RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Janneke de Roo vanaf april weer op het podium
20-03-2012 18:53:00

Na een periode van bijna 3 maanden kunnen wij vandaag melden dat met ingang van 1 april a.s. Janneke de Roo het podium weer gaat betreden. " Een zware en vooral zwarte periode laat ik achter me. Ik ben niet de persoon om de optredens af te zeggen maar het was helaas niet anders. Ik heb er weer zin in en natuurlijk hoop ik mijn fans ook. De afgelopen maanden heb ik vele optredens moeten afzeggen maar in de meeste gevallen is in onderling overleg een andere data gevonden.

Savanna wacht …at the end of the “Rainbow”!
20-03-2012 14:24:00

Nog maar nauwelijks sloot Savanna onlangs haar promotour van haar vorige single “I Want My Radio” niet alleen in Nederland, maar ook in België met zeer groot succes af, of op 16 Maart verscheen alweer haar allernieuwste single “Rainbow”.  Met “Rainbow” presenteert Savanna zich als een Katy Perry-achtig teenage girl, die staat voor veel kleur en vrolijkheid! Ook staat zij voor No Nonsens en Stoerheid, wat zich uit in haar 2 talige teksten in één song! Het No Nonsens staat voor het Nederlandstalige en Stoerheid voor het Engelstalige!

Artist & Company blijft aanspreekpunt voor Nick & Simon en 3JS
20-03-2012 13:24:00

Na de mededeling dat Jan Smit en zijn zus Monique Smit hun nieuwe repertoire onder zullen brengen bij Votown Records laat Artist & Company weten dat de exploitatie van de backcatalogus van beide artiesten de komende jaren gewoon via A&C zal blijven lopen. Dat betekent dus ook dat Jans meest recente album “15 Jaar Hits” en de onlangs verschenen Monique Smit single “100.000 Stralende Sterren” onder de vertrouwde A&C-vlag blijven vallen.

'Grote' artiesten aanwezig bij cd presentatie Harten 10
20-03-2012 13:08:00

Na een tijd van wachten is het bijna zover, Harten 10 komt met een nieuwe single en wel de single die voorloper zal zijn op het nieuwe album van aankomend zomer. Het nummer '' Vrijheid '' is een nummer die geheel bij het duo past, aldus de muziekkenners. Zou wachten en goed rond kijken naar nieuwe nummers dan weer zijn vruchten gaan werpen. Na de vele optredens die het tweetal verzorgde, maar ook een aantal privezaken wisten ze zich weer puur te richten op wat nieuws en is de trein weer in volle vaart gezet.

Amstel supermarkttour 2012 René Becker staat in de startblokken
20-03-2012 12:51:00

Voor de 4e keer zal René in samenwerking met Amstel bier in de Noordelijke supermarkten een unieke actie opzetten. Bij aankoop van een krat Amstel bier ontvangt de consument, in nog nader te bepalen supermarkten in Noord Nederland, de nieuwe single "Want Vanavond" erbij. Deze actie zal vanaf 10 april a.s. gaan starten. Zeker is dat 10.000 singles in deze supermarktactie de kassa's zullen passeren. Normaal gesproken zou dit goed zijn voor een "Gouden" plaat en dus een nummer 1 notering in de Top100!

Mick Harren laat van zich horen met nieuwe single
20-03-2012 12:42:00

Met de single ‘Moet je horen’ laat Mick Harren weer van zich horen met zijn eigen sound. De single die vorige week verscheen is het vervolg op de succesvolle single ‘Beter moeten weten’. Volgens kenners  heeft Mick zijn eigen geluid in de muziekindustrie weten te veroveren. Mick over zijn single ‘Moet je horen’; “Het was uiteindelijk heel erg simpel, want de conclusie is, dat ik eigenlijk met deze tweede single weer heel dicht bij mezelf ben gebleven en mijn levenservaringen weer in een lied heb weten te verwerken.

Derde album voor VanVelzen een feit
20-03-2012 12:15:00

In april 2012 verschijnt ‘The Rush Of Life’, het derde album van multi-talent VanVelzen. Het is zijn meest autobiografische album tot nu toe. ‘Mijn liedjes zijn mijn leven en mijn leven zijn mijn liedjes; ‘The Rush Of Life’ vertelt mijn verhaal!’, aldus VanVelzen over het nieuwe album. De populaire zanger blikt op het album terug op zijn ervaringen, zijn relatie, dromen en twijfels. Meer dan ooit laten de liedjes zich lezen als verhalen. Van het ontstaan van zijn liefde voor muziek tot een persoonlijke boodschap aan zijn pasgeboren zoon.

Muziekkenner Jan Gerrits overleden
20-03-2012 11:46:00

Gisteravond is op 60 jarige leeftijd DE muziekkenner van het Nederlandstalige lied, Jan Gerrits is zijn woonplaats Vroomshoop totaal onverwacht overleden. Hij werd bekend als voorvechter van het Nederlandse lied, was talentscout, producer en programmamaker. Voor Radio Oost was Jan jarenlang de rechterhand van Harm Oet Riessen bij het programma Harms Farms. De afgelopen jaren had hij een vaste rubriek in het programma ZiezoZaterdag, dat hij ook regisseerde, meldt RTV Oost.

Het Megapiratenfestijn op zaterdag 19 mei gaat definitief niet door
19-03-2012 18:57:00

Op Twitter laat de organisatie van het Mega Piraten Festijn hetvolgende weten. "Onze organisatie kan met de gemeente Sint Anthonis er niet uitkomen, wij als organisatie van het MPF willen er altijd alles aan doen om de bezoekers van het Megapiratenfestijn naar de zin te maken, maar zeker ook om de gemeente tevreden te stellen. De Burgemeester zou tot twee maal toe met een besluit komen, maar vraagt nu voor de derde maal om meer tijd.  E.e.a. heeft met name te maken met inzet van politie en brandweer."

Dennie Damaro komt met het 'Het Schlagerlied'
19-03-2012 18:10:00

Dennie Damaro schuimt al meer dan 20 jaar met succes het Vlaamse land af om met zijn ambiancenummers menig feestje, evenement of Schlagergebeuren in lichterlaaie te zetten. In die lange periode heeft deze geboren entertainer de steile opgang van de schlagermuziek in Vlaanderen van zeer dichtbij kunnen gadeslaan en dat heeft hem geïnspireerd tot het maken van wat we gerust de 'hymne van de Vlaamse Schlager' kunnen noemen. Dennie verzamelde voor zijn nieuwe single "Het Schlagerlied" een karrenvracht aan titels.

Joop van den Ende reikt 20ste Annie M.G. Schmidtprijs uit
19-03-2012 17:28:00

De Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 2011 wordt op maandag 16 april 2012 uitgereikt door theatercoryfee Joop van den Ende. Het is de twintigste keer dat de prijs voor de tekstdichter, componist en uitvoerend artiest van het beste theaterlied wordt uitgereikt. Vanwege het 25-jarig bestaan van het Amsterdams Kleinkunst Festival, wordt dit gedaan tijdens een groots georganiseerd Amsterdams Kleinkunst Gala in het DeLaMar theater.

Helemaal Hollands doneert deel opbrengst nieuwe album aan KWF Kankerbestrijding
19-03-2012 17:15:00

Helemaal Hollands, hét feest duo van Nederland, brengt op 23 maart het nieuwe album Ik hou van Helemaal Hollands uit. Een deel van de opbrengst van de verkoop van het nieuwe album zal gedoneerd worden aan KWF Kankerbestrijding. Ik hou van Helemaal Hollands is het vierde album van Carlo en Leo. De heren hebben de afgelopen jaren bewezen de gangmakers te zijn op menig podium en in menige feesttent. Met Ik hou van Helemaal Hollands brengt het duo een plaat die weer bol staat van de meezingers.

Tweede seizoen 'In de keuken met'....
19-03-2012 15:43:00

In november 2011 was de eerste aflevering van het culinaire muziekprogramma “In de keuken met...” te zien bij Brabant10 tv en TV Krant Rucphen en Halderberge. Het idee van dit programma is afkomstig van Hans van Aalst (Denans) en nam contact op met tv producent Jean-Michel Wagtmans (TV Krant) die er een uitdaging in zag en het concept verder heeft uitgewerkt tot het huidige programma “In de keuken met...”.   

Musicalster Ellen Evers brengt soloprogramma
19-03-2012 14:24:00

Musicalster Ellen Evers zingt vrijdag 23 en zaterdag 24 maart om 20.30 uur Nederlandstalige jazz-stukken en andere pareltjes uit de kleinkunst. Dat doet ze in haar soloprogramma in het Apollofirst Theater aan de Apollolaan 123 in Amsterdam (schuin tegenover het Hilton Hotel). Ze wordt daarbij begeleid door Ed Boekee op toetsen, Jeroen Molenaar op drums en Xander Buvelot op bas.

Lucas en Gea zoeken figuranten voor clipopname
19-03-2012 13:59:00

Op donderdag 19 april 2012 zal de videoclip van de nieuwe single van Lucas en Gea worden opgenomen bij Café Dommering op het Marktplein van Winschoten. De single is een oude piratenklassieker die in een geheel nieuw jasje is gestoken. Het duo is op zoek naar figuranten voor een rol in de clip. Dus hou je van een feestje en wil je op tv kom dan 21.30 uur naar Cafe Dommering. De entree is geheel gratis.

Jeroen Stevens en Jan Vogel lanceren ‘Oh Wat een familie’
19-03-2012 12:35:00

maakten in augustus 2011 kennis met elkaar. Jan Vogel had een liedje "Crimineel" en daar moest een clip bij, maar wat is een clip zonder figuranten? Jeroen Stevens werd gevraagd om de rol van "de" criminineel op zich te nemen en dit deed hij met veel plezier. De klik tussen Jan en Jeroen die was er meteen. Na de lancering van "crimineel" werd er al snel besloten om eens iets samen te doen. Jan die kwam met het idee om een oud liedje (1968) in een nieuw jasje te stoppen van Johnny Kraaijkamp en Rijk de Gooyer.

Watermöllefestival in gesprek met Boi Foi Toch
19-03-2012 12:09:00

De slotact van het Watermöllefestival 2011, The Heinoos beloofde 100% feest en dat werd het ook!  Maar het Watermöllefestival èn de Achterhoekse dialectband Boh Foi Toch bleef voor de organisatie een gedroomde combinatie. Dat zou op zondag 8 juli 2012 kunnen gaan lukken. ‘‘Ik heb weer contact gehad met manager Rita Keuper. Boh Foi Toch kàn en het Watermöllefestival wíl; dan moeten we daar toch uit kunnen komen’, aldus voorzitter Willie Oosterhuis.

Gabriello tekent contract met JB Productions
19-03-2012 11:58:00

De Vlaamse zanger Gabriello die momenteel een hit heeft in Nederland met "Ik had je lief" heeft een exclusief contract getekend met artiestenbureau JB Productions. Gabriello begon zijn carrière als DJ bij diverse radiostations in België, hij kreeg zelfs een vermelding in het Guinness Book of Records met het wereld uur-record DJ. Later besloot de Vlaming te gaan zingen. Eind 2011 kwam het album "Solo Para Ti" uit.

GigantFM vanaf 19 maart drie weken lang in actie
19-03-2012 11:44:00

Vanaf 19 maart gaat GigantFM samen met Hotel-Restaurant "‘t Wapen van Exloo" een geheel verzorgd lang weekend of midweek weggeven voor 2 volwassen en 2 kinderen. Dit doen ze speciaal voor die mensen die niet de financiële middelen hebbenom op vakantie te gaan. Dit kan om verschillende redenen zijn. Daarom zijn ze op zoek naar mensen die zelf, of vrienden en  kennissen hebben, waarvan zij weten dat ze niet op vakantie kunnen.

Muziekvrienden van Dolf de Vries (†) organiseren bijeenkomst
18-03-2012 12:42:00

De op 27 september overleden gitarist Dolf de Vries was een zeer begaafde gitarist en trad met veel succes in actie op in binnen- en buitenland. Hij zat bij verschillende muziekformaties, waarbij zijn meest bekende formatie ’The Black Dynamites’ was. Naast zijn passie voor muziek beoefende hij ook fanatiek een oeroude, culturele, zelverdedigingsport de ‘Pencak Silat’ uit Indonesië. Hij had zijn Stichting ‘Pak Serak’ opgericht, om deze sport door te kunnen geven aan de jongere generatie opdat de oude Cultuur niet verloren zal gaan.

De Oranje Carrousel start dit jaar in Arnhem
18-03-2012 12:05:00

In navolging tot o.a. de MPF gaat ook de Oranje Carrousel weer toeren door het land. Dit maal is de kick off niet met Pasen maar al een week eerder namelijk op zondag 1 april in Arnhem. In de horecagelegenheid Café Capella, waar vorig jaar het seizoen 2011 werd afgesloten is nu de start. En niet zonder reden want het bestaat 9 jaar en vanaf 2 april zal het in andere handen overgaan. Een uitzwaai feest voor de huidige eigenaar gaat het worden met natuurlijk de artiesten welke ook de afgelopen jaren aanwezig waren tijdens het smartlappenfestival.

Stef Ekkel is 'Hollandse Nieuwe'
17-03-2012 16:24:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 19 maart is dat Stef Ekkel met zijn nieuwe single ‘De zwerver van Amsterdam’. Het nummer is afkomstig van Stefs laatste CD 'Gezelligheid kent geen tijd'. De tekst gaat over een man die weinig geluk heeft gehad in het leven. Met Stef zelf gaat het gelukkig prima. Vorig jaar trad hij in het huwelijk en binnenkort hoopt hij voor de derde keer vader te worden. De clip, die vanzelfsprekend werd opgenomen in Amsterdam, is als 'Hollandse Nieuwe' een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Marco de Hollander weet ook Oostenrijk te raken!
17-03-2012 16:07:00

De vrolijkste volkszanger, Marco de Hollander, was van 10.tot 15 maart te vinden tussen de Oostenrijkse bergen. Zijn succesnummers kwamen daar goed op zijn plek. Met “De Sneeuwwals” en “Ik vlieg de berg af…” wist Marco de liefhebbers van het Nederlandse lied te vermaken. Een weeklang reisde vele artiesten naar Westendorf, waar ter afsluiting van het winterseizoen een heus feestweek werd georganiseerd.

Mega Piraten Festijn weer van start
17-03-2012 12:38:00

Ook dit jaar zijn alle topartiesten weer te zien op Nederlands grootste meezingfeest: het Mega Piraten Festijn. Je kunt er genieten van optredens van o.a. Nick & Simon, Jan Smit, Marianne Weber, Sieneke, De Piratentoppers, Jannes, Jan Keizer & Anny Schilder, Helemaal Hollands, Vinzzent, Thomas Berge, Peter Beense, Koos Alberts, Gebroeders Ko, Django Wagner e.v.a.

AnnaGrace klaar om de harten opnieuw te veroveren met nieuw werk van eigen hand
17-03-2012 11:02:00

Na het succes van 'Ready To Dare', het vorige album van AnnaGrace (met de internationale hitsingles 'Let The Feelings Go', 'Love Keeps Calling' en 'You Make Me Feel' die telkens de eerste plaats in de USA Dance Airplay Billboard bereikten), is AnnaGrace helemaal klaar om de harten opnieuw te veroveren met nieuw werk van eigen hand. Met het internationale succes ging ook een uitgebreide tour gepaard. Deze tour was een dankbare bron van inspiratie en creativiteit.

‘De Orgelman’ is de nieuwe single van Helemaal Hollands
17-03-2012 10:51:00

Ook deze keer weet hét feestduo van Nederland iedereen te verrassen met een geweldige nieuwe track. De single ‘De Orgelman’ zal komende weken veel te horen en zien zijn in de media. ‘De Orgelman’ is afkomstig van het nieuwe album van Helemaal Hollands dat volgende week zal uitkomen. Het album met de titel ‘Ik hou van Helemaal Hollands’ bevat naast een aantal typische Helemaal Hollands- liedjes ook opvallende medleys. Fantastische feestmedleys met allemaal een eigen thema.

Nieuwe cd-single 3JS incl. bonustracks met Lange Frans en Bløf
16-03-2012 14:03:00

Vandaag ligt de nieuwe single van 3JS “Bij Hoog En Laag” officieel in de winkel en is deze ook te downloaden via iTunes. De track is afkomstig van het album “4 Elementen” dat het trio 27 januari uitbracht. De cd-single bevat twee unieke bonustracks: “Niets Dan Gezeik” en “Old Man”. “Niets Dan Gezeik” is een duet met Lange Frans, dat 3JS samen met hem opnam voor het tv-programma Studio 9. De cover van de Neil Young klassieker “Old Man” is het resultaat van een prachtige studiosessie die de 3JS onlangs samen met Bløf deed.

Nieuwe single voor Mike van Dijk
16-03-2012 09:02:00

"Ga jij maar lekker naar die ander" is de titel van de nieuwe single van de in 1975 Oldenzaal geboren Mike van Dijk. Voor de opname werd de studio van Waylon van der Heijden Goldfinger productions gekozen en dat betekent dat het weer een prachtige opname is geworden van hoge kwaliteit. Een opname waar Mike zijn muzikale capaciteiten voor honderd procent heeft ingelegd en niet alleen de zang voor zijn rekening heeft genomen maar ook de tekst heeft geschreven en samen met Waylon van der Heijden het arrangement van heeft gemaakt.

Simone zingt met Xander de Buisonjé tijdens finale ‘538 voor War Child’
16-03-2012 08:46:00

Simone behaalde vorige week vrijdag met 92 % de halve finale van de talentenjacht ‘538 voor War Child’. Vanavond is de finale en deze wordt live uitgezonden op 16 maart bij SBS6 vanaf 19.00 uur en is daarnaast live te beluisteren via Radio 538. Tijdens deze finale zingt Simone het nummer ‘Afscheid’ samen met niemand minder dan Xander de Buisonjé! De finalist met de meeste stemmen wint een platencontract én airplay op Radio 538!!

Nieuw album voor Franklin & Maxine
15-03-2012 22:24:00

Onlangs tekende Franklin & Maxine een platen contract voor een nieuw album. Samen met Producer Piet Souer, die verantwoordelijk was voor de hit "De eerste keer" zijn Franklin en Maxine de studio ingedoken en is de eerste single klaar. De release van deze single zal in de eerste week van mei zijn. Deze  heerlijke song met een latin feel zal de lente pas echt goed laten beginnen.

Clip nieuwe single Stef Ekkel online
15-03-2012 22:06:00

Stef Ekkel lanccerde begin maart 2012 de opvolger van z'n succesvolle feestsingle "Waarheen, waarvoor". De titel van het nummer is "De zwerver van Amsterdam". Op donderdag 1 maart werd in Amsterdam de bijbehorende videoclip opgenomen die binnenkort op TV Oranje te zien zal zijn. Stef Ekkel heeft al tal van hits op z'n naam staan zoals " Op een terrasje", "Ik schrijf je naam" en natuurlijk zijn mega hit "De Woonboot". Meer info: www.stefekkel.nl

Aanstekelijk nummer van Only Seven Left
15-03-2012 21:55:00

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen in ‘De Wereld Draait Door’, of ken je ze als winnaar van de Buma/Stemra Interactive Artist Award 2012. Vorige week is ‘Love Will Lighten The Dark’ van Only Seven Left gereleased bij 3FM. Een heerlijk aanstekelijk nummer wat je absoluut gehoord moet hebben.  3FM DJ Michiel Veenstra draaide de plaat wel twee keer in zijn show waarin de jongens te gast waren. Download hier de nieuwe single! Het volledige album 'Anywhere From Here' zal vanaf april verkrijgbaar zijn. 

Trijntje Oosterhuis lanceert nieuw album
15-03-2012 21:48:00

Op 13 april is het zo ver! Het nieuwe studio album van Trijntje Oosterhuis zal in de winkel liggen. ‘Wrecks We Adore’ is een album waarop Trijntje zoals ze zelf zegt ‘zingt alsof mijn leven ervan afhangt’. Voor 'Wrecks We Adore' is Trijntje de samenwerking aangegaan met producers Anouk, Tore Johansson en Martin Gjerstad. Het album klinkt minder gepolijst dan Trijntjes eerdere platen. ‘Begrijp me goed: het is geweldig om met onbetwiste muzikale zwaargewichten als Burt Bacharach of John Clayton te werken.

Het leukste weekend vier je met Gerard Joling bij Center Parcs De Eemhof
15-03-2012 17:31:00

Op donderdag 15 maart heeft Gerard Joling samen met zijn showbizz vriendin Patty Brard in het tropische zwemparadijs van De Eemhof het programma van Het Leukste Weekend bekend gemaakt. 3800 personen in 800 huisjes kunnen tijdens het weekend van 28 september t/m 1 oktober in Center Parcs De Eemhof Het Leukste Weekend beleven. Tijdens dit weekend is er op vrijdagavond Karaoke zijn met Patty Brard, Bonnie St. Claire en natuurlijk Gerard Joling.

Nieuwe single Rob Zorn nu verkrijgbaar
15-03-2012 17:17:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single van Rob Zorn getiteld “Dat weet iedereen” te downloaden bij alle bekende portals. Het liedje is volgens de kenners wederom een echt Rob Zorn liedje…dus met een boodschap! De eerste regel van het lied ‘Wankelende tijden maakt ons sterker’ is krachtig en maakt gelijk de boodschap van Rob duidelijk. Hotel restaurant de Wijkerhaven uit Beverwijk is sponsor van Rob zijn nieuwe single. De promotietour rond de single zal starten op 21 maart, en Rob zal weer veel Radio-& Tv-stations in den lande bezoeken voor interviews.

Marlous uitgeschakeld met lichte hersenschudding
15-03-2012 17:02:00

Zangeres Marlous moet een week rust houden na een onfortuinlijke valpartij. Daarbij kreeg de zangeres een klap tegen haar hoofd. “Ik heb nou nog knallende koppijn, echt niet meer normaal. Verder moet ik een weekje rustig aan doen, dan zou het vanzelf weer over moeten gaan,” aldus Marlous. Marlous is druk bezig in haar nieuwe huis in Duitsland. Tijdens het klussen in huis ging het mis. Er stonden nog enkele opnames voor haar nieuwe album in de planning, een fotosessie en een reis naar Oostenrijk. Marlous heeft besloten om alles af te zeggen. Het management vindt het niet verantwoord om  door te gaan met alle werkzaamheden.

Holland Party in Best
14-03-2012 20:59:00

Op zaterdag 24 maart 2012 staat café/zaal Marktzicht aan het Wilhelminaplein in Best in het teken van de jaarlijks terugkerende Holland Party. Het belooft wederom een gezellige, gemoedelijke avond te worden waarbij iedereen van harte welkom is. Deze Hollandse avond wordt muzikaal ingevuld door de Holland Party Roadshow. Daarnaast is het de bedoeling dat ook nieuw zangtalent, wat volop aanwezig is in de regio, een kans krijgt om op het podium te schitteren.

Tweede weekend van Kruisland Live
14-03-2012 20:32:00

Het eerste weekend van Kruisland Live! was een groot succes, met optredens van De Backstienkboys, Mooi Wark, De Aprés Skihut On Tour, Fons van Velthoven, Manfred Jongenelis & Vinzzent. Komend weekend is het tijd voor het tweede weekend van Kruisland Live! Vrijdagavond 16 maart wordt het tweede weekend van Kruisland Live geopend met spetterende optredens van Neerlands beste tribute bands van U2 en Guns ’n Roses.

Nieuwe single en clip voor Will Tura
14-03-2012 20:24:00

Het is 10 jaar geleden dat Will Tura, de onbetwiste Keizer van het Vlaamse Lied, zijn laatste Nederlandstalige album, met volledig eigen nieuwe nummers, uitbracht. Er waren tal van verzamelaars en conceptalbums, maar op 30 maart 2012 is het eindelijk zover, dan zal het langverwachte nieuwe album van Will Tura in de winkel liggen. De voorbode, en titelsong, van dit album zal de vele trouwe fans nog meer doen watertanden, want “Ik Ben Een Zanger” is Will Tura op zijn best.

Stichting Lucky Joe krijgt een eigen TV programma
14-03-2012 19:02:00

Na het radioprogramma "De Gouden Uren" met Lucky Joe, welke elke zondagavond van 18.00 uur tot 24.00 uur te beluisteren is bij RTV Stadskanaal gaan ze nu een stapje verder. Binnenkort lanceren ze een eigen tv programma waarvan de naam z.s.m. bekend wordt gemaakt. In eerste instantie wordt het programma uitgezonden in Noord-oost Groningen bij RTV Stadskanaal en andere lokale zenders. Er is ook al belangstelling getoond door lokale zenders in Noord en Zuid-Holland. De opnames starten op zondag 1 april 2012.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 november t/m zondag 27 november

               De Dikdakkers - Dans! Dans! Dans!

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl