RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Net d'r Langs en Van Dee & J.W slaan handen ineen en gaan door als Kei Koel
08-01-2013 11:20:00

Voor aankomend jaar hebben de voormalige leden van Net d'r Langs en Van Dee & J.W. de handen ineengeslagen en hebben een nieuwe formatie gevormd met de naam Kei Koel. John, Marco, Jan-Willem en Harm komen uit Bergharen en Wijchen en hebben nagenoeg elk jaar deelgenomen aan het Karnavalschlager festival in Wijchen, dus ze weten wat het publiek wil horen. Daarom is tekstschrijver en componist Harm van Dorst in de pen geklommen.

Nieuwe single & album Robert Pater & Dora
08-01-2013 00:17:00

Na twee succesvolle duetten op single; ‘Kus Me Baby’ in 2011 en ‘Dit Moet Liefde Zijn’ in 2012, wacht een spannend jaar voor Robert en Dora. Liefst 18-tracks telt het album ‘Op De Weg Naar Geluk’ wat zij binnenkort gaan uitbrengen. Als voorloper hiervan zal de gelijknamige single worden gelanceerd. Dora Haverman, heeft met ‘Zing en dans’ en ‘Liefde’ al twee albums op haar naam staan. Daarnaast kregen ook haar singles ‘Steeds in mijn dromen’ en ‘Kom grijp je kansen’ volop airplay in het land.

Albumpresentatie Joost de Vries op 17 februari in Heerhugowaard
07-01-2013 12:43:00

Met het verse nieuwe jaar brengt de zanger uit Heerhugowaard Joost de Vries nu een compleet album die de toepasselijke titel ‘Leef & Geniet’ gekregen heeft. Op zondag 17 februari vindt de presentatie plaats bij Grand-Café "De Heeren", Mideenweg 247 te Heerhugowaard. Meewerkende artiesten zijn: Lesley Williams, Theresa, Dario, Henk Naber, Bernard Karsten, Stanley Hazes, Ruud Versteeg, Dirk Meeldijk, Michel Hoffmann, René Eshuijs, Marcel Dool, Hans Steiger, Pascal Redeker, Marco de Hollander, Wendy Molee, e.v.a.

Nieuwe single van Ringo & Def Rhymz
07-01-2013 10:52:00

“Achter het raam” is de nieuwe single van Ringo & Def Rhymz. Ringo scoorde in het voorjaar van 2012 al een hit in de Single Top 100 met de track. Hij deed dit samen met Pascal en Gijs de Vormer. Het nummer behaalde de 66e positie van de charts. Nu heeft Ringo de song opnieuw opgenomen en in een nieuw jasje gestoken. Hij brengt het lied dit keer samen met Def Rhymz. De rapper heeft al veel hits op zijn naam staan o.a. “Doekoe” “Slippers” en de nummer één hit “Schudden.”

Pet Raket en John Kanon vieren carnaval met een Nasibal
07-01-2013 10:47:00

Afgelopen jaar is een geweldig debuut jaar geworden voor het party duo Pet Raket en John Kanon met hun hits: We drinken met z’n allen, Nederland wint het EK en nu hun nieuwe carnavalskraker voor 2013: “Nasibal”. Met het aankomende carnaval in het vizier zal deze plaat in menig café en radioprogramma te horen zijn. Het duo staat met deze plaat weer garant voor humoristische teksten, een vlotte beat en een hoog meezing gehalte. Deze knotsgekke plaat is echt een must voor iedereen die een feestje wil bouwen!

Jaap de Witte stapt terug bij 3JS. Afscheid tijdens theatertour 'Bronnen'
07-01-2013 10:17:00

Jaap de Witte, oprichter en één van de gitaristen van de populaire muziekformatie 3JS, zal zijn rol in de band noodgedwongen moeten verkleinen. Concreet houdt dat in dat hij niet meer als gitarist met zijn collega-bandleden Jan Dulles en Jaap Kwakman op het podium te zien zal zijn. Jaap de Witte had al geruime tijd last van de pezen in zijn handen die hem het gitaarspelen op het hoogste niveau onmogelijk maken. Na eerder operaties te hebben ondergaan en langdurige intensieve therapie te hebben gehad, moet hij nu toch een stapje terug doen. Tijdens de, op 10 januari in het Kennemer Theater in Beverwijk startende, intensieve theatertour “Bronnen” is Jaap de Witte nog wel op het podium aanwezig. Hij speelt geen gitaar meer, maar is wel te zien en te horen als achtergrondzanger.

Jolanda Zoomer lanceert 'Kom in de tent'
06-01-2013 19:28:00

Jolanda Zoomer heeft vrijdag 4 januari de clip opgenomen van haar nieuwe single *Kom in de Tent*. Een nummer dat op de CD “Zoomertijd” staat en vaak door Jolanda wordt gezongen tijdens haar optredens in het land.  Dit keer in een nieuw jasje gestoken door Jolanda samen met producer Frank Verkooyen. De clip is opgenomen in Chaletpark “De Zilverden” in Rucphen en geproduceerd door Rick en Bart van Smart Media Producties. De single komt binnenkort uit. Naar aanleiding van deze gezellige en feestelijke single presenteert Jolanda Zoomer op zondag 3 maart haar *Kom in de Tent* Feest.

Nieuwe single en clip voor Auke & Ellen
06-01-2013 00:16:00

Ze waren op zaterdag 6 januari te zien bij Piets weer op SBS6. We hebben het over het uit Friesland afkomstige duo Auke & Ellen. Het duo is in Friesland vooral bekend geworden toen ze nog optraden met orkest "De Sellinas" en een landelijke hit scoorden met het nummer “Op De Trekker Weer Noar Huus.” Inmiddels hebben ze een album en een aantal singles opgenomen en zijn ze een veelgevraagde act voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

De Fantasticos hebben de Oranje Kroon
05-01-2013 11:40:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 7 januari is dat "Mooi is het om op de wereld te zijn", de nieuwe single van De Fantasticos. Medio augustus 2012 is het nieuwe Nederlandstalige duo de “ Fantasticos” spontaan ontstaan tijdens een amusant gesprek onder een aantal vrienden waarin gesproken werd over het momenteel missen van “echte “ gezellige Hollandse muziek in de stijl van de 60’er jaren. 

Artiestenblad Lucky Joe nu ook gratis af te halen bij Special CD Shop in Breda
04-01-2013 21:46:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Dennie Christian is vanaf heden gratis af te halen bij de  Special CD Shop, Moerwijk 14 te Breda. Veel artiesten zijn blij met eigenaar Peter Voesenek.

Nieuwe single voor Jan Leliveld
04-01-2013 21:30:00

‘Het gaat te snel’ is de nieuwe single van Jan Leliveld en komt aanstaande vrijdag 11 januari uit. Het lied is volks, gezellig, up-tempo en zeer geschikt voor zowel op de radio als op een feestje! De tekst van het lied is gebaseerd op het hectische leven van mensen, die tegenwoordig haast hebben en vaak te laat zijn, alles gaat te snel! Vanuit de media is er ook positief gereageerd op de single. ‘Het gaat te snel’ wordt bij Tros Sterren NL Paradeplaat. Ook RADIONL is positief over de single, zij hebben een leuke actie bedacht.

Tienjarige Michelle Okken lanceert 'Ik heb een droom'
04-01-2013 21:20:00

Dat zingen al op jonge leeftijd erg geliefd kan zijn hebben sterren als Wilma, Heintje en Jantje Smit in het verleden allang bewezen. Maar dat dit een zeldzaam gegeve...n is, blijkt ook uit deze namen…en zo nu en dan duikt er een potentiële nieuwe kinderster op! De 10-jarige Michelle Okken is gezegend met een heldere stem en een innemende persoonlijkheid. Waar zij zingt smelten harten en ze weet als geen ander het publiek voor zich te winnen. Het zingen zit haar in het bloed en zo kon het dan ook niet uitblijven om dit talent haar debuutsingle te gunnen.

Avondje 'Op z'n Hollands' op 19 januari in Terheijden
04-01-2013 13:21:00

De 18 jarige zanger, Berry Daamen en ster die reizende is naar een ongekende populariteit. Met 5 eigen singles, 8 eigen nummers, bijna 1000 volgers op Twitter, vele fans op facebook en ’n eigen fanclub op zak kunnen we wel vermelden dat Berry aardig op weg is op de top te bereiken. Op dit moment is Berry weer druk bezig met een nieuwe single die eind maart uit zal komen. Maar voor dat het zo ver is word er eerst nog een eigen fanavond georganiseerd.  De 2e alweer want dat organiseren zit wel in Berry’s bloed.

Kaartverkoop Studio 100 Zomerfestival 2013 gestart!
04-01-2013 13:11:00

Het jaar is nog maar net begonnen, maar toch kijken we graag vooruit naar een warme, zinderende zomer en een gloednieuw Studio 100 Zomerfestival! Ook dit jaar pakt Studio 100 weer uit met een knallende en zomerse show met alle favoriete Studio 100 karakters. Het clowntje Bumba, Kabouter Plop, Piet Piraat, Samson & Gert, speurneus Bobo, superheldin Mega Mindy en natuurlijk de meiden van K3 staan op het podium.

De Polonaise gaat het land in!
04-01-2013 13:00:00

De Polonaise gaat het land in! Na een succesvolle cd serie trekt de Polonaise nu het land in.  Op zondag 20 januari staan ze in Drunen met artiesten als Gebroeders Ko, Jettie Pallettie, de Deurzakkers, Ria Valk, Alpenzusjes en Django Wagner & Frans Duijts. Wil jij de opnames bijwonen? Het aantal kaarten is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!

Bertie Lukano is gek op een glaasje bier
04-01-2013 11:05:00

We kunnen de klok er op gelijk zetten. In de maand voorafgaand aan het carnaval komt Bertie Lukano met een spraakmakend gezellig nummer. En ook dit jaar is dat het geval. Meestal carnaval maar ook dikwijls een nummer die door het hele jaar goed gedraaid kan worden op feesten en partijen. Dat is wel een belangrijk voor Bertie want het moet kei gezellig zijn. En ja hoor ook 2013 is Bertie er wederom in geslaagd een feestnummer op te nemen in de Lukano Studio.

De Brabant Toppers Carnavals Parade 2013
03-01-2013 22:24:00

Op dinsdag 15 januari a.s. zal de Carnavals Parade worden opgenomen in de Twee Gebroeders aan de Hoge Neerstraat 1 te Etten-Leur. Er zijn optredens van o.a. René Schuurmans, Cooldown Café, Jettie Pallettie, De Deurzakkers, Arie Ribbens, Helemaal Hollands, Rob van Daal, Alle 13 Jaanke, DJ Bompa & De Mens, Johnny Gold, Santa Rosa, Ria Valk, e.v.a. De Carnavals Parade zal in Brabant, Limburg en Zeeland vanaf 28 januari te zien zijn bij ondermeer: TV Limburg, CTV Zeeland, en alle grote regionale TV zenders.

Hugo Peeters gaat lekker wokke
03-01-2013 13:43:00

Het afgelopen jaar scoorde Hugo Peeters met nummers als "Echte Vrienden","Caipairinha" en "Ik wil" bijzonder goed bij de divesre radiozenders. Hij was zelfs Oranje Kroon bij TV Oranje/Radio Oranje Nartionaal. Nu aan het begin van 2013 laat deze zanger uit het Gelderse Gendt wederom van zich horen en wel met 'Lekker wokke". Een nummer die prima past in de tijd die we tegemoet gaan namelijk de carnavalstijd.

Feest in de bergen met Marco de Hollander
03-01-2013 12:03:00

"Wij zijn dit jaar naar de bergen geweest". Daar begint het gezellige lied "Feest in de bergen" van Marco de Hollander mee. Dit nummer is afkomstig van het nieuwe album 'Je Dromen Achterna'. Dit is geen single, maar zal het zeker tijdens de carnaval en après ski tijd in de kroegen en feesttenten goed gaan doen. 

Maarten Bervoets komt met nieuwe single 'Geloven'
03-01-2013 11:44:00

Maarten Bervoets was op jonge leeftijd al totaal bevangen door muziek. De piano werd al snel een goede vriend. Tot op de dag van vandaag is dat zo gebleven. Na het componeren en produceren van jingles en reclamespots kwamen er Nederlandse en Engelse liedjes uit de pen. In 2010 bracht hij z’n eerste single “Wie je bent” uit. Een nummer wat overigens sinds eind 2012 met een aangepaste tekst fungeert als “stadssong” van de gemeente Alkmaar op de plaatselijke omroep. Ook schrijft Maarten nummers voor anderen.

Carry Ann komt met Small Day als opvolger van April Day
03-01-2013 11:20:00

Muziek maken zit Carry Ann in het bloed. Al op 15 jarige leeftijd trad zij op met haar meiden popgroep, geïnspireerd op de Dolly Dots, op diverse feesten en in sportkantines. Al deze pret mondde uit in een conservatorium opleiding tot jazz vocaliste. Tijdens haar studie had zij meerdere interesses, waaronder spel en cabaret, en die kan ze met een knipoog kwijt in haar eigen cabaret groep: Blijf Kalm.  Mede hieruit komt haar podium persoonlijkheid: een knipoog naar jezelf zo nu en dan, kan geen kwaad!

Trane Met Tuite wordt uitgekleed
03-01-2013 00:45:00

Het is crisis, dat moge duidelijk zijn en daarom laat 'Trane Met Tuite' subtiel blijken dat ook zij uitgekleed dreigen te worden. In hun nieuwe videoclip worden ze zelfs tot op de onderbroek uitgekleed! De heren van de feestband geven aan normaal gesproken ver van het thema politiek af te blijven, maar voor carnaval willen ze graag een uitzondering maken. 

Albert West getroffen door zeldzaam ruggenmerg infarct
03-01-2013 00:36:00

Het nieuwe jaar is voor zanger/entertainer Albert West niet goed begonnen. Vrijdagochtend 28 december 2012 kreeg Albert West last van uitvalsverschijnselen. De huisarts heeft hem direct naar het ziekenhuis verwezen. Al snel werd duidelijk dat hij opgenomen moest worden. In het ziekenhuis zijn de artsen meteen begonnen met onderzoeken. Vrijwel meteen leken zijn klachten te duiden op een herseninfarct. In de dagen daarna zijn de artsen gaan twijfelen over deze diagnose, met name vanwege aanhoudende pijn, toenemende uitval klachten en bepaalde klachten van een herseninfarct die Albert juist niet had. Denk hierbij aan verlammingsverschijnselen in het gezicht en spraak- en concentratie stoornissen. Maandag 31 december heeft Albert West een MRI-scan gehad van zijn hersenen en bloedvaten.

Nieuwe single voor Matthias Woerdman
02-01-2013 14:39:00

Op zaterdag 5 januari 2013 lanceert Matthias Woerdman z'n nieuwe single " Dans de hele nacht ". Matthias timmert al aardig aan de weg na zijn vorige single "Alles wat ik doe vandaag". Deze single stond diverse keren op nummer 1 in de TV Oranje Verzoekparade. De verwachting is dat deze single opnieuw zal aanslaan. Vanaf eind januari zal de clip beschikbaar zijn en wellicht te zien zijn bij TV Oranje. 

Theo & Theo beginnen het jaar zeer succesvol
02-01-2013 14:15:00

Het jaar begint zeer spectaculair voor het nieuwe duo Theo & Theo. De feestplaat is bij vele radiozenders uitgeroepen tot plaat van de week. En dat niet alleen in eigen land ook bij de zuiderburen is de nieuwe schijf goed ontvangen. Deze week is die "trots plaat" bij de vooraanstaande Vlaamse radiozender VBRO. Met deze titel zijn Theo & Theo met hun debuutsingle "Ons café de meest gedraaide plaat."Theo en Theo hebben samen al meer dan een eeuw ervaring in het maken van Feest met de hoofdletter F.

Glenn van Dijk gaat de crisis te lijf met 'Koos Werkeloos'
02-01-2013 10:26:00

Het is crisis, een economische crisis wel te verstaan. Dat ondervinden ook de vele zangers en zangeressen in Nederland. Maar er is hoop zo moet Glenn van Dijk hebben gedacht. Glenn die eigenlijk niet mag klagen na zijn vorige hit single “Schatje ik haal je met de trekker op” die hoog heeft gescoord op de diverse Nederlandse radiostations, en zelf een nummer 1 positie heeft bereikt bij onze zuiderburen! Een plaat die nog steeds veelvuldig te horen is in het zuiden van ons land.

Optreden John de Bever blijkt lot uit de loterij
02-01-2013 10:08:00

Het Brabantse Nuenen staat groot in het nieuws! Naast het vallen van de hoofdprijs van de Postcodeloterij vierde John de Bever zijn meest succesvolle Nieuwjaars Party ooit in ' De Collse Hoeve'  (Nuenen)! John  heeft tijdens de traditionele ‘John de Bever NieuwJaarsParty’ het eerste exemplaar van zijn nieuwe single ‘Het gaat om Liefde’ ontvangen, uit handen van collega-zanger Grad Damen.

Gebroeders Ko openen nieuwjaarsduik in Scheveningen
01-01-2013 15:45:00

Met een spectaculair optreden hebben de Gebroeders Ko de openening verricht van De Nieuwjaarsduik op Scheveningen. Zoals ieder jaar verzamelden zich weer 10.000 duikers en 10 duizenden supporters bij de Boulevard van Scheveningen voor de jaarlijkse Unox Nieuwjaarsduik die na een geweldige warming-up van DJ Maurice traditioneel werd geopend door een spetterend optreden van Gerard en Ton.

Ook dit jaar carnavalssingle voor Anita & Ed
01-01-2013 15:40:00

Woensdag 9 januari komt de nieuwe carnavals single uit van Anita en Ed. Omdat het duo altijd wel in is voor een gekkigheidje kunnen we dit wel verwachten met de carnaval voor de deur. De verwachting is dat het liedje veel meegezongen gaat worden door feestvierend Nederland. De videoclip, geproduceerd door Tom van der Borst van Clipstudio.nl, belooft heel hilarisch te worden. Tijdens de opnames zijn al erg leuke items gepasseerd.

Marco de Hollander presenteert Hollandse Sterren Avond op 30 maart
01-01-2013 13:29:00

Marco de Hollander weet als geen ander wat feesten is. Afgelopen jaar organiseerde de spontane zanger diverse evenementen in z'n woonplaats Ter Aar waar tal van artiesten aan meewerkten. Het eerstvolgende feest staat gepland op zaterdagavond 30 maart. Partycentrum Aardam (Kerkweg 18) in Ter Aar staat dan in het teken van een Hollandse Sterrenavond.

Debuutsingle voor DJ Theo
01-01-2013 01:11:00

Zanger Theo ter Horst (DJ Theo) uit Aalten heeft zijn eerste single opgenomen. De track heet “Van de berg naar benee” en komt alleen op CD-single en per download uit. De officiële presentatie zal plaatsvinden op 5 januari 2013 in de studio van AladnaFM in Aalten om ca. 21.15 uur bij het programma ‘Ronald Draait Door’. Het nummer “Van de berg naar benee”  is een cover van een liedje van de Limburgse zangeres Beppie Kraft. Theo heeft de tekst herschreven en aangepast naar het Nederlands. De opname vond in december 2012 plaats in de iBeat Recording Studio in Zelhem.

StralendeSterrenFestival 2013 op 13 januari in Den Bosch
31-12-2012 11:37:00

Op zondag 13 januari 2013 staat Café de Sjang aan de Graafseweg 141 te Den Bosch de inmiddels 8ste editie plaatst van het  StralendeSterrenFestival. De organisatie is in handen van www.stralendesterren.nl en hebben weer tal van artiesten uitgenodigd om er een gezellige middag van te maken. Er zijn oa. optredens van Leon Basley, Javi Escalera, Marco Meesters, Charelle, Yosee, Gino Graus, William e.v.a.. De aanvang is vanaf 14.00 uur, de zaal gaat open om 13.30 uur en de entree bedraagt slechts € 5.00.

Oud & Nieuw bij TV Oranje
31-12-2012 10:05:00

Directie en medewerkers van TV Oranje wensen iedereen een fijne en veilige jaarwisseling. Tijdens Oud & Nieuw is TV Oranje natuurlijk weer dé zender voor iedereen die een feestje wil bouwen! Op Oudejaarsavond kun je vanaf 19.00 uur kijken naar een muzikale terugblik op 2012.

Gebroeders Ko beleven Top jaar 2012
29-12-2012 02:51:00

2012 is wederom een muzikaal Top jaar geworden voor de Gebroeders Ko met eigen hits als: "Een Bitterbal", "Oranje Springt", "Toeter 2012" en natuurlijk "De Blauwe Stier". Maar ook met succes voor Sieneke die met het door de Gebroeders Ko geschreven nummer “He lekker Ding “ een dikke hit scoorde. Verder scoorden ze hun tweede grote Duitse succes met de vertaling van "Alleen maar schoenen aan", "Nur Noch Shuhe An".

Frank van Etten treft thuis chaos aan na inbraak
29-12-2012 02:25:00

Na een succesvol jaar met diverse hitsingles waaronder "Geef mij vannacht", "Kijk naar de zon" geschreven en gecomponeerd door Fluitsma en van Tijn en zijn laatst verschenen single "Vader & Zoon" leek het een prachtige afsluiting van 2012 te worden voor Frank van Etten. Helaas bleek dat laatste niet het geval. Terwijl de familie van Etten vrijdag 28 december op visite was in Lelystad kregen ze bericht van de politie uit Apeldoorn dat er was ingebroken in huize van Etten. Hals over kop gingen ze naar huis alwaar ze een grote chaos aantroffen. 

Marathonuitzending TV Oranje Top 1000
28-12-2012 19:34:00

Van zaterdag 29 december 06.00 uur tot maandag 31 december 19.00 uur kun je bij TV Oranje kijken naar de marathonuitzending van de TV Oranje Top 1000 van 2012. De eindejaarshitlijst wordt in zijn geheel herhaald van dinsdag 1 januari 18.00 uur tot vrijdag 4 januari 07.00 uur. De eerste plaats is dit jaar voor het duo Picobello.

Groninger zanger Wim Schurer gaat trouwen
28-12-2012 18:08:00

De stad-Groninger zanger Wim Schurer, o.a. bekend van het duo Richard en Wim, welke met regelmaat bij de verzoekparade voorbij komen, heeft op de 2e kerstdag zijn a.s. vrouw Roos tijdens een optreden van het duo ten huwelijk gevraagd. In een stampvolle locatie werd hun optreden rond 22.00 uur uur plotseling onderbroken en ten overstaan van het volledig verraste publiek en zijn vriendin ging Wim al zingend op de knieen voor zijn a.s. bruid.

'Roomboterbabbelaar' nieuwe single Gre Parelmoer
28-12-2012 17:53:00

Kloosterburen is een van de meest Noordelijke plaatsen in Nederland waar carnaval wordt gevierd. Ook voor het jaar 2013 zijn voor dat feest is men al weer druk in de voorbereiding. Niet ver van Kloosterburen ligt het bekende plaatsje Pieterburen en dat is de thuisbasis van Gre Parelmoer. Deze plaatselijke grootheid heeft een programma op de radio zender LOP en werkt in de huishouding van de Koningin van Pieterburen. Als hobby zingt zij, al moet eerlijk gezegd worden dat het geen hobby meer is.

Eindejaars cadeautje van Wesley Ponsen
28-12-2012 17:43:00

Wesley Ponsen die met z'n voortreffelijk stemgeluid vaak in één adem wordt genoemd met die van Willy Alberti trakteert z'n fans en liefhebbers op de gratis te downloaden en bijzonder gezellige volkse meezinger: ‘Bruine Ogen Huilen Niet’. Met het binnenhalen van deze track zal de nieuwsgierigheid naar het eerste album van Wesley alleen maar verder toenemen. In 2010 was hij de winnaar van Oosterhout Live en eind 2011 deelde hij al met Wolter Kroes het podium van een bomvolle Heineken Music Hall.

'Dina Dynamiet' nieuwe carnavalsknaller 2013 van De Dorini’s
28-12-2012 13:42:00

Na het succes van “We gaan een feestje bouwen” waarmee ze in 2012 de Radio Hollandio trofee wonnen,  komen De Dorini’s dit jaar met “Dina Dynamiet”. Het is een gezellig feestnummer waarop je niet stil kunt blijven staan! Het nummer is losjes gebaseerd op “tante Dien” en geschreven door Ellis van Erp. In samenwerking met Harald Queens kwam het arrangement tot stand en het resultaat is een vrolijk nummer met een countryrandje.  Line-dance en höken is dé combinatiedans van carnaval 2013.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop