RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Platina award voor Nielson en Miss Montreal
26-07-2013 11:49:00

Een grote verrassing voor Nielson en Miss Montreal in de studio van Q-music. Q-dj Kristel mocht gisteren aan het duo een platina award uitreiken voor 'Hoe'. Dat betekent dat de single meer dan 20.000 keer is verkocht. "Nice, yeah, te gek man!", reageerde Miss Montreal enthousiast. Ook Nielson was blij met de platina status: "Ik had het nooit verwacht, we hadden het lied alleen geschreven omdat we het leuk vonden. Dat het zo'n hit is geworden heeft ons verrast."

Mick Harren gaat Willy Alberti zingen
25-07-2013 19:20:00

Mick Harren heeft aan zijn deelname aan Bloed, Zweet & Tranen een rijke ervaring en flinke dosis mensenkennis opgedaan. Meer wil de zanger er eigenlijk niet over zeggen. Mick Harren is op het moment bezig met een album met duetten met Willy Alberti en een video DVD en heeft daar bewust voor gekozen omdat volgens zijn zeggen Willy Albert de grootste is die er ooit heeft bestaan. “Al deze 16 nummers zullen op beeld worden gebracht en dat maakt het heel bijzonder. Het album zal eind september begin oktober worden uitgebracht”.

Drentertainment.nl heeft primeur nieuwe single Mooi Wark
25-07-2013 16:41:00

'Allent Veur Joe' van Mooi Wark ligt pas over drie weken in de (digitale) winkels en was nog nergens te horen. Tot nu toe! Want ‘allent veur Drentertainment’ heeft de band een fragment beschikbaar gesteld. Boerenrock meets country in de nieuwe single van Mooi Wark, die officieel vanaf half augustus in huis kan worden gehaald.

Arie Ribbens is weer langzaam terug van weggeweest
25-07-2013 16:25:00

Arie Ribbens is 76 jaar jong, zoals hij het zelf omschrijft. Met zijn laatste album “Een nieuwe weg”is hij heel toepasselijk een nieuwe weg ingeslagen. Arie Ribbens noemt het het mooiste album dat hij in de zestig jaar dat hij nu zingt heeft gemaakt. “Door dit album kan ik laten zien wie ik ben en wat ik graag wil zingen. Jarenlang is dat voor mij bepaald. Ik zat onder de hoede van Pierre Kartner en moest naar zijn pijpen dansen. Alles moest volgens de regeltjes, dat hoeft nu niet meer. Ik deed wat mij werd opgedragen.

De Dorini’s & Friends bij de AVRO
25-07-2013 14:53:00

De Dorini’s varen met 70 dames mee op de gaypride in Amsterdam. Zoals waarschijnlijk bekend verzorgt de AVRO al enkele jaren de TV registratie van de botenparade, gepresenteerd door Cornald Maas en Ewout Genemans. Ze doen dit omdat ze verdraagzaamheid, respect en vrijheid van meningsuiting, religie en geaardheid erg belangrijk vinden.

Hoofdrol MainStreet in nieuwe release ING Fame Game
25-07-2013 00:00:00

Jongeren tussen de 13 en 16 jaar die de ING Fame Game spelen, maken kans op een rol in de nieuwe videoclip van MainStreet. Ter gelegenheid van de lancering van de Fame Game voor Android staat deze actie met de populaire Nederlandse boyband centraal. Tijdens het spelen van de game kunnen jongeren hun profielfoto pimpen met onder andere items uit de speciale MainStreet shop. De best gepimpte profielfoto’s worden door MainStreet geselecteerd en die jongeren maken kans op een rol in de nieuwe videoclip.

Bloed, zweet & tranen bij Grand Café Den Herdenbergher
24-07-2013 21:33:00

Zaterdag 27 juli organiseert Grand Café Den Herdenberger voor de eerste keer “Bloed, zweet & tranen”. Een feest met muziek van eigen bodem met verschillende optredens. Aanvang is 16.00 uur. Het feest vindt buiten plaats. De weg wordt afgesloten en de artiesten en dj krijgen een groot podium tegenover Den Herdenbergher. “Muziek van eigen eigen bodem, dat is het motto van dit feest. Denk aan André Hazes, Henk Wijngaard, Jannes en nog veel meer,” aldus exploitant André Eggengoor. Optredens Vanaf 17.00 uur bijt Henk Wijngaard het spits af. Daarna, vanaf ongeveer 19.00 uur, treedt Martin Ankoné op met covers van onder andere André Hazes, René Froger en Jannes. DJ Piet Cees van der Wel zorgt daarnaast voor de echt Hollandse sfeer.

Talentenjacht op Park Hilaria in Eindhoven
24-07-2013 21:13:00

Ook dit jaar is er op Park Hilaria in Eindhoven weer een talentenjacht voor nieuw zangtalent. Deelnemers van de H-factor worden in de Hollario feesttent door een deskundige vakjury beoordeeld. Dit jaar zijn er drie categorieën. Het mogelijk om naast Nederlandstalig ook Engelstalig te zingen en er is een categorie voor kinderen tot 12 jaar. 

Astrid Marz vindt het heerlijk om eigen nummers te schrijven
24-07-2013 21:05:00

Astrid Marz voelt zich super, omdat ze eindelijk kan doen wat ze altijd al heeft willen doen: eigen liedjes schrijven en uitbrengen. De voormalige zangeres van Sommerset kwam dit jaar in contact met Piet Souer, die de arrangementen en productie van haar liedjes voor zijn rekening heeft genomen. Haar nieuwe single “Dat liedje op de radio”doet het goed. Volgens de zangeres is het heel belangrijk voor haar wat het publiek van haar vind. “Ik heb jarenlang bij Sommerset gezongen, een lp gemaakt en drie singles, maar toen was ik met een band.

Dries Roelvink hoopt op zomerhit
24-07-2013 18:25:00

Uitvinder Antoon van Mullekom heeft weer een bijzondere uitvinding gedaan, namelijk de cavmipot en heeft Dries Roelvink gevraagd om hier een lied over te maken en dat is gelukt. Het resultaat is het "Cavmipot lied", geschreven door Bram Koning. Ook hebben Antoon en Dries het goede doel hierbij betrokken: Als mensen deze cavmipot kopen investeren ze in een veel schoner milieu. Dit door landbouwmachines te ontwikkelen die voor het milieu winst voor de natuur boeken.

Yoeri L'Abée geniet elke dag van muziek
24-07-2013 17:47:00

Yoeri L'Abée heeft met zijn nummer “Melanie” een echte meezinger gescoord. Overal in het land waar de jonge zanger optreedt, wordt het nummer uit vollebBorst meegezongen en is het een groot feest. Yoeri reist mee met “Sterren on tour”en heeft dus over optredens niet te klagen. “Ik heb nu op veel plekken op het podium gestaan en wordt door het publiek enthousiast ontvangen. Daar doe je het voor”.  Yoeri heeft op het moment zeven singles gemaakt en geen album, zoals veel artiesten eigenlijk doen. 

Davito feat Bonita komen met 'Chico Loco'
24-07-2013 17:33:00

Een droom werd werkelijkheid voor zanger Emil. Emil, die geboren is in de stad met de mooie naam Casablanca verhuisde op 3 jarige leeftijd met zijn ouders naar Frankrijk. Met zijn broers en zus woonde Emil tot zijn 7e jaar in Frankrijk maar vanwege zijn vaders werk verhuisde de familie naar Nederland. Op de lagere school begonnen bij Emil de kriebels al te komen om te gaan zingen. In die tijd kwam hij in contact met Oscar Harris die hem uitnodigde om in het achtergrondkoor te komen zingen van zijn top 40 hit, "Song for The Children".

Jelle B wil alleen maar nog meer knallen
24-07-2013 17:18:00

Jelle B heeft een van zijn grootste dromen verwezenlijkt: een nummer 1 hit scoren. Met zijn single “Mooi” is hij erin geslaagd om op die felbegeerde eerste plek terecht te komen en niet een keer, maar verschillende malen. Jelle B is er maar wat blij mee. “Ik heb het niet eens meer bijgehouden. Het begon met een eerste plaats bij TV Oranje top 30, RADIONL en daarna ook nog eens bij Sterren.nl en misschien zijn er daarna nog wel meer nummer 1 noteringen geweest.

Frans Bauer onderwerp van gesprek in openingspanel Buma NL 2013
24-07-2013 15:27:00

In navolging van René Froger zal dit jaar Frans Bauer centraal staan in het openingspanel van Buma NL 2013. In het openingspanel staat de carrière van één persoon centraal. Er zal stil worden gestaan bij Frans zijn successen, ondernemerschap en zijn ontwikkeling als songschrijver. Ook zal worden besproken hoe hij de ontwikkeling maakte van zanger naar TV personality met zijn eigen reality show en zijn werk als presentator van onder andere banana split.

Wesley Ponsen tekent samenwerking met Berk Music Productions
24-07-2013 00:00:00

Voor Wesley Ponsen is de single de eerste samenwerking met Berk Music, welke de voorloper zal zijn van het album. “Laat Mij Maar Gaan” Goldfinger remix is de titel van de nieuwe single van Wesley Ponsen. Vanwege de aanhoudende populariteit van dit nummer kwam Wesley in contact met Goldfinger de er een remix van heeft gemaakt. Vanaf vrijdag 26 juli is de single fysiek verkrijgbaar, evenals de videoclip op YouTube, eveneens zal de clip veelvuldig te zien zijn op TV Oranje.

Keuze van Lars Koehoorn blijkt een schot in de roos
23-07-2013 20:36:00

Na 3 Nederlandstalige singles te hebben uitgebracht heeft Lars Koehoorn, nadat hij de baard in de keel kreeg, de stap naar het Engelstalige gemaakt. Natuurlijk is dat een gok, maar Lars doet datgene waar hij zelf een goed gevoel bij heeft en gaat zijn eigen weg. Dat de keuze van de 15 jarige zanger uit Winschoten de juiste is geweest blijkt uit het feit dat zijn nieuwe single, Feeling Alive, goed wordt ontvangen door het publiek en de radiostations.

Nieuwe single van Anita en Ed is een feit
23-07-2013 19:52:00

Ruim 32 jaar na "Waar is de Poort" en 5 jaar na "Ti Amo" komen Anita & Ed nu weer met een serieus liedje getiteld "Meer dan een naam op de muur". Dat het altijd vrolijke duo uit Tholen meer kunnen dan feestliedjes zingen blijkt wel uit deze productie. Vol overgave en emotie is dit lied gezongen. Het is een nummer van 4 broers genaamd “The Statler Brothers” uit de USA. Zij zijn inmiddels gestopt met zingen omdat ze al bejaard zijn. In het Engels heet het nummer “More Than A Name On A Wall”. Anita & Ed hebben er een compleet eigen bewerking van gemaakt.

‘Oranje Top 30 Show’ naar Groenlo
23-07-2013 19:38:00

Op zaterdag 3 augustus strijkt de Oranje Top 30 Show van TV Oranje, RADIONL en Radio Oranje Nationaal neer op de Markt in Groenlo. Van 20.00 tot 00.00 uur wordt opgetreden door een aantal onvervalste artiesten van eigen bodem: A3aan Drost, Arjan Venemann, Frank van Etten, Fantasticos, Bob Offenberg, Robin Moojen, Erik van Klinken, Karin Welsing en Yosee. De entree is gratis! Bij de Oranje Top 30 Show kun je genieten van optredens van Nederlandse topartiesten en de beste muziek van eigen bodem, die in een spectaculaire show voor het voetlicht worden gebracht door de presentatoren van RADIONL, Radio Oranje Nationaal en TV Oranje. De Oranje Top 30 Show reist door heel Nederland en is beschikbaar voor evenementen en feesten.

Catharina Hulters gaat clip opnemen
23-07-2013 19:22:00

Catharina Hulters is pas anderhalf jaar met zingen bezig. Ze heeft inmiddels een album uitgebracht “Aangenaam”, waarop 13 nummers zijn te vinden. Van dit album wordt een single getrokken en uitgebracht, namelijk “bel me op als je eenzaam bent”. Over drie weken wordt bij deze single een clip opgenomen en dan zal de single worden gepresenteerd. Volgens de zangeres is nog niet bekend waar deze clip wordt opgenomen. “Dat is voor mij ook nog een verrassing. Daar zijn we nog over aan het brainstormen.

Stef Ekkel komt naar Ter Aar
23-07-2013 17:42:00

"En we hebben een Woonboot… hij ligt in de Amstel", wie kent deze hit niet van Stef Ekkel. De uit Kampen afkomstige zanger is één van de meest geboekte feestartiesten van Nederland. In 2013 is het al weer 15 jaar geleden dat Stef Ekkel met zijn zang- carrière begon. Vele hits waren het resultaat: "Het stadje Kufstein", "Ik schrijf je naam" en "De Griekse melodie".

Nieuwe single Django Wagner vanaf vrijdag 26 juli verkrijgbaar
23-07-2013 11:34:00

Django Wagner lanceert vrijdag 26 juli z'n nieuwe single “Wij Dansen Samen De Bossanova” welke afkomstig is van de hit album Als De Nacht. De bijzondere videoclip is geschoten in Macëdonie en geeft een impressie van het prachtige land weer. Deze eenmalige reis zal eveneens op dvd uitkomen in september en is een must voor elke fan! Aankomende woensdag zal Django optreden tijdens de RADIONL &  TV Oranje zomertoer in Chaam, toegang geheel gratis. Overige optredens zie de agenda van Django op zijn website, www.djangowagner.nl 

Megadeal voor Santa Rosa / Die Hollander in Duitsland
23-07-2013 00:00:00

De Brabantse feestband Santa Rosa trad zaterdag in Aken op voor een uitzinnige feestmenigte. In Duitsland vormen showcases een start van het nieuwe carnavals seizoen in Duitsland. Bekend en nieuw talent presenteren hun nieuwe programma/ hit. Zo ontstaat een muzikale visvijver waaruit menigeen horeca ondernemer hun slag kan slaan. Met het oog op de Duitse feestcultuur en Kolsche Carnaval ontwikkelde Santa Rosa een nieuw concept. Onder het pseudoniem "Die Hollander" bracht de 6 mannen en violiste Kim van Santa Rosa een half uur durend optreden.

Zal tweede kindje voor Wesley en Nelly Klein deze week komen?
22-07-2013 23:07:00

Voor Wesley Klein is het een spannende week. Zijn vrouw Nelly is in verwachting van hun tweede kindje en is op vrijdag 26 juli uitgerekend. Nelly en Wesley hebben als een dochtertje van 3 Jailey. Hun tweede kindje gaat een zoontje worden en Wesley kan niet wachten totdat het kleine wonder er is. De zanger heeft een drukke week, maar wil kostte wat het kost bij de bevalling zijn. “Ik heb op 26, 27, 28 en 29 juli tussen de 6 en 7 optredens staan, dus dat is echt spannend. Krijg ik een telefoontje ben ik weg, want bij de bevalling wil ik zeker zijn”.

Wordt 'Altijd prijs' van Duo Baas Bots verkozen tot Kermislied van het jaar
22-07-2013 17:13:00

Vorig jaar is het nummer "Bots Ouwe" officieel verkozen tot Kermislied 2012, dit jaar doet het artiesten Duo Baas Bots weer een gooi naar de titel met "Altijd Prijs" .Piet van Beurden en Dennis Roads (artiestennaam) tekenden weer voor de zang en de productie bijgestaan door zangeres Ariste Alosery en Gaststem Roland als 'papa'.

Marco de Hollander draait de hand niet om voor presentatieklus bij Meer Hollands
22-07-2013 15:23:00

Marco de Hollander heeft afgelopen zondag “Meer Hollands”gepresenteerd. Hij verving presentator Michel Onclin. Er werden drie aflevering opgenomen en de opnames vonden plaats in een tent voor Hotel de Rustende jager in Nieuw Vennep. De temperaturen waren tropisch en kwamen ver boven de 30 graden uit. Een keur van artiesten verschenen op het podium. Het eerste uur traden op Yoeri L’Abée, Arie Ribbens, Astrid Marz, John Eeltink en Tom Haver. Marco de Hollander maakte een praatje met Arie Ribbens over de speciale presentatie van zijn nieuwe album.

'Op weg naar jou'... titel nieuwe single Anita Hulshof
22-07-2013 15:05:00

De vuurdoop van "Op weg naar jou", de nieuwe single van Anita Hulshof was tijdens de RADIO NL & TV Oranje zomerfeesten in Heerhugowaard. Met deze nieuwe single laat Anita horen dat ze van vele markten thuis is. Na het succes van "Mijn dochter" en "Mijn hart is niet van steen" is ook deze single haar op het lijf geschreven. Het nummer is gedeeltelijk geschreven door Frank te Hennepe en opgenomen in de FH studio te Apeldoorn. Al tijdens de opname van gingen de gesprekken over een komend nieuw album.

Frank van Etten werkt aan zesde album
22-07-2013 14:57:00

Bloed, Zweet & Tranen, de zoektocht naar een nieuwe volkszanger(es), leverde Frank van Etten geen plaats op in de finale, maar wel naamsbekendheid een volle agenda én een hit. Hij liep daar producer/componist Eric van Tijn tegen het lijf, die vervolgens zijn nummer ‘Als je lacht’ produceerde en hem ook de single uitreikte. Van Etten die 10 jaar geleden scoorde met de grootste kroegen hit "Leef als een zigeuner" doet het na 10 jaar nog steeds goed.

Bloed, Zweet en Daantje Party
22-07-2013 14:40:00

Op zondag 28 juli organiseert Daantje weer een Bloed Zweet en Daantje Party. Hetgeen betekent dat haar fans en andere belangstellenden samen met haar een tocht kunnen maken met een partyboot over de Vinkenveenseplassen. Het betreft een prachtige boot van Rederij Klinkhamer. Het is de tweede editie van de Bloed Zweet en Daantje party en de zangeres hoopt op hetzelfde succes als de eerste boottocht was. “De eerste tocht was een groot feest.

Ontvang gratis* editie 16 van artiestenblad Lucky Joe
21-07-2013 20:33:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Jacques Herb is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 16 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. Bestuurslid Dina Plat staat in haar column stil bij "Stil verdriet". Een aangrijpend verhaal over en goede vriendin van haar. Woorden zeggen genoeg. In het 64 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Jeffrey Schenk, Dirk Meeldijk, Diana Hönig, René le Blanc en komt Ronnie Tober aan het woord over zijn foundation. 

Nieuwe single voor Joost de Vries
21-07-2013 20:07:00

Joost de Vries heeft de zomer in zijn bol en lanceert op 22 juli z'n nieuwe single die geschreven is op de welbekende melodielijn op “Amore” van Julio Iglesias. Het nummer stond ook al op het 12 tracks tellende  album “Leef & Geniet” welke afgelopen februari verscheen. Het is een lekkere dansbare plaat wat het vooral goed doet onder de oudere jongeren tijdens de optredens. Het nummer is geschreven door Han Wellerdieck en Joost zelf en is ook nog eens gratis te downloaden voor een ieder en uiteraard alle radiostations.

Meer dan 10.000 bezoekers bij de RADIONL & TV Oranje Zomertoer in Heerhugowaard
21-07-2013 18:22:00

Heerhugowaard stond vandaag in het teken van de RADIONL & TV Oranje Zomertoer. Meer dan 10.000 bezoekers bezochten het evenement op het IJsbaanterrein ’t Kruis. Er waren optredens van onder anderen Wilfred Versteeg, Alwin, Marco Schouten, Rocky Pauw, Gerry Holland, Theo Mezz, Anno, Anita Hulshof, René Eshuijs, Richard Hollands, Wimmie, Alex, Sasja Brouwers, Danny Nicolay, Rein Mercha, Stef Ekkel, Dries Roelvink, Willem Barth, René Schuurmans, Helemaal Hollands, Dennie Christian, Frans Duijts en Nick & Simon.

Thomas de Trein live bij de Juliana Toren!
20-07-2013 19:32:00

Van woensdag 7 augustus t/m woensdag 14 augustus is het populaire blauwe treintje Thomas exclusief te zien bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn. Deze hele week geven Thomas en zijn vrienden 5 stomende optredens per dag. Het publiek kan meezingen en dansen met de vrolijke liedjes, bekend van TV. Na de show mag het publiek met Thomas op de foto. Naast reguliere tickets zijn er ook Thomas de Trein pretpakketten te koop.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer zondag van start in Heerhugowaard
20-07-2013 19:21:00

Deze zomer trekt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer weer door het land, in samenwerking met Radio Oranje Nationaal. Samen met een groot aantal artiesten maken we er weer één groot Nederlandstalig feest van. De aftrap vindt plaats op zondag 21 juli op IJsbaanterrein ’t Kruis in Heerhugowaard. Van 12.00 tot 18.00 uur zal daar worden opgetreden door onder anderen Wilfred Versteeg, Alwin, Marco Schouten, Rocky Pauw, Gerry Holland, Theo Mezz, Anno, Anita Hulshof, René Eshuijs, Richard Hollands, Wimmie, Alex, Sasja Brouwers, Danny Nicolay, e.v.a.

Kom naar het Saturday Live Festival op zaterdag 7 september 2013
19-07-2013 22:10:00

Zaterdag 7 september a.s. vindt alweer de derde editie plaats van het Saturday Live Festival. In het recreatiegebied Geestmerambacht (tussen Alkmaar en Heerhugowaard) kun je genieten van een fantastisch programma met oa. Wolter Kroes, Gerard Joling, Gordon en Danny de Munk.

'Fransel uit het Kloostertaal'...debuutsingle van Die Spatzl
19-07-2013 12:41:00

Na een jaar voor het overgrote deel in Limburg te zijn geweest met optredens gaat "Die Spatzl" bestaande uit Edith en Louisa hun vleugels uit spreiden over Nederland. De dames zijn geen onbekenden in de showbizz wereld. Louisa is jarenlang solo zangeres geweest van het Limburgse lied en heeft een aantal cd’s op haar naam staan. Edith die kennen we als deel van de Alpenzusjes. Het tweetal besloot in 2012 samen verder te gaan. De eerste Nederlandstalige single die nu landelijk uitkomt is het vrolijke "Fransel" uit het Kloostertaal.

Plork en de Aannemers lanceren 'Zomerhit'
19-07-2013 11:22:00

Het is zomer, de terrasjes zitten vol, vakantie tijd, zwemmen, fietsen, er even lekker tussen uit in het buitenland of gewoon in het prachtige Nederland.  Ook zijn er weer de nodige zomernummers op de markt. Ook nu is weer de vraag: Wat zal de zomerhit van dit jaar worden? Zo als altijd veel speculaties..... Plork en de Aannemers strijden in ieder geval mee, hun nieuwe single heeft dan ook de toepasselijke titel “Zomerhit.”  Het nummer is een Nederlandstalige cover van “La Felicidad” van Palito Ortego. Jelle Markink schreef de Nederlands tekst van “Zomerhit.”

Alex heeft de Oranje Kroon
19-07-2013 11:10:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 22 juli is dat ‘Kijk de zon eens schijnen’ van Alex. Toepasselijker kan deze nieuwe single bijna niet zijn, want het is eindelijk weer eens volop zomer in Nederland. En wie anders dan de bekende feestzanger uit Noordwijk is dan de juiste persoon deze mooie dagen te voorzien van een bijpassende soundtrack? ‘Kijk de zon eens schijnen’ is een Nederlandse bewerking van 'Congratulations', de klassieker van Cliff Richard uit 1968.

Start verkoop extra LEKKER-concert Gerard Joling in de Ziggo Dome
19-07-2013 00:00:00

Om de fans die naast een kaartje grepen alsnog de gelegenheid te geven ook uit te kijken naar de spectaculaire en grootse LEKKER live show van Gerard, organiseren producenten Entertainment-NL en Creative Cowboys op vrijdag 11 oktober 2013 een extra LEKKER-concert in de Ziggo Dome. Voor het concert op zaterdag 12 oktober 2013 zijn ook nog kaarten verkrijgbaar. Daar de kaartverkoop voor de langverwachte eigen show van Gerard direct na de start al erg goed liep was een tweede concert natuurlijk wel te verwachten. Want Gerard staat garant voor spektakel. Gerard schittert en straalt in oktober dus lekker twee avonden in de Ziggo Dome. Solo én samen met bijzondere gastartiesten.

Lou Prince brengt Nederlandstalige single
18-07-2013 15:01:00

Lou Prince gaat de Nederlandstalige weg inslaan, met een nieuwe single, die volgende maand uit zal komen. Deze single gaat heten “Het komt allemaal door jou”. Lou Prince is al jaren bezig met muziek. Hij heeft onder andere opgetreden met Lou Rawls, Donna Lynton en James Brown. “Ik treed op in heel Nederland, maar ook in het buitenland. Zo heb ik onder andere opgetreden in Spanje, Cuba, Duitsland en België, maar ook shows gedaan op de Filippijnen en met Laura Fygi gezongen.

Paul de Laat lanceert 'Schud maar lekker met je billen'
18-07-2013 14:51:00

Begin dit jaar scoorde hij een feest-hit met zijn single “Lieve schat ik schrijf je hier” en nu heeft hij een nieuwe single! De plaat is al getipt als zomerknaller van 2013, en heeft een opzwepend tempo en veel energie. “Schud maar lekker met je billen” heet de nieuwe single van Paul de Laat, die alle meiden uitdaagt om stil te blijven staan op deze plaat. “Onmogelijk” zegt de vrolijke zanger uit Brabant, die al sinds 2001 op de bühne staat. Hij bracht inmiddels al 5 singels en een album uit en is een echte feestmaker.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool