RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Robert den Brok heeft de Oranje Kroon
03-11-2012 12:02:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 5 november is dat ‘Super Duper’, de nieuwe single van Robert den Brok. Na het succes van 'Vind Ik Leuk' komt de Brabantse zanger, DJ en entertainer wederom met een heerlijke, aanstekelijke feestplaat. De clip van ‘Super Duper’, waarin Robert op een bakfiets met een knappe brunette door de landerijen toert, is een week lang volop te zien bij TV Oranje en te horen bij Radio Oranje Nationaal.

Buma Cultuur brengt muziekonderwijs terug naar scholen
03-11-2012 11:57:00

Gistermorgen werd op het Amsterdamse IJburg College het startsein gegeven voor de Buma Music Academy, een project van Buma Cultuur dat als voornaamste doel heeft om muziek terug te brengen naar school. Door bezuinigingen in het onderwijs is muziekonderwijs vrijwel geheel verdwenen op lagere en middelbare scholen. Terwijl uit veel onderzoeken blijkt dat juist muziekonderwijs een bewezen positief effect heeft op de ontwikkeling van de jeugd. Frank Helmink, directeur Buma Cultuur: "Als Buma vinden wij het belangrijk een bijdrage te leveren om muziek terug te brengen als fundament voor kinderen.

POPKIDZ verovert Vlaamse kinder- én ouderharten
02-11-2012 13:12:00

De zenuwen stonden gisteren strak gespannen bij Elena (12), Taïsha (14) en Mauro (14). Ze maken alle drie deel uit van DanzAteljee’s Dansationteam, het team dat ondermeer dansers levert aan Junior Eurosong en DisneyChannel, dus het podium heeft voor hen eigenlijk geen geheimen meer, maar voor hun nieuwe groep “POPKIDZ” was dit het eerste optreden...

Ook biografie Jan Smit op nummer 1
02-11-2012 12:17:00

Na 17 nummer 1-hits is nu ook het boek van Jan Smit, Het geheim van de Smit, op één binnengekomen. Op 1 november jongstleden verscheen de nieuwe editie van de Bestseller 60, voor uitgevers en boekhandelaren dé officiële hitlijst, gebaseerd op verkoopgegevens van ruim 900 Nederlandse boekwinkels. In het genre non-fictie staat de biografie van Jan Smit op plaats 1, een vertrouwde positie voor de zanger uit Volendam. In de algemene lijst (fictie en non-fictie gezamenlijk) is Het geheim van de Smit binnengekomen op plaats 11.

Bob Offenberg genomineerd door Weekblad Party Storm Awards
02-11-2012 07:49:00

Zanger Bob Offenberg is genomineerd door Weekblad Party Storm Awards. In de categorie "Nieuw Nederlands Talent" zal de 16 jarige zanger uit Schiedam strijden tegen andere talenten. Op vrijdag 4 januari 2013 zal de definitieve winnaar bekend worden gemaakt in het Nationaal Circus Herman Renz. De komende maanden kunnen lezers van Weekblad Party kennis maken met alle genomineerde artiesten en zullen zij worden gevraagd hun stem uit te brengen op hun favoriete artiest.

Zangduo De Dikdakkers wil Dierenpark Emmen uit de brand helpen
01-11-2012 22:16:00

Na de brand bij Dierenpark Emmen heeft partyduo De Dikdakkers het idee opgevat om de helpende hand toe te steken middels de organisatie van een benefietconcert. ‘Dit gaat ons als echte Drenten aan het hart,’meldt Hans Voogd namens het zingende tweetal. ‘Nu is het tijd om de koppen bij elkaar te steken en iets te organiseren om het grootste attractiepark van Drenthe letterlijk en figuurlijk uit de brand te helpen.’

Clip 'Pretjes in je ogen' van Yosee online
01-11-2012 21:03:00

Enkele dagen geleden maakten we melding van de vrolijke nieuwe single "Pretjes in je ogen" van Yosee. Samen met Tom van der Borst van Clipstudio.nl bezocht ze op vrijdag 19 oktober jl. de binnenstad van Den Boch om de videoclip op te nemen. Het aanwezige publiek op de terrasje deed geweldig mee en ze kreeg zelfs een applaus na de opnames. "Het was ook een warme stralende dag en dan is iedereen toch al beter gemutst", aldus de blonde zangeres. Momenteel is ze druk bezig met het afronden van de opnames voor haar nieuwe album.

Zondag 4 november groot feest in Arnhem
01-11-2012 20:36:00

De eerste zondag van de maand is het traditie getrouw groot (muzikaal) feest in Arnhem. Al sinds jaren in dat de datum waarop het Nederlandse lied massaal wordt meegezongen en ook dit jaar is dat het geval. Cafe Colours aan het Jansplein opent dit weekend haar deuren en zorgt direct voor een weekend Nederlandstalige gezelligheid. Als klapstuk van het openingsweekend is de zondag want dan is de Oranje Carrousel met smartlappen 2012 aanwezig en zullen daar optredens zijn van diverse artiesten die regelmatig te zien zijn op TV Oranje.

Eigen lied voor Marian Mayloo
01-11-2012 20:23:00

Marian Mayloo is een zangeres die de laatste maanden als solo zangeres goed aan de weg timmert. Vele radiozenders hebben haar nummers op de speellijst staan en de overtuiging is dat ook deze nieuwe single daarop snel een plaats zal krijgen. In de studio van topproducent Kees Tel heeft Marian Mayloo samen met Kees jet nummer  “24 uur met jou” opgenomen. Geen cover maar een geheel eigen lied. Lekker in het gehoor liggend en met een melodie welke lang in het geheugen blijft zitten.

Uniek optreden Anita en Ed
01-11-2012 20:11:00

Vrijdag 2 november zijn Anita en Ed gevraagd om een optreden te verzorgen bij het Coen und Sander fest in de Heineken Music Hal in Amsterdam. Coen en Sander zijn 2 dj's die elke werkdag van 16.00 tot 19.00 uur een show hebben op 3fm. Nu zijn Anita en Ed al een vijftal jaren regelmatig telefonisch te gast in het programma. Dit heeft nu geresulteerd in een uitnodiging om een optreden te verzorgen in een al lang uitverkochte HMH.

Johan Vlemmix en De Gangmakers brengen 'Ode aan Bram Moszkowicz'
01-11-2012 20:02:00

Eindhovenaar Johan Vlemmix en de Groningse formatie De Gangmakers hebben een CD opgenomen speciaal voor de in opspraak geraakte advocaat Bram Moszkowicz. De opbrengst van deze single gaat in zijn geheel naar dhr. Moszkowicz. Het nummer is gemaakt op de melodie van het bekende kinderlied “Papegaaitje Leef Je Nog” en niet zoals boze tongen beweren “Advocaatje Ging Op Reis” Met de productie van de videoclip wordt nog even gewacht  om dhr. Moszkowicz de gelegenheid te geven om te figureren in de muziekvideo.

Maico zijn nieuwe videoclip nu te zien op TV Oranje
31-10-2012 20:54:00

Door een technisch mankement aan de videoclip was de nieuwe single van Maico”Zij houdt nog steeds van hem” nog niet  te zien op TV Oranje. Gelukkig is deze storing verholpen en kunnen de fans van Maico en kijkers van  TV Oranje de clip nu eindelijk zien, en aanvragen bij de verzoekparade van TV Oranje. Veel Nederlandstalige radiostations hebben Maico zijn nieuwe single “Zij houdt nog steeds van hem” alweer in de playlist opgenomen. De single gaat als een speer!

Muzikale kerstwereldreis met Geke’s Tiental
31-10-2012 20:31:00

Geke’s Tiental o.l.v. Geke van der Sloot uit Urk geeft op woensdagavond 19 december 2012 een kerstconcert in theater ‘t Voorhuys in Emmeloord. Aanvang 19.30. Aan dit kerstconcert werken mee: Benny Ludemann: musicus, gitaar, mandoline en fluit; Rienk Bakker pianist en organist.

Gabry Eckenhaussen zwanger
31-10-2012 19:14:00

De 23 jarige allroundzangeres Gabry Eckenhaussen en haar man Maarten, zijn in verwachting van hun eerste kindje. Op 22 maart 2011 gaven Gabry en Maarten elkaar het JA-woord en een gezins uitbereiding kon natuurlijk niet uitblijven. Tijdens de zwangerschap zal Gabry gewoon optredens verzorgen. Ook zal Gabry in 2013 met een nieuwe Nederlandstalige single op de markt komen.

CD presentatie de Wannebiezz; één groot feest
31-10-2012 18:48:00

Op vrijdag 26 oktober hebben de Wannebiezz hun nieuwste cd-single "Goeiemorge zonneschijn" officieel gepresenteerd, tijdens hun Theaterfeest Ol De Wee Twee, in een volledig uitverkocht Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Ol De Wee is een bijzonder Wannebiezz-concept waarbij het publiek, samen met de Wannebiezz, een complete feestavond viert. Van een uitgebreid Hollands buffet naar een spetterende afterparty met hapjes en drankjes.

Programma van MPF in Gelredome rond
31-10-2012 18:07:00

Het Mega Piraten Festijn is op zaterdag 15 december voor de vierde keer te gast in het GelreDome in Arnhem. Met deze stadioneditie van het festival sluit het MPF traditiegetrouw het seizoen af. De voorverkoop is inmiddels begonnen. “De crème de la crème van de Nederlandstalige muziekwereld is weer bij”, stelt organisator Eddy Mensink.  Het programma omvat optredens van: Jan Smit, Jannes, 3JS, Frans Duijts, Thomas Berge, Koos Alberts, Sieneke, Marianne Weber, Gebroeders Ko, Vinzzent, Helemaal Hollands, Monique Smit, Jan Keizer & Anny Schilder, Django Wagner, Peter Beense, Lee Towers, Milan Milano, Winnie, Gino Graus, Anita Meyer, De Piratentoppers en Willem Barth.

Anne Soldaat komt met ontroerende single
31-10-2012 18:01:00

Meestergitarist Anne Soldaat is terug met de ontroerende single If, afkomstig van zijn alom geprezen plaat Anne Soldaat. Zie hier hoe de band het nummer live speelde bij Avro's Toppop. Vanaf vandaag trekt Anne Soldaat met zijn band het land in, om op 30 december te eindigen in de grote zaal van Paradiso, voor een bijzonder optreden. Zie ook hier de mini-docuover het laatste album van Soldaat. Anne Soldaat is misschien wel het meest op zijn gemak met een gitaar in zijn handen. Niet spelen is geen optie.

Nieuwe NS commercial met Nick & Simon vanaf 1 november op tv
31-10-2012 17:57:00

‘Hij zit al in je portemonnee, doe er bij NS ook wat mee’. Die slogan gebruikt NS in de nieuwe communicatiecampagne  waarmee reizigers worden aangemoedigd om voortaan de OV-chipkaart ook bij NS te gebruiken. Nick & Simon zijn in een reclamespotje weer van de partij. De communicatiecampagne begint op 1 november. In de commercial zien we Nick & Simon bij de RET. Ze maken met de OV-chipkaart gemakkelijk gebruik van tram, bus en metro.

Otto Roona presenteert nieuwe single in Lageland
30-10-2012 19:39:00

Otto Roona uit Roden heeft het artiestenvirus helemaal te pakken. Begin dit jaarkwam zijn debuutsingle uit en zaterdag 1 december lanceert hij al zijn vierde single. Otto schreef het lied samen met producer/componist Lucas Hulshof van het duo Lucas en Gea en het liedje kreeg de titel "Die ene nacht". Het arrangement werd gemaakt in Neuenhaus in de World VisionSstudio van Jeroen Dirksen. De presentatie is in Café "De ijzeren klap" te Lageland,  onder de rook van Groningen en begint om 21.00 uur.

Win kaarten voor het kerstconcert van Ronnie van Bemmel
30-10-2012 19:30:00

Spot waar dan ook de zwarte bus zoals afgebeeld, maak er ter plaatse een foto van inclusief een stukje omgeving en plaats deze op je Facebook- of Twitter-pagina met een link naar Ronnie, inclusief een origineel andwoord op de vraag waarom jij vindt dat iedereen deze single moet downloaden en ontvang gratis de nieuwe single in je mailbox.

Frank Galan zingt voor Julio Iglesias na concert in Sportpaleis
30-10-2012 06:35:00

Dat Frank Galan een grote bewonderaar is van Julio Iglesias, is een publiek geheim. Zijn eerste vinyl plaatje was “Un Canto A Galicia” van Julio en Frank begon zijn muzikale carrière in een plaatselijke karaokebar, met het brengen van de nummers van de Spaanse grootmeester. Iglesias is steeds een voorbeeld voor Frank Galan gebleven en loopt als een rode draad doorheen zijn carrière. Hij had in het verleden ook het genoegen om Iglesias 2x te ontmoeten en mocht hem zelfs interviewen...in het Spaans uiteraard.

Maarten Cox heeft de Oranje Kroon
29-10-2012 18:15:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 29 oktober is dat ‘Wat doe je dan’, de nieuwe single van de Vlaamse zanger Maarten Cox. Acht jaar geleden leerde het Belgische publiek hem al kennen tijdens de talentenjacht ‘Idool 2004’, waar hij uiteindelijk een zesde plaats behaalde. Aanvankelijk zong Maarten in het Engels maar het werd al snel duidelijk dat het Nederlandstalige lied hem veel beter lag. De clip van met een hoofdrol voor een mysterieuze vrouw, is een week lang volop te zien.

Olympisch turnster Wyomi Masela in videoclip Only Seven Left
29-10-2012 14:43:00

Afgelopen maandag nam Only Seven Left de videoclip op voor de nieuwe single ‘Turn Your Head Around’. Naast onder meer de band, een uil en een balletdanser schittert ook olympisch turnster Wyomi Masela in de clip. De band kwam met haar in contact via Twitter en Wyomi was direct enthousiast over het idee. Samen met de uil en de balletdanser, die eveneens via social media gevonden werd, beeldt zij het ‘turn around’-concept uit.  In april verscheen het tweede album van Only Seven Left ‘Anywhere From Here’.

Ruth Jacott herstelt voorspoedig van gebroken voet!
29-10-2012 14:13:00

Ongeveer een maand na haar onfortuinlijke val van het toneel in Waalwijk gaat het goed met Ruth Jacott. Haar voetbreuk herstelt voorspoedig en ze is zelfs al weer langzaam begonnen met de voorbereidingen op de doorstart van haar theatershow ‘A Lady on Stage’ in januari. Ruim de helft van de tour moest door het ongeval worden omgeboekt, maar voor alle voorstellingen zijn nieuwe data gevonden.

Marco de Hollander ontvangt nieuwste album van Ronnie Tober
29-10-2012 13:51:00

Een onvergetelijke dag, zo kan 27 oktober genoemd worden voor Marco de Hollander. Het was de dag, van de presentatie van zijn nieuwste CD ‘Je dromen achterna’. Sporthal de Vlinder in Ter Aar, was de plek voor dit feest, die tweemaal afgeladen vol zat. Zaterdagmiddag begon voor De Hollander het spektakel. Speciaal voor de gehandicapten en mindervalide het ‘Leef, Lach en Geniet’ concert georganiseerd

'Pretjes in je ogen'...nieuwe single van Yosee
29-10-2012 13:15:00

Als voorloper op het nieuwe album van Yosee dat begin 2013 het levenslicht gaat zien lanceert de blonde zangeres nu het nummer "Pretjes in je ogen". Het is een vrolijk up tempo lied geworden met een ''poppy'' inslag en kan dus ook gewoon gedraaid worden op meerdere radio stations aldus het management van Yosee, De afgelopen weken heeft ze tijdens diverse optredens het nummer al gezongen en werd zeer goed ontvangen o.a. tijdens de Buma Award showcase in Den Bosch.

Single Roy Dekkers 'Altijd weekend' uitgereikt door Johan Vlemmix
28-10-2012 21:26:00

Op zaterdag 27 oktober vond de releaseparty van Roy Dekkers plaats in zijn eigen dorp. Tijdens deze avond werd de nieuwe single van de spontane zanger uit dorp Zeeland gelanceerd. De single werd uitgereikt door niemand minder dan Johan Vlemmix, wat een hele eer was voor Roy.

KRO besteedt dinsdagavond 30 oktober aandacht aan muziekkenner Jan Gerrits (†)
28-10-2012 11:08:00

Het programma "Ode aan de doden" van de KRO besteedt dinsdagavond 30 oktober, aandacht aan Jan Gerrits uit Vroomshoop. De uitzending begint om 19.25 uur op Nederland 2. Jan Gerrits was de vleesgeworden passie voor muziek van eigen bodem. Hij overlegde met Harm Agteresch over de muziekkeuze van Harms Farm, hij produceerde jarenlang de artiesten voor de Tour d’Overijssel, in Ziezo Zaterdag gaf hij wekelijks enkele piratentips.

Johan Heeren & Tina van Beeck in Deense hitlijst
27-10-2012 20:01:00

In augustus 2012 verscheen het Engelstalige duet “Send a little bit of love” van Johan Heeren en Tina van Beeck. Bij hun optredens zongen zij geregeld samen de Nederlandse versie van dit lied met rustige klanken en een reggae-achtige sound. Het donkere stemgeluid van Johan en de vrouwelijke klank van Tina gaan harmonieus samen. Dat is ook opgevallen in Denemarken. Afgelopen week kwamen ze in de Chart Base Top 20 lijst binnen op nummer 16.  Naast dit Brabantse gelegenheidsduo komen ook De Fantastico's in de lijst voor.

Nieuwe single voor Ronnie Tober
27-10-2012 13:41:00

Na het grote succes van het lied ‘Er is niemand zoals jij’, bekend van Ali-B Op Volle Toeren, heeft Ronnie niet stil gezeten. Volgend jaar zit hij 50 jaar in de showbizz en de nu 67 jarige ras entertainer gaat nog niet stoppen. Van Jan Slagter van Omroep MAX heeft hij een TV special mogen maken dat volgend voorjaar zal worden uitgezonden ’50 jaar Ronnie Tober’. Uiteraard de optredens in het land en nu weer helemaal terug met een fantastisch nummer zoals kenners al zeggen.

Stralende Sterren Festival op 13 januari 2013 in Den Bosch
27-10-2012 12:50:00

Internetpiraat Stralende Sterren is inmiddels al acht jaar bezig om Nederlandstalige artiesten te promoten op hun website www.stralendesterren.nl . Op 13 januari 2013 presenteren ze het StralendeSterrenFestival met vele artiesten. Aan deze dag werken mee:  Leon Basley, Arno Sloot, Marco Meesters, William, Karin Welsing, Yosee, Ron de Ridder, Javi Escalera, Ron Besseling, Guney, Arnold, René Ulehake, William Burg, Gino Graus,.............

Nederland nieuw duo rijker
26-10-2012 17:54:00

De mensen die het Nederlandstalige lied waarderen kiezen massaal voor de Gipsy sound in de diverse liedjes. Samen met Dellie Pfaff vormde Helmonder Gerrit Vos al eens kortstondig een Duo. Het kon dan ook niet uitblijven, de in Eindhoven geboren volkszanger vormt nu met Koosje, ook afkomstig uit het Brabantse Helmond, het Gipsy Duo. Gerrit Vos is ondertussen geen onbekende meer in het muziekwereldje. heeft zojuist de single ‘Spaanse Señorita’ uitgebracht en heeft inmiddels vier albums op zijn naam staan.

'Meer dan ooit' is de nieuwe single van Wolter Kroes
26-10-2012 17:45:00

"Meer dan ooit is de nieuwe single van Wolter Kroes". Wolter Kroes behoort al jaren tot de Nederlandse top van zangers en scoort keer op keer weer met zijn herkenbare sound. Inmiddels staat deze knuffelbeer uit Noord-Holland al bijna 25 Jaar op de planken en is zijn succes nog steeds ongekend. Ook deze keer zijn de reacties zeer veelbelovend op de single ‘Meer dan ooit’. Deze fantastische nieuwe track zit vol energie en de trompetten en drums knallen je letterlijk vanuit alle kanten om de oren. 

Inhaken en meezingen met de nieuwe single ‘Delilah’ van Helemaal Hollands
26-10-2012 17:26:00

Nog maar net bekomen van de feestexplosie rondom hun partyhit ‘Hallelujah”,  verrast het feest-duo van Nederland ons dit keer met een geweldige bewerking van de wereldwijde klassieker van Tom Jones. Dames en heren – Helemaal Hollands presenteert u vol trots hun nieuwe single ‘Delilah’! Ook deze keer hebben onze twee feestmeesters hun handen ineen geslagen en samen met hun producer en kneiter van een feestplaat opgenomen. Zeker met het naderende ski seizoen zou dit wel eens een hele grote hit kunnen worden.

'Spaanse senorita' nieuwe single Gerrit Vos
26-10-2012 17:20:00

Gerrit Vos is geboren in Eindhoven, groeide op in een woonwagenkamp in een gezin met vijf kinderen maar woont tegenwoordig in Helmond. Het was zijn opa die hem besmette met de muziek immers hij bespeelde veelvuldig de accordeon. ‘Zoals vroeger’ was de titel van het eerste album dat Gerrit uitbracht, toen nog onder de naam Dave Daily maar inmiddels heeft de zanger alweer vier albums op zijn naam staan en vormde hij met Dellie Pfaff kortstondig Het Woonwagen Duo.

Eerste filmsucces voor Jan Smit
26-10-2012 15:09:00

Een ongelooflijk succes en een nieuw record voor Jan Smit. De prachtige single "Sla Je Armen Om Me Heen" is vandaag op 1 binnengekomen in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. Hiermee brengt Jan tevens zijn 17e nummer 1 hit op zijn naam en zodoende is hij de artiest met de meeste Nederlandstalige nummer 1 hits. Deze splinternieuwe versie van "Sla Je Armen Om Me Heen" is tevens de titelsong van de speelfilm "Het Bombardement" waarin Jan de hoofdrol speelt.

Juan Niks komt met Engelstalig lied
26-10-2012 15:00:00

Almeloer Juan Niks 16 jr, maakt samen met zijn ouders een compleet eigen productie. Pa en ma als geldschieter en als productiebedrijf en Juan is als bedenker en uitvoerend artiest helemaal in zijn element als zanger en tekstschrijver. Na eerst twee Nederlandstalige nummers "Ik kijk omhoog"en "Ik lees 't in je lach, geproduceerd door Niels Lingbeek van Mastersound waar Juan zijn debuut mee maakte bijna 2 jaar geleden, wilde Juan zelf liedjes maken. "So Strong"is het eerste lied uit zijn pen.

Wesley Klein lanceert gevoelige balled
26-10-2012 13:42:00

Het zal niemand ontgaan zijn dat Wesley Klein na z'n Popstars avontuur geen eendagsvlieg bleek te zijn. Zijn eerste Nederlandstalige single ‘Een ongelofelijke droom' wordt op 19 maart 2010 gereleased. Dit vrolijke up-tempo nummer was een voorproefje van het langverwachte debuutalbum ‘Vandaag en morgen', dat in juli 2010 verscheen. Inmiddels heeft de 24-jarige zanger definitief besloten als Nederlandstalige levenslied zanger door te gaan. "Droom van mij" is de derde single van z'n onlangs verschenen tweede album ‘Volg Je Hart’.

Genomineerden Gouden Pepernoot zijn bekend!
25-10-2012 18:15:00

Vol verwachting kloppen er vandaag vele Sinterklaasharten, De Gouden Pepernoot maakt vandaag openbaar wie er genomineerd zijn in de verschillende categorieën van deze prestigieuze prijs voor de Sinterklaaswereld. In 10 verschillende categorieën strijden organisaties om de titel Gouden Pepernoot 2012.

Debuutsingle voor John Benjamin
25-10-2012 15:52:00

Eind oktober is het zo ver...de eerste single van John Benjamin zal dan officieel uitkomen. Het nummer “All Alone” is in samenwerking met de MB Music Group gemaakt en het is een mooi internationaal product geworden. MB Music Group brengt het nummer uit in Nederland maar ook in de rest van Europa, China, Japan en uiteraard Amerika. De videoclip is klaar en is uiteraard al te bekijken op de site van TV Oranje Shownieuws. In augustus 2012 plaatste John zijn handtekening onder een contract bij de MB Music Group.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop