RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Win een etentje voor 2 personen bij Rob Zorn thuis
28-03-2012 14:00:00

Rob Zorn komt met een ludieke downloadactie. Download HIER Rob’s nieuwe single “Dat weet iedereen” en maak kans op een etentje voor twee. Omdat vele mensen altijd zo leuk reageren op Rob’s kookkunst gaat hij voor jullie (jou) koken bij hem thuis, of als je dat liever wilt bij jullie (jou) thuis. Rob zal een heerlijk 3 gangen diner bereiden,en een bijpassend drankje serveren. Het enige wat je hoef te doen : Download de single op via bovenstaande link en mail je bewijs voor 25 april naar robzorn@hotmail.com 

Nieuwe single voor Dennis van Dijkhuizen
28-03-2012 13:42:00

Leef vandaag!! Dat is de titel van de nieuwe single van Dennis van Dijkhuizen uit Enschede. Het is een lekker vrolijk nummer, die goed in het gehoor klinkt. Eindelijk sinds "Onder je balustrade" uit 2008  weer een lekker volks nummer van, van Dijkhuizen. Dennis heeft zelf de tekst en de muziek geschreven van dit nummer. Met in zijn achterhoofd....Lekker Volks!! Het arrangement is wederom gemaakt door zijn producer Peter van Nierop. Het koor is ingezongen door Bianca Folkers en Lucien Martin heeft de accordeon partij ingespeeld.

Zonnige start voor het Studio 100 Zomerfestival
28-03-2012 13:29:00

Met deze temperaturen en het heerlijke zonnetje kijkt iedereen steeds meer uit naar de zomer en vakantie! En hoe kan de leukste vakantie van het jaar beter ingeluid worden dan met een bezoek bij het grootste familiefeest van Nederland; het Studio 100 Zomerfestival! Alle Studio 100 karakters trekken op 23 en 24 juni 2012 weer naar Rotterdam om samen Ahoy alweer voor de elfde keer op zijn kop te zetten! Feesten jullie mee met K3, Piet Piraat, Mega Mindy en alle anderen? Dit jaar gaat Kobe, de bekende goochelaar van de kindergoochelshow AbraKOdabra, het festival presenteren. Maar dat gaat hij niet alleen doen; hij krijgt namelijk hulp van de altijd vrolijke en eigenwijze Bobo!

Nieuwe nummers én nieuwe talenten tijdens het grootste Hollandse meezingfeest
28-03-2012 13:17:00

Het programma van Nacht van Oranje op zondag 29 april is compleet. Naast de mini-concerten van Frans Duijts en Wolter Kroes onder leiding van de Marcel Fisser Band, zullen ook Frans Bauer-ontdekking Susanna en Danny Froger een spetterend optreden geven in het Sportpaleis van Ahoy. Susanna is door niemand anders dan Frans Bauer ontdekt tijdens de opnames van het tv-programma “1000 sterren stralen”. Dankzij haar opvallende eigen geluid en haar frisse verschijning, is Susanna door kenners verkozen tot “Prinses van het Nederlandstalige lied”. Met deze titel heeft Susanna haar eerste platencontract gewonnen.

Jan Vaartjes komt met 2de CD single `Ik ben verliefd!`
28-03-2012 09:56:00

Naar het oververwachte succes van z´n debuutsingle `Als ik in jouw ogen kijk`, komt de uit Beilen (Drenthe) afkomstige Jan Vaartjes (32) alweer met zijn 2de CD single, getiteld: "Ik ben verliefd". Deze single is geschreven en geproduceerd door producer Martin Sterken en wordt uitgebracht op het welbekende CDHal platenlabel. De single is tevens te downloaden via de bekende downloadportals. Op de single staat ook de videoclip behorende bij het nummer en deze is geproduceerd door William ten Kate van Crossmedia.

Duo knalt met 4 nieuwe singles april binnen
28-03-2012 09:00:00

Het zonnetje komt eraan! De korte rokjes zijn er weer net zoals Joop en Rudi. Na het succes van de 1e singel 1,2,3 (Carnavals singel van het jaar bij diverse stations o.a. radio Caramba), zijn ze terug! Elke feestdag een liedje! En April zit er vol mee! Joop en Rudi komen in 1e week met 4 gloeiend hete feest knallers inclusief 4 knotsgekke videoclips. Uniek! Maak je borst maar nat want dit jaar zal Nederland weten dat er geen feest zal zijn zonder Joop en Rudi. Volg ze ook online met hun eigen real life soap en kijk wat ze de komende maand mee gaan maken!

Nieuwe rage in Artiestenland 'Het nieuwe boeken'
28-03-2012 08:27:00

Naast "Het nieuwe rijden" is er in artiestenland het fenomeen "Het nieuwe boeken" de nieuwste rage. In deze dure tijd blijkt dat meer artiesten minder optredens.  Steeds meer bekende artiesten zijn rechtstreeks te boeken door zaaleigenaren en organisatoren van allerlei soorten feesten. Ook zie je steeds meer dat klanten rechtstreeks afrekenen met de artiesten.

Nieuwe single Mulder en Mulder
28-03-2012 08:07:00

De nieuwe single van het duo Mulder en Mulder is klaar. Vrijdag 30 maart zal de single worden gepresenteerd in Slagharen. De titel is "Ben in de hemel". Het duo valt daar a.s. vrijdag live te bewonderen, evenals oa. Stef Ekkel en Django Wagner. U kent natuurlijk Willem Mulder nog als 'het gezicht' van de Havenzangers. Na het uiteenvallen van dit roemruchte gezelschap is Willem Mulder gaan zingen met zijn zoon Wesley. Tijdens live-optredens komen niet alleen hun eigen liedjes langs, ook wordt er volop geput uit het prachtige repertoire van de Havenzangers.

1e Paasdag presenteert Johan Heeren nieuwe zomerse single “Una noche Mexicana” in El Corazon
28-03-2012 07:54:00

De zomer komt eraan en daar hoort een heerlijke zomerse vrolijke single bij! Met deze gedachte dook de Roosendaalse zanger Johan Heeren de studio in van Tom Verkooijen en dit resulteerde in een nieuwe single die gehoord mag worden! Zomerse Mexicaanse klanken, waaronder trompetjes en een accordeon zorgen voor een heerlijk vrolijk ontspannen sfeertje. Bij de eerste klanken is het meteen feest en je krijgt meteen zin in de zomer! Naast deze opzwepende melodie is ook de single-hoes heel opvallend.

Mick Harren in actie voor Kika
27-03-2012 12:27:00

Zanger / entertainer Mick Harren vraagt met zijn nieuwe single en videoclip ‘Moet je horen’ extra aandacht voor Stichting KiKa (kinderen kankervrij). Mick Harren zet zich al jaren in voor Stichting KiKa en met medewerking van voorzitter Rien Schimmel heeft Mick een speciale boodschap gemaakt tijdens het schieten van zijn nieuwe videoclip ‘Moet je horen’, welke HIER te zien. Mick vraagt iedereen de speciale clip te delen via alle sociale media om extra aandacht te vragen aan Stichting KiKa.

Droom komt uit voor Just Baggio
27-03-2012 11:37:00

Advocatenkantoor Dronkers en Dronkers uit Roermond heeft  besloten om een jong talent uit Roermond financieel te ondersteunen. Omdat dit jonge kantoor ook aan de weg timmert met de opening op 1 april a.s. met  een tweede kantoor in Maastricht,  is een gebaar gemaakt naar (ook) een ambitieuze Roermondenaar,  de 14 jarige Just Baggio die het mooie nummer “Moeder”op de markt heeft gebracht. Het nummer is op dit moment hard aan het opklimmen en wordt al regelmatig gedraaid op kleine en ook grote radio stations.

Jan Smit samen met De Romeo's in de Ethias Arena te Hasselt
27-03-2012 11:29:00

Voor Jan Smit aan z’n indrukwekkende reeks ’15 Jaar Hits’ verjaardagsconcerten begint in Ahoy (Rotterdam) zakt hij op zaterdag 6 oktober 2012 af naar de Ethias Arena in Hasselt voor het eerste verjaardagsconcert. Samen met z’n live band brengt Jan Smit z’n grootste hits en unieke duetten.

Optreden Shuman & Angel-Eye op Floriade 2012
27-03-2012 07:47:00

Deze zomer zijn René Shuman & Angel-Eye met hun band te zien op de Floriade in Venlo. Tijdens deze wereldtentoonstelling geeft het duo een even muzikale als magische acte de présence. Op 10 en 11 augustus geven ze met hun swingende showband optredens in het kader van hun Elvis And More Week 2012. Die week is het namelijk alweer 35 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Om precies te zijn op 16 augustus 1977. Om hun idool te herdenken, organiseren Shuman & Angel-Eye ook dit jaar weer speciale evenementen om het leven van The King Of Rock & Roll te vieren. Dit eerbetoon aan Presley trekt ieder jaar duizenden bezoekers, die samen met René en Angel één van de grootste artiesten ooit komen eren.

Jannes op 8 september in Ahoy
27-03-2012 07:41:00

Op 8 september 2012 geeft Jannes voor het eerst een concert in Ahoy’. Een lang gekoesterde droom gaat daarmee in  vervulling. Met in zijn kielzog zijn fans, zal het Rotterdamse sportpaleis worden overvallen door de enorme schare liefhebbers van de Hollandse muziek. Ondanks zijn nuchtere blik op zaken, is de oer-Hollandse zanger trots in de voetsporen te mogen treden van de vele wereldsterren die hem in Ahoy’ voor gingen. Ahoy is een langgekoesterde droom van de sympathieke Drentenaar.

‘Het Is Een Nacht (Levensecht)’ beste Nederlandse nummer 1-hit
27-03-2012 07:28:00

‘Het Is Een Nacht (Levensecht)’ van Guus Meeuwis & Vagant is door de luisteraars van 100% NL gekozen tot beste Nederlandse nummer 1-hit. Vorige week kon gestemd worden op de beste nummer 1-hits in 45 jaar Nederlandse muziekgeschiedenis. De hele week hoor je vele nummer 1-hits van ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ nummer 1 in april 1984 en ‘The Holiday Rap’ (1986) tot Dromen Zijn Bedrog (1994) en Gers Pardoel's ‘Ik Neem Je Mee’.

Quincy ontvangt debuutalbum 'Lopen Naar Het Licht' uit handen van Tatjana
27-03-2012 07:19:00

Maandagavond reikte Tatjana tijdens het allereerste live concert van Quincy in de Escape te Amsterdam zijn debuutalbum “Lopen Naar Het Licht” uit aan de verraste zanger! In de uitverkochte Escape traden Ray Klaassen (The Voice Of Holland) en Marlayne Sahupala op als gastartiesten. Alle artiesten werden begeleid door de band Tilt.

Rob van Daal organiseert fandag
26-03-2012 11:54:00

Rob van Daal organiseert ieder jaar iets voor zijn fans. Zo ook dit jaar weer en wel op zaterdag 5 mei! Zo heeft hij dit jaar gekozen voor uitgaansgelegenheid 't Zonnetje in Meerle,een locatie net over de grens bij onze zuiderburen in België. De aanvang is vanaf 14.00 uur en de entree bedraagt € 7.50. Daar er ook in België fans van Rob zijn, neemt hij dit jaar de stap om daar zijn fanmiddag te houden.

Allerlaatste verlenging theatervoorstelling Ramses
26-03-2012 10:29:00

Na alleen maar lovende recensies, vele uitverkochte zalen en een trouw publiek wat massaal de voorstelling weet te vinden kan Albert Verlinde Entertainment met trots de allerlaatste succesverlenging van “Ramses” aankondigen. De geplande stop voor deze voorstelling stond op 26 april in De Meervaart in Amsterdam, maar vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten is besloten een laatste succesverlening te boeken in het DeLaMar Theater Amsterdam. Dit is tevens de allerlaatste kans om “Ramses” in het theater te zien, want na deze serie voorstellingen valt het doek definitief.

Gabry viert 5 jarig jubileum in Erica
26-03-2012 10:16:00

Op zondag 10 juni 2012 viert Gabry Eckenhauss - Arjaans haar 5 jarig jubileum Bij Café "The Spot" in het Drentse plaatsje Erica. De zaal gaat open om 13.30 uur en de entree is geheel gratis. Het hoogtepunt van middag is een concert van de 22 jarige zangeres die in november 2011 besloot om het roer om te gooien. Ze kwam op het idee om een Engelstalig nummer op single uit te gaan brengen. Met succes werd de single erg goed ontvangen bij diverse radiostations. Op 25 februari verscheen de opvolger "I can love you better", een wat vlotte nummer dan haar vorige single "Am i the only one". 

'Spiel mir einer!' nu ook bij TV Oranje
25-03-2012 11:34:00

TV Oranje is van start gegaan met ‘Spiel mir einer’, een wekelijks programma vol Duitstalige muziek met de nadruk op de Alpenlanden. Het wordt gepresenteerd door Wijbrand van der Sande en is elke zondagavond te zien van 20.00 tot 20.30 uur, gevolgd door nog eens een half uur non-stop schlagerclips. 'Spiel mir einer!' bevat videoclips van Volkstümliche muziekgroepen en andere Duitstalige artiesten.

Gabriello lanceert website
25-03-2012 11:26:00

De Vlaamse zanger Gabriello die op dit moment een hit heeft in Nederland met "Ik had je lief" heeft zijn website gelanceerd. Op de site zijn alle nieuwtjes te vinden over de zanger, kan je zijn biografie lezen, zijn nieuwe releases en clips bekijken en natuurlijk staat er een online agenda op. Riquard.nl heeft het design van de Wordpress-site verzorgd. Het bedrijf uit Epe beheert tevens het onderhoud. Gabriello is helemaal in zijn nopjes. "Nu ik een hit heb in Nederland kon een website natuurlijk niet uitblijven, ik ben er heel erg blij mee.

Nieuw nummer Gerben Tijssen
25-03-2012 11:16:00

Gerben Tijssen is niet zo maar een zanger, het is een zanger van zeer hoog niveau die tijdens elk optreden de spetters er vanaf laat vliegen, zo blijkt ook maar weer uit zijn nieuwste album “Meisje uit mijn dromen”. Hij is minstens 10 tot 17 keer per maand weg en als u dit nummer hoort dan blijkt ook waarom. Een gouden stem en een goede performance. De videoclip is snel te zien bij TV Oranje en andere zenders. Gerben is een  samenwerking met Profisound uit Apeldoorn aangegaan vanwege het pretttige gesprek met Roy Otters.

Smurfke komt met mini album
24-03-2012 13:50:00

Smurfke, oftewel Johannes Stienstra, is al meer dan 27 jaar bezig met muziek maken. Gitaar spelen en liedjes schrijven is zijn passie. Hij heeft door de jaren heen dan ook in heel wat bands gezeten en heeft van harde punk tot poprock gespeeld. Hij treedt nu vaak op als Smurfke. Hij zingt en speelt dan zijn eigen geschreven friestalige nummers. Mooie feestmuziek die van jong tot oud aanspreekt! En dan is er nu het mini album.  Het is een cd met verzameling van 7 feestklappers en draagt de titel "Neet yne keet - roech yn e kroeg.

Unieke samenwerking tussen Melissa en Frank van Etten & Roy Otters
24-03-2012 12:19:00

Zangeressen zijn soms zeldzaam, toch is er nu een productie ontstaan van Melissa die een samenwerking aanging met Frank van Etten & Roy Otters. Na veel overleg en uiteraard oefenen voor Melissa is ze de studio bij Frank van Etten in gegaan (die ook de tekst en het arrangement heeft geschreven) en heeft haar best gedaan een top prestatie neer te zetten. Daarna is de opname naar Roy Otters (profisound Apeldoorn) gegaan en de muziek opnieuw gemaakt & opgevuld door Roy.

Wesley Klein is 'Hollandse Nieuwe'
24-03-2012 11:35:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 26 maart is dat Wesley Klein met 'Angel'. Sinds Wesley in 2010 landelijk bekend werd door zijn zege in Popstars, scoorde hij een groot aantal hits. Het ligt in de lijn der verwachting dat ook deze single hoog in de hitlijsten zal eindigen. Hoewel de titel anders doet vermoeden, is 'Angel' gewoon een Nederlandstalig liedje. Een vrolijke plaat, precies zoals we inmiddels van Wesley gewend zijn. De clip is als 'Hollandse Nieuwe' een week lang volop te zien bij TV Oranje!

TV Oranje in recreatiepakket CanalDigitaal
24-03-2012 11:26:00

Goed nieuws voor mensen die de komende maanden op hun vakantiebestemming willen blijven genieten van TV Oranje. De zender met muziek van eigen bodem is namelijk opgenomen in het recreatiepakket van satellietdistributeur CanalDigitaal. Met dit pakket kan in het tweede huisje, caravan of camper een vakantieseizoen lang gebruik worden gemaakt van een compleet zenderpakket van CanalDigitaal, inclusief TV Oranje.

Maak kans op vrijkaarten voor Johan Heeren!
24-03-2012 11:14:00

Op eerste paasdag, zondag 8 april, presenteert Johan Heeren zijn nieuwe single in 'El Corazon’ in Roosendaal. Daarbij zullen Jolanda Zoomer, Rinus Ponsen, Tina van Beeck, Raymon Hermans, Denans en Dennis Jones een spetterend gastoptreden weggeven. Ook worden er opnamen gemaakt voor de videoclip en zullen de lieftallige danseressen van Jam Showdance een geweldige show weggeven. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Dat kan! Johan en Gitta Heeren stellen 5 x 2 vrijkaarten ter beschikking voor het TV Oranje Shownieuws.

Griet Wiersma brengt 2 talig nummer uit
23-03-2012 16:06:00

De Friese zangeres Griet Wiersma is in ' haar' provincie bekend geworden door het nummer Frysk hynder. Een nummer die ze zelf van tekst heeft voorzien en het nummer regelmatig live ten gehore bracht in de Lawei in Drachten. De reacties waren zo positief dat er een mini cd aankwam en later een heus vol album. Vanaf dat moment is Griet Wiersma niet meer weg te denken als het gaat om Friestalige muziek. Nu enige jaren later vindt ze het tijd worden voor een volgende stap in haar muzikale leven en gaat naast Friestalig ook de Nederlandstalige markt op. Het opa en omalied is vandaag verschenen in 2 uitvoeringen.

Hollandse Sterren Avond in Ter Aar
23-03-2012 15:20:00

Op zaterdagavond 31 maart organiseert Marco de Hollander voor zijn fans en Hollandse muziekliefhebbers weer een Hollandse Sterren Avond. In Partycentrum Aardam zal Marco vele Hollandse toppers op het podium presenteren. Dit keer komen als gasten langs: The Moonlights, Johan Heuser, Duo NL (Chris en Williejan) , en Karin Welsing. Uiteraard staat Marco zelf ook... op het podium om een aantal nummers ten gehore te brengen.

3 JS hebben tiende top 10 singlehit te pakken
23-03-2012 15:15:00

Met de binnenkomst op nummer zeven met “Bij Hoog En Laag” in de GFK Dutch Charts Top 100 heeft 3JS hun tiende top 10 singlehit te pakken. De tweede single van het album “4 Elementen” verscheen op 16 maart jl. en mag zich verheugen in een brede airplay-ondersteuning op zowel landelijke als regionale radiostations. Het up-tempo liedje “Bij Hoog En Laag” heeft een tweetal bonustracks op de cd-single, beide samenwerkingen met bevriende artiesten.

TV Oranje komt met nieuwe hitlijst
23-03-2012 12:25:00

Op 1 april 2012 komt er een einde aan de samenwerking van TV Oranje en RADIONL bij de Nederlandstalige Top 30. TV Oranje heeft inmiddels een stevige nieuwe radiopartner gevonden in Radio Oranje Nationaal.

Helemaal Hollands reikt eerste exemplaar nieuwe album uit aan 'Stichting Hans den Ouden Marathon'
23-03-2012 10:58:00

Gisteren overhandigden de heren van Helemaal Hollands het allereerste exemplaar van hun nieuwe album "Ik hou van Helemaal Hollands" uit aan Hans den Ouden van de ‘Stichting Hans den Ouden Marathon’.  Normaliter krijgt de artiest zelf het album uitgereikt bij release maar Carlo en Leo hebben de rollen voor deze keer omgedraaid. Zij reikten het eerste exemplaar van hun nieuwe album namelijk zelf uit aan de Stichting Hans den Ouden Marathon.

Chico & The Gipsy Kings gast bij Toppers in Concert 2012
23-03-2012 08:02:00

Het jaarlijkse Toppers circus draait weer op volle toeren! Vandaag  was de pers in de gelegenheid om even met de heren bij te praten in het zonovergoten Loosdrecht. Geheel in stijl van het thema van dit jaar ‘THE LOVE BOAT EDITION’ op en bij het water. De voorbereidingen voor Toppers in Concert 2012 zijn in volle gang en het belooft weer een ‘over de top’ spektakel te worden.

Mais Girls na 15 jaar weer terug
22-03-2012 15:37:00

Het begon in 1998 als een uit de hand gelopen grap. Willie Oosterhuis, toen nog programmamaker bij RTV Oost, die op een feestje de vier boerenmeiden voor het eerst zag.  Op onnavolgbare wijze werden ze een tijd later door de kale presentator uit Haaksbergen overvallen :  “Kun ie plat proaten”, “Kun ie zing’n”, “Wil ie dan in ‘n boerenmeidengroep?”. 

Jan Leliveld komt met nieuwe single
22-03-2012 15:26:00

'Ons eigen cafe' wordt nog volop gedraaid op de radio en in de kroegen, maar Jan heeft toch besloten om met een nieuwe single uit te komen 'Zij hoort bij mij'. De single komt officieel op 7 april uit en komt van het album 'Een voor een'. De fans van Jan kennen het nummer natuurlijk van het album, maar ook RADIONL heeft de single vorige week vanuit het Brixental in Oostenrijk gedraaid op de radio. Niet alleen RADIONL, maar ook vele artiesten reisden afgelopen week af naar Oostenrijk om op te treden.

100% NL brengt radioversie ‘De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen’ met Xander de Buisonjé
22-03-2012 13:26:00

100% NL maakt een radioversie van het nieuwe tv-programma ‘De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen’. Zanger en presentator Xander de Buisonjé zal het radioprogramma zes weken lang op donderdagavond presenteren. De Buisonjé is ook de presentator van het tv-programma, dat op vrijdag 30 maart voor het eerst te zien is bij SBS 6.

Nieuwe single Manuela Rokven
22-03-2012 08:46:00

De Brabantse Manuela Rokven die vanaf haar 15 jarige leeftijd aan de weg timmert als zangeres van het levenslied, presenteert op 24 maart 2012 haar nieuwe single met  “7 Dagen, 7 Nachten” / “Wat een mooie ogen”. Op jeugdige leeftijd mocht Manuela van haar ouders kiezen tussen een single opnemen of een brommer voor haar 16de verjaardag, Omdat zingen altijd al een grote wens was werd de keus voor het opnemen van een single al heel snel gemaakt. Haar ouders namen contact op met tekstschrijvers en zo kwam in mei 1988 Manuela’s 1ste single “Kom hier en dans met mij & Verliefd zijn uit”.

Martien Buijks tekent contract met JC Records
22-03-2012 07:57:00

Martien Buijks tekende afgelopen week op 13 maart een contract met Platenlabel JC Records. Dankzij een tip van goede vriend collega en zangcoach Leen Zijlmans werd Martien een paar weken geleden in contact gebracht met Jolanda Clement,van Platenmaatschappij JC Records. Na een goed gesprek met Leen- Marianne Zijlmans en Martien, gaf Martien te kennen aan plugger/ promotor Jolanda Clement dat hij graag zijn single op haar label wilde gaan uitbrengen.

Op 30 maart 2012 gratis naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen en RADIONL betaald
22-03-2012 07:30:00

De Nederlandstalige radiozender RADIONL is een nieuw initiatief gestart; de RADIONL vriendenclub. Hiermee wordt gehoor gegeven aan de vraag van trouwe luisteraars die zich graag nauwer verbonden willen voelen met hun favoriete radiozender. Op 30 maart viert RADIONL dit heugelijke feit met een groots feest in Attractie- & Vakantiepark Slagharen.  Vrijdagochtend om 10.00 uur opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen gratis....

Aanhoudende vraag zorgt voor extra voorstellingen afscheidstournee Liesbeth List
22-03-2012 07:25:00

De aanhoudende vraag naar kaarten voor de afscheidstournee ‘70 jaar Liesbeth’, heeft Albert Verlinde ertoe doen besluiten een allerlaatste serie extra voorstellingen aan te kondigen. Tijdens de première van de voorstelling afgelopen januari kondigde Liesbeth List aan dat de reeks theaterconcerten tevens haar afscheidstournee door Nederland zou zijn. Het nieuws kwam hard aan bij haar publiek.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 november t/m zondag 27 november

               De Dikdakkers - Dans! Dans! Dans!

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl