RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
De Wilca's kiezen voor single met een feestelijk tintje
09-07-2013 13:33:00

"Feest met ons!"is de titel van de nieuwe single van De Wilca's. Het duo bestaande uit Wilco en Yvonne wilden een single uitbrengen met een feestelijk tintje en dat is met behulp van Martin Sterken zeker gelukt. Na een overweldigende cd presentatie met als presentatoren Alex de Bruyn en Andre Pronk zijn ze nu klaar om naam te maken in Nederland.

Begin augustus nieuwe single voor Anita
09-07-2013 12:29:00

Begin augustus zal de nieuwe single van Anita uitkomen. Het lied  “Want jij hebt mij “ is geschreven door Anita zelf en is opgenomen in studio 69 bij Laurens van Wessel die ook de arrangementen heeft gemaakt. De single zal weer bij platenmaatschappij VNC uitkomen. De hoesfoto is gemaakt door Edwin Eijsten uit Sprundel  Het jubileumalbum  "35 jaar Anita & The Rapsodie's" welke eind 2012 uitkwam wordt nog steeds goed verkocht. Op de cd en dvd staan de mooiste en meest bekende liedjes en beelden van haar solocarrière, maar ook Anita samen met The Rapsodie’s.

100% NL live vanaf Disney Magic op de Middellandse Zee
09-07-2013 12:09:00

Deze week komt 100% NL live vanaf de Disney Magic. Het imposante 294 meter lange oceaanschip van de Disney Cruise Line vaart dan door de Spaanse mediterrane wateren. Vanaf aanstaande woensdag 10 juli wordt de studio van 100% NL drie dagen verplaatst.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer naar Sneek
09-07-2013 12:00:00

Deze zomer trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer weer door het land, dit jaar voor het eerst in samenwerking met Radio Oranje Nationaal. Samen met een groot aantal artiesten van eigen bodem maken de muziekzenders er één groot Nederlandstalig feest van. Vanmorgen werd live in de uitzending van RADIONL bekendgemaakt welke artiesten zullen optreden tijdens de RADIONL & TV Oranje Zomertoer op maandag 5 augustus in Sneek.

Alex krijgt goud voor 'Een bossie rooie rozen'
08-07-2013 15:07:00

Tijdens de uitzending van Business Class op RTL 7 van Harry Mens afgelopen zondag  was er voor zanger Alex een grote verrassing. De opnamen van dit programma vonden plaats in Hotel Oranje in Noordwijk. De Noordwijkse zanger presenteerde hier zijn nieuwe single 'Kijk de Zon eens schijnen'. Op deze single staat als extra track een hele nieuwe versie van zijn nr 1 hit 'Een Bossie Rooie Rozen'.

Vinzzent geeft nieuwe single cadeau omdat de zon schijnt
08-07-2013 14:43:00

Na zijn vorige single ‘De liefde leeft in mij’ die rond valentijn werd uitgebracht en waarmee Vinzzent 150 vrouwen mocht toezingen bij Carlo en Irene in ‘Life 4 You’ is het weer tijd voor een nieuwe single. ‘Kom d’r bij’ is de titel van deze lekkere zomersong en omdat de ‘weergoden’ ons goed gezind zijn is het nummer deze week gratis te downloaden op zijn website. Tot 12 juli geeft Vinzzent de single cadeau aan zijn fans. Daarna is ‘Kom d’r bij’ verkrijgbaar op Itunes, Spotify etc. Vinzzent is druk bezig met liedjes voor zijn nieuwe album.

Chris-Jan komt met single 'Op de Kermis'
08-07-2013 13:50:00

Op de kermis is het alle dagen feest zingt zanger Chris-Jan. Hij komt met een heus kermislied. In zijn woonplaats Julianadorp is er elk jaar de dorper kermis, een feest waar heel Julianadorp voor uit loopt. De nieuwe single van Chris-Jan is een cover van de track "Op de camping" van Rob Ronalds welke in de zomer van 2010 reikte tot de twintigste positie van de Single Top 100. Het nummer is geschreven door Pascal de Vormer, Jakob Hut en Ray Hardorff. Marion Plugge bewerkte de tekst van de single "Op de Kermis" van Chris-Jan.

Bart de Win laat met 'Next time' seventies westcoast-muziek en de Texaanse countryrock herleven
08-07-2013 12:22:00

Denk Eagles, Byrds, Flying Burrito Brothers, voeg wat Dr John en Ray Charles toe, een vleugje Little Feat en voilà: Bart de Win doet met zijn "Next time" de seventies westcoast-muziek en de Texaanse countryrock herleven. Bart nam de single in Nederland op met zijn band ‘The Simple Life’ en toog daarna naar Texas om de mix te kruiden met wat spicy vocalen van rootsrockers Walt Wilkins en Jimmy Davis. Met BJ Baartmans op vlammende gitaar en Bart op swingende honkytonk piano stoomt het lied tot de damp ervan af komt.

Nieuwe single Peggy Mays...jong vlot en een beetje poppie
08-07-2013 12:00:00

Met de release van "Wij" kan Peggy Mays een nieuw hoofdstuk toevoegen aan haar toch al indrukwekkende muzikale carrière. Ze was dit voorjaar een van de kandidaten van "Bloed Zweet & Tranen" en kreeg lovende kritieken van de jury. “Wat een stem” aldus Gerard Joling – “Glaszuiver” waren de woorden van Danny de Munck en Roxeanne Hazes vindt haar een voorbeeld voor haar en andere Nederlandstalige zangeressen. Met die lovende kritieken keerde Peggy huiswaarts en weet dat ze op de goede weg zit.

Alessandro wil z'n hele leven muziek blijven maken
08-07-2013 00:00:00

Alessandro is al zijn hele leven met zingen bezig. Twee jaar geleden begon zijn zangcarrière serieuze vormen aan te nemen toen hij audities deed voor een zangwedstrijd Zaanstormend talent, werd uitgekozen en deze wedstrijd won. “Ik heb deze wedstrijd gewonnen met een eigen nummer “My Girl” dat ik nooit heb uitgebracht”, vertelt de zanger, waarvoor het winnen van deze wedstrijd eigenlijk het eerste zetje was om verder te gaan.

'Diep in de nacht' van Lisa, Amy en Shelley hit op Youtube
07-07-2013 22:11:00

Lisa, Amy en Shelley wonnen in 2007 het Junior Songfestival met het nummer “Adem in, adem uit”en daarna is het de zusjes alleen maar voor de wind gegaan. Het nummer was door de zusjes zelf bedacht en ging over het milieu. Dat ze zouden winnen hadden ze nooit gedacht. Amy en Shelley zijn tweeling en Lisa is een jaar ouder dan hen. Inmiddels heeft het drietal al drie albums gemaakt, een theatershow  gedaan en  opgetreden in het hele land.

Beleef het HuneFestival in Ruinerwold vanuit een jacuzzi
07-07-2013 19:43:00

Bezoekers van het komende HuneFestival, welke plaatsvindt op 11 en 12 oktober in Ruinerwold, maken kans op een uniek VIP-arrangement. Voor 10 personen is het namelijk mogelijk om de optredens van Di-Rect, Miss Montreal, Toontje Lager en Memphis Maniacs vanuit een verwarmde jacuzzi te beleven! Vlakbij het hoofdpodium zal de organisatie van het HuneFestival deze jacuzzi plaatsen, met direct zicht op de artiesten. De winnaars van het HuneFestival VIP-arrangement mogen hier de hele avond in plaatsnemen.

HITZ voor KIDZ in Duinrell
07-07-2013 18:55:00

Op zondag 7 juli vonden in Attractiepark Duinrell actviteiten plaats, die in het teken stonden van Hitz voor Kidz. Naast het bijwonen van de Hitz voor Kidz theatershow ‘the battle’ konden de kinderen zich vermaken rond het theater van Duinrell, waar een groot aantal activiteiten werden georganiseerd. In het Zomertheater van Duinrell, die onlangs geheel is verbouwd  gaven Ernst & Bobbie, Lisa, Amy & Shelly, Manouk Pheifer en Junior Songfestival deelnemer Alessandro acte de présence.

Herman van Veen met voorstelling Alfred J Kwak in Duinrell
07-07-2013 13:27:00

In de geheel vernieuwde theaterzaal van Attractiepark Duinrell vond op zaterdag 6 juli een voorstelling van het populaire eendje “Alfred J. Kwak” plaats. Deze voorstelling werd druk bezocht en de kinderen genoten met volle teugen van hetgeen het theatergezelschap hen voorschotelde. En dat alles onder bezielende leiding van Herman van Veen, die bij deze voorstelling aanwezig was. Van Veen heeft het geheel niet alleen aan elkaar gepraat maar ook gezongen. De wereldberoemde eend is al meer dan dertig jaar oud en nog steeds enorm populair.

Zangeres Harmina herstellende van herseninfarct
06-07-2013 20:29:00

Zangeres Harmina is voor enige tijd geleden getroffen door een lichte herseninfarct. De zangeres van het levenslied heeft drie weken lang in het ziekenhuis gelegen en is nu begonnen met een Reha programma. Volgens de artsen komt het weer geheel goed en Harmina is heel erg positief ingesteld. Onlangs was Harmina nog te bewonderen in het SBS 6 programma "Bloed, Zweet en Tranen". Harmina hoopt na ongeveer twee weken langzaam weer de draad te kunnen oppakken.

Arjon lanceert zomersingle 'Lekker lekker'
06-07-2013 14:56:00

Zanger Arjon is afkomstig uit Made. Hij is een jonge zanger met een geweldige uitstraling die met veel enthousiasme het publiek weet te vermaken. Hij deed ervaring op als zanger van de roemruchte Après-ski hut te Rotterdam. Daar heeft hij geleerd hoe hij het publiek moet vermaken en is hij een top-entertainer geworden. Niet alleen trad hij op in de vaste locatie van de Skihut, maar ging hij ook mee met de Après-ski hut on Tour”. Arjon maakte in eigen beheer al een aantal singles waaronder “Ik hou van alle vrouwen“/.

Word jij ook vrolijk van 'Happy days' van 30EUROLIVE
06-07-2013 14:26:00

“Happy days” is de nieuwe single van 30EUROLIVE: vrolijkmakend en energiek! Na het succes van de uitgebrachte singles "Bubbles", "Waiting for a sign" en "Loving You" op radio 2 bij Bert Haandrikman en vele regionale zenders werd het tijd voor een vervolgstap: de single is ditmaal helemaal door de band zelf opgenomen en geproduceerd. De frisse zomerse singlehoes laat je tot de creatieve verbeelding spreken, de iconen staan voor “Happy Days”; een leuke doordenker. Deze is op een spelender wijze enkel met het gebruik van iphones opgenomen.

Jaap Reesema heeft de Oranje Kroon
06-07-2013 14:21:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 8 juli is dat ‘Mijn wereld op z’n kop, de nieuwe single van Jaap Reesema. De winnaar van het derde seizoen van X-Factor nam een muzikale time-out om een definitieve richting te kiezen en vond die in de Nederlandstalige pop met een eigentijds geluid. Het eerste voorproefje is deze perfecte zomersingle. Vanaf de gitaarklanken in het begin tot het meer dan aanstekelijke refrein roept het nummer op tot bewegen.

Feestduo De Dikdakkers roept Brazilaanse sferen op met Rio
06-07-2013 01:04:00

Hoewel het WK voetbal in Brazilië nog een jaar op zich laat wachten, scoort De Dikdakkers nu al een onvervalste hit met Rio. Het zingende tweetal stak het bekende nummer van Maywood in een eigentijds jasje en kan niet wachten op de zomer. ‘Het nummer lag al goed in het gehoor, maar is door een hoger tempo en hedendaagse sound een echte feestkraker geworden.’ In de aanloop naar de diverse plein- en dorpsfeesten hoefde het partykoppel niet lang te denken over de mogelijkheid om Rio in een ander vat te gieten.

Jelle B voelt zich net een wandelende Ipod
05-07-2013 18:50:00

Met de single “Mooi” van Jelle B gaat het goed. De 27 jarige zanger is er maar wat blij mee. “Ik ben Hollandse nieuwe geweest en Paradeplaat en alle stations pakken het perfect op. Ik ben super trots en heb momenteel ook veel optredens in het land”. Volgens de zanger is het bizar hoeveel succes hij op het moment heeft. “Overal waar ik optreed zingen de mensen mee en is het een groot feest”. Op het moment is Jelle B bezig met het schrijven van een tweede album.

Jan Warringa komt met zeemanslied
05-07-2013 16:37:00

Er zijn weinig horeca gelegenheiden in Noord Nederland waar Jan Warringa nog niet heeft opgetreden. En dikwijls wordt hij direct gevraagd of hij terug wil komen. Dat succes is mede verantwoordelijk dat de Drentse zanger ook regelmatig van zich laat horen op cd gebied. Meerdere albums en een tiental singles staan inmiddels te pronken op zijn discografie. En daar zitten tussen de hits  " Dat kan niemand" en " Een condor die vliegt uit" . De zomer van 2013 kan worden bijgeschreven als een jaargetijde waarin Jan Warringa zich van een andere kant laat horen.

Nieuwe single Raymon Hermans een feit
05-07-2013 15:46:00

Vandaag, op vrijdag 5 juli, is de nieuwe single ‘De nacht van mijn leven’ van Raymon Hermans officieel verschenen via ABC Entertainment. De single is een vrolijk, volks liedje dat een hoog meezinggehalte heeft en zeker volop te horen zal zijn in de kroegen en feesttenten. Raymon Hermans schreef zelf de tekst en producer Kees Tel verzorgde de muziek en opnames. ‘De nacht van mijn leven’ is het eerste wapenfeit van de samenwerking tussen ABC Entertainment, Raymon Hermans en Kees Tel.

Tina Trucker neemt duet op met Johnny Sleegers
05-07-2013 14:38:00

De koningin van het truckerslied Tina Trucker neemt samen met zanger Johnny Sleegers een duet single op. “We Drive Together” is de titel van de nieuwe single, geschreven door Tina Trucker. Tina maakte in 1982 naam met haar eerste single, “Ik ben een vrouw om te benijden” die uitgebracht werd bij de platenmaatschappij Ariola. Karel Hille van de maatschappij Utopia had grote plannen met Tina en haalde haar weg bij Ariola en zo bereikte ze de hitparades met haar tweede single: “Mijn Good Old Ducky”.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer naar Chaam
05-07-2013 14:21:00

Deze zomer trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer weer door het land, dit jaar voor het eerst in samenwerking met Radio Oranje Nationaal. Samen met een groot aantal artiesten maken de muziekzenders er weer één groot Nederlandstalig feest van. Vanmorgen werd live in de uitzending van RADIONL bekendgemaakt welke artiesten zullen optreden tijdens de tweede editie van de RADIONL & TV Oranje Zomertoer op woensdag 24 juli in Chaam. De RADIONL & TV Oranje Zomertoer strijkt neer ter gelegenheid van de bekende wielerronde ‘De Acht van Chaam’.

KnotsGek gaat voor landelijke bekendheid
05-07-2013 06:23:00

Het uit Tilburg afkomstige duo KnotsGek wil Nederland gaan veroveren met hun zoals ze het op zijn Brabants zeggen “Kei skone muziek”. In Brabant zijn ze vooral bekend omstreken het carnavalsgebeuren, maar waarom alleen met carnaval..volgens de jongens van Knotsgek staat het heel jaar in teken van een fijn fisje. De single die nu landelijk uit komt is een geweldige hit aan het worden, het kan ook niet anders met zo’n geweldige titel “We Zeggen Bijna en….?” . Een eersteklas feestnummer dat geproduceerd is door Harald Queens met zeker een hoog feest gehalte erin.  Vooral nu de zomer is aangebroken en de vakanties begonnen zijn worden we super vrolijk van dit nummer dat te downloaden is via de bekende portals.

100% NL start tweede radiostation!
04-07-2013 21:12:00

Het Ministerie van Economische Zaken heeft vandaag bekend gemaakt dat de organisatie achter het radiostation 100% NL een vergunning krijgt voor de exploitatie van een nieuw landelijk commercieel radiostation op FM. 

Piet-Cees van der Wel schrijft indrukwekkend intens en gevoelig lied voor overleden vriend
04-07-2013 15:02:00

Een indrukwekkend intens en gevoelig lied dat is geschreven na het overlijden van een vriend. Op donderdag 4 juli 2013 was het precies een jaar geleden dat hij is overleden. Ter nagedachtenis wordt het lied daarom op deze dag officieel uitgebracht. Alle opbrengsten van dit lied zullen aan de Nederlandse Hartstichting worden geschonken. Piet-Cees: “Vorig jaar overleed er plotseling een vriend van me. Net zo oud als ik, van het één op het andere moment was ie er niet meer. Hartaanval. Ik heb toen een paar weken nadat dat gebeurd was een liedje geschreven.

Nieuwe single Feestlift is 'Zo mooi'
04-07-2013 14:52:00

Feestlift werd geïnspireerd door het horen van de recente commercial van een bekend biermerk, waar het oorspronkelijke nummer “Voyage, Voyage” in voorkomt. Zanger Marco heeft de tekst herschreven en het resultaat is "Zo Mooi".. De feestact Feestlift heeft voorafgaand aan deze single een platencontract getekend bij "Holliwood Records". Dit label richt zich volledig op artiesten die onder contract staan bij de Van Hoevelaak Entertainment Group. Andere artiesten op dit label zijn Dean Saunders, Gino Graus en Matthijs Koning.

Ross & Iba vs Wolffman gaan de zomer in met 'Duna'
04-07-2013 14:34:00

Na de hits "Wassenaar" en "Ding Ding Ding" zijn het Ross & Iba en hun producer(dj) Wolffman die de officiële start van de zomer gaan verzorgen met hun nieuwe release 'Duna'. Het was Wolffman, (destijds ook al de producer van Wassenaar en Ding Ding Ding) die erin slaagde Ross & Iba uit hun winterslaap te halen en weer in de studio te krijgen. Er ontstond ouderwetse chemie en tijdens een daverend optreden in een uitverkochte Club Air te Amsterdam eerder dit jaar deden zij 'Duna' voor het eerst live.

Ronnie Ruysdael lanceert wederom feestknaller
04-07-2013 14:20:00

Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, is er weer in geslaagd om een typisch gezellig, aanstekelijk Ruysdael-plaatje te maken. De opvolger van de Youtube Hit ‘Eet veel bananen’ is het nummer ‘Ayayayay….’, een stadionvariant op de aloude Mexicaanse traditional. Ronnie heeft hier uiteraard zijn eigen draai aan gegeven. Zelf noemt hij het filosofisch, maar voor de gemiddelde luisteraar bezingt hij niet meer dan de glasharde waarheid: ‘het leven gaat meestal van links naar rechts, maar soms ook van achter naar voren’.

Gebroeders Ko live op Duitse tv
04-07-2013 13:35:00

Aanstaande zondag 7 juli is het exact 39 jaar geleden dat Nederland de WK finale met 2-1- verloor van Duitsland. Daarom wordt er een revanche wedstrijd georganiseerd tussen oud-Nederland en oud-Duitsland. Voor Nederland hebben zich onder andere Ronald de Boer, Willem Kieft, Erwin Koeman, de broertjes Witschge en John van ’t Schip opgegeven en voor Duitsland  ondermeer: Lothar Matthaus, Jurgen Kohler, Adreas Brehme en Oliver Neuville. Gerard en Ton zijn gevraagd om het evenement muzikaal op te luisteren.

Achterhoekse band Kiek Now Us gaat voor landelijke status
04-07-2013 05:31:00

Ruim een jaar is er gezocht en gewerkt aan de nieuwe dialectrock sensatie van Nederland die Carbid moest gaan heten. Na een maandenlange zoektocht, audities, repetities en teambuilding was er een muzikale basis gevormd, maar een geschikte zanger werd niet gevonden. Een onvermijdelijk einde van een bijzondere zoektocht naar de Stones van het platteland kwam in zicht, maar het project kreeg een bijzondere wending.

Egbert Dijkhuis heeft heimwee naar de kroeg
03-07-2013 21:38:00

"Heimwee naar de kroeg" , dat is de titel van de nieuwe single van Egbert Dijkhuis. De 47 jarige zanger riep de hulp in van Martin Sterken die het geheel produceerde. Martin heeft al een paar gouden nummers geschreven voor oa. Jannes, Arie Ribbens, Henk Wijngaard en Mieke. Egbert maakte vorig jaar naam bij het Glazen huis in Eneschede. Hij mocht daar live het nummer "De kastelein" zingen.

Woensdag 24 juli nieuwe single Anita en Ed
03-07-2013 19:46:00

Het altijd vrolijke duo Anita en Ed zijn, naast de vele optredens, volop bezig met de opnames voor het jubileum-album. Dit jaar zingt het echtpaar alweer 35 jaar samen. In november 1978 begon het als Anita en de EdgerBoys. Na 1 jaar kwam de eerste single A la vie la Mort. Vele singles en albums volgden hierna. Nu is er dus een jubileum-album in de maak welke in november uit gaat komen. Precies 35 jaar later dus.

Clip nieuwe single 'Vrouwuh 'van Johnny Gold online
03-07-2013 19:41:00

Zet Johhny Gold op een podium en voordat hij ook maar 1 noot zingt is het al een groot feest. De ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek heeft wederom een weergaloze feestkraker Op deze feestsingle getiteld "Vrouwuh" bezingt Johnny op aanstekelijke wijze zijn hartstochtelijke liefde voor vrouwen in het algemeen, en de mooie in het bijzonder …. en hij wil er niet eentje , nee nee …… hij wil ze allemaal. Een single die weer garant zal staan voor een hoog meezing en meezwaai gehalte.

Imca Marina na 10 jaar terug met nieuwe single
03-07-2013 17:08:00

Na ruim 10 jaar geen single te hebben uitgebracht, komt Imca Marina terug met het liedje “De Carrousel Van Geluk” Het liedje is van origine een Spaans liedje en is in 1978 al opgenomen, de tekst is geschreven door Imca Marina en restauranthouder/televisiekok Joop Braakhekke ( die de titel heeft bedacht) Nu, 35 jaar later heeft Imca de tekst herschreven naar deze tijd. Dankzij de aardbevingen in Groningen kwam Imca in contact met de 21-jarige producer/arrangeur/musicus Mark Pepping uit Eelde-Paterswolde.

Meerdere dromen uitgekomen voor Jeff
03-07-2013 11:32:00

Een nieuwe single uitbrengen, vieren dat je al 25 jaar muzikant mag zijn en veel geld ophalen om dromen van anderen ook waar te maken. Dat was het doel van zanger Jeff (Jeffrey Oud) afgelopen maandag. Of dat gelukt is? Volgens de genodigden is dat zeker het geval. Make a Wish Nederland nam € 2.150,- in ontvangst en dat was slechts een tussenstand! Via de rode loper kwamen de 500 gasten aan bij Cafe de Hoek in Wervershoof.

De RADIONL & TV Oranje Zomertoer start in Heerhugowaard
03-07-2013 00:00:00

Binnenkort trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer weer door het land, dit jaar voor het eerst in samenwerking met Radio Oranje Nationaal. Samen met een groot aantal artiesten maken de muziekzenders er weer één groot Nederlandstalig feest van.

Studio 100 en Pathé organiseren exclusieve filmfeestjes
02-07-2013 21:06:00

Vanaf 31 augustus organiseert Studio 100 samen met Pathé Bioscopen unieke Piet Piraat filmfeestjes op 11 locaties in Nederland voor het nieuwe filmavontuur Piet Piraat en het zeemonster. De partijen hebben de handen ineen geslagen om een extra belevenis te creëren rondom dit vierde bioscoopavontuur van Piet Piraat en zijn kornuiten. "Studio 100 is zeer verheugd over de samenwerking met Pathé Bioscopen. Als creatief contentbedrijf zijn we steeds op zoek naar vernieuwing. Met dit nieuwe concept, waarbij we filmfeestjes organiseren met aanwezigheid van Piet Piraat bieden we een unieke beleving voor kids", aldus Studio 100. “De samenwerking met Studio 100 sluit goed aan bij Pathé en bij onze visie 'Pathé meer dan film'.

'Kijk de zon eens schijnen' van Alex vanaf 7 juli te downloaden
02-07-2013 18:39:00

De nieuwe single “Kijk de zon eens schijnen” van Alex is vanaf 7 juli te downloaden. Als extra bonustrack staat op de cd de nieuwe iets gepimpte versie van “Een bossie rode rozen” 2013. Volgens Alex is “Een bossie rode rozen” geüpgraded met nieuwe beats, nieuwe zang en allerlei instrumenten. “Ook de blazers van Marco Borsato hebben ingespeeld”, aldus de zanger.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop