RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Roland Verstappen brengt album en single uit
18-06-2013 19:40:00

Roland Verstappen is geboren in Helmond, maar woont nu met z'n vrouw en twee kindreren in Poppel. Hij speelde op zijn tiende piano maar, toen hij 15 was, vond hij zijn instrument in een klein kioskje in Mallorca. De gitaar. Op cd gebied heeft hij zijn sporen al verdiend. Deed mee aan de voorronde van het Nationaal Songfestival. Haalde de hitlijsten met "Zij is een wonder", "Helemaal niets" en scoorde met het album "Brabocana" een aantal jaren geleden. Roland Verstappen komt het best tot zijn recht met een gitaar gecombineerd met een stem. Meer heeft hij niet nodig.

Nielson en Miss Montreal scoren zomerhit van 2013 bij 100% NL
18-06-2013 19:21:00

Tienduizenden luisteraars van 100% NL konden de afgelopen weken stemmen op de grootste zomerhits voor de 100% NL Zomer Top 50.  Vrijdag begint officieel de zomer maar omdat het woensdag tropisch warm wordt, zendt 100% NL de Zomer Top 50 twee dagen eerder .

Abrupt einde voor Frank & Mirella
18-06-2013 18:24:00

Vanaf vandaag bestaat het zangduo Frank & Mirella in de huidige vorm niet meer. Mirella is vanmorgen telefonisch medegedeeld door Frank dat hij niet meer met haar door wil gaan. Het bericht kwam Mirella rauw op het dak en ze vond het bovendien erg onpersoonlijk om dit via een telefoongesprek te horen. In totaal heeft Mirella 16 jaar aan z'n zijde gestaan, weliswaar met een onderbreking. De reden van de breuk zou te maken hebben de solocarrière van Mirella die ondertussen al ruim 45 jaar in het vak zit.

Vengaboys maken op eerste tropische dag van het jaar titel nieuwe single bekend
18-06-2013 15:50:00

DJ's uit het feestcircuit hebben 'Hot Hot Hot' van de Vengaboys nu al getipt als dé zomer dansvloerhit van 2013. Vengaboys lijken een patent te hebben op zomerhits. Met meervoudige nummer 1 hits in meer dan 20 landen. De hele wereld zingt ze mee: Up & Down, We Like To Party!, Boom Boom Boom Boom!! & We're Going To Ibiza. In totaal heeft Europe's nummer1 Party Crew zo'n 15 miljoen singles en 4 miljoen albums verkocht.

Eerste Hitz voor Kidz Familiedag op zondag 7 juli in Duinrell
18-06-2013 14:36:00

Op zondag 7 juli vindt in Attractiepark Duinrell in Wassenaar de eerste Hitz voor Kidz familiedag plaats. Op deze dag kan men genieten van deze geweldige show, namelijk om 13.00, 14,30 en 16.00 uur. De Hitz voor Kidz theatershow ‘the battle’ vindt plaats in het Zomertheater van dit theaterpark. Naast het bijwonen van de Hitz voor Kidz theatershow ‘the battle’ kunnen kinderen zich vermaken rond het theater waar een diversiteit aan activiteiten wordt georganiseerd.

Bart Bosch uitgenodigd door medium Anita Smits
18-06-2013 14:22:00

Afgelopen donderdag tijdens de boekpresentatie van CLaudia Schoemacher- van Zweden kwam zanger/ presentator Bart Bosch in contact met Medium en Spiritueel Coach So Lu Tio Anita Smits. Bart was zo verbaasd over de waarheden die Anita over hem wist te vertellen dat hij zonder aarzelen gelijk 'Ja' zei op haar verzoek een reading aan te bieden. Nu Bart op het punt staat een contract aan te gaan met een platenmaatschappij, zijn single 'Ren niet weg' meer dan goed aanslaat en hij opzoek is naar een nieuw televisieprogramma, komt deze aanbieding als geroepen.

Bijzonder duet Doenja en Mexicaanse superster Tatiana
18-06-2013 14:17:00

“Jij doet precies hetzelfde in Mexico als ik in Nederland, waarom doen we het niet samen?” Dat twitterde Nederlands leukste kinderact Doenja aan Tatiana, Mexico’s grootste kinderidool, in eigen land liefdevol La Reina de los niños (koningin der kinderen) genoemd. Die reageerde direct enthousiast, met als resultaat het supervrolijke lied Chama Chama E. Dinsdag 18 juni worden de clip en single van Chama Chama E groots gelanceerd via social media en internet.

Bryan Stricker is super blij met zijn single 'Zing dit lied'
18-06-2013 10:49:00

Bryan Stricker stond een paar maanden geleden nog auditie te doen bij het populaire tv-programma Bloed, Zweet & Tranen. Maar nu is het allemaal zover dat zijn single “Zing dit lied” is uitgekomen. Bovenal is Bryan blij dat de single overal zo goed ontvangen wordt. Radiostations twijfelen niet bij het horen van de eerste noten van deze eigentijdse sound van het lied. Bryan krijgt langs alle kanten aanvragen voor interviews en optredens. Afgelopen weekend was Bryan zelfs nog voor de promotie afgereisd naar onze zuiderburen in België.

Jeffrey Schenk gaat single opnemen
17-06-2013 16:22:00

Zanger Jeffrey Schenk is vandaag op het vliegtuig gestapt om een week naar Canada te gaan om te genieten van een welverdiende vakantie en om zijn familie op te zoeken. Na zijn deelname aan het SBS 6 programma “Bloed, zweet en tranen”, is zijn zangcarrière in een stroomversnelling geraakt. Jeffrey kwam in de halve finale terecht en heeft sindsdien alleen maar genoten van alle reacties. “Het is allemaal heel overweldigend geweest na mijn optredens in BZET. Ik geniet er nog steeds iedere dag van, de spontane reacties, maar ook de herkenning op straat.

Sidney Bischoff wil vanavond met je uit
17-06-2013 16:13:00

Met de single ‘Laat ons hier voor altijd blijven’ scoorde Sidney Bischoff afgelopen maart zijn eerste TOP-100 notering. Deze geboren Amsterdammer zong als kind al een aardig deuntje mee. De zanger woont ondertussen in Apeldoorn en dit doet hij samen met zijn vrouw en zoontje. In het dagelijks leven reizen zij met een oliebollenkraam van dorp naar stad door ons land heen. De muziek van André Hazes heeft Sidney altijd geïnspireerd door te gaan met zingen. Op 30 september 2012 bracht hij het album ‘Plezier In Het Leven’ op de markt.

K3 viert feest met nieuwe exotische single
17-06-2013 16:01:00

Het feestjaar van K3 is nog lang niet voorbij! Karen, Kristel en Josje pakken deze zomer uit met hun nieuwe opzwepende single: Eya Hoya! die HIER te downloaden is.  Eya Hoya! belooft misschien wel de zomerhit van 2013 te worden. Het unieke liedje blijft weer goed in het hoofd hangen en heeft een ongelofelijk catchy melodie. De aanstekelijke kreten van Eya Hoya! laten je dromen van een exotisch strand en doen je meteen zin krijgen in een zomers K3-feestje. Bij de single hoort natuurlijk ook een videoclip, maar hier moet je nog even geduld voor hebben.

L.O.S. stelt zich voor
17-06-2013 15:38:00

Nederland heeft er een nieuw duo bij L.O.S., een combinatie van een zang en dansact, bestaande uit Romy Krommert en Ghino Girbaran van het welbekende tv-programma Checkpoint. Romy en Ghino zijn het ideale duo. Het tweetal zit bij elkaar op school: ze doen allebei een filmopleiding en zien elkaar dus iedere dag.  Romy en Ghino zijn het ideale duo. Het tweetal zit bij elkaar op school: ze doen allebei een filmopleiding en zien elkaar dus iedere dag. “We komen gewoon niet meer van elkaar af”, aldus Romy.

Geslaagde reünie concerten EXIT aanleiding voor nieuwe tour
17-06-2013 05:23:00

Exit.. zij werden destijds in één adem genoemd met Doe Maar, De Dijk of Toontje Lager. Na het grote succes van twee reünieconcerten op 26 mei en 1 juni jl. en de ontvangst van een Gouden Award voor de single ‘Kom bij me terug’, gaat EXIT ON TOUR. Terug naar de kleine zalen, daar waar de intimiteit en de grootst mogelijk interactie met het publiek is te verkrijgen, terug ook naar de sfeer van toen en.. te boeken via: JC EVENT ! ‘Kom bij me terug’, ‘Nu je weg bent’, ‘Ik hou van haar’, ‘Het meisje uit m’n dromen’, enkele succesnummers van EXIT in de jaren tachtig.

Geslaagde fanclubdag Ferry Doedens en Ruud Feltkamp in Duinrell
16-06-2013 21:23:00

Ferry Doedens (Idols, GTST, Wicked, Het Beste van Idols Worldwide) en Ruud Feltkamp (Kruimeltje, Lover of Loser, GTST, Expeditie Robinson) organiseerden op zondag 16 juni een gezamenlijke fanclubdag in Attractiepark Duinrell. Deze fanclubdag werd gehouden in de theaterzaal van dit attractiepark en werd heel druk bezocht door honderden meisjes uit het hele land en een enkele jongen.

Dirk Meeldijk en Marco de Hollander succesvol op Hollandse avond in Hillegom
16-06-2013 21:10:00

Zangers Dirk Meeldijk en Marco de Hollander traden op zaterdag 15 juni op tijdens een Hollandse avond die werd georganiseerd in Hotel Flora in Hillegom. Deze avond werd opgeluisterd door DJ Vlunder en was een groot feest. Aan DJ Vlunder was het om de hele avond Nederlandse muziek te draaien en dat ging deze DJ heel goed af. Hij wist het sfeertje er goed in te brengen, voordat de eerste artiest van de avond Marco de Hollander het podium betrad en het publiek eigenlijk meteen al om zijn vinger wist te winden.

Nieuwe single voor Henry & Monique
16-06-2013 17:19:00

Het duo Henry & Monique heeft al diverse successen geboekt met hun eerdere singles "Blijf bij mij", "Vaya Con Dios" en "Fluisteren van de wind". Ondertussen vormen ze dan ook al sinds 2 jaar een duo en beide muzikanten zijn uniek in hun soort. De match tussen beide werd groot, temeer dat ze zich beide nooit hebben laten beperken door; vooroordelen, de grote hindernissen en uitdagingen van het leven en vooral houden van muziek maken. Inmiddels is hun nieuwe single"Je bent me" een feit en ook al te downloaden.

TV Oranje in Recreatiepakket CanalDigitaal
16-06-2013 12:23:00

Het recreatiepakket van CanalDigitaalDe zomer gaat nu echt beginnen en het vakantiegevoel begint zich meester te maken van de kijkers van TV Oranje! Voor iedereen die vakantieplannen heeft, is het goed om te weten dat satellietdistributeur CanalDigitaal TV Oranje opnieuw heeft opgenomen in haar Recreatiepakket dat speciaal is ontwikkeld voor vakantiegangers. Met dit pakket kun je met directe ingang in via de satelliet kijken naar TV Oranje.

Clip 'Mijn Wereld Op Z’n Kop' van Jaap Reesema online
16-06-2013 12:15:00

De stilte is voorbij: Jaap Reesema is terug. De zanger nam een muzikale time-out om een definitieve richting te kiezen en vond die in de Nederlandstalige pop met een eigentijds geluid. Gewapend met een aanstekelijk voorproefje, zijn nieuwe single Mijn Wereld Op Z’n Kop, gaat Jaap vanaf nu weer volle kracht vooruit met zijn muziek. Met Mijn Wereld Op Z’n Kop daagt Jaap iedereen uit om stil te blijven zitten, wat onmogelijk blijkt. Vanaf de gitaarklanken in het begin tot het meer dan aanstekelijke refrein roept het nummer elke luisteraar op tot bewegen.

Meezingconcerten 'Holland zingt Hazes' in een bomvol Ziggo Dome van start gegaan
16-06-2013 09:41:00

Het Ziggo Dome trilde met recht op zijn grondvesten, gisteravond tijdens het grote meezingfeest ter nagedachtenis aan de immens populaire volkszanger André Hazes. “Holland zingt Hazes” deed zijn naam eer aan, want de Hazes nummers, die werden vertolkt door de crème de la crème uit de Nederlandse artiestenwereld, werden door de 15000 mensen in het Ziggo Dome luidkeels meegezongen. Elf  artiesten vertolkten het ene Hazes nummer na het andere.

Feest DJ Robert laat weer van zich horen
15-06-2013 21:56:00

We hebben er lang op moeten wachten, maar de nieuwe single van Robert Schuuring (Feest DJ Robert) is eindelijk daar. Na de single 'Ieder uur', welke een bescheiden hitje is geweest,  moest er wel een opvolger komen  De single, "Draai maar als 'n haan op 'n toren" is een oude piratenklassieker in een modern zomers jasje. Het geheel is opgenomen in de AJH Records studio te Coevorden en gearrangeerd, gemasterd door Terry West Productions. De single zal vanaf deze week verkrijgbaar zijn via diverse download portals. 

Nieuwe single Maurice... 'Jij bent alles voor mij mi amore'
15-06-2013 21:46:00

Eindelijk is er een nieuwe single uit van zanger Maurice. De vrolijke zanger uit Beek en Donk heeft een heerlijke zomerse plaat opgenomen met de titel: “Jij bent alles voor mij mi amore”. Met een fris nieuw geluid en een lekker in het gehoor liggend nummer, slaat Maurice een nieuwe weg in. De single is geschreven en geproduceerd door André Kooiman, die eerder hitsingles schreef voor o.a. Henk Bernard, de Double Dj’s, e.v.a. “Een heerlijke uptempo track met mooie instrumenten en Spaanse gitaren is het geworden” zegt Maurice.

Karin Welsing komt met album 'Zoals ik ben' binnen op nr. 17 in de album top 100
15-06-2013 15:10:00

Karin Welsing kan haar geluk niet op. Met haar album "Zoals ik ben" is ze op nummer 17 binnengekomen in de Album Top 100. De titel van dit album geeft precies aan wie Karin Welsing is. Vrolijk maar ook soms verdrietig. Kortom, Een lach en ’n traan. Naast de vele optredens die Karin in het land verzorgd is ze ook nog steeds op de kermis te vinden. Volgens Karin heeft ze een fantastisch maar soms ook hectisch leven, waar ze, samen met haar gezin, iedere dag van geniet. Haar producer Martin Sterken is al weer druk bezig om nog meer liedjes voor haar te schrijven.

Ancora heeft de Oranje Kroon
14-06-2013 19:21:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 17 juni is dat ‘Vrij als de wind’, de debuutsingle van Ancora. Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams laten de Piratentoppers definitief achter zich en kiezen onder deze nieuwe naam het ruime sop. Ancora (het Latijnse woord voor anker) brengt een frisse combinatie van shantyliederen, Ierse folk en pop. Het trio is er samen met producer Edwin van Hoevelaak in geslaagd iets geheel nieuws neer te zetten binnen de Nederlandse muziek en de eerste reacties zijn uitermate lovend.

Anthony’s single maakt verwachting waar
14-06-2013 18:19:00

De single “We dansen met volle kracht” afkomstig van Anthony's album “Vergeef me” welke onlangs is uitgekomen maakt zijn verwachtingen meer dan waar. Anthony laat weten erg trots te zijn dat op het feit dat hij op nummer 95 is binnengekomen in de Mega-charts top 100. Ook is hij binnengekomen bij RADIONL en staat daarnaast bij diverse lokale en regionale radiostations hoog in de playlijsten. Daar krijgen zowel de  single als het album die zijn verschenen op het Rood Hit Blauw label veel aandacht. "

Kobus Engels komt met 'Hey lekker ding'
14-06-2013 18:13:00

Op 7 oktober 1986 is Kobus Engels geboren. Op zijn 3e verjaardag kreeg hij zijn eerste microfoon en zo jong als hij was, muziek had meteen zijn interesse. Op 5 jarige leeftijd deed hij mee aan een playback show waar hij de eerste prijs won met een medley van Danny de Munk. Daarna volgden er een reeds talenten jachten waarvan regelmatig de 1e prijs in de wacht sleepte. In 2003 op 17 jarige leeftijd resulteerde dit in zijn eerste cd single "Bella signorita".

Albert Verlinde Entertainment komt met Flodder de Musical
13-06-2013 21:42:00

Vandaag heeft Albert Verlinde het contract met Dick Maas getekend dat ze volgend jaar samen Flodder de Musical op de planken gaan brengen! Nu al spreekt men van een musicalspektakel dat vanaf 2014 in een eigen vast theater zal staan. Flodder de Musical wordt een grootschalige productie, die gebaseerd is op de eerste Flodderfilm uit 1986, waar bijna tweeënhalf miljoen mensen voor naar de bioscoop gingen.

Gre Parelmoer danst de hele nacht
13-06-2013 17:44:00

De afgelopen maanden heeft Gre Parelmoer op vele podia een optreden verzorgd. Tijdens ieder optreden deed zij naast haar bekende hits als “ Ik ben een beh beh berggeit”, “ Dikke Paling” en “Sigaretten en whisky en wilde kerels” ook een aantal nieuwe nummers. Uiteraard met als doel om te kijken hoe het publiek er op ging reageren. Tijdens het door duizenden bezoekers bezochte festival Peie Dei in Drachten op zaterdag 8 juni viel de beslissing. De nieuwe single van Gre Parelmoer is “ Dans je de hele nacht met mij”.

Nieuw album voor Duo Nationaal verschijnt op 5 juli 2013
13-06-2013 17:16:00

Duo Nationaal kwam in 2010 met hun debuutsingle getiteld "Speel je Accordeon" en dit was vrijwel direct een groot succes. Meerdere singles volgden en uiteindelijk was hun gelijknamige debuutalbum een feit. Door dit grote succes kwam er ook nog de DVD uit Duo Nationaal in Tirol. Ook van dit nieuwe album komt begin augustus 2013 een mooie dvd uit, die eind juni 2013 weer opgenomen wordt in Oostenrijk. Duo Nationaal bestaat uit Maria Louise en Martin Sterken. Niet alleen zijn ze op het podium een paar..........

Gino Graus maakt een bijzonder album in samenwerking met grote artiesten
13-06-2013 17:09:00

“Zweven op de wind” is het nieuwe album van de 13-jarige Gino Graus. Op vrijdag 14 juni 2013 gaat het album daarmee officieel in release. De totstandkoming van het album was een zeer bijzonder project. De “vaders” der Nederlandstalige muziek hebben speciaal voor dit jonge talent liedjes geschreven: Jan Keizer, George Baker, de Gebroeders Ko, Jeffrey Weber en Edwin van Hoevelaak. Laatstgenoemde is tevens de producer van Gino Graus die het volledige album heeft opgenomen in zijn Rooftop Studios.

John Eeltink presenteert nieuwe single in Beverwijk
13-06-2013 16:50:00

"Prima Italiana" is de titel van de nieuwe single van John Eeltink. Het nummer is geschreven door Pascal de Vormer die al menig hits op zijn naam heeft staan. Op het van oorsprong Italiaanse nummer heeft hij een nederlandse text geschreven. Het is echt een superknaller geworden met accordeonklanken en een lekkere beat. Dit is de vierde single die uitkomt van John. De single zal te downloaden zijn via google,  i-tunes en de bekende downloadssites. De presentatie is in handen van Matt Jaxxon van JAXXON Records

Jeffrey Heesen lanceert zelf geschreven nummer
13-06-2013 16:32:00

Opnieuw brengt de in 1990 in Oss geboren Jeffrey Heesen een compleet zelf geschreven nummer uit! ‘Ik Heb Je Niet Gevraagd’ is een lekker dansbaar en ritmische track, die ongetwijfeld veel te horen zal zijn in cafés en tijdens diverse muziekevenementen deze Zomer! Naast zingen bespeelt de jonge zanger ook instrumenten, muziek is zijn lust en leven! De single die lekker in het gehoor ligt is opgenomen in de studio van Mario Veltman. Duidelijk hoorbaar zijn de diverse live-instrumenten! De single wordt uitgebracht op het label van HIT IT Music.

Marco Kanters komt met nieuwe single
13-06-2013 16:31:00

Marco Kanters, geboren op 26 juli 1979 in Moerdijk, heeft zich aangesloten bij Zebra Music. ‘Boem Boem Boem’ is de nieuwe single van de ‘gezelligheidszanger’ die voor deze zomersingle een samenwerking is aangegaan met DJ Nelis! Na het grote succes van de zelfgeschreven track ‘Proost Op De Dag’ waarin we een heel andere kant te horen hebben gekregen, wordt met ‘Boem Boem Boem’ (geproduceerd door DJ Goldfinger) geprobeerd dé zomerhit van 2013 te scoren! Tropische klanken en een heerlijk dansbaar ritme voeren de boventoon.

Jeroen Weerdenburg zet met 'Schijn je licht op mij' stap voorwaarts
13-06-2013 16:29:00

Platenmaatschappij Zebra Music brengt op 14 juni 2013 de nieuwe single van Jeroen Weerdenburg ‘Schijn Je Licht Op Mij’ uit. Na het zien van enkele optredens, waarin Jeroen zich elke keer weer helemaal geeft, wekte hij de interesse van diverse gerenommeerde producers op. Dit heeft geresulteerd in meerdere succesvolle singles. Hij bereikte hiermee o.a. de GFK Single TOP100! Jeroen schrijft zelf teksten en werkt nauwgezet mee aan zijn muziek. Na de laatste single ‘Zondag’, is het de hoogste tijd om een verdere stap voorwaarts te zetten in de Nederlandse muziekwereld.

Frank van Etten presenteert nieuwe single in Westervoort
12-06-2013 20:42:00

Op zondag 23 juni presenteert zanger Frank van Etten zijn nieuwe single met als titel, "Als je Lacht". Dit alles vindt plaats in zalencentrum "Wieleman" te Westervoort. De zanger met de snik in zijn stem die we allemaal kennen van het nummer "Leef als een Zigeuner", was 5 weken lang te bewonderen op het podium van Bloed, Zweet en Tranen van SBS6. Nu de zomer voor de deur staat komt Frank met een nieuwe single die is geproduceerd door niemand minder dan Eric van Tijn. Vele artiesten zullen hun medewerking verlenen aan deze feestelijke happening, waaronder, Jacques Herb, Henk Damen, Sasja Brouwers, Henk Dissel, en vele anderen.  Ook zullen een aantal BZT artiesten een optreden verzorgen zoals:  Denny Braaf, Mick Harren en Robert Leroy. De presentatie is in handen van René le Blanc.

'Engel van m'n dromen'....nieuwe single van Fabian Somers
12-06-2013 20:11:00

Fabian Somers heeft een geweldige single op de markt weten te zetten. “Engel van m’n dromen” is een eigen geschreven nummer met een mooie compositie, die we echter in Nederland weinig horen een mix van nederpop, levenslied en schlagermuziek. Samen met Harald Queens van de HQ Studio uit Tilburg heeft hij toon gezet met zijn single die vis Sens Music is verschenen. Veel artiesten gaan voor de herkenbaarheid en dat is iets wat Fabian echter niet wil. Als ik covers wil zingen kan ik net zo goed een Top 100 band beginnen” aldus Fabian.

Jack Kunkels lanceert zomersingle
12-06-2013 19:50:00

Na “De mooiste tijd van het jaar” en “Veronica” komt Jack Kunkels nu met een zomersingle getiteld “Ik mis je (1001 nachten) welke wederom werd geproduceerd door Kees Tel. Hij was ook verantwoordelijk voor zijn vorige hits. Met de nieuwe single laat deze sympathieke zanger uit s'Hertogenbosch horen wat hij allemaal in huis heeft. Vanaf vrijdag 14 juni is het nummer verkrijgbaar via de diverse download kanalen en natuurlijk ook te koop in de betere cd speciaalzaak. 

Nieuwe single van Jaap Reesema verschijnt op 14 juni
12-06-2013 17:59:00

Op vrijdag 14 juni a.s. verschijnt de nieuwe single van Jaap Reesema, ‘Mijn Wereld Op Z’n Kop’. De zanger heeft na het uitkomen van zijn debuutalbum twee jaar de tijd genomen om, naast zijn studie Rechten af te ronden en het opzetten van een eigen horecazaak, zijn definitieve muzikale richting te bepalen, welke hij vond in de Nederlandstalige pop met een eigentijds geluid. De zomerse single ‘Mijn Wereld Op Z’n Kop’ is het eerste voorproefje op deze nieuwe richting. De muziek van de nieuwe single van Jaap Reesema schreef hij zelf, samen met zijn vaste muzikale partner Sander Baas.

Colinda slaat nieuwe weg in met 'Als je terug kwam uit de kroeg'
11-06-2013 20:56:00

Nadat Colinda in 2011 een comeback maakte scoorde ze al diverse hits waaronder "Je hebt me duizend keer bedrogen", "Ze zeggen" en "Tranen heb ik om jou gehuild". Met het in maart 2013  uitgebrachte nummer "Breng me nog eenmaal naar huis" rolde de blonde zangeres zelfs de single Top 100 binnen. "Breng me nog eenmaal naar huis" is tevens de titel van het laatste album van de uit Tilburg afkomstige zangeres met daarop tal van gezellige meezingers. De verwachtingen van haar nieuwe single "Als je terug kwam uit de kroeg" zijn bijzonder hoog gespannen.

Stoere Cowboys en Cowgirls zijn hot!, aldus JUMP!
11-06-2013 18:18:00

De dagen worden eindelijk warmer en in vele tuinen zijn de eerste BBQ feesten al gegeven. Gaan we deze zomer back to basic en heerlijk een kampvuur aansteken en een maiskolfje grillen? Zijn dit voortekenen voor een warme zomer met veel stoere cowboys en cowgirls? Als het aan de meiden van Jump! ligt zeker wel! Dit weekend kwamen zij uit met hun nieuwste single en spannende videoclip ‘Cowgirl’ en dat zij niet de enige zijn blijk wel........ want ook ex K3 Kathleen Aerts verscheen afgelopen week met haar nieuwe single ‘Chickie’ . 

Weergaloze feestknaller voor Johnny Gold
11-06-2013 11:36:00

Johnny Gold, het Enfant Terrible van de Nederlandstalige feestmuziek is na zijn carnavalskraker "Balle Balle" terug met een weergaloze feestknaller die de komende maanden alle cafe’s, zalen en feesttenten weer van dolle feestvreugde zal laten overlopen. Op deze feestsingle bezingt Johnny op aanstekelijke wijze zijn hartstochtelijke liefde voor vrouwen in het algemeen, en de mooie in het bijzonder …. en hij wil er niet eentje , nee nee …… hij wil ze allemaal. Een single die weer garant zal staan voor een hoog meezing en meezwaai gehalte.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop