RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Duitstalige single voor Jeroen Stevens
04-04-2013 13:22:00

De eerste Duitse single voor Jeroen Stevens is een feit. De titel "das Wahnsinnsgefühl" wordt overal goed ontvangen. Samen met Dieter Bernd Sommer dook Jeroen de studio in van Tonstudio Melzer in Wiehl (Duitsland). De planning was om eerst één single op te nemen en kijken hoe dit ontvangen zou worden. De dag in de studio leerde Jeroen, Dieter pas kennen. Daarvoor hadden de heren elkaar nog nooit gezien of gesproken. Er werden 2 singles opgenomen.

Nieuwe album van André Rieu bereikt direct gouden status
04-04-2013 11:03:00

Het nieuwe album van André Rieu getiteld 'Rieu Royale' heeft op dag van release de gouden status bereikt. Dit werd gisteren bekend gemaakt in het tv programma 'De Wereld Draait Door'. In de live uitzending van woensdag 3 april kreeg een totaal verraste André Rieu de gouden award uitgereikt door presentator Matthijs van Nieuwkerk. Ter gelegenheid van de aankomende kroningsfeestelijkheden stelde André Rieu zelf dit bijzondere album samen, met toepasselijke stukken als 'Don't Cry For Me Argentina', 'Time To Say Goodbye' en natuurlijk ontbreekt ook het 'Wilhelmus' in een gloednieuw arrangement niet.

Duo Sunday komt met nieuwe single
04-04-2013 10:46:00

In 1980 besloten Hennie en Pierre samen muziek te gaan maken. Het Duo Sunday was geboren. Deze 2 rasechte Groesbekers al meer dan 30 jaar muzikaal onafscheidelijk, behoeven eigenlijk geen introductie meer. Sinds jaar en dag maken Hennie en Pierre muziek op bruiloften en partijen, alsmede kermissen en dansavonden. Duo Sunday is een begrip in Groesbeek en verre omgeving. Negen jaar nadat de eerste tonen werden gespeeld verscheen de single “Langzaam gaat de nacht voorbij”.

Eigen k(r)oningslied voor De Dikdakkers
03-04-2013 18:30:00

In de aanloop naar de troonswisseling op 30 april aanstaande heeft partyduo De Dikdakkers een eigen k(r)oningslied geschreven. Met ‘Willem is Okay’ zal het zingende tweetal weer menig feestje oranje kleuren. ‘Zo’n unieke gelegenheid konden en mochten wij niet aan ons voorbij laten gaan,’ luidt de plausibele verklaring.

Nieuwe single van Pierre van Dam maakt vele heupen los
03-04-2013 17:55:00

Pierre van Dam kreeg in 1990 grote bekendheid met het "Het bruine Café", waarmee hij in totaal 12 weken in de Top 40 stond. Daarna maakte de Amsterdamse zanger naam met “Je maakt m’n dag weer goed” “Zon in m’n lijf” ,“Ik kom je nooit meer tegen en "De Griekse melodie". De verwachting is dat z'n nieuwe dansbare single getiteld "Kom Dans Voor Mij Vannacht" vele heupen zal losmaken. De single is verschenen op het Sterren Media label en de clip is opgenomen door RedgellMedia.

The Voice of Holland on tour was aanwezig bij Tulppop in Voorhout
03-04-2013 16:40:00

The Voice of Holland on tour was op zondag 31 maart te gast bij Tulppop in Voorhout. In een gezellige drukke sporthal De Tulp traden drie toppers van The Voice of Holland op en zij brachten het sfeertje er zeker in. Aan Johannes Rypma was het om het spits af te bijten. Deze 20 jarige Friese zanger, die bij de laatste editie van The Voice de grote publiekslieveling was wist het sfeertje er zeker in te brengen. De enthousiaste rocker wist met nummers When The lady smiles en Sex on fire het publiek om de vinger te winden.

Apeldoornse gelegenheidsformatie The Royal Voices maakt ook Koningslied
03-04-2013 16:34:00

De op blauw bloed geselecteerde Apeldoornse gelegenheidsformatie is zojuist uit de studio gekomen. Dit naar aanleiding van de oproep van het Nationaal Comité om een Koningslied te componeren. Vrolijk, niet te stijf en een hoog meezing gehalte waren de voorwaarden. Het lied 'De Royal Hopsasa' voldoet aan alle gestelde eisen.

The Amazing Stroopwafels voor het eerst in het Oude Luxor Theater in Rotterdam
03-04-2013 16:19:00

Voor de eerste keer in hun bestaan treden The Amazing Stroopwafels op in het Oude Luxor Theater. De band begon in 1979 als straatmuzikantenduo op de Lijnbaan in Rotterdam, op vrijdag 5 april spelen de Stroopwafels 500 meter verderop hun theaterprogramma Eeuwige vlam. Het concert zal extra feestelijk zijn: frontman Wim Kerkhof wordt die dag zestig jaar. TV Rijnmond maakt een registratie van dit bijzondere concert. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

'Tranen huil je niets voor niets'...nieuwe single van Jan Vaartjes
02-04-2013 20:25:00

Wanneer je iemand verliest in je leven, iemand  waar je in je hart heel veel om geeft. Heb je vrienden nodig die je die jou aandacht geven, een echte vriend die tijd voor je heeft. Dat zijn de eerste twee zinnen van de nieuwe single van Jan Vaartjes. De titel is "Tranen huil je niet voor niets" en het geheel is geproduceerd door Martin Sterken en verschijnt onder het label van CD Hal Ruinen. De clip is opgenomen door Willam ten Kate van William Crossmedia en dat betekent uitzendgarantie bij TV Oranje.

'Het Feest kan beginnen want Koning Pils is binnen', aldus De Gebroeders Ko
02-04-2013 20:05:00

De troonswisseling die eraan zit te komen was voor De Gebroeders Ko een reden om de studio in te gaan en een heus koningslied op te nemen. De titel van deze feestkraker die op vrijdag 5 april zal verschijnen is "Koning Pils'. Volgens Gerard en Ton is het een feestsingle met een hele grote F, die een tegenhanger zal zijn van de serieuzere liedjes die er al zijn en nog zullen komen. Het uit Raamsdonksveer afkomstige feestduo duo zal ook deze keer een gooi doen naar de nummer 1 positie in de Nederlandstalige hitlijsten.

BravaNL in digitale basispakket UPC
02-04-2013 19:51:00

Cultuurzender BravaNL maakt vanaf woensdag 3 april deel uit van het digitale basispakket van kabelexploitant UPC, op kanaal 612. Tot nu toe maakte BravaNL deel uit van het digitale Royaal Pakket van UPC, en in een groot aantal regio’s tevens van het analoge basispakket. Omdat meer dan 1 miljoen UPC-abonnees uitsluitend naar digitale tv kijken, zorgt de.....

Superband met bekende artiesten blijkt schot in de roos
02-04-2013 15:31:00

Even dachten de bekende bandleden van de onlangs geïntroduceerde band de Rock & R’All Stars dat het een 1 april grap betrof maar het is echt waar. Deze week prijken ze bovenaan de hitlijst van de enige Nederlandse chartlijst op basis van fysieke single-verkoop. De band, o.a. bestaande uit coryfeeën als BZN’s Jan Tuijp, Jan Rietman, Marga Bult en Dany Lademacher, heeft ervoor gekozen de eerste single ‘Levenslang, Rock  Roll met een traan’ uitsluitend op nostalgisch vinyl uit te brengen.

Jan Smit op nummer 1 in Duitse airplay charts
02-04-2013 14:01:00

Jan Smit scoort in Duitsland alsof hij niet is weg geweest. Hij maakte bij onze oosterburen zijn come-back in de media, na zeven jaar radio stilte, op 16 maart jl. tijdens de uitzending van het programma “Fruhlingsfest” van de TV-zender ARD, waar hij zjin nieuwe single “Bleiben wie du bist” ten gehore bracht. Vervolgens ontstond er een enorme run op de website jansmit.de waar de single gratis te downloaden was, hetgeen resulteerde in het duizelingwekkende aantal van meer dan 1 miljoen downloads binnen 24 uur.

Nieuwe single en clip voor André Groote
02-04-2013 13:36:00

André Groote heeft een nieuwe single uit. De single is afkomstig van het album "De Levensdraad." Op het album staan 18 prachtige songs. André  Groote is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Al in de jaren zestig van de vorige eeuw is de zangcarrière van André Groote begonnen met de band Goldstar Brothers. Deze band bracht vooral songs van de Everly's. In 1965 veranderde de naam van de band in Geebros waarmee een top 20 hit werd behaald met het nummer "Henry Horse."

Floortje Smit wil zich vooral richten op leuke dingen
02-04-2013 12:32:00

Floortje Smit van The Voice of Holland heeft een hectische tijd achter de rug. Na haar deelnemen aan deze talentenjacht, moest ze volgens haar zeggen eerst uitpuffen. “Het was zo hectisch allemaal, maar het is voor mij wel een hele mooie ervaring geweest. Ik had het voor geen goud willen missen. Het was voor mij een goede kans om nogmaals te laten zien wat ik kan”. Met dat nogmaals doelt de zangeres op het feit, dat zij al eerder aan een Talentenjacht had deelgenomen waar ze in 2006 op de tweede plaats is geëindigd. 

Johannes Rypma zorgt ervoor dat het dak eraf gaat
01-04-2013 17:55:00

Johannes Rypma was de grote verrassing van het afgelopen seizoen van The Voice of Holland. De nuchtere 20 jarige Fries had zelf nooit gedacht dat hij zover zou komen. Voor hem begon het eigenlijk als een grapje. In de finale werd hij tweede en nu heeft hij zijn werk als monteur tuin en parkmachines, om het maar even makkelijk te zeggen in de woorden van Johannes: “grasmaaiers enzo” opgegeven, om zich vooral te gaan richten op zijn zangcarrière. En dat gaat goed.

Zangeres Heidi Gabrielle exclusief bij De Bie Entertainment
01-04-2013 14:01:00

Met 16 jaar stond ze al op het podium, haar eerste "grote" ervaring was een optreden bij Start 86 in Scheveningen, Er volgde een tijd van "Vara's Songfestival en nog meer van dat soort shows. De jaren daarna heeft ze ook nog gewerkt met twee meidengroepjes, 11 jaar geleden werd Heidi mama, het zingen kwam voor haar op de tweede plaats, Vorig jaar heeft ze bij haar huidige partner Gino (muzikant, zanger, producer en studio eigenaar) haar allereerste cd opgenomen "Discovered" De liefde en passie voor muziek bracht hen toen bij elkaar.

Paul Turner zit nog steeds op roze wolk
01-04-2013 13:19:00

Paul Turner zit nog steeds op een roze wolkje. Na zijn deelname aan the Voice of Holland is zijn leven helemaal veranderd. “Het is nu een jaar en twee maanden geleden, maar het voelt alsof het gisteren was”, aldus de altijd vrolijke en positief ingestelde Brit, die maar een droom had, bekend worden en op het podium te staan. Na zijn deelname aan de Voice lijkt hem dat uitstekend te lukken. Hij heeft optredens in het hele land en gooit daar zijn hart en ziel in. “Als het publiek blij is, ben ik dat ook. Daarvoor treed ik op”. Turner noemt zijn leven “crazy”.

Marco de Hollander laat fans weer genieten
31-03-2013 17:13:00

Partycentrum Aardam in Ter Aar leek zaterdagavond 30 maart wel het feestpaleis van Nederland. Een bomvolle zaal genoot van de Hollandse Sterren Show georganiseerd door Marco de Hollander. De aanwezigen genoten weer in volle teugen. Na de opening van The Moonlights verscheen gastheer Marco de Hollander op het podium.

Nieuwe single voor Geert Leurink
31-03-2013 12:49:00

"Papa, waar ben jij?, is de titel van de eerste single van het nieuwe album van Geert Leurink dat binnenkort zal verschijnen. Twaalf nummers waarin de zanger/gitarist meer van zichzelf laat zien, zowel muzikaal al tekstueel. Geert heeft de laatste jaren niet stil gezeten. Zo schreef hij voor de cd " Hallo Wereld" van Kinderen voor Kinderen het lied "Word ik dit of word ik dat". Ook bracht hij met The Real Centimeters een Engelstalig album uit en toerde hij in binnen-en buitenland met de Soul of Motown. De single is geïnspireerd door zijn kinderen.

Jubileum Alle 13 Jaanke 26 mei in Made!
30-03-2013 14:16:00

Café-Bar ‘Hof van Holland’ in Made (NB) is de locatie waar het 10-jarig jubileum van Alle 13 Jaanke zal worden gevierd. April 2003, in de schuur van Erik Riel is het smartelijk avontuur begonnen. Later volgden vele optredens, waarna het allemaal in sneltreinvaart is gegaan! De eerste single ‘Arrogante Kwal’ verscheen eind 2006 en de laatste stamt uit begin 2013 (‘Hopsasa’).  Na maarliefst 10 Hitnoteringen wordt het tijd voor een Smartelijk Feestje! Een scala aan bevriende collega-artiesten zullen deze dag het podium betreden, waaronder Huub Hangop, Rooie Rico, Collin van Mook, DJ Bompa & de Mens, Sjansjee, Marco Kanters, Tommy Lips en Belinda & José.

Tweede album van zangeres Leonie Meijer een feit
29-03-2013 18:37:00

Gevestigde namen uit de Nederlandse muziekindustrie hebben een bijdrage geleverd aan het tweede album van zangeres Leonie Meijer: Luister Maar. Nick Schilder en Roel van Velzen schreven samen het mid-tempo liedje ‘Scherven van geluk’. Voor Ruth Jacott schreef Leonie zelf het duet ‘Je Stem Alleen’ als eerbetoon aan haar. Ook voormalig I.O.S.- zanger Joost Marsman is te horen op de hitsingle ‘Wacht tot ik bij je ben’. Leonie Meijer schreef het leeuwendeel van de liedjes voor haar tweede album samen met haar vaste producer en componist Daniel Gibson.

Haagse 'flamingo' groep de Règâhs maakt vrolijk koningslied
29-03-2013 15:03:00

De bekende Haagse 'flamingo' groep de Règâhs (Haags voor Reigers) heeft een vrolijk koningslied geschreven getiteld 'Morgen is uw zoon de koning !' De Règâhs spelen flamencomuziek vermengd met in dit geval, hoe kan het ook anders, een Argentijnse tango. De warme Spaanse klanken en de vrolijke 'traditioneel' Haagse tekst zullen het aanstaande koningspaar ongetwijfeld erg aanspreken. Zij hebben elkaar immers ontmoet in Sevilla en wonen vlak bij Den Haag.

Frans Duijts geschrokken na verijdelde overval op huis van z'n ouders
29-03-2013 14:42:00

De politie in Tiel heeft donderdagnacht een overval verijdeld op het huis van de vader en moeder van Frans Duijts, meldt De Telegraaf. De manager van Frans Duijts heeft aan het dagblad laten weten dat er vier verdachten op heterdaad betrapt werden toen zij de woning wilden binnentreden. Alle verdachten zijn opgepakt en in verzekering gesteld.  Op het moment van de overval waren de ouders gewoon thuis. Volgens de manager is het voor de ouders een hele heftige nacht geweest en ze zijn erg geschrokken.

De Wannebiezz hebben de Oranje Kroon
29-03-2013 11:26:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 1 april is dat ‘Vandaag mag nooit meer overgaan’, de nieuwe single van De Wannebiezz. Ook al doen de weersverwachtingen soms anders vermoeden, de lente begint dit jaar echt met deze drie Rotterdamse entertainers. Na de succesvolle single ‘Goeiemorge zonneschijn’ komen Arie, Rocco en Gilles met een zo mogelijk nog vrolijkere hit waar het lentegevoel bij de eerste klanken al van afspat.

Nieuwe single voor Allan Hoekman
29-03-2013 09:49:00

Allan Hoekman (22) uit Drachten vindt dat het, na zijn deelname aan het nieuwe televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen van SBS6, tijd is voor een nieuwe single. In 2010 kwam de enthousiaste zanger met de single 'Dat ik bij je hoor', welke erg goed werd ontvangen bij de landelijke en regionale radio/t.v. stations. Doordat er in 2011 geen eigen werk is uitgebracht, is het nu hoog tijd voor een opvolger. Tevens zingt Allan dit jaar voor het 5e jaar, het eerste jubileum, en dat mag gevierd worden.

TV Oranje in recreatiepakket CanalDigitaal
28-03-2013 18:01:00

De winter is nog maar net achter de rug of het vakantiegevoel maakt zich al meester van de artiesten van TV Oranje. Satellietdistributeur CanalDigitaal heeft namelijk besloten om nog voor de paasdagen TV Oranje op te nemen in hun Recreatiepakket, dat speciaal is ontwikkeld voor vakantiegangers.

Jannes 10 augustus op Ducth Valley Festival
28-03-2013 14:41:00

Het Mega Piraten Festijn is een begrip in de lage landen en uitgegroeid tot een druk bezocht festival. De Mega Piratentent op Dutch Valley is een muzikale afspiegeling van het oorspronkelijke festijn met een breed scala optredende artiesten. In deze feestelijke tent schalt voornamelijk het oergezellige en traditionele levenslied uit de geluidstorens, aangevuld met de grootste Hollandse hits. Tijdens Dutch Valley zullen de volgende artiesten acte de presence geven: Jannes, Marianne Weber, de Deurzakkers, Judith, helemaal Top, Theo van Cleeff, Erna Temming, Rene Karst, Sieneke, Lesley Williams, Koos Alberts, Gino Graus..

Nieuwe single voor Xander de Buisonjé
28-03-2013 12:49:00

De nieuwste single van multi talent Xander de Buisonjé is de track ‘Van Jou’ uit wat een prachtige Nederlandse bewerking is van het nummer ‘L’te ‘dis quand meme’ van de Franse zanger Patrick Bruel. De single is afkomstig van zijn album ‘Xander in Concert’ wat meteen na release op nummer 1 is binnengekomen in de album charts. Xander de Buisonjé verwierf Nationale bekendheid als frontman van Volumia!, waar hij nummers als ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’ toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers.

Toon van der Burgt en Piet Queens vinden muziekbanden van de Migra's uit 1973 terug
28-03-2013 11:14:00

Er zijn unieke muziekbanden teruggevonden van een live optreden uit 1973 van de legendarische band De Migra's die van 1970 t/m 1973 uit 4 personen bestond. Dat waren Toon van der Burgt, Stanny Goossens, Frans Hermans en  Piet Queens. In deze bezetting zijn er met de toenmalige technische mogelijkheden door 3 hobbieïsten opnamens gemaakt. Voor een groot deel vonden deze plaats bij Zaal Reijntjes in Beugen.  De inmiddels 76 jarige Toon De Migra die nog altijd met zijn oude maten contact heeft  had er een gesprek over.

Toppers strikken Jan Smit en 3J’s als extra gasten Toppers in Concert 2013
28-03-2013 07:50:00

Nog twee maanden en dan is het weer zover! Voor de negende keer barst het Toppers in Concert Feest in de Amsterdam ArenA los. Het ongeëvenaarde succes van de Toppers blijft voortduren. Op 24, 25 en 26 mei blazen de Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom het dak er weer af. Vandaag kondigen de Toppers aan dat naast de Vengaboys, de Amerikaanse R&B, disco en soulgroep Tavares en topcabaretier Najib Amhali ook Jan Smit en de 3J'S het ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ mee komen vieren.

Nieuwe single van Het Ijsselduo in aantocht
27-03-2013 21:09:00

Binnenkort komt de nieuwe single "De Oscar van mijn leven" van Het Ijsselduo uit. De mensen die hem gehoord hebben vinden het een super nummer en verwachten er veel van. Vaak hebben deze mensen het bij het rechte eind. Het nummer is wederom opgenomen in de befaamde studio van Joly en Terry West.

Sonja Onderstal lanceert haar eerste Duitstalige single
27-03-2013 20:34:00

Op 5 april 2013 zal Sonja Onderstal haar eerste Duitstalige Single " S.O.S. mei herz ruft nach dir" lanceren. De single zal gelijktijdig door "HMP Entertainment & Make it records" worden uitgebracht en hierdoor wereldwijd verkrijgbaar in alle downloadportalen. De verwachting is dat Sonja met haar nieuwe sound en style snel fans erbij zal krijgen in Nederland en Duitsland. In februari 2013 tekende de zangers o.a. bekend van " Vaarwel mijn liefste" een platencontract bij het Duitse platenlabel Make it records.

Musical ‘De Jantjes’ bereikt mijlpaal met 125.000 verkochte tickets
27-03-2013 20:22:00

Deze week is het 125.000ste kaartje verkocht voor de uiterst succesvolle musical ‘De Jantjes’. Het ticket werd vandaag in Koninklijk Theater Carré aan koper Maaike Oudt uitgereikt door Willeke Alberti, die in ‘De Jantjes’ te zien is als Na Druppel. ‘De Jantjes’ beleefde zijn première op zondag 23 september 2012 in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Hadewych Minis komt met single 'Chuck'
27-03-2013 19:09:00

Op 29 maart brengt de in Maastricht geboren actrice en zangeres Hadewych Minis haar single Chuck uit. De bijbehorende clip verschijnt gelijktijdig. Het nummer is afkomstig van het debuutalbum Hadewych Minis dat op 12 april uitkomt. Na het goed ontvangen Invite You is het de beurt aan de tweede single Chuck. Met Eric Corton, Wilfried de Jong en Hans Dagelet schoot Hadewych hiervoor de videoclip. Chuck is vanaf 29 maart digitaal verkrijgbaar via onder andere iTunes en Spotify. De clip verschijnt die dag op Youtube.

Release eerste single van het live debuutalbum van Simon Feenstra
27-03-2013 18:58:00

Voor zanger/ songwriter Simon Feenstra is er maar één reden om muziek te maken: De energie van de live ervaring, het samen muziek maken, overbrengen op je publiek. En dan is er dus maar één manier om een goede plaat te maken: totaal eerlijk en live, zónder enkele vorm van digitale bewerking, autotuning of  elektronische effecten. En dan niet in je eentje achter de piano, maar live in één take met een groot orkest. Iets wat geen enkele debuterende artiest ooit heeft gedaan, tegen de stroom in, een krankzinnig idee....What You Hear Is What You Get.

René Karst exclusief bij Lukassen Produkties
27-03-2013 18:50:00

Wat is een mooier moment dan de start van de lente 2013 te kunnen vertellen dat vanaf vandaag René Karst exclusief te boeken is bij Lukassen Produkties in Nijmegen.  Deze muzikale duizendpoot schrijft zijn eigen liedjes en is een van de weinigen die opvalt in het bos van zangers en zangeressen in Nederland. Met liedjes als "Supergavetijd", "Op de tafel dansen" en "Soms zit het tegen, soms zit het mee" is hij een graag geziene gast op alle soorten feesten. Een verrassende aanvulling op de standaard artiesten die vaak langskomen.

De Esperando`s komen met een nieuwe single
27-03-2013 17:29:00

De Esperando`s, afkomstig uit Drenthe zijn al vele jaren actief en hebben al grote hits achter hun naam waaronder "Ha ha die loosie`s", "Beuk em deur de panty", "Sexy Weekend" en Fabulous Tune. Het duo bestaat uit Herman Kaijser en Jan Egbert de Vries en zijn al vele jaren actief.Op dit moment wordt er in de welbekende Flowertree Studios hard gewerkt aan een nieuw album welke voor de zomer nog moet verschijnen. Hiervan is al een dijk van een hit bekend die in alle zalen waar de jongens spelen voluit meegezongen wordt.

'Vrij' is de tweede single van het nieuwe album Glitterjurk van JURK!
27-03-2013 15:30:00

'Vrij' is de tweede single van het nieuwe album Glitterjurk van JURK! dat in februari 2013 verscheen. De zomerse track is de opvolger van de single 'Als Ik Bij Jou Ben'. Beide tracks maken onderdeel uit van het album en theatertour 'Glitterjurk'. 'Glitterjurk' is een even herkenbare als verfrissende volgende stap van JURK!. Het album beweegt zich op verrassende wijze middels vrolijke uptempo popnummers, via bourgondische chansons en meeslepende ballads langs het leven zoals het is of zou moeten zijn.

Clip 'Even geen malaise' van Anita & Ed online
26-03-2013 20:55:00

Zoals algemeen bekend zitten we momenteel in een economische dip. Het is somberheid troef. Positieve dingen hoor je bijna niet meer, alleen maar malaise. Die tijd moeten we met z'n allen door zien te komen. Daarom hebben Anita en Ed een vrolijk liedje gemaakt, gecombineerd met een makkelijk dansje wat je zo mee kan doen. Een interactief liedje dus. Geen sombere tekst wat je misschien zou vermoeden bij de titel. Nee, "Even geen malaise" maar...... jawel..... polonaise.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool