RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Inbraak in auto Albert van Benthem
28-02-2012 22:50:00

Zanger Albert Casanova (van Benthem) is in de nacht van maandag op dinsdag 27 op 28 februari jl. slachtoffer geworden van een auto inbraak! Albert is hevig geschrokken toen hij naar zijn auto liep en een ingeslagen achterraam opmerkte! Nog niet bewust van de ernst liep Albert naar de voorzijde alwaar alle deuren ontgrendeld waren! Toen bleek dat op de plek waar de auto radio hoort te zitten een groot gat zat! Het frontje dat verstopt lag was ook gevonden evenals naar later bleek ook de tom tom en een kledinghoes met diverse optreedtjasjes!  Albert die bekend staat als optimist is hierdoor toch behoorlijk uit het veld geslagen!

Drie vermeldingen voor de Gebroeders Ko in de Duitse i-tunes Top 10
28-02-2012 22:45:00

Er komt maar geen einde aan het succes van het nummer “Schatzi Schenk Mir Ein Foto” wat de Gebroeders Ko ( Ko & KO ) in Duitsland hebben uitgebracht. Hun versie met Mickie Krause ft Ko & Ko domineert al ruim anderhalf jaar de Schlagerlijsten in Duitsland en staat deze week zelfs drie keer genoteerd in de “ itunes schlager single charts “ en dat is in de geschiedenis van de charts nog nooit voorgekomen. Ongekend succes dus voor Ko & Ko die ook nog steeds met Markus Becker ft Ko & Ko / Helikopter genoteerd staan in de lijsten.

Ralf Mackenbach signeert DVD en Blu-ray in Utrecht
28-02-2012 10:55:00

Op 7 maart verschijnt Footloose exclusief bij Blokker op DVD en Blu-ray/DVD combo. Deze eigentijdse re-make van de jaren ‘80 klassieker bevat opzwepende dansscènes, swingende liedjes en een inspirerend verhaal. Ter gelegenheid van deze release signeert Ralf Mackenbach de DVD en Blu-ray/DVD combo van Footloose en zingt hij drie nummers van zijn laatste album "Moving On". Muziek- en dansliefhebbers zijn van harte welkom om samen met Ralf en zijn dansers een feestje te bouwen bij de Blokker in Utrecht Hoog Catharijne (Adres: Achter Clarenburg 46, 3511 JJ Utrecht) vanaf 15.30 uur om de release van Footloose te vieren.

Nieuw album Jankobus Seunnega
28-02-2012 10:50:00

Zijn eerste muzikale wapenfeiten waren die als punker… en niet zomaar één. In de jaren tachtig maakte Jankobus Seunnenga carrière met zijn punkpopband Kobus gaat naar Appelscha, door muziekkrant OOR betiteld als de beste punkband die Nederland ooit heeft gehad. Daarna verhevigt hij zijn activiteiten in het roemruchte ADHD-country & folkduo Pigmeat, waarmee hij speelt op o.a. Lowlands, Noorderslag, Dranouter, Bospop, Paaspop en in vele landen tot in Rusland toe. Jankobus stond dit jaar voor de 4e keer in zijn carrière op het Noorderslag-festival.

Pearl Jozefzoon scoort hit met 'We Can Overcome'
28-02-2012 00:43:00

Pearl Jozefzoon werd vorig jaar in één klap bekend bij het grote publiek door haar deelname aan ‘The Voice of Holland’ . Na haar deelname aan TVOH heeft Pearl niet stilgezeten. Zo won Pearl afgelopen jaar het tv-programma ‘Van Popster tot Operaster’ en deed ze een gastoptreden met Nick Schilder bij Symphonica in Rosso. Met haar single ‘We Can Overcome’ zong Pearl zich afgelopen zondag moeiteloos naar de finale van het Nationale Songfestival. In deze finale moest Pearl het opnemen tegen Ivan Peroti en Joan Franka.

Tim Douwsma met 'Undercover Lover' hoog in de Itunes lijst
28-02-2012 00:23:00

Afgelopen zondag zat Nederland ouderwets aan de buis gekluisterd voor het Nationale songfestival.  Maar liefst 2,3 miljoen kijkers zagen Tim Douwsma het spits afbijten met zijn pakkende song 'Undercover Lover'. Tim moest het in de voorronde opnemen tegen Pearl Jozefzoon, maar moest helaas het veld ruimen. Op Itunes stevent Tim op de top 10 af, en bij CNR Entertainment zijn ze ervan overtuigd dat deze song een mooi vervolg is op Tim's muzikale carriere.

Clipopnames voor Marco de Hollander geslaagd
27-02-2012 13:38:00

Zondag 26 februari waren er clipopnames van de populaire volkszanger Marco de Hollander.  Voor de filmopname bij zijn nieuwe singel ‘Ik zie altijd liefde in je ogen’, is Marco de Hollander met zijn camerateam Clipstudio.nl naar 'Restaurant Sassenoord te Nieuwveen’ gereisd. Deze locatie was het perfecte decor. Een clip met zeer romantische sfeertje, waarbij de liefde van het beeld zal afspatten. De clip is ondertussen in de montage.

Gaat Tommy Smit nu echt doorbreken?
27-02-2012 10:17:00

De in Doetinchem geboren en getogen Tommy Smit staat op het punt om definitief z'n naam op de "artiesten" kaart te zetten. Op 8 januari jl. lanceerde hij z'n eerste album met teksten van Henny Thijssen en Gertho Heupink. Eén van de singles “Mijn lieve schat” is Tommy nu volop aan het promoten in het hele land en zelfs in België! Momenteel bezoekt hij 5 radiostations per week en de afspraken stromen binnen. Al op jonge leeftijd kwam hij in aanraking met de horeca zowel voor en achter de bar zoekend naar gezelligheid.

'Puur Hollands' in de Brabanthallen
27-02-2012 09:27:00

Vrijdag 6 april zullen de Brabanthallen in Den Bosch trillen op hun grondvesten tijdens Puur Hollands, het gezelligste indoor meezingfeest van Nederland. Je kunt er genieten van optredens van topartiesten als René Froger, Danny de Munk, Wolter Kroes, Glennis Grace, René Schuurmans, One Two Trio, Jordy van den Boer, Rogier & Co en DJ Coenio. 

“Doe iets” nieuwe single K-liber4life
27-02-2012 09:17:00

K-liber4life heeft een nieuwe single uit. De formatie afkomstig uit Curaçao had in de beginjaren veel optredens onder de Antilliaanse bevolking en had hier een grote schare fans. Hits als “Lage Bai”, “Magnifico” en “Chicklets” sloegen in als een bom. Toen hun single “Dansen” uitkwam stond de groep ook in Nederland duidelijk op de kaart. Deze singles werden verzameld op meerdere albums en een ‘Best Of’. De nieuwe single draagt de titel "Doe iets." Aan de track hebben ook DJ MBA, RassKulz en Nino meegewerkt.

Joan Franka gaat Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival
26-02-2012 23:13:00

Joan Franka gaat Nederland met het nummer "You and me"vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. De zangeres kreeg veel kritiek op haar indianentooi van diverse juryleden en ook via Twitter was het een hot item. Ondanks dat de vakjury Ivan en Pearl meer punten gaven besloten de kijkers toch dat Joan Nederland moet gaan vertegenwoordigen. Aan Shownieuws liet Joan het volgende weten "Ik ga niet mijn tooi afzetten....

Laat je clip opnemen in Benidorm door tvoranjeclips.nl
26-02-2012 16:17:00

In de maand juni 2012 biedt TV Oranjeclips de mogelijkheid om zonder extra kosten een clip op te nemen in Spanje (Benidorm). Cameraman William ten Kate van Williamcrossmedia stond aan de wieg van TV Oranje en is gevestigd in hetzelfde gebouw als de muziekzender in Steenwijk. Ze zijn de huisleverancier van TV Oranje en produceren o.a. showflitsen, promo's, registraties en zijn aanwezig bij de TV Oranje/RADIONL zomertoer.

DVD serie 'Hollandse artiesten parade' nog steeds populair
26-02-2012 14:28:00

Met grote regelmaat verschijnt op TV Oranje tussen de clips door een promo van de succesvolle dvd serie “Hollandse artiesten parade” uitgebracht door VNC music. Tot nu toe zijn er 15 delen verschenen waarvan deel 1 t/m 3 met buitenopnamen en deel 4 t/m 15 vanuit de spiegeltent in Zundert. Op al deze dvd's staan verschillende artiesten van eigen bodem met mooie clips die zijn opgenomen in de beroemde spiegeltent. "Door de reclame op TV Oranje komt er weer steeds meer vraag naar de serie. Dus wie weet komt er ’n moment dat er weer nieuwe opnames gemaakt worden", aldus Johan Hense. Het camerawerk werd gedaan door de mensen van Dutch View, het vroegere NOS uit Hilversum. De montage lag in handen van de mensen die vroeger betrokken waren bij “Op volle toeren” en Veronica “Nederland Muziekland”.

Lindsay is 'Hollandse Nieuwe'
25-02-2012 09:31:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 27 februari is dat Lindsay met ‘Als jij me kust (dan is het zomer)’. Het nummer is afkomstig van haar derde album 'De Sleutel van Mijn Hart'. Lindsay is al enige tijd een van de meest populaire Vlaamse artiesten. Met haar twee vorige albums kroop ze definitief uit de schaduw van haar broer Christoff. Ze verkocht al meer dan 24.000 platen en de fans krijgen maar geen genoeg van haar.

Singlesucces voor Elske DeWall
25-02-2012 09:24:00

Het gaat de Friese Elske DeWall voor de wind; de Friese zangeres zong afgelopen jaar de titelsong voor de Nederlandse film ‘Alle Tijd’, had een succesvol optreden met Jonathan Jeremiah op North Sea Jazz en scoort op dit moment een hit met ‘This Game’, dat tevens de leader van de nieuwe RTL-serie ‘Moordvrouw’ (met Wendy van Dijk) is. In mei komt het tweede album van Elske uit, de opvolger van haar debuut ‘Balloon Over Paris’ uit 2010. Het album wordt nu afgerond door producer Holger Schwedt, die eerder werkte met VanVelzen en Bløf.

Thuis jury koos massaal voor Dewi
25-02-2012 09:07:00

Afgelopen donderdagavond werd Dewi Pechler uitgeschakeld in de strijd om een miljoen in de SBS6 TV show The Winner Is... Haar opponent Des’ray kreeg meer stemmen van de aanwezige vakjury en ging dus door naar de volgende ronde. Terwijl het publiek in de zaal op stond om een staande ovatie te geven voor Dewi’s prestatie en uiteindelijk de thuis jury met maar liefst 81% voor Dewi had gekozen werd de zangeres toch naar huis gestuurd. Onterecht?  ”Iedereen zijn eigen mening “ zegt Desiree Vermeeren van het managementteam.

Artiestenreis 2012 Bodrum Turkije
25-02-2012 09:00:00

Van 22 t/m 29 september 2012 vindt er weer een fantastische artiestenreis plaats met als bestemming het Turkse Bodrum. Het verblijf voor de gasten is het 5 sterren complex "Yelken" op basis van Ultra All inclusive. Aan deze reis werken mee William Burg, Yosee, William van Engelen, Rodney Visser, Charelle en Bianca.

465.000 kijkers voor The Winner Is
24-02-2012 11:22:00

Het SBS 6 programma "The Winner is… " waarin uitzonderlijke zangtalenten de unieke kans krijgen om rijk te worden met hun talent blijft kijkers verliezen. De eerste uitzending trok 1.1 miljoen kijkers en na de teleurstellende 520.000 kijkers van vorige week blijken er afgelopen donderdag maar 465.000 kijkers naar de talentenjacht te hebben gekeken. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Presentator Beau van Erven Dorens kan z'n belofte niet waarmaken dat naarmate de afleveringen vorderden.

Bijzondere samenwerking op nieuwe album Paul de Leeuw
24-02-2012 07:51:00

‘PAUL’ is het nieuwe studioalbum van Paul de Leeuw, en zijn meest persoonlijke tot nu toe. “Dit ben ik”, zegt Paul over zijn nieuwe album, vandaar de keuze voor de titel ‘PAUL’. Het is het laatste puzzelstukje voor Paul de Leeuw in een belangrijk jaar. Een jaar waarin een van Nederlands meest vooraanstaande televisie- en theatermakers 50 wordt, terugkijkt op zijn leven, en vooruitblikt naar de toekomst. Bijzonder aan het album is dat het tot stand gekomen is in samenwerking met – én geproduceerd door – Guus Meeuwis.

Paultje Poets steekt Tirol-gangers hart onder de riem
24-02-2012 01:09:00

Honderden skiënde Nederlanders brengen hun vakantie noodgedwongen door op het toilet in plaats van op de lange latten. Door een uitbraak van een tot nu toe onbekend maag- en darmvirus draaien plaatselijke huisartsenposten overuren. Paultje Poets steekt de onfortuinlijke sneeuwaanbidders nu een hart onder de riem en “verbouwde” samen met producer Frank Verkooyen, Paultje’s hit uit 2009:  “Als we straks naar Tirol  toe gaan". Met een knipoog kreeg deze song de titel: “Als we straks van de pot af zijn”.

Benny Ensell brengt 'Mrs Applebee' in Nederlandstalig jasje
23-02-2012 13:26:00

Wat is een avond zonder de markante Benny Ensell. Dat is iets wat al jaren in Hoogvliet - Rotterdam en omgeving wordt geroepen. Benny Ensell weet van iedere avond net iets anders te maken en de mensen naar huis te laten gaan met een gevoel van " dit was een super avond' . Hij brengt al jaren gezellige muziek tijdens de feesten en partijen waar hij van de partij is. Het kon dus ook niet uitblijven dat hij eens de studio in ging om iets op te nemen.

Brabant Toppers meest bekeken tv programma van de Brabantse Televisie!
23-02-2012 12:42:00

Mede als gevolg van Nationale aandacht bij o.m. SBS6 en weekbladen als Party en Privé, is Brabant Toppers uitgegroeid tot één van de meest bekeken tv programma’s van de Brabantse Televisie. Tijdens de carnaval is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen (3) uitgezonden op Brabant10, die enorm veel kijkers heeft getrokken met de “Brabant Toppers Carnavals Parade.

‘Mijn allergrootste fan’ populairste lied van André van Duin
23-02-2012 10:12:00

Bekende Nederlanders als Jan Smit, Ron Brandsteder, Jan Rietman en fans hebben 'Mijn allergrootste fan' verkozen tot het populairste André van Duin-lied ooit. Ter gelegenheid van de 65e verjaardag van Van Duin staat RADIONL deze week in het teken van de komiek en zanger. Bekende Nederlanders waaronder Jan Smit, Ron Brandsteder en Jan Rietman kozen twintig liedjes, waarbij het gevoelige 'Mijn allergrootste fan' verkozen werd tot het populairste nummer, gevolgd door 'Zeilen op de wind van vandaag', dat ook thuishoort in de categorie gevoelige chansons. Opmerkelijk, aangezien het grootste deel van zijn oeuvre bestaat uit carnavalsnummers en persiflages.

Jordan Peeters tekent contract voor tweede single bij JC Records
23-02-2012 08:44:00

Afgelopen week tekende Jordan Peeters een contract voor het uitbrengen van zijn tweede single bij het snelgroeiende platenlabel JC Records. Jolanda Clement, die ook de eerdere plugging van zijn debuutsingle "Ik bel je " heeft verzorgd zal wederom de plug op zich nemen van de nieuwe single.''Ik geloof in jou". Jordan en Jolanda hopen dat ook deze keer de radiostations zijn nieuwe single weer met veel airplay willen steunen.

Tessa Sunniva van Tol krijgt rol in Disney’s The Little Mermaid
23-02-2012 08:37:00

De rol van Ariël in Disney’s The Little Mermaid wordt gespeeld door Tessa Sunniva van Tol. Het is de eerste hoofdrol in een musical voor Tessa. “Ik kijk er ontzettend naar uit om in de rol van Ariël te kruipen. Ik heb zelf vroeger de film talloze keren gezien en ik denk vele anderen met mij. Ariël is een jonge vrouw met grote dromen en daar herken ik mijzelf wel in. Voor mij komt er een droom uit om deze hoofdrol straks te mogen spelen. Ik kan niet wachten om iedereen te ontmoeten en aan de slag te gaan, heel spannend!” aldus een enthousiaste Tessa. De repetities voor Disney’s The Little Mermaid starten op 16 maart in Dutch Studio’s Amsterdam. Op zaterdag 12 mei beleeft de musical zijn première in Martiniplaza in Groningen en is daarna te zien in de grotere theaters van Nederland.

Extra voorstelling Liesbeth List op 16 maart 2012 in Theater de Zuiderkroon in Antwerpen
22-02-2012 23:05:00

Op 14 januari 2012 startte de afscheidstournee van Liesbeth List, met de naam 70 jaar Liesbeth List, langs een aantal theaters in Nederland en België. Dit zal de laatste keer zijn dat Liesbeth List met zo’n grote tournee in de theaters is te zien. Kortom: Liesbeth List neemt afscheid. Het publiek wist massaal de weg naar het theater te vinden om Liesbeth nog een keer te zien optreden.

Nieuwe single ‘Want Vanavond’ van René Becker goed voor 10.000 singles!
22-02-2012 11:36:00

Vanaf 23 februari 2012 is de nieuwe single van René  ‘Want Vanavond’ een feit. René Becker de goedlachse zanger van het Nederlandstalige lied doet met zijn nieuwe nummer een poging de bekende hitlijsten te bestormen. Het eigen geluid van René Becker is in dit vrolijke uptempo nummer weer duidelijk te horen. Na zijn succesvolle nummers als ‘Jij bent een Wonder’, ‘Als een Komeet‘, Eén en al gezelligheid’ en ‘Hey Madeleine’, is de verwachting dat ook de nieuwe single goed zal worden ontvangen bij alle fans van het Nederlandstalige lied in het land.

Nieuwe single Gabriello
22-02-2012 07:17:00

Gabriello heeft een nieuwe single uit. De Vlaamse zanger is begonnen als DJ en werkte bij diverse radiostations in België. Hij heeft zelfs het wereldrecord DJ op zijn naam staan en heeft een vermelding in het Guinness Book of Records. De eerste single nam Gabriello samen op met Luc Smets bekend van The Pebbles en Dream Express. Dit was een Nederlandstalige vertaling van het nummer "Mandy” van Barry Manilow. Door het uitwijken naar de Dominicaanse Republiek kwam de zanger in aanraking met de Spaanse taal.

Tina van Beeck bruist van energie
21-02-2012 23:37:00

Tina van Beeck zit in april 2012 precies 3 jaar in het artiestenvak. Ondertussen heeft ze al een behoorlijke discografie op haar website www.tinavanbeeck.nl staan. Naast een aantal hitsingles zoals “Hartje van goud", “Verloren tijd”,“We zijn ze niet vergeten” heeft ze duetten gezongen met Denans en Johan Heeren en bracht ze in 2009 al een album op de markt. De uit Prinsenbeek afkomstige zangeres bruist momenteel van energie en heeft plannen om in oktober een nieuw album te lanceren met hoofdzakelijk nieuwe nummers.

DJ White & Mister F naar Duitsland
21-02-2012 22:21:00

Interesse is er getoond vanuit Duitsland in DJ White & Mister F. Aanleiding is het nummer Valentine 2012, en nu het nieuwe nummer BassBooster. Vorige week kregen de DJ's telefoon vanuit Duitsland dat er een platenlabel is, wat geintereseerd is in de muziek van beide heren. Wat als geintje is begonnen met het nummer Valentine wordt nu wel heel serieus, dat DJ White & Mister F hebben besloten een Dance nummer op de markt te brengen met als titel BassBooster.

Henk Kamphuis lanceert 'Jij bent mijn nummer 1'
21-02-2012 22:13:00

“Jij bent mijn nummer 1 “ is een eigentijdse bewerking van het bekende “Lucky Lips” waarmee Cliff Richard in de jaren 50-60 de hitparades mee haalden. Deze productie is opnieuw gearrangeerd door Ger Oerlemans OMP te Alkmaar en Manfred Jongenelis heeft de accordeon partijen in gespeeld. De Nederlandse tekst heeft Henk zelf geschreven,net zoals zijn voorgaande cd singles “Zonder jou” en “de Ideale Vrouw” .  De videoclip is grotendeels opgenomen bij de Jukebox Gallery te Leerdam door Martin Beeren.

Landelijke doorbraak voor Yoeri L’Abée ????
21-02-2012 22:00:00

De uit het Brabantse Etten-Leur afkomstige zanger Yoeri L’Abée timmert al een paar jaartjes behoorlijk aan de weg als zanger. Natuurlijk zijn er vele zangers en zangeressen die dit doen, maar de 21 jarige Yoeri komt opeens wel heel hard aanzetten in de “artiestenwereld”. Met zijn vorige uitgebrachte single “Maria,Maria” weet hij zich te plaatsen tussen de grotere  artiesten in Nederland. Opvallend is ook dat hij naar aanleiding van deze single opeens vele  aanvragen krijgt om op te treden in feesttenten en zalen naast de grootste Nederlandse artiesten.

Edison Oeuvreprijs voor André van Duin
21-02-2012 21:54:00

André van Duin heeft vandaag in het DeLaMar Theater in Amsterdam de Edison Oeuvreprijs Kleinkunst/Comedy ontvangen. De Edison Stichting kent Van Duin de prijs toe voor zijn enorme oeuvre en buitengewone verdiensten voor de Nederlandse muziek. De prijs is overhandigd door de Edison Pop juryvoorzitter Leo Blokhuis. De Edison Oeuvreprijs wordt jaarlijks uitgereikt in de genres Pop, Klassiek en Jazz en zoals nu, zeer incidenteel bij een bijzondere gelegenheid: deze Oeuvreprijs voor Kleinkunst/Comedy wordt uitgereikt ter gelegenheid van de 65e verjaardag van André van Duin.

Sidney Bischoff heeft nieuwe single
21-02-2012 21:13:00

Hij is er “Eindelijk”. De nieuwe single van Sidney Bischoff. Het heeft even geduurd om een opvolger te vinden van het succesvolle “Op een hoekje in een kroeg”maar samen met producer Gerto Heupink en tekstschrijver Henny Thijssen is het gelukt. Een nieuwe single… en wat voor1!! "Eindelijk" is de titel en zal ervoor zorgen dat de grote schare fans welke Sidney Bischoff al jaren trouw zijn zich zal gaan uitbreiden. De single is ook de voorloper van het album welke in het najaar zal gaan verschijnen. Het worden drukke tijden voor deze zanger uit Apeldoorn.

'De allereerste keer', nieuwe single van het IJsselduo
21-02-2012 10:53:00

"De allereerste keer" is de de titel van de nieuwe single van het IJsselduo. Twee weken geleden maakten Arnold en Marianne al bekend dat er iets nieuws aan zat te komen en dat deze rond carnaval gelanceerd zou gaan worden. Het nummer voorzien van de herkenbare IJsselduo sound werd voordat het in productie ging voorgelegd aan diverse mensen uit hun omgeving en de reacties die ze kregen waren zeer positief. Net als "Drommelse jongen" is het een oud nummer in een compleet nieuw jasje en ligt goed in het gehoor.

Bonanzateam en Radio Expansie overhandigen cheque aan Cliniclowns
20-02-2012 18:57:00

Het Bonanzateam en Radio Expansie organiseerden afgelopen december een benefietconcert met medewerking van DUONL, Harten 10, Picobello, Het IJsselduo en DJ Smally ten bate voor de Clini Clowns. Het festijn werd gehouden in het Kronkelhonk te Slagharen. De aanleiding voor deze actie was een tv fragment die men zag over het werk van de talloze vrijwilligers.

Jubileumconcert Wia Buze vanaf 22 februari verkrijgbaar op DVD en CD
20-02-2012 11:52:00

Het jubileumconcert van Wia Buze, dat ze op 12 november 2011 samen met Lianne Abeln, Alje van Bolhuis, de Stroatklinkers en Klaas Spekken gaf in een uitverkocht Martiniplaza in Groningen, is vanaf 22 februari verkrijgbaar op DVD en CD.  De DVD/CD kost € 24,95. Het concertprogramma op de DVD/CD is een overzicht van Wia’s 25-jarige carrière als zangeres. Met begeleiding van het orkest van componist, arrangeur en bandleider Jur Eckhardt zingt ze een selectie van haar mooiste luisterliedjes.

GTST acteur Ruud Feltkamp lanceert app voor de iPhone
19-02-2012 14:54:00

Ruud Feltkamp mag zich sinds deze week scharen in het rijtje van Lady Gaga, Rihanna en Adele. De acteur heeft namelijk de Ruud Feltkamp –app voor de iPhone gelanceerd. Hiermee is Ruud de eerste acteur met een eigen app. “Tuurlijk hebben al veel artiesten een app, maar blijkbaar ben ik de eerste acteur in de wereld, dat is toch grappig”. De Ruud Feltkamp app voor de iPhone is gratis aan te schaffen via de App Store. In de app kunnen alle nieuwtjes, agenda van Ruud Feltkamp bekeken worden. Later worden er nog exclusieve filmpjes en blogs, soundboards aan toegevoegd.

Feestelijke uitzending Koffie met Hollandio met Monique Smit...en jij kunt daarbij zijn
19-02-2012 13:12:00

Op donderdag 23 februari komt de uitzending van Koffie met Hollandio (11:00 - 13:00 uur) live vanuit de Voltage in Tilburg; het grootste indoor entertainment centrum van Nederland. Dat betekent een feestelijke uitzending met volop entertainment voor volwassenen én kinderen. kinderen kunnen onder meer gratis gebruik maken van de gloednieuwe skatebaan. Maar er is meer... tijdens deze uitzending vindt een speciaal mini-optreden plaats van Monique Smit. Monique, die ooit begon als alleen zusje van... is hard op weg een van de grootste Nederlandstalige sterren te worden. Lijkt het jou leuk om samen met Radio Hollandio een kopje koffie te drinken en kun je je (klein-)kinderen helemaal blij maken...

Fresku werkt aan nieuwe plaat
19-02-2012 12:59:00

Op 19 december 2008 zet Fresku het nummer ‘Kees’ op Internet. De als brief aan Kees de Koning verpakte aanklacht tegen de muziekindustrie zet hem in één klap op de kaart. In 2010 verschijnt het titelloze debuutalbum van de rapper uit Eindhoven. Inmiddels is het alweer tijd voor een tweede plaat. Eerder zei Fresku hierover: “Ik heb een paar hele dope ideeën. Waar ik de laatste tijd veel tegenaan loop is de veelheid aan rollen die je in het leven eigenlijk hebt. Hoeveel maskers je eigenlijk op hebt. Ik ben een rapper, een vader, een moslim, een man,....

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 november t/m zondag 27 november

               De Dikdakkers - Dans! Dans! Dans!

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl