RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bryan Stricker is super blij met zijn single 'Zing dit lied'
18-06-2013 10:49:00

Bryan Stricker stond een paar maanden geleden nog auditie te doen bij het populaire tv-programma Bloed, Zweet & Tranen. Maar nu is het allemaal zover dat zijn single “Zing dit lied” is uitgekomen. Bovenal is Bryan blij dat de single overal zo goed ontvangen wordt. Radiostations twijfelen niet bij het horen van de eerste noten van deze eigentijdse sound van het lied. Bryan krijgt langs alle kanten aanvragen voor interviews en optredens. Afgelopen weekend was Bryan zelfs nog voor de promotie afgereisd naar onze zuiderburen in België.

Jeffrey Schenk gaat single opnemen
17-06-2013 16:22:00

Zanger Jeffrey Schenk is vandaag op het vliegtuig gestapt om een week naar Canada te gaan om te genieten van een welverdiende vakantie en om zijn familie op te zoeken. Na zijn deelname aan het SBS 6 programma “Bloed, zweet en tranen”, is zijn zangcarrière in een stroomversnelling geraakt. Jeffrey kwam in de halve finale terecht en heeft sindsdien alleen maar genoten van alle reacties. “Het is allemaal heel overweldigend geweest na mijn optredens in BZET. Ik geniet er nog steeds iedere dag van, de spontane reacties, maar ook de herkenning op straat.

Sidney Bischoff wil vanavond met je uit
17-06-2013 16:13:00

Met de single ‘Laat ons hier voor altijd blijven’ scoorde Sidney Bischoff afgelopen maart zijn eerste TOP-100 notering. Deze geboren Amsterdammer zong als kind al een aardig deuntje mee. De zanger woont ondertussen in Apeldoorn en dit doet hij samen met zijn vrouw en zoontje. In het dagelijks leven reizen zij met een oliebollenkraam van dorp naar stad door ons land heen. De muziek van André Hazes heeft Sidney altijd geïnspireerd door te gaan met zingen. Op 30 september 2012 bracht hij het album ‘Plezier In Het Leven’ op de markt.

K3 viert feest met nieuwe exotische single
17-06-2013 16:01:00

Het feestjaar van K3 is nog lang niet voorbij! Karen, Kristel en Josje pakken deze zomer uit met hun nieuwe opzwepende single: Eya Hoya! die HIER te downloaden is.  Eya Hoya! belooft misschien wel de zomerhit van 2013 te worden. Het unieke liedje blijft weer goed in het hoofd hangen en heeft een ongelofelijk catchy melodie. De aanstekelijke kreten van Eya Hoya! laten je dromen van een exotisch strand en doen je meteen zin krijgen in een zomers K3-feestje. Bij de single hoort natuurlijk ook een videoclip, maar hier moet je nog even geduld voor hebben.

L.O.S. stelt zich voor
17-06-2013 15:38:00

Nederland heeft er een nieuw duo bij L.O.S., een combinatie van een zang en dansact, bestaande uit Romy Krommert en Ghino Girbaran van het welbekende tv-programma Checkpoint. Romy en Ghino zijn het ideale duo. Het tweetal zit bij elkaar op school: ze doen allebei een filmopleiding en zien elkaar dus iedere dag.  Romy en Ghino zijn het ideale duo. Het tweetal zit bij elkaar op school: ze doen allebei een filmopleiding en zien elkaar dus iedere dag. “We komen gewoon niet meer van elkaar af”, aldus Romy.

Geslaagde reünie concerten EXIT aanleiding voor nieuwe tour
17-06-2013 05:23:00

Exit.. zij werden destijds in één adem genoemd met Doe Maar, De Dijk of Toontje Lager. Na het grote succes van twee reünieconcerten op 26 mei en 1 juni jl. en de ontvangst van een Gouden Award voor de single ‘Kom bij me terug’, gaat EXIT ON TOUR. Terug naar de kleine zalen, daar waar de intimiteit en de grootst mogelijk interactie met het publiek is te verkrijgen, terug ook naar de sfeer van toen en.. te boeken via: JC EVENT ! ‘Kom bij me terug’, ‘Nu je weg bent’, ‘Ik hou van haar’, ‘Het meisje uit m’n dromen’, enkele succesnummers van EXIT in de jaren tachtig.

Geslaagde fanclubdag Ferry Doedens en Ruud Feltkamp in Duinrell
16-06-2013 21:23:00

Ferry Doedens (Idols, GTST, Wicked, Het Beste van Idols Worldwide) en Ruud Feltkamp (Kruimeltje, Lover of Loser, GTST, Expeditie Robinson) organiseerden op zondag 16 juni een gezamenlijke fanclubdag in Attractiepark Duinrell. Deze fanclubdag werd gehouden in de theaterzaal van dit attractiepark en werd heel druk bezocht door honderden meisjes uit het hele land en een enkele jongen.

Dirk Meeldijk en Marco de Hollander succesvol op Hollandse avond in Hillegom
16-06-2013 21:10:00

Zangers Dirk Meeldijk en Marco de Hollander traden op zaterdag 15 juni op tijdens een Hollandse avond die werd georganiseerd in Hotel Flora in Hillegom. Deze avond werd opgeluisterd door DJ Vlunder en was een groot feest. Aan DJ Vlunder was het om de hele avond Nederlandse muziek te draaien en dat ging deze DJ heel goed af. Hij wist het sfeertje er goed in te brengen, voordat de eerste artiest van de avond Marco de Hollander het podium betrad en het publiek eigenlijk meteen al om zijn vinger wist te winden.

Nieuwe single voor Henry & Monique
16-06-2013 17:19:00

Het duo Henry & Monique heeft al diverse successen geboekt met hun eerdere singles "Blijf bij mij", "Vaya Con Dios" en "Fluisteren van de wind". Ondertussen vormen ze dan ook al sinds 2 jaar een duo en beide muzikanten zijn uniek in hun soort. De match tussen beide werd groot, temeer dat ze zich beide nooit hebben laten beperken door; vooroordelen, de grote hindernissen en uitdagingen van het leven en vooral houden van muziek maken. Inmiddels is hun nieuwe single"Je bent me" een feit en ook al te downloaden.

TV Oranje in Recreatiepakket CanalDigitaal
16-06-2013 12:23:00

Het recreatiepakket van CanalDigitaalDe zomer gaat nu echt beginnen en het vakantiegevoel begint zich meester te maken van de kijkers van TV Oranje! Voor iedereen die vakantieplannen heeft, is het goed om te weten dat satellietdistributeur CanalDigitaal TV Oranje opnieuw heeft opgenomen in haar Recreatiepakket dat speciaal is ontwikkeld voor vakantiegangers. Met dit pakket kun je met directe ingang in via de satelliet kijken naar TV Oranje.

Clip 'Mijn Wereld Op Z’n Kop' van Jaap Reesema online
16-06-2013 12:15:00

De stilte is voorbij: Jaap Reesema is terug. De zanger nam een muzikale time-out om een definitieve richting te kiezen en vond die in de Nederlandstalige pop met een eigentijds geluid. Gewapend met een aanstekelijk voorproefje, zijn nieuwe single Mijn Wereld Op Z’n Kop, gaat Jaap vanaf nu weer volle kracht vooruit met zijn muziek. Met Mijn Wereld Op Z’n Kop daagt Jaap iedereen uit om stil te blijven zitten, wat onmogelijk blijkt. Vanaf de gitaarklanken in het begin tot het meer dan aanstekelijke refrein roept het nummer elke luisteraar op tot bewegen.

Meezingconcerten 'Holland zingt Hazes' in een bomvol Ziggo Dome van start gegaan
16-06-2013 09:41:00

Het Ziggo Dome trilde met recht op zijn grondvesten, gisteravond tijdens het grote meezingfeest ter nagedachtenis aan de immens populaire volkszanger André Hazes. “Holland zingt Hazes” deed zijn naam eer aan, want de Hazes nummers, die werden vertolkt door de crème de la crème uit de Nederlandse artiestenwereld, werden door de 15000 mensen in het Ziggo Dome luidkeels meegezongen. Elf  artiesten vertolkten het ene Hazes nummer na het andere.

Feest DJ Robert laat weer van zich horen
15-06-2013 21:56:00

We hebben er lang op moeten wachten, maar de nieuwe single van Robert Schuuring (Feest DJ Robert) is eindelijk daar. Na de single 'Ieder uur', welke een bescheiden hitje is geweest,  moest er wel een opvolger komen  De single, "Draai maar als 'n haan op 'n toren" is een oude piratenklassieker in een modern zomers jasje. Het geheel is opgenomen in de AJH Records studio te Coevorden en gearrangeerd, gemasterd door Terry West Productions. De single zal vanaf deze week verkrijgbaar zijn via diverse download portals. 

Nieuwe single Maurice... 'Jij bent alles voor mij mi amore'
15-06-2013 21:46:00

Eindelijk is er een nieuwe single uit van zanger Maurice. De vrolijke zanger uit Beek en Donk heeft een heerlijke zomerse plaat opgenomen met de titel: “Jij bent alles voor mij mi amore”. Met een fris nieuw geluid en een lekker in het gehoor liggend nummer, slaat Maurice een nieuwe weg in. De single is geschreven en geproduceerd door André Kooiman, die eerder hitsingles schreef voor o.a. Henk Bernard, de Double Dj’s, e.v.a. “Een heerlijke uptempo track met mooie instrumenten en Spaanse gitaren is het geworden” zegt Maurice.

Karin Welsing komt met album 'Zoals ik ben' binnen op nr. 17 in de album top 100
15-06-2013 15:10:00

Karin Welsing kan haar geluk niet op. Met haar album "Zoals ik ben" is ze op nummer 17 binnengekomen in de Album Top 100. De titel van dit album geeft precies aan wie Karin Welsing is. Vrolijk maar ook soms verdrietig. Kortom, Een lach en ’n traan. Naast de vele optredens die Karin in het land verzorgd is ze ook nog steeds op de kermis te vinden. Volgens Karin heeft ze een fantastisch maar soms ook hectisch leven, waar ze, samen met haar gezin, iedere dag van geniet. Haar producer Martin Sterken is al weer druk bezig om nog meer liedjes voor haar te schrijven.

Ancora heeft de Oranje Kroon
14-06-2013 19:21:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 17 juni is dat ‘Vrij als de wind’, de debuutsingle van Ancora. Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams laten de Piratentoppers definitief achter zich en kiezen onder deze nieuwe naam het ruime sop. Ancora (het Latijnse woord voor anker) brengt een frisse combinatie van shantyliederen, Ierse folk en pop. Het trio is er samen met producer Edwin van Hoevelaak in geslaagd iets geheel nieuws neer te zetten binnen de Nederlandse muziek en de eerste reacties zijn uitermate lovend.

Anthony’s single maakt verwachting waar
14-06-2013 18:19:00

De single “We dansen met volle kracht” afkomstig van Anthony's album “Vergeef me” welke onlangs is uitgekomen maakt zijn verwachtingen meer dan waar. Anthony laat weten erg trots te zijn dat op het feit dat hij op nummer 95 is binnengekomen in de Mega-charts top 100. Ook is hij binnengekomen bij RADIONL en staat daarnaast bij diverse lokale en regionale radiostations hoog in de playlijsten. Daar krijgen zowel de  single als het album die zijn verschenen op het Rood Hit Blauw label veel aandacht. "

Kobus Engels komt met 'Hey lekker ding'
14-06-2013 18:13:00

Op 7 oktober 1986 is Kobus Engels geboren. Op zijn 3e verjaardag kreeg hij zijn eerste microfoon en zo jong als hij was, muziek had meteen zijn interesse. Op 5 jarige leeftijd deed hij mee aan een playback show waar hij de eerste prijs won met een medley van Danny de Munk. Daarna volgden er een reeds talenten jachten waarvan regelmatig de 1e prijs in de wacht sleepte. In 2003 op 17 jarige leeftijd resulteerde dit in zijn eerste cd single "Bella signorita".

Albert Verlinde Entertainment komt met Flodder de Musical
13-06-2013 21:42:00

Vandaag heeft Albert Verlinde het contract met Dick Maas getekend dat ze volgend jaar samen Flodder de Musical op de planken gaan brengen! Nu al spreekt men van een musicalspektakel dat vanaf 2014 in een eigen vast theater zal staan. Flodder de Musical wordt een grootschalige productie, die gebaseerd is op de eerste Flodderfilm uit 1986, waar bijna tweeënhalf miljoen mensen voor naar de bioscoop gingen.

Gre Parelmoer danst de hele nacht
13-06-2013 17:44:00

De afgelopen maanden heeft Gre Parelmoer op vele podia een optreden verzorgd. Tijdens ieder optreden deed zij naast haar bekende hits als “ Ik ben een beh beh berggeit”, “ Dikke Paling” en “Sigaretten en whisky en wilde kerels” ook een aantal nieuwe nummers. Uiteraard met als doel om te kijken hoe het publiek er op ging reageren. Tijdens het door duizenden bezoekers bezochte festival Peie Dei in Drachten op zaterdag 8 juni viel de beslissing. De nieuwe single van Gre Parelmoer is “ Dans je de hele nacht met mij”.

Nieuw album voor Duo Nationaal verschijnt op 5 juli 2013
13-06-2013 17:16:00

Duo Nationaal kwam in 2010 met hun debuutsingle getiteld "Speel je Accordeon" en dit was vrijwel direct een groot succes. Meerdere singles volgden en uiteindelijk was hun gelijknamige debuutalbum een feit. Door dit grote succes kwam er ook nog de DVD uit Duo Nationaal in Tirol. Ook van dit nieuwe album komt begin augustus 2013 een mooie dvd uit, die eind juni 2013 weer opgenomen wordt in Oostenrijk. Duo Nationaal bestaat uit Maria Louise en Martin Sterken. Niet alleen zijn ze op het podium een paar..........

Gino Graus maakt een bijzonder album in samenwerking met grote artiesten
13-06-2013 17:09:00

“Zweven op de wind” is het nieuwe album van de 13-jarige Gino Graus. Op vrijdag 14 juni 2013 gaat het album daarmee officieel in release. De totstandkoming van het album was een zeer bijzonder project. De “vaders” der Nederlandstalige muziek hebben speciaal voor dit jonge talent liedjes geschreven: Jan Keizer, George Baker, de Gebroeders Ko, Jeffrey Weber en Edwin van Hoevelaak. Laatstgenoemde is tevens de producer van Gino Graus die het volledige album heeft opgenomen in zijn Rooftop Studios.

John Eeltink presenteert nieuwe single in Beverwijk
13-06-2013 16:50:00

"Prima Italiana" is de titel van de nieuwe single van John Eeltink. Het nummer is geschreven door Pascal de Vormer die al menig hits op zijn naam heeft staan. Op het van oorsprong Italiaanse nummer heeft hij een nederlandse text geschreven. Het is echt een superknaller geworden met accordeonklanken en een lekkere beat. Dit is de vierde single die uitkomt van John. De single zal te downloaden zijn via google,  i-tunes en de bekende downloadssites. De presentatie is in handen van Matt Jaxxon van JAXXON Records

Jeffrey Heesen lanceert zelf geschreven nummer
13-06-2013 16:32:00

Opnieuw brengt de in 1990 in Oss geboren Jeffrey Heesen een compleet zelf geschreven nummer uit! ‘Ik Heb Je Niet Gevraagd’ is een lekker dansbaar en ritmische track, die ongetwijfeld veel te horen zal zijn in cafés en tijdens diverse muziekevenementen deze Zomer! Naast zingen bespeelt de jonge zanger ook instrumenten, muziek is zijn lust en leven! De single die lekker in het gehoor ligt is opgenomen in de studio van Mario Veltman. Duidelijk hoorbaar zijn de diverse live-instrumenten! De single wordt uitgebracht op het label van HIT IT Music.

Marco Kanters komt met nieuwe single
13-06-2013 16:31:00

Marco Kanters, geboren op 26 juli 1979 in Moerdijk, heeft zich aangesloten bij Zebra Music. ‘Boem Boem Boem’ is de nieuwe single van de ‘gezelligheidszanger’ die voor deze zomersingle een samenwerking is aangegaan met DJ Nelis! Na het grote succes van de zelfgeschreven track ‘Proost Op De Dag’ waarin we een heel andere kant te horen hebben gekregen, wordt met ‘Boem Boem Boem’ (geproduceerd door DJ Goldfinger) geprobeerd dé zomerhit van 2013 te scoren! Tropische klanken en een heerlijk dansbaar ritme voeren de boventoon.

Jeroen Weerdenburg zet met 'Schijn je licht op mij' stap voorwaarts
13-06-2013 16:29:00

Platenmaatschappij Zebra Music brengt op 14 juni 2013 de nieuwe single van Jeroen Weerdenburg ‘Schijn Je Licht Op Mij’ uit. Na het zien van enkele optredens, waarin Jeroen zich elke keer weer helemaal geeft, wekte hij de interesse van diverse gerenommeerde producers op. Dit heeft geresulteerd in meerdere succesvolle singles. Hij bereikte hiermee o.a. de GFK Single TOP100! Jeroen schrijft zelf teksten en werkt nauwgezet mee aan zijn muziek. Na de laatste single ‘Zondag’, is het de hoogste tijd om een verdere stap voorwaarts te zetten in de Nederlandse muziekwereld.

Frank van Etten presenteert nieuwe single in Westervoort
12-06-2013 20:42:00

Op zondag 23 juni presenteert zanger Frank van Etten zijn nieuwe single met als titel, "Als je Lacht". Dit alles vindt plaats in zalencentrum "Wieleman" te Westervoort. De zanger met de snik in zijn stem die we allemaal kennen van het nummer "Leef als een Zigeuner", was 5 weken lang te bewonderen op het podium van Bloed, Zweet en Tranen van SBS6. Nu de zomer voor de deur staat komt Frank met een nieuwe single die is geproduceerd door niemand minder dan Eric van Tijn. Vele artiesten zullen hun medewerking verlenen aan deze feestelijke happening, waaronder, Jacques Herb, Henk Damen, Sasja Brouwers, Henk Dissel, en vele anderen.  Ook zullen een aantal BZT artiesten een optreden verzorgen zoals:  Denny Braaf, Mick Harren en Robert Leroy. De presentatie is in handen van René le Blanc.

'Engel van m'n dromen'....nieuwe single van Fabian Somers
12-06-2013 20:11:00

Fabian Somers heeft een geweldige single op de markt weten te zetten. “Engel van m’n dromen” is een eigen geschreven nummer met een mooie compositie, die we echter in Nederland weinig horen een mix van nederpop, levenslied en schlagermuziek. Samen met Harald Queens van de HQ Studio uit Tilburg heeft hij toon gezet met zijn single die vis Sens Music is verschenen. Veel artiesten gaan voor de herkenbaarheid en dat is iets wat Fabian echter niet wil. Als ik covers wil zingen kan ik net zo goed een Top 100 band beginnen” aldus Fabian.

Jack Kunkels lanceert zomersingle
12-06-2013 19:50:00

Na “De mooiste tijd van het jaar” en “Veronica” komt Jack Kunkels nu met een zomersingle getiteld “Ik mis je (1001 nachten) welke wederom werd geproduceerd door Kees Tel. Hij was ook verantwoordelijk voor zijn vorige hits. Met de nieuwe single laat deze sympathieke zanger uit s'Hertogenbosch horen wat hij allemaal in huis heeft. Vanaf vrijdag 14 juni is het nummer verkrijgbaar via de diverse download kanalen en natuurlijk ook te koop in de betere cd speciaalzaak. 

Nieuwe single van Jaap Reesema verschijnt op 14 juni
12-06-2013 17:59:00

Op vrijdag 14 juni a.s. verschijnt de nieuwe single van Jaap Reesema, ‘Mijn Wereld Op Z’n Kop’. De zanger heeft na het uitkomen van zijn debuutalbum twee jaar de tijd genomen om, naast zijn studie Rechten af te ronden en het opzetten van een eigen horecazaak, zijn definitieve muzikale richting te bepalen, welke hij vond in de Nederlandstalige pop met een eigentijds geluid. De zomerse single ‘Mijn Wereld Op Z’n Kop’ is het eerste voorproefje op deze nieuwe richting. De muziek van de nieuwe single van Jaap Reesema schreef hij zelf, samen met zijn vaste muzikale partner Sander Baas.

Colinda slaat nieuwe weg in met 'Als je terug kwam uit de kroeg'
11-06-2013 20:56:00

Nadat Colinda in 2011 een comeback maakte scoorde ze al diverse hits waaronder "Je hebt me duizend keer bedrogen", "Ze zeggen" en "Tranen heb ik om jou gehuild". Met het in maart 2013  uitgebrachte nummer "Breng me nog eenmaal naar huis" rolde de blonde zangeres zelfs de single Top 100 binnen. "Breng me nog eenmaal naar huis" is tevens de titel van het laatste album van de uit Tilburg afkomstige zangeres met daarop tal van gezellige meezingers. De verwachtingen van haar nieuwe single "Als je terug kwam uit de kroeg" zijn bijzonder hoog gespannen.

Stoere Cowboys en Cowgirls zijn hot!, aldus JUMP!
11-06-2013 18:18:00

De dagen worden eindelijk warmer en in vele tuinen zijn de eerste BBQ feesten al gegeven. Gaan we deze zomer back to basic en heerlijk een kampvuur aansteken en een maiskolfje grillen? Zijn dit voortekenen voor een warme zomer met veel stoere cowboys en cowgirls? Als het aan de meiden van Jump! ligt zeker wel! Dit weekend kwamen zij uit met hun nieuwste single en spannende videoclip ‘Cowgirl’ en dat zij niet de enige zijn blijk wel........ want ook ex K3 Kathleen Aerts verscheen afgelopen week met haar nieuwe single ‘Chickie’ . 

Weergaloze feestknaller voor Johnny Gold
11-06-2013 11:36:00

Johnny Gold, het Enfant Terrible van de Nederlandstalige feestmuziek is na zijn carnavalskraker "Balle Balle" terug met een weergaloze feestknaller die de komende maanden alle cafe’s, zalen en feesttenten weer van dolle feestvreugde zal laten overlopen. Op deze feestsingle bezingt Johnny op aanstekelijke wijze zijn hartstochtelijke liefde voor vrouwen in het algemeen, en de mooie in het bijzonder …. en hij wil er niet eentje , nee nee …… hij wil ze allemaal. Een single die weer garant zal staan voor een hoog meezing en meezwaai gehalte.

Landal Heideheuvel presenteert een wervelende artiestenshow op 21 juli
10-06-2013 22:29:00

Op zondagmiddag 21 juli worden de gasten op het  vakantiepark “Landal Heideheuvel” getrakteerd op een wervelende artiestenshow.  Tevens worden hiervan TV opnames  gemaakt voor het muziekprogramma “TV Lucky Joe”.  Een muziekprogramma met bekend en onbekend talent die er een gezellige sfeer van gaan maken samen met het aanwezige publiek. Artiesten die aan dit TV programma hun medewerking zullen verlenen zijn: Ronnie Tober, Jacques Herb, Stef Ekkel, Frank van Etten, Erna Temming, Het IJsselduo, Duo de Hollandio ’s ( voorheen het woonwagen duo Jack & Janske), Naomi, Theo van Cleeff, Danny Temming, William, Jean Knipping jr. De TV opname vindt plaats op het park  tussen 14.00 en 17.30 uur en iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

Nieuwe single Crystal Dream
10-06-2013 22:15:00

De nieuwe single "New Horizon 'Here she comes'" van Crystal Dream is een energieke, uptempo, pop-rocksong met electro-dance-invloeden en een positive vibe. Het is de tweede single die wordt uitgebracht ter ere van het 20 jarig jubileum van de band. "Het is een echte 'Feelgood song' geworden waarmee je de zomer in je mind haalt…", aldus gitarist Rues. "De tekst gaat over verandering, loslaten, nieuwe uitdagingen, the full package. Je voelt aan alles dat er iets staat te gebeuren…", aldus zanger Marcel.

Gulden Vedel (Gouden Viool) wordt dit jaar uitgereikt aan Django Wagner
10-06-2013 21:32:00

De Gulden Vedel wordt jaarlijks toegekend aan een Nederlandse zanger, zangeres of groep, waarvan de muziek veelvuldig is gebruikt bij de danslessen in de Swinging World dansscholen. Ook muziek die tot een hype en grote populariteit heeft geleid kan worden onderscheiden. In dit kader is Django Wagner uitverkozen. De enorme populariteit bij het dansschoolpubliek en de vele dansbare hits, die in de dansscholen tot een hype hebben geleid, rechtvaardigen de uitreiking van de Gulden Vedel aan hem. Eerder won Django al de Zilveren Harp van de BUMA

Rob Zorn gaat weer op zoek naar een nieuwe platenmaatschappij en sponsor
10-06-2013 21:24:00

Eind januari 2013 tekende Rob Zorn een platencontract bij Sterren Media. Er werden grootse plannen gemaakt om dit jaar twee singles te lanceren en er waren plannen voor een album. De eerste "Leven hoe ik leven wil" verscheen in april en deze gooide hoge ogen in diverse hitlijsten. Rob was erg blij met de samenwerking, maar door omstandigheden heeft de Haarlemse zanger een punt achter de samenwerking gezet omdat niet alles liep zoals afgesproken.  

Top 100 hit voor de 11-jarige zangeres Michelle
10-06-2013 20:57:00

Met haar nieuwe single getiteld "Waarom huilt u mama?" heeft de uit Drenthe afkomstige Michelle Okken een echte hit te pakken! De single is binnengekomen op plaats nummer 90 in de Mega Top100! Mede door het enorme succes van haar Facebookaktie waarmee men, na het downloaden van haar single, meedingt naar een Roompot Vakantie ter waarde van 300 euro heeft de hit landelijke vormen aangenomen. Michelle weet als geen ander het publiek te raken met haar heldere en herkenbare stem en is dan ook apetrots op haar hitnotering!

Tom Haver schrijft nieuwe zomerhit 'Hey Jij!'
10-06-2013 09:54:00

Het moet raar lopen als“Hey Jij!” van Tom Haver geen zomerhit wordt. Tom, die vorig jaar doorbrak met het nummer “Samen Vanavond”, heeft opnieuw een nummer uitgebracht met een hoge hitpotentie. “Hey Jij!” is een lekker vrolijk zomers nummer. Het is de eerste single die hij onder zijn eigen label “Haver Music” uitbrengt. “Hey Jij!” is door Tom Haver zelf geschreven en geproduceerd op de muziek van Efecto Pasillo, een band uit Gran Canaria. De videoclip is er één waar je blij van wordt, waar je naar blijft kijken.

Danny Nicolay heeft de Oranje Kroon
09-06-2013 13:07:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 10 juni is dat ‘Je moest eens weten’, de nieuwe single van Danny Nicolay. Het nummer, met een zeer goed meezingbaar refrein, is opgenomen in de White Villa Studio’s, waar onder anderen ook De Toppers en René Froger opnemen. Helemaal toevallig is dat niet, want onlangs was Danny wederom te gast bij De Toppers. Hij was uitgenodigd om tijdens de pauze samen met Wesley Klein en Danny Froger het publiek in de Amsterdam ArenA te vermaken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl