RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Wim Leys doet zijn ding op nummer 1 in de Vlaamse Ultratop 10
14-05-2013 10:36:00

Een rock'n roll nummer hoeft niet altijd een cover te zijn. Voor zijn nieuwste single schreven Frederik Cornelis en MNM presentator Elias Smekens een gloednieuw rock'n roll nummer. En na Happy Days (in 2011) haalt Wim Leys er opnieuw een nummer 1 in de Vlaamse Ultratop 10 mee. 'Ik doe mijn ding' valt ook op televisie op dankzij de leuke clip.

Mark Rijs presenteert nieuwe single in Leiden
14-05-2013 10:10:00

Op vrijdag 17 mei a.s. zal Mark Rijs zijn single ‘Ik wil alleen maar jou’ presenteren in Partycentrum De Zijl in Leiden. Naast Mark zullen er ook gastoptredens zijn van o.a. Jan van Est, John Zoet, Leo Nardell, Rinus Ponsen, Sander Kwarten en John West. De entree bedraagt € 15.00 en is inclusief een single. ‘Ik wil alleen maar jou’ is door publiek, radio en Tv goed ontvangen. Mark is de komende tijd te gast bij diverse radio- en Tv zenders ter promotie van zijn single. ‘Ik wil alleen maar jou’ is een vrolijke en dansbare track.

De Moeflons hebben hun nieuwe single gelanceerd
13-05-2013 23:25:00

De band Moeflons, bestaande uit Erwin, Hans, Henry en Sietse hebben al veel nummers op hun naam staan o.a. “Jij bent de mooiste” “Zomer” “Mag ik jou vanavond kussen” “Mooi is het leven” en “Hey lekker ding.” De laatste single deed het niet alleen in Nederland heel goed maar werd ook tot Trots-plaat gebombardeerd door de Vlaamse zender VBRO.  De nieuwe single van Moeflons draagt de titel “Heimwee” en is gezongen in het Drents. RTV Drenthe heeft de formatie uitgedaagd om een nummer in het dialect op te nemen.

MainStreet zingt titelsong 3D animatiefilm Despicable Me 2
13-05-2013 23:22:00

Sinds hun eerste optreden tijdens het AVRO Junior Songfestival is het succes van de populaire boyband Mainstreet explosief gegroeid. Hun album Breaking the Rules kwam binnen op nummer 1 van de Mega Top 100 en hun concerttours waren in recordtijd uitverkocht.Dit voorjaar zijn de bandleden Nils, Owen, Daan en Rein aan een bijzonder project begonnen: de Nederlandse versie van Pharrells nummer Despicable Me. Dit nummer zal te horen zijn in de bioscoop tijdens de aftiteling van de nieuwe 3D animatiefilm Despicable me  2.

Drukbezochte 'Open repetitie' zangschool Geke`s Tiental
13-05-2013 10:24:00

Het was zaterdagavond een druk bezochte "Open Repetitie" bij de zangschool Geke`s Tiental o.l.v. Geke van der Sloot zaterdag 11 mei 2013 j.l. Deze open repetitie werd voor de 34ste keer gehouden en deze keer waren er opvallend veel jongens bij aanwezig en dat is een goede ontwikkeling. Alle leerlingen die zich zaterdag hebben gemeld mogen meteen aanstaande vrijdag 17 mei met de eerste zangles beginnen om 18.30 uur in gebouw "De Morgenster".

Ivo & Dian uit Rotterdam winnen 8ste talentenjacht tijdens Snikkeweek
13-05-2013 10:09:00

Woensdag 8 mei werd er tijdens de Snikkeweek voor de 8e keer een talentenjacht georganiseerd door de Stichting Lucky Joe. De aanmeldingen kwamen uit alle delen van het land. Er was veel variatie van Nederlandstalig, Engels, instrumentaal, maar ook Australië was vertegenwoordigd door Jeff Haymann die sinds kort in Stadskanaal woont en zichzelf begeleide op gitaar en zijn eigen nummer ten gehore bracht.

Jubileumshows Ronnie Tober Foundation bijna ten einde
12-05-2013 16:37:00

De jubileumshows voor de Ronnie Tober Foundation lopen bijna ten einde. Het was elke keer weer succesvol en één groot feest met Willeke D’estell, Erwin Fillee en natuurlijk Ronnie zelf. Met het complete team hebben ze er ruim 20 gedaan en het was in een woord ‘geweldig’. Ronnie geeft ook de complimenten aan de man die alles op een voortreffelijke manier heeft geregeld namelijk Rob Pach!

Otto Roona presenteert nieuwe single tijdens Pinksterfeest in Leek
11-05-2013 21:45:00

De uit Roden afkomstige volkszanger Otto Roona presenteert tijdens de aftrap van het Pinksterfeest in Leek op 17 mei z'n nieuwe single  "Als je lacht schijnt de zon...". Deze is opgenomen in een andere studio en heeft een totaal andere sound, aldus Otto. Het is alweer de zesde productie van Otto onder het label van L&G Producties uit Oude Pekela dat eveneens verantwoordelijk is voor de productie. Otto heeft sinds zijn debuutjaar in 2012 een flinke naamsbekendheid gekregen bij diverse grote radiostations.

Singlereleaseparty Sander Kwarten deel 2
11-05-2013 14:12:00

Op 8 juni 2013 vindt de tweede single presentatie plaats van Sander Kwarten bij Café "Ons Thuis" aan de Bredaseweg 20 in Terheijden. Meewerkende artiesten zijn: Jheron van der Heijden, Stanley Hazes, Jeffrey Heesen, Rinus Ponsen, Mark Rijs, Ferry Goorden, Rinus Werrens, Guido, Roy van Lent en natuurlijk Sander Kwarten. De aanvang is om 20.00 uur en de zaal gaat open omstreeks 19.00 uur. De entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00. Voorverkoop adressen: Café Ons Thuis 076 593 1600, JC Event : 06-12963738 en bij Tankpunt B.V. Zeggelaan 200 in Terheijden. De entree aan de deur bedraagt € 12.50. Bij binnenkomst ontvangt iedereen de nieuwe single. De organisatie is in handen van JC Records Party Event Presents.

EXIT gaat het podium weer op
11-05-2013 12:26:00

In de jaren tachtig was het orkest Exit te vinden op vele podia in Nederland. Deze band zat een beetje tussen de Hardrock en het top 40 werk in. EXIT bestond uit Jack Willemse, Wout van de Akker, Paul van Schayk † , Ad Verbeek en Jack van Raamsdonk. Na een paar weken kwam Jack Willemse met een regelrechte smartlap aanzetten, er werd wat uitgeprobeerd tijdens de repetities en de B-kant was geboren onder de naam, 'Kom bij me terug’. Toen EXIT er klaar voor was werd er een studio besproken, dit werd uiteindelijk de studio van Johnny Hoes in Weert.

Het geduld van zanger Gerry Holland wordt beloond
10-05-2013 20:28:00

In 2012 trekt Gerry Holland de stoute schoenen aan en neemt contact op met de bekende producers Emile Hartkamp en Norus Padidar. Zijn boodschap was duidelijk: "Ik wil graag mijn stad bezingen, ik wil liedjes uit de tijd dat Mokum met Tante Leen en Johnny Jordaan zo mooi over de Westertoren zongen en Johan Cruyff onoverwinnelijk was. Liedjes die mensen blij maken en waar wij om kunnen lachen en even niet moeten denken aan de dagelijkse zorgen waar we de laatste tijd veel mee te maken hebben. Dat klonk de producers als muziek in de oren.

Binnenkort nieuwe single en clip voor Dirk Meeldijk
10-05-2013 18:30:00

Op donderdag 9 mei werd in Café Murphy’s Law de nieuwe clip van de nieuwe single “Jou herken ik met gesloten ogen” van de Hillegomse zanger Dirk Meeldijk opgenomen. Meeldijk had zelf gezorgd voor figuranten, de halve straat waarin hij woont was present, maar ook trouwe fans, vrienden en familie. Ook hadden er oproepjes gestaan op Twitter en Facebook, met als gevolg een gezellige volle kroeg, de locatie bij uitstek voor de opnamen van deze meezinger bij uitstek.  Het is een oud nummer, die door Dirk Meeldijk in een nieuw jasje is gestoken.

René Schuurmans heeft de Oranje Kroon
10-05-2013 16:07:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 13 mei is dat ‘De avond van mijn leven’, de nieuwe single van René Schuurmans. De immer in een smetteloos wit overhemd gestoken Brabantse zanger heeft een heerlijk swingend deuntje op de plaat gezet, dat uitstekend past bij het fraaie lenteweer van de laatste tijd. De tekst gaat  ook nog eens ‘ouderwets’ over de liefde. Een nieuwe hitsingle ligt dus voor de hand voor René, die volgend jaar alweer zijn tienjarig artiestenjubileum viert.

Marco de Hollander deelt met prijzen
10-05-2013 16:00:00

Vanaf vrijdag 10 mei tot 2 juni maken fans van Marco de Hollander kans op fantastische prijzen. Dit om met elkaar te proosten op de zomer en de nieuwe singel van Marco de Hollander ‘Gooi nog een keer de glazen vol’. Om de zomersingle tot een succes te maken, is er speciaal voor zijn fans een downloadactie gestart.

Nieuwe single Wolter Kroes vanaf heden verkrijgbaar
10-05-2013 12:48:00

Wolter Kroes zit dit jaar 25 jaar in het vak en dat mag niet ongemerkt voorbij gaan. Om dit heugelijke feit groots te vieren geeft Wolter op 12 september een spectaculair jubileum concert in Openlucht Theater Caprera in Bloemendaal. Naast zijn bekende hits zal ook de nieuwe single ‘Bij Jou Zijn’ uiteraard onderdeel worden van de show. ‘Bij Jou Zijn’ is een vrolijk uptempo nummer en is geschreven door Danny Sahupala die al jaren met groot succes met bekend Nederland werkt. ‘Bij Jou Zijn’ is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Roy Raymonds start zijn eigen label Happy Feet Music
10-05-2013 12:06:00

Roy Raymonds begint een eigen label met de toepasselijke naam "Happy Feet Music". Binnenkort zal z'n eerstvolgende single “Met een lach en een traan” hierop uitkomen. Vanaf z'n allereerste optreden loopt hij al op blote voeten en de naam "Happy Feet Music" was dan ook snel bedacht. Roy zal op zondag 19 mei met zijn Happy Feets een cd presentatie geven in Safari Park Beekse Bergen. Voor dit spektakel zijn nog enkele kaarten te koop via info@sensmusic.nl. Naast de presentatie ga je samen met Roy op safari en kun je genieten van een barbecue.

Robert den Brok laat weer van zich horen
10-05-2013 00:44:00

Met “Lekker!” laat Robert den Brok weer van zich horen. Zijn grootste hobby is het vermaken van mensen.Daarbij wordt dan ook alles uit de kast getrokken. Naast het draaien van plaatjes met professioneel licht en geluid bleek Robert ook gezegend met een goede zangstem. Wat begon als een geintje is inmiddels uitgegroeid tot een professionele activiteit. In het afgelopen jaar was Robert uiterst succesvol met de singles “Kom Nou Eens Allemaal Mee”, “Vind Ik Leuk”, “Super Duper” en “Weekend”.

Nieuwe single voor Henk Harders
10-05-2013 00:37:00

“Geef Jouw Hart Aan Mij” is de geweldige nieuwe single van de Stadskanaalse zanger Henk Harders. Na het succes van “Mary Jane” (2012) heeft Henk hiermee een waardige opvolger gevonden.  Henk Harders is al enkele jaren actief en zijn populariteit groeit met de dag. Aanvankelijk in het Noorden van het land, maar inmiddels breidt zijn succes zich uit over het hele land. De agenda van Henk is goed gevuld, hij beschikt over een prachtige warme stem en het charisma van een echte artiest.

Guus Meeuwis neemt volgende stap op ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’
09-05-2013 13:37:00

Guus Meeuwis, inmiddels ruim zeventien jaar succesvol in het vak, brengt aanstaande vrijdag zijn negende studioalbum uit: ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’, een muzikaal verrassend, energiek feel-good album. In tegenstelling tot voorgangers ‘NW8’ en ‘Armen Open’, waaraan een uitgekiend plan aan ten grondslag lag, doken Guus en zijn band dit keer onbevangen en zonder plan van aanpak de studio in. “We hebben onszelf geen restricties opgelegd en zijn gewoon begonnen”, legt de zanger uit.

Maak kans op een optreden van Theo Mezz bij jou thuis
09-05-2013 10:30:00

Op het label van Rood-Hit-Blauw verscheen onlangs de nieuwe single van Theo Mezz getiteld ’Diana’. Een erg verrassende plaat waarin meerdere stijlen zijn samengesmolten tot een pakkende en feestelijke song. Omdat Theo dit jaar al weer 10 jaar als artiest actief is, en dit te vieren is er een leuke actie opgezet. De spelregels: Als je vanaf nu, maar uiterlijk voor zondag 30 juni 24.00 uur, de single “Diana” download ding je mee naar een gratis spetterend optreden van Theo deze zomer op een locatie naar jouw keuze.

Herman van Dooren geeft moederdagsingle gratis weg
09-05-2013 01:39:00

Herman van Dooren geeft de track “Mijn lieve moeder bedankt” gezongen met zijn dochter Jany gratis weg voor moederdag. De clip is in 1 week tijd al ruim 43.000 keer bekeken op youtube. Herman: "Ik krijg zoveel leuke reacties op mijn nieuwe liedjes waaronder “Mijn lieve moeder bedankt” dat ik graag iets leuks terug wil doen voor alle fans van het Nederlandse lied. In overleg met mijn platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties hebben we ervoor gekozen om het liedje gezongen met mijn dochter Jany, welke speciaal geschreven is door Frans Bauer voor mijn moeder en voor Jany haar oma, gratis weg te geven aan een ieder die dat wil.

Pech voor Michelle Okken
09-05-2013 01:24:00

De tienjarige Michelle Okken die onlangs haar nieuwe single "Waarom huilt u mama?" lanceerde heeft haar been gebroken. Tijdens een vakantie uitstapje kwam ze zeer ongelukkig terecht in een springkussen. Een bezoek aan een ziekenhuis was het vervolg en daar bleek dat haar been gebroken was en voorlopig "loopt" ze rond met een gipsbeen. Het kwam wel op een heel ongelukkig moment aangezien ze druk bezig is met de promotie van haar nieuwe single.  Vanzelfsprekend gaat de promotie van "Waarom huilt u mama?" door.

Stanley Hazes Artiesten Management BV een feit
08-05-2013 15:02:00

Omdat Stanley Hazes door familie en kennissen regelmatig werd benaderd om feestjes en party's te organiseren besloot de zanger te starten met een artiestenbureau. Stanley Hazes Artiesten Management BV is een nieuw artiestenbureau in Helmond die ook beginnende artiesten een eerlijke kans biedt op naam en faam in de muziekwereld. Ze verzorgen voor zowel beginnende als reeds bekende artiesten het management.

‘Toppers van Oranje’ vanaf augustus bij TV Oranje
08-05-2013 14:38:00

Muziekzender TV Oranje gaat de samenwerking met Ivo Franklin Produkties en Clipstudio.nl uitbreiden. Vorig jaar was al overeengekomen dat de tv-opnamen van de muziekprogramma’s Brabant Toppers, Limburg Toppers en Zeeland Toppers gebruikt kunnen worden om videoclips en interviews met artiesten te produceren voor TV Oranje.

Erna Temming krijgt ontelbare reacties op haar auditie in Bloed Zweet en Tranen
08-05-2013 10:37:00

Afgelopen vrijdag was Erna Temming te zien in Bloed Zweet en Tranen. In totaal 610.000 mensen zagen haar plaats nemen in de hotseat en dat betekent dat ze nog volop kans maakt om te winnen. Wij vroegen Erna waarom ze zich voor Bloed Zweet en Tranen had opgegeven. Erna: Waarom doe je mee met het programma Bloed, Zweet en Tranen is me vaak gevraagd. Nou dat zit zo. 

Jaman deze week in De Panorama
07-05-2013 13:15:00

Het gaat goed met volkszanger Jaman. Zijn laatste single "Spoken bestaan niet" staat deze week hoog genoteerd in de diverse hitlijsten. Jaman zelf staat deze week in De Panorama. Op zichzelf is dit al een goede reden om dit blad te kopen maar er staan nog veel meer geweldige artikelen in. Dus op naar de betere boekwinkel! Het artikel geschreven door niemand minder dan Chiel Montagne is de moeite waard om te lezen.

Clip 'Gooi nog een keer de glazen vol' van Marco de Hollander online
07-05-2013 12:19:00

Het heeft even iets langer geduurd dan normaal, maar de clip bij "Gooi nog een keer de glazen vol" van Marco de Hollander staat inmiddels online op YouTube en is al te bewonderen op TV Oranje. In april ging de uit Ter Aar afkomstige zanger met een muzikaal gezelschap naar Turkije en maakte van deze gelegenheid gelijk gebruik van de diensten van Tom van der Borst (Clipstudio) om op deze unieke lokatie de clip op te nemen. De single is opgenomen in Studio Difference te Weert en geschreven door Peter van Noort die tevens schreef voor Will Tura en Peter Beense.

Leidse Naomi komt met nieuwe single; ‘Een Zwoele Nacht’
07-05-2013 11:57:00

De in 1992 geboren Leidse zangeres Naomi bracht al in 2010 haar eerste single uit getiteld; ‘Als een Engel’. De bijbehorende videoclip eindigde in dat jaar als de n1ummer  in de TOP1000-verzoekparade van TV-Oranje. De Leidse heeft al aardig wat ervaring  opgedaan in het wereldje en kom nu met de single; ‘Een Zwoele Nacht’. In 2011 verscheen van Naomi de single ‘Helemaal Compleet’ met als B-track ‘Give Me A Reason’. De Toppers kozen vorig jaar de Leidse als één van de tien finalisten voor de Toppers Halftimeshow.

Wederom hit voor Gabriello
06-05-2013 13:56:00

Gabriello heeft weer een hit te pakken. De Vlaamse zanger is met zijn nieuwe single “Niet thuis vannacht" binnengekomen in de Single Top 100 in Nederland. Het nummer is de opvolger van het nummer "Waterkant" welke de 29e positie van de charts behaalde. Eerder stond de Vlaamse zanger hoog in de hitparade met "Ik had je lief" en "Que Sera." Nu staat Gabriello dus weer in de Single Top 100. De Vlaming is enthousiast: “Ik ben heel erg blij met alweer mijn vierde hit in Nederland. “Niet thuis vannacht” is binnengekomen op nummer 68 van de single hitlijst.

Comeback voor De Roffels tijdens het pleinfeest in Musselkanaal
06-05-2013 11:59:00

Op donderdag 9 mei ( Hemelvaartsdag) staat er een groot artiestenspektakel gepland tijdens de jaarlijkse Snikkeweek in Musselkanaal. Het Willem Diemerplein wordt omgetoverd tot "Gezelligheidsplein" en zullen er tal van artiesten hun opwachting maken tijdens dit festival.  Ook is er rekening gehouden met de inwendige mens en is er een horecaterras en zijn er  springkussens voor de kleintjes aanwezig. 

Open repetitie bij Geke`s Tiental
06-05-2013 10:45:00

De Stichting Zangschool Geke`s Tiental o.l.v. Geke van der Sloot houdt aanstaande zaterdag 11 mei voor de 34ste keer een open repetitie. Belangstellenden zijn van harte welkom. De open les wordt gehouden in gebouw "De Morgenster", etage 2, Rotholm 20, 8321 DK te Urk en aanvang is 18.30 uur. Jongens en meisjes vanaf 4 jaar uit Urk en wijde omgeving die graag willen leren zingen mogen zich deze dag komen aanmelden.

Peter la Haye komt met nieuwe single
05-05-2013 12:08:00

Binnenkort verschijnt er een nieuwe single van Peter la Haye. De titel hiervan is "Ik mis je" en het is een prachtig ingetogen “Liefdes” nummer met klank naar Nederlandstalige soul, blues, op en volks. Het arrangement, de tekst en de productie heeft Peter zelf gedaan in eigen La haye sound Productions studio. De videoclip wordt op korte termijn innenkort geproduceerd door Kasca Producties. Op zaterdag 1 juni 2013 vindt de presentatie plaats bij Café Rustenburg in Den Haag. De single zal wel eerder te downloaden zijn via diverse download platforms.

Ray van der Heiden heeft de Oranje Kroon
04-05-2013 14:52:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 6 mei is dat ‘Niemand als jij’, de nieuwe single van Ray van der Heiden. Deze Nederlandse bewerking van de hit ‘Nobody else’ van René Froger uit 1991 is de eerste landelijke single voor dit Leidse zangtalent. Ray begon zoals veel zangers in het café en timmert sinds een aantal jaren flink aan de weg in het artiestenwereldje. De clip van ‘Niemand als jij’, die deels is opgenomen in een oer-Hollands duinlandschap, is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Liesbeth List reikt eerste exemplaren Nieuwe Klassiekers uit
04-05-2013 12:25:00

Op maandag 6 mei verschijnt de interviewbundel 'Nieuwe Klassiekers' met 21 verhalen over 21 bijzondere theater- en nederpopliedjes. Die middag reikt Daan Bartels samen met Liesbeth List de eerste exemplaren uit. De volgende geïnterviewde artiesten hebben aangegeven aanwezig te willen zijn  Freek de Jonge, Frank Boeijen, Lucretia van der Vloot, Mathilde Santing, Gé Reinders, Frans Mulder, Angela Groothuizen, Anne van Veen en Eva de Roovere.

Gordon reageert op beschuldigingen leden Los Angeles The Voices
04-05-2013 03:22:00

Gordon is zeer teleurgesteld in de overgebleven zangers van Los Angeles The Voices. In maart nam Gordon het besluit om uit de populaire formatie te stappen. Daarna barstte de beerput los en kreeg Gordon een grote lading kritiek over zich heen. Omdat hij voor de zoveelste keer weer werd beschuldigd van ‘ruzie maken’ of ‘slavernij’ en ‘schrikbewind’  was voor hem de maat vol.

'Drink nog wat van mij' is nieuwe single van Matthijs Koning
03-05-2013 16:55:00

“Drink nog wat van mij” is de nieuwe single van Matthijs Koning. Een melodieus en uptempo nummer die zijn oorsprong kent in Zuid-Afrika, in de sound zoals we inmiddels van Matthijs gewend zijn. Het nummer is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en de Nederlandse tekst is geschreven door zijn broer Koen Koning. Zingen zit Matthijs in het bloed en werd pas echt als zanger ontdekt tijdens de talentenjacht voor het populaire Nederlandstalige festival Oosterhout Live. Zijn opa was destijds als eerste Volendammer op televisie met het duo "Duo de Koning".

Dean Saunders heeft een nieuwe single uit
03-05-2013 16:21:00

Begin dit jaar heeft Dean Saunders, de winnaar van Popstars 2011, een nieuw platencontract getekend bij Holliwood Records. Met de nieuwe single "Ben jij" wordt muzikaal ook een nieuwe weg ingeslagen samen met producer Edwin van Hoevelaak en maakt Dean eindelijk de muziek die hij graag wil maken. Stoer maar wel toegankelijk voor een groot publiek. De single kent twee versies waaronder een akoestische. Opname was in de Rooftop Studios te Holten. De release van de bijpassende videoclip zal ook binnenkort bekend worden gemaakt. 

Corry Konings neemt duet op met Christoff
03-05-2013 15:19:00

Corry Konings gaat binnenkort een duet opnemen met de Vlaamse schlagerkoning Christoff. Welk lied het gaat worden is nu nog niet bekend, maar volgens Corry komen ze daar samen wel uit. "Het is een leuke jongen, hij zingt ook hartstikke goed. We moeten alleen een goed liedje hebben", aldus Corry. De Brabantse zangeres treedt al regelmatig in België op.

Maak kans op een barbecuefeestje bij Rob Zorn thuis
03-05-2013 13:50:00

Twee weken geleden lanceerde Rob Zorn z'n nieuwe single "Leven hoe ik leven wil". Zoals vanouds een echt Rob Zorn nummer. De uit Haarlem afkomstige zanger is altijd in voor een feestje en heeft daarom besloten om een download actie op poten gezet. Via Facebook vroeg hij aan z'n fans wat een leuke actie zou zijn. Omdat veel volgers weten dat Rob thuis de kok kozen ze als favoriete prijs een barbecue bij de volkszanger thuis.  De winnaar krijgt een uitnodiging voor twee personen.

Toppers Fanzone, groots feestelijk horecaplein voor aanvang concerten Toppers in Concert
03-05-2013 13:22:00

Op 24, 25 en 26 mei staan de Toppers weer drie dagen in de Amsterdam ArenA met het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van Nederland. Iedere middag vanaf 14 uur zijn alle Toppers Fans van harte welkom op de Toppers Fanzone gelegen net buiten het stadion op een speciaal evenemententerrein. De Toppers Fanzone wordt ingericht als groot horecaplein met diverse eet- en drinkgelegenheden en een fantastisch podium. Gedurende de warming up voor de concerten kan men genieten van de diskjockeys van 100%NL en optredens van diverse artiesten.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl