RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Marco de Hollander lanceert nieuwe single
10-09-2012 18:22:00

"Het leven is te mooi" is de nieuwe single van Marco de Hollander. Met de release van deze potentiële hit doet hij de titel ‘vrolijkste volkszanger van Nederland’ opnieuw eer aan! Recent stonden zijn singles ´Ik zie altijd liefde in je ogen´ en "Mijn vriend" genoteerd in de Nederlandstalige top 30. En stonden deze platen ook in vele regionale hitlijsten. Met zes albums, drie dvd’s en talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meestgevraagde feestartiesten van Nederland.

Belgisch succes voor Dennis Jones
10-09-2012 18:11:00

Hét Belgische radiostation VBRO, dat in heel Vlaanderen te ontvangen is, heeft deze week het nummer “Ik Maak Van Jou Een Koningin” van Dennis Jones uitgeroepen tot Trotsplaat. Daardoor scoort Dennis Jones met zijn nieuwe nieuwe single een nummer 1 hit in België. Dennis heeft het nummer een aantal weken geleden uitgebracht en is blij verrast met dit succes. Veel radiostations in Nederland hebben het nummer hoog op de playlist staan, maar ook onze zuiderburen zijn blijkbaar erg enthousiast.

Debuutsingle voor Randy Watzeels
10-09-2012 18:06:00

"Die heerlijke zoen" is de titel van de debuutsingle van Randy Watzeels. Het nummer is geproduceerd door Laurens van Wessel in Studio ’69, te Zegge. Waarschijnlijk is hier de basis gelegd voor een prachtige zang carrière voor deze 15 jarige "nieuweling" in het vak. Hij weet zich op de bühne uitstekend staande te houden tussen de meer ervaren en grotere artiesten. Met deze éérste single waarop als tweede track "Het meisje van mijn dromen" staat hoopt Randy dat hij bij veel radiostations veelvuldig gedraaid zal worden.

Wim & Miranda presenteren nieuw album 'Dromen'
09-09-2012 19:28:00

Wim & Miranda – ‘het gezelligste duo uit Onstwedde’ – presenteren op zaterdagavond 13 oktober hun nieuwe album Dromen. Tijdens de cd-presentatie zijn er optredens van diverse artiesten: De Wuko, Ard Eggens, Jeroen Stevens, Liza Santanera, Bowe, Duo Johan & Henk en Duo Wim & Miranda zelf. Wim & Miranda zijn trots op hun nieuwe, tweede plaat en willen deze graag op feestelijke wijze presenteren voor een groot publiek.

Download gratis het duet 'Al jou woorden zijn te veel' van Gerrie Bischoff en Frank te Hennepe
09-09-2012 17:49:00

Afgelopen week was het dan zo ver. Gerrie Bischoff is samen met haar producer en vriend Frank te Hennepe de studio ingedoken van FH-Produkties in Winterswijk. Daar is het idee ontstaan om een duet op te nemen en het resultaat is een gezellig duet met de titel "Al jou woorden zijn te veel'. Het nummer is gratis te downloaden bij legaldownload. Het is de bedoeling dat dit najaar nog een single uit gaat komen van Gerrie. Of dit weer een duet wordt is nog een verrassing. Meer info: www.gerriebischoff.nl

Vrijdag 14 september uitgeroepen tot Doe Maar-dag
09-09-2012 17:36:00

“Als we nu jong waren geweest, hadden we onze muziek bij Top Notch uitgebracht”, zegt Hennie Vrienten. De Doe Maar-zanger heeft het natuurlijk over de recente samenwerking tussen een van de populairste Nederlandse bands ooit en het label van Kees de Koning. Vrijdag 14 september wordt alvast uitgeroepen tot Doe Maar-dag, want dan verschijnt de dubbel-EP met daarop zeven opnieuw opgenomen Doe Maar-nummers. Op diezelfde dag komt de zeer complete ‘Doos Van Doe Maar’ uit.

Nieuwe single voor Kevin Heiman
09-09-2012 16:27:00

Sinds afgelopen vrijdag is de nieuwe single "De zee zingt zijn lied" van Kevin Heiman verkrijgbaar op fysieke cd en als download. De uit Venlo afkomstige zanger is al lang geen onbekende meer in het volkszang circuit. Hij probeert telkens eigen eigen sound te creëren en dat lukt hem aardig. Kevin is blij dat hij eindelijk mag doen waarvan hij altijd gedroomd heeft. In 2005 werd hij ontdekt door Corry Geerlings. "Zijn muziek was uniek en origineel waardoor hij een eigen sound creeërde", aldus Kevin.

Antje Monteiro heeft de 'Oranje Kroon'
08-09-2012 15:38:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 10 september is dat ‘Wat een ander ook zegt’, de nieuwe single van Antje Monteiro. Het is de titelsong van de tv-serie Gypsy Girls, waarmee Antje debuteert als televisiemaker. Met de serie, die momenteel te zien is bij RTL4, wil ze iedereen laten kennismaken met de wereld van woonwagenbewoners. Het is de wereld waarin Antje zelf opgroeide en die nog steeds haar thuis is. De titelsong heeft ze geschreven samen met Tony Neef.

De laatsten der Mohikanen van de Indo Rock treden op in Hellevoetsluis
08-09-2012 05:24:00

Tijdens de koopzondag van 9 september vindt er een ‘nostalgische’ themamarkt plaats in het winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis, het grootste winkelcentrum op Voorne en Putten. Nu eens niet een gewone braderie maar meer een “Americana event” met o.a. Amerikaanse Classics, live muziek "the 50’s, 60’s en 70’s".  Riem de Wolff (Blue Diamonds) en Woody Brunings(van de fameuze The Crazy Rockers) hadden in het verleden nog maar één keer samen opgetreden.

Nieuwe single en videoclip van Trisha
07-09-2012 21:57:00

Trisha valt in de smaak bij de vele fans van Vlaamse artiesten. Haar drukke agenda enerzijds is daar het sprekend bewijs van, maar anderzijds de sterke aangroei van haar fanclub en de succesvolle verkoop van haar album die terug te vinden is bij Fnac, Media Markt en de Billboard-winkels, iTunes, maar die ook tijdens haar optredens te koop is. Haar prachtige stem, de leuke feestnummers die ze zingt en de tijd die ze vrijmaakt na elk optreden voor de fans, brengen haar steeds een stapje dichter bij de top.

Alweer een nummer 1 hit voor Jan Smit
07-09-2012 21:35:00

De nieuwe single van Jan Smit, getiteld “Altijd Daar”, komt vandaag direct op nummer 1 binnen in de single Top 100 van de GFK Dutch Charts. Daarmee komt voor de Volendammer de teller op maar liefst 16 nummer 1 hits in Nederland te staan! De tweede track op de single is het splinternieuwe liedje “Als Ik Wakker Lig”, dat nog niet eerder is uitgebracht. “Altijd Daar” is de opvolger van het duet met Gerard Joling, getiteld “Echte Vrienden”, dat afgelopen zomer eveneens op nummer 1 binnenkwam in de single Top 100.

Big, Black & Beautiful brengen gloednieuwe show
07-09-2012 21:10:00

Nederlands bekendste en populairste Diva’s Of Soul! Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot & Michelle David brengen een gloednieuwe show waarbij stilzitten onmogelijk is. Big, Black & Beautiful heeft zich ontwikkeld tot een van de meest inspirerende, trendsettende girlpower-groepen van de Nederlandse theaterwereld.

Clip 'als je auto rijdt' van Het IJsselduo online
07-09-2012 21:04:00

Sinds vandaag staat de clip van de nieuwe single "Als je auto rijdt" van Het IJsselduo online. Het is wederom zoals we van Arnold en Marianne gewend zijn een feestknaller echter deze keer met een boodschap voor alle verkeersdeelnemers. Nog steeds gebeuren er teveel ongelukken door onoplettendheid. In dit geval gaat om mooie vrouwen die de aandacht van mannen "vragen" door het dragen van sexy kleding. De productie lag in handen van Terry & Joly West en het nummer is uiteraard weer voorzien van de bekende IJsseduo sound.

Monique Smit populairste vrouwelijke presentator
07-09-2012 19:27:00

Tijdens de tweede editie van de Kindermediaweek maakten de presentatoren van de kinderprogramma’s kans op de Mediasmarties Award 2012. Kinderen stemden op hun favoriete mannelijke en vrouwelijke presentator. De absolute winnaar is Monique Smit o.a. bekend van de Kids Top 20. Volgende week wordt de mannelijke presentator bekend gemaakt. Vanmorgen werd Monique verrast op haar werk met de uitreiking van de Mediasmarties Award. 

Rij12 lanceert 'Leef je tijd'
07-09-2012 07:48:00

Rij12 komt met een nieuwe single. De formatie bestaande uit Richard van der Keur, Pim Moltzer, Benjamin Murck en Michel Zondag staat regelmatig in de Nederlandse theaters en op festivals. Op 2 april 2011 beleefde de theatershow `Leeftijd` van Rij12 de première in theater Musica in Rotterdam. Dit jaar presenteerde Rij12 hun debuutalbum ‘Kleurenzee’. Een cd met 14 prachtige songs. Op dit album volgt hun splinternieuwe theatershow ‘Kleurenzee’ waarmee Rij12 vanaf begin 2013 door het land trekt.

'Oehlala' hij is er de nieuwe single van Sidney Bischoff
06-09-2012 15:48:00

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk is de tijd dat Sidney het van de toren kan schreeuwen. Zijn nieuwe single"Oehlala" is verschenen. Een single waar de vrolijkheid vanaf spat en evenals de voorganger Eindelijk afkomstig van het schrijvers duo Heupink/Thijssen. Ook dit nummer is wederom opgenomen in de Soundwizard studio. Het typische Sidney sound komt geweldig naar voren en de liefhebber van deze Apeldoornse volkszanger kan dan ook gaan genieten.

Singlepresentatie Johan Heeren op 4 november in Roosendaal
06-09-2012 12:53:00

Johan Heeren presenteert op zondag 4 november 2012 bij El Corazon, Markt 36 te Roossendaal z'n nieuwe single "Alles of niets". Tijdens de singlepresentatie zijn er gastoptredens van Jessica Malfait, Tina van Beeck, Denans, Rinus Ponsen, het Woonwageduo, Marco Kanters, Sander Kwarten, Rinus Werrens, Belinda & José, Patrick Dano, Christian, Disco Swingtime en Theo van Cleeff die tevens de single uit zal reiken. De presentatie is in handen van Ton Jooren. De aanvang is om 14.30 uur en de zaal gaat open om 14.00 uur. De entree bedraagt inclusief single € 7.50. De 44 jarige zanger uit Roosendaal heeft wel iets met het woord "Alles" in de titel  van een lied. In 2008 behaalde hij met z'n single "Alles" landelijke bekendheid.

Charly Luske komt deze week met nieuwe single
06-09-2012 04:19:00

‘Meant To Be’ is de nieuwe single van Charly Luske die op 7 september verschijnt. De muziek is geschreven door niemand minder dan Guy Chambers die verantwoordelijk is voor grote hits van o.a. Robbie Williams, Kylie Minogue, Katie Melua en Marlon Roudette. Patrick Monahan, die bekendstaat als de frontman van de populaire band Train, heeft de tekst van de single geschreven. Charly heeft de single opgenomen in de studio van producer Oscar Holleman, die eerder heeft gewerkt met bands als Within Temptation en Krezip.

Website aanstormend talent Manouk Pheifer online
06-09-2012 00:04:01

Sinds zaterdag 1 september is het world wide web een website rijker, namelijk die van musical, zang & acteertalent Manouk Pheifer. Manouk (9 jaar) is een echte spring-in-’t-veld. Acteren, dansen en zingen, ze vindt het allemaal superleuk om te doen! In één jaar tijd heeft zij op verschillende vlakken ervaring mogen opdoen. Zo was ze te zien als Keesie in de musical Kruimeltje, stond ze op het podium bij oa. de Efteling, Hitz voor Kidz & Alles Kids in Drenthe en figureerde voor de familiefilm Bobby en de Geestenjagers.

Grote run op tickets HuneFestival Ruinerwold
05-09-2012 21:52:00

Met de komst van Kane, Ilse DeLange en Nick & Simon heeft het HuneFestival in Ruinerwold een meer dan volwaardig programma samengesteld. Daar komt nog eens bij dat al deze artiesten vlak voor het festival met nieuw materiaal op de proppen komen. Is het toeval of heeft het zo moeten zijn? De organisatie koos voor de komende editie van het HuneFestival, wat plaats vindt op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober, bewust voor een bredere programmering met bekende namen, zodat iedereen iets van zijn gading kan vinden.

Dennie Christian opgenomen in kliniek
05-09-2012 17:35:00

Dennie Christian is opgenomen in een kliniek in Duitsland. Dat laat z’n manager Pierre Bertels weten aan TV Oranje Shownieuws. Afgelopen maandag zou hij om 12.30 uur aanwezig zijn bij Studio 21 in Hilversum voor de repetitie van het “Gala voetballer van het jaar”. Hij heeft zich telefonisch afgemeld en dat terwijl Dennie er ontzettend veel zin in had. Afgelopen weekend had hij diverse optredens staan in België en Nederland. Na het laatste optreden in het Belgische Koekelare heeft Dennie nog contact gehad met z’n manager en vertelde nog dat alles perfect was verlopen, maar dat hij erg moe was en ging slapen. Daarna kregen zowel Pieree als z’n vrouw Roswitha geen contact meer met hem.

Django Wagner presenteert nieuw album in Nuenen
05-09-2012 17:00:00

Op donderdag 4 oktober presenteert Django z'n nieuwe album “Als De Nacht” bij "Collse Hoeve Collse Hoefdijk 24 te Nuenen. Natuurlijk zal hij daarbij liedjes van zijn nieuwe album laten horen. Ook zijn er gastoptredens van onder meer Stef Ekkel, Jaman, Wesley Klein, Vinzzent, en Sieneke. De zaal gaat open om 19.00 uur"en de entree bedraagt € 17.50 inclusief het album het nieuwe album. Django is ontzettend trots op dit album: "Als zanger wil ik mezelf blijven ontwikkelen, met dit album laat ik zien waar ik sta in het leven.

Henkie's surprise party krijgt vervolg op 15 september
05-09-2012 07:59:00

Op zaterdag 15 september organiseert zanger Henk Kamphuis met zijn team voor de tweede keer een fantastische avond onder de naam Henkie's surprise party. Na de succesvolle eerste editie in partycentrum en congrescentrum Het Zand is er nu gekozen voor partycentrum Het Vechthuis in Utrecht. Welke artiesten er komen optreden blijft tot op de avond zelf een verrassing en een speciale surprise act zal tot een ieders verbazing doen staan.

Nieuwe single Otto Roona
04-09-2012 20:16:00

De uit Roden afkomstige zanger Otto Roona zal op 5 september zijn nieuwe single presenteren. Het is inmiddels de derde single van Otto in zijn debuut jaar, uitgebracht onder het label van L & G producties en heeft de titel  "Voor jou". De presentatie zal plaatsvinden in cafe de Buurvrouw in Leek aan de Tolberterstraat. Aanvang: 21.30 uur. De single zal worden uitgereikt door Lucas en Gea, die ook verantwoordelijk zijn voor de productie en samen met Otto de tekst schreven. Binnenkort zal ook de bijbehorende videoclip te zien zijn.

Marco de Hollander zet Sporthal de Vlinder in Ter Aar op z’n kop op 27 oktober
04-09-2012 19:48:00

Op zaterdag 27 oktober 2012 zet Marco de Hollander zet Sporthal "De Vlinder" op z’n kop en haalt het beste van Nederlandstalige bodem naar Ter Aar tijdens het Het Hollandse Sterren Gala. De ingrediënten voor deze avond zijn:  zijn: Sieneke, Dennie Christian, Mieke, Ronnie Tober en Helemaal Hollands en uiteraard een mooi concert van Marco de Hollander.

Nieuwe single voor Jack Vermeulen
04-09-2012 19:16:00

Al zijn levenlang treedt de gezellige Jack Vermeulen onder het motto " Voor ieder publiek  de juiste muziek" op bij feesten en partijen. Hij liep al een hele tijd rond met het idee van dit liedje waar hij zelf zo enthousiast  over was om een samenwerking aan te gaan  met topproducer Manfred Jongenelis. Het is dan ook een super productie geworden waar je happy van wordt aldus Jack. De titel van het nummer is 'If you're happy clap your hands".

Derde operatie voor Justine Palmelay
04-09-2012 18:09:00

Justine Pelmelay heeft gisteren in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan de IJssel een spoedoperatie ondergaan. Voor de 53-jarige zangeres was dit de derde operatie binnen een week. Justine werd op zondag 26 augustus, een dag nadat ze deelnam aan het SBS-programma ‘Sterren Springen op Zaterdag’ van Gerard Joling, met hevige buikpijn in het ziekenhuis opgenomen.

Country Wytske voorziet de mooiste klassiekers van pakkende Friestalige teksten
04-09-2012 16:13:00

Country Wytske  staat garant voor een daverende Fryske Feestavond……swingend, melodieus, energiek en gezellig!! De mooiste countryklassiekers heeft zij voorzien van een pakkende Friestalige tekst die makkelijk door het publiek kan worden meegezongen. Met de release van het album "lit my mar gewurde" verschijnt het derde album van Country Wytske. Hiermee is ze een van de meest productieve Friestalige zangeressen. Evenals de vorige 2 album staat ook dit album wederom bol van de country klassiekers in een Friestalig jasje.

Nieuwe single en album voor Normaal
04-09-2012 08:13:00

De track ‘Mien missie’ is afkomstig van het nieuwe album Halve Soul Helemoal Høken van de grondleggers van de boerenrock, Normaal. Het album komt op 7 september uit.  Het is het 35e album van de band. Frontman Bennie Jolink en zijn band laten zich op dit album van hun scherpste kant horen. Zo worden o.a. de rol van de media, platenmaatschappijen én de politiek flink aangepakt. Ook politicus Geert Wilders moet het ontgelden, hij krijgt in het nummer ‘Heb I-J Dat Ok’ flinke kritiek.

Succesvolle avond 'De Vliegende Schijven'
04-09-2012 07:55:00

Zaterdag 1 september werd er een groot feest gehouden ter ere van het 10 jarig bestaan van "De Vliegende Schijven" (Radio Parkstad). Mensen konden genieten van Lucas en Gea, Evert Baptist, Jacob en Ada, Johan en Henk, Rüdiger Schima, Twinrose, Rika, Arjan Venemann, Robert Schuuring, Jan Vaartjes, Bert Zwier, Jeroen Stevens, Lammert Grofsmid, Jan Doddema. Paul Posthuma en Jan v/d Beld (Jan en Zwaan).

Jannes live in Ahoy - UITVERKOCHT
04-09-2012 00:40:00

Zaterdag 8 september maakt Jannes zijn droom waar in een uitverkocht Ahoy. Dan staat hij namelijk voor de eerste keer in zijn leven met een spectaculaire show ‘Jannes live in Ahoy 2012’ in de Rotterdamse poptempel. Onder begeleiding van een zestienkoppige liveband zal hij zijn grootste hits ten gehore brengen, maar natuurlijk ook enkele prachtige nummers van zijn nieuwe album ‘Op Volle Kracht.’ Het concert van Jannes vindt plaats in een compleet uitverkocht Ahoy, wat in deze tijden toch als redelijk uniek gezien mag worden.

Derde Groots met een zachte G concert op zondagmiddag 9 juni 2013
04-09-2012 00:33:00

Nog maar een paar weken geleden stond Guus Meeuwis het zweet van z'n voorhoofd te vegen na het laatste Groots met een zachte G concert van 2012. Nu mag de Brabander vol trots aankondigen dat er een derde concert bij komt in 2013! En wel op zondagmiddag 9 juni. In 2013 reizen ze met het hele circus alweer voor het achtste jaar op rij naar het Philips Stadion. Groots met een zachte G is zowaar een traditie geworden en daar zijn we ontzettend trots op, aldus Guus.

Internationaal Accordeon Festival in Hoogezand-Sappemeer
03-09-2012 12:43:00

Adri Kruijer presenteert op zondag 14 oktober de 19e editie van het Internationaal Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer in theater het Kielzog. Grote publiekstrekker is de uit Frankrijk afkomstige Julie Blocher met haar 17 jaar. Zij is de jongste deelneemster ooit tijdens dit Internationaal Accordeon Festival en is winnares van de Grand-Prix International. Op haar tiende maakte zij al haar TV debuut en heeft inmiddels 2 CD`s op haar naam staan. Dieter Holmersma uit het Groningse Zevenhuizen zal voor u Oberkrainer en Oostenrijkse volksmuziek spelen van o.a. Slavko Avsenik e.v.a. Gerrit Jansen uit Dordrecht zal de stemming erin brengen met herkenbare meezingrepertoire van toen en nu en speelt lekkere swing- en foxtrotjes, kortom u blijft niet stil zitten op uw stoel en hij zal u zeker vermaken deze middag!

Gre Parelmoer met nieuw album in de Album Top 100
03-09-2012 08:41:00

Het gaat Gre Parelmoer erg voor de wind. Haar single "De Bardans" krijgt enorm veel airplay op de diverse radiozenders en staat al enkele weken genoteerd in de Feesttop 20. Deze week zelfs doorgestegen naar een 2e plaats. Maar ook haar album "Liefs van" krijgt veel aandacht. Vele radiozenders hebben aangegeven meerdere tracks in hun speellijsten op te nemen en bij RTV Hollands Midden was het vorige week album van de week. Ook deze week heeft ze iets te vieren want het album is op nummer 45 binnengekomen in de Dutchcharts Album Top 100.

14 jarige Country star Laura van den Elzen op groots DCMA Awards gala
03-09-2012 08:26:00

Met 12 jaar stond Laura van den Elzen al in de finale van RTL4 programma MyNameIs als Tina Turner en Miley Cyrus. Wekelijks trok dit programma miljoenen kijkers in Nederland en België. In deze finale noemde Albert Verlinde haar de onbetwiste nr. 1. Na verschillende grote optredens in het land, diverse nummers op iTunes, meer dan 1.000.000 views op haar Youtube kanaal, benoemd als Ambassadeur van wereldorganisatie WorldVision en een geweldige nieuwe single" Girls Just Wanna Have Fun" zorgt ze voor grote belangstelling.

Berry Daamen presenteert nieuwe single in Terheijden
02-09-2012 19:42:00

Nadat Berry Daamen in 2010 z'n debuutsingle "Jij bent m'n superster" lanceerde kreeg hij de smaak te pakken en er volgden in rap tempo nog eens twee singles. Op zaterdag 6 oktober 2012 presenteert de 18 jarige zanger uit Terheijden bij Partycentrum "De Gouden Leeuw", Raadhuisstraat 13 in z'n eigen woonplaats z'n nieuwe single. Vanaf 20.00 uur zijn er gastoptredens van Mulder & Mulder, Jolanda Zoomer, Jan van Est, Joeri Plazier, Mike Angelo, Johan Linssen, Sharon Dee, Guney en Bart van der Stelt. De entree bedraagt inclusief single € 5.00. Berry laat verder weten dat de clip enkele weken geleden op het strand al op is genomen met heel veel mooie dames. Nou.....wij laten ons verrassen. Meer info: www.berrydaamen.nl

Mike & Colin hebben de 'Oranje Kroon'
01-09-2012 15:48:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 3 september is dat 'Mooi in het kwadraat', de nieuwe single van Mike & Colin. Vorig jaar won dit duo een Buma NL-Award in de categorie 'Beste Nieuwkomer' en inmiddels horen ze bij de vaste gasten van Nederlandse muziekfestivals en radio- en tv-programma’s. Dit nieuwe nummer is opnieuw zo'n catchy, feelgood meezingliedje waarmee ze zo’n succes boeken. De clip van 'Mooi in het kwadraat' is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Prijsvraag 'Jannes Live in Ahoy' Win 2 vrijkaarten voor de 1e ring!
01-09-2012 12:41:00

Eindelijk! Op veler verzoek is het zover. Jannes, koning der piraten, verzet zijn bakens en zet koers richting Ahoy Rotterdam! Zaterdag 8 september 2012 zal het sportpaleis spontaan worden overvallen door een enorme schare liefhebbers van de Hollandse muziek. Jannes gaat er samen met zijn fans een geweldige avond van maken. Ondanks zijn nuchtere kijk op zaken, is hij trots in de voetsporen te mogen treden van wereldsterren als Paul McCartney, Neil Diamond en John Denver. Meer informatie vind je op de website van Jannes.

Groot meezingfeest op Corsomaandag ( 3 september) in Zundert
01-09-2012 12:03:00

Zoals we in voorgaande jaren al gewend waren zal er op Corsomaandag 3 september a.s. in het centrum van Zundert wederom een groot meezingfeest plaatsvinden. Het geheel vindt plaats voor Eetcafé “Den Soete inval “ in de Molenstraat. Tussen 14.00 uur en 24.00 uur zal er een aaneenschakeling zijn van optredens door diverse artiesten. De artiesten die er voor zullen zorgen dat het één groot meezingfeest gaat worden zijn; Jeroen Spierenburg, Anita, Johnny Gold, Yoeri L’Abée, Roger van Meer, Bob Offenberg, Marco Kanters, Collin, Marco de Hollander, Randy, Tommy Lips, Daarom?!, de Winnaars Corsong 2012, Double D Drive in Show e.v.a. Corsomaandag staat, naast het bekijken van de schitterende praalwagens, ook bekend om zijn gigantische straatfeest in de Molenstraat.

Edsilia Rombley druk met haar boek 'Huggybird en de magische toverballen'
01-09-2012 11:48:00

In de afgelopen weken is Edsilia Rombley druk in de weer geweest met het nieuwste Huggybird boek. Het bedenken van het onderwerp, de synopsis, het schrijven van de teksten en het meebepalen en aansturen van alle tekeningen.  Voor Edsilia was het snel duidelijk dat in het boek kleuren, snoep en toverballen een rol zouden spelen. Speels en dichtbij de belevingswereld van kinderen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl