RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Christiaan Hof lanceert nieuwe single als voorloper van tweede album
24-10-2012 21:25:00

Op vrijdag 26 oktober verschijnt ‘Kom Maar Bij Me’, de nieuwe single van singer-songwriter Christiaan Hof. Het is een voorproefje van zijn tweede album, simpelweg getiteld ‘Christiaan Hof’, dat vanaf 23 november in de winkels ligt. Het album is geproduceerd door Gordon Groothedde, bekend van zijn samenwerking met o.a. Nick & Simon, Xander de Buisonjé en 3JS. Onlangs was Chris nog te zien in het populaire tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Jeroen Stevens als ober in GTST
24-10-2012 17:34:00

De 29 jarige Jeroen Stevens was in juni 2012 al in twee afleveringen te zien in GTST. Hij was een klant in Café "De Koning" en volgende week kunnen we de Musselkanaalster weer even zien. Hij is nu te zien als ober in "De Rozenboom". "Het was een geweldige ervaring en toch zoveel anders dan de eerste keer. Ik heb leuke gesprekken gehad met alles acteurs. Doordat ik een eigen kleedkamer had, was het ook makkelijker om contact te leggen. GTST is niet het enige wat ik de afgelopen periode heb gedaan", aldus Jeroen. Zo heeft hij onder andere meegedaan in de nieuwe film "Valentino" met Najib Amhali, Bobby en de Geestenjagers, een commercial voor Stichting "Stop Hersentumoren. en onlangs figureerde hij in de nieuwe televisieserie "Een huis voor Vincent" samen met Barry Atsma.

Nieuwe duet single Johan Linssen & Karin Welsing
24-10-2012 17:19:00

Op 21 oktober jl. presenteerden Johan Linssen & Karin Welsing met medewerking van meer dan twintig artiesten hun duet. Uit handen van Stella Bos, de Keizerin van het Levenslied, ontvingen de hartsvrienden het eerste exemplaar van hun duetsingle: “Neem mij nog eens in je armen”, dat vanzelf- sprekend op het Rood-Hit-Blauw label wordt uitgebracht. Jacques Herb en later Henk Bernard stonden aan de muzikale wieg van de in Utrecht geboren Karin Welsing.

Jannes brengt 'De Hele Wereld Mag Het Weten' uit op single
24-10-2012 14:46:00

Afgelopen zaterdag, 8 September was het eindelijk zover…  Het optreden van Jannes in uitverkocht Ahoy! Na maanden van voorbereidingen konden de fans eindelijk massaal gaan genieten van hun idool. Het was een waanzinnige avond en de sfeer was fenomenaal. Voor een uitzinnig publiek bracht Jannes samen met zijn 16-koppige band zijn grootste hits live ten gehore. Alles werd luidkeels meegezongen en zowel jong als oud genoten hand in hand van deze unieke beleving.

Gezellige nieuwe single van Diana Dekkers
24-10-2012 04:47:00

‘Ik wil je zeggen lieve schat’ is de titel van de hartstikke gezellige nieuwe single van de uit ‘s-Hertogenbosch afkomstige zangeres, Diana Dekkers. ‘In mijn hartje klein’ en ‘Pappie alles komt weer goed’ waren twee van de zes door Anton v.d. Heijden geschreven liedjes die Diana al in haar jeugdjaren uitbracht. Hierna gelastte ze een pauze in waarin ze alle aandacht schonk aan haar gezin. Het bloed kruipt.. en dus is deze Brabantse nu alweer een aantal jaren actief middels het uitbrengen van diverse singles naast natuurlijk haar optredens.

Henny Huisman & Free Souffriau spelen gastrol in de gloednieuwe Piet Piraatfilm
23-10-2012 19:39:00

De afgelopen weken is de voltallige Piet Piraat-cast gestart aan de nieuwste Studio 100 film: ‘Piet Piraat en het Zeemonster’. En deze Piet Piraat productie wordt grootser aangepakt dan ooit tevoren; het overgrote deel van de opnames vindt namelijk plaats op Malta. De Vlaamse gastacteurs Free Souffriau (o.a. bekend als Mega Mindy), Loes Van den heuvel en Rudy Morren reisden af naar het zonnige eiland om hun steentje aan de film bij te dragen.

Nieuwe single Ronnie van Bemmel slaat aan
23-10-2012 16:48:00

De Utrechtse volkszanger Ronnie van Bemmel bracht vorige week zijn nieuwe single uit. Het is een bewerking van het aloude succesnummer "Delilah" dat in de roaring sixties een wereldhit was voor 'good old' Tom Jones. Er zijn versies van o.a. Connie Francis, Ray Conniff, Jerry Lee Lewis en The Platters. Ook is Delilah het onofficiële volkslied van het nationale rugby-team van Wales. Ronnie nam zijn uitvoering een aantal maanden geleden op. Waarschijnlijk is het idee uitgelekt want er schijnen meerdere versies op de markt te komen.

Binnenkort nieuwe feestplaat van de Dikdakkers
23-10-2012 11:03:00

Binnenkort verschijnt een nieuwe feestplaat van de Dikdakkers. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, het wordt opnieuw een interactief lied. De tekst is geschreven door Bram Koning en het nummer is opgenomen door- en bij Hans Aalbers in Nederhorst den Berg. Binnenkort meer informatie.

Moeflons exclusief bij Roelofs Entertainment
23-10-2012 00:00:00

Moeflons partyband is ontstaan rond 1975 en is, na wat wisselingen, de laatste jaren uitgegroeid tot een strakke en dampende feestband. Ze hebben een goede en gevestigde naam in het feest-, evenementen- en bruiloftscircuit. Door de jarenlange ervaring van de bandleden staan ze hun mannetje op evenement, feesttent, bruiloft, kroeg of waar dan ook.

Jeroen Spierenburg komt met 'Morgen is het weekend'
22-10-2012 22:10:00

Na het succes van “Dalli,Dalli “ nu eindelijk weer ‘n  nieuwe single van Jeroen Spierenburg. “Morgen is het weekend”is weer een topper van de bovenste plank. Jeroen staat garant voor super feestjes bouwen  en met deze single gaat hem dat zeker weer lukken. Live gespeelde Accordeon, blazers, gitaren  enz. zorgen ervoor  dat Jeroen wederom een single heeft opgenomen die je de komende maanden weer in iedere kroeg zal horen. Feesten…dat is waar Jeroen zijn publiek toe wil aanzetten !

Nieuw YouTube kanaal voor 3JS
22-10-2012 20:16:00

Op YouTube is het kanaal van 3JS gelanceerd genaamd DrieJSmusic. Hierop zijn alle clips te vinden van 3JS ingedeeld per album maar ook een rubriek filmpjes waarbij er wekelijks nieuwe filmpjes zullen worden geplaatst. Tevens staan er video’s op van ‘De Zomer Voorbij’, de ‘Beste Zangers Unplugged’ en nog veel meer uniek materiaal. Je kunt je abonneren op het kanaal waardoor je direct een bericht ontvangt als er nieuwe filmpjes op het kanaal staan. Onder de subscribers worden twee kaarten verloot voor het concert ‘Bronnen’ .

Erna Temming presenteert authentiek feestnummer van de bovenste plank
22-10-2012 20:05:00

Na alle grote successen van De Zangeres Zonder Naam, Corry Konings en Marianne Weber is er nu eindelijk een waardige opvolgster. Erna Temming. Na twee decennia heeft Nederland weer een nieuwe zangeres die het volkse lied met verve vertegenwoordigt. Met de snik en de klank in haar stem die al haar voorgangsters zo groot en populair maakte, is Erna geliefd bij vele fans van het populaire Nederlandse Lied. Ondersteund door Emile Hartkamp en Norus Padidar is Erna Temming de eerste artiest op Goldstar Music.

John de Bever maakt mode-uitstapje
22-10-2012 16:43:00

Volkszanger John de Bever heeft een bijzonder mode-uitstapje gemaakt: zondagavond 21 oktober betrad hij, gehuld in een creatie van Sheila de Vries, de catwalk! Het gebeurde tijdens de opening van het wildseizoen in Restaurant De Collse Hoeve te Nuenen, waarbij een verfijnd viergangen diner werd opgeluisterd door een wervelende modeshow van de Nederlandse topontwerpster. Sheila de Vries, die sinds een aantal jaren ook onze vorstin mag kleden, haar najaarscollectie gepresenteerd.

Jan Smit... moe, maar voldaan na tweede concert in Ahoy
22-10-2012 16:33:00

Na afloop van zijn tweede concert in Ahoy stapte Jan Smit gisteren moe, maar voldaan van het podium. "Die blije gezichten van al die duizenden mensen, de geweldige sfeer, het is allemaal overweldigend", aldus Jan kort nadat het stotakkoord had geklonken. Minstens even enthousiast waren zijn 'special guests'.

Frank van Etten lanceert Vader & Zoon
22-10-2012 16:25:00

Frank van Ettens vorige single ‘Kijk naar de Zon’ is nog maar nauwelijk uit de single Top 100 of Frank komt alweer met een nieuwe single ‘Vader & Zoon’. Het ontroerende liedje is een ode aan zijn zoon, die hij een paar jaar geleden bijna verloor tijdens een ongeluk in huis. Al op 12-jarige leeftijd begon de nu 30-jarige Frank met zingen en nam deel aan verschillende zang- en talentenshows, waar hij vaak eerste werd. Frank nam zang- en danslessen en kwam door zijn vader  tijdens één van zijn optredens in contact met Henny Thijssen.

Clip nieuwe single 'Niemand als jij' van Leonie Meijer online
22-10-2012 16:19:00

Leonie Meijer werkt hard aan alweer haar tweede album, dat begin 2013 uitkomt. De single ‘Niemand Als Jij’ geeft vast een voorproefje van dit album. Het Nederlandstalige popliedje ging vorige week al in release, maar de bijbehorende clip is sinds deze week beschikbaar. Leonie heeft zich sinds haar deelname aan TVOH in 2010 bewezen als sterke popartiest. Ze heeft niet alleen bijzonder eigen geluid, maar produceert en schrijft zelf ook veel van haar eigen nummers.

Productie TV Oranje nu ook in Zuid-Nederland
22-10-2012 16:10:00

Muziekzender TV Oranje gaat nauw samenwerken met Ivo Franklin Produkties en Clipstudio.nl, de producenten van de muziekprogramma’s Brabant Toppers, Zeeland Toppers en Limburg Toppers. De samenwerkingovereenkomst werd vandaag feestelijk ondertekend bij de stand van TV Oranje op de drukbezochte manifestatie LEGO WORLD in Zwolle.

Druk bezochte cd presentatie Karin Welsing & Johan Linssen
22-10-2012 05:19:00

Karin Welsing & Johan Linssen presenteerden op zondag 21 oktober in het gezellige en druk bezochte Club Rodenburg te Beesd hun duetsingle "Neem mij nog eens in je armen", welke werd uitgereikt door de keizerin van het levenslied Stella Bos. De uit Utrecht afkomstige Karin heeft in tweeënhalf jaar tijd maar liefst zes singles op haar naam staan!  De Limburgse Linssen die zelf al meer dan tien jaar in het vak zit, gaf haar hiervoor een...

Het 'Heeren van Oranje - Nederpop Spektakel' op 17 november in Assen
21-10-2012 20:56:00

Op zaterdagavond 17 november presenteert de TT Hall Assen het Nederpop Spektakel ‘Heeren van Oranje’. Alle grote hits uit de jaren ’80 en ’90 van Nederlandse bodem komen voorbij in een grandioze show. De liedjes worden gezongen door de artiesten van toen: Erik Mesie (Toontje Lager), Peter Groot Kormelink (Splitsing, Jazzpolitie) en Bert Heerink (Vandenberg). Verder zijn er gastoptredens van Syb van der Ploeg met 'Alles uit De Kast', de energieke Nederpopband Asman en Joost Marsman, de zanger van Is Ook Schitterend.

JC Event organiseert i.s.m Hotel Der Brabander 4-daagse apres-ski muziekreis naar Winterberg
21-10-2012 11:27:00

Van 22 tot 25 maart 2013 organiseert JC Event  in samenwerking met Hotel Der Brabander een geheel verzorgde  apres-ski muziekreis naar Winterberg gelegen in het Sauerland (Duitsland). Drie gezellige muziekavonden met: Sander Kwarten, Jessica Malfait, Roy van Lent, Leon Basley, Martien Buijks, Christian Malan, Martijn te Kampe & Boy van der Heijden. Op zaterdagavond zal er nog een Mistery guest aan het programma worden toegevoegd. De prijs voor de complete busreis is € 279.00. Hierin zijn inbegrepen 4 dagen -3 nachten op basis van standaard kamer, half pension incl muziekprogramma. Gaat u met eigen auto dan kost het € 229,00.

Eydie brengt solo single uit
21-10-2012 10:42:00

Wat hebben Eydie, Wessel Weerdenburg, Xander Nichting, Marieke van der Heyden, Raphael Hermans, Frank Stukker, Gaby Kaihatu en Richard Poot met elkaar gemeen.? Ze hebben allemaal meegewerkt aan “You’re about to see” geschreven door Wessel Weerdenburg en zangeres Eydie vertolkt dit nummer op voortreffelijke wijze. Eydie heeft als zangeres al de nodige nationale en internationale podia verovert. Podia in vele Europese landen heeft ze  betreden als lead zangeres van een van de bands waarin zij heeft gezeten.

Nieuwe Engelstalige single voor Mariska Dijkstra
21-10-2012 00:16:00

Haar laatste single “Mijn vader” dateert uit 2009 en hiermee is Mariska Dijkstra  nog regelmatig te zien bij TV Oranje.. Mariska kreeg landelijke bekendheid toen ze in 2006 de finale won van Kinderen voor .Kinderen. Niet veel later won ze tijdens een talentenjacht de titel “De ster van het Noorden”. Na zes Nederlandstalige singles gaat ze over op het Engels  en hoopt hiermee een nog breder publiek aan zich te kunnen binden. In de studio van Gerto Heupink is het up tempo nummer “I’m Young and Free” ontstaan.

Bart van der Stelt heeft de Oranje Kroon
20-10-2012 09:54:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 22 oktober is dat ‘Ik droom alleen van jou’, de nieuwe single van Bart van der Stelt. Het gaat om een Nederlandstalige bewerking van Dreamin', een hit van Cliff Richard uit 1979. Ondanks het feit dat de tekst gaat over een verloren liefde is het een bijzonder aanstekelijk feestnummer geworden, met een hoofdrol voor de accordeon. De clip van ‘Ik droom alleen van jou’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Top 50 Woonwagenhits deel 3 nu verkrijgbaar in de TV Oranje shop
19-10-2012 18:40:00

Liefhebbers hebben er lang naar uitgekeken maar hij is er ! Top50 Woonwagenhits deel 3 Ook op de derde editie van deze succesreeks staan de beste artiesten die ons land rijk is: Frans Bauer, Marianne Weber, John West, Henk Bernard, Willem Barth, Jannes, Stef Ekkel, John de Bever & Charlène, Helemaal Hollands, Jolanda Zoomer,Jaman, Henk Damen, Frank van Etten,in totaal maar liefst 50 acts zijn te vinden op dit schitterende dubbelalbum. Vanaf 19 oktober ligt deze box vol met pure, typische en volkse levensliedjes in de winkels.

Mini album voor Matt Jaxxon
19-10-2012 18:35:00

Zanger Matt Jaxxon, o.m. bekend van zijn nummer "Lady Love" en van radio en TV in o.m. Colombia, Venezuela, Ecuador, Paraguay, New Zealand, Suriname, Aruba, etc. brengt een nieuwe CD/Mini-Album uit met daarop zijn nieuw geschreven Nederlandstalige Nummer: "Dansen in November" welke is gebaseerd op een oude disco-hit. De release vind plaats op zondag 28 oktober a.s. vanaf 15.00 uur in Grand-Café Scheiwijck, Arendsweg 64 te Beverwijk. De daarwerkelijke overhandiging zal zijn omstreeks 17.00 uur.

Ralf Mackenbach stukje verder op de trap naar volwassenheid
19-10-2012 18:29:00

Het is snel gegaan met de carrière van 17-jarige Ralf. De zanger is weer een stukje verder op de trap naar volwassenheid en dat is ook te horen op zijn Engelstalige album "Seventeen" Aan dit nieuwe project werkt Ralf niet alleen met vaste producers als de Future Presidents, Eric van Tijn en Joos van Leeuwen, maar ook met nieuwe toonaangevende DJS is de 17-jarige zanger zelf aan het schrijven en componeren geslagen. De eerst single ‘This is our party’ verscheen op 12 oktober. Ralf staat nog altijd flink in de belangstelling!

Clown Jopie & Tante Angelique zijn er klaar voor
19-10-2012 18:20:00

Clown Jopie & Tante Angelique zijn helemaal klaar voor hun 15e fanclubdag. “Vakantie Pret” belooft een show vol komische momenten te worden. Op zaterdag 27 oktober is de Clown Jopie & Tante Angelique fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek. Alcazar Events is makkelijk te bereiken. Parkeren is hier geen enkel probleem en bovendien gratis.  Alcazar Events kijkt uit naar de komst van bekende Clown en zijn vrolijke tante. Het vrolijke en muzikaalste kinderduo van Nederland beleeft een erg spannend avontuur. Tante Angelique komt op verzoek van Clown Jopie naar het vliegveld. Maar waar is Clown Jopie……..?

Mieke lanceert volwassen album
19-10-2012 17:41:00

Op 11 oktober 2012 verschijnt het studio album “Ik zal er altijd voor je zijn’, van Mieke ( Gijs) Aan de hand van Pierre Kartner wandelde Mieke op 14 jarige leeftijd de wereld van de showbusiness in. Tussen haar debuutsingle ‘Wat een prachtige dag’, en het nu te verschijnen album ‘Ík zal er altijd voor je zijn’, liggen bijna veertig jaren. Zong Mieke als kind en later als jonge vrouw veelal de teksten van Pierre Kartner, Hans Bouwens( George Baker) of Dries Holten, vandaag de dag schrijft ze toch vooral haar eigen liedjes.

Nieuw album Frank Galan
19-10-2012 17:32:00

Begin dit jaar bracht Frank Galan, na meer dan 10 jaar, opnieuw een Nederlandstalig album uit in Vlaanderen. Op “Mooier Dan Woorden” toverde hij de mooiste Italiaanse klassiekers om tot prachtige Nederlandstalige versies en dat werd door het Vlaamse publiek enorm gesmaakt! Wekenlang stond Frank Galan in de Top 10 van bestverkochte CD’s in de Ultratop albumlijst, hij piekte zelfs op nr.5 en stond meer dan 20 weken in de Top 50. Een meer dan geslaagde ‘comeback’ van een rasartiest die eigenlijk nooit echt was weggeweest.

Biografie en nieuwe single van Jan Smit
18-10-2012 19:08:00

Donderdag 18 oktober, aan de vooravond van zijn concertreeks in het Rotterdamse Ahoy, kreeg Jan Smit het eerste exemplaar van het boek “Het geheim van de Smit” overhandigd door Peter van der Vorst. Het vijftienjarig jubileum van de Volendamse zanger is de aanleiding voor deze biografie, waarin niet alleen Jan zijn eigen verhaal vertelt, maar ook familieleden, zijn managers en diverse BNers aan het woord komen. Het boek is vanaf maandag 22 oktober verkrijgbaar.

Nieuwe single Santa Rosa getiteld 'Een echte vriend'
18-10-2012 14:49:00

De vorige single van Santa Rosa; ‘Leven en laten leven’ leverde de band veel airplay op en de single kreeg zelfs een notering in de TOP100. De band met Bas van Rijckevorsel als leadzanger, bekend van zijn deelname aan Idols, wint meer en meer aan populariteit! En dus zijn de verwachtingen hooggespannen als de nieuwe single ‘Een echte vriend’ wordt gelanceerd, natuurlijk op het vertrouwde Rood-Hit-Blauw label. Santa Rosa presenteert zichzelf als “De Leukste Feestband van Nederland”.

Reina geeft nieuwe impuls aan haar carrière
18-10-2012 14:40:00

De Friese zangeres Reina zit al vele jaren in het artiestenvak en heeft een behoorlijk aantal singles gemaakt. Toch had ze nog behoefte om haar carrière een nieuwe impuls te geven. Nog meer kwaliteit en lekker volks, zo zou de nieuwe single  moeten worden. Lucas Hulshof en Jeroen Dirksen gingen voor haar aan de slag en kwamen met een aantal perfecte demo's. Reina koos voor het liedje 'Als ik jou vergeten ben' en 20 oktober is de officiële presentatie. De single wordt uitgebracht onder het label van L&G Producties.

Prosit The Voices op de Duitse toer
18-10-2012 14:20:00

Na het succes van het Olympische lied en ode aan Anky van Grunsven, ‘Doe de Anky’ van The Olympic Voices. komen de Apeldoornse artiesten met een nieuw huzarenstukje! ‘Eins, Zwei, Drei’ heet de nieuwe single van ‘Prosit the Voices’. Het lied is uitgebracht in gezellig en hoog steenkolen Duits, gepaard met een flink portie mee- zing- en drinkgehalte gehalte.

'Jantjes Verjaardag' gaat een stapje verder
17-10-2012 19:27:00

Het Nederlandstalige feestcafé 'Jantjes Verjaardag' gaat een stapje verder en tovert de Heineken Music Hall om tot Jantjes Verjaardag XXL!  Op 11 maart 2013 zullen verschillende topartiesten gaan optreden.

Michel Wolsink lanceert voorloper op Duitstalig album
17-10-2012 19:21:00

Eind  oktober is de release “Die Stunde Null Der Zärtlichkeit” als voorloper van het eerste Duitstalige Album “Windstärke 10″ van Michel Wolsink, die half November zal verschijnen onder het label van Tyrolis Music.   Binnenkort verschijnt zijn nieuwe website: www.michelwolsink.com , waar je nu alvast een fragmentje van “Die Stunde Null Der Zärtlichkeit” kunt beluisteren. De single en album zijn een keerpunt in de carriére van Michel Wolsink. Al hoewel: Zijn eerste 2 singles kwamen ook uit in het Duits.

Singlepresentatie Hero Mik
17-10-2012 19:10:00

Zondag 21 oktober presenteert Hero Mik zijn eerste single voor eigen publiek. Hero had al een grote schare fans in de regio en hij zingt al jaren maar nog nooit kwam hij ver over de provinciegrenzen. Als producer koos hij Lucas Hulshof van het platenlabel Leng producties. "Er zitten wel 40 collega artiesten uit het Noorden bij dit label en ik heb nog nooit een verkeerde plaat gehoord. Dat gaf mij een boel vertrouwen en ik ben dan ook bijzonder trots op het resultaat", aldus Hero.

Nick & Simon in nieuwe film video van Sint
17-10-2012 14:30:00

Het succesvolle Volendamse duo Nick & Simon speelt dit jaar een rol in de nieuwe film van Video van Sint. Video van Sint is een korte Sinterklaasfilm gecombineerd met een persoonlijk videobericht waarin Sinterklaas kinderen bij naam toespreekt. Daarnaast weet de Sint alle persoonlijke feitjes, zoals de leeftijd, het lievelingseten, de hobby’s en gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld.

Tweede singlepresentatie Berry Daamen in St. Oedenrode
17-10-2012 14:02:00

De ster van de 18-jarige Berry Daamen is rijzende. Zijn populariteit wordt steeds groter en hij groeit uit tot een heus vrouwenidool. Met singles zoals "Jij Bent Mijn Superster", "Ik Weet Het Zeker", "Vanavond" en "Hé M'n Schat" wist de zanger uit het Brabantse Terheijden al de nodige successen te boeken en zijn agenda is goed gevuld met optredens. Nu verrast Berry iedereen met de nieuwe single "Vandaag Is Van Jou!" waarmee hij duidelijk laat horen hoe hij zich ontwikkelt als artiest.

Nieuwe single Anita en Ed komt eraan
17-10-2012 09:03:00

Na de single omtrent het 30-jarig huwelijk van Anita en Ed getiteld  "Mijn leven zou niets zijn" van april dit jaar, komt er volgende week een nieuwe single uit met de titel: Sausalito.  Een videoclip is ook al opgenomen afgelopen week in zonnige oorden. Tijdens deze opname waren er spontane lovende reacties van de aanwezige mensen. Verde laat het uit Tholen afkomstige duo weten dat ze op vrijdag 2 november gevraagd zijn een optreden te verzorgen bij het Coen und Sander Fest in een uitverkochte HMH.

Internetstemming voor LA the Voices gestart!
17-10-2012 00:39:00

Het zoeken naar de Zwitserse afgevaardigde voor het komende Eurovisiesongfestival is begonnen. Een van de deelnemers in de selectie is LA the Voices de succesvolle mannenzanggroep opgericht door Gordon. Via www.songfestivalplattform.sf.tv/videos kan men op 2 liedjes van de heren stemmen en hen daarmee een kans geven om op 15 december as mee te doen in de grote landelijke finale van Zwitserland.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop