RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jaman is 'Hollandse Nieuwe'
05-02-2012 11:37:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 6 februari is dat Jaman met 'Dat ging snel voorbij'. Het is de opvolger van 'Gewoon weer opnieuw', waarmee de Overijsselse zanger vorig jaar een grote hit scoorde. Ook deze nieuwe single heeft hitpotentie. Het is een voorloper van een album dat in april uit zal komen. Jaman maakt het liefst 'gezellige volkse muziek, die door iedereen te begrijpen is'. 'Dat ging snel voorbij' is daar een mooi voorbeeld van.

Contest 'Beste DJ van Nederland' daverend van start
05-02-2012 11:15:00

De deejays Blockside  uit Zwolle (Overijssel), The Tempest uit Ammerzoden (Gelderland) en Freshmaker uit Oldenzaal (Overijssel) werden de winnaars van de eerste voorronde van de contest ‘Beste DJ van Nederland’ die afgelopen vrijdag 3(/2) in discotheek De Leeren Lampe in Raalte werd gehouden.

Nieuw album Danny Lukassen vanaf heden verkrijgbaar
04-02-2012 12:47:00

Zaterdag 28 januari 2012 gaf Danny Lukassen zijn CD-Presentatie en Live concert in een uitverkocht  Partycentrum Roekz te Vinkeveen. Het orkest stond onder leiding van Hans Jansen en de backingvocals werden verzorgd door niemand minder dan De Frogets. Het Album “NU” is met behulp van Hans Bedeker & Marcel Schimscheimer opgenomen en is werkelijk een pareltje te noemen. De Cd bevat 15 prachtige stukken en Danny neemt u mee op een muzikale reis van 20 jaar.

Rappe Willem even solo
04-02-2012 12:19:00

Rappe Willem van het duo Nooitvanheurd heeft i.s.m. Jaap (én Joke) Huisman van Studio Locust uit Zuidlaren twee potentiële hits opgenomen. Het ene liedje is opgenomen met behulp van een echte GGZ verpleegster. De titel van dit snelle doch fraaie "happy ska" liedje is "Turbo Therapie. Het andere lied gaat er over dat we met elkaar helemaal naar de kloten gaan...althans volgens die inmiddels veel besproken Maya kalender! Het origineel is van Trio Katastroof uit Antwerpen.  

Gers Pardoel meest gedraaid op Vlaamse radio
03-02-2012 16:49:00

De populariteit van Gers Pardoel breidt zich inmiddels uit tot buiten de landsgrenzen. ‘Ik Neem Je Mee’ is niet alleen een hit in Nederland, maar ook bij onze Zuiderburen. De afgelopen maand was ‘Ik Neem Je Mee’ de meest gedraaide single op de Vlaamse radio. Het nummer van de Brabantse rapper stond in de eerste drie weken van dit jaar op nummer 1 in de Vlaamse hitlijsten. Afgelopen maand ontving Pardoel in Nederland een Gouden Award voor zijn debuutalbum ‘De Wereld Is Van Jou’.

It giet oan!! In ieder geval voor Denise Rivera
03-02-2012 13:39:00

"It giet oan" het zijn legendarische woorden die worden uitgeproken bij de aankondiging van de Friese Elfstedentocht. Of deze woorden in 2012 waarheid worden zal de tijd leren. Wel weten we dat het nog behoorlijk moet vriezen alvorens de tocht der tochten doorgang zal gaan vinden. Maar dat in Nederland de koorts is toegeslagen was al duidelijk na 2 dagen nachtvorst. Ook op muzikaal gebied is en zal er de komende week weer veel gebeuren.

Wie wordt de Radio Hollandio Carnavalskraker 2012
03-02-2012 13:01:00

In 2011 werd DJ Bompa & De Mens met 'Als Brabander Ben Ik Geboren' de Radio Hollandio Carnavalskraker. Inmiddels is de strijd om in hun voetsporen te treden in volle hevigheid losgebarsten; Radio Hollandio is ook dit jaar overladen met inzendingen voor de Radio Hollandio Carnavalskraker 2012. Ook dit jaar hebben ze een keuze weten te maken uit al deze inzendingen. Onder het kopje KRAKERS vind je de 30 kanshebbers in willekeurige volgorde. Stemmen is mogelijk tot zondag 12 februari, 00.00 uur.

Frans Bauer speelt gastrol in Flikken Maastricht
03-02-2012 08:30:00

Vanavond speelt de aflevering van Flikken Maastricht zich gedeeltelijk af in een woonwagenkamp waar het halfverbrande lijk van een jongen is gevonden. Frans Bauer, die zelf is opgegroeid op het woonwagenkamp komt toevallig net langs voor een optreden. Angela Schijf die de rol van Eva van Dongen speelt  vindt dat Frans deze acteerklus supergoed geklaard heeft. "Hij speelt zichzelf. Dat heb ik ook eens moeten doen. Niets is moeilijker, maar bij hem ging het heel ontspannen", aldus de 32-jarige actrice.

Hit Pet Raket en John Kanon neemt gigantische vlucht
03-02-2012 08:13:00

Hoe een grapje kan uitgroeien tot een serieuze carnavalskneiter ondervinden momenteel de twee muziekvrienden "Pet Raket en John Kanon". Voor de gein namen ze samen een plaatje op voor een plaatselijke horeca gelegenheid, en ook maakten ze op dezelfde melodie een nieuwe tekst om het ook draaibaar te maken voor andere kroegen en feestzalen. Het resultaat tot op heden: ze staan landelijk in zowat elke playlist van carnavals beminnend Nederland. De single staat ondertussen op de best verkochte carnavalsverzamelaar van 2012.

Wesley Bronkhorst LIVE
02-02-2012 20:18:00

Momenteel is Wesley Bronkhorst enorm druk met de voorbereidingen van zijn concert "Wesly Bronkhorst Live in the Garden welke op donderdag 19 april 2012 zal plaatsvinden in de tuin van Brasserie "Paardenburg" te Ouderkerk aan de Amstel . Hij is trots dat hij als artiest een fantastisch live orkest met diverse collega's mag geven om de gasten te vermaken. De aanvang is vanaf 18.00 uur en kaarten zijn  voor € 100.00 inclusief een walking diner en drankjes vanaf dinsdag 7 februari verkrijgbaar.  Verder laat Wesley weten dat de opnames van de nieuwe single klaar zijn.

DJ Menno en Dennis Jones blazen Deurzakkers klassieker nieuw leven in
02-02-2012 19:55:00

DJ Menno heeft samen met Dennis Jones de carnavalsklassieker "Doe Een Stapje Naar Voren" van de Deurzakkers in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is een opzwepende partytrack geworden. DJ Menno is een jonge upcoming DJ, die momenteel diverse prijzen in de wacht sleept. Zo won hij onlangs de Après Skihut DJ Contest 2011 en zal hij te zien zijn op Go Après Ski 2012 in AHOY. Dennis Jones is geen onbekende. Vanaf eind jaren '80 scoort hij regelmatig hits zoals ''Don't Wanna Give Up'', ''Heart Of Gold'' en ''Ma Belle Amie''.

Laura van den Elzen komt met nieuwe single
02-02-2012 17:33:00

Laura van den Elzen, finaliste van MyNameIs en Albert Verlinde's nummer 1 tijdens de RTL4 show wat door miljoenen mensen werd bekeken in Nederland en Belgie heeft na haar succes van de single "The Climb" een nieuwe nummer uitgebracht met een videoclip met prachtige meiden.

Ook zo'n zin om eens lekker gek te doen?
02-02-2012 17:04:00

De nieuwe clip van Picobello van het liedje "We doen eens lekker gek vandaag" is te bewonderen bij TV Oranje. Het is een voorproefje van de DVD die april/mei dit jaar zal uitkomen. Deze keer heeft het duo gekozen voor een heel vrolijk liedje waar je blij van wordt. In deze tijd van het jaar en met de naderende carnaval is dit een liedje waar je niet op kunt blijven stil staan. De clip is geproduceerd door Albert Bakker Video uit Ruurlo.

Peter Loree gaat solo
02-02-2012 16:56:00

Vanaf 1 januari is Peter Loree na 12 jaar zanger te zijn geweest in de formatie het Feestteam solo gegaan. Met veel succes, want ook als initiatiefnemer van 52wekenfeest gaat het op dit moment als een speer. Peter Loree brengt onder 52wekenfeest elke week een nieuwe single uit in 2012. De singles van de laatste weken zijn overal terug te vinden op de downloadsites. “We brengen geen singles uit voor de hitlijsten maar om de feestmuziek weer terug te brengen in de horeca” aldus Peter.

K3 lanceert nieuwe single met oranje randje
02-02-2012 15:52:00

In de jubileumweek waarin het Koninklijk huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima centraal staat, lanceert K3 een nieuwe single met een oranje randje. Een liefdesbrief heeft elk meisje wel eens geschreven en advies over de liefde kunnen we ook altijd gebruiken. En waar kun je dan beter zijn dan bij Prinses Máxima, die een échte prins aan de haak heeft geslagen? Het romantische, vrolijke liedje 'Willem-Alexander' is de tweede single van het nieuwste K3-album 'Eyo!' en heeft zelfs al voor de releasedatum aardig wat stof doen opwaaien. 'Liefste Máxima, ik stuur jou deze brief omdat ik iets moet bekennen. Liefste Máxima, ik ben een beetje verliefd op die mooie prins van jou'.

Hollands glorie in Roemenië
02-02-2012 15:46:00

Jan Keizer en Anny Schilder zijn  na een succesvol verlopen concert in Roemenië gevraagd om opnieuw op te treden in het Balkanland. Op 21 december stond het Volendamse duo samen met First Show Band in de Roemeense stad Sibiu voor circa vierduizend dolenthousiaste fans. Ondanks problemen met de apparatuur en de kleding die op het allerlaatste moment met een privévliegtuig naar Roemenië moest worden gebracht, was het optreden dermate succesvol dat de Roemeense promotor het tweetal terug heeft gevraagd.

Splinternieuwe single Chris de Roo verschijnt op 15 februari
02-02-2012 05:27:00

Chris de Roo is al jaren bezig in het entertainment vak  en heeft al meerdere cd’s op naam. Zijn bekendste nummer is zonder twijfel “Ergens hier op deze wereld”.  Het nieuwste schijfje van Chris krijgt de titel “Kus me heel de nacht” mee en het nummer is afkomstig uit Duitsland waar het mateloos populair is in de uitvoering van Semino Rossi. Een heel ander nummer als al het repertoire wat hij tot nu toe heeft uitgebracht. Het nummer is geproduceerd door Gerto Heupink van de Soundwizard Studio. Zelf verwacht hij veel van dit nummer.

Peter Loree, Rogier & Co gieten “Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben” in nieuw vaatje
01-02-2012 19:28:00

Samen met Rogier van Oosterhout en DJ Coenio heeft Peter Loree van “Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben” een regelrechte carnavalskraker gemaakt. Deze track heeft alles in zich om massa’s mensen in de polonaise te krijgen! Peter Loree, Rogier van Oosterhout en DJ Coenio zijn ervan overtuigd:" Dit wordt DE carnavalskraker van 2012! Probeer bij deze track maar eens stil te blijven staan; dat is bijna onmogelijk!  

Mike Angelo presenteert debuutsingle in Breda
01-02-2012 19:04:00

Op zondag 25 maart 2012 presenteert Mike Angelo z'n debuutsingle bij Café Biljart D'un Hoeck aan de Haagweg 34 in Breda. De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 13.00 uur en de entree is geheel gratis. Meewerkende artiesten zijn: Janus, Denans, Sander Kwarten, Petra Van Gennip, Marco Korenbrits, Wesley Ponsen, Jolanda, Danny Swinkels, Melissa, Guus, Marcel Kroone, Dayane, Jordan, Cynthia, Evert Van Huygevoort en Patrick van Rijsewijk. De presentatie is in handen van Geert Harding. 

Toneel Koninklijk Theater Carré twee keer voor Liesbeth
01-02-2012 17:44:00

Op 14 januari 2012 startte de afscheidstournee van Liesbeth List, met de naam 70 jaar Liesbeth List, langs een aantal theaters in Nederland. Dit zal de laatste keer zijn dat Liesbeth List met zo’n grote tournee in de Nederlandse theaters is te zien. Kortom: Liesbeth List neemt afscheid. Het publiek wist massaal de weg naar het theater te vinden om Liesbeth nog een keer te zien optreden.

Ome Piet steelt de show op zijn accordeon
01-02-2012 17:23:00

Accordeonist Ome Piet werd onlangs 60 jaar. Zoals gebruikelijk speelde hij op dit feestje een aantal deuntjes op zijn accordeon en steelde weer de show. De verrassing was groot toen Ome Piet na het spelen van zijn accordeon door de familie zijn allereerste single uitgereikt kreeg. Zo trots als een pauw zegt Ome Piet: "Dat ik dit nog mag meemaken, ik speel al ruim 45 jaar op mijn accordeon en nu is mijn eerste single een feit". De single verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label en wordt landelijk gedistribueerd.

Nederlandse zangeres bedolven onder nominaties Music Awards
01-02-2012 15:56:00

Nederland is goed vertegenwoordigd met de zangeres Dina Medina op het Cabo Verde Music Awards dit jaar. Maar liefst 8 keer is de van oorsprong Schiedamse genomineerd. Zo maakt Dina Medina kans op onderscheidingen voor ondermeer Beste Vrouwelijke Vocalist, Beste Akoestische Album en Liedje van het Jaar. De Cabo Verde Music Awards is een internationaal muziekevenement en wordt op 10 maart 2012 georganiseerd in Praia in Kaapverdië. De show zal wereldwijd te volgen zijn op televisie en internet. Dina Medina neemt het op tegen meer dan 50 Kaapverdische artiesten uit heel Europa, Afrika en de Verenigde Staten.

Maico komt met nieuwe single
01-02-2012 15:45:00

Na het succes van de twee vorige singles van Maico “Liefde is een virus” en “Zoveel Moois”, welke bij veel radiostations hoge noteringen behaalden in diverse Nederlandstalige hitlijsten en nog steeds veel airplay krijgt, wordt het nu weer tijd voor een opvolger.“Jij” is de titel van Maico zijn nieuwe single. Dit keer een lekker aanstekelijk meezing up-tempo liedje. En is even als zijn vorige single “Zoveel Moois”opgenomen  in de studio van Terry West Productions.

DJ White & Mister f met romantische Valentijn song
01-02-2012 15:23:00

Met nog 14 dagen te gaan komen DJ White & Mister F met een mooie romantische Valentijns song. Het idee ontstond vorige week toen DJ White een grote bos rozen kreeg van een fan. Het nummer wat gisteren is geplaatst op youtube, begint nu al vorm te krijgen. Verschillende radio zenders hebben hun interesse al getoond. De DJ's hopen met deze romantische plaat menig liefdespaar een speciaal Valentijns moment te bezorgen. Valentijn blijft een dag van verrassingen en dit geldt ook voor de makers van dit nummer.

Joop en Rudi knallen de lijsten binnen
01-02-2012 15:05:00

Het begin van het nieuwe jaar is goed begonnen voor het nieuwe duo Joop en Rudi. Onlangs maakten ze definitief hun intreden in de Nederlandse muziek scene en komen keihard binnen knallen met hun spetterde carnavalskraker 1,2,3.  Meteen scoren ze (op eerlijke wijze!!) een hoog aantal views op YouTube, binnen enkele dagen worden ze dan ook opgepikt door Pitch Up Records en krijgt de single een officiële release. Deze is vanaf vandaag te downloaden en vanaf 4 februari in de betere muziekwinkel te verkrijgen.

JAMAHEJA door Life4You naar Duitsland !?
01-02-2012 04:22:00

Naar aanleiding van de uitzending van Life4You van afgelopen zondag waarin de Gebroeders Ko hun inzending "Jamaheja" voor het nationale songfestival ten gehore brachten zijn KO & KO ( artiesten naam Gebr. Ko Duitsland ) dinsdag gebeld door hun Duitse contactpersoon bij EMI of zij dit nummer deze zomer willen uitbrengen in de Duitsland , Oostenrijk en Zwitserland. Geweldig nieuws dus voor de Gebroeders  Ko die hun nummer in Nederland niet geselecteerd zagen voor het Nationaal Songfestival....

‘Candlelight’ blijft op 100% NL
31-01-2012 17:49:00

Het programma ‘Candlelight’ is ook komende twee jaar te horen op 100% NL. Het langst lopende programma van de Nederlandse radio, gepresenteerd door Jan van Veen, blijft elke zondag tot en met donderdag te horen tussen 23:00 en 0:00 uur op 100% NL. Jan van Veen: “Sinds 2008 is ‘Candlelight’ te horen op 100% NL. En ik vind het bijzonder dat we vandaag op Nationale Gedichtendag bekend kunnen maken dat ik ook de komende twee jaar nog te horen op het station met ‘De Muziek van Nederland’.

Andries lanceert nieuwe single “Het Spel”
31-01-2012 15:54:00

De Utrechtse zanger Andries, die al 9 jaar aan de weg timmert als zanger van het Nederlandse lied, lanceert aankomende week zijn nieuwe single “Het Spel”. Andries die in 2004 succes had met zijn eerste debuut single “ Verliefd op jou”, heeft al diverse single’s op de markt gebracht. Waaronder “ Zomer en Olé, Was ik met kerstmis maar bij jou en Leef je leven (Un Dos Tres)”. Na ruim 2 jaar niets te hebben uitgebracht komt Andries nu met de single “ Het Spel ”, een serieus nummer met een Doe Maar tintje.

Dirk Meeldijk stort zich in het carnavals gedruis
31-01-2012 15:38:00

Na het succes van “Het Hoeft Niet Meer Van Mij” is Dirk Meeldijk de studio weer ingegaan om een nieuwe knaller op te nemen. Dit keer een geweldige carnavalsplaat. Met “Alle Mensen Zijn Gelijk” bewijst Dirk dat hij nog steeds bij de grootste volkszangers van Nederland hoort. “Alle Mensen Zijn Gelijk” is een prima plaat voor radio & café.

John de Bever & Charlène deelden samen een geheim
31-01-2012 15:14:00

Wordt John de Bever de nieuwe gastpresentator van Voetbal International? Is Charlène opnieuw zwanger? Gaat John de Bever scheiden? Drie maal néé! John de Bever & Charlène hebben in het diepste geheim gewerkt aan een muzikale samenwerking die eind februari resulteert in hun duet single ‘Als je alles hebt (dan kun je veel verliezen)’! Een uniek en veelbelovend nieuw Nederlands zangduo is hiermee geboren! Emile Hartkamp staat garant voor tekst en muziek van de gezellige meezinger.

Frank Smeekens heeft prachtige nieuwe single “Ik wil jou”
31-01-2012 14:57:00

De uit Tilburg afkomstige zanger Frank Smeekens heeft zojuist de studio van Waylon van der Heijden (DJ Goldfinger) met een goed gevoel verlaten. Hij heeft de single “Ik wil jou” opgenomen en kenners uit het vak verwachten dat het een dijk van een hit gaat worden. Het vrolijke, up-tempo, pakkend en dansbaar lied is een buitenlands nummer met een Nederlandse tekst, geschreven door Frank zelf. M.m.v. de backing vocals: Bianca Folkers & Ewan Mack is er weer een prachtige produktie uit de studio van Waylon gerold.

Nieuwe single voor Frank Verkooyen
31-01-2012 04:17:00

Frank Verkooyen is al jaren geen onbekende meer in het feestcircuit en iedereen kent hem wel van de kroegstampers 'Kom wie wil er met mij dansen', 'Ineens gaat het leven' en 'Waar was je nou'. Tevens is Frank nog steeds graag aan het produceren en componeren voor andere artiesten. O.a. Rob van Daal, Frans Duijts en René Schuurmans vinden de weg naar zijn studio 'The Boom! Music Breda'. Met het succes van zijn laatste single 'Voorbij' is Frank een nieuwe weg ingeslagen en verwacht hij die koers voorspoedig te volbrengen, kortom het wordt tijd om de horizon te gaan verbreden. De nieuwe single van de Bredase zanger, een nummer wat overal voor een feestje kan zorgen, wordt deze week gelanceerd.

“Mijn hart is niet van steen” nieuwe single van Anita Hulshof
30-01-2012 20:25:00

Na het succes van "Mijn dochter" waarmee ze o.a. de RADIONL Café Troffee won en in diverse hitlijsten heeft gestaan kon het natuurlijk niet uitblijven dat een vervolg niet lang op zich kon laten wachten.  In een vol buurthuis in Groningen was het afgelopen zaterdag dan ‘eindelijk’ zover dat de fans, familie, vrienden en bekenden van Anita Hulshof het nummer konden gaan beluisteren. "Mijn hart is niet van steen"is de titel en Anita hoopt dat het nummer net zo goed wordt gedraaid als haar vorige single.

Wie wordt de ‘Beste DJ van Nederland 2012’
30-01-2012 19:07:00

Vrijdagavond 3 februari is het zover! De start van de allereerste voorronde van de ‘Beste DJ van Nederland 2012’. Dan strijden de beste 5 DJ’s van de provincie Overijssel tegen de beste 5 DJ’s uit Gelderland. De organisatie is in handen van Arsanio Wiet van Stichting Hollands Talent in Dedemsvaart i.s.m. met partners als Bax-shop.nl, UDG, Dance-tunes en popkoepels.

RADIONL Carnavals Kneiter Award 2012!
30-01-2012 18:24:00

RADIONL gaat ook dit jaar weer op zoek naar de grootste carnavalshit van het jaar. Alle sterren met een Nederlandstalige carnavalsbijdrage maken kans op de Carnavals Kneiter Award 2012. De winnaar wordt op donderdag 16 februari, voor het carnavalsweekend, bekendgemaakt. Deze week kunnen alle artiesten van Nederland hun carnavalssingle mailen naar carnaval@radionl.fm of opsturen naar RADIONL, Postbus 248, 8600 AE in Sneek, onder vermelding van Carnavals Kneiter 2012.

Jan Rietman lanceert nieuwe single als eerbetoon aan rock & roll icoon Arnie Treffers
30-01-2012 17:32:00

Na een verblijf van bijna een jaar in de USA is Jan Rietman terug op Nederlandse bodem. Het nummer ‘You Should Have Seen Us Rock’n Rollin’’ is de eerste single van zijn Nashville recordings. De single is een eerbetoon aan rock & roll icoon Arnie Treffers van Long Tall Ernie & The Shakers en is vanaf 3 februari verkrijgbaar. Begin jaren 70 raakte Jan Rietman betrokken bij Long Tall Ernie & The Shakers. Vanaf het moment dat de fel oranje bandbus dwars op de stoep van de snoepwinkel van de familie Rietman geparkeerd werd.

Nieuw talent Jack Verduyn komt met single
30-01-2012 06:33:00

Jack Verduyn komt met zijn eerste single “Wat moet ik zonder jou beginnen” . Hij zingt al een aantal jaren niet onverdienstelijk en heeft hiermee al menig (muzikaal) hart weten te veroveren. Een wens gaat nu in vervulling doordat Frank van Etten een prachtig nummer schreef en deze vervolgens werd opgenomen bij Studio DiMario te Den Bosch. Met de release van “Wat moet ik zonder jou beginnen” op het Rood-Hit-Blauw label gaat Jack voor een volgende stap voorwaarts in zijn carriere.

Martin Vincken geeft nieuwe single gratis weg
29-01-2012 10:50:00

"Onder de douche" is de opvolger van de in november uitgekomen single “Weekendje Parijs” van Martin Vincken. Om Martin en de nieuwe single nog verder te promoten is gekozen om de wals en apres- skiversie beide gratis beschikbaar te stellen als downloads voor iedereen. “Onder de douche” is niet echt nieuw, de welbekende Amsterdamse zanger Johnny Jordaan heeft dit nummer namelijk ooit uitgebracht, maar is nooit bekend geworden bij het grote publiek.

Django Wagner onterecht op poster
28-01-2012 21:36:00

Django Wagner treedt 29 januari niet op in 't Seepaardje Den Haag. Er wordt ten onrechte met zijn naam geadverteerd. Django is niet geboekt. Om teleurstelling van de fans te voorkomen, adviseert BME Bookings om op 29/1 niet naar 't Seepaardje te gaan. Django Wagner treedt wel op in Den Haag op 4 februari in Le Paris.

Succesvolle start Theatertour “Tussen Jou En Mij” Wolter Kroes
28-01-2012 18:29:00

Vrijdagavond was het de première van Wolter Kroes zijn nieuwe theatertour “Tussen jou en mij”. Met veel succes starte hij zijn tour in de Schouwburg van Almere en werd daar goed ontvangen. Jong en oud zongen zijn nummers mee, maar er werd ook flink gedanst en geluisterd naar zijn ballads. Bij liedjes als "Ik heb de hele nacht liggen dromen" en "Viva Hollandia" gingen de mensen compleet uit hun dak! Wolter Kroes zong ook zijn nieuwe single "Doe ik het goed". Dit nummer is geschreven door Guus Meeuwis. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 november t/m zondag 27 november

               De Dikdakkers - Dans! Dans! Dans!

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl