RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single van Lucas & Gea
09-05-2012 05:02:00

Lucas & Gea hebben het alombekende oude piratennummer "Oh, baby don't go" in een gloednieuw jasje gestoken. "Oh baby don't go" welke gelanceerd werd tijdens het Megapiratenfestijn te Borger is inmiddels goed opgepakt bij de radiostations en piratenzenders. De bijbehorende videoclip is inmiddels opgenomen in cafe Dommering te Winschoten en wordt op dit moment afgemonteerd. Binnenkort is deze te zien bij  TV Oranje. Het lied zal ook zeker te horen zijn de komende optredens, waarvan het duo er één uit willen lichten.

The Boys of Holland brengen Nederland in Oranjestemming met EK voetballied 2012
09-05-2012 04:45:00

De Bredanaars Menno Goedhart (28) & Freek Haverman (27) hebben recent in de studio een swingend EK Voetballied ingezongen. Met als titel: Laat het EK beginnen! Het doel is uiteraard: Nederland en onze Oranjehelden in stemming en stelling brengen voor een klinkende eindzege tijdens het EK. Hard nodig, vinden ze, want het Europees Kampioenschap in 1988 is inmiddels alweer 24 jaar geleden.Menno Goedhart is de geestelijk vader van de tekst. Hij schreef het lied al werkende tijdens zijn bijbaan in een koekjesfabriek.

Het meest gezellig feestje van Den Haag is terug op het strand: Glitterclub on the beach!
08-05-2012 18:16:00

Haal je plateauzolen en glitterpruiken maar weer tevoorschijn, want zaterdag 26 mei zal Glitterclub het strand van Scheveningen weer aan doen. Discoballen, Hawaï bloesjes, afro pruiken, gouden kettingen, you name it. Glitterclub heeft het in huis om jou de ultieme disco beleving te geven. Alle 60`s, 70`s en 80`s hits van toen zullen de revue passeren om jou een Saturday Night Fever te bezorgen. De Glitterclub DJ`s zullen alle oude hits voor je draaien deze avond. Speciaal voor deze avond heeft de glitterclub Ron Funkytown, sir Djuke en DJ Waauw weten te strikken. Dus zoals je gewend bent van de Glitterclub: afro pruiken, glitterpakken en zonnebrillen, maar in combinatie met je glitter-opblaaskrokodil en glitterzwembroek! Niets is te gek. Zorg dat je opvalt en laat de wereld zien dat je totally glitter-minded bent!

2012 vol met hoogtepunten voor BLØF!
08-05-2012 17:15:00

Het zijn drukke tijden voor de mannen van BLØF. Dit jaar viert de band haar 20-jarig jubileum en pakt flink uit. Hoogtepunt van het jubileumjaar is het optreden in de Ziggo Dome op 3 november. "Dit concert is een cadeau aan onze fans waarin alle hits, en ook de hits die we niet elke dag meer spelen, voorbij zullen komen.", aldus Paskal Jakobsen. Eind april verscheen 'Hier', de biografie van BLØF. Het boek was binnen enkele weken uitverkocht en men is nu al toe aan de tweede druk! De nieuwste single verkozen tot Radio538 Alarmschijf.

Djumbo gaat EK-strijd aan met Johan Derksen en Wilfred Genee
08-05-2012 17:06:00

Voetbalmannen Johan Derksen en Wilfred Genee, Lee Towers, Danny de Munk, Johan Vlemmix, Wolter Kroes en Gerard Joling krijgen vrouwelijke concurrentie. Met het EK in zicht is de strijd om een EK-hit ook losgebarsten. Voetbal is al lang geen mannensport meer, dus waarom zou het scoren van een voetbalhit een mannenaangelegenheid zijn? De drie meiden van Djumbo gaan dus voor "voetbal-emancipatie" en willen met "Kampioen Ole Olee" een gooi doen naar de EK-hit van 2012. Vrijdag 8 juni barst de strijd om het Europees Kampioenschap voetbal los.

Patrick Bos komt met nieuwe single
07-05-2012 22:50:00

Eindelijk is het zover, de nieuwe single van Patrick Bos is uit! Patrick Bos Die jarenlang bekendheid verwierf als de Venlose Frans Bauer, kreeg in 2002 een eigen gezicht, toen hij kwam met zijn eerste Single "Vrienden". Dit maakte zo’n indruk dat hij was te horen in het Tros programma van Daniel Dekker. Een tijd later volgde het album “Samen”. Met deze gelijknamige titel was Patrick o.a. te zien in het populaire muziekprogramma Sterrenpalet. Nu in 2012 verrast Patrick iedereen met zijn nieuwe single “Hier gaat niemand naar huis”.

Vriendenavond Dj Bompa en de Mens op Hemelvaartsdag in Wintelre
07-05-2012 17:36:00

Op donderdag 17 mei 2012 staat Kampeerboerderij 't Caves, gelegen in het bosrijkek gebied op de rand van de Kempen aan de Veneind in Wintelre de vriendenavond plaats van Dj Bompa en de Mens. Meewerkende artiesten zijn: Duo De Stoopjes, DuoNl, Twan van Brabant, Angela Teunissen, Berry Daamen, Danny Canters, Jan van Est, Mark Elbers,  Marco Rademakers, Johan Linssen, John Hospel, Eric Baghuis, Frank Verkooijen en Feestzanger Alex. De presentatie is in handen van de alom bekende Cindy Aarts. De entree bedraagt in de voorverkoop € 7.50 (via 040-2051805 of 06-13471881) en bij de avondkassa € 7.50. Het geheel begint om 20.15 uur. Dj Bompa (Frank) een ‘ouwe rot’ uit het vak, gaat al heel wat jaartjes mee. Deze muziek ‘goeroe’ is het brein achter veel songs welke hij heeft geschreven.

Moeflons scoren in België met 'Hey Lekker Ding!'
07-05-2012 16:56:00

De nieuwe single van feestband Moeflons doet het goed. Het nummer “Hey Lekker Ding!” wordt veel gedraaid op de Nederlandse radiozenders. De feestsingle doet het niet alleen in Nederland goed. Afgelopen zaterdag is het nummer van de Moeflons door VBRO gebombardeerd tot Trots-plaat en zal de komende week maar liefst 56 keer langskomen op de Vlaamse radio-zender die je kan vergelijken met het Nederlandse RadioNL. De Moeflons zijn heel erg blij met dit succes.“.“Fantastisch dat onze muziek ook over de grens aanslaat” aldus de Moeflons.

Album Jaman hoog in de top 100
07-05-2012 16:48:00

Het album "In M'n Dromen" van Jaman is binnengekomen in de album charts op nr 17!! Onlangs presenteerde Jaman zijn eerste studioalbum, getiteld "In M'n Dromen. Niets is aan het toeval overgelaten om hier een top album van te maken. De produktie lag in handen van Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Frans Duijts, Stef Ekkel). "In M’n Dromen", is het eerste studioalbum van de Overijsselse zanger, en laat echter ook een verdere verbreding in Jaman horen.

Auke de Vries lanceert nieuwe single en clip
07-05-2012 16:43:00

Binnenkort wordt de nieuwe cd single “Ik leef mijn leven “ van de Friese zanger Auke de Vries op de markt gebracht.  Momenteel wordt echter nog hard gewerkt  aan de videoclip voor dit nummer. Het decor voor de opnames van de videoclip vormde de Samba dansschool van Juan Carlos te Groningen. De afgelopen week vonden  de opnames plaats.

Het Leger des Heils kan de kleren krijgen van Radio M Utrecht
07-05-2012 16:36:00

De presentator van het Radio M Utrecht FM 93.1 programma U op de radio! Cobus Bosscha start vanaf 14 mei voor de tweede keer de actie Het Leger des Heils kan de kleren krijgen, ook die van u? Cobus roept de inwoners van de provincie op om hun overbodige kleding, beddengoed of handdoeken af te geven bij RTV Utrecht ten bate van het Leger des Heils. De organisatie heeft namelijk nog steeds door de crisis een te kort aan kleding.

Nieuwe single Helemaal Hollands
07-05-2012 16:27:00

"We gaan als een raket" is de titel van de nieuwe single van Helemaal Hollands. Zoals we gewend zijn van Carlo en Leo is ook deze track weer feestelijk en geladen met alle mogelijke party-elementen. Een vrolijk arrangement met een pakkend refrein zijn slechts enkele ingrediënten. Laat de zomer nu maar komen! Kijk ook eens op: www.helemaalhollands.nl

Dinsdag 8 mei wordt een spannende dag voor Yosee
06-05-2012 15:58:00

Dinsdag 8 mei is voor de Brabantse zangeres Yosee een super spannende dag. De blonde zangeres zal dan te horen krijgen of zij samen met 2 andere collega's de Toppers Half Time Show mag gaan verzorgen op 17, 18 en 19 mei in de Amsterdam Arena. Een auditie, is zij nog verwijderd van dit podium. Het is een droom om daar te mogen staan zegt ze. En zeker met deze geweldige artiesten. (René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom).

Zjiwse kuntrie heeft plaats in de album top 100
06-05-2012 15:04:00

‘Man van 12 ambachten 13 ongelukken, zag de wereld op de grote vaart, heeft in elk stadje een schatje, kon zijn zonden overdenken in Torentijd, ging door de diepste dalen en over de hoogste bergen. Verwoordt dit alles in zijn Zeeuwse dialect, met een nostalgisch randje en variërend van tragisch tot humoristisch, overgoten met iets wat het midden houdt tussen country, rock en folk…’ Johnny Contant is geen onbekende in de Zeeuwse muziekscène. Afkomstig uit het vissersdorp Breskens scoorde hij eind jaren ’90 een bescheiden hitje.

DuoNL stapt in het huwelijksbootje
06-05-2012 14:57:00

Vrijdagavond werd Williejan verrast met een surprise party die in het diepste geheim georganiseerd was Door Chris. Williejan is namelijk 14 mei jarig en het duo kent elkaar nu 5 jaar. Hij was in de veronderstelling dat ze naar een feest moesten van een goede bekende, maar toen ze bij de zaal aankwamen was het donker. Williejan vertelde Chris zie je nu, we zijn veel te vroeg. Williejan deed de deur open en alle lampen gingen aan terwijl familie, vrienden, vriendinnen en collega artiesten luidkeels “lang zal hij leven” zongen.

Friestalige Rockband NNB scoort met Bjusterbaarlik Hurd
06-05-2012 12:09:00

Een maand na de release van het album is Bjusterbaarlik Hurd van NNB is het album Top 100 terecht gekomen. Na het Drentse geluid van Mooi Wark en het Achterhoeks van Normaal heeft Nederland er een band bij die dialect rock speelt. In dit geval Friestalige rock.  Per toeval bij elkaar gekomen op een benefiet concert in Dronrijp kregen ze de muzikale smaak te pakken om samen verder te gaan en niet zonder resultaat. Een titelsong van een Friestalige film en dan nu met het debuutalbum Bjusterbaarlik Hurd hoog in de Dutchcharts Album Top 100.

Willem Barth heeft de 'Oranje Kroon'
05-05-2012 14:57:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 7 mei is dat ‘Ik wil ’n beetje dit’, de nieuwe single van Willem Barth. Met deze vrolijke uptempo plaat is de volkszanger uit Doetinchem helemaal klaar voor de zomer. Het nummer is de opvolger van ‘Zeg Me’ en werd geproduceerd in samenwerking met het bekende producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Later dit jaar zal een nieuw album verschijnen van Willem. De clip van ‘Ik wil ’n beetje dit’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Top 100 hit voor Jordan Peeters
05-05-2012 13:20:00

De zangcarrière van Jordan Peeters gaat als een speer. Het nummer " Ik geloof in jou" komt binnen in de Single Top 100 op plek 86. Dit aanstekelijke lied, geschreven door Mario Veltman is een echte vlotte foxtrot geworden met heerlijke accordeon & trompetgeluiden. Jordan die in het dagelijks leven tegelzetter is kan z'n geluk niet op en ook voor Jolanda Clement van JC Event is dit een pluim op haar werk als promotor.  

ViDo DaVito stelt zich voor met hun single Vaya Con Dios
05-05-2012 12:57:00

Vandaag is het zover; 5 Mei de lancering van de nieuwe single "Vaya Con Dios". ViDo DaVito is de band van Henry van Wijmeren die een zesde plek wist te behalen binnen de Live shows van het programma "So You Wanna be a Popstar". Sinds een half jaar werkt Henry samen met Monique Pluijmen-Dupuis, die voor hun nieuwe single met live band wilde gaan werken.

Nieuwe single Frank Verkooyen verschijnt in juni
05-05-2012 11:50:00

Frank Verkooyen is al jaren geen onbekende meer in het feestcircuit en iedereen kent hem wel van de kroegstampers 'Kom wie wil er met mij dansen', 'Ineens gaat het leven' en 'Waar was je nou'. Tevens is Frank nog steeds graag aan het produceren en componeren voor andere artiesten. O.a. Rob van Daal, Frans Duijts en René Schuurmans vinden de weg naar zijn studio 'The Boom! Music Breda'. Met het succes van zijn laatste singles 'Dit is mijn kroeg' en  'Voorbij' heeft Frank een nieuwe weg ingeslagen en verwacht hij die koers voorspoedig te volbrengen, kortom het wordt tijd om de horizon te gaan verbreden. De nieuwe single van de Bredase zanger, een zonovergoten sfeernummer, wordt in juni gelanceerd.

Anita & Ed lanceren jubileumsingle
04-05-2012 20:32:00

Vol trots presenteren Anita & Ed hun nieuwe single getiteld "Mijn leven zou niets zijn". Deze komt uit in het kader van hun 30-jarig huwelijk op 27 mei a.s. Dit komt ook in de tekst van het liedje tot uiting. Officieel is 30 jaar getrouwd geen jubileum maar het Zeeuwse duo wil er op deze manier toch even bij stil staan. Het is tegenwoordig toch een prestatie (zegt men), zeker als showbizz huwelijk, om zolang met elkaar getrouwd te zijn. Wat ons betreft gaan we gewoon zo door met elkaar en met muziek maken, onze grote passie", aldus Anita & Ed.

Nieuwe single Henk Wijngaard & Silvia Swart
04-05-2012 14:12:00

Oktober vorig jaar verscheen de duet single van oud-Stadskanaalster (tegenwoordig Emmenaar) Henk Wijngaard, een opmerkelijke samenwerking met de Valthermondse zangeres Silvia Swart. De single : ‘De weg naar geluk’ geschreven door Dick van Altena (bekend van de Major Dundeeband) werd (en word nog steeds) boven verwachting ontzettend goed ontvangen en is één van de meest aangevraagde platen bij o.a. RADIONL.

Debuutalbum Vlaamse crooner Yannick Bovy
04-05-2012 12:49:00

De Vlaamse Michael Buble wordt hij steevast genoemd: Yannick Bovy. Die vergelijking is logisch, want ook Yannick is nog jong en heeft de looks, maar ook de stem. De stem van een onvervalste crooner welteverstaan. Op vrijdag 4 mei verschijnt zijn debuutalbum ‘Better Man’. Yannick ziet de vergelijking met Buble als een groot compliment. “Zoveel jonge crooners zijn er niet. Mijn stemkleur lijkt op die van Michael, maar het is zeker geen bewuste imitatie. Dit genre is helemaal mijn ding.

Nieuwe website voor Artiestenbureau Twenterand
04-05-2012 10:50:00

Begin 2010 ontstond bij Ron Knol het idee om een artiestenbureau op te richten met als doel om voor een betaalbare prijs een feest, Hollandse avond, festivals, buurtfeest of bruiloft  te organiseren. In augustus van dat jaar was Artiestenbureau Twenterand een feit en ondertussen is het aanbod van artiesten enorm uitgebreid. 

Gebroeders Ko kleuren Zomer Oranje
04-05-2012 10:32:00

De nieuwe single "Oranje Springt" van de Gebroeders KO ft Factor 12 is uit en de schitterende clip is door Berk Music online gezet. Het Oranje nummer dat deze hele sportzomer gebruikt kan gaan worden bij o.a. het EK voetbal en de Olympische spelen hebben de Gebroeders Ko gemaakt i.s.m. Feestorkest Factor 12  die ook de pauzeact zijn bij de Toppers concerten.

Kaartverkoop HuneFestival Ruinerwold van start
04-05-2012 10:19:00

Aanstaande zaterdag start de voorverkoop van het HuneFestival, wat op 12 en 13 oktober plaats zal vinden in Ruinerwold. Op 10 plaatsen in de regio zijn dan de kaarten verkrijgbaar en daarnaast zijn de tickets te koop bij alle Primera winkels in Nederland. Via www.hunefestival.nl zijn de kaartjes online te bestellen. Het tweedaagse Drentse festival trok vorig jaar 4500 bezoekers en heeft dit jaar grote namen geprogrammeerd. Kane, Ilse DeLange en Nick & Simon komen op vrijdag 12 oktober naar Ruinerwold.

Win nu een DINER voor 2 (incl. glas CAIPIRINHA) bij aankoop nieuwe single Hugo Peeters
03-05-2012 23:12:00

“Geen bloemen voor jou ”en “Echte Vrienden” zijn al nummers welke onlosmakelijk verbonden zijn aan deze zanger uit Gendt. Aan zijn toch al rijkelijk gevulde koffer met repertoire kan hij een nieuw nummer toevoegen namelijk Caipirinha. Met uitsluitend de hoes in de hand weet je dat het hier een onvervalste zomerknaller betreft. De glazen kunnen worden gevuld en de tap kan stromen terwijl uit de luidsprekers Caipirinha klinkt. Het is een nummer waar duidelijk wordt dat Hugo Peeters altijd wel iets vergeet.

Marco de Hollander gaat moeders verrassen met zijn eigen rozen
03-05-2012 19:59:00

Zondag 13 mei vieren de moeders van Nederland ‘Moederdag’. Reden voor Marco de Hollander om op deze dag eens flink uit te pakken. Sinds oktober 2011 is ‘De Vrolijkste Volkszanger’ in bezit van zijn eigen roos. Het zijn Marc en Corinte Sassen van www.Viproses.nl die Marco verrasten met dit unieke geschenk.

'Normaal' Coverband 'Gin Gedonder' aanwezig bij 5 jarig bestaan Kulturhus De Klaampe Westerhaar
03-05-2012 18:35:00

Op 26 mei viert Kulturhus De Klaampe Westerhaar 5 jarig bestaan. Het Kulturhus De Klaampe wil dit niet onopgemerkt aan u voorbij laten gaan. Daarom hebben zij 2 bands weten binnen te halen. De band Gin Gedonder is de coverband van Normaal en daar hoeft niet veel over gezegd te worden gewoon deurdonderen. Dan de band Non Food " Rock uut de buurt" heeft zich ook al lang bewezen aan het publiek de band is vooral veel gevraagd in tentfeesten.

Win een slipcursus met 'Achter Het Raam'
03-05-2012 18:23:00

Gijs, Pascal & Ringo hebben een nieuwe single uit. Het gelegenheids-trio bestaande uit Gijs de Vormer, Pascal de Vormer en Ringo de Bruin hebben de gewaagde track “Achter het raam” opgenomen. Het nummer is na “Meisjes van de nacht” en “Haar rode lampie” de derde in de drieluik over de meisjes van plezier. Er is ook een hele leuke clip bij opgenomen en daar kan je een slipcursus mee winnen. De slipcursus heeft niets met lingerie te maken maar de heren staan voor veiligheid met alles wat je doet dus het betreft een slipcursus met de auto.

Debuutalbum voor Jeronimo
03-05-2012 18:16:00

One Kiss is het debuutalbum van misschien wel een van de meest getalenteerde entertainers van dit moment Jeronimo. Jeronimo combineert zijn looks met swingende pop. Super populair bij de jongere generatie en een aantal van zijn singles hebben internationaal al veel succes gehad. Op zijn eerste album onder andere de hits I Am No Superman, Somebody Who Loves Me en natuurlijk zijn zomerhit One Kiss. Dit album zal iedereen in een zomerse stemming brengen, One Kiss is een echt "feel good" album.

Het Postcodespel terug op de Nederlandse radio!
03-05-2012 18:11:00

Het legendarische postcodespel keert terug op de Nederlandse radio. De beroemde zin “Muntje of een T-shirt” is vanaf maandag 7 mei te horen op RADIONL. Het spel met de eenarmige bandiet ‘Harry’ werd bij Veronica en later ook bij Radio 538 jarenlang gespeeld door Will Luikinga.

Open air concert Reincarnatus
03-05-2012 11:12:00

Kasteel Hoensbroek organiseert een uniek open air concert van de band Reincarnatus. Reincarnatus heeft de wens te mogen optreden te midden van het jaarlijkse Ridderkampement. De bezoeker wordt meegenomen naar een lang vergeten tijd vol oude ambachten, legendes, jonkvrouwen en ridders. Reincarnatus speelt 2 sets van 45 minuten in de open lucht. Reincarnatus is een band die middeleeuwse muziek combineert met moderne popmuziek.

Leo Nardell geeft orkestband gratis weg
03-05-2012 11:04:00

Leo Nardell nieuwste hit “Ik blijf toch komen” wordt bijzonder goed ontvangen. Dit blijkt uit de vele aanvragen voor Radio & TV. Om namaak voor te zijn is besloten de originele orkestband aan een ieder gratis weg te geven. Iedereen kan vanaf nu dus meehelpen en meezingen met  Leo Nardell “Ik blijf toch komen”. De track van Leo wordt nu al gezien als de kroegenhit van 2012. Download nu zelf deze track en oordeel zelf……”Ik blijf toch komen”, opgenomen in de kwaliteitsstudio van Manfred Jongenelis kan elke concurrentie weerstaan. 

Nieuwe clip Feestzanger Rene online
03-05-2012 10:40:00

Rene Fortgens, beter bekend als feestzanger Rene omschrijft zichzelf als een levensgenieter pur sang, waar muziek een belangrijke rol in speelt. In z'n tienerjaren is hij DJ geweest op verschillende lokatie's in Nederland. Vorig jaar had Rene op de melody van "De vrolijke koster" een tekst geschreven. Het nummer heeft hij "De geinige glazenwasser" genoemd. Dit omdat hij een schoonmaak en onderhoudsbedrijf exploiteert en regelmatig de ramen wast. Zelf liep hij ook met de gedachten rond om er een videoclip van te maken.

Kalinka Hollanda ontsteekt het Oranje vuur
02-05-2012 21:34:00

“Kalinka Hollanda” is de titel van de Oranjesingle van Roosy en Feest-DJ Coco en heeft alles in zich wat het “Oranje vuur” zal aanwakkeren ; spirit, drift, hartstocht en kracht. “Kalinka Hollanda”  is de juiste brandstof  voor een volmaakt  volksfeest en zal zeker gaan concurreren met  nummers als “Viva Hollandia” en “Liberte”. Jong en oud kan meezingen en meedansen op deze Oranje Knaller met Oost-Europese invloeden in een wisselend tempo. “Oranje strijders maak je klaar voor:  Kalinka Hollanda” en laat het Oranjefeest maar losbarsten.

Nieuwe single Plork & De Aannemers
02-05-2012 21:23:00

Plork & De Aannemers hebben een nieuwe single uit. De formatie heeft al veel singles/cd's en dvd's uitgebracht. Waaronder de tracks: "Jij daar in de radio" en "Als jij mij mij wilt, dan wil ik je wel" de cd "Groeten uit Plorkulo" en de DVD's "Live in het Metropool" en "Live op het Zwarte Cross Festival." De nieuwe single van de feest/rockband draagt de titel "Fiesta Mexicana" een cover van Rex Gildo die er begin jaren 70 van de vorige eeuw een grote feesthit mee had. Plork & De Aannemers uit Borculo zag enkele jaren geleden het levenslicht.

Songfestival duo Franklin & Maxine met nieuwe CD
02-05-2012 20:18:00

Franklin en Maxine zijn weer samen als duo! Zoals iedereen misschien nog wel weet, namen Franklin & Maxine in 1996 deel aan het Eurovisie Songfestival en hadden ze een daverend succes met het liedje ‘De Eerste Keer’. Het werd zelfs één van de grootste songfestival hits van de afgelopen dertig jaar. Het was zo’n succes dat ze het liefst samen verder wilden gaan om aan een album te werken, maar dat kwam er helaas niet van. Ze zijn elkaar nooit uit het oog verloren en zijn vrienden voor het leven geworden.

Diva’s draaien gewoon door!
02-05-2012 20:12:00

Ondanks het besluit van Tatjana Simic om uit de Diva’s te stappen gaan Patty Brard en Patricia Paay, naast hun reguliere carrières, gewoon door met het concept Diva’s. De Diva's begonnen in de zomer van 2011 toen Patty, Patricia en Tatjana een hulpprogramma voor RTL4 gingen maken. Na het succes op televisie werden er plannen voor een cd, een concert en een nieuw seizoen ‘Diva's draaien door’ gemaakt. "Wij hebben altijd met veel plezier met elkaar gewerkt.

Singlepresentatie 'Achter Het Raam' groot succes
02-05-2012 08:34:00

Gijs, Pascal & Ringo hebben afgelopen zaterdag hun nieuwe single “Achter Het Raam” gepresenteerd in Café Bar J'tje in Bussum. De avond was een groot succes. Naast optredens van de drie heren gaven ook Martin Warmerdam en Jan Vogel acte de présence. De laatste heeft de single uitgereikt aan het gelegenheidstrio Gijs, Pascal & Ringo. Tot grote vreugde van de vele bezoekers was ook Christel aanwezig. Zij speelt in de videoclip de rol van prostitué.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 23 april t/m zondag 29 april

      John West - Jij laat me leven

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl