RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Golden Earring zoekt hoofdrolspelers en figuranten voor nieuwe video
29-07-2012 11:38:00

Nederlands grootste rockband aller tijden heeft een oproep geplaatst om mee te spelen in hun nieuwe videoclip: “Hier effe een berichtje van ons. Het lijkt ons supergaaf als jij ons jonge evenbeeld wordt in onze nieuwe clip! Voor de single ‘Still Got The Keys To My First Cadillac’ gaan wij een clip filmen. Wij zoeken vier jongens tussen de dertien en zestien jaar oud, die in een Earring-samenstelling kunnen spelen in de nieuwe clip (je kunt dus al bassen, drummen, gitaar spelen en zingen!!).

René Schuurmans heeft de Oranje Kroon
29-07-2012 11:27:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 30 juli is dat ‘Als Het Weekend Is’, de nieuwe single van René Schuurmans. Het is een gezellig, feestelijk nummer dat klinkt zoals de fans René graag zien en horen. Een track ook die, zoals de titel al verraadt, een ode brengt aan het weekend. René heeft de plaat opgenomen samen met producers John Dirne en oude bekende Kees Tel, die in het verleden ook al tekende voor veel grote successen van René.

Nieuwe single voor Will de Brouwer
29-07-2012 11:18:00

Na zijn succes met de single “Ik wil met jou de hele wereld rond” waarmee hij 7 weken in de top 5 stond in de  TV Oranje verzoekparade,  heeft Will de Brouwer een waardige opvolger gevonden in “Zing en dans met mij”. Samen met OMP Oerlemans muziek producties is Will op weg om zijn eigen herkenbare repertoire op te bouwen. “Zing en dans met mij”is een single met een kleine boodschap, zingen en dansen maakt je blij natuurlijk, aldus Will en vrolijkt de mensen op. Vanaf 30 juli zal de single op de downloadportals gaan verschijnen.

Lenie Gerrits komt met een nieuwe single
29-07-2012 10:53:00

Begin 2010 brak Lenie Gerrits uit Spankeren landelijk door met zijn single "De Rolleman" die hij in eigen beheer uitbracht. Hier moest natuurlijk een vervolg op komen en werden al gauw plannen gemaakt voor een album. Helaas heeft het toch nog een jaar geduurd voordat zijn album klaar was. Lenie werd benaderd door Rob Ebbers van het platenlabel Dee 2 Records. Tekstschrijver en componist Henny Thijssen schreef alle liedjes.

Smartlapfm gaat verder als www.bestehitmix.nl
28-07-2012 20:51:00

Na ruim 10 jaar stopt Smartlapfm. Hiermee willen ze een periode achterlaten die leuke maar ook pijnlijke en gevoelige dingen had. Toch gaan ze verder als www.bestehitmix.nl, met een waanzinnig team die staat voor gezelligheid en muziek die je nergens hoort. Op BesteHitmix gaan ze een aanval gooien op een breed publiek.

Internationaal succes voor Marian Mayloo
28-07-2012 20:18:00

“Was je maar hier” en “Zie mij hier nu staan” zijn de 2 single’s die hebben kunnen rekenen op veel radio steun. Dit jaar kwam daar in een aantal versies Djambo Djambo bij. Het nummer wat ze brengt samen met Socaboy ( bekend van de hit Follow the leader). Djambo Djambo is niet onopgemerkt gebleven want het werd opgemerkt door vooraanstaande ‘dance’ label FFITP . Deze heeft van Djambo Djambo inmiddels een aantal opzwepende remixen laten maken.

Belinda & Jose nemen deel aan theatershow van Danny de Munk en Henk Poort
28-07-2012 14:28:00

N.a.v. de SBS 6 uitzending van de 25 leukste internetartiesten en het zien van de clip "bubbelbad" van Belinda & Jose heeft Danny de Munk hen gevraagd deel te nemen aan zijn theatershow "Jeugdherinneringen2" voor het onderdeel "4 minutes of fame". Het duo mag met toestemming van het management verklappen dat ze zijn verkozen om op de premiere te stralen op het grote podium van schouwburg het Park in Hoorn alwaar ze de hit "Bubbelbad" laten horen. Komend seizoen staan de goede vrienden Danny de Munk en Henk Poort klaar met een compleet nieuw programma. Als muzikale gastheren nemen zij u mee langs dierbare herinneringen met als ingrediënten humor en veel uiteenlopende  muzikale hoogstandjes.

Bekende figuranten in Clip René le Blanc
28-07-2012 14:08:00

Vandaag is de nieuwe videoclip uitgekomen van René le Blanc met als titel "Laten we dansen". In deze clip figureren o.a. René Eshuijs, Dennis Jones en Dré. Volgens betrouwbare bronnen kan dit nummer wel eens een Zomerhit gaan worden. De single is nog maar net 7 dagen uit en begint zijn weg al te vinden. Bij verschillende zenders staat het nummer al in de playlisten en is hij bij sommige zenders al alarmschijf. Ook in Belgie wordt er zeer positief gereageert op de zomerse klanken van dit nummer.

Shownieuws de komende week i.v.m. vakantie beperkt bijgewerkt
28-07-2012 13:41:00

I.v.m. vakantie wordt de shownieuwspagina wel voorzien van het laatste nieuws, maar slechts 2 keer per dag bijgewerkt.

The Olympic Voices lanceren 'Doe de Anky met zijn allen'
27-07-2012 11:50:00

Na de 'De Oranje Tralala' van 'EK The Voices' komen nu in de nieuwe formatie 'The Olympic Voices' met een nieuwe dans en lied 'Doe de Anky met zijn allen'. Het is een vrolijke ode aan ons Nederlands trots op de OS, Anky van Grunsven. Anky is met recht onze heldin tijdens de Olympische Spelen in Londen!

District bezingt voorliefde over Ameland
27-07-2012 08:07:00

District een band met rasartiesten uit het Oosten des lands is op dit moment druk met de muzikale promotie bezig van een van Neerlands mooiste  waddeneilanden. In het nummer "zomerliefde" bezingen deze heren hun voorliefde over Ameland. En niet zonder resultaat want het nummer is op het vakantie eiland enorm goed ontvangen. Voor de heren van District reden genoeg om ook de vaste wal op te gaan en hun promotionele activiteiten voor Ameland voort te zetten.

‘Ga je met me mee’ nieuwe single Dennis Franke
26-07-2012 21:42:00

De nieuwe single van Dennis Franke ‘Ga je met me mee’ heeft alle ingrediënten die je van een zomerhit mag verwachten. Het nummer is een lekkere meezinger met een aanstekelijke melodie. De zomer van 2012 heeft lang op zich laten wachten. Zou het toeval zijn dat, op de dag dat dit nummer is uitgebracht, ook het zomerse weer in Nederland is begonnen? Dennis Franke doet veel verschillende muzikale projecten. Zo toert hij door het land en treedt met zijn band TOF! op op kermissen, feest en pleinfeesten.

Nieuwe single Michel Teló – Bara Bara
26-07-2012 21:34:00

Na het overweldigende succes van zijn debuutsingle in Nederland – Ai Se Eu Te Pego (Nooossaa!) – die inmiddels is bekroond met een drievoudige -platina status, laat onze vrolijke Braziliaan wederom de zon schijnen met een kneiter van een hit. Ook dit keer swingt het aan alle kanten en komt het Braziliaanse temperament je tegemoet. Met een zeer aanstekelijk refrein ‘Bara Bara (Berê Berê)’ kan het niet uitblijven dat deze nieuwe single binnen de kortste keren ook op alle denkbare playlisten te vinden is.

‘Amsterdamse Zomerweken’ bij BravaNL
26-07-2012 08:59:00

Cultuurzender BravaNL zet gedurende de zomermaanden traditiegetrouw de schijnwerpers op het Amsterdamse muziekleven. Onder de noemer ‘Amsterdamse Zomerweken’ worden van zaterdag 28 juli tot en met maandag 20 augustus dagelijks uitzendingen gewijd aan concerten, voorstellingen en klassieke musici uit Amsterdam. Daarbij wordt tevens veel aandacht besteed aan het Grachtenfestival, dat dit jaar plaatsvindt van 10 t/m 19 augustus.

Nieuwe single Peter Beense – Jij bent een kanjer
25-07-2012 17:23:00

Eén van de populairste volkszangers van ons land is Peter Beense. Met zijn bariton stem is hij al jaren hét boegbeeld voor een feestje en één van de best geboekte artiesten van ons land. Waar Peter verschijnt gaat het dak eraf, is het altijd feest en zijn de glazen goed gevuld. Voor zijn nieuwe single ‘Jij bent een kanjer’ gooit Peter het tempo een flink stuk omhoog en komen de beats per minute je lachend tegemoet. De track is voor sommige wellicht al een bekend geluid aangezien het een cover is van de populaire Spaanse zanger, David Bisbal.

Nieuw album voor Die Amigos
25-07-2012 16:56:00

Op 3 augustus komt het nieuwe album van Die Amigos uit met de naam Bis ans Ende der Zeit. Dat wordt ook de naam van de tour waarmee ze in 2013 door Duitsland gaan touren. Al meer dan veertig jaar zijn de broers Karl-Heinz en Berng Ulrich bezig met muziek en pas de laatste zes jaar zijn ze echt doorgebroken en nu een gevestigde naam. In 2007 begonnen ze met een eerste solo-tour en de fans stonden in de rij om Die Amigos in concert te zien. Toch hebben Die Amigos zich niet door al dat succes laten veranderen.

Willie Oosterhuis reikt eerste exemplaar uit aan Michel Bodifee
25-07-2012 16:47:00

Eindelijk is het zomer en de temperaturen hoog gestegen, in veel sectoreren is het komkommertijd, maar niet bij Pitch Up Records! Op 3 augustus komt de nieuwe single nameilijk uit van Michel Bodifee met de toepasselijke titel “Zing met me mee! Donderdag 26 juni zal Michel uit handen van Willie Oosterhuis het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Bodifee staat tijdens het TV-spektakel De Deure XXL op de buhne en dan zal ook de single voor het eerst aan het publiek ten gehore brengen.

TV Lucky Joe wordt vervolgd op zondag 5 augustus
25-07-2012 11:33:00

Na de eerste opname van het muziekprogramma TV Lucky Joe op 1 april jl. bleek er veel animo te zijn voor het programma bij artiesten en omroepen. Vandaar dat Stichting Lucky Joe besloten heeft om dit jaar nog 3 programma’s op te nemen in Stadskanaal. Het is een muziekprogramma met bekend en onbekend talent uit heel Nederland, maar ook de Duitse schlagerartiesten melden zich al bij Joseph om mee te werken aan het programma. Vanaf aflevering 1 hebben ze de rubriek “Herinnert u zich deze nog” verwerkr in het programma en deze blijkt zeer geliefd te zijn.  De eerstvolgende opname is op zondagmiddag 5 augustus bij zaal Gossen in Stadskanaal.

Nieuwe single voor Jan Koevoet
24-07-2012 15:17:00

Na zeven jaar heeft Jan Koevoet zijn single Bella Bella Amore opnieuw uitgebracht. Dit keer in een compleet nieuwe, verfrissende en moderne versie. De nieuwe single is wederom  gearrangeerd en geproduceerd door Manfred Jongenelis in Etten-leur. De sfeervolle videoclip bij het nieuwe liedje van Jan Koevoet staat online op YouTube en is binnenkort ook te zien bij o.a. TV Oranje.

Zoektocht naar zomerhits Zomerse 50 in stroomversnelling
24-07-2012 14:44:00

De jaarlijkse zoektocht naar de grootste zomerhits in de Zomerse 50 is in een stroomversnelling gekomen door het mooie weer van dit moment. Door het trieste weer van de afgelopen weken bleef het aantal stemmen achter bij de verwachting, maar nu is er een ware inhaalslag gaande.

Mick Harren weg uit Mokum
24-07-2012 09:00:00

Mick Harren geeft nooit op en heeft eindelijk het succes waar hij al 28 jaar aan werkt. Niet alleen met zingen gaat het de sympathieke zanger voor de wind, maar sinds kort heeft de in Amsterdam geboren en getogen artiest een eigen tv programma bij de zender AT5. Mick in Mokum is de werktitel, waarin Harren op zoek gaat naar het verhaal en de oorsprong van het levenslied. Zoals de titel doet vermoeden, gaat Mick op zoek naar nabestaanden van echte Amsterdamse iconen zoals Willy Alberti, Johnny Jordaan, Tante Leen, Manke Nelis en vele andere grootheden. Hij praat met de nabestaanden over hoe het er in die tijd aan toe ging, wat voor een persoon het was als artiest, maar ook als mens.

Vernieuwde site lengproducties.nl
23-07-2012 20:21:00

Lengproducties.nl heeft de website aangepakt met nog meer informatie voor muzikaal Nederland. Het platenlabel startte in 2009 met producties voor derden en maakte sindsdien meer dan 100 single en album producties voor Nederlandstalige artiesten. Ook maakten ze in dezelfde tijd nog ruim 50 producties voor het duo Lucas en Gea.In 3 jaar tijd is dit bijna explosief te noemen, maar door te werken met topproducers als Niels Lingbeek.

Nieuwe single voor Johnny van Veldhoven
23-07-2012 11:10:00

Afgelopen zaterdag lanceerde Johnny van Veldhoven z'n nieuwe single "Alleen jij" Na jaren vol tevredenheid met Manfred studio’s te hebben samengewerkt ging hij dit keer zelf aan de slag. Hij schreef zelf de tekst maar nam ook de muziek - arrangementen en opname op zich. Een single dus geheel door hem zelf in elkaar gezet. Maar dat is nog niet alles…ook zijn website is door hem zelf helemaal vernieuwd en is gelijk met de nieuwe single online gegaan. Kijk voor meer info op www.johnnyvanveldhoven.nl

John de Bever komende donderdag in Oranje Café
22-07-2012 11:04:00

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal oragiseren maandelijks het Oranje Café. De cafés die hieraan meedoen, zijn elke maand een dag lang Oranje Café met live muziek van eigen bodem. De kijkers en luisteraars kunnen zo de artiesten van dichtbij meemaken en meefeesten en zingen.

Danny Froger heeft de 'Oranje Kroon'
21-07-2012 00:00:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 23 juli is dat ‘Harder’, de nieuwe single van Danny Froger. Na het grote succes van zijn eerste single ‘Vandaag’ is het nu tijd voor een opvolger. ‘Harder’ is een up-tempo zomerplaat. Een feelgood popsong over het ultieme liefdesgevoel: verliefd zijn. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door een spectaculaire videoclip waarin we Danny zelfs in actie zien op een waterscooter!

Clubtour Elske DeWall
20-07-2012 17:14:00

Dit voorjaar verscheen ‘Brave’, het tweede album van Elske DeWall. Lovende recensies, een track voor de Nederlandse speelfilm ‘Alle Tijd’, de titelsong voor de RTL4-serie ‘Moordvrouw’ en de single ‘Stains on my Heart’ (die breed ondersteund werd door 3FM en Q-Music) zijn de eerste wapenfeiten van ‘Brave’. De zangeres laat op dit album horen dat ze tot de beste vocalisten van Nederland behoort. Dit jaar heeft Elske DeWall veel met haar band getourd langs de Nederlandse theaters en festivals.

Xander de Buisonjé komt met nieuw live album
20-07-2012 14:45:00

Vandaag 20 juli komt Xander de Buisonjé’s nieuwe live album  uit, ‘Xander in Concert’. Dit album is een registratie van de show die Xander op 24 juni gaf in Studio 21 en is daarmee een perfect aandenken voor iedereen die ooit een show van Xander heeft bezocht.  Samen met zijn 13-koppige band wist Xander voor een uitzinnig publiek een indrukwekkende show neer te zetten. Zo stak de zanger tijdens dit sfeervolle concert oude songs in een nieuw jasje en bracht hij covers van muzikale grootheden ten gehore.

Nieuwe single en clip van Django Wagner
20-07-2012 12:36:00

Na de hitsingle met collega Frans Duijts verschijnt Django Wagner nu solo met een nieuwe single "Als Jij Niet Kiezen Kan". De single is voorloper van het nog te verschijnen album die medio oktober zal verschijnen. Niets is aan het toeval overgelaten om hier een top single van te maken. De eerste single van Django Wagner verscheen in maart 2009. Op deze opname werd hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” stond wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. 

Twentse lokale omroepen gaan samenwerken
20-07-2012 12:23:00

Tien lokale omroepen in Twente gaan samenwerken in het Mediacentrum Twente en hebben daartoe maandagavond in de studio’s van Radio Hengelo TV een intentieverklaring ondertekend. De omroepen verzorgen samen een aaneengesloten gebied met meer dan een half miljoen inwoners. Door meer te gaan samenwerken, maar tegelijk ook hun autonomie te behouden willen de omroepen hun lokale kracht vergroten.

Crist Coppens geniet van elke dag
20-07-2012 12:11:00

Wat zou het toch mooi zijn als je een winkel zou binnenstappen en het opgewekte gezang van de winkelier je meteen alle vrolijkheid zou geven. Dat bestaat niet? Toch wel! Crist Coppens is naast keurslager namelijk ook enthousiast zanger. Je moet ervoor naar Noord-Limburg maar dan heb je ook wat. Deze zingende slager uit Horst is te beluisteren in zowel het Duits-, Engels- als in het Nederlandstalig. Wat dat laatste betreft heeft hij al aardig wat wapenfeiten op zijn palmares staan: Zo zong hij op een kampioensfeest van PSV.

Robert Pater & Dora lanceren duet
19-07-2012 15:45:00

Robert Pater bekend van ' Waarom ben jij nooit op zondag vrij' en 'Mooie Madonna'  en Zangeres Dora  bekend van ' Amore Amore' zijn elkaar in januari 2011 tegen het lijf gelopen en sinds die tijd niet meer bij elkaar weg te slaan. De 2 kregen een relatie en nadat ze alle tweel druk bezig waren met hun grote passie ' muziek' besloten ze om samen een keer de studio in te gaan. Ze namen contact op met Henk van Broekhoven oftewel John Spencer en lieten door hem een tekst schrijven op het nummer van The Brotherhood of Man.

Nieuwe single Tim Douwsma – De Hele Nacht
19-07-2012 15:29:00

Zingen, presenteren, acteren, poseren, dit multi-talent kant het allemaal. Tim Douwsma is al jaren één van de meest besproken artiesten van de jonge generatie. Met al aardig wat successen op zak ziet het erna uit dat deze oer-Hollandse knapperd, de komende weken, een hele dik hit gaat scoren. Met de single ‘De hele nacht’ geeft Tim een eigen interpretatie aan het origineel ‘Esclavo De Sus Besos’ van de Spaanse zanger David Bisbal.  Met een ijzersterk arrangement en een catchy refrein zijn alle dames van Nederland en België gewaarschuwd.

Nieuwe single René Schuurmans - 'Als Het Weekend Is'
19-07-2012 10:45:00

'Als het weekend is', is de nieuwe single van René Schuurmans. Een geweldige track die weer helemaal als vanouds klinkt. René Schuurmans in optima forma en zoals fans hem graag zien en horen. Een gezellige, feestelijke track die, zoals de titel al verraad, een ode brengt aan het weekend. René heeft de plaat opgenomen samen met zijn producers John Dirne en een oude bekende Kees Tel, die in het verleden ook al tekende voor veel grote successen van René.

Ronnie Tober in duet met schlagerkoning Christoff
19-07-2012 09:44:00

In de studio van Hans Aalbers in Nederhorst den Berg hebben Christoff en Ronnie Tober een duet opgenomen. De titel hiervan is "Er is niemand zoals jij" en deze zal verschijnen op het nieuwe duettenalbum van Ronnie welke in het najaar van 2012 zal verschijnen. Verder laat Ronnie weten dat hij op dinsdag 3 juli een onvergetelijke dag heeft mogen beleven. Bij Omroep Max werd ter gelegenheid van zijn 50 jarig artiestenjubileum een show opgenomen.  

20ste single van meidengroep Djumbo
18-07-2012 18:00:00

De nieuwe single van Lotte, Samantha en Lindsy “Never Stop” is al weer de 20ste single van meidengroep Djumbo. De meiden hebben in de afgelopen 7 jaar  al heel wat kinderacts zien komen en gaan. Maar de “Djumpies”, zoals ze door de fans genoemd worden, zijn nog lang niet te stoppen.  Vol energie storten ze zich deze zomer weer in een nieuw avontuur.

Martin Vincken wil Zon, Zee en Zomer
18-07-2012 16:45:00

Martin Vincken heeft als inwoner van onze hoofdstad dat echte en pure authentieke Amsterdamse stemgeluid. Hiermee won hij zo’n 10 jaar geleden het publiek voor zich toen hij in Café Peter Beense tijdens een karaokeavond plots naar de microfoon greep. Vanaf dat moment staat Martin veelvuldig op de diverse podia van ons land. Van “Mokum in Meppel” tot het “Jordaan Festival” en ook zijn televisiedebuut volgde destijds al snel bij het Tros-programma “Een ster in veertig dagen”.

René le Blanc komt met nieuwe single
18-07-2012 16:35:00

Vandaag komt de nieuwe single van René le Blanc uit met als titel, Laten we dansen. Het nummer met een lekkere zomersesound is geschreven door Edwin van Hoevelaak. De videoclip die bij het nummer hoort zal volgende week te zien zijn. Hiervoor is de zanger afgereisd naar het prachtige Kemer in Turkije. "We moeten nog een paar dingen filmen in Nederland omdat we een leuk verhaal in de clip hebben zitten', aldus le Blanc.  René en Edwin werken op dit moment hard aan het album.

Gebroeders Ko lanceren 2012 single versie van 'Ik Heb Een Toeter Op M'n Waterscooter'
18-07-2012 16:08:00

Deze week lanceren de Gebroeders Ko de 2012 single versie van hun ultieme zomerhit " Ik Heb Een Toeter Op M'n Waterscooter " met bijbehorende spetterende videoclip. 10 jaar na de 1e release dus nu een nieuwe versie van hun meest succesvolle single. "Nog steeds gaat het publiek helemaal los op dit nummer.

‘Zomer Muziek Feesten’ bij Acht van Chaam
18-07-2012 15:54:00

Muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal verzorgen op woensdag 25 juli vanaf 15.00 uur een live muziekprogramma op De Brouwerij in het centrum van Chaam, in het kader van de festiviteiten rond de wielerronde ‘Acht van Chaam’. Onder de noemer ‘Zomer Muziek Feesten’ kunnen de bezoekers genieten van optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten. Er zijn optredens van Thomas Berge, 3J's, Roxeanne en André jr. Hazes, Sieneke, Vinzzent, Jan Leliveld, Mick Harren, Samantha Steenwijk, Roy Raymonds, Henk Dissel, Tom Haver, Lindsay, Henk Damen, Cooldown Café, Santa Rosa en Dave Dekker. Vanaf 19.30 uur is er een groots live concert van de Band Zonder Banaan.

Clip nieuwe single Leen Zijlmans online
18-07-2012 13:43:00

De clip behorend bij de nieuwe single van Leen Zijlmans "De Rumba" staat online op Youtube en is spoedig te zien bij TV Oranje. Tijdens een artiestenreis in het Turkse Orange County Resort in Kemer zijn de beelden voor de clip geschoten. Het is ondertussen al weer een aantal jaren geleden dat Leen Zijlmans zijn album “Leen ..komt naar je toe” en diverse singles uitbracht. Met de nieuwe single “De Rumba” bewijst Leen opnieuw over uitzonderlijke kwaliteiten te beschikken en zich te onderscheiden van menig zanger. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl