RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gradje komt met feestknaller
01-10-2012 12:43:00

Door drukte in het land en buitenland met diverse optredens is het even stil geweest rond Gradje. Binnenkort gaat er weer iets groots te gebeuren, laat de Brabantse zanger weten aan de media, In november zal er weer een nieuw nummer worden opgenomen. Dat het een feestnummer gaat worden staat wel vast. De titel wil hij nog niet verklappen.

Nieuw album voor Henk Wijngaard
01-10-2012 12:02:00

De nummer 1 trucker van Nederland laat met een nieuw cd-album van zich horen! Het studioalbum bestaat uit 15 fantastische nieuwe tracks die Henk Wijngaard op het lijf geschreven staan. Samen met uitstekende studiomuzikanten zoals John Roffel (Mooi Wark), Johan Janssen (Pedalsteel) en Cindy Oudshoorn (Kayak) en hitproducer Martin Sterken is een meer dan uitstekend album geproduceerd waar in de typische Henk Wijngaard sound in ieder liedje terug te vinden is.

Top 10 hit en Buma NL Award voor Danny Froger
01-10-2012 11:52:00

Afgelopen week mocht Danny Froger al de 'Buma NL Award' voor 'Beste Nieuwkomer' in ontvangst nemen en nu scoort hij ook nog zijn eerste Top 10 notering met het nummer 'Harder'. Wist hij met zijn eerste single 'Vandaag'  de zestiende plaats te bereiken, vandaag stijgt hij met het nummer 'Harder' van 36 door naar nummer 9. In alle andere hitlijsten van o.a. Radio NL, TV Oranje en Sterrren.nl staat het nummer op de 2e plaats. Ongekend succes voor de zoon van René Froger die geheel op eigen wijze de paden van het artiestenvak bewandelt en dus niet geheel zonder succes.

Nieuwe single voor Piepschuim
30-09-2012 12:12:00

Piepschuim won in 2005 de Nederpopprijs en stond in het voorprogramma van Stuurbaard Bakkebaard en De Kift. Piepschuim speelde in radioprogramma’s als Cappuccino, BNN’s Brommers kiek’n en Spijkers met Koppen, en live in Reaction bij TMF. Bovendien stond Piepschuim op toonaangevende Nederlandse en Belgische Festivals als Oerol, Zwarte Cross en Festival van Verwondering in Kortrijk (Be) en het alles lijkt erop te wijzen dat Piepschuim de grote sensatie van Lowlands 2012 gaat worden.

Jeronimo speelt hoofdrol in 'The Battle' en z'n nieuwe single 'Firefly' is de titelsong
30-09-2012 11:39:00

2012 was een druk jaar voor het multi-talent Jeronimo. Zijn eerste album ‘One Kiss’ kwam uit. Hij zong de titelsong ‘Gi-Ga-Gantisch’ voor de nieuwe Efteling Musical, het Cartoon Network Asia Pacific maakte hem tot ambassadeur en binnenkort moet hij voor promotie naar landen als de Phillipijnen, Maleisie en Singapore.  Maar ook als acteur bleef hij aktief.  Samen met Youp van ’t Hek, Liz Snooink en Beau van Erven Doorens behoort hij tot de Nederlandse stemmencast van de speelfilm Asterix en Obelix bij de Britten. (release 17 Oktober 2012)

Opbrengst van 'De St. Willebrord sessies' naar Artsen zonder Grenzen
30-09-2012 11:20:00

De Bikewriters, een groep van schrijvers en muzikanten die samen één ding gemeen hebben: de liefde voor de wielersport. Dit inkomsten van de cd en dvd gaan naar Artsen zonder Grenzen, blueOn bike verzorgd de verkoop ook geheel belangeloos. Maar het resultaat van het project is niet alleen de ondersteuning van Artsen zonder Grenzen.

Peter Koelewijn zingt klassieke versie van 'kom van het dak af'
29-09-2012 14:45:00

Peter Koelewijn heeft samen met het Matangi Kwartet in het AVRO Radio 4-programma VIRUS een klassieke versie van zijn hit ‘Kom van het dak af’ laten horen. Koelewijn vond het erg leuk om zijn klassieker in een uitvoering voor strijkkwartet ten gehore te brengen in de klassieke late night show bij Jan Willem Roodbeen: "Toen ik gevraagd werd vond het een heel leuk idee, vooral omdat het een strijkkwartet is.

Rachel lanceert nieuwe clip
29-09-2012 13:22:00

De nieuwe single van één van Nederlands jongste zangtalenten, Rachel Traets, is vanaf vandaag te zien op YouTube met de gloednieuwe videoclip! De single is een groot succes in de Kids Top 20, waar hij momenteel op 4 staat. Bekijk hier de videoclip van Knock-Out. Knock-Out is afkomstig van het album ‘Teenager’ dat eerder dit jaar werd uitgebracht. De 14-jarige Rachel Traets komt uit het Brabantse Wouw. In 2011 won zij het Junior Songfestival met het liedje ‘Ik ben een Teenager’ en werd ze 2e tijdens het Junior Eurovisie Songfestival.

Rene Schuurmans ontvangt nieuwe album 'Lach & Geniet’ uit handen van Frans Bauer
29-09-2012 13:12:00

Rene Schuurmans was gisteren te gast bij de eerste theatervoorstelling van Frans Bauer in Theater Markant in Uden. Plots werd hij door Frans het podium opgevraagd waarna het orkest zijn nummer 'Hela Ho’ begon te spelen. Na een korte toespraak van Frans Bauer ontving Rene Schuurmans uit handen van de populaire volkszanger het eerste exemplaar van zijn nieuwe album 'Lach & Geniet'. 'Met een team van muzikale en inspirerende mensen heb ik ruim twee jaar gewerkt aan mijn muzikale volgende stap.

Ruth Jacott valt tijdens generale repetitie van toneel en breekt voet
29-09-2012 13:05:00

Tijdens de generale repetitie van haar nieuwe theatershow ‘A Lady on Stage’ is Ruth Jacott gisteren, aan het eind van de middag, van het podium gevallen. Na haar onfortuinlijke val werd ze direct naar het ziekenhuis gebracht waar geconstateerd werd dat Ruth drie middenvoetsbeentjes heeft gebroken. Dit betekent dat Ruth de komende maanden absolute rust moet houden en niet in staat is haar theatertournee te beginnen. Vanavond zou de allereerste try-out plaatsvinden voor een uitverkocht Theater De Leest in Waalwijk en ook de komende voorstellingen in oktober, november en december.

Marco de Hollander heeft de 'Oranje Kroon'
29-09-2012 02:08:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 1 oktober is dat ‘Het leven is te mooi’, de nieuwe single van Marco de Hollander. Met deze potentiële hit doet Marco de titel ‘vrolijkste volkszanger van Nederland’ opnieuw eer aan! De clip is opgenomen rond een sfeervolle boerderij in Marco’s woonplaats Ter Aar, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor clown Menno. 'Het leven is te mooi' is de voorloper van het nieuwe album van Marco de Hollander. De clip is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

'Sterker' van Nick & Simon komt binnen op nr. 1 in de GFK Album Top 100
28-09-2012 14:08:00

Het nieuwe album ‘Sterker’ van Nick & Simon is deze week met stip op # 1 binnen gekomen in de GFK Album Top 100. ‘Sterker’ ging vrijdag 21 september in release na een spectaculaire albumpresentatie in Koninklijk theater Carré die gelijktijdig live in 55 bioscopen te zien was. Al bij de eerste order werden ruim 25.000 exemplaren besteld. Daarmee bereikte  ‘Sterker’ de Gouden album status.

MarieChristien presenteert 'Met 'n knipoog naar Maria'
28-09-2012 12:20:00

Slechts twee maanden per jaar, in mei en oktober, gaat MarieChristien met een aangepast programma op pad. In die twee maanden doet de zangeres haar show met een knipoog naar Maria. Zo heet het programma dan ook. “Met ’n knipoog naar Maria” zingt en vertelt zij over de vrouw, de moeder en een combinatie daarvan. De knipoog staat voor haar eigen Marialiedjes, maar ook voor een aantal klassiekers die samen met het publiek worden gezongen. Met haar heldere, zuivere stem en warme presentatie maakt MarieChristien dit theaterprogramma....

Nieuwe single Johnny Leijen
28-09-2012 11:50:00

Zanger, producent en arrangeur Johnny Leijen heeft een nieuwe single getiteld ”Zij Lacht zo Lief”. De veelzijdige Johnny is samen met Hans Bedekker (Highland Studios) een nieuwe weg ingeslagen. Gezamenlijk zijn zij de studio ingedoken en hebben een prachtig product afgeleverd, een product waar Johnny enorm trots op is. Het verhaal achter de nieuwe single is eigenlijk vrij simpel, Johnny had een gesprek met iemand om zijn medewerking te verlenen aan een benefiet optreden voor een ernstig ziek meisje.

Shary-An geeft akoestisch concert ter ere van album release
27-09-2012 19:42:00

Woensdag 3 oktober geeft Shary-An een akoestisch concert bij Hyves ter ere van de release van de luxe uitvoering van haar album ‘Love me for who I am’. Bij het concert kunnen slechts 200 mensen aanwezig zijn, maar het concert wordt gelijktijdig live gestreamed naar alle Hyves-leden. Vandaag is ook nieuwste single ‘Superhero’ in release gegaan. Dit vrolijke up-tempo nummer met de krachtige en herkenbare sound van Shary-An is door haarzelf geschreven en geproduceerd door Marmalade Music.

Kersverse mama Laura Lynn geniet met dochter en (para)papa van nieuwe nr.1
27-09-2012 19:32:00

Vorige week beviel schlagerkoningin Laura Lynn van haar eerste kindje, een prachtige dochter “Eliana”, en deze week mogen de champagneflessen opnieuw aanrukken. Haar nieuwe single “Parapapa”, die ze opnam tijdens haar zwangerschap, komt deze week namelijk uit het niets binnen op nr.1 In de Radio 2 Vlaamse Top 10! Laura maakte een Nederlandstalige ambianceversie van de wereldhit “Rap Das Armas” van Cidinho E Doca (2009) en het verrassende, maar o zo aanstekelijke resultaat, slaat duidelijk in als een bom!

René Schuurmans trots op z'n nieuwe album
27-09-2012 19:23:00

Eindelijk is het zover, het wachten wordt beloond en de fans zijn er klaar voor…. het nieuwe album van René Schuurmans! Na twee jaar intensieve voorbereiding en het zoeken naar de juiste sound en liedjes staan ze er nu allemaal op. Vijftien fantastische tracks die samen garant staan voor het album met de toepasselijke titel ‘Lach & Geniet’. Twee woorden die staan voor de levenshouding van deze populaire sympathieke volksheld. “Dit is wat ik muzikaal wil zijn en wat ik jullie graag wil laten horen.

Nieuwe single Gino Graus na winnen SENA Award
27-09-2012 17:52:00

Met Lukassen Producties als boekingskantoor, het welbekende Rood-Hit-Blauw als platenlabel, Vingino als kledingsponsor, optredens op het Mega-Piratenfestijn en onlangs nog opgetreden bij de BumaNL-Awards in ‘s-Hertogenbosch, een album en diverse singles op zijn naam, kan niet anders dan vastgesteld worden dat de carrière Gino Graus enorm in de lift zit. Naast deze feiten heeft Gino op deze Buma dag, de prestigeuze Sena-Award gewonnen voor beste demo, dus ook de nationale muziekindustrie heeft Gino ontdekt.

Zuid-Afrikaanse superster Kurt Darren geeft eenmalig concert in Nederland
27-09-2012 12:39:00

In zijn eigen land Zuid-Afrika is Kurt Darren al tien jaar één absolute superster, maar ook in Nederland krijgt de 42-jarige zanger steeds meer fans.  Naast Zuid-Afrikanen die in Nederland wonen of mensen die een band met Zuid-Afrika hebben is de muziek van Kurt ook erg in trek bij bekende Nederlandse artiesten. Zo hebben bekende Nederlandse artiesten als Jan Smit, Henk Wijngaard, Vinzzent, Mike & Colin en Helemaal Hollands door Kurt geschreven nummers met succes in het Nederlands gezongen.

Jeffrey Weber schrijft nieuwe single voor Jessica Malfait
27-09-2012 12:26:00

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan de opvolger van de zomersingle “Baila mi Amor” van Jessica Malfait. Op 1 juli 2012 verscheen na 4 jaar radio stilte weer een nieuwe single van de knappe 26 jarige zangeres. De reacties hierop waren vanaf het eerste moment al overdonderend. Het liedje scoorde wekenlang in menige playlist en hitlijst in Nederland en België. Na de vele positieve reacties op haar comeback en haar nieuwe single wist Jessica het zeker. Er moest zo spoedig mogelijk een waardige opvolger komen.

Kees Neerings lanceert 'T’is weer voorbij die mooie zomer'
27-09-2012 07:56:00

De nieuwe single van Kees Neerings heeft alle potentie om een hit te worden. Nu de herfst is begonnen en de temperatuur daalt, is een eigentijdse versie van de Gerard Cox Klassieker een liedje dat mensen aanspreekt en vanzelfsprekend meegezongen kan worden. Deze nieuwe versie zal ook bij de luisteraars van radiostations een feest der herkenning zijn. Kees is geboren op 29 mei 1971 in Utrecht. Pas op zijn 33ste is hij wat begonnen met zingen nadat hij op een feestje voor de grap de ingehuurde zanger uit de brand hielp.

Marco Schouten genomineerd voor de Award nieuw Nederlands talent
26-09-2012 16:21:00

Al sedert enkele jaren is de Almelose zanger Marco Schouten niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbizz. Eerst in een band daarna als duo is Marco nu alweer een 2 tal jaren op de solotoer. En met succes. De afgelopen 2 jaar heeft hij meerdere singles uitgebracht waarbij velen de hitlijsten hebben gehaald. Ook zijn meest recente single "Meisjes van plezier" is wederom een schot in de roos. Radiozenders die het nummer opnemen in hun playlijst en daardoor wordt het ook veel als verzoekplaat aangevraagd op de diverse zenders.

'Nooit meer alleen' nieuwe single André Groote
26-09-2012 14:03:00

André Groote heeft een nieuwe single uit. De single is afkomstig van het album "De Levensdraad." Op het album staan 18 prachtige songs. André  Groote is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Al in de jaren zestig van de vorige eeuw is de zangcarrière van André Groote begonnen met de band Goldstar Brothers. Deze band bracht vooral songs van de Everly's. In 1965 veranderde de naam van de band in Geebros waarmee een top 20 hit werd behaald met het nummer "Henry Horse."

Joop van Tellingen in het Familieportret op RTV Utrecht
26-09-2012 12:18:00

Aanstaande donderdag 27 september zendt RTV Utrecht ter nagedachtenis van Joop van Tellingen een speciale aflevering uit van Het Familieportret . Deze uitzending staat compleet in het teken van de op 13 september jongstleden overleden paparazzifotograaf. Het programma is opgenomen eind 2011 toen het goed leek te gaan met Joop. Hij praat heel open en eerlijk over moeilijke momenten en angstige tijden.

100% NL dj Colin Banks achter de tralies
26-09-2012 12:14:00

100% NL dj Colin Banks schrijft op donderdag 4 oktober radiogeschiedenis door zijn programma te presenteren vanuit een hondenkennel in Dierenopvangcentrum Amsterdam.  Colin laat zich op dierendag 12 uur lang opsluiten in de kennel in het kader van de actie van het Amsterdamse asiel, ‘Help! Ik heb een hondenleven. Zo kan hij aan den lijve ondervinden hoe het leven van een asielhond eruit ziet en geld inzamelen voor het asiel. Colin zal in in zijn programma van 07.00 uur tot 10.00 uur een aantal gasten ontvangen in zijn kennel en hij zal ook helpen om andere gasten op te sluiten, waaronder Fabiënne de Vries en Belinda Meuldijk.

RADIO 2 schenkt ruimschoots aandacht aan het nieuwe album van Django Wagner
26-09-2012 03:01:00

Tijdens de “Gouden Uren” uitzendingen zal er iedere dag door presentator Daniel Dekker ruimschoots aandacht worden geschonken aan de komende release. Het album ligt donderdag 5 oktober in de winkel. Django heeft in alle rust de tijd genomen om tot een prachtig resultaat te komen en alle inspanningen lijken te worden beloond. Bij Django gaat het om de muziek en zijn stem raakt je direct vanaf het eerste moment. Voor menig muziekliefhebber een absolute aanwinst.

Arnold Hofmans geeft wederom zijn nieuwste single GRATIS weg
25-09-2012 20:11:00

Als voorloper op zijn album “Zo en niet anders” gaf Arnold Hofmans de single “Waarom fluister ik je naam nog”als gratis download weg. Omdat hier zo positief op werd gereageerd door liefhebbers van het Nederlandstalige lied alsmede de radio stations is besloten om ook de single “Geloof je echt dat ik nog terug kom” als GRATIS download weg te geven ism. Rood-Hit-Blauw Produkties. De tekst  is door Arnold Hofmans zelf geschreven en geproduceerd in samenwerking met Kees Tel. Het is een echt levenslied geworden.

Danny & Erna Temming ontvangen eerste exemplaar Utrechtse editie van de Telegraaf
25-09-2012 20:06:00

Vrijdag 28 september a.s. zullen Danny en Erna Temming op feestelijke wijze het eerste exemplaar van de Utrecht editie van de Telegraaf in ontvangst nemen.Zij zijn vereerd hiervoor gevraagd te zijn door de redactie van de Telegraaf. De presentatie vind plaats bij Brasserie Domplein, Domplein 20, 3512JD te Utrecht. Aanvang 15.30 uur.

Dana Winner Zingt…
25-09-2012 18:17:00

Dana Winner, de zangeres met de gouden stem, brengt een gloednieuwe adembenemende theater show. Dana Winner, heeft zich ontwikkeld tot een van de meest inspirerende, trendsettende zangeressen in de Nederlandse theaterwereld. Een prachtige dame met een fantastische stem brengt weergaloze luisterliedjes, met een boodschap die iedereen in het leven aanspreekt. Na drie succesvolle tournees, meer dan twee miljoen verkochte cd’s in binnen en buitenland komt Dana Winner terug op de theater planken.

Ronald Reinders doet er een kusje op
25-09-2012 13:01:00

Het debuutalbum van Ronald Reinders & band ligt al weer enkele weken in de cd speciaalzaak. Het album heet ‘Liedjes‘. Een verzameling liedjes die bij je binnen komen en je voorlopig niet meer loslaten. Er zijn 13 nummers die stuk voor stuk een verhaal vertellen en waar iedereen een hoop dingen in kan herkennen. Over verdriet en geluk. Over de grote, maar ook de alledaagse kleine dingen. Van stevig tot breekbaar en van grappig tot een brok in de keel. Van het (debuut) album is nu de single "Kusje d'r op" verschenen.

'Must Be Love' nieuwe single Erwin Nyhoff
25-09-2012 12:41:00

Erwin Nyhoff heeft een nieuwe single uit. Erwin werd bekend als zanger, gitarist en liedjesschrijver van The Prodigal Sons, een band die op Pinkpop stond, naar America ging en verschillende hits had in Nederland en Vlaanderen. Met name “You Still Think” werd veelvuldig gedraaid in Nederland en Vlaanderen. In 2001 scoorde Nyhoff zijn eerste solo-hit "About Our Love." Dit in America opgenomen nummer behaalde de 96e positie in de Single top 100.

Sjonnie & Anita laten ons blozen
25-09-2012 12:32:00

Met het verschijnen van de single "Je laat me blozen" kan er een nieuw muzikaal hoofdstuk worden toegevoegd aan de muzikale carrière van het populaire Brabantse duo Sjonnie & Anita. Hun carrière begint als duo in 2004 ontmoet en  de muzikale vonk overschiet. Hun debuut single "Duizend en een strerren", geschreven en geproduceerd door Kees Tel, was een schot in de roos. De plaat behaalde in diverse hitlijsten een plaats in de hoogste regionen. Diverse radio en t.v. optredens volgden en vanaf dat moment is het duo niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbizz.

Ter Apel in de ban van Boeskool
24-09-2012 20:39:00

Zaterdag 29 september is het jaarlijkse Boeskoolfeest in Ter Apel. In het gehele dorp zal het bruisen van de activiteiten. Naast een aantal doe activiteiten is er ook van alles te zien en alles wordt gecombineerd met een kilometers lange braderie en muziek op vele plaatsen. Een van de plaatsen waarop volop muzikale activiteiten zijn is aan het begin van de  braderie aan de Hoofdstraat in Ter Apel.

12-jarige Gino Graus wint het Buma NL Demopanel
24-09-2012 18:53:00

Afgelopen donderdag zijn tijdens de Buma-Awardshow 2012 diverse prijzen uitgereikt aan de vertolkers van het Nederlandstalige lied. De pas 12-jarige Gino Graus deed mee aan het demopanel waarbij een vakkundige jury (Daniel Dekker/ Vinzzent/ Robby Langendorf/ Rene Dekker) een oordeel velde over de diverse muziek-inzendingen. Gino werd door hen unaniem gekozen als winnaar met het lied  “Toch zit jij altijd in mijn hart”.

Kaartverkoop Hollandse Sterren Gala in Ter Aar gaat als een speer
24-09-2012 11:40:00

Al meer dan de helft van de kaarten voor het komende Hollandse Sterren Gala in Ter Aar is verkocht. Op zaterdag 27 oktober zal voor de vijfde keer dit evenement in het dorp plaatsvinden. De opzet is even simpel als doeltreffend. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en het meezing gehalte is hoog. Marco de Hollander presenteert het feest, zingt zijn grootste hits, en krijgt deze avond zijn nieuwste album uitgereikt.

Laatste kaarten beschikbaar voor de albumpresentatie Wesley Klein op 28 september in Leiden
24-09-2012 11:28:00

“Volg Je Hart’’ is het 2e album van Wesley Klein. Na zijn debuut album Vandaag en Morgen, komt Wesley geheel in eigen stijl terug. De twee succesvolle cd singles ‘Angel’ en de grote hit “Waait, Waait Weg’’ blijken slechts een voorproefje te zijn van het album. Met titels als Lief, Droom Met Mij, Jij Bent Een Zonde Waard zal Wesley een dijk van een album afleveren waar je niet omheen zal kunnen. Vrijdag 28 september presenteert Wesley Klein zijn studioalbum ‘Volg Je Hart’ in danssalon ‘In Casa’ te Leiden.

Drukke tijden voor Anita van de Rapsodies
23-09-2012 18:24:00

De komende dagen is Anita op kantoor bij Johan Hense van VNC Music in Zundert druk bezig met het samenstellen van het jubileumalbum dat begin november zal verschijnen. Daarop komen een aantal liedjes te dtaan die ze de afgelopen jaren zowel solo als met The Rapsodies heb uitgebracht. Omdat er in de afgelopen jaren veel is uitgebracht is de keuze moeilijk. Ook zal er een dvd bij zitten met een aantal clips. Uiteraard zullen er ook de laatst verschenen nummers op staan.

Diana Dekkers presenteert nieuwe single in 's-Hertogenbosch
23-09-2012 17:55:00

Eind augustus dook Diana Dekkers de studio van Mario Veldman in om de opvolger van "Je t'aime" op te nemen. Op zondagmiddag 4 november 2012 zal ze deze presenteren bij Café-Zaal Schutterswelvaren, Ketsheuvel 7 te 's-Hertogenbosch. Meewerkende artiesten zijn: Franky Falcon, Colinda, Marco Meesters, Kapalone, Jack Verduyn, Jordy Falcon, Arno Verduyn, Marty Krete en natuurlijk Diana zelf. De presentatie is in handen van Ben Franswa.

TV Oranje Supporters gratis naar LEGO® WORLD!
23-09-2012 13:28:00

LEGO WORLD is het grootste LEGO-spektakel ter wereld en zal dit jaar voor de twaalfde keer plaatsvinden. Van woensdag 17 t/m dinsdag 23 oktober 2012 kun je in de IJsselhallen Zwolle wederom genieten van zes grote hallen met heel veel LEGO plezier.

Ronnie Tober ontvangt Michiel de Ruyter prijs
23-09-2012 02:51:00

In het prachtige Scheepvaartmuseum in Amsterdam werd zanger/entertainer Ronnie Tober tot de eerste winnaar van de Michiel de Ruyter Prijs uitgeroepen. De zanger laat volgens de jury met zijn Ronnie Tober Foundation zien hoe je met creativiteit de maatschappij kunt veranderen.De Ronnie Tober Foundation heeft als doel om mensen met een verstandelijke beperking uit hun isolement te halen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop