RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Voormalig Maywood zangeres Inch met 'Rio' in de Top 100
17-09-2012 20:40:00

De Brabantse zangeres Inch scoort op dit moment met het nummer Rio. Na een succesvolle promotie-tour heeft het Nederlandse publiek haar gevonden en het nummer Rio aangeschaft. Deze week komt het de Dutch charts binnen op nummer 71. De kenners onder ons weten natuurlijk dat het een nummer is uit 1981 van het toenmalig duo Maywood. Inch (Inge Peters) was de laatste jaren de donkerharige zangeres van Maywood maar koos voor voor een solocarrière. Opgenomen in de Apollo-98 studio heeft ze er, onder leiding van producer Roel Jongenelen, een voortreffelijke 2012 versie van gemaakt die niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland bijzonder goed wordt ontvangen. In België is het nummer al vanaf juli te horen maar ook in andere landen, waaronder Brazilië en Italië.

Hugo Peeters zegt; 'Bizar'
17-09-2012 20:26:00

Hugo Peeters waarvan afgelopen week de nieuwe single "Ik wil" uitkwam reisden afgelopen zaterdag af naar het Friese Harkema want daar zei ook iemand "Ik Wil". En wel ja tegen een tatoeage van zanger. Superfan Calvin Tuinstra had Hugo Peeters uitgenodigd om aanwezig te zijn Bij het laten zetten van een tatoeage op zijn pols. Nee, niet zo maar een tattoo, maar eentje met het complete naamlogo van de Gendtse zanger.

Erwin Griemink presenteert derde single
17-09-2012 20:15:00

28 september is de release van de derde single van Erwin Griemink, genaamd “Annemarie” Griemink schreef dit nummer al in 1993 voor een toenmalige vlam en heeft het nummer sindsdien regelmatig gezongen. Van een opname is het echter nooit gekomen, tot het nummer werd ingelijfd voor het mini-album dat tevens 28 september uit zal komen. “Annemarie” is gearrangeerd door Erwin Funke.

Nieuw album voor Ilse DeLange
17-09-2012 17:18:00

Sinds afgelopen vrijdag is het nieuwe album van Ilse DeLange verkrijgbaar. Het album 'Eye Of The Hurricane' is de opvolger van het met dubbel platina bekroonde album 'Next To Me' en is het eerste album dat Ilse in Nederland heeft opgenomen. Ze nam het album op in de vernieuwde Wisseloord Studio's in Hilversum, samen met haar eigen band die haar ook live bijstaat. 'Eye Of The Hurricane bevat twaalf nieuwe nummers en is Ilse DeLange's meest persoonlijke album tot nu toe.

Buma NL Media Award voor RTL4-televisieprogramma Life4You
17-09-2012 06:57:00

De Buma NL Media Award is toegekend aan het RTL4-televisieprogramma Life4You. In de uitzending van dit programma op zondag 16 september overhandigden Jan Smit en Gerard Joling namens Buma NL de Award aan de verraste presentatoren Irene Moors en Carlo Boszhard. Het wekelijkse programma op zondagmiddag krijgt de onderscheiding vanwege de enthousiaste en constante aandacht voor het Hollandse lied.

Adian Mey 25 jaar in het vak
16-09-2012 20:51:00

25 jaar Adrian Mey. Dat is een hele periode waarin van alles is gebeurd!Talentenjachten, artiestenshows, bemiddeling van diverse bands en artiesten, regionaal bekend als ook grote landelijk bekende artiesten. Optredens van Adrian Mey zelf in diverse delen van Nederland, voor zowel radio als ook televisie, grote en kleine zalen en optredens in het buitenland, zoals Duitsland, België en zelfs een keer een optreden in een pub in Londen!  Dit alles werd in de laatste 25 jaar door Arie Meijerman alias zanger-presentator Adrian Mey gerealiseerd.

Dutch Swing College Band & Joke Bruijs op het stoomschip De Rotterdam
16-09-2012 11:12:00

Zondagmiddag 30 september is multitalent Joke Bruijs te gast bij de Dutch Swing College Band op het stoomschip De Rotterdam. Zangeres Joke Bruijs is bij het grote publiek vooral bekend als actrice maar deze middag zal zij het stoomschip Rotterdam laten swingen zoals u dat nog nooit gehoord heeft. Op 15-jarige leeftijd begon Joke als zangeres bij radio-orkesten zoals het Vara dansorkest, The Skymasters en The Ramblers. Dit optreden met de Dutch Swing College Band is haar dus op het lijf geschreven.

Brabant en Fryslan slaan de handen ineen!
15-09-2012 15:28:00

Frank Verkooyen lanceert 10 oktober zijn nieuwe single 'Vriendschap voor 't leven',  de veelzeggende titel van de formatie L.E.F. (Frank Verkooyen en Lytse Hille). Het betreft een duet met Lytse Hille bekend van o.a. ‘Tsjakkiediekkie Boem Boem’. De uit Breda afkomstige zanger/producer nam al eerder een duet op met collega's John de Bever en René Schuurmans. Deze unieke meezinger met de karakteristieke sfeervolle klank van de doedelzak wordt de opvolger van de zomerplaat 'ik droom nog een beetje'.

Rüdiger Schima weet bij vele mensen harten te veroveren
15-09-2012 11:42:00

Rüdiger Schima een Schlagerzanger uit Haan (Duitsland, Köln) wil Nederland veroveren. Door zijn enthousiasme en spontaniteit weet hij vele harten te veroveren. Als kind droomde hij van een glansrijke carriére als zanger. Toen hij dertien jaar oud was stapte hij de studio in en tegenwoordig is hij druk met nieuwe producties bezig.

Marjan Zijlstra neemt single op bij Edwin van Hoevelaak
15-09-2012 11:33:00

Dinsdag 18 september gaat Marjan Zijlstra haar nieuwe single 'Zo ben jij' opnemen in De Rooftopstudio van  Edwin van Hoevelaak die tevens het nummer voor haar heeft geschreven. Ook zal er binnenkort een video clip worden opgenomen en te zien zal zijn bij Tv Oranje. Marjan haar volledige management ondergebracht bij Ron Knol van Artiestenbureau Twenterand.

Willem Barth heeft de 'Oranje Kroon'
15-09-2012 11:16:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 17 september is dat ‘Als ik ‘t doe’, de nieuwe single van Willem Barth. Ook deze keer is het Willem gelukt om samen met zijn producers Emile Hartkamp en Norus Padidar een opvallende nieuwe track op te nemen. Het nummer is vrolijk, ondeugend en je zingt het zonder moeite zo mee. Kortom, een typisch Willem Barth – liedje met een eigen geluid die het ook goed doet tijdens optredens in het land.

Rooskleurige toekomst voor Twin Rose in Nederland????
15-09-2012 11:03:00

Een tweeling uit Oldenburg zingen samen onder de naam Twin Rose. Ze zijn al een aantal keren te bewonderen geweest in Nederland en vermaken zich uitstekend hier in ons land. Ze zijn altijd spontaan, vrolijk en zeker in voor een geintje. Dat de zussen tweelingen zijn is op het podium duidelijk te zien door een perfecte kledingkeus. Onlangs hebben ze twee clips opgenomen met de titels "Flammende Nächte" en "Ich hab noch nie so sehr geliebt".

Ode aan André Hazes ....Lesley Williams live met band doet oude tijden herleven
15-09-2012 10:45:00

Op zaterdag 13 oktober 2012 geeft de beste Hazes vertolker van Nederland, Lesley Williams een uniek ruim 90 minuten durend tributeconcert onder de titel “Ode aan André Hazes” in De Meijert te Mijdrecht. Samen met zijn fantastische tribute band Total Eclipse brengt Lesley Williams de bezoekers terug naar een onvergetelijke periode uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Sluit je ogen en luister naar Lesley Williams en kom tot de conclusie dat je je ruim een decennium terugwaant toen André Hazes zijn grote successen vierde. Maar zelf als je je ogen opent, lijkt daar in de verte op het podium de gelijkenis van de grootste volkszanger te staan die Nederland ooit rijk was.

Tweede nominatie voor De gebroeders Ko
14-09-2012 19:05:00

De Gebroeders Ko zijn vandaag verrast dat zij naast een nominatie voor Beste Groep nu ook genomineerd zijn voor Beste Auteur voor de Buma NL Award 2012. “Met 37 Top 100 hits op rij, vele Nederlandstalige NR 1 posities, successen met liedjes voor Marianne Weber en Sieneke, 15 jaar succes met bijna allemaal zelf geschreven liedjes en natuurlijk het Mega succes in de Duitstalige landen.

Sharon Doorson brengt nieuwe single en videoclip ‘Fail In Love’ uit!
14-09-2012 18:57:00

Vandaag is de langverwachte debuutsingle van Sharon Doorson ‘Fail in Love’ uitgebracht. Met dit opzwepende dance-nummer gokt Sharon niet alleen op Nederland, maar ook op een internationale doorbraak. Alles is uit de kast gehaald om dit doel te bereiken. De clip werd geschoten op Ibiza en mode-ontwerper Sepehr Maghsoudi (bekend van het programma ‘Project Catwalk’) ontwierp speciaal voor de clip een bijzondere jurk voor Sharon.

Buma NL Awards voor Beste Boeker en Beste Retailer bekendgemaakt
14-09-2012 16:44:00

Buma Cultuur heeft vandaag de winnaars van twee Buma NL Awards bekendgemaakt. De Buma NL Award voor Beste Boeker is toegekend aan het entertainmentbedrijf Rocket. De Buma NL Award voor Beste Retailer wordt uitgereikt aan het winkelbedrijf Blokker.

Tweede single voor zanger Ron van Dordt een feit
14-09-2012 15:33:00

Ron van Dordt is geboren op 28 maart 1971 in het zuidelijk gelegen plaatsje Dordrecht en is reeds sinds 6 jaar actief in de muziekwereld. Na tips en steun van kennissen en vrienden is hij dan ook begonnen met zijn muziekcarrière. Allereerst werd er in 2010 een door B.Arends geschreven eerste single "Eenzaam / lonesome"  inclusief clip uitgebracht onder het Starlet Music label van de legendarische Johnny Hoes. Het geheel werd opgenomen in de Landscape studio in Enschede met accordeonwerk van Rolus Karsen.

Nick & Simon concert ‘Sterker in Carré’ box-office succes in bioscopen
14-09-2012 14:53:00

Vijf dagen voor het concert  van Nick & Simon ‘Sterker in Carré’ plaatsvindt, is het concert al een groot succes in de Nederlandse bioscopen. In een aantal steden worden zelfs grotere zalen ingezet om de Nick & Simon fans niet teleur te hoeven stellen. Het concert, ter ere van het nieuwe album ‘Sterker’ dat vanaf 21 september in de winkels ligt, vindt woensdag 19 september plaats in Koninklijk theater Carré. Gelijktijdig is het concert live te beleven in maar liefst 55 bioscopen in het hele land.

'Zondagmorgen' nieuwe single Gijs de Vormer
13-09-2012 20:58:00

Gijs de Vormer neemt je mee naar het zondagmorgen-gevoel. Een gevoel dat veel mensen kennen maar dat iedereen anders zal ervaren. Voor de één uitslapen, een uitgebreid ontbijt en dan naar het bos of het strand. De ander vindt het maar saai dat veel winkels gesloten zijn. Gijs heeft zijn eigen zondagmorgen-gevoel en zingt er over. De nieuwe single draagt dan ook de titel "Zondagmorgen." Gijs scoorde met De Vormers een kroegenhit met "Dansen op je bruiloft." Onlangs stond hij samen met Pascal de Vormer en Ringo in de Single Top 100.

Dubbel album 'Stella...door de jaren heen' vanaf 21 september verkrijgbaar
13-09-2012 20:52:00

Er was eens... zo beginnen vele sprookjes, maar sprookjes worden ook wel eens werkelijkheid. En zo’n sprookje krijgt de naam Stella. Er was eens een heel klein meisje dat werd geboren op de dag dat de herfst begon, 21 september 1935, dat al voorbestemd zou zijn om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Als klein meisje stond ze al te zingen en naarmate ze ouder werd, leek het haar wel wat om filmster te worden. Zover is het echter nog niet gekomen, maar met Stella weet je het nooit, toch werd ze beroemd.

Ais Lawa Lata presenteert prachtige dubbel cd
13-09-2012 20:42:00

Ais Lawa Lata, bekend van zijn vele optredens op met name Pasar Malams presenteert de 2-CD Senang 2-be-1 (40 Liedjes). Senang 2-be-1 is de opvolger van de succesvolle en reeds verschenen 2-CD Ambon Manise Op de 2-CD wordt oa. meegewerkt door de bekende zangeressen, Wieteke van Dort (Tante Lien), Lisa Boray, Adriana Romijn, en Marlayne Sahupala.

Nazomers lied van zangeres Martijje!
13-09-2012 20:32:00

Zachiesan is de nieuwste single van zangeres Martijje! en komt 13 september uit. Zachiesan is een relaxed, nazomers liedje en gaat over een ontspannen dagje samen in de stad. Martijje! schreef de tekst van het liedje naar aanleiding van een foto van fotograaf Jan van der Ende, de muziek en productie is van Rob Elfrink. Eerder was het nummer live te horen in een andere uitvoering tijdens het Drents Liedtiesfestival dat in mei van dit jaar op RTV Drenthe werd uitgezonden.

Nieuwe single voor Liesbeth
13-09-2012 20:19:00

De nieuwe clip van "De Geboorte van mijn kleinkind" van Liesbeth is al te bewonderen op TV Oranje en daar is ze maar wat trots op. Het lied is geschreven door Frank van Etten en haar eigen 2 kleinzoontjes spelen mee in de clip. "Toen ik Frank van Etten tegen kwam vroeg ik hem of hij een liedje voor mij over mijn kleinkinderen wilde schrijven. Dat heeft hij direct gedaan en de tekst is echt geweldig", alsdus Liesbeth. Binnen afzienbare tijd zal het nummer op single verschijnen.

Comeback 'Time Bandits!
13-09-2012 19:45:00

Zaterdag 20 oktober en 17 november presenteren de “Time Bandits” tijdens twee concerten'hun nieuwe album’. Deze concerten maken deel uit van de comeback van deze groep. De “Time Bandits” mag gerust worden beschouwd als een van de populairste Nederlandse bands uit het verleden. In 1981 scoorden de Time Bandits een grote dancehit.

Hitgevoelige nieuwe single van Aukje Fijn
13-09-2012 19:38:00

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single “1000 vlinders” van Aukje Fijn is een feit. Vanaf de eerste toon is het al een heel aanstekelijk vrolijk lied welke is geschreven door Jeffrey Weber, en opgenomen is in de befaamde studio van Hans Aalbers. Deze opnamestudio is er een waar de allergrootsten sinds jaar en dag, van zowel binnen als buitenland mee samenwerken. Ook André Hazes was er kind aan huis en bijna al zijn liedjes zijn in Nederhorst den Berg opgenomen en geproduceerd.

Winnares Junior Songfestival 2011 Rachel nieuwe DJ bij Efteling Radio
13-09-2012 19:34:00

Vanaf 30 september presenteert Rachel een eigen programma op Efteling Radio. De winnares van het Junior Songfestival 2011 zal om de week op zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur op de kinderzender te horen zijn. In haar programma gaat Rachel in op de actualiteit van de dag en vertelt ze over haar favoriete muziek, mode, films en televisieprogramma's. De uitzending wordt de woensdagmiddag erna herhaald. De 14-jarige Rachel Traets komt uit het Brabantse Wouw. In 2011 won zij het Junior Songfestival met het liedje 'Ik ben een Teenager' en werd ze tweede tijdens het Junior Eurovisie Songfestival in Armenië. Dit jaar volgde het nummer 'Never nooit', dat ook de titelsong was van de film Tony 10.

Duet 3JS en Elkse DeWall verschijnt op single
13-09-2012 18:22:00

“Geef Mij een Naam” is de titel van het meeslepende duet dat vol overgave gezongen wordt door 3JS zanger Jan Dulles en de Friese zangeres Elske DeWall. Het nummer werd door 3JS, verder nog bestaande uit Jaap de Witte en Jaap Kwakman, geschreven naar aanleiding van hun werk voor het goede doel waar zij sinds een jaar ambassadeur voor zijn: Terre Des Hommes. Op 12 oktober zal de bijzondere samenwerking resulteren in deze singlerelease. Het is de indringende boodschap van “Geef Mij Een Naam”.

Joop van Tellingen (67) overleden
13-09-2012 16:15:00

Paparazzo Joop van Tellingen is vandaag op 67 jarige leeftijd overleden. Drie jaar geleden herstelde hij van blaaskanker. Afgelopen maart werden er in zijn lichaam kwaadaardige uitzaaiingen gevonden. Twee maanden geleden liet zoon Dennis aan De Telegraaf nog weten dat het stukken beter ging met de fotograaf. Hij zou alleen nog een klein plekje op zijn lever hebben. Van Tellingen begon als fotograaf bij De Telegraaf.

Angesz blijkt de 'onbekende'zanger te zijn
12-09-2012 20:17:00

Enkele weken ontving de redactie van TV Oranje Shownieuws een bericht met een linkje naar een demo van een nieuw nummer van een artiest die een aantal jaren geleden in de top 100 en de top 40 heeft gestaan. Een naam werd niet genoemd, maar het blijkt te gaan om Angesz die een aantal jaren geleden een zomerhit scoorde met het nummer "Bonita". Nu is hij bezig met een soort van comeback met een Gipsy Band.

Winnares AH Talent, Elske Haverkamp brengt single uit
12-09-2012 19:50:00

Voor het 125-jarig jubileum heeft Albert Heijn is voor al haar medewerkers de talentenjacht "AH Talent" georganiseerd. Het nummer "Een Wereld Vol Leven" is speciaal hiervoor geschreven door producer Edwin van Hoevelaak. De 20-jarige Elske Haverkamp uit Hengelo (Ov) werd op 15 juni 2012 in het hoofdkantoor van de supermarktketen in Zaandam verkozen als winnares van AH talent, die een opname van de single in Rooftop Studios te Holten kon winnen.

Gypsy Girls blikt terug op de Richard Janse fandag 2012
12-09-2012 19:38:00

Op donderdag 14 september is op RTL 4 de tweede aflevering te zien van "Gypsy Girls". Het is een project waar Antje Monteiro de laatste anderhalf jaar samen met Endemol haar hele ziel en zaligheid in heeft gelegd.  "Deze aflevering zit vol mooie mensen. Het is een aflevering waarin veel gebeurt nl. 2  communies, een begrafenis, een fandag en 1 van de communicantjes was het allereerste meisje wat ik filmde.

'Ik wil' is de opvolger van Caipirinha voor Hugo Peeters
12-09-2012 18:29:00

Met nummers als "Caipirinha" en "Echte vrienden" heeft zanger Hugo Peeters zich de afgelopen maanden goed op de muzikale kaart weten te zetten. De genoemde singles werden en worden nog regelmatig gedraaid op de diverse zenders. Het was dan ook een ware zoektocht naar een waardig opvolger en die is gevonden. Met het nummer 'Ik wil"  gaat Hugo Peeters proberen de successen van de voorgaande single’s op zijn minst te evenaren en natuurlijk wordt gehoopt dat het en nieuw muzikaal hoogtepunt gaat worden.

Only Seven Left sluit 2012 af met clubtour
12-09-2012 18:23:00

Op vrijdag 14 september start de nieuwe clubtour van de Hilversumse band Only Seven Left in Burgerweeshuis te Deventer. Het afgelopen jaar is een bijzonder en druk jaar geweest voor de band. In 2011 startten zij een zoektocht naar een nieuwe zanger, welke gevonden werd in Bjørgen van Essen.

10 jaar ‘Alle 13 Jaanke’ !
12-09-2012 18:13:00

Alle 13 Jaanke bestaat alweer 10 jaar in 2013. Om dit te vieren is het trio speciaal een samenwerking aangegaan met een 5-koppige liveband, wat resulteert in een spetterende formatie, genaamd ‘Alle 13 en de Jaankers’. In het voorjaar van 2013 volgt een megafeest waarover U later alle details zult horen! De nieuwe samenstelling ‘Alle 13 en de Jaankers’ zal aankomende zaterdag al te zien zijn tijdens het jaarlijkse evenement in Raamsdonksveer.

Djano Weiss lanceert nieuwe single
12-09-2012 16:47:00

Djano Weiss uit Spijkenisse is een nieuwe talentvolle artiest wiens single binnenkort zal verschijnen op het Rood-Hit-Blauw label. De nieuwe single zal begin oktober uitkomen met als titel “Jij laat me lachen, laat me leven”. Het nummer is opgenomen in de studio van Peter La Haye m.m.v. Manfred Jongenelis op de accordeon. Al met al een produktie die bij de radiostations en de luisteraars goed ontvangen zal worden. Binnenkort meer nieuws over deze artiest en zijn single. Informatie en website Djano: www.djano-weiss.nl

Nieuwe single Willem Barth
12-09-2012 15:19:00

‘Als ik ’t doe’ is de geweldige nieuwe single van Willem Barth. Hij is vrolijk, ondeugend en je zingt het zonder moeite zo mee. Kortom, een typisch Willem Barth - liedje met een eigen geluid. Ook deze keer is het Willem gelukt om samen met zijn producers een opvallende nieuwe track op te nemen. Willem heeft hierin een perfecte samenwerking gevonden met het producers-duo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Deze beide heren hebben hun sporen ruimschoots verdiend en staan bekend om hun specifieke geluid en hele grote hits.

RTV Oost moet fors reorganiseren
11-09-2012 21:50:00

Minder personeel, minder programma’s en een andere structuur van de organisatie. RTV Oost gaat vanaf 1 januari flink op de kop. Op dit moment worden de plannen nader uitgewerkt. Die moeten leiden tot een besparing van ongeveer zeven ton op het totale budget van circa 11 miljoen euro. De bezuiniging is nodig door een combinatie van factoren. Om te beginnen draait de provincie Overijssel de subsidiekraan een heel eind dicht. Volgend jaar komt er tenminste vijf ton minder uit Zwolle.

Nieuwe cd-single voor A3aan Drost
11-09-2012 17:20:00

De sympathieke zanger A3aan Drost die in het recente verleden al mooie hits om zijn naam mocht schrijven (Hallo Sneeuwwitje, Susan, Huis op de wolken, Gevangen door geluk) komt met een nieuwe single getiteld: "Dit is wat ik wil"! Een feestelijke knaller van een lied dat nu al opgepakt wordt door radiostations en een echte hit belooft te worden! Adriaan besloot een nieuwe stap te maken in zijn carrière na het uitbrengen van zijn debuutalbum "Voor altijd" en vanaf heden wordt hij dan ook bijgestaan door hit producer Martin Sterken.

Spannende week voor Theresa Stam
11-09-2012 16:59:00

Het is een spannende week bij Theresa Stam. Deze zangeres staat met het duet "Wat een geluk" welke ze samen met Joost de Vries zingt al weken in de Dag top 5 van een nationaal radiostation. Ook in andere lijsten ontbreken ze niet dus kan er worden gesproken over een groot succes. En dat succes smaakt natuurlijk naar meer. Het duo Theresa en Joost de Vries is een gelegenheidsduo en beide entertainers gaan weer hun eigen weg. Voor Theresa betekent het dat ze de studio is ingegaan om te werken aan een opvolger.

Saskia Damen werkt aan opvolger van 'Rio'
11-09-2012 16:47:00

Het is nu 2 jaar geleden dat ze haar eerste single"Parijs" uitbracht en sinds die tijd is er veel gebeurd in het muzikale leven van Saskia Damen. Inmiddels staat de teller op 6 en druk is ze alweer met de voorbereidingen van haar volgende single. Dat gaat de opvolger worden van de zomersong "Rio". Het nummer wat in vele hitlijsten heeft gestaan en nog steeds staat en volop wordt gedraaid door de diverse radiozenders. Het is een uitdaging om dat succes te gaan overtreffen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 november t/m zondag 27 november

               De Dikdakkers - Dans! Dans! Dans!

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl