RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
www.ikwilineenclip.nl brengt artiesten en figuranten bij elkaar
28-01-2012 14:50:00

www.ikwilineenclip.nl is de website voor figuranten die graag in een clip willen spelen en artiesten die mensen zoeken voor in hun clip bij elkaar brengt. Ben jij Vuurspuwer, jongleur of goochelaar, kun jij goed dansen, zingen of acteren of vind jij het gewoon leuk om een keer mee te spelen in een clip of ben jij artiest en op zoek naar een bodybuilder, model of een grote groep gezellige mensen voor in jouw clip?

Weerdenburg gaat feesten met 'Laag bij de grond'
27-01-2012 16:27:00

Met zijn laatste single "Verslaafd aan jou" scoorde Jeroen Weerdenburg enorm goed op de diverse radiozenders. Het jaar is voor deze in Amsterdam geboren zanger nog maar net begonnen of de eerste plannen zijn al uitgewerkt namelijk de release van een nieuwe single. Het is een nummer met een tekst welke wel eens een ware rage kan worden. "Laag bij de grond" is de titel en herbergt alles in zich wat je erbij kan en mag verwachten. Het lied is feestproof en zal op menig feest gedraaid en gezongen gaan worden.

Boudewijn de Groot reikt album uit aan 3JS
27-01-2012 15:53:00

Tijdens een feestelijke presentatie in Volendam kreeg 3JS vanochtend het eerste exemplaar van hun nieuwe album “4 Elementen” uitgereikt door niemand minder dan Boudewijn de Groot. Na de overhandiging speelde het trio een aantal nummers van dit nieuwe, vierde album. Tijdens de presentatie was er ook aandacht voor de huidige theatertour.

Wederom feestsingle van D’n Henk & Kevin
27-01-2012 13:57:00

D’n Henk & Kevin begeven zich voor de tweede keer in het artiesten leven. D’n Henk bekend van “Zet de kraan maar open" heeft al meerder feestnummers op zijn naam staan en vindt het "ow" zo leuk om met zijn zoon samen te entertainen. Dit jaar brengen zij een gezellige carnavals cd  welke samen gesteld is door John Goos, bekend van Duo DAAROM?!  Het schijfje wordt wederom uitgebracht door Vincent Produkties op het VNC label. De  éérste track kent een aantal oude bekende nummers van eerdere carnavalskrakers.

One Two Trio komt met een Broodje Worst
27-01-2012 13:25:00

Een ode aan hun held Hans Teeuwen. Al langer wilde One Two Trio wat doen met een liedje van Hans Teeuwen. Bij het zien van zijn t.v show in combinatie met een idee van DJ Galaga was het snel duidelijk. Nog diezelfde nacht zijn zij de studio ingegaan en is de One Two Trio uitvoering van 'Broodje worst' een feit. Een feestplaat met een giga onzin gehalte maar daardoor erg aanstekelijk voor de carnaval en apreski! Of je wilt of niet, je zingt hem direct mee....

De Gebroeders KO aanstaande zondag bij Life4You op RTL4
27-01-2012 13:13:00

De Gebroeders KO zullen aanstaande zondag 29 januari te gast zijn in het RTL 4 programma Life4You. In de uitzending die om 17.25 begint zullen Ton en Gerard  hun songfestival inzending "Jamaheja"gaan zingen. Het duo uit Raamsdonksveer verovert momenteel in rap tempo Nederland met hun nieuwe feestsingle "Eén bitterbal". Met de carnaval voor de deur zou dit nummer zomaar De Carnavalskraker van 2012 kunnen worden.

Nieuwe datum concert Ilse DeLange
27-01-2012 12:55:00

De nieuwe datum van het Ilse DeLange-concert ‘Ilse DeLange GelreDome II’ is bekend: 14 september 2012. Dit is de vervangende datum voor het concert van 23 maart 2012, dat is uitgesteld in verband met het overlijden van haar vader. “Het was fijn dat ik de rust kon nemen om bij mijn familie te zijn. Het gemis is groot, mijn vader was een vrolijk mens en vulde met zijn lach en praatjes snel het huis… nu is het stil. Maar we gaan door en zullen proberen, net als hij, weer van het leven te genieten! En ja, het kriebelt ook weer om aan de slag te gaan.

Edsilia Rombley lanceert nieuwe single
26-01-2012 20:58:00

'Ik laat je niet alleen' is de nieuwe single van Edsilia Rombley. Deze single is een vrolijke noot aan het begin van een nieuw jaar. De single 'Ik laat je niet alleen' heeft een heerlijke feel good vibe en ligt erg prettig in het gehoor. 'Ik laat je niet alleen' is de tweede single afkomstig van het onlangs verschenen album 'Uit mijn hart'. Edsilia is al jaren één van de populairste zangeressen van Nederland en weet steeds weer te zorgen voor een verrassende sound. De single 'Ik laat je niet alleen' is deze week in promotie gegaan.

81-jarige Vlissingse zanger Wim Roma bij 'Evers reikt uit'
26-01-2012 18:16:00

Ter gelegenheid van zijn 12,5 jarig jubileum van Evers Staat Op organiseerd Edwin Evers de enige echte awardshow "Evers reikt uit" waar iedere artiest op het podium altijd prijs heeft. Naast vele andere bekende artiesten als Jan Smit, Nick & Simon, Guus Meeuwis, Gerard Joling, 3J's, Iris Kroes, George Baker komt ook de 81-jarige Vlissingse zanger Wim Roma, in aanmerking voor een award. Wim Roma is bekend van het nummer "Laat opa maar schuiven" en zijn legendarische live-interview tijdens Edwin Evers Staat Op.

Tino Novelli zoekt figuranten voor opnames videoclip
26-01-2012 15:44:00

Voor de opnames van de videoclip van de single ‘Grenzeloos’ is zanger Tino Novelli op zoek naar figuranten. De videoclip zal op zondag 5 februari opgenomen worden in o.a. Club Paparazzi in Valkenswaard. De single en videoclip zullen op 25 februari landelijk uitgebracht worden. Voor de clipopnames van de 25 februari te verschijnen nieuwe single is Tino Novelli op zoek naar ongeveer 80 figuranten. Tijdens de opnames in Club Paparazzi zullen zij  fungeren als publiek tijdens een show, de opnames zullen tussen 12.30 en 15.00 uur plaatsvinden in de club in Valkenswaard.

TV Oranje, Radio Oranje Nationaal en Wolk9 presenteren gezamenlijke ‘Carnaval Top 100’ CD
26-01-2012 15:23:00

Muziekzender TV Oranje, Radio Oranje Nationaal en platenmaatschappij Wolk9 pakken dit jaar gezamenlijk flink uit met carnaval. Als aftrap van het feest der zotten presenteren ze deze week het verzamelalbum ‘Carnaval Top 100’, 4 CD’s met daarop oude en nieuwe carnavalskrakers van o.a. Arie Ribbens, Frans Bauer, De Deurzakkers, Gerard Joling, De Twee Pinten, De Sjonnies, Vader Abraham, Marianne Weber, Dennie Christian en Johnny & Rijk.

Glenn van Dijk heeft echt pech! Heb Ik Dat…!
26-01-2012 14:39:00

Na het grote succes van zijn vorige single “Schatje ik haal je met de trekker op” die een NR.1 positie bij onze zuiderburen heeft bereikt is Glenn de studio ingedoken voor iets heel anders! Maar zoals het gezegde al doet vertellen, wat de boer niet kent vreet die niet. Is het nu de vraag, of dit ook voor Glenn zal gelden. De titel spreek voor zich “Heb Ik Dat…!”. Hierbij sluit Glenn een hectisch jaar af en zal hij zijn behaalde successen verder willen uitbereiden. Zo stond Glenn afgelopen jaar samen met o.a. René Schuurmans in een afgeladen feesttent.

Bouke geeft twee concerten
26-01-2012 14:29:00

Het is weer zover! Bouke geeft op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2012 zijn jaarlijkse live concert in het Eden Hotel Emmen. Naast zijn eigen Nederlands- en Engelstalig repertoire zingt Bouke covers van o.a. Elvis Presley en Tom Jones. Bouke wordt met recht ingeschaald bij de beste vocalisten van ons land. Voor meer informatie: www.bouke.nu.

Bitterballen uitverkocht in Nederland ?
26-01-2012 13:29:00

De nieuwe feestsingle ÉÉN BITTERBAL van de Gebroeders Ko verovert in rap tempo Nederland. Net uitgebracht en nu al zingt heel feestend Nederland de single van voor naar achter moeiteloos mee en worden er schalen bitterballen besteld. Zoals we van de Gebroeders Ko gewend zijn is het weer een pakkende melodie en een tekst die je na 10 seconden vanzelf gaat meezingen. Met de carnaval voor de deur zal deze nieuwe Feestsingle van de Gebroeders Ko zomaar De Carnavalskraker 2012 kunnen worden.

Gerry's-Inn Westendorf wederom gekozen als beste Après-skilokaal
26-01-2012 13:11:00

Ook dit jaar heeft Après-skilokaal GERRY'S-INN in Westendorf de felbegeerde bokaal in de wacht gesleept als Beste Après-skilokaal 2011/2012. Doordat Gerry's-Inn een echte authentieke houten Skihut is die direct aan de piste ligt heeft het natuurlijk al wat punten voor op de concurrent. Maar ook het entertainment is dit seizoen weer behoorlijk uitgebreid. Roy Raymonds & Stefan Storm vorig jaar de bokaal nog samen met Gerry's-Inn binnen te slepen

Jr Songfestival winnares Rachel zingt titelsong bioscoopfilm Tony 10
26-01-2012 13:03:00

Rachel Traets, de winnares van het Junior Songfestival 2011, zingt de titelsong van de nieuwe familiefilm Tony 10. Het nummer “Never nooit” is de opvolger van haar grote hit ‘Ik ben een teenager’. Het nummer gaat over liefde, je eerste echte liefde. Tony 10 gaat over de bijna tienjarige Tony, die zijn ouders weer bij elkaar probeert te krijgen omdat hij denkt dat zijn vader verliefd is op de koningin. Zelf heeft hij een oogje op zijn klasgenootje Luus.

Vlemderoy, eenmalig duo maar nu al spraakmakend
26-01-2012 11:58:00

Een week na het plaatsen van de clip op You Tube zijn er al over de 100000 views. Vele radioprogramma’s hebben er aandacht aangeschonken en de reacties aan het adres van de Johan Vlemmix zijn inmiddels niet meer bij te houden. We hebben het hier over het nummer "Doe de boerka'. Een nummer welke als gein is opgenomen. In de tijd van carnaval moet toch veel dan niet alles kunnen heeft Johan gedacht. Na de spraakmakende nummers als Vogelgriep en Het busje vol met Polen is het nu de beurt aan Doe de Boerka.

Carnavalskraker Klompies van Cees de Ghanees nu al een groot succes
26-01-2012 11:15:00

De stichting Akwadaa Aseda die zich bezighoudt met ontwikkelingshulp in Ghana kreeg landelijke publiciteit omdat de koning Nana Okrukata V van New Akrade in Ghana 10.000 paar klompen bestelde. Vanwege alle publiciteit rondom die klompen voor Ghana is er een prachtige carnavalskraker uitgebracht.

Jetz Gehtz Los Mit Die Orginal Stimmungsmacher
25-01-2012 16:14:00

Jetz Gehtz Los Mit Die Orginal Stimmungsmacher Ook eens lekker helemaal los gaan. Dat kan op 4 februari 2012 in het Kulturhus De Klaampe. Met de Orginal Stimmungsmacher deze band zorgt er voor dat u een spetterende muzikale avond heeft onder het motto "Bier und bratwurst".Dit mag u niet missen dit beloofd een gezellige avond te worden en als u komt zou het de sfeer verhogen om ook uw kleding een beetje aan te passen op dit spektakel. Kaarten verkrijgbaar bij het Kulturhus De Klaampe Tel 0546-805151 en bij Artiestenbureau Twenterand Tel 0546-657235 of 06-33566606.

'Ons eigen cafe' van Jan Leliveld nu al een hit in de cafe's
25-01-2012 15:49:00

De afgelopen week heeft Jan veel reacties gekregen vanuit het uitgaanscircuit over zijn nieuwe single 'Ons eigen cafe'. De single wordt veel gedraaid en aangevraagd bij de diverse DJ's in de cafés. Het is ook prachtig om te zien hoe het publiek hierop reageert. 

De afgelopen dagen is Jan druk geweest met de promotie van zijn single 'Ons eigen cafe'. Bij diverse stations mocht hij aanschuiven om over zijn nieuwe single te vertellen of werd hij gebeld voor een telefonisch interview.

Albumpresentatie Jelle B
25-01-2012 15:36:00

Op donderdag 2 februari presenteert Jelle B z'n eerste cd album getiteld "Tijdloos" bij Zalencentrum "De Walrus"in Sneek. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree is geheel gratis. Het gaat goed met Jelle B. Zijn tweede single “De Pionier" staat al maanden genoteerd in de diverse hitlijsten en zijn clip wordt overal volop gedraaid. Het album is inmiddels door Omroep Zeeland, TROS/Sterren.nl, RADIONL en Omrop Fryslân uitgeroepen tot ‘album van de week’. Het album zal worden uitgereikt door drie TOP DJ’s uit het noorden.

Hollandse gezelligheid in Winschoten
25-01-2012 05:21:00

Zaterdag 10 februari zal cafe Dommering aan het Marktplein te Winschoten in het teken staan van Hollandse gezelligheid. Het cafe is namelijk gekozen tot beste en gezelligste cafe van Winschoten 2011 en dat moet gevierd worden. De gezelligste artiesten uit de regio zullen deze avond een optreden verzorgen. Feestzanger Arjen Boltjes is van de partij evenals de Knoalster Zillertaler, bekend van de beste Oktoberfeesten. Cafe Dommering haalt speciaal het duo Lucas en Gea naar het Marktplein, die ook nog hun nieuwe single zullen presenteren. Samen met een geweldige nieuwe lichtshow boven de dansvloer moet het een onvergetelijke avond worden voor jong en oud. De avond begint om 20.30 uur en de entree is gratis.

Rustig en gevoelige single voor Henry Damen
24-01-2012 19:00:00

In de 70er jaren kwam Henry Damen ter wereld in een dorpje genaamd Sint Michielsgestel. Henry groeide onbezorgd op en na een tijdje verschillende sporten te hebben gedaan, verloor hij zijn hart bij het ijs-hockey waar hij ook jaren lang als scheidsrechter/Lines-man fungeerde. Muziek speelde altijd wel een rol in de dagelijkse bewegingen, hij speelde key board zonder een noot te kunnen lezen en speelde regelmatig op het orgel dat in huis stond. Henry kwam in aanraking met het Line Dance gebeuren in Nederland.

Maak kans op entreekaarten voor de 'Ik kwam je tegen tour' van Lytse Hille
24-01-2012 17:13:00

Zaterdag 28 januari gaat het dak af bij Discotheek "De Kruisweg" in Marum. Voor het vierde achtereenvolgende jaar presenteert Lyste Hille z'n "Ik kwam je tegen tour". In eerste instantie zou dit een eenmalig festijn worden, maar vanwege het enorme succes heeft de kleine man uit Friesland besloten groots uit te gaan pakken en er een heuse tour aan vast te koppelen. Samen met zo'n 15 collega artiesten waaronder Tim Douwsma, Frank Verkooijen, René Karst, Hepie en Hepie, Jaman, Kevin Smit, Edwin Roelvink, Burdy, Auke en Ellen, Henk Janssen, Eltjo, Auke, Hugo Peeters , DJ Wilfred en vele anderen gaan ze het podium a.s. zaterdag bestormen om de liefhebbers van het Nederlandse lied een onvergetelijke avond te bezorgen.

Jan Smit bij het Oranje Festival 2012 in Etten-Leur
24-01-2012 16:52:00

Ook dit jaar weer zal op 29 april het Oderkerkpark in Etten-Leur totaal op zijn kop gezet worden tijdens het altijd gezellige Oranje Festival! Vanaf einde middag tot middernacht maken verschillende welbekende Nederlandstalige artiesten hun opwachting. Om alvast een voorproefje te geven van de line-up: niemand minder dan Jan Smit....

Michel Wolsink zoekt figuranten voor clipopname
24-01-2012 16:41:00

Op zondag 29 januari 2012 vindt de videoclipopname plaats van de carnavalssingle van Michel Wolsink. De titel is “Er staat een paal in de kerk “ en de opnames worden gemaakt bij Café Hattrick ,Grutstraat 21 in Doetinchem. Voor de opname van de clip zoeken ze nog figuranten, meezingers, en andere carnavalisten die hun medewerking willen verlenen aan de clip.  Deelname is geheel vrijwillig en op eigen risico, maar het spreekt voor zich dat genoten consumpties voor eigen rekening zijn.

Carnavalshit voor Robert den Brok
24-01-2012 15:28:00

“Kom Nou Eens Allemaal Mee” is de geweldige nieuwe single van zanger en DJ Robert den Brok en de eerste release op het nieuwe label HIT IT! Music. Robert den Brok, geboren en getogen in het Brabantse Berghem, onder de rook (worstlucht) van Oss, was eerder succesvol met singles als “Als Ik In Je Ogen Kijk, Melanie” en “Ik Heb Je Niet De Hemel Beloofd”. De nieuwe single is geproduceerd door niemand minder dan Kees Tel (bekend van o.a. René Schuurmans, Jody Bernal, Gerard Joling, Helemaal Hollandsen Alex)

Roy Dekkers gaat Alpe d'Huez beklimmen voor het goede doel
24-01-2012 08:23:00

De uit Zeeland (NB-R) afkomstige zanger Roy Dekkers gaat in juni minimaal twee keer de Alpe d'Huez beklimmen met bekende Nederlanders zoals Johan Vlemmix en Dirk Meeldijk. Alpe d'Huez is een wintersportoord in de Franse Alpen. Het ligt op 1860 meter hoogte, en is bekend geworden als aankomst in de Ronde van Frankrijk.

Nieuwe Nederlandstalige single van Albert West
24-01-2012 07:57:00

Zanger/entertainer Albert West bracht onlangs zijn nieuwste single 'Zo Lang' uit. Oorspronkelijk nam hij het nummer op in het Engels in de vorm van 'So Much', maar later werd besloten toch een Nederlandse versie uit te brengen. Anderhalf jaar geleden bracht Albert voor het eerst in 14 jaar een Nederlandstalige single uit. 'Vol Met Vragen' werd destijds opgenomen naar aanleiding van zijn deelname aan De Beste Zangers Van Nederland. Met succes: het nummer bereikte de 20e positie in de Single Top 100.

Hielemaol Limburgs maakt eerste Carnavalskraker
23-01-2012 22:51:00

Wat begon als een grap. Werd een echte Carnavalskraker. Niels vd Brand en Marc Stevens (beide Nederlandstalige Feestartiesten). hebben voor de Carnaval 2012 de handen ineengeslagen. Vaker werden ze gevraagd bij Optredens om een duet te doen. en dit resulteerde dan ook in hun single “Limburg. de eerste single is een echte Carnavalskraker en zal dan ook heel Nederland verassen. Niels die eerder bekend werd met de single “Esmeralda” bracht deze single wederom uit op ’t Platenlabel van Heiman Music.

Simone FM presenteert de allereerste Voice of Holland show
23-01-2012 22:39:00

Kom de sterren van The Voice of Holland in het echt bekijken tijdens een spetterende liveshow in het Eden Hotel te Emmen. Met natuurlijk live op het podium: Iris Kroes, de winnaar van The Voice of Holland 2012, en sowieso nog 2 andere TVOH toppers, waaronder Charly Luske!

Danny de Munk geveld door griep
23-01-2012 22:30:00

Danny de Munk is geveld door zware griep. Hierdoor ziet hij zich helaas genoodzaakt een viertal voorstellingen van de theatershow ‘Jeugdherinneringen’ te cancelen. Danny zou deze week samen met Henk Poort te zien zijn in Utrecht, Amsterdam, Zaandam en Ijsselstein. Deze voorstellingen worden verplaatst naar begin februari. Goede vrienden Danny de Munk en Henk Poort zijn al vanaf september samen te zien in de theaters.  In ‘Jeugdherinneringen’ laten ze het publiek op muzikale wijze delen in hun vriendschap.

Tom Haver scoort met beste cover wereldwijd
23-01-2012 21:35:00

Door vele artiesten is inmiddels een cover gemaakt van de wereldhit ‘ai se eu te pego’ van Michelo Teló. En iedereen heeft natuurlijk een voorkeur. Zowel op landelijk niveau als wereldwijd. Zo presenteert het Braziliaanse TViG de Top 5 beste covers wereldwijd en wie vindt je daar met stip op 1? Jawel, onze eigen Tom Haver! De Brazilianen zijn dol op Tom Haver, dat moge duidelijk zijn! Tom Haver heeft gezongen in de Skihut in Rotterdam, Café Bolle Jan in Amsterdam en de ski-resorts in Oostenrijk.

TV Oranje ongewild oorzaak ruzie kabelbedrijf CAI Harderwijk
23-01-2012 10:46:00

Ongewild is de Nederlandse muziekzender TV Oranje één van de hoofdoorzaken geworden van een interne ruzie bij een Nederlands kabelbedrijf. De ruzie gaat tussen de programmaraad en de directie van het kabelbedrijf. De voltallige programmaraad van het kleine kabelbedrijf CAI Harderwijk heeft volgens dagblad De Stentor haar functie neergelegd. Aanleiding was TV Oranje uit het zenderaanbod te schrappen.

TV Oranje Supporters gratis naar Semino Rossi
23-01-2012 08:03:00

Zanger Semino Rossi heeft de harten van vele muziekliefhebbers gestolen en ook Nederland is voor hem gevallen. Op donderdag 1 maart 2012 kunt u oog in oog staan met deze ster want dan doet hij Nederland aan voor een groot concert in de IJsselhallen Zwolle. Semino is één van de meest succesvolle Duitstalige artiesten.

Ali B zingt samen met talenten Kovvernacht Auditie Party
22-01-2012 15:10:00

Dinsdag 17 januari jl. zijn Bernice van Klooster(17 jaar), Femke Huisman (13 jaar) en Kiki Berm (13 jaar) op een speciale ‘Kovvernacht-Auditie Meet & Greet’ bij rapper Ali B. geweest. Ali trad op met zijn programma ‘Ali B geeft antwoord’ in theater de Leest te Waalwijk. Jan Vis artiesten en evenementen had kaarten plus een ontmoeting geregeld voor de dames. De dames vemaakten zich uitstekend bij de interactieve show van Ali.

Vriendengroep uit Breda komt met carnavalssingle
22-01-2012 14:56:00

Carnaval 2012 staat weer voor de deur en een vriendengroep uit Breda heeft de stoute schoenen aangetrokken en een nummer geschreven. Wat begon als een grap in de kroeg" De Heilige Antonius" te Breda, groeide uit tot het schrijven van een nummer, het opnemen in de studio en het filmen van de videoclip. Het nummer is geprocuceerd door DJ Cor Fijneman, een bekende naam in de dancewereld waar hij al een aantal jaren mee draait. Maar het Brabantse bloed kruipt ook bij hem waar het niet gaan kan.

Singlepresentatie Henk Damen is Tilburg
22-01-2012 14:38:00

Op vrijdag 27 januari 2012 prsenteert zanger Henk Damen zijn nieuwe single "Maria,maria" bij Partycentrum Bet Kolen aan de broekhovenseweg 111 in Tilburg. Meewerkende artiesten zijn: Wesley Klein, Mike & Collin, Ferry De Lits, Patrick Dano, Frank Smeekens, Stefan en Stanley Hazes. De entree bedraagt €10.00 en kaarten zijn uitsluitend te koop "aan de deur". De aanvang is om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur. 

Roy van Lent lanceert feestsingle
22-01-2012 14:24:00

De Brabantse zanger Roy Van Lent die sinds 2007 flink aan de weg timmert als zanger van het Nederlandse lied, presenteert komende week alweer zijn 6e nieuwe single aan het grote publiek. Na het succes van zijn in 2007 uitgebrachte debuut single “ Reken op jou “ kwam zijn carrière in een stroomversnelling en bracht hij in snel tempo daarna diverse single’s op de markt waaronder "Hé Michelle", "Sluit maar achteraan", "Lekker in m’n vel" en zijn laatst verschenen hitsingle “Remmen los en gas erop". 

Judith Jobse terug aan het muzikale front met Déva Dynee
22-01-2012 12:30:00

Déva Dyne is een nieuwe Nederlandse popformatie rondom zangeres/songwriter Judith Jobse en producer/componist Rick Snel. Jobse scoorde in 2001 een hit met de single 'You', wat haar o.a. een gouden plaat en een TMF-award opleverde. Ruim tien jaar later brengt ze onder de noemer Déva Dyne een nieuwe single uit, getiteld 'Someday'. Het is een voorbode van het op 9 maart te verschijnen album Inner Life, een mix van rock, pop en klassiek. In 2000 won Jobse Your Big Break, een van de voorlopers van talentenshows op tv.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 november t/m zondag 27 november

               De Dikdakkers - Dans! Dans! Dans!

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl