RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zaterdag 19 januari release van de nieuwe cd van Johan & le Blanc
20-01-2013 09:46:00

Wat als geintje begon in Oostenrijk is nu realiteit. "Spring, spring, spring" is de debuutsingle van het nieuwe duo Johan & le Blanc. Het contact tussen de zangers werd gelegd in de zomer van vorig jaar. René le Blanc en Johan schitteren allebei in de real life soap, "Ik geloof in mij", die op dit moment te zien is bij TV Gelderland. Tijdens de opname van deze soap spraken de heren regelmatig over een eventuele samenwerking. Afgelopen oktober waren de zangers beide in Oostenrijk voor optredens en werd het plan besproken. Het resultaat mag er zijn.

Debuutsingle van Otto Roona kent hoog feestgehalte
20-01-2013 09:21:00

De eerste single van Otto Roona voor 2013 heeft weer een hoog feestgehalte en het blijft hangen als een magneet. Otto bracht ook in het vorig jaar vier ijzersterke singles uit, allen geproduceerd door L & G producties.Ook gaan de live optredens als een speer. De nieuwe single heeft als titel meegekregen "Oh, Katerina" en er zit een prachtige presentatie aan te komen. Dit vindt plaatsl op 23 februari bij Cafe "De Buurvrouw" in Leek. Meerdere artiesten zullen Otto deze avond ondersteunen o.a Lucas en Gea.

Shary-An neemt deel aan nieuw SBS programma ‘Vliegende Hollanders’
19-01-2013 11:11:00

Tijdens de persconferentie van SBS  in SnowWorld Zoetermeer werd bekend gemaakt dat Shary-An een van de deelneemsters is van het nieuwe programma ‘Vliegende Hollanders’. In het programma gaan Bekende Nederlanders ski-schanspringen. Ook Lange Frans, Emile Ratelband, Geert Hoes, Jody Bernal, Sita en rapper Keizer gaan hun kwaliteiten als schansspringer laten zien. Tess Milne en Gerard Joling zullen het programma presenteren.

Jan en Anny hebben de Oranje Kroon
19-01-2013 11:02:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 21 januari is dat ‘Afraid to fall in love again’, de nieuwe single van Jan en Anny. Het gaat om het eerste voorproefje van het nieuwe album ‘The Two Of Us’ dat binnenkort zal verschijnen en waarvoor de verwachtingen hooggespannen zijn.

TV Oranje naar Feestweek Brixental
19-01-2013 09:30:00

Van 9 tot 16 maart 2013 organiseert Snow & Fun Events voor de tiende maal de Feestweek Brixental, de leukste en gezelligste artiestenreis van het jaar! Ter gelegenheid van deze jubileumeditie reizen meer dan zestig Nederlandse topartiesten af naar Oostenrijk. Tussen de bergen van het populaire skigebied in de Kitzbüheler Alpen zal worden opgetreden.

Kei Koel valt in de prijzen!!
18-01-2013 22:56:00

Zaterdag 12 januari is Kei Koel twee maal in de prijzen gevallen op het Karnavals Schlagerfestival in Wijchen. Ze gingen aan de haal met de 1e prijs bij de publiekjury en de 3e prijs bij de vakjury met het lied "Want vanavond", welke te vinden is op youtube. Na een geweldige avond vol muziek en plezier mocht Kei Koel zich kronen tot publiekswinnaar waar de leden erg trots op zijn! 

Vlotte single voor Silvia Swart
18-01-2013 22:45:00

De nieuwe single van de uit Valthermond afkomstige zangeres Silvia Swart is een feit! De titel van het vlotte, stevige lied is kort, maar krachtig : ‘Ik wil jou’. Silvia nam het lied al in 2010 op, maar besloot toen toch met een feestnummer voor op de buhne uit te komen. Daarna bundelde ze in 2011 haar krachten samen met Henk Wijngaard en nam met hem het duet ‘De weg naar geluk’ op, waarop weer een solo single in diezelfde stijl verscheen met de titel ‘Nog 1 nacht van jou’.

De Leonie Meijer broek is een feit
18-01-2013 19:00:00

Zaterdag 19  januari 2013 lanceert NickJean samen met Leonie Meijer haar exclusieve broek ‘De Leonie Meijer jeans’ tijdens de opening van de Fashionweek in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. De dag erna zal de broek ook gepresenteerd worden op de Modefabriek in de RAI in Amsterdam. Leonie Meijer, die het afgelopen 1,5 jaar hits scoorde met singles als ‘Schaduw’, ‘Hey’ en het duet met Jeroen van der Boom ‘Los van de grond’, heeft haar kledingsmaak gedeeld met het vakmanschap van het broekenmerk NickJean.

Ronnie Ruysdael wint 2 Awards
18-01-2013 18:47:00

Het jaar 2013 begint grandioos voor Ronnie Ruysdael. De nieuwe single "Eet veel bananen" gaat als een raket! Dit duet van Ronnie met cultheld Zanger Rinus en zijn vriendin Debora, is meer dan 1.500.000 bekeken op Youtube binnen 4 weken!!! En vandaag is de nieuwe single “Eet veel bananen” op 34 binnengekomen in de Single Top 100! Ook mocht Ronnie Ruysdael de Populariteitsprijs Beste Feestact 2012 in ontvangst nemen.

YouTube hit voor Andre Pronk
18-01-2013 16:55:00

Het heeft een jaar mogen duren, maar eindelijk is hier dan de gloednieuwe carnavalskraker van André Pronk met als titel "Het Poesje Van De Buurvrouw". André Pronk verwierf met zijn aanstekelijke lach landelijke bekendheid in het TV programma X-Factor. Sinds zijn deelname is André niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz, en is hij regelmatig te gast op radio en TV in programma's van o.a. Giel Beelen en Robert Jensen. De videoclip van "Het Poesje Van De Buurvrouw" al meer dan 10.000 keer bekeken.

Liesbeth List ontvangt eerste exemplaar Shaffy-boekje
18-01-2013 15:18:00

Zangeres Liesbeth List heeft gisteravond na afloop van haar concert in Schouwburg Amstelveen het eerste exemplaar in ontvangst genomen van het boekje Langs kroegen en kathedralen. Het is geschreven door kleinkunstkenner Daan Bartels en gaat over de verbondenheid tussen Ramses Shaffy en Amsterdam. "Een prachtig geschenk!" aldus Liesbeth List. "En ja, Ramses hield erg veel van Amsterdam.

Nieuwe feestknaller voor De Mannen van Brabant
18-01-2013 15:13:00

Met ‘Goede been, verkeerde bed’ zetten De Mannen van Brabant een logische vervolg neer op de single ‘Drank maakt je mooi’. De track is een cover van de populaire act Mooi Wark en heeft een extra feestelijke beat mee gekregen. De Mannen van Brabant brengen overal een feestje mee naar toe. Hun eerdere singles ‘Confetti & Slingers’, ‘Ik heb je lief’, ‘Er loopt een cowboy door Tirol’, ‘Ik geef niks meer om jou’ en ‘Drank maakt je mooi’ zijn zowel in het land bij publiek als bij de radiozenders.

50 jarig artiestenjubileum Ronnie Tober wordt op vrijdag 18 januari uitgezonden bij Omroep Max
17-01-2013 20:32:00

Dinsdag 3 juli heeft Ronnie Tober bij omroep Max een show opgenomen, ter gelegenheid van zijn 50 jarig artiestenjubileum. Het was voor Ronnie een geweldige, onvergetelijke ervaring. Vele collega's, waar onder Christoff, Patrick van Bree, Ciska Peters, Carel Kraayenhof, Rosetty de Ruiter, Willeke d'Estell, Diane Theunissen, Anneke Grönloh en Jorge Castro, verleenden hun medewerking aan de show.

Nieuw album ‘Elba’ en voorjaarstour Laura Jansen
17-01-2013 19:10:00

Op 22 maart aanstaande brengt Laura Jansen haar tweede album ‘Elba’ uit. Het album wordt voorafgegaan door de single ‘Queen Of Elba’, die op 19 februari voor het eerst op de Nederlandse radio te horen zal zijn. Vanaf 7 april start de Nederlands-Amerikaanse zangeres een clubtour, die haar langs 6 steden brengt. ‘Elba’ is de opvolger van debuut- en succesalbum ‘Bells’, dat in Nederland 70.000 stuks heeft verkocht. Het album is geproduceerd door Matt Hales.

Kim-Lian van der Meij wordt Nederlandse stem in Peter Pan
17-01-2013 19:03:00

Kim-Lian van der Meij zal te horen zijn als de Nederlandse vertelstem in de internationale World Tour Peter Pan wanneer deze show op 14, 15, 16 en 17 februari 2013 in de Amsterdamse Ziggo Dome neerstrijkt. Dit immense arenaspektakel ging vorig jaar december in Brussel in wereldpremière en zal nog in vijftien wereldsteden te zien zijn. Volgens het vaste concept blijft de cast in ieder land hetzelfde.

Nieuwe single Brigitte Nijman ode aan de liefde 'Verslaafd aan jou'
17-01-2013 18:52:00

Brigitte Nijman heeft haar tweede single, Verslaafd aan jou, gelanceerd. Het lied, Pieter van Schooten, is op het lijf van de sympathieke zangeres geschreven. ‘Verslaafd aan jou gaat over de kwaliteit van het leven,’ zegt Brigitte Nijman. ‘De tekst kan je biografisch noemen. Ik ben verslaafd aan de mooie aspecten van het leven. Liefde, familie en vrienden zijn voor mij heel belangrijk. Zonder hen kan ik niet. De mooi geschreven tekst komt daarom recht uit mijn hart.’

Nieuwe single van Gerard Joling 'De Nacht Voorbij'
17-01-2013 18:38:00

Gerard Joling zet in 2013 zijn glansrijke zangcarrière voort met de release van de splinternieuwe single, getiteld De Nacht Voorbij. Het vrolijke, uptempo nummer is van de hand van Jan Smit en wordt morgen, vrijdag 18 januari, uitgebracht op VoSound Records, het platenlabel van Jan Smit. De single is de voorloper van een gloednieuw album van Gerard dat komend voorjaar wordt uitgebracht. Gerard, inmiddels een kleine 30 jaar in het vak, heeft een indrukwekkende reeks nationale en internationale successen achter zijn naam staan.

De Brabant Boys gaan feesten
16-01-2013 20:32:00

"We gaan feesten" is de titel van de gezellige single van De Brabant Boys. Het duo bestaat uit de neven Ton en Co. Beide heren zijn al bijna hun hele leven met muziek bezig. Als dj's en etherpiraten verworven ze al bekendheid in Brabant en sinds twee jaar brengen ze met carnaval ook singles uit die gebaseerd zijn op gezelligheid, respect, plezier en natuurlijk het Hollandse lied. Bij het nummer"We gaan feesten" is een clip gemaakt door William ten Kate.

‘Love is’ nieuwe single Re-Play
16-01-2013 20:22:00

Vandaag verschijnt de nieuwe single van Re-Play met als titel ‘Love is’. Dit liefdesnummer heeft de overbekende en vertrouwde Re-Play sound. Het nummer is geschreven door Alwin Burke die ruim 15 jaar geleden Re-Play ook heeft opgericht. Het is de derde single die de R&B formatie in korte tijd uit brengt. Begin november kwam ‘Je bent terug van weggeweest’ uit. Verder brachten zij in december hun allereerste kerstnummer uit met als titel ‘Beautiful Christmas’.

Maak kans op het nieuwe album van Walter
16-01-2013 20:08:00

De basis van Walter bestaat uit Wally Preyll (zang) en Peter van Leerdam (toetsen en achtergrondzang) Na een jarenlange muzikale samenwerking voor en achter de schermen vonden deze 2 ras muzikanten dat het tijd werd voor een gezamenlijke act. Hierbij ontstond het idee om klassieke rock- en hedendaagse popsongs in smaakvolle jazzy arrangementen om te zetten. Onder de naam “Walter” heeft dit idee verder gestalte gekregen en is inmiddels een aanzienlijk repertoire opgebouwd, variërend van rustig tot uptempo.

Sidney Bischoff start 2013 met nieuwe single
16-01-2013 19:53:00

Het jaar 2012 is voor Sidney Bischoff zeer succesvol verlopen. Een aantal succesvolle single's, " Eindelijk" , "Oehlala"  en een presentatie van het album"Plezier in het leven". Het album bij vele radiozenders hartelijk ontvangen en het was album van de week bij de populaire Bekgische zender VBRO.Ook wat betreft optredens hoor je deze Apeldoornse zanger niet mopperen. Van Oost naar West en van Zuid naar Noord overal heeft hij het podium betreden. Ook voor 2013 zijn er alweer volop plannen.

Marco Schouten presenteert debuutalbum in Almelo
16-01-2013 19:43:00

Na maanden van hard werken is zondag 27 januari de dag waarop Marco Schouten in Café"Het Zuiden" te Almelo zijn album zal gaan presenteren. Samen met top producent Martin Streken is Marco er in geslaagd op een super album op te nemen. Vanaf 14.00 uur zal het feest  , ter ere van de doop van het album ,  losbartsen met optredens van vele collega artiesten.Op het podium kun je verwachten John Enter, Mike van Dijk, August, Stewy, hris de Roo, Danny Heden, Jordan Peeters en natuurlijk een mini concert van Marco zelf. Maak alles mee van deze feestmiddag. De deuren gaan los om 13.00 uur. Maar wees op tijd want vol=vol. Wil je meer weten over de presentatie of Marco Schouten breng dan een bezoekje aan www.marcoschouten.nl

Christoff ontvangt dubbel platina voor 'Christoff & Vrienden'
16-01-2013 19:27:00

Het werd gisteren een prachtige avond voor schlagerkoning Christoff op de 2de editie van “annes Vlaamse Muziekawards” in een sfeervolle Capitole te Gent. Niet alleen mocht hij voor het tweede jaar op rij samen met Belle Perez de awardshow aan mekaar praten, hij kreeg van de anne-kijkers ook de award voor “Beste Zanger Ambiance”...maar het mooiste moest voor hem dan nog komen! Na afloop van de show kreeg een verbaasde Christoff op het podium te horen dat er van de releases van “Christoff & Vrienden” ondertussen meer dan 40.000 exemplaren!! over de toonbank zijn gegaan. Een uitzonderlijke prestatie waarvoor hem een welverdiende dubbel platina werd overhandigd.

Sterren Music brengt Herman Berkien's album 'Best Tof' digitaal op de markt
16-01-2013 18:59:00

Sterren Music heeft met toestemming van de weduwe van cabaretier Herman Berkien het album "Bes Tof" digitaal uitgebracht. Er waren digitaal in shops en op Itunes nog geen liedjes te koop van de bekende cabaretier. Omdat Herman Berkien de zanger is van het Utrechtse volkslied "Utereg me stadje" en regionaal grote bekendheid heeft verworven vonden wij als Utrechts platenlabel dat dit moest gebeuren. Het nageslacht van Utrechters zal daardoor de muziek van Herman Berkien ook in de toekomst altijd kunnen vinden, downloaden.

Weer extra concert Toppers in Concert 2013 in verkoop
16-01-2013 18:15:00

Mocht je nog geen tickets hebben dan is dit je kans! De kaartverkoop voor Toppers in Concert 2013 loopt zo voorspoedig dat de succesformatie besloten heeft nog een extra concert op zondag 26 mei a.s. toe te voegen. Het ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ is ook dit jaar dus weer de meest geliefde avond uit van het jaar. Naast 24 en 25 mei staan de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger nu dus ook op 26 mei in de Amsterdam ArenA. Op 24, 25 en nu ook 26 mei wordt het dus weer drie onvergetelijke avonden meezingen en swingen met de allergrootste nationale en internationale meezingers en genieten van ‘Guest Stars’ als Tavares, de Vengaboys en Najib Amhali.

Drie Anne Awards voor Jan Smit
16-01-2013 18:09:00

Jan Smit is gisteren volop in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de Anne awards in België. In de bomvolle zaal Capitole in Gent werden voor het tweede jaar op rij de Anne awards uitgereikt, de prestigieuze muziekprijzen van deze Vlaamse muziekzender. Met drie awards behoorde Jan Smit tot de grote winnaars van deze avond. Naast de award voor ‘Beste Noorderbuur’, ontving hij er een samen met de populaire Vlaamse groep de Romeo’s in de categorie ‘Beste Ambiance Groep’.

'Jouw Lieve Lach'..nieuwe clip van Sylvia Smit
16-01-2013 17:04:00

De uit Volendam afkomstige zangeres Sylvia Smit is al jaren actief met zingen. Ze zingt covers en eigentijdse songs, zowel Nederlandstalig alsmede Engels. Haar vorige eigentijdse song getiteld; "Hasta la Vista" werd via Puerto Latino TV ook bekend in Latijns Amerika en in de voormalige Nederlandse Antillen. Haar nieuwe song en video-clip getiteld; "Jouw lieve lach" is in country stijl met 'n eigentijdse Nederlandse tekst, die ze zelf heeft geschreven. 

Country Wilma terug op de boerderij
16-01-2013 16:52:00

Het is al weer ruim 20 jaar geleden dat Country Wilma Nederland veroverde met haar hit Op de boerderij. Het begin van een zang carrière waarbij Wilma met zowel nationale als internationale artiesten het podium deelde. Maar ook een carrière met de bekende ups en downs. Sinds november 2011 is er een nieuw team rond om Country WIlma die samen met Wilma de juiste weg zijn ingeslagen. Het resultaat was haar single Country Queen die begin 2012 is uitgekomen.

Platencontract en eerste single voor Johannes Rypma
15-01-2013 18:05:00

The Voice of Holland (2012) finalist Johannes Rypma heeft een platencontract getekend met platenlabel Artist & Company. Zijn coaches Nick & Simon staan onder contract bij dezelfde platenmaatschappij. De eerste single van de Friese Johannes staat gepland op 1 februari 2013. De single met de titel 'Play Me' is een echte rockplaat, geschreven door producer Gordon Groothedde samen met Allan Eshuijs en de uit Nashville afkomstige songwriter Andrew Dorff.

Marlane steekt 'Zeg eens schatje' in een nieuw jasje
15-01-2013 17:08:00

Dat Marlane talent heeft daar zijn de meeste het wel over eens. De afgelopen jaren heeft ze menig lijst gehaald met het zomerse “Pasadena” en recent met “Wat een leven”. De pas 17 jarige zangeres heeft naast haar talent ook de gave om tijdens optredens het plezier over te brengen op het publiek waardoor iedereen al snel meezingt. Meezingen dat is wat Marlane prima kan gebruiken bij haar nieuwe single “Zeg eens schatje”. Begin jaren negentig scoorde zanger Arne Jansen en de Belgische zanger Paul Servers een dikke hit met het nummer.

Bijzondere jubileumsingle voor Danny van der Kracht
15-01-2013 15:30:00

Feestzanger Danny van der Kracht (39) komt ook dit feestseizoen weer met een nieuwe single. Danny’s nieuwste lied heet ‘Een Lach Zonder Een Traan’ en is in meerdere opzichten een bijzonder lied voor Danny. Danny laat in een reactie weten: “Precies vijftien jaar geleden bracht ik mijn eerste CD in eigen beheer uit en ben er best trots op dat ik vandaag de dag nog steeds singles uitbreng! In die vijftien jaar heb ik de meest uiteenlopende liedjes gemaakt; van zomerhits tot herfstkrakers en heb altijd veel aandacht gehad van radio en televisie.”

Lawineboys komen met nieuwe feestknaller
15-01-2013 15:22:00

Al enkele jaren domineren de Lawineboys de cd-koffer (of USB-stick) van de Nederlandse feest DJ's. Maar liefst drie maal op rij wonnen ze de Party Award voor Populairste Feestact en overal waar feest wordt gevierd hoor je hun "Sex Met Die Kale", "Laat Maar Waaien" of de feesthit van 2012: "Joost, is anders geaard"! Natuurlijk komen de heren ook dit jaar weer met een enorme knaller. In de PartyFolk style die we van de Lawineboys gewend zijn, bezingen ze ditmaal een oude liefde.

Django Wagner krijgt vakjuryprijs
15-01-2013 15:14:00

Gisteravond werden tijdens de nieuwjaarsreceptie van Geels Evenementen in Bob's Saloon te Uitgeest de jaarlijkse "Geels Awards" uitgereikt. De prijs voor beste artiest werd door de vakjury uitgereikt aan Django Wagner. Wederom een succes voor Django Wagner, die met zijn gypsy feel in de Nederlandstalige muziek echt iets nieuws heeft neergezet.

Dj Bompa en de Mens vieren overal feest
15-01-2013 13:04:00

"Feestje hier,feestje daar", is het motto dit jaar voor Dj Bompa en de Mens. Hun nieuwe feestsingel zal het ook dit jaar weer erg goed doen met carnaval en op feestjes het gehele jaar door! In 2011 scoorde dit duo een knaller van een feesthit "Als Brabander ben ik geboren",en dit werd dan ook de meest gecoverde feesthit allertijden. In 2012 kwamen zij met de feesthit "Nooit meer naar huis (toegaan)"die het ook nog steeds erg goed doet. Dit jaar gaan ze van het ene naar het andere feestje met "Feestje hier,feestje daar"!

Lamme Frans is een Youtube hit
15-01-2013 12:28:00

Het worden zware tijden voor de singer-song-kneiter van Nederland: Lamme Frans. In één weekend werd zijn carnavalskraker 'Alles in een' ruim 300.000 keer bekeken op YouTube. De teller stijgt dagelijks met 100.000 en dat betekent dat Frans komende maand zijn stamkroeg moet verlaten en het land in gaat om zijn hit ten gehore te brengen. 

Nieuwe cd-single voor A3aan Drost!
15-01-2013 12:19:00

De sympathieke zanger A3aan Drost die in het recente verleden al mooie hits om zijn naam mocht schrijven (Hallo Sneeuwwitje, Susan, Huis op de wolken, Gevangen door geluk, Dit is wat ik wil), komt met een nieuwe single getiteld: "De zon en de maan"! Een heerlijke vlotte schlagersong die zijn weg zeker zal vinden naar menig radiostation! De single is geschreven en geproduceerd door Martin Sterken en de bijbehorende video clip door William te Kate van Crossmedia.

Don Pierro lanceert 'Wat een feest'
15-01-2013 10:55:00

We schrijven zaterdagavond 12 januari in Tricht. In het plaatselijke Koetshuis is het volop gezelligheid want de avond staat in het teken van de presentatie van de nieuwe cd single van Don Pierro. Een avond waaraan collega artiesten als Hugo Peeters, Jordan Peeters, Angela, Levi en Saskia Damen hun muzikale medewerking verleenden. Een avond die de boeken in gaat als kei gezellig. Rond middernacht was het dan zover dat zanger Don Pierro zijn eerste single kreeg overhandigd. En de titel van deze zilveren schijf is "Wat een feest".

Gabriello neemt Gouden Single Award “Waterkant” in ontvangst
14-01-2013 19:18:00

De Vlaamse zanger Gabriello heeft afgelopen zondag een Gouden Single Award in ontvangst genomen. Hij kreeg de Award uit handen van Jakob Hut van Blue Ocean Records. Dit op het podium van de Internationale Artiesten en Evenementenbeurs AEB. Hij kreeg de trofee voor de verkoop van 10.000 exemplaren van zijn single “Waterkant' in Nederland.

Win vrijkaarten voor het jubileumconcert van Bouke
14-01-2013 18:24:00

Op zaterdag 2 februari 2013 geeft Bouke een groot concert in het Hampshire Hotel in Emmen ter gelegenheid van zijn tienjarig jubileum. Samen met een live band brengt hij al zijn hits ten gehore en natuurlijk ook diverse covers van onder anderen Elvis Presley en Tom Jones! Wees er bij en reserveer uw kaarten via de webshop van roelofs-entertainment.nl. De zaal gaat open om 20.00 uur en de aanvang is omstreeks 21.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 20,- en aan de kassa € 25,-. Het TV Oranje Shownieuws mag namens Roelofs-Entertainment 5 x 2 vrijkaarten verloten. Om kans te maken moet je antwoord geven op deze vraag: Wat is de titel van de laatst verschenen single van Bouke? Inzenden kan tot 25 januari via gert@tvoranje.nl.

Gerard Joling tekent contract bij Vosound Records
14-01-2013 17:54:00

Gerard Joling en Jan Smit koesterden al jaren een hechte vriendschap. Vorig jaar bezegelden ze die nog eens in een duet: de nummer één hit “Echte Vrienden”. Vandaar dat het bijna geen verrassing genoemd kan worden dat Gerard Joling heeft besloten om zijn volgende album onder te brengen bij Vosound Records, het platenlabel  Jan Smit. Vanmiddag vond de feestelijke contractondertekening plaats bij Vosound Records.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 juli t/m zondag 22 juli

     Susanna - Zomerliefde

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl