RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Fresku werkt aan nieuwe plaat
19-02-2012 12:59:00

Op 19 december 2008 zet Fresku het nummer ‘Kees’ op Internet. De als brief aan Kees de Koning verpakte aanklacht tegen de muziekindustrie zet hem in één klap op de kaart. In 2010 verschijnt het titelloze debuutalbum van de rapper uit Eindhoven. Inmiddels is het alweer tijd voor een tweede plaat. Eerder zei Fresku hierover: “Ik heb een paar hele dope ideeën. Waar ik de laatste tijd veel tegenaan loop is de veelheid aan rollen die je in het leven eigenlijk hebt. Hoeveel maskers je eigenlijk op hebt. Ik ben een rapper, een vader, een moslim, een man,....

Geen langste polonaise voor Patty Brard en Alex
19-02-2012 12:33:00

Patty Brard en Alex organiseerden zaterdag 18 februari de langste polonaise ter wereld in de Brabanthallen Den Bosch. Het wereldrecord was, vanwege het aantal bezoekers helaas niet haalbaar, wel werd het record van de langste polonaise van Nederland behaald! Deze bijzondere recordpoging, waaraan vele verklede bezoekers aan deelnamen werd ondersteund door artiesten zoals Gerard Joling, Stef Ekkel, Mick Harren, Django Wagner, Deurzakkers, Djumbo, Peter Beense, John de Bever en vele anderen. De presentatie was in handen van Willie Oosterhuis en Nick Nielsen.

Enthousiaste reacties op nieuwe tour Dana Winner
18-02-2012 12:37:00

Onlangs is Dana Winner's tour "Parels uit de Noordzee deel 2" van start gegaan! Inmiddels zijn er drie concerten achter de rug. Mooie oude nummers, van Dana zélf, komen voorbij maar ook nostalgische "pareltjes", zoals van Heintje, Wilma en Vader Abraham (in een medley). "Spiegelbeeld " van Willeke Alberti en "de Roos" blijven mooie nummers, zeker als deze door Dana worden vertolkt! De "Country medley"ontbreekt niet en ook de "Westenwind" waait door de zaal. Het is weer bijna 2 uur genieten.  

RADIONL presenteert ‘De André van Duin Top 20’
18-02-2012 12:23:00

Volgende week presenteert RADIONL ‘De André van Duin Top 20’, samengesteld door zijn fans en bekende Nederlanders, waaronder Jan Smit, Ron Brandsteder en Jan Rietman. Ter gelegenheid van de 65e verjaardag van de komiek hebben zijn vrienden en collega’s uit het vak teruggekeken op de bijna vijf decennia lange carrière van Van Duin. André is natuurlijk bekend van de legendarische typetjes als Ome Joop, Joep Meloen en Meneer Wijdbeens en de tv- en radioprogramma’s. Daarnaast heeft hij enorm veel liedjes op zijn naam staan. “Ik ben erg benieuwd wat voor top 20 er uiteindelijk uit zal komen en of dit overeenkomt met mijn persoonlijke keuze”, aldus André van Duin.

Jannes is 'Hollandse Nieuwe'
18-02-2012 11:06:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 20 februari is dat 'Met jou’, de nieuwe single van Jannes. Dit vrolijke uptempo nummer, dat afkomstig is van het succesvolle album ‘Lach, leef en geniet’, is bij uitstek geschikt voor deze tijd van het jaar. ‘Met jou’ ademt de sfeer van carnaval, polonaise en après-ski. Niet zo gek dus dat de clip in Oostenrijk werd opgenomen voor de juiste Tiroler sfeer. Deze clip is als 'Hollandse Nieuwe' een week lang volop te zien bij TV Oranje en staat ook op de DVD ‘Door de jaren heen’.

TV Oranje dé Carnavalszender
18-02-2012 11:00:00

Tijdens het carnaval zit je goed bij TV Oranje! We zijn al enkele jaren dé carnavalszender van Nederland, want als de vertrouwde zender met muziek van eigen bodem hebben we inmiddels vele honderden clips in huis. Liefhebbers kunnen hoe dan ook genieten van alle Carnavalshits bij TV Oranje van 19 tot en met 21 februari. Ter gelegenheid van het feest der zotten presenteren TV Oranje, Radio Oranje Nationaal en platenmaatschappij Wolk9 dit jaar het verzamelalbum ‘Carnaval Top 100’, 4 CD’s met daarop oude en nieuwe carnavalskrakers.

Nieuwe single van Rob Zorn in aantocht
18-02-2012 01:13:00

De nieuwe single van Rob heeft de titel “Dat weet iedereen” en is weer een echt Rob Zorn liedje. Hotel restaurant de Wijkerhaven uit Beverwijk is sponsor van Rob zijn nieuwe single. De single zal 30 maart uitkomen bij Ronald Visch van platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw. De promotietour rond de single zal starten op 21 maart, en Rob zal weer veel Radio-& Tv-stations in den lande bezoeken voor interviews.

Dorini's - 'We gaan een Feestje Bouwen' Hollandio Carnavalskraker 2012
17-02-2012 15:02:00

“Wakker worden, schiet ’s op we zijn niet meer te houwen De hele tent moet op z’n kop, we gaan een feestje bouwen!!!” Met deze openingszin duiken De Dorini’s dit jaar in volle vaart het carnavalsfeest in! Het is ze weer gelukt om een knaller van een carnavalshit te maken en met het nummer “We gaan een feestje bouwen” gaat dit energieke duo dan ook helemaal los. Nog nooit ontving Radio Hollandio zoveel stemmen op de finalisten in de Radio Hollandio Carnavalskraker als dit jaar.

Kaartverkoop Oranje Festival Etten-Leur van start
17-02-2012 13:37:00

Op zondag 29 april 2012 vindt in het Oderkerkpark te Etten-Leur voor de zesde keer het Oranje Festival plaats. Naast Jan Smit zijn er optredens van oa. Charly Luske, Zanger Rinus, Thomas Berge, Vinzzent, Gebroeders Ko, Bobby Prins, Jeroen Spierenburg. Er is gekozen voor een nieuwe aankleding, lekker eten en drinken, in twee areas muziek van eigen bodem en natuurlijk de gezelligheid als altijd. 

Musicaldebuut voor Ferry Doedens
17-02-2012 13:11:00

Ferry Doedens wordt de alternate van Jim Bakkum voor de rol van de knappe prins Fiyero in de musical Wicked. Op de dagen dat Jim niet speelt, zal Ferry als zijn vaste vervanger deze rol vertolken. Volgende week start hij met de repetities in het AFAS Circustheater in Den Haag en zal naar verwachting begin april zijn eerste voorstelling spelen. Wicked ging op 6 november vorig jaar in première en sindsdien hebben meer dan 250.000 mensen kaarten gekocht voor deze voorstelling.

Frank van Etten viert 10-jarig jubileum en maakt schoon schip!
17-02-2012 12:37:00

Frank van Etten viert dit jaar niet alleen zijn 10-jarig jubileum als volkszanger maar maakt , na vele tegenslagen op zowel zakelijk als privé-vlak, ook schoon schip. De volkszanger, die vorig jaar nog een gouden plaat in ontvangst mocht nemen voor zijn debuut-single ‘Leef als een zigeuner’ tekende onlangs een nieuwe platendeal en management contract bij Cloud 9 Music, het label van o.a. Leonie Meijer, Jennifer Ewbank, Rachel (Jr. Songfestival), Twarres en New Kids. Frank: “Ik heb de afgelopen tien jaar vaak zakelijk verkeerde beslissingen genomen.

25 jarig artiestenjubileum Frank Verkooyen
17-02-2012 10:41:00

Zondag 4 maart is het zover! Dan geeft Frank Verkooyen ter ere van zijn 25-jarig jubileum een spectaculaire dinnershow. Vijf uur top entertainment incl. een vier gangen menu met optredens van Willem barth, Wim Dalmee, Lytse Hille, John de Bever en natuurlijk Frank Verkooyen in de hoofdrol.  Feest begint tenslotte met een F.De Dinnershow wordt gehouden bij Bowlingcentrum The Happening te Rijsbergen. Door Brabant 10 zal er een special worden opgenomen die 24 keer wordt uitgezonden. Frank is al jaren geen onbekende meer in het feestcircuit en iedereen kent hem wel van de kroegstampers 'Kom wie wil er met mij dansen', 'Ineens gaat het leven' en 'Waar was je nou'.

Alex West gaat als een trein en komt voor de zomer nog met een knaller van een zomersingle
17-02-2012 10:30:00

Afgelopen jaar heeft Culemborger Alex West de sound gevonden waarnaar hij op zoek was. Dit resulteerde in de digitale release van "Angie", Verdammt ich lieb dich en Dit is liefde. Verdammt ich lieb dich kwam zelfs uit op de landelijk bekende party hits cd ! Doordat er veel vraag is naar deze liedjes is gekozen om van zijn nieuwe release een mini-album (6 tracks) uit te brengen onder het Rood-Hit-Blauw label. Het mini-album bevat dus naast deze 3 tracks ook zijn nieuwste track “Dromen” een lied dat elke DJ of Radiostation in zijn collectie dient te hebben. 

Danny Temming giet oud succes van Pleps in nieuw vaatje
16-02-2012 23:01:00

De Utrechtse volkszanger Danny Temming heeft de oude hit van de Utrechtse formatie "Pleps" nieuw leven in geblazen met een geheel nieuw arrangement. Het idee van de nieuwe single is geheel door Danny Temming zelf bedacht, opgegroeid in een muzikaal gezin werd er in de jaren tachtig door een ieder meegezongen op de klanken van de toen bekende formatie Pleps. Het nummer “K wist niet dat je kwaad werd” werd in het gezin grijs gedraaid en is altijd in het geheugen blijven staan van Danny Temming.  langere tijd bestond bij hem het idee om het nummer “”K wist niet dat je kwaad werd” in een nieuw jasje uit te gaan brengen.

Volkszanger Anthony wordt vader
16-02-2012 20:59:00

De Bredase volkszanger Anthony maakte vandaag, donderdag 16 februari via zijn facebook bekend dat hij vader wordt. Vandaag hebben ze hun 12 weken echo gehad vermeld Anthony trots. Begin september verwachten Anthony en zijn vriendin Annie hun eerste kind. De Bredase zanger is blij dat hij zijn goede nieuws vanaf nu met iedereen kan delen. Bron: www.anthony4you.nl

Nieuwe single voor Monique Smit
16-02-2012 20:51:00

Op 2 maart 2012 zal de fonkelnieuwe single van Monique Smit verschijnen. De titel van de track is “100.000 Stralende Sterren”, een vrolijk nummer dat de jonge zangeres/presentatrice uitstekend past. De productie van het liedje was in handen van Edwin de Groot die eerder zijn sporen verdiende als producer van de grote hits van o.a. Jeroen van der Boom en die ook al tekende voor de tweede CD “Verder” van Monique. Monique is momenteel naast haar optredens druk met de wekelijkse presentatie van de Z@pp Kids Top 20, dat immens populair is bij een jonge doelgroep. Ook presenteert de 22-jarige Volendamse sinds kort het tv-programma De Sterrenparade en heeft zij tevens het radioprogramma Wild Van Muziek op Sterren.nl.

Marco Schouten en John Enter te zien op Antiliaanse televisie
16-02-2012 13:19:00

Breken John Enter en Marco Schouten nu ook door op de Nederlandse Antillen? Dat zou zo maar eens kunnen want de komende weken zijn deze 2 toppers te zien op de Antiliaanse televisie met een aantal nummers. Zowel John als Marco zijn natuurlijk reuze trots dat hun nummers tot ver over de land grenzen te zien en horen zijn. Ze wisten al dat de nummers via diverse Spaanse zenders te horen waren. De beelden welke gebruikt worden van John Enter en Marco Schouten zijn eind vorig jaar ' geschoten' in Nijmegen.

RTV Drenthe helpt Tol & Tol aan hit
16-02-2012 12:31:00

De Volendamse formatie Tol & Tol scoren na jaren weer een grote hit in Drenthe sinds RTV Drenthe het nummer ‘Late night serenade’ in hun programma ‘op pad’ gebruiken is de cd niet aan te slepen bij de CDHAL in Ruinen. Presentatoren Geerhard Gras en Harrie Popken die het zondagmiddag programma  presenteren zijn laaiend enthousiast. ‘Tijdens een uitzending stopte een man met gierende banden bij ons op de stoep en vroeg wat voor liedje draaien jullie nu...

Glennis Grace geeft concert in de Heineken Music Hall
16-02-2012 12:02:00

Op zaterdag 15 september 2012 geeft Glennis Grace haar eerste eigen concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam, met als titel: "This is my music". Na de uitverkochte “One night only” concerten van vorig jaar, kon een concert in de HMH niet meer uitblijven. Glennis Grace: “Wij gaan een avondvullend spektakel brengen, met natuurlijk al mijn hits en favorieten van mijn met platina bekroonde “One night only” album.

Ronnie Tober na jaren terug in de Nederlandstalige Top 30
16-02-2012 10:30:00

Er is niemand zoals jij, is de titel van de nieuwste hit van Ronnie Tober. De plaat is zo succesvol dat hij afgelopen woensdag, 15 februari, is binnengekomen in de Nederlandstalige Top30 op nr. 24. ‘Geweldig, zo zie je maar, het maakt niet uit hoe oud of je bent, als je een goed liedje hebt en het publiek en radiomakers gunnen het je, kan het zomaar gebeuren’, aldus de bijna 67 jarige Ronnie Tober. Het liedje komt uit de TROS TV serie ‘Ali-B Op Volle toeren’ van 25 januari jl waarin Ronnie een liedje van rapper Priester omdoopte tot een échte Ronnie Tober hit.

Marco de Hollander op Mega Piraten Festijn Katwijk
16-02-2012 10:22:00

Het Mega Piraten Festijn strijkt weer neer in de regio. Op zaterdag 24 maart vindt op Airbase 71 in Katwijk (voormalig vliegveld Valkenburg) voor de tweede keer een hele serie optredens plaats van artiesten als Marco de Hollander, Nick & Simon, Thomas Berge, Sieneke, Gebroeders Ko, Erna Temming, Zware Jongens, Bonnie St. Claire, Vinzzent, Jannes, Jan Keizer & Anny Schilder, Lee Towers, de Piratentoppers en Peter Koelewijn.

Frank Galan lanceert nieuw album
16-02-2012 10:16:00

In 1997 scoorde charmezanger Frank Galan zijn eerste nr. 1 hit in Vlaanderen met het nummer “Door veel van mij te houden'. Hij was één van de de eerste Belgische artiesten die Duitsland veroverde en sinds 2007 lag de focus voor Frank dan ook vooral op de Duitse markt. Meer dan 300 Duitse theaterconcerten staan er op zijn naam en zijn Duitse song "Ave Maria" stond zelfs op de tweede plaats in de Duitse hitparade. Maar, Frank Galan heeft grootse plannen om Vlaanderen en Nederland opnieuw in te palmen.

Carnavalsviering in de St. Martinuskerk in Sneek
15-02-2012 12:24:00

Zondag 19  februari  organiseert Carnavalsvereniging De Oeletoeters in samenwerking met het Parochiebestuur Sint Martinus in Sneek voor de 3e keer  een Carnavalskerkdienst. Om 11:45 uur zullen de klokken van de St. Martinuskerk gaan luiden en staan de deuren open voor iedereen  die deze, in het Noorden, unieke carnavalsviering  mee wil maken.

Gloednieuwe K3 muziekspecial met videoclips van de CD 'Eyo!' nu op DVD!
15-02-2012 12:17:00

Goed nieuws voor alle K3-fans en iedereen die zich wil voorbereiden op de K3-concerten in Ahoy Rotterdam, want vanaf vandaag ligt de gloednieuwe DVD van de dames, 'K3 en het Droombed', in de winkel! De DVD bevat naast een betoverend K3-verhaal ook de nieuwste videoclips van verschillende liedjes van de CD 'Eyo!'. Zing uit volle borst mee met 'Eyo!', 'Willem-Alexander', 'K3 Airlines', 'Beroemd' en 'Meiden van de Brandweer' en leer de danspasjes uit je hoofd zodat je helemaal klaar bent voor Ahoy! 'K3 en het Droombed' is goed voor uren zing- en dansplezier! Karen, Kristel en Josje bezoeken de magische illustionistenshow van Dr. Von Zanzibar. Na de voorstelling blijkt Josje haar handtas te zijn vergeten in de zaal. Hun zoektocht naar de handtas brengt K3 tot op het podium, tussen de spullen van Dr. Von Zanzibar.
 

Pater Moeskroen op zoek naar nieuw bandlid
15-02-2012 07:32:00

Pater vanaf het eerste uur, Ad Grooten, heeft afgelopen weekend via de website van Pater Moeskroen laten weten de band na 26 jaar te verlaten om zich volledig te richten op schrijven en componeren van nieuwe muziek. Ad maakt de theatertournee ‘Pater Moeskroen en de Kelten’, die nog tot 1 april te zien is in de Nederlandse theaters, wel volledig af.

The Tribute to the Catsband laat oude tijden herleven in Den Ham
15-02-2012 07:20:00

Bands uit het verleden leven voort via radio of televisie, maar ook doordat fans en nieuwe bands aandacht schenken aan hun oude helden. Het is dan ook prachtig als er weer een bootleg band opduikt die in de sporen treedt van een grote popgroep. In 2003 ging de eer naar The Cats, de roemruchte Volendammer succesformatie, die hit na hit scoorde en bijna altijd in de Top 10 van de Nederlandse Top 40 te vinden was. The Tribute to the Catsband brengt een ietwat variabel repertoire. Ze brengen dan ook wat andere muziek, bijvoorbeeld Bee Gees, en ELO.

Nieuw album en nieuwe theatertour voor Mon Amour
14-02-2012 23:30:00

In 2007 viel het doek voor BZN, de meest succesvolle Nederlandse band allertijden. Maar oud BZN-er, drummer Jack Veerman was nog niet klaar om te stoppen met muziek maken. Hij zocht zes gelijkgestemde rasmuzikanten met een “BZN” hart, allen met hun eigen muzikale geschiedenis. De band MON AMOUR was geboren en de gouden hits als Lady McCorey, Sevilla, Pearlydumm en Mon Amour schalden weer door de zalen en theaters. Het publiek werd verrast door de kwaliteit en bezieling. Maar MON AMOUR wilde meer!

Dubbele nr.1 Hit Gebroeders Ko
14-02-2012 23:20:00

De Gebroeders Ko scoren deze week met hun single Een Bitterbal een dubbele nummer hit. Zowel bij de Sterren.nl Top 20 als bij de RADIONL / TV Oranje Top 30 staan zij op nummer 1 met hun feestkraker Een Bitterbal en de carnaval moet nog beginnen. Een ongekend succesvolle start van het muzikale jaar 2012 dus voor de Gebroeders Ko die met het nummer ook nog genomineerd zijn voor diverse Carnavalsprijzen ondermeer bij Omroep Brabant , RADIONL en Radio Hollandio.

Nick Schilder wordt weer vader
14-02-2012 11:56:00

Nick Schilder twitterde vandaag: Geweldig Valentijnsnieuws: Mijn prachtige vriendin Kirsten is 12 weken zwanger! We verwachten eind augustus ons tweede kindje!' Op 16 januari 2011 werd dochter Nikki geboren in het Waterland Ziekenhuis te Purmerend. Afgelopen september vorig jaar werd bekend dat Kristen weer zwanger was maar dat ging na vier weken mis.

Dennis Cornelissen in concert
14-02-2012 10:58:00

Op 12 februari 2012 zal Dennis Cornelissen een concert houden in "De kroeg" te Heerenveen i.v.m. het succes van zijn single "Schreeuw leef". Ook heeft hij z'n eerste notering in de top 100 te pakken. De single wordt veel gedraaid op radiostations en er wordt erg goed op gereageerd. Overal waar Dennis komt is de single herkenbaar en dat geeft hem een goed en fijn gevoel. Bij RADIONL heeft de single in totaal 5 weken gestaan met als hoogste notering nummer 15

Justine Pelmelay lanceert 'De tijd stond stil'
14-02-2012 10:40:00

Op 13 februari 2012 introduceerde Justine Pelmelay haar nieuwe single "De tijd stond stil". Dit lied geschreven door Ronald van Driel en Justine Pelmelay en bewerkt door Marcel Schimscheimer is een verwerking van de ramp die Justine mee maakte op 13 januari 2012 met de Costa Concordia. De eventuele opbrengsten willen ze aan de souvenirwinkel op het eiland Giglio schenken.

Horen - Zien maar vooral Beleven dat is de entertainmentdag 2012
14-02-2012 10:32:00

Op zondag 4 maart a.s. is er in Zalencentrum De Kruisberg in Doerinchem een entertainmentdag. Vanaf 14.00 uur kun je alles zien - horen en beleven wat er is te vinden op entertainment gebied. Een ideale mogelijkheid voor een ieder die eens een feest wil geven en ideeen wil gaan opdoen. Je kunt gerust zeggen van idee tot resultaat.

Dietwin De Jodelaar slaat weer toe
14-02-2012 10:13:00

"In der Stube" , de nieuwe single van Dietwin De Jodelaar is een knaller van een après-ski hit die ook net op tijd komt om nog zijn graantje mee te pikken van de huidige carnavalsgekte in binnen- en buitenland. Met Nederlandstalige strofees en een Duits refrein klinkt deze meezinger ook internationaal. Voeg daarbij het jodeltalent van Dietwin en je krijgt een unieke mix van ingrediënten die garant staan voor een pure fuif – en feesthit. Omwille van zijn originaliteit is Dietwin een veel gevraagde gast in tv shows en op evenementen in Vlaanderen en Nederland.

Sjaak de la Rie en John Tivoli laten de boel waaien!
14-02-2012 10:04:00

Het nieuwe duo Sjaak de la Rie en John Tivoli hebben het eindelijk voor elkaar. Hun 1e single is waarheid geworden: Een geweldige cover van het gezellige nummer "Laat de boel maar lekker waaien". De twee heren hebben het in een nieuw jasje gestoken met gezellig veel accordeon.Het duo, afkomstig uit het westen des lands komt net kijken in artiestenland. Zoals John het zegt: Zingen proberen we, een feestje bouwen doen we! Het duo kent elkaar via de gezamenlijke vakanties in Torremolinos.

Marco Borsato’s ‘Dochters’ op één in de 100% NL Top 100
14-02-2012 09:46:00

Het nummer ‘Dochters’ van Marco Borsato is door de luisteraars van 100% NL gekozen als allerbeste liedje van Nederland. ‘Dochters’ is hiermee voor de tweede keer verkozen tot populairste Nederlandse nummer aller tijden.

Jordan Peeters lanceert nieuwe single in Wijchen
13-02-2012 18:16:00

Aangezien Jordan Peeters de lancering van z'n nieuwe single " Ik geloof in jou" niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan, organiseert hij op 7 april i.s.m. met Platenlabel JC Records een feestelijke single presentatie. Meewerkende artiesten zijn: Antonio, Ron de Ridder, Jean Knipping, Jeffrey Heesen, Theo van Cleeff, Petra van Gennip, Eric Dikeb, Dave van Well, Manuela Rokven, Belinda en Jose, Gerrie Honig, Sharon –Dee en Marcello. Het geheel vindt plaats bij Party & Bowlingcentrum St Frans aan de Heumenseweg 192 in Wijchen ( Alverna). Kaarten zijn verkrijgbaar via : Party & Bowlingcentrum St Frans, 024-6412218, JC Event, 0416-313660 of 06-12963738 en Jordan Peeters, 06- 55152435. 

Finalisten Radio Hollandio Carnavalskraker bekend
13-02-2012 17:29:00

In 2011 werd DJ Bompa & De Mens met 'Als Brabander Ben Ik Geboren' de Radio Hollandio Carnavalskraker. Inmiddels is de strijd om in hun voetsporen te treden in volle hevigheid losgebarsten; Radio Hollandio is ook dit jaar overladen met inzendingen voor de Radio Hollandio Carnavalskraker 2012. Ook dit jaar hebben ze een keuze weten te maken uit al deze inzendingen. Vandaag werden de 10 finalisten bekend gemaakt en deze zijn HIER te bekijken. De finale-uitzending is donderdag 16 februari van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Marco de Hollander zingt Digros Ter Aar opnieuw open!
13-02-2012 17:03:00

'Kom je naar het feest Kom je naar Ter Aar?' klinkt de zangstem van Marco de Hollander door de boxen bij de ingang van de Digros. De Ter Aarse supermarkt opende donderdag 9 februari haar deuren na een verbouwing van drie dagen. Voordat de winkel officieel geopend wordt pakken de nieuwsgierige klanten zich samen voor de ingang. Tussen de dranghekken en bogen en stokken vol witte en rode ballonnen staan ze te kleumen wetend dat ze getuige zijn van een kleine geschiedenis handeling.

Schatzi in Deutschland Sucht Den Superstar
13-02-2012 16:49:00

Rond de 9 miljoen kijkers hebben de uitzending gezien van "Deutschland Sucht Den Superstar" met daarin de hit van de Gebroeders Ko ( KO & KO )  Schatzi Schenk Mir Ein Foto  !! Overweldigende reacties zijn er binnen gekomen bij de Gebroeders Ko die afgelopen zaterdag hun 1e Live optreden hadden in het Duitse Aachen waarbij heel de zaal finaal uit zijn dak ging bij Schatzi , Helikopter maar ook op hun nieuwe kraker EEN Bitterbal. 

Janneke de Roo zegt alle optredens voor komende maand af
13-02-2012 15:39:00

Janneke de Roo heeft op dokters advies alle optredens voor de komende periode afgezegd. Voor de komende weken stonden vele (carnavals) optredens in de agenda alsmede enkele televisie opname. Op aanraden van haar dokter heeft ze helaas moeten besluiten om al deze optredens af te zeggen. " Ik moet nu even mijn rust nemen want ik wil als ik ga optreden 100% zijn. Baal er zelf ook ontzettend van dat ik al mijn fans nu moet teleurstellen"  aldus de Drentse zangeres.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 november t/m zondag 27 november

               De Dikdakkers - Dans! Dans! Dans!

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl