RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jump! met eigen stripverhaal in paardenblad 'Stella'
16-11-2012 16:08:00

De meiden van de populaire kinderpopgroep Jump! hebben vanaf vandaag hun eigen, maandelijkse, stripverhaal in het blad Stella 100% paardenplezier. Jump! brengt leuke foto-reportages als de Razende Stella Reporters en kinderen kunnen hun uitnodigen om langs te komen voor een bezoek. Sinds het eerste nummer van begin dit jaar, is Stella explosief aan het groeien. De uitgave is dan ook verhoogd en verschijnt vanaf nu maandelijks. Jump! maakt iedere maand een leuke reportage waarbij zij een kijkje achter de schermen geven van hun eigen bezigheden en leuke wetenswaardigheden over paarden en pony’s. In deze eerste reportage het verhaal rondom hun videoclip ‘Het paard van Sinterklaas is zoek’.

Tim Knol covert John de Bever in populaire radioshow GIEL op 3FM!
16-11-2012 15:54:00

Vanmorgen heeft de Nederlandse singer-songwriter Tim Knol de hit ‘Waarom, waarom, waarom’ van John de Bever gecoverd ('Tell me Why') in de populaire radioshow van Giel Beelen op 3FM! Tim knol: 'Ik wilde eigenlijk altijd al een Smartlap coveren en dat is 'Waarom, waarom, waarom' geworden! Lekker hoor!! Ben benieuwd wat John er zelf van vindt'. John de Bever: 'Helemaal te gek! Mijn smartlap als inspiratiebron voor Tim en te horen bij GIEL.

Nieuwe single voor Leroy
16-11-2012 15:48:00

De getalenteerde Leroy uit Emmen heeft onlangs de nieuwe single “Laat me” uitgebracht. Zijn uitzonderlijke vocale kwaliteiten blijven niet onopgemerkt in dit prachtige nummer. “Laat me” is opgenomen bij producer Edwin van Hoevelaak in Rooftop Studio’s in Holten. Voor de single is een vlot uptempo nummer gekozen, die lekker in het gehoor ligt. Met deze nieuwe single hoopt de 19 jarige zanger dat veel radiostations de plaat veelvuldig zal blijven draaien, want na enkele weken dat de single nu uit is, wordt hij nu al veelvuldig opgepakt.

Ellen ten Damme op nieuwe trein Arriva
16-11-2012 15:30:00

Met ingang van 9 december zal Ellen ten Damme dagelijks zichtbaar zijn op het spoor. Gisteravond, 15 november maakte de jury, onder leiding van Algemeen Directeur Anne Hettinga, bekend welke personen de komende 15 jaar een trein naar zich vernoemd zien. Ellen ten Damme onthulde  het bijzijn van de andere prijswinnaars  de 'Ellen ten Damme trein’. Vervolgens werden de overige namen bekendgemaakt door de jury.

Niels Duinker boekt het ene succes na het andere
16-11-2012 14:53:00

Terwijl Jongleur Niels Duinker met zijn show momenteel werkt bij de 6-sterren cruisemaatschappij "Regent Cruises" en verblijft op de Rode Zee in het Midden-Oosten laat hij ons weten dat hij onlangs een uitnodiging kreeg om op te treden en deel te nemen aan het Guinness World Records evenement in Amsterdam. werk deze week met mijn show namelijk bij de 6-sterren cruisemaatschappij Regent Cruises. Eerder die maand verscheen zijn naam ook al in het "Guinness Book of World Records 2013". Niels is enorm blij om te kunnen vertellen dat hij vorige week nog 2 wereldrecords op z'n naam heb weten te schrijven! Namelijk een record in contactjongleren en een record in achter z'n rug langs jongleren.

Michel Wolsink gaat voor Duitstalig
15-11-2012 21:01:00

Op 11 november presenteerde Michel Wolsink z'n geheel Duitstalige album “Windstärke 10”. Hierop staan 13 tracks die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te beluisteren. Het album werd uitgereikt door Wijbrand van der Sande en zal internationaal worden uitgebracht onder het platenlabel van Tyrolis Music. Eind oktober verscheen als voorloper op het album “Die Stunde Null Der Zärtlichkeit” op single.

Feestlift brengt de ska terug naar Nederland
15-11-2012 20:52:00

Met de release van de nieuwe single “T'is een feessie” brengt Feestlift de ska terug naar Nederland. Samen met producer Edwin van Hoevelaak hebben ze een geweldige bewerking gemaakt op het nummer Baggy Trousers van Madness. In de tekst van dit nummer ze we weer helemaal terug in de sfeer van de jaren '80. T’is een feessie is een gezellig nummer en maakt alvast een knipoog naar het komende carnavalsseizoen. Binnenkort zal de videoclip beschikbaar zijn, dit zal door het management bekend worden gemaakt.

Cabaretier Jeffrey Spalburg brengt single uit
15-11-2012 19:50:00

Cabaretier, acteur, comedia en schrijver Jeffrey Spalburg brengt een cd single uit van het nummer "Hengelo-o-o'.  De muziek komt uit zijn derde cabaretvoorstelling ‘Thuus’, waarmee hij momenteel door het land toert. De afgelopen jaren verscheen hij in diverse hoedanigheden. In het theater met zijn eigen cabaretvoorstelling "Brommers Kiek’n", als acteur op het podium bij Made In Da Shade, als comedian bij het Comedycafe of als schrijver van TV programma’s. 

Kevin Madero presenteert debuutsingle in Eindhoven
15-11-2012 16:06:00

Op zondagmiddag 2 december presenteert Kevin Madero zijn debuutsingle bij Eetcafé/Zaal De Vlierhof aan de Strijpsestraat in Eindhoven. De aanvang is vanaf 14.00 uur en kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 7.50 (aan de deur € 10.00). Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Vlierhof en bij Berk Music aan de Woenselsemarkt in Eindhoven. Als kleine jongen heeft de in Eindhoven geboren en getogen zanger zijn hart al verloren aan het zingen.

Woonwagen Duo geeft kerstsingle gratis weg
15-11-2012 15:48:00

Met ‘Geluk Is Niet Te Koop’, het opvallende ‘Schoentjes Uit’ en hun meest recente single ‘Mooie Spaanse Catelaanse’ bliezen Janske en Jack van Raamsdonk nieuw leven in Het Woonwagen Duo. Met het gevoel van weleer maar met een door toparrangeur Manfred Jongenelis en producer Jack van Raamsdonk opgefriste sound van nu, heeft menig radiostation en muziekliefhebber het afgelopen jaar kennisgemaakt met de 2J’s uit Brabant. Het Woonwagen Duo is al jaren solo actief geweest binnen de Nederlandse muziek.

'Try-out' Dana Winner zingt...in Mol
14-11-2012 21:48:00

Op 5 januari 2013 organiseert de fanclub van Dana Winner, net zoals vorig jaar, een nieuwjaarsreceptie met diner. Na de vele positieve reacties van begin dit jaar, was het de organisatie snel duidelijk om dit ook in 2013 te doen. Gezellig aperitieven, lekker eten en luisteren naar de nieuwe liedjes die gebracht zullen worden tijdens de nieuwe theatertour "Dana Winner Zingt...". Op 5 januari zal Dana ook voldoende tijd nemen om iedereen het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Die avond kun je ook al kennis kunnen maken met de nieuwe muzikanten die Dana zullen begeleiden tijdens deze tour.  Twee van deze muzikanten kon je al bewonderen in de clip van "Niemand kan". Het geheel vindt plaats bij Gasthof & Feestzaal "De Kaasboerin". Eerselseweg 99 te Mol in België.

Het loopt storm bij de aanmelding voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje
14-11-2012 21:27:00

Het loopt storm bij de aanmelding voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje! Begin december zijn artiesten van harte welkom in de studio van TV Oranje in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Er is op dit moment alleen nog plek op zaterdag 1 december (12.00 - 18.00 uur) en zondag 2 december (14.00 - 20.00 uur), de maandag is al vol.

Tim Knol zingt titelsong film Koning van Katoren
14-11-2012 17:33:00

Tim Knol heeft de titelsong voor de familiefilm Koning van Katoren gemaakt. De jonge muzikant schreef het nummer May Take Long speciaal voor de film die begin december in première gaat in de Nederlandse bioscopen. Het nummer was vanmorgen voor het eerst te horen in de radioshow van Giel Beelen en de bijbehorende video is hier te zien. In de film zitten verder onder meer nummers van Anne Soldaat, Triggerfinger, Moss, Happy Camper en The Upsessions.

Nieuwe single Rene Becker 'Wat ben je mooi'
14-11-2012 17:03:00

De spontane Stadskanaalster zanger René Becker, heeft wederom een geweldige hit in handen. Na zijn gouden single ‘Maar Vanavond’ komt René vanaf 14 november met zijn nieuwe single ‘Wat Ben Je Mooi’ verfrissend uit de hoek. Hitproducer Kees Tel heeft hiermee een geweldige toon gezet in de carrière van René Becker. ‘Kees heeft mijn zelfgeschreven nummer precies weten te maken, zoals ik het in mijn hoofd had. Een up-tempo Nederlandstalig lied in een jasje van deze tijd’, aldus de goedlachse René.

Nieuwe single en aankomend album doorbraak John West
14-11-2012 16:58:00

Ondanks zijn nog jeugdige leeftijd draait John West al een aantal jaartjes goed mee binnen de Nederlandstalige muziek. “Zijn ster is rijzende”, zoals men dat zo mooi zegt! Deze in 1988 in Den Haag geboren jongeman stond in 2007 al in de lijsten met zijn single ‘Weet Wat Je Begint’. Dit jaar bracht een vernieuwde versie van dit nummer uit welke opnieuw met veel enthousiasme is ontvangen. John West wordt door insiders al enkele jaren op de voet gevolgd als één van de aanstormende talenten.

Dennie Christian te gast in het muziekprogramma van TV Lucky Joe
14-11-2012 16:47:00

Zondagmiddag 25 november wordt er weer een aflevering opgenomen van het muziekprogramma TV Lucky Joe  met bekend en onbekend talent. Er worden zowel reguliere opname gemaakt als een paar opname in kerstsfeer. Het  ligt aan de artiesten zelf wat voor liedjes ze gaan zingen ze kunne ok kiezen voor een ballade i.v.m. kerst en 1 reguliere nummer uit hun repertoire. In deze show zullen  o.a. de volgende artiesten te gast zijn:  Dennie Christian, Silvia Swart, John Enter,  Astrid Wevers, Rodney Elzer, Joly & Terry West , Marco Schouten, Het schlager duo Nicefield, Leticia, Leroy,  Rene Wanders, Jeroen Stevens, Hermien, Mathijs Laverman en Jan & Marga.

Nick & Simon in was vereeuwigd
14-11-2012 16:16:00

Vandaag hebben Nick & Simon, Nederlands populairste zangduo, onder grote persbelangstelling, hun wassen evenbeelden onthuld in Madame Tussauds Amsterdam. Tevens hebben zij hun nieuwe single en bijbehorende spectaculaire videoclip ‘Ze Lijkt Net Niet Op Jou’ gelanceerd.

Jubileum album Frank Verkooyen kent 13 unieke tracks
13-11-2012 20:23:00

Frank Verkooyen zit dit jaar 25 jaar in het vak, leverde in 2012 al de singles 'Dit is mijn kroeg' en 'Ik droom nog een beetje' af en ondertussen wordt hij alom gewaardeerd om zijn teksten, composities, producties en om zijn muziek. Vooral de laatste jaren is hij onderweg naar meer landelijke bekendheid. In het voorjaar van 2013 verschijnt er een gloednieuw album.

Knotsgek komt met 'Hedde gij misschien ADHD'
13-11-2012 20:18:00

In 2010 steken de solo zangers Fabian Somers & Gerbrand de koppen bij elkaar en brengen datzelfde jaar een carnavals liedje uit met als titel “Feest, feest, feest”. Door de vele positieve reacties besloten de heren in 2011 om een opvolger te maken, wat resulteerde in de geweldige knaller “We zeggen bijna en…!!’’. Ook deden ze dat jaar mee aan “Radio Hollandio Carnavalskraker 2011” en behaalde daar een tweede plaats. Na deze twee succesvolle liedjes werd er besloten om samen gezellig door te gaan onder de naam “Knotsgek”.

Audrey Smits laat ons kennismaken met 'Winterstar'
13-11-2012 17:28:00

Vele podia in binnen- en buitenland heeft ze betreden. In de wereld van de country muziek is ze geen onbekende. In het verleden vele cd’s opgenomen en uitgebracht. Haar naam Audrey Smits. De muziek is tijdloos en daarom is er besloten om van haar album Vivid het nummer “Winterstar'” als (promo) single te laten verschijnen. Een nummer welke prima past bij de tijd van het jaar en gezien de eerste reacties van de kenners best eens een plaat kan worden welke veelvuldig gedraaid zal gaan worden op de vaderlandse radiozenders.

Vijfde edtite van Anita’s Polderparty in Sprundel
13-11-2012 11:09:00

Voor de 5e keer organiseert de Sprundelse zangeres Anita Christianen met hulp van buurtvereniging De Boskrekels op 16,17, en 18 november weer haar Polderparty. Dit jaar met een feestelijk tintje want tevens viert zij ook het feit dat ze al 30 jaar zingt. Op vrijdag 16 nov. is dan ook de release van haar cd/dvd jubileumalbum. Nieuw dit jaar is op vrijdag de Teenageparty voor de jeugd tussen de 12 en 16 jaar. Deze avond is van 20.00u tot 23.30u. Meer info www.stuifteenage.nl Op zaterdag is er de Polderdance met Kodex Dj’s Willem en Twannie. Op zondag ontvangt Anita vanaf 15.00u een keur van artiesten o.a. De Gebroeders Ko, Johnny Gold, Wesley Klein, Randy Watzeels, Roger van Meer, Linda Kools, Randy Watzeels, Yoeri L'Abée en Jeroen Spierenburg en Tommie Lips.

Nick en Simon Sterker in GelreDome
13-11-2012 11:01:00

Op vrijdag 11 oktober 2013 geven Nick en Simon een concert in GelreDome Arnhem. De voorverkoop van dit concert “Sterker in GelreDome” start aanstaande vrijdag 16 november om 10 uur. Nick Schilder en Simon Keizer breken in 2006 door met hun debuutalbum Nick & Simon, dat meteen dubbelplatina werd. Sinds 2007 is het duo veelvuldig bekroond met onder meer een Zilveren en een Gouden Harp, een Buma NL Award en een Edison. Hun daaropvolgende albums “Vandaag”, Luister” en Fier” werden allemaal  dubbelplatina en komen op de eerste plek van de albumlijsten. Ook de live registratie van hun vorige optreden in GelreDome tijdens Symphonica in Rosso behaalde die toppositie en is inmiddels dubbel platina. In de Radio 2 Top 2000 van 2011 stonden maar liefst zeven liedjes van het duo.

Meld je aan voor een intiem huiskamer optreden van Loes van de Mars
13-11-2012 10:52:00

The Voice Of Holland kandidaat Loes van de Mars verlaat na ‘The Battles’ het programma, maar houdt het niet voor gezien. Een week na de uitzending komt al een duet uit met musicalster Charly Luske en afgelopen zondag kondigde ze via Facebook aan dat ze een huiskamer tour gaat doen door Nederland. Samen met haar gitarist Tomas Luyke zal ze optredens geven van 45 minuten waarin ze bekende liedjes in een nieuw jasje steekt. Fans van Loes kunnen zichzelf aanmelden voor een intiem optreden in hun eigen woonkamer.

Johan Vlemmix en De Gangmakers bieden Bram Moszkowicz excuses aan
13-11-2012 10:43:00

Johan Vlemmix en De Gangmakers hebben vernomen dat hun lied over Bram Moszkowicz: ‘Advocaatje leef je nog’. Niet in goede aarde is gevallen bij de heer Moszkowicz. Zij kwamen erachter, dat de stem van Bram Moszkowicz niet gebruikt had mogen worden. Wij willen hierbij onze excuses aanbieden aan de heer Moszkowicz. Wij hopen de nieuwe cd, de versie zonder zijn stem, samen met een grote bos bloemen aan te bieden aan de heer Moszkowicz. De opbrengst van de nieuwe cd komt ook ten gunste van Bram Moszkowicz en wij hopen dat hij alsnog wil figuren in de nieuwe videoclip van het nummer: ‘Advocaatje leef je nog’.

Marco de Hollander's album 'Je dromen achterna' verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
12-11-2012 20:22:00

Naar de nieuwe cd van Marco de Hollander “Je dromen achterna” werd al enige tijd reikhalzend uitgekeken. Gelukkig werd het album op 27 oktober uitgereikt door Ronnie Tober. Uiteraard bevat deze cd zijn recente singles “Mijn Vriend”,  “Ik zie altijd liefde in je ogen” en het duet met Ronnie Tober “Twee artiesten, hand in hand” Ook de huidige single “Het leven is te mooi” krijgt veel airplay bij de radiostations en ontbreekt niet op deze prachtige cd met 8 pagina booklet. Een CD die liefhebber van het Nederlandse lied in huis moet hebben.

Wassenbeelden van Nick & Simon vanaf 14 november in Madame Tussauds
12-11-2012 20:12:00

Wie vanaf aanstaande woensdag een bezoekje brengt aan Madame Tussauds in Amsterdam zal het opvallen dat Nick & Simon zijn toegevoegd aan de collectie. Begin 2012 kon er via de website van radiozender 100% NL gestemd worden op wie een eigen wassen beeld verdiende. Het Volendamse duo kreeg 32% van de stemmen. Ze lieten hiermee onder  meer Ilse deLange achter zich.  Ook Jan Smit, Marco Borsato en Roel van Velzen, André van Duin, Frans Bauer, Gerard Joling en Gordon zijn er te vinden. 

'Life is an April Day’ levensspreuk Carry Ann
12-11-2012 17:51:00

Muziek maken zit Carry Ann in het bloed. Al op 15 jarige leeftijd trad zij op met haar meiden popgroep, geïnspireerd op de Dolly Dots, op diverse feesten en in sportkantines. Al deze pret mondde uit in een conservatorium opleiding tot jazz vocaliste. Tijdens haar studie had zij meerdere interesses, waaronder spel en cabaret, en die kan ze met een knipoog kwijt in haar eigen cabaret groep: Blijf Kalm. Mede hieruit komt haar podium persoonlijkheid: een knipoog naar jezelf zo nu en dan, kan geen kwaad!

Charly Luske maakt duet met TVOH Loes van de Mars
12-11-2012 16:20:00

Onlangs kon heel Nederland zien hoe Trijntje Oosterhuis koos voor Patt Riley in plaatst van Loes: Op Twitter werd snel geschakeld door Charly, die Schreef: "Kan niet kiezen, als ik ze met ogen dicht zou horen...Loes. Hoe kan je deze laten battelen @Trijntje_O en @TJOosterhuis? Beide finalisten!" Tjeerd Oosterhuis reageerde: "Tsja sterke club he?!".  Vervolgens stuurde Charly een tweet met de tekst " Wanneer komt Loes terug?"  Waarop Tjeerd antwoord: "Ik voel een duetje met Loes aankomen?

Nieuwe single Rinus Ponsen
12-11-2012 15:49:00

Rinus Ponsen staat naast zanger bekend als een getalenteerd tekst- en muziekschrijver. De tekst voor zijn nieuwe single “Jij lacht niet meer” komt dan uiteraard ook uit Rinus eigen pen. Voor de opnames werd uitgeweken naar de kwaliteitsstudio van Kees Tel. "Jij lacht niet meer" is een echte smartlap waarbij de sound uitstekend tot zijn recht komt bij Rinus  rauwe stemgeluid. Een prachtige bijpassende clip is reeds opgenomen door Kaska Producties en zal snel te zien zijn op Youtube, TV Oranje en de diverse overige clipstations.

Joly & Terry West reiken nieuw album uit aan DuoNL
12-11-2012 15:37:00

Op zondag 11 november was het een spannende dag voor DuoNL. Ze kregen namelijk uit handen van de welbekende producers Joly en Terry West hun derde album overhandigd. In een overvolle zaal is dit album gepresenteerd aan het publiek en de reacties waren overweldigend! Met een keur aan artiesten werd dit uitbundig gevierd. Chris en Williejan waren zichtbaar ontroerd door de grote opkomst.

Musical 'Hij Gelooft In Mij' in première gegaan
12-11-2012 14:56:00

Zondag 11 november is in het DeLaMar Theater de door Joop van den Ende geproduceerde musical "Hij Gelooft In Mij" in première gegaan. Vele bekende Nederlanders kwamen naar de hoofdstad om de musical over het leven van André Hazes te bekijken.  Het verhaal is heel mooi verweven door middel van de nummers van André Hazes.

Vierde dvd van Jersey is realiteit
12-11-2012 04:54:00

Na lang wachten van 1,5 jaar is het dan eindelijk zover, de 4e dvd van Jersey is realiteit. Achter Jersey gaan de broers Kees en Erich van der Velden schuil. Het succesvolle tweetal weet de nationale én internationale hitlijsten regelmatig te behalen met hun dvd’s en cd’s albums. De prachtige ambiance in de omgeving van het pittoreske dorpje Leusden bleek de ideale opnameplek voor hun nieuwe dvd. Jersey zit goed in de opwaartse lift bij hun trouwe publiek door het brengen van kwaliteitsmuziek. Het is natuurlijk teweeg gebracht door hun enorme eigen professionele drijfveer en mede door de samenwerking als twee broers. Ook voor deze dvd hebben de broers hun enorme muzikale talenten weer weten te benutten.

Neem een Kerstwens op bij TV Oranje
11-11-2012 18:50:00

Begin december vinden de opnamen plaats voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje. Artiesten zijn drie dagen lang van harte welkom in de studio van TV Oranje in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Er is daarbij ook gelegenheid om een 'gewone' TV Oranje Showflits in te spreken. De opnamedagen zijn zaterdag 1 december, zondag 2 december en maandag 3 december.

Tienjarig bestaan Ronnie Tober Foundation wordt groots gevierd
11-11-2012 18:19:00

De Ronnie Tober Foundation bestaat dit jaar tien jaar. Elk jaar wordt er om geld te genereren een benefietgala gehouden in de Eusebiuskerk in Arnhem. Dit jaar op zaterdag 17 november a.s. De Ronnie Tober Foundation (RTF) werd opgericht door zanger/entertainer Ronnie Tober, samen met partner Jan Tober-Jochems. Ronnie wilde wat betekenen voor zijn medemens, en dat hij niet alleen bekend was van de mooie of leuke liedjes. Toen besloot hij om een stichting op te richten om mensen met een verstandelijke beperking uit hun isolement te halen.  En dus zijn er vele duizenden personen mee geweest met uitstapjes naar attractiepark Duinrell, De Efteling, zelfs ooit naar Disneyland Parijs, maar ook lekker uit eten in een restaurant

Peter Beense laat andere kant van zich zien
11-11-2012 18:13:00

Natuurlijk kennen we Peter Beense van de vrolijke meezingers, maar ''Geweest Is Geweest'' laat een heel andere kant zien van Peter. Deze Amsterdamse volkszanger laat horen dat hij vocaal ook prima met een onvervalste smartlap overweg kan. "Geweest Is Geweest" is geschreven door Bram Koning en geproduceerd door Hans Aalbers, die o.a. verantwoordelijk was voor enkele grote successen van André Hazes. En dat Peter groot fan is van André Hazes is te horen!

Yves Segers lanceert 'Een Beetje Gay'
11-11-2012 17:56:00

Het is de tijd van het jaar en iedereen kijkt er al weer naar uit… het Carnaval en Apres-Ski seizoen staat voor de deur! En vanaf 11-11 is het officieel! Dit is ook bij onze Belgische buren bekend en met deze single van Yves Segers geven ze een mooi feestelijk signaal af. Met een pakkende titel ‘Een beetje Gay, Dat is Okay!’ en een flinke dosis zelfspot is het feest begonnen! Yves Segers kennen we in Nederland als de zanger van de populaire groep Toast (Ik schreeuw het van de daken).

Intieme ballade 'Samen Met Jou' nieuwe single van Wim Rijken
11-11-2012 17:49:00

De intieme ballade "Samen Met Jou" van zijn jubileumalbum "Als De Dag Lacht" is de nieuwe single van Wim Rijken. Net als zijn meest recente hits "Zij Is De  Liefste" en "Als De Dag Lacht" is ook dit nummer geschreven door Wim (tekst) en Hans Rusche (muziek). Samen tekenen zij voor de productie. Op dvd is Wim Rijken samen met Nick & Simon te zien in de nieuwe "Video Van Sint". Voor het vierde jaar op rij speelt Wim hierin de rol van goedheiligman. Dezelfde rol vertolkt hij in de bioscoophit van het afgelopen jaar Sinterklaas En Het Raadsel Van 5 December, de film die deze maand ook verscheen op dvd.

Dana Winner met live band in Concert op 21 september in Westerhaar
11-11-2012 14:15:00

Op zaterdag 21 september 2013 presenteert artiestenbureau Twenterand "Dana Winner met liveband in concert" in het Kulturhus De Klaampe te Westerhaar. Met de teller die intussen op twee miljoen verkochte cd’s in binnen – en buitenland staat, is Dana Winner één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. De artieste met “de gouden stem” kan intussen terugblikken op een succesvolle muziekcarrière die al meer dan 20 jaar duurt. Tientallen gouden en platina onderscheidingen en verschillende nummer 1 hits zoals “De Oude Man En De Zee”, “Woordenloos”, “Westenwind” en “Zeven regenbogen” zijn het overtuigende bewijs van Dana’s bloeiende carrière.  Dana’s unieke vocale talenten, haar stijlvolle shows, haar met veel zorg geselecteerd liedjesrepertoire en haar gedrevenheid zorgen ervoor dat ze ook succes kent...

De Pitaboys gaan vol gas
11-11-2012 13:49:00

De Pitaboys kent u nog van hun mega-hit “Waar is da feestje?”. Na de singles “Ukulele” (nr4 Vlaamse 10), “Ca c’est la vie” (nr 3 Vlaamse 10), “Alle mooie mannen”, “Ik schreeuw het van de daken”, “Doe Da Dei Toe” en het album “Waar is die tijd? Hier is die tijd!”, is het dus nu tijd voor de nieuwe single, met name “Vol Gas! Vol Gas! Volle Kracht!”. Deze single is een typisch uptempo feest & après-ski nummer, waarvoor De Pitaboys dan ook gekend staan als enige feest & après-ski groep in België.

 

Beperkt aantal gratis kaarten voor Kerst- & Nieuwjaarshow Brabant Toppers
11-11-2012 13:38:00

Er zijn een beperkt aantal gratis kaarten voor de tv opnamen van o.a. de Kerst- en Nieuwjaarshow in Bar Dancing Fantasy in Haps op Dinsdag 4 december a.s. met o.a. Thomas Berge, Peter Beense, Vinzzent (ovb), Corry Konings, Dario & Family, Henk Wijngaard, Dries Roelvink, Jettie Pallettie, Wesley Klein, Sam Gooris, Lisa, Amy & Shelley, Rob van Daal, Frank Verkooijen, Tamara Tol, de Wannabiez, Frank van Etten e.v.a. zijn nu verkrijgbaar. Wees er snel bij, want vol=vol. Voor gratis kaarten klik HIER.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop