RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Vierde single voor Joy Woelders een feit
05-02-2013 11:40:00

Joy Woelders komt met z'n vierde single. Deze keer heeft Joy, speciaal ook voor de carnaval, er een echte feestplaat van gemaakt. De titel van het nummer is: “Heee een super goed idee. Het liedje is door Joy zelf geschreven en is opgenomen bij Ubbo Koenen. Joy Woelders werd geboren in Groningen en is opgegroeid in Hardenberg. Als kind wist Joy al dat hij zingen erg leuk vond, en toen hij in 2008 een keer mocht zingen op vakantiepark PonyparkCity in Collendoorn, was het hem duidelijk.

Bijna 1 miljoen mensen zien Gre Parelmoer winnen bij 'Life 4 you'
05-02-2013 11:11:00

Gre Parelmoer heeft op 3 februari op overtuigende wijze de carnavalsbattle bij “Life 4 you” gewonnen met haar nummer “Laat je masseren”. “Life 4 you” is het kijkcijfercanon op zondag van Carlo Boszhard en Irene Moors op RTL4. De strijd ging tussen Gre Parelmoer en de Gebroeders Rossig(ook een erg leuke carnavalsband). Het publiek was iets in de meerderheid voor Gre en Catherine Keyl gaf de doorslag, zij kreeg zo’n zin in bier door het liedje van Gre. Dat was voor haar de pijlstok voor een echt carnavalsnummer! Uit een kijkcijfer onderzoek blijkt dat bijna 1 miljoen Nederlanders hier getuige van zijn geweest! Carnaval met Gre Parelmoer,  "Laat je masseren!". De uitslag van de finale is aanstaande zondag 10 februari tijdens de uitzending.

Ronnie Tober verrrast z'n 100 jarige tante Hennie
04-02-2013 20:28:00

Op 4 februari 2013 vierde Ronnie Tober's tante Hennie haar 100ste verjaardag. Uiteraard mocht Ronnie niet ontbreken en zong voor zijn tante een aantal liedjes. Tante Hennie, zus van Ronnie's vader, was diegene die 50 jaar geleden een brief schreef aan Willem Duys of haar neefje uit Amerika in zijn programma mocht optreden. De rest is geschiedenis, en dit jaar zit Ronnie 50 jaar in het artiestenvak.

Nieuwe single Marco de Hollander
04-02-2013 20:12:00

"Echte Vriendschap” is de nieuwe single van de 'vrolijkste volkszanger van Nederland’ Marco de Hollander. Met dit nummer gaat Marco 2013 muzikaal in, en hoopt daarmee de lijn door te zetten van zijn successen in 2012. Met drie singles wist hij namelijk de Nationale Hitlijsten te bereiken. Het waren in 2012 de hits, ‘Ik zie altijd liefde in je ogen’ , ‘Mijn Vriend’ en ‘Het leven is te mooi’ die op de radio veelvuldig werden gedraaid. ‘Echte Vriendschap’ is naast een aanstekelijke inhaker, ook een single met een prachtige boodschap.

Dubbelconcert Kane en Di-rect in Stadskanaal
04-02-2013 10:16:00

Twee van Nederlands grootste rockbands komen deze zomer naar Stadskanaal voor een dubbelconcert. Kane en Di-rect treden op zaterdag 8 juni beide op in het Pagecentrum. Ook zijn er optredens van er diverse support-acts. De landelijke voorverkoop van kaarten is inmiddels in volle gang. Voor het dubbelconcert van Kane en Di-rect wordt wordt de 3800 vierkante meter grote hal het Pagecentrum in Stadskanaal in omgebouwd tot een ware PopArena.  Het Pagecentrum is te vinden aan de Hoveniersweg 1 in Stadskanaal. Kane draait inmiddels bijna vijftien jaar mee aan de top van het Nederlandse rockcircuit. Met aanstekelijke rockmuziek in de geest van U2 verovert de band de harten van een groot publiek.

Vrolijke nieuwe videoclip voor Dennis Jones & DJ Menno
04-02-2013 09:47:00

Vorig jaar namen DJ Menno en Dennis Jones de Deurzakkers-klassieker “Doe Een Stapje Naar Voren” in een een opzwepende partyversie op. De single werd enthousiast ontvangen, en blijkt nog steeds enorm populair bij de DJ’s in het land en in de après ski gebieden. Bij menig party DJ is deze single een vast onderdeel van hun playlist. Mede hierdoor belandde “Doe Een Stapje Naar Voren” op de nieuwste editie van de compilatie CD “Après Skihut 35”.

Wally Mckey in duet met Conny Brooks
04-02-2013 08:06:00

Dat Wally Mckey een veelzijdige bezige bij is weten we ondertussen al lang. Ook in 2013 zet hij die traditie voort en heeft meteen een nieuwe single uitgebracht. Dit keer koos hij voor een duet met een Belgische zangeres, Conny Brooks. Een ster, is een cover van het prachtige "Ein Stern" van Nik P en Dj Ortzi. Dit liedje mag dan wel al enkele keren gecovered zijn, het is en blijft mooi om te horen. Sommige liedjes blijven immers genietbaar. Bovendien heeft Wally er een eigen bewerking en gezellige sfeer ingebracht, typerend voor hem.

Mulder en Mulder hebben de Oranje Kroon
03-02-2013 14:01:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 4 februari is dat ‘In de hemel is geen bier’, de nieuwe feestsingle van Mulder en Mulder. Het gaat om een oud nummer van Dorus (Tom Manders) dat in een nieuw jasje is gestoken. Maar vader en zoon Mulder hebben de ouderwetse carnavalssfeer uitstekend weten te bewaren! Dus laat die polonaise maar beginnen. De clip, die heel toepasselijk is opgenomen in de stadsbrouwerij in Zutphen is een week lang volop te zien bij TV Oranje

Johan Heeren neemt nieuwe single op bij Manfred Jongenelis
03-02-2013 13:41:00

Afgelopen vrijdag bracht Johan Heeren een bezoek aan de befaamde opname studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur om een nieuw nummer op te nemen. De in Roosendaal geboren en getogen zanger hoopt eind maart het reslutaat op een zilveren schijfje te hebben staan. Johan had al eerder studio ervaring met Manfred vanwege de opname van het Engelstalige duet 'Send a little bit of love' dat hij samen met Tina van Beeck lanceerde.

Cliff and The Shadows Tributeband The Red Strats geven concert in Reeuwijk
03-02-2013 13:25:00

Zaterdagavond 9 maart staat het jaarlijkse concert van de Cliff and The Shadows Tributeband The Red Strats in zaal “De Brug”in Reeuwijk weer op het programma.Deze avond belooft weer zeer spectaculair te worden. Ze willen het succes van vorig jaar proberen te overtreffen. Hiervoor worden weer diverse nieuwe nummers aan hun repertoire toegevoegd.

Sonja Onderstal tekent platencontract
03-02-2013 12:06:00

Sonja Onderstal o.a. bekend van " Vaarwel mijn liefste" heeft een platencontract getekend bij het Duitse platenlabel Make it records. Sonja;" Met genoegen heb ik een platencontract ondertekend, en ik kijk uit naar een fijne samenwerking". Na enige gesprekken in de studio heeft Sonja samen met het Studioteam haar eigen nieuwe sound ontwikkeld Make it records ; " Bandstyle ist angesagt. Also seid auf eine neue Sonja gespannt."

Win vrijkaarten voor Zeeland Toppers in Goes!
02-02-2013 11:07:00

Op dinsdag 19 februari zullen in het Postkantoor in Goes tv-opnamen plaatsvinden voor de muziekprogramma’s Zeeland Toppers, Brabant Toppers en Limburg Toppers. Daarbij wordt opgetreden door 24 artiesten, onder wie Jan Keizer & Anny Schilder, Vinzzent, George Baker, Henk Damen, Ronnie Tober, Henk Bernard, Mike & Colin, Guimar, Jacques Herb, Alwin, Ralf Mackenbach, Trisha en Mon Amour! Verder is er de tv-primeur van ‘Het Kuikentje Piep’, dat momenteel in diverse hitlijsten op nummer 1 staat. De zaal gaat open om 18.30 uur.

Nacht van Oranje schuift mee in agenda vanaf 2014
01-02-2013 13:35:00

Ondanks het vervallen van Koninginnedag 2013 blijft Ahoy Rotterdam op 29 april aanstaande in het teken staan van de Nacht van Oranje. Net als de afgelopen 20 jaar zal de koningin om middernacht, onder aanvoering van Lee Towers tijdens het grootste Hollandse muziekfeest, toegezongen worden in het Sportpaleis van Ahoy. Vanaf 2014 verschuift de Nacht van Oranje in de kalender. Het Oranjefeest zal volgend jaar plaatsvinden op vrijdag 25 april en in de jaren daarna op 26 april, de avond voor Koningsdag.

Nieuwe single Gerard Joling beleeft vliegende start
01-02-2013 13:27:00

"De Nacht Voorbij", de nieuwe single van Gerard Joling, beleeft een vliegende start. De single kwam afgelopen week op 3 binnen en stoomt vandaag door naar nummer 1 in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. De zanger haalt daarmee voor de tiende keer in zijn carrière de hoogste positie in de Nederlandse singlehitlijsten. De Nacht Voorbij is geschreven door Jan Smit en het is de voorloper van het nieuwe album van Gerard Joling dat dit voorjaar zal uitkomen. In een reactie op dit nieuws, zegt Gerard: “Voor de tiende keer op nummer 1.

Nieuwe videoclip voor DJ Menno & DJ Peet ft. Robert den Brok
01-02-2013 12:52:00

Momenteel scoren DJ Menno & DJ Peet een enorme feesthit met “Weekend!”. Nu is er ook eindelijk een officiële videoclip beschikbaar van deze party knaller, geproduceerd door Cliphuis. Zanger en DJ Robert den Brok scoorde het afgelopen jaar maar liefst drie succesvolle singles, “Kom Nou Eens Allemaal Mee”,  “Vind Ik Leuk” en “Super Duper” en wist goede noteringen in de charts te behalen. Voor zijn nieuwste single “Weekend!” heeft hij de hulp ingeroepen van DJ Menno en DJ Peet. DJ Menno is een jonge upcoming DJ.

LA The Voices voor derde keer op nummer 1 positie in album top 100!
01-02-2013 12:19:00

Het is de mannen zangformatie ‘LA the Voices’ wederom gelukt om van niets op 1 binnen te komen in de album top 100 van het GFK. Een unieke prestatie van de door Gordon in 2010 opgerichte band. Het album “Geloof Hoop en Liefde “ is in navolging van de voorgaande albums “Los Angeles” en “Because we Believe” het derde succesalbum van de groep in 2,5 jaar tijd. Inmiddels zijn van de groep zo’n 150.000 albums in totaal over de toonbank gegaan.  Voorman Gordon is euforisch over het succes.

D’n Zjosti heeft een nieuwe carnavalsknaller!
01-02-2013 11:28:00

Joost van Ekeren, alias D’n Zjosti, heeft onlangs zijn nieuwe carnavalskraker ‘Sjiek de friemel’ uitgebracht. Hij bezingt in dit feestnummer zijn mannelijke zaakje dat soms eigenwijs is, maar altijd sjiek de friemel blijft. De Roosendaler schrijft en zingt zijn eigen nummers sinds 2011 en is inmiddels populair in Tullepetaonestad. Sjiek de Friemel volgt op zijn eerste carnavalshit ‘Biermeisje’. Meer info: www.zjosti.nl

Videoclip Ron Bons en Jochem van Gelder van internet gehaald
31-01-2013 13:39:00

De videoclip van het carnavalslied 'Lekker Leven' (deze staat wel online) is na commotie van internet gehaald. Zangers Ron Bons en Jochem van Gelder hebben de clip van Youtube verwijderd uit respect voor het Boxmeerse uitvaartcentrum Schrijen. Veel mensen lieten op Youtube hun afkeuring blijken over de carnavalsclip die bij uitvaartcentrum Schrijen in Boxmeer werd opgenomen. De zangers Jochem van Gelder uit Beneden-Leeuwen en Ron Bons uit Beuningen kregen van Schrijen alle medewerking.

Nieuwe Engelstalige single voor Baggio
31-01-2013 13:26:00

Baggio heeft een nieuwe Engelstalige single “I don’t care”. Op 30-01-2013 is hij officieel uitgekomen. Het nummer gaat over het blijven geloven in jezelf en in je dromen. Baggio heeft alle tracks zelf ingespeeld en gezongen, daarnaast is hij ook mede componist van het nummer. Dat allemaal is behoorlijk bijzonder voor iemand van 15 jaar jong en ook nog de aandacht moet geven aan zijn HAVO opleiding. Over 1 maand gaat Baggio i.s.m. de MB Music Group de videoclip opnemen en dat willen ze gaan doen met heel veel figuranten.

Roosendaals duo de Dellenoy Brothers proost op de Koning
30-01-2013 23:12:00

Op maandag 28 januari werd er geschiedenis geschreven door Koningin Beatrix. Tijdens een onverwachte toespraak gaf onze Koningin te kennen dat  ze de troon op 30 april zal afstaan aan haar zoon Prins Willem Alexander. Duo de Dellenoy Brothers hebben daar direct op gereageerd door er een passend carnavalslied over te schrijven. Binnen één uur na de toespraak was de tekst al klaar. Dezelfde avond nog was ook de muziek gecomponeerd door deze muzikale broers.

Pet Raket en John Kanon in finale Carnavalskraker Omroep Brabant!
30-01-2013 22:46:00

Het Veers/Bergse partyduo “Pet Raket en John Kanon” scoren momenteel een grote carnavalshit met hun nieuwe single; “De Nasibal”. Ze zijn momenteel zelfs genomineerd bij Omroep Brabant voor de carnavalskraker 2013! Ieder jaar worden de beste carnavalsplaten geselecteerd door Omroep Brabant, die in een onderlinge competitie uitmaken wie de carnavalskraker 2013 wordt. Onder de beste 33 feestplaten behoort ook de Nasibal van Pet Raket en John Kanon.

Ted Tosteron & Ance Arm-Strong komen met 'Heb je epo voor mij'
30-01-2013 16:07:00

Ted Tosteron & Ance Arm-Strong zijn twee knotsgekke Dj's die voor het carnaval nog even de studio zijn ingedoken. Het leek ze leuk om van het hot item over epo gebruik een leuke carnavals plaat te maken. Ton Pele schreef de tekst "Heb je epo voor mij" op de melodie van "Heb je even voor mij" van Frans Bauer. Uit onderzoek blijkt dat Hans van Aalst ( Denans) er iets mee te maken heeft.....

Joop en Rudi zagen de bui alweer hangen
30-01-2013 15:45:00

Joop en Rudi zijn weer terug en hoe! Toen het begon te vriezen zagen Joop en Rudi de bui alweer hangen. Treinen rijden er niet, mensen blijven thuis maar erger nog, de hele dag het gezeur in de media over de 11 stedentocht! Sinds Joop en Rudi de armen ineengeslagen hebben en de aarde opwarmen met feest en topmuziek weten we zeker dat het ijs nooit dik genoeg gaat worden. Daarom hebben ze het nummer "It giet net oan" gemaakt om dat voor eens en altijd duidelijk te maken!

Rob Zorn tekent platencontract bij Sterren Media
30-01-2013 13:06:00

Gisteravond heeft Rob Zorn z'n platencontract getekend bij Sterren Media. Dit houdt in dat de Haarlemse zanger dit jaar twee single zal lanceren.  De eerste zal in de derde week van april het levenslicht zien. De titel hiervan is "Leven hoe ik leven wil" en het is zoals vanouds een echt Rob Zorn nummer. Pascal de Vormer tekende voor de tekst en muziek. De single komt uit op het Sterren Music label. Rob is erg blij met deze nieuwe stap. "Ik wil natuurlijk nu al mijn dank uitspreken naar Sterren Media voor hun geloof in mij, het is zeker heel tof om in deze tijden een platenmaatschappij te vinden die volledig in je geloven en investeren, aldus Rob.

Rene Karst gaat kruipend door de supermarkt
30-01-2013 08:09:00

De nieuwe single van Zanger heet “Kruipend door de Supermarkt”. Een nummer over “de crisis” wat hij samen schreef met Jelle van Leeuwen en Mitchel Monhemius. Afgelopen week nam hij onder leiding van cameraman Sander Drooglever in een plaatselijke supermarkt de videoclip op. “Het nummer ligt mij wel” zegt Rene, die bekend staat om de opvallend leuke en vaak ‘andere’ teksten. “Mensen krijgen bij het horen van de titel al een glimlach om de mond en dat probeer ik met mijn liedjes altijd te bereiken.

Volle bak bij cd presentatie Marco Schouten
29-01-2013 17:56:00

De klok stond nog maar net over enen toen zondag 27 januari j.l de deuren open gingen van Cafe "Het Zuiden' in Almelo. Om 14.00 uur werd het startschot gegeven voor de feestelijke middag rond de presentatie van het debuutalbum "Alles wat ik doe" van Marco Schouten. Deze zanger uit Twente had vele collega zangers uit genodigd om dit feest mee te maken. Stewy, August, Mike van Dijk, Jordan Peeters, John Enter en Danny Heden maakten er samen met Marco een onvergetelijke middag van.

Roy Raymonds neemt even taken Koningin Beatrix waar
29-01-2013 12:51:00

Nu het aftreden van Koningin Beatrix een feit is, moet er veel geregeld worden. Gelukkig heeft de Blote Voeten Zanger van Nederland Roy Raymonds een Duizend Poot Op Klompen. Hij kan samen met zijn huisgenootje veel werk van Hare Majesteit overnemen. Maar natuurlijk niet voor een hele lange tijd, want Roy Raymonds zal met zijn Duizendpoot tijdens Carnaval weer veel kroegen en tenten aangaan. 

Johan Vlemmix en Jack Kunkels bedanken Koningin Beatrix
29-01-2013 03:15:00

28 januari 2013 zal de boeken ingaan als een historische dag in de Nederlandse geschiedenis; op deze dag maakte Koningin Beatrix bekend op 30 april a.s. te zullen aftreden en plaats zal maken voor Willem Alexander. Natuurlijk is Oranjefanaat Johan Vlemmix diep onder de indruk van dit grote nieuws, en heeft meteen contact gezocht met zijn goede vrienden, producer Kees Tel en zanger Jack Kunkels.

Koninklijke 'Balle Balle' voor Johnny Gold
29-01-2013 03:06:00

”Balle Balle” van Johnny Gold is inmiddels aan het uitgroeien tot een van DÉ carnavalshits van 2013. De single wordt grijsgedraaid op de radio stations en de populariteit van de kleurrijke Johnny Gold groeit met de dag. De aankondiging van het aftreden van Koningin Beatrix, en de kroning van Prins Willem Alexander op 30 april a.s. tot Koning sloeg ook bij Johnny Gold in als een bom. Koningsgezind als hij is, raakte hij direct geïnspireerd om op typische Johnny Gold wijze een aangepaste versie te maken van zijn actuele hit “Balle Balle”.

Ronnie Tober en René Riva slaan handen ineen voor Koningin
28-01-2013 20:22:00

‘Dank U majesteit, U was Groots als Koningin van ons klein Land’ zijn de eerste regels van het prachtige lied welke is gezongen door Ronnie Tober en René Riva. Tober en Riva zijn echte Koninklijkhuis aanhangers en  Rene Riva belde een aantal maanden geleden Ronnie met zijn idee om een mooi lied op te nemen voor Hare Majesteit. Het nummer, geschreven door Rosetty de Ruiter, harpiste bij het Metrepole orkest, die ook Ronnie’s liedje ‘Altijd’heeft geschreven.

TV opname Zeeland, Brabant en Limburg Toppers in Goes
28-01-2013 20:17:00

Op dinsdag 19 februari a.s. zullen in het Postkantoor in Goes de TV opname plaatsvinden van  Zeeland, Brabant en Limburg Toppers met Toppers uit Nederland en België van Toen, Nu en de Toppers van Morgen. Met 24 artiesten w.o. Jan Keizer, Annie Schilder, Vinzzent, George Baker, Henk Damen, Ronnie Tober, Henk Bernard, Mike & Colin, Guimar, Jacques Herb, Alwin, Ralf Mackenbach, Trisha, Mon Amour e.v.a. zal het Postkantoor in Goes het middelpunt zijn van de Nationale hits van Toen, Nu en Morgen. Het programma kent met “Het Kuikentje Piep”, wat momenteel in diverse hitlijsten op nummer 1 staat,  een tv primeur. De opname vangen aan om 19:30 en de zaal is open vanaf 18:30 uur. Een beperkt aantal entree kaarten à € 7,50 zijn verkrijgbaar via www.brabanttoppers.nl

Pearl Jozefzoon special guest theatertournee van Los Angeles, The Voices
28-01-2013 20:01:00

Pearl Jozefzoon is tijdens de theatertournee van Los Angeles, The Voices als special guest te zien. Zij zal tijdens deze tour het duet ‘Voor Ons Allebei’ ten gehore brengen samen met de mannen van LA The Voices  en zingt zij het nummer  ‘Habanera’  afkomstig van haar nieuwe album ‘The Time Is Now’ die op 8 februari uitkomt. Dinsdag 29 januari start de theatertour ‘Geloop, Hoop en Liefde’ die vervolgens ruim twee maanden door heel Nederland te zien zal zijn.

PRIMEUR Marianne Weber te gast bij Marco de Hollander
28-01-2013 15:44:00

Marco de Hollander is weer helemaal in zijn nopjes. De editie van het Sterren Gala Feest 2013, zal worden afgesloten met de Koningin van het Nederlands Levenslied. Op 26 oktober staat het feest geprogrammeerd en Marianne Weber zal aanwezig zijn. Het duurt nog wel even, maar de voorbereidingen zijn alweer in volle gang, om het grote meezingfeest van Zuid Holland weer te organiseren.

Debuutsingle Alexander & 003 in twee talen verkrijgbaar
28-01-2013 12:28:00

Alexander & 003 is een nieuw band, nieuw geluid en kan wel eens de sensatie van 2013 worden. Met namen als Najib Amhali en Crazy Piano’s op zijn cv, is Alexander Broussard in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd pianist/toetsenist en zanger. En nu dus met eigen band en een eigen sound. Opgemerkt door het duitse platenlabel Make it records en in now time is dus nu de eerste single klaar “ Das Beste am Leben”/ Tijd van mijn leven”. Van beide versies zijn ook twee clips opgenomen.

Lancering duet van Eric Flanders en Garry Hagger
28-01-2013 12:22:00

Na enkele erg succesrijke duetten met Margriet Hermans brengt Eric Flanders nu een duet met Garry Hagger uit als nieuws single. De lancering van deze nieuwe single "Ik ken haar te goed" gaat gepaard met de lancering van een bijhorende videoclip (zie link hierna). "Ik ken haar te goed" is een Nederlandstalige bewerking van de megahit "I know him so well" van Barbare Dickson en Elaine Paige. De opnames hadden plaats in de Artsound Recording Studio te Houthalen-Helchteren.

'De zwerver' van Diana Dekkers nu ook als clip
27-01-2013 14:01:00

In oktober 2012 lanceerde Diana Dekkers de single "Ik wil je zeggen lieve schat". Opvallend is dat van het tweede nummer op dit zilveren schijfje "De zwerver" vanuit diverse hoeken veel belangstelling en waardering kwam. Het gevoelige lied is bovendien gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Voor de personage die de zwerver speelt, is dit een mooie afsluiter van een leven dat hij zelf ooit geleefd heeft.

Zanger Peter la Haye en zangeres Martha samen de studio in
26-01-2013 18:36:00

Zanger Peter la Haye en zangeres Martha zijn samen de studio ingedoken om  het uit 1966 afkomstige lied "When something is wrong with my baby"van Sam & Dave nieuw leven in te blazen. Peter heeft het nummer zelf geproduceerd en er is een mix gemaakt van warme buizen sound tot dance sound. Ruud Breuls ondermeer bekend van het Metropole orkest en Toppers in concert heeft de blaas selectie ingeblazen. Vanaf maandag is het nummer via de bekende downloadsites te downloaden.

Angela Groothuizen trots op hit 'De helft van mij'
26-01-2013 14:10:00

Angela Groothuizen heeft haar hit te pakken. De zangeres is binnengekomen op nummer 19 van de Single Top 100 met het nummer "De helft van mij". Angela bracht het nummer vorige week  zaterdag in het Tros programma "De beste zangers van Nederland." Bastiaan Ragas die het nummer samen schreef met Veldhuis & Kemper was zichtbaar ontroerd door de vertolking van zijn lied door Angela Groothuizen. Met de Dolly Dots scoorde Groothuizen in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw hits aan de lopende band.

Vinzzent heeft de Oranje Kroon
26-01-2013 14:00:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 28 januari is dat 'De liefde leeft in mij', de nieuwe single van Vinzzent. Het gaat om een bewerking van een Zuid-Afrikaans liedje, waarbij de zanger uit Oosterhout samenwerkte met producer Hans van Vondelen. Cees Stolk nam de Nederlandse tekstbewerking voor zijn rekening. De single is de voorbode van een nieuw album van Vinzzent, dat naar verwachting later dit jaar zal verschijnen.

Ontvang gratis* de nieuwe single van Jolanda Zoomer
26-01-2013 13:03:00

Vrijdag 25 januari was de release van "Kom in de Tent" van Jolanda Zoomer. Een nummer dat door Jolanda samen met producer Frank Verkooyen tot een gezellig feestnummer is omgetoverd. Bovendien ging dezelfde dag ook de compleet vernieuwde website van Jolanda Zoomer online. Als je je op de website www.jolandazoomer.nl aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je de single "Kom in de Tent" op MP3. Een leuk kadootje!! Een nummer dat op de CD “Zoomertijd” staat en vaak door Jolanda wordt gezongen tijdens haar optredens in het land.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl