RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Monique Smit en Tim Douwsma nemen duettenalbum op
06-12-2012 18:10:00

Monique Smit en Tim Douwsma vertoeven momenteel in de studio voor de opnames van een nieuw album dat in mei volgend jaar uitgebracht zal worden door VOSOUND Records. De albumrelease wordt voorafgegaan door een single die in maart wordt uitgebracht. De muzikale leiding is in handen van Jan Smit en Edwin de Groot. Het is niet voor het eerst dat Monique en Tim samenwerken; het tweetal kent elkaar vanuit de wandelgangen bij de TROS. Een hernieuwde kennismaking bij Sterren Dansen op het IJs leidde tot de opname van het duet, Een Zomeravond Met Jou, dat in 2011 op single is uitgebracht. Het bleek een perfecte match. De eerste samenwerking beviel hen zo goed dat zij nu besloten hebben een compleet album op te nemen.

Nieuwe album van Herberg de Troost
06-12-2012 15:26:00

 ‘Rijstwafels met Pindakaas’ is het nieuwe album van Herberg de Troost. Herberg de Troost is een muziekcollectief waar o.a. Jack Poels en Tren van Enckevort van Rowwen Hèze onderdeel van zijn. In 2009 bracht de band haar eerste cd ‘Langs de Weg’ uit. In de promotionele single bezingt Jack Poels het genot van een ‘Broodje Knak’. De tweede cd van Herberg De Troost, waarop Jack Poels in tegenstelling tot Rowwen Hèze in het Nederlands te horen is, vertelt het verhaal van een zoektocht door de Utrechtse binnenstad.

Kerstclip Zangeres Jolanda online
06-12-2012 15:14:00

De Kerstclip van de Culemborgse zangeres Jolanda staat online. Het is de eerste keer dat ze een Kerstsingle heeft opgenomen en om het nummer een extra warm gevoel te geven gaat de opbrengst van de downloads en cd’s net als haar vorige nummer "Nieuwe kans" naar de KWF Kankerbestrijding. Het idee om aan dit goede doel te doneren heeft alles te maken met een jongen uit haar vriendenkring. Hij onderging enkele maanden geleden een chemobehandeling en vervulde een rol in de videoclip.

Meer dan 100.000 tickets verkocht voor Shrek de Musical
06-12-2012 14:34:00

Het succes voor Shrek de Musical lijkt niet op te houden. Nadat vorige week bekend werd dat de speelperiode van de musical twee en een halve maand wordt verlengd, kan Albert Verlinde Entertainment nu bekendmaken dat er al meer dan 100.000 tickets zijn verkocht voor  deze bejubelde hitmusical. Een blije Jeroen Dona laat weten: “Het is fantastisch om te zien dat de kaartverkoop voor Shrek zo ontzettend goed doorloopt.

Radiozenders zoeken naar de grootste Kersthits
06-12-2012 14:30:00

De grootste kersthits zijn ook dit jaar te horen in de Winterse 50, de hitlijst met de grootste en meest populaire kersthits ooit. Op www.winterse50.nl kan tot en met dinsdag 18 december gestemd worden voor de Winterse 50 2012. Onder alle stemmers wordt een vakantie voor 16 personen in een luxe vakantievilla in Tsjechië verloot. De Winterse 50 wordt rond kerst uitgezonden bij meer dan 150 radiozenders in Nederland en België.

Bouke Christmas & Gospel Concert met de ElvisMatters-liveband
06-12-2012 14:22:00

Wat is er mooier dan in december een show neer te zetten met kerst- en gospelnummers van Elvis? Kersthits als "Silent Night" en "It Won't Seem Like Christmas Without You" volgen elkaar in snel tempo op. Maar ook hits als "Winter Wonderland" en "White Christmas" zullen de revue passeren. Van het zachte "If Every Day Was Just Like Christmas" tot het bluesy "Merry Christmas Baby": niemand vertolkt deze nummers mooier en met meer gevoel dan Bouke Scholten.

Sasja Brouwers lanceert nieuwe kerstsingle 'Dat is kerstmis'
06-12-2012 14:13:00

Sasja Brouwers, die ook al winnares van de Halftime Show bij Toppers in Concert 2012 was, heeft haar nieuwe kerstsingle gelanceerd “Dat is kerstmis”. Het idee voor het nummer is ontstaan tijdens haar promotietour van haar laatste single “Jij hoort bij mij”. Meteen hierna heeft Sasja Brouwers haar producer Edwin van Hoevelaak gevraagd om op zoek te gaan naar een kerstsingle. Het resultaat is een kerstsingle met een vrolijke en aanstekelijke feelgood kerstsound. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak.

Toppers in Concert 2013 'The 1001' Night Edition
06-12-2012 13:25:00

Voor het negende jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste Meezinghits uit heden en verleden. De ‘avond uit’ van het jaar is uitgegroeid tot een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse sleur en zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten. Het succes van Toppers in Concert blijft onverminderd voortduren. Ook dit jaar, tijdens de ‘Love Boat Edition’, vierden ruim 200.000 uitgedoste fans op grootse wijze het feest van verbroedering. Met de drie shows van de editie 2012 komt het totaal aantal Toppers concerten op 25 uitverkochte stadionconcerten in 8 edities Toppers in Concert.

Kerstduet Paultje Poets & Björna blijkt dubbele A Kant
06-12-2012 13:16:00

De single “ Kleine Jongen” van Paultje Poets die begin november het levenslicht zag en nu al in diverse lijsten goed genoteerd staat en door menig radiostation hoge airplay geniet, bevat ook een tweede track met de titel “Waarom laat je mij met kerst alleen”. Een prachtig kerstduet waarbij Paultje de hulp heeft ingeroepen van Björna de leadzangeres van Showband Total Eclipse. Naarmate de decembermaand naderde kwamen er steeds meer aanvragen uit den landen voor dit duet en daarom is besloten om ook bij dit nummer een videoclip te maken ter ondersteuning voor de landelijke promotie.  Het arrangement en productie waren in handen Jeroen Dirksen (World Vision Studio’s ) en de clip werd gemaakt door de heren Balendonck en Simons van TV Ellef.

Derde single voor Ronald een feit
05-12-2012 22:00:00

De derde single van Ronald is ‘Eerst wil je dit’ getiteld en wordt uitgebracht door Zebra Music! Ronald is afkomstig uit Eindhoven en na het winnen van diverse talentenjachten is hij druk bezig met het opnemen van eigen liedjes en repertoire. ‘Eerst wil je dit’ is opgenomen in de studio van Ad Damen en is een vlotte vrolijke meezinger met een hoog feestgehalte. De videoclip ter promotie van de single is inmiddels te vinden op o.a. Youtube.

Rocky Vosse komt met een verrassende versie van de hit ‘Hemelsblauw’
05-12-2012 21:55:00

De 28 jarige Rocky Vosse komt met een verrassende versie van de hit ‘Hemelsblauw’ en brengt deze vrolijke meezinger uit op het label van Zebra Music. Rocky Vosse begon met zingen op feesten en kermissen in de regio Noord Holland. In het voorjaar van 2008 deed Rocky mee met de wedstrijd ‘De Leeuw die brult weer’ van Sterren.nl. Rocky werd unaniem uitgeroepen tot winnaar, won een platencontract en eind mei 2008 verscheen de gelijknamige single.

Zangeres Colinda komt met 'Tranen heb ik om jou gehuild’
05-12-2012 21:48:00

‘Tranen heb ik om jou gehuild’ is de nieuwe single van Zangeres Colinda. De track is op vele verzoek fysiek op single uitgebracht en is een levenslied, waarin het eigen stemgeluid van de volkse zangeres goed tot zijn recht komt. Het afgelopen jaar is Colinda druk bezig geweest met het opnieuw vestigen van haar naam en het uitbrengen van nieuw repertoire. Op dit moment wordt er in de studio druk gewerkt aan een nieuw uit te brengen album, dat volgend jaar verschijnt.

Clip 'De blauwe stier' van De Gebroeders Ko online
05-12-2012 20:52:00

De clip van de nieuwe single "De Blauwe stier" van de Gebroeders KO staat vanaf heden op YouTube. Het is weer een supergezellige ouderwetse Gebroeders Ko clip geworden met gastrollen voor Factor 12, DJ Willem de Wijs, Feest DJ Bas en Mattie en Wietze van Q-Music die het nummer al een aantal weken als File lied gebruiken in hun ochtendshow. Waarschuwing vooraf : als je het nummer 1 keer hebt gehoord krijg je het niet meer uit je hoofd. n dat is nou precies de bedoeling van de Gebroeders Ko. Op naar de Carnaval.....

Nieuwe single Quido overheerlijke en aanstekelijk meezinger
05-12-2012 17:53:00

In de lente van 2012 presenteerde de 21-jarige zanger Quido zijn debuutalbum getiteld; ‘Zo Alleen’. Eerder dit jaar bracht dit talent uit Den Haag de single ‘Laat ze maar praten’ uit dat veel airplay in het land kreeg en vanzelfsprekend ook op het debuutalbum is terug te vinden. Verder staan er nummers op als ‘Morgen is van mij’, ‘Nu ben jij weer alleen’, ‘Zai zai zai’, ‘Jij bent het leven voor mij’, het fraaie duet met Wesley Ponsen en ook zijn debuutsingle ‘Volare’, welke Quido al op 14-jarige leeftijd op single zette.

Vier uw Kerst dit jaar met Rob van Daal, John de Bever en tal van andere artiesten
05-12-2012 17:46:00

Op beide Kerstdagen organiseert FP2000 bij Partycentrum Den Heuvel in Mierlo en bij de Vresselse Hut in Sint Oedenrode een feestelijke en sfeervolle middag-en avondsessie m.m.v. diverse artiesten. Bij aankomst heeft u allereerst ruim de gelegenheid om gratis uw auto te parkeren op loopafstand van onze locatie. Nadat u hartelijk bent begroet door de Kerstman wordt u door een team van gastvrouwen welkom geheten en ontvangt u een heerlijke Kir-Royal en begeleid naar de door u gereserveerde tafel.

Nieuwe single van Jack Verduyn komt uit
05-12-2012 17:29:00

Naar aanleiding van zijn in januari 2012 verschenen debuutsingle ‘Wat moet ik nu zonder jou beginnen’ kreeg Jack Verduyn meteen volop complimenten. Insiders merkten de zanger uit ’s-Hertogenbosch gelijk aan als een talent die vocaal veel in zijn mars heeft. Daarnaast bezit Jack Verduyn een natuurgetrouwe snik waardoor levensliedjes vaak nog beter overkomen bij het publiek. Deze in 1968 geboren Brabander is al jaren groot fan van de liedjes van André Hazes.

Positieve toekomst voor Lisa van Ras
05-12-2012 17:17:00

Wie is Lisa van Ras zult u zich nu afvragen! Deze prachtige 16 jarige uit het mooie Odiliapeel, heeft zich in maart dit jaar aangemeld voor The Voice of Uden/Veghel. Met haar geweldige stem heeft ze zich door de voorrondes gestreden en stond ze op 14 mei in de finale. Geheel verdient mocht Lisa de 1ste prijs in ontvangst nemen, zowel de jury als het publiek waren het unaniem eens Lisa is The Voice of Uden/Veghel 2012.

Gre Parelmoer verstrekt team Holland FM
05-12-2012 17:06:00

Na jaren de presentatie hebben gedaan bij de LOP ( Lokale Omroep Pieterburen) heeft Gre Parelmoer haar vleugels uitgespreid. Vanaf 4 december jl presenteert ze op de populaire zender Holland FM iedere dinsdag de Gre Parelmoer Show. Een show waar alle facetten van het entertainment aan bod komen. Na de komst van George Akkerman is het het tweede nieuwe gezicht van Holland FM.

Promotiedag Christian Malan in Raamsdonksveer
05-12-2012 07:08:00

Op 30 december is er een promotiedag omtrent de nieuwe single "Alleen door jou'' van Christian Malan. Deze single, wat een samenwerkingsverband is tussen Frank Verkooyen , Jurgen Kuppens en Bianca Folkers  zal begin 2013 Landelijk gaan verschijnen. Dit alles vindt plaatst in de Koloszaal te Raamsdonksveer.

Xander komt met nieuwe single ''Christmas''!
04-12-2012 23:05:00

Ieder jaar weer hoor je al die grijsgedraaide kerstklassiekers dus het is tijd voor iets nieuws! Dat moet Xander de Buisonjé ook gedacht hebben, want afgelopen week heeft hij zijn nieuwe kerstsingle ''Christmas'' gelanceerd. ''Christmas'', geschreven door de Buisonjé zelf, is een aanstekelijk en vrolijk kerstnummer, wat alle kerstklassiekers snel op de achtergrond doet verdwijnen. In tegenstelling tot wat iedereen van Xander gewend is, is dit nummer in het Engels gezongen.

Debuutsingle voor 25-jarige Young Stage Band!
04-12-2012 19:58:00

Na 25 jaar als band binnen en buitenlandse podia onveilig te hebben gemaakt, 2 albums en een live-dvd, is er dan nu de eerste cd-single van ‘The Young Stage Band’. Speciaal voor deze single is er ook professionele videoclip opgenomen. "Dedication to my ex (miss that") zal zaterdag 15 december 2012 gepresenteerd worden in Partycentrum De Witte Leeuw te Raamsdonksveer. Tevens wordt dan ook het 25-jarig bestaan groots gevierd. De zaal gaat open om 19.30uur, de entree is geheel gratis. The Young Stage Band zal samen met een groot aantal muzikale vrienden een avondvullend programma verzorgen.

Kippenvel bij nieuwe single Tina van Beeck
04-12-2012 19:17:00

Tina heeft al een reeks aan singles op de markt gebracht. Nu het eind van het jaar nadert is het tijd voor een mooie luisterplaat. “Ik wil nog één keer” is een prachtig nummer dat menig radiostation veelvuldig zal gaan draaien. De videoclip is afgelopen zomer al opgenomen in het zonovergoten Turkije. De clip is gemaakt door camerateam.nl. Ondertussen kennen we vele muzikale kanten van Tina. 2013 zal volledig in het teken staan van nieuwe producties.  Achter de schermen wordt er al druk gewerkt aan een nieuw album.

Ronnie Ruysdael zet zich in voor Serieus Request
04-12-2012 18:16:00

Op donderdag 6 december komt radio3 DJ Giel Beelen naar Nijmegen om geld in te zamelen voor Serieus Request. Dit jaar wordt het ingezamelde geld ingezet om de kindersterfte in de wereld terug te dringen. Ronnie Ruysdael gaat zichzelf én zijn A-teambus inzetten, en wel als Champagne-Taxi-Rondtour-Bus. Hij rijdt vanaf 12 uur rondjes om het centrum. Telkens kunnen maximaal 3 personen instappen die een rondleiding krijgen door Nijmegen met Ronnie Ruysdael als reisleider! Opstappunt is op het Valkhof bij het Peemankeetje, vandaar rijdt de bus langs het Casino, Waalkade, Nieuwmarkt, Schouwburg, Keizer Karelplein, Trajanusplein en weer terug naar het Valkhof.

Jeannot Heeren neemt TV Krant St. Willebrord over
04-12-2012 15:35:00

Jeannot Heeren uit Sprundel neemt per 1 januari 2013 de regionale kabelkrant TV Krant in St. Willebrord over. Jeannot (24) is momenteel al eigenaar van Jeanmedia, een veelzijdig mediabedrijf dat zich richt op alle diensten die raakvlak hebben met multimedia en bookings. Ook het produceren van muziekclips laat een stijgende lijn zien.Veel artiesten weten de weg al te vinden naar dit jonge dynamische bedrijf.

Angela Groothuizen lanceert single Project Hyplified featuring Sway, Bollebof en tur-G
04-12-2012 15:24:00

Angela Groothuizen heeft op haar eigen platenlabel AGP Records de nieuwe single van Project Hyplified featuring Sway, Bollebof en tur-G gelanceerd. De single is de titelsong van de nieuwe familiefilm "De groeten van Mike" welke vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. De song draagt de titel "Zal er voor je zijn" en is een combinatie van rap, zang en up-tempo. De track is geproduceerd door de vier producers van Project Hyplified in samenwerking met Nico Brandsen en Angela Groothuizen.

Waardige opvolger voor Chris Blenzo
04-12-2012 13:08:00

Met als grote voorbeeld Andre Hazes is Christ Blenzo op 16 jarige leeftijd begonnen met zingen. Zoals vaak begint het tussen de schuifdeuren en iets later op talentenjachten. Deze weg heeft ook deze Brabantse zanger bewandeld. In zijn huis prijken inmiddels vele prijzen die hij heeft gewonnen. Eerste – Tweede en Derde plaatsen vielen regelmatig hem ten deel. Het kon dus ook niet uitblijven dat  er een cd werd opgenomen en dat werd het nummer Laat mij nog een keer dansen. Succesvol bij de diverse radiozenders en het smaakte naar meer.

Nieuwe single Gino Fey
04-12-2012 12:57:00

De nieuwe single "Je Bent Een Ster" van de Limburgse Gino Fey is gisteren officieel gereleased door Zebra Music. Gino, die bekendheid genoot door zijn deelname aan de formatie ‘Nachraove’ en daarmee de grote landelijke hit "Sjeng Aon De Geng" scoorde, is in de muziekwereld al lang geen onbekende meer! Met Andre Hazes als groot voorbeeld is geprobeerd om door het uitbrengen van dit gevoelige levenslied, een eigen identiteit te creëren. Deze single is via de legale download portals te verkrijgen.

Laura Jansen en Tom Chaplin (Keane) zingen ‘Same Heart’ voor 3FM Serious Request
04-12-2012 12:43:00

Het officiële themanummer van 3FM Serious Request 2012 heet ‘Same Heart’. Laura Jansen schreef de song en zingt het duet samen met Tom Chaplin (Keane). Alle opbrengsten van de downloads en streams van ‘Same Heart’ worden gedoneerd aan het doel dat met 3FM Serious Request centraal staat: de bestrijding van babysterfte. ‘Same Heart’ is vanaf 4 december 2012 overal te downloaden en te streamen. Laura Jansen schreef ‘Same Heart’ na een verzoek van 3FM. Laura Jansen: “Ik wilde niet iets maken dat klein en verdrietig was.

Piet Piraats 'Expeditie Noordpool' gaat door Nederland!
04-12-2012 12:34:00

Dit wordt de koudste expeditie ooit! Piet Piraat vaart met zijn Scheve Schuit naar de Noordpool en heeft de route van deze zware tocht via Nederland uitgezet! Studio 100 presenteert de nieuwe Piet Piraat show 'Expeditie Noordpool', waarin Piet Piraat en zijn trouwe maatjes Berend Brokkepap en Stien Struis op zoek gaan naar de schat in het IJspaleis van Kapitein IJsbaard. Wanneer zij bij Kapitein IJsbaard zijn aangekomen, blijkt al gauw dat het bemachtigen van de schat een hele zware klus is! Help jij Piet Piraat en zijn vrienden mee in deze zware opdracht? Pak dan je sjaal, je muts en je handschoenen en kom kijken in een theater bij jou in de buurt!

Erwin & Erwin lanceren 'Christmas is the best time of the year'
04-12-2012 11:45:00

Erwin Griemink is ooit begonnen als zanger van het “easy listening” repertoire eind jaren ’80. Hij begon zijn muzikale leven pas écht goed met de rockband “Orchid”. Deze band, ooit ontstaan uit een combo van de muziekschool in Emmen, wist in een kleine periode een redelijke reputatie op te bouwen als zogenaamde “feestrock band”, onder de inmiddels veranderde naam “heartattack”. Het repertoire bestond vooral uit nummers van bands als Queen, Bon Jovi en andere jaren ’80 toppers.

Albumpresentatie Lucas en Gea
03-12-2012 12:50:00

De populaire verzamel serie Lucas en Gea presenteren wordt uitgebreid met inmiddels deel 7. Dit unieke concept vertegenwoordigt regionale toppers van eigen bodem. De verzamelaar bevat maar liefst 20 nummers en is weer verkrijgbaar in de betere platenzaak. 15 december wordt het album gepresenteerd op camping Anloo, Bosweg 1  te Anloo en maar liefst 10 artiesten zullen deze avond een optreden verzorgen o.a. Adriaan Drost, Reina, Joly en Terry West, Otto Roona en Rika.

Herbeleef het hippiegevoel uit de flowerpower tijd in ‘Woodstock The Story’
03-12-2012 12:44:00

Een boer in Bethel stelt in 1969 zijn weiland beschikbaar voor het meest legendarische festival ooit georganiseerd: ‘Woodstock’. Impact Entertainment presenteert: ‘Woodstock The Story’ in een avondvullend theaterprogramma met legendarische songs en de beste muziek van de artiesten en bands uit de sixties, zoals: ‘The Who’, ‘Santana’, ‘Melanie’, ‘Joe Cocker’, ‘Jimi Hendrix’, ‘Janis Joplin’, ‘Sly& The Family Stone’, ‘Jefferson Airplane’, ‘Crosby Stills & Nash en Creedence Clearwater Revival’.

Marco de Hollander viert kerstfeest met zijn vrienden
03-12-2012 10:21:00

‘Vier kerstfeest met je vrienden’ is de nieuwe single van de 'vrolijkste volkszanger van Nederland’ Marco de Hollander. Terwijl op dit moment zijn nieuwste album ‘Je dromen achterna’ als zoete broodjes over de toonbank gaan, lanceert de Ter Aarder speciaal voor zijn fans een nieuwe kerstsingle. In de bijzondere clip, die voor deze single gemaakt is, is speciale ruimte voor de fans van Marco. Met zeven albums, drie dvd’s en talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

Kersttour Dana Winner grotendeels uitverkocht
03-12-2012 10:08:00

Op 14 december start de nieuwe kersttour van Dana Winner in Beveren, België. Samen met 50 mandolinemuzikanten zal Dana in een sfeervol decor het beste van zichzelf geven in Nederland en België. Voor enkele van deze concerten ben je al te laat omdat het theater of de kerk reeds uitverkocht zijn. Dit is het geval in Beveren, Borger en Vorst-Laakdal. Voor deze concerten zijn geen tickets meer beschikbaar. Er zijn wel nog enkele tickets beschikbaar voor Hengelo en Steenbergen (NL) en Damme (BE).

George Akkerman vanaf heden elke werkdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur bij HollandFM
03-12-2012 09:53:00

George Akkerman heeft na vele jaren bij RADIONL te hebben gewerkt de overstap gemaakt naar HollandFM. Elke door de weekse werkdag presenteert hij van 9.00 uur tot 12.00 uur het radioprogramma "Op de koffie bij George Akkerman". HollandFM is in de ether te ontvangen via 104.7 in Leeuwarden, 97.9 in Friesland en op 97.7 in Terschelling. Daarnaast kun je overal ter wereld via de steam op de computer meeluisteren.

Vlaamse zanger Gabriello over hitsucces in Nederland
02-12-2012 13:20:00

Uit Nederland afkomstige en vooral 'serieuzere' Nederlandstalige artiesten worden in Vlaanderen altijd al op handen gedragen. Dat gold jaren geleden al voor zangers als Rob de Nijs en Benny Neyman en zo zijn er in de loop der jaren velen bij gekomen. Echter een Vlaamse zanger die in eigen land nog geen algemene bekendheid geniet en toch in Nederland al volop succes heeft, dat mag je een bijzonderheid noemen.

Geslaagde Kerstreis Frank van Etten & Friends
01-12-2012 12:55:00

Alhoewel Frank van Etten afgelopen dinsdag tijdens de reis van Apeldoorn naar Winterberg met autopech strandde kan de zanger die momenteel hoge ogen gooit met het lied "Vader en zoon" terugkijken op een zeer geslaagd evenement georganiseerd door Frank Peters van FP2000. Vanuit Brabant vertrokken dinsdag twee touringcars met fans van het Nederlandstalige lied.  Daarnaast kwamen ook nog een 50 personen met eigen vervoer naar vakantiehotel "Der Brabander" in Winterberg.

21ste Nacht van Oranje op 29 april 2013 in Ahoy
01-12-2012 12:10:00

De 21e editie van de Nacht van Oranje belooft een muziekspektakel als nooit tevoren te worden. Een aaneenschakeling van de grootste Nederlandstalige feestartiesten en de allergrootste hits, dat is het recept voor de Nacht van Oranje op 29 april 2013 in het Sportpaleis van Ahoy. Het feest der herkenning waar uit volle borst kan worden meegezongen. De kaartverkoop start vandaag. “Na uitstapjes met mini-concerten en live-bands binnen de Nacht van Oranje zijn we weer terug bij de basis” zegt Jan van Vliet.

TV Oranje mag drie hele speciale K3 Bengeltjes-pakketten weggeven
01-12-2012 12:03:00

Vanaf woensdag 12 december a.s. kun je in de Vlaamse en Nederlandse filmtheaters kijken naar de nieuwe K3-productie Bengeltjes. Het is de eerste bioscoopfilm in de nieuwe K3 formatie, dus met de Nederlandse Josje. De film gaat over Karen, Kristel en Josje die door het dolle heen zijn, want hun drie nichtjes komen een weekendje in hun appartement logeren.

Theo & Theo laten oude tijden herleven
01-12-2012 11:56:00

Theo & Theo, twee 'oude rotten' in de muziekwereld en al jaren goed bevriend, kwamen op het idee hun oude tijden te laten herleven. Theo Welts was vroeger drummer bij de succesvolle groep Peter & The Rockets en Theo van Veghel was voorheen leadzanger bij het carnavalsduo De Twee Pinten. Het idee ontstond in de kroeg onder het genot van een biertje, want zo gaat het meestal." Weet je nog? Dat waren mooie tijden he?! Laten we nou eens een nummer opnemen voor de Carnaval, dan verdienen we die liters bier in ieder geval terug", aldus het duo. Tja, en zodra er iets in de kroeg wordt geroepen dan gaat het als een lopend vuurtje. De eerste boekingen zijn al binnen. Binnenkort lanceren Theo & Theo hun nieuwe single Ons Café.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop