RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
RTL 4 komt met de celebrity-versie ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’
09-04-2013 17:46:00

RTL 4 komt vanaf donderdag 9 mei met de celebrity-versie ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’, waarin wekelijks is te zien hoe twee bekende Nederlandse koppels een week lang van partner, gezin én huis ruilen. 

Johan Heeren...nieuwe clip online en afterparty
09-04-2013 17:19:00

Afgelopen zondag presenteerde Johan Heeren z'n nieuwe single "Dromen" bij El Corazon in Roosendaal. Inmiddels staat de clip die opgenomen is door Jeannot Heeren van Jeanmedia online op YouTube en zal spoedig te zien zijn bij TV Oranje. Johan besloot onlangs om in zee te gaan met Manfred Jongenelis en het resultaat mag er zijn. "Dromen" is een cover van Jack Jersey's die met het lied "Lady" in 1988 hiermee een grote hit scoorde. En dat is nu ook de bedoeling van Johan die al jaren aan de weg timmert. Op de "b" kant op de fysieke single is de Engelstalige versie geperst. Aanstaande woensdag zal plugger Dennis van der Kraan van Score Promotions z'n uiterste best doen om de muziekreacties van diverse radiostations warm te maken voor dit product. Hopelijk voor Johan duikt het nummer volgende week op in de nationale hitlijsten.

Fandag Richard Janse op zaterdag 20 april 2013
09-04-2013 15:05:00

Op zaterdag 20 april 2013 vindt de inmiddels vierd editie plaats van de jaarlijks terugkerende fanclubdag van de in 2009 overleden zanger Richard Janse. Richard's wens op zijn sterfbed was om ieder jaar de fandag door te laten gaan voor zijn fans en zijn ouders. Fanclubbeheerster Paula Witlox neemt deze taak dan ook serieus en is het gehele jaar druk met de voorbereidingen hiervan. Elk jaar is het een ware happening. De entreeprijs is een all-inn prijs inclusief eten en drinken. 

Zangeres Savana lanceert 'Wil je vanavond met me dansen'
09-04-2013 12:40:00

Zangeres Savana zingt al vanaf haar achtste jaar en werd op 10 jarige leeftijd ontdekt door de eveneens uit Deventer afkomstige zanger/tekst schrijver Ben Rondhuis. Er werden twee singles uitgebracht en niet zonder resultaat want vele stations namen de nummers “Bloemen voor mijn ouders” en “Ram Bam Bam” op in de speellijst. Ook heeft ze op jeugdige een album afgeleverd met 14 mooie stukken. Door een operatie werd het ruim een jaar stil maar ze terug en sterker dan ooit want de energie straalt ervan af. Met de nieuwe single "Wil je vanavond met me dansen" gaat ze volop de zomer tegemoet. Het nummer opgenomen onder leiding van Roy Otters heeft alles in zich om een lekkere voorjaarsknaller te worden.

Postuum CD van Carbon voor KiKaBouw.nl
09-04-2013 11:32:00

Op zondag 21 april a.s. wordt er in zaal ’t Hart van Gastel in Oud Gastel een bijzondere muziekmiddag georganiseerd. Dan zal postuum het laatste CD album van Carbon worden gelanceerd. Diverse artiesten hebben hun medewerking al toegezegd. Geluid en muziek worden verzorgd door DH sound (Toon en Davey) Zanger Rien Lazaroms overleed op 6 juli 2012 op 59 jarige leeftijd. Samen met Gerry was hij bezig met een nieuwe CD voor Carbon. Hij had in de studio van Gerry al 9 nummers ingezongen toen hij in 2011 plotseling ziek werd.

Nieuw duo 'Second Time Around' stelt zich voor bij Radio Expansie
09-04-2013 11:23:00

Op zondag 14 april heeft Radio Expansie een primeur. Ze hebben dan een interview met het nieuwe duo Second Time Around. Dit Duo bestaat uit Diana, de vroegere toetseniste/zangeres bij o.a. Herman Lippinkhof en De Spitfires en Sjouke, voorheen zanger/toetsenist van Duo Picobello.

Randy Watzeels vertrekt van 'Spoor 7'
09-04-2013 10:56:00

Net 16 jaar geworden, staat Randy nog een super lange carrière  te wachten. Met deze tweede single hoopt hij weer een stapje hoger op de ladder te komen. Over zijn  vorige single cd heeft hij zeker geen klagen gehad deze werd namelijk op diverse radio stations meteen opgepakt. Met als gevolg dat Randy vrij snel werd gevraagd voor optredens. Deze nieuwe single, getiteld “Spoor 7”is geschreven door  Anita Christianen en weer opgenomen in Studio “69 te Zegge. De produktie werd gedaan door Laurens van Wessel en Johan Hense.

Theo Mezz komt met nieuwe single
08-04-2013 22:12:00

Theo Mezz nam al als vierde generatie binnen zijn familie de kroeg over van zijn ouders. De ideale plek natuurlijk om het entertainen en zingen goed onder de knie te krijgen en vervolgens aan de man te brengen. Inmiddels is deze in 1964 geboren horecaman alweer een kleine tien jaar actief als artiest. Dit resulteerde al in gezellige meezingers als ‘Lekker in mijn vel’, ‘De zingende kangoeroe’, ‘Je laat me zweven’, ‘Zondag’, ‘Het is over’, ‘Ik kan het niet alleen’ en  ‘Oh lala, deze nacht gaat het gebeuren’ en zijn vorige single ‘Weekend’.

Zondag as. grote fanclubdag Paul Turner met gastoptreden Little Chucky crew
08-04-2013 22:07:00

“The Little Chucky crew”, die de finale behaalden van Holland’s got Talent is op zondag 14 april speciale gast in Little Buddha aan het Leidseplein in Amsterdam tijdens de Paul Turner Curly Fanclubdag. Deze dag wordt mede georganiseerd door Linda van Hanswijk van de Paul Turner fanclub. De voorbereidingen hebben al weken lang in beslag genomen en eigenlijk was de fanclubpromotor nog op zoek naar een spectaculaire act om deze dag compleet te maken. Ze was dan ook superblij met het telefoontje van deze populaire danscrew.

John de Bever zingt álle zorgen van zich af...
08-04-2013 22:00:00

Uit handen van Adrie van den Berk ontving John de Bever afgelopen zaterdag 6 april zijn nieuwe album ‘Vaarwel alle Zorgen’. Met ‘Vaarwel alle zorgen’, een bijzonder album met dertien échte levensliedjes en gezellige meezingers, luidt de charmezanger een nieuw tijdperk in. Op het muzikale én persoonlijke vlak! In de eerste plaats is het zevende soloalbum van de volkszanger nú al legendarisch. Maar liefst zes van de dertien tracks staan inmiddels te boek als Top 100-hits en dat mag een heuse muzikale mijlpaal worden genoemd.

Nieuwe single voor HIKE
08-04-2013 21:03:00

Op woensdag 10 april verschijnt ‘Wakker’, de nieuwe single van HIKE. Een hele bijzondere single want als tweede track is ‘Rondo Barbaro’ toegevoegd aan het schijfje. Het betreft HIKE ’s ode aan Mozart; een instrumentale track waarvan ook al een videoclip is gemaakt. ‘Wakker’ gaat landelijk gereleased worden en zal ook te downloaden zijn via de bekende platforms, waaronder iTunes en daarnaast kan het publiek bij de optredens van de band een fysiek exemplaar van het schijfje aanschaffen. ‘

Gerard Joling daagt zijn fans uit originele tekst te bedenken voor een t-shirt
08-04-2013 20:52:00

Gerard Joling daagt zijn fans uit om een nieuwe, originele tekst te bedenken voor een t-shirt op het thema ‘1001 Night’, de dresscode van de Toppers concerten 2013. De meest originele tekst zal met Swarovski stenen aangebracht worden op het t-shirt dat de zanger gaat dragen tijdens interviews in de aanloop naar de Toppers concerten. Vandaag lanceert Gerard zijn eerste co-creatie actie ‘Bedenk, deel en win je eigen Swarovski t-shirt in de stijl van Gerard Joling’ waarbij de fans de komende weken een originele tekst van maximaal 26 karakters kunnen insturen via de website www.gerardjoling.nl/toppers

Nick Nielsen nieuwe presentator Nacht van Oranje
08-04-2013 20:35:00

Nick Nielsen, die zijn sporen heeft verdiend met onder meer ‘Hart voor Muziek’, wordt de nieuwe presentator van de Nacht van Oranje in Ahoy Rotterdam. Nielsen die later dit jaar ook de gastheer zal zijn van ‘Nederland Muziekland’ op SBS6, vervangt Albert West die na 11 jaar om gezondheidsredenen verstek moet laten gaan. Organisator Jan van Vliet van Ahoy Rotterdam betreurt de omstandigheden rondom Albert West enorm. “Albert is een absolute kanjer als presentator van de Nacht van Oranje en een heel fijn mens om mee te werken.

Carice van Houten treedt op bij Engelse Isle of Wight Festival
08-04-2013 20:31:00

Carice van Houten zal dit voorjaar optreden tijdens het iconische Britse festival Isle Of Wight, dat van 13 tot en met 16 juni plaatsvindt op het Ilse of Wight, een eiland voor de zuidkust van Engeland. Carice, die eind september vorig jaar haar debuutalbum ‘See You On The Ice’ uitbracht, zal daar met haar band op zondag 16 juni optreden naast grote internationale namen als Bon Jovi, The Killers en The Stone Roses. “Ik ben zo trots dat ik ‘ons kindje’ daar kan laten zien.

Jaman scoort ook met 'Spoken bestaan niet'
08-04-2013 20:14:00

Na de meezingers ‘’Overal ter wereld’’, ‘’Laat me los en  Laat me vrij’’ scoort Jaman nu met "Spoken bestaan niet". Het is een gevoelige smartlap dat nostalgische gevoelens oproept uit de kindertijd. In twee dagen tijd heeft dit geweldig leuke nummer al meer dan 10.000 hits op youtube! Een fantastisch resultaat. Vrijdagavond was Jaman nog heel eventjes te zien bij SBS6 in de talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen waarin men op zoek is naar een nieuwe volkszanger.

Nieuwe single Rika in aantocht
08-04-2013 09:47:00

Zangeres Rika uit het Drentse Anloo heeft vorige week een nieuwe single ingezongen in de studio van Terry West. Een lekker zomers nummer met de titel "Arrivederci" welke geproduceerd is door L & G producties. De tekst en muziek zijn dit keer van Johan Meijers, die ook verantwoordelijk is voor de laatste single van Lucas en Gea. De presentatie van de single is op zondag 19 mei vanaf 14.30 uur op bij Camping Anloo aan de bosweg te Anloo.

Jan Beuving, Nico Brandsen en Angela Groothuizen winnaars Annie M.G. Schmidtprijs 2012
07-04-2013 22:25:00

De Annie M.G. Schmidtprijs, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, is toegekend aan Jan Beuving, Nico Brandsen en Angela Groothuizen voor hun lied Vinkeveen. De prijs werd uitgereikt door Boris van der Ham in het Amsterdamse Theater Bellevue.

Daan heeft de Oranje Kroon
07-04-2013 10:36:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 8 april is dat ‘Samen’, de nieuwe single van Daan. De als Daniëlla Natasja Vermeulen geboren zangeres is van vele markten thuis. Ze zong in diverse bandjes, speelde gastrollen in soapseries en bestiert een eigen damesmodewinkel. Nu is ze dus ook actief  als solozangeres met ‘Samen’, een vrolijk popliedje over de nieuwe liefde in haar leven, over elkaar vrij laten en toch samen zijn.

Win vrijkaarten voor Brabant Toppers
07-04-2013 10:30:00

Op dinsdag 23 april a.s. zijn de TV opname van Toppers van Oranje, Brabant, Limburg en Zeeland Toppers in het Van der Valk Hotel Princeville aan de Princenhage 5 in Breda. Ook de line-up liegt er niet om; Monique Smit, Tim Douwsma, Dennie Christian, Jeronimo, Henk Damen, Dean Saunders, Dries Roelvink, Djumbo, Fantastico’s,  Ben Cramer, e.v.a.  In totaal zullen 24 artiesten acte de presence geven. Ook zijn er een aantal TV primeurs, w.o. de groep Exit die in de jaren 80 een hit scoorde met “Kom bij me terug” en die opnieuw is uitgebracht. 

‘Groots Overzee’ op Curaçao
07-04-2013 10:26:00

De Groots met een zachte G concerten van Guus Meeuwis op 7, 8 en 9 juni in het Philips Stadion in Eindhoven zijn uitverkocht! Guus kondigde onlangs in het radioprogramma van Edwin Evers een nieuw concert aan op een wel heel bijzondere locatie: Curaçao. Onder de noemer Groots Overzee geeft Guus daar op 29 april een avondvullend concert op het prachtige witte strand van het eiland. Het is niet de eerste keer dat Guus zijn 'Groots' concerten verplaatst naar een andere locatie, naast zijn vertrouwde thuisbasis in Eindhoven.

Nederlandse boyband MainStreet in voorprogramma Justin Bieber
06-04-2013 12:42:00

De immens populaire Nederlandse boyband MainStreet is gevraagd om het voorprogramma te verzorgen van Justin Bieber in het GelreDome op zaterdag 13 april. Het succes van de band is internationaal niet onopgemerkt gebleven waardoor zij een zeer waardige vervanger zijn van Carly Rae Jepsen die helaas verhinderd is. Hoewel de hunks pas sinds twee jaar een band vormen, is de naam MainStreet nu al niet meer weg te denken uit de harten en dromen van vele Nederlandse tienermeisjes.

Nieuwe single ‘1001 Nacht’ voor de Toppers
06-04-2013 02:10:00

Dit jaar, op 24, 25 en 26 mei, staan de Toppers voor het negende jaar garant voor het grootste Meezingfeest van Nederland. Om iedereen vast in de feeststemming te brengen komt vandaag de single '1001 Nacht' uit. Een Nederlandstalige bewerking van de monsterhit 'C'est la Vie' van de Algerijnse zanger Khaled. Een nummer waar de Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom op geheel eigen wijze invulling aan hebben gegeven. 'Er zijn veel artiesten over de hele wereld die dit nummer geprobeerd hebben te coveren....

Ronnie Tober en radioshow Wekker-Wakker! schrijven liedje 'Majesteit ik vind u geweldig'
05-04-2013 13:43:00

Ronnie Tober brengt maandag 8 april om 9.45 uur in radioprogramma Wekker-Wakker! een ode aan de koningin met een speciale versie van zijn bekende hit “Ik vind u geweldig”. De nieuwe tekst op het liedje genaamd;  “Majesteit, ik vind u geweldig”  is geschreven door Wekker-Wakker! Presentatrice Myrna Goossen daagde de zanger woensdagochtend uit om het liedje “Majesteit ik vind u geweldig” te zingen.

Ralf Mackenbach teruggekeerd uit Rusland
05-04-2013 13:35:00

Ralf Mackenbach is een hele ervaring rijker teruggekeerd uit Rusland, waar hij zich heeft ingezet voor het Instituut Menselijke ontwikkeling. Op 27 maart stapte hij samen met zijn ouders Heleen & Ronald en broer Roel op het vliegtuig voor deze werkvakantie en op 1 april keerde de zanger weer terug in Nederland. Ralf omschrijft zijn trip als te vet. “De optredens daar waren echt heel speciaal...

Met Veldhuis & Kemper onder de douche
05-04-2013 13:27:00

Na een fantastische tour met 'Dan maar niet gelukkig' gaan Veldhuis & Kemper in het najaar van 2013 een gelimiteerde ronde doen met het nieuwe programma 'Onder De Douche'. Voor een keer zetten ze in deze bescheiden tournee nu eens vooral de liedjes in de schijnwerpers. Onder begeleiding van meesterlijke muzikanten komen zo de leukste, mooiste, grootste en kleinste liedjes uit hun oevre voorbij. En er wordt verteld. Want een avond Veldhuis & Kemper is natuurlijk niet compleet als er niet gesproken, getwijfeld en vooral veel gelachen wordt.

Debuutalbum van MainStreet op nummer 1 binnen in de Album Top 100
05-04-2013 13:16:00

‘Breaking The Rules’, het debuutalbum van de Nederlandse boyband MainStreet is vandaag op nummer 1 binnengekomen in de GfK Album Top 100. Een unieke prestatie voor een debuutalbum van een Nederlandse band. Sinds deelname aan het Junior Songfestival 2012 is de populariteit van MainStreet echter enorm. Hun videoclip bij ‘Stop The Time’, het nummer waarmee ze afgelopen oktober deelnamen aan de finale van het Junior Songfestival, is op YouTube al 3 miljoen keer bekeken.

Nick en Simon nemen nog 20 extra versies van ‘Julia’ op
05-04-2013 10:56:00

Na de aanhoudende stroom reacties van teleurgestelde fans hebben Nick & Simon besloten om nog 20 extra versies op te nemen van het liedje ‘Julia’. Eerder namen zij 154 namen op naast de originele ‘Julia’, waarvan er één nog altijd niet bekend is gemaakt. Nu is besloten om nog één extra dag de studio in te duiken met producer Gordon Groothedde. Fans kunnen zelf suggesties insturen via de Facebook pagina van Nick & Simon. De 20 extra versies en de nog onbekende versie worden op vrijdag 26 april uitsluitend digitaal uitgebracht.

3JS verrassen Leonie Meijer met Luister Maar
04-04-2013 21:02:00

Voorafgaand aan een optreden van 3JS is Leonie Meijer gisteravond in Almere overvallen door Jan, Jaap en Jaap. De drie bekende Volendammers wisten dat Leonie naar hun optreden zou komen en verrasten haar met een bijzondere editie van haar tweede studioalbum Luister Maar. Luister Maar ging afgelopen vrijdag in release en kwam deze week op nummer 8 binnen in de midweek charts van de GFK Album top 50.

Zanger Gerry Holland tekent exclusief platencontract met Adrie van den Berk
04-04-2013 17:20:00

Vandaag heeft de Amsterdamse zanger Gerry's Holland een exclusief platencontract getekend met Adrie van de  Berk. De in Mokum geboren en getogen zanger in hart en nieren trok in 2012 de stoute schoenen aan en nam contact op met de bekende producers Emiel Hartkamp en Norus Padidar. "Ik wil graag mijn stad bezingen, ik wil liedjes uit de tijd dat Mokum met Tante Leen en Johnny Jordaan zo mooi over de Westertoren zongen...

Patrick van Rijsewijk lanceert vierde single
04-04-2013 15:12:00

Bijna drie jaar na de release van zijn eerste single “ Jij bent een wereldmeid”  lanceert de Tilburgse zanger Patrick van Rijsewijk  zijn vierde single “Gebrek aan eerlijkheid".  Al drie eerdere single’s kregen veel aandacht in de media en ook aan airplay had Patrick niet te klagen.. Met deze nieuwe single laat Patrick zien en horen dat hij een vaste waarde is geworden in de showbizz. Een compliment voor zowel Patrick als het productie team. Patrick maakt met de release van deze single een nieuwe stap in zijn muzikale carrière.

Lange Frans op 10 augustus op Dutch Valley Festival
04-04-2013 14:47:00

Vandaag maakte de organisatie van Dutch Valley tevens bekend dat Lange Frans en the Opposites zullen optreden tijdens het groostste festival van Nederlandse Bodem. Met de bekendmaking van deze artiesten is de line-up van de HipHop stage compleet. Op Dutch Valley festival zullen naast Lange Frans en The Opposites ook Kraantje Pappie,  Kleine Viezerik,  Zwart Licht, Adje, DJ Leon en DJ Solo acte de presence geven op het HipHop podium in Velsen Valley Spaarnwoude. De 80’s en 90’s area van Dutch Valley Festival puilde tijdens de vorige editie uit haar voegen.

Duitstalige single voor Jeroen Stevens
04-04-2013 13:22:00

De eerste Duitse single voor Jeroen Stevens is een feit. De titel "das Wahnsinnsgefühl" wordt overal goed ontvangen. Samen met Dieter Bernd Sommer dook Jeroen de studio in van Tonstudio Melzer in Wiehl (Duitsland). De planning was om eerst één single op te nemen en kijken hoe dit ontvangen zou worden. De dag in de studio leerde Jeroen, Dieter pas kennen. Daarvoor hadden de heren elkaar nog nooit gezien of gesproken. Er werden 2 singles opgenomen.

Nieuwe album van André Rieu bereikt direct gouden status
04-04-2013 11:03:00

Het nieuwe album van André Rieu getiteld 'Rieu Royale' heeft op dag van release de gouden status bereikt. Dit werd gisteren bekend gemaakt in het tv programma 'De Wereld Draait Door'. In de live uitzending van woensdag 3 april kreeg een totaal verraste André Rieu de gouden award uitgereikt door presentator Matthijs van Nieuwkerk. Ter gelegenheid van de aankomende kroningsfeestelijkheden stelde André Rieu zelf dit bijzondere album samen, met toepasselijke stukken als 'Don't Cry For Me Argentina', 'Time To Say Goodbye' en natuurlijk ontbreekt ook het 'Wilhelmus' in een gloednieuw arrangement niet.

Duo Sunday komt met nieuwe single
04-04-2013 10:46:00

In 1980 besloten Hennie en Pierre samen muziek te gaan maken. Het Duo Sunday was geboren. Deze 2 rasechte Groesbekers al meer dan 30 jaar muzikaal onafscheidelijk, behoeven eigenlijk geen introductie meer. Sinds jaar en dag maken Hennie en Pierre muziek op bruiloften en partijen, alsmede kermissen en dansavonden. Duo Sunday is een begrip in Groesbeek en verre omgeving. Negen jaar nadat de eerste tonen werden gespeeld verscheen de single “Langzaam gaat de nacht voorbij”.

Eigen k(r)oningslied voor De Dikdakkers
03-04-2013 18:30:00

In de aanloop naar de troonswisseling op 30 april aanstaande heeft partyduo De Dikdakkers een eigen k(r)oningslied geschreven. Met ‘Willem is Okay’ zal het zingende tweetal weer menig feestje oranje kleuren. ‘Zo’n unieke gelegenheid konden en mochten wij niet aan ons voorbij laten gaan,’ luidt de plausibele verklaring.

Nieuwe single van Pierre van Dam maakt vele heupen los
03-04-2013 17:55:00

Pierre van Dam kreeg in 1990 grote bekendheid met het "Het bruine Café", waarmee hij in totaal 12 weken in de Top 40 stond. Daarna maakte de Amsterdamse zanger naam met “Je maakt m’n dag weer goed” “Zon in m’n lijf” ,“Ik kom je nooit meer tegen en "De Griekse melodie". De verwachting is dat z'n nieuwe dansbare single getiteld "Kom Dans Voor Mij Vannacht" vele heupen zal losmaken. De single is verschenen op het Sterren Media label en de clip is opgenomen door RedgellMedia.

The Voice of Holland on tour was aanwezig bij Tulppop in Voorhout
03-04-2013 16:40:00

The Voice of Holland on tour was op zondag 31 maart te gast bij Tulppop in Voorhout. In een gezellige drukke sporthal De Tulp traden drie toppers van The Voice of Holland op en zij brachten het sfeertje er zeker in. Aan Johannes Rypma was het om het spits af te bijten. Deze 20 jarige Friese zanger, die bij de laatste editie van The Voice de grote publiekslieveling was wist het sfeertje er zeker in te brengen. De enthousiaste rocker wist met nummers When The lady smiles en Sex on fire het publiek om de vinger te winden.

Apeldoornse gelegenheidsformatie The Royal Voices maakt ook Koningslied
03-04-2013 16:34:00

De op blauw bloed geselecteerde Apeldoornse gelegenheidsformatie is zojuist uit de studio gekomen. Dit naar aanleiding van de oproep van het Nationaal Comité om een Koningslied te componeren. Vrolijk, niet te stijf en een hoog meezing gehalte waren de voorwaarden. Het lied 'De Royal Hopsasa' voldoet aan alle gestelde eisen.

The Amazing Stroopwafels voor het eerst in het Oude Luxor Theater in Rotterdam
03-04-2013 16:19:00

Voor de eerste keer in hun bestaan treden The Amazing Stroopwafels op in het Oude Luxor Theater. De band begon in 1979 als straatmuzikantenduo op de Lijnbaan in Rotterdam, op vrijdag 5 april spelen de Stroopwafels 500 meter verderop hun theaterprogramma Eeuwige vlam. Het concert zal extra feestelijk zijn: frontman Wim Kerkhof wordt die dag zestig jaar. TV Rijnmond maakt een registratie van dit bijzondere concert. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

'Tranen huil je niets voor niets'...nieuwe single van Jan Vaartjes
02-04-2013 20:25:00

Wanneer je iemand verliest in je leven, iemand  waar je in je hart heel veel om geeft. Heb je vrienden nodig die je die jou aandacht geven, een echte vriend die tijd voor je heeft. Dat zijn de eerste twee zinnen van de nieuwe single van Jan Vaartjes. De titel is "Tranen huil je niet voor niets" en het geheel is geproduceerd door Martin Sterken en verschijnt onder het label van CD Hal Ruinen. De clip is opgenomen door Willam ten Kate van William Crossmedia en dat betekent uitzendgarantie bij TV Oranje.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl