RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Irene Moors reikt album uit aan Monique Smit & Tim Douwsma
23-05-2013 16:56:00

Eerder vandaag vond in Volendam, onder grote belangstelling, de presentatie plaats van  het debuutalbum van Monique Smit & Tim Douwsma, getiteld Grenzeloos. Aan tv-presentatrice Irene Moors de eer het eerste exemplaar te overhandigen aan het duo. Grenzeloos wordt vrijdag 24 mei uitgebracht via Vosound Records. Het album bevat twaalf duetten, opgenomen in de VoTown Studio te Volendam onder muzikale leiding van Jan Smit en Edwin de Groot.

L.O.S. gaat los met eerste single
23-05-2013 05:58:00

L.O.S. is de nieuwe Nederlandse dance-act voor kids van oud collega’s van het tv-programma Checkpoint Romy Krommert en Ghino Girbaran. Van hun eerste funky single "This is it" is nu de clip beschikbaar.L.O.S. is een 2-unlimited achtige formatie. In hun dance-act ligt de nadruk vooral op dans. Bij de optredens die L.O.S. door het land geeft, kan het publiek dan ook een combinatie verwachten van een optreden en een dance-workshop. L.O.S verzorgt komende maanden diverse optredens waaronder op de Ruud & Ferry Fandag op 16 juni op Attractiepark Duinrell.

Droom komt uit voor Bryan Stricker
22-05-2013 22:34:00

Na jaren lang al te zingen, komt er nu een droom uit voor Bryan Stricker.  Hij deed eerder al mee aan tv-programma’s zoals Holland’s got Talent (halve finale) en Bloed, Zweet en Tranen, maar nu komt zijn single "Zing dit lied" uit. Met deze single zal er een nieuw geluid te horen zijn in de Nederlandstalige muziek. Bryan staat aan het begin van zijn carriere, maar hij zal met deze single zeker de toon zetten voor nog veel meer.

Marco Vos lanceert nieuwe single
22-05-2013 22:19:00

Marco Vos is geboren in Amsterdam, maar woont tegenwoordig in Oldenzaal met zijn dochter en zijn vriendin. Vanaf 16 jarige leeftijd zong hij al, gestimuleerd door zijn omgeving op feestjes en partijen! Marco heeft de afgelopen jaren regelmatig een single uitgebracht, maar de grote doorbraak is tot nu toe uitgebleven. Gekscherend zegt zijn moeder altijd " Die jongen heeft aan investering mijn pensioen gekost”( lachend ).

Frans Bauer schrijft hit voor Rob van Daal
22-05-2013 11:47:00

Frans Bauer heeft een lied speciaal voor Rob van Daal geschreven. Het nummer past precies bij de sympathieke zanger Rob van Daal, want het is een echt feestnummer en zal het zeker goed doen in elk café van Nederland. Het nummer is getiteld "Maar gelukkig". Het gaat over de goudgele rakkers in het café of te wel een biertje op zijn tijd moet kunnen. Wat zou je doen als ze er niet meer zouden zijn, ging je dan misschien aan de wijn? ‘Maar gelukkig’ het leven kan niet zonder wat lol, in ’t cafeetje gaan de glazen nog eens vol! 

Openluchtconcert 3JS en Dean Saunders in Purmerend
22-05-2013 11:39:00

O.a. de 3JS en Dean Saunders zullen a.s. zaterdag tijdens de Sterren on tour roadshow het Woonspektakel, Einsteinstraat 6 te Purmerend opluisteren met een gratis openluchtconcert. Het Woonspektakel wordt georganiseerd vanwege de feestelijke opening van Piet Klerkx in Purmerend. Voor 3JS nieuwkomer Jan de Witte, zal het één van zijn eerste publieke optredens worden. Naast de 3JS zullen ook Yoeri Labee, Harm Rikken, Femke Meines, Danny Froger en Dean Saunders hun opwachting maken.

Ruth Jacott verlengt tournee A Lady on Stage wegens overweldigend succes
22-05-2013 03:45:00

Na het onophoudelijke succes van Ruth Jacott met haar overweldigende tournee “A Lady On Stage” heeft Albert Verlinde Entertainment besloten om deze voorstelling te verlengen. Direct na de zomer zal Ruth Jacott nog 26 concerten geven. Het gaat om een exclusieve verlenging. Oorspronkelijk zou de tournee tot en met eind mei in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Jan van Est kijkt terug op geslaagde single presentatie
21-05-2013 21:00:00

De Dordtse zanger Jan van Est heeft afgelopen zondag een zeer succesvolle single presentatie gehad van zijn nieuwe cd-single ‘Dat komt door jou’. Uit handen van Rinus Ponsen ontving hij zijn eerste exemplaar. Diezelfde Rinus Ponsen schreef ook de tekst en muziek van ‘Dat komt door jou’. In een uitverkocht en gezellig café De Walrus in Dordrecht traden naast Jan van Est ook de artiesten Leo Nardell, Mark Rijs, Karin Welsing, Berry Daamen, Lenie Gerrtis en Rinus Ponsen op. ‘Dat komt door jou’ is de 3e single die uitkomt via Berk Music. De single wordt goed ontvangen en staat in diverse charts. Eerder verschenen de singles ‘Ik ben zo blij vandaag’ en ‘Als ik jou zie’ in 2012 via Berk Music. Daarvoor had Jan van Est succes met de singles ‘De zon in mijn hart’, ‘Kleine jongen’, ‘Een ouderwetse Hollandse winter’ en ‘He mooie meid’.

Frank Verkooyen & Jolanda Zoomer maken een on-Nederlands goed product
21-05-2013 20:35:00

Elk jaar komen er wel verrassende duetten uit die niet altijd voor de hand liggen. Frank Verkooyen en Jolanda Zoomer zijn al jaren zowel voor- als achter de schermen muzikaal bevriend met elkaar dus een samenwerking tussen deze twee rasartiesten kon dan ook niet uitblijven. Eerder dit jaar produceerde Frank al de vernieuwde versie van ‘Kom in de tent’ voor Jolanda en eigenlijk tijdens het lange wachten tussen de opnames van het SBS programma Bloed, Zweet en Tranen kwamen ze op het idee om een duet op te nemen.

Feestlift tekent bij Holliwood Records
21-05-2013 20:29:00

De feestact Feestlift heeft een platencontract getekend bij "Holliwood Records". Dit label richt zich volledig op artiesten die onder contract staan bij de Van Hoevelaak Entertainment Group. Andere artiesten op dit label zijn Dean Saunders, Gino Graus en Matthijs Koning.  Frank en Marco uit Wijhe vormen samen het duo Feestlift.

Ruud Feltkamp & Ferry Doedens organiseren samen fandag
21-05-2013 20:22:00

Op zondag 16 juni a.s. zullen veel meisjesharten sneller gaan kloppen. Ruud Feltkamp (Kruimeltje, Lover of Loser, GTST, Expeditie Robinson) & Ferry Doedens (Idols, GTST, Wicked, Het Beste van Idols Worldwide) nodigen op 16 juni hun fans uit op Attractiepark Duinrell in Wassenaar op de allereerste Ruud & Ferry Fandag.

Cabaret voor RETT
21-05-2013 20:13:00

Brigitte Kaandorp, Erik van Muiswinkel, Paul Groot, Sanne Wallis-de Vries en Richard Groenendijk (Winnaar Poelifinario 2012). Dit zijn slechts een paar van de namen van cabaretiers die zich op 17 juni in theater De Meervaart te Amsterdam zullen inzetten voor RETT. Grote namen uit de cabaretwereld zullen zich inzetten om ruchtbaarheid te geven aan het RETT syndroom.  Speciaal voor deze avond zullen Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten nog eenmalig het toneel delen. Ook Hadewych Minis en Mike Boddé zullen een gedeelte brengen van het programma, waarmee ze afgelopen seizoen langs de theaters hebben getourd.  De presentatie is in handen van Huub Stapel, ambassadeur voor de Nederlandse Rett Syndroom Vereniging (NRSV).

'Melanie'... nieuwe (hit) single voor Yoeri L’Abée
21-05-2013 15:50:00

Na zijn vorige single “Niemand anders” gaat de carrière van Yoeri L’Abée als een speer. Vooral zijn optredens bij “Sterren on tour.nl ” brengen hem op  diverse podia door heel Nederland ! Samen met o.a. Jannes, Mike & Collin, Wolter Kroes, Helemaal Hollands , Dean Sanders , Sieneke , enz.. is Yoeri met grote regelmaat te zien op een van de podiums van deze  fantastische roadshow. “Melanie” is de titel van het nieuwe nummer dat speciaal voor Yoeri is geschreven door Anita Antonissen en Laurens van Wessel.

Alle 13 Jaanke viert a.s. zondag 26 mei Jubileum!
20-05-2013 22:04:00

Op zondag 26 mei zullen Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote hun 10-jarig bestaan vieren in Hof van Holland, Nieuwstraat 1 te Made (NB). Samen met artiesten als Huub Hangop, Rooie Rico, DJ Bompa & De Mens, Sjansjee, Collin van Mook, Tommy Lips, Marco Kanters, Belinda & José zal het een geweldig verjaardagsfeest van Alle 13 Jaanke worden! De presentatie is in ludieke handen van Sjon de Manager.

Mainstreet start 'Maintour' met uitverkocht concert in Paradiso
20-05-2013 21:42:00

1500 uitzinnige fans waren op zondag 20 mei aanwezig tijdens het Mainstreet concert in Paradiso in Amsterdam. Deze vier koppige boyband  bestaande uit Daan, Nils, Owen en Rein startte hun “Maintour” met dit concert in de Hoofdstad en zal op zondag 2 juni nog optreden in Utrecht en op 9 juni in 013 in Eindhoven. De kaarten voor al deze concerten waren in een mum van tijd uitverkocht.

Clip 'Dat zomers gevoel' van Trisha online
20-05-2013 20:19:00

In april kondigde de Vlaamse zangeres Trisha al aan dat er spoedig een nieuwe single zou veschijnen. Ondertussen is "Dat zomers gevoel" een feit en de clip opgenomen door The Creative Cow in de exotische tuin te Grobbendonk staat online. Begin 2013 lanceerde de blonde zangeres die ook regelmatig voet op Nederlandse bodem zet het gezellige lied "We Leven Van De Liefde". Ze wilde met dit nummer iedereen aan het dansen krijgen en dat is haar aardig gelukt. Meer info: www.trisha.be

Geslaagde cd presentatie Roy Raymonds
20-05-2013 20:01:00

SenS Music en More hadden gisteren in samenwerking met Roy Raymonds een geweldige cd presentatie georganiseerd in Safaripark Beekse Bergen. De gasten genoten eerst van een mooie Safari-toer en door het heerlijke weer was iedereen in een geweldige stemmin met als hoogtepunt een goed verzorgende barbecue met saladebuffet. onder toeziend oog van Rudy de Wit, Rutger van Barneveld en DJ Ronnie de Wit. Roy's nieuwe single "Een lach en een traan” is een nummer die al wat langer op de plank lag.

Zing mee bij 'Stars of Holland' in Zwolle
20-05-2013 13:16:00

Op vrijdag 24 mei veranderen de IJsselhallen in Zwolle voor de tweede achtereenvolgende keer in een reusachtige Hollandse kroeg waar je meezingt met de grootste Hollandse hits. Na een waanzinnig gezellige en compleet uitverkochte eerste editie van Stars of Holland kun je dit jaar genieten van toppers als Jannes, Xander de Buisonjé en Bonnie St. Claire.

Sander Kwarten hard op weg om naam te vestigen in Nederland
20-05-2013 09:06:00

Op 18 mei presenteerde Sander Kwarten in Sint Willebrord z'n nieuwe single "Ik laat je nooit meer gaan". Op zaterdag 8 juni zal een tweede presentatie plaatsvinden in Terheijden. Spannende tijden voor deze 21-jarige uit Breda afkomstige zanger daar hij dit keer zelf de tekst schreef voor deze swingende zomer single. Zowel de lokale- regionale- als de landelijke zenders hebben vol enthousiasme gereageerd op eerdere singles van Sander. Zo kon het gebeuren dat in 2011 zijn single ‘Hart van steen’ zelfs twee weken in de GFK-TOP100 vertoefde.

Niels Duinker zet de puntjes op de i finale NK Goochelen
19-05-2013 20:19:00

In april was Niels Duinker twee weken lang met de Magic of Juggling act geboekt op het Moisture Festival in Seattle. Dit is het grootste comedy & variété festival in de V.S. Na z'n tijd in Seattle is de jongleur een week in Las Vegas geweest. In de nachtclub van de bekende goochelaar Jeff mcBride "Vegas Wonderground" en in een casino aan de Las Vegas strip heft hij ook een optreden mogen verzorgen.

Zanger Wout heeft na een lange tijd weer een single uit
19-05-2013 16:27:00

Na hard werken in de studio met een goed team heeft Wout een nieuwe single opgenomen met de titel  ‘Eerste lief’ en gaat, zoals de titel al beschrijft, over een eerste liefde. Een eerste liefde vergeet je nooit, maar gaat het spreekwoord ‘oude liefde roest niet’ op? Deze single van Wout raakt bij menigeen een gevoelige snaar.

Pinksterfeesten Delfzijl voor de 137 ste keer
18-05-2013 21:34:00

Het komend weekend wordt in Delfzijl voor de 137 ste keer de traditionele Pinksterfeesten gehouden. Een feest van zien en gezien worden. Een reünie want ieder die zijn/haar roots heeft in deze havenstad zal deze dagen hier te vinden zijn. Vele tienduizenden mensen worden verwacht met als hoogtepunt 1 ste Pinksterdag als Delfzijl meer dan 100000 mensen zal gaan bezoeken. Een Pinksterfeest in een havenstad moet natuurlijk vergezeld gaan met activiteiten in en rond de haven.

Jubileumeditie Oosterhout Live
18-05-2013 18:44:00

Oosterhout LiveDe vijfde editie van het succesvolle Oosterhout Live belooft een superfestival te worden! Op vrijdag 21 juni gaan duizenden bezoekers op het feestterrein aan de Vijf Eikenweg in Oosterhout van 18.00 tot 24.00 uur genieten van topartiesten uit het Nederlandstalige repertoire. Er zijn optredens van Jan Smit, Belle Perez, Wesley Klein, Yes-R, René Schuurmans, Matthijs Koning, Henk Dissel en Django Wagner.

Marjolein en Manuel Palomo komen met wonderschoon duet
18-05-2013 18:31:00

Het ook in Belgie razend populaire programma IDOLS kent ook daar namen die  blijven  hangen. Manuel Palomo is zo’n naam. Hij deed in 2011 mee aan dit liedjesfestival en heeft sindsdien vele harten veroverd in Belgie en Nederland. Manuel is zeer druk met het maken van een album en daarop komen muzikale juweeltjes te staan. Een aantal zijn al bekend zoals “Sailing” en “Ik heb je lief”. Een nieuw nummer welke hij nu al prijs zal gaan geven is het nummer “Mijn Liefste”  een duet met Marjolein.

Sieneke maakt trouwdatum bekend
18-05-2013 17:21:00

Sieneke, bekend van haar deelname aan het Songfestival in 2010, trouwt op 8 november met haar grote liefde Jan. Dat maakte de zangeres zaterdag bekend bij de collega's van Sterren.nl .‘Wij hebben afgelopen week een definitieve datum kunnen stellen. Op 8 november gaat het gebeuren. We hebben altijd een voorlopige datum gehad, in september. Maar we hebben nu een huisje gekocht en er moet nog een hoop gebeuren. Ik wil echt kunnen genieten van de voorbereidingen, dus september gaan we niet redden. Daarom hebben we besloten het acht weken uit stellen, aldus Sieneke.

Clown Jopie en Tante Angelique lanceren zomer single
18-05-2013 07:56:00

Net als iedereen verlangen Tante Angelique en Clown Jopie ontzettend naar zomerse temperaturen. Met hun nieuwe single “Trillen met die billen”  geven zij u  het zonnige, relaxte  vakantiegevoel. Onder de bezielende leiding van de  immer dol enthousiaste vakman  Aad Klaris zijn  de fraaiste akkoorden vastgelegd voor de CD single “Trillen met die billen”. Het latino getinte “Trillen met die billen” is een zeer vrolijk zomers nummer.  Bij het horen van de aanstekelijke, vrolijke ritmes wil je ook werkelijk “die billen laten trillen”. 

Kim-Lian van der Meij is genomineerd voor een Rembrand Award
18-05-2013 00:20:00

Het liedje ‘Dit pakt niemand ons meer af’ van Kim-Lian van der Meij is genomineerd voor een Rembrand Award in de categorie: Beste Filmhitsong. Het nummer was de titelsong voor de populaire jeugdfilm Achtste-Groepers Huilen Niet die voorjaar 2012 in de bioscoop draaide. Vorig jaar en het jaar daarvoor namen de door Cloud9Music uitgebrachte titelsongs de awards mee naar huis. In 2011 was dat ‘Turbo’ van DJ Paul Elstak  voor de film New Kids Turbo en in 2012 werd het  nummer ‘Hoeren Neuken Nooit Meer Werken’ van zangeres Corry Konings.

Shary-An laat muzikaal weer van zich horen
18-05-2013 00:16:00

Shary-An laat muzikaal weer van zich horen. Afgelopen winter was zij op TV te zien in het programma ‘Vliegende Hollanders’ en in de commercial voor Chocomel. Voor deze commercial nam ze ook het liedje ‘Can’t Live Without’ op. Maar vandaag presenteert Shary-An haar nieuwe single. Het liedje ‘Easy Go’ laat de veelzijdigheid van de jonge soul zangeres horen. Bij het horen van dit liedje krijg je spontaan zin in de festivalzomer.  ‘Easy Go’ is geproduceerd door: Roland Dirkse & Sven Figee voor Marmalade Music.

Nico Silvius terug bij RADIONL en WaterstadFM
17-05-2013 16:43:00

Nico Silvius, oprichter en oud-directeur van de commerciële regionale radiostations RADIONL en WaterstadFM, wordt de nieuwe directeur annex aandeelhouder van zijn oude zenders en producent van Freez FM. De radiozenders zijn met terugwerkende kracht tot 1 mei 2013 teruggekocht van NDC mediagroep door een consortium met Nico Silvius als centrale spil.

Oranje Carrousel komt Eerste Pinksterdag naar Doornenburg
17-05-2013 07:51:00

Het recreatie seizoen is begonnen en dat betekent ook dat de Oranje Carrousel weer aan het toeren is door het land langs de plaatsen waar mensen genieten van hun vrije tijd. Al enige jaren een groot succes is de stop die de Oranje Carrousel doet op 1 ste Pinksterdag( zondag 19 mei) in het Gelderse Doornenburg. In Cafe Zaal de Waay is het rood wit blauw ( met een knipoog naar zomerse landen). Vanaf 21.00 uur zal daar vier uur lang meegezongen en mee gefeest worden met artiesten die bij velen bekendheid genieten doordat ze te horen zijn op de radio en veelvuldig te zien op tv. Doornenburg heeft deze avond op het podium staan  Janneke de Roo, Marlane, Marco Schouten, Hugo Peeters, Savana, Marcello, John Otten  en Melvin Pauwelsen.

Ben Cramer neemt na veertig jaar revanche Songfestivallegende geeft Birds een nieuwe jas
17-05-2013 01:03:00

Heel Nederland is deze week in extase omdat Anouk ons voor het eerst in jaren weer naar de finale van het Songfestival heeft gezongen. Maar veertig jaar geleden was Nederland in diepe rouw: Ben Cramer deed in 1973 mee voor Nederland, maar werd slechts veertiende met De oude muzikant. Hij liet alleen een Franse pompbediende, een Joegoslaaf met een houten been en (tsja...) een Belgisch duo achter zich.

Aukje Fijn heeft de Oranje Kroon
17-05-2013 00:49:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 20 mei is dat ‘Meer en meer’, de nieuwe single van Aukje Fijn. Het 14-jarige talent uit Wezep laat zich van haar sterkste kant zien met dit vrolijke nummer over een te snel afgewezen vriendje, dat opnieuw is geschreven door Jeffrey Weber en geproduceerd door Hans Aalbers. Met deze single is opnieuw een muzikaal hoogstandje afgeleverd en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Aukje had haar vrienden gevraagd te figureren in de videoclip, die werd opgenomen in Oldebroek.

Raak! brengt eerste single uit ‘In 1 Keer Raak!’
17-05-2013 00:00:00

Raak! heeft zondag haar eerste single gereleased in Het Arsenaal in Naarden, getiteld ‘In 1 Keer Raak!’. Het vrolijke en frisse, nummer is geschreven door Future Presidents. Afgelopen maandag, 13 mei 2013, is de single officieel uitgebracht op label van Triple Blue music. De single is de voorloper van het eerste album van Raak! dat komend najaar wordt uitgebracht. Raak! bestaat uit Daan, Roos en Sharon en richten zich op kinderen tot 10 jaar en doet dat met een fris en nieuw geluid.

De week van Anouk
16-05-2013 14:54:00

Voor het eerst sinds 2004 is Nederland door naar de finale van het Eurovisie Songfestival – dankzij Anouk. 3,7 miljoen Nederlanders zagen afgelopen dinsdag haar optreden en de zenuwslopende aankondiging van de landen die de finale hebben gehaald. ‘Birds’ schoot daarna meteen weer naar de eerste plaats in de iTunes-lijst. Het nummer is afkomstig van Anouk’s nieuwe album ‘Sad Singalong Songs’, het eerste album dat de zangeres uitbrengt op haar eigen Goldilox-label.  Voor ‘Sad Singalong Songs’ werkte ze opnieuw samen met Martin Gjerstad en Tore Johansson. 

Zesde editie van de 'Dream4Kids' clubdag vol spektakel
16-05-2013 12:10:00

Vanaf het ontvangst tot en met het spectaculaire afsluitende optreden van X-Factor sensatie B-Brave worden ruim 200 kinderen en hun ouders en/of verzorgers de hele dag vermaakt met spannende activiteiten en verwend met uitgebreid eten en drinken. Of de kinderen jong of iets ouder zijn, creatief of sportief, enorm van racen, muziek of make-up, stoere of wat rustiger activiteiten houden.

Eerste album van Karin Welsing een feit
16-05-2013 09:45:00

Op 3 november 1973 werd Karin Welsing in Utrecht geboren. Al op zeer jonge leeftijd kwam ze in aanraking met muziek. Haar vader was namelijk zendpiraat en daar hoorde Karin alle Nederlandse toppers van die tijd voorbij komen. Op 16 jarige leeftijd ontmoette ze haar grote liefde Piet waar ze 2 jaar later dan ook mee trouwde. Samen kregen ze 2 kinderen, zoon Marciano en dochter Feliciana. Haar man Piet was afkomstig uit een kermis familie en dat betekende automatisch dat Karin en de kinderen samen met Piet ook op reis gingen met hun schiettent en minicars.

Sonny’s Inc.lanceert zomerse single
15-05-2013 12:42:00

Kort na de hype rondom “Koningsliedje”, verrast de formatie Sonny’s Inc. opnieuw met het uitbrengen van een indringende zomerse single. Met het spaanstalige uptempo nummer ‘Dueňa de mi corazon’ - vertaald ‘Heerser van mijn hart’ - bezingt de bekende Gooise band op een prachtige, sfeervolle wijze de liefde. Een zwoele zomeravond, een wolkenloze sterrenhemel. Het hagelwitte strand wordt opgeslokt door de bruisende zee. Een open vuur. De wijn vloeit rijkelijk. Samen met de muziek bepaald de liefde het ritme van je hart.

Bill van Dijk en Joke de Kruijf in wervelend theaterconcert Nederland Musicalland
15-05-2013 12:25:00

Maandag 11 november gaat het wervelende theaterconcert Nederland Musicalland in Zaandam in première. De Graaf & Cornelissen Producties presenteert een theaterconcert met het mooiste, beste en leukste uit meer dan 50 jaar puur Hollandse musicalgeschiedenis. Musicaltoppers Joke de Kruijf (oa The Phantom of the Opera, Willeke en Chicago) en Bill van Dijk (oa Cyrano, Evita en Wicked) zijn de sterren van deze avond.

Nick & Simon brengen single uit in Zuid-Afrika
15-05-2013 11:15:00

Nick & Simon gaan een eerste single uitbrengen in Zuid-Afrika. Het liedje met de titel ‘Wat een Nag’ is een cover van hun eigen liedje ‘Wat een Nacht’. ‘Wat een Nag’ is door Nick & Simon volledig in het Afrikaans opgenomen met de Zuid-Afrikaanse zangeres Simangele Mashazi (Sima). De tekst is vertaald door de bekende Zuid-Afrikaanse producer Schalk Joubert, die de single tevens produceerde.

A3aan Drost mist je nu al elke dag
15-05-2013 09:34:00

“Ik mis je nu al elke dag” is de titel van de nieuwe cd-single, van de sympathieke zanger A3aan Drost. In het recente verleden heeft A3aan al mooie hits om zijn naam mogen schrijven (Hallo Sneeuwwitje, Susan, Huis op de wolken, Gevangen door geluk, Dit is wat ik wil) en het werd voor hem weer de hoogste tijd om zijn fans te verrassen met een gloednieuwe single! De single getiteld: “Ik mis je nu al elke dag” is een heerlijke volkse meezinger die is geschreven door Pascal de Vormer en Martin Sterken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool