RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Portret van Wim Straver in Kwiek & Wies, 80 plus in Zeeland
13-03-2013 00:13:00

Kwiek & Wies, 80 plus in Zeeland, het nieuwste boek van Ellen De Vriend uit Vlissingen, verschijnt op 16 maart tijdens de Boekenweek (16-24 maart). Twintig actieve en energieke 80-plussers in Zeeland onthullen hun gouden tijden en zwarte bladzijden. De portretten worden afgewisseld met mooie gedichten over Zeeland. De schrijfster wil met dit boek laten zien dat 80-plussers lang niet allemaal eenzaam zijn en in een tehuis zitten. De portretten laten zien dat ouder worden nieuwe kansen en uitdagingen biedt.

Platencontract voor Angelica bij MB Music Group
12-03-2013 11:41:00

Angelica heeft haar eerste album “Female touch” uitgebracht in 1992 als Ami Winston en heeft daar enkele successen mee behaald. Mede dankzij haar samenwerking met Valensia (Gaya) heeft ze met haar singles :’” Long Distance Lover”, Hold on my heart” en My heart is in your hands” veel persaandacht gehad en heeft ze in diverse radioprogramma’s (live) opgetreden, waaronder; Countdown café, Nederland |Muziekland, diverse Avro en Vara programma’s. Regionaal stond ze veel op de eerste plaatst van de playlisten.

Robby Lee, Michelle Okken en Robin van Damme toegevoegd aan apres-ski muziekreis
12-03-2013 11:27:00

Van 22 tot 25 maart 2013 organiseert JC Event  in samenwerking met Hotel Der Brabander een geheel verzorgde  apres-ski muziekreis naar Winterberg gelegen in het Sauerland (Duitsland). Drie gezellige muziekavonden met: Robby Lee, Michelle Okken, Robin van Damme, Sander Kwarten, Jessica Malfait, Roy van Lent, Leon Basley, Martien Buijks, Christian Malan, Martijn te Kampe & Boy van der Heijden. Op zaterdagavond zal er nog een Mistery guest aan het programma worden toegevoegd. Tevens worden er in dit weekend tv opnames gemaakt door Cor Bloks voor De week van Cor, en Muziekmenu voor Stads RTV Breda.

Agnetha Fältskog brengt in mei nieuw album uit
12-03-2013 11:14:00

“Ik dacht niet dat ik ooit nog zou gaan zingen. Maar na het horen van de eerste drie nummers kon ik gewoon geen nee zeggen!” Met deze woorden kondigt een van de meest herkenbare en gevierde namen in de muziek haar terugkeer in de spotlights aan. Agnetha Fältskog, de iconische zangeres van ABBA, brengt in mei een nieuw album uit. Het album wordt voorafgegaan door de single ‘When You Really Loved Someone’, waarvan de bijbehorende videoclip gister in première is gegaan op VEVO.

Nieuwe single Gijs de Vormer is ouderwets De Vormers
11-03-2013 12:56:00

De Utrechtse zanger Gijs de Vormer heeft een nieuwe single uit. De Voormalig frontman van De Vormers komt met “Je hele hebben houden”. Gijs scoorde eerder met De Vormers de kroegenhit “Dansen op je bruiloft.” Samen met zijn zoon Pascal de Vormer en Ringo stond hij al eens in de Single Top 100 met de song “Achter het raam.” Met “Je hele hebben houden” doet Gijs de Vormer een nieuwe poging om de hitlijsten te bestormen. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Pascal de Vormer.

Wim & Diana blazen 'Op het perron' nieuw leven in
11-03-2013 12:42:00

Het Groningse duo Wim & Diana heeft de oude klasieker "Op het perron" nieuw leven ingeblazen. De Wiko's scoorden hiermee in 1977 een grote hit in piratenland. Daarnaast zijn ze druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuw album welke dit jaar zal verschijnen. In het dagelijkse leven zijn ze een paar en vanaf 2011 staan ze ook op de bühne naast elkaar. In datzelfde jaar verscheen hun eerste cd album "Kent u ze nog....die liedjes van toen".

Paul Bruna zorgt voor stunt in Vlaanderen
11-03-2013 10:10:00

“Nooit eerder gebeurd, van niets op nummer 1” zo kondigde presentator Filip D’Haeze, afgelopen zondag de nummer 1 in de Vlaamse Top 15 aan van een van de meest populaire radioketens in Vlaanderen ‘Family Radio’. De single in kwestie is de nieuwste van Paul Bruna ‘Jij bent de top’. De single werd pas vorige week gelanceerd en dankzij de vele stemmen die hij achter zijn naam kreeg van de luisteraars en de fans is hij de nieuwe nummer 1. Niet alleen bij Family Radio, maar ook op de andere radiostations doet de single het goed.

John de Bever: best scorende Nederlandse single-artiest!
11-03-2013 09:36:00

John de Bever scoort zijn grootste hit: ‘Het gaat om Liefde’ heeft de 14e positie behaald in de Dutch Charts Single TOP100! Met deze notering is hij de ‘Best scorende Nederlandse single-artiest’ deze week! Met dit onverwachtse succes én het gastoptreden tijdens het jubileumconcert van Marianne Weber op 18 maart in het AFAS Circustheater te Scheveningen, zijn de verwachtingen van platenmaatschappij Berk Music voor de release van het nieuwe album ‘Vaarwel alle zorgen’, hoog gespannen!

Nieuwe single voor Anita & Ed in aantocht
10-03-2013 15:02:00

Na de carnavalshit PLEH van Anita en Ed komt er binnenkort een nieuwe single van het duo met als titel " Even geen malaise......". Zoals de titel zou vermoeden is het geen somber liedje over de huidige economische crisis, maar is het juist een vrolijk feestnummer. Even geen malaise maar..... jawel..... polonaise. Het is een interactief liedje geworden met een simpel dansje. In het liedje wordt gezegd wat je moet doen als je het dansje mee wilt doen. Polonaise kennen we allemaal, dus dat is geen probleem.

Marianne en Willem hebben de Oranje Kroon
10-03-2013 13:12:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 11 maart is dat ‘Wat heeft een mens nog meer te wensen’, het nieuwe duet van het gelegenheidsduo Marianne Weber en Willem Barth. Deze single is een voorloper van het in mei te verschijnen album ‘Ode Aan Jou’, waarop duetten staan die grotendeels zijn geschreven door Jeff Weber, de zoon van Marianne. ‘Willem heeft een stem die mij zo diep raakt dat iets in mij zei dat er een duettenalbum moest komen’, aldus Marianne.

Vijfde theatershow van Edsilia Rombley van start gegaan
10-03-2013 13:00:00

Zaterdagavond 9 maart is de nieuwe, vijfde theatershow van Edsilia Rombley, genaamd "Sweet Soul Music" van start gegaan. In deze show, die de komende tijd in een aantal Nederlandse theaters te zien zal zijn, zingt Edsilia beroemde, maar ook minder bekende Engelstalige soulvolle songs waarbij ze begeleid wordt door een uit acht man bestaande super band. Soulmuziek is haar lust en haar leven en dat weet ze op een overtuigende manier, gelardeerd met vrolijke anekdotes, over te brengen op haar publiek, die genieten van een fantastische show met echte Sweet Soul Music. Tijdens deze allereerste theatershow verraste Edsilia haar publiek door te vertellen dat ze in verwachting is van een tweede kind. Tjeerd Oosterhuis en Edsilia hebben al een dochter Imaani die inmiddels 2 jaar oud is.

Moke maakt titelsong voor film 'Daglicht'
09-03-2013 19:50:00

De Amsterdamse band Moke tekende gisteren voor de titelsong voor de Eyeworks film Daglicht. De single "Opening Up" is een mid-tempo ballad, afkomstig van het derde album Collider. De track sluit prachtig aan bij de spannende thriller, waarin Angela Schijf, Fedja van Huêt, Daniel Verbaan en Monique van de Ven de hoofdrollen vervullen. De single Opening Up gaat op 5 april in release op iTunes en via diverse streaming platforms.

Moederdagconcert Dana Winner en Frans Bauer
09-03-2013 18:24:00

Op zondag 12 mei staan Dana Winner en Frans Bauer voor "Moederdag" in de Oktoberhallen te Wieze, een dorp in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Iedereen weet hoeveel belang beide artiesten hechten aan hun eigen moeder en ze verzekeren het publiek er dan ook van dat ze er op zondagmiddag een hele speciale gebeurtenis zullen van maken. In het eerste deel van dit exclusief Moederdagconcert zal Dana Winner haar allermooiste liedjes zingen begeleid door de Holland Show Band. 

Diana Dekkers nu ook ontdekt door de weekblad Party
09-03-2013 15:16:00

In de jongste edite van weekblad Party staat een groot artikel van Diana Dekkers. De Brabantse zangeres die momenteel hoge ogen gooit met "De zwerver" wordt ze positief vergeleken met Marianne Weber en Corry Konings. Diana zelf ervaart dit dan ook als een groot compliment. Diana komt dit jaar met haar eerste album, maar voor die uitkomt zal er nog een nieuwe single van haar gaan verschijnen. Deze wordt opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur.

Maak kans op entreekaarten voor opname Zeeland, Brabant en Limburg Toppers
09-03-2013 10:33:00

Op dinsdag 19 maart staat Bar Dancing Fantasy aan de Kerkstraat te Haps (Cuyk) in het teken van Nederlandse hits van Toen, Nu en Morgen. Er zullen tv opnames plaatsvinden van Zeeland, Brabant en Limburg Toppers uit Nederland en België. 24 artiesten waaronder Corry Konings, Dana Winner, Henk Bernard, Gino Graus, Rob van Daal, Sasja Brouwers, Danny Froger, Brigitte Nijman, Frank van Etten, Paul Severs, DuoNL, Johan Vlemmix, Jack Kunkels, Ronnie de Wit, Gerry Holland, e.v.a. zullen het middelpunt vormen.

Hollands Sterren Gala in Utrecht met oa: Jannes en René Schuurmans
09-03-2013 10:20:00

Op de toekomstige Koningsdag zaterdag 27 april trapt het Hollands Sterren Gala af in Central Studios Utrecht. Vanaf  20.00 uur belooft dit een avond vol feestelijke gezelligheid te worden met niemand minder dan oa: Jannes, Rene Schuurmans, Willem Barth,, Wesley Bronkhorst, Erna Temming, Ronnie van Bemmel en Judith Peeters. De presentatie is op deze avond in handen van John Schaap.  Hollands Sterren Gala, een feestelijke avond vol entertainment! Kaarten kosten € 25.00 en zijn te verkrijgen via  www.hollandssterrengala.nl

Entertainmentband Sonny's Inc lanceert het 'Koningsliedje'
09-03-2013 10:10:00

Ook de succesvolle entertainmentband Sonny's Inc. heeft zich laten inspireren door de aankondiging van de kroonwisseling op 30 april aanstaande. Bassist Huig Ouwehand, leadzanger Sonny Hoogwerf en gitarist Dirk van der Wal schreven en arrangeerden een indrukwekkend en meeslepend nieuw nummer met als titel 'Koningsliedje'.  De nieuwe single biedt een vrolijke en respectvolle lofzang op onze nieuwe koning Willem Alexander en zijn charmante vrouw Koningin Maxima. "In 1998 mochten wij met onze band het huwelijk van prins Maurits en prinses Marilène opluisteren.

LenteLive! 13 en 14 april in De Vecht
09-03-2013 09:57:00

De lente is in aantocht dus is het weer tijd voor de 8e editie van het inmiddels bekende festival LenteLive! in De Vecht, welke dit jaar gehouden op zaterdag 13 en zondag 14 april. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een mooi programma samengesteld. Op zaterdag zullen er twee TOP bands optreden, namelijk de band Stageline! en de band Crystal Dream. Op zondag zal de band Super Sundays optreden met 2 oud leden van 7 op de schaal van Richter.

Win vrijkaarten voor Johan Heeren
08-03-2013 23:48:00

Op zondag 7 april presenteert Johan Heeren zijn nieuwe single ‘Dromen’ in uitgaansgelegenheid El Corazon in Roosendaal. Johans samenwerking met Manfred Jongenelis heeft geresulteerd in een heerlijke gezellige single. Tijdens de presentatie zijn er gastoptredens van Tina van Beeck, Roger van Meer, Yoeri L’Abée, Sander Kwarten, Yosee, Berry Daamen, Rienie van de Kerkhof, Franky Hayse en natuurlijk Manfred Jongenelis. Ton Jooren zal het geheel presenteren. De aanvang is 14.00 uur en de entree bedraagt € 7.50 inclusief single. Meer info op vind je op www.johanheeren.nl. Het TV Oranje Shownieuws mag namens Johan Heeren 10 x 2 vrijkaarten weggeven voor deze muzikale zondagmiddag!

Nieuwe single Marco Schouten
08-03-2013 12:04:00

In Almelo en omgeving is Marco Schouten  al jaren een van de meest gevraagde artiesten. De laatste twee jaar is ook de rest van het land kennis aan het maken met deze sfeermaker pur sang. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de presentatie van zijn album druk werd bezocht en velen gingen naar huis met een album onder de arm. In de dagen en weken erna kwamen er bij Marco vele mailtjes binnen met de vraag wanneer de nieuwe single ging verschijnen want daarover heeft hij het gehad tijdens die feestelijke middag in Almelo.

Duet Marianne Weber en Willem Barth 'Wat heeft een mens nog meer te wensen'
08-03-2013 11:55:00

De koningin van het levenslied Marianne Weber en volkszanger Willem Barth zijn momenteel in de studio om een duetten album op te nemen. Als voorloper hiervan verschijnt vandaag de single “Wat Heeft Een Mens Nog Meer Te Wensen”. Deze samenwerking is tot stand gekomen toen Willem Barth op verzoek van de inmiddels overleden vader van Marianne een optreden gaf op diens verjaardag. Hier pakte Marianne spontaan de microfoon en daar bleken de stemmen zo perfect samen te passen...

Nieuwe sound Edsilia Rombley in Theatertour en Album ‘Sweet Soul Music’
08-03-2013 11:12:00

Vanaf 9 maart start zangeres Edsilia Rombley met haar nieuwe theatertournee. Haar theatershow staat dit keer geheel in het teken van haar nieuwe soulplaat 'Sweet Soul Music' die uitkomt op 12 april. Edsilia Rombley’s vijfde theatershow bestaat uit een bijzondere verzameling soulvolle songs, afgewisseld met vrolijke anekdotes. Het verrassende van deze theatertournee is dat Edsilia op het podium staat met een uitgebreide live band van acht muzikanten en louter Engelstalige soulvolle songs vertolkt.

Femke Meines kiest voor Belgische Fabian
08-03-2013 11:03:00

‘Dan kies ik voor Jou’ heet de swingende nieuwe single van Femke Meines; de winnares van het meest recente Junior Songfestival. Voor de bijbehorende videoclip koos Femke alvast voor Fabian Feyaerts. De winnaar van het Junior Songfestival in België is in de clip te zien als haar tegenspeler. Zowel de single als de clip worden morgen gereleased. ‘Dan kies ik voor jou’ is de langverwachte opvolger van ‘Tik Tak Tik’; het nog steeds immens populaire liedje waarmee de 12-jarige Femke Meines op 1 december ons land vertegenwoordigde...

Nick & Simon krijgen eigen Brandcam app en wenskaart
08-03-2013 10:59:00

Vandaag, op Internationale Vrouwendag, zingen Nick & Simon 154 vrouwen toe met een persoonlijke single. De originele single ‘Julia’ is door het duo in 153 alternatieve versies opgenomen. De 154 singles worden digitaal gereleased op iTunes. De release gaat bovendien gepaard met een unieke app: de Nick & Simon Cam. Middels deze brandcam kunnen fans hun eigen singlecover creëren met een persoonlijke foto en eigen naam. De singlecover is tevens verkrijgbaar als echte wenskaart .

Anita & Ed zoeken figuranten voor clipopname
07-03-2013 13:50:00

Op vrijdag 8 maart  en maandag 11 maart gaan  Anita en Ed weer een nieuwe videoclip opnemen. "Even geen malaise" is de titel van het nummer welke op donderdag 28 maart uitkomt. Het uit Tholen afkomstige duo is nog op zoek naar figuranten. Er moet in ieder geval gedanst worden. Het is geen "Gangam Style" maar een échte "Anita en Ed stijl". Vrijdagmorgen gaan ze  filmen met een groepje bejaarden in Putte, van een bewegingsgroep van Tante Louise.

The Rock & R’All Stars komen met Rock & Roll Met Een Traan
07-03-2013 13:24:00

Nostalgie, talent, originaliteit, kijken in het leven van, muziek, hits en bekende gezichten; dit zijn zo ongeveer de belangrijkste criteria om publiek te kunnen boeien. Vanuit vriendschap en muzikale ambitie is een groep muzikanten samengekomen die een band vormen waarin alle bovenstaande ingrediënten samensmelten.  De Rock & R’All Stars zijn: Dany Lademacher, Jan Tuyp, Marga Bult, Jan Rietman, Jacques Kloes, Ton Op 't Hof, Jan Kooper en Albert Deinum.

20 Artiesten vieren 20 jaar Nekka-Nacht
07-03-2013 10:58:00

Nekka-Nacht bestaat 20 jaar. Het grootste en jaarlijks terugkerende evenement van het betere Nederlandstalige lied viert haar jubileum op vrijdagavond 19 april 2013 in Sportpaleis Antwerpen. Tijdens Nekka-Nacht 2013 delen 20 artiesten het podium. Uit Nederland komen Frank Boeijen, Stef Bos en Thé Lau naar Antwerpen. Vlaamse artiesten die optreden zijn onder meer Raymond van het Groenewoud, Kommil Foo, Bart Peeters en Johan Verminnen. Nekka staat voor Nederlandstalige Kleinkunst Antwerpen.

Frans Bauer viert 1.000e concert in Koninklijk Theater Carré
07-03-2013 10:47:00

Gisteravond stond Frans Bauer alweer voor de 1.000e keer in het theater. Deze bijzondere mijlpaal werd uitgebreid gevierd in het bijzijn van zijn familie en vrienden en natuurlijk zijn fans. Zij overlaadden hem met cadeaus en bloemen, maar Mariska Bauer had ook een leuk cadeautje voor hen geregeld! Speciaal voor alle aanwezigen bakte zij afgelopen week samen met bakkerij Nagelkerke uit Fijnaart 1.500 cakejes, die na afloop van de voorstelling werden uitgedeeld aan het aanwezige publiek. ‘Het was een hele bijzondere en mooie dag vandaag.

René Shuman & Angel-Eye weer op tour
06-03-2013 11:46:00

René Shuman & Angel-Eye gaan weer op tour. "Keeping the dream alive" is het thema van de nieuwe tour door het hele land. Er zijn inmiddels 5 shows toegevoegd in de agenda. Spetterende voorstellingen met elk een eigen karakter. Zo is er de Elvis & More ­ edition op 16 augustus, de kerstedition, de jubileumshow in de Rodahal en natuurlijk de theatershows.

Zangeres Frédérique Spigt in het Amsterdamse Concertgebouw
06-03-2013 11:41:00

Zangeres Frédérique Spigt en haar gitarist Jan van der Meij treden vrijdagavond 5 april op in de Kleine Zaal van het Amsterdamse Concertgebouw. Het is het derde concert in een nieuwe serie rondom het Nederlandstalige luisterlied. Het optreden van Frédérique Spigt maakt onderdeel uit van de serie Acoustics. Daarin klinken voornamelijk Nederlandstalige luisterliedjes in de Kleine Zaal. Deze sfeervolle, ovale zaal staat bekend om haar voortreffelijke akoestiek.

'Daar sta je dan 2013' nieuwe single van René Froger
06-03-2013 11:32:00

8 maart verschijnt de nieuwe single van René Froger getiteld ‘Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden)’. De op en top smartlap stond in 2007 op zijn platina album ‘Doe Maar Gewoon’ maar is nooit als single verschenen. “Soms heb je van die liedjes die een heel eigen leven gaan leiden en vanzelf boven komen drijven en dit is zo’n liedje. In de kroegen en bij mijn optredens merk ik het enthousiasme van het publiek. Toen ik ook nog eens hoorde dat een tweetal zangers een cover wilde opnemen van het nummer heb ik besloten het zelf uit te brengen.

Raffaëla vertolkt op bijzondere wijze 'Ik hou van dit land'
06-03-2013 00:50:00

Afgelopen 15 februari kwam het vijfde seizoen van De beste zangers van Nederland uit. Eén van de opvallende liedjes en tevens de winnende track van de vierde aflevering was het liedje ‘Ik hou van dit land’ dat op bijzondere wijze werd vertolkt door Raffaëla. Het liedje beschrijft het heerlijke gevoel om in Nederland te wonen en is een mooie afspiegeling van ons vaderlandse gevoel. Zeker nu de actualiteiten en media zich aan het voorbereiden zijn op de inhuldiging van Willem-Alexander als nieuwe koning.

Claudia Ansel druk bezig met voorbereidingen debuutalbum
05-03-2013 12:53:00

Claudia Ansel is een uit de Limburgse muziekstad Kerkrade afkomstige zangeres. Ze is per toeval ontdekt door de Duitse componist/tekstschrijver André Wolff. Claudia en haar echtgenoot Peter (die zelf muzikant is) kende André al heel wat jaren als muziek collega en op de vraag wat Claudia voor kerstgeschenk zou krijgen heeft Peter aan André voorgesteld dat hij Claudia een nummer zou willen laten inzingen want dat was altijd al haar stiekeme hartenwens geweest. Toen Claudia dit te horen kreeg was ze aan de ene kant erg enthousiast maar aan de andere kant ook erg zenuwachtig.

Nick & Simon zingen populairste meisje toe in GelreDome
05-03-2013 09:40:00

Op 11 oktober zingen Nick & Simon 25 vrouwen persoonlijk toe in het GelreDome tijdens hun ‘Sterker in GelreDome’ concert. Aanstaande vrijdag 8 maart gaan Nick & Simon 154 singles op één dag uitbrengen. Het originele liedje ‘Julia’ is door het duo met 153 verschillende vrouwennamen opgenomen. Nick & Simon willen graag weten welke naam de populairste vrouwennaam is onder hun fans en loven een unieke prijs uit. 25 vrouwen, die dezelfde voornaam delen, krijgen een kaartje voor het ‘Sterker in Gelredome’- concert.

Smartlappen Top 100 deel 2 een feit
04-03-2013 20:12:00

In navolging van de Radio Oranje Nationaal / TV Oranje Smartlappen Top 100 is nu deel 2 verkrijgbaar in de TV Oranje Shop en bij diverse winkels in Nederland. Ook deze keer bestaat de box uit 5 cd's met gezellige muziek en is nu tijdelijk extra voordelig geprijsd voor € 14.95 exclusief verzendkosten. Een kleine greep uit de tracklist: Ronnie Tober - Rozen voor Sandra, Wilma - Tachtig rode rozen, Karin & De Rico's - Tranen op mijn bruidsboeket e.v.a.

Dean Saunders tekent morgen bij het nieuwe label 'Holliwood Records'
04-03-2013 19:17:00

Dinsdag 5 maart om 13.00 uur is het zover. Dan tekent Dean Saunders bij het nieuwe label “Holliwood Records” een nieuw platencontract in de Rooftop Studio’s te Holten. Onder de naam  “Holliwood Records” zal dit nieuwe label zich volledig richten op artiesten die onder contract staan bij de Van Hoevelaak Entertainment Group. Binnenkort zal Dean Saunders zijn nieuwe single hieronder uitbrengen, waarbij Edwin van Hoevelaak dit gaat produceren. 

Janneke de Roo & John Enter lanceren 'Die tijd van toen'
04-03-2013 19:09:00

De opname is afgerond, de clip geschoten en ook de foto’s gemaakt. Allemaal in het teken van het duet "Die tijd van toen" van Janneke de Roo & John Enter. Wie twee jaar geleden had gedacht dat deze twee topentertainers samen een cd zouden gaan maken werd niet serieus genomen. Twee jaar later is het bijna onmogelijke waarheid geworden en nog deze maand zal de single gaan verschijnen. En de vraag naar dit unieke duet is groot want de eerste bestellingen zijn al binnen.

Debuutsingle voor Davey van der Sluis
04-03-2013 18:59:00

De 20 jarige Davey van der Sluis uit Emmen brengt zijn eerste single uit genaamd “Als jij meezingt”. Een lekkere uptempo pop song. Van der Sluis werd tijdens een karaokeavond in Zwolle ontdekt. Daarna trad hij op tijdens grote evenementen als de Gay Pride Amsterdam en "Zingen op de Zaan" in Zaandam. Deze allround zanger draait zijn hand niet om voor een lekker feestnummer, maar schuwt ook de mooie ballad niet. Afgelopen week heeft Davey zijn videoclip opgenomen welke te zien is op de bekende tv zenders, Youtube en Social Media.

Sjonnie & Anita beleven de 'Allermooiste tijd'
04-03-2013 11:30:00

Sjonnie en Anita timmeren al jaren succesvol aan de weg.  Na het verschijnen van hun laatst verschenen single eind 2012 "Je laat me blozen" gaan ze nu voor "De allermooiste tijd". Een absolute muzikale voltreffer. Iedereen zal zich kunnen vinden in de tekst die ze zingen. Herkenbaarheid is de sleutel. Vanaf vandaag verkrijgbaar bij de betere cd speciaalzaken en natuurlijk te downloaden via de diverse download portals. De carrière van het Brabantse duo begint in 2004 en ze scoren direct met "Duizend en een strerren".

Jan Dulles (3JS) maakt muzikaal uitstapje
04-03-2013 11:12:00

DJ/ producers Kid Vicious en D-wayne hebben ‘de beste zanger van Nederland’ Jan Dulles (leadzanger van 3JS) weten te strikken voor hun nieuwe coproductie ‘Turn Your Lights On’. Het is de eerste keer dat Dulles een uitstapje maakt naar het elektronische dans muziek genre. Het ongekende zangtalent van de zanger is bij velen al bekend. “Een uitstapje naar de dance heb ik nog niet eerder gedaan, maar de samenwerking met deze producers en het uiteindelijke resultaat is me erg bevallen!” aldus Jan Dulles.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool