RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Release eerste single van het live debuutalbum van Simon Feenstra
27-03-2013 18:58:00

Voor zanger/ songwriter Simon Feenstra is er maar één reden om muziek te maken: De energie van de live ervaring, het samen muziek maken, overbrengen op je publiek. En dan is er dus maar één manier om een goede plaat te maken: totaal eerlijk en live, zónder enkele vorm van digitale bewerking, autotuning of  elektronische effecten. En dan niet in je eentje achter de piano, maar live in één take met een groot orkest. Iets wat geen enkele debuterende artiest ooit heeft gedaan, tegen de stroom in, een krankzinnig idee....What You Hear Is What You Get.

René Karst exclusief bij Lukassen Produkties
27-03-2013 18:50:00

Wat is een mooier moment dan de start van de lente 2013 te kunnen vertellen dat vanaf vandaag René Karst exclusief te boeken is bij Lukassen Produkties in Nijmegen.  Deze muzikale duizendpoot schrijft zijn eigen liedjes en is een van de weinigen die opvalt in het bos van zangers en zangeressen in Nederland. Met liedjes als "Supergavetijd", "Op de tafel dansen" en "Soms zit het tegen, soms zit het mee" is hij een graag geziene gast op alle soorten feesten. Een verrassende aanvulling op de standaard artiesten die vaak langskomen.

De Esperando`s komen met een nieuwe single
27-03-2013 17:29:00

De Esperando`s, afkomstig uit Drenthe zijn al vele jaren actief en hebben al grote hits achter hun naam waaronder "Ha ha die loosie`s", "Beuk em deur de panty", "Sexy Weekend" en Fabulous Tune. Het duo bestaat uit Herman Kaijser en Jan Egbert de Vries en zijn al vele jaren actief.Op dit moment wordt er in de welbekende Flowertree Studios hard gewerkt aan een nieuw album welke voor de zomer nog moet verschijnen. Hiervan is al een dijk van een hit bekend die in alle zalen waar de jongens spelen voluit meegezongen wordt.

'Vrij' is de tweede single van het nieuwe album Glitterjurk van JURK!
27-03-2013 15:30:00

'Vrij' is de tweede single van het nieuwe album Glitterjurk van JURK! dat in februari 2013 verscheen. De zomerse track is de opvolger van de single 'Als Ik Bij Jou Ben'. Beide tracks maken onderdeel uit van het album en theatertour 'Glitterjurk'. 'Glitterjurk' is een even herkenbare als verfrissende volgende stap van JURK!. Het album beweegt zich op verrassende wijze middels vrolijke uptempo popnummers, via bourgondische chansons en meeslepende ballads langs het leven zoals het is of zou moeten zijn.

Clip 'Even geen malaise' van Anita & Ed online
26-03-2013 20:55:00

Zoals algemeen bekend zitten we momenteel in een economische dip. Het is somberheid troef. Positieve dingen hoor je bijna niet meer, alleen maar malaise. Die tijd moeten we met z'n allen door zien te komen. Daarom hebben Anita en Ed een vrolijk liedje gemaakt, gecombineerd met een makkelijk dansje wat je zo mee kan doen. Een interactief liedje dus. Geen sombere tekst wat je misschien zou vermoeden bij de titel. Nee, "Even geen malaise" maar...... jawel..... polonaise.

Ontvang gratis* editie 15 van artiestenblad Lucky Joe
26-03-2013 20:29:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Ronnie Tober is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 15 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. Naast een artikel over de populariteit van Radio Oranje Nationaal lees je het laatste nieuws van Henk Bernard en Yosee. In het 60 tellende full color magazine wordt tevens aandacht besteedt aan Alex, Romano Diederen en komt Ronnie Tober aan het woord over de Ronnie Tober Foundation en het 45 jarig samenzijn met zijn partner Jan.

‘So schön ist…’ nu ook aan buitenland verkocht
26-03-2013 15:46:00

De muziekprogramma’s van het Tv-productiebedrijf William Crossmedia uit Steenwijk met zangeres Chantal Roeters als uitvoerend producent beleven hun internationale doorbraak. De programmaserie ‘So schön ist…’ zal later dit jaar te zien zijn bij de Deense landelijke televisiezender dk4. De serie met Volkstümliche Musik, zal in bijna twee miljoen Deense huishoudens bekeken kunnen worden.  

Berry Daamen presenteert z'n inmiddels vijfde cd
26-03-2013 13:16:00

Het is inmiddels bijna 3 jaar geleden. Als schuchter jongetje werd door Berry Daamen vol trots en spanning het eerste liedje op een cd geperst. De bescheiden optredens, die af en toe plaatsvonden gaven telkens een gevoel van "op moeten kijken" naar de al bekendere regionale Nederlandse zangers en zangeressen. Vader en moeder waren de eerste trotse leden van zijn fanclub. Door zijn enthousiasme en het gewoon plezier hebben in het zingen voor anderen werd hij snel opgenomen in het wereldje van de Nederlandse artiesten. Vroeger werd hij ingehuurd om een zaal op te warmen en zachtjes in de mood te krijgen voor dat het echte geweld los ging barsten. En nu, elk weekend diverse optredens in steeds grotere zalen, met steeds meer publiek.

De Wannebiezz kijken terug op geslaagd theaterfeest
26-03-2013 12:21:00

De Stadsgehoorzaal in Vlaardingen schudde afgelopen zaterdag een avondlang op haar grondvesten. In het, tot de nok toe gevulde, sfeervolle theater vierden de Wannebiezz hun ´2853 daags bestaan´ met veel muzikale vrienden en een uitzinnig publiek. Al weken werd, door menigeen, reikhalzend uitgekeken naar dit theaterfeest en er ontstond een levendige handel in tickets, waardoor de verwachtingen voor "Vrienden van de Wannebiezz" hoog waren.

Sasja Brouwers lanceert nieuwe single bij Frank van Etten Records
25-03-2013 20:56:00

Sasja Brouwers tekende op 29 januari 2013 een platencontract bij Frank van Etten Records.  “De ideeën die er liggen zijn echt te gek en ik kan me daar enorm in vinden”, aldus Sasja. Naast het uitbrengen van diverse singles zal er ook dit jaar een album verschijnen van de uit Aalsmeer afkomstige zangeres. Het team van Frank van Etten Records heeft alle vertrouwen in haar en samen gaan ze er 1000% voor. Dit team zal ook het management en de boekingen gaan doen van Sasja die met haar aanstekelijke lach en vlotte babbel het publiek altijd mee krijgt.

Word fan van The Red Strats en krijg € 5.00 korting op concert
25-03-2013 16:49:00

Het wordt een groot spektakel vrijdagavond 19 april in de Kees Kist Lounge van het AZ Stadion in Alkmaar. The Red Strats spelen in een apart deel van deze lounge waar een groot aantal van onze bezoekers heerlijk kan zitten en van de muziek kan genieten. Onze Mike zal u deze avond zeker weer vermaken met zijn prachtige stem.

Stefan Mondial in 'Bloed, Zweet en Tranen'
24-03-2013 19:46:00

De Grolse zanger van het levenslied Stefan Mondial die enkele jaren geleden een hitje had met "Wij vieren feest" is uit meer dan 4000 aanmeldingen geselecteerd om mee te doen aan het nieuwe SBS6 programma "Bloed, Zweet & Tranen". Na twee zeer spannende voorrondes heeft Stefan zich weten te plaatsen voor de TV-audities. "Bloed, Zweet & Tranen" is een talentenjacht waarin André jr. en Roxeanne Hazes met Danny de Munk en Gerard Joling op zoek gaan....

Lucas en Gea presenteren nieuwe single in Woltersum
24-03-2013 17:16:00

Lucas en Gea presenteren op zondag 31 maart hun nieuwe cd single "Een heerlijk leven" bij  Café "De witte brug" te Woltersum ( Groningen). Het lied is geschreven en gecomponeerd  door Johan Meijers en dat is zeker geen onbekende in de muziekbranche. Lucas en Gea die bekend staan om het volkse repertoire hebben ook dit keer weer een goed liedje in handen. Ook de vorige single "Mooier dan mooi" deed het goed in de Nederlandse hitlijsten. Meewerkende artiesten zijn: Jan Warringa, Reina, Hero en Rika.

Nieuwe single van Jolanda ten Hoven slaat aan
24-03-2013 12:07:00

Jolanda ten Hoven presenteerde 3 maart haar nieuwe cd single "Blijf bij mij" bij Restaurant "De Middenstip" te Epe. Dat is ook de woonplaats van de 42 jarige zangeres die op dit moment hoge ogen gooit met dit liedje geschreven door Jeroen Dirksen. Het werd opgenomen in de World Vision Studios  in Duitsland en het geheel geproduceerd door L & G producties. Bij diverse stations staat het liedje in de playlist en komende week is het zelfs de Hollandse nieuwe bij onze vrienden van RADIONL.

Job Bovelander heeft de Oranje Kroon
24-03-2013 11:47:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 25 maart is dat ‘Zo’, de swingende nieuwe single van Job Bovelander. Nadat hij als acteur al te zien was in diverse toonaangevende films, tv-series en musicals bouwt Job nu verder aan zijn zangcarrière. Voor dit nieuwe nummer werkte Job samen met tekstschrijfster Belinda Meuldijk, die een groot aantal hitsingles op haar naam heeft staan.

Pech voor Zanger Anno de Weijs
24-03-2013 11:39:00

Zanger Anno de Weijs die binnenkort zijn eerste single "ls het om liefde gaat " wilde lanceren heeft de pech van zijn leven. Tijdens een voelbaltraining is hij zodanig gevallen dat hij zijn schouder gebroken heeft, met als gevolg dat de zanger zijn optredens voor de aankomende tijd zal moeten afzeggen. Tevens is in overleg met het management besloten om de release van z'n debuutsingle uit te stellen tot eind mei vanwege de nog op te nemen clip.

Volkszanger Frank van Etten schrijft en produceert de nieuwe single voor Patrick van de Worp
23-03-2013 11:20:00

"Alsof een engel op je schouder" is de titel van de nieuwe single van Patrick van de Worp. Dat hij echt talent heeft laat hij horen met deze gevoelige ballade. Frank van Etten heeft het geheel geproduceerd en is opgenomen in de studio van Frank in Apeldoorn. De clip is onlangs al opgenomen door Tom van de Borst van Clipstudio en zal binnenkort te zien zijn bij TV Oranje. Vanaf maandag 25 maart zal het lied overal te downloaden zijn. Patrick van de Worp is in 1981 in Rotterdam geboren.

Gino Graus krijgt nieuwe single uitgereikt door Jan Keizer
23-03-2013 10:58:00

Het was een bijzondere avond voor de 13-jarige Gino Graus. Tijdens zijn optreden bij het Mega Piraten Festijn in Barneveld op vrijdag 22 maart 2013 is door Jan Keizer zijn nieuwe single officieel uitgereikt. De single heet “Betoverd met je ogen” en is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak, bekend van de hits van Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Wolter Kroes en vele anderen. De tekst en muziek van het nummer is geschreven door Jeffrey Weber, de zoon van Marianne Weber.

Nieuwe single met clip van MarieChristien voor de naderende troonswisseling
22-03-2013 21:53:00

MarieChristien zingt Nederlandstalige (meest zelfgeschreven) liedjes, variërend van rustige ballads tot up-tempo nummers die alle goed in het gehoor liggen. Vanaf 1997 bracht zij 8 solo-albums uit. Een veelzijdig artieste  die haar publiek al vijftien jaar lang elke keer opnieuw weer weet te boeien. Begiftigd met een kraakheldere, zuivere stem brengt deze sprankelende podiumvrouw haar nummers met een ongekende spontaniteit. Ze wordt daarbij naar keuze ondersteund door geluidband met eigen techniek of begeleid door een vijf-koppig combo.

Nieuwe single voor Henk Klos
22-03-2013 21:44:00

Na een periode van stilte komt de uit Zoetermeer afkomstige zanger Henk Klos dan eindelijk met een nieuwe single! “Alles Wat Ik Doe” is een vrolijk up-tempo nummer. De productie is gedaan in Studio ’69 door Laurens van Wessel (bekend van o.a. Frans Bauer en Rob van Daal). Deze single is al veelvuldig te horen bij diverse radiostations en wordt ondersteund door een geweldige videoclip. “Alles Wat Ik Doe” is verschenen bij JeSa Productiones en de promotie is in handen van Casper Janssen Music Promotion.

Marco Korebrits presenteert nieuwe cd in St. Willebrord
22-03-2013 21:37:00

Verano Sonido (Zomerse klanken) is de titel van de nieuwe cd van Marco Korebrits. Dit is binnen een jaar jaar tijd de vierde productie die hij lanceert. Op zaterdag  4 mei 2013 zal Marco zijn nieuwe single presenteren bij Zaal "De Toffe Peer" in St. Willebrord. Vanaf 20.02 uur zullen tal van collega-artiesten hem bijstaan. Op deze cd staan twee Nederlandstalige nummers, te weten "Dans met mijn" en “Laguna Bleu”. Het eerste lied heeft Marco zelf heeft geschreven en is een lekker zomers up tempo liedje waar je vrolijk van wordt.

‘Oranje Top 30’ populair bij lokale omroepen
22-03-2013 12:51:00

Nederland kleurt muzikaal fel oranje nu lokale en regionale omroepen massaal besluiten om de wekelijkse ‘Oranje Top 30’ uit te gaan zenden op radio en televisie. Nadat de puur Nederlandse hitlijst van muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal eind februari gratis beschikbaar kwam voor uitzending, liep het al gauw storm.

Nick & Simon komen op nummer 1 binnen in de Media Markt Top 40
22-03-2013 11:58:00

De single ‘Julia’ van Nick & Simon is vandaag op  nummer 1 binnen gekomen in de Media Markt Top 40. Het komt zelden voor dat een Nederlandstalig liedje nieuw op nummer 1 de Top 40 binnen komt. Dinsdag werd al bekend gemaakt dat Nick & Simon een wereldrecord hebben gevestigd dat erkend is door Guinness World Records™.Gelijktijdig met de originele single ‘Julia’, die op hun vijfde studioalbum ‘Sterker’ staat, brachten Nick& Simon 153 alternatieve singles uit met verschillende vrouwennamen.

Eerste Nederlandstalige clip en cd-single van Marc Didden een feit
22-03-2013 08:17:00

Marc Didden zong al eerder de lokaal bekende Limburgstalige liedjes ‘Schiethoezer’ en ‘Heële’. Van het laatste nummer, maakte hij ook al een videoclip, die veel bekijks gaf op You Tube, in weekblad Privé, bij de KRO, TV Oranje en bij RTV Parkstad. Bij zijn nieuwe nummer ‘Wij’ maakt hij de overstap van de Limburgse taal naar het Nederlands.

Nieuwe single 3JS verschijnt op 21 april 2013
21-03-2013 22:27:00

"Zo Mooi Als Jij" is de tweede single afkomstig van het succesvolle album ‘Het Beste van 3JS: Totzoverder’, dat 5 weken in de top 10 van de Album Top 100 heeft gestaan. Momenteel toert 3JS door het land langs alle theaters met hun show Bronnen waarbij ze hun eigen hits combineren met evergreens van The Rolling Stones, Pink Floyd, Dean Martin en vele andere. Deze single bevat twee unieke bonustracks uit de show: Voor Eens En Altijd/Beautiful Day (U2) en  In My Place (Coldplay)/Hou Van Mij.

Ralf Mackenbach zet zich in voor Instituut voor Menselijke Ontwikkeling
21-03-2013 21:29:00

Op 27 maart vliegt zanger Ralf Mackenbach naar Rusland om zich in te zetten voor het Instituut voor Menselijke Ontwikkeling. De populaire zanger is door de internationale organisatie tot en met  1 april uitgenodigd om naar Moskou te komen. De zanger heeft heel veel zin in deze trip, die ongetwijfeld tot een van de hoogtepunten van zijn carrière gerekend kan worden. Vorige week stond hij nog in Tripodia in Utrecht in het voorprogramma van Cody Simpson en nu zal hij in Rusland een aantal bijzondere dingen gaan doen. Ralf zal tijdens zijn bezoek namelijk seminars houden , welke worden uitgezonden op radio en tv en vragen beantwoorden over Nederland.

Nieuwe single voor de Bökkers
21-03-2013 20:59:00

"Morattamottamotta" is de titel van de nieuwe single van de Bökkers. De groep bestaande uit zanger/gitarist Hendrik-Jan Bökkers, zanger/gitarist Erik Neimeijer, bassist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hober staan garant voor gebalde vuisten, middelvingers, bier en heel veel feest. De heren beseffen goed waar het in de rock’n roll om draait: rebellie en plezier. En da’s best een verademing in deze tijden waarin een gemiddeld rockconcert meer lijkt op een wanhopige schreeuw om de verhoging van de dagelijkse dosis Prozac.

Afrojack tekent deal met Universal
21-03-2013 17:19:00

Afrojack, een van de meest gewilde producers en dj’s ter wereld, heeft een exclusieve, wereldwijde deal getekend met Island Records en Universal Music Group. De Nederlander gaat de samenwerking aan via zijn eigen label Wall Recordings. De eerste release binnen deze nieuwe constructie is de single ‘As Your Friend’ featuring Chris Brown. Het nummer is geschreven door Afrojack, Chris Brown, Leroy Styles, DJ Buddha, Polow da Don en Nadir Sakir en is geproduceerd door Afrojack.

Meezingen het motto tijdens de Nacht van Oranje
21-03-2013 16:50:00

Meezingen is het motto rondom Koninginnedag en dit jaar des te meer. Op het podium in het Sportpaleis van Ahoy waar daags erna het nieuwe koningspaar toegezongen zal worden, wordt door de top van de Hollandse artiesten op 29 april een enorm feest gebouwd. Als vanouds kan het volledig in oranje uitgedoste publiek meezingen met de grootste vaderlandse hits. Niet in de laatste plaats door de nieuwe medleyblokken, die elk uur in het programma zullen afronden. De medleys worden vertolkt door ras-talenten Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein.

Gordon weer thuis
21-03-2013 16:46:00

Gordon is na een nacht opgenomen te zijn in het ziekenhuis  al weer thuis. Hij werd in de nacht van dinsdag op woensdag onwel en belde met de nooddienst. De zanger werd ter observatie opgenomen omdat hij sprak van pijn op de borst, benauwdheid en koorts. Al weken loopt de zanger met griepverschijnselen en de theatertournee met LA The Voices en de opname met X-Factor bracht grote werkdruk met zich mee en daardoor had Gordon geen kans of periode voor herstel. 

Paul Turner beroofd van Iphone
21-03-2013 16:41:00

Paul Turner is zich vannacht rot geschrokken. Na een gezellig avondje uit, nog in verband met zijn verjaardag op maandag 18 maart, werd hij vlak voor zijn woning in Amsterdam beroofd van zijn IPhone. De geschrokken Paul, die overigens niets mankeert heeft meteen contact opgenomen met Vodafoon om zijn telefoon te blokkeren. Paul laat zich door de beroving niet uit het veld slaan. Dit is trouwens al de tweede incident met zijn IPhone. Tijdens zijn laatste Curlydag in september liet hij de telefoon al uit zijn handen vallen en was het scherm kapot.

C.C.R. Revival Tribute Band naar Manderveen
20-03-2013 21:20:00

Op zaterdag 20 april 2013 zal de C.C.R. Revival Tribute band een optreden verzorgen bij Partycentrum Peddemors in Manderveen verzorgen. De bandnaam verraadt meteen al duidelijk waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Dat is namelijk de eind jaren zestig begin jaren zeventig enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival.

Muziekzenders lanceren unieke verzamelboxen
20-03-2013 21:01:00

De snelgroeiende radiozender Radio Oranje Nationaal en de immens populaire muziekzender TV Oranje brengen deze week drie CD-boxen op de markt met in totaal negen CD’s boordevol Hollandse hits. Het gaat om een keur aan Nederlandse artiesten die geregeld bij Radio Oranje Nationaal en TV Oranje te beluisteren en te zien zijn, verdeeld over de verzamelboxen Grootste Hollandse Hits, Grootste Hollandse Feest Hits en Grootste Hollandse Nostalgische Hits.

Country Wytske geeft minicursuc Fries
20-03-2013 17:28:00

We kunnen gerust spreken over een gevestigde naam als we het hebben over Country Wytske. Ze staat garant voor een daverende Fryske Feestavond……swingend, melodieus, energiek en gezellig!! De mooiste countryklassiekers heeft zij voorzien van een pakkende Friestalige tekst die makkelijk door het publiek kan worden meegezongen. En hiermee heeft ze vele harten weten te veroveren zowel binnen als buiten de provincie grens.  In de streektaalmaand heeft ook zij gekozen om met een single te komen en wel met “ Bûter, brea en griene tsiis”.

Vijfde naam Sweelpop 2013 bekend
20-03-2013 17:18:00

De beste Rolling Stones coverband van Nederland. Zo wordt Gimme Shelter uit Emmen vaak gekwalificeerd. Eén ding hebben de twee bands in ieder geval gemeen. Beiden zijn ‘still going strong’. The Rolling Stones zijn al 50 jaar actief, Gimme Shelter doet het met de helft. De ‘glimmer twins’ brengen de nummers van The Stones met veel passie en gedrevenheid.

Kaskraker ‘K3 Bengeltjes’ nu op DVD!
20-03-2013 17:03:00

‘K3 Bengeltjes’ is vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD! Deze vierde K3-film ging op 12/12/’12 in première en viel duidelijk meteen in de smaak. Met inmiddels meer dan 565.000 bezoekers in de Benelux is ‘K3 Bengeltjes’ een echte bioscoophit! Naast Karen, Kristel en Josje zijn er ook heel wat bekende gezichten te zien in de film waaronder Charly Luske, Hans Cornelissen, Winston Post, Sam Gooris en vele anderen. Voor wie het knotsgekke K3-filmavontuur nog niet gezien heeft of het nogmaals wil beleven is er vanaf nu de gloednieuwe DVD ‘K3 Bengeltjes’! Het verhaal van de film: Karen, Kristel en Josje zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes logeren een weekendje in hun appartement.

Talenten Angela Groothuizen brengen single uit
20-03-2013 16:51:00

Woensdag 20 maart brengt Sway haar eerste single ‘Stop and Stare’ uit. Onder leiding van Angela Groothuizen timmert het talentvolle trio Aïcha (21), Janice (21) en Saja (20) hard aan de weg. De muziek van Sway kent invloeden van swing, Motown en Big Band in een modern jasje. Een unieke brug tussen jaren 50/60 jazz en hedendaagse popmuziek. De single ‘Stop And Stare’ is door de dames zelf geschreven, in samenwerking met Dillon Lewis die ook de productie voor zijn rekening nam.

‘Dan lijkt het zomer’...nieuwe single van Herman van Dooren
20-03-2013 16:36:00

Zanger en entertainer Herman van Dooren stond van kleins af aan al graag in de schijnwerpers. Zo kon het gebeuren dat hij al op zijn dertiende een lokale talentenjacht wist te winnen. Lange tijd keek hij vervolgens in het geheel niet om naar de microfoon maar sinds enige tijd is de zanger weer volop in de running met meer dan honderd optredens per jaar. Deze in Apeldoorn woonachtige entertainer bracht nummers uit als ‘Kreta’, ‘Steeds in mijn gedachten’ en ‘Nu heb ik jou gevonden’.

Line up Mainstage Dutch Valley Festival 2013 compleet
20-03-2013 16:18:00

De organisatie van Dutch Valley Festival heeft bekend gemaakt dat Racoon, winnaar van de Popprijs 2013,  de line-up van de Mainstage van het event  dat op 10 augustus plaatsvindt completeert.  Naast Racoon zullen Jan Smit, Kane, 2 Unlimited, Gers Pardoel,  Rob de Nijs en de 3JS optreden op het grootste podium van het festival. Het Dutch Valley Festival is deze zomer opnieuw het grootste evenement met muziek en artiesten van Nederlandse bodem.

Einde voor Volume BV...diverse artiesten op zoek naar nieuw boekingkantoor
20-03-2013 15:59:00

De directies van Volendam Music B.V. en Lukassen Produkties VOF hebben besloten om per 1 april 2013 de verkoopactiviteiten van Volume BV te staken. Mede door het ongunstige economisch klimaat is het niet gelukt om van Volume BV een rendabel bedrijf te maken. De contracten van Peter Beense en Vinzzent zullen per heden worden overgenomen door Volendam Music B.V. De contracten van Rene Karst worden door Lukassen Produkties overgenomen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool