RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
John Otten lanceert 'Zij is een meisje'
13-02-2013 20:02:00

Al sinds vele jaren weet John Otten het publiek te entertainen met zijn stemgeluid. Hij heeft vele podia betreden in de provincie Overijssel en is verantwoordelijk voor menig feest in diverse kroegen. Het stemgeluid en de sfeer welke John overbrengt is uniek Vele plaatsen waar hij heeft opgetreden hebben hem gevraagd terug te komen. Dat succes heeft hem uitgedaagd om een cd uit te brengen. Het is geen nummer waar je de polonaise in zal gaan lopen maar een waarbij je van begin tot eind op het puntje van je stoel gaat zitten.

De ‘Break Up Songs’ van Manuëla Kemp
13-02-2013 19:36:00

Zangeres en presentatrice Manuëla Kemp is op zoek gegaan naar de beste uit-elkaar-song aller tijden. Is het Marco Borsato met ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’ of huilen we liever uit op ‘Lost’ van Anouk? Om dat vast te stellen heeft Manuëla samen met Sky Radio en De Telegraaf lezers en luisteraars opgeroepen om op hun favoriete break-up song te stemmen en hun persoonlijke verhaal in te sturen. Op de dag van de liefde, Valentijnsdag 14 februari, verschijnt de dubbel-cd.

Alleen maar hoogtepunten tijdens carnaval voor Alle 13 Jaanke!
13-02-2013 16:30:00

Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote kijken terug op een Carnaval met adembenemende hoogtepunten! Het hilarische Smartlappen-Feest-Trio wist met hun Smart-Show overal een indrukwekkende indruk achter te laten! Enkele weken terug werd met hun liveband ‘Alle 13 en de Jaankers’ succesvol afgetrapt in Breda.

Dries Roelvink staat verstelt over wat 'Het koningslied' teweeg brengt
13-02-2013 16:23:00

De nieuwe single van Dries Roelvink, ‘Het Koningslied’ staat volledig in het teken van een historisch moment in de Nederlands geschiedenis namelijk; de troonswisseling die 30 april a.s. gaat plaatsvinden in onze hoofdstad. Vanwege de impact van deze gebeurtenis op ons volk zal deze op het Rood-Hit-Blauw-label uitgebrachte single van Dries Roelvink, van grote waarde zijn op alles rondom deze troonswisseling. De Amsterdamse volkszanger hierover: “Ik sta er nu al versteld van wat ‘Het Koningslied’ teweeg brengt.

Nieuwe single Eltjo getiteld 'Ach donder maar op'
13-02-2013 15:47:00

Eltjo van Wijk is een twintiger die geboren en getogen is in Nieuw Roden gelegen tussen de steden Drachten en Groningen. Al sinds zijn jonge jaren heeft Eltjo een passie voor het Nederlandse lied en het is dan ook niet vreemd dat hij later gaat zingen in zijn stamcafé. ‘Ons feestcafe’ en ‘Hallo halli’ waren zijn eerste singles. Hierna verscheen van de volkszanger ‘M'n plekkie, m’n stekkie’ dat landelijk heel veel Airplay heeft gekregen. Hierop ontving Eltjo zelfs een uitnodiging om in het Oostenrijkse Westendorf te komen optreden.

Nieuwe feestsingle voor Frank Verkooyen verschijnt op Valentijnsdag
12-02-2013 20:15:00

Frank Verkooyen leverde in 2012 al de singles 'Dit is mijn kroeg' en 'Ik droom nog een beetje' af en de nieuwe single van de Bredase zanger, een vrolijke aanstekelijke meezinger wordt op 14 februari gelanceerd, precies op Valentijsdag. Frank keert met zijn nieuwe single ‘Niet vertellen dat je van me houdt’ terug naar het echte Feestwerk.  Kortom gezegt gaat het ineens weer leven in de wolken! Het nummer is geschreven door Frank Verkooyen en geproduceerd in studio 'The Boom! Music Breda'

Bert Zwier & Jan Warringa gaan samen van de berg af
12-02-2013 16:50:00

Met de diverse feesten tussen de bergen op het programma hebben Bert Zwier & Jan Warringa de handen in een geslagen. In de studio van Jeroen Dirksen hebben ze het nummer "Ga je mee" opgenomen. Een plaat waarbij van het eerste moment het feest er goed inzit. Bert Zwier, ook wel de zingende visboer genoemd, heeft de afgelopen jaren meerdere cd’s uitgebracht. Nummers als ”Onder de balustrade” en “Carmelita” zijn nog regelmatig te horen op de diverse radiozenders.

Edisons voor Kane, Gers Pardoel, Trijntje Oosterhuis, Racoon en Doe Maar
12-02-2013 14:19:00

Kane won maandagavond tijdens Edison Pop 2013 een Edison voor ‘Beste Groep’, Gers Pardoel was ‘Beste Nieuwkomer’, Trijntje Oosterhuis kreeg de Edison voor ‘Beste Vrouwelijke Artiest’ en ‘Beste Song’ ging naar Racoon. Doe Maar ontving de Edison Pop Oeuvreprijs 2013. Baarn, dinsdag 12 februari 2013 - Gisterenavond kwam de Nederlandse muziekindustrie bijeen in de Heineken Music Hall voor Edison Pop 2013. In zeven categorieën werden Edisons uitgereikt.

Ferry Doedens lanceert tweede solo single
12-02-2013 14:12:00

Op vrijdag 15 februari verschijnt de tweede solo single van Ferry Doedens (22) met als titel ‘ Hoger en Verder’. Eerder verscheen zijn debuut hit ‘ Bij Mij’. Ook het nieuwe up tempo nummer is, net als de eerste single, geschreven door Robert Dorn.  De bijbehorende videoclip is opgenomen in Rotterdam. Kosten noch moeite zijn gespaard om er een fantastische clip bij te maken. De metro, de Maastunnel, het Centraal Station en de Euromast dienden onder andere als decor. Ferry; ‘ Ik ben super blij met het resultaat.

Ronnie Tober deze maand 45 jaar samen met z'n partner/man Jan
12-02-2013 11:24:00

Zanger/entertainer Ronnie Tober is deze maand 45 jaar samen met zijn partner/man Jan Tober- Jochems. Zowel zakelijk als privé, dus zeven dagen, 24 uur per dag, zijn ze aan elkaar verbonden. Ronnie ontmoette Jan toen Ronnie mee deed aan de voorrondes van het Eurovisie songfestival in 1968.

Nieuwe single Ronald Reinders
12-02-2013 03:51:00

Ronald Reinders is een muzikant die vooral bekend is in het covercircuit. Met zijn huidige band Energy! speelt de zanger/gitarist door het hele land. De nummers die de band in zijn repertoire heeft worden versterkt door een hoge mate van interactie met het publiek. Ronald wordt daarom vaak gezien als een muzikant en entertainer. In het verleden speelde Reinders onder andere in the Full Minties en de feestband Springen! Het schrijven van eigen liedjes in de Nederlandse taal en het uitbrengen daarvan is voor Ronald Reinders niet nieuw.

Danny de Munk scoort na 30 jaar weer nummer 1 hit
11-02-2013 13:24:00

Met het nummer ‘Tuig van de Richel’ -ontstaan vanuit het tv programma ‘Ali B op Volle Toeren’ – voert Danny de Munk momenteel de download top 200 van iTunes aan. Na de release afgelopen vrijdag stond het nummer binnen enkele uren in de top 10 en steeg intussen zelfs door naar de nummer één. Het is voor het eerst sinds Verdomd Alleen in 1984 dat Danny de Munk weer ee nummer één hit scoort. De zanger is trots op het onverwachte succes en vooral dankbaar voor de fans die hem al jaren trouw zijn. Het nummer ‘Tuig van de Richel’ komt voort uit het tv-programma ‘Ali B op Volle Toeren’.

Hartverwarmende familiemusical 'Ketelbinkie' binnenkort in Hofpleintheater te Rotterdam
11-02-2013 13:15:00

'Ketelbinkie' vertelt het verhaal van 'die straatjongen van Rotterdam'. Jan is dertien als hij aanmonstert op de verwaarloosde schuit de Rijnstroom. Hij wordt aan het werk gezet in de kombuis, als hulpje van de kok. Geen prettig baantje, want de kok is een chagrijnige kerel. Gelukkig krijgt Jan ook vrienden aan boord; Geepie en de bootsman. Het leven op de schuit verloopt allerminst gladjes, maar Jan weet zich in dit 'stormachtige bestaan' goed staande te houden. Wanneer hij een brand in het ruim weet te voorkomen, wordt hij bij terugkeer in Rotterdam als een held binnengehaald.

TV-special van Shuman & Angel-Eye bij Omroep Max op 1 maart
11-02-2013 12:18:00

Op 1 maart aanstaande zendt Omroep Max op Nederland 2 de nieuwe TV-special van Shuman & Angel-Eye uit. "Keeping The Dream alive": Een geweldig concert met een zeer speciale bezetting. Inclusief violen, steelguitar, dansers en vele verrassingen! Het concert is opgenomen in studio 23 in Hilversum.

Gre Parelmoer wint RTL 4 LIVE4YOU Carnavalbattle 2013
11-02-2013 09:51:00

Gre Parelmoer heeft de finale van de RTL 4 LIVE4YOU Carnavalsbattle gewonnen en nu mag ze zich met haar knalhit "Laat je masseren" nu "De Life4you Carnavalhit 2013" noemen! De finale ging tussen de Gebroeders Ko, Rob Ronalds, De Stoopjes en onze Gre Parelmoer. Vandaag en Morgen is Gre Parelmoer in het  zuiden om de laatste dagen van het carnaval mee te maken. In totaal gingen 44 % van de stemmen naar Gre Parelmoer! De uitzending is HIER terug te zien op.

Tweede dochter van Remco Veldhuis
10-02-2013 21:12:00

Op 9 februari is Lexi geboren, de tweede dochter van Remco Veldhuis en Ruudje Douwma! Remco Veldhuis: "Moeder & kind maken het goed, vader moet even gaan liggen". De voorstelling in theater  't Kielzog in Hoogezand - Sappermeer van 9 februari is verplaatst naar 15 maart aanstaande. Eind maart is het zover, dan mogen Veldhuis & Kemper weer spelen in het heiligen der Heiligen: Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dit zijn extra bijzondere voorstellingen voor het duo.

Ronnie Tober doneert namens zijn foudation € 2000.00 gedupeerden inbraak
10-02-2013 16:50:00

In december 2012 werd er bij Tuinrijk, De Gieterij en Inhout in Sint-Michielsgestel ingebroken. Bij deze bedrijven werken ruim 80 mensen met een verstandelijke beperking. De kluizen met daarin o.a. de fooienpot van deze medewerkers werden gestolen. Veel cliënten waren er helemaal van onderste boven en de begeleiding had de handen vol om de rust terug te brengen op de werkvloer. Toen dit in het nieuws kwam, kwam er een stroom aan hartverwarnende acties op gang.

Verassende wending in Nev’s carrière
09-02-2013 15:22:00

De nieuwe single "Elke dag" van Nev is nu overal verkrijgbaar. Nev is van Turkse afkomst en zingt Nederlandstalige feestmuziek! Deze unieke combinatie kan weleens voor een verassende wending zorgen in Nev’s carrière. Nev heeft in het dagelijkse leven een eigen Eethuis in Rijsbergen. De producties zijn gemaakt door Laurens van Wessel. Jesa Productions brengt deze cd op de markt! (JeSa Productions)

Judith Peters lanceert 'Kom met me dansen'
09-02-2013 15:19:00

Judith Peters maakte al veel indruk door als eerste “vrouwelijke Topper” het podium in de Amsterdam ArenA te betreden tijdens de concerten van de Toppers in 2011. Daarnaast bracht ze diverse succesvolle singles uit, zoals “Ik Wil Jou Alleen”, “Een Zomer Lang”, “Jij Bent Mijn Leven”, “Waar Blijft De Tijd” en “Ontkennen Heeft Geen Zin”. Onlangs scoorde ze samen met DJ Henry's Feesjuh een flinke radiohit met "Ik Ben Onderweg". Nu is het weer tijd voor een nieuwe solo single van Judith Peters "Kom met me dansen".

Hollandia Music: nieuwe platenmaatschappij voor Nederlands product!
09-02-2013 13:13:00

Hollandia Music is een nieuwe platenmaatschappij die zich volledig richt op Nederlands product. De ideale platenmaatschappij voor de Nederlandse en Vlaamse artiest! Hollandia Music is de naam van een nieuwe Nederlandse platenmaatschappij die zich volledig gaat richten op het uitbrengen en promoten van Nederlandstalige muziek.

'De 11 van Oranje' volop in de belangstelling
09-02-2013 12:46:00

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal hebben onlangs de definitieve lijst bekendgemaakt van ‘De 11 van Oranje’ van 2013. Deze ultieme carnavalshitlijst is door de gezamenlijke muziekredacties samengesteld op basis van het zwaarwegende advies van de ‘Raad van Elf van Oranje’, die bestaat uit vertegenwoordigers van carnavalsverenigingen uit heel Nederland. De eerste plaats dit jaar is voor Lamme Frans met ‘Alles in één’, een ouderwets carnavaleske parodie op de hit 'Beauty and the Brains' van Nielson.

Wimmie Bouma heeft de Oranje Kroon
09-02-2013 11:45:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 11 februari is dat ‘Als jij het niet meer weet’, de nieuwe single van Wimmie Bouma. Vorig jaar vestigde deze Zwolse zanger plotseling de aandacht op zich met zijn debuutalbum ‘De Verleiding’, dat goed werd ontvangen. De eerste single ‘De ring die jij draagt’ werd overal opgepakt door radiostations en omarmd door fans van het levenslied. Wimmie hoopt dat deze opvolger net zo’n succes gaat worden.

Dries Roelvink’s Koningslied verschijnt op Rood-Hit-Blauw label
09-02-2013 10:16:00

Dries Roelvink is de laatste dagen weer volop in het nieuws nadat hij bekend maakte met een single uit te komen ter ere van de aanstaande troonswisseling op 30 April ! De single getiteld “Het Koningslied” is geschreven door Bram Koning, opgenomen in de studio van Hans Rusche, en zal onder het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch worden uitgebracht. De volkszanger gaat volgende week vrijdag (15-2) de bijbehorende videoclip opnemen.

TV Oranje op Facebook
08-02-2013 22:33:00

TV Oranje is nu ook op Facebook te vinden! Je vindt er allerlei wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen en natuurlijk veel berichten van Nederlandse artiesten. Klik hier en 'like' TV Oranje op Facebook!

Toch nog clip bij 'Geef ons maar unne meter bier' van Gradje
08-02-2013 18:29:00

Op 5 november 2012 bracht Gradje de single "Geef ons maar unne meter bier"uit. Het lag niet meteen in de bedoeling om er een clip bij te maken, maar omdat de single in Nederland als een speer de hitlijsten in ging ging hij toch overstag. Ook in België, de Spaanse Costa's en op de Canarische eilanden is het een hit.

Gebroeders Ko ontvangen Carnavals Award 2013 Q-Music
08-02-2013 17:51:00

De Gebroeders Ko hebben vanochtend in het radio programma van Mattie & Wietze de Q-Music Carnavals Award 2013 ontvangen voor hun Carnavalskraker “ De Blauwe Stier “ ft Factor 12 en DJ Willem de Wijs & Feest DJ Bas. Mattie & Wietze gebruiken een bewerking van het nummer al maanden als File lied in hun radioprogramma.

Bart Brandjes komt met Nederlandstalige single
08-02-2013 17:21:00

Bart Brandjes, kwartfinalist van The Voice (2011), baarde eind vorig jaar opzien toen hij plotseling met een single in de Amerikaanse billboard lijst verscheen. Maar Bart is vastbesloten om ook Nederland te verrassen en dat doet hij op zeer unieke wijze. Met “100 duizend redenen” heeft hij een Nederlandse ballad met een typisch “soul en jazz sausje” overgoten en het resultaat is een zeer unieke single, waarop Bart laat zien dat hij beschikt over een groot stembereik.

Al meer dan half miljoen bezoekers voor ‘K3 Bengeltjes’!
08-02-2013 13:57:00

Het zijn topdagen voor de meisjes van K3! Op 12/12/12 werd 'K3 Bengeltjes' uitgebracht in de Vlaamse & Nederlandse bioscopen, en de film blijkt een schot in de roos. De afgelopen weken gingen al meer dan een half miljoen mensen in Vlaanderen en Nederland naar ‘K3 Bengeltjes’ kijken! In Vlaanderen is ‘K3 Bengeltjes’ zelfs de best bezochte Studio 100-film ooit! Maar dat is nog niet alles: de clip 'Waar zijn die  ngeltjes' werd al bijna 2,5 miljoen keer bekeken op YouTube, en op 15 maart wordt in Zwolle de aftrap gegeven van de ‘K3 verjaardagsshow 15 jaar’, de gloednieuwe show van Karen, Kristel & Josje.

Hoop, Liefde En Vertrouwen, nieuwe single van Jan Smit
08-02-2013 13:48:00

Hoop, Liefde En Vertrouwen, de nieuwe single van Jan Smit, wordt vandaag uitgebracht. Het is de vierde single afkomstig van het met platina bekroonde album Vrienden, dat augustus vorig jaar is verschenen. “Het is een liedje wat mij na aan het hart ligt, want ik heb het speciaal geschreven voor Fem, onze oudste dochter” aldus Jan Smit. De cdsingle bevat 3 extra nummers die vorig jaar live zijn opgenomen de nummer 1 hits Altijd Daar, Echte Vrienden en zowel de live versie als de live clip van het nummer Hoop, Liefde En Vertrouwen.

Danny van der Kracht doopt carnavalssingle om tot crisiskraker
07-02-2013 18:27:00

De Zevenaarse feestzanger Danny van der Kracht (39) brengt dit jaar op de kop af vijftien jaar feestsingles uit. Toch zit er volgens Danny een behoorlijk verschil tussen zijn eerste single en zijn laatste wapenfeit ‘Een Lach Zonder Een Traan’. Danny heeft zelfs een nieuw genre bedacht waar volgens hem zijn nieuwste single in thuishoort; de crisiskraker! “Toen ik vijftien jaar geleden mijn eerste cd uitbracht, had ik niet durven dromen dat ik in 2013 nog steeds jaarlijks feestkrakers zou uitbrengen,” laat Danny weten.

Ron van Dordt uit gevoelens op nieuwe single
07-02-2013 18:16:00

De afgelopen maanden kenmerkten zich voor Ron van Dordt en zijn Andrea als: diepe dalen en hoge bergen. Beiden hebben een scheiding achter zich en zij vonden samen het nieuwe geluk. “We waren blij dat we elkaar gevonden hadden”, zegt Andrea. Maar daarna namen ook de problemen toe. “We kregen te maken met allerlei gedoe. Vooroordelen van andere mensen en dan bemoeit iedereen zich ermee.

Vinzzent deelt muzikale liefde uit
07-02-2013 17:29:00

Volgende week vieren we Valentijn, het hoogfeest van alle romantische zielen. Eén man deelt nu al z’n liefde uit, en dat is de dertigjarige zanger Vinzzent. Met z’n nieuwe single ‘De Liefde Leeft In Mij’ doet hij het al bijzonder goed in Nederland, én binnenkort ook in Vlaanderen. “Ik ben heel erg blij dat men in Vlaanderen mijn nieuwe single opneemt en goed onthaalt,” zegt Vinzzent enthousiast. Geboren uit de liefde tussen een Nederlandse moeder en Indische vader, timmert Vinzzentkeihard aan zijn muzikale verhaal.

Pearl Jozefzoon voegt duet met Nick schilder toe aan debuutalbum
07-02-2013 17:03:00

Nick Schilder en Pearl Jozefzoon brachten ‘Vivo Per Lei’ eerder samen te gehore tijdens Nick & Simon Symphonica In Rosso. Na overweldigende reacties besloot Pearl het duet toe te voegen aan haar album ‘The Time Is Now’. Pearl levert met ‘The Time Is Now’ een ijzersterk en indrukwekkend debuutalbum waarop de zangeres een prachtige mix heeft gemaakt tussen pop en klassiek waarbij ze wordt ondersteund door het Brussels Philharmonic Orchestra.

Happen en Hossen met De Dorini’s
07-02-2013 05:53:00

Carnaval staat weer voor de deur in Brabant. Ook  het carnavalsduo De Dorini’s gaat deze dagen weer op pad met onder andere hun kraker Dina Dynamiet! Er staat een drukke agenda op de planning en met een bus scheuren ze door heel Brabant om het feest te laten losbarsten. Er is zelfs een heus  Dorini’s menu bedacht door café ‘De Deugniet’ uit Boxtel.  Wat is er nu beter om na wat pilsjes even rust te nemen een een goeie bodem te leggen.

BravaNL ook in 2014 in basispakket UPC
06-02-2013 17:54:00

Cultuurzender BravaNL blijft in grote delen van Nederland deel uitmaken van het (analoge) basispakket. De programmaraden in de regio’s Amsterdam, Alkmaar, Hilversum, Zuid-Holland Zuid, Rotterdam, Rijnmond, Zuidoost Brabant, Gelderland Zuid, Gelderland Noord, GelreWest en Zuidoost Flevoland hebben de afgelopen weken hun positieve advies voor BravaNL geprolongeerd. Het gaat om de definitieve adviezen aan kabelmaatschappij UPC voor de periode juli 2013 – juli 2014.

Dennis Cornelissen lanceert nieuwe single
06-02-2013 17:47:00

Al op zijn vijftiende tekende de in 1992 geboren Dennis Cornelissen voor zijn eerste single getiteld; ‘Meisje uit mijn dromen’. We zijn nog ‘maar’ vijf jaar verder na het debuut van deze zanger uit het friese Haulerwijk, en ondertussen is hij een album en bijna tien singles verder! Dennis Cornelissen wordt door de media van de Nederlandse muziek dan ook nauwlettend gevolgd als één van de aanstormende talenten. Daarnaast werden de uitgebrachte nummers van deze nog maar 20-jarige zanger regelmatig aangemerkt als ‘opvallend’.

Babette van Veen wordt cabaretière
06-02-2013 17:37:00

Onlangs ging het nieuwe programma ‘Brave Meisjes Komen In De Hemel’ in première; goede recensies en enthousiaste publieksreacties vielen hun ten deel. Cabaretgroep ‘Vrouw Holland’ is al jaren een begrip in de Nederlandse theaters. Het was even schrikken toen de talentvolle Marieke Klooster aangaf een stapje terug te willen doen.

B-kant nieuwe Zware Jongens single succesvoller dan A-kant
06-02-2013 17:29:00

De Sneker Fokko Dam en Arie Kuipers uit Makkum, alias de Zware Jongens, komen ieder jaar met een carnavalssingle. Dit jaar is dat het liedje ‘Houd er de moed maar in’, met op de B-kant een gezongen versie op het aloude liedje "Der Alte Dessauer", getiteld ‘We heffen de glazen’. Nu is het unieke dat deze B-kant succesvoller is dan de A-kant. Deze week is ‘We heffen de glazen’ binnengekomen op nummer 72 in de Mega Top 100. Vanwege dit succes is er onmiddellijk een videoclipje van dit liedje op You Tube gezet.

Rudy de Wit verrast door succes
06-02-2013 06:46:00

De Tilburgse zanger Rudy de Wit scoort onverwachts momenteel een enorme hit in het land met “Sweet Love”. Aanvankelijk verscheen dit liedje eerder dit jaar als “B-track” op de single “Enkel Een Lach Van Jou”. Alhoewel die single erg positief ontvangen werd door de radio stations werd ook de tweede track van de single steeds meer opgepakt. Dit was reden genoeg voor Rudy de Wit om “Sweet Love” alsnog op single uit te brengen en een clip te schieten.

Johnny Gold met “Balle Balle” Carnavalskanjer 2013 bij Hollandse Hits Forum
06-02-2013 06:38:00

Aankomend weekend barst het carnavalsfeest volledig los. Dit betekent dat de markt in de afgelopen maanden weer overspoeld is met vele carnavalsplaatjes en uiteraard de verkiezingen voor Carnavalshit Van Het Jaar. Een van de toonaangevende websites voor het Nederlandse lied “Hollandse Hits Forum” heeft inmiddels de uitslag van hun verkiezing bekend gemaakt, en Johnny Gold kwam hier met zijn nieuwe single “Balle Balle” als de grote winnaar uit de bus.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool