RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Carnavals evergreen 'Bij ons staat op de keukendeur' in nieuw jasje gestoken
24-01-2013 14:19:00

Voor het naderende carnaval heeft Kees van den Heuvel samen met Johan Vlemmix nieuw leven geblazen in de carnavals evergreen "Bij ons staat op de keukendeur". De Twee Pinten scoorden er in 1969 een grote hit mee en wordt nog steeds tijdens carnaval veelvuldig ten gehore gebracht. Kees heeft muzikaal groot uitgepakt en verwacht dat deze versie de komende veelvuldig door de luidsprekers galmen in de diverse zalen waar feest wordt gevierd.

Gerard Koster gaat samenwerking aan met MB Music Group
24-01-2013 13:52:00

Gerard Koster, voormalig bewoner van het TV programma Secret Story is al een tijd bezig om zijn kunsten als DJ tot een hoger niveau te brengen. Dat gaat ontzettend goed. Het gaat zelfs zo goed dat er een samenwerking is aangegaan tussen DJ Gerard Koster en MB Music Group. Dat DJ Gerard Koster populair is blijkt wel uit de gegevens van de site DJ Guide daar staat Gerard nu op plaats 177 en dat is fantastisch. Wat de twee partijen verder samen nog gaan ontwikkelen is tot nu toe onbekend.

Nielson geveld door poliep op stemband
24-01-2013 13:43:00

Vanochtend maakte Nielson bekend een poliep op zijn stemband te hebben en op doktersadvies zo snel mogelijk geopereerd moet worden. De singer/songwriter zal hierdoor een aantal maanden niet kunnen optreden. De 23-jarige artiest die afgelopen vrijdag nog zijn tweede single ‘Zo Kan Het Dus Ook’ uitbracht en de hele week optreed tijdens de concertreeks ‘Vrienden van Amstel Live’, werd het afgelopen jaar bekend door zijn hitsingle ‘Beauty & de Brains’,  waarmee hij een 538 Jingle Ball Award voor ’538 Talent’ en een 100%NL Award als ‘Beste Nieuwkomer’ mee in de wacht sleepte. "Het klinkt misschien gek, maar ik kijk zelfs een beetje uit naar de operatie.

Mister Nightlife laat clip maken bij 'De Feesttrein'
24-01-2013 12:47:00

In 2012 nam Jan Hermans, beter bekend als zanger/toetsenist Mister Nightlife in de studio van Manfred Jongenelis het nummer "De feesttrein" op. De zanger uit Etten-Leur heeft al tal van liedjes uitgebracht waaronder "Iedereen wist 't", "Oh Carolien" en "Van de tent naar de kroeg". Voor de clip bij dit lied riep hij de hulp in van de shownieuwsredacteur van TV Oranje. Hij is in het dagelijks leven machinist bij de NS en heeft kunnen regelen dat er in diverse treinen opnames gemaakt konden worden.

Nieuwe single en videoclip van Trisha
24-01-2013 11:43:00

Met haar nieuwe single mogen we zeggen dat Trisha iets anders heeft gekozen. De Vlaamse Volkspop die ze brengt, komt nu zéker aan de orde. Ze wil met dit nummer iedereen aan het dansen krijgen. Zelf was ze van jongsaf aan altijd op de dansvloer terug te vinden en zeker toen het nummer van Johnny Wakelin 'In Zaire' te horen was. Nu heeft ze een nummer gevonden waar ze deze dans kan doen herleven. De M-Kids hebben deze dans in 2003 ook terug gerecovered met de 'Indianendans'...

Arjan Venemann brengt nieuwe single uit
24-01-2013 10:51:00

Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld brengt op 31 januari een nieuwe CD single uit.  Na het succes van de hit 'Hallo Hallo ' komt er een passend vervolg. Het betreft wederom een vrolijke meezinger met een hoog  après-ski  gehalte! ' Laat me 3000 jaren verliefd zijn ' is de titel van het nieuwe liedje. De tekst is geschreven door Pascal de Vormer die ook schrijft voor o.a. Rob Ronalds & Rob Zorn. Venemann heeft wederom zelf de productie gedaan, alsmede het inspelen van de instrumenten.

Leonie Meijer in duet met Joost Marsman
23-01-2013 20:24:00

Leonie Meijer brengt op 1 februari haar nieuwe single ‘Wacht tot ik bij je ben’ uit, een duet met niemand minder dan Joost Marsman. Marsman was in mei 2012 te gast bij haar concert in Studio 21 en dat vormde de basis van een mooie samenwerking. Het tweetal dook met elkaar de studio in en schreef het duet ‘Wacht tot ik bij je ben’. Het nummer is evenals Leonie’s vorige singles en debuutalbum ‘LOS’ geproduceerd door Daniel Gibson. Joost is bijzonder te spreken over de samenwerking.

Bertolf & Kasper van Kooten samen het theater in
23-01-2013 17:00:00

Bertolf & Kasper van Kooten hebben elkaar gevonden en duiken het theather in. De show ‘Harde Noten’ gaat op 20 februari officieel in première in De Kleine Komedie in Amsterdam.  De heren brengen samen ook een cd uit, de eerste single daarvan is “Woorden”. Een drummende zanger en een zingende gitarist. Een duo anders dan alle andere duo's, om de simpele reden dat ze nú al weten hoe en wanneer ze uit elkaar zullen gaan. Het begon met een ontmoeting in een Amsterdamse muziekclub.

Nieuwe single Mon Amour
23-01-2013 16:51:00

Het album “Sing me a Song” van Mon Amour kwam van niets op nummer 9 binnen in de album top 100! Voor de band een absolute primeur. De afgelopen 5 jaar heeft Mon Amour keihard gewerkt om zoveel mogelijk “vlieguren” te maken op de Nederlandse podia. Het harde werken lijkt z’n vruchten af te gaan werpen. De naam Mon Amour begint steeds bekender te worden. Mede door het enthousiasme tijdens de live optredens, de fraaie sound en de aandacht die de band voor de fans heeft begint de fanbase te groeien. Het album “Sing me a Song” is de eerste, geheel eigen productie van Mon Amour.

Zeeland en Brabant slaan handen in één!
23-01-2013 16:08:00

Het nieuwe feestduo The Party Boys hebben hun eerst feest/apresski hit uitgebracht. Deze Zeeuws-Brabantse combinatie die bestaat uit Wilbert van de Water (o.a. eigenaar van De Ster in Nieuwkuijk) en Patrick Roelands beter bekend als DJ Bee staan garant voor één en al feest. Hun eerste single “De Baksteen” (is die al gaar) is daar het levende bewijs van. Midden jaren 80 bracht Het Klein Orkest deze single voor het eerst uit. The Party Boys hebben samen met hun producer dit nummer tot een ware feeststamper anno 2013 omgebouwd.

Nieuwe single 'Als ze Lacht' voor Michiel Ruijter!
23-01-2013 15:55:00

De inmiddels 30 jarige Michiel Ruijter is afkomstig uit Woerden. Met de release van zijn nieuwe uptempo single 'Als ze Lacht' is gekozen een vast team te creëren. Zo zijn de single en bijbehorende videoclip geproduceerd in de studio van Ger Oerlemans, zijn de foto’s gemaakt door Woods Fotografie en wordt de single uitgebracht op het label van Sterren Music! Na de succesvolle introductie die de vrolijke zanger beleefde is Michiel Ruijter van plan zich te presenteren voor een steeds groter wordend publiek!

Adya & Manuel Palomo komen met Valentijnsplaat
22-01-2013 20:46:00

Adya is al jaren stijgende op de showbizz ladder. Zijn cd’s gaan in heel Europa als warme broodjes over de toonbank. In Duitsland heeft hij ere metaal gehaald voor de verkoop van het laatste album. Manuel Palomo is de finalist van het populaire Belgische programma Idols in 2011. Met zijn liedjes heeft hij vele harten veroverd en daarna nog velen bijgekomen. Manuel is een veelgevraagd artiest in Belgie en hij gaat nu samen met Adya Europa binnen trekken. De eerste kennismaking met dit duo was mey het nummer Silent Night eind 2012

Annelieke Merx timmert hard aan de weg
22-01-2013 17:56:00

"Dat plezier wat ik heb en voel tijdens een optreden, dat wil ik ook graag overbrengen aan anderen. Ik wil met mijn liedjes anderen blij maken.", aldus Annelieke Merx. Als klein meisje bouwde ze haar tennisracket om tot een gitaar en werd de haarborstel van moeder een microfoon en... "zong en speelde" ze daarmee de liedjes die elke week bij "Top Pop" voorbij kwamen. Haar ouders zagen en hoorden het allemaal aan en merkten wel dat dit geen bevlieging van dochterlief was.

Angela Groothuizen scoort met 'De helft van mij'
22-01-2013 15:44:00

Angela Groothuizen staat momenteel hoog in de toplijsten van de downloadshops met haar single "De helft van mij".  De zangeres bracht het nummer afgelopen zaterdagavond in het Tros programma "De Beste Zangers van Nederland". "De helft van mij" is een nummer van Bastiaan Ragas. Hij schreef de track samen met Veldhuis & Kemper. Bastiaan was tijdens de uitzending zichtbaar ontroerd door de vertolking van zijn lied door Angela Groothuizen. Het nummer gaat over de omgangsregeling voor een kind van gescheiden ouders.

Arjan Venemann zoekt figuranten voor clipopname
22-01-2013 15:26:00

Op zondag 3 februari wordt de clip behorend bij z'n nieuwe single 'Laat me 3000 jaren verliefd zijn" opgenomen in de apres ski bar van uitgaansgelegenheid Takens Meppelerweg 7 te Balkbrug. Arjan is op zoek naar een 50 tal personen die willen figureren. De rollen zijn niet moeilijk.... het moet uiteraard gewoon een groot feest worden.

Ronnie de Wit heeft zijn liefde gevonden
22-01-2013 12:52:00

De 36 jarige DJ en Zanger Ronnie de Wit uit het Brabantse Mill heeft wederom een mooie single weten te produceren door Andre Kooiman. Een geheel eigen-nummer met een mooi verhaal erin verwerkt. Ronnie de Wit heeft zijn liefde gevonden, al zeggen veel mensen dat ze niet echt bij elkaar passen, maar daar hebben de twee geen boodschap aan. Een lekker up-tempo nummer naar verwachting zal er zeker veel air-play komen voor deze single.

Kick off Oranje Carrousel op 26 januari in Zwolle
22-01-2013 03:51:00

Waar het al jaren traditie is om tijdens de Paasdagen de kick off te hebben van weer een neiuw seizoen Oranje Carrousel is het dit jaar 26 januari. In Zwolle zal zaterdag vanaf 21.00 uur het ( voornamelijk) Nederlandstalige lied hoog tij vieren. In het wijkcentrum De Weijenbelt zal het jaarlijkse Berkums Got Talent plaatsvinden en als rode draad zal de Oranje Carrousel aanwezig zijn  met een programma welke garant staat voor een hoog mee zing gehalte. In Zwolle zullen aanwezig zijn Janneke de Roo, Marco de Hollander, Peggy Mays, e.v.a.

Gabry presenteert nieuwe single in Fluitenberg
21-01-2013 22:03:00

Op 14 februari komt de nieuwe single "Die ene nacht" van Gabry uit. Deze zal naar verwachting goed  aanslaan bij het publiek en radio stations, aldus het management. De tekst is geschreven door Edwin van Hoevelaak die ook hoge verwachtingen heeft van dit product. Op 17 februari zal de single gepresenteerd worden bij Feesterij De Schildhoeve, Fluitenbergseweg 69 te Fluitenberg (bij Hoogeveen).

‘Clocks’ is de eerste single van het debuut album van Pearl Jozefzoon
21-01-2013 21:26:00

‘Clocks’ is de eerste single van het debuut album ‘The Time Is Now’ van Pearl Jozefzoon dat op 8 februari uitkomt. Met ‘The Time Is Now’ levert Pearl een ijzersterk eerste album af. Een debuut waarop pop en klassiek hand in hand gaan, alle nummers sfeervol worden omlijst door orkest en de zangeres imponeert met de prachtige stem die haar deed opvallen bij heel Nederland. Directe aanleiding voor de combinatie van pop en klassiek was de televisieshow Van Popster Tot Operaster.

Ludiek protestlied over schone toiletten voor mannen
21-01-2013 20:53:00

Carnavalsband ‘Dun Tjappies’ uit Roosendaal brengt dit jaar met Priense Swaree, aanstaande zaterdag in Schouwburg De Kring, hun nieuwste carnavalshit. Met een ludiek protestlied vragen Dun Tjappies samen met Zjosti aandacht voor frisse toiletvoorzieningen, met name voor mannen, tijdens carnaval. Dun Tjappies wilde een Ode doen aan de Toiletpot. Althans, als dat kon.

Arno Sloot & Jack van Rijs (Duo Apart) Feat. DJ Goldfinger lanceren 'Fijn is het om verliefd te zijn'
21-01-2013 20:46:00

Jack van Rijs heeft samen met Arno Sloot een nieuw carnavals/kroegnummer opgenomen. De productie lag in handen van DJ Goldfinger, een rasechte accordionist die ook voor oa Django Wagner, Jaman en Stef Ekkel produceert. Het nummer is door Jack ingebracht en ook de tekst heeft hijzelf zelf geschreven. Het is het oude nummer van Roy Black en Anita "Schon ist das auf die welt zu sein". Dit lied is in een geheel nieuw jasje gestoken en is getiteld "Fijn is het om verliefd te zijn". 

Lachen, genieten en dansen... West Friese Middag geslaagd
21-01-2013 20:23:00

Marco de Hollander heeft zondag 20 januari Hannes Knoin en Piet Zee ontvangen in partycentrum Aardam. Een Westfries feestje in Zuid-Holland. Beide heren zijn bekend van de zondagochtend radioshow van Disco Henkie (11.15 uur). Zondagmiddag kwamen ze live een deel van hun bekende conferences laten horen. Ruim 140 gasten genoten van de kolderieke praatjes van deze heren. Droge humor, die de heren zelf als gewoon Westfries aanmerken.

Nieuwe kraker Zeeuwse Peter
21-01-2013 20:12:00

Na het succes van Zeeuwse Peter en Heidi Weinhaus vorig jaar met de single "Alp voor de Zeeuwse Kust" is Zeeuwse Peter terug! Zette hij vorig jaar zijn zinnen op een berg voor de Zeeuwse Kust, dit jaar richt hij zijn pijlen op een alternatief plan vor ontpoldering van de veelbesproken Hertogin Hedwige Polder. Zeeuwse Peter kan niet tegen ruzie en het getwist tussen voor- en tegenstanders van ontpoldering is hem dan ook een doorn in het oog. Daarom bedacht hij het volgende compromis: "Me pomp'n Bier in de Polder"

'De liefde leeft in mij' behoort tot een van de leukste clips van Vinzzent
21-01-2013 19:48:00

Voor zijn nieuwe single 'De liefde leeft in mij' lanceert Vinzzent vandaag zijn nieuwe videoclip en deze behoort voor hem nu al tot een van zijn leukste. "De liefde leeft in mij" moest een blij en energiek geheel worden. De zanger probeert er samen met zijn creatieve team iedere keer weer iets bijzonders van te maken. Vinzzent; "Een nieuwe single maar ook zeker een nieuwe videoclip is altijd spannend. Dit keer werd ik zelf erg verrast met het eindresultaat." De videoclips van Vinzzent worden over het algemeen goed bekeken.

Ruim 1 miljoen mensen zien Gebroeders Ko Carnavalsbattle winnen bij Life4You
21-01-2013 19:43:00

Life 4 You gaat op zoek naar de grootste carnavalskraker van 2013 en laat de komende weken elke zondag twee acts strijden om de titel grootste carnavalshit van 2013! Carlo en Irene zullen elkaar elke week proberen te overtreffen met de ultieme carnavalsact. Ze weten niet van te voren welke artiesten de andere geregeld heeft. De artiesten zullen er alles aan doen het publiek te overtuigen en er met de winst vandoor te gaan. Uit kijkcijfer onderzoek blijkt dat ruim 1.1 miljoen Nederlanders hiervan getuigen zijn geweest!

Brabants cultuurgoed “Schrobbelèr” inzet voor landelijke carnavals-hit
21-01-2013 19:23:00

Het succesnummer van het Tilburgse Kruikenconcert “Drink Schrobbelèr” is in een nieuw jasje gestoken. Ruim 7 jaar geleden kreeg Guus Meeuwis het idee om een speciaal lied te maken voor het Kruikenconcert. Hij schreef een op Tilburg gerichte tekst op de muziek van “Griechischer Wein”. De Deurzakkers: Toen wij onlangs benaderd werden om mee te werken aan een CD project ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van dit Brabants cultuurgoed kwam al snel het idee om dit nummer in een nieuw jasje te steken.

Edsilia Rombley neemt soul klassiekers op met Metropole orkerst
21-01-2013 18:31:00

Zangeres Edsilia Rombley is deze week samen met het Metropole Orkest de studio ingedoken om nieuwe versies van bekende en minder bekende soul klassiekers op te nemen. Onder leiding van John Clayton ondersteunt het Metropole Orkest op prachtige wijze de stem van Edsilia die als geen ander soul ten gehore brengt. Het resultaat zal te horen zijn op het door Tjeerd Oosterhuis geproduceerde album ‘Sweet Soul Music’.

Dana Winner maakt hoog gespannen verwachtingen nieuwe theatertour meer dan waar
20-01-2013 12:55:00

Gisteren vond in Schiedam de première plaats van de nieuwe theatershow "Dana Winner zingt'. Alle fans waren trots op de Vlaamse zangeres die de hoog gespannen verwachtingen meer dan waar maakte. Gevoelige liedjes afgewisseld met de hits die wij in Nederland zo graag van Dana horen. Westenwind ontbrak uiteraard niet maar nu met een Amerikaanse tongval op de achtergrond, heel apart. Van de première maakte omroep Max een registratie voor televisie.

Zaterdag 19 januari release van de nieuwe cd van Johan & le Blanc
20-01-2013 09:46:00

Wat als geintje begon in Oostenrijk is nu realiteit. "Spring, spring, spring" is de debuutsingle van het nieuwe duo Johan & le Blanc. Het contact tussen de zangers werd gelegd in de zomer van vorig jaar. René le Blanc en Johan schitteren allebei in de real life soap, "Ik geloof in mij", die op dit moment te zien is bij TV Gelderland. Tijdens de opname van deze soap spraken de heren regelmatig over een eventuele samenwerking. Afgelopen oktober waren de zangers beide in Oostenrijk voor optredens en werd het plan besproken. Het resultaat mag er zijn.

Debuutsingle van Otto Roona kent hoog feestgehalte
20-01-2013 09:21:00

De eerste single van Otto Roona voor 2013 heeft weer een hoog feestgehalte en het blijft hangen als een magneet. Otto bracht ook in het vorig jaar vier ijzersterke singles uit, allen geproduceerd door L & G producties.Ook gaan de live optredens als een speer. De nieuwe single heeft als titel meegekregen "Oh, Katerina" en er zit een prachtige presentatie aan te komen. Dit vindt plaatsl op 23 februari bij Cafe "De Buurvrouw" in Leek. Meerdere artiesten zullen Otto deze avond ondersteunen o.a Lucas en Gea.

Shary-An neemt deel aan nieuw SBS programma ‘Vliegende Hollanders’
19-01-2013 11:11:00

Tijdens de persconferentie van SBS  in SnowWorld Zoetermeer werd bekend gemaakt dat Shary-An een van de deelneemsters is van het nieuwe programma ‘Vliegende Hollanders’. In het programma gaan Bekende Nederlanders ski-schanspringen. Ook Lange Frans, Emile Ratelband, Geert Hoes, Jody Bernal, Sita en rapper Keizer gaan hun kwaliteiten als schansspringer laten zien. Tess Milne en Gerard Joling zullen het programma presenteren.

Jan en Anny hebben de Oranje Kroon
19-01-2013 11:02:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 21 januari is dat ‘Afraid to fall in love again’, de nieuwe single van Jan en Anny. Het gaat om het eerste voorproefje van het nieuwe album ‘The Two Of Us’ dat binnenkort zal verschijnen en waarvoor de verwachtingen hooggespannen zijn.

TV Oranje naar Feestweek Brixental
19-01-2013 09:30:00

Van 9 tot 16 maart 2013 organiseert Snow & Fun Events voor de tiende maal de Feestweek Brixental, de leukste en gezelligste artiestenreis van het jaar! Ter gelegenheid van deze jubileumeditie reizen meer dan zestig Nederlandse topartiesten af naar Oostenrijk. Tussen de bergen van het populaire skigebied in de Kitzbüheler Alpen zal worden opgetreden.

Kei Koel valt in de prijzen!!
18-01-2013 22:56:00

Zaterdag 12 januari is Kei Koel twee maal in de prijzen gevallen op het Karnavals Schlagerfestival in Wijchen. Ze gingen aan de haal met de 1e prijs bij de publiekjury en de 3e prijs bij de vakjury met het lied "Want vanavond", welke te vinden is op youtube. Na een geweldige avond vol muziek en plezier mocht Kei Koel zich kronen tot publiekswinnaar waar de leden erg trots op zijn! 

Vlotte single voor Silvia Swart
18-01-2013 22:45:00

De nieuwe single van de uit Valthermond afkomstige zangeres Silvia Swart is een feit! De titel van het vlotte, stevige lied is kort, maar krachtig : ‘Ik wil jou’. Silvia nam het lied al in 2010 op, maar besloot toen toch met een feestnummer voor op de buhne uit te komen. Daarna bundelde ze in 2011 haar krachten samen met Henk Wijngaard en nam met hem het duet ‘De weg naar geluk’ op, waarop weer een solo single in diezelfde stijl verscheen met de titel ‘Nog 1 nacht van jou’.

De Leonie Meijer broek is een feit
18-01-2013 19:00:00

Zaterdag 19  januari 2013 lanceert NickJean samen met Leonie Meijer haar exclusieve broek ‘De Leonie Meijer jeans’ tijdens de opening van de Fashionweek in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. De dag erna zal de broek ook gepresenteerd worden op de Modefabriek in de RAI in Amsterdam. Leonie Meijer, die het afgelopen 1,5 jaar hits scoorde met singles als ‘Schaduw’, ‘Hey’ en het duet met Jeroen van der Boom ‘Los van de grond’, heeft haar kledingsmaak gedeeld met het vakmanschap van het broekenmerk NickJean.

Ronnie Ruysdael wint 2 Awards
18-01-2013 18:47:00

Het jaar 2013 begint grandioos voor Ronnie Ruysdael. De nieuwe single "Eet veel bananen" gaat als een raket! Dit duet van Ronnie met cultheld Zanger Rinus en zijn vriendin Debora, is meer dan 1.500.000 bekeken op Youtube binnen 4 weken!!! En vandaag is de nieuwe single “Eet veel bananen” op 34 binnengekomen in de Single Top 100! Ook mocht Ronnie Ruysdael de Populariteitsprijs Beste Feestact 2012 in ontvangst nemen.

YouTube hit voor Andre Pronk
18-01-2013 16:55:00

Het heeft een jaar mogen duren, maar eindelijk is hier dan de gloednieuwe carnavalskraker van André Pronk met als titel "Het Poesje Van De Buurvrouw". André Pronk verwierf met zijn aanstekelijke lach landelijke bekendheid in het TV programma X-Factor. Sinds zijn deelname is André niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz, en is hij regelmatig te gast op radio en TV in programma's van o.a. Giel Beelen en Robert Jensen. De videoclip van "Het Poesje Van De Buurvrouw" al meer dan 10.000 keer bekeken.

Liesbeth List ontvangt eerste exemplaar Shaffy-boekje
18-01-2013 15:18:00

Zangeres Liesbeth List heeft gisteravond na afloop van haar concert in Schouwburg Amstelveen het eerste exemplaar in ontvangst genomen van het boekje Langs kroegen en kathedralen. Het is geschreven door kleinkunstkenner Daan Bartels en gaat over de verbondenheid tussen Ramses Shaffy en Amsterdam. "Een prachtig geschenk!" aldus Liesbeth List. "En ja, Ramses hield erg veel van Amsterdam.

Nieuwe feestknaller voor De Mannen van Brabant
18-01-2013 15:13:00

Met ‘Goede been, verkeerde bed’ zetten De Mannen van Brabant een logische vervolg neer op de single ‘Drank maakt je mooi’. De track is een cover van de populaire act Mooi Wark en heeft een extra feestelijke beat mee gekregen. De Mannen van Brabant brengen overal een feestje mee naar toe. Hun eerdere singles ‘Confetti & Slingers’, ‘Ik heb je lief’, ‘Er loopt een cowboy door Tirol’, ‘Ik geef niks meer om jou’ en ‘Drank maakt je mooi’ zijn zowel in het land bij publiek als bij de radiozenders.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop