RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nick en Simon ontvangen GOUD van Johan Cruijff
20-09-2012 06:49:00

Gisteravond ontvingen Nick & Simon een gouden award voor hun nieuwe album “Sterker”. Dit gebeurde in een uitverkocht Carré en werd tegelijkertijd meebeleefd door duizenden enthousiaste fans, die verspreid over 55 bioscopen, live het concert “Sterker In Carré” hadden gezien. Johan Cruijff  reikte het eerste exemplaar uit en vervolgens reikte Madeleine van der Zwaan, goud uit omdat in de voorverkoop al meer dan 25.000 exemplaren zijn verkocht. 

Opvolger voor Dennis Cornelissen
19-09-2012 20:13:00

Al enkele jaren reppen insiders van de Nederlandse muziek over de mogelijkheden van zanger Dennis Cornelissen die als een talent wordt aangemerkt. Als jochie was Dennis al in de ban van de muziek en vanaf zijn veertiende ontstaat zijn passie voor zingen waarvoor hij al snel allerlei complimenten krijgt. De zanger werd op 30 oktober 1992 geboren en is afkomstig uit Haulerwijk, gelegen tussen Drachten en Assen. Ondanks zijn nog jeugdige leeftijd heeft Dennis al een album ‘In Vuur En Vlam’ en zeven singles op zijn naam staan.

Voorverkoop cd presentatie Saskia Damen van start gegaan
19-09-2012 19:43:00

Het lijkt allemaal zo ver weg maar toch is afgelopen weekend de voorverkoop begonnen van de komende cd presentatie van Saskia Damen. De afgelopen maanden stond haar muzikale leventje geheel in het teken van "Rio"en zij heeft met dit nummer vele speel- en hitlijsten gehaald. Maar het succes moet een vervolg krijgen en is ze druk zoekende geweest naar een opvolger.

Henk Ruwette lanceert 'Amore per sempre'
19-09-2012 19:35:00

"Ajax, geef ze van katoen" was de allereerste (vinyl) single die verscheen van de in 1955 in Amsterdam geboren volkszanger Henk Ruwette. Inmiddels heeft Henk meerdere singles en de albums ‘Al regent het voor jou’ en ‘Aan de andere kant van de brug’ op zijn conto staan.  Henk begon zoals zo velen onder de douche met het zingen; Het zal vast niet verbazen dat liedjes van plaatsgenoten André Hazes en Koos Alberts, artiesten die Henk ook bewondert, vaak passeerden tijdens het badderen.

Nieuwe single Danny & Angélique echte smartlap
19-09-2012 18:00:00

Danny en Angélique groeiden beiden op in de Brabantse hoofdstad ’s-Hertogenbosch. Zij waren al langer onafhankelijk van elkaar actief in de muziek voordat zij in 1999 met ‘Ik heb de hele dag aan jou gedacht’ hun eerste duettensingle op de markt brachten. Twee jaar eerder zong Danny in de band Peanuts en trof hij tijdens repetities Angélique aan. Vervolgens zong het tweetal ’De regenboog’ van Marianne Weber & Frans Bauer en dat klonk zo goed dat dat het vertrekpunt werd van het duo Danny & Angélique.

CliniClowns en Gebroeders Ko organiseren benefietconcerten
19-09-2012 14:30:00

De Gebroeders Ko organiseren ter gelegenheid van hun 15-jarig bestaan samen met Stichting CliniClowns, die dit jaar 20 jaar bestaan, op zondag 11 november twee spetterende benefietconcerten waarvan de opbrengst van de kaartverkoop geheel ten goede komt aan Stichting CliniClowns.

Clip van DJ Dompa en De Mens online
19-09-2012 14:23:00

De clip van "Feestje hier, feestje daar van DJ Bompa & De Mens staat inmiddels op YouTube en is al te bewonderen op TV Oranje. Begin september kwam het feestnummer digitaal uit bij Berkmusic op het Zebralabel en in tal van playlisten bij landelijke radiostations is het lied al opgenomen. Het is de voorloper op de maxifeestsingle die begin 2013 fysiek zal uitkomen. De beelden van de clip zijn geschoten tijdens de opnamedag van Hart voor Muziek in Eindhoven toen het 35 graden was.

De Fantasticos stellen zich voor
19-09-2012 13:48:00

De Fantasticos wordt de nieuwe Nederlandstalige muziektrend in het Hollandse lied! Twee boezemvrienden Henk (ex Les Chromona’s) en Johnny (ex Sunstreams) hebben elkaar na jarenlange vriendschap opnieuw gevonden in hun gezamelijke muzieksmaak. Een verrassende combinatie van Nederlandstalige meezingers, schlagers en levenspop in de sound van 2012.

Het Brabant Toppers concept scoort ook in Limburg en Zeeland
19-09-2012 13:39:00

De eerste afleveringen van Limburg en Zeeland Toppers scoren bij TV Limburg en CTV Zeeland, waarmee de makers van Brabant Toppers het succes weten te continueren ook buiten de provincie. Om de continuïteit van Brabant Toppers te waarborgen, zijn contracten afgesloten met lokale en regionale tv zenders in Brabant, tot de nieuwe licentie aanvraag bij het Commissariaat van Media is goed gekeurd en er een nieuwe commerciële TV zender in Brabant de hele provincie voorziet.

Nieuwe single Danny Temming
19-09-2012 10:34:00

Na het grote succes van Danny Temming’s single “K wist niet dat je kwaad werd” heeft Danny afgelopen week de opvolger “Alles in het Leven” gelanceerd. Wederom een productie van Frank Verkooyen met die verstandhouding dat de ouders van Frank Verkooyen beter bekend als het Duo Onbekend dit nummer in 1973 voor het eerst ten gehore brachten. In een geheel nieuw arrangement probeert Danny Temming nu de hitlijsten te bestormen. De eerste reacties zijn erg positief en hebben diverse radiostations de nieuwe single al opgenomen.

Videoclip 'Leef je tijd' Rij12 online
18-09-2012 19:11:00

De videoclip bij de nieuwe single van Rij12 “Leef je tijd” staat online. De clip is gemaakt door Chance Zondag en is opgenomen in het Rietveld Theater in Delft. Het is zoals Rij12 op het podium is: enthousiast, energiek en dynamisch. De formatie bestaande uit Richard van der Keur, Pim Moltzer, Benjamin Murck en Michel Zondag staat regelmatig in de Nederlandse theaters en op festivals. Op 2 april 2011 beleefde de theatershow `Leeftijd` van Rij12 de première in theater Musica in Rotterdam.

Nog twee dagen tot de derde editie van Buma NL
18-09-2012 15:07:00

Nog twee dagen tot de derde editie van Buma NL! Zo’n 40 sprekers en moderatoren zullen hun licht laten schijnen over de onderwerpen van de conferentie over de Hollandse muziek. Maar liefst 54 optredende artiesten zullen een showcase geven of gaan optreden tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards, waar 12 onderscheidingen worden uitgereikt. De vier wagens van de mediapartners worden dezer dagen opgesteld en ingericht.

Eerbetoon aan Rien Lazaroms op 30 september in Oud Gastel
18-09-2012 14:56:00

Op zondag 30 september 2012 is er een eerbetoon aan de onlangs overleden Carbon zanger Rien Lazaroms. Tevens wordt s'middags de zoon van Rien, William gehuldigd. Hij heeft op 15 september jl. drie keer de Mont Ventoux beklommen en het sponsorgeld dat hij hiermee heeft opgehaald voor Colsensation - KWF  zal bekend worden gemaakt.  Dit alles vindt plaats in het Hart van Gastel, Markt 8 te Oud-Gastel.

Ilse Delange krijgt gouden plaat tijdens optreden in de Wereld draait door
17-09-2012 22:26:00

Afgelopen vrijdag presenteerde Ilse DeLange haar nieuwe album ‘Eye Of The Hurricane’ tijdens een grootse release party in het GelreDome te Arnhem. Vanavond kreeg Ilse DeLange in het televisieprogramma De Wereld Draait Door een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 25.000 albums. Het nieuwe album van Ilse DeLange is sinds vrijdag overal verkrijgbaar en staat sindsdien op #1 in de iTunes charts. 'Eye Of The Hurricane' is het eerste album dat Ilse in Nederland heeft opgenomen.

Het leven is te mooi....zegt Marco de Hollander
17-09-2012 21:54:00

De clip van Marco de Hollanderder's nieuwe single 'Het leven is te mooi'  is vanaf vandaag al te bewonderen op YouTube en binnenkort ook op TV Oranje. De clip opgenomen door Tom van der Borst van Clipstudio.nl bevat een zeer Hollands sfeertje, waarbij de gezelligheid van het beeld afspat. Als locatie is gekozen voor een sfeervolle boerderij in zijn woonplaats Ter Aar, en clown Menno speelt een belangrijke rol. De single is vanaf nu digitaal verkrijgbaar via de bekende downloadplatforms. De 'Het leven is te mooi' is de voorloper van het compleet nieuwe CD album van Marco de Hollander.

Siepelrock met Mooi Wark en Rowwen Hèze
17-09-2012 21:44:00

Zaterdag 27 oktober organiseren de rockers van Mooi Wark in samenwerking met de Stichting Muziek 2000 uit Pesse een dampend rockfestijn voor jong en oud. De organisatie is er trots op dat de Limburgse feestband Rowwen Hèze Pesse met een bezoek komt vereren. De dag wordt begonnen met het jaarlijkse ‘Mooi Wark Kinderconcert’. ‘Siepelrock voor kids’ zoals het in de volksmond genoemd wordt. Een dampend concert voor kinderen met vette rock, ruige roll en ranja als belangrijkste ingrediënten.  De tent zal ’s middags om 13.00 uur open gaan en om 14.00 uur zal Mooi Wark haar show geven.

Voormalig Maywood zangeres Inch met 'Rio' in de Top 100
17-09-2012 20:40:00

De Brabantse zangeres Inch scoort op dit moment met het nummer Rio. Na een succesvolle promotie-tour heeft het Nederlandse publiek haar gevonden en het nummer Rio aangeschaft. Deze week komt het de Dutch charts binnen op nummer 71. De kenners onder ons weten natuurlijk dat het een nummer is uit 1981 van het toenmalig duo Maywood. Inch (Inge Peters) was de laatste jaren de donkerharige zangeres van Maywood maar koos voor voor een solocarrière. Opgenomen in de Apollo-98 studio heeft ze er, onder leiding van producer Roel Jongenelen, een voortreffelijke 2012 versie van gemaakt die niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland bijzonder goed wordt ontvangen. In België is het nummer al vanaf juli te horen maar ook in andere landen, waaronder Brazilië en Italië.

Hugo Peeters zegt; 'Bizar'
17-09-2012 20:26:00

Hugo Peeters waarvan afgelopen week de nieuwe single "Ik wil" uitkwam reisden afgelopen zaterdag af naar het Friese Harkema want daar zei ook iemand "Ik Wil". En wel ja tegen een tatoeage van zanger. Superfan Calvin Tuinstra had Hugo Peeters uitgenodigd om aanwezig te zijn Bij het laten zetten van een tatoeage op zijn pols. Nee, niet zo maar een tattoo, maar eentje met het complete naamlogo van de Gendtse zanger.

Erwin Griemink presenteert derde single
17-09-2012 20:15:00

28 september is de release van de derde single van Erwin Griemink, genaamd “Annemarie” Griemink schreef dit nummer al in 1993 voor een toenmalige vlam en heeft het nummer sindsdien regelmatig gezongen. Van een opname is het echter nooit gekomen, tot het nummer werd ingelijfd voor het mini-album dat tevens 28 september uit zal komen. “Annemarie” is gearrangeerd door Erwin Funke.

Nieuw album voor Ilse DeLange
17-09-2012 17:18:00

Sinds afgelopen vrijdag is het nieuwe album van Ilse DeLange verkrijgbaar. Het album 'Eye Of The Hurricane' is de opvolger van het met dubbel platina bekroonde album 'Next To Me' en is het eerste album dat Ilse in Nederland heeft opgenomen. Ze nam het album op in de vernieuwde Wisseloord Studio's in Hilversum, samen met haar eigen band die haar ook live bijstaat. 'Eye Of The Hurricane bevat twaalf nieuwe nummers en is Ilse DeLange's meest persoonlijke album tot nu toe.

Buma NL Media Award voor RTL4-televisieprogramma Life4You
17-09-2012 06:57:00

De Buma NL Media Award is toegekend aan het RTL4-televisieprogramma Life4You. In de uitzending van dit programma op zondag 16 september overhandigden Jan Smit en Gerard Joling namens Buma NL de Award aan de verraste presentatoren Irene Moors en Carlo Boszhard. Het wekelijkse programma op zondagmiddag krijgt de onderscheiding vanwege de enthousiaste en constante aandacht voor het Hollandse lied.

Adian Mey 25 jaar in het vak
16-09-2012 20:51:00

25 jaar Adrian Mey. Dat is een hele periode waarin van alles is gebeurd!Talentenjachten, artiestenshows, bemiddeling van diverse bands en artiesten, regionaal bekend als ook grote landelijk bekende artiesten. Optredens van Adrian Mey zelf in diverse delen van Nederland, voor zowel radio als ook televisie, grote en kleine zalen en optredens in het buitenland, zoals Duitsland, België en zelfs een keer een optreden in een pub in Londen!  Dit alles werd in de laatste 25 jaar door Arie Meijerman alias zanger-presentator Adrian Mey gerealiseerd.

Dutch Swing College Band & Joke Bruijs op het stoomschip De Rotterdam
16-09-2012 11:12:00

Zondagmiddag 30 september is multitalent Joke Bruijs te gast bij de Dutch Swing College Band op het stoomschip De Rotterdam. Zangeres Joke Bruijs is bij het grote publiek vooral bekend als actrice maar deze middag zal zij het stoomschip Rotterdam laten swingen zoals u dat nog nooit gehoord heeft. Op 15-jarige leeftijd begon Joke als zangeres bij radio-orkesten zoals het Vara dansorkest, The Skymasters en The Ramblers. Dit optreden met de Dutch Swing College Band is haar dus op het lijf geschreven.

Brabant en Fryslan slaan de handen ineen!
15-09-2012 15:28:00

Frank Verkooyen lanceert 10 oktober zijn nieuwe single 'Vriendschap voor 't leven',  de veelzeggende titel van de formatie L.E.F. (Frank Verkooyen en Lytse Hille). Het betreft een duet met Lytse Hille bekend van o.a. ‘Tsjakkiediekkie Boem Boem’. De uit Breda afkomstige zanger/producer nam al eerder een duet op met collega's John de Bever en René Schuurmans. Deze unieke meezinger met de karakteristieke sfeervolle klank van de doedelzak wordt de opvolger van de zomerplaat 'ik droom nog een beetje'.

Rüdiger Schima weet bij vele mensen harten te veroveren
15-09-2012 11:42:00

Rüdiger Schima een Schlagerzanger uit Haan (Duitsland, Köln) wil Nederland veroveren. Door zijn enthousiasme en spontaniteit weet hij vele harten te veroveren. Als kind droomde hij van een glansrijke carriére als zanger. Toen hij dertien jaar oud was stapte hij de studio in en tegenwoordig is hij druk met nieuwe producties bezig.

Marjan Zijlstra neemt single op bij Edwin van Hoevelaak
15-09-2012 11:33:00

Dinsdag 18 september gaat Marjan Zijlstra haar nieuwe single 'Zo ben jij' opnemen in De Rooftopstudio van  Edwin van Hoevelaak die tevens het nummer voor haar heeft geschreven. Ook zal er binnenkort een video clip worden opgenomen en te zien zal zijn bij Tv Oranje. Marjan haar volledige management ondergebracht bij Ron Knol van Artiestenbureau Twenterand.

Willem Barth heeft de 'Oranje Kroon'
15-09-2012 11:16:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 17 september is dat ‘Als ik ‘t doe’, de nieuwe single van Willem Barth. Ook deze keer is het Willem gelukt om samen met zijn producers Emile Hartkamp en Norus Padidar een opvallende nieuwe track op te nemen. Het nummer is vrolijk, ondeugend en je zingt het zonder moeite zo mee. Kortom, een typisch Willem Barth – liedje met een eigen geluid die het ook goed doet tijdens optredens in het land.

Rooskleurige toekomst voor Twin Rose in Nederland????
15-09-2012 11:03:00

Een tweeling uit Oldenburg zingen samen onder de naam Twin Rose. Ze zijn al een aantal keren te bewonderen geweest in Nederland en vermaken zich uitstekend hier in ons land. Ze zijn altijd spontaan, vrolijk en zeker in voor een geintje. Dat de zussen tweelingen zijn is op het podium duidelijk te zien door een perfecte kledingkeus. Onlangs hebben ze twee clips opgenomen met de titels "Flammende Nächte" en "Ich hab noch nie so sehr geliebt".

Ode aan André Hazes ....Lesley Williams live met band doet oude tijden herleven
15-09-2012 10:45:00

Op zaterdag 13 oktober 2012 geeft de beste Hazes vertolker van Nederland, Lesley Williams een uniek ruim 90 minuten durend tributeconcert onder de titel “Ode aan André Hazes” in De Meijert te Mijdrecht. Samen met zijn fantastische tribute band Total Eclipse brengt Lesley Williams de bezoekers terug naar een onvergetelijke periode uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Sluit je ogen en luister naar Lesley Williams en kom tot de conclusie dat je je ruim een decennium terugwaant toen André Hazes zijn grote successen vierde. Maar zelf als je je ogen opent, lijkt daar in de verte op het podium de gelijkenis van de grootste volkszanger te staan die Nederland ooit rijk was.

Tweede nominatie voor De gebroeders Ko
14-09-2012 19:05:00

De Gebroeders Ko zijn vandaag verrast dat zij naast een nominatie voor Beste Groep nu ook genomineerd zijn voor Beste Auteur voor de Buma NL Award 2012. “Met 37 Top 100 hits op rij, vele Nederlandstalige NR 1 posities, successen met liedjes voor Marianne Weber en Sieneke, 15 jaar succes met bijna allemaal zelf geschreven liedjes en natuurlijk het Mega succes in de Duitstalige landen.

Sharon Doorson brengt nieuwe single en videoclip ‘Fail In Love’ uit!
14-09-2012 18:57:00

Vandaag is de langverwachte debuutsingle van Sharon Doorson ‘Fail in Love’ uitgebracht. Met dit opzwepende dance-nummer gokt Sharon niet alleen op Nederland, maar ook op een internationale doorbraak. Alles is uit de kast gehaald om dit doel te bereiken. De clip werd geschoten op Ibiza en mode-ontwerper Sepehr Maghsoudi (bekend van het programma ‘Project Catwalk’) ontwierp speciaal voor de clip een bijzondere jurk voor Sharon.

Buma NL Awards voor Beste Boeker en Beste Retailer bekendgemaakt
14-09-2012 16:44:00

Buma Cultuur heeft vandaag de winnaars van twee Buma NL Awards bekendgemaakt. De Buma NL Award voor Beste Boeker is toegekend aan het entertainmentbedrijf Rocket. De Buma NL Award voor Beste Retailer wordt uitgereikt aan het winkelbedrijf Blokker.

Tweede single voor zanger Ron van Dordt een feit
14-09-2012 15:33:00

Ron van Dordt is geboren op 28 maart 1971 in het zuidelijk gelegen plaatsje Dordrecht en is reeds sinds 6 jaar actief in de muziekwereld. Na tips en steun van kennissen en vrienden is hij dan ook begonnen met zijn muziekcarrière. Allereerst werd er in 2010 een door B.Arends geschreven eerste single "Eenzaam / lonesome"  inclusief clip uitgebracht onder het Starlet Music label van de legendarische Johnny Hoes. Het geheel werd opgenomen in de Landscape studio in Enschede met accordeonwerk van Rolus Karsen.

Nick & Simon concert ‘Sterker in Carré’ box-office succes in bioscopen
14-09-2012 14:53:00

Vijf dagen voor het concert  van Nick & Simon ‘Sterker in Carré’ plaatsvindt, is het concert al een groot succes in de Nederlandse bioscopen. In een aantal steden worden zelfs grotere zalen ingezet om de Nick & Simon fans niet teleur te hoeven stellen. Het concert, ter ere van het nieuwe album ‘Sterker’ dat vanaf 21 september in de winkels ligt, vindt woensdag 19 september plaats in Koninklijk theater Carré. Gelijktijdig is het concert live te beleven in maar liefst 55 bioscopen in het hele land.

'Zondagmorgen' nieuwe single Gijs de Vormer
13-09-2012 20:58:00

Gijs de Vormer neemt je mee naar het zondagmorgen-gevoel. Een gevoel dat veel mensen kennen maar dat iedereen anders zal ervaren. Voor de één uitslapen, een uitgebreid ontbijt en dan naar het bos of het strand. De ander vindt het maar saai dat veel winkels gesloten zijn. Gijs heeft zijn eigen zondagmorgen-gevoel en zingt er over. De nieuwe single draagt dan ook de titel "Zondagmorgen." Gijs scoorde met De Vormers een kroegenhit met "Dansen op je bruiloft." Onlangs stond hij samen met Pascal de Vormer en Ringo in de Single Top 100.

Dubbel album 'Stella...door de jaren heen' vanaf 21 september verkrijgbaar
13-09-2012 20:52:00

Er was eens... zo beginnen vele sprookjes, maar sprookjes worden ook wel eens werkelijkheid. En zo’n sprookje krijgt de naam Stella. Er was eens een heel klein meisje dat werd geboren op de dag dat de herfst begon, 21 september 1935, dat al voorbestemd zou zijn om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Als klein meisje stond ze al te zingen en naarmate ze ouder werd, leek het haar wel wat om filmster te worden. Zover is het echter nog niet gekomen, maar met Stella weet je het nooit, toch werd ze beroemd.

Ais Lawa Lata presenteert prachtige dubbel cd
13-09-2012 20:42:00

Ais Lawa Lata, bekend van zijn vele optredens op met name Pasar Malams presenteert de 2-CD Senang 2-be-1 (40 Liedjes). Senang 2-be-1 is de opvolger van de succesvolle en reeds verschenen 2-CD Ambon Manise Op de 2-CD wordt oa. meegewerkt door de bekende zangeressen, Wieteke van Dort (Tante Lien), Lisa Boray, Adriana Romijn, en Marlayne Sahupala.

Nazomers lied van zangeres Martijje!
13-09-2012 20:32:00

Zachiesan is de nieuwste single van zangeres Martijje! en komt 13 september uit. Zachiesan is een relaxed, nazomers liedje en gaat over een ontspannen dagje samen in de stad. Martijje! schreef de tekst van het liedje naar aanleiding van een foto van fotograaf Jan van der Ende, de muziek en productie is van Rob Elfrink. Eerder was het nummer live te horen in een andere uitvoering tijdens het Drents Liedtiesfestival dat in mei van dit jaar op RTV Drenthe werd uitgezonden.

Nieuwe single voor Liesbeth
13-09-2012 20:19:00

De nieuwe clip van "De Geboorte van mijn kleinkind" van Liesbeth is al te bewonderen op TV Oranje en daar is ze maar wat trots op. Het lied is geschreven door Frank van Etten en haar eigen 2 kleinzoontjes spelen mee in de clip. "Toen ik Frank van Etten tegen kwam vroeg ik hem of hij een liedje voor mij over mijn kleinkinderen wilde schrijven. Dat heeft hij direct gedaan en de tekst is echt geweldig", alsdus Liesbeth. Binnen afzienbare tijd zal het nummer op single verschijnen.

Comeback 'Time Bandits!
13-09-2012 19:45:00

Zaterdag 20 oktober en 17 november presenteren de “Time Bandits” tijdens twee concerten'hun nieuwe album’. Deze concerten maken deel uit van de comeback van deze groep. De “Time Bandits” mag gerust worden beschouwd als een van de populairste Nederlandse bands uit het verleden. In 1981 scoorden de Time Bandits een grote dancehit.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl