RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Marian Mayloo maakt zich op voor debuutalbum
26-11-2012 16:47:00

Marian Mayloo heeft als muzikale droom om binnenkort haar debuutalbum uit te brengen. De afgelopen maanden is zij in de studio van Kees Tel dan ook druk geweest met de opname ervan. Als voorloper op het album verscheen in digitale vorm de single “ 24 uur met jou….”. Juist digitaal want wie koopt er nu nog singles was haar idee. Ruim drie weken na de release van deze digitale single is ze op haar beslissing moeten terugkeren en heeft ze alsnog een fysieke single uitgebracht van “ 24 uur met jou …” .

Gaat Ferry Goorden scoren met 'Een wereldwonder' ?
26-11-2012 15:23:00

Na het succes van vorige single’s “Kom bij mij Bambina & Manana” presenteerde Ferry Goorden onlangs zijn nieuwe cd single “Een Wereldwonder”. Deze werd geproduceerd en opgenomen in de studio van producer Waylon van der Heijden. De tekst werd geschreven door Tonny van de Ven en Ferry zelf.  Het lied is een heerlijk, dansbaar nummer geworden, waar je niet zomaar op stil kan blijven staan. Met de vele live instrumenten en backing vocals is een heel eigen geluid geboren namelijk ‘t “Ferry Goorden soundje”.

John West nu al bijzonder succesvol
26-11-2012 13:46:00

De Haagse zanger John West is nu al bijzonder succesvol. Zijn single “Zou dit dan liefde zijn” is nieuw binnengekomen op een prachtige 71e positie in de Megacharts single top 100. Daarnaast is op 23 november j.l. de nieuwe cd van John West “Jouw blik” gepresenteerd in het prachtige en uitverkochte zalencentrum Opera te Den Haag. Ook de lokale en regionale radiostations tonen veelvuldig belangstelling voor deze nieuwe ster in wording en zijn tracks staan hoog in menig speellijst. ohn heeft bovendien de volgende mijlpalen bereikt.

Definitieve Genomineerde Gouden Pepernoot zijn bekend!
26-11-2012 13:14:00

Stichting De Gouden Pepernoot heeft bekendgemaakt wie er definitief genomineerd zijn in de verschillende categorieën van deze prestigieuze prijs voor de Sinterklaaswereld en dus kans maken om de titel winnaar Gouden Pepernoot 2012.

Kerstnummer Rob Zorn vanaf heden gratis te downloaden
25-11-2012 13:18:00
Het kerstnummer "Kerstfeest met jou" van Rob Zorn is vanaf heden gratis te downloaden vanaf z'n website www.robzorn.nl  Hij wilde een leuk gebaar maken naar de mensen die van zijn muziek houden en besloot het door Pascal de Vormer geschreven lied gratis te delen met 'n fans. De eerste reacties die hij kreeg waren supergaaf. Het is een echte Kerstmeezinger geworden met een hoog meezinggehalte.
Alex West in Single Top 100
24-11-2012 14:54:00

Alex West heeft zijn hit te pakken. De zanger uit Culemborg heeft al veel tracks op de markt gebracht o.a. "Het is weer toppie" "Dit is liefde" en "Da Da Da". De begin 2012 uitgebrachte track "Verdammt ik lieb dich" verscheen zelfs op de landelijk bekende Party Hits cd's. Alex West is een feestzanger bij uitstek, zo is hij in 2007 uitgeroepen tot de feestzanger van de Ski Hut in Rotterdam. De zanger is nu binnengekomen in de landelijke Single Top 100 op plaats 66 met "De Glimlach Van Een Kind."

25 november groot meezingfeest in Arnhem
24-11-2012 14:49:00

Morgen is het dan eindelijk zover. Dan knalt er uit diverse luidsprekers in het (horeca) centrum van Arnhem het Nederlandse lied. Vijf uur lang meezingen en meebrullen met de hits van toen en nu. In de diverse horeca gelegenheden kun je de volgende artiesten tegen komen Joop & Rudi, Marco Schouten, Marian Mayloo, Marlane (foto), John Enter, Super Hollands, Marco de Hollander en Janneke de Roo. Toppers van eigen bodem die garant staan voor sfeer en gezelligheid en een repertoire meebrengen met een hoog meezing gehalte.

Nieuwe cd van The Amazing Stroopwafels
24-11-2012 14:36:00

Na meer dan 6400 optredens en zeventien studioalbums komen The Amazing Stroopwafels met een nieuwe cd "Gewoon gebleven". De nadruk in de titel ligt op het tweede woord: de band is nooit weg geweest. Op de cd staan tien nieuwe nummers, waaronder een indringend lied over het 'Vergeten bombardement'. Op 31 maart 1943 troffen Amerikaanse bommenwerpers het havengebied van Rotterdam-West, maar behalve hun doel werden ook woonwijken geraakt. Er vielen 401 slachtoffers.

Festivalkaarten Eurosonic en Noorderslag 2013 binnen één dag uitverkocht
24-11-2012 13:55:00

De festivalkaarten Eurosonic en Noorderslag zijn evenals vorig jaar in één dag compleet uitverkocht. De kaartverkoop startte op zaterdag 24 november om 10.00 uur. Een kwartier later was het laatste ticket verkocht. Voor de conferentie zijn nog wel kaarten verkrijgbaar. Net als vorig jaar is Eurosonic Air opnieuw onderdeel van de programmering van Eurosonic.

Laura Jansen, Django Wagner en Afrojack winnaars Buma Zilveren Harp 2011
23-11-2012 21:40:00

Auteursrechtenorganisatie Buma heeft vanavond tijdens de uitzending van RTL Boulevard een Zilveren Harp uitgereikt aan DJ Nick van de Wall, beter bekend als Afrojack. Gisteren werd de jaarlijkse aanmoedigingsprijs voor jonge componisten en tekstdichters al uitgereikt aan Laura Jansen en Django Wagner. Buma Cultuur directeur Frank Helmink. "Wat Nick bijzonder maakt is dat hij nu - met zijn volledig eigen geluid - al uitermate succesvol is, maar dat hij volgens ons nog maar aan het begin staat van een niet voor te stellen carrière.

Stef Ekkel heeft de Oranje Kroon
23-11-2012 19:01:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 26 november is dat 'Dan ben ik weer thuis', de nieuwe single van Stef Ekkel die de voorbode is van een nieuw album. De volkszanger uit Kampen trad recentelijk in het huwelijk en werd voor de derde keer vader. Wellicht was dat de inspiratie voor dit nummer, over een truckchauffeur die na een lange dag blij is zijn gezin weer te zien. De clip van 'Dan ben ik weer thuis', is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Shrek nodigt kidsreporters uit om te recenseren!
23-11-2012 17:34:00

Na de lovende recensies die zijn verschenen, naar aanleiding van de zinderende galapremière van Shrek de Musical, krijgen nu kidsreporters van schoolkranten in heel Nederland de bijzondere mogelijkheid een recensie te schrijven over de musical! Voorafgaand aan de musical krijgen maar liefst 60 jonge reporters een workshop ‘recensie schrijven’ van Erik Jonk, eindredacteur bij dagblad Metro, en is er de mogelijkheid hem vragen te stellen.

Sylvia Smit heeft een nieuwe cd single getiteld 'Jouw lieve lach'
23-11-2012 15:29:00

Sylvia Smit heeft een nieuwe cd single getiteld "Jouw lieve lach". Haar nieuwe Nederlandstalige song is in Country-stijl. Oorspronkelijk is het nummer uitgevoerd door de Carpenters, maar Sylvia heeft hier haar eigen geschreven Nederlandstalige tekst op gemaakt. Sylvia is jaren actief als zangeres en zingt een breed repertoire van Engelstalig tot Nederlands. Zij heeft in verschillende bands gezongen en vele solo optredens gedaan.  Verder heeft zij jarenlang meegewerkt aan schoolprojecten.

Debuutalbum voor Willem Barth
23-11-2012 15:09:00

Willem Barth, hij is vrolijk, ondeugend, sympathiek en bij de vrouwen mateloos populair. Deze Julio Iglesias van de lage landen maakte vorig jaar de overstap van boekingskantoor en platenmaatschappij en bracht sindsdien een aantal zeer succesvolle singles uit. Nu is de tijd daar dat ook zijn eerste album verschijnt. Willem heeft samen met zijn producers Emile Hartkamp en Norus Padidar een ambitieus plan uitgewerkt dat heeft geresulteerd in een uniek samenspel van teksten en arrangementen.

Cd presentatie Hans Solo op 9 december in Roosendaal
23-11-2012 11:42:00

Op zondag 9 december 2012 presenteert Hans Solo z'n nieuwe single "Wat een ander van me zegt" bij Eetcafe "De Raatskelder", Markt 20 te Roosendaal. "Na 2 solo albums en 1 cd single is het nu weer tijd voor een opvolger", aldus Hans die in het dagelijks leven van Haperen als achternaam heeft. De rasechte Roosendaler maakte ooit deel uit van het duo Hans & Gerrit. Meewerkende artiesten zijn: Jan Koevoet, Jessica Malfait, Franky Falcon, Jordi Falcon, Raymon Hermans en Roger van Meer.

Alle 13 Jaanke komt met ‘Hopsasa’!
22-11-2012 21:02:00

De aanloop naar carnaval 2013 is inmiddels alweer gestart en Alle 13 Jaanke heeft haar carnavalskraker kant en klaar liggen. Een liedje van ‘Hiedekedat’ wat destijds regionaal zeer goed werd ontvangen, is opnieuw in de studio opgenomen door Alle 13 Jaanke. Petra en Gino Schipperen waren destijds zeer actief onder de naam ‘Hiedekedat’.

Zilveren harp voor Django Wagner
22-11-2012 20:55:00

De sympathieke zigeunerzanger uit Nuenen heeft na zijn debuutsingle met het Rosenberg Trio "Kali" een nieuwe sound in het land neergezet. De door Berk Music uitgebrachte albums “Kali” en “Mijn Gevoel” bereikten reeds de gouden status. Begin vorige maand verscheen zijn derde album “Als De Nacht..” met daarop zijn meest recente hit “Die Ene Mooie Vrouw”. De harp is uitgereikt door Daniël Dekker in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park te Hilversum onder toeziend oog van de Nederlandse pers.

Gino Graus verlangt naar kerstmis
22-11-2012 16:49:00

Gino Graus, de ‘kleine’ grote artiest uit het Brabantse land kijkt terug op een fantastisch muzikaal jaar! Zo werd 12 mei jl. alweer zijn tweede album ‘Uit mijn hart’ gelanceerd, won hij bij de Buma NL-Awards de eerste prijs bij het Buma NL Demopanel, stond hij op de grootste podia van ons land, tekende hij bij Rood-Hit-Blauw produkties en werden singles als de ‘Heintje Medley’, ‘Dans allemaal maar mee’ (met de UC Dance Kids) en ‘Toch zit jij altijd in mijn hart’ positief ontvangen door publiek en media.

Nederlands trots in ‘DE VLAAMSE TOP 10’
22-11-2012 16:41:00

Bij muziekzender TV Oranje is sinds begin oktober elke dinsdag het programma DE VLAAMSE TOP 10 te zien. De wekelijkse hitparade was in Vlaanderen al langer te zien bij muziekzender MENT TV en te beluisteren bij radiozender Story FM. Om de band met Nederland en collega-omroep TV Oranje nog te versterken, nam MENT TV het initiatief om een aantal Nederlandse topartiesten voor het programma uit te nodigen.

Side Kick is gek op mooie billen
22-11-2012 07:40:00

Side Kick bestaat uit de broers Fred en Ron, geboren in Den Haag en is ontstaan vanuit de band Only 4. Ze hebben al 25 jaar ervaring in het verzorgen van feestavonden op muzikaal gebied. Na het starten van promo´s die erg positief werden ontvangen, kwamen al snel optredens door het land, met als klap op de vuurpijl een optreden mainstage Go-Apres ski 2012 in AHOY. Wat kun je verwachten op muzikaal gebied? Aangezien hun stemmen dezelfde klankkleur hebben, ligt hun kracht in het feit dat er veel 2de stem kan worden gezongen.

Nieuwe feestplaat voor Albert Casanova
22-11-2012 07:34:00

Albert Casanova is geboren in Amsterdam op 28 mei 1974. Op jonge leeftijd bleek dat hij als zanger een natuurtalent was, hij wil heel graag doorbreken met een professionele zangcarrière! Albert is een echt feestbeest en daarom bestaat zijn repertoire voornamelijk uit Nederlandstalige feest/après-ski muziek. Met zijn repertoire maakt hij menig feest tot een feest om nooit meer te vergeten! Albert van Benthem is bekend van: TV met o.a. gastrollen in ONM, GTST, Peter R de Vries, en als zanger natuurlijk.

Kees komt met anti-crisis-lied
21-11-2012 23:13:00

"Zeg Kees!" is de vrije vertaling van het Engels van "Say Cheese!". Het richt zich op het positief omgaan met elkaar en samen lachen ondanks de crisis en andere malaise. Opbeuren is dus thema van het bijgevoegde persbericht, want slecht nieuws en negativiteit is er al genoeg. De oorpsronkelijk Amsterdamse en nu in Zandvoort wonende zanger Kees heeft daarvoor met een aantal vrienden een anti-crisis-lied uitgebracht onder de titel "Zeg Kees!".

Gijs ter Haar & Jouke Koning brengen album Niemandsland uit
21-11-2012 23:02:00

De nuchtere no-nonsense poëzie van dichter Gijs ter Haar op de prachtige composities van Jouke Koning. Twee disciplines die op elkaar aansluiten alsof het niet anders hoort. Het uitgangspunt voor de muzikale begeleiding van het album Niemandsland was om poëzie en muziek samen te smeden tot luisterbare liederen. Het resultaat is een verzameling van fijngevoelige tot op het bot snijdende werken. Afgelopen zondag is in een overvol café Miles de cd Niemandsland van Gijs ter Haar & Jouke Koning gepresenteerd.

Wesley Ponsen maakt nieuwe single m.m.v. met Frans Duijts
21-11-2012 19:12:00

Wesley Ponsen is na de single “Laat mij maar gaan” niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziek. Wesley won de talentenjacht van Oosterhout-live in 2010 en scoorde direct daarna met twee hitsingles ‘Leven zonder jou’ en vorig jaar met ‘Laat mij maar gaan’. Eind vorig jaar stond Wesley ook nog in een bomvolle Heineken Music Hall op de bühne naast Wolter Kroes. In elke kroeg worden de liedjes van deze snel opkomende volkszanger uit volle borst mee gezongen.

België krijgt primeur voor release nieuw album Lee Towers
21-11-2012 19:01:00

Twaalf jaar na zijn CD "Members Only", brengt Lee Towers het album "Memories" uit. In tegenstelling tot wat de titel mogelijk doet vermoeden, gaat het hier niet om een ‘best of’, maar wel om een nieuwe cd met songs waaraan de 66 jarige zanger de mooiste herinneringen heeft. "Memories" is een album met tijdloze evergreens van onder andere Nat King Cole, Neil Diamond en Bob Dylan. Niet meteen de meest voor de hand liggende namen, want Lee Towers kennen ze in Vlaanderen vooral van hits.

Kerst-dinershow Anita & Ed op 16 december in Bergen op Zoom
21-11-2012 18:49:00

Anita & Ed zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor de Kerst-diner show van 16 december bij Party restaurant Roozenoord in Bergen op Zoom. vDe collega artiesten zijn geboekt waaronder Marco de Hollander, Alwin, Lucas en Gea, Arno Vos, Petra van Gennip en Theo van Cleeff. De presentatie is in handen van Leo Troost en het geluid wordt verzorgd door Gert-Jan van Elmieno. Er is weer een heerlijk koud- en warmbuffet. Dit is in de toegangsprijs van € 25.00 inbegrepen. Fanclubleden betalen € 22.00.

Alex presenteert nieuwe single in Noordwijk
21-11-2012 18:12:00

Na een ernstig ongeluk is Alex weer helemaal terug. Hij komt uit met een nieuwe single die volgens platenmaatschappij Berk Music wel eens DE HIT van 2013 zou kunnen zijn. Het is dan ook een knaller van formaat! "Nooit Meer Naar Huis" wordt a.s. vrijdag om 16.00 uur aan Alex overhandigd door een in Europa zeer bekende BN'er. Dat deze BN'er een single uitreikt is op zich al een unicum. Dit heeft Alex, als ambassadeur van de gemeente Noordwijk, te danken aan zijn inzet voor vele goede doelen.

Jennifer Ewbank naar Bangladesh voor vaccinatieprogramma tegen hondsdolheid
21-11-2012 18:04:00

Aanstaande zaterdag reizen Ruud Tombrock (directeur WSPA Benelux) en Jennifer Ewbank af naar Bangladesh om daar het grootschalige Red Collar vaccinatieprogramma tegen hondsdolheid te ondersteunen. Ze zullen met teams spreken die honden vaccineren en die inwoners voorlichten over hondsdolheid en onze oplossing. De oude aanpak was dat de honden alleen al uit angst voor hondsdolheid, dus zonder dat duidelijk was of de dieren besmet waren, en masse en op pijnlijke manieren werden afgemaakt.

Extra editie Pianohouse in Den Herdenbergher
20-11-2012 18:53:00

Zaterdag 24 november organiseert muziekcafé Den Herdenbergher een extra editie van The Pianohouse. Dit dankzij de vele verzoeken van gasten. Vanaf 22.00 uur wordt de beste muziek gepeeld door de artiesten van The Pianohouse. The Pianohouse: een groep professionele muzikanten met een volledig eigen sound. Drie artiesten op de piano rouleren op een showavond en worden daarin bijgestaan door bass en drums.

3JS schakelen hulp in van fans
20-11-2012 17:46:00

Eind januari 2013 komen 3JS met een verzamelalbum ‘Tot Zoverder… Het Beste van 3JS’. Het album moet al hun grootste hits van de afgelopen zes jaar gaan bevatten, maar ook drie compleet nieuwe songs. Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte hebben zelf een lijst samengesteld met hun favoriete liedjes, maar deze lijst is nog veel te lang om op één album te passen. Daarom schakelen zij de hulp in van hun fans om tot een definitieve selectie te komen. 

'Warm en koud tegelijk' nieuwe single Gijs de Vormer
20-11-2012 17:38:00

Gijs de Vormer heeft een nieuwe single uit. De voormalig frontman van De Vormers komt nu de winter in aantocht is met het nummer “Warm en koud tegelijk.” Het lied is afkomstig van het album “Gewoon” en is nu op single uitgebracht. “Warm en koud tegelijk” is de opvolger van “Zondagmorgen” welke veel gedraaid is op de Nederlandstalige radiozenders. Eerder dit jaar stond Gijs samen met Pascal en Ringo in de Single Top 100 met “Achter het raam.” De nieuwe single is geschreven voor P.Pruysenaere.

Buma Zilveren Harpen exclusief uitgereikt bij RTL Boulevard
20-11-2012 17:31:00

Auteursrechtenorganisatie Buma reikt dit jaar de Zilveren Harpen uit bij RTL Boulevard. Dit is een trendbreuk met het verleden, waar de Harpen altijd tijdens een gala op televisie uitgereikt werden. De Buma Zilveren Harp is een aanmoedigingsprijs voor jonge componisten en tekstdichters die jaarlijks wordt uitgereikt. De uitreiking van de Buma Gouden Harpen zal plaatsvinden tijdens de opening van de unieke overzichtstentoonstelling 'Buma presenteert: 50 jaar Gouden Harpen', in Beeld en Geluid in Hilversum.

Met Wolter Kroes, Peter Beense, Jeroen Spierenburg, Yosee en Frank Verkooyen naar Egypte
19-11-2012 19:52:00

Corendon Vliegvakanties organiseert in samenwerking met Rob Brouwer Produkties in 2013 een aantal artiestenreizen naar zonnige bestemmingen langs de Middellandse Zee. Ze beginnen met een feestelijke reis naar het 5-sterren hotel Stella Makadi Beach in Egypte. Van 19 januari tot 26 januari 2013 staat het heerlijke all inclusive hotel in het teken van Hollandse feestavonden.

Geen pretjes voor Yosee
19-11-2012 18:25:00

Terwijl Yosee scoort met haar nieuwe single "Ik zie weer pretjes in je ogen" had zij vandaag geen pretjes in haar ogen. Op de deurmat vond ze een aanmaning van het Centraal Justitieel Incasso Bureau. De blonde zangeres uit 's Hertogenbosch laat ons weten dat ze een tijdje geleden op de bon werd geslingerd omdat ze haar telefoon tijdens het rijden in haar hand had. "Ik was niet eens aan het bellen", vertelt ze verontwaardigd.

Tall 'n' Small is terug
19-11-2012 18:00:00

Het DJ duo, bestaande uit Stayfan & Tim Little, hebben een ware carnavalskraker gemaakt, welke ook op de pistes diverse ski-hutten de polonaise zal doen lopen! Ditmaal is de hulp ingeroepen van niemand minder dan 5de Topper Danny Nicolay! 7 Zonden is een op en top mannen nummer!

Goud en platina voor Jan Smit
19-11-2012 15:37:00

Vandaag was Jan Smit in Hotel New York in Rotterdam voor interviews in verband met de film Het Bombardement, waarin hij een hoofdrol speelt.Tijdens de lunchpauze werden hij en Roos van Erkel (zijn tegenspeelster in de film) overvallen met een gouden single voor Sla Je Armen Om Me Heen, het themanummer van Het Bombardement. De originiele versie van het nummer stond al op zijn album Vrienden, maar Jan heeft de track speciaal voor de film opnieuw opgenomen met Roos van Erkel.

Ronnie Tober kijkt terug op geslaagd benefietgaladiner
19-11-2012 14:43:00

Afgelopen zaterdag vond de tiende editie plaats van het benefietgaladiner van de Ronnie Tober Foundation. Het geheel werd gehouden in de Eusebiuskerk te Arnhem en de opzet van dit jaar was nog spectaculairder dan alle voorgaande jaren. De kerk zag er fantastisch uit met als thema "Festival vol liefde". "Mooie bloemstukken, prachtige verlichting en voortreffelijk eten", laat Ronnie ons trots weten.

Ron Besselink presenteert nieuwe single in 's Hertogenbosch
19-11-2012 14:29:00

Op zondag 20 januari 2013 presenteert Ron Besselink bij Café "De Sjang", Graafseweg 141 te 's Hertogenbosch. Na "Vandaag is mijn dag" en "Als ik in jouw ogen kijk" lanceert hij nu "Ik kan niet leven zonder liefde". Meewerkende artiesten zijn: John de Bever, Danny en Angelique, Karin Welsing, Johan Linssen, DuoNL, William Burg, Javi Escalera, Rinie v/d Kerkhof, Frank v/d Velden, Charelle, William, Martin Stone, Jack Kunkels, Bianca en De Floppers.

'Waterkant' nieuwe single Gabriello
19-11-2012 12:25:00

De Vlaamse zanger Gabriello heeft een nieuwe single uit. De single is de opvolger van de track “Que Sera” welke de 35e positie van de Single Top 100 behaalde. Ook de single “Ik had je lief.” stond hoog genoteerd in de Nederlandse charts. Het nieuwe nummer van Gabriello draagt de titel “Waterkant” en is een Nederlandstalige cover van “Solid Ground” van Johnny Logan. Net als de vorige singles is ook dit nummer opgenomen in Dublin Ierland. Ditmaal in de Cauldron Studios waar grootheden als Westlife hun songs hebben opgenomen.

Ralf Mackenbach te gast bij Eurovisie Songfestival Junior
19-11-2012 11:49:00

Tijdens de internationale finale van Junior Eurovision Song Contest 2012 op 1 december, verzorgt Ralf Mackenbach een verbluffend showblok. Ralf zal onder meer optreden met zijn nieuwe hit ‘This is our Party’, maar ook met ‘Click Clack’ – het nummer waarmee hij in 2009 in Oekraïne de internationale finale van het liedjesfestijn won. Nu hij volwassen is geworden is het nummer ‘Click Clack’ voor Ralf niet meer van toepassing, waardoor hij vrijwel niet meer met het nummer op-treedt. Om het liedje toch ten gehore te brengen voor de Europese Junior Songfestival-fans dook Ralf samen met liedjesproducer Eric van Tijn de studio in.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop