RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Artiestenblad Lucky Joe nu ook gratis af te halen bij Special CD Shop in Breda
04-01-2013 21:46:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Dennie Christian is vanaf heden gratis af te halen bij de  Special CD Shop, Moerwijk 14 te Breda. Veel artiesten zijn blij met eigenaar Peter Voesenek.

Nieuwe single voor Jan Leliveld
04-01-2013 21:30:00

‘Het gaat te snel’ is de nieuwe single van Jan Leliveld en komt aanstaande vrijdag 11 januari uit. Het lied is volks, gezellig, up-tempo en zeer geschikt voor zowel op de radio als op een feestje! De tekst van het lied is gebaseerd op het hectische leven van mensen, die tegenwoordig haast hebben en vaak te laat zijn, alles gaat te snel! Vanuit de media is er ook positief gereageerd op de single. ‘Het gaat te snel’ wordt bij Tros Sterren NL Paradeplaat. Ook RADIONL is positief over de single, zij hebben een leuke actie bedacht.

Tienjarige Michelle Okken lanceert 'Ik heb een droom'
04-01-2013 21:20:00

Dat zingen al op jonge leeftijd erg geliefd kan zijn hebben sterren als Wilma, Heintje en Jantje Smit in het verleden allang bewezen. Maar dat dit een zeldzaam gegeve...n is, blijkt ook uit deze namen…en zo nu en dan duikt er een potentiële nieuwe kinderster op! De 10-jarige Michelle Okken is gezegend met een heldere stem en een innemende persoonlijkheid. Waar zij zingt smelten harten en ze weet als geen ander het publiek voor zich te winnen. Het zingen zit haar in het bloed en zo kon het dan ook niet uitblijven om dit talent haar debuutsingle te gunnen.

Avondje 'Op z'n Hollands' op 19 januari in Terheijden
04-01-2013 13:21:00

De 18 jarige zanger, Berry Daamen en ster die reizende is naar een ongekende populariteit. Met 5 eigen singles, 8 eigen nummers, bijna 1000 volgers op Twitter, vele fans op facebook en ’n eigen fanclub op zak kunnen we wel vermelden dat Berry aardig op weg is op de top te bereiken. Op dit moment is Berry weer druk bezig met een nieuwe single die eind maart uit zal komen. Maar voor dat het zo ver is word er eerst nog een eigen fanavond georganiseerd.  De 2e alweer want dat organiseren zit wel in Berry’s bloed.

Kaartverkoop Studio 100 Zomerfestival 2013 gestart!
04-01-2013 13:11:00

Het jaar is nog maar net begonnen, maar toch kijken we graag vooruit naar een warme, zinderende zomer en een gloednieuw Studio 100 Zomerfestival! Ook dit jaar pakt Studio 100 weer uit met een knallende en zomerse show met alle favoriete Studio 100 karakters. Het clowntje Bumba, Kabouter Plop, Piet Piraat, Samson & Gert, speurneus Bobo, superheldin Mega Mindy en natuurlijk de meiden van K3 staan op het podium.

De Polonaise gaat het land in!
04-01-2013 13:00:00

De Polonaise gaat het land in! Na een succesvolle cd serie trekt de Polonaise nu het land in.  Op zondag 20 januari staan ze in Drunen met artiesten als Gebroeders Ko, Jettie Pallettie, de Deurzakkers, Ria Valk, Alpenzusjes en Django Wagner & Frans Duijts. Wil jij de opnames bijwonen? Het aantal kaarten is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!

Bertie Lukano is gek op een glaasje bier
04-01-2013 11:05:00

We kunnen de klok er op gelijk zetten. In de maand voorafgaand aan het carnaval komt Bertie Lukano met een spraakmakend gezellig nummer. En ook dit jaar is dat het geval. Meestal carnaval maar ook dikwijls een nummer die door het hele jaar goed gedraaid kan worden op feesten en partijen. Dat is wel een belangrijk voor Bertie want het moet kei gezellig zijn. En ja hoor ook 2013 is Bertie er wederom in geslaagd een feestnummer op te nemen in de Lukano Studio.

De Brabant Toppers Carnavals Parade 2013
03-01-2013 22:24:00

Op dinsdag 15 januari a.s. zal de Carnavals Parade worden opgenomen in de Twee Gebroeders aan de Hoge Neerstraat 1 te Etten-Leur. Er zijn optredens van o.a. René Schuurmans, Cooldown Café, Jettie Pallettie, De Deurzakkers, Arie Ribbens, Helemaal Hollands, Rob van Daal, Alle 13 Jaanke, DJ Bompa & De Mens, Johnny Gold, Santa Rosa, Ria Valk, e.v.a. De Carnavals Parade zal in Brabant, Limburg en Zeeland vanaf 28 januari te zien zijn bij ondermeer: TV Limburg, CTV Zeeland, en alle grote regionale TV zenders.

Hugo Peeters gaat lekker wokke
03-01-2013 13:43:00

Het afgelopen jaar scoorde Hugo Peeters met nummers als "Echte Vrienden","Caipairinha" en "Ik wil" bijzonder goed bij de divesre radiozenders. Hij was zelfs Oranje Kroon bij TV Oranje/Radio Oranje Nartionaal. Nu aan het begin van 2013 laat deze zanger uit het Gelderse Gendt wederom van zich horen en wel met 'Lekker wokke". Een nummer die prima past in de tijd die we tegemoet gaan namelijk de carnavalstijd.

Feest in de bergen met Marco de Hollander
03-01-2013 12:03:00

"Wij zijn dit jaar naar de bergen geweest". Daar begint het gezellige lied "Feest in de bergen" van Marco de Hollander mee. Dit nummer is afkomstig van het nieuwe album 'Je Dromen Achterna'. Dit is geen single, maar zal het zeker tijdens de carnaval en après ski tijd in de kroegen en feesttenten goed gaan doen. 

Maarten Bervoets komt met nieuwe single 'Geloven'
03-01-2013 11:44:00

Maarten Bervoets was op jonge leeftijd al totaal bevangen door muziek. De piano werd al snel een goede vriend. Tot op de dag van vandaag is dat zo gebleven. Na het componeren en produceren van jingles en reclamespots kwamen er Nederlandse en Engelse liedjes uit de pen. In 2010 bracht hij z’n eerste single “Wie je bent” uit. Een nummer wat overigens sinds eind 2012 met een aangepaste tekst fungeert als “stadssong” van de gemeente Alkmaar op de plaatselijke omroep. Ook schrijft Maarten nummers voor anderen.

Carry Ann komt met Small Day als opvolger van April Day
03-01-2013 11:20:00

Muziek maken zit Carry Ann in het bloed. Al op 15 jarige leeftijd trad zij op met haar meiden popgroep, geïnspireerd op de Dolly Dots, op diverse feesten en in sportkantines. Al deze pret mondde uit in een conservatorium opleiding tot jazz vocaliste. Tijdens haar studie had zij meerdere interesses, waaronder spel en cabaret, en die kan ze met een knipoog kwijt in haar eigen cabaret groep: Blijf Kalm.  Mede hieruit komt haar podium persoonlijkheid: een knipoog naar jezelf zo nu en dan, kan geen kwaad!

Trane Met Tuite wordt uitgekleed
03-01-2013 00:45:00

Het is crisis, dat moge duidelijk zijn en daarom laat 'Trane Met Tuite' subtiel blijken dat ook zij uitgekleed dreigen te worden. In hun nieuwe videoclip worden ze zelfs tot op de onderbroek uitgekleed! De heren van de feestband geven aan normaal gesproken ver van het thema politiek af te blijven, maar voor carnaval willen ze graag een uitzondering maken. 

Albert West getroffen door zeldzaam ruggenmerg infarct
03-01-2013 00:36:00

Het nieuwe jaar is voor zanger/entertainer Albert West niet goed begonnen. Vrijdagochtend 28 december 2012 kreeg Albert West last van uitvalsverschijnselen. De huisarts heeft hem direct naar het ziekenhuis verwezen. Al snel werd duidelijk dat hij opgenomen moest worden. In het ziekenhuis zijn de artsen meteen begonnen met onderzoeken. Vrijwel meteen leken zijn klachten te duiden op een herseninfarct. In de dagen daarna zijn de artsen gaan twijfelen over deze diagnose, met name vanwege aanhoudende pijn, toenemende uitval klachten en bepaalde klachten van een herseninfarct die Albert juist niet had. Denk hierbij aan verlammingsverschijnselen in het gezicht en spraak- en concentratie stoornissen. Maandag 31 december heeft Albert West een MRI-scan gehad van zijn hersenen en bloedvaten.

Nieuwe single voor Matthias Woerdman
02-01-2013 14:39:00

Op zaterdag 5 januari 2013 lanceert Matthias Woerdman z'n nieuwe single " Dans de hele nacht ". Matthias timmert al aardig aan de weg na zijn vorige single "Alles wat ik doe vandaag". Deze single stond diverse keren op nummer 1 in de TV Oranje Verzoekparade. De verwachting is dat deze single opnieuw zal aanslaan. Vanaf eind januari zal de clip beschikbaar zijn en wellicht te zien zijn bij TV Oranje. 

Theo & Theo beginnen het jaar zeer succesvol
02-01-2013 14:15:00

Het jaar begint zeer spectaculair voor het nieuwe duo Theo & Theo. De feestplaat is bij vele radiozenders uitgeroepen tot plaat van de week. En dat niet alleen in eigen land ook bij de zuiderburen is de nieuwe schijf goed ontvangen. Deze week is die "trots plaat" bij de vooraanstaande Vlaamse radiozender VBRO. Met deze titel zijn Theo & Theo met hun debuutsingle "Ons café de meest gedraaide plaat."Theo en Theo hebben samen al meer dan een eeuw ervaring in het maken van Feest met de hoofdletter F.

Glenn van Dijk gaat de crisis te lijf met 'Koos Werkeloos'
02-01-2013 10:26:00

Het is crisis, een economische crisis wel te verstaan. Dat ondervinden ook de vele zangers en zangeressen in Nederland. Maar er is hoop zo moet Glenn van Dijk hebben gedacht. Glenn die eigenlijk niet mag klagen na zijn vorige hit single “Schatje ik haal je met de trekker op” die hoog heeft gescoord op de diverse Nederlandse radiostations, en zelf een nummer 1 positie heeft bereikt bij onze zuiderburen! Een plaat die nog steeds veelvuldig te horen is in het zuiden van ons land.

Optreden John de Bever blijkt lot uit de loterij
02-01-2013 10:08:00

Het Brabantse Nuenen staat groot in het nieuws! Naast het vallen van de hoofdprijs van de Postcodeloterij vierde John de Bever zijn meest succesvolle Nieuwjaars Party ooit in ' De Collse Hoeve'  (Nuenen)! John  heeft tijdens de traditionele ‘John de Bever NieuwJaarsParty’ het eerste exemplaar van zijn nieuwe single ‘Het gaat om Liefde’ ontvangen, uit handen van collega-zanger Grad Damen.

Gebroeders Ko openen nieuwjaarsduik in Scheveningen
01-01-2013 15:45:00

Met een spectaculair optreden hebben de Gebroeders Ko de openening verricht van De Nieuwjaarsduik op Scheveningen. Zoals ieder jaar verzamelden zich weer 10.000 duikers en 10 duizenden supporters bij de Boulevard van Scheveningen voor de jaarlijkse Unox Nieuwjaarsduik die na een geweldige warming-up van DJ Maurice traditioneel werd geopend door een spetterend optreden van Gerard en Ton.

Ook dit jaar carnavalssingle voor Anita & Ed
01-01-2013 15:40:00

Woensdag 9 januari komt de nieuwe carnavals single uit van Anita en Ed. Omdat het duo altijd wel in is voor een gekkigheidje kunnen we dit wel verwachten met de carnaval voor de deur. De verwachting is dat het liedje veel meegezongen gaat worden door feestvierend Nederland. De videoclip, geproduceerd door Tom van der Borst van Clipstudio.nl, belooft heel hilarisch te worden. Tijdens de opnames zijn al erg leuke items gepasseerd.

Marco de Hollander presenteert Hollandse Sterren Avond op 30 maart
01-01-2013 13:29:00

Marco de Hollander weet als geen ander wat feesten is. Afgelopen jaar organiseerde de spontane zanger diverse evenementen in z'n woonplaats Ter Aar waar tal van artiesten aan meewerkten. Het eerstvolgende feest staat gepland op zaterdagavond 30 maart. Partycentrum Aardam (Kerkweg 18) in Ter Aar staat dan in het teken van een Hollandse Sterrenavond.

Debuutsingle voor DJ Theo
01-01-2013 01:11:00

Zanger Theo ter Horst (DJ Theo) uit Aalten heeft zijn eerste single opgenomen. De track heet “Van de berg naar benee” en komt alleen op CD-single en per download uit. De officiële presentatie zal plaatsvinden op 5 januari 2013 in de studio van AladnaFM in Aalten om ca. 21.15 uur bij het programma ‘Ronald Draait Door’. Het nummer “Van de berg naar benee”  is een cover van een liedje van de Limburgse zangeres Beppie Kraft. Theo heeft de tekst herschreven en aangepast naar het Nederlands. De opname vond in december 2012 plaats in de iBeat Recording Studio in Zelhem.

StralendeSterrenFestival 2013 op 13 januari in Den Bosch
31-12-2012 11:37:00

Op zondag 13 januari 2013 staat Café de Sjang aan de Graafseweg 141 te Den Bosch de inmiddels 8ste editie plaatst van het  StralendeSterrenFestival. De organisatie is in handen van www.stralendesterren.nl en hebben weer tal van artiesten uitgenodigd om er een gezellige middag van te maken. Er zijn oa. optredens van Leon Basley, Javi Escalera, Marco Meesters, Charelle, Yosee, Gino Graus, William e.v.a.. De aanvang is vanaf 14.00 uur, de zaal gaat open om 13.30 uur en de entree bedraagt slechts € 5.00.

Oud & Nieuw bij TV Oranje
31-12-2012 10:05:00

Directie en medewerkers van TV Oranje wensen iedereen een fijne en veilige jaarwisseling. Tijdens Oud & Nieuw is TV Oranje natuurlijk weer dé zender voor iedereen die een feestje wil bouwen! Op Oudejaarsavond kun je vanaf 19.00 uur kijken naar een muzikale terugblik op 2012.

Gebroeders Ko beleven Top jaar 2012
29-12-2012 02:51:00

2012 is wederom een muzikaal Top jaar geworden voor de Gebroeders Ko met eigen hits als: "Een Bitterbal", "Oranje Springt", "Toeter 2012" en natuurlijk "De Blauwe Stier". Maar ook met succes voor Sieneke die met het door de Gebroeders Ko geschreven nummer “He lekker Ding “ een dikke hit scoorde. Verder scoorden ze hun tweede grote Duitse succes met de vertaling van "Alleen maar schoenen aan", "Nur Noch Shuhe An".

Frank van Etten treft thuis chaos aan na inbraak
29-12-2012 02:25:00

Na een succesvol jaar met diverse hitsingles waaronder "Geef mij vannacht", "Kijk naar de zon" geschreven en gecomponeerd door Fluitsma en van Tijn en zijn laatst verschenen single "Vader & Zoon" leek het een prachtige afsluiting van 2012 te worden voor Frank van Etten. Helaas bleek dat laatste niet het geval. Terwijl de familie van Etten vrijdag 28 december op visite was in Lelystad kregen ze bericht van de politie uit Apeldoorn dat er was ingebroken in huize van Etten. Hals over kop gingen ze naar huis alwaar ze een grote chaos aantroffen. 

Marathonuitzending TV Oranje Top 1000
28-12-2012 19:34:00

Van zaterdag 29 december 06.00 uur tot maandag 31 december 19.00 uur kun je bij TV Oranje kijken naar de marathonuitzending van de TV Oranje Top 1000 van 2012. De eindejaarshitlijst wordt in zijn geheel herhaald van dinsdag 1 januari 18.00 uur tot vrijdag 4 januari 07.00 uur. De eerste plaats is dit jaar voor het duo Picobello.

Groninger zanger Wim Schurer gaat trouwen
28-12-2012 18:08:00

De stad-Groninger zanger Wim Schurer, o.a. bekend van het duo Richard en Wim, welke met regelmaat bij de verzoekparade voorbij komen, heeft op de 2e kerstdag zijn a.s. vrouw Roos tijdens een optreden van het duo ten huwelijk gevraagd. In een stampvolle locatie werd hun optreden rond 22.00 uur uur plotseling onderbroken en ten overstaan van het volledig verraste publiek en zijn vriendin ging Wim al zingend op de knieen voor zijn a.s. bruid.

'Roomboterbabbelaar' nieuwe single Gre Parelmoer
28-12-2012 17:53:00

Kloosterburen is een van de meest Noordelijke plaatsen in Nederland waar carnaval wordt gevierd. Ook voor het jaar 2013 zijn voor dat feest is men al weer druk in de voorbereiding. Niet ver van Kloosterburen ligt het bekende plaatsje Pieterburen en dat is de thuisbasis van Gre Parelmoer. Deze plaatselijke grootheid heeft een programma op de radio zender LOP en werkt in de huishouding van de Koningin van Pieterburen. Als hobby zingt zij, al moet eerlijk gezegd worden dat het geen hobby meer is.

Eindejaars cadeautje van Wesley Ponsen
28-12-2012 17:43:00

Wesley Ponsen die met z'n voortreffelijk stemgeluid vaak in één adem wordt genoemd met die van Willy Alberti trakteert z'n fans en liefhebbers op de gratis te downloaden en bijzonder gezellige volkse meezinger: ‘Bruine Ogen Huilen Niet’. Met het binnenhalen van deze track zal de nieuwsgierigheid naar het eerste album van Wesley alleen maar verder toenemen. In 2010 was hij de winnaar van Oosterhout Live en eind 2011 deelde hij al met Wolter Kroes het podium van een bomvolle Heineken Music Hall.

'Dina Dynamiet' nieuwe carnavalsknaller 2013 van De Dorini’s
28-12-2012 13:42:00

Na het succes van “We gaan een feestje bouwen” waarmee ze in 2012 de Radio Hollandio trofee wonnen,  komen De Dorini’s dit jaar met “Dina Dynamiet”. Het is een gezellig feestnummer waarop je niet stil kunt blijven staan! Het nummer is losjes gebaseerd op “tante Dien” en geschreven door Ellis van Erp. In samenwerking met Harald Queens kwam het arrangement tot stand en het resultaat is een vrolijk nummer met een countryrandje.  Line-dance en höken is dé combinatiedans van carnaval 2013.

Leonie Janssen overhandigt eerste exemplaar nieuw album aan Nurlaila
27-12-2012 20:59:00

Na de release van haar eerste kinder-cd ‘Wereldse Kinderliedjes’ en de  uitgave van de kinderboekversie (met cd) ‘Een wereld vol liedjes’ kan 2013 niet mooier beginnen. “Een droom komt uit!”, laat Nurlaila stralend weten. Tijdens haar zoektocht naar muziek die het beste bij haar past, kwam Nurlaila er snel achter dat het niet één bepaalde stijl is. Ze koestert haar musicalverleden, maar houdt ook van soul, jazz, funk, klassiek en dance… “Ik kan me nou eenmaal niet aan één stijl verbinden”, vertelt de zangeres enthousiast. “

Andre Pronk op zoek naar vrouwen tussen de 20-50 jaar
27-12-2012 12:23:00

Andre Pronk brengt binnenkort z'n nieuwe carnavalssingle " De poes van de buurman" uit en is op zoek naar vrouwen tussen de 20 en 50 jaar die willen figureren in de clip. Volgens de zanger, bekend van diverse talentenjachten op de Nederlandse televisie en zijn aanstekelijke lach gaat het weer een echte meezinger worden die blijft hangen. Hij heeft de afgelopen jaren al diverse singles uitgebracht, maar deze stijgt overal bovenuit, aldus Andre. Belangstellenden kunnen info en een foto mailen naar info@andrepronk.nl

Eerste verzamelalbum ‘Het Beste Van 3JS Totzoverder’ verschijnt in januari 2013
27-12-2012 12:01:00

Op 25 januari 2013 verschijnt het eerste verzamelalbum ‘Het Beste Van 3JS Totzoverder’. Het album is samengesteld door de 3JS fans. 3JS vonden het belangrijk dat de compilatie bestaat uit de allerbeste 20 liedjes van zes jaar 3JS. Om tot deze Top 20 te komen, schakelden ze de hulp in van hun fans. Het nummer ‘Watermensen’ is verkozen tot het populairste liedje met 559 stemmen. ‘Het Beste Van 3JS Totzoverder’is een 2CD.

Aanstekelijke nieuwe single voor John Enter
27-12-2012 11:45:00

Wie kent hem niet John Enter. De man die weet wat entertainment is en tijdens ieder optreden de tent op de kop weet te zetten. Ook op cd gebied weet hij altijd verrassend uit de hoek te komen. Wie kent niet de hits “ Drie haren op mijn borst” – “Boven op de berg” en recentelijk “Bella Boekelo”. Vanaf vandaag kunnen we er een aan toevoegen en wel het aanstekelijk “ Hande van me lef ( spreek uit lijf) af. Het is deze entertainer pur sang wederom gelukt om in de studio van Terry West een productie te maken welke spraakmakend is.

Jolanda Zoomer slaat nieuwe weg in met 'Jolanda Zoomer Entertainment'
26-12-2012 14:17:00

Jolanda Zoomer is te omschrijven als een vrolijke, humoristische, goedlachse zangeres met een dijk van een stem waardoor iedereen zijn oren spitst als ze gaat zingen. Ze is een zeer prettige verschijning, een warme persoonlijkheid met een vlotte gezellige babbel. Ze is geboren in Den Haag, maar al weer heel wat jaren woonachtig in Brabant. Al op zesjarige leeftijd won ze haar eerste playbackshow en was ze een artiest in de dop. Op elfjarige leeftijd ging ze zingen in "The Young Emotions". Vanaf haar vijftiende levensjaar begon de eigenlijke carrière van Jolanda. Ze was te zien en te horen in een aantal solo projecten in de musicalwereld. Van haar achttiende tot vierentwintigste heeft ze veel gewerkt in het buitenland. Ze was vaak te vinden in de grote discotheken in Duitsland en Spanje.

Win een mega-vuurwerkpakket bij Radio Oranje Nationaal
25-12-2012 14:53:00

‘Radio Oranje Nationaal’ is een gezellige muziekzender met bekende Nederlandse liedjes van vroeger en nu, met als slogan ‘Bekroond door het Nederlandse lied’. Op de website radiooranjenationaal.nl kun je verzoekplaten aanvragen, live luisteren of de playlist nalezen.Deze week maak je bij Radio Oranje Nationaal kans op één van de 10 mega vuurwerkpakketten ter waarde van 75 euro, samengesteld door El Blanco.

Hawta Official hoog in de hitlijsten
25-12-2012 02:38:00

De afgelopen week heeft Hawta Official diverse scholen bezocht voor optredens en is een flyer- en downloadactie gestart. Hawta Official bracht onlangs via het welbekende Rood-Hit- Blauw-label de single ‘Kerst Met Jou’ uit. Deze coole en lekker in het gehoor liggende dancetrack met toch ook klassieke kerst-ingrediënten, scoort op dit moment door de volgende resultaten: Een bijzonder fraaie 37e Positie in de toonaangevende Megacharts TOP-100, optredens bij TMF ‘in de mix Zomertour’, Youtube verkiezing gouden bal gewonnen...

Prettige Kerstdagen
24-12-2012 19:26:00

TV Oranje shownieuwsredacteur Gert Reehuis wenst iedereen fijne Kerstdagen. Bedankt voor de vele (digitale) Kerstkaarten die ik heb mogen ontvangen. TV Oranje zal tijdens deze dagen natuurlijk veel aandacht schenken aan hoofdzakelijk Nederlandstalige Kerstclips.

Clip Zanger Rinus & Ronnie Ruysdael ft. Debora online
24-12-2012 16:34:00

Wat tijdens een optreden als geintje begon, groeit uit tot een ware YouTube-hit. Op dag 1 heeft de clip al 60.000 kijkers weten te trekken! Toen Ronnie Ruysdael, een tijdje geleden optrad in Eelde, in dezelfde feesttent waar Zanger Rinus zojuist van het podium was gestapt, ontstond bij de managers van beide zangers het idee om de twee te koppelen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool