RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zangduo Ton & Shelly viert 20-jarig jubileum met oranjeknaller
10-04-2012 20:21:00

Al bijna twintig jaar zingen ze samen: vader Ton en dochter Shelly. Om het jubileum te vieren, heeft het duo een echte ‘oranjeknaller’ uitgebracht. Het EK voetbal staat voor de deur, dus brengen Ton en Shelly Nederland alvast in de oranjestemming. Op 3 juni bestaat het vrolijke zangduo twintig jaar. Dat wordt die dag gevierd in de Venlonazaal in Venlo. Ton en Shelly zullen dan ook hun nieuwe single ‘Oranjeknallers’ presenteren. In de videoclip daarvan, die al te zien is op YouTube, bouwen vader en dochter een groot feest op de camping.

Belgische schlagerzangeres Louisia lanceert nieuwe single
10-04-2012 15:45:00

Louisia staat al jaren op het podium waar zij liedjes vertolkt van Charlene, Mieke, Corry Konings, Laura Lynn, Ann Christy en Renate. In 2010 bracht de in Mechelen geboren zangeres al een album op de markt met 12 Nederlandstalige nummers. Onlangs lanceerde ze haar nieuwe single waarop naast "De lange weg naar 't paradijs" ook "Rozen zonder doornen" en "Ik sterf niet nog een keer" staan. Louisia heeft een 6-tal jaar muziekopleiding gevolgd in de muziekacademie te Grimbergen en met optie instrument klarinet. 

Fresku is terug met dijk van een album
10-04-2012 15:06:00

Het tweede album van Fresku wekt nogal hoge verwachtingen bij het publiek. Deze verwachtingen gaan de Eindhovenaar niet in de koude kleren zitten. Fresku: “ Ik vind het nu fucking spannend, tot paniekaanvallen toe.” Twee jaar na zijn briljante debuut 'Fresku' verschijnt op 11 mei dus 'Maskerade', het nieuwe album van de 'Frisse' op Top Notch. 'Maskerade' is de titel van het spoedig te verschijnen album van Fresku. Het is afkomstig van het eerste nummer die de Eindhovenaar schreef na zijn debuut, vertelt hij aan 3VOOR12.

Singlepresentatie Raymon Hermans in St. Willebrord
10-04-2012 14:55:00

De nieuwe single van  Raymon Hermans getiteld 'De Zomer' komt officieel pas uit op 2 mei a.s. , maar op 22 april wordt hij gepresenteerd bij Zaal "De Kwast" Vijverstraat 15 te St.Willebrord. De tekstschrijvers/componisten/arrangeurs zijn Willem Laseroms & Laurens van Wessel. De single is opgenomen in Studio 69 te Zegge. 'De Zomer' is een vrolijke uptempo volkspop song waar lekker op gedanst en meegezongen kan worden. Het is een een waardige opvolger van de huidige single 'Neem me mee'. Het liedje gaat over een zomerliefde (Blijf je vannacht nog een keer slapen bij mij).  Meewerkende arteisten zijn: Yoeri L'Abée, Jeroen Spierenburg, Johan Heeren en Patrick van Abeelen. 

Henk Harders gaat voor 2012
10-04-2012 12:30:00

De in Borger geboren 44 jarige Henk Harders gaat als een trein in 2012. Zijn nieuwe single “Dromen en Geloven” wordt goed ontvangen bij zowel de radiostations  als bij zijn grote fan-base, die Henk Harders achter hem heeft staan. Ook zijn single is opgevallen bij een toonaangevende platenmaatschappij en de eerste gespreken zijn al geweest.

Johnny Gold en Lee Towers maken Oranjeknaller
09-04-2012 14:35:00

Laat de straten wat ons betreft maar oranje kleuren. Johnny Gold is er helemaal klaar voor. Samen met de koning van Ahoy, LeeTowers, heeft Johnny DE Oranjeknaller van 2012 opgenomen. De titel "Ga door" is een feestelijke bewerking van "You'll never walk alone" in een unieke komische samenwerking met de "One and only" Mister Lee Towers. De videoclip zal er weer een zijn zoals Johnny ze alleen maar kan verzinnen.

Unieke accordeons van WC Experience-muzikant René van Rooij gestolen
09-04-2012 13:00:00

Vier zeldzame accordeons van WC Experience-muziekant René van Rooij zijn zondagochtend gestolen uit zijn huis, meldt Omroep Brabant. Hieronder twee unieke, handgemaakte Martinali-accordeons die speciaal voor hem zijn gemaakt. Van Rooij is zeer aangeslagen door het verlies. "Ik ga er alles aan doen om ze terug te krijgen."

Dario maakt belofte waar
09-04-2012 12:24:00

Gisteren op eerste paasdag vierde was mevr. Nel Stegeman haar 100ste verjaardag. Nel is de oudste fan van zanger Dario en de spontane zanger had belooft om op haar 100ste verjaardag te komen optreden. En belofte maakt schuld, dus Dario heeft mevr Stegeman in het zonnetje gezet door voor haar een privé optreden te geven. Mevr Stegeman was de afgelopen jaar regelmatig te gast bij de optredens van Dario en zo was ze ook tijdens het 25 jarige jubileum concert.

Henry & Monique samen met Vido Davito bruisen van energie
08-04-2012 23:52:00

Vido Davito is de naam van de Band waaronder op 5 mei de nieuwe single zal verschijnen van Henry van Wijmeren & Monique. Volharding, Inspanning, Doet, Overwinnen; dat is precies waar VIDO voor staat en Davito zijn de vitamientjes voor het leven. "En dat is precies wat muziek voor ons is", aldus het duo.

Maak kans op vrijkaarten voor albumpresentatie Henri van Velzen
07-04-2012 15:39:00

Op zondag 15 april presenteert Henri van Velzen zijn splinternieuwe album ‘Lach naar het leven’ in De Bierton in Zwolle. Daarbij zal Henri zijn duet met Jacques Herb voor het eerst aan het publiek laten horen. Ook zijn er optredens van De Dikdakkers, Stef Ekkel, Lytse Hille, Harten 10, Kevin Smit, Karin Welsing, Lenie Gerrits en Wimmie Bouma. De zaal gaat open om 13.00 uur, de entree bedraagt € 5,- en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Het TV Oranje Shownieuws mag een aantal vrijkaarten verloten.

Twee hitparadenoteringen voor Danny van der Kracht
07-04-2012 15:26:00

De Gelderse feestartiest Danny van der Kracht viert dit jaar een heel vrolijk Paasfeest. De vrijdag voor Pasen – goede vrijdag – kwam Danny’s single ‘Dat Benne…’ binnen in de landelijke Top 100 én de Nederlandstalige Top 30. Een dolblije Danny: “Ik beleef dit jaar een wel heel goede vrijdag! Geen carnavalshit of een zomerhit, maar een heuse Paashit! Geweldig toch?” Danny van der Kracht uit het Gelderse Zevenaar (38) brengt al jarenlang feestsingles uit, maar vooral de laatste jaren zit er duidelijk een stijgende lijn in zijn carrière.

Nieuwe single voor Jordan Peeters
07-04-2012 11:57:00

De zang carrière van de goedlachse tegelzetter uit Nijmegen begint ,wanneer hij tijdens het uitgaan met vrienden de microfoon pakt en mensen laat genieten van zijn zangtalent. Jordan krijgt leuke reacties , en besluit mede door de steun van zijn omgeving zich verder op zijn muziekcarrière te storten. In 2010 neemt hij zijn allereerste single op getiteld “ De graag geziene gast “.

Nieuwe website voor TV Oranje
07-04-2012 11:47:00

Sinds gisteren heeft TV Oranje een nieuwe website! Stijl, uiterlijk en functionaliteit zijn aanmerkelijk verbeterd. Vanzelfsprekend vind je alle vertrouwde onderdelen terug op de nieuwe site, zoals de Verzoekparade, het Shownieuws, de evenementenagenda, de Supporteracties, het artiestenoverzicht, de aanbiedingen uit de TV Oranje Shop, het Gastenboek, de MP3 downloads en natuurlijk het laatste nieuws over TV Oranje.  

De Helden Van Amstel Live
07-04-2012 11:39:00

Tijdens het unieke muziekspektakel kruipen 3 Nederlandse topartiesten ieder in de huid van hun drie grootste voorbeelden. Vanavond zagen we Di-rect, Jan Smit en VanVelzen op het gigantische podium op de eerste dag van twee uitverkochte avonden. 7.500 muziekliefhebbers genoten onder andere van de nummers van Elvis Presley, U2, The Rolling Stones, Queen, Bryan Adams en The Beatles.

Johnny Contant maakt Zjiwse kuntrie muzik
06-04-2012 19:42:00

Johnny Contant maakt Zjiwse kuntrie muzik geïnspireerd door artiesten als o.a. Kenny Rogers, Johnny Cash en Hank Williams III en is geen onbekende in de Zeeuwse muziekscène. Afkomstig uit het vissersdorp Breskens scoorde hij eind jaren ’90 een bescheiden hitje in de Nederlandstalige hiphopformatie Stormtroepers met  de single ‘Zomer in Zeeland’, daarbij handig gebruikmakend van een sample uit Saskia & Serge’s gelijknamige hit en de stem van weerman Piet Paulusma.

Nieuwe single 'Vrij' van Nick & Simon binnen op nr. 3 in de Itunes lijst
06-04-2012 19:13:00

Vanaf vanochtend is de nieuwe single “Vrij” van Nick & Simon op radio te beluisteren. Diverse radiostations -waaronder landelijke zenders als Radio 2, 3FM en 100% NL, maar ook veel regionale stations- draaien “Vrij” vanaf 9.15 uur. Het nummer is verbonden aan het ambassadeurschap voor de vrijheid van Nick & Simon. Onderdeel daarvan is dat Nick & Simon op 5 mei op een viertal bevrijdingsfestivals te zien en te horen zullen zijn. Zo staan zij met hun band in Utrecht, Haarlem, Den Haag en Vlissingen.

Sasja Brouwers en Robbert Besselaar finalisten eerste ronde Toppers Halftime Show
06-04-2012 18:47:00

Vorige week begonnen de Toppers met de zoektocht naar drie zangers en/of zangeressen voor de TOPPERS HALFTIME SHOW. Een 20 minuten durend, geproduceerd showblok waarin, onder begeleiding van FEESTORKEST FACTOR 12, de Amsterdam ArenA helemaal op zijn kop gezet gaat worden met Nederlandstalige meezingers. Afgelopen week werden op www.5minuten.tv al meer dan honderd online-audities gedaan waar fanatiek op gestemd is.

Henk Bernard breekt record met nieuwe single 'Jij voelt aan als goud'
06-04-2012 16:23:00

Henk Bernard scoort een record door binnen 1 week na release hoog in de Megacharts bubbling binnen te komen. De nieuwe single is sinds 30 maart 2012 digitaal en fysiek verkrijgbaar en door de goede verkopen is de single “op eigen kracht” binnengekomen in deze toonaangevende lijst op positie 109. "Mijn nieuwe single slaat geweldig aan in de zaal, ik ben er trots op dat de fans het lied al massaal downloaden of kopen.Voor mij is dit weer een nieuwe mijlpaal, een notering binnen 1 week.

Single en album voor Sammy Baker
06-04-2012 16:12:00

Sammy Baker is een Vlaamse zanger die al op jonge leeftijd succes had in zijn vaderland. Nu, vele jaren later, is de sympathieke zanger helemaal terug. Zijn eerste single van het nieuwe album "Dromen" is het nummer "Ik Bouw Een Paleis". Sammy staart samen met jou naar de hemel en droomt van een paleis in de wolken. Het nummer is een echte Schlagerhit in Duitsland en het was wachten op de juiste zanger om er ook een hit van te maken in Nederland en Vlaanderen. Sammy Baker is de juiste persoon voor die taak.

Rinus Ponsen komt met een verrassende single
06-04-2012 14:15:00

Rinus Ponsen heeft er dit keer voor gekozen om een Engelstalig lied op te nemen. Het is een oude bekende van Joe Dolan namelijk 'Make me an Island'. Rinus die dit nummer al heel wat jaren in zijn repertoire heeft en er ook veel positieve reacties op krijgt tijdens zijn optredens, heeft i.s.m R-H-B Produkties besloten het digitaal uit te brengen en het geheel live op te laten nemen bij Hans Aalbers Recordings. Ronald Visch": 'Toen ik het lied had gehoord was ik erg onder de indruk  en ben ervan overtuigd dat dit nog wel eens een verrassing kan gaan worden".

Collin presenteert album in Made
06-04-2012 13:44:00

De afgelopen maanden is Collin samen met z'n team druk bezig geweest met de voorbereidingen voor z'n nieuwe album. Op zondag 6 mei 2012 vindt hiervan de presentatie plaats bij Café-Bar Amerhal te Made. De aanvang is vanaf 14.00 uur en kaarten inclusief album zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 10.00. Bij de middagkassa is de entree € 15.00. Kinderen t/m 12 jaar hoeven onder begeleiding van een volwassene geen entree te betalen. Tijdens deze gezellige middag zijn er gastoptredens van Jacques Herb, Alle 13 Jaanke....

Jeroen van der Boom energieker dan ooit
06-04-2012 13:27:00

Een half jaar na zijn laatste solo-single en nummer 1 hit 'Niemand Anders', brengt Jeroen van der Boom vandaag een nieuwe single uit. Met het gloednieuwe nummer 'Kom Maar Op' is hij terug met een up-tempo song. 'De afgelopen tijd heb ik veel tijd in de studio doorgebracht; iets waar ik altijd ontzettend veel energie van krijg. Met 'Kom Maar Op' hoor je de Jeroen die ik op dit moment wil zijn: energiek en vol passie voor de muziek!' Met zijn derde, met goud bekroonde studioalbum 'Grote Liefde' haalde Jeroen zijn zachte kant naar boven.

Bos & Bergen lanceren lentehit
06-04-2012 13:17:00

De eerste zonnestralen komen door, de eerste warme dagen dienen zich aan. Geen zomerhit maar een lentehit noemen ze het zelf! "Where's Da Party At" is een samenwerking tussen de neven DJ Stayfan en DJ Luuk. Naast de familie band delen de twee DJ's natuurlijk ook de liefde voor muziek! Dansbare muziek! DJ Stayfan is een Feest-DJ in hart en nieren, Toert het hele land door en heeft al vele top producties op zijn naam staan. 

Bjusterbaarlik Hurd moet je gewoon hebben gehoord
06-04-2012 07:59:00

Als gelegenheids trio stonden ze on 2007 op het podium tijdens het benefiet concert Oxxpop. Het bleek een groot succes te zijn en de boys besloten samen verder te gaan.Vele optredens volgden. Kroegen maar ook festivals waren ze welkome gasten. Nu de lente is aangebroken komen ze met een compleet album. In 2011 opgenomen in de Key Studio te Akkrum en in 2012 uitgebracht door Marista Music Company te Dronrijp. Nederland heeft er een band bij die bekend staat als Friestalige Rock & Beukband.

Zoon voor Sjakkelien
06-04-2012 07:46:00

Het is al weer een paar weken rustig rondom Sjenien en Sjakkelien, de feest zusjes Sjansjee. Sjakkelien is op 31 maart bevallen van een gezonde zoon! En Sjenien zal eind april onder het mes moeten voor haar knie. Maar geen paniek, de dames komen zeker terug en hoe! Een nieuwe feestsingle die helemaal in het teken zal staan van ons mooie oranje! Laat het EK voetbal en de olympische spelen maar komen, Sjansjee is er dan helemaal klaar voor!

RTL Wentink organiseert Club Foyer@Studio21 concert met Leonie Meijer
05-04-2012 19:09:00

Leonie Meijer geeft op op 20 mei een concert in Studio21 in Hilversum! Het wordt een concert in het kader van de Club Foyer @ Studio21 concert reeks. Het idee is van RTL Wentink Events en is ontstaan n.a.v. het concert  vorig jaar van Gare du Nord in het verlengde van de georganiseerde Sunday Sessions, welke RTL Licensing & Entertainment eerder bracht met o.a. Glennis Grace en Trijntje Oosterhuis. Leonie geeft samen met haar 7-koppige band een concert in de intieme nachtclub sfeer van Club Foyer@Studio 21.

René Karst geeft nieuwe single “Morgen wél...” uit
05-04-2012 19:00:00

De nieuwe single van René Karst heet “Morgen wél...” en zal vandaag worden gepresenteerd. Het is een aanstelijk liedje waarbij Karst inmiddels patent heeft op de glimlach die hij met zijn teksten bij mensen op het gezicht tovert. Het nummer is de eerste single in aanloop naar een nieuw album waarvoor hij samen met andere schrijvers op dit moment de nummers aan het schrijven is. Dit nieuwe album is de opvolger van Hellup wat begin 2011 verscheen en zal zijn derde solo-album worden.

Henk Wijngaard en Silvia Swart zetten verstandelijk gehandicapte medewerkers van Omroep Schijndel in het zonnetje
05-04-2012 18:54:00

Donderdagmiddag 5 April 2012 kwamen 3 medewerkers, Monique, Daniëlle en Maartje van het programma ‘Specialradio’, Omroep Schijndel met hun begeleider Ad naar Emmen om Henk Wijngaard en Silvia Swart te interviewen. ‘Specialradio’ wordt normalerwijze gepresenteerd door Stijn, Jeroen, Daniëlle, Monique, Hendrik, Frank en Maartje.

Win kaartjes voor de Theatervoorstelling van Trane Met Tuite
05-04-2012 18:36:00

Op vrijdag 13 april speelt de smartlappenfeestband Trane Met Tuite de voorstelling ‘Twedehants Smartlappesjow’ in theater Den Durpsherd in Berlicum. Je kunt nu kaarten winnen voor deze feestelijke muziekshow. Met veel humor zullen de vier topmuzikanten van Trane Met Tuite het theater omtoveren in de meest uiteenlopende Hollandse ansichtkaarten, waarbij zij niet schromen hun hele privéleven bloot te geven.

Tweede feestknaller binnen één week van 'Henry's Feesjuh'
05-04-2012 14:54:00

Na Henry's Feesjuh ft. DJ Martin volgt nu het tweede project binnen één week van "Henry's Feesjuh"! Gas erop dus! Zanger/entertainer/DJ Henry Gerritsen, beter bekend als DJ Henry, is de grondlegger van het nieuwe concept "Henry’s Feesjuh". Hiermee wil DJ Henry jonge en talentvolle DJ’s de kans geven om samen met hem en topproducer Kees Tel en Berk Music Productions een single te maken. DJ Henry is bekend van o.a. de superhit "Goeiemoggel" en was in diverse TV programma’s te bewonderen zoals RTL Boulevard en SBS Shownieuws.

Kindersterretje Gino Graus ontdekt door Rood-Hit-Blauw
05-04-2012 14:49:00

Ronald Visch van Platenlabel Rood-Hit-Blauw woonde onlangs een optreden bij van Henk Bernard in Brabant en overkwam iets unieks. Vooraf aan dit optreden van Henk, kwam de 12 jarige! Gino Graus de Buhne op. Gino Graus vertolkte een Heintje medley, en de hele zaal was muisstil vanwege zijn geweldige zangkwaliteiten en aandoenlijke performance. Aan het eind kreeg Gino een staande ovatie van het onder de indruk zijnde publiek ! (Er werd in de wandelgangen gesproken dat Gino weleens dezelfde successtory als Jantje Smit kan gaan).

Goed nieuws voor Berry Daamen
04-04-2012 23:54:00

De lente breekt aan en dat betekent voor vele artiesten nieuwe single’s. Ook voor Berry Daamen zit die er weer aan te komen. Berry gaat binnen 2 weken de videoclip schieten van zijn single ‘’ hé m’n schat’’ dit nummer stond al als b-kant op zijn laatst uitgekomen single ‘’ Vanavond ‘’ . Maar toch om met de zomer mee te draaien met ‘n leuke nieuwe single brengt Berry de B-kant toch uit. Ook was Hé m’n schat al een cover van ‘n nummer  van de bekende Michel Télo. ‘’ Van te voren wisten we niet dat Michel Télo door zou breken in Nederland,  toch brengen we ‘’ Hé m’n schat’’ nu toch uit als een digitale release en een promo cd.

Never Nooit meer voor 'Blote Voeten Zanger' Roy Raymonds
04-04-2012 06:56:00

Na een lang winterseizoen met optredens in het prachtig besneeuwde Westendorf verruilt de sympathieke Blote-voeten-zanger Roy Raymonds de sneeuw nu weer voor de zon want aankomende zondag zal Roy voor Corendon afreizen naar het zonnige Kemer in Turkije. Corendon start samen met Roy Raymonds het nieuwe zomerseizoen in het prachtige Ultra All Inclusive hotel Orange County. 

Ronnie Tober bijna 50 jaar in het artiestenvak
03-04-2012 20:19:00

Al 49 jaar is Ronnie Tober een bekend en succesvol zanger/entertainer. Drie jaar na Ronnie's geboorte (21 April 1945 te Bussum) emigreerde hij samen met zijn ouders, twee broers en zus naar Amerika. Hier was het waar zijn muzikale talenten werden ontdekt. Hij zong op familiefeestjes, begeleid door zijn moeder op de piano. Van zijn 8e tot zijn 14e zong Ronnie bij een in Albany (New York) bekend kerkkoor (St. Peters Episcopal Boys Choir) en werd daar solo-zanger. 

Nieuw single voor Ingo uit Enschede
03-04-2012 20:08:00

De uit Enschede afkomstige Ingo Krikke, presenteerde op 25 maart j.l. zijn nieuwe single "Als een liefdeslied". Het nummers is geschreven op een nummer van Bata Illic. Zijn eerste single welke is uitgebracht in 2010 heeft de titel "Laat je nooit meer gaan" en is geschreven door Henny Thijssen. Ingo is een man waar je op bouwen kan. Kerst 2010 heeft Ingo zich nog muzikaal ingezet voor het kerstfeest voor 300 clienten van de voedselbank. Binnenkort iets te vieren?

Hansie trapt af voor EK met Oranje in Europa kampioen
03-04-2012 19:11:00

Na het succes met "De Koning van de jungle (WK Afrika) heeft Hansie (Hans Carras) in samenwerking met Wim de Vries een nieuwe E.K. hit geschreven. Hans de tekst en Wim is verantwoordelijk voor de muziek. Op vrijdag 6 april zal de presentatie van deze nieuwe single "Oranje in Europa kampioen"op feestelijk wijze worden gevierd in Tapperij In den Olifant te Apeldoorn. En de single heeft de ingredienten in zich die een EK plaat moet hebben namelijk Feest en makkelijk mee te zingen. En dat is zeker gelukt.

Mon Amour album presentatie en show 19 april
03-04-2012 18:56:00

Op donderdag 19 april presenteert Mon Amour het nieuwe studio-album 'Sing Me a Song' in het Volendamse hotel-restaurant Old Dutch. 's Avonds zal de band speciaal voor hun fans een concert geven in de Sint Jozefvereniging, ook in Volendam. Ex-BZN zangeres Carola Smit zal de band op beide locaties het nieuwe album uitreiken. Een dag later, op vrijdag 20 april, komt het derde Mon Amour album officieel uit. Het nieuwe werk bestaat uit twaalf muzikale pareltjes die ook te horen zijn, samen met bekende BZN klassiekers, tijdens de huidige theatertournee waarmee Mon Amour nog tot eind mei door het hele land te zien is.

Brabant Toppers bereiken akkoord met TV Limburg, CTV Zeeland en Salto TV Amsterdam.
03-04-2012 18:52:00

Het populaire tv programma Brabant Toppers, één van de meest bekeken tv programma’s van de Brabantse Televisie en elke zondag te zien bij Brabant10, gaat over de grenzen. Vanaf medio april a.s. zal Brabant Toppers tot de zomer ook te zien zijn bij TV Limburg en CTV Zeeland, vanaf september starten de opnamen van Limburg Toppers en Zeeland Toppers.

DJ Henry, grondlegger van het nieuwe concept 'Henry’s Feesjuh'
03-04-2012 18:26:00

Zanger/entertainer/DJ Henry Gerritsen, beter bekend als DJ Henry, is de grondlegger van het nieuwe concept “Henry’s Feesjuh”. Hiermee wil DJ Henry jonge en talentvolle DJ’s de kans geven om samen met hem, topproducer Kees Tel en Berk Music Productions een single te maken. DJ Henry is bekend van o.a. de superhit “Goeiemoggel” en was in diverse TV programma’s te bewonderen zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Life & Cooking en TROS Muziekfeest Op Het Plein. Het eerste project van Henry’s Feesjuh is nu een feit.

Geweldige nieuwe single voor Marlous
03-04-2012 18:18:00

De nieuwe single van Marlous "De Dag Is Voorbij" verschijnt op het moment dat de winterse kou eindelijk verdwenen is en plaatsmaakt voor volle terrasjes. De zomerse klanken van de bouzouki in het intro van deze zwoele zomerplaat van Marlous laten iedereen naar de zomer verlangen. Marlous zingt over het heerlijke gevoel dat je voelt na een mooie zonsondergang op een warme zomeravond. De dag is voorbij, maar terwijl de sterren verschijnen blijft Marlous... 'dicht bij jou'.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 maart t/m zondag 25 maart

  Wesley Klein - Doe 't met mij

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl