RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Mijn hart verlangt naar Griekenland' nieuwe single Sjonnie en Anita
19-04-2012 23:45:00

De uit Helmond afkomstige Anita begon als lead zangeres bij formaties als Gamble,Smash en Slippers alvorens ze als country rock zangeres onder de naam Patty Wood landelijke bekendheid verwierf. Sjonnie ( afkomstig uit Eindhoven) was de man van de verkleedpartijen en playbackshows. Diverse (playback) talentenjachten schreef hij op zijn naam incl. de populaire playbackshow van Henny Huisman. Hij kreeg de smaak te pakken van de showbizz en wilde live zingen ging op zangles maakte deel uit van het duo Maxwell & Reeves...

Rob van Daal lanceert dubbelcd-box uit met zijn 40 grootste hits
19-04-2012 12:17:00

Rob heeft het weer goed voor elkaar! Op 5 mei komt zijn nieuwe dubbelcd-box uit met zijn 40 grootste hits. Ook staan er op deze cd’s nieuwe liedjes, waaronder 2 geweldige nummers welke Rob samen met de Hongaarse violist Nolly! Het is een mooie afwisseling tussen ballads en feestnummers. Een must have voor de liefhebber van Nederlandstalige muziek. Wil je graag aanwezig zijn bij de cduitreiking dan kom je op 5 mei naar ’t Zonneke in Meerle (België). Je bent daar van harte welkom vanaf 14.00 uur.

Gusttavo Lima heeft met zijn single ‘Balada’ een dikke vette zomerhit in handen
19-04-2012 12:13:00

De 22-jarige Lima brak afgelopen jaar door en is momenteel een regelrechte sensatie in Brazilië. Op YouTube staan beelden van zijn stadionconcerten en die zijn inmiddels vele tientallen miljoenen keren bekeken. Eerder deze week had Q-Music-DJ, Jeroen van Inkel de primeur en wordt de plaat de laatste dagen zeer gretig opgepakt door de media. Begin dit jaar schreef de eerder genoemde Michel Teló geschiedenis met zijn nummer 1-hit ‘Ai Se Eu Te Pego! (Nooossaa!)’.

Marjolein Lecluyze stelt zich voor
19-04-2012 10:17:00

Als tiener bracht de nu 23-jarige Marjolein Lecluyze onder de vleugels van Niels William vier Vlaamse singles uit met Regi Penxten als producer; ‘Luister naar mijn hart’ haalde de internationale Ultratop 50 en Tien Om Te Zien, ‘Kamer’, ‘Blankenberge’ en ‘Hé lekker beest’ scoorden dan weer in de Vlaamse Top10 en de Kids Top 20.  Met Luc Appermont als mentor deed Marjolein op het podium van ‘Zomeraperitief’ drie zomers lang ook presentatie-ervaring op. In 2010 werd Marjolein tweede in de finale van het TV-programma ‘Looking for Pearl’ op JIM.

Speciaal concert Dana Winner in Luttelgeest
18-04-2012 20:57:00

Over ruim een maand sluit de lopende tour van Dana Winner in Nederland. Omdat André Leijten stopt als concertpromotor heeft hij samen met z'n vrouw Gerda besloten om een passend afscheidsconcert te organiseren. Dit vindt plaats op zaterdag 16 juni 2012 bij "De Orchideeën Hoeve",  Oosterringweg 34 te Luttelgeest.  Vanaf 13.00 uur kunt u een bezoek aan de tropische tuinen en de vlindervallei. Om 18.00 uur volgt een uitgebreid warm- en koud buffet met ijsdessert en vervolgens omstreeks 20.30 uur een optreden van Dana Winner.

De Jantjes verassingsact op Nacht van Oranje
18-04-2012 17:15:00

Koninginnedag 2012 wordt in Rotterdam groots ingeluid tijdens de Nacht van Oranje in Ahoy Rotterdam. Het al feestelijke programma, met onder andere Nick & Simon, Wolter Kroes en Frans Duijts, is aangevuld met een uniek optreden van de cast van de musical De Jantjes. De drie Jantjes, Job Bovelander, Stefan de Kogel en Rick Sessink, zullen een medley van de onvergetelijke nummers zoals ‘In de Jordaan’ en ‘Oh, mooie Westertoren’.

Eenmalig concert van Nick & Simon in Koninklijk Theater Carré
18-04-2012 11:03:00

Op woensdag 19 september staan Nick en Simon voor het eerst in het jubilerende Koninklijk Theater Carré. Twee dagen later verschijnt het vijfde album van Nick en Simon genaamd ‘Sterker’. Voor het eerst zullen zij deze gloednieuwe nummers, waaronder hun laatste hit ‘Vrij’, tijdens een concert ten gehore brengen. De verkoop van dit unieke concert zal op 20 april vanaf 10.00 uur van start gaan. Nick en Simon zullen zich laten begeleiden door hun uitgebreide band, maar zich soms ook akoestisch van hun aller intiemste muzikale kant laten zien.

A3aan Drost komt met nieuwe single
17-04-2012 20:27:00

Adriaan komt met de single “Gevangen door geluk” als voorloper op zijn album. Adriaan die bekendheid verwierf met o.a. ‘Hallo Sneeuwwitje”  “Susan” “Huis op de wolken” en “Rozenrood” Komt weer met een fijne vlotte radioplaat. Op zondagmiddag 13 mei a.s. zal A3aan Drost zijn debuut album presenteren in  Drost Partycentrum te Overdinkel. Met O.a. Medewerking van Joly en Terry West , Marco de Hollander, Mike van Dijk, Het IJssel Duo, René Karst , John Enter en Pascal.

Instore van regionaal talent bij de Mediamarkt in Roermond
17-04-2012 19:55:00

Op zaterdag  21 april 2012 v.a. 16:00  geven drie limburgse talenten een instore in de Mediamarkt te Roermond. Meister Martijn, Mandy Richter en Roy Selder, allemaal afkomstig uit Midden-Limburg, geven een optreden voor de deur van de Mediamarkt, allemaal ter promotie van hun eigen album dat onlangs verscheen. Meister Martijn, opgegroeid in Maasbracht, nu woonachtig in Sint Joost, is behalve zanger ook nog steeds leerkracht op het Citaverde College.

Nieuwe single Fouradi 'Lekker Bezig'
17-04-2012 19:35:00

De laatst uitgebrachte singles genaamd ‘Foto’ en ‘Foto Remix’ waren een perfecte aftrap voor dit nieuwe Fouradi jaar. De nieuwste single is tot stand gekomen tijdens een samenkomst van talentvolle en ervaren muzikanten. Het resultaat is een nieuwe sound, niet enkel voor Fouradi, maar ook voor Nederland. Mo Fouradi: “Tijdens de zoektocht naar liedjes en een nieuwe sound voor het album ontstond de track ‘Lekker Bezig’  Onze nieuwe single is weer een up-tempo nummer geworden dat wij lekker de clubs in kunnen sturen.”

Marian Mayloo in duet met Soca Boy
17-04-2012 11:55:00

Marian Mayloo een naam welke al jaren bekend is in de vanderlandse showbizz. Ze is de leadzangeres van de coverband Load en sinds 2011 ook zeer actief als solo zangeres. Met haar debuurtsingle " Was je mar hier" behaalde ze diverse noteringen in de diverse hitlijsten. De opvolger "Zie mij hier nu staan" werd ook zeer goed gedraaid op de diverse (landelijke) radiozenders. Dat succes heeft er toe bijgedragen dat ze wederom de studio indook voor een opvolger. 

Johan Heeren wil een nummer 1 hit!
17-04-2012 11:28:00

"Una Noche Mexicana" is de nieuwe single van de uit Roosendaal afkomstige zanger Johan Heeren en de opvolger van de succesvolle single "Sheila". De single is verpakt een een prachtige originele cartoon hoes, gemaakt door Fred Hopstaken. “Una Noche Mexicana” heeft een geweldige zomerse en Mexicaanse sfeer, en de tekst is geschreven door Henk van Broekhoven (John Spencer). De productie lag in handen van Tom Verkooyen en de koortjes werden verzorgd door de bekende producer Kees Tel.

Hennie Kuik speelt voor Afrika
17-04-2012 11:23:00

Hennie Kuik de bekende harmonicaspeler uit Bovensmilde speelt op zaterdag 21 April in Emmer-Compascuum voor Afrika. Hennie is bekend door zijn inzet voor vele organisatie zoals Kika,  KWF Kankerbestrijding,  en vele andere goede doelen waar hij en zijn vroegere groepsleden van de Harmonicagroep Positief uit Emmen zich voor hebben ingezet. In de vijf jaar dat de groep heeft bestaan hebben ze meer dan € 35.000 weggegeven aan goede doelen. Sinds 2008 weet hennie dat hij ongeneselijk ziek is (Kanker), maar Hennie zit niet bij de pakken neer en heeft vorig jaar nog een wereldrecord van 30 uur spelen op zijn harmonica gevestigd in Emmer-Compascuum. 

De Wannebiezz zoeken figuranten voor clipopname
17-04-2012 11:04:00

De Wannebiezz hebben hun onlangs een nieuwe single opgenomen en hij is erg leuk geworden. Natuurlijk hoort hier ook een videoclip bij en die wordt binnenkort geschoten. Wil jij als eerste de nieuwe single horen en lijkt het je leuk om in deze clip te figureren? Dat kan. Ben je tussen de 18 en 50 jaar, ben je behoorlijk gezellig, heb je eigen vervoer, ben je beschikbaar op zaterdag 21 april tussen 9.00 uur en 15.00 uur én ben jij een echte Wannebiezz vriend? Meld je dan z.s.m. aan met een persoonlijk berichtje op hyves of Wannebiezz-facebook.

Johan Heuser is helemaal terug
17-04-2012 09:53:00

Johan Heuser is al lang geen onbekende meer in het showbizz wereldje. In 2000 werd Johan ontdekt door niemand minder dan Corry Konings, en dit betekende de start van een succesvolle carrière. Zowel als solo artiest, maar ook met enkele duetten met Corry wist Johan enkele flinke hits te scoren. Inmiddels heeft Johan opgetreden in vele regionale en landelijke TV programma’s, en zijn muziek  is veelvuldig te horen op de radio zenders in Nederland en Belgie. Na een wat rustigere periode is Johan er weer klaar voor om de hitlijsten te bestormen.

Egbert Derix en Gerard van Maasakkers winnaars Annie M.G. Schmidtprijs 2011
17-04-2012 07:44:00

In het DeLaMar Theater is vanavond de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 2011 toegekend aan Egbert Derix en Gerard van Maasakkers voor hun lied Zomaar Onverwacht. Het was de twintigste keer dat de prijs voor de tekstdichter, componist en uitvoerend artiest van het beste theaterlied werd uitgereikt. De Annie M.G. Schmidtprijs, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, is ingesteld om het beste theaterlied te bekronen dat in het voorgaande jaar is uitgevoerd.

Neem nu een Abonnement op de Lente
16-04-2012 20:59:00

In het dagelijks leven in hij kunstredactie en muziekjournalist bij het Dagblad van het Noorden en vanaf zijn debuurt in 2001 laat Martin Groenewold ook muzikaal zelf regelmatig van zich horen. Met de sfeer van de jaren 80 en de middelen en het geluid van nu brengt Martin Groenewold Nederpop in de beste traditie. In 2011 was er via de diverse media ruim aandacht voor zijn album Pantoffelheld op Oorlogspad en de daarvan afkomstige single Jouw Liedje.Met zowel tracks van het album als de single kreeg Martin airplay op de zenders.

Debuutsingle Tim Leon verschijnt op 25 april 2012
16-04-2012 20:52:00

Op 25 april 2012 is het zover en wordt de debuutsingle van de 22-jarige Tim Leon uit Enter officieel gereleased. De single heet “Oranje kampioen” en zal worden uitgebracht onder het label van EMC Recordings. Tim Leon heeft het nummer laten produceren door Edwin van Hoevelaak in zijn Rooftop Studios te Holten, dat bekend staat als één van de grootste en best geoutilleerde studio’s van Nederland. Ter voorbereiding van de single “Oranje kampioen” zal er op zondag 22 april 2012 een videoclip worden opgenomen. De opnames zullen in oranjesfeer plaatsvinden bij Eet- en Feestcafé de Klok in Eibergen.

Nieuwe single en veel landelijke TV aandacht Anita en Ed
16-04-2012 20:41:00

De nieuwe single van Anita en Ed zit er aan te komen. Op 27 mei a.s. is het duo alweer 30 jaar met elkaar getrouwd. Naar aanleiding hiervan komt er een toepasselijke single uit met als titel: "Mijn leven zou niets zijn". Het is een heerlijke foxtrot met dit keer veel accordeon invloeden. De laatste tijd is er opvallend veel TV aandacht voor Anita en Ed. Door hun carnavalssingle van 2007 getiteld Chinees-Indisch restaurant heeft het duo veel succes met name op youtube. Naar aanleiding van dit succes stonden Anita en Ed pasgeleden op het bekende festival paaspop.

Rinus Ponsen komt met kroegenhit 2012!
16-04-2012 20:34:00

Rinus Ponsen heeft DE kroegenhit van 2012 in handen! Na een geweldige Engelstalige single komt Rinus al snel weer met een opvolger getiteld 'Ik blijf toch komen'. Dit nummer met een enorme feestgehalte zal menig kroegen op zijn kop gaan zetten. TV Oranje Shownieuws heeft de primeur gekregen om jullie al een stukje van het lied te laten horen wat snel uit zal gaan uitkomen en ook snel te zien zal zijn op TV Oranje.

Guus Meeuwis en de Rockacademie presenteren Wie Rockt Groots?!
16-04-2012 11:36:00

Guus Meeuwis en de Rockacademie presenteren Wie Rockt Groots?! - een zoektocht naar het perfecte voorprogramma voor de Groots met een zachte G concertreeks, welke wordt uitgezonden door Omroep Brabant op Radio en TV. Bandjes, groepen en solisten van de Rockacademie, die denken dat ze een afgeladen stadion wel kunnen en durven opwarmen, hebben de afgelopen weken de mogelijkheid gekregen zich in te schrijven voor de Wie Rockt Groots?! competitie.

Naomi in finale Toppers Halftimeshow!
16-04-2012 10:56:00

Vrijdag de 13e was voor Naomi zeker geen ongeluksdag, zij is één van de finalisten bij de Toppers Halftimeshow! De uit Leiden afkomstige zangeres mag dinsdag 8 mei a.s. auditie doen in de Amsterdam Arena voor de Toppers met nog 9 andere finalisten. Uit deze finalisten worden er drie gekozen om op 17, 18 en 19 mei op te treden in een bomvolle Arena bij de Toppers! Afgelopen vrijdagavond was dit geweldige nieuws bij SBS6 Shownieuws te zien, laat de dolgelukkige zangeres weten. 

Nieuwe single voor Quido
16-04-2012 10:44:00

Quido afkomstig uit Den Haag heeft zojuist de opnames van zijn nieuwe single in de studio van  Peter de la Haye afgerond. Na een gesprek met Platenlabel Rood-Hit-Blauw werd al snel duidelijk dat er een klik was en werd een plan van aanpak gemaakt en besloten de nieuwe single “Laat ze maar praten “ zo snel mogelijk uit te brengen. Quido zal de komende tijd ter promotie een tour door Nederland maken en daarbij diverse radiostations bezoeken. Quido is momenteel in de studio bezig om zijn album af te ronden.

Bar Twinns en Oma’s Café in Ermelo pakken groot uit met Koninginnedag
16-04-2012 10:37:00

Bar Twinns en Oma’s Café in Ermelo maken ook dit jaar van Koninginnedag een groot feest. Op een groot buitenpodium in de Stationsstraat komen op 30 april vanaf 13.00 uur vele bekende Nederlandse artiesten optreden. Met o.a. Vinzzent, de Zware Jongens en de Lawineboys is er een gevarieerd feestprogramma. Uiteraard is de entree gratis. Om 13.00 uur komt voor de kleinsten Keet, bekend van RTL Telekids.

12 jarige Gino Graus brengt Heintje medley op single uit
15-04-2012 20:00:00

De 12 jarige Gino Graus is verheugd te kunnen melden dat zijn 1e single onder  Platenlabel Rood-Hit-Blauw uit is gekomen. De single is opgenomen in de studio van Mario Veltman, en bevat de 2 versies van alle bekende liedjes waar Heintje in het verleden furore mee maakte. De liedjes zijn verwerkt in een medley en Gino wil zich hiermee presenteren aan Nederland. Dat de 12 jarige het plaatje compleet heeft wordt steeds meer duidelijk,  naast zijn geweldige vocale kwaliteiten,  pakt hij bij optredens de zaal in met zijn performance !

Marco de Hollander met fans op pad
15-04-2012 13:33:00

Net als een jaar geleden heeft Marco de Hollander uit Ter Aar een fantastische dag gehad met zijn fans. Op zaterdagochtend 14 april ging hij met zijn fans om weer met een luxe touringcar naar Essen in België. De bus die vol zat zorgde voor veel gezelligheid en dat begon al vanaf het vertrek in Ter Aar. Met een gezellige sfeer en Arie en Henk voor de hapjes en drankjes zorgden, was er ook weer een gezellige bingo en er diverse prijzen werden weggegeven.

Rinus Werrens maakt volgende stap in zijn carrière
15-04-2012 10:36:00

Met de doorbraaksingles "Kun Jij Me Zeggen" en "Kom Toch Bij Mij" speelde zanger Rinus Werrens zichzelf enorm in de kijker. Nu is het tijd voor de volgende stap in de carrière van de sympathieke Bredase zanger. Die maakt hij met de single "Maria". "Maria" laat perfect ‘het geluid’ van Rinus Werrens horen. Vrolijk, makkelijk mee te zingen en met een iets melancholieke ondertoon. Een single waarmee ‘de talentvolle belofte uit 2011’ zichzelf definitief vestigt als een volwassen talent van nu.

Rita Young krijgt op 15 april nieuwe single overhandigd
14-04-2012 19:52:00

Op zondag 15 april zal een speciale gast de nieuwste cd single van Rita Young getiteld "Ik leef voor de muziek"  officieel overhandigen. Dit alles vindt plaats middels een grote show in het theater van Vlaardinge “Stadsgehoorzaal”. Aan deze show werken o.a. mee Thomas Berge, de Wannebiezz, Willeke D’estell, Javi Escalera, Amy Sorinio en Perry Zuiddam. Rita is zo blij de clip gisteren al binnenkwam op nummer 2 in de TV Oranje verzoekparade. Mocht je persoonlijk aanwezig willen zijn bij de overhandiging, dat kan....de aanvang is vanaf 14.00 uur.

Dommel 18 is eerste Oranje Café
14-04-2012 09:40:00

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal gaan deze maand van start met het Oranje Café. De café’s die hieraan meedoen, zijn elke maand een dag lang Oranje Café met live muziek van eigen bodem. De kijkers en luisteraars van TV Oranje en Radio Oranje Nationaal kunnen zo de artiesten van dichtbij meemaken en meefeesten en zingen. Het allereerste Oranje Café is op zondag 29 april aanstaande in Café Dommel 18 in Eindhoven.

Win vrijkaarten voor Jaman
13-04-2012 21:46:00

Op vrijdag 27 april presenteert Jaman zijn eerste studioalbum ‘In M’n Dromen’ in partycentrum ’t Haasje in Kampen. Daarbij zal de Overijsselse zanger de parels van deze CD voor het eerst aan het publiek laten horen. Er zijn gastoptredens van Django Wagner, Stef Ekkel, Jolanda Zoomer, Elz Bakker en Mulder & Mulder. De zaal gaat open om 20.00 uur, de entree bedraagt € 15,- incl. album. Wil je zeker zijn van kaarten? Bestel ze dan via de website van Jaman. Het TV Oranje Shownieuws mag 5 x 2 vrijkaarten verloten.

Jan Rot op 13 mei in Carré
13-04-2012 17:35:00

Vandaag over een maand, zondag 13 mei, viert Jan Rot z'n jubileum in Carré met 'De grote Jan Rot show'. Het is dan precies dertig jaar geleden dat "Counting Sheep" de hitparade binnenkwam, een fijn excuus voor een feestje, zonder toespraken en zelfbevlekking, maar vooral een mooie gelegenheid om een aantal bevriende collega's in een topentourage lekkere Rotvertalingen te laten brengen, aldus Jan. Zo doet Henk Westbroek Lola, Rob de Nijs Eeuwig Jong (Aznavour) en Angela Groothuizen de Mercedes Benz.

Gebroeders Ko Kleuren oranje
13-04-2012 16:48:00

De Gebroeders Ko komen op 3 mei uit met hun single "Oranje springt" die zij samen Feestorkest Factor 12 hebben opgenomen. Factor 12 staat ook in het pauzeprogramma van de Toppers 2012 dus de Gebroeders Ko zijn blij dat zij tijd hebben gevonden om mee te werken aan hun nieuwe single. "Oranje springt" van Gebroeders Ko ft Factor 12 is geen specifieke EK single maar is voor alle Oranje evenementen inzetbaar , zoals de Olympische spelen , WK Hockey , WK wielrennen maar natuurlijk ook voor het EK voetbal.

Gert Verhulst & Josje Huisman bevestigen geruchten rond relatie
13-04-2012 16:41:00

Aangezien er al enkele dagen hardnekkige geruchten de ronde doen over een relatie tussen Gert Verhulst en K3-zangeres Josje Huisman heeft het paar beslist de geruchtenstroom een halt toe te roepen. Zij bevestigen vandaag hun zeer prille liefde. Net omwille van het prille karakter van deze relatie, vraag het koppel met aandrang om hun privacy en die van hun nabije omgeving te respecteren.

Yosee op auditie bij Toppers
13-04-2012 10:12:00

Yosee doet vandaag mee in twee rondes waarin in iedere ronde 3 mede kandidaten zitten voor een plekje in de Amsterdam Arena tijdens de Toppers 2012. Vanmiddag vindt er via Skype een auditie plaats waarna tussen 12.00 uur en 13.00 uur de winnaar/winnares bekend gemaakt gaat worden. Na het goede nieuws eerder deze week, is dit weer een hoogtepuntje in de zich stormachtig ontwikkelende carrière van Yosee. 

Record aantal deelnemers Eurovision in Concert 2012
13-04-2012 07:46:00

Een record van 24 deelnemende artiesten aan het komende Eurovisie Songfestival zal dit jaar deelnemen aan Eurovision in Concert 2012; Europa’s  grootse Songfestival promo-evenement dat zal plaatsvinden op 21 april in Amsterdam.  De artiesten zullen die dag hun lied presenteren aan pers, fans en concurrenten.

Belangrijke rol voor Edwin van Hoevelaak in AH aktie
12-04-2012 17:55:00

Albert Heijn bestaat 125 jaar! Speciaal voor dit bijzondere jubileum heeft de grootgrutter een lied laten componeren door Edwin van Hoevelaak. Men is echter nog op zoek naar een zanger of zangeres! Speciaal voor personeelsleden van AH is er een ludieke actie bedacht. Als jij denkt dat jij de juiste persoon hiervoor bent, meld je dan aan om het "AH talent" te worden.

Nieuwe single voor Yonkers
12-04-2012 16:02:00

De Haagse seventies rockband YONKERS is in 2002 opgericht door de Haagse zanger/gitarist Michiel  Jonkers. De bandnaam is een samenvoeging van diens achternaam en de naam van de stad Yonkers bij New York. De eerste vijf jaren na oprichting van de band, en van af zijn vroege jeugd al verknocht aan de rockmuziek van de vroege jaren zeventig, zocht Michiel  bewust zijn toevlucht in de donkere krochten van het kroegencircuit alwaar hij zijn geesteskind ‘underground’ kon houden.

Sjansjee komt terug met oranje-single!
12-04-2012 15:47:00

Na de laatste feestsingle "Houdoe" begon een periode van rust voor Sjansjee. Ondertussen is Sjakkelien bevallen van een heel muzikale zoon en Sjenien is herstellende van een knieblessure. Op dit moment zijn Sjenien en Sjakkelien druk bezig met de voorbereidingen voor hun nieuwe feestsingle. De melodie is gekozen, de teksten zijn net als alle andere Sjansjee-singles zelf geschreven. Kortom, er ligt weer wat gezelligheid klaar om opgenomen te worden!

Picobello zoekt duo's voor duodag in Geesteren
12-04-2012 13:03:00

Op zaterdag 11 augustus 2012 organiseert Duo Picobello een Duodag op camping "Het Berkenven" te Geesteren.  Het is de bedoeling dat het vanaf 12.00 uur tot 24.00 uur een groot feest wordt. Er hebben  zich op dit moment al diverse duo's opgegeven uit het gehele land waaronder: Het IJsselduo, Anita en Ed, Duo NL, Tonnie en Sjenien en natuurlijk ook Picobello. Het is de bedoeling om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Nieuw Nederlands top talent met debuut single
12-04-2012 11:58:00

Kochenka is nieuw! Anders dan anders. Oer Nederlands maar niet zo voorspelbaar. Met de kop boven het maaiveld uit. Kochenka staat voor verandering, internationale klasse. Ingrediënten zijn een professionele opleiding, internationale ervaring, producers met vele (inter)nationale hits op hun naam en een uitstekend management. Jong, getalenteerd, mooi en dynamisch, maar ook zwoel, spannend en zelfbewust. Een meisje met een verhaal. Geboren als Paula Leek trok ze vanuit Persingen, het kleinste dorp van Nederland, al snel de wijde wereld in.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

Van maandag 18 t/m zondag 24 september

                                Echte Vrienden

        We zullen allemaal een keer naar boven gaan

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl