RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single voor Wim Leys
18-04-2013 13:40:00

Deze keer koos Wim niet voor een cover van een rock'n roll klassieker (zoals zijn eerdere successen  ‘Rocking in the street’ en ‘Happy Days’) maar wel voor een gloednieuw nummer dat speciaal voor hem werd geschreven door Elias Smekens  (presentator bij de Belgische hitradio MNM  en Frederik Cornelis. Samen vormen zij het duo Elias en scoorden ze al tal van radiohits in Vlaanderen. 'Ik doe mijn ding' is een erg vrolijk, beetje gek, swingend en aanstekelijk liedje. Als je het een paar keer gehoord hebt, blijft het in je hoofd dansen.

Janneke de Roo verrast 70 jarig bruidspaar
18-04-2013 13:31:00

Janneke de Roo heeft in Emmercompascuum het bruidspaar Janny & David verrast met een optreden tijdens hun feest. En feest was het want het is niet veel mensen gegeven om het feit te vieren dat men maar liefst 70 jaar in de echt is verbonden. Janny & David vanaf het eerste uur trouwe fans van deze sympathieke Drentse zangeres waren met stomheid geslagen toen de eerste klanken klonken van "Het huisje bij de brug". 

Ronnie Ruysdael laat 'Kroningskostuum' ontwerpen
18-04-2013 13:22:00

Ronnie Ruysdael, ex leadzanger van De Sjonnies en Nederlandstalig feestzanger pur sang, is helemaal klaar voor de kroning. Hij was te druk om zich met het koningslied bezig te houden, maar vindt het wel gepast om op deze bijzondere dag ook op bijzondere wijze de diverse podia te bestijgen. Om die reden maakte hij een ontwerpafspraak met zijn couturier. Vervolgens werd met de grootst mogelijke vaderlandsliefde een typisch 'Kroningskostuum' in elkaar gezet. Koning Willem Alexander en  Koningin Maxima komen maar liefst 7 keer op dit schitterende pak voor.

Cast Musicals Gone Mad 2013 bekend
18-04-2013 00:00:00

Zelden was het musicalaanbod in Nederland zo divers: terwijl in Scheveningen disco-nonnen elke avond de pan uit swingen, wordt het publiek elders vermaakt met Oudhollandse matrozen, dansende rookworsten, opstandige weesmeisjes, acrobatische hoeren en de laatste snik van een levenslied zingende volkszanger. De jaarlijkse musicalparodie Musicals Gone Mad brengt ze allemaal samen in de voorstelling ‘Circus Theater’. Het hooggeëerde publiek kan bij de vijfde editie van Musicals Gone Mad genieten van spannende acts, sensationele uitglijers, megalomane musicals, losgeslagen acteurs en andere wilde beesten. Net als vorig jaar, toen de crisis in theaterland en het niet doorgaan van de Johnny Kraaijkamp Musical Awards het scherpe randje van de voorstelling vormden,...

Grote finale ‘Shrek de Musical’ in Nijmegen
17-04-2013 21:31:00

Vorige maand werd bekendgemaakt dat ‘Shrek de Musical’, na de serie voorstellingen in Antwerpen, nog te zien zou zijn in Heerlen, Breda en Rotterdam. Vandaag kan Albert Verlinde Entertainment bekendmaken dat ‘Shrek de Musical’, door grote vraag van kaartkopers uit het midden en oosten van het land, ook in Nijmegen te zien zal zijn. ‘Shrek de Musical’ eindigt definitief in Nijmegen en is daar van 26 juni t/m 5 juli zien in de Stadsschouwburg.

Rob Zorn lanceert nieuwe single en clip
17-04-2013 16:15:00

De eerste single van Rob Zorn op het Sterren Music label is een feit. Eind januari 2013 tekende de Haarlemse zanger een platencontract bij het jonge dynamische bedrijf "Sterren Media" van John Schaap en Arjan Mulder. De titel van het nummer is "Leven hoe ik leven wil" en het is zoals vanouds een echt Rob Zorn nummer. Pascal de Vormer tekende voor de tekst en muziek.  Rob is erg blij met deze nieuwe stap. "Ik wil natuurlijk nu al mijn dank uitspreken naar Sterren Media voor hun geloof in mij. Het is zeker heel tof om in deze tijden een platenmaatschappij te vinden.

Winnie met 'Als jij nu nog niet weet' terug naar het volkse geluid
17-04-2013 16:00:00

De nieuwe single van Winnie “Als Jij Nu Nog Niet Weet” is een liedje dat de liefhebbers van het volkse repertoire zal aanspreken. Na de door John van de Ven geproduceerde ballad "De Sterren In Haar Ogen" gaat Winnie met deze single terug naar het volkse geluid. Winnie heeft door eind vorig jaar een prachtige ballad uit te brengen laten horen aan het publiek dat hij een veelzijdig artiest is. Nu gaat Winnie terug naar de muziek die hem het meeste aanspreekt, het volkse geluid waarmee hij is opgegroeid.

Irene Moors live vanaf de Dam in Amsterdam op 100% NL
17-04-2013 15:41:00

Op vrijdag 26 april zendt 100% NL tijdens de ‘Koninklijke Week’ live uit vanaf de Dam in Amsterdam. Irene Moors presenteert de 100% Ochtendshow die ochtend vanuit de glazen koepel van Madame Tussauds onder toeziend oog van Koningin Beatrix. Het wassen beeld van Hare Majesteit krijgt speciaal voor deze gelegenheid namelijk een mooie plek in de glazen koepel.

Ellen ten Damme liet zich 2 jaar volgen door een fotograaf
17-04-2013 00:00:00

Je moet wel heel veel lef hebben om zomaar een totaal onbekende fotograaf in je leven toe te laten, twee jaar lang, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Maar Ellen ten Damme deed het. Zonder schaamte, zonder remmingen, een mens dicht bij haar eigen natuur. Ellen in haar oervorm, als oermens, of beter: oervrouw. Danny Ellinger legde Ellens leven vast in een oneindige serie oogverblindende foto’s, die nu samengebundeld zijn in het fotokunstwerk ‘OBSESSIE’. Hand in hand met dit fotokunstwerk gaat het nummer ‘Fotograaf’.

Cliphuis TV naar de Zon
16-04-2013 22:25:00

Het muziekprogramma Cliphuis is vandaag teruggekeerd van een 6 daagse trip naar de zon met Denans, Diana Dekkers en Franky Falcon. De cameraploeg van Cliphuis is de afgelopen dagen met deze artiesten en presentatrice Marly meegegaan op pad door La Carihuela nabij Torremolinos. Er zijn videoclips gemaakt langs de boulevard en in parken en er is bijvoorbeeld ook een bezoek gebracht aan een Nederlands Pannenkoekenrestaurant ter plaatse.

Nieuw boekingskantoor voor De Sjonnies
16-04-2013 19:51:00

De Sjonnies staan meer dan 20 jaar aan de top van het Nederlandse feestcircuit, volgens sommigen hebben ze het feestrepertoire zelfs uitgevonden. De karakteristieke combinatie van humor, theater, feest en gezelligheid is vaak gekopieerd maar zelden tot nooit overtroffen. “Dans je de hele nacht met mij”, “Blauw van de sangria”, “Japapa”, “Roos in je blonde haren”, “Helemaal los”; een kleine greep uit de bijna oneindige reeks succesnummers van De Sjonnies.

Cultuuroptimist Vincent Bijlo viert 25-jarig cabaretjubileum
16-04-2013 18:56:00

Cabaretier Vincent Bijlo zit inmiddels 25 jaar in het theater vak en dat viert hij op 17 mei a.s. als ultieme cultuuroptimist op het podium van het oude Luxor Theater in Rotterdam. Na het plotseling afbreken van zijn studie Nederlands aan de Universiteit van Utrecht in 1988 legde Bijlo zich volledig toe op het cabaret. Dat resulteerde in het winnen van het Leids Cabaret Festival. Daarna begon een lange zegentocht langs cafés, studentenverenigingen, multifunctionele centra en schouwburgen.

Exclusieve samenwerking Mark Rijs en ABC Entertainment
16-04-2013 18:49:00

Management / Platenmaatschappij ABC Entertainment en zanger Mark Rijs hebben samen getekend voor een exclusieve samenwerking. Producer Manfred Jongenelis en promotor Dennis v.d. Kraan van Score Promotions werken al geruime tijd met Mark, met de toevoeging van ABC Entertainment als Management / Platenmaatschappij is het team rondom de 27-jarige zanger compleet. De eerste single die in het hernieuwde team uitgebracht zal worden is de single ‘Ik wil alleen maar jou’.

Linda Klinkers lanceert ‘Song out of my heart’
16-04-2013 15:30:00

Linda Klinkers, geboren en getogen Limburgse, stond als 7 jarig meisje voor het eerst op het podium. Niet als zangeres maar tijdens een piano uitvoering. Ze ging  klassieke muziek studeren aan de muziekschool en niet veel later kwam daar zang bij.Vanaf dat moment wist ze het zeker. Ze ging haar droom achterna en wilde zangeres worden.

Roy Raymonds wordt voor de leeuwen gegooid
16-04-2013 13:24:00

Roy Raymonds komt 19 mei met zijn nieuwe single release "Een Lach en een Traan". Een single met een boodschap, dat is wat Roy Raymonds wil uitdragen, iedereen heeft een rugzak in zijn leven maar er zijn mensen bij, die vullen hem met droefheid, problemen etc. Roy Raymonds zingt dat hij zijn rugzak leeg maakt en alleen ruimte houd voor leuke dingen in zijn rugzak. Wat is er leuker om met een rugzak op een Safari te gaan, lekker tussen de wilde dieren die de vrijheid hebben, waar een mens soms naar verlangt. Safaripark Beekse Bergen en SenS Music organiseren dan ook een geweldige CD presentatie voor Roy Raymonds dit in combinatie met een dagje uit in Safari Park Beekse Bergen.

Jordan Peeters verwijderd door YouTube
16-04-2013 12:59:00

De nieuwe single "Nog heel even" van Jordan Peeters staat momenteel hoog genoteerd in vrijwel alle meetellende Nederlandse radiozenders.  De zanger is zelfs deze week bekroont met de felbegeerde Oranje Kroon van Radio Oranje Nationaal en TV Oranje. Ook staat de sympathieke altijd vrolijke Jordan hoog in de lijst bij RADIONL waar hij ook deze week weer stijgende is. Het is voor de zanger maar ook voor de componisten en tekstschrijvers van dit eigen nummer een compleet raadsel waarom Youtube de videoclip is verwijderd.  

Zanger Gerry Holland voelt zich weer prima!!
16-04-2013 11:43:00

Afgelopen maandag 15 april ging Gerry Holland onder het mes bij dokter Arendse. Terwijl de Amsterdamse volkszanger vol in de voorbereiding zat van z’n nieuwe single “Ik voel me prima” kreeg hij weer eens last van z’n stem. Tijdens de opnames van de videoclip was hij schor en had keelpijn. Gerry maakte zich al een tijdje zorgen en op advies van Frans Bauer maakte hij een afspraak met de hoog aangeschreven KNO arts dokter Arendse in het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam. De operatie is gisteren succesvol verlopen. Volgens de arts moet Gerry het met zijn stem zeker tot het einde van deze maand rustig aan doen, maar spreekt over een positief resultaat.

Clip 'De Oscar van mijn leven' van het IJsselduo online
16-04-2013 11:34:00

Nadat vorige week de nieuwe single "De Oscar van mijn leven" van het IJsselduo verscheen staat nu ook de clip op YouTube en zal spoedig te zien zijn bij TV Oranje. Als locatie werd gekozen de Fantasietuin  in Oldebroek. Arnold en Marianne hebben de beelden zelf geschoten en voor het eindresultaat is het uit Kampen afkomstige duo ook verantwoordelijk. Ze krijgen veel positieve reacties op het nummer dat opgenomen is in studio van Joly en Terry West. Momenteel wordt er achter de schermen alweer druk gewerkt aan twee nieuwe nummers.

John de Bever schaart zich tussen P!nk en David Bowie in GFK Dutch Album TOP100
15-04-2013 16:05:00

Het nieuwe album 'Vaarwel Alle Zorgen' van John de Bever is één week na de release binnengekomen op nummer 7 in dé GFK Dutch Album TOP100. Na ruim twee en een half jaar is dit het zevende full album van de Brabantse volkszanger. Een bijzonder album met dertien échte levensliedjes en gezellige meezingers, luidt de charmezanger een nieuw tijdperk in. Op het muzikale én persoonlijke vlak! Maar liefst zes van de dertien tracks staan inmiddels te boek als Top 100-hits en dat mag een heuse muzikale mijlpaal worden genoemd.

Zing mee met K3 voor Koning Willem-Alexander!
15-04-2013 15:03:00

Vorig jaar bekenden Karen, Josje en Kristel hun liefde voor kroonprins Willem-Alexander. Op zijn trouwdag op 2 februari 2012 kwamen zij met het liedje 'Willem-Alexander'. Nadat begin dit jaar bekend werd gemaakt dat kroonprins Willem-Alexander op 30 april 2013 onze nieuwe koning wordt, heeft K3 speciaal het liedje aangepast. De single 'Koning Willem-Alexander' is vanaf 15 april te downloaden via iTunes! Het nummer van K3 is net als de eerste versie gericht aan Máxima. "Liefste Máxima, ik stuur jou deze brief, om je te feliciteren.  Liefste Máxima, je bent vast keiverliefd op die hartendief van jou", begint het liedje. "Liefste Máxima, als ik zo iemand vond mocht hij ook mijn hart regeren, dus vertel me nog één keer waar alles begon met die hartendief van jou"...

The Little Chucky’s Crew blijven verbazen
15-04-2013 14:52:00

Tijdens Hollands Got Talent waren ze ongetwijfeld een van de meest spraakmakende acts: The Little Chucky Crew. Ze begonnen hun dansact met zijn vieren: Crisftefer, Nigel, Zachery en Cheraldo en gingen glansrijk door naar de volgende ronde. Hierna verbaasden zij de jury door met zijn drieën te verschijnen. Er was een conflict ontstaan en Cheraldo had de crew verlaten.

TV presentatiedebuut voor Femke Meines
15-04-2013 14:45:00

Zaterdag 20 april is het presentatiedebuut van Junior Songfestival winnares Femke Meines te zien bij de Kids Top 20 op Zapp, Nederland 3. Femke is de speciale reporter tijdens het Hitz voor Kidz concert, wat zondag plaats vond in de Silverdome Zoetermeer, waar ze ook zelf optrad. Een extra spannende dag voor de 12-jarige Femke, omdat ze naast haar optreden ook artiesten als Ali B., Aliyah en Girl5 mocht interviewen. ‘Het was heel erg leuk om te doen’, reageert een enthousiaste Femke na afloop van de opnames. ‘Een aantal artiesten kende ik natuurlijk al, omdat zij ook mee hebben gedaan aan het Junior Songfestival, maar het was wel raar om hen nu ineens te interviewen.

Glennis Grace komt met eigen theatertournee
15-04-2013 14:30:00

Volgend jaar februari start Glennis Grace met haar theatertournee. Het is de eerste keer in haar carrière dat de zangeres met een eigen show in de Nederlandse theaters te zien is. In de show neemt Glennis je mee op een muzikale reis door haar leven. Samen met haar band zal ze de mooiste nummers ten gehore brengen die iets betekent hebben voor haar met bijpassende bijzondere verhalen. Voor Glennis is de tournee een bijzondere gebeurtenis: "De afgelopen paar jaar heb ik ontzettend veel mooie dingen mogen doen.  Een van de dingen die daar eigenlijk aan ontbrak was een eigen theatertournee. Regelmatig werd er aan mij gevraagd wanneer ik zou gaan beginnen met een tournee, maar ik vond dat de tijd daar nog niet rijp voor was. Met dit jaar een nieuw Nederlandstalig album opkomst en in september een grote show in de Heineken Music Hall vind ik een theatertournee geweldig. Ik kan niet wachten om mijn fans op te zoeken.

Geslaagde fanclubdag Paul Turner met The Little Chucky crew
14-04-2013 21:58:00

In The Little Buddha in Amsterdam werd op zondag 14 april de Paul Turner Fanclubdag gehouden. De organisatie was in handen van de fanclub, oftewel de dream Curly’s, die dag hadden omgedoopt tot Curlydag. Mede door de prachtige entourage, de lounge van The Little Buddha, was het met recht een droomdag te noemen. Omdat de grote voorbeelden van Paul Turner onder andere Lady Gaga en Freddy Mercury zijn, konden de aanwezige fans zich laten schminken.

Katty Heath wil de wereld gaan veroveren
14-04-2013 20:37:00

Het Britse talent Katty Heath won het hart van Roel van Velzen tijdens de auditie van The Voice of Holland. Zij kwam dan ook in zijn team. De finale haalde ze niet, maar sinds haar deelname aan the Voice is haar muzikale loopbaan wel in een stroomversnelling geraakt. De altijd lachende Britse heeft sinds The Voice veel optredens gehad, waaronder op scholen, een van haar favoriete bezigheden. De Britse is verknocht geraakt aan Nederland, ook omdat ze hier haar grote liefde heeft ontmoet.

Jordan Peeters heeft de Oranje Kroon
14-04-2013 18:41:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 15 april is dat 'Nog heel even', de nieuwe single van Jordan Peeters. De goedlachse tegelzetter uit Nijmegen scoorde vorig jaar een hit met ‘Ik geloof in jou’. In augustus ging hij een samenwerking aan met Storm Records en Feestartiesten.nl, waar nu deze vrolijke nieuwe single uit voortgekomen is. De clip van 'Nog heel even', waarin Jordan met een blonde schone aan zijn zijde in een sportauto toert, is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Droom komt uit voor Mick Harren
14-04-2013 12:08:00

Bloed Zweet en Tranen, de nieuwe talentenjacht, waarin SBS6 op zoek gaat een nieuwe volkzanger, heeft nu al een winnaar. Althans, in de voorronde naar de grote finale, is niemand minder dan volkzanger Mick Harren door naar de volgende ronde met zijn vertolking van het lied "Aan de voet van die oude Wester" van Willy Alberti en is Harren ingedeeld bij het team van Andre Hazes jr en Danny de Munk.

Puur Hollands meezingfeest in Eindhoven
13-04-2013 18:55:00

Puur Hollands 2013Zaterdag 27 april zal het Beursgebouw in Eindhoven trillen op zijn grondvesten tijdens de achtste editie van Puur Hollands, het gezelligste indoor meezingfeest van Nederland. Het wordt een feest met een oranje tintje want deze keer staat Puur Hollands alvast in het teken van Koninginnedag!

Gebroeders Ko kunnen geluk niet op
13-04-2013 14:03:00

Afgelopen donderdag ontvingen De Gebroeders Ko in Koln een Gouden Award ontvangen voor de verkoop van 150.000 singles van "Schatzi Schenk Mir Ein Foto". Daarmee stonden ze samen met Mickie Krause al ruim 128 weken in de Duitse Top 100. Eerder ontvingen de Gerard en Ton  al een Gouden Award in Oostenrijk waar Marc Pircher zeer succesvol was met een uitvoering van Schazti. Op dit moment staan zij ook weer samen met Mickie Krause al weer 40 weken in de Hitlijsten.

‘Live in Carré’ van Nick & Simon op nummer 1
12-04-2013 18:38:00

De DVD ‘Live in Carré’ van Nick & Simon komt vandaag binnen op #1 in de DVD Muziek Top 30. De opnames voor deze muziek DVD vonden op 19 september plaats in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De DVD is vandaag in release gegaan en is onder andere verkrijgbaar bij Blokker, Bol.com, V&D en Free Record Shop. Op 19 september 2012, aan de vooravond van de release van hun meest recente studioal-bum Sterker, stonden Nick & Simon met een avondvullende show in het prestigieuze Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Het werd een onvergetelijke avond. Voor het eerst bracht het populaire duo nieuwe nummers ten tonele, waaronder Vrij, Alles Overwinnen, Ze Lijkt Net Niet Op Jou en de huidige single Julia.

Brabantpiraten zetten zich wederom in voor het Brandwondencentrum Beverwijk
12-04-2013 17:02:00

Op zaterdag 18 mei 2013 organiseert het legale internet radiostation "Brabantpiraten" een Mega artiestenavond bij Café zalencentrum Marktzicht, Markt 10 te Prinsenbeek. Vorig jaar hebben ze voor de kinderafdeling van het Brandwondencentrum in Beverwijk een speelwand kunnen realiseren. Hierdoor kunnen kinderen t/m 11 jaar spelenderwijs weer leren om te gaan met hun pijn. Omdat zowel het radiostation als de medewerkers van de kinderafdeling van het ziekenhuis (RKZ=Rode Kruis Ziekenhuis) zeer tevreden waren hebben ze het team benaderd of ze nog eens een keer iets voor hen zouden willen doen. Men is nu geld aan het inzamelen voor 8 tv’s en alle benodigdheden voor de behandelkamers.

Uniek éénmalig duet Julio Iglesias & Jan Smit
12-04-2013 16:33:00

Op 9 juni 2013 strijkt de Spaanse wereldster Julio Iglesias neer in Ahoy (Rotterdam) met zijn "Julio Iglesias World Tour". Naast een avondvullend programma met zijn allergrootste hits, heeft de eeuwige charmeur nog een zéér leuk extraatje in petto voor de vele (vrouwelijke) fans. Niemand minder dan Jan Smit, toch ook niet geheel vrij van hits én de nodige charmes, werd door Julio gevraagd om als 'special guest' te fungeren op de Nederlandse editie van zijn World Tour.  Een vraag waar Jan naar eigen zeggen 'geen nee op kon zeggen'.

KNO arts van o.a Frans Bauer en Jan Smit ontdekt stemprobleem bij zanger Gerry Holland
12-04-2013 16:25:00

Op 4 april jl. tekende Gerry Holland zijn eerste platencontract met Adrie van de Berk. Terwijl hij vol in de voorbereiding zat van z’n nieuwe single “Ik voel me prima” die op het Zebra label zal verschijnen, kreeg hij weer eens last van z’n stem. Tijdens de opnames van de videoclip was hij schor en had keelpijn. Gerry maakte zich de laatste tijd al een beetje zorgen en op advies van Frans Bauer maakte hij een afspraak met dokter Arendse in het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam. Deze KNO arts nam destijds de gouden keel van Frans Bauer en Jan Smit ook onder de loep.

Jaap de Witte draagt gitaar over aan zoon Jan
12-04-2013 12:35:00

Op dinsdag 16 april draagt Jaap de Witte officieel zijn gitaar over aan zijn zoon Jan de Witte. Na een theatertoer ‘Bronnen’ in ruim 30 steden door het land, vindt het slotakkoord voor de 3JS in de originele formatie plaats in de Goudse Schouwburg in Gouda. Jaap de Witte blijft achter de schermen nog wel betrokken bij het creatieve proces rond 3JS; zoals bij het mede-schrijven van de songs. Zijn rol als gitarist bij de optredens van 3JS wordt echter structureel overgenomen door zijn zoon Jan. In Gouda staan vader en zoon samen met de andere twee oprichters van de band zanger Jan Dulles en gitarist Jaap Kwakman op het podium.

Grote hit en nieuw album voor René Froger
12-04-2013 12:23:00

Een bijzondere dag voor René Froger. Zijn hitsingle 'Daar Sta Je Dan 2013' bestormt al enkele weken de hitlijsten en vandaag verschijnt tevens zijn nieuwe album 'Liefde voor Muziek'. 'Daar Sta Je Dan 2013'; een onvervalste hit die de afgelopen weken kon rekenen op massale airplay op de radio en steun van het Nederlandse publiek. In 'Daar Sta Je Dan 2013' bezingt René Froger hoe men zich in het leven kan vergissen in bepaalde mensen. Zolang alles voorspoedig gaat heeft men vele 'vrienden' maar in tijden van 'persoonlijke crisis' blijven er maar weinig over.

21 verhalen over 21 liedjes met eeuwigheidswaarde geschreven door Daan Bartels
12-04-2013 03:54:00

Je hebt van die liedjes die iedereen kent. Vluchten kan niet meer, Het Dorp en Malle Babbe bijvoorbeeld. We noemen het klassiekers, oftewel liedjes met eeuwigheidswaarde. Vaak zijn het liedjes die al tientallen jaren meegaan. Maar hoe goed beklijft het moderne repertoire? Kleinkunstkenner Daan Bartels ging op zoek naar juist de ‘nieuwe’ klassiekers onder de Nederlandstalige theater- en nederpopliedjes. Van 21 daarvan sprak hij de tekstdichters, componisten en uitvoerende artiesten. Dit leverde mooie verhalen op over de ontstaansgeschiedenis en betekenis van de liederen.

Debuutsingle voor Pieter van der Zweep
11-04-2013 18:21:00

Op 19 april brengt CMM de debuutsingle 'Door jou' van nieuw Nederlandstalig talent Pieter van der Zweep uit. De liefde voor het zingen ontstond bij Pieter al op vroege leeftijd. Er ging geen feestje voorbij zonder dat hij de aandacht wist te trekken door zijn zelfbedachte optredens. In zijn tienerjaren heeft Pieter veel ervaring opgedaan door te zingen in plaatselijke bands, waarmee hij bijna ieder weekend optrad. Pieter genoot van ieder optreden, maar zong in deze bands voornamelijk werk van andere artiesten.

Elastic Double opnieuw in finale grote televisieshow
11-04-2013 17:46:00

Morgenavond, vrijdag 12 april,  staan Murat Prins en Wesley Melsen, het bekende ‘gouden dans duo’ Elastic Double, voor de tweede maal in de live finale van een groot Nederlands televisieprogramma. In 2010 behaalde zij met hun beroemde popping act de tweede plaats in ‘Holland’s Got Talent’, vrijdag schitteren zij in de finale van ‘Everybody Dance Now’. Jurylid Dan Karaty was er afgelopen week van overtuigd dat het duo beter is geworden. Vrijdagavond hopen zij dit opnieuw te kunnen bewijzen. Deze week hebben Murat en Wesley vrij genomen van werk. ‘We willen iedereen verrassen deze week en dus hebben we alle tijd nodig om te trainen. We zijn heel trots dat we opnieuw in de finale van zo’n groot programma mogen staan en hebben ontzettend veel zin in vrijdag’, aldus een enthousiast duo. 

Marco de Hollander, Anita & Ed, Roy Raymonds, Helemaal Hollands en Grad damen naar de Turkse zon
11-04-2013 17:35:00

Van dinsdag 16 april tot 23 april is Marco de Hollander te vinden in Bodrum te Turkije. Op Aegean Dream Resort, de naam zegt het al; een droom aan de prachtige Egeïsche Kust. Dit op uitnodiging van Corendon Artiestenreizen zal Marco ook dit jaar hier weer optreden. Samen met Helemaal Hollands, Roy Raymonds, Anita en Ed, en Grad Damen, zullen zij het muzikale gedeelte op zich nemen tijdens deze unieke reis. Marco maakt gelijk gebruik van deze unieke locatie om de clip op te nemen van zijn nieuwste zomersingle. Deze staat gepland om op 1 mei gereleasd te worden. Ook zullen er TV-opnames zijn voor het programma ‘Muzikale Vliegvakanties’ met presentator Ivo Franklin. Meer info:  www.corendonartiestenreizen.nl

'Dat Land Waar Ik Van Hou'....nieuwe single van Tamara
11-04-2013 16:16:00

Op woensdag 17 april vindt de release plaats van 'Dat Land Waar Ik Van Hou'. Tamara geeft hiermee een mooie en pure ode aan Holland en draagt daarmee haar steentje bij aan het Oranje gevoel dat langzaam naar een toppunt groeit. Tamara is a.s. vrijdag 12 april te zien in het programma Bloed Zweet en Tranen op SBS 6. Zij neemt het op tegen andere mogelijke talenten voor de titel van nieuwe volkszanger(es) van Nederland. Komt zij in de Hot Seat? En mag zij blijven zitten tot het eind? Vrijdag is de dag van de waarheid! 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop