeren,  De Zomer Voorbij van Jan Smit en zijn Volendamse collega’s en Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Met nummers als Spiegelbeeld, Telkens Weer en Waar is de Zon is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Speel een Facebook spelletje met Gabriello
10-09-2013 11:19:00

De Vlaamse zanger Gabriello heeft vorige week zijn nieuwe single gelanceerd. Het is alweer de vijfde single van Gabriello in slechts anderhalf jaar. De tracks “Ik had je lief” “Que Sera” “Waterkant” en “Niet thuis vannacht” behaalden allemaal de Single Top 100 in Nederland. De nieuwe single draagt de titel “Hemel zonder tijd.” en is een nazomer uptempo nummer. Om dit heugelijke feit te vieren maak je kans op een thuisconcert van Gabriello. Je maakt kans op een thuisconcert door het antwoord op de volgende vraag te geven in een Persoonlijk Bericht.

Officiële start van het nieuwe LA The Voices in Den Haag
10-09-2013 11:11:00

De officiële start van het nieuwe LA The Voices wordt gevierd met een spetterend feestje bij  Beachclub Gotcha, Deltaplein 1 te Den Haag (Strandafslag 3). Op 22 september trakteren Remko Harms, Roy van den Akker, Peter William Strykes en Richy Brown vanaf 13.00 uur de aanwezigen op een middag vol muziek, gezelligheid en verrassingen.

Harry Weiss komt met verzamel cd
10-09-2013 10:47:00

Op zaterdag 14 september lanceert Harry Weiss zijn nieuwe verzamel cd. Dit evenement zal plaatsvinden bij Café "De Bolle"  Rijksweg  Zuid 131a te Geleen. De avond wordt samen gevierd met optredens van: Frans Theunisz, Nick Gilissen, Peggy Lassouw, Neer Scheffer, Trio Ongerein, Duo Mitchell en Michael, Harmina de Jonge, Lambert Dieteren en Duo Op Os!

Wesly Bronkhorst tekent bij Cornelis Music
09-09-2013 15:09:00

Wesly Bronkhorst en CNR entertainment slaan de handen ineen. Met deze samenwerking maakt de zanger weer een stap in zijn carriere. De rasechte Amsterdamse zanger is inmiddels een aantal jaren actief en heeft al een aantal indrukwekkende optredens achter zijn naam staan. Van het Jordaanfestival, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré,  tot het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam ArenA voor 40.000 man.

Nieuwe single Ancora verschijnt op 13 september
09-09-2013 14:42:00

Na een glorieuze binnenkomst van het debuutalbum van Ancora, getiteld Vrij Als De Wind, op nummer 1 in de album top 100 afgelopen week, verschijnt vrijdag 13 september a.s. de nieuwe single Californio. Dit vrolijke, up-tempo nummer, met tekst van de hand van Jan Keizer en zijn zoon Louis, is de opvolger van de hitsingle Vrij Als De Wind, die eerder deze zomer is verschenen. Zaterdag 21 september wordt de muziekspecial van Ancora, waarin de liedjes van hun debuutalbum Vrij Als De Wind centraal staan, uitgezonden door TROS TV.

Femke Meines langst genoteerde artiest in Kids Top 20
09-09-2013 14:33:00

Afgelopen weekend bleek dat het nummer ‘Dan Kies Ik Voor Jou’ van de 13-jarige zangeres Femke Meines al 24 weken in de Kids Top 20 staat. Daarmee is Femke Meines momenteel de langst genoteerde artiest in de populaire lijst. De Kids Top 20 wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden bij de Tros op Zapp op Nederland 3. Femke Meines won vorig jaar het Junior Songfestival met haar eigen nummer ‘Tik Tak Tik’. Op 8 maart 2013 kwam haar tweede single ‘Dan Kies Ik Voor Jou’ uit.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool