RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Datum Go! Apres Ski 2.0 bekend
14-12-2012 20:12:00

Op zaterdag 6 april 2013 staat Ahoy Rotterdam in het teken vab GO! Apres Ski 2.0? Ze gaan het anders doen dan de vorige edities en hebben de lat hoog gelegd. En dat ga kun jij als 2.0 feestkanon meemaken. Om er alvast in te komen trakteert de organisatie je op een mooie Facebook feestdagenstunt. Doe mee aan de actie en koop de eerste FAN tickets.

René le Blanc in nieuwe soap TV Gelderland
14-12-2012 15:48:00

Vanavond 14 december is zanger René le Blanc live te zien in het programma HALLO!! van tv Gelderland. De zanger praat o.a. over de nieuwe soap Ïk geloof in mij", die op zondag 23 december van start zal gaan. Een jaar lang is René gevolgd door de camera's van omroep Gelderland. Vanavond schuift René dus aan tafel bij Rob Kluijs en Irene ten Voorde. Ook werden Mulder&Mulder zanger Johan Peggy mays en Rutger gevolgd. Het album van René is aanstaande, samen met Edwin van Hoevelaak worden de laatste puntjes op de I gezet.

Pater Moeskroen op missie in Jakarta
14-12-2012 14:49:00

Pater Moeskroen gaat internationaal! In de pauze van de Karavaan theatertour bevindt de band zich van 13 tot en met 15 december in Jakarta. Op uitnodiging van het Erasmus huis, de Nederlandse ambassade en de Indonesische kunstacademie en conservatorium zijn de mannen van Pater Moeskroen op missie in Indonesië.

Clip 'Als ze langsloopt' van Leo Nardell online
14-12-2012 13:05:00

De clip van de nieuwe single van Leo Nardell "Als ze Langsloopt" staat online. William ten Kate van Williamcrossmedia heeft er weer iets moois van gemaakt, maar dat zijn we wel van hem gewend. Deze zwoel aanvoelende single gaat over een toevallige ontmoeting met een schoonheid van een dame, echt een vrouw uit menig dromen! Kortom een vlotte, aanstekelijke en verwarmende track waar menig bloed sneller van zal gaan stromen. De verwachtingen zijn hooggespannen over deze swingende en toch ook wat zwoele single.

Bingo Players, Ilse DeLange en Eddy Zoey brengen single uit voor Serious Request
14-12-2012 12:24:00

From The East is een gelegenheidsformatie voor Serious Request bestaande uit dance duo Bingo Players, zangeres Ilse DeLange en TV persoonlijkheid Eddy Zoey. Het betreft een samenwerking van een aantal zeer verschillende artiesten. Hetgeen dat hen verbindt is Twente. De Bingo Players, Ilse DeLange en Eddy Zoey noemen zich voor dit project From The East. Deze bijzondere samenwerking kwam tot stand op 3FM bij het het programma “Ekstra Weekend” van Michiel Veenstra.

Platina voor filmsingle Jan Smit
14-12-2012 12:18:00

Gisteravond, was Jan Smit te gast in het tv-programma  “De Wereld Draait Door”, alwaar hij door presentator Matthijs van Nieuwkerk blij verrast werd met een platina award voor zijn nummer 1 hit Sla Je Armen Om Me Heen. Sinds de release van de single, eind oktober, zijn er meer dan 20.000 stuks verkocht. De single is tevens de titelsong van de speelfilm  “Het Bombardement”, waarin Jan Smit  zijn acteerdebuut maakt en de hoofdrol speelt. De film, een romantisch oorlogsdrama onder regie van Ate de Jong, gaat dinsdag 18 december in première en zal vanaf 20 december in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

'K'heb je lief', nieuwe single voor Joly & Terry West
14-12-2012 10:23:00

Zo aan het eind van 2012 brengen Joly & Terry West nog een prachtige ballade uit. Dit lied past geheel in de sfeer van kerst en de jaarwisseling. "K'heb je lief" is een gevoelig nummer weer anders dan de voorgaande liedjes van dit duo. Toch hoor je ook nu weer de eigen sound van Joly & Terry West, hoe verschillend de liedjes ook zijn. Begin volgend jaar zal een album worden uitgebracht, waarop je de verschillende stijlen van dit duo kunt beluisteren. Aan een videoclip wordt nog gewerkt en ook deze zal binnenkort te zien zijn

Nick en Simon introduceren Frysk Fak bij hun 'Sterker In GelreDome' concert
14-12-2012 09:44:00

Tijdens The Voice Of Holland is al bekendgemaakt dat finalist Johannes Rypma gastartiest is tijdens het Nick & Simon “Sterker in GelreDome” concert op vrijdag 11 oktober 2013 in Arnhem. Om Johannes ook tijdens zo’n groot live spektakel thuis te laten voelen, introduceren zijn coaches Nick & Simon een speciaal Fries vak op het veld, zodat zijn fans gezellig met z’n allen bij elkaar Johannes kunnen toejuichen. “Johannes krijgt heel veel steun van zijn Friese achterban tijdens The Voice. Mede dankzij hen heeft hij de finale gehaald en staat hij bij ons in de show volgens jaar. We vinden het leuk om hen daarvoor te bedanken door ze een speciale plek te geven tijdens ons “Sterker in GelreDome” concert.

Dialectrockers van ‘Ritn Ditn’ brengen dan hun eerste cd uit
14-12-2012 08:12:00

Zaterdag 22 december is het zover! De dialectrockers van ‘Ritn Ditn’ brengen dan hun eerste cd uit. Een cd vol rock ’n roll gezongen in plat Niekarks. Het uitbrengen van de cd gaat gepaard met een mooi feestje in café Princesse te Nijkerk, alwaar de cd vanaf 22.00 uur gepresenteerd gaat worden. De entree is gratis. Vanaf deze avond zal het zilveren schijfje in de verkoop gaan en zullen de jongens een knallend optreden geven! In augustus van dit jaar zijn Wouter, Frits, Edwin en Hans de studio in Winterswijk ingedoken samen met producer/mixer Ben Hoftijzer met als doel een ‘live-in-de-studio’ plaat op te nemen; niks anders dan puur rock ‘n roll. Volgens de jongens is die missie meer dan geslaagd!

DJ Menno & DJ Peet ft. Robert den Brok hebben zin in het weekend
13-12-2012 22:50:00

Zanger en DJ Robert den Brok (bekend van de hits "Vind Ik Leuk" en "Super Duper") heeft voor zijn nieuwste single "Weekend!" de hulp ingeroepen van DJ Menno en DJ Peet. DJ Menno is een jonge upcoming DJ. Zo won hij de Apres Skihut DJ Contest 2011, was hij in aktie te zien zijn op Go Apres Ski 2012 in AHOY en had onlangs een nominatie op zak voor de Party Awards 2012. Het afgelopen jaar was hij erg succesvol  in het party circuit met de singles "Doe Een Stapje Naar Voren" (met Dennis Jones) en "Gewoon Een Vrolijk Liedje".

Gezellige single voor DJ Henry's Feesjuh ft. Moskito Claus en DJ Geert
13-12-2012 22:44:00

"Mag Ik Jou Iets Vragen?" is de nieuwste single van DJ Henry's Feesjuh en de opvolger van de feest- en airplayhit "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters). Voor deze nieuwe single ging DJ Henry de samenwerking aan met Moskito Claus en DJ Geert, geen onbekenden in het feestcircuit. "Mag Ik Jou Iets Vragen" is echter geen stampende feesttrack, maar een geweldig mooi midtempo liedje met een prachtige tekst en uiterst radiovriendelijk. Medio 2013 verschijnt er een compleet album van Henry's Feesjuh.

Mega Piratenfestijn’s geheime wapen komt uit Drenthe
13-12-2012 12:56:00

In de finale van het Mega Piratenfestijn, zaterdag 15 december 2012 in het Gelredome te Arnhem, presenteert Willie Oosterhuis een nieuwe zanger aan het piratenpubliek. Zijn naam is Milan Milano en hij komt uit Emmen. De sterzanger Vinzzent is er duidelijk over: ”Ik kreeg na Jannes, Jan Smit en Frans Duyts de titel Piratensensatie van het jaar. Dit was ook voor mij een voorbode voor landelijk succes. Milan Milano is een supertalent en 2013 zou inderdaad wel eens zìjn jaar kunnen worden”. Vinzzent is de meest geboekte artiest van 2012.

Jamai Loman nu ook als Heer Farquaad in Shrek de Musical!
13-12-2012 12:48:00

Vandaag maakt Albert Verlinde Entertainment bekend dat Jamai Loman, samen met Paul Groot, de rol van Heer Farquaad zal gaan spelen in de zeer succesvolle hitmusical Shrek. Paul Groot speelt deze fantastische rol al vanaf de première.  Maar nu Shrek de Musical met bijna drie maanden verlengd is, heeft Paul te kennen gegeven andere theaterverplichtingen te hebben. Hierdoor kan hij niet meer fulltime de rol van Heer Farquaad spelen.

Johnny Romein op de Vlaamse tour
13-12-2012 04:53:00

Johnny Romein stond in 1992 met twee singles tegelijk in de top 40. Met het succes van “Je Hebt Me Belazerd” en “Alie-mentatie” vestigde Johnny Romein in één klap zijn naam. Ook zijn “De Vrolijke Koster” is nog altijd de ultieme feesthit in kroegen en op radio‘s. Aan het einde van 2012 verschijnt een bewerking de van Bobby Prins klassieker “Ik Bewonder Jou” op single. Het is de voorloper van het album met dezelfde titel dat in april 2013 verschijnt. Op dit album staan 13 nummers die allemaal in België dikke hits zijn geweest,

Frank Valentino komt met Kerstsingle
12-12-2012 21:25:00

"Alleen met Kerstavond" is de titel van de nieuwe Kerstsingle van Frank Valentino. De Vlaamse zanger zelf zorgde voor de tekst, terwijl de muziek geschreven werd door Patrick Renier. Het nummer was al enkele jaren geleden door dit tweetal afgeleverd maar wordt nu pas als single uitgebracht. De opnames vonden nog niet echt lang geleden plaats in de PK Studio’s, althans de vokale klanken, terwijl alle instrumenten werden opgenomen in Ricky Diver Studio door Rik Verbeeck. 

Jonge musici maken via BravaNL kans op wildcard voor finale Grachtenfestival Concours
12-12-2012 16:28:00

Op woensdag 9 januari 2013 vindt in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk een presentatieronde plaats voor het tiende Grachtenfestival Conservatorium Concours. Daarbij neemt cultuurzender BravaNL korte televisieclips op van studenten aan de Nederlandse conservatoria die op zondag 27 januari deelnemen aan de landelijke voorronde.

Nieuwe single voor Johnny van Veldhoven
12-12-2012 14:52:00

Na zijn laatste single "Alleen jij" is gebeleken dat Johnny van Veldhoven een echte alleskunner is. Naast het zingen van het lied schreef en produceerde de 20 jarige zanger alles zelf. Door de vele goede reacties die hij hierop mocht ontvangen besloot hij weer aan de slag te gaan. Omdat Johnny buiten feestmuziek ook heel erg van gevoelige muziek houd koos hij dit keer voor een rustig nummer met als titel "Mijn leven" die afgelopen vrijdag is uitgekomen.

Eerste namen speciale gasten Toppers in Concert 2013 bekend
11-12-2012 18:55:00

De Amerikaanse R&B-, disco- en soulgroep TAVARES, de Nederlandse dance-act VENGABOYS en de Marokkaans-Nederlandse topcabaretier NAJIB AMHALI zijn de eerste namen van de speciale gasten welke op zullen treden tijdens Toppers in Concert 2013. De Toppers kondigden afgelopen week aan dat de negende editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ plaats zal vinden op ZATERDAG 25 MEI 2013. Traditiegetrouw hebben de Toppers tijdens hun shows diverse (inter)nationale gasten. Tavares scoorde eind jaren zeventig diverse wereldhits als ‘Heaven must be missing an angel’, ‘Don’t take away the music’ en ‘More than a woman’.

Jan Leliveld verloot kaarten voor Kerstshow
11-12-2012 15:02:00

Donderdag 20 december treedt Jan Leliveld op als speciale gast bij de kerstshow van Margriet Eshuijs en Maarten Peters. Jan zingt enkele kerstnummers, waaronder zijn eigen kersthit ‘Vrolijk Kerstfeest’, waarin hij wordt begeleid door het filmorkest Timbres Divers. De kerstshow is een familie kerstconcert, een feest der herkenning voor iedere generatie.

Duo Picobello houdt op te bestaan
11-12-2012 12:57:00

Na een fijne samenwerking van vele jaren komt er per 1 januari 2013 een einde aan Duo Picobello zowel privé als muzikaal. Sjouke en Betsy stoppen niet met het maken van muziek, maar gaan afzonderlijk verder. Het sprookje van Picobello begon in 2005 met een album vol met gezellige dansmuziek gezongen in het Nederlands. Landelijke bekendheid kregen ze met het nummer "Liefde is meer" gevolgd door "Stil verlangen"en "Ik heb alleen dat ene leven". Ook het album "Ga met ons mee" gooide hoge ogen.

Artiesten maken kerst CD voor goede doel
11-12-2012 03:49:00

Een groot aantal artiesten uit het Noorden hebben onder de naam '' De Kerst Toppers' samen een cd gemaakt voor het goede doel. De CD ‘Kerst is hier voor iedereen’ is binnenkort in de winkel verkrijgbaar. De CD kost drie euro. Van iedere verkocht exemplaar gaat een euro naar Kika. Het initiatief voor de Kerst Toppers komt mede van zanger Arjan Venemann, die de muziek schreef en van tekst schrijfster Jacqueline van der Graaf – Hermes. Vanaf de zomer van 2012 zijn ze al bezig met de voorbereiding van dit groots opgezette kerstproject.

Peter Smulders overleden
10-12-2012 13:53:00

De Tilburgse zanger Peter Smulders is maandagochtend plotseling overleden. Dat heeft zijn dochter aan Omroep Brabant bevestigd. Smulders is 66 jaar geworden.  Peter Smulders overleed in zijn slaap aan een hartstilstand. Zijn vrouw vond hem maandagochtend dood in bed. Volgens dochter Nicole Engel komt het overlijden zeer onverwacht. "Het ging ontzettend goed met mijn vader. Zondagavond hebben we nog de verjaardag van mijn moeder gevierd", aldus de dochter van Peter Smulders.

3JS terug uit Cambodja
10-12-2012 13:14:00

Voor Terre  des Hommes maakten 3JS een indrukwekkende reis naar Cambodja. De stichting Terre des Hommes geeft in Cambodja financiële steun aan verschillende organisaties die zich inzetten tegen verschillende vormen van kinderuitbuiting. 3JS bezochten o.a. twee dorpjes die gesteund worden door deze organisatie door middel van zogenaamd microkrediet en een opvangtehuis voor moeders en kinderen.

Guus Meeuwis bedankt bezoekers tijdens Groots met een zachte G 2013!
10-12-2012 12:41:00

Tijdens de komende editie van zijn Groots met een zachte G concerten, passeert Guus Meeuwis de magische grens van 1 miljoen bezoekers. Voor Guus aanleiding om zijn bezoekers op Grootse wijze te bedanken en in het zonnetje te zetten! Hoe, dat laat de zanger nog in het midden. Dat zijn bezoekers inspraak krijgen verklapt hij al wel: “De mensen mogen, onder andere, liedjes nomineren voor de setlijst via mijn website. In de aanloop naar de concerten zal er steeds meer duidelijk worden.

Johan Heeren & John de Bever sluiten 2012 af met spetterd feest
10-12-2012 12:08:00

December is een feestmaand. Gezellige kerstdagen en het oude en het nieuwe jaar passeren elkaar. Dit jaar sluit Johan Heeren af met nog 2 spetterende feesten. Op 28 december a.s. is er een Afterparty van zijn single "Alles of niets" welke hij op 4 november jl. presenteerde in El Corazon in Roosendaal. Op Camping De Zilverden in Rucphen wordt het feestje nog eens over gedaan met collega's Roger van Meer, Tina van Beeck, Denans en Stefan. Aanvang 19.00 uur, entree is gratis. Op 30 december a.s. is het feest in El Corazon in Roosendaal. Op dit eindejaarsfeest zullen John de Bever en Johan Heeren optreden en zal Drive-in Show Allsound zorgen voor volop gezelligheid.

De Top 1000 komt er weer aan!
10-12-2012 03:40:00

Over iets meer dan twee weken maakt TV Oranje de Top 1000 van 2012 bekend. Vlak voor Kerstmis weten we wie de opvolger is geworden van Fennie en Martin, die in 2011 de eerste plaats wisten te veroveren met 'Leave the moon on'. De Top 1000 wordt samengesteld op basis van de stemmen die in een heel jaar worden uitgebracht voor de TV Oranje Verzoekparade.

'Maak iets moois van kerst', nieuwe single Dario
09-12-2012 16:06:00

"Maak iets moois van kerst". Dat is de titel van de kerstsingle van volkszanger Dario en zijn gezin. Opgenomen voor een bepaald doel, zoveel mogelijk geld ophalen voor de 5 jarige Sofie. Sofie heeft een tumor in haar nek en borstholte, met uitzaaiingen in wervels, heupen en beenmerg. Ze valt in de zwaarste categorie, stadium 4. De medische benaming is neuroblastoom. Bij neuroblastomen met uitzaaiingen is de prognose veel minder goed. Ook na intensieve behandeling geneest twee tot vijf van de kinderen.

John West heeft de Oranje Kroon
09-12-2012 15:52:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 10 december is dat ‘Zou dit dan liefde zijn’, de nieuwe single van John West. Het nummer is afkomstig van het album ‘Jouw Blik’ en uitgebracht op het platenlabel Rood Hit Blauw. Nadat de Haagse zanger zich eerder al flink in de kijker speelde als pauzeact tijdens de concerten van de Toppers, zou deze single wel eens uit kunnen groeien tot een flinke hit. ‘Zou dit dan liefde zijn’ werd geschreven en geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Verrassing voor 10.000ste klant TV Oranje Shop
09-12-2012 15:44:00

De TV Oranje Shop is al sinds jaar en dag dé webwinkel voor CD’s en DVD’s met muziek van eigen bodem. De echte fans van Hollandse muziek weten deze unieke speciaalzaak op internet inmiddels heel goed te vinden. Zo goed dat onlangs de 10.000ste bestelling mocht worden verwelkomd!

Nieuwe opnames van het muziekprogramma TV Lucky Joe op 22 december
09-12-2012 15:37:00

Op zaterdag 22 december zijn er weer TV opnames van het muziekprogramma TV Lucky Joe. In deze aflevering zijn er optredens van o.a.DuoNL, Johan Heeren, Saskia Damen, Mike Thijssen, Ronald Reinhart, Roy van Lent, Martijn te Kampe, Sander Kwarten, Frank van de Wal, Wim & Miranda, Michelle, Hugo Peeters, Ray Norrutz, Danny Canters, Lammert Grofsmid. Kortom een gezellige sfeervolle avond met een keur aan artiesten uit het hele land. Het publiek speelt ook een belangrijke rol tijdens deze show. "Wij willen graag leuke sfeerbeelden en gezelligheid tussen het publiek en de artiesten laten zien. Dus dansen, meezingen is toegestaan en natuurlijk niet vergeten om een goed humeur mee te nemen", aldus de organisatie.

Een warme kerst met nieuwe single ‘Kerstmis’ van William Smulders
09-12-2012 09:07:00

Kerst 2012 wordt onvergetelijk met de sfeervolle single ‘Kerstmis’ van William Smulders. Dat William een veelzijdig muzikant is, bewijst hij wederom met dit gloednieuwe nummer. William Smulders staat bekend om zijn spetterende optredens, solo of met band. Zo is hij te zien op veel festivals en evenementen en bespeelt hij bekende podia, van het hoofdpodium van de Nijmeegse Zomerfeesten tot Jazz in Duketown in Den Bosch. Zijn repertoire is Nederlands- én Engelstalig. Onlangs verscheen zijn verzamelalbum ‘Recordings 2002-2012’ met 16 vertolkingen van zijn beste nummers. De nieuwe single ‘Kerstmis’ is een prachtige aanvulling op zijn repertoire. De single ‘Kertsmis’ is te beluisteren via www.williamsmulders.nl en te downloaden via i-tunes.

Dutch Swing College Band & Lils Mackintosh 16 december op het SS Rotterdam
08-12-2012 09:15:00

Zondag 16 december om 16.00 uur kan men weer dansen op de swingende muziek van de wereldbekende Dutch Swing College Band op het SS Rotterdam. Het schip werd onlangs verkocht en blijft gelukkig behouden voor Rotterdam. Op deze zondagmiddag brengt de Dutch Swing College Band een sfeervol programma met titels uit het traditionele jazzrepertoire en bekende kerstklassiekers. Songs als ‘Jingle Bells’, ‘Let It Snow’, ‘Winter Wonderland’ en ‘Rudolph The Red Nosed Reindeer’ worden nieuw leven ingeblazen door de DSCBand die met haar swingende jazzinterpretaties de fans snel op de dansvloer krijgt.

Gouden Pepernoot Gala 2012 waar spektakel
07-12-2012 19:29:00

Donderdag 6 december jl. vond in het Gooiland Theater te Hilversum de uitreiking plaats van de Gouden Pepernoot Awards. In tien categorieën werd de leukste serie, piet van het jaar, feest, website etc. beloond met de prijs die in de Sinterklaaswereld al de Televizierring wordt genoemd. De presentatie was in handen van RTL coryfeeën Quinty Trustfull en Jeroen Latijnhouwers. Enkele genomineerden voor de editie van 2012 waren Jochem van Gelder, Jada Borsato, De Club van Sinterklaas, Sint & Diego, Charly Luske en Peter Faber.

Limburgse artiesten slaan handen ineen
07-12-2012 16:46:00

Onze huizen zien er weer helemaal feestelijk uit en we leggen de laatste hand aan de wensenlijstjes bij onze voorbereidingen op het samenzijn tijdens de komende feestdagen met familie en vrienden om herinneringen op te halen en in alle rust tijd met elkaar door te brengen. Wat is er mooier om die rust te delen met de muziek van diverse Limburgse artiesten. Dat kan want deze verscheen de verzamelaar "Bijna Kerst". Ivo Rosbeek, Paul van Loo, Paul Logister, Linda Becker en Janneke Meessen  zijn samen verantwoordelijk.

Groot succes voor De Fantasticos
07-12-2012 15:38:00

In navolging van Koos Alberts die in 1984 (!) drie hits tegelijk in de hitparade had met ‘Gisteren Heeft Zij Me Verlaten’ , ‘Ik Verscheurde Je Foto’ en ‘Waarom Ben Ik Met Kerstmis Zo Alleen’ is er 28 jaar later opnieuw een Nederlandstalige volkse act met 3 hitparadenoteringen n.l. het tot voor kort nog volledig onbekende duo de Fantasticos! Eind september jl. verscheen de debuutsingle ‘Weet Je Wat Jij Voor Me Bent’ in de hitlijsten, begin november gevolgd door de 2e single ‘Zonder Jou Ben Ik Verloren’.

Jan Keizer & Anny Schilder vast op de luchthaven van Boekarest
07-12-2012 13:18:00

Afgelopen dagen hebben Jan & Anny diverse concerten gegeven in Roemenië. Vanmorgen zouden ze terug vliegen naar Nederland om vanavond de première te doen van de nieuwe theater tour “Just the two of us” te Rijswijk. I.v.m. de sneeuwval is de vlucht geannuleerd en komt daardoor het concert te vervallen. 

Hawta Official gaat achter zijn droom aan
07-12-2012 13:12:00

“Ik weet dat ik het kan”, zegt Hawta met overtuiging. Bekijk echter de cijfers van het aantal views van zijn videoclips ‘Like a Boss’ en ‘Lick Your Lips’. Ze overstijgen de 1,5 miljoen en dus hoeft er geen enkele twijfel meer te zijn; “Hawta Official heeft ’t geflikt”! Hawta komt van de Veluwe, van Ermelo om precies te zijn. Hij is entertainer, en muziekmaker , bijzonder enthousiast maar bovenal zeer getalenteerd! Iemand ook die meent dat je altijd je droom moet nastreven!

Janneke de Roo zingt 'Mijn gebed' voor speciale fan
07-12-2012 03:51:00

Het jaar 2012 gaar voor Janneke de Roo de geschiedenis boeken in al een van haar succesvolste jaren. Vele optredens en net 2 nummer in de hitlijsten mag ze niet klagen. De zomerhit Lieve Lieveling is nog regelmatig te horen op de vaderlandse radiozenders en te zien via de diverse clip kanalen. Op dit moment is ze druk met de opname van haar komende album bezig en als alles volgens planning gaat verlopen zal deze in de eerste helft van 2013 gaan verschijnen.

Nieuwe cd-single voor Sue Ann
06-12-2012 20:50:00

Sinds maart 2012 heeft Sue Ann 3 cd-singles uitgegeven. Ze is 'n allround zangeres met eigentijdse songs en covers. Haar nieuwe single "Vaarwel Amore" is net uit als opvolger van het nummer "Mario". Met "Mario" scoorde de zangeres hoge ogen in de showbizz, waar ze meerdere keren op nummer 1 belandde bij diverse radiostations. 

BravaNL is blijvertje in basispakket
06-12-2012 20:36:00

Naar het zich laat aanzien zal cultuurzender BravaNL ook in de periode 2013/2014 in grote delen van Nederland beschikbaar blijven in het (analoge) basispakket. De programmaraden in de regio’s Amsterdam, Alkmaar, Hilversum, Zuidoost Brabant, Gelderland Zuid, GelreWest en Zuidoost Flevoland hebben onlangs besloten BravaNL te prolongeren.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl