RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Kersttour Dana Winner grotendeels uitverkocht
03-12-2012 10:08:00

Op 14 december start de nieuwe kersttour van Dana Winner in Beveren, België. Samen met 50 mandolinemuzikanten zal Dana in een sfeervol decor het beste van zichzelf geven in Nederland en België. Voor enkele van deze concerten ben je al te laat omdat het theater of de kerk reeds uitverkocht zijn. Dit is het geval in Beveren, Borger en Vorst-Laakdal. Voor deze concerten zijn geen tickets meer beschikbaar. Er zijn wel nog enkele tickets beschikbaar voor Hengelo en Steenbergen (NL) en Damme (BE).

George Akkerman vanaf heden elke werkdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur bij HollandFM
03-12-2012 09:53:00

George Akkerman heeft na vele jaren bij RADIONL te hebben gewerkt de overstap gemaakt naar HollandFM. Elke door de weekse werkdag presenteert hij van 9.00 uur tot 12.00 uur het radioprogramma "Op de koffie bij George Akkerman". HollandFM is in de ether te ontvangen via 104.7 in Leeuwarden, 97.9 in Friesland en op 97.7 in Terschelling. Daarnaast kun je overal ter wereld via de steam op de computer meeluisteren.

Vlaamse zanger Gabriello over hitsucces in Nederland
02-12-2012 13:20:00

Uit Nederland afkomstige en vooral 'serieuzere' Nederlandstalige artiesten worden in Vlaanderen altijd al op handen gedragen. Dat gold jaren geleden al voor zangers als Rob de Nijs en Benny Neyman en zo zijn er in de loop der jaren velen bij gekomen. Echter een Vlaamse zanger die in eigen land nog geen algemene bekendheid geniet en toch in Nederland al volop succes heeft, dat mag je een bijzonderheid noemen.

Geslaagde Kerstreis Frank van Etten & Friends
01-12-2012 12:55:00

Alhoewel Frank van Etten afgelopen dinsdag tijdens de reis van Apeldoorn naar Winterberg met autopech strandde kan de zanger die momenteel hoge ogen gooit met het lied "Vader en zoon" terugkijken op een zeer geslaagd evenement georganiseerd door Frank Peters van FP2000. Vanuit Brabant vertrokken dinsdag twee touringcars met fans van het Nederlandstalige lied.  Daarnaast kwamen ook nog een 50 personen met eigen vervoer naar vakantiehotel "Der Brabander" in Winterberg.

21ste Nacht van Oranje op 29 april 2013 in Ahoy
01-12-2012 12:10:00

De 21e editie van de Nacht van Oranje belooft een muziekspektakel als nooit tevoren te worden. Een aaneenschakeling van de grootste Nederlandstalige feestartiesten en de allergrootste hits, dat is het recept voor de Nacht van Oranje op 29 april 2013 in het Sportpaleis van Ahoy. Het feest der herkenning waar uit volle borst kan worden meegezongen. De kaartverkoop start vandaag. “Na uitstapjes met mini-concerten en live-bands binnen de Nacht van Oranje zijn we weer terug bij de basis” zegt Jan van Vliet.

TV Oranje mag drie hele speciale K3 Bengeltjes-pakketten weggeven
01-12-2012 12:03:00

Vanaf woensdag 12 december a.s. kun je in de Vlaamse en Nederlandse filmtheaters kijken naar de nieuwe K3-productie Bengeltjes. Het is de eerste bioscoopfilm in de nieuwe K3 formatie, dus met de Nederlandse Josje. De film gaat over Karen, Kristel en Josje die door het dolle heen zijn, want hun drie nichtjes komen een weekendje in hun appartement logeren.

Theo & Theo laten oude tijden herleven
01-12-2012 11:56:00

Theo & Theo, twee 'oude rotten' in de muziekwereld en al jaren goed bevriend, kwamen op het idee hun oude tijden te laten herleven. Theo Welts was vroeger drummer bij de succesvolle groep Peter & The Rockets en Theo van Veghel was voorheen leadzanger bij het carnavalsduo De Twee Pinten. Het idee ontstond in de kroeg onder het genot van een biertje, want zo gaat het meestal." Weet je nog? Dat waren mooie tijden he?! Laten we nou eens een nummer opnemen voor de Carnaval, dan verdienen we die liters bier in ieder geval terug", aldus het duo. Tja, en zodra er iets in de kroeg wordt geroepen dan gaat het als een lopend vuurtje. De eerste boekingen zijn al binnen. Binnenkort lanceren Theo & Theo hun nieuwe single Ons Café.

Kapalone presenteert nieuwe single in Gemonde
01-12-2012 11:44:00

Op zondag 13 januari 2013 presenteert Kapalone z'n nieuwe single "Jij bent helemaal goed" bij Zaal Kloosterzicht te Gemonde. Het is inmiddels de 11e keer dat hij een dergelijk feestje organiseert bij dit uitgaansgelegenheid. Kees Tel is verantwoordelijk voor de tekst en de muziek. Het is dan ook wederom een echt "Kapalone" nummer. Meewerkende artiesten zijn: Silviah, Jack .v.Raamsdonk, Henk Bernard, Arnold, Frank v d Wal, Tim Schalkx, Yosee, Rienie v d Kerkhof, Arnold Hofmans, Diana Dekkers, Arno , William, Carlos Donkers en natuurlijk Kapalone zelf. De Dj Crew zorgt voor de muzikale opvulling van de middag en de presentatie is in handen van van Lex Hardink.

Christoff & Vrienden 'Live In Concert' nu op cd en dvd
01-12-2012 11:21:00

Op 19 november 2011 stond Christoff met zijn muzikale vrienden op het podium van de Ethias Arena, voor het schitterende live-concert “Christoff & Vrienden”. Al zijn grootste hits en heerlijke duetten met Jo Vally, Luc Steeno, Willeke Alberti, Dana Winner, Kathleen, Florian Silbereisen, Sepp, Andrei Lugovski, The Sunsets, Lindsay én special guest Will Tura passeerden de revue, en zorgden mee voor een magische en onvergetelijke avond. Dit unieke concert kan u nu herbeleven of ontdekken dankzij de nieuwe live CD + DVD.

Anita en Ed hebben een wens voor Kerstmis.
30-11-2012 22:28:00

Anita en Ed hebben een wens voor Kerstmis..... want dit is de titel van de Kerstsingle van het duo. Het liedje is afkomstig van het  Kerstalbum "Ons Kerstgevoel" van vorig jaar. Het is een country Kerstliedje geschreven door Anita en Ed. In de tekst zijn de vier achterneefjes van Anita verwerkt. Tim, Lars, Tijmen en Jelle vinden het helemaal geweldig en zingen het liedje al voluit mee. U kunt ook mee gaan zingen want het liedje is gratis te downloaden via Legaldownload.net. Dit als Kerstcadeautje voor alle fans.

Alex heeft de Oranje Kroon
30-11-2012 22:12:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 3 december is dat ‘Nooit meer naar huis', de nieuwe single van Alex. Na een ernstig ongeluk en een gedwongen rustperiode is de sympathieke feestzanger weer helemaal terug met een ouderwetse knaller. Een oude hit van The Beach Boys is voorzien van een lekkere beat en vrolijke blazers.

Nieuwe single René Schuurmans: 'We leven onze droom'
30-11-2012 21:49:00

De dagen worden korter en het wordt flink kouder. Koning Winter is in het land en de feestdagen zijn in aantocht. December, traditioneel de maand waarin de muziek allemaal wat sfeervoller wordt en de gedachten rondom liedjes allemaal wat meer betekenis krijgen. Voor René Schuurmans het uitgelezen moment om zijn prachtige nieuwe single "We Leven Onze Droom" uit te brengen. Deze track is zowel tekstueel als muzikaal zwaar beladen en volgens de fans één van de mooiste liedjes van zijn nieuwste album "Lach & Geniet".

Bekend school TV programma ‘Koekeloere’ naar het theater!
30-11-2012 19:21:00

Al 20 jaar is het bekende kinderprogramma ‘Koekeloere’ op de Nederlandse tv te zien en wordt het programma door ruim 90% van alle basisscholen bekeken. Het wordt dus de hoogste tijd dat Moffel, Piertje en Arie naar het theater komen! De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is van 5 januari tot en met 26 mei 2013 te zien door heel Nederland en in Vlaanderen. ‘Koekeloere’ beleeft haar première op zondag 13 januari 2013 in theater De Meervaart te Amsterdam. Moffel, Piertje en hun vriend Arie beleven voor het eerst een spannend avontuur in het theater. Zoals altijd zijn ze nieuwsgierig naar de wereld om zich heen, maar die nieuwsgierigheid brengt Arie deze keer in moeilijkheden… Deze voorstelling gaat over in de steek gelaten worden, gevangenschap en over gevaar.

Nieuwe album K3 nummer 1 in GfK Dutch Album Top 100
30-11-2012 19:12:00

'Engeltjes', het nieuwe album van K3, is vandaag na een spectaculaire stijging op de eerste positie in de GfK Dutch Album Top 100 terecht gekomen. Karen, Kristel en Josje hebben afgelopen jaar hard gewerkt aan 'Engeltjes', dat op 26 november 2012 officieel uitkwam. De dames zijn door dolle heen met dit resultaat. Extra bijzonder is dat het alweer de tiende keer is dat een album van de meidengroep op deze nummer 1 positie terecht komt. Bij elkaar bezette K3 precies een half jaar de nummer 1 positie van de Nederlandse albumlijst.

Gouden film voor Club van Sinterklaas
30-11-2012 19:06:00

De film van De Club van Sinterklaas heeft vandaag de Gouden Film status behaald. Sinds de release van de film op 3 oktober gingen 100.000 bezoekers naar de vrolijke familiefilm. De Club van Sinterklaas is een verfilming van de gelijknamige TV-serie. In de film verdwijnt Sinterklaas korte tijd voor 5 december. Als hij terugkomt, lijkt hij te zijn veranderd. Cloud9Music heeft het album De Club van Sinterklaas uitgebracht. Dit album staat al 2 weken in de Top 3 van de iTunes Kids top 10.

Hernieuwde belangstelling voor single Kim-Lian door Sta op tegen Kanker
30-11-2012 19:02:00

De single ‘Dit pakt niemand ons meer af’ van Kim-Lian staat weer vollop in de aandacht, dankzij het succesvolle ‘Sta op tegen Kanker’ tv-programma van afgelopen woensdagavond . De single, die …bijna 1,5 miljoen keer werd bekeken op YouTube en de titelsongs is van de met goud bekroonde speelfilm ‘Achste groepers huilen niet’,  werd na de uitzending weer flink gedownload op iTunes. De single staat al bijna een jaar onafgebroken in de Top 200  van iTunes. De opbrengst van de single komt ten goede aan Stichting Kika.

Nieuwe single Burdy
29-11-2012 14:16:00

In november 2012 is de nieuwe single Er is geen vrouw op de wereld verschenen met als 2e track Mijn zoon, uitgebracht door Burdy's platenmaatschappij RM Music uit Emmen. Bekijk hieronder de videoclip. Ook heeft hij het Gronings volkslied uitgebracht als download Grunnens Laid. Burdy wordt binnenkort 50 en hij kijkt er al naar uit.

Arriva vernoemd trein naar Jannes
29-11-2012 13:53:00

Vanaf 9 december gaan er in het Vechtdalgebied (traject Zwolle – Emmen) dertien nieuwe treinen van Arriva rijden. Ter gelegenheid hiervan is er een namenwedstrijd uitgeschreven. Uit 600 inschrijvingen is Jannes samen met nog 12 anderen als winnaar uit de bus, in dit geval op de trein gekomen. De naam blijft in ieder geval 14 jaar op de trein staan.

George Akkerman binnenkort weer op de radio
28-11-2012 21:29:00

Afgelopen zaterdag twitterde George Akkerman het volgende bericht: "Lieve vrienden ik heb een beslissing genomen om weg te gaan bij RADIONL.............Geen gezellige zaterdag.... Vandaag liet hij via Facebook weten dat we nog even geduld moeten hebben, maar dat het binnenkort dan toch weer gaat gebeuren. Dan is hij alle dagen weer terug op de RADIO (niet bij RADIONL en ook niet bij Radio Continu) maar bij ..............................???

Rogier & Co komen met meedeiner
28-11-2012 19:19:00

De afgelopen 9 jaar kwamen Rogier & Co al met aanstekelijke feestnummers uit als: “Ik ben wel gek, maar niet op jou”, “Schatje, mag ik je foto?”, “Waar is de WC?”, “Bier met een rietje” en “Steek een Falafel in je waffel”. Maar ook dit 10e bestaansjaar dingt Rogier & Co mee naar dé carnavalskraker van het jaar met “Hoe wil je ‘em hebben?”. Wéér zo’n meedeiner die maar niet uit je hoofd wil en lekker makkelijk meezingt! De single is vanaf 28 november te downloaden via alle officiële download sites.

Leo Nardell komt met nieuwe single
28-11-2012 18:06:00

Mooie woorden van Ben Cramer kreeg Leo Nardell vorig jaar tijdens de lancering van zijn in gipsystijl gegoten cover ‘Zai Zai Zai’. Deze klassieker, door Leo opnieuw opgenomen met Zonzo Basily van de Basily Boys op gitaar, haalde de TOP100 en kreeg volop airplay in het land. Leendert Cornelis Wijkhuise is zijn echte naam maar de in 1961 geboren Amsterdammer debuteert als Lion O’Neill in het artiestenwereldje. In 2001 noteerde Leo zijn eerste grote succes.

Marco Borsato en Guus Meeuwis voorspellen FULCO gouden toekomst
27-11-2012 20:50:00

De Purmerendse zanger heeft met ‘Familie’ de officieuze titeltrack van filmhit ‘Alles is Familie’ te pakken Fulco’s langverwachte doorbraak is eindelijk nabij. Kenners, onder wie Marco Borsato en Guus Meeuwis, voorspellen hem een gouden toekomst. Directe aanleiding is zijn nieuwe single ‘Familie’ die op woensdag 28 november in première gaat in het ochtendprogramma van Giel op 3FM. Fulco: “Familie is een energiek nummer vol passie. Het is slechts 1:24 lang maar het raakt de kern.

Eerste echte eigen nummer van Kimberly
27-11-2012 20:37:00

Al op zeer jonge leeftijd wist deze dame al één ding zeker: later zou ze zangeres worden. Rond haar 18e levensjaar begon ze met karaoke wedstrijden mee te doen om zo een beetje van haar podiumangst af te komen. Heel Noord Holland ging ze door om maar zo veel mogelijk te kunnen zingen. Dit ging niet onopgemerkt voorbij, want menig karaoke wedstijd won ze. Toen kwam de tijd voor het echte werk en is ze gaan zingen in bandjes op diverse bruiloften en partijen. Al snel merkte ze dat dit het niet was.

Tina Rosita lanceert twee klassiekers
27-11-2012 20:22:00

Tina Rosita staat al meer dan 38 jaar in de muziek. Na altijd gewoond te hebben in haar Brabantse geboorte dorp Nederokkerzeel is ze sinds april van dit jaar woonachtig in Houthalen Limburg. Nog steeds staat ze met grote regelmaat op het podium met veel succes. Op haar nieuwe single staat naast "Rozen uit het zuiden" ook het nummer "terug naar jou".

Kerstsingle voor Zangers Jolanda
27-11-2012 20:03:00

Zangeres Jolanda lanveert binnenkort haar eerste kerstsingle "Met kerstmis ben jij bij mij". Om het nummer een extra warm gevoel te geven gaat de opbrengst van de downloads en cd’s net als haar vorige nummer "Nieuwe kans" naar de KWF Kankerbestrijding. Het idee om aan dit goede doel te doneren heeft alles te maken met een jongen uit haar vriendenkring. Hij onderging enkele maanden geleden een chemobehandeling.

Linda Kools heeft de smaak te pakken
27-11-2012 19:31:00

Linda Kools heeft de smaak helemaal te pakken en lanceerde onlangs haar CD single "'k Heb me eventjes flink laten gaan". Naast dit nummer staan er nog twee tracks op het zilveren schijfje te weten "Toen kwam de liefde" en "Als je ooit". De eerste twee nummers zijn geschreven door Jeff Weber en opgenomen in de befaamde studio van Laurens van Wessel. Het derde lied is door Gerard van Maasakkers uitgebracht, geschreven door JW Roy en opgenomen en geproduceerd door Roel Jongenelen.

Feest duo Aad & Maat hebben eindelijk een hit
27-11-2012 18:43:00

Het feest en DJ duo Aad & Maat hebben eindelijk een hit in handen. Het Brabantse Duo brengt jaarlijks voor de carnaval en de Apres ski periode een nieuwe single uit. Maar voor 2013 hebben ze eindelijk de hit in handen! Met hun nieuwe single Vol Gas knallen de heren naar alle waarschijnlijkheid de lijsten binnen. De single is via de officiële download site vanaf nu te downloaden. In de horeca waar het DJ duo Aad & Maat wekelijks hun kunnen laten horen blijkt iedereen vol enthousiasme te reageren op Vol Gas.

Record aanmeldingen voor Kerstwens
27-11-2012 18:36:00

Het belooft komend weekend een gezellige drukte te worden bij de opnamen van de jaarlijkse Kerstwensen voor TV Oranje. Al meer dan 150 artiesten hebben zich aangemeld om in onze studio in Steenwijk een gratis kerstboodschap in te spreken. Er zijn op dit moment alleen nog een paar plekjes vrij op zaterdag 1 december (12.00 - 18.00 uur) en zondag 2 december (14.00 - 20.00 uur).

Marly en de Cliphuis crew komen met eigen kerstsingle
27-11-2012 17:10:00

Om met een leuke actie te komen bedacht de crew van het tv programma Cliphuis het idee om een eigen kerst single op te nemen en dit resulteerde in het lied “Cold cold christmas”. Marly is niet alleen presentatrice van het programma maar heeft ook al een aantal eigen liedjes op haar naam staan.

In de wolken met nieuw K3 'Engeltjes' album!
27-11-2012 17:03:00

Kristel, Josje en Karen hebben het afgelopen jaar weer hard gewerkt aan een nieuw album en het resultaat mag er zijn! Met twaalf swingende K3 nummers, waaronder natuurlijk de titelsong 'Waar zijn die engeltjes' van de nieuwe film 'K3 Bengeltjes', is K3 klaar voor een muzikaal avontuur in de wolken. Vanaf deze week ligt het nieuwe album in de winkel en kunnen kinderen weer vrolijk meezingen en -swingen op de leukste K3 nummers!

Buma Gouden Harpen voor 50ste keer uitgereikt
27-11-2012 08:10:00

Auteursrechtenorganisatie Buma heeft gisteravond de Gouden Harpen uitgereikt. Tijdens het 50-jarig jubileum van de belangrijkste muziekprijs van Nederland ontvingen Racoon, De Jeugd van Tegenwoordig, en producer Giorgio Tuinfort deze oeuvreprijs uit handen van directeur Buma Cultuur Frank Helmink. De Gouden Harp wordt uitgereikt aan de helden van de Nederlandse muziek. Buma Cultuur directeur Frank Helmink: “De aanwezigheid van veel oud harpen-winnaars geeft de waarde van deze prijs aan.

Marian Mayloo maakt zich op voor debuutalbum
26-11-2012 16:47:00

Marian Mayloo heeft als muzikale droom om binnenkort haar debuutalbum uit te brengen. De afgelopen maanden is zij in de studio van Kees Tel dan ook druk geweest met de opname ervan. Als voorloper op het album verscheen in digitale vorm de single “ 24 uur met jou….”. Juist digitaal want wie koopt er nu nog singles was haar idee. Ruim drie weken na de release van deze digitale single is ze op haar beslissing moeten terugkeren en heeft ze alsnog een fysieke single uitgebracht van “ 24 uur met jou …” .

Gaat Ferry Goorden scoren met 'Een wereldwonder' ?
26-11-2012 15:23:00

Na het succes van vorige single’s “Kom bij mij Bambina & Manana” presenteerde Ferry Goorden onlangs zijn nieuwe cd single “Een Wereldwonder”. Deze werd geproduceerd en opgenomen in de studio van producer Waylon van der Heijden. De tekst werd geschreven door Tonny van de Ven en Ferry zelf.  Het lied is een heerlijk, dansbaar nummer geworden, waar je niet zomaar op stil kan blijven staan. Met de vele live instrumenten en backing vocals is een heel eigen geluid geboren namelijk ‘t “Ferry Goorden soundje”.

John West nu al bijzonder succesvol
26-11-2012 13:46:00

De Haagse zanger John West is nu al bijzonder succesvol. Zijn single “Zou dit dan liefde zijn” is nieuw binnengekomen op een prachtige 71e positie in de Megacharts single top 100. Daarnaast is op 23 november j.l. de nieuwe cd van John West “Jouw blik” gepresenteerd in het prachtige en uitverkochte zalencentrum Opera te Den Haag. Ook de lokale en regionale radiostations tonen veelvuldig belangstelling voor deze nieuwe ster in wording en zijn tracks staan hoog in menig speellijst. ohn heeft bovendien de volgende mijlpalen bereikt.

Definitieve Genomineerde Gouden Pepernoot zijn bekend!
26-11-2012 13:14:00

Stichting De Gouden Pepernoot heeft bekendgemaakt wie er definitief genomineerd zijn in de verschillende categorieën van deze prestigieuze prijs voor de Sinterklaaswereld en dus kans maken om de titel winnaar Gouden Pepernoot 2012.

Kerstnummer Rob Zorn vanaf heden gratis te downloaden
25-11-2012 13:18:00
Het kerstnummer "Kerstfeest met jou" van Rob Zorn is vanaf heden gratis te downloaden vanaf z'n website www.robzorn.nl  Hij wilde een leuk gebaar maken naar de mensen die van zijn muziek houden en besloot het door Pascal de Vormer geschreven lied gratis te delen met 'n fans. De eerste reacties die hij kreeg waren supergaaf. Het is een echte Kerstmeezinger geworden met een hoog meezinggehalte.
Alex West in Single Top 100
24-11-2012 14:54:00

Alex West heeft zijn hit te pakken. De zanger uit Culemborg heeft al veel tracks op de markt gebracht o.a. "Het is weer toppie" "Dit is liefde" en "Da Da Da". De begin 2012 uitgebrachte track "Verdammt ik lieb dich" verscheen zelfs op de landelijk bekende Party Hits cd's. Alex West is een feestzanger bij uitstek, zo is hij in 2007 uitgeroepen tot de feestzanger van de Ski Hut in Rotterdam. De zanger is nu binnengekomen in de landelijke Single Top 100 op plaats 66 met "De Glimlach Van Een Kind."

25 november groot meezingfeest in Arnhem
24-11-2012 14:49:00

Morgen is het dan eindelijk zover. Dan knalt er uit diverse luidsprekers in het (horeca) centrum van Arnhem het Nederlandse lied. Vijf uur lang meezingen en meebrullen met de hits van toen en nu. In de diverse horeca gelegenheden kun je de volgende artiesten tegen komen Joop & Rudi, Marco Schouten, Marian Mayloo, Marlane (foto), John Enter, Super Hollands, Marco de Hollander en Janneke de Roo. Toppers van eigen bodem die garant staan voor sfeer en gezelligheid en een repertoire meebrengen met een hoog meezing gehalte.

Nieuwe cd van The Amazing Stroopwafels
24-11-2012 14:36:00

Na meer dan 6400 optredens en zeventien studioalbums komen The Amazing Stroopwafels met een nieuwe cd "Gewoon gebleven". De nadruk in de titel ligt op het tweede woord: de band is nooit weg geweest. Op de cd staan tien nieuwe nummers, waaronder een indringend lied over het 'Vergeten bombardement'. Op 31 maart 1943 troffen Amerikaanse bommenwerpers het havengebied van Rotterdam-West, maar behalve hun doel werden ook woonwijken geraakt. Er vielen 401 slachtoffers.

Festivalkaarten Eurosonic en Noorderslag 2013 binnen één dag uitverkocht
24-11-2012 13:55:00

De festivalkaarten Eurosonic en Noorderslag zijn evenals vorig jaar in één dag compleet uitverkocht. De kaartverkoop startte op zaterdag 24 november om 10.00 uur. Een kwartier later was het laatste ticket verkocht. Voor de conferentie zijn nog wel kaarten verkrijgbaar. Net als vorig jaar is Eurosonic Air opnieuw onderdeel van de programmering van Eurosonic.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool