RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Clip 'Hengelo-o-o' van Jeffrey Spalburg bereikt mijlpaal
02-09-2013 09:52:00

Cabaretier, acteur, comedia en schrijver Jeffrey Spalburg lanceerde op 13 juli 2013 de clip van nummer "Hengelo-o-o" op YouTube. Ondertussen is de clip meer dan 1 miljoen keer bekeken. Omdat hij veel positieve reacties op het nummer kreeg tijdens z'n cabaretvoorstelling ‘Thuus’, waarmee hij door het land toert, besloot Spalburg het nummer samen met Jolanda Clement van JC Records in december 2012 uit te brengen op single.

Laatste 50 kaarten voor 'Dana Winner met liveband in concert' in Westerhaar in de verkoop
02-09-2013 09:21:00

Op zaterdag 21 september 2013 presenteert artiestenbureau Twenterand "Dana Winner met liveband in concert" in het Kulturhus De Klaampe, Beeklaan 1 te Westerhaar. Met de teller die intussen op twee miljoen verkochte cd’s in binnen – en buitenland staat, is Dana Winner één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. De artieste met “de gouden stem” kan intussen terugblikken op een succesvolle muziekcarrière die al meer dan 20 jaar duurt. Tientallen gouden en platina onderscheidingen en verschillende nummer 1 hits zoals “De Oude Man En De Zee”, “Woordenloos”, “Westenwind” en “Zeven regenbogen” zijn het overtuigende bewijs van Dana’s bloeiende carrière. Dana’s unieke vocale talenten en haar gedrevenheid zorgen ervoor dat ze ook succes kent buiten de grenzen van België.

Bart Bosch is weer helemaal terug
02-09-2013 08:03:00

Bart Bosch is er een tijdje uitgeweest en probeert terug te komen. Dit lijkt hem te lukken. Onlangs bracht hij de single uit “Ren niet weg” en deze plaat werd door de radiostations goed opgepakt. “Zeventig radiostations hebben mijn single opgepakt en daar ben ik erg blij mee”. Volgens de zanger heeft de titel van de single een  bijzondere boodschap aan iedereen. “Je moet niet weglopen voor problemen. Dat is vaak de oplossing niet”.

Gerto Heupink en Lucas & Gea starten samenwerking
02-09-2013 07:40:00

Gerto Heupink van GertoMusicProductions, voorheen Landscape Studio/The SoundWizard gaat samenwerken met het platenlabel L & G producties uit Oude Pekela. Het echtpaar Lucas en Gea Hulshof, die het platenlabel al 10 jaar runnen hebben alle vertrouwen in de nieuwe samenwerking. Gerto maakte in 2006 en 2007 al twee albums en diverse singles voor Lucas en Gea. Binnenkort gaan de eerste L & G artiesten voor opnames richting Enschede. Ook losse mix en mastering opdrachten zal Gerto voor  zijn rekening nemen.

Daantje presenteert nieuwe single 'Ik zie het in je ogen' in Hillegom
02-09-2013 07:30:00

Bloed, zweet en Tranen finaliste Daantje komt deze maand nog met een nieuwe single “Ik zie het in je ogen”. Deze single zal op zondag 22 september worden gepresenteerd in Hillegom. De singlepresentatie wordt vanaf 16.00 uur gehouden bij Club Doubler, Henri Dunantplein 11 in Hillegom. De presentatie duurt tot 21.00 uur, maar als het gezellig is wordt er lekker doorgeweest. Kaarten voor dit gebeuren kosten slechts 10 euro en zijn te verkrijgen bij Club Doubler of bij Tabakshop Frank Evers aan het Mariaplein te Hillegom. Miep Elderbroek, bedrijfsleider van Club Doubler is een grote fan van Daantje en is er maar wat trots op dat zij erin is geslaagd om Daantje naar Hillegom te halen voor deze toch wel heel bijzondere presentatie. “Ik zie het in je ogen”is een prachtig nummer geworden, waarmee Daantje bewijst een echte volkszanger te zijn.

Geen grotere liefde voor Kevin Heiman
01-09-2013 14:12:00

Een jaar na het succes van de single “De zee zingt zijn lied” komt Kevin Heiman met een nieuwe single. De uit Venlo afkomstige zanger kwam begin dit jaar in contact met zanger en producer Frank van Etten. Hij schreef en produceerde samen met Rene le Blanc de nieuwe single van Kevin, die als titel meekreeg “Geen grotere liefde”. Kevin, die voornamelijk bekend is als volkszanger slaat met deze single een nieuwe weg in. Deze nederpop sound zal vriend en vijand verassen.

Ralf Mackenbach presenteert nieuwe single tijdens Kick off Nationale Dans Week
01-09-2013 11:16:00

Zaterdag 7 september presenteert tieneridool Ralf Mackenbach zijn nieuwste single ‘Disco Dude’ tijdens de spectaculaire kick off van de Nationale Dans Week. Met deze nieuwe single laat Ralf weer een hele andere kant van zichzelf zien. Geïnspireerd door de Disco periode (80-s) produceerde hij deze single zelf in samenwerking met de Vlaamse producer Wouter Vander Veken. Grote namen uit de Nederlandse muziekindustrie verleenden hun medewerking aan deze single;  Ingrid Simons is te horen als één van de backing vocals en Clemens Blacquiere speelt (bas) gitaar. Ook in de bijbehorende clip komen bekende gezichten voorbij waaronder danseres en actrice  Ingrid Jansen, choreograaf en danser Sinerjey en Johan Vlemmix.

William krijgt eerste exemplaar van z'n nieuwe single 'Feest' uitgereikt door Hans Steiger
01-09-2013 11:08:00

Op zaterdag 31 augustus heeft in het Hillegomse cafe “gewoon Gezellig”aan het Henri Dunantplein de single release plaatsgevonden van de nieuwe single “Feest” van de Hillegomse zanger William. De singlepresentatie vond plaats in het Hillegomse cafe, waar ook de clip, die bij de single hoort is opgenomen. William kreeg de eerste cd aangeboden door collega zanger Hans Steiger uit Haarlem, die het een eer zei te vinden om dit te mogen doen. “Ik ben zelf nog niet zo lang bezig met zingen en als je dan gevraagd wordt door een collega om dit te doen dan ben je echt trots.

Rick Kreté komt met nieuwe single geschreven en geproduceerd door André Kooiman
31-08-2013 20:04:00

“Hé lekker ding je ziet er super uit” zingt Rick Kreté Dit is de titel van de nieuwe single van de jonge zanger Rick Kreté uit Nijmegen. “De eerste reacties zijn geweldig!” zegt hij trots. Een heerlijke uptempo track met veel hitpotentie is een goede opvolger van zijn eerste single “Toen ik je zag” die medio vorig jaar uitkwam. “Hij is jong, fris en bruist van de energie” zeggen de fans over deze bühne entertainer. “Hé lekker ding je ziet er super uit” is geschreven en geproduceerd door André Kooiman, die al vele hits maakte voor verschillende artiesten.

Swingen met de Fat Eddy band in Leidschendam
31-08-2013 13:55:00

De Fat Eddy Band is op dit moment druk aan het repeteren voor woensdag 4 september. Tijdens de allereerste Midvliet Made in Holland Live die in Het Veur Theater wordt gehouden zal deze band namelijk diverse songs live ten gehore brengen. De Fat Eddy Band is gestart als studioproject en op veler verzoek als speciale gelegenheidsband geformeerd voor deze live presentatie. In de twee uur durende radio-uitzending ‘Made in Holland LIVE’ komen alle songs van het album voorbij.

The Voice of Holland kandidate Laurrhie Brouns gaat internationaal
31-08-2013 13:23:00

Dat deelname aan The Voice of Holland een carrière in Nederland  kan helpen opstarten is een inmiddels bekend gegeven. De talenten die ver komen krijgen een maximale kans om te laten zien, en vooral horen, wat ze muzikaal in huis hebben. Bij voormalig Voice of Holland kandidate Laurrhie Brouns blijft het echter niet bij nationaal succes. De altijd vrolijke zangers staat komend weekend op het podium  in Londen tijdens het groots opgezette Herts Pride Festival.

Vrienden van Emmen live haalt topartiesten naar Emmen
31-08-2013 13:15:00

Vrienden van Emmen live in Emmen organiseert op 5 oktober 2013 in het Hampshire Hotel te Emmen een groot spektakel. Een evenement dat georganiseerd is door een horecaondernemer in Emmen die toppers naar Emmen haalt. Dan hebben we het over Gerard Joling, Gordon, Glennis Grace en de Emmense zanger Chris de Roo die ook tussen de top van Nederland staat. Samen met de begeleidingsorkest Part 1 zullen ze een spetterende avond verzorgen. De zaal zal open gaan om 19.00 uur en de aanvang zal zijn om 20.00 uur. Alle artiesten zullen verschillende hits ten gehore brengen en zal het publiek vermaken  5 uur lang. RADIONL is ook verbonden aan het evenement en zal ook aanwezig zijn om wat  interviews af te nemen…Alle info en kaartverkoop kun je vinden op de website van vrienden van Emmen live : www.vriendenvanemmenlive.nl

Beatrice van der Poel presenteert nieuw album op 14 november in Paradiso
31-08-2013 12:49:00

Een warme gloedvolle stem met een rauw randje. Teksten die diep gaan, oprecht zijn en woorden die nagalmen. Beatrice van der Poel heeft soul, heeft blues, heeft poëzie en het lef om in het Nederlands haar ziel en zaligheid op tafel te leggen. Hartverwarmend, herkenbaar en met een vlijmscherpe visie op het leven. Met haar lapsteel-gitaar op haar schoot zingt ze de polderblues zo bedwelmend en bijna behekst dat ze je bij de keel grijpt en niet meer los laat.

Ilse de DeLange bundelt haar grootste hits op ‘After The Hurricane - Greatest Hits & More'
30-08-2013 21:13:00

Op vrijdag 1 november brengt Ilse DeLange het album ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’ uit. Hierop staan haar 15 grootste hits, waaronder ‘World of Hurt’, The Great Escape’, ‘So Incredible’, ‘Miracle’ en ‘Hurricane’. Daarnaast bevat het album vier nieuwe nummers. Het album kijkt dus niet alleen terug op haar carrière tot nu toe, maar is tevens een vooruitblik op wat we nog van haar kunnen verwachten. Op 27 september lanceert Ilse DeLange haar nieuwe single ‘Blue Bittersweet’, die ook op het album te vinden is.

Peter La Haye is bezig met een album
30-08-2013 20:28:00

Peter La Haye heeft dit jaar de gevoelige single “Ik mis je”uitgebracht met een bijbehorende viedoclip, maar dat is nog niet alles. De zanger is druk bezig met het produceren van een nieuw album, die begin volgend jaar uit zal komen. Dit gaat een Nederlandstalig album worden met een eigen sound en steil. “Er gaat een beetje soul en motown in voorkomen, maar ook een tikje spaans en gipsy. De muziek wordt ambachtelijk geproduceerd met live muzikanten.

Nederland Muziekland terug van weggeweest
30-08-2013 20:14:00

Na een kleine twintig jaar stilte, keert Nederland Muziekland terug op televisie. Op 7 & 14 september is het verslag te zien van het succesvolle Nederland Muziekland Hitfestival dat op 22 juni in Oosterhout plaats vond. Afgelopen dinsdag 27 augustus begonnen de reguliere televisie opnames voor SBS6! Op deze dag vond de eerste opnamedag plaats in Ede met o.a. Gerard Joling, Gordon, Rene Froger, Glennis Grace, K3, Jannes, Frans Duijts en vele anderen.

Wannebiezz concert is uitverkocht!
30-08-2013 16:51:00

De Wannebiezz spelen morgen op een uitverkocht Zomerterras terrein in Vlaardingen hun première van het grote concept B!K D!EL. Dit jaar staan Rocco, Arie en Gilles voor de 4e keer op dat Vlaardingse festival. Elk jaar was een grotere tent nodig om de bezoekers te laten plaatsnemen in ‘Bar Gezellig’, daarom dit jaar (op verzoek van de organisatie) op het grote podium!

DRUKWERK² lanceert album 'Tegen beter weten in'
30-08-2013 16:41:00

DRUKWERK², de populaire band uit de jaren 80, is terug met een album vol grote hits en persoonlijke favorieten. ‘Tegen Beter Weten In’ komt vandaag uit. “Pap, heb jij eigenlijk nog partituren van DRUKWERK uit de jaren 80?” Met deze vraag van Bram Slinger brak in de winter van 2012, 30 jaar na dato, een nieuw hoofdstuk aan voor DRUKWERK². Want wat begon met de bedoeling dat Bram met zijn vrienden voor een gelegenheidsoptreden ‘voor de gein’ een aantal DRUKWERK-stukken zou spelen, eindigde in de opnamestudio.

Nieuwe single voor Danny Zuijderwijk
30-08-2013 16:12:00

Na de release van zijn debuut album “Volg Je Hart”, brak er voor Danny Zuijderwijk een turbulente tijd aan. Eerst was er een uitverkochte CD presentatie en natuurlijk de nodige aandacht door radio en tv. Het zonnige album dat bol staat van mediterrane, Spaanse en gipsy klanken, werd speciaal op maat gemaakt voor Danny. De nummers werden geschreven door Rowin Schumm, Tjaart Venema en Ricardo Schuengel. Samen met hen en diverse muzikanten, waaronder Manfred Jongenelis, hebben zij een album gemaakt wat het heel goed doet bij zijn aanhang.

Frans Bauer heeft de Oranje Kroon
30-08-2013 15:08:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 2 september is dat ‘Doe Nou Niet’, de nieuwe single van Frans Bauer. De nog altijd immens populaire volkszanger bracht het nummer afgelopen woensdag voor het eerste ten gehore tijdens de RADIONL & TV Oranje Zomertoer in Groningen. Het vrolijke deuntje met een Mexicaanse sound ging er bij het massaal toegestroomde publiek op de Vismarkt meteen in als koek. Frans voelde zich naar eigen zeggen zelfs teruggeworpen in de tijd van ‘Heb Je Even Voor Mij’.

L.O.S. gaat Sinterklaasshow doen met Dilara Horuz en Tara Hetharia
29-08-2013 21:27:00

Het is nog maar kort dat Nederland er een nieuw Duo bij heeft L.O.S., bestaande uit Rommy Krommert en Ghino Girbaran, beter bekend door het tv programma Checkpoint. L.O.S. kwam met de verrassende single “This is it”, dat het tweetal optredens opleverde in het hele land. Samen met een aantal professionele dansers, die hun act compleet maken, stelen zij de show.  L.O.S. heeft echter nog meer verrassingen in petto. Dit keer betreft het een verrassing voor met name de kinderen, want zij gaan nog dit jaar het land door met een Sinterklaasshow.

Guimar gaat naar het conservatorium
29-08-2013 21:17:00

Guimar verraste deze zomer met de Zomerse single Hé meissie (een lekker ding) dat afkomstig is van zijn album Hé Meissie, die in maart dit jaar is uitgekomen. Guimar zingt al vanaf zijn tiende jaar en bracht in 2010 zijn debuutsingle uit “Alles duurt maar even”. De jonge zanger heeft al in het voorprogramma gestaan van Frans Bauer en Jan Keizer en Annie Schilder. Sinds mei 2007 zingt hij in de studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Nieuwe single voor Mike van Dijk
29-08-2013 21:04:00

Zanger Mike van Dijk uit Oldenzaal is allang geen onbekende meer in de muziek business. Zijn meest recente singles; ‘De zin van het leven’ (april 2010) en ‘Ga jij maar lekker naar die ander’ (maart 2012) zijn- en worden landelijk nog steeds heel veel gevraagd en gedraaid. Inmiddels heeft deze in 1975 in Boeskoolstad Oldenzaal geboren zanger, al drie albums op zijn palmares staan. “Liedjes met gevoel, zijn helemaal op mijn lijf geschreven”, aldus Mike van Dijk die tegenwoordig in Enschede woont.

Paul Turner komt met nieuwe show Revolution
29-08-2013 20:55:00

Paul Turner de grote verrassing, tijdens The Voice of Holland, is vanaf nu officieel begonnen met zijn nieuwe show 'REVOLUTION', waarin hij zijn twee grote passies overbrengt muziek en party. Zoals de zanger zelf zegt is hij gearriveerd op “Planet Paul” en is klaar voor zijn nieuwste avontuur. “Ik wil muziek en een grote party brengen naar alle sterren op deze planet, samen met mijn fans”, aldus de zanger, die vanaf heden exclusief te boeken is bij Jan Visartiesten en evenementen.

‘Ik heb mijn hart aan jou verloren’ titel allernieuwste single van Johan Heuser
29-08-2013 20:08:00

Het is alweer bijna vijftien jaar geleden dat de in 1977 in Gelder-malsen geboren volkszanger Johan Heuser, zijn debuutsingle ‘Waar Ik Ga En Sta’ uitbracht. Johan verwierf vanaf 2002 al landelijke bekendheid door zijn samenwerking met Corry Konings wat o.a. resulteerde in de hitsingles; de ‘Hup hop song’, ‘De Zon en ‘Een Zomer Met Jou’. Een droom kwam uit destijds voor de sympathieke zanger. In de kleine vijftien jaar dat Johan op de podia door heel ons land is te vinden heeft hij al vele singles en albums op zijn naam staan.

Voor Marco de Hollander zijn de wonderen de wereld nog niet uit
29-08-2013 19:55:00

Marco de Hollander stond met zijn vorige single “Gooi nog een keer de glazen vol” in alle gerenommeerde hitlijsten van Nederland. Deze feesthit wordt in het land nog steeds veelvuldig gedraaid en is tevens met regelmaat te horen op radio en televisie. Met de vandaag uitkomende nieuwe single “Er is een wonder geschied”  hoopt Marco dit minimaal te evenaren. Een gezellige ‘Marco de Hollander’ plaat met een zeer aanstekelijke melodie. Ronald Moonen van Studio Difference uit Weert is verantwoordelijk voor de productie en het originele arrangement.

Gordon verzorgt gastoptreden bij LEKKER-concerten van Gerard Joling
28-08-2013 19:54:00

Gerard Joling is hard op weg met zijn LEKKER-concerten het publiek een absolute topavond te bezorgen. Na eerder de zusjes Maywood na 18 jaar te herenigen op zijn podium, trakteert Gerard het publiek nu op een optreden van niemand minder dan Gordon. De heren zijn momenteel druk bezig met hun nieuwe programma ‘Geer &Goor: Effe geen cent te makken’ en nu zullen ze dus ook weer samen op het podium te zien zijn! De LEKKER-concerten vinden plaats op 11 en 12 oktober 2013 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Live concert Bob Offenberg in Schiedam
28-08-2013 18:40:00

Bob Offenberg kwam een maand geleden met zijn nieuwe single “Amor Amor” geschreven door Frans Bauer en Laurens van Wessel en met deze single gaat het prima in het land, net als de single daarvoor “In Parijs”. De jonge zanger heeft het druk met optredens en heeft ook een eigen live concert gepland en wel op zaterdag 9 november in Schiedam. Tijdens dit live concert zijn er gastoptredens van onder andere Django Wagner, Rein Mercha en Belle Perez en dat is toch wel iets om trots op te zijn. Dat is Bob dan ook.

The Opposites, Jandino Asporaat, John Ewbank en Edwin Evers te gast bij concert Glennis Grace
28-08-2013 18:34:00

De gastartiesten van het concert van Glennis Grace zijn bekend. The Opposites, Edwin Evers en Jandino Asporaat zullen de zangeres op 14 september supporten tijdens haar concert. Een mooie rol is weggelegd voor componist en tekstschrijver John Ewbank. "Het belooft echt waanzinnig te worden, maar wat het precies is houden we nog even geheim", aldus de zangeres. De gastartiesten maakte de zangeres vanavond zelf bekend aan de desk van Shownieuws. "Het is een rijtje om trots op te zijn!", aldus een enthousiaste Glennis. Twan en Willem van The Opposites zijn goede vrienden van de zangeres en ze vindt het daarom 'te gek' dat beiden heren tijd vrij gemaakt hebben om aanwezig te zijn tijdens het concert.

'Born again bad' ....nieuwe single van Damon
28-08-2013 18:29:00

Damon heeft als piano entertainer en singer/songwriter over de wereld gezworven. Hij heeft in verschillende bars en podia gespeeld in Nederland(Crazy Piano's, Paradiso, Panama), Noorwegen(Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bodo, Kristiansand), Zweden, Duitsland, Zwitserland, Caribische eilanden(Virgin Islands, Curacao, Aruba, St Maarten), Los Angeles en New York. Hij brengt in november zijn album No man's land uit, wat 't verhaal vertelt van zijn muzikale nomaden bestaan.

Michel Wolsink terug naar het Nederlandstalig
28-08-2013 18:16:00

Wellicht doet de titel anders vermoeden maar met ‘Bella d’Amor’ keert de uit het Gelderse Braamt afkomstige Michel Wolsink, terug naar het Nederlandstalig. En dit na zijn grootse en zeer succesvolle avontuur met het verrassend sterke Duitstalige album; ‘Windstärke 10’ waarvoor ook op dit moment nog volop media aandacht is in zowel binnen- als buitenland! Het is maar voor weinig artiesten weggelegd; een platencontract tekenen bij een Oostenrijks platenlabel. Michel Wolsink tekende namelijk een contract voor drie jaar bij Tyrolis Music.

Suzie presenteert nieuwe single in Oud-Gastel
28-08-2013 18:08:00

Op 5 oktober 2013 presenteert Suzie haar nieuwe single bij 't Hart van Gastel, Markt 8 te Oud-Gastel. Het geheel is deze keer opgenomen door Manfred Productions en wordt uitgebracht onder het label van DME-Bookings. "Het is een mooie Engelstalige cover, die al eerder, lang geleden in de hitlijsten heeft gestaan. Alleen hebben wij het in een leuk, modern maar vooral verrassend nieuw jasje gestoken", aldus Suzie.

Jeronimo komt met nieuwe single
28-08-2013 17:10:00

Op YouTube is het nummer veelvuldig te vinden “You’re gonna miss me when i’m gone” (cup song). Het nummer staat zelfs in de Amerikaanse top 10. Voor zanger Jeronimo heeft dit nummer voor voldoende inspiratie gezorgd om deze ook uit te brengen in een Jeronimo jasje. Het nummer zal binnenkort uitkomen. Verder is Jeronimo bezig met een album en zelf aan het schrijven geslagen. “Ik heb al enkele nummers klaar, zowel Engelstalig als Nederlandstalig en het is de bedoeling dat het album in 2014 uit gaat komen”.

'Er is een ster…' nieuwe single van Dorette
28-08-2013 16:55:00

Een veelzijdige zangeres die de afgelopen jaren met veel optredens al bekendheid heeft weten op te bouwen en nu via Dukarec en Rene Karst de sprong naar het grote podium wil maken. Al op jonge leeftijd wist Dorette wat ze wilde gaan doen.: ‘mensen vermaken!’ Op de lagere school houdt ze spreekbeurten over zingen die 's morgens beginnen en na de middagpauze weer verder gaan. Wanneer ze 9 jaar is vraagt een schoolmeester of zij zich wil opgeven voor het VARA  kindersongfestival.

Prak!! komt weer met een nieuwe videoclip
28-08-2013 16:50:00

Prak!! komt weer met een nieuwe videoclip. Deze keer samen met Imca Marina & Johan Vlemmix. De titel van dit nieuwe nummer is "Geestjes" In deze clip, die opgenomen is in het spookhuis van Johan Vlemmix, spelen Imca Marina en Johan Vlemmix de hoofdrol. De leuke bijrollen worden gespeeld door niemand minder dan Jaap Amesz (terror Jaap), Andre Pronk en zelfs Peter Jan Rens. Een unieke samenstelling dus in een bijzondere clip.

Re-Play lanceert nieuwe single en videoclip
28-08-2013 16:37:00

De Nederlandse R&B formatie Re-Play heeft hun nieuwe single ‘I want your ooh’ uitgebracht. Het nummer is voorzien van een videoclip waar TV persoonlijkheid Laura Ponticorvo in te zien is. Alwin Burke schreef het nummer dat een lekker zomers karakter heeft. Daarom is als locatie voor de clipopname ook gekozen voor het strand van Bloemendaal. De clip is geschoten bij Beachclub Vroeger, die al meerdere jaren op rij is uitgeroepen tot beste Beachclub van Nederland. Zoals gezegd is een speciale rol in de clip weggelegd voor Laura Ponticorvo.

Single Carina laat niet lang op zich wachten
28-08-2013 06:25:00

Carina Lemoine heeft ook meegedaan met Bloed, Zweet en Tranen. Voor haar was dit toch wel heel bijzondere avontuur echter snel afgelopen. Ze heeft het samen met twaalf kandidaten geschopt tot de eliminatierondes en dat van de 4000 kandidaten. Carina is daar maar wat trots op. Ze zong dokter Bernard en Amsterdam Amsterdam. Volgens de zangeres waren dat gewoon verkeerde liedjes, waardoor ze niet tot haar recht kon komen. Ze vond het dan ook maar wat jammer dat ze eruit lag. Carina zingt al vanaf haar achtste jaar.

Anno Britting is bezig met nieuwe single
27-08-2013 21:36:00

Anno Britting is bezig met een nieuwe single. Volgens de zanger gaat het een lekker vlot Nederlandstalig nummer worden, zoals de fans van hem gewend zijn. Veel kan hij er nog niet over zeggen, want het plan staat nog in de kinderschoenen, maar de zanger is er wel heel enthousiast over. “Ik werk samen met Bram Koning en Manfred Jongenelis, die het studiowerk doet. De single wordt uitgebracht door Ton Peters van NRGY Music, waar ik heel trots op ben”. Anno gaat niet alleen een single opnemen, maar ook aan de slag voor een heel album. “Dit album komt uit in 2014 en dat gaat echt heel gaaf worden”.

Het piratenhart van Disco Henkie klopt nog steeds
27-08-2013 18:32:00

Disco Henkie heet eigenlijk Henk den Brave, piraat in hart en nieren. In de jaren 80 had hij een radiostation waar menig artiest met zijn plaatjes terecht kon en airplay kreeg. Jarenlang heeft Henk den Brave zich sterk gemaakt voor het Nederlandse lied, samen met zijn vrouw Hilda. Hij draaide vele platen en later organiseerde hij menig feestavond om de artiesten een podium te geven. Succesvol was deze formule totdat de boetes voor het illegaal plaatjes draaien te hoog werden. Henk liet zijn droom niet varen en begon met een lokale omroep onder de naam: Lokale Omroep Ter Aar (L.O.T.), later kreeg het de naam RTV Hollands Midden.

Ruud Barell zeer tevreden over Edwin van Hoevelaak
27-08-2013 18:08:00

Net als veel Nederlandse artiesten momenteel doen, wil Ruud Barell zich gaan richten op het uitbrengen van singles. Dit om naamsbekendheid te maken. “Je kan wel meteen een album uitbrengen, maar het is beter om een aantal singles achter elkaar uit te brengen. Dan kennen ze mensen op een gegeven moment je naam”. Onlangs heeft Ruud  “Dansen met zijn twee” uitgebracht en volgens de zanger doet dit nummer het goed in het land. “Mijn fans zijn erg enthousiast en het nummer wordt goed gedraaid.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool