RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Danny de Munk viert 30-jarig jubileum in HMH
14-03-2012 13:48:00

Hoewel pas 42 jaar,viert Danny de Munk dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Een unicum waar natuurlijk niet zomaar aan voorbij gegaan mag worden. Op de dag dat ooit zijn eerste speelfilm Ciske de Rat haar koninklijke premire beleefde, kondigde hij vandaag zijn  jubileumconcert aan dat op 17 november in de Heineken Music Hall. plaatsvindt. In 1982 deed Danny de Munk als 12-jarig jongetje in Hotel Kraznapolski auditie voor de speelfilm Ciske de Rat. De gevolgen zijn inmiddels vaderlandse geschiedenis. De Munk groeide uit tot tieneridool met 1 van de grootste fanclubs van Europa, speelde daarna hoofdrollen in vele musicals en ging uiteindelijk terug naar zijn roots als zanger en promotor van het levenslied. Tijdens zijn jubileumconcert op 17 november zullen alle hoogtepunten uit de kleurrijke carrière de revue passeren.

Jan Smit krijgt naar hem vernoemde tulp
14-03-2012 13:39:00

Zanger Jan Smit heeft vandaag aan de vooravond van de opening van Keukenhof (22 maart) in navolging van onder andere Prins Willem-Alexander, Prinses Amalia en Vincent van Gogh een tulp naar zich vernoemd gekregen. De prachtige rood met witte snijbloem werd door hem zelf gedoopt in Hotel Old Dutch te Volendam, te midden van vrienden en familie.

Ray & Monica komen met 'De laatste tango'
13-03-2012 22:00:00

Wie kent ze niet. Ray & Monica uit Friesland. Het afgelopen jaar was er radio succes met de nummers “Vaarwel” en “Zomerliefde”. Deze week gaat er een nieuwe single verschijnen die best het succes van de voorgaande singles zou kunnen evenaren of zelfs overtreffen. "De laatste tango' is de titel en is geschreven door Emile Hartkamp. Het komende weekend staat geheel in het teken van de laatste tango want op vrijdagmiddag is het nummer te horen bij Holland FM terwijl dit weekend ook Mercurius RTV er aandacht aan gaat besteden.

Koninklijke onderscheiding voor Lucie de Lange
13-03-2012 18:24:00

Lucie de Lange ontving op vrijdagavond 9 maart jl. een Koninklijke onderscheiding voor haar stimulerende leiding van het Koopmansvrouwenkoor. Lucie de Lange: “Ik kreeg knikkende knieën toen ze mij deze Koninklijke onderscheiding uitreikte, het kwam totaal onverwacht”. De Lange richtte op 9 maart 1997 in Blokzijl het Koopmansvrouwenkoop op en is sindsdien muzikaal leidster daarvan. De Lange kreeg de onderscheiding tijdens het feest ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van haar koor.

MarieChristien trekt solo de provincie rond met nieuwe show
13-03-2012 17:19:00

De komende maanden staan voor MarieChristien volledig in het teken van de presentatie van haar nieuwe album. Op 6 verschillende locaties in de provincie presenteert zij met haar kenmerkende heldere stem haar nieuwste album ‘Voetsporen’. Mooie belichting en sfeervolle projecties in een strak decor zullen de impact van haar woorden versterken.

Primeur duet Henri van Velzen en Jacques Herb op albumpresentatie in Zwolle
13-03-2012 07:24:00

Op zondag 15 april 2012 presenteert Henri van Velzen z'n splinternieuwe album "Lach naar het leven". Dit alles vindt plaatst bij "De Bierton", Schellerbergweg 27 te Zwolle. Tijdens deze presentatie zullen Henri en Jacques Herb hun onlangs opgenomen duet voor het eerst aan het publiek laten horen. Daarnaast zijn er optredens van: De Dikdakkers, Stef Ekkel, Lytse Hille, Harten 10, Kevin Smit, Karin Welsing, Lenie Gerrits en Wimmie Bouma.

Nieuwe start voor Kevin Heiman
12-03-2012 18:40:00

Eindelijk is het zover, de langverwachte single van de Venlose Zanger Kevin Heiman is uit. Na de “Pak jij je Koffers maar” wilde Kevin het even rustig aan gaan doen. maar dat duurde niet lang. In december 2011 kwam hij in contact met Olaf Simons & Ton Balendonck van TV Ellef / Butterbox. Samen doken ze de studio in om het nummer “Ik laat je nooit meer gaan” op te nemen. Deze romantische ballad geproduceerd door Simons & Balendonck moet zijn nieuwe hit worden.

Luv’ stopt definitief!
12-03-2012 18:17:00

Het populaire trio Luv', bestaande uit Patty Brard, Marga Scheide en José Hoebee, stopt er definitief mee. Luv’ kwam in 2006 weer bij elkaar voor een gastoptreden bij de Toppers en trad daarna nog steeds een aantal keer per maand op in het land. Luv’ genoot in de jaren ‘80 een ongekend succes in binnen- en buitenland met hits als ‘You’re The Greatest Lover’ en ‘Trojan Horse’. Na 35 jaar succes hebben Patty, Marga en José in goed overleg besloten er definitief een punt achter te zetten.

Tim Lauffer in duet met Monique Regtop
12-03-2012 18:09:00

Op de website van Tim Lauffer staat al enkele weken het bericht dat er een nieuwe single aan zit te komen met een zangeres. het blijkt allemaal nu te gaan om Monique Regtop waarmee hij een duet heeft opgenomen met als titel "Samen 1". Tim kennen we van  "7 dagen 7 nachten", "Dans klein zigeunermeisje" en "Nog een keertje met jou". Monique lanceerde de nummers "Een merel", "Leef het leven" en onlangs haar nieuwste single "Baby". De tekst is geschreven door Tim zelf en de single is spoedig te downloaden.

Erna Temming volop in de belangstelling
12-03-2012 17:24:00

De nieuwe single van Erna Temming, "Ik heb je lief", staat al enkele weken in de hoogste regionen van de nationale hitlijsten. Het Nederlandse publiek heeft Erna ontdekt en de plaat wordt dagelijks vele malen aangevraagd bij toonaangevende stations als RADIONL en Radio Hollandio. Erna laat met "Ik heb je lief" zien over een authentieke stem te beschikken, welke tesamen met een accordeon, saxofoon en strakke begeleiding een dynamisch geheel vormt.

Django Wagner strikt voormalig begeleidingsband André Hazes
12-03-2012 17:15:00

Zanger Django Wagner zal op vrijdag 13 april met de (voormalig begeleidingsband van Andre Hazes) Hollywood Boulevard de opening verzorgen van de Crazy Cross te Bergeijk. Deze avond is de unieke primeur van ’t eerste optreden van Django onder begeleiding van Hollywood Boulevard te zien. Na zijn eerste grote landelijke hit “Kali” met zijn gelijknamige album wat inmiddels met Goud is bekroond is Django’s ster reizende ster in het zo populaire volkse genre. Dat de muziek van Django steeds breder gedragen wordt in het land blijkt uit de vele optredens. 

Nieuwe single Wiep Laurenssen
12-03-2012 17:10:00

Wiep Laurenssen heeft een nieuwe single uit. Het glimmende schijfje met een dubbele A-kant heeft de titel “Stranded” meegekregen. Wiep (1990) is een nuchtere zangeres uit een klein Brabants dorpje dat vastbesloten is om iets van haar leven te maken. Met haar hese, warme stemgeluid heeft ze een echte eigenheid waaraan mensen haar ook herkennen. Vanaf kleins af aan is muziek een van haar dagelijkse bezigheden. Haar moeder heeft veel gezongen en opgetreden en Wiep mocht altijd mee gaan kijken. Optreden, dat is wat ze ook wilde doen.

Rockmusical HOME AGAIN groot succes
12-03-2012 17:03:00

Stevige rock gecombineerd met heftige dialogen sloegen donderdag 8 maart 2012 in als een bom bij de première van HOME AGAIN, de nieuwe musicalproductie van lef! theater. Een gemengd publiek, bestaande uit pers, musicalliefhebbers en een grote groep jongeren leefden mee met het verhaal dat actuele thema’s behandelt uit de Nederlandse jeugdzorg. Liefde, haat, drugs maar vooral de zoektocht iets te kunnen maken van het leven.

Nieuwe album Frans Duijts binnen een week goud
11-03-2012 18:36:00

Het nieuwe album van Frans Duijts heeft de gouden status bereikt. Binnen een week gingen meer dan 25.000 exemplaren van het album ‘Alles Met Je Delen’ over de toonbank. Ben en Dean Saunders verrasten de zanger vanmiddag met de onderscheiding tijdens zijn fandag in Tiel. Vrijdag kwam het album al vanuit het niets op de tweede plaats binnen in de GFK album top 100. De zanger reageert verrast: “Het is onvoorstelbaar dat ik een week na release al met een gouden plaat in mijn handen sta.

Kovvernacht viert 10-jarig jubileum!
11-03-2012 13:39:00

In de jaren 90 vonden met regelmaat ‘Music Meetings’ plaats in de Esta Loca, georganiseerd door Gino Schipperen en Wilbert Montens. Muzikanten kwamen in een ongedwongen sfeer muziek met elkaar maken en het publiek vond het prachtig. Zo prachtig dat de Esta Loca op een gegeven moment te klein was geworden.

Gabriello verovert plek in de Single Top 100
11-03-2012 13:32:00

Gabriello is binnengekomen in de Single top 100. Dit met het nummer “Ik had je lief.” De Vlaamse zanger staat in zijn eerste week notering op nummer 88. Daarmee scoort de zanger uit België in Nederland zijn eerste hit. De single "Ik had je lief" is een cover van "You raise me up" van Josh Groban. Wesley Klein de winnaar van Popstars scoorde er in 2010 een nummer één hit mee. Alain Verresen heeft de single van Gabriello die in Dublin is opgenomen geproduceerd en Bart Herman schreef de Nederlandse tekst. Gabriello is heel erg blij met zijn notering.

Erik Mesie succesvol met nieuwe theatershow 'Een Toontje Lager'
11-03-2012 12:29:00

De première van de splinternieuwe theatershow "Een toontje lager" in de Arnhemse Schouwburg met in de hoofdrol Erik Mesie haalde gisteren oude herinneren op uit de jaren tachtig. Voor het eerst is Erik live in het theater te beluisteren in een intieme setting met een persoonlijke keuze uit het omvangrijke repertoire van Toontje Lager. Er was ruimte voor "Lente in Twente", "Ben jij ook zo bang", "Het doet pijn' het gevoelige "Vroeg of laat", aangevuld met solo werk zoals 'Zonder jou", "Makkelijke meisjes" en natuurlijk "Stiekem gedanst".

Versteende Vlinders nu ook als clip te zien
10-03-2012 11:19:00

De Friese troubadour Jankobus Seunnenga flikt het met zijn 2e  solo-cd. En dan te bedenken dat zijn muzikale loopbaan wortelt in drieste punkpop en vermetele folk . Misschien ligt juist hier de basis van zijn vermogen om emoties direct in de kern te treffen. Gestript van wollig intellectualisme en stroperig sentiment, verklankt hij lyrisch lekker bekkende Nederlandstalige poëzie. We kunnen gerust zeggen dat dit het moment is waarop Jantje lacht want hij is met zijn album “Jantje huilt Jantje lacht” op 72 nieuw binnengekomen in de album top 100.

Just Baggio lanceert debuutsingle
10-03-2012 10:36:00

Muziek stroomt door zijn aderen en dat zullen we weten ook. “Just Baggio”is een jong talent van 14 jaar. Zijn eerste nummer heet “Moeder” en is te verkrijgen via o.a. Itunes, CDbaby en Amazone. Hij speelt gitaar, keyboards en zingt, kortom een muzikaal natuurtalent. Het nummer “Moeder” was oorspronkelijk voor geschreven voor zijn eigen moeder maar later is besloten het uit te brengen voor alle moeders van Nederland. Eindelijk de eerste echte moederdagsong.

Patrick van Rijsewijk presenteert nieuwe single 'Mijn Parel'
10-03-2012 10:22:00

Patrick van Rijsewijk staat bekend om het Nederlandstalig repertoire wat hij altijd zingt in cafés , discotheken en zalen. Hij mocht ook al diverse keren het podium delen met o.a. Koos Alberts, Johan Heuser, Frans Duijts en Marianne Weber. Zijn grote voorbeelden zijn: Wolter Kroes, Grad Damen en Frans Duijts. In oktober 2010 bracht Patrick zijn debuutsingle uit genaamd “Jij bent een wereldmeid” Deze tekst is door Patrick zelf geschreven en werd door vele lokale en regionale radiostations goed opgepakt. In 2011 slaat Patrick  een nieuwe weg in en neemt contact op met de studio van de bekende tekstschrijver Marc Daniëls (Bekend van het nummer Deveny). Deze schrijft voor hem de tekst voor zijn nieuwe single die hij wil gaan uitbrengen als opvolger van “Jij bent een wereldmeid”.

Monique Smit is 'Hollandse Nieuwe'
10-03-2012 10:04:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 12 maart is dat Monique Smit met haar nieuwste single ‘100.000 Stralende Sterren’. Het liedje is geproduceerd door Edwin de Groot en is een cover van '100.000 Leuchtende Sterne', waarmee Anna-Maria Zimmermann een grote hit scoorde in Duitsland. De versie van Monique is een geheel nieuwe single en niet te vinden op een album van de Volendamse zangeres. De clip van ‘100.000 Stralende Sterren’ is als 'Hollandse Nieuwe' een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Johnny Gold zoekt 'ORANJE' figuranten voor clipopname
10-03-2012 09:58:00

Op zondagmiddag 8 april 2012 zal Johnny Gold zijn nieuwe videoclip gaan opnemen bij het OVO Gebouw, Oudendijk 62 Woudrichem. De opnames starten omstreeks 15.00 uur en iedereen is van harte welkom om als figurant deel te nemen.  Omdat het om een EK lied gaat is het wel de bedoeling om in het ORANJE te verschijnen. De single is inmiddels klaar en zal begin mei 2012 uitkomen. 

Vijfde en laatste show voor Het Schlagerfestival in Hasselt
10-03-2012 09:40:00

Op algemeen verzoek en wegens de grote vraag komt er nog een vijfde en laatste voorstelling van "Het Schlagerfestival 2012" in de Ethias Arena in Hasselt. De fans van het levenslied zullen niet alleen op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart en op zondag 1 en zaterdag 7 april, maar nu ook op vrijdag 6 april helemaal uit de bol kunnen gaan samen de crème de la crème van de Vlaamse showbizz. Er zijn optredens van oa. Dana Winner, Christoff, Jo Vally, Frans Bauer, Willy Somers, Samantha en Frans Duijts.

Brabant Toppers naar Oostenrijk voor tv opnamen
09-03-2012 17:06:00

Het meest bekeken tv programma van de Brabantse televisie, zit de komende week in het Oostenrijkse Kirchberg en Westendorf voor de tv opnamen van Brabant Toppers in de Sneeuw. Dat het succes van Brabant Toppers niet onopgemerkt is gebleven, blijkt wel uit de belangstelling van de Hilversumse producenten, die momenteel de deur plat lopen.

Muzikale chemie tussen Leonie Meijer en Joost Marsman
09-03-2012 16:28:00

Leonie Meijer (finalist The Voice of Holland) en Joost Marsman (ex-zanger van IsOokSchitterend) hebben elkaar op het muzikale vlak helemaal gevonden. Zo schrijven ze samen liedjes, is er een duet in de maak en staan ze binnenkort voor het eerst samen op het podium tijdens NL-XL, het nieuwe muziekfeest van Nederland! Op zaterdag 31 maart in Mijdrecht en op 11 mei in De Kring in Roosendaal vinden de eerste shows plaats van NL-XL met Leonie Meijer, Joost Marsman en de band Voluit!

Programma Pinkpop bekend
09-03-2012 16:25:00

Vorige week werd het programma van Pinkpop van dit jaar bekend gemaakt. Op de jaarlijkse persconferentie in Paradiso onthulde organisator Jan Smeets welke artiesten op zaterdag 26, zondag 27 en maandag 28 mei optreden in Landgraaf. Naast The Cure, Bruce Spingsteen, Anouk en Linkin Park zullen onder anderen Keane, Ben Howard, Soundgarden, Bombay Bicycle Club, Chase & Status, Will & The People en James Morrison de drie podia van het festival betreden. De voorverkoop voor Pinkpop is afgelopen zaterdag van start gegaan.

Nieuwe videoclip Lange Frans
09-03-2012 16:20:00

Deze week verscheen Nergens Goed Voor, de nieuwe videoclip van Lange Frans met DJ Mass en JAH6 online. Na zijn meest recente videos voor 'Bloedgabbers', 'Nieuwe Dag' en 'Waar Ben Je Dan?' is het nu tijd voor een ontmoeting tussen reggae en rap. 'Nergens Goed Voor', een cover van de hit van De Dijk, is geproduceerd door DJ Mass en een van de twee frontmannen van JAH6, Pieter Both, neemt de zangpartijen voor zijn rekening. In de videoclip zijn ook Horace Cohen en Ruben van der Meer te zien.

Engelstalige single voor Xander de Buisonjé
09-03-2012 16:15:00

Zanger, presentator, entertainer, songwriter... Xander de Buisonjé is het allemaal. Zo presenteerde hij in januari de Vrienden van Amstel Live concertreeks in Ahoy en ook de rest van het komende jaar zullen al deze kwaliteiten van Xander de Buisonjé nadrukkelijk te volgen zijn. Terwijl hij druk bezig is met de opnamen van TV programma's De Vrienden Van Amstel Zingen De Kroonjuwelen (SBS) en Studio 9 (TROS), werkt de zanger op dit moment in Stockholm aan zijn nieuwe album.

Meer dan 3.300 musicalliefhebbers betrokken bij de samenstelling van Musical Classics in Ahoy
09-03-2012 16:05:00

Defying Gravity (uit Wicked) veruit de grootste favoriet bij zinderende finale van online campagne Voor het nieuwe musicalgala ‘Musical Classics’, dat op 30 en 31 maart a.s. voor de eerste maal in Ahoy Rotterdam wordt georganiseerd, ontwikkelde Live@ een opmerkelijke social media campagne.

Paul de Leeuw en Guus Meeuwis werken samen op PAUL
09-03-2012 15:58:00

Volgende week verschijnt het nieuwe album van Paul de Leeuw, getiteld PAUL. Het is het meest persoonlijke album van Paul tot nu toe, de songteksten vertellen vaak over speciale gebeurtenissen in zijn leven. Bijzonder aan PAUL is dat het geproduceerd is door Guus Meeuwis en zijn bandlid en toetsenman Jan Willem Rozenboom. Naast de productie tekenen Guus en Jan Willem deels voor de muzikale invulling van PAUL. Het is een prachtige samenwerking geworden, aldus Paul.

Yoeri l'Abée legt fans in de watten
09-03-2012 12:55:00

Radio Suc6fm organiseerde afgelopen week een speciale "Meet en Greet" prijsvraag omtrent Yoeri L'Abée. Op zaterdag 10 maart komt de uit Etten-Leur afkomstige zanger naar de studio van de radiozender om zijn nieuwe single te promoten. De 5 gelukkige prijswinnaars die in de watten worden gelegd zijn: Bianca Hoefnagels uit Haren, Rowena Schuijers uit Oss, Kelly Bouley uit Dongen, Denise Franken uit Prinsenbeek en Lisanne van Rossum uit Den Bosch. De uitzending wordt live uitgezonden van 10.30 uur tot 12.00 uur op RadioSuc6FM.

Het grootste en leukste Après Ski feest staat weer voor de deur
09-03-2012 12:38:00

Over iets meer dan drie weken zal het feest weer losbarsten in Ahoy Rotterdam. Gerard Joling, zanger Rinus en vele anderen toveren Ahoy Rotterdam om tot het grootste après ski feest ter wereld. Op zaterdag 31 maart wordt Ahoy een bruisend après ski café met alles wat je hierbij kan verwachten. Compleet nieuwe decors bij de mainstage, groot assortiment aan feestgadgets, blokhutten, kleine après ski barretjes, personeel uitgedost in ski-wear....

Mariusz komt met single van ruim 8 minuten
09-03-2012 12:33:00

De  single "Farwol" van Mariusz deed het bijzonder goed in verschillende playlisten. Van Omrop Fryslan tot RTV Oost  heeft het nummer de hogere rotatie gehaald.  Ook is het nummer door een zender in Ost Fryslan (Duitsland) opgepikt. De opvolgers “Blaas der op” en ‘Ik sjong foar dy’  werden eveneens goed ontvangen en kreeg diverse noteringen waaronder airplay op RADIO 2.  Gesteund door dit succes is nu  de vierde single verschenen. ‘It is net oan my’ .

Jan Smit kondigt jubileumconcerten in Ahoy aan
09-03-2012 12:24:00

Dat rasentertainer Jan Smit 15 jaar in het vak zit is inmiddels wijd en zijd bekend. Naast de zeer succesvolle dubbel-cd/dvd “15 Jaar Hits” die eind 2011 verscheen maakt de inmiddels 26-jarige zanger zich nu op voor een volgend hoogtepunt; 15 jaar hits Live in Ahoy. Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober zal Jan Smit een wervelende jubileumshow in Ahoy Rotterdam gaan neerzetten.

Indiana Joan ontvangt concurrentie in Amsterdam
08-03-2012 18:14:00

De Nederlandse zangeres Joan Franka, die Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Bakoe, zal zaterdag 21 april een aanzienlijk deel van haar concurrenten ontmoeten tijdens de 4e editie van Eurovision in Concert. Het evenement Eurovision in Concert vindt dit jaar alweer voor de vierde keer plaats. Een groot aantal deelnemers aan het komende Europese liedjesfestijn komt ook dit jaar weer naar Nederland.

Nieuwe single voor Nick & Simon
08-03-2012 17:34:00

Vrijdag 13 april verschijnt de fonkelnieuwe single “Vrij” van Nick & Simon. De single is de voorloper van het in september te verschijnen nieuwe studioalbum van het duo, dat momenteel in de opnames voor de nieuwe cd zit met producer Gordon Groothedde. De single “Vrij” is tevens gekoppeld aan het ambassadeurschap van Nick & Simon voor het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

Nieuwe single voor Johan Heeren in aantocht
08-03-2012 07:04:00

De opvolger van de laatste succesvolle single “Sheila” van Johan Heeren staat in de steigers. Het nummer wordt opgenomen bij Tom Verkooijen en de tekst komt uit de pen van Henk Broekhoven ( John Spencer). Het resultaat is te horen tijdens de singlepresentatie op eerste Paasdag ( zondag 8 april)  bij El Corazon, Markt 36 te Roosendaal. Meewerkende artiesten zijn; Jolanda Zoomer, Rinus Ponsen, Tina van Beeck, Raymon Hermans, Denans en Dennis Jones. Daarnaast worden er ook nog shots voor de videoclip gemaakt door Clipstudio.nl.

Kim-Lian van der Meij ontvangt Lifetime Wellness Award
07-03-2012 22:16:00

Terwijl Kim-Lian van der Meij rustig een hapje aan het eten was in het restaurant van Schouwburg Orpheus in Apeldoorn, schoof ineens Los Angeles The Voices bij haar aan tafel. Kim-Lian was in Apeldoorn voor het concert van Los Angeles The Voices, maar de mannen verrasten haar met de Lifetime Wellness Award. De Lifetime Wellness Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoonlijkheid met een positieve en actieve benadering van het begrip ‘gezond van lijf en geest’.

Met dé Muziekvrienden naar Turkije!!!
07-03-2012 18:47:00

De winter ligt al weer achter ons, dus kunnen we ons nu opmaken voor een heerlijk voorjaar. Even geen warme kleding en regen. Gewoon lekker even weg en genieten van zon, zee, strand, muziek én artiesten! Op 29 mei 2012 gaan de Muziekvrienden naar Turkije.  Heb jij ook zin in een heerlijk ontspannen vakantie in het luxe 5-sterren hotel “Orange County” (all-inclusive) in Kemer? Dit hotel is uniek, helemaal in Amsterdamse en Volendamse stijl gebouwd. En hier gaan de Muziekvrienden los.. hier ga   je gezellige muziekavonden beleven met Leen Zijlmans, Johan Heeren, Tina van Beeck, Roger van Meer, Theo van Cleeff, Franky Hayse en Christian. En dat is niet alles… wat dacht je van een openlucht muziekfeest op een drijvend vlot op de “Amsterdamse grachten”

Danny van der Kracht scoort in België met (Dat Benne...)
07-03-2012 17:29:00

Al ligt carnaval 2012 alweer enkele weken achter ons en verdwijnen de meeste carnavalsplaten in rap tempo uit de hitlijsten, de feestplaat van Danny van der Kracht staat steeds meer in de belangstelling. De aandacht voor Danny's nieuwste kraker 'Dat Benne...' komt overigens niet alleen uit Nederland, want ook onze zuiderburen kunnen Danny's lied zeer waarderen. Sterker nog,  Danny's lied was de meest gedraaide feestplaat tijdens afgelopen carnaval op de Belgische radio!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 november t/m zondag 27 november

               De Dikdakkers - Dans! Dans! Dans!

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl