RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Maak kennis met Quincy
05-03-2012 17:49:00

Nederland is een nieuw, fris talent rijker. Op 26 maart aanstaande komt Quincy’s debuutalbum “Lopen Naar Het Licht” officieel uit. De nieuwe single ‘Hoe Ver Moet Ik Gaan’ geldt als officiële aftrap van een omvangrijke PR campagne. Ook heeft Quincy in februari zijn nieuwe videoclip van ‘Hoe Ver Moet Ik Gaan’ opgenomen die te zien is op Youtube. Het debuutalbum van Quincy dat 26 maart verschijnt, op dezelfde avond als zijn eerste concert, bevat naast de uitgebrachte singles ook nieuwe, frisse Nederlandstalige popliedjes.

Dinner-show van Frank Verkooyen groot succes
05-03-2012 17:33:00

Zondag 4 maart was het zover, het 25 jarig jubileum van Frank Verkooyen werd groots gevierd in 'The Happening' te Rijsbergen met een dinnershow. Vele mensen hebben genoten het diner en nog meer van de diverse optredens van o.a. John de Bever, Wim Dalmee en natuurlijk Frank Verkooyen. Feest begint wel degelijk met een F!

Glennis Grace ontvangt platina plaat!
05-03-2012 17:26:00

Uit handen van Carlo Boszhard en Irene Moors ontving zangeres Glennis Grace een platina plaat voor haar album “One Night Only” tijdens de uitzending van “Life4You.” Er zijn ondertussen meer dan 50.000 exemplaren verkocht wat goed is voor de platina status. Glennis werd totaal verrast door de award en reageerde emotioneel: ‘Wauw, ik weet niet wat mij allemaal overkomt het afgelopen jaar.

Frans Duijts op het Schlagerfestival in Hasselt
05-03-2012 17:15:00

Frans Duijts zal dit jaar op het podium staan van het bekende Schlagerfestival in het Vlaamse Hasselt. Dat de Brabantse zanger erg populair is in Nederland en België is de organisatie van dit festijn niet ontgaan. Vandaar de uitnodiging om zijn ding te komen doen voor de meer dan 60.000 Schlagerliefhebbers. In Nederland én Vlaanderen is nu het nieuwe album van Frans Duijts – “Alles Met Je Delen” sinds vorige week verkrijgbaar. Het album in Vlaanderen heeft een aangepaste tracklist.

Sharon Doorson tekent platencontract bij Cloud 9 Music!
05-03-2012 17:06:00

Sharon Doorson, halve finaliste van The Voice of Holland 2, heeft een overeenkomst gesloten met platenlabel Cloud 9 Music. Sharon werd na haar deelname aan de succesvolle talentenshow door verschillende labels benaderd, maar koos voor het label die ook Leonie Meijer, Shary-An en Jr. Songfestival winnares Rachel Traets onder hun hoede hebben. Sharon duikt binnenkort de studio in om haar debuutsingle op te nemen. 

Arnold Hofmans geeft nieuwste single gratis weg
05-03-2012 17:00:00

Om alvast een voorproefje te geven van het nieuw in mei uitkomende album van Arnold Hofmans heeft de zanger i.s.m. Rood-Hit-Blauw Produkties besloten de nieuwste track “Waarom fluister ik je naam nog” gratis weg te geven. De single is verkrijgbaar via www.legaldownload.net. De track zal een ieder bekend in de oren klinken, maar door de samenwerking tussen Kees Tel en Arnold Hofmans is er een geheel nieuwe versie ontstaan. Door klanken van moderne Rock ’n Roll is de plaat een lekker dansnummer geworden.

Albumpresentatie Matthijs Koning
05-03-2012 16:46:00

Het eerste album van Matthijs Koning is een feit!  Inclusief de hits “Sleutel van jouw hart”, “Hallo hallo”  en “Dans met mij”. Waarvan de hit “Hallo hallo” al 17 weken in de Nederlandstalige hitlijsten staat.  Aanstaande zondag wordt het album gepresenteerd, onder live begeleiding van showband "Sez You". Inclusief gastoptredens van Rob van de Stapmolen en Henk Dissel. Het geheel vindt plaats op  zondag 11 maart 2012 bij  Discotheek Oscars, Wilhelminalaan 6 te Raamsdonksveer. De aanvang is om 15.00 uur en de deur gaat open om 14.30 uur. 

Gastoptreden Paul Turner lekte te vroeg uit
05-03-2012 16:22:00

Het gastoptreden dat Paul Turner verzorgt bij Toppers in Concert 2012 zou pas vanavond bekend worden gemaakt. Benno de Leeuw (manager van de Toppers) had afspraken gemaakt met RTL Boulevard over de primeur en vanavond zou er een persbericht verstuurd worden. 'De meeste edities van Toppers hebben we wel een kandidaat of kandidaten uit talentshows als Popstars, Idols of X-Factor gehad die we een kans geven dit mee te mogen maken. Het is waanzinnig om een nieuwe artiest zo'n podium en prachtige ervaring te kunnen geven.

Gabriello neemt nieuwe nummers op in Dublin
04-03-2012 21:00:00

Hoewel Gabriello net een nieuwe single uit heeft duikt de zanger alweer de studio in om nieuwe nummers op te nemen. De Vlaamse artiest die in Nederland momenteel hoog staat in de toplijsten van de downloadportals nam de muziek van de single “Ik had je lief” op in Dublin en op de Dominicaanse Republiek. Ook voor de nieuwe tracks zal Gabriello afreizen naar Dublin om daar weer samen te gaan werken met Ierse muzikanten. De nummers zullen dan live worden ingespeeld.

Denans en DJ Marco presenteren nieuw programma bij Radio Suc6FM
04-03-2012 16:27:00

Vanaf maandag 5 maart start Radio Suc6fm met het nieuwe radioprogramma "Volle Vaart". Iedere werkdag van 14.00 uur tot 15.00 uur presenteren Hans van Aalst (Denans) en DJ Marco dit nieuwe programma. Het concept is geheel nieuw en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. Hoofdzakelijk worden er up-tempo nummers gedraaid waarvan 50% Nederlandstalig. Jaren geleden presenteerde Hans al diverse radioprogramma's.

Sokkies treden op tijdens benefietavond
04-03-2012 16:02:00

Op zaterdag 10 maart treden De Sokkies op tijdens de benefietavond voor Henk Meijer. Deze 54 jarige Warnsvelder is heel zijn leven al licht spastisch. Sinds kort is er een behandeling (neurofeedback) die hem heel veel verbetering brengt in het praten lopen en algehele coördinatie.

Paul Turner gast bij Toppers in Concert 2012
04-03-2012 06:21:00

De extravagante Paul Turner, finalist in The Voice Of Holland, zal een gastoptreden verzorgen bij Toppers in Concert 2012.  De 25-jarige razend populaire zanger zal op 17, 18 en 19 mei te zien zijn in het grootste 'over de top' meezingfeest van Nederland in de Amsterdam ArenA. "Dit is echt ongelooflijk mooi om mee te maken, wat een kick" jubelt Paul Turner. De Toppers kondigden onlangs een extra concert aan op Hemelvaartsdag 17 mei. Met deze drie concerten komt de teller totaal op het jubileumaantal van  25 (!) Toppers-concerten in 8 edities. In het Hemelvaartweekend wordt het dus weer drie avonden meezingen en swingen.

René Becker is 'Hollandse Nieuwe'
03-03-2012 19:45:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 5 maart is dat René Becker met 'Want vanavond'. Het eigen geluid van de goedlachse Groninger is in dit vrolijke uptempo nummer weer duidelijk te horen. Na zijn eerdere successen met nummers als ‘Jij bent een Wonder’ en ‘Als een Komeet‘ hoopt René met deze nieuwe single opnieuw een dikke hit te scoren. De clip van ‘Want vanavond’ is als 'Hollandse Nieuwe' een week lang volop te zien bij TV Oranje.

In april debuut cd-album voor Jaman
03-03-2012 07:24:00

De clip van de laatste single van Jaman is op youtube binnen een maand al meer dan 40.000 keer bekeken! "Dat ging snel voorbij" staat deze week in de Mega Top 100 op nummer 50 en bij RADIONL staat de plaat in de top 10, op nummer 4! De carrière van Jaman is met zekerheid niet snel voorbij omdat aan alles is te merken dat Jaman enorm in de lift zit. Overal waar Jaman optreedt zijn de reacties zeer positief. Volgende maand zal zijn eerste cd-album verschijnen.

Nieuwe single Stef Ekkel
03-03-2012 07:12:00

De opvolger van de succesvolle feestsingle "Waarheen, waarvoor" is uit. De titel van het nummer is "De zwerver van Amsterdam". Donderdag 1 maart werd in de hoofdstad de videoclip opgenomen die zeer binnenkort in première zal gaan. Stef Ekkel is die volkszanger met het herkenbare stemgeluid en talloze hits zoals " Op een terrasje", "Ik schrijf je naam" en natuurlijk zijn mega hit "De Woonboot".

Geslaagde 2e editie Amsterdam Live
03-03-2012 07:03:00

Vrijdagavond 2 maart was het 2e muziekfestijn “Amsterdam Live” van dit jaar in The Sand te Amsterdam. Afgelopen februari was het heel slecht weer en vele mensen konden daarom niet naar de Hoofdstad. De organisatie en de artiesten hadden daarom besloten de avond opnieuw te organiseren en iedereen een kans te geven alsnog te genieten .

Frans Bauer nept John de Bever in Radioshow!
03-03-2012 06:52:00

Dat Frans Bauer succesvol is in zijn grappen op televisie, is bekend. Wekelijks weet hij miljoenen kijkers te boeien met zijn programma Bananasplit. Vrijdagnacht haalde hij op de radio een Bananasplit-grap uit in het door hem gepresenteerde Brabantse Nachten Zijn Lang. In een melige bui kwam de zanger uit Fijnaart op het idee om zijn collega John de Bever uit Den Bosch in de maling te nemen. Dat deed Bauer op geheel eigen wijze.

Vijf jaar TV Oranje Shownieuws
03-03-2012 00:25:00

Het TV Oranje Shownieuws viert deze week haar eerste lustrum. De rubriek werd op 1 maart 2007 gelanceerd op de site van TV Oranje. Shownieuwsredacteur Gert Reehuis (foto) plaatst dagelijks het laatste nieuws over Nederlandse artiesten. Net als bij TV Oranje krijgt ook de artiest ‘in de dop’ daarbij alle ruimte om nieuwtjes bekend te maken.

Edwin van Hoevelaak maakt feestknaller voor de Westendorf feestweek
03-03-2012 00:19:00

Jaarlijks reizen Nederlandse topartiesten en honderden liefhebbers van het Nederlandse lied af naar de feestweek in Westendorf. Ook Edwin van Hoevelaak reist ieder jaar af naar de feestweek. Reden genoeg om hiervoor het nummer “Westendorf” te schrijven! In Westendorf is inmiddels ook laaiend enthousiast gereageerd!  De feestknaller zal vanaf heden regelmatig op de radio voorbij komen. Het grootse muziekspektakel vindt van 10-17 maart 2012 plaats in het Oostenrijkse Brixental, waarbij RADIONL ook aanwezig is. 

Janneke de Roo ook komende maand niet op het podium
02-03-2012 07:25:00

Nadat vorige maand door de doktoren haar absolute rust is voorgeschreven gaat het de goede kant echter is ze nog niet de ' oude' Janneke de Roo. Dat zal nog enige tijd in beslag nemen en daarom is er besloten dat ook de gehele maand maart er geen optredens zullen zijn van Janneke de Roo. "Bijzonder spijtig want er stonden zulke leuke optredens op het programma" aldus Janneke..Ze had gehoopt om het podium weer op te gaan maar begrijpt dat ze haar tijd moet nemen. "

Theatertour Koper Rowwen Hèze loopt richting einde
02-03-2012 07:17:00

De Theatertour Koper van Rowwen Hèze loopt richting het einde. Veel theaters zijn aangedaan en er staan er nog een aantal op de agenda (Venray, Uden, Amsterdam en Weert). Op donderdag 8 maart speelt de band in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens deze voorstelling worden er opnames gemaakt.

Opvolger voor Jacco Haker
01-03-2012 12:08:00

Als kleine jongen was Jacco Haker al bezeten van muziek en speelde hij"bandje" met m'n broer. Geïnspireerd door het gitaarspel van zijn oom is z'n liefde voor de gitaar gestart. Van z'n eerst verdiende geld kocht hij een elektrische gitaar. Vanuit de gitaarlessen die Jacco toen volgde werden er bandjes geformeerd. In de puberteit trad hij al regelmatig op en rond z'n 20e was hij met z'n toenmalige band bekend in de omgeving van Heemskerk. Sinds die tijd heeft hij gespeeld in meerdere bands met diverse artiesten en samenstellingen.

Wesly Bronkhorst presenteert nieuwe single
01-03-2012 10:53:00

Met gepaste trots presenteert Wesly Bronkhorst zijn nieuwe single “Kom allemaal maar in mijn armen” feest van de bovenste plank. Het jaar 2012 is enorm goed begonnen voor Wesly Bronkhorst met leuke optredens en prachtige evenementen en overal was het feest.  Deze week zullen de opnames van de videoclip afgerond worden en zullen er diverse promotionele activiteiten rondom de nieuwe single gepland staan.  Vanaf 1 maart  a.s. is de nieuwe single van Wesly Bronkhorst verkrijgbaar via alle bekende download portals.

Hoofdrol voor Winston Post in musicalklassieker De Jantjes
01-03-2012 10:30:00

Winston Post, speelt komend seizoen de rol van Mooie Leendert in de nieuwe versie van de Nederlandse musicalklassieker De Jantjes van producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen. Naast Winston zijn onder andere Willeke Alberti  in de rol van Na Druppel, Rosalie de Jong (Mary Poppins, Droomvlucht) en Lucie de Lange (Bessen) te zien. Deze nieuwe versie van De Jantjes gaat zondag 23 september 2012 in de Wim Sonneveld Zaal van het DeLaMar Theater in première en is tot en met 15 maart 2013 te zien in de Nederlandse theaters. Artistiek producent Hans Cornelissen; “Mooie Leendert is een lastig te casten personage.

Zeven jaar na debuut cd komt Zangeres Grace met nieuwe single
01-03-2012 10:15:00

We hopen niet dat Grace de titel van haar nieuwste single "Now it's enough" letterlijk gaat nemen want voor velen buiten de provincie Zuid Holland is dit de eerste kennismaking met een zangeres die inmiddels meer dan 25 jaar actief is als zangeres. De eerste 16 daarvan weliswaar als leadzangeres van een top 100 band maar de laatste 9 jaar als solo zangeres. In het jaar waarin ze haar 10 jarig solo jubileum zal gaan vieren zal ook de rest van Nederland kennis gaan maken met deze zangeres die echt van 'alle' markten thuis is. Natuurlijk door haar muzikaleachtergrond bij de top 100 band is ze in staat om zowel country, Nederlandstalig, Engelstalig disco, rock en roll, ballads ten gehore te brengen.

Kaartverkoop Dance Valley 2012 van start
29-02-2012 13:54:00

De kaartverkoop van de achttiende editie van Dance Valley is begonnen. Het festival wordt dit jaar progressiever dan de voorgaande edities en brengt een aantal nieuwe areas en nieuwe muziekstijlen. UDC heeft twee bijzondere primeurs voor de kaartverkoop: gespreide betaling en een speciaal jongerenticket. Vanaf 2012 duikt Dance Valley niet meer koste wat kost in de internationale strijd om de beste dj-namen, maar selecteren de bookers vooral op progressiviteit.

CD presentatie Asman in Assen
29-02-2012 13:32:00

Afgelopen zaterdag presenteerde de band Asman het nieuwe album 'Bijna Voor Elkaar' aan pers en genodigden in het RTV Drenthe gebouw in Assen. Arwin Warners, een van de zangers van Asman, overhandigde alhier het eerste exemplaar van het album aan Burgemeester Sicko Heldoorn, geboren en getogen in Friesland, die aangaf extra blij te zijn met de nieuwe plaat, omdat de plaat opgenomen en geproduceerd is in Leeuwarden door twee rasechte Friezen. De cd is namelijk opgenomen onder leiding van Sytse Broersma en Nico Outhuijse.

Nieuwe single voor Jack Kunkels
29-02-2012 13:23:00

Eindelijk zijn ze er samen uit……. Topproducer Kees Tel en zanger Jack Kunkels vinden dat Nederlandstalige muziek tijdloos en oer-Nederlands moet klinken! Restricties van radiozenders bewegen artiesten vaak om nummers met een moderne & internationale pop sound uit te brengen, teneinde opgenomen te worden in de playlists. Jack en Kees zijn van mening dat dit ten koste gaat van de authenticiteit van de Hollandse gezelligheid die zo kenmerkend is voor de Nederlandse stemmings- en volksmuziekcultuur waarop zij erg trots zijn.

Frans Bauer nieuwe radiopresentator bij Omroep Brabant
29-02-2012 12:00:00

Frans Bauer is de nieuwste aanwinst in het radioteam van Omroep Brabant. Althans, voor een nacht. De zanger uit Fijnaart neemt aanstaande vrijdag met presentator Jordy Graat plaats achter de microfoon voor Brabantse Nachten Zijn Lang. Tussen 00.00 en 02.00 uur draait Frans zijn eigen muziekkeus en is er ruimte voor luisteraars.

John de Bever & Charlène zetten zich in voor de Voedselbank!
29-02-2012 09:20:00

Op vrijdagmiddag 2 maart, tijdens een exclusief privé-optreden, presenteren John de Bever & Charlène hun eerste duet-single ‘Als je alles hebt (dan kun je veel verliezen)’ aan de cliënten van de Voedselbank uit Den Bosch en omstreken. Deze dag draait volledig om deze organisatie, die wekelijks ruim 50.000 mensen (landelijk) voorziet van voedselpakketten. De tekst van de single, geschreven door Emile Hartkamp, heeft het duo overtuigd de Voedselbank te supporten: de cliënten uit regio Den Bosch worden speciaal ‘gevoed’ .

Sander Kwarten gaat weer voor plek in de single Top 100
29-02-2012 09:15:00

Sander Kwarten stond al jong op het podium te zingen. Zoals veel van zijn (jonge) collega’s deed hij ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij menigeen won. Uiteindelijk leidde dat tot, onder productie van Manfred Jongenelis, de single ‘Leef vandaag’.  In 2010 maakte Sander de overstap naar DJ Goldfinger ( Waylon van der Heijden, Met hem nam hij de single ‘Dromen’ op, een heerlijk uptempo nummer met een hoog accordeongehalte.

Wesley van der Steen komt met vrolijke nieuwe single
29-02-2012 09:04:00

Bij muziekliefhebbers staat hij bekend als Wes van der Steen uit Liempde. We hebben het over Wesley van der Steen. Wes zingt het Nederlandstalig repertoire vanaf eind 2008 in cafés, discotheken en zalen ,en mocht al diverse malen op grote muziekpleinen staan met o.a. Jan Smit, Frans Duijts, Peter Beense ,Patty Brard ,Koos Alberts Danny de Munck, e.v.a. Zijn grote voorbeelden zijn :van Jeroen v. d. Boom, Thomas Berge en René Schuurmans. In septembert 2009 bracht Wes zijn debuutsingle uit genaamd “Jij bent die vrouw ”. De tekst van zijn debuutsingle single werd geschreven door zijn Opa “Wim van Gulick “.

Manuela Rokven presenteert nieuwe single in Goirle
29-02-2012 08:51:00

De Brabantse Manuela Rokven die vanaf 15 jarige leeftijd aan de weg timmert als zangeres van het levenslied, presenteert op 24 maart 2012 haar nieuwe single met  “7 Dagen , 7 Nachten” / “Wat een mooie ogen”. Op 15 jarige leeftijd mocht Manuela van haar ouders kiezen tussen een single opnemen of een brommer voor haar 16de verjaardag, Omdat zingen altijd al een grote wens was werd de keus voor het opnemen van een single al heel snel gemaakt. Haar ouders namen contact op met tekstschrijvers en zo kwam in mei 1988 Manuela’s 1ste single.

Inbraak in auto Albert van Benthem
28-02-2012 22:50:00

Zanger Albert Casanova (van Benthem) is in de nacht van maandag op dinsdag 27 op 28 februari jl. slachtoffer geworden van een auto inbraak! Albert is hevig geschrokken toen hij naar zijn auto liep en een ingeslagen achterraam opmerkte! Nog niet bewust van de ernst liep Albert naar de voorzijde alwaar alle deuren ontgrendeld waren! Toen bleek dat op de plek waar de auto radio hoort te zitten een groot gat zat! Het frontje dat verstopt lag was ook gevonden evenals naar later bleek ook de tom tom en een kledinghoes met diverse optreedtjasjes!  Albert die bekend staat als optimist is hierdoor toch behoorlijk uit het veld geslagen!

Drie vermeldingen voor de Gebroeders Ko in de Duitse i-tunes Top 10
28-02-2012 22:45:00

Er komt maar geen einde aan het succes van het nummer “Schatzi Schenk Mir Ein Foto” wat de Gebroeders Ko ( Ko & KO ) in Duitsland hebben uitgebracht. Hun versie met Mickie Krause ft Ko & Ko domineert al ruim anderhalf jaar de Schlagerlijsten in Duitsland en staat deze week zelfs drie keer genoteerd in de “ itunes schlager single charts “ en dat is in de geschiedenis van de charts nog nooit voorgekomen. Ongekend succes dus voor Ko & Ko die ook nog steeds met Markus Becker ft Ko & Ko / Helikopter genoteerd staan in de lijsten.

Ralf Mackenbach signeert DVD en Blu-ray in Utrecht
28-02-2012 10:55:00

Op 7 maart verschijnt Footloose exclusief bij Blokker op DVD en Blu-ray/DVD combo. Deze eigentijdse re-make van de jaren ‘80 klassieker bevat opzwepende dansscènes, swingende liedjes en een inspirerend verhaal. Ter gelegenheid van deze release signeert Ralf Mackenbach de DVD en Blu-ray/DVD combo van Footloose en zingt hij drie nummers van zijn laatste album "Moving On". Muziek- en dansliefhebbers zijn van harte welkom om samen met Ralf en zijn dansers een feestje te bouwen bij de Blokker in Utrecht Hoog Catharijne (Adres: Achter Clarenburg 46, 3511 JJ Utrecht) vanaf 15.30 uur om de release van Footloose te vieren.

Nieuw album Jankobus Seunnega
28-02-2012 10:50:00

Zijn eerste muzikale wapenfeiten waren die als punker… en niet zomaar één. In de jaren tachtig maakte Jankobus Seunnenga carrière met zijn punkpopband Kobus gaat naar Appelscha, door muziekkrant OOR betiteld als de beste punkband die Nederland ooit heeft gehad. Daarna verhevigt hij zijn activiteiten in het roemruchte ADHD-country & folkduo Pigmeat, waarmee hij speelt op o.a. Lowlands, Noorderslag, Dranouter, Bospop, Paaspop en in vele landen tot in Rusland toe. Jankobus stond dit jaar voor de 4e keer in zijn carrière op het Noorderslag-festival.

Pearl Jozefzoon scoort hit met 'We Can Overcome'
28-02-2012 00:43:00

Pearl Jozefzoon werd vorig jaar in één klap bekend bij het grote publiek door haar deelname aan ‘The Voice of Holland’ . Na haar deelname aan TVOH heeft Pearl niet stilgezeten. Zo won Pearl afgelopen jaar het tv-programma ‘Van Popster tot Operaster’ en deed ze een gastoptreden met Nick Schilder bij Symphonica in Rosso. Met haar single ‘We Can Overcome’ zong Pearl zich afgelopen zondag moeiteloos naar de finale van het Nationale Songfestival. In deze finale moest Pearl het opnemen tegen Ivan Peroti en Joan Franka.

Tim Douwsma met 'Undercover Lover' hoog in de Itunes lijst
28-02-2012 00:23:00

Afgelopen zondag zat Nederland ouderwets aan de buis gekluisterd voor het Nationale songfestival.  Maar liefst 2,3 miljoen kijkers zagen Tim Douwsma het spits afbijten met zijn pakkende song 'Undercover Lover'. Tim moest het in de voorronde opnemen tegen Pearl Jozefzoon, maar moest helaas het veld ruimen. Op Itunes stevent Tim op de top 10 af, en bij CNR Entertainment zijn ze ervan overtuigd dat deze song een mooi vervolg is op Tim's muzikale carriere.

Clipopnames voor Marco de Hollander geslaagd
27-02-2012 13:38:00

Zondag 26 februari waren er clipopnames van de populaire volkszanger Marco de Hollander.  Voor de filmopname bij zijn nieuwe singel ‘Ik zie altijd liefde in je ogen’, is Marco de Hollander met zijn camerateam Clipstudio.nl naar 'Restaurant Sassenoord te Nieuwveen’ gereisd. Deze locatie was het perfecte decor. Een clip met zeer romantische sfeertje, waarbij de liefde van het beeld zal afspatten. De clip is ondertussen in de montage.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 november t/m zondag 19 november

  Helemaal Hollands - Geboren om met jou te vrijen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl