RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
De Brabant Toppers Kerstshow in de Twee Gebroeders in Etten-Leur voor herhaling vatbaar
20-12-2011 09:03:00

Met de organisatie en het succes van de Brabant Toppers Kerstshow, hebben Ivo Franklin en Tom van der Borst, de deuren wagenwijd opengezet voor meerdere activiteiten rondom het populaire TV programma Brabant Toppers, dat elke zondag vanaf 19:00 uur te zien is bij Brabant10. Artiesten en publiek, waren laaiend enthousiast.

Nieuwe videoclip Damaru
19-12-2011 22:54:00

De Surinaamse zanger Damaru heeft een videoclip uitgebracht bij ‘1 Nacht Alleen’, zijn versie van de gelijknamige klassieker van Doe Maar. De Surinaamse lovesongzanger heeft de in 1983 uitgebrachte hit in een nieuw jasje gestoken en helemaal eigen gemaakt. Nadat Teddy Cherim en Kees van Nieuwkerk eerder clips schoten voor de nummers ‘Suriname’ en ‘Als Jij Lacht’, zijn zij ook verantwoordelijk voor de nieuwe video bij ‘1 Nacht Alleen’, waarvoor de opnames in Suriname plaatsvonden. Het nummer is afkomstig van Damaru’s debuutalbum ‘Tuintje In Mijn Hart’, dat in juli van dit jaar verscheen.

Kaartverkoop Studio 100 Zomerfestival gestart!
19-12-2011 22:40:00

De eerste sneeuw begint te vallen en de gezellige Kerstdagen staan voor de deur. Toch willen wij alvast een blik vooruit werpen op de zomer van 2012, want deze gaat knallend van start met het Studio 100 Zomerfestival! Dit grote kinderfestijn is al ruim 10 jaar het leukste familiefeest van Nederland. Het clowntje Bumba, Kabouter Plop, Piet Piraat, Samson & Gert, Bobo, Mega Mindy en natuurlijk de meiden van K3 staan samen op het podium om met jou een spetterend begin van de vakantie te vieren! Wil je meezingen en –dansen op de leukste liedjes van je favoriete tv-vrienden? Kom dan zeker op 23 & 24 juni 2012 naar Ahoy Rotterdam, want de zomer wordt zonniger dan ooit!

HMH zingt massaal mee met Wesley Ponsen en Wolter Kroes
19-12-2011 22:31:00

Wolter Kroes en Wesley Ponsen gaven afgelopen zaterdagavond (17 Dec.) in een uitverkochte HMH het prachtige “Glimlach van een kind” ten gehore. Na dit duet, welk massaal werd meegezongen door de aanwezige fans, zong Wesley zijn laatste single “Laat mij maar gaan”, Wesley die zichtbaar genoot van de enthousiaste reacties :Ongekend wat een sfeer ! Het doet me goed naast zo’n bekende artiest te mogen staan.

RTV Hollands Midden haalt ruim 3100,00 euro op tijdens radio marathon
19-12-2011 12:00:00

Vrijdag 16 december van 00.00 tot 24.00 uur zaten Marco de Hollander, Anja Lek en Sabrina den Brave, in de RTV Hollands Midden studio voor Serious Request. RTV Hollands Midden is al ruim 22 jaar actief, en zetten zich dit jaar in voor dit bijzondere doel. Diep in de nacht trok het drie tal de studio in aan de Oostkanaalweg in Ter Aar. 

Winterse 50 maakt lijst bekend....Chris Rea op nummer 1
19-12-2011 11:35:00

Voor het eerst in tien jaar is "Driving home for Christmas" van Chris Rea de populairste kerstplaat. Dat blijkt uit de jaarlijkse hitlijst Winterse 50 die vandaag voor de tiende keer is verschenen. Chris Rea zorgt ervoor dat Wham! niet langer de populairste kersthit in handen heeft. Last Christmas was de eeuwige nummer 1, maar George Michael moet nu genoegen nemen met de tweede plaats.

Heerhugowaardse zanger in touw voor de LandelijkeStichtingTegenZinloosGeweld!
19-12-2011 11:18:00

De Heerhugowaardse zanger Joost de Vries brengt vlak voor de kerstdagen een gevoelige ballad uit voor de LandelijkeStichtingTegenZinloosGeweld, de stichting zie je overal in de samenleving door hun niet te missen logo het lieveheersbeestje. De  LandelijkeStichtingTegenZinloosGeweld stimuleert en ondersteunt initiatieven voor verbetering van de leefomgeving en streeft naar een samenleving waarin iedereen zich bewust is van de oorzaken en gevolgen van pesten en geweld. 

Marco de Hollander's Kerstshow uitverkocht en sfeervol!
19-12-2011 11:02:00

Met een pracht winterzonnetje werd zondag 17 december de kerstshow van Marco de Hollander en team georganiseerd. Een zaal vol fans van het Nederlandse lied waren vroeg naar Partycentrum Aardam in Ter Aar gekomen. In een uitverkochte show maakte de Ter Aarse volkszanger als eerste zijn opwachting op het podium. De sfeer zat er direct goed in en Marco opende met "Mijn Kerstwens". Na het optreden kondigde hij gelijk Show en Dans Orkest The Moonlights aan.

Geslaagde artiestenavond actie CliniClowns
19-12-2011 10:03:00

Na maanden van voorbereiding was het dan afgelopen zaterdag zover. Het Bonanzateam en Radio Expansie draaiden hun hitzz voor een glimlach op het gezicht van zieke kidzzz. Beide teams sloegen de handen ineen en organiseerden een benefietconcert met medewerking van verschillende artiesten ten bate voor de Clini Clowns. Het festijn werd gehouden in het Kronkelhonk te Slagharen. De aanleiding voor deze actie was een tv fragment die men zag over het werk van de talloze vrijwilligers die zich inzetten voor zieke kinderen.

Carlo en Irene verrassen La the Voices met gouden Kerstalbum
18-12-2011 22:57:00

Tijdens het tv programma Life4you werden de mannen van La The Voices verrast bij de uitreiking van hun inmiddels 3e gouden album. Dit keer was dat voor A Christmas Spectacular, het 1e kerstalbum van Los Angeles The Voices…. Begin december kwam het gloednieuwe album A Christmas Spectacular van LA The Voices van niets op 1 binnen in de Album Top 100 en bereikte binnen een week de gouden status, nu krijgt het Kerst album  A Christmas Spectacular  een gouden zegel opgeplakt.

Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk presenteert All-Inclusive Piratenfestival
18-12-2011 12:29:00

Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk presenteert op zaterdag 28 januari 2012 een All-Inclusive Piratenfestival. Het vertrouwde Super Piraten Festijn krijgt hiermee een unieke nieuwe invulling. De Meenthe biedt voor een superscherpe prijs een fantastisch avondvullend programma met de grote namen uit de piratenwereld, inclusief alle drankjes (bier/fris/wijn/sappen) en kleine snacks! Willie Oosterhuis is de presentator en achter 'de deure' staan o.a. Silvia Swart, Espada, Harten 10, Django Wagner en De Piratentoppers.

'ALLES' cd met vele bonustracks
18-12-2011 12:23:00

Een week na de release van de nieuwe single van Janneke de Roo kan gesproken worden over een goede start. De presentatie welke werd gehouden in een tot de laatste plaats bezet Parc Sandur  is nog altijd gesprek van de dag in huize de Roo. Een geweldige indruk heeft het achtergelaten zowel bij de fans van Janneke als bij haarzelf. Nu een week later kan worden vastgesteld dat "Alles" wordt omarmd door de fans en de radiozenders. Zo was het nummer “Gelderse Roosschijf” en is het de komende week Tipper van de week bij TEAM FM.

Unieke samenwerking tussen Henry & Monique
18-12-2011 11:59:00

Enkele weken lanceerde Henry van Wijmeren z'n eerste Nederlandstaige productie "Kleine engel". In opnamestudio "Rons House of sound"” kwam Henry in contact met Monique en ontstonden er plannen om samen een duet op te nemen. Op dindag 20 december zal het nummer "Blijf bij mij" op single verschijnen en wordt tevens digitaal gedistribueerd. Het is geschreven door Mjose van Wijmeren en gearrangeerd door Ron Lieberton.  De samenwerking met dit team is zo goed bevallen dat Henry &  Monique hebben besloten...

Wim Roma opnieuw in de spotlights
17-12-2011 11:13:00

Na "Laat opa maar schuiven" en "Rhodos" lanceert Wim Roma nu een speciale TV Oranje versie van "Laat opa maar schuiven". Op de vraag waarom hij dit liedje heeft geschreven laat Wim het volgende weten: "Wel, omdat ik mijn waardering wilde uiten voor de mensen die hun nek hebben uitgestoken om zonder subsidie een Nederlandstalige TV zender op te zetten. Het is toch eigenlijk een trieste zaak dat de zwaar gesubsidieerde publieke omroepen het Nederlandse lied zo weinig aandacht geven.

Dubbelplatina voor Nick & Simon
17-12-2011 10:53:00

Tijdens The Voice Of Holland kregen Nick & Simon wederom edelmetaal uitgereikt voor “Symphonica In Rosso”. Was er twee weken geleden in het programma een platina award voor ruim 50.000 verkochte exemplaren van de cd/dvd, nu is dit aantal al verdubbeld! Vandaar dat Marco Borsato dubbelplatina kon uitreiken aan Nick Schilder en Simon Keizer. Gebleken is dat niet alleen Sint Nicolaas de registratie hoog op de verlanglijstjes zag staan, maar nu ook de kerstman in Rosso sferen is geraakt. 

Uitzending Live registratie Kerstconcert Thomas Berge 4 Bibi op Nederland 1
16-12-2011 12:59:00

Op zaterdag 17 december a.s. om 12:20 uur zend Nederland 1 een  bijzondere live registratie uit van het kerstconcert dat Thomas Berge 6 december j.l. gaf ten bate van de ernstig zieke Bibi. De kijker kan genieten van een reeks bekende internationale Kersthits  met een hoog meezinggehalte, o.a.: All I want for Christmas, Winter in America e.a.

Jeroen aan bed gekluisterd
16-12-2011 10:55:00

Jeroen, die met  zijn Hazes Tribute Show de naam van André Hazes op onnavolgbare wijze levend houdt is momenteel aan bed gekluisterd. De uit Arnhem afkomstige zanger heeft veel last van een hernia en heeft daardoor al een aantal optredens moeten afzeggen. Ook de komende twee weken zal hij niet optreden.

Eerste solo album van Lange Frans een feit
16-12-2011 10:39:00

Frans Frederiks houdt van hosselen. ‘Tijgeren’, noemt hij het zelf. In 2003 stopt hij in het zicht van de eindstreep met zijn studie bedrijfskunde, om zich volledig te richten op zijn rapcarrière. Een reeks top40-hits, drie succesvolle albums met Baas B, een legendarische serie mixtapes en verschillende bijbaantjes als tv-presentator later is Lange Frans uitgegroeid tot een BN’er van de bovenste plank. Geen verkeerde keuze dus. Op een basketbalveldje in Diemen richten buurjongens Frans Frederiks en Bart Zeilstra de formatie D-Men op.

Mulder en Mulder kiezen voor nieuw boekingbureau
16-12-2011 10:23:00

Mulder & Mulder hebben onlangs besloten om over te stappen op een nieuw boekingsbureau en hebben gekozen voor BME Bookings. Willem Mulder kent u natuurlijk van de Havenzangers. Nadat de Havenzangers uiteenvielen is Willem met zijn zoon Wesley het duo "Mulder en Mulder" gestart. Zij namen reeds een aantal zeer succesvolle singles op zoals "Alarmfase rood" en "Cheerio". Zeer binnenkort zal er een nieuwe single van dit duo verschijnen.

iTunes kiest 14-jarige Erik Arbores als ‘Nieuwe Artiest van het jaar’
16-12-2011 10:15:00

In het jaaroverzicht van iTunes Nederland is de 14-jarige producer Erik Arbores in de categorie dance tot beste‘nieuwe artiest van het jaar’ gekozen. In de ‘Rewind 2011’ laat iTunes haar best verkochte singles, albums en favoriete artiesten van het afgelopen jaar zien. Opvallend is dat Erik’s debuutsingle ‘Bliss’ afgelopen weekend weer terugklom naar de Top 10. Ondertussen is het jonge talent druk bezig met het produceren van nieuwe tracks en ontdekt hij bovendien de DJ kant van het dance wereldje.

Lady Gaga vraagt Sander van Doorn voor remix
16-12-2011 10:05:00

De Nederlandse DJ/producer Sander van Doorn is gevraagd om samen te werken metLady Gaga. Van Doorn is door de controversiële superster gevraagd een remix te maken van ‘Marry The Night’, haar nieuwste hitsingle van het album “Born This Way” welke eerder dit jaar uitkwam. De spraakmakende clip voor 'Marry The Night', met een naakte Lady Gaga, is sinds de release eerder deze maand al ruim 17 miljoen keer bekeken op Youtube. De remix is momenteel te beluisteren via van Doorn's Youtube kanaal SanderVanDoornTV.

DJJozz komt het komende carnaval met de 'Trommelsong'
15-12-2011 13:30:00

Afgelopen week zijn de opnamen afgerond voor de nieuwe feest Cd van de Etten-Leurse DJJozz (Jos Leijs). Zijn nieuwe plaat heeft de titel meegekregen; "De Trommelsong" en is vanaf januari te koop in de diversen Cd winkels en te downloaden op de diversen forums. Voor het komende carnaval seizoen heeft DJJozz er voor gekozen om eens een plaat te maken voor het record thema van de MAMI. Deze record poging wordt jaarlijks op carnavals maandag georganiseerd door de stichting Mami. Dit jaar is de record poging Trommelen. DJJozz vond het idee zo leuk dat hij meteen contact heeft gezocht met de stichting Mami die ook enthousiast reageerde op zijn idee.

KPN Interactieve TV kiest voor BravaNL
15-12-2011 13:22:00

BravaNL zal op 15 januari 2012 worden toegevoegd aan het Pluspakket van KPN Interactieve TV. De nog jonge cultuurzender, die zich richt op klassieke muziek, opera en ballet, maakte de afgelopen twee jaar een gestage opmars in de digitale en analoge pakketten van de Nederlandse kabelexploitanten.

Jamai vanaf half januari in de musical Droomvlucht
15-12-2011 13:18:00

Vanaf half januari is Jamai Loman voor vier weken te zien als Krakeel in de familiemusical Droomvlucht. De musical, gebaseerd op de populaire attractie uit het Efteling park, is exclusief te zien in theater de Efteling. Binnenkort start Jamai met repeteren voor de rol van Krakeel; een trol die wordt gepest omdat hij een elf wil zijn. Jamai zal tijdelijk de rol van acteur Steve Beirnaert overnemen. 

100%NL Magazine snelst groeiende tijdschrift van 2011
15-12-2011 13:12:00

Uit de onlangs verschenen Mediafacts’ Top 100 Publieksbladen 2011, is gebleken dat 100%NL Magazine het snelst groeiende publiekstijdschrift van Nederland is. Mediafacts kijkt bij de beoordeling van de bladen naar de oplage- en advertentie ontwikkeling. Hieruit bleek dat het 100%NL Magazine in 2011 met maar liefst 57% is gegroeid en daarmee met afstand het snelst groeiende tijdschrift van Nederland is. 100%NL Magazine oprichtster Lisette Sier is verheugd over de cijfers. “We gaan er iedere dag voor de volle 100%  tegenaan om onze lezers en adverteerders een mooi product te bieden. Deze cijfers zien wij dan ook als de kroon op een fantastisch jaar.” 

Henk Bernard brengt nieuwe single uit
15-12-2011 13:03:00

Henk Bernard kijkt met trots terug op een succesvol 2011 waarin het volgende werd bereikt: Nominatie  Buma - Award als Beste Nieuwkomer, Album “Gewoon echt”  10 weken in megacharts top 100, hoogste positie op 12, single “Tranen zijn niet alleen om te huilen” notering in singlecharts, Henk te boeken bij artiestenburo Jan Vis te Den Bosch, Concert en de albumpresentatie die  in korte tijd geheel uitverkocht was. Nu lanceert hij z'n nieuwe single "Een ster zal schijnen over jou" die vanaf heden fysiek en als download verkrijgbaar. 

Kerstconcert van Dana Winner bij Omroep Max
15-12-2011 07:43:00

Volgende week donderdag 22 december 2011 is bij Omroep Max om 16.10 uur een Kerstconcert van Dana Winner te zien op Nederland 2. Voor het  kerstconcert van aanstaande zondag in de Eusebiuskerk te Arnhem zijn nog voldoende kaarten verkrijgbaar en zal er tevens een kassa-verkoop zijn. De kerk gaat open om 14.15 uur en het concert begint om 15.00 uur. Organisator André Leijten laat verder weten dat en nog een beperkt  aantal kaarten beschikbaar zijn voor de Martinikerk te Sneek, a.s. vrijdag 16 december aanvang 20.00 uur  (kerk open 19.15 uur).

Publiek en pers omarmen ‘Ramses’
14-12-2011 12:20:00

Ramses’ in première. Het eerbetoon aan deze levensgenieter blijkt twee weken later een groot succes te zijn. De kaartverkoopcijfers voor ‘Ramses’ staan bij bijna ieder theater op 1 in de week top 3. En dat betekent volle zalen. ‘Ramses’ is slechts vier maanden, tot en met 1 april 2012, te zien in verschillende theaters in Nederland. De verkoopstanden zijn een mooi resultaat na maanden van hard werken. Publiek en pers zijn niets anders dan lovend over de voorstelling. ‘Ramses’ is dan ook hard op weg de decemberhit van dit theaterseizoen te worden.

Junior Songfestival-winnares Rachel tekent eerste platencontract!
14-12-2011 11:20:00

De 13-jarige Rachel Traets, die vorige week een tweede plek behaalde met haar liedje ‘Ik Ben Een Teenager’ op het Junior Eurovisie Songfestival in Armenië, tekende deze week haar eerste platencontract bij Cloud 9 Music. In januari verschijnt de opvolger van haar huidige hit en in mei moet haar debuutalbum uitkomen. De Junior Songfestival-winnares, die in Armenië op slechts 5 punten na bijna ook het Junior Eurovisie Songfestival had gewonnen....

Hans Kazàn duikt de koffer in
14-12-2011 10:44:00

Hans Kazàn duikt de koffer in met zijn nieuwe one-man cabaretshow ‘Het Koffertje’. Waar de laatste jaren vooral grote shows vol indrukwekkende effecten en opvallende attributen te zien zijn geweest, gaat Hans compleet terug naar de basis. De illusionist heeft tijdens deze intieme theatershows niets meer nodig dan een koffertje met inhoud om te laten zien waar magie om draait. Hij zal eenieder verbazen met zijn verbluffende goochelkunst, waargebeurde verhalen en vooral veel humor. Kortom, entertainment in zijn puurste vorm. Hans Kazàn is met de voorstelling ‘Het Koffertje’ vanaf 13 januari slechts drie maanden te zien in de Nederlandse theaters.

Roosy en DJ Ger hebben mailing aan boetes voor toeteren
14-12-2011 07:22:00

Roosy en DJ Ger duiken de studio in voor een nieuwe single. Juist nu er in 2012 een boete komt voor onnodig toeteren, komen de twee met een single die de toeteraars een hart onder de riem steekt.  De twee gaan luid toeterend het nieuwe jaar in met een feestnummer wat zowel tijdens de carnaval gedraaid kan worden maar ook niet misstaat op een après-ski party. Roosy en DJ Ger zijn geen onbekenden van elkaar.

Meidengroep Djumbo brengt nieuwe TV serie
13-12-2011 22:18:00

De TROS en de populaire meidengroep Djumbo hebben de samenwerking verlengd. In de afgelopen periode zijn de opnamen van een gloednieuw format afgerond. In ‘Help! Ik moet optreden!’ realiseren de drie Djumbo-meiden de dromen van kinderen die echt willen optreden.

Singlepresentatie Eric Baghuis in Best
13-12-2011 13:01:00

Na veel voorbereidingen kan Eric Baghuis dan eindelijk zeggen dat zijn cd-single, met daarop 2 nummers, klaar is. Medio half december zal tevens zijn clip te zien zijn bij o.a. TV Oranje. De cd-presentatie vindt plaatst op zondag 15 januari 2012 bij  Cafe-Zaal Marktzicht, Wilhelminaplein 4 te Best. De aanvang is om 13.00 uur en de zaal gaat open om 12.30. De entree (inclusief single) bedraagt in de voorverkoop € 5.00 en aan de zaal € 6.00. Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang, maar krijgen geen single. Artiesten die deze middag hun medewerking verlenen zijn: Bianca van Herpen, Rob van Bijsterveld, Yosee, Gijs van Dam, Dennis Jones, Carlos Donkers, 2-Force, Danny Smoorenburg, Gino Graus, Mark Elbers, Aad en Maat en natuurlijk Eric Baghuis zelf.

Hollandse Kerststerren komen naar Ter Aar
13-12-2011 12:15:00

Marco de Hollander is helemaal klaar voor zijn jaarlijkse kerstshow organiseert. Deze laatste artiestenshow in 2011 wordt gehouden op zaterdagmiddag 17 december. Marco de Hollander houdt dan nog eenmaal een artiestenparade, die in het teken zal staan van de kerst. De Ter Aarse volkszanger zal de aanwezige gasten verblijden met sfeervolle kerstliedjes en heeft een groot aantal Nederlandse toppers gestrikt voor een optreden.

Los Angeles, The Voices vanaf januari in het theater
13-12-2011 11:47:00

Vanaf januari is het succesvolle Los Angeles, the Voices – opgericht door Gordon – te zien in verschillende theaters in Nederland. De mannengroep heeft met het nieuwe album Because We Believe weer een enorm succes te pakken. De nummer 1 positie in de hitlijsten werd al snel bereikt en daarmee overtreft het nu al het succes van het debuutalbum van afgelopen jaar. 

Roel van Haren komt met Kerstsingle
13-12-2011 11:39:00

Roel van Haren komt met een nieuwe Kerstsingle "Met Kerst ben ik bij jou!" De kerstdagen zijn in zicht en na de single "Hey Schatje" van afgelopen zomer komt de singer/songwriter deze kerst met het door hem zelf geschreven "Met Kerst ben ik bij jou!". Het nummer straalt de warmte maar ook gezelligheid uit die thuis hoort bij deze periode van het jaar en menig automobilist zal de tekst luidkeels meezingen onderweg naar huis. Roel is begonnen als zanger/gitarist en volgde een zangopleiding aan het Muzieklyceum in Hilversum.

Dries Roelvink maakt excuses aan Hartenfestival
12-12-2011 16:22:00

Na alle commotie die is ontstaan heeft zanger Dries Roelvink zijn excuses aangeboden voor het mislopen van een optreden in de Bonte Wever in Assen. Hij zou afgelopen zaterdag optreden op het jaarlijkse Hartenfestival van de Stichting Recht uit het Hart, maar had de afspraak verkeerd in zijn agenda gezet. Ruim duizend bezoekers van de feestavond voor mindervalide bejaarden en geestelijk gehandicapten werden hierdoor teleurgesteld.

Liesbeth List viert 70e verjaardag in het theater
12-12-2011 16:14:00

Vandaag wordt Liesbeth List 70 jaar oud. De Grande Dame had maar een wens: “Dit moet gevierd worden met mijn publiek”. Vanaf 6 januari 2012 is Liesbeth met haar theaterconcert 70 jaar Liesbeth te zien in verschillende theaters in Nederland. Op 14 januari 2012 gaat deze in première. De theaterconcerten zijn slechts drie maanden te zien. Liesbeth heeft altijd gezongen over het leven, de liefde en de dood. Nu, op deze heugelijke leeftijd, kijkt zij met haar publiek terug op haar rijke carrière.

Half miljoen geluidsdragers voor Jannes
12-12-2011 14:05:00

Piratenkoning Jannes ontving afgelopen zaterdag een award voor de verkoop van meer dan een half miljoen geluidsdragers voor zijn gehele oeuvre. Jannes ontving de award uit handen van Willie Oosterhuis tijdens zijn optreden bij het jaarlijkse Mega Piraten Festijn slotfeest in de Arnhemse Gelredome.

Jubilerende René Shuman naar Commissaris van de Koningin
12-12-2011 13:51:00

Op woensdagmorgen 14 december a.s. wordt René Shuman, die 25 jaar in het artiestenvak zit, ontvangen door de Commissaris van de Koningin in het Provinciehuis te Maastricht. Commissaris van de Koningin Theo Bovens, zal in een toespraak stilstaan bij de prestaties van René die als 17-jarige aan de soundmixshow meedeed en sindsdien als rasechte Limburger tot ver buiten de landsgrenzen successen heeft geboekt.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

Van maandag 18 t/m zondag 24 september

                                Echte Vrienden

        We zullen allemaal een keer naar boven gaan

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl